parochienieuws H. Nicolaas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "parochienieuws H. Nicolaas"

Transcriptie

1 Jaargang 2, nr. 2 februari / 1 april 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas (Wolweversstraat 2) NL28INGB jmkunnen@planet.nl Geloven in gesprek, samen op weg naar Pasen Vorig jaar namen we - op weg naar Pasen de encycliek Laudato Si in twee bijeenkomsten als uitgangspunt om stil te staan bij onze zorgen om Moeder Aarde. Dit jaar tijdens de veertigdagentijd gaan deken Spee, pastoor Kunnen en father Patrick van het pastoraal team, ieder aan de hand van een eigen gekozen thema, graag met u in gesprek. We praten met elkaar over ons geloof, we luisteren naar elkaar om van elkaar te horen hoe we denken over ons leven! Hoe denkt met name Jezus van Nazareth over levensvragen? Is Hij in Zijn denken nog wel van deze tijd? Wat zeggen de oude teksten van de Bijbel ons in onze eigen actuele situatie? Wat zegt de tekst, de taal ons nu? Velen vinden het moeilijk om over hun geloof te spreken. Heel begrijpelijk, we hebben het elkaar niet geleerd. Neem deze uitnodiging aan: sluit je aan, ook al kom je alleen maar liever luisteren! We moeten over ons gelovig-zijn leren spreken met elkaar! En daarvoor ben je nooit te oud. En jong geleerd, oud gedaan! Als bijlage bij deze nieuwsbrief ontvangt u hierover een aparte flyer. Daarin leest u de afzonderlijke thema s en bij elk thema: - de naam van de begeleider - de data, tijdstippen en locatie van elke thema - de manier waarop u zich voor (een van) deze gesprekgroepen kunt opgeven.

2 Parochienieuws Stormschade Nicolaaskerk De storm van donderdag 18 januari heeft behoorlijk veel schade aan het dak van de Nicolaaskerk toegebracht, met als gevolg nogal wat regeninval in de kerk. Het bestuur heeft bij de verzekering een totale begroting van de schade ingediend van , --. Uiteindelijk zal blijken wat de precieze schade is. Het dak is inmiddels gerepareerd. Het metselwerk(de rand van het dak over25/30 meter) moet nog gebeuren. Daarvoor zal steigerwerk nodig zijn. 1 e Communievieringen in de Nicolaaskerk: Zondag 27 mei om uur Communicanten van de Talentencampus(voorheen Vijverhofschool) Zondag 18 juni Eerste H. Communie voor kinderen van Basisschool De Meulen. De Eerste Communie in t Ven vindt plaats op zondag 10 juni. Aktiviteiten Open Inloop Witte Kerk, Parochie St.Nicolaas voor Opvang Ouderen in Venlo- Noord. Activiteiten Maart uur Paasviering 02 Mei uur Lente activiteit 20 Juni uur Zomer activiteit 22 Augustus uur De vakantie voorbij 4 t/m 6 September uur Ziekentriduüm 10 Oktober uur Herfsttocht 31 Oktober uur Herfstactiviteit 28 November uur Sinterklaas 19 December uur Kerstviering P.S. Bent u nog geen vaste deelnemer, en wilt u graag mee gaan doen, welkom! Meld u bij: Mieke Peters tel Cees van Amerongen tel Pastoor Tj. Kunnen tel

3 Priester nodig? Bel BELANGRIJK! Heeft u een priester nodig en uw eigen parochiepriester is niet bereikbaar? Bel dan Dit nummer is automatisch doorgeschakeld naar de priester die op dat moment dienst heeft. Die priester krijgt u dan direct aan de lijn. Misintenties Zondag 11 februari Vastenavond uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, Henricus en Anna Janssen, Petrus Sanders, Fam Jan Vallen-Wulms uur Doopviering Adriana van Rosmalen. Woensdag 14 februari uur Viering Aswoensdag Zondag 18 februari 1 e zondag van de Vasten uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren. Zondag 25 februari 2 e zondag van de Vasten uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren. Zondag 4 maart 3 e zondag van de Vasten uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, Michael Jozef Winters. Zondag 11 maart 4 e zondag van de Vasten uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, echtp. v.oeyen-seelen, Joh. Wittelings-v.Santen, Gertra Geerlings-Crasborn, Piet Peeters-Bardie, Leo Hubert Bartels. Zondag 18 maart 5 e zondag van de Vasten uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, Jan en Lies de Mulder-Reijnders, J.Wouters-Gruyters, Jos. Brouwers en fam., deken Jos Packbier, H.Joseph Beatrix Hansen. Zondag 25 maart Palmzondag uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, Fam. F.Beelen-Backhuys, Caroline Canoy, Carel Blumenkamp en Fam.. Donderdag 29 maart Witte Donderdag uur Gezamenlijke viering van Witte Donderdag in de Martinuskerk (centrum) Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag uur Gezamenlijke viering van Goede Vrijdag in de H.Familiekerk (Venlo-Oost) Zaterdag 31 maart uur Viering van de Paaswake Zondag 1 april Hoogfeest Pasen uur Om kracht voor ernstig zieken en hun dierbaren, Michael Jozef Winters, Maria Gelissen.

4 Spreuk van de maand (Bond Zonder Naam) Op de wereld om elkaar te helpen. Wat zou de wereld toch mooi zijn als we wat meer naar elkaar OMKIJKEN. Kijk je mee? Het wonder van de lenteschoonheid doet je anders denken. De lente is het jaargetijde waarin alles weer gaat bloeien en groeien. Na de donkere wintermaanden breken er mooie, lichte maanden aan, die ook onze gedachten weer op een positief spoor kunnen brengen. Kerkbijdrage: Steun onze Parochie en doe mee aan de kerkbijdrage!! Dit kan door uw naam en adres door te geven aan Pastoor Kunnen, mailadres: en uw bijdrage over te maken op rekening nr.: NL28INGB t.n.v. Parochie H. Nicolaas Venlo. Vastenactieproject Dekenaat Venlo: Co- Foundation van Venlonaar Bart van der Grinten zet basisschool op in Kitase In de Vastenactiecampagne van 2018 werken we samen met en voor de organisatie CO Foundation van Venlonaar Bart van der Grinten. Hij woont met zijn vrouw Emmy en hun kinderen in Kitase ten noorden van Accra in Ghana. Hij is nauw betrokken bij de lokale voetbalclub waar veel kinderen en jongeren bij betrokken zijn en deze voetbalclub Kitase Action Boys FC heeft banden met VVV-Venlo. Veel kinderen en jongeren hebben Emmy en Bart van der Grinten geen schoolopleiding, vandaar dat de CO Foundation in samenwerking met de katholieke kerk, zowel in Venlo en omstreken als in Ghana, vanaf 2018 een basisschool wil opzetten voor de lokale jeugd in Kitase. Deze school zal met name gericht zijn op kinderen in Kitase van 13 jaar en jonger. Een beginaantal van 80 kinderen is begroot voor deze nieuwe Action School. In eerste instantie zal een bestaand, leeg, schoolgebouwtje met vier klaslokalen worden gehuurd om de eerste lessen op te starten. In een latere fase (niet voor 2020) zal bekeken worden of het haalbaar is een eigen gebouw neer te zetten, dan wel het bestaande gebouwtje te kopen. Het plan is om met vier klassen van elk 20 leerlingen te beginnen. Op basis van het huidige niveau

5 van het genoten onderwijs willen we beginnen met lagere schoolklassen 1 t/m 4 (basisschool groep 3 t/m 6). U kunt uitgebreid met het project kennismaken door deel te nemen aan een of enkele van onderstaande bijeenkomsten. Steun de campagne in 2018 IBAN: NL21 INGB Missiesecretariaat Roermond o.v.v. Project Kitase Dekenaat Venlo MAANDAG 19 FEBRUARI Documentaire/Film Deze avond starten we met een documentaire / film over Afrika. H. Michaëlkerk, Pastoor Kierkelsplein 18, t Ven / 19:30 uur. ZATERDAG 10 MAART Heilige Huisjes Tocht In deze Vastentijd wordt er een tocht van 7 km. in en rondom Reuver gelopen. Er wordt een bezoek aan verschillende kapelletjes en andere heilige huisjes gebracht. Dhr. Joon Dorssers is onze gids op de tocht die midden in Reuver begint en eindigt (met een kop koffie). Parochiehuis Past. Vranckenlaan 6, Reuver / :00 uur. ZONDAG 11 MAART Ghana-ontmoeting Deze ontmoeting start in de Jongerenkerk Venlo met een viering waarbij deken Spee, Piet Linders en Hub van den Bosch de voorgangers zullen zijn. Als speciale gasten zijn aanweizg leden van de CO-Foundation samen met Siem Ebus die momenteel stage loopt in Kitase. Zij zullen in deze viering vertellen over het project. Aansluitend is er in de kerk een Ghanaontmoeting waar van alles te zien en te beleven is rondom het project van Jongerenkerk Venlo, Minderbroedersstraat 1, Venlo / 10:00 tot 13:00 uur. DINSDAG 20 MAART Lezing door Siem Ebus Siem Ebus vertelt in de Jongerenkerk Venlo over zijn ervaringen in Kitase. Siem was van december 2017 tot en met februari 2018 stagiaire bij het project in Kitase en zal over dit project vertellen aan de hand van zijn persoonlijke indrukken. Jongerenkerk Venlo, Minderbroedersstraat 1, Venlo / 19:30 uur VOOR MEER INFORMATIE of

6 Stiltevieringen door de Raad van Kerken Ter voorbereiding op het naderende Paasfeest organiseert de Raad van Kerken ook dit jaar drie oecumenische stiltevieringen. Deze vieringen vinden plaats: op dinsdag 20 februari, 6 maart en 20 maart steeds van uur in de Joriskerk (Sint Jorisstraat 16, 5911HC Venlo) De voorgangers zijn deken Jos Spee, ds. René Silvis en kapt. Marloes van de Venis. Voor elke stilteviering is de gelegenheid deel te nemen aan een gezamenlijk sobere maaltijd (soep en broodjes). Deze maaltijd vindt plaats: om uur; inloop vanaf uur in het Nieuwe Baken (Brouwersplaats 4, 5911CE Venlo. Ingang links naast het pand Grote Kerkstraat 15) Iedereen is van harte welkom. Graag aanmelden vooraf bij: dominee.pgvenlo@gmail.com of telefoon: Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Mail dit dan naar jmkunnen@planet.nl.

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 2, nr. 8 december 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon: 3513002 E-mail:

Nadere informatie

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 3, nr. 2 maart/april 2019 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon: 3513002 E-mail:

Nadere informatie

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 2, nr. 6 augustus / september 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon:

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 3 februari 2018

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 3 februari 2018 Sint Martinusklokje Jaargang 2 nummer 3 februari 2018 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooi (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 NL44 ABNA 048.40.69.829 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

Drieluik Jaargang 3 nummer 3 februari 2018

Drieluik Jaargang 3 nummer 3 februari 2018 Drieluik Jaargang 3 nummer 3 februari 2018 Federatie Parochies Venlo-Stad Parochies Venlo-Oost H. Familie/H. Geest, Sint Jozef en Don Bosco Banknummers H. Familie/H. Geest NL15RABO.0153896396 Sint Jozef

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Sint Martinusklokje Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooi (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 NL44 ABNA 048.40.69.829 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

Drieluik Jaargang 3 nummer 11 november 2018

Drieluik Jaargang 3 nummer 11 november 2018 Drieluik Jaargang 3 nummer 11 november 2018 Federatie Parochies Venlo-Stad Parochies Venlo-Oost H. Familie/H. Geest, Sint Jozef en Don Bosco Banknummers H. Familie/H. Geest NL15RABO.0153896396 Sint Jozef

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 4 februari 2017

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 4 februari 2017 Sint Martinusklokje Jaargang 1 nummer 4 februari 2017 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooij (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 stmartinus@home.nl Contact

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016 Sint Martinusklokje Jaargang 1 nummer 1 november/december 2016 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 24, Venlo) en Kapel van Genooij (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Jaargang 2 nummer 1 november/december Contact parochies Venlo-Oost: //

Jaargang 2 nummer 1 november/december Contact parochies Venlo-Oost:  // Drieluik aktueel Jaargang 2 nummer 1 november/december 2016 Parochie H. Jozef NL60RABO.0173823211 Parochie H. Familie / H. Geest Belletablestraat 19 5913 CW Venlo NL15RABO.0153896396 Parochie H. Don Bosco

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2017-2018 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 2 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Privacy

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

PROGRAMMA voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord

PROGRAMMA voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord PROGRAMMA 2019-2020 voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord 1 PROGRAMMA 2019 2020 voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig

Nadere informatie

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar

9.00 uur: H. Mis, aldaar uur: Aanbidding in de St. Martinuskerk te Breust uur: H. Mis, aldaar 2018 Ook zijn er door-de-weekse missen in onze kerken: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 10.30 uur H. Mis in de St. Martinuskerk te Breust i.v.m. Bron en Mottenburgh 18.30 uur: aanbidding in de

Nadere informatie

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011 Parochie Heilige Willibrordus Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Telefoon parochiecentrum: 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl secretariaat: rksheerenhoek@zeelandnet.nl bank:rabobank: 1285.96538

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

2015-2016. Lambertuskerk - Rotterdam. Catechese. Geloofsvorming. Inleidingen. Verdieping

2015-2016. Lambertuskerk - Rotterdam. Catechese. Geloofsvorming. Inleidingen. Verdieping 2015-2016 Lambertuskerk - Rotterdam Catechese Geloofsvorming Inleidingen Verdieping Locatie en contactgegevens Kerk Oostzeedijk beneden 3 (geen brievenbus) Pastorie Hoflaan 121 3062 JE Rotterdam (bezoek-

Nadere informatie

Missionaire activiteiten Dekenaat Venlo

Missionaire activiteiten Dekenaat Venlo Missionaire activiteiten Dekenaat Venlo 2017-2018 Inhoud 1: Inleiding 2: Overzicht Missionaire Activiteiten 2017-2018 3: samenwerkende partners 4: Financieel overzicht 2 1: Inleiding: Een jaarlijks overzicht

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) DINSDAG 2 maart : rozenhoedje : ouders Paffen- Wachelder

Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) DINSDAG 2 maart : rozenhoedje : ouders Paffen- Wachelder Maart 2010 Jan Jongen (c); echtp. Wachelder- Knubben (st); echtp. Hoppers- Retera (st) ZATERDAG 27 februari 19.00: ouders Limpens- Rompen (de Blok); Jo Handels (c); Carola Tuinstra- Kloppenburg; ouders

Nadere informatie

Elkaar niet bedreigen!

Elkaar niet bedreigen! Regel van de Week Elkaar niet bedreigen! Agenda Woensdag 24 februari Maandag 29 feb. t/m vrijdag 4 maart Studiedag team, alle kinderen vrij Voorjaarsvakantie Nieuws van de directie Bezoek onze website!

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020 Datumslijst! Van 1 januari 2019 1 januari 2020 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Wij wensen u een gezegende kerkdienst 5e zondag van de Veertigdagentijd Zondag Judica ( Doe mij recht, Psalm 43) Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Pim Steenbergen : Dhr.

Nadere informatie

Mededelingenblad H. Nicolaasparochie

Mededelingenblad H. Nicolaasparochie Mededelingenblad H. Nicolaasparochie Kerken: Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24; Doortocht, Hekbootkade 60; Tabor, Lijnbaan 77; Genesareth, Monnikenbos 10; Wijngaard, Moeder Teresasingel 100. Pastores H. Flohr,

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie N o v e m b e r 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 4 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel 2 Bloembakken 2 Bezoek uit Rwanda 3 Continurooster 4 Ouderavonden 5 Sint & Kerst 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretaresse: mej. E. Rouwhorst Jaargang 5 nummer Pastorie 4 en parochiesecretariaat:

Nadere informatie

Parochienieuws H. Michaël

Parochienieuws H. Michaël Jaargang 4 nr. 21 November 2018 Parochienieuws H. Michaël H. Michaëlparochie Pastoor Kierkelsplein 18, 5916 SW Venlo www.rkvenlo.nl / email: h.michaelkerk@hetnet.nl NL 71 RABO 015.38.10.319 EEN ADVENTS

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Schoolbrief 6. Schooljaar Beste ouders,

Schoolbrief 6. Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 10-11-2016 Schoolbrief 6 Beste ouders, Start van kleuters Er is wat verwarring ontstaan over het moment dat kinderen voor het eerst naar school mogen. Uit de wet primair onderwijs

Nadere informatie

Parochie Sint Christoffel

Parochie Sint Christoffel Parochie Sint Christoffel Vorming & Gesprek 2018-2019 St. Paulus Bekering St. Joseph RK Open Hof H. Maria Koningin St. Caecilia H. Jozef Voorwoord Mede gezien de kosten ervan, zullen er dit jaar geen boekjes

Nadere informatie

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 08 Bedankje SjokoToko Kerstviering Staking Bibliotheek Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Bedankje voor

Nadere informatie

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL 2018-2019 1 VOOR DE KINDEREN Dag groep achter, Gedoopt Alweer lang geleden, waarschijnlijk toen je nog een baby tje was, kwam je voor het eerst in de kerk. Je bent daar

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Antonius van Padua. Activiteiten Maart Juli Antonius van Paduakerk Groesbeekseweg 96 Nijmegen

Antonius van Padua. Activiteiten Maart Juli Antonius van Paduakerk Groesbeekseweg 96 Nijmegen Antonius van Padua Activiteiten Maart Juli 2015 Antonius van Paduakerk Groesbeekseweg 96 Nijmegen www.avpnijmegen.nl Maart 4 maart Woensdag 10.30 12.15 uur. Leerhuis. Verzorgd door Albert Meijer. 4 maart

Nadere informatie

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor

September 2018 Dag Datum Tijd Kerk Bijzonderheden/ Koor Misrooster September 2018 Februari 2019 September 2018 Zaterdag 1-9 18.00 Br Zondag 2-9 10.30 E Dameskoor Dinsdag 4-9 Woensdag 5-9 09.00 E Donderdag 6-9 09.00 E Vrijdag 7-9 19.00 Br Zaterdag 8-9 18.00

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Terugblik. Voor groep 8. Allemaal samen in de aula. INHOUD. Terugblik. De eerste schooldag. Informatie over de school. Het team en de ondersteuning

Terugblik. Voor groep 8. Allemaal samen in de aula. INHOUD. Terugblik. De eerste schooldag. Informatie over de school. Het team en de ondersteuning NIEUWSBERICHTEN VAN DE BARBARASCHOOL BUNNIK augustus 2018 WWW.BARBARASCHOOLBUNNIK.NL 1 INHOUD Terugblik Terugblik De eerste schooldag Informatie over de school Het team en de ondersteuning De Coveyboom

Nadere informatie

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Moeder Gods Maria V-I Zaterdag 31 december 2016 18u00 Molenbeersel Zondagskerkviering Zondag 1 januari 2017 Openbaring van de Heer, drie koningen. I-II

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 10 september 2017

Sint Martinusklokje. Jaargang 1 nummer 10 september 2017 Sint Martinusklokje Jaargang 1 nummer 10 september 2017 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooi (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 NL44 ABNA 048.40.69.829 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 21 januari 2016 2015-2016 Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging 19.30 uur

Nadere informatie

Agenda winterwerk. Evangelisch Lutherse Gemeente Lukaskerk Lutherse Burgwal 7-9 Om en Bij CB DEN HAAG 2512 XK DEN HAAG

Agenda winterwerk. Evangelisch Lutherse Gemeente Lukaskerk Lutherse Burgwal 7-9 Om en Bij CB DEN HAAG 2512 XK DEN HAAG Agenda 2017 2018 winterwerk Evangelisch Lutherse Gemeente Lukaskerk Lutherse Burgwal 7-9 Om en Bij 2 2512 CB DEN HAAG 2512 XK DEN HAAG Van harte welkom! Het seizoen 2017-2018 kenmerkt zich vooral door

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Het is zondag 20 maart 2016. Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij

Het is zondag 20 maart 2016. Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij Welkom en goedemorgen in De Ark! Het is zondag 20 maart 2016 Voorganger: ds. F.W. Kuipers Organist: Jan Tornij Welkom in de Ark! PALMPASEN De zondag voor Pasen heet Palmpasen. Dan wordt stilgestaan bij

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

Stichting Geloofsgemeenschap Oase

Stichting Geloofsgemeenschap Oase Mededelingenblad nummer 017 November 2017 Beste mensen, Hierbij het mededelingenblad van November. Nog een kleine twee weken en de advent begint weer. Een tijd om ons op te maken voor Kerst. Hierover leest

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

St. Martinuskerk, Wergea-Warten

St. Martinuskerk, Wergea-Warten Sint Vitusparochie St. Martinuskerk, Wergea-Warten 22 feb 2018 6 e Jrg. nr 1. 2018 Beste Lezers van de Digitale Muurkrant, Alweer de 6 e jaargang van onze Digitale Muurkrant. En jawel, als buiten-gebied

Nadere informatie

Jaargang 2 nummer 5 maart/april Contact parochies Venlo-Oost: //

Jaargang 2 nummer 5 maart/april Contact parochies Venlo-Oost:  // Drieluik Aktueel Jaargang 2 nummer 5 maart/april 2017 Parochie H. Jozef NL60RABO.0173823211 Parochie H. Familie / H. Geest Belletablestraat 19 5913 CW Venlo NL15RABO.0153896396 Parochie H. Don Bosco NL60RABO.0153809450

Nadere informatie

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school.

Om ongelukken te voorkomen is de volgende afspraak gemaakt: Tafelen of voetballen mag alleen in de pauzes en vrijdagmiddag na school. Jarigen November 19-11 Cinar Kehribar 1/2 20-11 Joris Donders 4/5 21-11 Jaco vd Veeken 7/8 21-11 Thom Westerveen 2/3 22-11 Michelle Basten 8 27-11 Imke de Jong 4/5 28-11 Jasper Mol 2/3 MEMO: 16 t/m 20

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Donderdag 22 februari, om uur: Maandag 5 maart, om uur:

Donderdag 22 februari, om uur: Maandag 5 maart, om uur: Het Manteltje No 3, 2018, 44 e jaargang. E-mail: st-henricus@katholiekamersfoort.nl Bankrekening nummer Geloofsgemeenschap St. Henricus: NL84INGB0003002792. Agenda Theo Groenhuijsenzaal, wo. 14 feb. t/m

Nadere informatie

Oase veelgestelde vragen:

Oase veelgestelde vragen: Oase veelgestelde vragen: De mensen van Oase krijgen vaak vragen van mensen buiten Oase, met name van katholieken van wie de thuis-kerk gesloten is. In dit artikel proberen we daar antwoord op te geven.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie S e p t e m b e r 2019 S c h o o l j a a9 r 2 0 1 9-2 0 2 0 n r. 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Overblijven / Ouderbijdrage 2 Fietscontrole / Logopedie 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie maart 2018 5de jaargang # 3 Van de Redactie Deze maand staat de nieuwsbrief in het teken van Pasen. Pasen, het grootste feest van de christenen. Overal ter wereld zullen de kerken weer vol zijn met mensen

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Inspiratie en betrokkenheid, een leer weg in de liturgie Met kinderen leren vieren Jaarkalender 2014-2015 Voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar, hebben de parochies Sint Maarten en Trinitas in Leidschendam

Nadere informatie

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6,

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6, Januari 2019. Zaterdag 5 januari om 19.00 uur - Openbaring des Heren Hoogfeest. Lezingen: Jesaja 60, 1-6 en Matteüs 2,1-12. Zaterdag 12 januari om 19.00 uur -Doop van de Heer. Lezingen: Jesaja 42, 1-4

Nadere informatie

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage?

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage? PAROCHIE H. ANDREAS Jaarlijkse actie Ook dit jaar doet de Andreasparochie weer mee met de jaarlijkse actie Kerkbalans. De actieperiode is van 19 januari t/m 2 februari. Het thema is hetzelfde als vorig

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019 Datumslijst! Van 1 januari 2018 1 januari 2019 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

Lambertuskerk - Rotterdam

Lambertuskerk - Rotterdam 2015 Lambertuskerk - Rotterdam Catechese Geloofsvorming Inleidingen Verdieping Locatie en contactgegevens Kerk Oostzeedijk beneden 3 (geen brievenbus) Pastorie Hoflaan 121 3062 JE Rotterdam (bezoek- en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Parochie Sint Christoffel

Parochie Sint Christoffel Parochie Sint Christoffel Het sacrament van de Eucharistie (1 e communie) St. Paulus Bekering St. Joseph RK Open Hof H. Maria Koningin St. Caecilia H. Jozef Inhoud Inhoudsopgave pag.: 2 Voorwoord pag.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT.

VERRIJZENIS, HET LEVEN DAT GOD ONS SCHENKT. PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer.kerkstraat 48,

Nadere informatie

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen

Zondag 18 maart Voorganger : ds. Erica Hoebe. Organist: dhr. Johan Groen Zondag 18 maart 2018 Voorganger : ds. Erica Hoebe Organist: dhr. Johan Groen Voor het eerst hier in de kerk? Welkom in deze dienst. Wij hopen dat u zich in Leidschendam en in deze gemeente snel thuis zult

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Zondag 4 juni 2017 Pinksteren uur Eucharistieviering en Kinderwoorddienst Hartebrugkoor

Zondag 4 juni 2017 Pinksteren uur Eucharistieviering en Kinderwoorddienst Hartebrugkoor WEKELIJKS INFORMATIEBULLETIN VAN DE HARTEBRUGKERK LEIDEN Jaargang 48 - Nr. 23 Zondag 4 juni 2017 Pinksteren 11.15 uur Eucharistieviering en Kinderwoorddienst Hartebrugkoor voorganger: wisselende gezangen:

Nadere informatie

JK JOUW KERK. Nieuwsbrief voor medewerkers en bezoekers van de Jongerenkerk Venlo februari 2018

JK JOUW KERK. Nieuwsbrief voor medewerkers en bezoekers van de Jongerenkerk Venlo februari 2018 JK JK JOUW KERK Nieuwsbrief voor medewerkers en bezoekers van de Jongerenkerk Venlo februari 2018 inhoud 01. Agenda februari - maart 2018 02. Vieringen februari - maart 2018 03. Verjaardagen in februari

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur: Eucharistische aanbidding

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur: Eucharistische aanbidding Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur:

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Kindercatechese

Kindercatechese Kindercatechese 2016-2017 Doet uw kind ook mee? De Kindercatechese van Parochie Peerke Donders Voor alle kinderen van groep 5, 6 en 7 Aan: De ouders/verzorgers van de eerste communicanten en andere kinderen

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

Gebedskalender Juni 2019

Gebedskalender Juni 2019 Gebedskalender Juni 2019 Wij weten immers dat, wanneer ons aardse huis, deze tent afgebroken wordt, wij een gebouw van God hebben, een huis niet met handen gemaakt, maar eeuwig in de hemelen. 2 korinthe

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Beste ouders, Samen met de kinderen hebben we intensief stil gestaan bij de betekenis van het Paasfeest.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie