Wagenborger mag meedoen aan Fjällräven Polar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wagenborger mag meedoen aan Fjällräven Polar"

Transcriptie

1 Pagina 1 Jaargang 25 week 53 nummer 51 Maandag 29 december 2014 Wagenborger mag meedoen aan Fjällräven Polar Wagenborger Roelof Doevendans is het gelukt om mee te mogen doen aan de Fjällräven Polar. Fjällräven Polar is een hondensleetocht van driehonderd kilometer over de Arctische toendra. Aan deze tocht mogen maar twintig mensen mee doen. Roelof was mega-blij toen hij het fantastische nieuws te horen kreeg, hij stond te gillen en te springen van blijdschap, zei hij tegen de redactie. Roelof Doevendans schatte de kans heel klein om hieraan deel te mogen nemen, omdat er tien verschillende landen mogen deelnemen aan de tocht. De tocht waaraan Roelof gaat deelnemen is in v.v. Wagenborger-Boys begint aan wintercompetitie Zaterdag 20 december begon de voetbal wintercompetitie. De F-pupillen speelden in sporthal 'Weerland' in Wagenborgen. De B-junioren begonnen hun zaalcompetitie in Siddeburen en de NWC C2-junioren speelde haar wedstrijden in Slochteren. Veel ouders kwamen de jonge voetballers van Wagenborgen aanmoedigen. Foto: 112wagenborgen.eu / Mark Heikens Dorpsagenda Wagenborgen Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu hadden op 18 december een workshop kerststukken maken. Met veel plezier en onderling uitwisselen van het laatste nieuws, werd het een gezellig samenzijn met diverse creatieve resultaten. Foto aangeleverd door Trijn Maring -Loos 29 december: laatste klaverjasmiddag van het jaar, 13:15 u. in De Open Poort. (ipv dinsdag 30 dec.) 30/31 december: Oliebollenactie muziekvereniging In Corpore 14 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst Dorpsbelangen Wagenborgen, 20:00 u. Open Poort. 31 januari: Concert In Corpore en Popkoor Popkorn, Gereformeerde Kerk Wagenborgen. Elke dinsdag klaverjassen, 13:15 u. in De Open Poort. Het bestuur, de redactie en alle vrijwilligers van Op de Hoogte wensen iedereen een goed en een gezond 2015!!

2 WORKSHOP STOEPTEGELMOZAIEKEN Extra! 28 januari 2015 Pagina 2 Ter promotie van de Huiskamer van Wagenborgen organiseren we in januari workshops stoeptegelmozaïeken voor de bewoners van Wagenborgen. Omdat de belangstelling voor de eerste twee workshops erg groot is, organiseren wij op woensdagavond 28 januari, om uur, een derde workshop. De workshop is in de Huiskamer van Menterne. Deelname aan de workshop is gratis! Voor materiaal, gereedschap, een kopje thee of koffie wordt gezorgd. Na het voegen van de tegels (hoeft u niet zelf te doen) worden de tegels in het voorjaar door het gehele dorp geplaatst. De tegel kunt u dus niet mee naar huis nemen en wordt niet uw eigendom. We proberen wel om de tegel bij uw woning in de buurt te leggen (voor zover mogelijk). U kunt zelf een ontwerp bedenken/maken. Hou het simpel! Het mozaïek dat wordt gebruikt kan namelijk niet worden geknipt. Er zijn ook voorbeelden aanwezig. Als u u opgeeft voor het mozaïeken, trek kleding aan die vies mag worden en neem eventueel dunne werk handschoenen mee als u geen vieze handen wilt krijgen. Let op: Stoeptegel mozaïeken is ook erg leuk om samen met kinderen te doen. Vanaf 4 tot 6 jaar kan je samen een tegel maken. Van 7 tot 10 kunnen ze het zelf, maar wel onder begeleiding van een volwassene. De begeleider kan dan tegelijkertijd een eigen tegel maken. Opgeven: via m.a.beltman@zonnehuisgroepnoord.nl of telefonisch via (graag telefoonnummer vermelden bij opgave!) Uitvaartver. De Laatste Eer Uitvaartleider: dhr. Brouwer Parklaan 8 Hoogezand Tel.: Huisartsen weekenddienst Buiten de aangegeven openingstijden van de huisartsenpraktijk kunt u uitsluitend voor spoedgevallen contact opnemen met de CDDG (Centrale Dokters Dienst Groningen) bereikbaar via telefoonnummer ( 0,10 p/min.) Dit geldt maandag t/m vrijdag van s avonds uur tot de volgende morgen 8.00 uur en gedurende het hele weekend. Tevens geldt het voor feestdagen. Kerkdienst Gereformeerde Kerk Woensdag 31 december uur mevr. D. Mihl-Kremer Zondag 4 januari uur ds. G. Segger Opgeven kan tot 12 januari Er zijn maximum 15 plaatsen per workshop. Marian Beltman en Andra van Deelen Met dank aan Zonnehuis Menterne en Dorpsbelangen Wagenborgen.

3 Pagina 3 Trea Zandinga gediplomeerd pedicure De redactie werd getipt door een melding op Trea s Facebookpagina: vanaf nu is ze nl. een gediplomeerde Basis Pedicure. Nadat zoon Robin plannen had om het ouderlijk huis te verlaten, is Trea gestart met de opleiding tot pedicure. De opleiding volgde zij aan de Noord Nederlandse Academie in Groningen, een jaar lang, 1 dag in de week. Plannen voor een vervolgopleiding zijn alweer in de maak, als pedicure raak je namelijk nooit uitgeleerd. Trea heeft praktijk aan huis aan de Tonnistil 10. Dinsdag (ook s avonds), woensdag en donderdag is zij voor een behandeling beschikbaar. Voor mensen die aan huis gekluisterd zijn, bestaat de mogelijkheid dat zij bij u langs komt. Trea kunt u bereiken op tel.nr Ze heeft voor januari nog een aanbieding: een pedicurebehandeling voor 17,50. Trea, gefeliciteerd met het behalen van je diploma!kk Wagenborgen is een kunstschilder rijker Vanaf eind vorig jaar is Wagenborgen een kunstschilder rijker geworden. De heer H. Doedens is eind 2013 in woonzorgcentrum Menterne te Wagenborgen komen wonen. De kunst die de heer Doedens maakt, hangt in de gangen. De portretten worden bewonderd door vele bewoners uit het woonzorgcentrum en dorp. Lijkt het u ook leuk, om te komen kijken? Kom gerust langs! Foto: 112Wagenborgen.eu/Mark Heikens Gazonmaaiers Rijwielen Petroleum Tuinmachines Tuingereedschap Olieproducten

4 Jaaroverzicht Op de Hoogte Pagina 4 In navolging van de krant van vorige week, bij deze het jaaroverzicht 2014 van de maanden juli t/m december. Veel leesplezier! Juli In Corpore geeft weer een spetterend zomeravondconcert bij Menterne. Enthousiaste dorpsgenoten gaan voor World Servants naar Afrika om bij diverse projecten te helpen. Er ontstaat een groot lek aan de pekelleiding aan de Kopaf. SPAR Kort is de winnaar van de commerciële beursprijs. In een woning aan De Hoogte woedt een kleine brand. In het Proostmeer wordt blauwalg aangetroffen. Augustus De POW-feesten vinden weer plaats. Men kan op het Proostmeer flyboarden en duiken en er is muziek van Radio Veronica en Melrose. Na een hoosbui moet de brandweer uitrukken om de wateroverlast te bestrijden. Via een enquete roept Dorpsbelangen Wagenborgen de bewoners op om mee te denken over de toekomst van ons dorp. Visclub HC Sport Wagenborgen organiseert een jeugdviswedstrijd, Marijn van Dijk is de winnaar. De ketelmuziekoptocht wordt weer in ere hersteld. Dorpskrant Op de Hoogte heeft een nieuwe website. Dhr. Dijkema en een aantal vrijwilligers houden wekelijks het kerkhof schoon. September De 12 e Proostmeerloop wordt gehouden. Christien Meijer en Theo Haan zijn de snelste Wagenborgers. Huisdrukker Beter Kado verhuist naar de Oudeweg en schaft een snellere drukmachine aan. Kaart- en sjoelclub Klaverboer bestaat 50 jaar. Krieno Slachter wordt gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap. Een rechtdoor geschoten auto heeft de nieuwe rotonde deels vernield. Oktober Dhr. Errit Kruiger wint n.a.v. de enquête van Dorpsbelangen een waardebon van 50,=. De actie Schoenmaatjes gaat weer van start. Twirlsters Jelly en Brenda worden 3 e op de Europese Kampioenschappen in Kroatië. Koek en Zopie wordt geserveerd op het voormalig GB-terrein. Dijkema Verhuur sponsort nieuwe tassen voor de Wagenborger Boys. OBS De Waarborg zamelt weer kleding in. CBS De Blinke organiseert een feestelijke Kinderboekenweek. De Hoofdweg wordt her en der opgelapt. De Judoka s van Performance winnen weer ere-metaal op een regiotoernooi. In Corpore houdt een gevarieerd Herfstconcert. November De EHBO-afdeling Wagenborgen krijgt een nieuw bestuur. De Kuutjebuuters zijn weer op dreef met het toneelstuk High Tea in Bakkerij van Schie. Voor de 2 e keer wordt de Wintermarkt in Menterne gehouden. Dorpsgenoot Gert Brouwer stopt als raadslid van de gemeente Delfzijl. De fam. van der Laan viert het heugelijk feit dat zij 65 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Lees verder op pagina 5 Op de Hoogte tiplijn Heeft u nieuws te melden buiten de sluitingstijd van de krant? (donderdag s avonds uur) Bel dan met onze tiplijn:

5 Het 1 e Lifestyle event, die plaats vindt in Sportschool Performance en georganiseerd is door Performance Business, is een groot succes. Maaike Massier beleeft een super Opkikkerdag. Vrijwilligers poten meer dan 3000 bollen rondom Menterne. Schminkster Marga Koning wordt geridderd in de orde van Sinterklaas. December Klein Finland organiseert weer een sfeervolle kerstmarkt. Roelof Doevedans zijn droom komt uit: hij mag de Fjällräven Polar contest rijden, een 300 km lange tocht met hondenslee boven de Poolcirkel. Hong Da opent weer zijn deuren na een renovatie ten gevolge van aardbevingschade. Aan de Hoofdweg vindt een Kerstfair plaats. Brandweerpost Wagenborgen zoekt vrijwilligers. De fam. Bouwman aan de Hoofdweg is 60 jaar getrouwd. Op 1 e Kerstdag is In Corpore weer vroeg op pad voor de muzikale rondgang door het dorp. Er wordt een oproep gedaan voor de aanpak van de dierenweide op het voormalige GB-terrein. Trea Zandinga is geslaagd als basis pedicure. Muzikanten van In Corpore weer vroeg op pad Pagina 5 Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt onnodige storingen en extra gasverbruik Met een all-in onderhoudsabonnement uw onderhoud geregeld! Tevens 24/7 voor storingen bereikbaar Traditioneel gingen de muzikanten van In Corpore 1e Kerstdagochtend weer vroeg op pad om de inwoners van Wagenborgen op kerstliederen te trakteren. Van 05:00 u. tot 08:00 u. werd, mede onder begeleiding van Kerstman Rick, nagenoeg het gehele dorp doorlopen. Onderweg waren er 2 pitstops, bij de fam. R. Stuut en de fam. G. Brouwer, waar de muzikanten o.a. op chocolademelk en kerstbrood werden getrakteerd. Nadat diverse liederen waren gespeeld in Zonnehuis Menterne, volgde om exact 08:00 u. het Ere zij God bij de Petruskerk. Ter afsluiting konden de muzikanten nog genieten van een kerstontbijt in clubgebouw t Schoultje, verzorgd door Trea Zandinga. Een mooie opmaat voor de Kerstdagen, op naar de oliebollen! Hoofdweg 18 Siddeburen info@bosmasiddeburen.nl Olsder Nieuwolda Woninginrichting & Textiel Hoofdstraat AG- Nieuwolda Telefoon

6 Mooie herinneringen... Wie houdt er niet van deze tijd, alle gezellige feestdagen die we vaak doorbrengen met vrienden en familie. Het lekkere eten, de cadeautjes en als het mee zit een mooie witte kerst. Hoe leuk zou het zijn als er dan ook nog geschaatst kan worden. Het zijn mooie herinneringen, verkleumt thuiskomen van het spelen in de sneeuw of op het ijs en dan lekker thuis bij de kachel zitten met de lichtjes van de kerstboom op de achtergrond. Moeder komt wat warms te drinken brengen en ondertussen speculeren over wat er wel allemaal in die cadeautjes zal zitten die onder de boom liggen. Hoe anders is de realiteit 2 uur vliegen hier vandaan, in Roemenie. In het plaatsje Tichindeal wonen Gabor en Claudia met hun 4 kinderen Bogdan, Andreea, Liviu en Sami (in de leeftijd van 6 maanden tot 7 jaar). Ze wonen in een houten huisje, als het waait blaast de wind het huis binnen maar ze hebben in ieder geval een dak boven hun hoofd. In de zomer is Gabor alle dagen hard aan het werk dan redden ze zich net maar nu het winter is, is er geen werk te vinden en moeten ze leven van de kinderbijslag (zo n 30 euro per maand). Ze maken zich dagelijks zorgen over hoe ze hun kinderen weer te eten kunnen geven en hoe ze het warm kunnen houden. Hout om 1 week te kunnen stoken kost 25 euro en dat hebben ze niet. Pagina 6 Vandaag zijn Bogdan en Andreea met hun vader het bos in geweest om hout te sprokkelen. Toen zij verkleumd thuis kwamen was er geen warme kachel en iets lekkers te drinken. Zij troffen hun moeder thuis, die probeerde de kleine Sami te troosten met een flesje suikerwater omdat hij honger heeft en melk is er niet. Het jochie ligt in bed op wat stro en schapenwol omdat dat warmte geeft. Snel kruipen Bogdan en Andrea erbij om zo elkaar wat warm te houden, want de kachel brandt iedere dag maar een paar uurtjes. Voor meer is geen geld en ook vandaag hebben ze weinig hout kunnen vinden onder die dikke laag sneeuw. Maar dan vertelt mama dat ze een verassing heeft, ze heeft van de pastoor een brood gekregen met wat spekvet. Wat zijn de kinderen daar blij mee, nu kunnen ze de hele dag door daar wat kleine stukjes van eten, om zo de honger te stillen.. In deze moeilijke winterperiode proberen wij gezinnen als die van Gabor en Claudia te helpen door hun af en toe van voedsel en/of hout te voorzien. Wij willen u vragen ons hierbij te helpen door een gift over te maken, zodat wij zoveel mogelijk gezinnen kunnen verblijden. Misschien dat de kinderen dan toch nog met een goed gevoel aan deze feestdagen terug denken. U kunt uw gift over maken op rek nr NL42ABNA tnv stichting actie Roemenie ovv voedselactie kerst. Trieneke en Joke Mulder Glen Talloch Scotch Whiskey fles 700ml Van: ,99 Bacardi Superior White Rum fles 1500ml Van: ,99 Captain Morgan Original fles 700ml Van: ,99 Sonnema Berenburg fles 1000ml Van: ,59 Aanbiedingen geldig van maandag 22 december t/m woensdag 31 december. Laat u verrassen door de vele geschenkverpakkingen in onze slijterij. Informatie vrijblijvend, kom gerust kijken!

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen.

EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid. Trouwe leden In Corpore gehuldigd. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 03 nummer 03 Maandag 12 januari 2015 Trouwe leden In Corpore gehuldigd EHBO-vereniging Wagenborgen start het nieuwe jaar met afscheid Tijdens de eerste trainingsavond in het nieuwe

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 35 nummer 33 Maandag 24 augustus 2015 Lieve honden en baasjes in Wagenborgen Ik ben Shadow, een hond met een rugzak. Veel baasjes kennen mij en mijn vrouwtje wel van wandelingen

Nadere informatie

Mevrouw Geertje Zwaantje Bolhuis-Grafthuis 100 jaar. Met Epi Centre Noord nog meer bedrijvigheid in Wagenborgen! Pagina 1

Mevrouw Geertje Zwaantje Bolhuis-Grafthuis 100 jaar. Met Epi Centre Noord nog meer bedrijvigheid in Wagenborgen! Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 25 week 43 nummer 41 Maandag 20 oktober 2014 Kwaliteit en resultaat Monique is, naast haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in professionele ontharingsmethoden

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 26 week 50 nummer 48 Maandag 7 december 2015 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Schouw 17 december: laatste kans om uw hart te luchten! Op maandag 23 november j.l. plaatsten

Nadere informatie

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte.

Bollenpootactie (narcissen en krokussen) zaterdag 29 nov. 2014. Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd. Gezocht: chauffeurs voor Op de Hoogte. Pagina 1 Jaargang 25 week 50 nummer 48 Maandag 8 december 2014 Fam. Bouwman 60 jaar getrouwd Woensdag 3 december was het 60 jaar geleden dat de heer Kornelis Pieter Bouwman en mevrouw Geertruida Frederika

Nadere informatie

Veul haail en zegen veur 2016! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk. Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Weer volop Carbidschieten in Wagenborgen

Veul haail en zegen veur 2016! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk. Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Weer volop Carbidschieten in Wagenborgen Pagina 1 Jaargang 27 week 1 nummer 1 Maandag 4 januari 2016 Redactie Op de Hoogte weer op volle sterkte! Spetterend vuurwerk HansVuurwerk Het bestuur van dorpskrant Op de Hoogte prijst zich gelukkig met

Nadere informatie

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015

Een nieuwe start. Pagina 1. Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Pagina 1 Jaargang 26 week 05 nummer 05 Maandag 26 Januari 2015 Een nieuwe start Foto Mark Heikens Na 16 jaar werkzaam geweest te zijn bij de RVS, besloot Elzoderk Hidding dat het tijd was voor een nieuwe

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

A.s. zaterdag 12 e Proostmeerloop. Programma 12 e Proostmeerloop. Ketelmuziek

A.s. zaterdag 12 e Proostmeerloop. Programma 12 e Proostmeerloop. Ketelmuziek Pagina 1 Jaargang 25 week 36 nummer 34 Maandag 1 september 2014 A.s. zaterdag 12 e Proostmeerloop A.s. zaterdag is het dan zover, na ruim een half jaar van voorbereiden, sponsoren benaderen en vele andere

Nadere informatie

Zomers zomeravondconcert In Corpore

Zomers zomeravondconcert In Corpore Pagina 1 Jaargang 26 week 28 nummer 28 Maandag 6 juli 2015 Zomers zomeravondconcert In Corpore Vorige week maandag was Menterne weer het toneel van de traditionele seizoensafsluiting van In Corpore. Het

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Het Haasje. Enquête bevestigt steun voor beleid Dorpsbelangen. Wagenborgermaar 2. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1

Het Haasje. Enquête bevestigt steun voor beleid Dorpsbelangen. Wagenborgermaar 2. Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 25 week 42 nummer 40 Maandag 13 oktober 2014 Het Haasje Hebben we een rotonde...rijden ze er dwars doorheen..met alle gevolgen van dien. Had de provincie ons voorstel (zie bijgaande foto)

Nadere informatie

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR

Fiets4Daagse van start. Brombakfietsen in. Wagenborgen. Wagenborgen bedankt! Nieuwe bloemenleverancier SPAR Pagina 1 Jaargang 25 week 25 nummer 25 Maandag 16 juni 2014 Fiets4Daagse van start Brombakfietsen in Wagenborgen De Nederlandse Bak Bromfietsen Kampioenschappen (N.B.B.K.) logeerde een weekend op het voormalig

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Open tuinendag Groei en Bloei

Open tuinendag Groei en Bloei Pagina 1 Jaargang 26 week 25 nummer 25 Maandag 15 juni 2015 Open tuinendag Groei en Bloei Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 organiseert Groei & Bloei haar jaarlijkse, landelijke Groei & Bloei Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Pagina 1. Op de Hoogte. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. 24 april 1945-24 april 2012

Pagina 1. Op de Hoogte. Sponsor. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. 24 april 1945-24 april 2012 Pagina 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 23 week 18 nummer 18 Maandag 30 april 2012 24 april 1945-24 april 2012 Iedereen heeft de keuze, ga je weg

Nadere informatie

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1

Op de Hoogte, Vrouwenkring Wagenborgen. Martin Jansema 50 jaar in dienst bij Wagenborg. Pagina 1 Pagina 1 Op Op de Hoogte, de dorpskrant voor Hoogte Wagenborgen, onafhankelijk weekblad, webmagazine, Op Op Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 28 week 3 nummer 3 Maandag 16

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam. Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop. Actie Schoenmaatjes

Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam. Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop. Actie Schoenmaatjes Pagina 1 Jaargang 25 week 44 nummer 42 Maandag 27 oktober 2014 Paul Zwama beste Nederlander in de marathon van Amsterdam Hoofdweg in Wagenborgen gedeeltelijk op de schop Wagenborgen - De Hoofdweg in Wagenborgen

Nadere informatie

Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg. Forse brand in strobalen in Wagenborgen KINDERMIDDAG TIJDENS DE POWFEESTEN. Pagina 1

Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg. Forse brand in strobalen in Wagenborgen KINDERMIDDAG TIJDENS DE POWFEESTEN. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 34 nummer 32 Maandag 22 augustus 2016 Stoppen verkoop eieren automaat Heemweg Beste klant, Met ingang van 1 September a.s. zal de verkoop van de eieren bij de automaat aan de

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Vuurwerkshow. Opnieuw goud voor Brenda. Oliebollen aan huis! Pagina 1. Jaargang 25 week 52 nummer 50 Maandag 22 december 2014

Vuurwerkshow. Opnieuw goud voor Brenda. Oliebollen aan huis! Pagina 1. Jaargang 25 week 52 nummer 50 Maandag 22 december 2014 Pagina 1 Jaargang 25 week 52 nummer 50 Maandag 22 december 2014 Vuurwerkshow Op 27 December presenteert hansvuurwerk, als enige in de regio, zijn collectie vuurwerk met een eigen VUURWERKSHOW. Aanvang

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen

Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen Pagina 1 Jaargang 29 week 15 nummer 15 Maandag 9 april 2018 Nieuwe tankautospuit blusgroep Siddeburen officieel overgedragen Burgemeester Munniksma van de gemeente Midden-Groningen heeft zaterdagmiddag

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1

Brandweer krijgt fotocollage. Actie schoenmaatjes BEDANKT. Adventsviering met gospelband Lifesong. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 26 week 51 nummer 49 Maandag 14 december 2015 Actie schoenmaatjes BEDANKT Actie Schoenmaatjes is een succes geworden! Dank zij jullie hulp en steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Activiteitenagenda 2015 2016. Us Doarpshûs. Terwispel

Activiteitenagenda 2015 2016. Us Doarpshûs. Terwispel Activiteitenagenda 2015 2016 Us Doarpshûs Terwispel Dorpsgenoten, Het afgelopen jaar zijn er diverse activiteiten in Us Doarpshûs georganiseerd. Door de uitbreiding van Us Doarpshûs was en is hierin nu

Nadere informatie

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen.

Deze zomer veel uilen in Wagenborgen. Sponsoring door de NAM. Nieuws Proostmeerloop 5 september Dorpsagenda Wagenborgen. Pagina 1 Jaargang 26 week 29 nummer 29 Maandag 13 juli 2015 Deze zomer veel uilen in Wagenborgen Sponsoring door de NAM In de sociale media doen berichten de ronde dat Op de Hoogte gesponsord zou worden

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen

Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Pagina 1 Op de Hoogte Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 26 week 53 nummer 51 Muzikanten van In Corpore weer vroeg op pad Maandag 28 december 2015 Moonlightshopping bij de

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Laatste nieuws Proostmeerloop

Laatste nieuws Proostmeerloop Pagina 1 Jaargang 26 week 36 nummer 34 Maandag 31 augustus 2015 Laatste nieuws Proostmeerloop Aanstaande zaterdag 5 september is het zover. De 13 e editie van de Proostmeerloop in Wagenborgen. Een wedstrijdloop

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW

VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Pagina 1 Jaargang 25 week 46 nummer 44 Maandag 10 november 2014 VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Bewonersavond 13 november: Wagenborgers nu zelf aan de bal! Grote gebeurtenissen werpen hun

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten.

Pagina 1. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan de kinder/bloemetjesmarkt aan de Zuidbulten. Pagina 1 Jaargang 26 week 19 nummer 19 Koningsdag 2015 De Koningsdag 2015 begon onder onverwacht goede weersomstandigheden met een serenade, verzorgd door In Corpore bij het woonzorg centrum Menterne.

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore

Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar. Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis. Bliksemaktie In Corpore Pagina 1 Jaargang 28 week 14 nummer 14 Maandag 3 april 2017 Wagenborgen ontvangt gemeentelijke bijdrage voor dorpshuis Afsluiting project Speel mee met IC! op de Kronkelaar Stichting Wagenborger Investerings

Nadere informatie

Wagenborgen bedankt!

Wagenborgen bedankt! Pagina 1 Jaargang 29 week 14 nummer 14 Dinsdag 3 april 2018 Wagenborgen bedankt! Normaal gesproken is de maandagavond een normale repetitie-avond voor muziekvereniging "In Corpore". Vorige week maandag

Nadere informatie

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl

Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen. Niet Lijst Stulp, maar Fractie 2014 de grootste in Delfzijl Pagina 1 Jaargang 25 week 13 nummer 13 Maandag 24 maart 2014 Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen Wagenborgen 2010 2014 PvdA 57 39 CDA 174 127 VVD 110 89 Fractie 2014 256 297 D66 38 53 CU 77 93 Stulp 77 81

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

40 dagen sparen voor ons goede doel

40 dagen sparen voor ons goede doel Scheurkalender Vastentijd 40 dagen sparen voor ons goede doel. Hoe goed heb JIJ het? Misschien kun je een ander helpen, die het niet zo goed heeft als jij. Scheur elke dag een blaadje af En lees wat je

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor

Pag. 1. Op de Hoogte. Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen. Sponsor Pag. 1 Op de Hoogte Sponsor Onafhankelijk huis aan huis gezinsblad voor Wagenborgen Jaargang 24 week 5 nummer 4 Maandag 28 januari 2013 Winter Bij het ter perse gaan van het vorige nummer konden we niet

Nadere informatie

In Corpore klaar voor Kerstshow. Sinterklaas en zijn pieten bezoeken brandweer. Mijn mooiste foto! Kerst en nieuwjaarswensen.

In Corpore klaar voor Kerstshow. Sinterklaas en zijn pieten bezoeken brandweer. Mijn mooiste foto! Kerst en nieuwjaarswensen. Pagina 1 Jaargang 28 week 50 nummer 48 Maandag 11 december 2017 Sinterklaas en zijn pieten bezoeken brandweer In Corpore klaar voor Kerstshow Zaterdagmiddag 3 december bezochten de sint en zijn pieten

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Fitness Centrum Performance uit Wagenborgen sponsort Jasper de Haan. Laatste keer Samen eten in Menterne. Pagina 1

Fitness Centrum Performance uit Wagenborgen sponsort Jasper de Haan. Laatste keer Samen eten in Menterne. Pagina 1 Pagina 1 Jaargang 27 week 10 nummer 10 Fitness Centrum Performance uit Wagenborgen sponsort Jasper de Haan Jasper de Haan 13 jaar uit Wagenborgen crost al vele jaren bij MC Delfcross in Delfzijl en naast

Nadere informatie

VDW Vereniging Dorpsbelangen

VDW Vereniging Dorpsbelangen Pagina 1 Jaargang 25 week 48 nummer 46 Maandag 24 november 2014 65-jarig huwelijk VDW Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen VDW Toekomstplan Wagenborgen: bewonersavond een opzienbarend succes! De door Dorpsbelangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Kloksmeren op oudejaarsavond. Pagina 1. Jaargang 25 week 51 nummer 49 Maandag 15 december 2014

Kloksmeren op oudejaarsavond. Pagina 1. Jaargang 25 week 51 nummer 49 Maandag 15 december 2014 Pagina 1 Jaargang 25 week 51 nummer 49 Maandag 15 december 2014 Geslaagde Kerstmarkt Klein Finland Wagenborgen De kerstmarkt op recreatiepark Klein Finland in Wagenborgen heeft vorige week zondag ondanks

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden.

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. Herfst Info 19 t/m 25 oktober 2015 Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. GRATIS VRIJ-ZWEMMEN De kinderen van de zwemles - de Judoka

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie