TE KOOP RESIDENTIE Olivia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP RESIDENTIE Olivia"

Transcriptie

1 TE KOOP RESIDENTIE Olivia Dr. Theo Tutsstraat Boechout First Immo N.V. Italiëlei Antwerpen Tel. : 03/ Fax 03/ info@firstimmo.be B.T.W. BE RPR Antwerpen ING

2 Omschrijving: Residentie Olivia: nieuwbouw project van 5 appartementen in het hartje van Boechout aan het George Van Raemdonckpark en op 200m van de Sint Bavokerk!! Het gebouw beschikt over mooi aangelegde voortuin, een ondergrondse garage voor 6 wagens, 6 kelderbergingen en een gezamelijke fietsenberging. Bijzonderheden: Gelegen aan het George Van Raemdonckpark! Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en kelderberging. Privatieve verwarming op gas, doorstromer. Hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel. Recht van opstal: 2/3 onder 21% BTW en 1/3 onder 10% registratie. Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingvergunning.

3 Prijslijst: Appartement Verdieping Oppervlakte Opp tuin / terras Prijs excl. kosten Appartement 1 Glvl 87m² 100m² Appartement 2 Glvl 85m² 50m² Appartement m² 8m² Appartement m² 8m² VERKOCHT Penthouse 2 118m² 39m²

4 Plan appartement 1:

5 Omschrijving appartement 1: Appartement 1 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een tuin van ca. 100m²! Omschrijving: Voor het gebouw treffen we een gezellige voortuin en de oprit naar de ondergrondse garage. De gemeenschappelijke inkomhal is voorzien van 2 inkomdeuren. De inkomhal is voorzien van een berging met aansluiting wasmachine/ droogkast. De leefruimte kan makkelijk worden ingedeeld met eetkamer en salon en beschikt over een open keuken. De keuken is uitgerust met vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, oven, spoelbak, werkblad en voldoende kasten. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Verlo Keukens, Boechout. aan de voorkant treffen we de eerste slaapkamer. Via de nachthal bereiken we het gastentoilet met handenwasser, de badkamer en de slaapkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad, douche en lavabo. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Bannea, Aartselaar. De slaapkamer kan worden voorzien van een ruime ingemaakte kast en geeft uit op de tuin. De tuin is voorzien van een terras. Ondergronds treffen we de kelders (4.500 /st) en de autostaanplaatsen ( / st). Bijzonderheden: Het gebouw beschikt over een lift. Gelegen aan het George Van Raemdonckpark! Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en kelderberging. Privatieve verwarming op gas, doorstromer. Hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel. Recht van opstal: 2/3 onder 21% BTW en 1/3 onder 10% registratie. Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingvergunning.

6 Plan appartement 2:

7 Omschrijving appartement 2: Appartement 2 bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een tuin! Omschrijving: De inkomhal bied ruimte voor een ingemaakte vestiairekast en beschikt over berging en gastentoilet met handenwasser. De berging is voorzien van aansluiting wasmachine/droogkast. De open leefkamer kan makkelijk worden ingericht met eetkamer en salon, grenzend aan de leefkamer treffen we de open keuken. De keuken is uitgerust met keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, een ruim werkblad en voldoende kasten. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Verlo Keukens, Boechout. Het appartement beschikt over tuin en terras. De badkamer is uitgerust met ligbad, douche en lavabo. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Bannea, Aartselaar. Verder treffen we de 2 slaapkamers met zicht op de tuin. Ondergronds treffen we de kelders (4.500 /st) en de autostaanplaatsen ( / st). Bijzonderheden: Het gebouw beschikt over een lift. Gelegen aan het George Van Raemdonckpark! Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en kelderberging. Privatieve verwarming op gas, doorstromer. Hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel. Recht van opstal: 2/3 onder 21% BTW en 1/3 onder 10% registratie. Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingvergunning.

8 Plan appartement 3 & 4 (spiegelbeeld):

9 Omschrijving appartement 3 & 4 (spiegelbeeld): Appartementen 3 & 4 bevinden zich op de eerste verdieping en beschikken over een terras. Omschrijving: Via de lift bereiken we de eerste verdieping. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet met handenwasser en ruimte voor een ingemaakte vestiairekast. De leefkamer heeft een oppervlakte van 40m² en beschikt over een geïntegreerde open keuken. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Verlo Keukens, Boechout. De keuken is uitgerust met koelkast, keramische kookplaat, dampkap, inbouw oven, vaatwasser, spoelbak en voldoende kasten. Via de kamerhoge ramen in de leefkamer bereiken we het ruime terras. Het terras heeft een aangenaam uitzicht op groen. De badkamer is uitgerust met ligbad, lavabo en aansluiting wasmachine / droogkast. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Bannea, Aartselaar. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers met ruimte voor een grote ingemaakte kast. Ondergronds zijn autostaanplaatsen en kelderbergingen beschikbaar aan /st en /st. Bijzonderheden: Gelegen aan het George Van Raemdonckpark! Lift aanwezig in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en kelderberging. Privatieve verwarming op gas, doorstromer. Hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel. Recht van opstal: 2/3 onder 21% BTW en 1/3 onder 10% registratie. Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingvergunning.

10 Plan penthouse:

11 Omschrijving penthouse: De penthouse (118m²) heeft een dakterras van 39m²! Omschrijving: Via de lift bereiken we de tweede verdieping. De leefkamer is L-vormig en geniet via kamerhoge schuiframen van een aangenaam zicht op het terras en achterliggend groen. Het terras heeft een oppervlakte van Ca. 40m²! en geniet van een aangenaam uitzicht. De open keuken is uitgerust mekoelkast, keramische kookplaat, dampkap, inbouw oven, vaatwasser, spoelbak, werkblad met eettafel en voldoende kasten. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Verlo Keukens, Boechout. Naast de keuken treffen we een handige bergkamer met aansluiting wasmachine/droogkast en ruimte voor opslag. In de leefkamer kan een bureauhoek worden geïnstalleerd. De nachthal is voorzien van het gastentoilet met handenwasser. De badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele lavabo. Bij een tijdige beslissing kunnen de toestellen en meubelen worden uitgekozen bij Bannea, Aartselaar. Verder beschikt het appartement over 3 zonnige slaapkamers, bij tijdige beslissing is een 2 slaapkamer appartement ook mogelijk. Het appartement beschikt over een zolder. Ondergronds zijn autostaanplaatsen en kelderbergingen beschikbaar aan /st en /st. Bijzonderheden: Gelegen aan het George Van Raemdonckpark! Lift aanwezig in het gebouw. Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats en kelderberging. Privatieve verwarming op gas, doorstromer. Hoogrendementsbeglazing met aluminium profiel. Recht van opstal: 2/3 onder 21% BTW en 1/3 onder 10% registratie. Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen dagvaarding uitgebracht - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingvergunning.

12 1. Ontwerp de ruwbouw wordt uitgevoerd volgens de plannen van de leidende architect en ingenieur in samenspraak met de bouwpromotor. 2. Metselwerk alle materialen zullen volgens de beste regels der kunst worden tewerkgesteld om er zodoende het meest mogelijke voordeel en nut uit te trekken. 2.0 kelder : Het gebouw wordt volledig onderkelderd met autostaanplaatsen en individuele kelderruimte per appartement. 2.1 Metselwerk in fundering : betonblokken uitgevoerd op een funderingsleuf of plaat in beton 2.2 opgaand metselwerk : gevel : in lichtgrijze gevelsteen en witte crepi isolatie 8cm PUR of gelijkwaardig binnenmuren : snelbouwsteen terras : in tropisch hout 2.3 voorzieningen : alle nutsleidingen worden onzichtbaar geplaatst binnendeuromlijstingen in hout volgens deurmaten en dikte muur op het plan schouwen : centrale verwarming vanuit berging naar dak toezichtputten : PVC rioleringen : volgens de regels van de kunst, met verluchting op het dak dakgoot : zinken hanggoten voor en achter, afvoerbuizen in zink 2.4 betonwerken : vloeren worden uitgevoerd in prefabwelfsels en opgestort met gewapende beton wapening volgens betonstudie 3. natuursteen alle raam- en deurdorpels in de buitengevel worden uitgevoerd in blauwe steen, volgens plan DAK Schuin dak er wordt gewerkt met sandwichpanelen van 20cm minerale wol of gelijkwaardig met daar bovenop kunstleien. alles wordt aangebracht volgens de regels van goed vakmanschap.

13 Plat dak er wordt 20cm isolatie voorzien. dakdichting voorzien in EPDM. ALGEMENE NUTSLEIDINGEN het binnenbrengen van de algemene nutsleidingen, water, gas en electriciteit, is ten laste van de bouwpromotor de meters worden aangebracht in de kelder electriciteit de inrichtingen worden aangelegd volgens volgend schema : hall/inkom : 3 lichtpunten met wisselschakeling 2 enkele stopcontacten WC : 1 lichtpunt met enkele schakelaar algemeen : meterkast electrabel videofoon woonkamer : 2 lichtpunten met wisselschakeling 6 stopcontacten enkel 2 stopcontacten dubbel (aan TV) 1 voeding thermostaat aansluiting TV, telefoon, internet videofoon keuken : 1 lichtpunt met wisselschakeling 2 dubbele stopcontacten op werkblad 1 enkel stopcontact koelkast 1 aansluiting kookplaat 32 A 1 stopcontact dampkap 1 stopcontact oven + zekering 1 stopcontact voor vaatwasser badkamer : 1 lichtpunt met dubbelpolige schakelaar 1 enkel stopcontact lavabomeubel 1 lichtpunt uit muur lavabomeubel slaapkamers : 1 lichtpunt met enkele schakelaar 3 enkele stopcontacten gang : 1 enkel stopcontact per verdieping 1 lichtpunt met dubbele schakelaar per verdieping

14 berging : 1 stopcontact CV 1 stopcontact wasmachine 1 stopcontact droogkast 1 extra enkel stopcontact 1 lichtpunt met 1 schakelaar verdeelbord met automatische zekeringen compleet terras : 1 lichtpunt met 1 schakelaar 1 enkel buitenstopcontact verlichtingsarmaturen zijn niet voorzien de installatie zal uitgevoerd worden volgens het A.R.E.I. en het materiaal zal het CEBEC keurmerk dragen. Voor ingebruikname zal de ganse installatie gekeurd worden door een erkend controleorganisme. Bezettingswerken de bezettingswerken worden uitgevoerd aan alle muren en plafonds in gans de woning, inclusief zolder, en dit volgens de regels der kunst. Ramen, glaswerken, terrasafsluitingen en trappen aluminium profielen met hoogrendementsglas inkomdeur met electrisch deurslot toegangsdeuren appartementen : brandwerende deuren terras : ballustrade in aluminium trap in de gezamenlijke inkomhall in beton afgewerkt volgens goedkeuren van de bouwpromotor raamtabletten binnen : te kiezen hout of PVC verwarming : centrale verwarming en warm water : condensatieketel de meterkasten worden geplaatst in de meterkelder de ketel en boiler worden geplaatst in de bergruimte in de verschillende woonvertrekken worden plaatstalen paneelradiatoren voorzien, wit gelakt. Elk appartament wordt uitgerust met een electronische thermostaat, geplaatst in de eetkamer. SANITAIR 1 buitenkraan (regenwater) voorzien op ieder terras. de ganse installatie wordt conform de voorschriften van de waterleverende maatschappij geconcipieerd met inbegrip van de nodige afsluitkranen, terugslagkleppen en andere toebehoren. Tevens wordt een regenwaterput voorzien voor de toiletten en buitenkranen

15 de pompinstallatie voor het regenwater bevindt zich in de kelderruimte toe- en afvoer voor de wasmachine zijn voorzien in de bergruimte voor de totaliteit der sanitaire toestellen, kasten en toebehoren wordt een particuliere handelswaarde voor levering voorzien zoals hieronder opgegeven bij tijdige beslissing zal de koper zelf een keuze kunnen maken bij de leverancier van sanitaire toestellen : de firma BANNEA, Antwerpsesteenweg 19 te 2630 Aartselaar voor een bedrag van Euro winkelwaarde, BTW inbegrepen. (voorbeeld voor een volledige ingerichte badkamer tbv 2.972,49 Euro in bijlage) Dit bedrag is exclusief plaatsing; de plaatsing is inbegrepen in de verkoopsprijs van het appartement. SCHRIJNWERKERIJ aan elk buitenraam worden gordijnkasten voorzien binnendeuren : schilderdeuren in houten omlijstingen met standaardslot en -kruk draairichting deuren volgens plan indien u wenst te kiezen voor andere deuren dan door ons voorzien, kan u deze enkel en uitsluitend en uiteraard tegen meerprijs kiezen uit het gamma van de firma WOODPROF, Boomsesteenweg 943b te 2610 Wilrijk. CHAPE, VLOER- EN WANDBEKLEDING chape : gelijkvloers : 5 cm gespoten PUR-isolatie en 5 cm chape verdiepingen : chapevloer van ca 7cm vloerbedekking : voorzien in inkomhall, WC, keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers, eetkamer en berging. Deze vloerbedekking is vrij te kiezen bij de firma TTC Vloeren, Bordeauxstraat 8 te Antwerpen (eilandje) tot een winkelwaarde van 30,00 Euro/m2, BTW inbegrepen, de bijbehorende plinten zijn inbegrepen tot een bedrag van 8,00 Euro/lm winkelwaarde, BTW inbegrepen. Wanneer u kiest voor vloertegels, moeten deze een minimumgrootte hebben van 30x30cm. (voor kleinere afmetingen, evenals voor zeer grote maten, wordt een meerprijs voor plaatsing aangerekend) plaatsing van de vloeren is inbegrepen in de aankoopprijs van uw appartement. Wandbekleding : keuken : tussen de keukenkasten badkamer : volledig rondom tot op plafondhoogte WC : volledig rondom tot op hoogte van ca. 1,40 m deze wandbekleding is vrij te kiezen bij de firma TTC Vloeren voormeld, tot een winkelwaarde van 30,00 Euro/m2, BTW inbegrepen. Wandtegels voor badkamer en WC dienen een minimumgrootte van 20x10 te hebben voor kleinere afmetingen, evenals voor zeer grote maten, wordt een meerprijs voor plaatsing aangerekend. De plaatsing is inbegrepen in de aankoopprijs van uw appartement. de afwerking van vloeren en wanden in de gezamenlijke traphall is volledig ten laste en naar keuze van de bouwpromotor

16 KEUKEN in de basisverkoopprijs van uw appartement wordt een keuken voorzien met kastenensemble en electrische toestellen met een handelswaarde zoals hieronder opgegeven. Bij een tijdige beslissing kan de koper zelf de keukenmeubelen en toestellen kiezen bij de firma VERLO KEUKENS, Provinciesteenweg 569 te 2530 Boechout Voorzien voor leveren en plaatsen van de keukeninrichting en toestellen voor een winkelwaarde van Euro, BTW inbegrepen. (in bijlage een voorbeeld voor een volledig ingerichte keuken tbv Euro) ALGEMENE BEPALINGEN alle vermelde voorzieningen en hoeveelheden kunnen, tegen een te bespreken meerprijs, aangepast worden. in geval van minderprijs bij het kiezen van vloeren, wandbekleding, badkamer en keuken, wordt onder geen beding het prijsverschil terugbetaald. alle werken worden uitgevoerd door bouwbedrijf BLD bvba of door de door hem aangestelde onderaannemers wanneer de kopers van de appartementen zelf werken wensen uit te voeren in hun aangekochte appartement, kan dit pas na de aanvaarding van het appartement. Eventuele schade, ook aan de andere appartementen of aan derden, die uit de uitvoering van deze werking zou voortvloeien, valt volledig ten laste van de koper van het appartement.

17

18

19

20

21

22

23

24 Meer info? Surf naar Kantoor Antwerpen Italiëlei 54, 2000 Antwerpen Tel.: 03/ Openingsuren : Maandag t.e.m. vrijdag: Zaterdag : Buiten deze uren ook op afspraak. Satellietkantoren Doornstraat 103, Wilrijk Prins Boudewijnlaan 403, Edegem Turnhoutsebaan 245, Deurne Molenstraat 4, Hoevenen Bredabaan 445, Wuustwezel Kapellensteenweg 49, Kalmthout Hoevensebaan 25, Kapellen Lessiusstraat 16, Brecht Lambrechtshoekenlaan 183, Merksem Statiestraat 61, Zwijndrecht Korenmarkt 55, 2800 Mechelen Openingsuren : Maandag t.e.m. vrijdag Buiten deze uren ook op afspraak. RPR Antwerpen BE BE BIC : BBRUBEBB Erkend vastgoedmakelaar BIV Deze beschrijving is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie. First Immo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

,- VILLA O M S C H R I J V I N G LINDELEI 18, 2547 LINT. Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint.

,- VILLA O M S C H R I J V I N G LINDELEI 18, 2547 LINT. Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint. VILLA LINDELEI 18, 2547 LINT 679.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint. Deze luxueuze en uitermate ruime woning werd in 2007 volledig vernieuwd met oog voor

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

,- VILLA O M S C H R I J V I N G LINDELEI 18, 2547 LINT. Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint.

,- VILLA O M S C H R I J V I N G LINDELEI 18, 2547 LINT. Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint. VILLA LINDELEI 18, 2547 LINT 650.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtige en rustig gelegen landelijke villa te Lint. Deze luxueuze en uitermate ruime woning werd in 2007 volledig vernieuwd met oog voor

Nadere informatie

Prachtige en rustig gelegen half-open Pastorijwoning met vier slaapkamers en tuin te Lint!

Prachtige en rustig gelegen half-open Pastorijwoning met vier slaapkamers en tuin te Lint! PASTORIJWONING SCHRANSHOEVELAAN 16, 2547 LINT 545.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtige en rustig gelegen half-open Pastorijwoning met vier slaapkamers en tuin te Lint! Deze instapklare woning uit 2005

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. Grote Molenweg 165 2940 Stabroek A STA 09 03 Appartement 1 ste Verdieping A.1

VERKOOPLASTENBOEK. Grote Molenweg 165 2940 Stabroek A STA 09 03 Appartement 1 ste Verdieping A.1 VERKOOPLASTENBOEK Grote Molenweg 165 2940 Stabroek A STA 09 03 Appartement 1 ste Verdieping A.1 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 RUWBOUW... 3 2.1 Ontwerp:... 3 2.2 Metselwerk:... 3 2.2.1 Metselwerk

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

Festraetstraat, 33, 001, 3800, Sint-Truiden. Woonoppervlakte 269 m² Appartement Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf

Festraetstraat, 33, 001, 3800, Sint-Truiden. Woonoppervlakte 269 m² Appartement Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf Status Verkocht Woonoppervlakte 269 m² Type Appartement Soort Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf 10-06-2018 Residentie Rembrandt, uniek gelijkvloers appartement van 198 m² woonruimte met overdekt

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. Leon Gilliotlaan 63/65 2630 Aartselaar A AAR 11 02 Appartement gelijkvloers rechts B - G - R

VERKOOPLASTENBOEK. Leon Gilliotlaan 63/65 2630 Aartselaar A AAR 11 02 Appartement gelijkvloers rechts B - G - R VERKOOPLASTENBOEK Leon Gilliotlaan 63/65 2630 Aartselaar A AAR 11 02 Appartement gelijkvloers rechts B - G - R 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 RUWBOUW... 3 2.1 Ontwerp:... 3 2.2 Metselwerk:... 3

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. Hendrik Consciencelaan 37/39/41/43 2630 Aartselaar A AAR 12 13 14 15 00

VERKOOPLASTENBOEK. Hendrik Consciencelaan 37/39/41/43 2630 Aartselaar A AAR 12 13 14 15 00 VERKOOPLASTENBOEK Hendrik Consciencelaan 37/39/41/43 2630 Aartselaar A AAR 12 13 14 15 00 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 RUWBOUW... 3 2.1 Ontwerp:... 3 2.2 Metselwerk:... 3 2.2.1 Kelderverdieping:...

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Prachtig handelspand met ruim appartement

Prachtig handelspand met ruim appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Handelspand met woonst Niel (284 5) 690.000,- Prachtig handelspand met ruim appartement 3

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. Augustijnslei 14 2930 Brasschaat A BRA 11 00

VERKOOPLASTENBOEK. Augustijnslei 14 2930 Brasschaat A BRA 11 00 VERKOOPLASTENBOEK Augustijnslei 14 2930 Brasschaat A BRA 11 00 Inhoud 1 RUWBOUW 3 1.1 Ontwerp: 3 1.2 Metselwerk: 3 1.2.1 Kelderverdieping 3 1.2.2 Opgaand metselwerk: 3 1.2.3 Voorzieningen: 3 1.2.4 Betonwerken:

Nadere informatie

Architecturale halfopen woning met prachtig uitzicht op een perceel van 575 m² te Aartselaar!

Architecturale halfopen woning met prachtig uitzicht op een perceel van 575 m² te Aartselaar! WONING PIERSTRAAT 52, 2630 AARTSELAAR 478.000,- O M S C H R I J V I N G Architecturale halfopen woning met prachtig uitzicht op een perceel van 575 m² te Aartselaar! Deze unieke woning werd gebouwd in

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

TE KOOP SCHILDE Luxe Villa in Engelse Cottage Stijl op een perceel van ca. 2475m2 Vraagprijs: 1.395.000 Referentie: 2368

TE KOOP SCHILDE Luxe Villa in Engelse Cottage Stijl op een perceel van ca. 2475m2 Vraagprijs: 1.395.000 Referentie: 2368 Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2006 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 3 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca.2475 m² Woonoppervlakte: ca. 456 m² ANDERE

Nadere informatie

Vrijstaande woning in Spaanse stijl op een zeer goede locatie te Borsbeek (grens Wommelgem)!

Vrijstaande woning in Spaanse stijl op een zeer goede locatie te Borsbeek (grens Wommelgem)! WONING KORENVELD 19, 2150 BORSBEEK 549.000,- O M S C H R I J V I N G Vrijstaande woning in Spaanse stijl op een zeer goede locatie te Borsbeek (grens Wommelgem)! Deze villa is gelegen op een perceel van

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. Felix Timmermanslaan 10/8/6/4/2 2630 Aartselaar A AAR 16 17 18 19 20

VERKOOPLASTENBOEK. Felix Timmermanslaan 10/8/6/4/2 2630 Aartselaar A AAR 16 17 18 19 20 VERKOOPLASTENBOEK Felix Timmermanslaan 10/8/6/4/2 2630 Aartselaar A AAR 16 17 18 19 20 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 RUWBOUW... 3 2.1 Ontwerp:... 3 2.2 Metselwerk:... 3 2.2.1 Kelderverdieping:...

Nadere informatie

Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn

Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Villa Aartselaar (2630) 4 60.000,- Degelijke vrijstaande woning met klein magazijn 5 1 ja

Nadere informatie

Nabij het Koning Albertpark te Antwerpen situeert zich dit unieke appartement over de ganse vierde verdieping.

Nabij het Koning Albertpark te Antwerpen situeert zich dit unieke appartement over de ganse vierde verdieping. APPARTEMENT MECHELSESTEENWEG 213/V4, 2018 ANTWERPEN 840.000,- O M S C H R I J V I N G Nabij het Koning Albertpark te Antwerpen situeert zich dit unieke appartement over de ganse vierde verdieping. Dit

Nadere informatie

Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking

Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Penthouse Boechout (2530) prijs op aanvraag Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Prachtige villa (1400m²) op een zeer rustige locatie met zicht op het Geboortebos te Borsbeek!

Prachtige villa (1400m²) op een zeer rustige locatie met zicht op het Geboortebos te Borsbeek! VILLA DIEPENBEEKVELDE 47, 2150 BORSBEEK 689.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtige villa (1400m²) op een zeer rustige locatie met zicht op het Geboortebos te Borsbeek! Aan de ingang van het Geboortebos

Nadere informatie

Groot appartement met garagebox in centrum!

Groot appartement met garagebox in centrum! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Aartselaar (2630) prijs op aanvraag Groot appartement met garagebox in centrum!

Nadere informatie

De woning bevindt zich verder op een uiterst rustige locatie, doch niet ver van openbaar vervoer, winkels en scholen.

De woning bevindt zich verder op een uiterst rustige locatie, doch niet ver van openbaar vervoer, winkels en scholen. WONING SILVESTERDENNENLAAN 2, 2390 MALLE 368.000,- O M S C H R I J V I N G Energiezuinige " ETAP"-woning op een perceel van 1.318 m² te Malle! Deze laagbouwwoning werd gebouwd in 1983 met een isolatiepeil

Nadere informatie

Prachtig duplex-appartement met riant terras (56 m²) én garage(s) te Wommelgem!

Prachtig duplex-appartement met riant terras (56 m²) én garage(s) te Wommelgem! DUPLEX HOEVENSTRAAT 27, 2160 WOMMELGEM 348.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtig duplex-appartement met riant terras (56 m²) én garage(s) te Wommelgem! Dit appartement werd zeer luxueus afgewerkt met

Nadere informatie

Prachtig dakappartement met twee slaapkamers en twee terrassen op centrale locatie te Wommelgem!

Prachtig dakappartement met twee slaapkamers en twee terrassen op centrale locatie te Wommelgem! DAKAPPARTEMENT HANDBOOGSTRAAT 11/31, 2160 WOMMELGEM 900,- / MAAND O M S C H R I J V I N G Prachtig dakappartement met twee slaapkamers en twee terrassen op centrale locatie te Wommelgem! Dit appartement

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Modern gerenoveerd met 2 slaapkamers

Modern gerenoveerd met 2 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) prijs op aanvraag Modern gerenoveerd met 2 slaapkamers 2 1 VERKOCHT!!

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Buit enland 25 bus 2 28/01/2019

Buit enland 25 bus 2 28/01/2019 TE KOOP verdieping : 2 aantal slaapkamers : 3 aantal badkamers : 2 terras : ja bewoonbare oppervlakte : 154 m² oppervlakte terras : 40 m² EPC : 190 kwh/m² bouwvergunning : ja bestemming : woongebied met

Nadere informatie

Mooie bel-étage woning met drie slaapkamers, garage en tuin te Wommelgem!

Mooie bel-étage woning met drie slaapkamers, garage en tuin te Wommelgem! BEL-ÉTAGE VAN TICHELENLEI 56, 2160 WOMMELGEM 319.000,- O M S C H R I J V I N G Mooie bel-étage woning met drie slaapkamers, garage en tuin te Wommelgem! Deze woning geniet volgende indeling: Op de gelijkvloerse

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Assistentiewoningen in centrum van Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Assistentie-appartement Kontich (2550) 179.900,- Assistentiewoningen in centrum van Kontich!

Nadere informatie

Stijlvolle landelijke villa op een perceel van m² in een zeer gegeerd doodlopend straatje te Linkeroever!

Stijlvolle landelijke villa op een perceel van m² in een zeer gegeerd doodlopend straatje te Linkeroever! VILLA LE CORBUSIERLAAN 9, 2050 ANTWERPEN 649.000,- O M S C H R I J V I N G Stijlvolle landelijke villa op een perceel van 1.107 m² in een zeer gegeerd doodlopend straatje te Linkeroever! De absolute troef

Nadere informatie

200% instapklare woning!

200% instapklare woning! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Bel-étage Kontich (2550) prijs op aanvraag 200% instapklare woning! 2 2 ja VERKOCHT!! U vindt

Nadere informatie

Zeer ruim en fantastisch gelegen appartement in het historisch centrum van Antwerpen!

Zeer ruim en fantastisch gelegen appartement in het historisch centrum van Antwerpen! APPARTEMENT MEIRBRUG 2/V2, 2000 ANTWERPEN 365.000,- O M S C H R I J V I N G Zeer ruim en fantastisch gelegen appartement in het historisch centrum van Antwerpen! Dit leuke appartement (+/- 124 m²) is gelegen

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Kontich-Centrum : Appartement met 2 slpks en terras

Kontich-Centrum : Appartement met 2 slpks en terras de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Kontich (2550) 875,- / maand Kontich-Centrum : Appartement met 2 slpks en terras

Nadere informatie

Zeer ruime en volledig instapklare bel-étagewoning met 4 slaapkamers te Wilrijk!

Zeer ruime en volledig instapklare bel-étagewoning met 4 slaapkamers te Wilrijk! BEL-ÉTAGE WOLFBEEMDSTRAAT 10, 2610 WILRIJK 465.000,- O M S C H R I J V I N G Zeer ruime en volledig instapklare bel-étagewoning met 4 slaapkamers te Wilrijk! Deze mooie woning geniet volgende indeling:

Nadere informatie

Centraal gelegen modern 2 slaapkamer appartement

Centraal gelegen modern 2 slaapkamer appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Kontich (2550) 695,- / maand Centraal gelegen modern 2 slaapkamer appartement

Nadere informatie

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Lier (2500) prijs op aanvraag Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Nadere informatie

Woning met 3 slaapkamers en tuin met groen zicht

Woning met 3 slaapkamers en tuin met groen zicht de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Kontich (2550) 279.000,- Woning met 3 slaapkamers en tuin met groen zicht 3 1 ja Net

Nadere informatie

Nieuwbouw appartement met staanplaats

Nieuwbouw appartement met staanplaats de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Hoboken (2660) prijs op aanvraag Nieuwbouw appartement met staanplaats 2 1 VERHUURD!!!!!

Nadere informatie

Groot appartement met 3slpk en zonnig terras

Groot appartement met 3slpk en zonnig terras de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Dakappartement Kontich (2550) prijs op aanvraag Groot appartement met 3slpk en zonnig terras

Nadere informatie

Te renoveren appartement met zicht op gemeenteplein

Te renoveren appartement met zicht op gemeenteplein de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) prijs op aanvraag Te renoveren appartement met zicht op gemeenteplein

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²!

TE KOOP. Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage van 50m²! Herent 108 3910 Neerpelt Beschrijving: De woning omvat gelijkvloers een inkomhal met trap naar

Nadere informatie

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke

Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Vijf jaar jonge villa met topafwerking te Wielsbeke Prachtig ingericht! De woning met domotica -en ventilatiesysteem,gelegen in een rustige buurt te Sint-Baafs-Vijve bestaat uit een lichtrijk, open portaal,

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

Op een perceel van m² treffen we deze luxueuze villa met verwarmd zwembad!

Op een perceel van m² treffen we deze luxueuze villa met verwarmd zwembad! MODERNE VILLA EDUARD BELPAIRELEI 15, 2900 SCHOTEN 1.300.000,- O M S C H R I J V I N G Op een perceel van 5.570 m² treffen we deze luxueuze villa met verwarmd zwembad! Deze moderne villa bevindt zich op

Nadere informatie

Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement!

Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) 389.900,- Prachtig RUIM en LUXUEUS instapklaar appartement! 3 1

Nadere informatie

Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking

Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Penthouse Boechout (2530) 4 28.500,- Magnifieke penthouse met hoogwaardige afwerking 2 1 U

Nadere informatie

Te huur huizen 10 februari 2014

Te huur huizen 10 februari 2014 Te huur huizen 10 februari 2014 Woonwinkel Regio Tielt - Markt 13 - - Tel: 051 42 81 81 1 Te huur huizen Meulebeke Linnenstraat 5 525 2 Een verzorgde gelijkvloers landelijk gelegen alleenstaande woning

Nadere informatie

Geschikte woning met 4 slaapkamers

Geschikte woning met 4 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Kontich (2550) prijs op aanvraag Geschikte woning met 4 slaapkamers 4 1 ja VERKOCHT!!

Nadere informatie

Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en garage

Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en garage de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Mortsel (264 0) prijs op aanvraag Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement

Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Gelijkvloers app. Kontich (2550) prijs op aanvraag Gelijkvloers kwaliteits BEN-appartement

Nadere informatie

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS TE KOOP R. VERBELENSTRAAT 43/110 2870 PUURS INDELING Gelijkvloers: inkomsas met lift naar +1 en -1, keldertrap en fietsenberging; 3 buitentrappen naar +1 Verdieping +1: inkomhal met apart toilet, vestiairekast

Nadere informatie

Zeer charmante rieten kap woning op een perceel van 491 m² en gelegen in een groene omgeving te Wijnegem!

Zeer charmante rieten kap woning op een perceel van 491 m² en gelegen in een groene omgeving te Wijnegem! WONING ROZENLAAN 21, 2110 WIJNEGEM 415.000,- O M S C H R I J V I N G Zeer charmante rieten kap woning op een perceel van 491 m² en gelegen in een groene omgeving te Wijnegem! Deze prachtige, vrijstaande

Nadere informatie

OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u

OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Hoekwoning Edegem (2650) prijs op aanvraag OPENHUISDAG ZATERDAG 26/01 van 13u-15u 3 1 ja VERKOCHT!!

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

H U I S - HE I S T-OP-D E N -BE R G SCHR I E K

H U I S - HE I S T-OP-D E N -BE R G SCHR I E K H U I S - HE I S T-OP-D E N -BE R G SCHR I E K 849.000 Slaapkamers 5 Badkamers 2 Totale oppervlakte 3311 m² Tuin oppervlakte 3030 m² Garages 1 LOCATIE Gelegen op een boogscheut van het centrum van Grootlo

Nadere informatie

TE KOOP Koningin Astridlaan 34 - Kapellen Ruime karaktervolle villa op loopafstand van het centrum Vraagprijs: Referentie: 14/1445

TE KOOP Koningin Astridlaan 34 - Kapellen Ruime karaktervolle villa op loopafstand van het centrum Vraagprijs: Referentie: 14/1445 TE KOOP Koningin Astridlaan 34 - Kapellen Ruime karaktervolle villa op loopafstand van het centrum Vraagprijs: 649.000 Referentie: 14/1445 Technische details HOOFDKENMERKEN Referentie:14/1445 Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca!

TE KOOP. Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Zeer degelijke ruime villa op 26 are 12 ca! 1 Ringlaan 17 3950 Kaulille Beschrijving: Zeer degelijke, goed onderhouden villa op maar liefst 2612m² wat een

Nadere informatie

Prachtig gerenoveerde half open bebouwing!

Prachtig gerenoveerde half open bebouwing! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Hove (254 0) prijs op aanvraag Prachtig gerenoveerde half open bebouwing! 3 2 ja VERKOCHT

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 4 Pagina 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen (loten 1, 3 en 4 verkocht). Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 895.000 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Totale oppervlakte 1767 m² Garages 1 INDELING Gelijkvloers INKOMHAL op vloertegels (5,50 x 1,95 m) + (5,50 x 0,90 m) + 2,00 m² VESTIAIRE op

Nadere informatie

H U I S - T R E ME LO

H U I S - T R E ME LO H U I S - T R E ME LO 495.000 Slaapkamers 3 Badkamers 1 Totale oppervlakte 5685 m² Tuin oppervlakte 5433 m² Garages 1 LOCATIE Gelegen in een kindvriendelijke, rustige,residentiële wijk temidden van het

Nadere informatie

Prachtig dakappartement met riant terras met zicht op de vaart en twee garages in het centrum van Wijnegem!

Prachtig dakappartement met riant terras met zicht op de vaart en twee garages in het centrum van Wijnegem! DAKAPPARTEMENT TURNHOUTSEBAAN 488/7, 2110 WIJNEGEM 335.000,- O M S C H R I J V I N G Prachtig dakappartement met riant terras met zicht op de vaart en twee garages in het centrum van Wijnegem! Dit appartement

Nadere informatie

de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: Mail: Koppelvilla Edegem (2650) 54 0.

de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: Mail:   Koppelvilla Edegem (2650) 54 0. de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Koppelvilla Edegem (2650) 54 0.500,- HOB met 4 slaapkamers en ruime garage 4 1 ja Prachtig

Nadere informatie

2 BESTAANDE APPARTEMENTEN (Fase 1) 9 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN (Fase 2) MOGELIJK MET GARAGE/BERGING GELEGEN TE : Klapperstraat 33 35 37

2 BESTAANDE APPARTEMENTEN (Fase 1) 9 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN (Fase 2) MOGELIJK MET GARAGE/BERGING GELEGEN TE : Klapperstraat 33 35 37 2 BESTAANDE APPARTEMENTEN (Fase 1) 9 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN (Fase 2) MOGELIJK MET GARAGE/BERGING GELEGEN TE : 9120 BEVEREN Klapperstraat 33 35 37 FASE 1 FASE 2 Verkoop : KANTOOR GERRY SMET bvba Beverens

Nadere informatie

Bel-etage met ruim terras aan de leefruimte

Bel-etage met ruim terras aan de leefruimte de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Bel-étage Kontich (2550) prijs op aanvraag Bel-etage met ruim terras aan de leefruimte 2 1

Nadere informatie

Exclusief Loft-appartement

Exclusief Loft-appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Dakappartement Kontich (2550) 995,- / maand Exclusief Loft-appartement 2 2 IN OPTIE In afwachting

Nadere informatie

In de Pulhofwijk te Berchem treffen we dit mooi appartement dat volledig vernieuwd werd in 2012.

In de Pulhofwijk te Berchem treffen we dit mooi appartement dat volledig vernieuwd werd in 2012. APPARTEMENT GROTE STEENWEG 432/V5, 2600 BERCHEM 217.000,- O M S C H R I J V I N G Modern en licht appartement met twee slaapkamers te Berchem! In de Pulhofwijk te Berchem treffen we dit mooi appartement

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Boechout (2530) 1.000,- / maand Grote bel-etage op top-locatie in Boechout 3 1 ja De

Nadere informatie