OVERZICHT BINNEN BEWEGWIJZERINGSYSTEMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVERZICHT BINNEN BEWEGWIJZERINGSYSTEMEN"

Transcriptie

1 OVERZICHT BINNEN BEWEGWIJZERINGSYSTEMEN Gebogen systemen Image 10 aluminium Lichtgebogen aluminium bewegwijzeringsysteem met houders waarop de panelen geklikt worden. Panelen worden beletterd. Er zijn ook speciale staanders om deze lijn in een zuil door te voeren. Overige maten RAL kleuren op aanvraag. Ook beschikbaar in geborstelde RVS/INOX uitvoering. IndoorSign Rondo Aluminium binnenbewegwijzeringsysteem, elegant licht gebogen met zwarte kunststof afdekkapjes. Voorzien van een antireflectie folie waarachter de insert geplaatst wordt. Verwisselen van de info is eenvoudig. Kan ook beletterd worden. Exclusief ophangsysteem

2 Pixquick Transparante, slagvast polycarbonaat informatiepaneel uitgevoerd in lichtgebogen design. Incl. muurbevestiging alsmede tafelsteun voor staande en liggende presentatie. Eenvoudige opening van frontpaneel door knop in zijprofiel in te drukken. Curvo Aluminium binnen bewegwijzeringsysteem, elegant licht gebogen met rond zijprofiel en een verchroomd afsluitdopje. Voorzien van een antireflectie folie waarachter de print geplaatst wordt. Verwisselen van de info is zeer eenvoudig. Ophangen met dubbelzijdig tape (wordt niet meegeleverd) of via schroeven (tegen meerprijs kunnen wij de borden hiervan voorzien). Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten.

3 Indoor Wood Binnen bewegwijzeringsysteem, elegant licht gebogen met standaard een beukenhouten zijprofiel en RVS afdekkapjes. Voorzien van een antireflectie folie waarachter de insert/print geplaatst wordt. Verwisselen van de info is eenvoudig d.m.v. een zuignapje (apart bestellen). Ophangen met dubbelzijdig tape of via schroeven; dit wordt niet meegeleverd. Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten en keuze voor de houten randen: standaard beuken, eiken, kersen, elzen en ahorn. Vlakke systemen VL-Infonorm square Een binnenbewegwijzeringsysteem dat bestaat uit een aluminium profiel met een polystyrol achtervlak waar men een 4 mm dik facet geslepen plexi glasplaatje met print inschuift. Gezekerd door schroefje in het zijprofiel. Zeer montagevriendelijk m.b.v. dubbelzijdig tape of schroeven. Bij bestelling vermelden of er boorgaten aangebracht moeten worden. Op aanvraag kunnen de bordjes voorzien worden van dubbelzijdig tape.

4 Change Modern, strak, slank en zeer exclusief bewegwijzeringsysteem van deur- en muurbordjes geschikt voor uw print. Deze borden zijn voorzien van een aluminium RVS look bovenrand en een hoogwaardig geslepen plexi voorzetraam en dat in een aluminium behuizing. Wisseling van uw info/print kan zeer eenvoudig door het zeer ingenieus doch simpel maar verborgen openingssysteem wat u realiseert door het zijdelings verschuiven van de koplijst. Deze koplijst kunt u als extra voorzien van een belettering. De borden kunnen eenvoudig blind op de muur gemonteerd worden. Standaard wordt bij het bord het montagemateriaal meegeleverd. Voor een optimale opmaak van de prints die u gebruikt bij dit bewegwijzeringsysteem kunt u hiervoor een goedkope uitvoerige opmaak cd-rom bij ons bestellen, zie hiervoor SignSystem CD-rom. Voor een optimaal effect van uw print i.c.m. dit systeem is het raadzaam om hiervoor ons speciaal SignSystem A3 of A4 papier te gebruiken, zie hiervoor SignSystem Creatief papier. IndoorGlas Cristallo Zeer elegant wand- of deurpaneel voor uw interne bewegwijzering. Twee glasplaatjes voorzien van boorgaten voor bevestiging van de RVS/INOX afstandhouders. Geschikt voor inserts en voor belettering.

5 New Age Tijdloos strak bewegwijzeringsysteem van deur-, muur- en hangborden geschikt voor uw print. Deze borden zijn voorzien van een bescheide aluminium omhuizing met een kleine strakke rand en voorzien van een ontspiegelend glashelder acrylaat front met aan bovenzijde de alurand bevestigd. De diepte van dit systeem is maar 6 mm. Wisseling van uw info/print kan zeer eenvoudig door het simpel verborgen openingssysteem wat u realiseert door de bovenlijst naar boven te duwen. De borden kunnen eenvoudig blind gemonteerd worden. Standaard wordt bij een bord het montage of ophangmateriaal meegeleverd. Voor een optimale opmaak van de prints die u gebruikt bij dit bewegwijzeringsysteem kunt u hiervoor een goedkope uitvoerige opmaak cd-rom bij ons bestellen, zie hiervoor SignSystem CD-rom. Voor een optimaal effect van uw print i.c.m. dit systeem is het raadzaam om hiervoor ons speciaal SignSystem A3 of A4 papier te gebruiken, zie hiervoor SignSystem Creatief papier. Signcode Vlak bewegwijzeringsysteem uitgevoerd in een 4 mm aluminium inschuifprofiel met zilverkleurige hoeken en met een simpele doch ingenieuze veersluiting. Uitvoeringen zijn: enkelzijdig wand of deurbordje - dubbelzijdig bord die men haaks op de muur monteert - dubbelzijdig plafondbord die men met speciale houders aan het plafond monteert of met een dubbele kabel (1 m) en houders vanaf het plafond laat afhangen. Het aantal afmetingen is groot: 65x100 mm tot 297x1200 mm. Bij deze afmetingen heeft men keuze uit houder met een 1,2 mm witte alupaneel die men moet beletteren of met een 1,2 mm ontspiegelend transparant plexiglas waar men een print achter kan plaatsen. Enkele afmetingen zijn in deze bestelsite opgenomen de rest is op aanvraag. Zie voor meer info en het totale assortiment standaard afmetingende bijgevoegde PDF. Nu ook verkrijgbaar met meerdere kleuren (donkergrijs, zwart, blauw, groen, rood, geel, lichtgrijs en wit) kunststof eindkapjes, zie hiervoor Signcode color. Ook verkrijgbaar met braille opschrift (zie hiervoor Signcode braille) en als in-uit schuifpaneel (zie hiervoor Signcode in-uit

6 VL-Infonorm classic Strak, vlak aluminium binnen bewegwijzeringsysteem met een diepte van 8 mm. Tekst schuift men van bovenaf erin waarbij deze beschermd wordt door een transparante 1,5 mm ontspiegeld acrylaat plaatje en achter de print komt een 1,5 mm polystyrol plaatje. Bevestiging op muur m.b.v. dubbelzijdige tape of via schroeven. Bij bestelling vermelden of er boorgaten aangebracht moeten worden. Op aanvraag kunnen de bordjes voorzien worden van dubbelzijdig tape. Overige afmetingen op aanvraag. Ook verkrijgbaar in chrome uitvoering en/of met vrij/bezet schuifprofiel. Infonorm quick klik Binnen bewegwijzeringsysteem van aluminium dat bestaat uit in verstek gezaagd profieltje van 3 mm breed waar men de print met het ontspiegelde 1,5 mm dik plexiglas van de bovenkant inschuift. Bovenkant sluit men eenvoudig af het zelfde profiel uitgevoerd met een magneetsluiting. Montage d.m.v. dubbelzijdige tape of schroeven. Bij bestelling vermelden of er boorgaten aangebracht moeten worden. Op aanvraag kunnen de bordjes voorzien worden van dubbelzijdig tape. Overige afmetingen op aanvraag. Optie: vrij/bezet schuifprofiel.

7 IndoorSign Atoll Basic Aluminium binnenbewegwijzeringsysteem, vlak met zwarte kunststof kapje. Voorzien van een antireflectie folie waarachter de insert geplaatst wordt. Verwisselen van de info is eenvoudig. Linfor Slank en strak infopaneel voor zelf geprinte inserts. Geschikt voor montage op gladde oppervlakten. De houder is voorzien van een transparant schutvel en aan achterzijde van dubbelzijdig bevestigingstape. Verkrijgbaar in de gangbare papierformaten. Tegen meerprijs ook verkrijgbaar in de transparante kleuren geel, blauw, rood en groen.

8 VL-Infonorm C3 Aluminium vlak deurbordje voor beletteren of graveren gecombineerd met een 18 mm hoog profiel met schuifpaneeltje voor een vrij en bezet verwijzing. VL-Infonorm infoglas classic Een binnenbewegwijzeringsysteem dat bestaat uit een 1 mm aluminium profiel met een polystyrol achtervlak waar men een 5 mm dik facet geslepen plexi glasplaatje met print inschuift. Zeer montagevriendelijk. Bij bestelling vermelden of er boorgaten aangebracht moeten worden. Op aanvraag kunnen de bordjes voorzien worden van dubbelzijdig tape.

9 VL-Toro systeem van luxe houders met glaspanelen Compleet binnen bewegwijzeringssysteem van een elegant titanium gekleurde houders met 1 of 2 glasplaatjes. Deze lijn kan ook aangevuld worden met binnenzuilen in dezelfde stijl. Infoquick Wandhoudersysteem waarbij inserts via het schuifsysteem heel eenvoudig zijn te verwisselen. Uitgevoerd in transparant acrylaat met twee of vier zilver- of chroomkleurige (midi)afstandhouders (15 mm, wandafstand 25 mm, plaatdikte 11 mm).

10 Lumos Shopkit vierkant met LED verlichting Aluminium Shopkit afstandhouder van 40x40 mm en een wandafstand van 20 mm. Houder wordt bevestigd aan de zijkant van de acrylaatplaat. Door de aangebrachte LED verlichting (verkrijgbaar in kleuren: wit, rood, blauw, oranje en groen) wordt een zeer groot gedeelte van de gegraveerde of beletterde plaat mooi uitgelicht ofwel doorgelicht. Afstand groter dan 90 cm is het advies om 2 afstandhouders te gebruiken voor een mooie uitlichting. Lumos -Shopkit RVS/INOX rond met LED verlichting RVS Shopkit afstandhouder van 40 mm rond en een wandafstand van 20 mm. Houder wordt bevestigd in de plaat. Door de aangebrachte LED verlichting (verkrijgbaar in kleuren: wit, rood, blauw, oranje en groen) wordt een zeer groot gedeelte van de gegraveerde of beletterde plaat mooi uitgelicht ofwel doorgelicht. Afstand groter dan 90 cm is het advies om 2 afstandhouders te gebruiken voor een mooie uitlichting.

11 Clamper klemsysteem Aluminium klemsysteem waar men de panelen zonder boorgaten in kan bevestigen. Panelen kunnen enkel- of dubbelzijdig worden voorzien van een clamper. Men kan er een enkelvoudige of een dubbel (sandwich) paneel met insert in plaatsen. Wandafstand tot de paneel is 22 mm. Verkrijgbaar in de lengtes 6, 10, 20, 30, 40, 60 en 90 cm. Optie zijn panelen van veiligheidsglas in de formaten 15x15, 15x30, 30x45 en 45x60 cm. Vrij-Bezet clip display (alternatief voor schuifpaneel) Eenvoudige vrij-bezet display die men op elk professioneel bewegwijzeringssysteem kan bevestigen of op een zelf ontworpen bordjes. Deze display heeft een afmeting van 46x46x5mm en is vervaardigd van transparant PMMA waar een groene en rode sticker (wordt bij geleverd) of een eigen tekststicker op geplakt kan worden. Via het omklappen van het venstertje wisselt u de kleur of tekst. Wordt geleverd met bevestigingsmiddelen.

12 Vrij-Bezet display (alternatief voor schuifpaneel) -zilverkleurig Design vrij-bezet display die men op elk professioneel bewegwijzeringssysteem kan bevestigen of op een zelf ontworpen bordjes. Deze display heeft een diameter van 3,5 cm en is verkrijgbaar in zilvergrijze en grijze kleur.

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl Art LU0209 Art LU5209 Art LU0309 Art LUS2319 20 mm + acryl 25 mm + acryl 30 mm 32 mm aluminium hebben een 45 graden hoek Ze worden geleverd met een transparante PCV-inlegvel. meegeleverd. Leverbaar in

Nadere informatie

Ophanging en bevestiging

Ophanging en bevestiging Ophanging en bevestiging > Ophangrail R 10 De hardloper uit het ophangrail-programma. Mag strak tegen het plafond gemonteerd worden. Montage gaat zeer eenvoudig door de flexibele clips en de montagemal.

Nadere informatie

OPBERGEN OP - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - Iedere kast of ladeblok kan worden voorzien van een bijpassende top. Onze standaard kleuren zijn: - 6 - Licht eiken Ahorn Beuken Kersen Peren Kersen Lichtgrijs Wengé

Nadere informatie

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters VORM& KLEUR ORM Freesletters & KLEUR VORM & KLEUR Leveringsprogramma fortype Acryl Het leveringsprogramma wordt steeds verder uitgebreid en bestaat intussen al uit meer dan 30 kleuren in 8 mm dikte. Het

Nadere informatie

Productspecificaties. Eenzijdig Full Color. Aanleverspecificaties. Bestandsformaten: PDF, JPG (300 DPI), EPS. 3 mm afloop aan alle zijden

Productspecificaties. Eenzijdig Full Color. Aanleverspecificaties. Bestandsformaten: PDF, JPG (300 DPI), EPS. 3 mm afloop aan alle zijden Roll-up banners Papier / Materiaal: Flexbanner Block-out 510 g/m2 B1 Print wordt gemonteerd in een Roll-up systeem met stevige voet en wordt geleverd in een luxe tas. Uitvoeringen: Standaard uitvoering

Nadere informatie

Presentatiemiddelen. OPUS 2 Kliklijsten. OPUS 2 Infostand met kliklijst. Actiebox

Presentatiemiddelen. OPUS 2 Kliklijsten. OPUS 2 Infostand met kliklijst. Actiebox Presentatiemiddelen OPUS 2 Kliklijsten Top kwaliteit kliklijst met Easy-Click systeem voor een snelle, eenvoudige en representatieve presentatie. Van geanodiseerd aluminium met kunststof achterzijde. De

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

Een uitgebreid beweg -

Een uitgebreid beweg - ULTROSIGN BINNEN-BEWEGWIJZERING Een uitgebreid beweg - wijzeringssysteem dat opgebouwd wordt uit geanodiseerd aluminium onderdelen, in combinatie met kunststof elementen. Makkelijk naar uw wens op te bouwen

Nadere informatie

Labeling en accessoires

Labeling en accessoires Labeling en accessoires added value in healthcare logistics Algemene informatie Labelhouders en accessoires t.b.v. modules Gebruiksmogelijkheden De labelhouders kunnen zowel op de zijkant van al onze modules

Nadere informatie

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur INTERIEUR PRODUCTEN Airtex wandbekleding Omschrijving: Formaten tot 5x45 meter worden uit 1 deel gemaakt (naadloos). Hygiëne: afneembaar met vochtige doek en vuil kan niet in de naden nestelen. Kosten

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten. Middels deze

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten. Middels deze Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten. Middels deze catalogus geven wij u een totaaloverzicht van onze mogelijkheden op het gebied van signing. Signing is een algemene omschrijving waarvan

Nadere informatie

PRIJSLIJST Museum Acrylaat direct druk - standaard maten. Museum Acrylaat direct druk - MAATWERK. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

PRIJSLIJST Museum Acrylaat direct druk - standaard maten. Museum Acrylaat direct druk - MAATWERK. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. PRIJSLIJST 2018 Museum Acrylaat direct druk - standaard maten Prijzen zijn inclusief 21% BTW 20x30 34,95 30x45 54,95 40x50 79,95 40x60 79,95 50x70 84,95 60x80 129,95 70x100 139,95 80x120 239,95 50x50 79,95

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een

Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een PRESENTATIESYSTEMEN PRODUCT CATALOGUS Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een plakstrip bevestigd

Nadere informatie

Dubbele uitstraling. CORE dual

Dubbele uitstraling. CORE dual Dubbele uitstraling CORE dual De CORE dual is een dubbelzijdig rolsysteem. Het is een bannersysteem van duurzame kwaliteit. Uw boodschap heeft de dubbele impact, maar u betaalt daarvoor niet de dubbele

Nadere informatie

Woby accessoires. Voor iedere horecagelegenheid een passende promotieoplossing.

Woby accessoires. Voor iedere horecagelegenheid een passende promotieoplossing. Woby accessoires Voor iedere horecagelegenheid een passende promotieoplossing. Promotionele producten Woby is specialist in het presenteren van de QR-code en levert accessoires met uw logo en huisstijl.

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Deco Sign & Code BV Mangaanweg 15 8471 XJ WOLVEGA (0561)616321 (0561)614406

C A T A L O G U S. Deco Sign & Code BV Mangaanweg 15 8471 XJ WOLVEGA (0561)616321 (0561)614406 Deco Sign & Code BV (0561)616321 (0561)614406 Classic stoepborden Rondo 080001205 Aluminium "Classic" stoepbord met 2 kliklijsten, 239,00 Rondo/hoeken en Softline profiel 32mm en postermaat 118,8x84 mm

Nadere informatie

DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden

DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden Dwarsliggers presentatiestandaard voor balie, tafel Ref. BD-DW001 - presentatiestandaard

Nadere informatie

Brochure groot formaat printer

Brochure groot formaat printer Brochure groot formaat printer DISPLAYS Roll-it Dit roll-up systeem is voorzien van voeten en een aluminium stang. Banners blijven bovenaan zitten met de hulp van een klemlijst, onderaan worden ze vastgekleefd.

Nadere informatie

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB

Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak 26,6 ltr (VB ). _. Kleur: Model: Bestelnr.: blauw VB grijs VB Papierbakken Scheidingsbak, ltr, Rubbermaid Zijbak voor rechthoekige afvalbak, ltr (VB 00)., ltr, Rubbermaid Polyethyleen afvalbak.. ltr Papierbakken. ltr l, b., h. cm Afvalzakken: 00 blauw VB 000 0 00

Nadere informatie

Productspecificaties

Productspecificaties Productspecificaties Canvasdoeken 2 cm of 4 cm frame. Papier / Materiaal: Polyester textile canvas 300 g/m2 Afwerking: Het geprinte doek wordt gespannen op een 2 cm of 4 cm dik houten frame. Tevens worden

Nadere informatie

Systeem C45. s t u d i e g r o e p l a b y r i n t b v b a

Systeem C45. s t u d i e g r o e p l a b y r i n t b v b a Systeem C45 ZONE Z.5, MOLLEM 270-1730 ASSE(MOLLEM) - TEL. 02/452 27 00 - FAX 02/452 28 80 Omschrijving systeem Systeem C45 wordt opgebouwd uit 2 hoofdbestanddelen. Enerzijds een houder samengesteld uit

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

Introductie gevelletters

Introductie gevelletters Introductie gevelletters Gevelletters opvallend en onderhoudsvrij! Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

Technische profielen. Greeplijsten en komgrepen Lichtkanalen voor LED-strips

Technische profielen. Greeplijsten en komgrepen Lichtkanalen voor LED-strips Technische profielen Greeplijsten en komgrepen Lichtkanalen voor LED-strips Technische profielen voor vele toepassingen en verbindingen Een breed assortiment voor keuken-, meubel-, stand-, display-, wanden-,

Nadere informatie

Canvasdoeken 2 cm frame

Canvasdoeken 2 cm frame Canvasdoeken 2 cm frame Papier / Materiaal: Polyester textile canvas 300 g/m2 B1 Het geprinte doek wordt gespannen op een 2 cm dik houten frame. Tevens worden er spietjes bijgeleverd waardoor het doek

Nadere informatie

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00 Tarieven 2016 scannen tot A5 per afbeelding tot A4 per afbeelding groter dan A4 per afbeelding Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Vraag gerust eerst een offerte aan 7,50 12,50

Nadere informatie

Kabelmanagement producten

Kabelmanagement producten Ook leverbaar met zel fklevende foamtap e! MONTAGE ZONDER SCH ROEVEN! 410800 cable grip groot / klein Kabelmanagement producten ABS/LDPE zwart - wit zilver (R AL9006) 155X65mm met 6 lussen 110X65mm met

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo +

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo + Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo Model Choreo + Choreo Standaard bureaus 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160

Nadere informatie

STAS in het onderwijs

STAS in het onderwijs STAS in het onderwijs Waarom STAS in het onderwijs? Inhoudsopgave Creatief wandgebruik STAS producten stimuleren creatief wandgebruik. Ze zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

Alu de luxe. Bestelformulier

Alu de luxe. Bestelformulier Bestelformulier Bestelformulier maatwerk: FAXBEICHT Fax: 00-80 Datum:. Inbouwmaten (= dagmaten in mm). Hoogte links: mm max 0 mm. Hoogte rechts: mm max 0 mm. Breedte boven: mm. Breedte onder: mm N.B.:

Nadere informatie

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes DESIGN- EN INSTRUCTIES versie 1.07.2018 lynes Deze design-en installatiehandleiding heeft als doel een duidelijk overzicht weer te geven van alle relevante informatie en montagedetails. Een handige tool

Nadere informatie

Introductie RVS. Opvallend chic!

Introductie RVS. Opvallend chic! Introductie RVS Opvallend chic! Exclusiviteit, luxe, 3D-uitstraling en trendy vormgegeven signs in combinatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daar draait het om bij ons RVS-programma. Ons programma

Nadere informatie

MAKKELIJK LEZEN PLEIN TAALPUNT

MAKKELIJK LEZEN PLEIN TAALPUNT MAKKELIJK LEZEN PLEIN De in dit document gebruikte foto s zijn eigendom van BibliDesign en mogen niet door derden aangewend of gepubliceerd worden zonder voorafgaande toestemming van BibliDesign bvba Makkelijk

Nadere informatie

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 Gaat u voor stijlvol,

Nadere informatie

RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL

RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL Als antwoord op de steeds groter wordende vraag naar zeer luxueuze signs, komen wij nu met een aanvulling op ons huidige RVS-programma. Perfect afgewerkt en hierdoor

Nadere informatie

Identificatielabels voor elektrische toepassingen

Identificatielabels voor elektrische toepassingen 70 ETIKETTEN & TAGS Identificatielabels voor elektrische toepassingen Kies uw kleuren uit het assortiment bijbehorende materiaal KABEL-ETIKETTEN MET INKEPINGEN Gravoply 1 1,5 mm (1/16") dik Afmeting 150

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL

RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL RVS deluxe PERFECTIE TOT IN DETAIL Als antwoord op de steeds groter wordende vraag naar zeer luxueuze signs, komen wij nu met een aanvulling op ons huidige RVS-programma. Perfect afgewerkt en hierdoor

Nadere informatie

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 13-26 personen 11 De Otis Bedlift. Een ontwerp dat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Waarom STAS?

Inhoudsopgave. Waarom STAS? STAS projecten Waarom STAS? Creatief wandgebruik STAS producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. Dat maakt ze zeer geschikt voor omgevingen

Nadere informatie

Bannersystemen. Quick Banner met klikprofiel enkelzijdig Accessoires. UYUP mm 15,71 UYUP LAMP 6,99

Bannersystemen. Quick Banner met klikprofiel enkelzijdig Accessoires. UYUP mm 15,71 UYUP LAMP 6,99 Bannersystemen Aantekeningen: Bannersystemen Quick Banner met klikprofiel enkelzijdig 0815 Accessoires S50 Tas voor Quick Banner 0820 Artikel Formaat 1 t/m 10 UYUP066000 880 mm 15,71 Grijze draagtas Voet

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Waarom STAS in de zorg? Creatief wandgebruik. Duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing. STAS weet waar ze het over heeft

Inhoudsopgave. Waarom STAS in de zorg? Creatief wandgebruik. Duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing. STAS weet waar ze het over heeft STAS in de zorg Waarom STAS in de zorg? Creatief wandgebruik STAS producten zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie geen enkele moeite kost. Dat maakt ze zeer geschikt voor

Nadere informatie

Kastinterieurs op maat en Accessoires

Kastinterieurs op maat en Accessoires Kastinterieurs op maat en Accessoires 0811 Veelzijdige kastruimte De Select kastinterieurs zijn in diverse kleuren leverbaar, net als de bijpassende deuren, laden en achterwanden. U kunt bovendien kiezen

Nadere informatie

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames.

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames. AANLEVERSPECIFICATIES SPANDOEKEN Bij het bestellen van spandoeken is het van belang dat jouw bestanden correct zijn en voldoet aan voorwaarden die in de grafische branche word gehanteerd. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes

DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie lynes DESIGN- EN MONTAGE INSTRUCTIES versie 1.07.2018 lynes Deze design-en installatiehandleiding heeft als doel een duidelijk overzicht weer te geven van alle relevante informatie en montagedetails. Een handige

Nadere informatie

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE LEZEN Eigen B & S collectie Kant en klare leesbrillen met etuis Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN 14139 QUALITY MADE B & S Leesbrillencollectie Van het idee tot de kant-en-klare leesbril Van jaar tot

Nadere informatie

Introductie doosletters

Introductie doosletters Introductie doosletters Doosletters uitgelicht! Direct of indirect verlichte signs en logo s voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit

Nadere informatie

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS STRATOS Duidelijke, elegante en harmonische erialen en vormen bepalen het moderne design. Ook de voorwerpen voor dagelijks gebruik moeten naast functionele steeds vaker esthetische eigenschappen bezitten.

Nadere informatie

Nuvola TV meubel voorbeelden

Nuvola TV meubel voorbeelden Nuvola TV meubel voorbeelden Nuvola maatwerk by Lundia Met Nuvola heeft Lundia een systeem ontwikkeld waar u optimale vrijheid heeft in uw ontwerp. Zowel voor de maatvoering als de kleuren en materialen.

Nadere informatie

SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem

SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem SELF-SPAN Montage Handleiding Spanplafondsysteeem SELF-SPAN Beste Klant, Dank U voor Uw bestelling bij Self-Span.com! Wij nodigen U uit om deze handleiding zorgvuldig te lezen, ze bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Te gebruiken in. Product informatie. Bedieningsmogelijkheden. Profiel. Speciale raamdecoratie

Te gebruiken in. Product informatie. Bedieningsmogelijkheden. Profiel. Speciale raamdecoratie Product informatie Hoogwaardig en efficiënt, handbediend gordijnrailsysteem. Eenvoudig en snel te monteren met de Smart Klick plafondsteun of wandsteun. Rail kan in zowel binnen- als buitenbocht gebogen

Nadere informatie

Aluminium textielframes

Aluminium textielframes Taal Met het aluminium textielframe laat je de emoties van de foto afspatten. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van de foto op een elegant doek, maar ook het strakke profiel geeft een fantastische

Nadere informatie

6.0 BEVESTIGINGSCLIPS. Bevestigingsclips. Bevestigingsclips 6.0. WKK: producent van bevestigingsclips

6.0 BEVESTIGINGSCLIPS. Bevestigingsclips. Bevestigingsclips 6.0. WKK: producent van bevestigingsclips 6.0 Bevestigingsclips Bevestigingsclips 6.0 WKK: producent van bevestigingsclips WKK heeft door middel van haar dochteronderneming WKK Automotive de beschikking over een eigen productiefaciliteit voor

Nadere informatie

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren

Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren Basic raamrolhor 2 1 Rondo raamrolhor 2 3 Voorzethor 2 5 Inklemhor 2 7 Raamplissé JAPAN 2.9 Inklemraamplissé UNIT 2.11 raamhorren raamhorren 3-2009/3-2010 Raamrolhor BASIC Toepassing Draaikiep-raam Schuifraam

Nadere informatie

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08 Content USB Shapes 02 USB Pen 03 USB Eco 03 USB Cards 04 USB Design & Color 05 USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07 Power Banks 08 1 USB Shapes USB Shape Include USB Shape Slide Prachtig en opvallend promotioneel

Nadere informatie

PUURvisie Technishow 2010 Brochure. Official Partner

PUURvisie Technishow 2010 Brochure. Official Partner PUURvisie Technishow 2010 Brochure Official Partner Inhoudsopgave Inhoudsopgaven Pagina 2 Thuis in Techniek Pagina 3 Meest bekeken product Pagina 4 Productgroepen Hulpmiddelen voor Visueel management Pagina

Nadere informatie

CLAUDIUS GREENLINE VOORBEELD. 3. Ombouwkleur: Zwart 4. Kleur lamellen: Wit Polypropeen

CLAUDIUS GREENLINE VOORBEELD. 3. Ombouwkleur: Zwart 4. Kleur lamellen: Wit Polypropeen GREENLINE VOORBEELD CP - R198120-4 1 1. Claudius Plus 2. Afmeting Roldeurkast198 x 120 cm. 3. Ombouwkleur: Antraciet 4. Kleur lamellen: Lichtgrijs Kleuren ombouw en deuren/laden 0 = wit 1 = lichtgrijs

Nadere informatie

Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden...

Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden... Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden...14 Hangklassementen Plastunion...18 Toebehoren voor PC's...19

Nadere informatie

BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD

BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD GELDIG VANAF 1 JANUARI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden BOEKENSTEUNEN Boekensteun BibliDesign L in gepoederlakt metaal

Nadere informatie

H I E R Z I J N 1 8 S L I M M E O P L O S S I N G E N

H I E R Z I J N 1 8 S L I M M E O P L O S S I N G E N Heeft u ook altijd problemen om uw schilderijen, glasplaten, borden, posters, tekeningen, whiteboarden, dibond, aluminium platen, reclame platen, tegeltjes, foto s of wat dan ook flexibel en veilig op

Nadere informatie

Picture Hanging Systems by fo r e s t

Picture Hanging Systems by fo r e s t Picture Hanging Systems by fo r e s t PHS (Picture Hanging Systems) bestaat uit een compleet assortiment van veilige, flexibele en elegante schilderij ophangsystemen. Inclusief een systeem met de mogelijkheid

Nadere informatie

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven.

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Tafelonderstellen...3 Stoelen...4 Barkrukken...5 Tafelpoten.....................................................................

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

Download Brochure 2012

Download Brochure 2012 Download Brochure 2012 Beurswand.nl levert in heel Europa hoogwaardige professionele beurswand- en presentatiesystemen & accessoires tegen uiterst scherpe prijzen. Alle modellen zijn inklapbaar of opvouwbaar

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

Lichte schuifdeuren. * Junior-0 *

Lichte schuifdeuren. * Junior-0 * Lichte schuifdeuren. * Junior-0 * H 10 x B 8 mm H 4.3 x B 10.2 mm. H 14 x b 24.5 mm Boven profiel voor inliggende deuren. Op maat. Op 6000 mm. Aluminium. Onder profiel voor inliggende deuren. Op maat.

Nadere informatie

Quattro en Square desk info

Quattro en Square desk info 110 Quattro en Square desk info 600 2500 1200 900 Quattro desk & Square desk Quattro desk, de vormgeving van deze tijd. Het ontwerp van Quattro desk is strak en eenvoudig past daardoor in elke omgeving.

Nadere informatie

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun.

54, 60 0, 88 6, 26. Presentatie en communicatie. Multimediaprojector EB-S18. Statiefscherm. Wandprojectiescherm. Universele plafondsteun. Bebat (BE): +EUR 0,075 x 2 Stibat (NL): +EUR 0,020 x 2 Recupel (BE): +EUR 0,041 Multimediaprojector EB-S18 SVGA: 800 x 600 (4:3) Zeer heldere uitvoer: White Light Output en Colour Light Output 3.000 lumen

Nadere informatie

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Gemaakt op: 17-02-2010 Versie: 1.0 Gemaakt door: Joost Verhoef Inhoudsopgave 1.0 Achterplaten en opbouwranden 3 1.1 Montage van de achterplaten en

Nadere informatie

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL WWW.ARTITEQ.OM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POKET RAIL 14 L A AT JE INSPIREREN. ERVA AR HE T GEMAK. ZIE WAT HE T DOE T. Als het gaat om presentatiesystemen heb je

Nadere informatie

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,-

Keukensholland COMPLETE KEUKENS VANAF 3.298,- Mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met hun dure euro s. Bewuster leven betekent slim met budget omgaan om zo toch van goede kwaliteit te genieten. Bij Keukensholland willen wij voor de bewuste consument

Nadere informatie

Afvalscheiding 65-67 71-72

Afvalscheiding 65-67 71-72 Gesloten afvalverzamelaars 65-67 Containers en deksels 68 Onderstel haliroll 69 Sorteerverzamelaars halinorm 70 Sorteerwagens Straubing plus 71-72 Kunststof bakken, etiketten 73 Sorteerverzamelaars haliwert,

Nadere informatie

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice hülsta-homeoffce Programmabeschrijving hülsta-homeoffce Het design van hülsta-homeoffce wordt gekenmerkt door een strakke lijnvoering, eenvoudige maar innovatieve vormgeving en de focussering op functionele

Nadere informatie

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman

97 Papierbakken. mat RVS VB Slim Open Recycler, Simplehuman 9 Papierbakken Voor bij elke werkplek eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding. Van kunststof tot staal of RVS. Vuurbestendig of zelfs met vlamdovend deksel. vlamdovers luxe of eenvoudig

Nadere informatie

Sovella wandrails en dragers

Sovella wandrails en dragers Sovella wandrails en dragers Sovella wandrailsysteem 2 Het Sovella wandrailsysteem is het systeem voor professionals en voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en eenvoudig samen te stellen opbergsysteem.

Nadere informatie

P A P I E R - B A K K E N

P A P I E R - B A K K E N P A P I E R - B A K K E N IDEALE EN VEILIGE OPLOSSINGEN VOOR BIJ HET BUREAU, IN EEN VERGADERZAAL OF OP EEN HOTELKAMER Voor bij elke werkplek, eventueel met meerdere compartimenten voor afvalscheiding.

Nadere informatie

KS Clipoverschuifglijder. 10151..000 Voor bevestiging van de bovenkant van 25/doos de trekstang. Gepoedercoat. Kleuren: 01, 02, 05, 06.

KS Clipoverschuifglijder. 10151..000 Voor bevestiging van de bovenkant van 25/doos de trekstang. Gepoedercoat. Kleuren: 01, 02, 05, 06. 23 Geel 24 Groen KS Rail 000...00 cm Aluminium gechromateerd, 20/bundel gepoedercoat. Kleuren: 0 in 3m. 0, 03, 05 in 4, 5, 6 en 7 m. Kleuren: 02, 06,, 2, 2, 22, 23, 24 alleen in 5 m. Glijder asymmetrisch

Nadere informatie

MODUL-iT ABS Modules 60x40

MODUL-iT ABS Modules 60x40 MODUL-iT ABS Modules 60x40 MODUL-iT ISO modules en toebehoren De modules vormen de basis van het MODUL-iT systeem. Alle modules hebben een buitenafmeting van 60x40 cm. Zij kunnen uitgewisseld worden tussen

Nadere informatie

FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN. PORTRETFOTOGRAFIE Voor 8 t/m 12 personen 79

FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN. PORTRETFOTOGRAFIE Voor 8 t/m 12 personen 79 Gerard Bildersstraat 8b 5753 DE Deurne 0493-321489 06-16253400 info@haroldvermeulenfotografie.nl www.haroldvermeulenfotografie.nl FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN PORTRETFOTOGRAFIE Gezinsfotografie

Nadere informatie

Index Bartafelonderstel 12 Hefmodule Kesseböhmer 10 Opklapbare tafelpoten 9 Tafelpoten Camar 1 Tafelpoten Kesseböhmer 7 Wesco Alu - Systeem -

Index Bartafelonderstel 12 Hefmodule Kesseböhmer 10 Opklapbare tafelpoten 9 Tafelpoten Camar 1 Tafelpoten Kesseböhmer 7 Wesco Alu - Systeem - Index Bartafelonderstel 12 Hefmodule Kesseböhmer 10 Opklapbare tafelpoten 9 Tafelpoten Camar 1 Tafelpoten Kesseböhmer 7 Wesco Alu - Systeem - Techniek 13 Tafelpoten Tafelpoten TAFELPOTEN CAMAR CAMAR TAFELPOTEN

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Bedrukt plexiglas In dit document leest u alles over het juist aanleveren van uw bestand(en). Volledig wit achter de plaat Enkel wit achter de kleur(en) Wit achter de kleur(en) +

Nadere informatie

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven.

Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. .1 Op alle artikelen in het hoofdstuk Meubilair wordt twee jaar garantie op onderdelen gegeven. Tafelonderstellen...3 Stoelen...5 Barkrukken... Tafelpoten.....................................................................7

Nadere informatie

doosletters REKLAMEBURO Betaalbare & kwaliteit SCHONENVAARDERSSTRAAT (0)

doosletters REKLAMEBURO Betaalbare & kwaliteit SCHONENVAARDERSSTRAAT (0) doosletters EEN EEN Betaalbare & kwaliteit SCHONENVAARDERSSTRAAT 14 +31(0)6 47 40 44 24 www.eenreklameburo.nl EEN EEN Contents 3 Profiel 1 - aluminium doosletter inclusief PVC-bodem Onverlichte 4 Profiel

Nadere informatie

Warmteservice Design. Douchewanden, meubels en spiegels. WS Design Collection. Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit

Warmteservice Design. Douchewanden, meubels en spiegels. WS Design Collection. Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit Douchewanden, meubels en spiegels Warmteservice Design WS Design Collection Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit WS Design Furniture Collection Elite DR-100 WS Design Furniture Collection

Nadere informatie

wanddecoratie scannen retouch

wanddecoratie scannen retouch Tarieven 2017 wanddecoratie scannen retouch Op al onze werkzaamheden zijn de leveringsen betalingvoorwaarden van toepassing van de: Scannen tot A4 per afbeelding alleen scannen en digitaliseren voor afdruk

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten

Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf transparante bouwplaten Overzicht assortiment Verwerkingsrichtlijnen Transparante bouwplaten Algemeen In deze folder laten we u zien wat u allemaal kunt doen met transparante

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ADAX Elektrische Radiatoren 2 ADAX ELEKTRISCHE CONVECTIE RADIATOREN NEO BASIC Blz. 3 GLAMOX TLO EN TPA Blz. 8 NEO LUX Blz. 4 GLAMOX TPVD Blz. 9 NEO Wi-Fi Blz. 5 COMPACT Blz. 10 CLEA Blz. 6 ACCESSOIRES

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

1. Houder voor Apple watch en iphone/ ipad 2. Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium HOCO Aluminium oplaad dock

1. Houder voor Apple watch en iphone/ ipad 2. Gemaakt van hoge kwaliteit aluminium HOCO Aluminium oplaad dock Catalogus - Apple Watch accessoires Hoco Nederland www.hoconederland.nl Last Updated: 24/7/2015 Ver. 2.0 1. Roestvrij staal 6957531020929 HOCO Milanees Apple watch band 38 & 42 2. Band met sterke magneetsluiting

Nadere informatie

Uw naam is een plaatje waard! Serie _Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd :47

Uw naam is een plaatje waard! Serie _Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd :47 Uw naam is een plaatje waard! Serie 3000 112072_Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd 1 11-07-11 13:47 Materiaalkleuren Tekstkleuren + materialen wit RAL 9010 zwart RAL 9005 zilver goud crème RAL 1015 bordeaux

Nadere informatie