CQ Evaluatie CQ- index meetperiode CQ 2/

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CQ Evaluatie CQ- index meetperiode CQ 2/"

Transcriptie

1 CQ Evaluatie CQ- index meetperiode CQ 2/ O verzicht totaal. 1. Beoordelingen: 1.1 Het cijfer van de patiënt Plan: Het verbeteren van de individuele score van de fysiotherapeut, het verbeteren van de aanbeveling per fysiotherapeut en het vergroten van het responspercentage. Evaluatie: De patiënt geeft ons ( de fysiotherapeut) gemiddeld een cijfer van: 8,96 Vorige periode was dit een 8,84. Het algemene cijfer is dus omhoog gegaan ten opzichte van de vorige meet periode. Ten opzichte van de andere praktijken ligt dit gemiddelde nagenoeg gelijk. Vorige periode ging het om 215 ( over 4 kwartalen) uitgenodigden en deze periode( over 2 kwartalen) zijn het er 138. We zijn dus vooruit gegaan in aantal uitgenodigden per periode van 53,75 naar 69 gemiddeld per kwartaal. We hebben de actie van vorige periode ondernomen en daardoor die stijging in uitgenodigden kunnen realiseren. Het doel van vorige periode ( een score >9) hebben wij niet gehaald. Betreft het responspercentage ( hoeveel % van de uitgenodigden de vragenlijst invult) is gemiddeld 35% over alle meet periodes tot nu toe. Ook in de laatste periodes blijft de verhouding tussen aantal patiënten die uitgenodigd zijn en het responspercentage nagenoeg hetzelfde. Individueel: 2014Q1t-m Q12015 Cijfer: Aanbevelen: Aantal pat: Marthin ,1% 42 Anouk ,1% 58 Pim ,5% 22 Olivia ,9 % Q2-Q3 Cijfer: Aanbevelen: Aantal pat: Anouk ,2% 36 Olivia ,1% 28 Marthin ,6% 37 Pim ,8 % 24 Responspercentage % Aantal respondenten Totaal aantal % uitgenodigden 2015-Q % 2015-Q ,9% 2015-Q ,4% 2014-Q ,3% 2014-Q ,9% 2014-Q ,9% 2014-Q Do:

2 Om de gemiddelde score omhoog te halen, zullen we individueel moeten groeien.( bovenstaand de individuele scores) De slechts scorende fysiotherapeuten zullen moeten gaan werken aan hun scores.dit betekent voor Olivia, Marthin en Pim dat er gewerkt moet worden aan hun uitgenodigden en de kwaliteit dimensies waar de patiënt de fysiotherapeut op beoordeeld. Elke fysiotherapeut gaat werken aan de kwaliteit dimensies: Informatie; Bejegening; Participatie en therapiegetrouw; Verwachtingsmanagement behandelproces. De antwoorden op de open vragen die met elke fysiotherapeut individueel worden besproken, worden individuele actie punten. De patiënt overtuigen/ bewust maken van het belang van de CQ index voor ons, zodat het responspercentage omhoog gaat. Dit zal elke fysiotherapeut aan het begin van zijn/haar behandeling moeten gaan doen. Of er vooruitgang is geboekt zal blijken uit de volgende evaluatie van de CQ-index. Actie: De fysiotherapeuten scoren bij de volgende meetperiode (2 e helft van 2015) een individuele score > 9. De aan te bevelen score zal bij de volgende meetperiode(2 e helft van 2015) gemiddeld over alle fysiotherapeuten > 75% zijn. Bij de volgende meetperiode (2 e helft 2015) zal het responspercentage naar 45% zijn gestegen Doorverwijzen naar anderen Plan: Het verbeteren van het percentage aanbeveling Evaluatie: Bij de vraag of de patiënt ons bij anderen zou aanbevelen met dezelfde problematiek als zichzelf scoren wij 70,3 % van de 100%. Dat is beter dan vorige periodes, maar nagenoeg hetzelfde als de andere praktijken. In het komende jaar willen we deze score verbeteren. Dit is van groot belang voor de groei van onze patiënten populatie. We kunnen ons afvragen als de patiënt ons een gezamenlijk ofwel individuele score van boven de 8 geeft, wat dus een ruim voldoende is, waarom maar 70 % ons zou aanbevelen bij een ander?. Do: Naast het werken aan de individuele actiepunten zie 1.1, moet er ook aan het behandelgemiddelde en responspercentage worden gewerkt. Na 5 behandelingen geen resultaat? Doorverwijzen naar andere fysiotherapeute en/of verwijzer. Na zorg; als de patiënt uitbehandeld is,

3 na 3 weken contact opnemen en vragen hoe het gaat. Onze kwaliteitsmanager bewaakt de kwaliteit door het met regelmaat controleren van de behandelingen d.m.v. het inzien van de patiënten dossiers. Actie: Bij de volgende evaluatie van de CQ-index (2 e helft van 2015) zullen we op deze vraag beter scoren >75% door middel van het na 5 behandelingen zonder resultaat actie ondernemen, door een collega en/of specialist in te schakelen, de te beoordelen kwaliteit dimensies te verbeteren en nazorg toe te passen. Dit proces wordt bewaakt door de kwaliteitsmanager en baliemedewerkers. 2.Kwaliteitdimensies 2.1 Informatie Plan: Het verbeteren van de informatieoverdracht. Evaluatie: Wij scoren 93,9% van de 100%; is verbeterd ten opzichten van vorige periodes (92,7%)maar wel nagenoeg hetzelfde als het landelijk gemiddelde. Do: Aan de volgende punten moet gewerkt worden: - Het probleem van de patiënt goed proberen te begrijpen; - De juiste informatie geven over het verloop van de klacht; - Het op een begrijpelijke manier uitleggen; - Tijdens de behandeling goed uitleggen wat je aan het doen bent; Wanneer de fysiotherapeut informatie aan de patiënt heeft gegeven, is het van belang dat de fysiotherapeut vraagt of de patiënt dit heeft begrepen. Bij het tweede consult dient gevraagd te worden of alles duidelijk was en of de patiënt nog vragen heeft. Deze punten worden aan alle fysiotherapeuten medegedeeld, door het lezen van deze evaluatie en moeten hiermee aan de slag gaan. Actie: Tijdens de volgende evaluatie van de CQ-index (2 e helft 2015) zal er door middel van het betere informeren van de patiënt en vragen of deze de informatie heeft begrepen de score op dit punt verbeterd zijn naar 95%. 2.2 Bejegening Plan: Het verbeteren van de bejegening. Evaluatie: Wij scoren 95,8 van de 100%; hierin hebben we onszelf verbeterd ten opzichte van vorige meetperiodes (94,9). Wij hebben ons doel van vorige evaluatie bij deze gehaald. ( >95%)Hierin scoren wij nagenoeg hetzelfde als de benchmark. Alleen bij de vraag of de fysiotherapeut aandachtig luistert scoren wij minder dan de benchmark.

4 Do: Aan de volgende onderwerpen blijven met de nadruk op aandacht: Aandacht: De tijd die aan een patiënt besteedt wordt. Patiënten willen jouw volledige aandacht, dit betekent niet te vaak worden gestoord tijdens de behandeling/ geen tv kijken in de oefenzaal of computer werken/ ze willen gezien en gehoord worden. Communicatie: uitleggen wat je aan het doen bent tijdens de behandeling en tevens bij de 1 e behandeling willen mensen weten waar ze aan toe zijn. Geen lichaam of persoon is hetzelfde/ dus behandel gepast. Neem iedereen serieus, geen aandoeningen bagatelliseren of iedereen als een topsporter behandelen. Iedereen is uniek, of geef die persoon in ieder geval het gevoel dat hij of zij uniek is. Tijd: De patiënt wil de volledige zorg en aandacht alle 30 min. Echter is dit niet geheel mogelijk, gezien er in deze tijd ook administratie staat gepland. Leg de patiënt dit uit, de zorgt voor meer begript. Te laat beginnen, uitlopen, gestoord worden tijdens de behandeling is een grote irritatie voor de patiënt. Daarnaast wil de patiënt het liefst niet door meerder fysiotherapeuten worden behandeld. En verwacht een overdracht buiten zijn behandeltijd. Op deze punten dienen alle fysiotherapeuten te letten. Dit zal een medegedeeld worden, door het lezen van deze evaluatie. Bij de volgende meting, zal dit punt door de ondernomen acties verbeterd moeten zijn. Daarnaast bespreekt de baliemedewerkster de beantwoorde open vragen met de betreffende collega s, zodat ze van de feedback kunnen leren. Actie: Bij de volgende evaluatie van de CQ-index (2 e helft 2015), zullen we beter op deze vraag scoren >97%, doordat er beter wordt gecommuniceerd met de patiënt, meer aandacht en tijd aan de patiënt wordt besteedt. 2.3 Participatie en therapietrouw Plan: Het verbeteren van de participatie en de therapietrouw. Evaluatie: Wij scoren 88,5 % van de 100%; hierin zijn we verbeterd ten opzichte van de vorige periodes. (86,9 %) Maar ten opzichte van het landelijk gemiddelde nagenoeg gelijk. Op alle topics scoren wij meer dan vorige periodes; Bij het adviseren over het voorkomen van recidieven zelfs beter dan de benchmark. Onderstaande punten dienen de fysiotherapeuten niet te vergeten en telkens opnieuw te evalueren bij de patiënt: - Het samenwerken met de patiënt tot het bereiken van de behandeldoelstellingen; - Het adviseren over het voorkomen van nieuwe klachten; - Het vragen over hoe de oefeningen thuis zijn gegaan; -Het vragen aan de patiënt wat hij/ zij heeft gedaan met de adviezen.

5 Wij staan voor actief herstel, dat zie je ook terug in onze scores. Wij behandelen niet alleen de patiënt maar begeleiden de patiënt ook naar het voor komen van recidieven doormiddel van actief bezig blijven thuis ter voorkomen van dezelfde klachten/blessures. De fysiotherapeuten worden met behulp van deze evaluatie hierop geattendeerd. Do: In het vervolg zullen alle fysiotherapeuten de bovenstaande punten goed moet uitvragen, waarbij ook weer de hulpvraag/hoofddoel goed uitgevraagd moet worden, zodat er een juist plan kan worden gemaakt om het doel van de patiënt te behalen. Joris controleert elke week 2 kaarten per collega, om te bekijken of de hulpvraag goed is uitgevraagd en er een juist behandelplan is gemaakt Actie: Bij de volgende evaluatie van de CQ-index (2 e helft 2015) zullen we beter op deze vraag scoren >90%. Dit zal gedaan worden door de collega s door middel van tijdens de vergadering 23 september 2015, te attenderen op het feit dat elke behandeling wordt gevraagd hoe de oefeningen gingen of deze gedaan zijn of de patiënt wat met het advies heeft gedaan en dat de hulpvraag goed wordt uitgevraagd om een juist behandelplan op te stellen. 2.4 Verwachtingsmanagement behandelproces Plan: Verbeteren van het verwachtingsmanagement behandelproces Evaluatie: Wij scoren 81,8% van de 100%; hierin zijn we verbeterd ten opzichte van vorige periodes( 79,4%), maar komen wel rond het landelijk gemiddelde uit. Do: De patiënt en de fysiotherapeut zullen beter overeen moeten komen over de duur van de behandelperiode en de verwachting van de patiënt. Tijdens de intake zal iedere fysiotherapeut de verwachting van de patiënt goed moeten uitvragen en de patiënt vervolgens informeren over de duur van de behandeling en of de verwachting realistisch is. Voorafgaande aan de behandeling dient de fysiotherapeut aan de patiënt te vragen hoe het na de vorige behandeling ging met de klacht is gegaan en na de behandeling dient de fysiotherapeut te vragen hoe het met de klacht gaat. Joris controleert elke week 2 kaarten per collega, om te bekijken of de verwachting goed is uitgevraagd. Actie: Bij de volgende evaluatie van de CQ-index (2 e helft 2015) zullen we beter op deze vraag scoren> 85%. Dit zal gedaan worden door de collega s tijdens aankomende vergadering (23 september) te attenderen op de evaluatie van de CQ-index. Tevens zal onze kwaliteitsmanager bij het controleren van de patiënten dossiers erop letten hoe het gaat met het verloop van het behandelproces en of de communicatie over het behandelproces en de eventuele afspraken met de patiënt ook vast gelegd wordt. 3. Achtergrond kenmerken Een aantal opmerkelijke feiten ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

6 - Wij hebben deze meetperiode minder behandelingen gegeven om de hulpvraag/klachten te beantwoorden/ verbeteren. Echter de vorige meetperiodes scoorden wij meer dan de benchmark. Toen was dat binnen 10 t/m 18 behandelingen. Nu is dat verbeterd naar 0 t/m 9 behandelingen. Dit is te wijten aan de kwaliteitsbewaking wat het behandelgemiddelde ten goede doet. - Wij hebben minder chronische patiënten in behandeling dan de benchmark. Echter vorig meetperiodes zaten wij daar nog hoger in dan de benchmark, wij zijn hierin verbeterd. Dit is te danken aan het bewaken van een gezond behandelgemiddelde. -Ten opzichte van de benchmark voelen onze patiënten zich in het algemeen gezonder. Vraagstelling: Is dit omdat wij gespecialiseerd zijn in sport gerelateerde klachten en/of blessures en wij op die basis meer patiënten stroom met die kenmerken ontvangen? Sporters zijn over het algemeen gezond daar zij automatisch meer bewegen en op hun voeding letten.

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verbeteren Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor logopedisten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag!

Nadere informatie

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Van 0-0-0 tot --0 In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van de CQ-index Fysiotherapie van de afgelopen 65 dagen voor uw praktijk. Elk

Nadere informatie

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verbeteren Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor fysiotherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de

Nadere informatie

Voorwaarden CQ-index en EPD Fysiotherapie 2016

Voorwaarden CQ-index en EPD Fysiotherapie 2016 Inleiding meting klantervaringen (CQI) wil dat iedere verzekerde kan vertrouwen op de beste zorg. Om deze reden stimuleren wij zorgaanbieders om de geleverde zorg en dienstverlening continu te verbeteren.

Nadere informatie

Conclusies analyse op databestand van KEO Huidtherapie jaar 2016

Conclusies analyse op databestand van KEO Huidtherapie jaar 2016 Conclusies analyse op databestand van KEO Huidtherapie jaar 2016 Inleiding Alleen de respondenten van 16 jaar en ouder die vragenlijst ingevuld hebben zijn geselecteerd. Alleen de respondenten die de vragenlijst

Nadere informatie

Conclusies analyse op databestand van KEO Oefentherapie jaar 2016

Conclusies analyse op databestand van KEO Oefentherapie jaar 2016 Conclusies analyse op databestand van KEO Oefentherapie jaar 2016 Inleiding Alleen de respondenten van 16 jaar en ouder die vragenlijst ingevuld hebben zijn geselecteerd. Alleen de respondenten die de

Nadere informatie

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Van 0-0-0 tot --0 In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van de CQ-index Fysiotherapie van de afgelopen 65 dagen voor uw praktijk. Elk

Nadere informatie

Expertisecentrum Het Rughuis is er voor uw patiënten waarvan u vermoedt dat zij, in DSM-5 termen, lijden aan een chronische, ernstige somatisch

Expertisecentrum Het Rughuis is er voor uw patiënten waarvan u vermoedt dat zij, in DSM-5 termen, lijden aan een chronische, ernstige somatisch Expertisecentrum Het Rughuis is er voor uw patiënten waarvan u vermoedt dat zij, in DSM-5 termen, lijden aan een chronische, ernstige somatisch rugsymptoomstoornis met pijn. Het Rughuis levert sinds 2012

Nadere informatie

(Na)zorg bewust meten

(Na)zorg bewust meten 26 Het volgen van uitbehandelde patiënten levert waardevolle inzichten op (Na)zorg bewust meten Tekst: Simone Fens, Ellis van Duist, Marjon Woudstra Qualizorg en MTCZorg zijn twee jaar geleden een initiatief

Nadere informatie

Conclusies analyse op databestand van KEO Logopedie jaar 2016

Conclusies analyse op databestand van KEO Logopedie jaar 2016 Conclusies analyse op databestand van KEO Logopedie jaar 2016 Inleiding Alleen de respondenten van 16 jaar en ouder die vragenlijst ingevuld hebben zijn geselecteerd. Alleen de respondenten die de vragenlijst

Nadere informatie

CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14

CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14 CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14 Datum : 01-02-2014 Auteur : Jaap Noorlander, Joris van Nimwegen Versie : 2 1 Inhoudsopgave Inleiding... Pagina 3 Vraagstelling... Pagina 3 Methode

Nadere informatie

Introductie Waarvoor worden de onderzoeksresultaten gebruikt? Anonimiteit en privacy Invulinstructie

Introductie Waarvoor worden de onderzoeksresultaten gebruikt? Anonimiteit en privacy Invulinstructie Geachte lezer, Introductie Uw logopedie praktijk heeft u uitgenodigd voor deelname aan een patiëntervaring onderzoek. De vragenlijst gaat over uw ervaringen met de ontvangen logopedische zorg en heeft

Nadere informatie

Management Rapportage resultaten Qualiview

Management Rapportage resultaten Qualiview Management Rapportage resultaten Qualiview Van 0-0-06 tot --06 In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van de CQ-index Fysiotherapie van de afgelopen 65 dagen voor uw praktijk. Elk kwartaal worden

Nadere informatie

Project Regionalisatie Ketenzorg

Project Regionalisatie Ketenzorg Project Regionalisatie Ketenzorg Bijeenkomst Regionalisatie/Ketenkwaliteit Regio Oost Brabant Achtergrond Doel van het project Ketenafspraken rondom diagnosegroep Ketenkwaliteit Vertalen landelijk niveau

Nadere informatie

ParaBench. Releasenotes. ParaBench versie 2.0

ParaBench. Releasenotes. ParaBench versie 2.0 ParaBench versie 2.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1... 3 1.1 Nieuwe mogelijkheden... 3 1.2 Diverse kleinere uitbreidingen en verbeteringen... 4 1.3 Oplossingen... 4 Hoofdstuk 2 Beschrijving

Nadere informatie

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts:

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: 3215, Huisartspraktijk Hiddink, Vossenhol 14 BEMMEL Datum aanmaak rapport: 12-04-2018 Leeswijzer Deze rapportage geeft inzicht in hoe

Nadere informatie

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek. Sociale Activering (Jobfactory) SMO Helmond

Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek. Sociale Activering (Jobfactory) SMO Helmond Rapport Cliënttevredenheidsonderzoek Sociale Activering (Jobfactory) 2014 SMO Helmond Uitgevoerd door Bureau De Bok, Franeker Verslagjaar 2014 1 Inhoudsopgave cliënttevredenheidsonderzoek Sociale Activering

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEID 2018

KLANTTEVREDENHEID 2018 Pagina 1 van 18 KLANTTEVREDENHEID 2018 Faas Psychologie Pagina 2 van 18 Inhoudsopgave Introductie... 4 Samenvatting... 5 Verbeterpunten... 6 Resultaten CQI 2018... 6 Bejegening... 7 1. Neemt de behandelaar

Nadere informatie

Management Rapportage resultaten Oefentherapie Prestatie Monitor

Management Rapportage resultaten Oefentherapie Prestatie Monitor Management Rapportage resultaten Oefentherapie Prestatie Monitor periode: Van tot - In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van het klantervaringsonderzoek Oefentherapie van de afgelopen 65 dagen

Nadere informatie

OBS Kon. Emma 7 februari 2014

OBS Kon. Emma 7 februari 2014 OBS Kon. Emma 7 februari 2014 Managementrapportage Scholengemeenschap Veluwezoom wil periodiek meten hoe de tevredenheid is onder haar belangrijkste doelgroepen: leerlingen, ouders, leerkrachten en OOP-ers.

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor fysiotherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualizorg biedt u het inzicht

Nadere informatie

Twee en een half jaar Kwaliteitsmeting in de Fysiotherapie

Twee en een half jaar Kwaliteitsmeting in de Fysiotherapie Twee en een half jaar Kwaliteitsmeting in de Fysiotherapie Feiten en cijfers tot nu toe Managementsamenvatting Na twee en een half jaar kwaliteitsmetingen in de fysiotherapie is het een geschikt moment

Nadere informatie

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners Uw huisarts heeft vastgesteld dat u lijdt aan COPD, een chronische aandoening

Nadere informatie

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor

Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Management Rapportage resultaten Fysio Prestatie Monitor Van 0 0 tot In dit rapport staan de belangrijkste resultaten van de CQ index Fysiotherapie van de afgelopen 65 dagen voor uw praktijk. Elk kwartaal

Nadere informatie

Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR

Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR 2012 Incura Fysio 1 Inhoud: 1. Algemeen 2. Inleiding 3. Praktijk Instellingen instellen 4. Aanlevercriteria 5. Contact 6. Zelfhulp en handleidingen 7. Versie informatie 2012

Nadere informatie

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench, algemene informatie ParaBench is een benchmark-instrument. U kunt uw eigen prestaties over een vooraf te bepalen periode vergelijken met de gemiddelden

Nadere informatie

INTAKE FORMULIER. Massage. JOHN S HOLISTIC Walestraat 31, 6039 DX Stramproy Mobiel nummer

INTAKE FORMULIER. Massage. JOHN S HOLISTIC Walestraat 31, 6039 DX Stramproy Mobiel nummer INTAKE FORMULIER Massage JOHN S HOLISTIC Walestraat 31, 6039 DX Stramproy Mobiel nummer 06-82667964 e-mail: John@JohnsHolistic.nl 1 Intake formulier massage (jouw naam) Persoonlijke gegevens: Voornaam:

Nadere informatie

7,2 JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD. Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding

7,2 JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD. Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 7,2 Ralph Feenstra en Annet Nugter Afdeling Onderzoek & Monitoring Juli 2011

Nadere informatie

Patiënt tevredenheids onderzoek. Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar?

Patiënt tevredenheids onderzoek. Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar? Bereikbaarheid/toegankelijkheid Patiënt tevredenheids onderzoek Was de praktijk van oefentherapie Mensendieck telefonisch goed bereikbaar? - Ik heb de praktijk niet gebeld Was de oefentherapie Mensendieck

Nadere informatie

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench, algemene informatie ParaBench is een benchmark-instrument. U kunt uw eigen prestaties over een vooraf te bepalen periode vergelijken met de gemiddelden

Nadere informatie

TRAINING EN TOETSING BINNEN DE OPLEIDING. Professioneel Handelen

TRAINING EN TOETSING BINNEN DE OPLEIDING. Professioneel Handelen TRAINING EN TOETSING BINNEN DE OPLEIDING 1 LEERRESULTATEN EN COMPETENTIES Doelstellingen competenties Structuur en éénduidigheid Uniformiteit in formulering 2 LEERRESULTATEN EN COMPETENTIES Generieke competenties

Nadere informatie

Informatie voor de patiënt. Musici & Revalidatie. Laat zien wat je kunt

Informatie voor de patiënt. Musici & Revalidatie. Laat zien wat je kunt Informatie voor de patiënt Musici & Revalidatie Laat zien wat je kunt Musici & Revalidatie U bespeelt een muziekinstrument uit liefhebberij of beroepsmatig, en ondervindt op de één of andere manier beperkingen

Nadere informatie

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts:

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: 1116, Huisartspraktijk Smits, Oude Doesburgseweg 57 ZEVENAAR Datum aanmaak rapport: 19-12-2018 Leeswijzer Deze rapportage geeft inzicht

Nadere informatie

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed

ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench / Managementinformatie binnen Intramed ParaBench, algemene informatie ParaBench is een benchmark-instrument. U kunt uw eigen prestaties over een vooraf te bepalen periode vergelijken met de gemiddelden

Nadere informatie

1. Welke sociale vaardigheden zijn voor de sportmasseur het meest belangrijk

1. Welke sociale vaardigheden zijn voor de sportmasseur het meest belangrijk 1. Welke sociale vaardigheden zijn voor de sportmasseur het meest belangrijk A. goed kunnen registreren B. goed kunnen masseren C. goed kunnen communiceren D. goed kunnen beoordelen 2. Wat moet er gebeuren

Nadere informatie

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014

OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 OBS A.M.G. Schmidt 7 februari 2014 Managementrapportage Scholengemeenschap Veluwezoom wil periodiek meten hoe de tevredenheid is onder haar belangrijkste doelgroepen: leerlingen, ouders, leerkrachten en

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Longrevalidatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Longrevalidatie PATIËNTEN INFORMATIE Longrevalidatie 2 PATIËNTENINFORMATIE Door middel van deze informatiefolder wil het Maasstad Ziekenhuis u informeren over het longrevalidatieprogramma. Wij adviseren u deze informatie

Nadere informatie

Protocol. Leerlingbegeleiding op het Cosmicus College

Protocol. Leerlingbegeleiding op het Cosmicus College Protocol Leerlingbegeleiding op het Cosmicus College Inleiding Onder leerlingbegeleiding wordt verstaan het geheel van activiteiten dat tot doel heeft leerlingen, zowel individueel als in groepsverband,

Nadere informatie

Evaluatierapport. PGO-score juni 2017 tot 6 juli Evaluatie op: 31 juli december docx Pagina 1

Evaluatierapport. PGO-score juni 2017 tot 6 juli Evaluatie op: 31 juli december docx Pagina 1 Evaluatierapport PGO-score 7.7 5 juni 2017 tot 6 juli 2017 Evaluatie op: 31 juli 2017 IFC BV 22 december2017 999-058-02.docx Pagina 1 Voorwoord In een periode van circa 1 maand van 5 juni 2017 tot 6 juli

Nadere informatie

Revalidatie. Revalidatie & Herstel

Revalidatie. Revalidatie & Herstel Revalidatie Revalidatie & Herstel De afdeling Revalidatie in het BovenIJ ziekenhuis is een onderdeel van de afdeling Revalidatie en Herstel. Met deze folder willen wij u graag vertellen wat wij voor u

Nadere informatie

TREND RAPPORTAGE KWALITEITSVRAGENLIJST RAPPORTAGE R.K. BASISSCHOOL STERREBOS, OSS

TREND RAPPORTAGE KWALITEITSVRAGENLIJST RAPPORTAGE R.K. BASISSCHOOL STERREBOS, OSS TREND RAPPORTAGE KWALITEITSVRAGENLIJST RAPPORTAGE R.K. BASISSCHOOL STERREBOS, OSS mei 2015 1 ALGEMEEN 1.1 Inleiding Algemeen Het instrument de Kwaliteitsvragenlijst is een hulpmiddel om de kwaliteit van

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen

Oudertevredenheid. Uitslagen Vragenlijst. Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Oudertevredenheid Uitslagen Vragenlijst Prisma Gespecialiseerd Onderwijs Kampen Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding De vragenlijst Gegevens Schoolgegevens Periode van afname Aantal respondenten Waardering

Nadere informatie

CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1

CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1 CQ-index Fysiotherapie, Verkorte lijst, versie 2.1 [Inleidende tekst; deze geldt voor alle drie de lijsten, de routering zit pas na vraag 3] Deze vragenlijst heeft tot doel de kwaliteit van de fysiotherapie

Nadere informatie

Implementatie nazorgplan in de oncologie

Implementatie nazorgplan in de oncologie Implementatie nazorgplan in de oncologie Workshop 20 maart 2015 I Ankie Krol, verpleegkundig specialist Meander MC en Saskia Lunter, projectmedewerker IKNL Programma Wat is een nazorgplan? Hoe implementeer

Nadere informatie

4. Wat is de nationaliteit van de geënquêteerde: Belg Andere, namelijk (invulveld)

4. Wat is de nationaliteit van de geënquêteerde: Belg Andere, namelijk (invulveld) Patiëntenbevraging 1. Welke situatie is op u van? Ik vul deze lijst over mijn eigen behandeling in en ik ben 18 jaar of ouder. Ik ben jonger dan 18 jaar en ik vul deze lijst zelf in over mijn eigen behandeling.

Nadere informatie

Clienttevredenheidsonderzoek juni 2016

Clienttevredenheidsonderzoek juni 2016 Clienttevredenheidsonderzoek 2015-2016 24 juni 2016 Inhoud Voorwoord... 3 Het cliënttevredenheidsonderzoek... 3 Behandelaar... 3 Behandeling... 4 Bereikbaarheid... 5 Informatieverschaffing en keuzevrijheid...

Nadere informatie

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte Over deze toolkit Welkom in het huis van persoonsgerichte zorg! Zoals je ziet is het huis nog in

Nadere informatie

Handleiding Voor de Personeelscyclus!

Handleiding Voor de Personeelscyclus! Handleiding Voor de Personeelscyclus! Om goede professionele kinderopvang te blijven bieden moeten we ons blijven ontwikkelen. In deze handleiding lees je hoe we dat doen. We doorlopen elke twee jaar een

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen Datum aanmaak rapport:26-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 31-10-2013 tot 10-4-2014

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Samenvatting Gezondheidscentrum Krimpen

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Samenvatting Gezondheidscentrum Krimpen Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Samenvatting Gezondheidscentrum Krimpen Dit onderzoek is uitgevoerd door: ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV in opdracht van: Nederlandse Patiënten Consumenten

Nadere informatie

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen.

Wat doet een fysiotherapeut? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en/of behandelt bij stoornissen in houding en bewegen. Fysiotherapie Inleiding In deze folder vindt u informatie over fysiotherapie en over de afdeling Fysiotherapie van het HagaZiekenhuis. Als u na het lezen van deze folder nog vragen heeft, stelt u deze

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal

Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal Ervaringen thuiszorgcliënten St. Elisabeth Roosendaal Gemeten met de CQI index Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: september 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en werkwijze

Nadere informatie

Het Functioneringsgesprek

Het Functioneringsgesprek Het Functioneringsgesprek Augustus 2010 Het Functioneringsgesprek Inleiding Een functioneringsgesprek heeft tot doel de kwaliteit van het werk te verhogen en daarnaast zorgt het voor een verhoging van

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Kanidas Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is hoger of gelijk aan 7,00 is lager dan 7,00 Bij gebrek aan respons

Nadere informatie

Onderscheid door Kwaliteit

Onderscheid door Kwaliteit Onderscheid door Kwaliteit 2010 Algemeen Binnen de intensieve overeenkomst fysiotherapie 2010 verwachten wij van u 1, en de fysiotherapeuten vallend onder uw overeenkomst, een succesvol afgeronde toets

Nadere informatie

Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels. Datum aanmaak rapport:

Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels. Datum aanmaak rapport: Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels Datum aanmaak rapport:28-04-2015 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Patiënten oordeel De Europep patiënten oordeel vragenlijst

Nadere informatie

Patiëntenoordeel huisarts

Patiëntenoordeel huisarts Patiëntenoordeel huisarts Feedback van de patiëntenenquêtes 17-11-2014 Bakkum Patiëntenoordeel De Europep vragenlijst is het product van een internationaal project (van de EQUIP groep) en wordt inmiddels

Nadere informatie

> Een chronische ziekte; uw zorg is onze zorg

> Een chronische ziekte; uw zorg is onze zorg > Een chronische ziekte; uw zorg is onze zorg Mijn huisarts is aangesloten bij een zorggroep, en nu? Inhoudsopgave Inleiding: Chronische zorg, hoe nu verder? 1. Wat kenmerkt een chronische ziekte? 2. Wat

Nadere informatie

hoofdstuk 1 doelstellingen hoofdstuk 2 diagnosen

hoofdstuk 1 doelstellingen hoofdstuk 2 diagnosen Dit proefschrift gaat over moeheid bij mensen die dit als belangrijkste klacht presenteren tijdens een bezoek aan de huisarts. In hoofdstuk 1 wordt het onderwerp moeheid in de huisartspraktijk kort geïntroduceerd,

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

Cliëntervaringen in beeld. Herbergier Oldeberkoop. Rapportage kwaliteitstoetsing. Drs. M. Cardol Dr. C.P. van Linschoten

Cliëntervaringen in beeld. Herbergier Oldeberkoop. Rapportage kwaliteitstoetsing. Drs. M. Cardol Dr. C.P. van Linschoten Cliëntervaringen in beeld Herbergier Oldeberkoop Rapportage kwaliteitstoetsing Drs. M. Cardol Dr. C.P. van Linschoten oktober 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING EN VRAAGSTELLING... 5 1.1 Inleiding... 5 1.2

Nadere informatie

Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018

Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018 Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018 Auteur: D. Lassauw, kwaliteitsmedewerker Periode meting: november- december 2018 Inleiding Een integraal onderdeel van het meten van kwaliteit is de cliëntmeting.

Nadere informatie

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen)

Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Conclusies Facit CQ- index kwaliteit verpleging, verzorging en thuiszorg bij Stichting Sint Anna door vertegenwoordigers bewoners (Beschermd Wonen) Bewonerstevredenheidsonderzoek, oktober 2014 Inleiding

Nadere informatie

Dorpsschool Rozendaal 7 februari 2014

Dorpsschool Rozendaal 7 februari 2014 Dorpsschool Rozendaal 7 februari 2014 Managementrapportage Scholengemeenschap Veluwezoom wil periodiek meten hoe de tevredenheid is onder haar belangrijkste doelgroepen: leerlingen, ouders, leerkrachten

Nadere informatie

Zorg & Revalidatie. Werken aan optimaal herstel

Zorg & Revalidatie. Werken aan optimaal herstel Werken aan optimaal herstel Over BeLife Wij geloven in de kracht van mensen. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden. BeLife biedt medisch-specialistische revalidatiezorg aan mensen die

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO)

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) Deze vragenlijst heeft tot doel de kwaliteit van de podologie / podoposturaletherapie te meten zoals deze door (ouders van) patiënten wordt ervaren. Zo kan de zorg beter

Nadere informatie

Uw behandeling in stappen

Uw behandeling in stappen Voortraject bij verwijzer Fase 1 Voor een behandeling bij ons heeft u altijd een verwijzing nodig. Meestal regelt u deze via uw huisarts. De verwijzer is in deze fase de eerstverantwoordelijke voor uw

Nadere informatie

Rondetafeldiscussie 12-12-12 Dag van de Ondervoeding

Rondetafeldiscussie 12-12-12 Dag van de Ondervoeding Rondetafeldiscussie 12-12-12 Dag van de Ondervoeding Aanwezig: Kelly Duin, Christina van Duuren, Anja Evers, Ellen van der Heijden, Miranda Lassche, Marjon van der Looij, Marieke van der Plas, Ricky van

Nadere informatie

Cliëntenthermometer jongeren vanaf 12 jaar

Cliëntenthermometer jongeren vanaf 12 jaar Cliëntenthermometer jongeren vanaf 12 jaar Accare Totaal Versie 1.0.0 Drs. A. Weynschenk november 2014 www.triqs.nl VOORWOORD Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over de uitgevoerde CT

Nadere informatie

Toetsingskader Bijlage bij Handboek Keurmerk Basis GGZ 2020

Toetsingskader Bijlage bij Handboek Keurmerk Basis GGZ 2020 Toetsingskader 2020 Bijlage bij Dit toetsingskader is een bijlage bij het. In dit handboek zijn de normen en criteria omschreven waar dit toetsingskader betrekking op heeft. Het volledige handboek vindt

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Datum aanmaak rapport:19-03-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 18-12-2016

Nadere informatie

TUSSENTIJDSE COACHING EN EINDEVALUATIE

TUSSENTIJDSE COACHING EN EINDEVALUATIE TUSSENTIJDSE COACHING EN EINDEVALUATIE Vooraleer een club het zilveren label kan behalen, moet geëvalueerd worden of ze de acties heeft gerealiseerd. Dit gebeurt door de preventiewerker, op basis van de

Nadere informatie

Geneesmiddelenkennis

Geneesmiddelenkennis Keuzedeel mbo Geneesmiddelenkennis gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0043 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn en sport Op: 26-11-2015

Nadere informatie

fåäéáçáåö= oéëìäí~íéå=`njãéíáåö=îççêà~~ê=omnr=få~êé=íüìáëòçêö=eéñíê~ãìê~~äf==

fåäéáçáåö= oéëìäí~íéå=`njãéíáåö=îççêà~~ê=omnr=få~êé=íüìáëòçêö=eéñíê~ãìê~~äf== fåäéáçáåö= Icare Verpleging en Verzorging voert jaarlijks een evaluatie uit van de kwaliteit van zorg, gebruikmakend van de aandachtsgebieden en indicatoren uit het landelijk Kwaliteitsdocument 2012, Verpleging,

Nadere informatie

Emotionele intelligentie en behandeling

Emotionele intelligentie en behandeling Emotionele intelligentie en behandeling Centra voor Psychisch Herstel (CPH) - ggz Uit onderzoek van de Centra voor Psychisch Herstel (CPH) is gebleken dat de mate van Emotionele Intelligentie (EQ) van

Nadere informatie

Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn. juni 2015

Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn. juni 2015 Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn juni 2015 Roozeboom consulting b.v. Nieuwe Schoolweg 2 B 9756 BB Glimmen phone +31 (0)50 406 40 40 fax +31 (0)50 406 41 40 mobile +31 (0)6 53 47

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 PANTA RHEI BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool Panta Rhei.

Nadere informatie

Behandelaars houden niet van ROM. Therapie dient doel; ROM meet of je op goede weg bent. Te veel nadruk op benchmark

Behandelaars houden niet van ROM. Therapie dient doel; ROM meet of je op goede weg bent. Te veel nadruk op benchmark Vertrekpunt Behandelaars houden niet van ROM Raar Therapie dient doel; Niet raar ROM meet of je op goede weg bent Te veel nadruk op benchmark Geld en beleid ipv behandelinhoud Hoe kan ROM toch behandelinhoud

Nadere informatie

P- en C-toets Kompaan en De Bocht. Geeske Strating, projectleider Stichting Alexander Marieke van den Heuvel, stagiaire

P- en C-toets Kompaan en De Bocht. Geeske Strating, projectleider Stichting Alexander Marieke van den Heuvel, stagiaire P- en C-toets Kompaan en De Bocht Geeske Strating, projectleider Stichting Alexander Marieke van den Heuvel, stagiaire Agenda Onderzoek uitvoering, respons en scores In het oog springende resultaten Implementatie

Nadere informatie

Patiënt Specifieke Goal-setting methode

Patiënt Specifieke Goal-setting methode Patiënt Specifieke Goal-setting methode Handleiding voor de fysiotherapeut Zuyd Hogeschool, Heerlen, april 2018 Lectoraat Autonomie en Participatie Faculteit Gezondheidszorg Anita Stevens Albère Köke Sandra

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

De diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies

De diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies De diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies Diëtetiek Beter voor elkaar 2 De diëtist voor een persoonlijk voedingsadvies De diëtist is een deskundige op het gebied van voeding en diëten. U kunt bij

Nadere informatie

Training Routine Outcome Monitoring en het bespreken van feedback

Training Routine Outcome Monitoring en het bespreken van feedback Training Routine Outcome Monitoring en het bespreken van feedback door van Programma 1. Wat is ROM en waarom? 2. Welke vragenlijsten worden ingevuld? 3. Hoe zien de rapportages er uit? 4. Hoe kun je de

Nadere informatie

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners

Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners Zorggroep Cohesie Cure and Care denkt mee met mensen met COPD! Optimale COPD-zorg door goede samenwerking tussen zorgverleners Uw huisarts heeft vastgesteld dat u lijdt aan COPD, een chronische aandoening

Nadere informatie

Concept zorgprotocol Beweeginterventies in de chronische ketenzorg 2014

Concept zorgprotocol Beweeginterventies in de chronische ketenzorg 2014 Concept zorgprotocol Beweeginterventies in de chronische ketenzorg 2014 Uitgangspunten: Beweeginterventies zijn het geheel van activiteiten dat tot doel heeft een bijdrage te leveren aan het voorkomen,

Nadere informatie

Expertisecentrum ouderengeneeskunde. Algemene informatie

Expertisecentrum ouderengeneeskunde. Algemene informatie Expertisecentrum ouderengeneeskunde Algemene informatie Het Expertisecentrum ouderengeneeskunde Uw (huis)arts heeft u doorverwezen naar het Expertisecentrum ouderengeneeskunde. In deze folder vindt u algemene

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PSYCHISCHE PROBLEMEN EN BEHANDELING

INFORMATIE OVER PSYCHISCHE PROBLEMEN EN BEHANDELING De kerndoelstelling van de Alexianen Zorggroep Tienen is het optimaliseren van de (geestelijke) gezondheid en de quality of life van de cliënt en zijn/haar familie. We streven er voortdurend naar om als

Nadere informatie

Vragenlijst klantervaringsonderzoek logopedie 2015 Instellingen

Vragenlijst klantervaringsonderzoek logopedie 2015 Instellingen Vragenlijst klantervaringsonderzoek logopedie 2015 Instellingen Wat vond u van uw behandeling bij de logopedist? Uw logopedist en de beroepsvereniging NVLF, zijn geïnteresseerd in uw mening. Uw mening

Nadere informatie

III. Route bij signalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag tussen kinderen onderling

III. Route bij signalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag tussen kinderen onderling III. Route bij signalen van seksueel grensoverschrijdend gedrag tussen kinderen onderling Stap 1 In kaart brengen van signalen Stap 1: In kaart brengen van signalen De beroepskracht: observeert; raadpleegt

Nadere informatie

Beweegprogramma ms in de eerste en tweede lijn

Beweegprogramma ms in de eerste en tweede lijn Beweegprogramma ms in de eerste en tweede lijn Carien Linders v.d. Lijcke fysiotherapeut PMC Heusdenhout, Breda lid NAHFysioNet Hoe ontstaan? Als opdracht voor cursus Neurorevalidatie... Aanvulling van

Nadere informatie

Uw persoonlijke Behandelplan

Uw persoonlijke Behandelplan Patiëntenbrochure Welkom bij Revacare Welkom bij Revacare. Revacare is een zelfstandig behandelcentrum dat poliklinische geneeskundige revalidatie aanbiedt. Door de krachten te bundelen tussen artsen,

Nadere informatie

Rapportage Deelnemerservaringsonderzoek

Rapportage Deelnemerservaringsonderzoek Rapportage Deelnemerservaringsonderzoek Leger des Heils - Ambulant Volwassenen regio gemeenten (incl. nazorg PI Midden Holland) Versie 1.0.0 Drs. A. Weynschenk november 2018 www.triqs.nl Voorwoord Met

Nadere informatie

Expertisecentrum Ouderengeneeskunde. Eerste bezoek na verwijzing

Expertisecentrum Ouderengeneeskunde. Eerste bezoek na verwijzing Expertisecentrum Ouderengeneeskunde Eerste bezoek na verwijzing Het Expertisecentrum Ouderengeneeskunde Uw (huis)arts heeft u doorverwezen naar het Expertisecentrum Ouderengeneeskunde. In deze folder vindt

Nadere informatie

Evaluatie beweegprogramma s stichting EZH

Evaluatie beweegprogramma s stichting EZH Evaluatie beweegprogramma s stichting EZH 1.Inleiding De stichting Eerstelijns Zorg Haaksbergen (EZH) heeft een aantal zorgprogramma s ontwikkeld. Deze multidisciplinaire zorgprogramma s zijn op lokaal

Nadere informatie

Generalistische basis ggz

Generalistische basis ggz Generalistische basis ggz Informatie voor patiënten Generalistische basis ggz U bent door uw huisarts verwezen voor behandeling naar de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) van Mondriaan. Mondriaan Generalistische

Nadere informatie

Enquête Patiëntentevredenheid Spoedgevallen

Enquête Patiëntentevredenheid Spoedgevallen Enquête Patiëntentevredenheid Spoedgevallen Demo ziekenhuis Aantal Respondenten : 793 Dit is een demorapport. Enkel het onderwerp perceptie van de wachttijden wordt in detail uitgewerkt. Het betreft geänonimiseerde

Nadere informatie

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Verwijzers

Werken aan effectief en doelgericht. herstel. Verwijzers Werken aan effectief en doelgericht herstel Verwijzers BeLife centrum voor bewegen Medische specialistische revalidatiezorg BeLife biedt medische specialistische revalidatiezorg en reïntegratieprogramma

Nadere informatie

Deel 2 Conclusies en aanbevelingen cliëntenraadpleging met de CQ-index Kortdurende ambulante GGZ. Delta Psychiatrisch Centrum Poortugaal

Deel 2 Conclusies en aanbevelingen cliëntenraadpleging met de CQ-index Kortdurende ambulante GGZ. Delta Psychiatrisch Centrum Poortugaal Deel 2 Conclusies en aanbevelingen cliëntenraadpleging met de CQ-index Kortdurende ambulante GGZ Delta Psychiatrisch Centrum Poortugaal augustus september 2009 Inhoudsopgave Inleiding...5 1. Conclusies...7

Nadere informatie

Yes We Can Fellow onderzoek

Yes We Can Fellow onderzoek Yes We Can Fellow onderzoek Resultaten 2017 1 Inhoud Inleiding... 3 Respons... 3 Eigenschappen responsegroep... 3 Enkelvoudige of meervoudige problematiek... 4 Zorg voorafgaand aan opname... 4 Situatie

Nadere informatie