Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)"

Transcriptie

1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.17/17/8 Toezichtzaaknummer NL:TZ: :F001 Datum uitspraak R-C Curator mr. H.H. Kielman mr H.C. Lunter Algemene gegevens Naam onderneming Slijterij Suk B.V. Gegevens onderneming Activiteiten onderneming Winkel in wijnen, gedistilleerde alcoholische dranken, bier en frisdranken. Financiële gegevens Jaar Omzet Winst en verlies Balanstotaal , , ,61 Toelichting financiële gegevens Gemiddeld aantal personeelsleden 1 0

2 Boedelsaldo Boedelsaldo 29,82 Boedelsaldo 20, Boedelsaldo 1.28, Verslagperiode van t/m van t/m van t/m Bestede uren Verslagperiode Bestede uren 9,60 uur 7,0 uur 2,90 uur totaal 20,00 uur Toelichting bestede uren Zie urenverantwoording.

3 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie De bestuurder en enig aandeelhouder van Slijterij Suk B.V. is Suk B.V. De heer M. Suk is de bestuurder en enig aandeelhouder van Suk B.V. 1.2 Lopende procedures Deze worden door de curator geïnventariseerd. Tot op heden zijn geen lopende procedures bekend. 1. Verzekeringen De verzekeringen worden geïnventariseerd en indien nodig in overleg met de pandhouder beëindigd. Verslag 2: De verzekeringen zijn per faillissementsdatum geëindigd. 1. Huur Het bedrijfspand aan de Ljurkstrjitte te De Westereen wordt door Slijterij Suk B.V. gehuurd van Zeilstra Beheer B.V. Verslag 2: De huur van het bedrijfspand is door de verhuurder opgezegd tegen 19 december Oorzaak faillissement De bestuurder heeft aangegeven dat Slijterij Suk B.V. vanaf haar oprichting verlieslatend is geweest. Al kort na de opening van Slijterij Suk B.V. is in de nabijheid een andere slijterij geopend van een van de grote ketens. de bestuurder heeft de verliezen enige tijd gecompenseerd door nieuwe investeringen. Deze mochten niet baten. Toen het de bestuurder duidelijk werd dat de omzetcijfers van 2017 waren verslechterd ten opzichte van het boekjaar 2016, heeft de bestuurder zich genoodzaakt gezien over te gaan tot de eigen faillissementsaanvraag van Slijterij Suk B.V.

4 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Personeelsleden Aantal in jaar voor faillissement Personeelsleden 0 2. Ontslagaanzegging Datum Aantal Toelichting totaal 0 niet van toepassing 2. Werkzaamheden personeel Afgerond.. Activa.1 Onroerende zaken Beschrijving Verkoopopbr. Hypotheek Boedelbijdr. Niet van toepassing. totaal 0,00 0,00 Toelichting onroerende zaken Niet van toepassing.2 Werkzaamheden onroerende zaken Niet van toepassing.

5 . Bedrijfsmiddelen Beschrijving Verkoopopbrengst Boedelbijdrage Bedrijfsmiddelen en inventaris slijterij 2.86, , totaal 2.86, , Toelichting bedrijfsmiddelen Slijterij Suk B.V. beschikte over een beperkte bedrijfsinventaris bestaande uit stellingen, een kassasysteem en kantoorinventaris. De bedrijfsinventaris is verpand aan financier Qredits B.V. Verslag 2: In de afgelopen verslagperiode zijn de bedrijfsmiddelen middels een executieveiling verkocht. De curator is nog in afwachting van de afrekening van de executieveiling. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator de afrekening van de executieveiling nog niet ontvangen. De curator zal hier wederom om verzoeken en nadien afrekenen met de pandhouder. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator de afrekening van de executieveiling ontvangen. Tevens is de opbrengst naar de boedelrekening overgemaakt. De curator heeft inmiddels een afrekening verzonden aan de pandhouder Bodemvoorrecht fiscus In onderzoek. De fiscus heeft reeds een vordering ingediend. Gelet op het bodem(voor-)recht van de fiscus zal de opbrengst van bodemzaken ten behoeve van de fiscus worden gereserveerd. verslag : De opbrengst van de bodemzaken (minus executiekosten) bedraagt: 810, Werkzaamheden bedrijfsmiddelen Inventarisatie, taxatie, onderhandeling en verkoopw erkzaamheden. Verslag 2: Afw ikkeling en afrekening executieveiling..6 Voorraden / onderhanden werk Beschrijving Verkoopopbrengst Boedelbijdrage Zie toelichting. totaal 0,00 0,00

6 Toelichting voorraden / onderhanden werk Op de faillissementsdatum beschikte Slijterij Suk B.V. nog over een beperkte handelsvoorraad, die voornamelijk bestond uit verschillende dranken. Ten aanzien van een gedeelte van de drankvoorraad is een eigendomsvoorbehoud ingeroepen. Daarnaast is de handelsvoorraad verpand aan Qredits B.V. Verslag 2: In de afgelopen verslagperiode is het onder eigendomsvoorbehoud geleverde deel van de handelsvoorraad uitgeleverd en is het restant van de handelsvoorraad middels een executieveiling verkocht. Verkoopopbrengst: De curator is nog in afwachting van de afrekening van de executieveiling. Boedelbijdrage: Met de pandhouder is de curator een boedelbijdrage van 10% van de verpande bedrijfsmiddelen overeengekomen. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator de afrekening van de executieveiling nog niet ontvangen. De curator zal hier wederom om verzoeken en nadien afrekenen met de pandhouder. Verslag : voor de opbrengst van de executieveiling verwijst de curator naar hetgeen vermeld onder bedrijfsmiddelen Werkzaamheden voorraden / onderhanden werk Inventarisatie, beoordeling eigendomsvoorbehoud, taxatie, onderhandeling en verkoopw erkzaamheden. Verslag 2: Afw ikkeling en afrekening executieveiling. Verslag : Afw ikkeling en afrekening executieveiling.8 Andere activa Beschrijving Verkoopopbrengst Boedelbijdrage Zie toelichting. totaal 0,00 0,00 Toelichting andere activa De immateriële activa van Slijterij Suk B.V. bestaan onder meer uit de rechten op de handelsnaam Slijterij Suk B.V., de nog actieve website(s), goodwill, alsmede overige intellectuele eigendomsrechten. De immateriële activa zijn verpand aan Qredits B.V. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator geen gegadigden getroffen met interesse in een overname van de immateriële activa.

7 .9 Werkzaamheden andere activa Inventarisatie, taxatie, onderhandeling en verkoopwerkzaamheden. Afgerond Debiteuren.1 Debiteuren Beschrijving Omvang Opbrengst Boedelbijdr. Zie toelichting. totaal 0,00 0,00 0,00 Toelichting debiteuren Er is geen debiteurenportefeuille aanwezig..2 Werkzaamheden debiteuren Afgerond.. Bank/Zekerheden.1 Vordering van bank(en) ,00 Financier Qredits B.V. heeft een vordering van 1.86,0 ingediend ,06 Anticiperend op de ontvangst van de opbrengst van de verpande zaken heeft Qredits B.V. een gew ijzigde vordering ingediend Leasecontracten Niet van toepassing.

8 . Beschrijving zekerheden Financier Qredits beschikt over een pandrecht op de voorraden, bedrijfsinventaris, vorderingen en immateriële activa van Slijterij Suk B.V.. Separatistenpositie Qredits zal gebruik maken van haar positie als separatist. De wijze van verkoop van de activa w ordt nog onderzocht en besproken. Verslag 2: In de afgelopen verslagperiode heeft de curator middels een executieveiling de verpande goederen verkocht in ruil voor een boedelbijdrage. De curator is nog in afw achting van de afw ikkeling en afrekening van de executieveiling. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator de afrekening van de executieveiling nog niet ontvangen. De curator zal hier wederom om verzoeken en nadien afrekenen met de pandhouder. Verslag : in de afgelopen verslagperiode heeft de curator de afrekening van de executieveiling ontvangen. De verkoopopbrengst is naar de boedelrekening overgemaakt. De curator heeft inmiddels een afrekening verzonden aan de pandhouder Eigendomsvoorbehoud Een van de leveranciers van de dranken van Slijterij Suk B.V. heeft een beroep op een eigendomsvoorbehoud gedaan. De curator heeft het eigendomsvoorbehoud in onderzoek en zal dit beoordelen en afw ikkelen. Verslag 2: de onder eigendomsvoorbehoud geleverde handelsvoorraad is uitgeleverd. Hiervoor is een boedelbijdrage overeengekomen ad 10,- excl. BTW..6 Retentierechten In onderzoek. Verslag 2: Niet van toepassing..7 Reclamerechten In onderzoek. Verslag 2: Niet van toepassing.

9 .8 Boedelbijdragen 0,01 Nog niet bekend..9 Werkzaamheden bank/zekerheden Inventarisatie, opvragen stukken, correspondentie met crediteuren. Verslag 2: Afw ikkeling en afrekening executieveiling met pandhouder. Verslag : Afw ikkeling en afrekening executieveiling met pandhouder. Afgerond

10 6. Voortzetten/doorstart onderneming Voortzetten onderneming 6.1 Exploitatie / zekerheden Niet van toepassing. 6.2 Financiële verslaglegging Niet van toepassing. 6. Werkzaamheden voortzetten onderneming Niet van toepassing. Doorstarten onderneming 6. Beschrijving Niet van toepassing. 6. Verantwoording Niet van toepassing. 6.6 Opbrengst 0,01 Niet van toepassing. 6.7 Boedelbijdrage 0,01 Niet van toepassing 6.8 Werkzaamheden doorstarten onderneming Niet van toepassing. Afgerond.

11 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht In onderzoek. De curator heeft het administratieonderzoek afgerond. De boekhouding is volledig en inzichtelijk gebleken. De curator is dan ook van mening dat in casu aan de boekhoudplicht is voldaan Depot jaarrekeningen Blijkens het handelsregister is de jaarrekening over het boekjaar 201 gedeponeerd op 1 augustus Hoewel de jaarrekening over het boekjaar 201 niet tijdig is gedeponeerd, heeft de curator geconstateerd dat de bestuurder een adequate boekhouding heeft bijgehouden. Daarnaast heeft de curator geconstateerd dat de bestuurder vanuit privé-middelen heeft getracht om de verplichtingen van de gefailleerde vennootschap na te komen en in privé borg staat voor een belangrijk deel van deze verplichtingen. Gelet op deze omstandigheden is de curator van mening dat het vermoeden dat het verzuim de jaarrekening van 201 tijdig te deponeren een belangrijke oorzaak van het faillissement is geweest onvoldoende sterk is en weerlegd kan worden Goedkeuringsverklaring accountant In onderzoek. n.v.t Stortingsverplichting aandelen In onderzoek. Afgerond

12 7. Onbehoorlijk bestuur 7. Onbehoorlijk bestuur In onderzoek. 7. Onbehoorlijk bestuur Nee Hoewel de jaarrekening over het boekjaar 201 niet tijdig is gedeponeerd, heeft de curator geconstateerd dat de bestuurder een adequate boekhouding heeft bijgehouden. Daarnaast heeft de curator geconstateerd dat de bestuurder vanuit privé-middelen heeft getracht om de verplichtingen van de gefailleerde vennootschap na te komen en in privé borg staat voor een belangrijk deel van deze verplichtingen. Gelet op deze omstandigheden is de curator van mening dat het vermoeden dat het verzuim de jaarrekening van 201 tijdig te deponeren een belangrijke oorzaak van het faillissement is geweest onvoldoende sterk is en weerlegd kan worden. 7.6 Paulianeus handelen 7.6 Paulianeus handelen In onderzoek. 7.7 Toelichting rechtmatigheid 7.8 Werkzaamheden rechtmatigheid Opvragen en beoordelen administratie bij bestuurder. Verslag 2: Rechtmatigheidsonderzoek administratie. Verslag : Rechtmatigheidsonderzoek administratie. Verslag : afgerond Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen

13 8.2 Pref. vord. van de fiscus Pref. vord. UWV Andere pref. crediteuren Aantal concurrente crediteuren Bedrag concurrente crediteuren Verwachte wijze van afwikkeling Nog niet bekend. Nog niet bekend (eind)verslag : afw ikkeling en opheffing ex art. 16 Fw

14 8.8 Werkzaamheden crediteuren corresponderen met crediteuren, beoordelen eigendomsvoorbehoud. corresponderen met crediteuren, beoordelen eigendomsvoorbehoud (eind) verslag : afgerond Procedures 9.1 Naam wederpartijen Niet van toepassing. 9.2 Aard procedures Niet van toepassing. 9. Stand procedures Niet van toepassing. 9. Werkzaamheden procedures Niet van toepassing.

15 10. Overig 10.1 Plan van aanpak Onderzoek administratie, verkoop c.q. uitlevering activa, (financiële) afwikkeling Qredits, onderzoek rechtmatigheid, inventariseren schuldenlast, beoordelen eigendomsvoorbehoud. Verslag 2: In de komende verslagperiode zal de curator uitvoering geven aan het rechtmatigheidsonderzoek. Verslag : In de komende verslagperiode zal de curator het rechtmatigheidsonderzoek voortzetten en tot een afrekening van de executieveiling en de pandhouder komen. Verslag : In de komende periode zal de curator het rechtmatigheidsonderzoek voortzetten (eind) verslag: n.v.t Termijn afwikkeling faillissement Nog niet bekend. Verslag betreft het eindverslag Indiening volgend verslag 10. Werkzaamheden overig Zie hetgeen onder "plan van aanpak" is vermeld. (eind) verslag : afgerond Bijlagen Bijlagen

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/17/1 NL:TZ:0000010196:F001 03-01-2017 mr. H.C. Lunter mr. H.H. Kielman Algemeen Gegevens onderneming On Tour B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 31--2018 Insolventienummer F.15/13/219 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000004961:F001 Datum uitspraak 09-04-2013

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 18-07-2019 Insolventienummer F.02/17/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000018:F001 Datum uitspraak 17-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-07-09 Insolventienummer F.08/9/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000094934:F00 Datum uitspraak 0-0-09 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/17/1 NL:TZ:0000010196:F001 03-01-2017 mr. H.C. Lunter mr. H.H. Kielman Algemeen Gegevens onderneming On Tour B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.16/17/261 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013603:F001 Datum uitspraak 30-05-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.01/17/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010192:F001 Datum uitspraak 03-01-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-05-018 Insolventienummer F.15/18/14 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000585:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/15/325 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000000348:F001 Datum uitspraak 28-04-2015 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-04-2018 Insolventienummer F.0/17/27 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010369:F001 Datum uitspraak 10-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-08 Insolventienummer F.8/8/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000394:F00 Datum uitspraak 06-03-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 19-11-201 Insolventienummer F.17/16/139 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007604:F001 Datum uitspraak 09-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-0-2018 Insolventienummer F.10/17/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001095:F001 Datum uitspraak 07-02-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 1-08-2018 Insolventienummer F.05/17/509 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015926:F001 Datum uitspraak 24-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-208 Insolventienummer F.02/8/237 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000064902:F002 Datum uitspraak 28-08-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 29-05-2019 Insolventienummer F.1/15/245 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010259:F001 Datum uitspraak 14-0-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.17/14/292 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000000025:F001 Datum uitspraak 1-12-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.8/8/75 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000449:F00 Datum uitspraak 08-05-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-11-2018 Insolventienummer F.16/14/900 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008318:F001 Datum uitspraak 07-10-2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 03-08-208 Insolventienummer F.6/8/307 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000055622:F00 Datum uitspraak 03-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30-11-2018 Insolventienummer F.02/1/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001252:F001 Datum uitspraak 18-04-201

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 04-06-209 Insolventienummer F.08/9/70 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000095757:F002 Datum uitspraak 27-02-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/17/140 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001233:F001 Datum uitspraak 04-04-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-04-208 Insolventienummer F.8/8/32 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000032294:F00 Datum uitspraak 06-03-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 08-05-018 Insolventienummer F.0/15/483 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013676:F001 Datum uitspraak 9-09-015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/3/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F0 Datum uitspraak 08-0-203 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-07-208 Insolventienummer F.0/8/59 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000049829:F00 Datum uitspraak 29-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/381 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F002 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-209 Insolventienummer F.05/8/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085896:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/1/426 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001710:F001 Datum uitspraak 09-04-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 7 Datum verslag 13-03-2019 Insolventienummer F.02/17/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010707:F008 Datum uitspraak 24-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 11 Datum verslag 23-04-2019 Insolventienummer F.18/16/38 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000003629:F001 Datum uitspraak 16-02-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-09 Insolventienummer F.05/8/406 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000754:F00 Datum uitspraak 3-0-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-2-208 Insolventienummer F.8/8/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000078929:F00 Datum uitspraak 06--208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 8--08 Insolventienummer F.0/8/85 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000056609:F00 Datum uitspraak 0-07-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/1/21 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000091:F001 Datum uitspraak 03-0-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-07-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 25-05-208 Insolventienummer F.5/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044852:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-0-209 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 1-04-2018 Insolventienummer F.01/17/119 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000012095:F001 Datum uitspraak 28-0-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/16/38 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000003629:F001 Datum uitspraak 16-02-2016 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30--208 Insolventienummer F.6/8/475 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000077005:F00 Datum uitspraak 30-0-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -07-209 Insolventienummer F.0/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/1/140 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001233:F001 Datum uitspraak 04-04-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/17/10 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001371:F001 Datum uitspraak 28-0-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/16/338 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000013:F001 Datum uitspraak 05-0-2016 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-02-2019 Insolventienummer F.18/17/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000191:F001 Datum uitspraak 12-12-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/15/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000014347:F001 Datum uitspraak 06-01-2015 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.01/16/193 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000005360:F001 Datum uitspraak 12-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.8/8/24 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004244:F007 Datum uitspraak -2-208 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 6-0-09 Insolventienummer F.05/8/35 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005585:F00 Datum uitspraak -06-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-07-208 Insolventienummer F.05/8/255 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053356:F00 Datum uitspraak 3-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.08/17/160 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013261:F002 Datum uitspraak 17-0-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/2/720 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F00 Datum uitspraak 8-2-202 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 6-0-208 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053727:F00 Datum uitspraak 9-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.01/16/270 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000006920:F001 Datum uitspraak 17-05-2016 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 24-0-209 Insolventienummer F.0/8/344 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000008495:F00 Datum uitspraak 04-2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -08-08 Insolventienummer F.05/8/69 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004364:F00 Datum uitspraak 4-04-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 02-10-2018 Insolventienummer F.05/17/586 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001812:F002 Datum uitspraak 29-11-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 31-0-2018 Insolventienummer F.10/17/203 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000012670:F001 Datum uitspraak 18-04-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09--08 Insolventienummer F.05/8/69 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000464:F00 Datum uitspraak 4-04-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 15-06-018 Insolventienummer F.0/18/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000006459:F001 Datum uitspraak 06-0-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09-08-018 Insolventienummer F.0/17/466 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000049:F001 Datum uitspraak 19-1-017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30--208 Insolventienummer F.6/8/476 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000077005:F002 Datum uitspraak 30-0-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 30--208 Insolventienummer F.8/8/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044884:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/17/286 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013930:F001 Datum uitspraak 13-06-2017 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-09-018 Insolventienummer F.18/18/10 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000760:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 27-08-208 Insolventienummer F.3/8/248 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000058034:F00 Datum uitspraak 7-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-04-018 Insolventienummer F.01/17/365 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015741:F001 Datum uitspraak 10-10-017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 23-0-2018 Insolventienummer F.15/16/34 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008510:F001 Datum uitspraak 11-10-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-10-2018 Insolventienummer F.10/17/99 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001990:F001 Datum uitspraak 1-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/29 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F002 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/122 NL:TZ:0000006392:F001 31-05-2016 mr. S. Vos mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming Esla Chaletbouw B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/17/199 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000118:F001 Datum uitspraak 19-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 19-0-2018 Insolventienummer F.02/17/253 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001291:F001 Datum uitspraak 27-06-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/17/390 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001019:F001 Datum uitspraak 1-08-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 8 Datum verslag 02-08-2019 Insolventienummer F.18/17/206 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015616:F001 Datum uitspraak 28-09-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/382 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F003 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F./11/291 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000002069:F001 Datum uitspraak 06-12-2011 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-209 Insolventienummer F.02/8/368 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000086864:F00 Datum uitspraak 8-2-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/28 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-0-09 Insolventienummer F.8/8/98 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000468:F00 Datum uitspraak 9-06-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.01/15/621 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000006949:F001 Datum uitspraak: 06-10-2015 Curator: mr. L.P.J.M. van Woensel R-C: mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Elin B. V. Kapelweg

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 11-04-2019 Insolventienummer F.0/16/717 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011971:F003 Datum uitspraak 17-11-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 9 Datum verslag 11-09-201 Insolventienummer F.17/16/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000006074:F001 Datum uitspraak 10-05-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/17/32 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015290:F001 Datum uitspraak 05-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/16/362 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007629:F001 Datum uitspraak 16-08-2016 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.16/14/900 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008318:F001 Datum uitspraak 0-10-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 7 Datum verslag 10-12-2018 Insolventienummer F.18/17/60 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011691:F001 Datum uitspraak 14-03-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/1/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010131:F002 Datum uitspraak 27-12-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 13-12-201 Insolventienummer F.10/15/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007357:F001 Datum uitspraak 13-11-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-208 Insolventienummer F.8/8/75 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000066045:F00 Datum uitspraak 04-09-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 7 Datum verslag 01-10-2018 Insolventienummer F.18/1/24 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008892:F004 Datum uitspraak 01-11-201

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/1/88 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010138:F001 Datum uitspraak 27-12-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 6-08-08 Insolventienummer F.05/8/9 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000046436:F00 Datum uitspraak 08-05-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-0-209 Insolventienummer F.08/8/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000074485:F002 Datum uitspraak 7-0-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 8-09-018 Insolventienummer F.16/18/75 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000008664:F001 Datum uitspraak 0-0-018 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-08-208 Insolventienummer F.05/8/299 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005900:F00 Datum uitspraak 24-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.05/1/515 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000012009:F002 Datum uitspraak 02-08-201 R-C Curator

Nadere informatie