Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS"

Transcriptie

1 Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Hoekwoning Bouwjaar : 2008 Perceel : 252 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 156 m² Inhoud : 520 m³ Vraagprijs k.k.

2 Omschrijving: In de Rodenrijse Zoom en de wijk De Wadden gesitueerde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin. De modern afgewerkte woning met water aan de achterzijde beschikt over 2 bergingen en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is gelegen nabij alle wenselijke voorzieningen zoals het gezellige winkelcentrum, het gezondheidscentrum, kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten. Eveneens de grote steden zijn prima te bereiken middels de diverse uitvalswegen (A12, A13, N209, N470 en N471) en bent u binnen 15 minuten met de RandstadRail in het centrum van Rotterdam of Den Haag. Indeling: Begane grond: entree, ruime hal, meterkast en volledig betegeld toilet v.v. een hangend closet en fontein, garderobenis en de trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime uitgebouwde woonkamer met glazen schuifpui naar zowel de achter- als zijtuin. Een langs twee wanden opgestelde moderne open keuken v.v. 5-pits gaskookplaat, recirculatie afzuigkap (Siemens), vaatwasmachine (Siemens), koelkast, vriezer, stoomoven (Siemens) een inbouw koffiezetapparaat (Siemens). 1e verdieping: Overloop met trapopgang naar zolder, een luxe en volledig betegelde badkamer v.v. ligbad (whirlpool), hangend closet, douchecabine, wastafelmeubel, een designradiator, mechanische ventilatie en een draairaam. Een ruimte slaapkamer aan de voorzijde van 13 m² en twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 20 m² en 10 m². 2e verdieping: Open zolderruimte met daglicht toetreding middels balkonvenster en een raam in de achtergevel. Tevens bevinden zich hier de Agpo Ferroli HR combiketel (2008), wasmachine aansluiting en mechanische ventilatie unit.

3 Omschrijving: Tuin: Een ruime voortuin met een vrijstaande berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Middels de zijtuin bereikt u de achtertuin met terras, een gazon, vrijstaande berging en een vlonder aan het water. Bijzonderheden: - Bouwjaar 2008; - Woonoppervlakte: ca. 156 m²; - Inhoud: ca. 520 m³; - Perceeloppervlakte: 252 m²; - Parkeerplaats op eigen terrein; - Een tweetal bergingen; - Achtertuin aan het water; - Royaal perceel met een gunstige zonligging; - Politiekeurmerk Veilig Wonen; - Optimaal geïsoleerd; - Alleen tijdens een bezichtiging krijgt u een goede indruk van de grootte, luxe en mate van afwerking; - Oplevering in overleg; - De mogelijkheid tot overname van de aanwezige meubels! Een huis kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee!

4 Zijgevel Voorzijde Hal Toilet

5 Woonkamer Woonkamer Woonkamer Keuken

6 Keuken Keuken Slaapkamer Slaapkamer

7 Slaapkamer Badkamer 2e Verdieping 2e Verdieping

8 Tuin Uitzicht Achterzijde Achterzijde

9 Omgeving

10 Toelichting: Algemeen De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg verzameld. Hierbij is door ons de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij, noch de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Onderzoeksplicht door koper Wij gaan er vanuit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten, die in het algemeen voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoren zaken als het bestuderen van de informatie die door ons wordt aangeboden, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Wij werken voor de verkoper De verkoper heeft ons de opdracht gegeven om te bemiddelen bij de verkoop en betaalt ons hier dan ook voor. Dit houdt tevens in dat wij niet mogen werken voor u als mogelijke koper. Wij mogen als verkopend makelaar dan ook niet uw belangen als koper behartigen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met, zoals de wet en de jurisprudentie zegt, "gerechtvaardige belangen van de tegenpartij", dus van u als mogelijk koper. Wilt u als koper deskundig ter zijde worden gestaan, neem dan uw eigen NVM-makelaar in de arm! Energieprestatiecertificaat Tenzij anders is overeengekomen zal bij deze woning door de verkoper geen energieprestatiecertificaat worden geleverd. Notariskeuze Als koper mag u kiezen bij welke notaris het transport van uw nieuwe woning gaat plaatsvinden. Door goed te informeren naar de tarieven bij diverse notarissen kunt u op de kosten besparen. Houdt u er wel rekening mee dat als u voor een notaris kiest die verder dan 15 km van de door u gekochte woning ligt, en wij als verkopend makelaar bij het transport aanwezig zijn, hiervoor bij u als koper extra kosten in rekening zullen brengen. Mochten de kosten door uw keuze van de notaris voor de verkoper hoger uitkomen, dan heeft deze het recht om deze kosten (gedeeltelijk) op u te verhalen. Waarborgsom Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van verkoper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd. Gehele of gedeeltelijke overname van gegevens uit deze brochure is niet toegestaan.

11 Algemene informatie: Over De Plaatselijke Makelaar De Plaatselijke Makelaar werkt met eigen lokale, door NVM beëdigde makelaars. Onze makelaars begeleiden u bij het zoeken, aankopen of verkopen van een woning. Zij bezitten een uitgebreide kennis van de lokale markt. Als NVM-makelaarsorganisatie maken wij o.a. gebruik van het NVM uitwisselingsysteem, de onbeperkte toegang tot Funda -waarmee u verzekerd bent van een maximaal bereik- en het Kadaster. Door een hoge mate van procesautomatisering, het afschaffen van "dure" kantooromgevingen, zoals die van de traditionele makelaar, kunnen wij tegen een aantrekkelijke en scherpe prijsstelling onze dienstverlening aan u aanbieden. Het is ons doel u daarbij een optimale kwaliteit te bieden. Onze Partners U bepaalt uw eigen weg. De meeste zaken kunt u zelf prima regelen. Toch heeft u soms de hulp van een specialist nodig. Omdat iets ingewikkeld is, of gewoon heel erg belangrijk. De Plaatselijke Makelaar heeft daarvoor unieke samenwerkingsverbanden gesloten met landelijk werkende professionals. Deze specialisten zijn enerzijds al jaren actief in o.a. het uitvoeren van onroerend goed taxaties, bouwkundige keuringen en energiecertificering. Anderzijds verlenen zij notariële diensten en onafhankelijke hypotheekadviezen. Kwaliteit en klantgerichtheid staan ook bij hen hoog in het vaandel. Onze makelaars maken voor u graag een vrijblijvende afspraak. Verkopen De aanschaf van uw nieuwe huis start meestal met de verkoop van de huidige woning. Afhankelijk van de marktomstandigheden is het verstandig te wachten met het kopen van het nieuwe huis totdat u uw huidige woning heeft verkocht. Via de website van De Plaatselijke Makelaar kunt u uw woning geheel gratis aanbieden door middel van ons pakket Zelf Verkopen. De website toont nagenoeg alle "te koop" staande woningen in Nederland. Als u vanaf het begin meer ondersteuning wilt, kunt u ook kiezen voor ondersteuning door een van onze NVM-makelaars. Wij bieden u twee aantrekkelijke verkooppakketen, te weten: Verkoop Basis en Verkoop Traditioneel. Besluit u toch om alles zelf te doen, dan kunt u in een later stadium nog altijd terugvallen op De Plaatselijke Makelaar voor ondersteuning "op maat". Nagenoeg alle diensten worden via onze website separaat aangeboden. Zoeken De website van De Plaatselijke Makelaar biedt u de mogelijkheid om door middel van de geavanceerde zoekmachine uw droomwoning te vinden in nagenoeg het gehele Nederlandse woningaanbod. Onafhankelijk of deze door Funda, ERA-makelaars of bijvoorbeeld de VBOmakelaars wordt aangeboden.

12 Algemene informatie: U heeft bovendien de mogelijkheid uw zoekopdrachten (criteria) vast te leggen. Nieuw woningaanbod, wat aan de door u gedefineerde zoekcriteria voldoet, krijgt u dan direct aangeboden. Uiteraard is zoeken via onze website altijd kosteloos. Het verplicht u tot niets. Aankopen Als u uw huidige woning heeft verkocht en het nieuwe droomhuis heeft gevonden, dan wilt u bezichtigen en uiteindelijk aankopen. Ook daarbij ondersteunt De Plaatselijke Makelaar u op alle mogelijke vlakken. U kunt kosteloos gebruik maken van de procesbegeleiding via onze website of een van onze NVM-makelaars inschakelen om u van deskundig advies te voorzien. De Plaatselijke Makelaar biedt u daarnaast via de geselecteerde partners, tegen aantrekkelijke condities, ondersteuning voor o.a. de koopakte, de akte van levering of een eventuele hypotheekakte. Bezichtigen Via de website van De Plaatselijke Makelaar kunt u eenvoudig een bezichtiging aanvragen. Na het vinden van de nieuwe woning kiest u voor de button "Interesse". U kunt kenbaar maken of u zelfstandig de bezichtiging wilt doen (Zelf doen) of toch samen met een van onze NVM-makelaars (Samen doen). Zelf doen is geheel gratis. Bij samen doen maakt u de keuze voor een van onze aankooppakketten. De website begeleidt u door de processtappen. Gegevens Deze brochure is samengesteld met grote zorgvuldigheid echter de vermelde gegevens kunnen onjuistheden bevatten. De verkoper, de verkopende makelaar evenals De Plaatselijke Makelaar aanvaarden geen aansprakelijkheid die voortkomt uit deze onjuistheden. Om onze kwaliteit steeds te verbeteren verzoeken wij u geconstateerde onjuistheden te melden via onze Informatie en contact Voor meer informatie over De Plaatselijke Makelaar verwijzen wij u graag naar onze website: Vanzelfsprekend kunt u ons ook via de contacten: Daarnaast zijn wij via ons landelijk telefoonnummer: (lokaal tarief) bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur.

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Vrijstaande woning Bouwjaar : -1906 Perceel : 935 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 128 m² Inhoud : 410

Nadere informatie

Burgwal 54, Oss ,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Galerijflat Aantal kamers

Burgwal 54, Oss ,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Galerijflat Aantal kamers Burgwal 54, Oss 139.500,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Galerijflat Aantal kamers 2 Type woning Appartement Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 55 Bouwjaar 1968 Inhoud (m 3 ) ca. 140 Bijgebouwen Berging 1/10 Omschrijving

Nadere informatie

KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca.

KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca. Boschdijk 245d, Eindhoven 146.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca. 150 1/9 Omschrijving

Nadere informatie

H. Zwaardecroonstr 226, Den Haag ,- k.k.

H. Zwaardecroonstr 226, Den Haag ,- k.k. H. Zwaardecroonstr 226, Den Haag 199.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers 4 Type woning Parterrewoning Woonoppervlakte (m 2 ) 95 Bouwjaar 1910 Inhoud (m 3 ) 285 Achtertuin (m 2

Nadere informatie

Hoogstraat 23 te VALKENSWAARD

Hoogstraat 23 te VALKENSWAARD Hoogstraat 23 te VALKENSWAARD KENMERKEN: Soort woning : Tussenwoning Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 2001 Perceel : 153 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 165 m² Inhoud : 510 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 1924 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 83 m² Inhoud : 255 m³ Vraagprijs 135.000 k.k.

Nadere informatie

Neerstraat 73 te 'S-HERTOGENBOSCH

Neerstraat 73 te 'S-HERTOGENBOSCH Neerstraat 73 te 'S-HERTOGENBOSCH KENMERKEN: Soort woning : Appartement met lift Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1962 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 142.000 k.k. : 3 : 80 m² :

Nadere informatie

Trompstraat 6I te 'S-GRAVENHAGE

Trompstraat 6I te 'S-GRAVENHAGE Trompstraat 6I te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1890 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 160 m² Inhoud : 520 m³ Vraagprijs 325.000 k.k.

Nadere informatie

Strijpsestraat te EINDHOVEN

Strijpsestraat te EINDHOVEN Strijpsestraat 144-10 te EINDHOVEN KENMERKEN: Soort woning : Appartement Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 2007 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 239.000 k.k. : 3 : 95 m² : 275 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Gildestraat 18 te RIETHOVEN

Gildestraat 18 te RIETHOVEN Gildestraat 18 te RIETHOVEN KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Vrijstaande woning Bestaande bouw 1962 1145 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 389.000 k.k. : 5

Nadere informatie

Frederik van Eedenplaats 65 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Frederik van Eedenplaats 65 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL Frederik van Eedenplaats 65 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Galerijflat Bouwjaar : 1967 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 142.500 k.k. : 4

Nadere informatie

Linnenstraat 22 te ZEELAND

Linnenstraat 22 te ZEELAND Linnenstraat 22 te ZEELAND KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Semi-bungalow Bestaande bouw 1974 476 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 362.000 k.k. : 5 : 120 m²

Nadere informatie

Bachlaan 44 te ROTTERDAM

Bachlaan 44 te ROTTERDAM Bachlaan 44 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1970 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 137.500 k.k. : 3 : 75 m² : 205 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Beekgraafstraat 16 te VEGHEL

Beekgraafstraat 16 te VEGHEL Beekgraafstraat 16 te VEGHEL KENMERKEN: Soort woning : Tussenwoning Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1974 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 159.000 k.k. : 4 : 100 m² : 310 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Carry van Bruggensingel 72 te ROTTERDAM

Carry van Bruggensingel 72 te ROTTERDAM Carry van Bruggensingel 72 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Tussenwoning 1983 120 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 174.750 k.k.

Nadere informatie

Omschrijving. Bijzonderheden

Omschrijving. Bijzonderheden Dijkstraat 8, Waalwijk 245.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Dijkwoning Aantal kamers 4 Type woning Eengezinswoning Woonoppervlakte (m 2 ) 125 Bouwjaar 2004 Inhoud (m 3 ) 340 Bijgebouwen Garage Perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Bosrand 98 te GELDROP

Bosrand 98 te GELDROP Bosrand 98 te GELDROP KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Geschakelde 2/1 kapwoning Bestaande bouw 1970 291 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 249.000 k.k. : 7

Nadere informatie

Schaapjesveldje 144, Den Bosch 274.000,- k.k.

Schaapjesveldje 144, Den Bosch 274.000,- k.k. Schaapjesveldje 144, Den Bosch 274.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers 3 Type woning Meergezins Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 95 Bouwjaar ca. 2000 Inhoud (m 3 ) ca. 240 Bijgebouwen

Nadere informatie

Componistenlaan 120 te GOUDA

Componistenlaan 120 te GOUDA Componistenlaan 120 te GOUDA KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Tussenwoning Bestaande bouw 1994 121 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 214.500 k.k. : 4 : 120

Nadere informatie

Korfakker 36 te EINDHOVEN

Korfakker 36 te EINDHOVEN Korfakker 36 te EINDHOVEN KENMERKEN: Soort woning : Portiekflat Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1978 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 159.500 k.k. : 3 : 75 m² : 200 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Landverhuizersplein 22INCL PP te ROTTERDAM

Landverhuizersplein 22INCL PP te ROTTERDAM Landverhuizersplein 22INCL PP te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 2005 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 575.000 k.k. : 3 : 140

Nadere informatie

Veluwemeer 263 te WOERDEN

Veluwemeer 263 te WOERDEN Veluwemeer 263 te WOERDEN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Herenhuis Bouwjaar : 2011 Perceel : 112 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 150 m² Inhoud : 465 m³ Biedprijs vanaf 300.000

Nadere informatie

Van Beverwijkstraat 27 te Schijndel

Van Beverwijkstraat 27 te Schijndel Van Beverwijkstraat 27 te Schijndel KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : 2/1 kapwoning met garage Bestaande bouw 1981 242 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 310.000

Nadere informatie

Schans 31 te BEVERWIJK

Schans 31 te BEVERWIJK Schans 31 te BEVERWIJK KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Woning 1992 87 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 309.000 k.k. : 8 : 166 m² : 556 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Zuidpooldreef 26 te UTRECHT

Zuidpooldreef 26 te UTRECHT Zuidpooldreef 26 te UTRECHT KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Hoekwoning 1991 142 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 224.500 k.k. : 5 : 110 m²

Nadere informatie

Kraaiheide 39 te ROTTERDAM

Kraaiheide 39 te ROTTERDAM Kraaiheide 39 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1979 Perceel : 168 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 135 m² Inhoud : 350 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Hondsdraf 83 te 'S-HERTOGENBOSCH

Hondsdraf 83 te 'S-HERTOGENBOSCH Hondsdraf 83 te 'S-HERTOGENBOSCH KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Patiowoning Bestaande bouw 2002 113 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 244.500 k.k. : 4 : 105

Nadere informatie

MacBridestraat 41, Veenendaal ,- k.k.

MacBridestraat 41, Veenendaal ,- k.k. MacBridestraat 41, Veenendaal 235.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Eengezinswoning Aantal kamers 6 Type woning Tussenwoning Woonoppervlakte (m 2 ) 134 Bouwjaar 2007 Inhoud (m 3 ) 430 Bijgebouwen Berging

Nadere informatie

Bovenbrugstraat 1A3 te ARNHEM

Bovenbrugstraat 1A3 te ARNHEM Bovenbrugstraat 1A3 te ARNHEM KENMERKEN: Soort woning Appartement Type woning Portiekflat Bouwjaar 1950 Bijgebouwen Berging Aantal kamers 3 (voorheen 5) Woonoppervlakte ca. 100 m2 Inhoud ca. 300 m3 Vraagprijs

Nadere informatie

Philips Willemstraat 10 te WADDINXVEEN

Philips Willemstraat 10 te WADDINXVEEN Philips Willemstraat 10 te WADDINXVEEN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Hoekwoning Bouwjaar : 1962 Perceel : 210 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 110 m² Inhoud : 320 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Mr.Troelstrastraat 30, Vlaardingen ,- k.k.

Mr.Troelstrastraat 30, Vlaardingen ,- k.k. Mr.Troelstrastraat 30, Vlaardingen 134.000,- k.k. /KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers 3 Type woning Bovenwoning Woonoppervlakte (m 2 ) 75 Bouwjaar 1935 Inhoud (m 3 ) 210 Bijgebouwen Berging

Nadere informatie

Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN Vraagprijs Soort woning : herenhuis Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2011 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 150 m² Inhoud : 465 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl

Nadere informatie

Willemstraat 47d, Eindhoven ,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers

Willemstraat 47d, Eindhoven ,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers Willemstraat 47d, Eindhoven 199.500,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Appartement Aantal kamers 3 Type woning Portiekflat Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 70 Bouwjaar 1985 Inhoud (m 3 ) ca. 190 Bijgebouwen Berging

Nadere informatie

Kempensbos 28 te Sint Anthonis

Kempensbos 28 te Sint Anthonis Kempensbos 28 te Sint Anthonis KENMERKEN: Soort woning : Vrijstaande villa Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1993 Perceel : 4900 m² Aantal kamers : 12 Woonoppervlakte : 325 m² Inhoud : 1300 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Fioringras 44 3068PE, ROTTERDAM. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Fioringras 44 3068PE, ROTTERDAM. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Fioringras 44 3068PE, ROTTERDAM Vraagprijs 174.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1969 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 360 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Boomstede 656 te MAARSSEN

Boomstede 656 te MAARSSEN Boomstede 656 te MAARSSEN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1976 Perceel : 141 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 132 m² Inhoud : 400 m³ Omschrijving: Op

Nadere informatie

Bakemastraat 95 3544MT, UTRECHT. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Bakemastraat 95 3544MT, UTRECHT. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Bakemastraat 95 3544MT, UTRECHT Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2007 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 74 m² Inhoud : 304 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Parallelweg West 18 4104AZ, CULEMBORG Vraagprijs 690.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : vrijstaande woning Bouwjaar : -1906 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 193 m² Inhoud : 625 m³

Nadere informatie

Ringbaan-Noord 22 5046AC, TILBURG. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Ringbaan-Noord 22 5046AC, TILBURG. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Ringbaan-Noord 22 5046AC, TILBURG Vraagprijs 227.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2005 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 300 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Prinses Beatrixstraat 21 te ZEGVELD

Prinses Beatrixstraat 21 te ZEGVELD Prinses Beatrixstraat 21 te ZEGVELD KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Hoekwoning met garage 1971 228 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 239.000

Nadere informatie

Rembrandtlaan 104 3443EM, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Rembrandtlaan 104 3443EM, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Rembrandtlaan 104 3443EM, WOERDEN Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 137 m² Inhoud : 420 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Prinses Irenelaan 20 te IJSSELSTEIN

Prinses Irenelaan 20 te IJSSELSTEIN Prinses Irenelaan 20 te IJSSELSTEIN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Helft van dubbel Bouwjaar : 1967 Perceel : 322 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 108 m² Inhoud : 355 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Dokter Van Ledestraat 15

Dokter Van Ledestraat 15 Dokter Van Ledestraat 15 2265BP, LEIDSCHENDAM Vraagprijs 209.000 k.k. Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 2002 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 104 m² Inhoud : 325 m³

Nadere informatie

Sprengenberg 38 te EDE GLD

Sprengenberg 38 te EDE GLD Sprengenberg 38 te EDE GLD KENMERKEN: Soort woning: Hoekwoning Aantal kamers: 5 Type woning: Eengezinswoning Woonoppervlakte: Ca. 115 m2 Bouwjaar: 2004 Inhoud: Ca. 340 m3 Bijgebouw: Berging, parkeerplaats,

Nadere informatie

Korte Grafte 23 7321ZD, APELDOORN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Korte Grafte 23 7321ZD, APELDOORN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Korte Grafte 23 7321ZD, APELDOORN Vraagprijs 207.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2002 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 100 m² Inhoud : 270 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Agaat 34 te BERKEL EN RODENRIJS

Agaat 34 te BERKEL EN RODENRIJS Agaat 34 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Hoekwoning Bouwjaar : 1978 Perceel : 183 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 140 m² Inhoud : 465 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS

Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS Dintelstraat 55 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 2009 Perceel : 100 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 112 m² Inhoud : 400 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Rigoletto 105 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Rigoletto 105 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL Rigoletto 105 te CAPELLE AAN DEN IJSSEL KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Luxe appartement Bouwjaar : 1981 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 85 m² Inhoud : 220 m³ Omschrijving: Op

Nadere informatie

Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM

Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1928 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 140 m² Inhoud : 380 m³ Vraagprijs 249.500

Nadere informatie

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Rembrandtstraat 48 5251PC, VLIJMEN Vraagprijs 199.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1961 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 330 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Riet Hof-Brouwerstraat 77

Riet Hof-Brouwerstraat 77 Riet Hof-Brouwerstraat 77 3066GN, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1990 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 95 m² Inhoud : 290 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Trichterberg 40 te DE MEERN

Trichterberg 40 te DE MEERN Trichterberg 40 te DE MEERN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 2000 Perceel : 120 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 122 m² Inhoud : 368 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Vraagprijs 169.000 k.k.

Vraagprijs 169.000 k.k. Gaasp 2 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Geschakelde woning 1981 150 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 169.000 k.k. : 5 : 130 m²

Nadere informatie

Rolklaver 61 te ROTTERDAM

Rolklaver 61 te ROTTERDAM Rolklaver 61 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1980 Perceel : 147 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 93 m² Inhoud : 270 m³ Omschrijving: Deze

Nadere informatie

Goudkruid 187 3068SW, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Goudkruid 187 3068SW, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Goudkruid 187 3068SW, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1972 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 135 m² Inhoud : 405 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Willem Dreeslaan 44 9363EN, MARUM. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Willem Dreeslaan 44 9363EN, MARUM. T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Willem Dreeslaan 44 9363EN, MARUM Vraagprijs 129.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1975 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 225 m³ T. 0413-745035

Nadere informatie

Kemperweg 23 te ROTTERDAM

Kemperweg 23 te ROTTERDAM Kemperweg 23 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Tussenwoning 2008 111 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 329.000 k.k. : 6 : 150 m²

Nadere informatie

Vanvitelliweg 29 te EINDHOVEN

Vanvitelliweg 29 te EINDHOVEN Vanvitelliweg 29 te EINDHOVEN KENMERKEN: Soort woning : Tussenwoning Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1963 Perceel : 237 m² Aantal kamers : 7 Woonoppervlakte : 155 m² Inhoud : 525 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

De Hoefslag RX, GASSELTE

De Hoefslag RX, GASSELTE De Hoefslag 55 9462RX, GASSELTE Vraagprijs Vraagprijs 239.000 k.k. Omschrijving: Ruime twee onder één kap woning met aangebouwde stenen garage en een slaap- en badkamer op de begane grond gelegen op een

Nadere informatie

Landverhuizersplein 22 te ROTTERDAM

Landverhuizersplein 22 te ROTTERDAM Landverhuizersplein 22 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 2005 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 140 m² Inhoud : 360 m³ Vraagprijs 549.000

Nadere informatie

Hendrik Zwaardecroonstraat 226

Hendrik Zwaardecroonstraat 226 Hendrik Zwaardecroonstraat 226 2593XX, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 199.000 k.k. Soort woning : benedenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1906-1930 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 95 m² Inhoud

Nadere informatie

Architect Dudoklaan 57

Architect Dudoklaan 57 Architect Dudoklaan 57 2552MV, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1985 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 122 m² Inhoud : 347 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Overzicht 21 te KAMERIK

Overzicht 21 te KAMERIK Overzicht 21 te KAMERIK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1974 Perceel : 136 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 396 m³ Omschrijving: Uitstekend

Nadere informatie

Dordtselaan 177C3 3081BN, ROTTERDAM. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Dordtselaan 177C3 3081BN, ROTTERDAM. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Dordtselaan 177C3 3081BN, ROTTERDAM Vraagprijs 99.500 k.k. Soort woning : maisonnette Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1933 Aantal kamers : 2 Woonoppervlakte : 95 m² Inhoud : 295 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Biesvaren 53 te 'S-GRAVENHAGE

Biesvaren 53 te 'S-GRAVENHAGE Biesvaren 53 te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Vrijstaand woonhuis aan water Bouwjaar : 2008 Perceel : 400 m² Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 185 m² Inhoud : 620

Nadere informatie

Blaaksedijk 254 te MIJNSHEERENLAND

Blaaksedijk 254 te MIJNSHEERENLAND Blaaksedijk 254 te MIJNSHEERENLAND KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Vrijstaande woning Bouwjaar : 1962 Perceel : 1630 m² Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 175 m² Inhoud : 680 m³

Nadere informatie

Rochussenstraat NW, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief)

Rochussenstraat NW, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief) Rochussenstraat 257 3021NW, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : bovenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1997 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 115 m² Inhoud : 300 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK

Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK Huis te Landelaan 532 te RIJSWIJK KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1957 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 80 m² Inhoud : 220 m³ Vraagprijs 135.000 k.k.

Nadere informatie

Korte Conradstraat 11

Korte Conradstraat 11 Korte Conradstraat 11 2405BJ, ALPHEN AAN DEN RIJN Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1911 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 91 m² Inhoud : 309 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Praterlaan 6 te AMSTERDAM

Praterlaan 6 te AMSTERDAM Praterlaan 6 te AMSTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 2002 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 95 m² Inhoud : 260 m³ Vraagprijs 259.500 k.k. Omschrijving:

Nadere informatie

Wederikveld 36 3448GJ, WOERDEN. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Wederikveld 36 3448GJ, WOERDEN. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Wederikveld 36 3448GJ, WOERDEN Vraagprijs 199.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1982 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 82 m² Inhoud : 265 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Witte Klaver 36 3069DL, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Witte Klaver 36 3069DL, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Witte Klaver 36 3069DL, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1980 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 125 m² Inhoud : 320 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl 3e Eeldepad 12 2541JJ, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 89.500 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1959 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 200 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Iliumstraat 21 5631JH, EINDHOVEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Iliumstraat 21 5631JH, EINDHOVEN. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Iliumstraat 21 5631JH, EINDHOVEN Vraagprijs 214.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 155 m² Inhoud : 400 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Carry van Bruggensingel 72

Carry van Bruggensingel 72 Carry van Bruggensingel 72 3069WD, ROTTERDAM Vraagprijs 174.750 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1983 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 320 m³

Nadere informatie

Weltevredenstraat 29 te UTRECHT

Weltevredenstraat 29 te UTRECHT Weltevredenstraat 29 te UTRECHT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Benedenwoning Bouwjaar : 1930 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 169.000 k.k. : 3 : 69 m² : 212 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertsingel 96

Cornelis Bloemaertsingel 96 Cornelis Bloemaertsingel 96 3067NM, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1967 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 230 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Ben Websterstraat 32 3069XJ, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Ben Websterstraat 32 3069XJ, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Ben Websterstraat 32 3069XJ, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1986 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 335 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Huisduinenstraat 3 te 'S-GRAVENHAGE

Huisduinenstraat 3 te 'S-GRAVENHAGE Huisduinenstraat 3 te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Portiekwoning Bouwjaar : 1931-1944 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 225 m³ Vraagprijs 109.500

Nadere informatie

Plaswijcklaan 7 3054CL, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Plaswijcklaan 7 3054CL, ROTTERDAM. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Plaswijcklaan 7 3054CL, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : geschakelde woning Bouwjaar : 1922 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 100 m² Inhoud : 285 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Mattenbiesstraat RH, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief)

Mattenbiesstraat RH, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief) Mattenbiesstraat 104 3056RH, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : maisonnette Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 2002 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 76 m² Inhoud : 220 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Van Heukelomstraat 253

Van Heukelomstraat 253 Van Heukelomstraat 253 3067PG, ROTTERDAM Vraagprijs 189.000 k.k. Soort woning : benedenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 2005 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 90 m² Inhoud : 240 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Rupsklaver 12 te ROTTERDAM

Rupsklaver 12 te ROTTERDAM Rupsklaver 12 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning Type woning Bouwjaar Perceel : : : : Bestaande bouw Hoekwoning 1979 168 m² Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 274.500 k.k. : 6 : 125 m² :

Nadere informatie

Gravin Adelastraat 57 te ROTTERDAM

Gravin Adelastraat 57 te ROTTERDAM Gravin Adelastraat 57 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 1983 Aantal kamers : 2 Woonoppervlakte : 52 m² Inhoud : 140 m³ Omschrijving: Gravin Adelastraat

Nadere informatie

Leidseweg 198a te VOORSCHOTEN

Leidseweg 198a te VOORSCHOTEN Leidseweg 198a te VOORSCHOTEN KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1935 Perceel : 242 m² Aantal kamers : 7 Woonoppervlakte : 170 m² Inhoud : 525 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Berlagestraat 86 te UTRECHT

Berlagestraat 86 te UTRECHT Berlagestraat 86 te UTRECHT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Benedenwoning Bouwjaar : 2010 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 129.500 k.k. : 2 : 36 m² : 105 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Schipbeek DS, LELYSTAD (lokaal tarief)

Schipbeek DS, LELYSTAD (lokaal tarief) Schipbeek 1 8223DS, LELYSTAD Vraagprijs 137.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1970 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 110 m² Inhoud : 350 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Forellendaal 355 2553JN, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1976 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 70 m² Inhoud : 180 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Cruijgenstraat 17 5469BS, ERP. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Cruijgenstraat 17 5469BS, ERP. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Cruijgenstraat 17 5469BS, ERP Vraagprijs 265.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : vrijstaande woning Bouwjaar : 1932 Aantal kamers : 7 Woonoppervlakte : 125 m² Inhoud : 580 m³ T. 0413-745155

Nadere informatie

Adelheidstraat 82 2595EE, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Adelheidstraat 82 2595EE, 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Adelheidstraat 82 2595EE, 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs Soort woning : herenhuis Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1905 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 225 m² Inhoud : 750 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Snelfilterweg JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief)

Snelfilterweg JG, ROTTERDAM. Vraagprijs (lokaal tarief) Snelfilterweg 247 3063JG, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : benedenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1987 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 93 m² Inhoud : 270 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie

Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE. Vraagprijs. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE. Vraagprijs. T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Heistraat 42 5491BC, SINT-OEDENRODE Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 1964 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 100 m² Inhoud : 350 m³ T. 0413-745155 info@deplaatselijkemakelaar.nl

Nadere informatie

Primulastraat 9 te SINT-OEDENRODE

Primulastraat 9 te SINT-OEDENRODE Primulastraat 9 te SINT-OEDENRODE KENMERKEN: Soort woning : Eindwoning Type woning : Bestaande bouw Bouwjaar : 1960 Perceel : 242 m² Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 92 m² Inhoud : 305 m³ Vraagprijs

Nadere informatie

Theo van Doesburgstraat 86

Theo van Doesburgstraat 86 Theo van Doesburgstraat 86 3544MH, UTRECHT Vraagprijs 235.000 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2006 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 112 m² Inhoud : 356 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Van Weerden Poelmanlaan 154

Van Weerden Poelmanlaan 154 Van Weerden Poelmanlaan 154 3527KS, UTRECHT Vraagprijs 185.000 k.k. Soort woning : galerijflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1968 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 83 m² Inhoud : 244 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Dokter B.J.Buurmanstraat 30

Dokter B.J.Buurmanstraat 30 Dokter B.J.Buurmanstraat 30 3433AR, NIEUWEGEIN Vraagprijs Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1965 Aantal kamers : 6 Woonoppervlakte : 75 m² Inhoud : 279 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Roestmos 9 te ROTTERDAM

Roestmos 9 te ROTTERDAM Roestmos 9 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Tussenwoning Bouwjaar : 1975 Perceel : 140 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 120 m² Inhoud : 380 m³ Vraagprijs 229.500

Nadere informatie

Delistraat 38f te ROTTERDAM

Delistraat 38f te ROTTERDAM Delistraat 38f te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 1892 Aantal kamers Woonoppervlakte Inhoud Vraagprijs 154.000 k.k. : 3 : 90 m² : 250 m³ Omschrijving:

Nadere informatie

Marinus Batenburgplein 26

Marinus Batenburgplein 26 Marinus Batenburgplein 26 3065KL, ROTTERDAM Vraagprijs Soort woning : benedenwoning Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1993 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 80 m² Inhoud : 200 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

Rooseveltlaan BH, UTRECHT (lokaal tarief)

Rooseveltlaan BH, UTRECHT (lokaal tarief) Rooseveltlaan 674 3526BH, UTRECHT Vraagprijs 139.000 k.k. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1962 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 80 m² Inhoud : 235 m³ 0900-9100100

Nadere informatie