Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS"

Transcriptie

1 Griendstraat 1 te BERKEL EN RODENRIJS KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Hoekwoning Bouwjaar : 2008 Perceel : 252 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 156 m² Inhoud : 520 m³ Vraagprijs k.k.

2 Omschrijving: In de Rodenrijse Zoom en de wijk De Wadden gesitueerde hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin. De modern afgewerkte woning met water aan de achterzijde beschikt over 2 bergingen en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning is gelegen nabij alle wenselijke voorzieningen zoals het gezellige winkelcentrum, het gezondheidscentrum, kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten. Eveneens de grote steden zijn prima te bereiken middels de diverse uitvalswegen (A12, A13, N209, N470 en N471) en bent u binnen 15 minuten met de RandstadRail in het centrum van Rotterdam of Den Haag. Indeling: Begane grond: entree, ruime hal, meterkast en volledig betegeld toilet v.v. een hangend closet en fontein, garderobenis en de trapopgang naar de 1e verdieping. Ruime uitgebouwde woonkamer met glazen schuifpui naar zowel de achter- als zijtuin. Een langs twee wanden opgestelde moderne open keuken v.v. 5-pits gaskookplaat, recirculatie afzuigkap (Siemens), vaatwasmachine (Siemens), koelkast, vriezer, stoomoven (Siemens) een inbouw koffiezetapparaat (Siemens). 1e verdieping: Overloop met trapopgang naar zolder, een luxe en volledig betegelde badkamer v.v. ligbad (whirlpool), hangend closet, douchecabine, wastafelmeubel, een designradiator, mechanische ventilatie en een draairaam. Een ruimte slaapkamer aan de voorzijde van 13 m² en twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 20 m² en 10 m². 2e verdieping: Open zolderruimte met daglicht toetreding middels balkonvenster en een raam in de achtergevel. Tevens bevinden zich hier de Agpo Ferroli HR combiketel (2008), wasmachine aansluiting en mechanische ventilatie unit.

3 Omschrijving: Tuin: Een ruime voortuin met een vrijstaande berging en een parkeerplaats op eigen terrein. Middels de zijtuin bereikt u de achtertuin met terras, een gazon, vrijstaande berging en een vlonder aan het water. Bijzonderheden: - Bouwjaar 2008; - Woonoppervlakte: ca. 156 m²; - Inhoud: ca. 520 m³; - Perceeloppervlakte: 252 m²; - Parkeerplaats op eigen terrein; - Een tweetal bergingen; - Achtertuin aan het water; - Royaal perceel met een gunstige zonligging; - Politiekeurmerk Veilig Wonen; - Optimaal geïsoleerd; - Alleen tijdens een bezichtiging krijgt u een goede indruk van de grootte, luxe en mate van afwerking; - Oplevering in overleg; - De mogelijkheid tot overname van de aanwezige meubels! Een huis kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee!

4 Zijgevel Voorzijde Hal Toilet

5 Woonkamer Woonkamer Woonkamer Keuken

6 Keuken Keuken Slaapkamer Slaapkamer

7 Slaapkamer Badkamer 2e Verdieping 2e Verdieping

8 Tuin Uitzicht Achterzijde Achterzijde

9 Omgeving

10 Toelichting: Algemeen De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg verzameld. Hierbij is door ons de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij, noch de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Onderzoeksplicht door koper Wij gaan er vanuit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten, die in het algemeen voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoren zaken als het bestuderen van de informatie die door ons wordt aangeboden, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Wij werken voor de verkoper De verkoper heeft ons de opdracht gegeven om te bemiddelen bij de verkoop en betaalt ons hier dan ook voor. Dit houdt tevens in dat wij niet mogen werken voor u als mogelijke koper. Wij mogen als verkopend makelaar dan ook niet uw belangen als koper behartigen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met, zoals de wet en de jurisprudentie zegt, "gerechtvaardige belangen van de tegenpartij", dus van u als mogelijk koper. Wilt u als koper deskundig ter zijde worden gestaan, neem dan uw eigen NVM-makelaar in de arm! Energieprestatiecertificaat Tenzij anders is overeengekomen zal bij deze woning door de verkoper geen energieprestatiecertificaat worden geleverd. Notariskeuze Als koper mag u kiezen bij welke notaris het transport van uw nieuwe woning gaat plaatsvinden. Door goed te informeren naar de tarieven bij diverse notarissen kunt u op de kosten besparen. Houdt u er wel rekening mee dat als u voor een notaris kiest die verder dan 15 km van de door u gekochte woning ligt, en wij als verkopend makelaar bij het transport aanwezig zijn, hiervoor bij u als koper extra kosten in rekening zullen brengen. Mochten de kosten door uw keuze van de notaris voor de verkoper hoger uitkomen, dan heeft deze het recht om deze kosten (gedeeltelijk) op u te verhalen. Waarborgsom Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van verkoper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd. Gehele of gedeeltelijke overname van gegevens uit deze brochure is niet toegestaan.

11 Algemene informatie: Over De Plaatselijke Makelaar De Plaatselijke Makelaar werkt met eigen lokale, door NVM beëdigde makelaars. Onze makelaars begeleiden u bij het zoeken, aankopen of verkopen van een woning. Zij bezitten een uitgebreide kennis van de lokale markt. Als NVM-makelaarsorganisatie maken wij o.a. gebruik van het NVM uitwisselingsysteem, de onbeperkte toegang tot Funda -waarmee u verzekerd bent van een maximaal bereik- en het Kadaster. Door een hoge mate van procesautomatisering, het afschaffen van "dure" kantooromgevingen, zoals die van de traditionele makelaar, kunnen wij tegen een aantrekkelijke en scherpe prijsstelling onze dienstverlening aan u aanbieden. Het is ons doel u daarbij een optimale kwaliteit te bieden. Onze Partners U bepaalt uw eigen weg. De meeste zaken kunt u zelf prima regelen. Toch heeft u soms de hulp van een specialist nodig. Omdat iets ingewikkeld is, of gewoon heel erg belangrijk. De Plaatselijke Makelaar heeft daarvoor unieke samenwerkingsverbanden gesloten met landelijk werkende professionals. Deze specialisten zijn enerzijds al jaren actief in o.a. het uitvoeren van onroerend goed taxaties, bouwkundige keuringen en energiecertificering. Anderzijds verlenen zij notariële diensten en onafhankelijke hypotheekadviezen. Kwaliteit en klantgerichtheid staan ook bij hen hoog in het vaandel. Onze makelaars maken voor u graag een vrijblijvende afspraak. Verkopen De aanschaf van uw nieuwe huis start meestal met de verkoop van de huidige woning. Afhankelijk van de marktomstandigheden is het verstandig te wachten met het kopen van het nieuwe huis totdat u uw huidige woning heeft verkocht. Via de website van De Plaatselijke Makelaar kunt u uw woning geheel gratis aanbieden door middel van ons pakket Zelf Verkopen. De website toont nagenoeg alle "te koop" staande woningen in Nederland. Als u vanaf het begin meer ondersteuning wilt, kunt u ook kiezen voor ondersteuning door een van onze NVM-makelaars. Wij bieden u twee aantrekkelijke verkooppakketen, te weten: Verkoop Basis en Verkoop Traditioneel. Besluit u toch om alles zelf te doen, dan kunt u in een later stadium nog altijd terugvallen op De Plaatselijke Makelaar voor ondersteuning "op maat". Nagenoeg alle diensten worden via onze website separaat aangeboden. Zoeken De website van De Plaatselijke Makelaar biedt u de mogelijkheid om door middel van de geavanceerde zoekmachine uw droomwoning te vinden in nagenoeg het gehele Nederlandse woningaanbod. Onafhankelijk of deze door Funda, ERA-makelaars of bijvoorbeeld de VBOmakelaars wordt aangeboden.

12 Algemene informatie: U heeft bovendien de mogelijkheid uw zoekopdrachten (criteria) vast te leggen. Nieuw woningaanbod, wat aan de door u gedefineerde zoekcriteria voldoet, krijgt u dan direct aangeboden. Uiteraard is zoeken via onze website altijd kosteloos. Het verplicht u tot niets. Aankopen Als u uw huidige woning heeft verkocht en het nieuwe droomhuis heeft gevonden, dan wilt u bezichtigen en uiteindelijk aankopen. Ook daarbij ondersteunt De Plaatselijke Makelaar u op alle mogelijke vlakken. U kunt kosteloos gebruik maken van de procesbegeleiding via onze website of een van onze NVM-makelaars inschakelen om u van deskundig advies te voorzien. De Plaatselijke Makelaar biedt u daarnaast via de geselecteerde partners, tegen aantrekkelijke condities, ondersteuning voor o.a. de koopakte, de akte van levering of een eventuele hypotheekakte. Bezichtigen Via de website van De Plaatselijke Makelaar kunt u eenvoudig een bezichtiging aanvragen. Na het vinden van de nieuwe woning kiest u voor de button "Interesse". U kunt kenbaar maken of u zelfstandig de bezichtiging wilt doen (Zelf doen) of toch samen met een van onze NVM-makelaars (Samen doen). Zelf doen is geheel gratis. Bij samen doen maakt u de keuze voor een van onze aankooppakketten. De website begeleidt u door de processtappen. Gegevens Deze brochure is samengesteld met grote zorgvuldigheid echter de vermelde gegevens kunnen onjuistheden bevatten. De verkoper, de verkopende makelaar evenals De Plaatselijke Makelaar aanvaarden geen aansprakelijkheid die voortkomt uit deze onjuistheden. Om onze kwaliteit steeds te verbeteren verzoeken wij u geconstateerde onjuistheden te melden via onze Informatie en contact Voor meer informatie over De Plaatselijke Makelaar verwijzen wij u graag naar onze website: Vanzelfsprekend kunt u ons ook via de contacten: Daarnaast zijn wij via ons landelijk telefoonnummer: (lokaal tarief) bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur.

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Kamille 25 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Stuurboord 16, Stadskanaal STADSKANAAL. 199.000 k.k.

Stuurboord 16, Stadskanaal STADSKANAAL. 199.000 k.k. Stuurboord 16, Stadskanaal STADSKANAAL 199.000 k.k. Begane grond Entree/hal, trapopgang, toilet, provisiekast, meterkast, royale woonkamer (ca. 39 m²), keuken en achterentree. 1e verdieping Overloop, trapopgang,

Nadere informatie

Doddegras 17 - Veenendaal. Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318

Doddegras 17 - Veenendaal. Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 Vraagprijs 299.900,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318 0 318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Deze ruime helft van

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Slufter 13 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Koolwitje 30 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER te VOOR DEGENE DIE EEN PERMANENT TE BEWONEN VOORMALIGE RECREATIEWONING ZOEKT IN EEN BOSRIJKE OMGEVING, NABIJ UITGEBREIDE VOORZIENINGEN BIEDEN WIJ NAMENS ONZE OPDRACHTGEVER AAN: Nabij Roden en temidden

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk Verkoop bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Muyeweg 23 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Sneek. Slingerrak 17

Sneek. Slingerrak 17 Sneek Slingerrak 17 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Vraagprijs 155.000,-- k.k.

Vraagprijs 155.000,-- k.k. Vraagprijs 155.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving In een rustig hofje op loopafstand van het

Nadere informatie

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. Omschrijving Op fraaie locatie in woonwijk de Graven Es gelegen, royaal, goed onderhouden en afgewerkt vrijstaand herenhuis met ruime oprit,

Nadere informatie

UITHOORN (NOORD-HOLLAND)

UITHOORN (NOORD-HOLLAND) Wikke 13 UITHOORN (NOORD-HOLLAND) Koop Lenstra Makelaars o.z. Amstelplein 6-12 1420 AE UITHOORN T 0297-524124 F 0297-566041 uithoorn@kooplenstra.nl www.kooplenstra.nl Vraagprijs 450.000,- kosten koper

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Tholen Binnenkamer 18

Tholen Binnenkamer 18 Tholen Binnenkamer 18 Gelegen in de zeer kindvriendelijke nieuwbouwwijk Stadszicht mogen wij u deze ruime twee onder één kap woning met garage en serre. De woning beschikt over een ruime living met open

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k.

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k. Sneek Olde Ee 18 175.000,- k.k. Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust.

Nadere informatie

TE KOOP. www.bremmer.nl. Hendrik-Ido-Ambacht, Fonteinkruid 8. Vraagprijs: 350.000,-- k.k.

TE KOOP. www.bremmer.nl. Hendrik-Ido-Ambacht, Fonteinkruid 8. Vraagprijs: 350.000,-- k.k. TE KOOP www.bremmer.nl Hendrik-Ido-Ambacht, Fonteinkruid 8 Vraagprijs: 350.000,-- k.k. Op goede locatie gelegen ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en eigen oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN

OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN OOSTERHOLTSEWEG 17 8271 PS IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 OOSTERHOLTSEWEG 17, IJSSELMUIDEN Vrijstaande woning gelegen aan de rand van

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Vraagprijs 189.000,-- k.k.

Vraagprijs 189.000,-- k.k. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op aantrekkelijke en rustige woonstand nabij

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16 ALGEMEEN: Op zeer mooie locatie gelegen, met blijvend vrij uitzicht over de maasvallei bieden wij u deze mooie semi bungalow te koop aan. De inhoud is ± 725 m³ en het perceel oppervlakte bedraagt ± 1.095

Nadere informatie

Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k.

Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k. Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k. www.postjr.nl Omschrijving UNIEK IN ENSCHEDE! Een volumineus karakteristiek herenhuis voorzien van authentieke details waaronder de oorspronkelijke schouwen,

Nadere informatie