HANSABLUEBOX: OVER DE GEHELE LINIE BETER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANSABLUEBOX: OVER DE GEHELE LINIE BETER."

Transcriptie

1 HANSABLUEBOX: OVER DE GEHELE LINIE BETER. HANSABLUEBOX

2 MET HANSABLUEBOX INSTALLEERT U U INSTALLEERT TEVREDENHEID. Beslissingen die tijdens de ontwerpfase en inrichting van een nieuwe badkamer worden genomen, zijn bedoeld voor de lange termijn. Mede daarom is het ontwerpen van een badkamer een zaak van vertrouwen en hoort thuis in de handen van professionals. Samen met u zorgen wij niet alleen voor producten in een ambachtelijke kwaliteit, maar leveren oplossingen die aan alle verwachtingen van de klant voldoen. Dit geldt met name voor inbouwinstallaties die, alhoewel onzichtbaar, een productleven lang perfect moeten blijven functioneren. De nieuwe HANSABLUEBOX maakt dit waar: als garantie voor tevredenheid voor u als ontwerper van badkamers en voor uw klanten.

3 NIET ALLEEN EEN INBOUWSYSTEEM.

4 HANSABLUEBOX: OVER DE GEHELE LINIE BETER. HANSABLUEBOX is het compleet nieuw ontwikkelde standaardsysteem voor inbouwinstallaties in de segmenten HANSA LIVING en HANSA HOME. Door alle series heen biedt het systeem voorbeeldfuncties en eigenschappen, die voor het gehele installatieproces gelden en deze optimaliseren: vanaf de ruwe montage via de functie-eenheden tot aan de kant-en-klare montage. De perfecte afstemming van alle componenten biedt u als installateur optimale veiligheid bij de installatie. HANSABLUEBOX is een compleet pakket waarbij alle klopt. Over de gehele linie HANSA. Over de gehele linie beter.

5 OVER DE GEHELE LINIE HANSA-KWALITEIT: IN DE WAND. QUA FUNCTIONALITEIT. QUA DESIGN. Geoptimaliseerd voor de montage: grote afstand tussen wand en aansluiting 31 mm Flexibele inbouwdiepte: 75 mm 105 mm Veiligheid voor alles: geschroefde functie-eenheden met geborgde schroeven Perfect op elke ondergrond: het uiterst flexibele BLUEFIX- bevestigingssysteem Zonder problemen aan te sluiten: 4 x 1/2" (als optie 4 x 3/4") standaardaansluitingen op de rotatiesymmetrische basisunit Ideale werkomstandigheden: contactpunten voor de waterpas, centrale as voor het aftekenen van snelbouwplaten, snijribben

6 Omdat alle HANSABLUEBOX-componenten exact op elkaar zijn afgestemd, wordt het montage- en installatieproces doorlopend geoptimaliseerd. Alle partners die deelnemen aan het beslissings- en montageproces hebben zo de zekerheid dat met het beste systeem wordt gewerkt en het best mogelijke resultaat wordt verkregen. Voor een perfect te installeren basisunit, voor doorlopend kwalitatief hoogwaardige functie-eenheden en voor een subliem design bij de kant-en-klare montagesets: HANSABLUEBOX. Over de gehele linie beter. Het beste in elk product: de keramische BLUESWITCHomstelling onafhankelijk van de druk, eenduidig in het gebruik Zit ook op een oneffen ondergrond goed vast: de BLUECLICK-6-puntsrozetbevestiging Compensatie van de diepte zonder in te hoeven korten: direct, nauwkeurig en exact op maat Gegarandeerd overeenkomstig DIN EN 1717: veiligheidsvoorziening van het type HD met een geminimaliseerde afstand van slechts 240 mm. Voor meer flexibiliteit. De commandocentrale: eengreepsmengkranen en thermostaten met geminimaliseerde uitloop Onder alle omstandigheden: unieke en standaard BLUETUNE-uitlijnopties overeenkomstig de inbouw in een hoek van +/- 3,5 rozetverlenging 15 mm omkeeradapter koud/warm en aansluitingen

7 UNIEKE PRODUCT- VOORDELEN: OVER DE GEHELE LINIE KWALITATIEF HOOGWAARDIG. Elke HANSABLUEBOX is voorzien van de allerbeste techniek zoals bij de keramische BLUESWITCH-omstelling. Voor de klant betekent dit standaard meer comfort, een werking die onafhankelijk is van de druk, een eenduidige positie en permanent gemakkelijk te bewegen. Goed voor u: de omstelling is bij alle producten hetzelfde. 7 OVER DE GEHELE LINIE TEVREDENHEID. Unieke en standaard aanwezige details bij alle kant-en-klare HANSABLUEBOX-montagesets met afsluiting/omschakeling: de BLUETUNE-uitlijnoptie. Richt rozetten en tegelvoeg exact parallel ten opzichte van elkaar uit een mogelijkheid die u weldra niet meer zult willen missen. Voor nog tevredener klanten, nog meer deskundigheid. OVER DE GEHELE LINIE PROFESSIONEEL. HANSABLUEBOX is 100% voor de professional ontwikkeld en dat is herkenbaar aan de details zoals de telescopische omstellingsverbinding. Verbind de omstelling van de kant-enklare montageset gemakkelijk en veilig met de functie-eenheid. Direct en zonder het omslachtig inkorten.

8 OVER DE GEHELE LINIE PROFESSIONEEL: U BESLIST WAT ER IN DE WAND KOMT. De basisunit is bij inbouwsystemen het centrale element. Deze vormt de interface met het gebouw en moet de gehele levensduur van een armatuur veilig functioneren. Daarom hebben wij de HANSABLUEBOX-basisunit bijzonder stevig, duurzaam en montagevriendelijk vormgegeven. Ontwikkeld overeenkomstig het principe "stopcontact", staat de unit open voor alle toekomstige beslissingen ten aanzien van functies en design. Lange ruwbouwfases vormen dankzij de ontkoppeling van functie en inbouwelementen ook economisch geen enkel probleem meer De hoogste vorm van ingenieurskunst: de universele HANSABLUEBOX-basisunit valt op door de comfortabele afstand van 31 mm tussen de aansluiting en de wand en de grote speelruimte van mm bij de inbouwdiepte.

9 HANSABLUEBOX is uitermate geschikt voor alle installatiesystemen. Meer informatie over de montage van de HANSABLUEBOX. Met het uiterst flexibele BLUEFIX-systeem is alles mogelijk: er is geen ondergrond waarop de HANSABLUEBOX niet perfect kan worden gemonteerd! Contactpunten voor de waterpas, centrale as voor het aftekenen van snelbouwplaten, snijribben: met doordachte details zorgt HANSABLUEBOX in elke montagefase voor perfecte arbeidsomstandigheden. Te allen tijde de perfecte inbouwpositie: de HANSABLUEBOX-basisunit van bijzonder ontzinkingsbestendig messing is rotatiesymmetrisch en biedt 1/2"- of 3/4"-aansluitingen (90 c.q. 180 rotatie).

10 Uniek: alle functie-eenheden met omstelling en/of afsluiting zijn voorzien van de keramische BLUESWITCH-omschakeling, waardoor niet afhankelijk is van de druk en met een eenduidige positie. Optimaal voor uw klanten: zij krijgen de beste kwaliteit en het allerbeste comfort. Optimaal voor u: er is slechts één functie-eenheid voor omstelling en afsluiting. De geschroefde functie-eenheden bieden met de geborgde schroeven de allerbeste zekerheid bij de montage.

11 OVER DE GEHELE LINIE KWALITATIEF HOOGWAARDIG: KWALITEIT TOT IN DETAIL. Tussen de ruwbouwfase en het vastleggen van het ontwerp van de zichtbare delen moet een beslissing over de functie van de armaturen worden genomen. HANSABLUEBOX brengt daarbij de wensen van de eindklant en de eisen van de installateur perfect in balans. Een veilige montage, betrouwbare functionaliteit, permanent bedieningscomfort en voor het geval dat minimaal onderhoud: U kunt HANSABLUEBOX zonder meer aanbevelen. De montagenormen van DIN EN 1717 bij verwijderde badinlopen zijn streng. De HANSABLUEBOX-veiligheidsvoorziening voldoet, bij een uitermate comfortabele inbouwhoogte van 240 mm, hieraan. De beproefde besturingspatronen van de eengreepsmengkraan en de nieuwe HANSABLUEBOX-thermostaten zijn met een opbouwhoogte van max. 94 mm niet alleen functioneel, maar door de twee bedieningsniveaus ook bijzonder comfortabel.

12 OVER DE GEHELE LINIE FLEXIBEL: GEEF U OVER AAN PERFECTIE. Tevens behoort de professionele kant-en-klare montage niet in de laatste plaats tot een professioneel installatiesysteem. Met HANSABLUEBOX weet u zeker dat de badkamerdroom van uw klanten wordt omgezet in een echte droombadkamer. Het systeem garandeert dat niet alleen uw eisen aan een perfect eindresultaat, maar ook die van de klant, op alle fronten worden gerealiseerd ook al ging alles vooraf niet zoals het zou moeten. Als uw professionele partner zorgt HANSA samen met u voor een succesvolle overgave en 100% tevredenheid bij alle betrokkenen. De nieuwe BLUECLICK-rozethouder kan eenvoudig met de basisunit worden verbonden en zet de rozetten door middel van 6 vormsluitende bevestigingen veilig tegen de wand: schroefloos, sterk, omkeerbaar. Vindt automatisch haar weg: de telescopische verbinding naar de omstelling kan zonder moeizaam inkorten, direct en eenduidig worden gemonteerd. Meer informatie over de kant-en-klare HANSABLUEBOX-montage.

13 Grootte, design en functie in een optimale verhouding: De nieuwe HANSA LIVING-rozetten volgen het HANSA-X/O-principe, waardoor de speelruimte bij het vormgeven van badkamers aanzienlijk wordt vergroot. De rozetten worden schroefloos gemonteerd. Daardoor hebben de kwalitatief hoogwaardig verchroomde metalen oppervlakken een nog fraaiere uitstraling. De intuïtieve bedienbaarheid vergroot het comfort. EXCLUSIEF BIJ DE HANSABLUEBOX: De standaard BLUETUNE-functie zorgt ervoor dat de rozet tijdens de kant-en-klare montage tot onder een hoek van max. 3,5 in elke richting kan worden bijgesteld. Tevens zijn adapters verkrijgbaar voor verwisselde aanvoerleidingen of afvoeren. Nog nooit was het zo eenvoudig om perfect zonder welk compromis dan ook te realiseren. 7 Blijft netjes, geeft veel houvast en is nagenoeg onzichtbaar: kwaliteit van de details bij onderliggende veiligheidsblokkering Meer informatie over de BLUETUNE-functie.

14 De montage van HANSABLUEBOX kan heel eenvoudig ingepland en uitgevoerd worden. Op alle soorten ondergrond, in alle inbouwsystemen en inbouwsituaties. HANSABLUEBOX kan eenvoudig in montagesystemen bevestigd en uitgelijnd worden. Bij een directe installatie garandeert het gebruik van de montagerails de allergrootste mate van nauwkeurigheid. Dankzij BLUEFIX kan de HANSABLUEBOX zonder problemen in de wandopbouw worden gemonteerd. Perfect rendement: in de ruwbouwfase ontstaan slechts geringe investeringskosten. De meegeleverde afdichtrozet voor een afdichting die aan de norm voldoet. De HANSABLUEBOX kan eenvoudig en nauwkeurig aan de hand van de geleidingsgroeven op maat worden gemaakt. 7 De BLUECLICK-rozetbevestiging biedt, ook bij een oneffen ondergrond, de ideale bevestiging voor de rozet. Het voordeel voor u: een ongecompliceerde montage. Het voordeel voor uw klanten: een perfect uiterlijk, uitstekend bedieningscomfort. Uniek: de BLUETUNE-hoekafstelling maakt correcties en aanpassingen achteraf mogelijk, bijv. aan de voegen van de tegels.

15 SNEL, NETJES, VEILIG: DE MONTAGE "Over de gehele linie beter" betekent in het bijzonder: de HANSABLUEBOX overtuigt u bij de montage met vele kwaliteiten van de ruwe montage via de afdichting tot aan de afstelling van de juiste hoek. U weet zeker dat u hem zonder problemen, snel en veiligheid kunt installeren. Zoals u dat van een perfect inbouwsysteem en van HANSA als partner van sanitairprofessionals mag verwachten. De basis voor uw succes en garantie voor de tevredenheid van uw klanten: de nieuwe HANSABLUEBOX.

16 HANSABLUEBOX IN EEN OOGOPSLAG Functieeenheden DE UITMUNTENDE VOORDELEN VAN DE HANSABLUEBOX Het beste in elk product: de keramische BLUESWITCH-omstelling onafhankelijk van de druk, eenduidig in het gebruik Uniek: standaard BLUETUNE-uitlijnoptie voor FMS met afsluiting/omstelling na het inbouwen in een hoek van +/- 3,5 Compensatie van de diepte zonder in te hoeven korten: De telescoopomstelling direct, nauwkeurig en exact op maat Veiligheid voor alles: Geschroefde functie-eenheden met onverliesbare schroeven HANSA LIVING Overal goed vastgezet: de BLUECLICK-6-punts-rozetbevestiging Gegarandeerd overeenkomstig de norm: HD-beveiligingsvoorziening met een geminimaliseerde afstand van slechts 240 mm. Voor meer flexibiliteit. Perfect op elke ondergrond: het uiterst flexibele BLUEFIX-bevestigingssysteem Geoptimaliseerd voor de montage: grote afstand tussen wand en aansluiting alsmede een flexibele inbouwdiepte Voor alle gevallen (optie): verlengingsset 15 mm omkeeradapter koud/warm en aansluitingen verlengingsset rozetten 15 mm spoelset Ideale werkomstandigheden: contactpunten voor de waterpas, centrale doorn voor het aftekenen van snelbouwplaten, snijribben HANSA HOME MARKT INTERN FACHHANDWERKS- PARTNER Nº 1 * LEISTUNGSSPIEGEL In de "Kwaliteitsspiegel sanitair armaturen" van "markt intern" is HANSA in 2014 gekozen als "vakhandwerkpartner nr. 1" voor de 19e keer op rij! HANSA is, samen met de ZVSHK en de groothandel voor sanitaire producten, fabriekspartner van de brancheorganisatie Ambachtelijk merk. HANSA ELECTRONIC * Meer informatie vindt u op

17 Functieeenheden HANSA LIVING HANSA HOME Eengreepsmengkraan 3.5 Thermostaatkraan 4.0 Zonder omschakeling Met omschakeling 4.8 Zonder omschakeling Met omschakeling Zonder omschakeling Met omschakeling Met afsluitbovenkant Met afsluit- en Centrale thermostaat omschakelbovenkant zonder afsluiting * * * * HANSASIGNATUR HANSALOFT * * * * HANSADESIGNO * * HANSALIGNA * * HANSASTELA * * HANSARONDA * * HANSATWIST HANSAPINTO * * HANSAMIX * HANSAMEDICA HANSAVANTIS * HANSAPRADO HANSAPRIMO * * HANSAPOLO HANSACLINICA * HANSAPICO Contactloos mengkranen HANSAELECTRA koud / gemengd water Thermostaatkraan HANSAELECTRA met temperatuurmenging Contactloos (start-/stop-knop) * Veiligheidsvoorziening Produktbroschuere_BlueBox_CC2017_DE_EN_FR_NL_CZ_SK.indd :26

18 HANSA ALTIJD TOT UW DIENST. HANSA NEDERLAND B.V. Watergoorweg MA Nijkerk Tel.: info.nl@hansa.com HANSA Armaturen BELGIUM NV Steenweg 3 (Unit 9) 3540 Herk-de-Stad Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@hansa.belgium.de Beleef water opnieuw. Kom bij ons langs in Stuttgart of in Herk-de-Stad Printed in Germany Wijzigingen en vergissingen voorbehouden

HANSAbluebox: Over de gehele linie beter.

HANSAbluebox: Over de gehele linie beter. HANSAbluebox: Over de gehele linie beter. hansabluebox met hansabluebox installeert u niet alleen een inbouwsysteem. U installeert tevredenheid. Beslissingen die tijdens de ontwerpfase en inrichting van

Nadere informatie

KWC BLUEBOX. De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort.

KWC BLUEBOX. De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort. KWC BLUEBOX De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort. KWC BLUEBOX ONZICHTBARE OPLOSSINGEN VOOR ULTIEM GEBRUIKSGE- MAK EN MAXIMALE PRECISIE. 2 Badkamers KWC BLUEBOX 3 KWC

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

HANSASIGNATUR DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE

HANSASIGNATUR DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE Wat zijn design belooft, wordt door het gehele concept ingelost: opent nieuwe dimensies. De intelligent vormgegeven, multifunctionele en duurzaam comfortabele

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal.

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW De nieuwe en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect mengkraan mengkraan # 15767,

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN.

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. U HEEFT DE KEUZE: WELKE HENDEL KIEST U? EXTRA COMFORTABEL: MET BEUGELHENDEL. De met is niet alleen optisch een eyecatcher maar ligt ook bijzonder prettig in

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 2 KLUDI PUSH KLUDI PUSH Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot.

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. De nieuwe Viega Advantix Top: beste eigenschappen verenigd. 4 3 1 2 De trend naar

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel.

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Individualiteit in optima forma. Chic design en hoogwaardige materialen zijn in moderne badkamers

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

IDEAL STANDARD NEDERLAND

IDEAL STANDARD NEDERLAND 135 15 NEW nimbus II Vernieuwd design Venlo Nimbus tweegreepskranen Nieuw design Nimbus II Nimbus II is de naam van het re-design van de tweegreepskranenserie voor de projectmarkt van Venlo. Op basis van

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal.

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. Hansgrohe Inbouwkranen NEW Nieuw: en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE BIJVOORBEELD: 1 HOOFDDOuCHE of 1 HANDDOuCHE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect

Nadere informatie

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 15:41 Rodrigo Torres In 1976 werd Rodrigo Torres in Bogotá, Colombia geboren. Hij behaalde zijn bachelordiploma in Industrieel design aan de Jorge Tadeo Lozano

Nadere informatie

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten INFORMATIE VOOR SPECIAALZAKEN Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten CeraWall. Het nieuwe wandafvoersysteem voor inloopdouches Voor innovatieve inloopdouches Kom

Nadere informatie

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection.

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. Perfect ontwerp, intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. De hoge kunst van eenvoud Intuïtieve bediening De cockpit in vliegtuigen of sportauto s is optimaal

Nadere informatie

waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: HANSAEMOTION met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA.

waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: HANSAEMOTION met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA. waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA.de/hansaemotion MODERN ONZE PRODUCTEN VOLGEN EEN WELDOORDACHT DESIGN, ZIJN MODERN

Nadere informatie

Brochure_alessi_sense_bad.indd :38

Brochure_alessi_sense_bad.indd :38 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 15:38 Rodrigo Torres In 1976 werd Rodrigo Torres in Bogotá, Colombia geboren. Hij behaalde zijn bachelordiploma in Industrieel design aan de Jorge Tadeo Lozano

Nadere informatie

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters Voor een goede afloop Afvoergarnituren en reukafsluiters Veilige werking met esthetiek Of het nu gaat over de afvoer in inloopdouches, automatische badgarnituren, reukafsluiters voor douchebak of wastafelreukafsluiters

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS ONTDEK JOUW NIEUWE IK MET PUUR DOUCHEGENOT. Douchen is zo veel meer dan alleen maar een dagelijks verzorgingsritueel. Onder de douche worden we uiteindelijk

Nadere informatie

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren Praktijkgericht maal drie: Uponor tackersysteem, Uponor noppenfoliesysteem,

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarming

Quality Heating elektrische vloerverwarming 1 Quality Heating elektrische vloerverwarming Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer.

Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer. Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer www.blanke-systems.nl Detailoplossingen met profiel Blanke AQUA Profielen Mooi van vorm en elegant overtuigt een lijnontwateringssysteem

Nadere informatie

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN

NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN NEXSYS GELIJKVLOERSE DOUCHEVLAKKEN OPNIEUW UITGEVONDEN HET IDEE GOOT EN BOARD ONTMOETEN ELKAAR OP HET DOUCHEVLAK Gootdesign absoluut gelijkvloers vlak stagedeelte compleet systeem voegenvrij vlak robuust

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

Systeem S 01 Info voor planners

Systeem S 01 Info voor planners Systeem S 01 Info voor planners Inhoud 1 Algemene informatie...3 HEWI planning en advies...3 Actualiteit van de informatie...3 2 Productbeschrijving...4 Integratie als vormgevingsprincipe...4 Opbouwprincipe...5

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX DE GLAS-VOUWWAND INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM 04 05 ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN 06 07 DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND 08 09 DE VOORDELEN OP EEN RIJ 10 OVER SOLARLUX 11 De Solarlux glas-vouwwand:

Nadere informatie

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek.

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek. XETIS Een systeem met visionaire esthetiek. Zichtbare esthetiek Onzichtbare technologie. Montagevriendelijke oplossing uit één hand Bescherming tegen doordringend vocht dankzij het voegvrije oppervlak

Nadere informatie

Innovaties Systeemvoordelen. zitten in de details

Innovaties Systeemvoordelen. zitten in de details Innovaties 2013 Systeemvoordelen zitten in de details NL wedi Fundo systemen Fundo Primo Fundo Borgo Fundo Trollo Fundo Nautilo Fundo Riofino Fundo Riolito Fundo Riolito Discreto Fundo Plano Het totaalsysteem

Nadere informatie

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Precies wat u wenst. Muurkranen zijn de ideale oplossing voor openbare en half-openbare sanitaire ruimten. Naast een aantrekkelijker design bieden

Nadere informatie

Perfectie in design en techniek

Perfectie in design en techniek Perfectie in design en techniek www.solarworld-belgium.com Uw voordelen in een oogopslag esthetiek: harmonische integratie in het dak vermogen: optimale opbrengst dankzij de speciale constructie Flexibiliteit:

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

ULTIEM WARMTECOMFORT

ULTIEM WARMTECOMFORT Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een ULTIEM WARMTECOMFORT Zehnder Zenia: Het revolutionaire warmtecomfort

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com BLANKE AQUA PROFILE Perfectie voor de inloopdouche blanke-systems.com BLANKE AQUA-GLAS BLANKE AQUA-DEKO BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL WAND BLANKE AQUA- KEIL GLAS 3 2 3 BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL

Nadere informatie

Energiecentrale op maat

Energiecentrale op maat Solar montagesystemen voor schuine daken Energiecentrale op maat Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden geplaatst. Van der Valk Solar

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com Oplossingen voor modern bouwen NL-1 2015 PROS5020 onder voorbehoud van technische veranderingen www.luxelements.com STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI Oplossingen voor modern bouwen 2/3 LUX

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE

STERKE PRESTATIE.  Lijnafwatering TUB-LINE STERKE PRESTATIE www.luxelements.com Lijnafwatering TUB-LINE 2/3 LUX ELEMENTS TUB -LINE Lijnafwatering Sterke prestatie Lijnafwatering zonder compromissen Met de vloer gelijkgewerkte douches zijn modern

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen.

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen. Fundo Top Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen NIEUW NL www.wedi.eu 2 Fundo Top Past perfect wedi Fundo Top is een esthetische oplossing van wedi voor Fundo douchevloerelementen en een

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Solar montagesystemen voor schuine daken

Solar montagesystemen voor schuine daken Solar montagesystemen voor schuine daken Snel en eenvoudig te installeren Voor elk type dak Betrouwbaar en bedrijfszeker Geschikt voor elk type zonnepaneel We support your investment Energiecentrale op

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht!

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht! STRIPES Creëer uw eigen sfeer met licht! De EGLO Strips bieden u het volgende: Persoonlijke sfeeropties voor thuis Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Kleurversies met vijf programma s 6 vaste kleuren,

Nadere informatie

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST!

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST! 24 tot 135 AIRSTAGE V2 INDOOR OUTDOOR controls techn. specs AIRCONDITIONING AIRCOHEATER WATERSTAGE AIRSTAGE V2 inverter warmtepomp 2pijps VLOER/ wand PLAFOND PLAFOND cassette inbouw VERTICAAL OF LIEVER

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk.

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn

Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn Onze sterkste drive De automatische draaideuraandrijving GEZE Powerturn www.powerturn.gezebenelux.com GEZE Benelux B.V. Industrieterrein Kapelbeemd Steenoven 36 5626 DK Eindhoven Nederland Telefoon: +31

Nadere informatie

Kaedra verdelersysteem

Kaedra verdelersysteem Kaedra IP65 De oplossing voor het universeel en multifunctioneel toepassen van Schneider Electric componenten met als resultaat een uiterst veilige, overzichtelijke en functionele verdeler. Het meest complete

Nadere informatie

Vloerlijnlaser FLS 90

Vloerlijnlaser FLS 90 ...sets standards NIEUW Vloerlijnlaser FLS 90 Exacte 90 -hoek op de vloer: haarscherpe laserlijnen, goed zichtbaar tot max. 15 m Precies. Robuust. Betrouwbaar. Optimale bediening. Nu tot max. 15 m zichtbare

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen De nieuwe Geberit wastafelkranen maken optimaal gebruik van de voordelen van de Geberit installatieelementen. Het enige dat u kunt zien aan de voorkant

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Elektrische verwarming is een prima methode om condensvorming op spiegels in badkamers te voorkomen. Door het plaatsen van een spiegel verwarmingsmat MHSM

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

Solar montagesystemen voor schuine daken

Solar montagesystemen voor schuine daken Solar montagesystemen voor schuine daken Modulaire opbouw Snel en eenvoudig te installeren Voor elk type dak Innovatief, kwalitatief en duurzaam Ontwikkeld volgens normering Eurocode Betrouwbaar en bedrijfszeker

Nadere informatie

VENLO NIMBUS BLUE UITERST DUURZAAM & TIJDLOOS DESIGN

VENLO NIMBUS BLUE UITERST DUURZAAM & TIJDLOOS DESIGN VENLO NIMBUS BLUE UITERST DUURZAAM & TIJDLOOS DESIGN BLUESTART AL 90 JAAR EEN BEGRIP IN BEPROEFDE KWALITEIT 2 VENLO NIMBUS BLUE Venlo toont in de nieuwe kranenserie Venlo Nimbus Blue haar 90-jarige expertise

Nadere informatie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie BINNENBOUWPLATEN PRODUCTINFORMATIE / verwerkingsadvies VIDI board NIEUW De beste plaat voor EEN CONCURRERENDE PRIjs! Versie 2017-12 INHOUDSOPGAVE PRODUCTINFORMATIE PRODUCTINFORMATIE... 3 Unieke eigenschappen...3

Nadere informatie

AC/DC-AANWEZIGHEIDSSENSOREN BE UC SERIE AC/DC-AANWEZIG- HEIDSSENSOREN UC SERIE VOOR DOMOTICASYSTEMEN

AC/DC-AANWEZIGHEIDSSENSOREN BE UC SERIE AC/DC-AANWEZIG- HEIDSSENSOREN UC SERIE VOOR DOMOTICASYSTEMEN AC/DC-AANWEZIGHEIDSSENSOREN BE UC SERIE AC/DC-AANWEZIG- HEIDSSENSOREN UC SERIE VOOR DOMOTICASYSTEMEN ALLES WAT U NODIG HEBT: DE UC-SERIE VAN ESYLUX SLIMME SENSORTECHNIEK VAN DE SPECIALIST Duurzaam ontworpen

Nadere informatie

STUTTGART Modell-Nr. 5503

STUTTGART Modell-Nr. 5503 Vor der Installation bitte beachten: Garantie nur bei Montage durch einen Fachinstallateur Mindestflieβdruck 0,5 bar Maximaler Betriebsdruck 10 bar Empfohlener Flieβdruck 1-5 bar Warmwassertemperatur Max.

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Exclusief bij Plieger: Conel VIS De serie VIS (Voorwand Installatie Systeem) van Conel bestaat uit een reeks voorwandsystemen met een innovatieve kabeltechniek

Nadere informatie

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 40L-1802B 400137 Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 NL/B Technische parameters Naam Art.-Nr.: 400137 Materiaal: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Mengkraan met dubbele greep 40L-1802B CNS 18/10, staal

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office: het complete netwerk voor professioneel gebruik. Snelle en veilige datacommunicatie is van vitaal belang voor een efficiënte

Nadere informatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie ICOSUN ICOSUN Universal & Console Garantie op hoog rendement Licht in gewicht Duurzaam Zekere installatie Voor vrijwel alle daken Zonne-energie systemen ICOSUN Universal De hoeveelheid energie die de aarde

Nadere informatie

efficiënte armaturen Duurzame wasruimteoplossingen in twee designvarianten

efficiënte armaturen Duurzame wasruimteoplossingen in twee designvarianten efficiënte armaturen Duurzame wasruimteoplossingen in twee designvarianten - Ongeacht C voor Classic of S voor Style - in frequent gebruikte wasruimten waarborgen de AQUALINE- en AQUAMIX-zelfsluitende

Nadere informatie

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys promo T +32 5 3 11 T +32 89 5 49 72 www.lecot.be www.raedschelders.be Actie Hettich geldig tot 31-12-2015 Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys Het voor zijn design onderscheiden

Nadere informatie

Onvergelijkelijk eenvoudig:

Onvergelijkelijk eenvoudig: Onvergelijkelijk eenvoudig: het OBIMEX klimaatplafond Twentepoort West 39, 7609 RD Almelo Postbus 804, 7600 AV Almelo Telefoon (0546) 45 55 13 Telefax (0546) 45 56 08 verkoop@obimex.nl www.obimex.nl Een

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN. PANNEN DAK

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN.  PANNEN DAK DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN PANNEN DAK DE 4 BASIS COMPONENTEN VAN CLICKFIT EVO 1. DAKHAAK UNIVERSEEL 1 universele dakhaak voor alle dakpan/panlat combinaties Eenvoudige montage van bovenaf

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission.

www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. www.lease4horeca.com Maximale prestaties op minimaal oppervlak. De compacte combi-steamer voor elke toepassing. Your meal. Our mission. Net zo veel combi-steamers als u nodig hebt. Slimme koks weten het

Nadere informatie

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure.

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure. SIVACON S4 en ALPHA De standaard in energieverdeling Veilig, flexibel en betrouwbaar Answers for infrastructure. Veilig, flexibel en betrouwbaar De Siemens ALPHA-partner De Siemens ALPHA-partner is onze

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,-

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- GROHE GROHTHERM 1000 TEMPESTA II SHOWER SET Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- ALTRA REGENDOUCHE INCLUSIEF THERMOSTAAT De opbouw regendouche van het merk Altara staan

Nadere informatie

Jade Traplift rechte trap

Jade Traplift rechte trap Jade Traplift rechte trap Een doordachte mix van design en ergonomie www.coopman.be Jade De nieuwste traplift van Coopman Comfortlift, de Jade, is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. De Jade onderscheidt

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Het multitalent onder de kranen: IXMO van KEUCO Meer functies op de kleinste oppervlakte met maximale planningsvrijheid Met IXMO-armaturen voor douche en bad verenigt KEUCO innovatieve techniek en minimalistisch

Nadere informatie

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte.

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte. Geberit urinoirsysteem Voorziet in elke behoefte. Alle voordelen van één enkele bron. Flexibiliteit is het kenmerk van het Geberit urinoir. Voor elke wens respectievelijk voor elke bouwsituatie biedt het

Nadere informatie

uw keuken. uw passie. uw lifestyle.

uw keuken. uw passie. uw lifestyle. uw keuken. uw passie. uw lifestyle. 2 de filosofie, die onze leidraad is, voelen wij in alles wat wij doen. kwaliteit zonder compromissen HANSA levert de beste kwaliteit die te krijgen is: dat is de eis

Nadere informatie