Bulletin september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bulletin september 2017"

Transcriptie

1 obs Willem Lodewijck Bulletin september 2017 ma di woe do vr za zo 1 Einde zomer- 2 3 vakantie 4 Start schooljaar Start Gouden Weken BHV-cursus personeel: u verlof juf Anita (vervanging groep 3/4: Juf Lisanne) 9 10 luizencontrole 11 Gouden weken 12 Informatieavond juf Marjan ochtend afwezig (MT-overleg) 15 verlof juf Greet (vervanging groep 5/6: Juf Lisanne) 16 Oud Papier! Gouden weken 19 Survival Vlagtwedde Gr.5/ u Gr.7/ u 20 cultuur coördinatoren bijeenkomst (13.30u.) 21 cursus/workshop personeel Muziekimpuls Gouden weken (de leerlingen van gr. 7/8 gaan op de fiets!) 26 ICT-overleg 27 Teamoverleg 28 juf Marjan afwezig (studiedag MT) 29 studiemiddag personeel: analyseren u. 30 De zomervakantie is alweer voorbij en daarmee ook de tijd van het lekker luieren Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en lekker is uitgerust. Vol goede moed beginnen we weer aan een nieuw schooljaar. De meester en juffen zijn al druk bezig geweest om alle klassen weer in gereedheid te brengen voor het nieuwe schooljaar. We hebben er veel zin in om de leerlingen in het schooljaar weer van alles te leren en er een mooi schooljaar van te maken. Maandag 4 september om 8.15u. gaan de deuren van de school weer open. We heten de nieuwkomers van harte welkom op onze school en hopen dat ze zich snel thuis voelen.

2 Ook dit jaar organiseren we weer allerlei leuke en leerzame activiteiten. We gaan er samen weer een geweldig schooljaar van maken en wensen iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe! Communicatie Net als leerkrachten spelen ouders een belangrijke rol in het onderwijs aan de leerlingen. Voor de opvoeding en ontwikkeling van het kind zijn ouders en leerkrachten samen verantwoordelijk. Door een goed functionerende communicatie tussen leerkrachten en ouders kan het onderwijs optimaal tot zijn recht komen. Door betrokken te zijn en mee te denken en/of helpen aan het organiseren van activiteiten binnen en buiten te school, vormen ouders een welkome en onmisbare aanvulling voor het onderwijs! Informatie betreffende schoolse activiteiten vindt plaats via de nieuwsbrief. Nieuwsbrieven met actuele informatie worden via verstuurd. Het is dan ook belangrijk om de nieuwsbrief/informatiebulletin goed te lezen! Daarnaast communiceert de school richting ouders op verschillende andere manieren: de schoolgids, de internetpagina ( klassenmail, Parro, Facebook en via persoonlijke gesprekken. Het de bedoeling de communicatie en informatie zo weinig mogelijk via losse briefjes te doen. (In sommige gevallen lukt natuurlijk dit niet altijd.) Schoolgids: Aan het begin van elk schooljaar verschijnt een nieuwe schoolgids. (Gewijzigde versie voor schooljaar wordt binnenkort op de website van de school geplaatst en via de mail verspreid onder ouders) Hierin staan relevante gegevens en informatie over het komende schooljaar. Informatiebulletin: Informatie betreffende schoolse activiteiten vindt plaats via het informatiebulletin. Het bulletin met actuele informatie wordt 1x per maand verstuurd via de . Wij proberen het bulletin zo volledig mogelijk in te vullen. Maar af en toe komt het voor dat van enkele activiteiten de data nog niet bekend zijn. Ook kan het voorkomen dat door bepaalde omstandigheden activiteiten niet doorgaan of op een andere datum plaatsvinden. Zodra dit bij ons bekend is, maken wij hiervan melding via de klassenmail of Parro. Het informatiebulletin komt op de eerste dag van de nieuwe maand uit! Klassenmail: Groep specifieke informatie gaat via de klassenmail en wordt verzorgd door de leerkracht van uw kind(eren). Dit kan informatie zijn over thema s die behandeld zijn, de vraag naar hulp van ouders, informatie over toetsen, huiswerk en andere voorkomende zaken. Houdt uw box dus goed in de gaten! Parro: Parro is een app voor leerkrachten en ouders in het primair onderwijs, met de focus op communicatie. Ofwel, sneller op de hoogte van de mooiste en belangrijkste belevenissen van de leerling. Parro werkt samen met ParnasSys. (=schooladministratie systeem)

3 Met deze app kan de leerkracht: - Inloggen met je huidige ParnasSys-account - Je groep(en) en leerlingen met één druk op de knop importeren uit ParnasSys - Ouders toevoegen aan de groep - Mededelingen en foto's versturen aan alle ouders van de groep - Mededelingen en foto's versturen aan alle collega s - Stuur berichten aan direct aan ouders, collega's en groepen Met deze app kunt u als ouder: - Een eigen account aanmaken - Mededelingen ontvangen van de groep(en) waarin je kind(eren) zitten - Communiceer met leerkrachten over je kind Alles in Parro is beveiligd en onzichtbaar voor de buitenwereld! Communicatie- en informatievoorziening ouders richting de school Daarnaast kunnen de ouders op de volgende manier de school informeren via: direct contact met de leerkracht en/of directie, of via de telefoon. ( of: ) adressen personeel: directie.obswillemlodewijck@o2sv.nl of m.diepenbroek@o2sv.nl (directie) l.vankroenen@o2sv.nl (juf Lisanne) a.jager@o2sv.nl (juf Anita) g.vandam@o2sv.nl (juf Greet) s.moes@o2sv.nl (juf Stephany) r.pepping@o2sv.nl (meester Pepping) k.kruise@o2sv.nl (juf Kelly) Veel ouders halen hun kind dagelijks zelf van school. Dit kan ook een moment zijn om even iets te vragen of een afspraak te maken voor een gesprek. De deuren van de school staan altijd open, er kan altijd een afspraak gemaakt worden om te praten. Speelt er iets, loop er niet mee rond, kom gerust binnen. Andersom kunt u dat van ons ook verwachten. Uiteraard kunnen ouders tussendoor ook, op afspraak, een gesprek voeren met de leerkracht(en). Wanneer een ouder een leerkracht persoonlijk wil spreken kan dit tot 15 minuten voor en na schooltijd gebeuren, dit in verband met de voorbereidingstijd, nazorg en pleindienst. Wanneer er niet voldoende tijd kan worden vrijgemaakt, wordt er tussen de leerkracht/directie en de ouder een afspraak gemaakt om op een ander moment in gesprek te gaan. De leerkracht heeft het recht om een ouder weg te sturen wanneer deze zich binnen de vastgestelde 15 minuten voor en na school tot hem richt of als qua tijd niet goed schikt! Aanvangstijden: Op tijd beginnen De kinderen zijn s morgens vanaf 8.15u. welkom op school. Vanaf die tijd is er toezicht op het schoolplein. Om 8.25u. wordt de bel geluid en gaan de kinderen naar binnen. De ouders keren huiswaarts tussen 8.25 uur en 8.30 uur: de lessen starten om 8.30uur!

4 Vanaf 8.25u is er geen tijd meer om de leerkracht van uw kind of de directeur uitgebreid te spreken. Vanaf 8.30u wordt er geen onderwijstijd/werktijd meer verspild. Ook hier geldt: er kan een afspraak gemaakt worden om op een ander moment in gesprek te gaan. s Middags zijn de kinderen die niet overblijven op school, welkom vanaf 12.45u. De bel luidt om 12.55u en de lessen worden om u. hervat. Ook de pauzetijden worden aangescherpt, zodat er geen kostbare onderwijstijd verloren gaat! Groepsindeling/organisatie schooljaar : Zoals vermeld in het laatste infobulletin van juli 2017, hebben we op vrijdagmiddag 21 juli op de valreep voor de zomervakantie via officiële kanalen de mededeling gekregen dat juf Erika Meinders- Grave heeft gesolliciteerd op een vacature. Ze is aangenomen op het RSG in Ter Apel als docent maatschappijleer en rekenen. Dat betekent dat zij in het schooljaar niet meer beschikbaar is voor de Willem Lodewijck. Er is hierdoor een vacature ontstaan voor 2 dagen. Het bestuur van O2SV heeft Reinie Pepping aangewezen om deze vacatureruimte op te vullen. Dat betekent dat we nu 3 leerkrachten beschikbaar hebben die voor 0.8 fte (= 4 dagen per week) ingezet kunnen worden. Met 3.6 formatieplaatsen kunnen we op deze manier een 4-klassige school voor het komende schooljaar waarborgen. Het komt er eigenlijk op neer dat de oude groepsindeling met de leerkrachten die het schooljaar met de groepen hebben afgesloten, het komende schooljaar gecontinueerd kan worden. Het plaatje met de personele inzet komt er in schooljaar als volgt uit te zien: Dagdeel Groep Groep Groep Groep Maandag Morgen Juf Lisanne Juf Marjan Juf Greet Juf Stephany Middag Juf Lisanne Juf Marjan Juf Greet Juf Stephany Dinsdag Morgen Juf Lisanne Juf Marjan Juf Stephany Meester Pepping * Middag Juf Lisanne Gymnastiek GVO/Meester Pepping Meester Pepping/GVO Woensdag Morgen Juf Lisanne Juf Anita * Juf Greet Meester Pepping Donderdag Morgen Juf Lisanne Juf Anita Juf Greet Meester Pepping Middag Juf Lisanne * Juf Anita Juf Greet Meester Pepping Vrijdag Morgen/ middag Vrij! Juf Anita Juf Greet Meester Pepping Op dinsdagmiddag gaat meester Pepping van 14.15u tot 15.15u. naar groep 5/6. (= 1 uur) *=eindverantwoordelijk voor de groep/klas!

5 Overige informatie: IB: Kirsten Faber- van Klinken (onder voorbehoud: donderdag) Onderwijsassistent: juf Kelly Kruise (maandag t/m donderdag) HVO/GVO: Rina Oosting (dinsdagmiddag) MRT en logopedie: De schoollogopedie wordt weer verzorgd door juf Mirjam Veenstra (maandagmiddag) en juf Bastien Spiegelaar (maandagmiddag) komt op school voor MRT. (Motorische remedial teaching) De betrokken ouders worden door hen geïnformeerd. Dyslexie begeleiding ONL: Liza van Dijk, (vrijdagochtend) Directie: Het komende schooljaar gaat Marjan Diepenbroek een halve dag per week minder werken. Ze is iedere vrijdagmiddag vanaf 12.00u. vrij. Op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend heeft Marjan Diepenbroek directietaken. Op deze dagen is zij beschikbaar voor allerlei voorkomende zaken omtrent de school. Daarnaast staat Marjan op maandag en dinsdagochtend voor de klas. Deze dagen zijn alleen voor klassentaken ingeroosterd, niet voor directie taken! Gymnastiek schooljaar : Op de volgende dagen komt meester Tom Stelpstra gymnastiek geven: Maandag u. groep 5/6 (blokuur) Dinsdag u. groep 3/4 (blokuur) Marloes Leeman (Huis van de Sport) geeft 1x per week gymnastiek op: Dinsdag u. groep 1/2 Meester Pepping geeft 1x per week gymnastiek aan groep 7/8 op: Donderdag u. groep 7/8 (blokuur) Schooltijden schooljaar : Kleuters Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Vrij!

6 Groep 3 t/m 8 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Pauzehapje: Iedere morgen eten / drinken de leerlingen iets dat ze van huis meebrengen. Het is bedoeld als tussendoortje. Wij streven echter naar gezonde tussendoortjes/pauzehapjes. Wilt u niet meer dan twee dingen meegeven naar school. (bijvoorbeeld een banaan met een pakje sap). Als u een beker meegeeft, kijkt u dan even of er niets lekt. Gelieve geen frisdrank en/of snoep meegeven! Fietsen in de fietsenschuur: Een oproep naar alle ouders en leerlingen: Kunnen we er allemaal een beetje op toezien dat de fietsen netjes geparkeerd worden in de daarvoor bestemde fietsenschuur? Alvast bedankt. Schoolregels: De school is de samenleving in het klein. Leerlingen, leerkrachten en ouders komen binnen de schoolhekken bijeen. De school wil graag het voorbeeld zijn van hoe mensen met elkaar omgaan. We willen een veilige school zijn, waarbij we respectvol met elkaar omgaan en waarin we ons verantwoordelijk voelen voor de veiligheid van elkaar. Scheldpartijen, pesten en bedreigingen worden dan ook niet getolereerd. Daarom hanteert de school de volgende omgangsregels: Algemene omgangsregels: We gaan respectvol met elkaar om, spreken elkaar op een rustige manier aan en zijn altijd vriendelijk. We doen elkaar geen pijn en hinderen elkaar niet. We praten positief over anderen en gebruiken geen scheldwoorden. We gebruiken het STOP teken, als iemand onaardig doet. Iedereen weet wat dat betekent: direct op houden! We zorgen er met elkaar voor dat we niemand buitensluiten, kortom: iedereen hoort er bij! We gebruiken altijd en overal in en om de school de algemene omgangsregels. We zorgen ervoor dat het schoolgebouw en de omgeving netjes gehouden wordt en zijn zuinig op alle spullen alsof ze van ons zelf zijn. Er is een algemeen rookverbod in- en om de school!

7 We helpen elkaar en anderen om zich ook aan deze afspraken te houden. In de meegestuurde bijlage, vindt u de schoolregels die we hanteren. We willen een ieder verzoeken om hiervan kennis te nemen en zich te conformeren aan de op school geldende regels. Oud papier: zaterdag 16 september 2017! Helpende handen: Wubbe Arnoldus/? Informatie avond Op dinsdagavond 12 september zijn alle ouders uitgenodigd om een informatieavond bij te wonen, waarin uitleg wordt gegeven over wat ouders en leerlingen het komende schooljaar kunnen verwachten. Aanvang: 18.30u. Stabilo pennen Het afgelopen schooljaar heeft iedere leerling vanaf groep 3/4 heeft een stabilo pen gekregen. De nieuwe leerlingen in groep 3 krijgen bij aanvang van het schooljaar een stabilo potlood en halverwege het schooljaar een stabilo pen. We willen hiermee bereiken dat ieder kind een goede pengreep heeft, en daarmee een goede schrijfhouding ontwikkelt. Een goede schrijfhouding begint bij de basis, wanneer de kinderen beginnen met het leren schrijven. Daarbij is goed gereedschap het halve werk. De vorm van de pen is volledig aangepast aan de kinderhand, waardoor er op een natuurlijke wijze in een correcte houding/pengreep wordt verkregen. De aanschaf van de pennen is echter niet goedkoop en daarom vinden we dat de leerlingen zuinig op deze pen moeten zijn. Ze krijgen 1x in hun hele schoolcarrière een stabilo en daar moeten ze tot en met groep 8 mee schrijven. Het kan in sommige gevallen gebeuren dat er niet zuinig met de stabilo pen wordt omgesprongen. Dit vinden we de verantwoordelijkheid van de leerling en vragen een bijdrage van 5,00 euro voor de aanschaf van een nieuwe pen.

Bulletin aug./sept. 2016

Bulletin aug./sept. 2016 obs Willem lodewijck Bulletin aug./sept. 2016 Augustus 2016 ma di woe do vr za zo 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. zomervakantie 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Einde 27.

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar Jaarkalender Schooljaar 2018-2019 September 2018 Donderdag 30 aug. BHV-herhaling: teamleden Vrijdag 31 aug. Zaterdag 1 / Zondag 2 Maandag 3 1 e Schooldag -Start Gouden Weken -Luizencontrole Dinsdag 4 Woensdag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

obs Willem Lodewijck Bourtange

obs Willem Lodewijck Bourtange obs Willem Lodewijck Bourtange Beste ouders, Voor u ligt een jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019. Wij hebben geprobeerd de activiteitenkalender zo volledig mogelijk in te vullen. Maar van enkele

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar Augustus 2016 Maandag 1 Zomervakantie Jaarkalender Schooljaar 2016-2017 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Marjan Diepenbroek jarig Zaterdag 6/zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar Jaarkalender Schooljaar 2016-2017 September 2017 Vrijdag 1 BHV-herhaling: teamleden Zaterdag 2 / Zondag 3 Maandag 4 1 e Schooldag -Start Gouden Weken -Luizencontrole Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag

Nadere informatie

obs Willem Lodewijck Bourtange

obs Willem Lodewijck Bourtange obs Willem Lodewijck Bourtange Beste ouders, Voor u ligt een jaarkalender voor het schooljaar 2016-2017. Wij hebben geprobeerd de activiteitenkalender zo volledig mogelijk in te vullen. Maar van enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Voorwoord. september 03 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de jaarplanner van de voor het schooljaar 03-04. Hierin staan veel praktische gegevens vermeld die voor u en de kinderen van belang

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 36 Zaterdag 31 augustus Oud Papier maandag 2 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht)

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2

Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 Informatieavond obs De Zevensprong groep 1/2 - Even voorstellen - Nieuw op De Zevensprong - Speerpunten - Afspraken en regels - Inhoudelijk over de groep Wie zijn wij. Van wie bent u de ouder/verzorger

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/ verzorgers, De Citotoets-periode is achter de rug of bevindt zich voor

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

Groepsindeling: Personele bezetting

Groepsindeling: Personele bezetting Beste ouders, Juli 2016 In deze speciale info ontvangt u de groepsindeling, de leerkrachtbezetting, het gymrooster en informatie over de overgangsperiode van de zomervakantie tot aan de herfstvakantie.

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Protocol Overblijven Obs. De Kern Hardenberg

Protocol Overblijven Obs. De Kern Hardenberg Juli 2011. Protocol Overblijven Obs. De Kern Hardenberg Inleiding Het schoolbestuur is verantwoordelijk voor het (laten) organiseren van de overblijf. De school bepaalt in overleg met de ouders de manier

Nadere informatie

Informatieavond. Groep 4 Welkom

Informatieavond. Groep 4 Welkom Informatieavond Groep 4 Welkom Kernwaarden Even voorstellen Juf Esther Juf Jolanda Werkdagen: Juf Esther: woensdag-donderdag- meeste vrijdagen Juf Jolanda: maandag-dinsdag-enkele vrijdagen Schoolplan 2015-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Informatieavond. Groep 3

Informatieavond. Groep 3 Informatieavond Groep 3 Even voorstellen Juf Direna Juf Eefke Juf Eveline Werkdagen: Juf Direna: dinsdag en vrijdag (maandag wisseldag vanaf april) Juf Eefke: maandag-woensdag-donderdag (verlof juf Eveline)

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 20. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 20 Jaargang 18 woensdag 13-6-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ook in de feestweek wordt er door de leerlingen hard gewerkt! De meeste cito toetsen zijn nu klaar en worden (binnenkort)

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen Jaargang 25 Nr. 1 Vrije dagen 5 sept. 8 sept. Studiedag alle kinderen Studiedag alle kinderen Bijzondere activiteiten 4 sept. 11 sept. Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo

ma di wo do vr za zo September 2018 ma di wo do vr za zo 3 september 4 september 5 september 6 september 7 september 8 september 9 september Start schooljaar Gouden weken 10 september 11 september 12 september 13 september

Nadere informatie