52 Weken Facebookles

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "52 Weken Facebookles"

Transcriptie

1 52 Weken Facebookles E-book #8: Week 29 t/m 32

2 Week #29: Campagne bouwen laag 1 van 3 Laag 1: Campagne / Marketingdoelstelling [met video] Tijd om te gaan bouwen! In deze les bespreken we laag 1 van een Facebook campagne: De campagne laag / marketingdoelstelling. Start hier Ga weer naar business.facebook.com. Navigeer in het menu naar advertentiebeheer en klik op campagne maken. Video laag 1 In de eerste video bespreken we de eerste laag. Daarna volgt de tekstuele toelichting. Naar video 1

3 Kies je marketingdoelstelling In les #23 en les #24 hebben we de Buyers Journey besproken. Weet je het nog? Je hebt de Awareness / bewustzijnsfase, de Consideration / overwegingsfase en de Decisions / besluitfase. Je gaat nu zien hoe de buyers journey terugkomt bij het maken van een Facebook-campagne. De eerste laag bij het bouwen van de campagne houdt het volgende in: je marketingdoelstelling kiezen. Je hebt de keuze uit drie hoofddoelstellingen die per stuk weer aansluiten bij de fase uit de Buyers Journey: Bekendheid (Awareness) Overweging (Consideration) Conversie (Decision) Bekendheid Wil je jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid vergroten onder de doelgroep? Kies dan voor de advertentiedoelstelling Bekendheid. Deze doelstelling is onderverdeeld in twee doelstellingen: Merkbekendheid en Bereik. Merkbekendheid is jouw organisatie, product of dienst bekender maken onder de doelgroep. Bereik houdt in dat je zoveel mogelijk mensen in jouw doelgroep bereikt.

4 Overweging Wil je dat je doelgroep aan jou denkt als ze gaan nadenken over welk bedrijf, product of dienst ze kiezen? Kies dan voor de advertentiedoelstelling Overweging. Deze doelstelling is onderverdeeld in vijf doelstellingen: Verkeer, Appinstallaties, Betrokkenheid, Videoweergaven en Leads genereren. Verkeer houdt in dat je de doelgroep aanstuurt om naar je website te gaan of om je app te gebruiken. Appinstallaties betekent dat je jouw doelgroep motiveert en aanzet om de app te gebruiken. Betrokkenheid staat ook wel bekend onder de noemer engagement. Het houdt in dat je ernaar streeft dat zoveel mogelijk mensen vind-ik-leuks geven en reageren op je advertentie. Videoweergaven houdt in dat je een video promoot. Leads genereren houdt in dat je zoveel mogelijk namen en e- mailadressen verzameld van geïnteresseerden. Conversie Wil je dat mensen daadwerkelijk actie ondernemen, zoals het downloaden van een whitepaper, het opvragen van een brochure of het aankopen van een product? Kies dan voor de advertentiedoelstelling Conversie. Deze doelstelling is onderverdeeld in drie doelstellingen: Conversies, Verkopen uit productcatalogus en Winkelbezoeken. (Voor deze doelstelling is de Facebook Pixel nodig) Conversies stuurt mensen aan om gebruik te maken van je app of om iets op je website te doen. In combinatie met de Pixel kun je hele effectieve en relevante advertenties maken. Catalogusverkopen heeft betrekking op de eerder besproken live feed met je webshop. Met deze doelstelling genereer je dynamische advertenties op basis van de acties van je website bezoekers. We gaan hier later dieper op in (#44).

5 Winkelbezoeken is een aantrekkelijke doelstelling voor fysieke winkels. Met deze advertentiedoelstelling kun je lokale winkels promoten.

6 Week #30: Campagne bouwen laag 2 van 3 Laag 2: Advertentieset [met video] Je hebt een advertentiedoelstelling gekozen. Dan is het nu tijd om antwoord te geven op de volgende vragen; wie, waar, wanneer en met welk budget. Kortom: we gaan een advertentieset bouwen! Heb je op doorgaan geklikt in de eerste laag? Dan zie je onderstaande scherm: Video laag 2 In de tweede video bespreken we de tweede laag. Daarna volgt de tekstuele toelichting. Naar video 2

7 Aanbieding toevoegen? Heb je gekozen voor de advertentiedoelstellingen Verkeer, Conversies of Winkelbezoeken? Dan kan je een aanbieding toevoegen. Je moet kiezen op welke pagina je de aanbieding wilt maken en of je online met een code werkt of dat je de aanbieding offline inzet. Heb je de aanbieding klaar staan? Dan kun je door naar doelgroep, plaatsingen en budget en planning. Heb je niet Verkeer, Conversies of Winkelbezoeken als advertentiedoelstelling gekozen? Dan ga je in één keer door naar doelgroep, plaatsingen en budget en planning. Doelgroep De eerste stap heeft betrekking op het maken van de doelgroep. De eerste vraag waar je antwoord op moet geven is: Maak je gebruik van een bestaande doelgroep of maak je een nieuwe doelgroep?. Een bestaande doelgroep staat qua segmentatie mogelijkheden helemaal klaar. Een nieuwe doelgroep moet nog gebouwd worden. Dat gaan we nu dus doen. We gaan alle velden van het overzicht langs bij het maken van een nieuwe doelgroep. Denk hierbij goed aan je Buyer Persona! Een aangepaste doelgroep stel je al eerder samen aan de hand van de Facebook Pixel of een contacten export. Hier gaan we later dieper op in.

8 Voor nu bouwen we de doelgroep op aan de hand van geografische gegevens, vakgebieden, werk en interesses. Je kunt ervoor kiezen mensen uit te sluiten (bijvoorbeeld Facebook gebruikers die al klant van je zijn) Locaties. Je kunt de advertentie segmenteren op land, regio, provincie, stad en dorp. Leeftijd selecteren is de volgende stap. Je kunt de minimumleeftijd vastzetten en de maximumleeftijd vastzetten. Geslacht kiezen komt daarna. De advertentie kun je segmenteren op mannen, vrouwen of allebei. Welke Talen kies je? Dit is afhankelijk van jouw bedrijf en de beoogde doelgroep. Gedetailleerde doelgroepen is een handige optie waarmee je nog gerichter je advertentie kunt segmenteren. De doelgroep kun je segmenteren op interesses, vakgebieden, werkgevers en gedrag. Is je doelgroep gedefinieerd? Aan de rechterkant van het menu vind je het ingeschatte bereik, ideaal is een minimale doelgroep van Geef de doelgroep een duidelijke Doelgroep naam en sla hem op zodat je hem later opnieuw kunt gebruiken.

9 Plaatsingen De juiste persoon bereiken is niet voldoende. De juiste persoon óp de juiste plek benaderen is belangrijk. Je kunt via Plaatsingen de plaatsen vaststellen. Facebook geeft je twee opties. Automatische plaatsingen. Facebook bepaalt voor jou op welke apparaten en platforms je advertentie zichtbaar wordt. (Dit wordt afgeraden) Plaatsingen bewerken. Je bepaalt zelf waar jouw advertentie vertoond wordt. Platformen en apparaten kun je zelf selecteren. Daarmee kun je ook bepaalde categorieën uitsluiten in het Audience Network zoals 18+ of kansspel websites.

10 Wat je hier kiest is welke platformen je inzet. Op welk platformen mag Facebook jouw advertentie laten zien? Op Facebook zelf Doorplaatsen op Instagram Audience Network Facebook Messenger Bekijk ook de video over deze laag om meer over de verschillende platformen te weten te komen (en waarom je sommige wel of niet aan zou willen zetten).

11 Budget en planning Vervolgens is het belangrijk om te bepalen wat je gaat inzetten. Het mooie aan online adverteren via Facebook is dat je met een klein budget al veel kunt bereiken. Je kunt het budget op verschillende manieren inzetten; je kunt een bepaald bedrag per dag vastzetten of een looptijdbudget instellen. Budget per dag. Wil je de advertentie plaatsen tegen een bepaald bedrag per dag? Dan kun je vervolgens de planning samenstellen. Je kunt de advertentie doorlopend weergeven of zelf een begin- en einddatum vastzetten. Looptijdbudget. Via het looptijdbudget kun je een bepaald bedrag vastzetten voor een zelf te bepalen periode. Als je het bedrag en het schema hebt ingevuld, krijg je meteen te zien wat het ingeschatte bereik is. Bij een looptijdbudget krijgt Facebook de ruimte om meer budget te besteden als er meer gebruikers binnen de doelgroep online zijn. Later gaan we dieper in op het ideale budget. Geavanceerde instellingen Klik je op Geavanceerde opties weergeven. Dan krijg je de volgende opties aangereikt: Optimalisatie voor advertentieweergave. Je kunt kiezen voor betrokkenheid, weergaven en uniek bereik per dag Bodbedrag. Deze kun je op handmatig zetten of op automatisch. Wanneer je wordt gefactureerd. Je kunt kiezen om gefactureerd te worden bij een bepaald aantal weergaven of bij een bepaalde mate van betrokkenheid.

12 De advertentieplanning. Je mag zelf bepalen wanneer en hoe laat je advertentie zichtbaar is. Het weergavetype. Je kunt kiezen om de advertentie verspreid over de dag te tonen (standaard) of zo snel mogelijk een bepaald aantal weergaven bereiken (versneld). Over het algemeen kun je deze instellingen laten staan zoals ze vooraf zijn ingevuld. Tevreden? Klik op de blauwe knop Doorgaan.

13 Week #31: Campagne bouwen laag 3 van 3 Laag 3: Advertentiemateriaal [met video] Je marketingdoelstelling is gekozen en je advertentieset staat klaar. We gaan nu dieper in op de laatste laag van een campagne bouwen; de advertentie. Video laag 3 In de derde video bespreken we de derde laag. Daarna volgt de tekstuele toelichting. Naar video 3 In de video beloofde ik je ook een link naar de Rastertool en de Facebook advertentierichtlijnen. Bestaand of nieuw kiezen De eerst keuze die je moet maken is of je een bestaand bericht gebruikt of dat je een nieuwe advertentie bouwt. Het gebruiken van een bestaand bericht is zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen welke post je wilt adverteren. Het mooie aan het kiezen van een bestaand bericht is het feit dat deze ook op de tijdlijn van je bedrijfspagina komt. Het nadeel is dat je url's, koptekst en beschrijving van nieuwsoverzicht link niet aan kunt passen. Kies je identiteit Heb je meerdere Facebookpagina s? Zorg dan dat je eerst de juiste pagina selecteert.

14 Een nieuwe advertentie opbouwen Kies je indeling (Facebook geeft 5 opties): Carrousel. Dit is een indeling waarbij je twee tot tien afbeeldingen en / of video s kunt neerzetten. Je kunt bij iedere video of afbeelding een actie of link toevoegen. Al swipend kunnen Facebook gebruikers de advertentie doorlopen en de verschillende visuele elementen bekijken en tot zich nemen. Afbeelding. Met de optie Afbeelding kun je zes advertenties uitzetten met elk een andere afbeelding. Hier komen geen extra kosten bij kijken. Video. Je kunt in plaats van een afbeelding ook een video toevoegen aan je advertentie. Vervolgens heb je zelf de keuze om een bepaald gedeelte van de video te tonen. Diavoorstelling. Een diavoorstelling is een video met afbeeldingen. Je kunt tot maximaal tien afbeeldingen een voorstelling maken. Je mag zelf bepalen hoe snel de afbeeldingen na elkaar worden vertoond. Collectie. Dit is een handige optie voor als je de Facebookgebruiker in één overzicht verschillende afbeeldingen wilt laten zien. Ervaring op volledig scherm. Je kunt een canvas toevoegen, ook wel een sjabloon. Dit houdt in dat je één of meerdere van de bovenstaande indelingen inzet om mensen meteen door te sturen naar een bepaalde landingspagina op je website. Je kunt kiezen uit bestaande sjablonen, maar je kunt ook een aangepaste canvas maken.

15 De invulvelden Website-URL Kies als eerst de bestemming uit van je advertentie en voer een URL in. Zorg dat je advertentie meetbaar is en voeg UTM-tags toe. Weet je niet wat dat is, of ben je het een beetje vergeten? Ga dan even terug naar les #20 'UTM tags toevoegen om de prestaties van je advertentie terug te kunnen vinden in Google Analytics. Tekst De tekst die boven de advertentie komt te staan. Als je hier een flink verhaal typt dan verschijnt de knop meer weergeven. Kop De dik gedrukte tekst onder de afbeelding, naar de actie knop. Aanzet tot actie Een aantal Call-to-Action opties. Kies de knop passend bij je boodschap (geen knop, shoppen, nu aanvragen, nu boeken, contact met ons opnemen, downloaden, meer informatie, chatbericht sturen, tijdstip aanvragen, menu bekijken, registreren en meer bekijken). Beschrijving van nieuwsoverzichtlink De tekst onder de dik gedrukt kop tekst. Deze is soms niet zichtbaar op mobiel en moet dus geen cruciale informatie bevatten.

16 Preview Als je op onderstaande balk klikt dan verandert de preview van je advertentie. In dit geval van desktop naar mobiele weergave. Als je advertentie live staat kun je met het pijltje rechts bovenin een voorbeeld versturen. Bijvoorbeeld door een link te kopiëren of een melding naar je eigen Facebook te sturen. Dan kun je testen hoe de advertentie eruit komt te zien in je eigen tijdlijn. Super handig als je hem eerst aan iemand moet sturen voor akkoord. Beoordelen of bevestigen Je hebt je advertentie klaarstaan. Je kunt onderaan het formulier kiezen of je de instellingen nog eens wilt controleren of dat je de advertentie bevestigd. In dat laatste geval moet je wachten op de goedkeuring van Facebook. Dan staat je advertentie helemaal klaar!

17 Week #32: Troubleshooting, Waarom is mijn advertentie afgekeurd? "Je advertentie is niet goedgekeurd omdat.." Ken je deze melding? Hartstikke irritant als je net een weloverwogen campagne hebt opgebouwd. Zelf krijg ik vaak de melding over merken richtlijnen. De woorden Facebook en Instagram mogen enkel onder strikte voorwaarden worden gebruikt. Nu volgen de meest voorkomende meldingen (en wat jij eraan kunt doen om de advertenties toch goedgekeurd te krijgen). Teveel tekst in de afbeelding Facebook houdt niet van tekst in afbeeldingen. Tekst mag daarom niet meer dan 20 procent van de afbeelding bedekken. Ga je daarover heen? Dan wordt de advertentie afgekeurd. Test de hoeveelheid tekst in je afbeelding met de Rastertool.

18 Spreek mensen niet op hun zelfbeeld aan Voel je je dik? of Vind je ook dat die puisten je zo lelijk maken?. Het is goed om vragen te gebruiken in je advertentie, maar niet dit type vragen. Je spreekt de Facebook gebruikers aan op hun zelfbeeld, en dat mag niet. Niets omtrent ras, geaardheid of onzekerheden. Bepaalde woorden (met name werkwoorden) triggeren het Facebook Algoritme en zorgen voor een afkeuring. Inhoud over alcohol Advertenties over alcohol (of drugs) mogen niet zomaar op Facebook rond circuleren. Deze advertenties worden eerst zeer nauwkeurig bekeken. Facebook kijkt of de advertentie over alcohol voldoet aan de landelijke wet- en regelgeving (zoals onder de 18 geen alcohol). Daarnaast wordt er gecontroleerd of de juiste doelgroepbeperking ingesteld is. Dit verschilt per land. Gokken en loterijen Wil je een advertentie uitzetten over online gokken met echt geld? Dan heb je schriftelijke toestemming nodig. Loterijen die door overheidsorganisaties worden uitgevoerd kunnen wel zonder schriftelijke toestemming geplaatst worden. Eis is wel dat de advertentie binnen de landsgrenzen vertoond wordt en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben je er overigens echt van overtuigd dat je geen regels breekt met de inhoud van je advertentie? Dan kun je op advertentieniveau bezwaar aantekenen. Facebook controleert de inhoud dan handmatig en geeft je er feedback op. Let wel op: Als je advertentie toch wordt goedgekeurd na de handmatige beoordeling, dan staat hij direct live (en maak je dus kosten).

19 Expliciet inhoud voor volwassenen Advertenties die seksueel getint zijn of teveel naakt bevatten worden afgekeurd. Dit geldt niet alleen voor het beeldgebruik, maar ook voor de verkoop van producten. Seksproducten mogen niet gepromoot worden. Andere producten waar je niet voor mag adverteren zijn illegale producten en diensten, wapens, explosieven, tabaksproducten, drugs en onveilige voedingssupplementen. Benieuwd wat er nog meer niet mag? Bekijk de Facebook advertentierichtlijnen eens.

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook

Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Handleiding: Doelgroep selecteren en adverteren op Facebook Videotutorial van 9 minuten: https://youtu.be/s7imya1klvg In deze handleiding leer je hoe je een geschikte delgroep kunt selecteren voor je zelf

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Kennissessie Online Marketing

Kennissessie Online Marketing Kennissessie Online Marketing Opstarten Facebook- en Google campagne Kennissessie Online Marketing 08-05-2019 door Kes van Ommen In samenwerking met ZZP Krimpenerwaard Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Inhoud

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Ads te optimaliseren Heb je Facebook Ads al geprobeerd? Krijg je nog onvoldoende resultaat uit je advertenties? Het belangrijkste

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers 10 In stappen een winstgevende advertentie maken Anne Raaymakers Index e-book Stap 1 Maak een pagina Pagina 5 Stap 2 Zorg dat je de onderdelen van een advertentie Pagina 6 klaar hebt: tekst en afbeelding(en)

Nadere informatie

52 Weken Facebookles

52 Weken Facebookles 52 Weken Facebookles E-book #6: Week 21 t/m 24 Week #21: Facebook statistieken terugvinden in Google Analytics Facebook en Google Analytics In de vorige les heb je kunnen leren hoe je UTM tags meegeeft

Nadere informatie

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook?

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stap1: Ga naar: www.facebook.com en log in met je gebruikers account. Hierbij is het verplicht dat je een bedrijfspagina hebt en je daartoe over de

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

52 Weken Facebookles

52 Weken Facebookles 52 Weken Facebookles E-book #9: Week 33 t/m 36 Week #33: Retargeting deel 1 van 3 Wat is retargeting? Retargeting is niet is dat exclusief op Facebook plaatsvindt. Op ieder platform waar je kunt adverteren,

Nadere informatie

FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN

FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN FACEBOOK GIDS VOOR GEVORDERDEN BOOST UW PUBLICATIES In deze gids ontdekt u zowel hoe u uw publicaties op Facebook kunt boosten als hoe u de promotietool moet gebruiken. Deze twee betalende functionaliteiten

Nadere informatie

FACEBOOK ADVERTISING E-book

FACEBOOK ADVERTISING E-book FACEBOOK ADVERTISING E-book www.baasenbaas.nl INHOUDS- OPGAVE Inleiding Feitjes Advertenties maken Doelgroep instellen Biedoptie bepalen Advertenties maken Verschillende planningen Tips & tricks Veelgestelde

Nadere informatie

Facebook als Commercieel instrument

Facebook als Commercieel instrument Hoofdstuk 3: Facebook als Commercieel instrument 3.1 Inleiding In dit hoofdstuk leer en ervaar je hoe je gebruik kunt maken van Facebook als reclame- en promotiemiddel. Bovendien ga je aan de slag met

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf?

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? ! Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? Inleiding Tegenwoordig hebben veel bedrijven een eigen Facebookpagina. Waarom? Facebook is een groeiend social media. Het heeft nu over de hele wereld

Nadere informatie

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes Let digital work fueld.nl LinkedIn inzetten als platform om het resultaat van digital marketing te vergroten, wordt regelmatig toegepast. Zeker, omdat het

Nadere informatie

Meten is weten! De basis

Meten is weten! De basis Meten is weten! De basis Niels McEvoy - Strateeg @ Google Sam Vergauwen - Strateeg @ Google #DigitaalAtelier In deze workshop... Introductie binnen de online customer journey Introductie tot het meten

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding Handleiding HOW TO Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een Google Post toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf vermelding. Zo

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar

Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar Wie ben ik? Niels Tel (29) Eigenaar www.facebookmasterclass.nl Bereik de wereld! Adverteren op Facebook: Waarom? Welke vormen zijn er? Voorbeelden! Programma Hoe ziet een goede adverten5e eruit? Stap

Nadere informatie

Facebook Marketing Power

Facebook Marketing Power Module 4 Berichten 4.2 Targeting In deze les gaan we iets heel belangrijks doen. We gaan de doelgroep samenstellen. Dit is eigenlijk het allerbelangrijkste onderdeel van je advertentie. Wanneer je dat

Nadere informatie

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing Hand-outs Groei dankzij zoekmachinemarketing Hoeveel zoekopdrachten verwerkt Google per dag? 3,5 miljard Hoeveel km legt de gemiddelde zoekopdracht af? 2.400 km Uit hoeveel pagina s bestaat het internet?

Nadere informatie

Facebook webshop. Copyright Starteenwinkel.nl

Facebook webshop. Copyright Starteenwinkel.nl Facebook webshop Copyright Starteenwinkel.nl Het aanmaken van een facebook webshop Starteenwinkel.nl biedt je de mogelijkheid om je webwinkel te koppelen aan jouw Facebook pagina. Door deze extra functie

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus The Facebook pagina van NKBV 50 Plus https://www.facebook.com/nkbv50plus/ Waarom hebben we een Facebook pagina voor NKBV 50 Plus? Een Facebook pagina is een extra manier om onze sectie onder de aandacht

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding Storeplay Portaal

Handleiding Storeplay Portaal Inhoudsopgave 1 Direct aan de slag...3 2 Inloggen...5 3 Uitloggen...6 4 Wachtwoord vergeten...7 5 Advertentie maken...8 5.1 Nieuwe advertentie uploaden...8 5.2 Advertentie met een template opmaken...9

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

Les: Advertenties op YouTube

Les: Advertenties op YouTube Les: Advertenties op YouTube Leer hoe je je kanaal en video's aantrekkelijk maakt voor adverteerders. Adverteerders, kijkers en jij. De sleutel tot het genereren van inkomsten met advertenties is een betrokken

Nadere informatie

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5 Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Een kleine greep uit de mogelijkheden van VHV- Kompas. 2 De hoofdpagina 2 De groepspagina en sectorpagina 4 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account

Nadere informatie

Aan de slag met de nieuwe AdWords-interface Een handleiding voor de wijzigingen in het campagnebeheer

Aan de slag met de nieuwe AdWords-interface Een handleiding voor de wijzigingen in het campagnebeheer Aan de slag met de nieuwe AdWords-interface Een handleiding voor de wijzigingen in het campagnebeheer Inleiding en overzicht AdWords is gegroeid, dankzij u. Sinds 2005 hebben we meer dan twintig hulpprogramma's

Nadere informatie

Kennissessie Online Marketing

Kennissessie Online Marketing Kennissessie Online Marketing Opstarten Facebook- en Google campagne Kennissessie Online Marketing 08-05-2019 door Kes van Ommen In samenwerking met ZZP Krimpenerwaard Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Schema

Nadere informatie

Overzicht: Maak een aangepaste doelgroep van website.

Overzicht: Maak een aangepaste doelgroep van website. Facebook Retargeting in 4 korte stappen Facebook kan je sinds kort gebruiken om personen die je website al hebben bezocht, opnieuw te bereiken of opnieuw met een andere product te interesseren. Klik hier

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Gastenboek creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Starten met Facebook Advertising

Starten met Facebook Advertising Starten met Facebook Advertising Even kennismaken Programma Waarom zou je op adverteren op Facebook? De verschillende typen Facebook ads en campagnedoelen A/B testen voor effectievere campagnes Q&A

Nadere informatie

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Inhoud Facebook voor bedrijven: het opzetten van je zakelijke pagina... 3 Wat is Facebook?... 3 Hoe maak ik een zakelijk pagina aan?...

Nadere informatie

Hand-outs. Meten is weten! De basis

Hand-outs. Meten is weten! De basis Hand-outs Meten is weten! De basis Meten = weten? 10.000 6.5 kg 6 stuks 20 cm 120 m3 Proprietary + Confidential Er zijn heel veel potentiële klanten online... Proprietary + Confidential Wat is webanalyse?

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep.

In deze Mastertraining gaan we dieper in op de opgeslagen doelgroep. Hi ondernemer, Welkom bij je eenmalige Mastertraining! In deze mail laten wij jou weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in Facebookland. Elke maandag versturen wij een Masterplan mail naar onze zilver

Nadere informatie

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites?

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Klik&Steen Dashboard Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Inleiding Dit document dient als onderzoek naar de statistieken die interessant zijn om te laten zien in het dashboard van Klik&Steen.

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Handleiding bij WSM MailformGenerator

Handleiding bij WSM MailformGenerator 1. Voorwoord Welkom bij de handleiding voor de WSM MailformGenerator. Deze handleiding hebben we gemaakt om je snel en gemakkelijk uit te leggen hoe de WSM MailformGenerator werkt. Deze handleiding is

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen 7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen Deze instructie is geschreven om een bericht aan te passen in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen en wijzigen van berichten op deze pagina gaat op een

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen Google AdWords Tips Adverteren in Google is een lucratieve business voor Google: alleen al in het 2e kwartaal van 2015 werd er een omzet van meer dan 16 miljoen dollar verdiend aan advertentie inkomsten.

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17

Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Handleiding GO!Fixit 2.0 Web voor de Melder V 17 Inhoud 1. Inloggen in het GO!Fixit webportaal... 3 2. Meldingen maken... 3 2.1. Een andere melder ingeven... 6 2.2. Het Type werk... 7 2.3. Prioriteit...

Nadere informatie

Zorgplan maken, wijzigen of inzien

Zorgplan maken, wijzigen of inzien Zorgplan maken, wijzigen of Inleiding Een zorgplan geeft doelen met een streefdatum en bijbehorende acties weer. Meerdere zorgplannen kunnen ingevoerd worden, maar er kan maar één zorgplan actief zijn.

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Een nieuwe nieuwsbrief maken Om een nieuwe nieuwsbrief te maken klik je op de button nieuwe nieuwsbrief (2). Je kunt ook een reeds bestaande nieuwsbrief dupliceren

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

Hoe adverteren op Facebook?

Hoe adverteren op Facebook? CAPTALOG 2 uiui Uitgegeven door Wat is? - Lanceer eenvoudig een promotie online. U krijgt advies over online adverteren, een promotie-website op maat en begeleiding bij het opzetten van een advertentiecampagne

Nadere informatie

Handleiding. RSS reader Feedly

Handleiding. RSS reader Feedly Handleiding RSS reader Feedly Wat is Feedly en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 3 Hoe informatie toevoegen aan Feedly 4 Berichten lezen & delen 8 Hoe Feedly organiseren 10 2 Wat is Feedly en waarom gebruiken?

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel

Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel Mensen zijn overgestapt naar mobiel. Het is de snelst omarmde communicatie-technologie in de geschiedenis die de manier waarop we met elkaar

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

Maak onderbouwde marketingbeslissingen en kr g een volledig inzicht in het online gedrag van je doelpubliek, gaande van ontdekking tot retentie.

Maak onderbouwde marketingbeslissingen en kr g een volledig inzicht in het online gedrag van je doelpubliek, gaande van ontdekking tot retentie. Web Tracking Leer je klant nog beter kennen Het verbeteren en optimaliseren van jouw marketing begint met het verzamelen en begr pen van je marketing data. Via het Flexmail platform en de Web Tracking

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder?

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder? Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app Aanleiding Als organisatie streven we ernaar de opvang en de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Om dit te kunnen realiseren, gaan we samenwerken

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 1. Inloggen Ga naar: www.wheretocard.nl/inloggen Kies de optie portal beheer Het inlogscherm - Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 2. Bedrijfspagina aanmaken / bewerken Na het inloggen

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0 Schoolwebsite.nu Snel aan de slag met uw website Versie 4.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Voor dat u begint... 4 3 Teksten op de website... 6 4 Groepspagina s... 8 5 De groepspagina...

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie