De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie"

Transcriptie

1 MEDIAKIT De verbinding tussen facilitaire professionals en uw organisatie Vakmedianet (VMN) is het grootste business-to-business mediabedrijf in Nederland met een bereik van ruim 1,2 miljoen professionals. Vanaf 2008 hebben we in ieder segment en in iedere branche marktleiderschap opgebouwd met sterken merken, die staan voor relevante en betrouwbare websites, tijdschriften, opleidingen, webinars en congressen binnen de betreffende community.

2 01 HET PLATFORM Facto is hét onafhankelijke platform voor en over facility management, facilitaire inkoop en (kantoor)huisvesting. Het is een multimediaal platform met vakinformatie voor facility professionals en is onderdeel van Vakmedianet. Wij inspireren professionals via onze on- en offline kanalen, events en opleidingen. Het leveren van diepgaande en specifieke content is onze kerncompetentie en daarmee creëren we een blijvende impact. Het toonaangevende vakblad heeft de hoogste oplage in de markt en de website is elke dag up to date met het laatste nieuws en vele achtergrondartikelen, checklists en whitepapers. Daarnaast zijn we uitgever van succesvolle boeken zoals Facility Management, Inkoop in strategisch perspectief en De Servicedesk. VOORDELEN VAN ADVERTEREN VIA FACTO Facto wordt gezien als de meest waardevolle informatiebron door facility professionals (25%), gevolgd door FMN (12%) en F-facts (7%) De informatie gedeeld door Facto sluit goed aan bij de functies van onze lezers (88%) Facto wordt gezien als deskundig (87%) en betrouwbaar (86%) Volgens het lezersonderzoek 2018 Waar kunnen wij u bij helpen? Snel aansprekende en meetbare resultaten boeken met content marketing Efficiënte en snelle ontwikkeling van kwalitatieve en relevante content Top-of-mind worden én blijven bij facilitaire professionals Gericht opbouwen van thought leadership bij beslissers in uw doelgroep Structureel traffic genereren naar uw eigen website Structureel en gericht marketing kwalitatieve leads genereren Kennis ontwikkelen over de informatiebehoefte en het koopgedrag van facilitaire professionals

3 02 BEREIK Website Vakblad Nieuwsbrief Zorg Nieuwsbrief Social Media Unieke bezoekers: per maand Oplage: per editie Abonnees: Abonnees: LinkedIn: leden Pageviews: per maand Lezers: per editie Frequentie: 1x per week Frequentie: 1x per 6 weken Twitter: volgers Grafiek 1: Organisatiegrootte Onze lezers 37% 23% Driekwart van onze lezers maakt deel uit van het beslissingsproces met betrekking tot het bestedingsbudget. 11% Zij zijn werkzaam als facilitair directeur, manager, medewerker of adviseur binnen onder andere de 7% 22% zakelijke dienstverlening (23%), gezondheid- en welzijnszorg (17%) en de overheid (13%). >1000 werknemers werknemers werknemers werknemers geen < 50 werknemers idee Het jaarbudget varieert van minder dan (28%) tot meer dan 25 miljoen (4%). Leesgedrag Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf voorkomt in de aankoopoverweging van klanten? Hoe weet u welke Grafiek 2: Interessegebieden Werkplekinrichting Schoonmaak 42% 46% partijen er op dit moment in de markt zijn voor uw product en/of dienst? En hoe komt u met deze doelgroep in contact? Gebouwonderhoud Kantoorinrichting Catering Smart Building Beveiliging Toegangscontrole 28% 27% 24% 23% 36% 36% Alle mediakanalen van Facto zijn sterk op het gebied van content marketing. Met Facto kunt u gericht op leesgedrag de voor u meest relevante doelgroep bereiken. Energiebezuiniging 22% IT op de werkplek FMIS Integraal FM 11% 16% 22% Wij denken graag met u mee over het ontwikkelen van awareness, thought leadership, het genereren van leads, en het realiseren van traffic naar uw website.

4 03 MOGELIJKHEDEN EN PRODUCTEN PRINT KALENDER 2019 Nr. Verschijnt Sluit 1 9 februari 19 januari 2 9 maart 16 februari 3 6 april 15 maart 4 4 mei 12 april VOORDELEN VAN ADVERTEREN IN HET VAKBLAD Vergroot de naamsbekendheid Offline communicatie heeft een hogere attentiewaarde Print advertenties worden als minder irritant ervaren dan online advertenties 5 1 juni 9 mei 6 5 oktober 14 september 7 9 november 19 oktober 8 7 december 16 november Branded content Een inhoudelijk sterk verhaal waarin uw organisatie zich profileert als kennisexpert door een visie of referentieproject te delen. Aan de hand van een interview door onze redactie schrijven wij het branded content artikel dat als 2/1 pagina wordt geplaatst in het magazine. Advertenties en advertorials Wilt u een succesverhaal onder de aandacht brengen of naamsbekendheid genereren? Geef dan meer inhoud aan uw uiting door een advertorial of advertentie in te zetten. Wij zorgen er voor dat uw uitingen op de best zichtbare posities worden gepositioneerd. Inserts, coverflap en bijsluiter Door uw eigen folder, brochure of gids bij te sluiten of voor een coverflap te kiezen, zorgt u dat onze lezers niet om uw organisatie/product/dienst heen kunnen. De attentiewaarde van een bijsluiter is hoog doordat uw eigen uiting de volledige focus van de lezer krijgt. De insert of bijsluiter wordt bij de lezer geleverd in een geseald pakket samen met de desbetreffende editie.

5 ONLINE VOORDELEN VAN ADVERTEREN OP DE WEBSITE Resultaten zijn meetbaar Gericht uw doelgroep targetten Groot bereik bij een voor u relevante doelgroep VOORDELEN VAN ADVERTEREN IN HET DIGIMAGAZINE Interactieve advertentiemogelijkheden Het intergreren van video s Delen via eigen kanalen Meetbare resultaten Webinar Voorbeeld Tijdens een webinar staat er een thema centraal en profileert uw organisatie zich als kennisexpert. We zenden het webinar live uit zodat er de mogelijkheid is voor interactie met de kijkers (vragen stellen aan experts of middels een pollvraag). Het webinar blijft daarna on demand beschikbaar, uw organisatie blijft dus altijd verbonden aan het webinar! Digimagazine Een digimagazine is een krachtige manier om uw producten of diensten op een visuele manier weer te geven. De combinatie van tekst, beeld, video, en exit links zorgen voor een maximale beleving en kennisoverdracht. Daarnaast biedt het unieke mogelijkheden om de interactie met de doelgroep aan te gaan en is het makkelijk deelbaar via allerlei media kanalen. Partnerpakketten Profileer uw organisatie als kennispartner en plaats uw content binnen één van onze doorlopende thema s op de website. U claimt een onderwerp op de website voor een bepaald periode. Bij artikelen over het gekozen onderwerp tonen wij uw uitingen. Een zeer kwalitatief en gericht bereik!

6 Bannering Op het juiste moment relevant zijn voor de juiste doelgroep? Naast bannering op het gehele platform kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld themasponsoring. Uw banner wordt alleen getoond aan bezoekers die op dat moment bezig zijn met het bewuste thema. Dit leidt niet alleen tot een hogere CTR maar ook tot een versterking van de top of mind positie. Sponsored content Sponsored content leent zich er goed voor om productkennis, productinnovatie, een referentieproject of een video meer bekendheid te geven. Op deze manier wordt uw bedrijf gezien als kennispartner op een bepaald gebied. Het artikel zal altijd vindbaar blijven op ons platform wat bij zal dragen aan uw vindbaarheid op Google (SEO). Video Het perfecte instrument voor een korte bedrijfspresentatie, interview over een actueel vraagstuk of bijvoorbeeld het vastleggen van een evenement. Hierdoor wordt uw organisatie zichtbaar als thought leader bij de doelgroep. Een video roept meer emotie op bij de bezoeker en vertelt in een kortere tijd meer dan een artikel! EXTRA SERVICES Audience extension Met Audience Extension is het mogelijk om bezoekers die artikelen hebben gelezen over specifieke onderwerpen op onze website, opnieuw te bereiken via Display advertenties buiten het Vakmedianet netwerk. Zo raakt u een specifieke doelgroep meerdere keren die interesse heeft in uw oplossing. U kunt ook een specificeren op functieniveau i.p.v. leesgedrag. A/B test Wij bieden de mogelijkheid om twee verschillende uitingen in te zetten. Wij testen voor een korte periode welke opzet het beste resultaat oplevert. Met die uiting wordt de campagne voortgezet, zodat wij het maximale resultaat uit uw campagne halen. Online retargeting Met retargeting is het mogelijk om bezoekers die op de website van uw organisatie zijn geweest, opnieuw te bereiken via bannering of advertorials op onze website. Wij maken hiervoor een script aan die bij u op de website geplaatst wordt.

7 LEAD GENERATIE Met behulp van onze unieke marketing automation systemen bieden wij uw content aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Hierdoor genereren we kwalitatieve leads die uw salesafdeling kan waarderen: prospects die geïnteresseerd zijn in uw expertise en daarmee graag in contact komen met uw organisatie. VOORDELEN LEAD GENERATIE Genereer concrete leads Vestig uw reputatie als deskundige Content wordt goed gewaardeerd door onze lezers NIEUWSBRIEF Wekelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief naar de personen die zich daarvoor hebben aangemeld. Geen spam dus, maar de juiste mensen binnen de doelgroep die op zoek zijn naar kennis en inspiratie om toe te passen binnen hun vakgebied. VOORDELEN VAN ADVERTEREN IN DE NIEUWSBRIEF Resultaten zijn meetbaar Bereik onze database Nieuwe klanten zijn just one click away

8 Partner mailing Uw eigen nieuwsbrief verzenden aan een door u gekozen doelgroep? Dat kan. Selecteer de door u gewenste doelgroep en lever een kant-en-klare HTML mailing aan. Deze verzenden wij voor u naar de door u opgegeven doelgroep. U bent exclusief in beeld en zit in het hart van de doelgroep. Bannering en advertorials De nieuwsbrief wordt door de abonnees voornamelijk gebruikt om snel het laatste nieuws te scannen. De wekelijkse nieuwsbrief leent zich uitstekend voor een frequente visuele plaatsing om uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast doet de advertorial het bijzonder goed voor actiematige campagnes, zoals de werving van evenementbezoekers of productinnovaties. Thema nieuwsbrief Op basis van de gelezen items ontdekken we welke informatiebehoefte onze lezers hebben en kunnen we gerichte mailingen versturen over een specifiek thema. Deze mailing wordt gevuld met uw content, aangevuld met content vanuit onze redactie, waardoor uw organisatie als kennispartner bekend komt te staan. EVENTS Een event is een effectieve manier om direct in contact te komen met potentiële klanten, hierdoor breidt u uw netwerk uit én heeft u nieuwe business mogelijkheden. Of het nu om een bijdrage in de vorm van een kennissessie tijdens één van onze bestaande events gaat, uw organisatie aanwezig als partner of een maatwerk event. Tijdens events kunt u uw organisatie neerzetten als kennisleider van de sector, en kunt u leads makkelijker warm maken. Combineer en versterk uw bijdrage aan het event met andere media middelen voor een optimaal resultaat. KALENDER 2019 Komende events Facto Congres Facto Young Professional Event Facility Matters Maand Juni November VACATURES Dankzij het grote en kwalitatief sterke bereik van ons platform komt u snel en eenvoudig in contact met ambitieuze vakspecialisten. Of zij nu actief of latent werkzoekend zijn, met onze platforms komt u in contact met professionals die u bij andere jobboards niet zult bereiken.

9 RONDE TAFEL Een face-to-face discussie, waarbij u de mogelijkheid heeft om een expert binnen uw organisatie deel te laten nemen. Daarnaast schuiven er experts aan uit de branche over een bepaald onderwerp. Een ideale setting om uw kennis te etaleren in een informatieve en redactionele omgeving. Een verslag hiervan verschijnt online en in print, zodat uw expertise over wordt gedragen bij de juiste doelgroep. ONDERZOEK Heeft u specifieke vragen voor uw doelgroep? Wilt u de bekendheid van uw merknaam meten? Of komt u graag in gesprek met uw doelgroep om te achterhalen met welke problemen zij kampen? Dan is een kwalitatief onderzoek het beste instrument. WIJ MAKEN VAN UW CAMPAGNE SAMEN EEN SUCCES We kunnen op strategisch vlak meedenken, inspireren en adviseren. Het verbinden van uw producten en ons bereik kan op vele vlakken. Daarom komen wij graag bij u langs om tot een succesvolle samenwerking te komen. GUIDO DUIJZERS guidoduijzers@vakmedianet.nl MADDY VIVEEN maddyviveen@vakmedianet.nl

10 04 FACILITY CLUSTER VAN VAKMEDIANET SERVICE MANAGEMENT Vakblad Website Nieuwsbrief Social Media Oplage: per editie Unieke bezoekers: per maand Abonnees: LinkedIn: leden Lezers: per editie Pageviews: per maand Frequentie: 2x per week Twitter: 580+ volgers SECURITY MANAGEMENT Vakblad Website Nieuwsbrief Social Media Oplage: per editie Unieke bezoekers: per maand Abonnees: LinkedIn: leden Lezers: per editie Pageviews: per maand Frequentie: 1x per week Twitter: volgers BRANDVEILIG.COM Vakblad Website Nieuwsbrief Social Media Oplage: per editie Unieke bezoekers: per maand Abonnees: LinkedIn: 310+ leden Lezers: per editie Pageviews: per maand Frequentie: 1x per week Twitter: volgers HRM, architecten, installateurs, vastgoed, bouw, management, inkoop managers Benieuwd naar alle titels en mogelijkheden binnen Vakmedianet? Ga naar:

De verbinding tussen schoonmaakprofessionals

De verbinding tussen schoonmaakprofessionals MEDIAKIT 2019 SERVICEMANAGEMENT.NL Grootste platform over professionele schoonmaak De verbinding tussen schoonmaakprofessionals en uw organisatie Vakmedianet (VMN) is het grootste business-to-business

Nadere informatie

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Communicatiemogelijkheden in Installatie Journaal Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals in verlichting, solar, toegang, beveiliging en domotica

Nadere informatie

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad,

Nadere informatie

Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek

Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek.

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards.

Facto is daarnaast betrokken als mediapartner bij de Servicedesk Awards en de Golden Service Awards. Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en het jaarlijkse

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad, een hoogwaardige nieuwssite, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en een jaarlijks congres met

Nadere informatie

Service Management. Profiel lezers. 8 redenen om voor service management te kiezen:

Service Management. Profiel lezers. 8 redenen om voor service management te kiezen: Service Management Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en - professionals. 8 redenen om voor service management te kiezen: Service management is het enige blad dat 10

Nadere informatie

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule PW De

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Redactionele formule

Redactionele formule Mediakit 2013 Redactionele formule Facto Magazine is een vakblad voor facility management en inkoop. Het is het blad met de hoogste betaalde oplage van alle facility management bladen in Nederland. Facto

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Service Management. 8 redenen om voor Service Management te kiezen:

Service Management. 8 redenen om voor Service Management te kiezen: Service Management Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en - professionals. 8 redenen om voor Service Management te kiezen: Service Management is het enige blad dat 10

Nadere informatie

Online B2B Leadgeneratie

Online B2B Leadgeneratie Brochure 2016 Online B2B Leadgeneratie Bereik 500.000 beslissers en beïnvloeders Reed Business Lead Solutions is de grootste aanbieder van B2B-leads in Nederland, met meer dan 10 jaar internationale ervaring

Nadere informatie

Security Management. ENGLISH Security Management is an independent media platform for and about professional security.

Security Management. ENGLISH Security Management is an independent media platform for and about professional security. Security Management Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. U bereikt via de mediaplatforms van Security Management de juiste personen als het gaat

Nadere informatie

Formule. Portfolio. Krant 2x per week. Specials 12x per jaar. Nieuwsbrief Iedere werkdag rond 13:00. Website 24/7

Formule. Portfolio. Krant 2x per week. Specials 12x per jaar. Nieuwsbrief Iedere werkdag rond 13:00. Website 24/7 Bereik de bouw Cobouw is het onafhankelijk kennisplatform voor de bouw en bestaat al ruim 150 jaar. Iedere dag nieuws en duiding van trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren

Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren T GROOTS ONDR IK R B & HR CHRO S URN DIRCT Bent u een partner voor de CHRO en HR Directeur? Deel uw kennis en expertise in de CHRO Community #1 kennisplatform voor ambitieuze HR Directeuren CHRO.NL CHRO

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management

meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management meer dan 35 jaar autoriteit in operationeel management Mediakit 2013 Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuizen en zorginstellingen

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events (*) Bron: Intomart GfK Bereik vakbladen zorgsector April 2013 MAGAZINE ZORGVISIE

Nadere informatie

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl MEDIAKIT 2019 Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl DE SNELSTE WEG NAAR HET HART VAN UW DOELGROEP! Of u nu uw bekendheid onder logistiek professionals wilt vergroten, meer

Nadere informatie

OR informatie. Redactionele formule

OR informatie. Redactionele formule OR informatie OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun

Nadere informatie

Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek

Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek CADMagazine Bouw, Architectuur & Civiele Techniek 2018 Informatiebron voor CAD-gebruikers in de Bouw, Architectuur en Civiele Techniek CADMagazine Bouw, Architectuur & Civiele Techniek 4 oktober/november

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS

CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS CONTENTMARKETING MET BUSINESSLEADS FEITEN OVER CONTENTMARKETING 79% VAN DE MARKETEERS GEEFT AAN DAT ORGANISATIES VERSCHUIVEN RICHTING BRANDED KENNISDELING. DIT JAAR ZAL $118,4 MILJARD WORDEN UITGEGEVEN

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals

Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals Al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en professionals Mediakit 2013 Redactionele formule Service Management is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers

Nadere informatie

Bent u een partner voor de finance executive? Toon uw kennis en expertise op CFO.nl #1 nieuws- en kennisplatform voor CFO s en Financieel Directeuren

Bent u een partner voor de finance executive? Toon uw kennis en expertise op CFO.nl #1 nieuws- en kennisplatform voor CFO s en Financieel Directeuren Bent u een partner voor de finance executive? Toon uw kennis en expertise op CFO.nl #1 nieuws- en kennisplatform voor CFO s en Financieel Directeuren CFO.nl CFO Community: het #1 platform voor finance

Nadere informatie

Mediakit XpertHRactueel.nl. (voorheen penoactueel.nl)

Mediakit XpertHRactueel.nl. (voorheen penoactueel.nl) Mediakit XpertHRactueel.nl (voorheen penoactueel.nl) Pageviews 143.376 Unieke bezoekers 56.638 Bron: Google Analytics mei 2016 Over XpertHRactueel.nl Wat is XpertHRActueel.nl? De naamswijziging van PenOactueel.nl

Nadere informatie

11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou

11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou 11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou uitgroeien tot de grootste community van Nederland: meer

Nadere informatie

MEDIAKIT DE GROOTSTE EN DE BESTE IN HR

MEDIAKIT DE GROOTSTE EN DE BESTE IN HR MEDIAKIT DE NUMMER 1 IN HR Verbindt u met ruim 32.000 HR-professionals! P&OACTUEEL DE NUMMER 1 IN HR P&Oactueel maakt je de onmisbare schakel tussen strategie en human capital. Verfrissende rubrieken,

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT (0)

MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT (0) MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@melkvee.nl MELKVEE Hoe Melkvee u overtuigend en dicht bij de melkveehouder brengt 278.809 bezoeken 60.888 unieke bezoekers 580.817

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS

MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS MEDIAKIT 2018 AL MEER DAN 25 JAAR HET ONAFHANKELIJKE PLATFORM VOOR LOGISTIEK PROFESSIONALS Logistiek brengt nieuws en achtergronden voor verladers en vervoerders, is praktijkgericht met focus op het optimaliseren

Nadere informatie

Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs. AccountantWeek.

Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs. AccountantWeek. Bent u een partner voor de mkb-accountant? Toon uw expertise op AccountantWeek en bereik duizenden accountants & mkb-adviseurs AccountantWeek.nl AccountantWeek: de betrouwbare kennisbron voor mkb-accountants

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Klaar staan voor de bewegende klant

Klaar staan voor de bewegende klant Klaar staan voor de bewegende klant 23 Maart 2016 Jaarbeurs - Utrecht Ger Nijkamp Sr. Online Marketeer Ricoh Nederland Marketing is niet veranderd Wat is mijn doel..? Waar zit mijn doelgroep..? Hoe ga

Nadere informatie

Welkom bij De Ondernemer

Welkom bij De Ondernemer Welkom bij De Ondernemer De Ondernemer De kracht van De Ondernemer De wekelijkse arbeidsvitaminen voor het MKB, ondernemers en zakelijke beslissers In De Ondernemer vinden lezers inspirerende journalistieke

Nadere informatie

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad

Bereik. Profiel lezers. Website. Wekelijkse  nieuwsbrief. OR informatie Congres. OR informatie workshopdag. Vakblad OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering

Nadere informatie

MEDIAKIT DE GROOTSTE EN DE BESTE IN HR

MEDIAKIT DE GROOTSTE EN DE BESTE IN HR MEDIAKIT 2 DE NUMMER 1 IN HR P&OACTUEEL DE NUMMER 1 IN HR maakt je de onmisbare schakel tussen strategie en human capital. Verfrissende rubrieken, inzichtelijke infographics en verhelderende artikelen

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

online MedIadoCuMentatIe 2017

online MedIadoCuMentatIe 2017 online MedIadoCuMentatIe 2017 Inhoud 4 Lokaal vindbaar PG 4 5 Lokaal zichtbaar via bannering PG 5 6 Google Adwords PG 6 7 Social advertising PG 7 8 Video advertising PG 8 9 Recruitment PG 9 10 Branded

Nadere informatie

Mediakit 2016 editie

Mediakit 2016 editie Mediakit 2016 editie Wij maken technologie begrijpelijk Contactgegevens Informatie over verkoop, traffic, redactie en de uitgever 2016 Titels: AndroidPlanet.nl iphoned.nl Smartphone.nl www.androidplanet.nl

Nadere informatie

Uw interactieve community website en newsletter voor de totale motion & control markt. Tarieven Aandrijvenenbesturen.nl

Uw interactieve community website en newsletter voor de totale motion & control markt. Tarieven Aandrijvenenbesturen.nl Uw interactieve community website en newsletter voor de totale motion & control markt Tarieven Aandrijvenenbesturen.nl Nieuws, evenementen, mens en bedrijf, merken, productinformatie, carrière, techniek,

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Mediakit LEAD SOLUTIONS

Mediakit LEAD SOLUTIONS Mediakit LEAD SOLUTIONS 2018 OVER LEAD SOLUTIONS LEAD SOLUTIONS Lead Solutions heeft meer dan tien jaar ervaring in het genereren van leads via contentmarketing. Ons unieke en brede abonneebestand bereikt

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS MEDIAKIT 2019 BICYCLING MAGAZINE VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS BICYCLING MAGAZINE SPULLEN SIMPELWEG DE MOOISTE EN BESTE MATERIALEN 98% VAN DE LEZERS FIETSEN

Nadere informatie

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf&

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf& De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015-2016 Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015 Werf& doelgroep Werf& is met haar

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORDZ.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORDZ. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORDZ. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden we business-to-business

Nadere informatie

Kortom; met Service Management kiest u voor een kwalitatief platform dat de schoonmaakbranche omarmt.

Kortom; met Service Management kiest u voor een kwalitatief platform dat de schoonmaakbranche omarmt. Service Management is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor facility managers, schoonmaakmanagers en schoonmaakprofessionals. De onderzoeken (Top 50 schoonmaakbedrijven Marktoverzicht in omzet

Nadere informatie

Uw merk in het hart van de doelgroep

Uw merk in het hart van de doelgroep Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2018 WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Via verschillende kanalen komt u in contact met een unieke groep mannen tussen de jaar Tafelaars hebben, naast hun mede Tafelaars, ieder een

Via verschillende kanalen komt u in contact met een unieke groep mannen tussen de jaar Tafelaars hebben, naast hun mede Tafelaars, ieder een Via verschillende kanalen komt u in contact met een unieke groep mannen tussen de 20-40 jaar Tafelaars hebben, naast hun mede Tafelaars, ieder een eigen groot sociaal netwerk waardoor het indirecte bereik

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers van ziekenhuis en zorginstelling

Nadere informatie

De autoriteit voor professionals in beveiliging

De autoriteit voor professionals in beveiliging De autoriteit voor professionals in beveiliging Mediakit 2013 Redactionele formule Security Management is een onafhankelijk mediaplatform voor én over professionele beveiliging. Het vakblad richt zich

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

Informatiebron voor Werktuigbouwkundigen en Productontwerpers

Informatiebron voor Werktuigbouwkundigen en Productontwerpers CADMagazine 2018 Informatiebron voor Werktuigbouwkundigen en Productontwerpers CADMagazine 3 september 2017 Jaargang 28 Multifysische analyse helpt bij het beschermen van het verleden Van CAD naar VR vergt

Nadere informatie

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management. planning 2 e helft 2012

Zorginstellingen. al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management. planning 2 e helft 2012 Zorginstellingen al meer dan 35 jaar de autoriteit in operationeel management planning 2 e helft 2012 Redactionele formule ZorgInstellingen informeert al meer dan 35 jaar directies en facilitaire managers

Nadere informatie

WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? Bereik. Doelgroep. Redenen om te adverteren. Oplage vakblad

WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? Bereik. Doelgroep. Redenen om te adverteren. Oplage vakblad WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? De combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven en de social-media-kanalen maken SWZ Maritime tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals

Nadere informatie

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR)

Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Nieuwe wet- en Regelgeving (NWR) Reed Business organiseert in het najaar de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving speciaal voor de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier SalarisMagazine

Nadere informatie

Bereik. Vakblad. Website. Wekelijkse nieuwsbrief. Social Media

Bereik. Vakblad. Website. Wekelijkse  nieuwsbrief. Social Media Arbo is dé community voor iedereen die arbeidsomstandigheden in zijn of haar takenpakket heeft. Denk daarbij aan veiligheidskundigen, arbo-coördinatoren, arbo-adviseurs, bedrijfsartsen, KAM-managers, arbeidshygiënisten,

Nadere informatie

TARIEFKAART 2018 ADVERTEREN EN CONTENTMARKETING

TARIEFKAART 2018 ADVERTEREN EN CONTENTMARKETING TARIEFKAART 2018 ADVERTEREN EN CONTENTMARKETING Introductie Samen brengen we uw duurzame prestaties nog beter in beeld Toen ik in 2009 zelf ondernemer werd, deed ik dat in de rotsvaste overtuiging dat

Nadere informatie

Redactionele formule

Redactionele formule Redactionele formule DatacenterWorks is het enige Nederlandstalige vakblad dat zich volledig richt op de technische infrastructuur van datacenters, server- en computerruimtes. Op een onafhankelijke en

Nadere informatie

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID EN VERSTERK UW NETWERK

VERGROOT UW ZICHTBAARHEID EN VERSTERK UW NETWERK BEREIK 60.000 FINANCIËLE PROFESSIONALS! Aandacht voor de vakkennis, de carrière en het netwerk van de financieel manager; met dat uitgangspunt werd de FM Club gelanceerd. De FM Club is een sterk groeiend

Nadere informatie

Redactionele formule. Nieuws en achtergronden Producten Interview industry & opinionleader Innovatie & trends Wet- & regelgeving Branche-informatie

Redactionele formule. Nieuws en achtergronden Producten Interview industry & opinionleader Innovatie & trends Wet- & regelgeving Branche-informatie Redactionele formule Vakinhoudelijke informatie over brand-veiligheid van gebouwen. Met nieuws, achtergronden en technische artikelen over installatietechnische, bouwkundige en organisatorische maatregelen

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie

vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie vakbladen - websites - e-mailnieuwsbrieven - congressen - PR - research - persberichten - marketingcommunicatie Recht op uw doel af FenceWorks heeft dankzij de combinatie van haar printtitels, mediacontacten

Nadere informatie

Over Meeting Magazine

Over Meeting Magazine Over Meeting Magazine Meeting Magazine is al 15 jaar het vakblad voor Meeting- en Eventprofessionals. De print uitgave verschijnt in een oplage van 5000 exemplaren (NOM-gecertificeerd!) en met een meeleesfactor

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience NBF multimediakit 2015,,The reach you need to strike your audience 1 Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties

Nadere informatie

PSV / NWR. In samenwerking met

PSV / NWR. In samenwerking met PSV / NWR Reed Business organiseert in het najaar de Personeel Salaris Vakdag en aansluitend de Studiedag Nieuwe Wet- en Regelgeving gericht op de doelgroep salarisprofessionals In samenwerking met Elsevier

Nadere informatie

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP

SALESKIT. happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP SALESKIT happi kids HET MAGAZINE OVER BEWUST OUDERSCHAP HET MERK Over happi.kids happi.kids is het nieuwe tijdschrift van de makers van happinez happi.kids verschijnt 4 keer per jaar en ligt 8 weken in

Nadere informatie

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg Mediakit 2013 Redactionele formule Gastvrije Zorg is al meer dan 45 jaar het vakblad voor hospitality professionals

Nadere informatie