Adressen. Internet: Telefoon: (Culemborg) (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg"

Transcriptie

1 December 2015

2 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: adres: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat ZT Geldermalsen Tel Secretaris J.H.M. Maas Wilgeboom WJ Culemborg Penningmeester A.D.H. Eigenbrood Bikolaan HB Culemborg Tel Communicatie en P.W.H. van der Linden Rijnlaan 19 ledenadministratie 4105GS Culemborg Tel Vertegenwoordiger T. v.d. Velde-Schilstra G.J. Petersstraat 40 gezelligheidsrijders 4005ML Tiel Tel Vertegenwoordiger R.F. Boersbroek Houtmolenstraat 13 toerfietsers 4105XJ Culemborg Tel Bestuurslid A.H. de Goede Margrietstraat JJ Culemborg Tel Clubhuis A.V. Statina Sportlaan HM Culemborg Tel Internet: Telefoon: (Culemborg) (Vianen)

3 De Stand der Spaken Ambities? Waar fietsen we voor? Waarom zijn we lid van onze vereniging? Wat zou onze vereniging nog mooier en leuker maken? Zo maar vragen die door mijn hoofd gingen toen ik gisteren, zaterdag 28 november, in Stroe door een verregende Veluwe over blubberige bospaden reed. Samen met drie collega-atb-ers reden we aldaar de St. Nicolaas tocht. Koude voeten, modder tot in mijn oren en ogen. Wat een hobby En dan denk je aan andere dingen. Bijvoorbeeld het prima gevoel als je zo n tocht voltooid hebt. Straks weer schone en droge kleren, een glimmende fiets (kost enige moeite, en die krakende trapas wil niet echt soepel meer draaien) en mooie en gezellige herinneringen. Of het vooruitzicht van zulke tochten met droog, zonnig weer in het voorjaar. Of de recente schitterende tochten door de herfstbossen. Of fietsen met korte mouwen en korte broek op droge wegen in de zomer. Volgens mij allemaal gevoelens en vooruitzichten die ons wekelijks weer op de fiets krijgen, los van de omstandigheden van dat moment. Of bijna los van de omstandigheden, mogelijk ziet een grote groep ATB-ers deze vooruitzichten onder deze omstandigheden toch niet als motiverend genoeg.

4 Tel Eind 2012 hadden we onze laatste leden-enquête. Conclusie hieruit was dat we redelijk unaniem lid zijn van WTC-Culemborg om samen van onze fiets-hobby te genieten. Geen ambitie voor een top-10 notering in de Tour, geen ambitie tot het breken van wereldsnelheidsrecords (alhoewel enkele leden daar fanatiek voor lijken te trainen), geen ambitie om in veel te grote groepen over de openbare weg te rijden. Afgaande op jullie reacties voldoet de vereniging aan deze doelstellingen. Onlangs had ik met een collega-bestuurslid van een andere vereniging een boeiende discussie of dit wel voldoende ambitie was. Moet je niet meer of anders of beter? Hij begreep niet dat wij redelijk tevreden zijn met de vereniging zoals deze nu is. Natuurlijk met aanhoudende aandacht voor veiligheid, imago, etc. Ik begreep niet goed waarom je meer zou moeten, en in welke richting deze ambitie dan zou moeten liggen. Meer dames als lid? Ze kunnen zich morgen zo aanmelden? Meer jeugdleden? Is er voldoende draagvlak en zijn er voldoende middelen om hen goed te begeleiden? Allemaal al eens eerder geopperd en besproken. Maar ontbreekt het mij of het bestuur aan ambitie? Of is iedereen wel happy zo? Het wordt tijd dat de leden weer eens spreken. Laten we dat in verschillende fases doen. Elke twee maanden heb ik jullie aandacht via deze Stand der Spaken (hoop ik). De volgende versie is dus de eerste van Een nieuw jaar met nieuwe kansen en goede voornemens. Ik bied graag deze aankomende Stand der Spaken aan jullie aan. Iedereen die goede voornemens, inclusief wel of juist geen nieuwe ambities met de overige leden wil delen, kan deze aan mij sturen in de komende twee maanden Dat kan een woord, wens, kernachtige zin of een compleet visionair verhaal zijn.

5 Telefoon: Maakt niet uit. Enne tijd zat voor dit soort overwegingen met alle vrije dagen die voor ons liggen. Jullie reacties vormen ongecensureerd de Stand der Spaken in de volgende Lekrijder... Eind 2012 was de laatste leden-enquête. Al even geleden dus deze gaan we in 2016, ons 25-jarig jubileum jaar, opnieuw uitvoeren. Gevoed door al jullie creatieve ideeën en visies in de eerste Lekrijder/Stand der Spaken, krijgen we daarmee een prachtig actueel beeld van wat jullie allemaal wel en niet willen met onze mooie vereniging WTC-Culemborg. O ja, en dan dit nog: Kandidaat bestuursleden (Paul direct en ondergetekende gefaseerd aftredend) zijn meer dan welkom. Met de uitslagen van bovenstaande onderzoeken en inspraak wordt besturen een soort van inkoppertje. We horen graag wie een bestuurlijke bijdrage aan de vereniging wil leveren. Ons jubileumfeest staat in potlood ingepland op waarschijnlijk een zondagmiddag in september Meer details en de exacte datum volgen vanuit de jubileum-commissie. Op zondag 10 januari 2016, 12:00 toasten we op onze gezondheid en die van de vereniging tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst bij Statina. Zet deze datum in je agenda en kom allen. Een hele fijne decembermaand, fijne feestdagen en alvast de allerbeste sportieve wensen voor 2016! Met vriendelijke groet, WTC Culemborg Raymond Groebbé Voorzitter

6 Open dag nieuwe praktijk FysiovdBerge Binnenkort is het zo ver: de fysiotherapiepraktijk van sponsor John van den Berge gaat verhuizen. Op om 12 uur openen de deuren van de prachtig verbouwde voormalige stadsboerderij in de Zandstraat 78 in Culemborg. John werkt al vijfentwintig jaar als fysiotherapeut op de Anthony van Lalainglaan. Dit jubileumjaar wordt bekroond met een mooie nieuwe locatie. Notabene naast andere sponsor Dokman Fietsen. De verbouwing startte medio augustus. In vier maanden tijd is er met man en macht gewerkt om er een toegankelijke fysiotherapiepraktijk van te maken. Samen met een architect en diverse Culemborgse bouwers, hebben John en Marian het historische pand omgetoverd tot een heus fysiotherapeutisch centrum. Naast algemene fysiotherapie, fysiofitness, oedeemtherapie en COPD begeleiding hebben ook andere collega s binnen het vakgebied aansluiting gevonden bij FysiovdBerge. Een kinderfysiotherapeut, die ook kinderbekkenfysiotherapeut is gaat één van de drie behandelkamers gebruiken.

7 Daarnaast is er een psychosomatisch fysiotherapeut, een haptotherapeut en een bekkenfysiotherapeut aangetrokken. Deze laatste dame kan ook helpen bij vraagstukken op gebied van relatie en seksualiteit. De grote oefenzaal is een fraaie open ruimte met een vide. Hier trainen de fysiofitnessgroepen. Ook vinden hier de ZwangerFit cursussen plaats. Op de eerste etage is een kleedruimte voor sporters en een kantoor annex spreekkamer. Hier huist een aantal dagen per week een voedingscoach: zij kan mensen op weg helpen naar een gezonde leefstijl, gezonde voeding en het aanpakken van overgewicht. Sportblessure spreekuur John gaat in januari starten met een gratis sportblessure spreekuur. Op maandagmorgen van tot kunnen mensen terecht met sportblessures die ze bijvoorbeeld in het weekend hebben opgelopen. Na een kort onderzoek wordt gekeken of er een behandeltraject nodig is of dat men zelf aan de slag kan met tips of adviezen van de John. Zaterdag 12 december is een feestdag: John en Marian zijn erg trots op het nieuwe pand. De leden van WTC zijn bij deze van harte uitgenodigd. Mocht u verhinderd zijn, geen probleem. Tijdens de openingsrit in april zal er ook gelegenheid zijn om de nieuwe praktijk van FysiovdBerge te bezoeken. FysiovdBerge, Zandstraat 78, 4101 EJ Culemborg. Telefoon , Kleding bestelling Alle drie artikelen, windstopper/lange broek en handschoenen, zijn in voldoende aantallen door de leden besteld om een bestelling bij de leverancier te kunnen doen. Verwachte levertijd is rond de jaarwisseling.

8 Slotstraat 10, Culemborg Internet: Telefoon: Met hartelijke groeten, Arno Wallaard Memorial Toertochtcommissie Beste wielrenfanaten, Het duurt nog een tijdje voordat het wielerseizoen van 2016 weer losbarst, maar wij willen jullie alvast een reminder toesturen. Mogelijk kan deze mooie poldertocht op jullie kalender worden gezet. Zondag 24 april 2016 zal er voor de 5de keer de Arno Wallaard Memorial Toertocht worden verreden vanaf het pittoreske dorpsplein in Meerkerk. Parkeergelegenheid is er genoeg! Alvast bedankt voor jullie aandacht. Internet: Telefoon:

9 Van de gezelligheidsrijders. Jammer dat de laatste 2 weken het weer wat tegenzat, maar verder werd er de afgelopen weken volop gefietst. Bijgaande foto is half november gemaakt bij Mieke in Buren en kijk eens door het raam met de mooie kerstversieringen... we zitten buiten op het terras in de zon. Toch niet te geloven!!!! Er zijn geen schokkende dingen gebeurd, we genieten van de mooie herfstkleuren en niet te vergeten de modderige weggetjes af en toe. De fietsen krijgen dus elke week wel een was/of afspuitbeurt. Iedereen een fijne Sint-Nicolaasavond. Groet Tiny Winkeliersactie Chopinplein De winkeliersactie op het Chopinplein waarover we in de vorige Lekrijder hebben bericht heeft ons een bedrag opgebracht van 105,10. Toch weer een leuk extraatje voor onze clubkas. Iedereen die heeft meegedaan bij deze actie, bedankt!! Het bestuur Internet: Telefoon:

10 Internet: Telefoon: Klassement Gezelligheidsrijders (april 2015 t/m oktober 2015) In het afgelopen zomerseizoen, lopend van donderdag 2 april 2015 t/m donderdag 29 oktober 2015, zijn er op de dinsdag- en donderdagmiddagen 51 fietstochten door de G-rijders gereden met een totaalafstand van ruim 1700km. Drie keer is een reguliere tocht niet ingepland (Hemelvaartsdag, BBQ en het "dagje uit); 4 x is er niet van start gegaan vanwege fikse regens. Op donderdag 2 juli stonden we bij het startpunt maar besloten we niet te gaan fietsen vanwege de extreme hitte; er was voor die dag een hittealarm afgegeven vanwege temperaturen van graden. Zover bekend is dit de eerste keer in onze clubhistorie dat om deze reden niet is gefietst. Op dinsdag 19 juni fietsten we met 17 deelnemers en opvallend was de verhouding "gewone" fietsen en "fietsen met ondersteuning": 4 "gewone" dus we kunnen ons afvragen wat is nog "gewoon"? Dinsdag 14 juli een bijzondere rit gemaakt naar Nieuwland waar de zus van Joop Werkhoven woont. Blijft heel mooi dat zij ons uitnodigt voor de koffiestop. Tijdens de pauze hebben Rinus en Ad nog even gebruik gemaakt van haar zwembad. Week 31 was ook bijzonder: zowel op dinsdag de 28ste als op donderdag de 30ste juli was het regenweer...in totaal deze week maar 9 deelnemers en op de donderdag hebben we na een klein rondje Culemborg de tocht zelfs afgebroken. Dit staat in schril contrast met dinsdag 27 oktober toen we met 19 personen waren en tijdens de koffiestop nog buiten op een terras konden zitten. Een afwisselend zomerseizoen. We hebben te maken gehad met een enkel pechgeval: een lekke band bij een E-Bike.

11 En dan nu het klassement: Leo Toor 44 Diny van Wiggen 41 Riet Bronk 39 Jan Pin 34 Theo van Kessel 32 Hugo Eigenraam 29 Annie van Schaik-van Dijk 29 Sijgje Geerding 28 Tiny van der Velde 28 Rosa van der Gun 24 Wim Bos 22 Frans van Dijk 22 Janny Pin 21 Cor Vogels 19 Wil Flipse 16 Ria van der Hurk 16 Henny van Kats 16 Ad de Goede 14 Anton van der Hurk 14 Riet Schürgers 13 Bets Balk 8 Jenny Looijen 5 Lucy van Mourik 3 Ans van der Velde 2 Corry Wammes 2 Ad van Alphen 1 Dick van Mourik 1 Leo, ook dit seizoen weer een knappe prestatie om zoveel tochten mee te rijden; gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats! Jan van Kats Internet: Telefoon:

12 Klassement Toerfietsers (april 2015 t/m oktober 2015) Ook bij de toerfietsers is weer een klassement opgemaakt over de zondagse clubritten. De winnaar is een oude bekende, maar verder in de top ook wat nieuwe gezichten. Hier is het klassement: Naam Ritten 1 Co Volmuller 26 2 Walther van den Hurk 23 3 Laurens Ulrich 22 4 Jan Henk Ringelenberg en Jan Wieman 21 6 Oof Oud 20 7 Piet Ravenhorst en Frank Romijn 19 9 Jos van Zutphen Ward Habets Rob Boersbroek, Otto Deggeller, Arjan Eigenbrood, 15 Barend de Graaf, Ton Ostermann en Guy Staals 17 Louk Janssen, Han Molenaar, Roy Poelder, 14 Riet Ringelenberg en Henro de Witt 22 Joop Dokman, Raymond Groebbé, Hans Maas, Ronald Roelofs 13 en Nico ten Wolde 27 Roelant Biegstraaten, Ton van Mook en Jeroen Spithoven John van de Berge en Marco Jakobs Jasper Blonet, Bob Booij, Rudy Brons, Joris de Hoog, 9 Willy Spithoven en Arie Verheij 38 Edmond Höppener, Martien Meindertsma en Marius Verweij 8 41 Henk van Bremen en Olivier Vollemans 7 43 Marcel Löwik, Ron Romijnders en Rianne Verheij 6 46 Paul van Beusekom, Henk Bolhuis, Kees Olsthoorn en 5 Wim van Stijn 50 Klaas Boereboom, Marco Post, Bert Tammer, 4 Pieter Verweij en Egbert van Zomeren 55 Nick Ariaans, Harry Beffers, Karel Kuizenga, Rob Kuizenga, 3 Dick Langenberg, Raymond Lockhorst, Gerben Lovink, Pieter Schengenga, Martin van Zetten en Kees Zondag 65 Fred van Bemmel, Erik Blom, René Miedema, Marc Mommer, 2 Piet van Santen, Herman Veldhuizen en Marcel Vis 72 Franz Bonkestoter, Jan van Dijk, Erik van Hooff, 1 Gert-Jan Kooij, Jeroen Kools, Gerrit Marchal, Gosse Osinga, Rien Otten, Richard Stigters en Roelof van Verseveld

13 Overzicht clubritten december 2015 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen di :30 Gezelligheidrijders Tiny van der Velde do :30 Gezelligheidrijders Theo van Kessel zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Rinus Flipse do :30 Gezelligheidrijders Diny van Wiggen zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Frans van Dijk do :30 Gezelligheidrijders Hugo Eigenraam zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Kerstvakantie do :30 Gezelligheidrijders Kerstvakantie zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Kerstvakantie do :30 Gezelligheidrijders Kerstvakantie Voorrijders toerfietsers op zondag. Voor de zondagen in de winter is er geen vooraf samengesteld rooster. Voorrijders worden van week tot week vastgesteld door een WhatsApp-groep. Geïnteresseerden om aan te sluiten bij deze groep kunnen zich melden bij Arjan Eigenbrood, mobiel bereikbaar op Internet: of Telefoon:

14 Overzicht clubritten januari 2016 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen zo Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Riet Schurgens do :30 Gezelligheidrijders Henny van Kats zo :00 Toerfietsers Nieuwjaarsreceptie di :30 Gezelligheidrijders Jan Pin do :30 Gezelligheidrijders Rinus Flipse zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Diny van Wiggen do :30 Gezelligheidrijders Theo van Kessel zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Ria van den Hurk do :30 Gezelligheidrijders Leo Toor zo :00 Toerfietsers Nieuwjaarsreceptie op 10 januari 2016 Zoals in de Stand der Spaken door de voorzitter te lezen is zullen we ook het volgende jaar weer beginnen met de traditionele Nieuwjaarsreceptie om elkaar onder het genot van bubbels en bollen het beste toe kunnen wensen voor Dit jaar is de receptie zondag 10 januari om uur. Dresselhuijs administratie Oranjestraat 29, Beusichem Telefoon:

15 Internet: Telefoon: Voorlopig programma januari Nieuwjaarsreceptie Een aantal van onderstaande data zijn nog onder voorbehoud, zodra de definitieve kalender is vastgesteld zullen we het programma publiceren op de website. 14 februari Wintertocht 3 april Lentetocht (Openingstocht) 4 april ALV voorjaarsvergadering 1 mei 1 e zondag v.d. maand TT+ 5 juni 1 e zondag v.d. maand TT+ 26 juni Zomertocht 3 juli 1 e zondag v.d. maand TT+ 7 augustus 1 e zondag v.d. maand TT+ 4 september 1 e zondag v.d. maand TT+?? september Jubileumfeest 25 jaar WTC Culemborg 2 oktober 1 e zondag v.d. maand TT+ 30 oktober Herfsttocht (start wintertijd) 31 oktober ALV Najaarsvergadering Clubritten toerrijders Zondag 3 januari t/m 28 maart uur 3 april t/m 30 oktober uur 6 november t/m 18 december uur N.B. Op 27 maart (1 e Paasdag) en 15 mei (1 e Pinksterdag) zijn de clubritten verschoven naar resp. 28 maart en 16 mei. Woensdag 11 mei t/m 31 augustus uur Clubritten gezelligheidsrijders Dinsdag 5 januari t/m 20 december uur Donderdag 7 januari t/m 22 december uur

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Augustus 2016

De Lekrijder Augustus 2016 De Stand der Spaken Mijlpaal! Beste leden, In de vorige Stand de Spaken stond ik al even stil bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Best wel een mijlpaal. Als we voor het gemak eens zeggen dat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Februari 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Stand der Spaken. december Gezellig samen.

De Stand der Spaken. december Gezellig samen. 1 De Stand der Spaken Gezellig samen. De laatste Lekrijder van ons jubileumjaar ligt nu voor je (of zie je voor je). Al 25 jaar de vereniging waarin we veel, heel veel samen gefietst hebben. In dit jubileumjaar

Nadere informatie

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Is je WTC-wintergarderobe nog compleet?... 4 De Gezelligheidsrijders... 5 Betuwse Fiets4daagse... 5 Fietstocht Zederikse Dagen...

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton JUNI 2019

Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 Fietsseizoen 2019... 4 Veilig thuis aankomen... 4 Warmte: Wat kan je ertegen doen?...

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 1 oktober 2017 Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden

Nadere informatie

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat 20 4191 ZT Geldermalsen

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Stand der Spaken. juni Beste leden,

De Stand der Spaken. juni Beste leden, 1 juni 2017 De Stand der Spaken Beste leden, Begin mei, veel te vroeg, schreef ik vast de Stand der Spaken voor deze Lekrijder. Dit stukje" treffen jullie verderop aan. Normaal stuur ik mijn SdS eerst

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

De Kuul 5 D.L.S. 5 D.L.S. 4. Kaketoe `80 4 D.L.S. 4. `t Ottertje 3. De Klok 2. V.W.H.G. drieb. kl Hoogeerd 1

De Kuul 5 D.L.S. 5 D.L.S. 4. Kaketoe `80 4 D.L.S. 4. `t Ottertje 3. De Klok 2. V.W.H.G. drieb. kl Hoogeerd 1 Moyennes Driebanden B2 klasse seizoen 5-6 Met geel gemarkeerd is het nieuwe moyenne voor het seizoen 6-7 Bij minder dan 4 partijen is het AANVANG moyenne van toepassing voor het komend seizoen Bondsnr

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton MAART 2019

Vrouwen in Peloton MAART 2019 Vrouwen in Peloton MAART 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, veranderingen in 2019... 4 Fietsseizoen 2019... 7 Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders...

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders... Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, hoe zit dat nu?... 4 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 Begroting 2019... 9 De

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot 1 augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot Zoals (hopelijk) bekend draag ik tijdens de najaar-alv de voorzittershamer over aan Guy Staals. Deze (voor)laatste Stand der Spaken mag dus best een persoonlijke

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

WWB. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Wedstrijduitslag /0 Seizoen: --0 t/m --0 Super 0 Rick Groot Op Maat 0 0 0,0 Dirk Spijker Onder Ons 0, Bertus Commandeur Onder Vrienden 0, Dick Beers Op Maat 0,0 Ids de Haan Gezellig Samenzijn

Nadere informatie

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16 De Lekrijder Juni 2016 April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 DE GOUDEN LEEUW 4 AKTIVITEITEN - KAARTAVONDEN - BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 GEBOORTE 7 PAASMIDDAG 8 ADRESSEN AGENDA MAART

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Renners... 7 Vrouwen In Peloton Rooster Clubritten

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Renners... 7 Vrouwen In Peloton Rooster Clubritten Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Culemborg Sportief, Gezond en Fit... 4 De Lekrijder in een nieuw jasje... 4 Van de gezelligheidsrijders... 5 Klassement Gezelligheidsrijders...

Nadere informatie

zaterdag 13 april 2013 Tafel 1

zaterdag 13 april 2013 Tafel 1 zaterdag 13 april 2013 18:30 Jan van Schagen - Jan Scholten B2 19:00 Louise Stoop - Maja Bergen D1 19:25 Nic Snoek - Silver Snoek C1 19:55 Lydia Kemfers - Lia van Schagen D1 20:20 Annet Stam - Louise Stoop

Nadere informatie

Openbare bijeenkomst. Zorg en Welzijn Keldonk

Openbare bijeenkomst. Zorg en Welzijn Keldonk Openbare bijeenkomst Zorg en Welzijn Keldonk 14 mei 2014 Openbare bijeenkomst Zorg en Welzijn Keldonk, 14 mei 2014 Keldonk Welkom Agenda Inleiding Doel van de avond Presentatie Hannie Penninx Pauze Discussie

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T

plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T JDB Resultaten behaald in 2018 plaats gespeeld % winst % V-T plaats gespeeld % winst % V-T Conny Smithuis 1 31 83,9 43,4 Simon Smithuis 2 52 80,8 36,4 Rinus Ploeg 47 39 48,7 6,1 Gerard Meijers 3 33 78,8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!!

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Van de redactie In deze editie blikken we o.a. terug op de gezellige brunch bij Even Resort die seizoen 2017 afsloot, ook laat onze voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Onder Ons. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde

Onder Ons. Speler Kolfclub Punten Slagen Gemiddelde Aantal spelers Super Dirk Spijker 0, Dick Ijff Op Maat 0, Dick Beers Op Maat 0,0 Ab Hageman De Schoone Twaalfven 0, Jack van Kleef Gezellig Samenzijn 0,0 0 Marcel Bergen Gezellig Samenzijn 0, Max Bruin

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

Tot ziens Andries Laan, Uw voorzitter.

Tot ziens Andries Laan, Uw voorzitter. Beste leden, Wij gaan het 59e jaar in van de Groninger Bedrijfstafeltennisbond. Dit zal in tweeduizendzestien rond deze tijd groots worden gevierd. Ideën zijn van harte welkom om iets leuks te organiseren.

Nadere informatie

Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit Marco

Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit Marco Clubontmoeting Allez Tirer - Les Francophiles, zaterdag 13 april 2019 Pos. Naam Gespeeld Punten Saldo 1 Richard Romijn, Simon de Wit 4 4 24 2 Marco de Vogel, Doortje Kuijper 4 4 21 3 Helene Winterswijk,

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

de Eerste plaats de Eerste plaats

de Eerste plaats de Eerste plaats Hallo allemaal... Sorry voor de vertraging, maar hier eindelijk het verslag over de eindeseizoenbrunch en prijsuitreiking op 27 juni van de grabbelton wedstrijden in seizoen 2017/18. Na de traktatie van

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking Toerkalender 2019 Bij ATB-TWC Brabantia worden de ritten die verreden worden samengesteld door de toercomissie. De samenstelling van de toercommissie bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Arie van

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Nieuws. Nieuws. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december

Nieuws. Nieuws. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Maart 2011 1 Nieuws Nieuws De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

In memoriam Cees Olsthoorn

In memoriam Cees Olsthoorn 1 maart 2017 In memoriam Cees Olsthoorn CEES zoals ik hem kende Cees was in de groep een bescheiden, nooit op de voorgrond tredende, nadenkende persoon. Precies het tegenovergestelde van mij. Soms, als

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Mededelingen 4 Bardienst 5 Klaverjascommissie 6 Jubileum 7 Contributie 8 Regio doublet toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHUTTERS ASSOCIATIE DISTRICT 2

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHUTTERS ASSOCIATIE DISTRICT 2 Agenda Jaar vergadering KNSA Competities 2012/2013 Opening Ingekomen stukken Notulen 2011 / 2012 Evaluatie competities 2012 / 2013 o Wijzingen dienen doorgegeven te worden aan de competitieleider Opmerkingen

Nadere informatie

Feeder op op het Amsterdam-Rijnkanaal te Tiel

Feeder op op het Amsterdam-Rijnkanaal te Tiel Uitslag van selectiewedstrijd Federatie Midden Nederland Feeder op 16-6-2012 op het Amsterdam-Rijnkanaal te Tiel Nr NK Naam Naam Vereniging Vak Nr Gewicht 1 * Gert van GELDEREN De Brasem - Tiel A 13 8431

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Indeling kantinedienst 2014/2015

Indeling kantinedienst 2014/2015 T = tossen, C = competitie, PT = pinkstertoernooi, ST = Snerttoernooi, CK = clubkampioenschappen, MT = maak kennis met tennis Indeling kantinedienst 2014/2015 Dag Tijdstip Naam Bijzonderheden/schoolvakantie

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD 4 JAARVERGADERING 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 BILJARTEN OPROEP 9 JUBILEUMFEEST 10 KAARTAVOND 12 ADRESSEN

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op

Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op Uitslag Feeder wedstrijd HF Midden Nederland op 13-06-2015 Nr NK Naam Naam Vereniging Vak Nr Gewicht 1 ** Harry de PAVERT Visclub Liemers D 3 33840 2 ** Gerard van den BERG De Alver - Westervoort B 4 25900

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Nummer 2 maart, Uitnodiging

Nummer 2 maart, Uitnodiging Infonummer PCOB Afd.Lemelerveld Nummer 2 maart, 2015 Uitnodiging U wordt van harte uitgenodigd voor de contactmiddag die gehouden wordt op dinsdag 24 maart a.s. in het Kulturhus, aanvang 14.00 uur. Deze

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Jarig in juli en augustus.

Jarig in juli en augustus. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 2 augustus 2014 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in juli en augustus. Joost Oomen, 1-7-1976. Menno Grootjans, 4-7-1958.

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

kalender Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen >

kalender Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen > kalender 2015 Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen > Een héél gelukkig 2015! Best Ei-lid, U heeft nu de kalender 2015 van t Eendeëi in handen. Op

Nadere informatie

Seizoen Blok 1

Seizoen Blok 1 Seizoen 2008-2009 Blok 1 A-Lijn # Eind % 26-08 02-09 09-09 16-09 23-09 A14 Ria Keijzers + Piet Keijzers 1 55,00 65,83 50,00 ar 63,75 47,92 47,50 A8 Monique Wessels-Bierens + Han Wessels 2 54,92 56,67 54,17

Nadere informatie

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels 1 maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels Het is eindelijk weer zover de lente is begonnen en daarmee bij menigeen ook de lente(fiets)kriebels. We hebben inmiddels al een paar weekenden met

Nadere informatie

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen?

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u weet niet hoe u dit op een verantwoorde wijze kunt doen? MEDISCHE

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Programmaboek

Programmaboek Programmaboek 2013 www.overloonsbiljartkampioenschap.nl Dinsdag 2 April Poule E1 Poule E2 Poule D1 Poule D2 Lange de Gerda 18 Peeters Theo 12 Dinnissen Erik 19 Goossens Karel 22 Kuenen Roel 17 Franken

Nadere informatie

Alle kinderen uit groep 7 B zijn inmiddels op de hoogte gebracht. We hopen dat u uw kind ook thuis goed opvangt als hij/zij erover wil praten.

Alle kinderen uit groep 7 B zijn inmiddels op de hoogte gebracht. We hopen dat u uw kind ook thuis goed opvangt als hij/zij erover wil praten. Bladzijde 1 Overlijden Bladzijde 2 Nieuwe leerlingen Uitslag MR verkiezingen Het beste paard van stal Avondvierdaagse Bladzijde 3 Penningmeester gezocht Klusjes schoolplein Zomerlezen Bladzijde 4 Zonnetje

Nadere informatie