Mercuriusstraat 6 te Asten

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mercuriusstraat 6 te Asten"

Transcriptie

1 Mercuriusstraat 6 te Asten

2 Samenvatting Verrassend ruime tussenwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is over de volledige breedte uitgebouwd en goed gelegen aan de rand van de woonwijk, met veel privacy voor en achter. Woonkamer met een houten vloer, open haard en extra veel leefruimte door de uitbouw aan de achterzijde. Goede gebouwde uitbouw met veel lichtinval middels grote ramen en twee lichtkoepels in het dak. Op de 1 e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een praktische vaste kast en een badkamer met ligbad. Er is een vaste trap naar de 2 e verdieping met een voorzolder en een 4 e slaapkamer met dakramen. De tuin is fijn op het zuidoosten gelegen, er is een stenen berging en een vrije achterom. Praktisch overzicht Adres Mercuriusstraat 6 Postcode 5721 BE Perceel 184 m² Woonoppervlakte 142 m² Inhoud woning 455 m³ Bouwjaar 1972 Woningtype Aanvaarding Vraagprijs Tussenwoning met stenen berging In overleg kosten koper Contactgegevens Beter Wonen makelaardij Helma de Corte Ommelseweg WT Asten

3 Woonkamer

4 Woonkamer en uitbouw aan de achterzijde

5 Uitbouw en keuken

6 Toilet en slaapkamer 1

7 Slaapkamer 2 en slaapkamer 3

8 Badkamer

9 Slaapkamer 4

10 Tuin met veel privacy

11 Achtergevel met uitbouw, berging en vrije achterom

12 Straatbeeld en woonomgeving, fijn aan de rand van de wijk

13 Plattegrond begane grond

14 Plattegrond 1 e verdieping

15 Plattegrond 2 e verdieping

16 3D beelden begane grond en 1 e verdieping

17 3D beeld 2 e verdieping en ligging

18 Omschrijving Begane grond Entree Hal Toilet Woonkamer Uitbouw Keuken Keukenopstelling Voortuin met overdekt entree. Parkeerstrook voor de deur en aan de overzijde. Ruime hal met een donkere tegelvloer, wanden met stucwerk en lambrisering. Meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar. Toilet, trapopgang, trapkast met schappen, garderobe, toegang naar de woonkamer en naar de keuken. De toiletruimte is deels betegeld, uitgerust met een staand toilet en een fontein. Woonkamer met een eiken houten vloer, wanden met behang en een texwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een mooie houthaard. Er is extra veel ruimte door de uitbouw aan de achterzijde, in fijne open verbinding met de woonkamer. De woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor geniet u in deze woning van extra veel leefruimte. De eiken houten vloer loopt door vanuit de woonkamer. Vanuit de uitbouw is er een open verbinding met de woonkamer en met de keuken. Het dak is voorzien van 2 grote lichtkoels en de achtergevel met grote raampartijen waardoor de uitbouw is voorzien van veel lichtinval. Wanden met schoonmetselwerk en een houten schroten plafond afwerking. Radiator met een externe voeler en de deur naar de tuin. Half open keuken met een tegelvloer, wanden deels met lambrisering en deels met texwerk en een texwerk plafond. Wandopstelling met een kunststof werkblad, onder- en bovenkasten. De keuken is uitgerust met een dubbele RVS spoelbak, 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Er is voldoende ruimte om de keuken eventueel extra uit te breiden. Eerste verdieping Overloop De overloop is afgewerkt met een berkenhouten parketvloer (in ca gelegd) en een praktische vaste kast. Slaapkamer 1 Een ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen, afgewerkt met een laminaatvloer, texwerk wanden en plafond. Slaapkamer 2 Eveneens een ruime slaapkamer, aan de voorzijde gelegen, afgewerkt met een berkenhouten parketvloer (in ca gelegd), wanden met behang en een texwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een vaste wastafel. Slaapkamer 3 Slaapkamer aan de achterzijde gelegen, afgewerkt met een laminaatvloer, texwerk wanden en plafond. Alle slaapkamers. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. Badkamer De badkamer is voorzien van twee kleine ramen in de voorgevel met kunststof kozijnen met dubbele beglazing en uitgerust met een ligbad met douchescherm en douchegarnituur, een toilet, een vaste wastafel met meubel, spiegel en verlichting. De badkamer is grotendeels deels betegeld, uitgerust met mechanische ventilatie en een plafond met een nette brede lambrisering met inbouwspots. In de badkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, deze kan eventueel na aanpassing worden verplaatst naar de vaste kast op de overloop of naar de voorzolder op de 2 e verdieping.

19 Tweede verdieping Voorzolder Slaapkamer 4 De 2 e verdieping is fijn met een vaste trap te bereiken. Ruime voorzolder afgewerkt met houten planken vloer. Er is veel bergruimte onder de dakschuinte met schuifdeurtjes en daglicht middels een 4-pans dakraam aan de achterzijde. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling voor de CV-ketel (Nefit Topline HR, ca. 2009). Een ruime 4 e slaapkamer, met twee Velux dakramen aan de achterzijde en een Velux dakraam aan de voorzijde, plafond met gipsplaten en bergruimte onder de dakschuinte. Tuin Tuin Ligging Erfafscheiding Berging Achterom De tuin is aangelegd met een gazon, bestrating bij de achtergevel en achter in de tuin en fraaie beplanting. Er zijn foto s beschikbaar om de tuin met zorgvuldig uitgekozen beplanting in bloei te zien. Er is fijn een vrij uitzicht aan de achterzijde en de tuin is voorzien van groen blijvende beplanting welke zorgen voor extra privacy aan de zijkant. De tuin is verder voorzien van een zonneluifel en een buitenkraan bij de achtergevel. De tuin is op het zuidoosten gelegen. Hierdoor geniet u van de ochtend- en de middagzon in de tuin en de latere zon achter in de tuin. De ligging zorgt tevens voor een fijne lichtinval in de uitbouw met de lichtkoepels. De tuin is aan een zijde voorzien van een metselwerk erfafscheiding en aan de ander zijde van een houten schutting. Vrijstaande berging achter in de tuin van ca. 4 bij 2 meter groot, halfsteens gebouwd, met een betonvloer en een asbesthoudend golfplaten dak. De berging is voorzien van elektra en daglicht. Grenzend aan de berging een overkapping voor houtopslag en om de afvalcontainers uit het zicht te plaatsen. Er is een vrije achterom middels een houten poort achter in de tuin, naast de berging. Woonomgeving Woonstraat Ligging Deze tussenwoning ligt fijn aan een woonstraat in woonwijk de Sterrenwijk. Op korte afstand van het centrum, sport- en zorgvoorzieningen. De woning is fijn gelegen aan de rand van de wijk, met bijna geen overburen en voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

20 Kadastrale kaart

21 Bijzonderheden Zeer ruime tussenwoning. De begane grond is over de volledige breedte uitgebouwd. Uitbouw met fijn veel lichtinval. Woonkamer met houten vloer, kan geschuurd worden om naar eigen smaak af te werken. Open haard in de woonkamer, dubbelwandige pijp vanaf de verdieping, gekeurd door de brandweer. Drie ruime slaapkamers op de 1 e verdieping. Vaste trap naar de 2 e verdieping met ruime 4 e slaapkamer. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing m.u.v. het raam naast de voordeur. Begane grond met houten kozijnen en de eerste verdieping met kunststof kozijnen. De houten kozijnen aan de achterzijde zijn in 2013 geschilderd. Dakgoten en regenpijpen zijn in 2013 vervangen. Nefit HR C.V. ketel d.d Uitbouw met vloer- en dakisolatie. Dakbedekking van de uitbouw en de dubbelwandige lichtkoepels zijn ca. 10 jaar geleden vernieuwd. Het dak van de woning is van binnenuit nageïsoleerd met glaswol. Vrijstaande stenen berging en een poort met vrije achterom. Fijn gelegen in woonwijk de Sterrenwijk. Aan de rand van de wijk en bijna geen overburen. Maak gebruik van de Starterslening van de gemeente Asten voor een eerste koophuis! Hiermee overbrugt u het verschil tussen de prijs van het huis dat u wilt kopen en het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Uw Beter Wonen woning? Indien u interesse heeft in deze woning kunnen we altijd een bezichtiging inplannen om te kijken of dit uw ideale woning is. U kunt me daarvoor bellen op nummer of mailen naar Een woning kopen is een emotionele beslissing die u niet zomaar neemt. U kunt me daarom altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Ook wanneer u niet zeker weet bij u wie u terecht kunt met uw vraag. Het belangrijkste is dat u niet met vragen blijft zitten. Aankoopinformatie Koopakte Tussen koper en verkoper komt er een overeenkomst tot stand zodra beide partijen een koopakte hebben ondertekend. De koopakte zal worden opgemaakt door Beter Wonen makelaardij conform het model dat is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

22 Kosten koper Deze woning wordt kosten koper (k.k.) aangeboden. Dit betekent dat alle kosten die gemoeid zijn met de verwerving van de woning voor rekening van de koper zijn. De kosten koper bestaan in de regel uit overdrachtsbelasting en de kosten die de notaris in rekening brengt voor het opmaken en inschrijven van de akte van levering. Notariskeuze De koper heeft het recht te kiezen welke notaris de overdracht zal verzorgen. Ontbindende voorwaarden Tijdens de onderhandelingen kunnen tussen koper en verkoper afspraken over voorbehouden zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor het rondkrijgen van de financiering. Veelal wordt een termijn van vijf of zes weken aangehouden voor deze voorbehouden vanaf het moment dat er mondelinge overeenstemming is bereikt. U dient dit verzoek zelf aan te geven tijdens de onderhandelingen. Bankgarantie/waarborgsom De koper wordt verplicht binnen een termijn van 6 weken na het bereiken van mondelinge overeenstemming een bankgarantie of waarborgsom af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Dit bedrag of document dient afgegeven te worden aan de notaris. Onderzoeksplicht koper De koper dient een huis goed te onderzoeken voordat hij het koopt. Het gaat tenslotte om een zaak van grote waarde. De koper dient zorgvuldig en actief te werk te gaan. Hij moet daarmee voorkomen dat hij onder invloed van een verkeerde voorstelling van zaken een koopovereenkomst sluit. Dit wordt de onderzoeksplicht van de koper genoemd. Houdt koper zich niet aan zijn onderzoeksplicht, dan kan dit grote nadelige gevolgen voor hem hebben. Een koper doet er verstandig aan relevante vragen te stellen. De onderzoeksplicht kan met zich meebrengen dat de koper het huis nauwgezet inspecteert en daarbij wordt bijgestaan door een deskundige, zoals een makelaar of een bouwtechnicus. Mededelingsplicht verkoper Bij het aangaan van een (ver)koopovereenkomst moet de verkoper niet alleen op zijn eigen belangen letten. Hij moet ook rekening houden met de belangen van de koper. Dit kan met zich meebrengen dat hij de koper gevraagd, maar ook ongevraagd moet inlichten over feiten betreffende zijn huis. Dit wordt mededelingsplicht van de verkoper genoemd. In het algemeen is er sprake van een mededelingsplicht voor de verkoper indien hij een bepaalde eigenschap van het huis kende (of behoorde te kennen) die niet bekend is bij de koper terwijl verkoper wist (of behoorde te weten) dat die eigenschap voor de koper van belang is.

23 Erfdienstbaarheden Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn, bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen. Ze gaan over op de koper en worden als bijlage aan de koopakte gehecht. Meestal staan ze vermeld in het eigendomsbewijs van de verkoper en vormt dit document de bijlage van het koopcontract. Lijst van zaken Welke onroerende zaken achterblijven in de woning wordt meestal vastgelegd in een lijst van (on)roerende zaken. De verkopende makelaar beschikt over deze lijst. Mocht u tijdens het tot stand komen van de overeenkomst niets afspreken over de inhoud van deze lijst, dan wordt deze lijst zonder aanpassingen automatisch bindend voor beide partijen en zal deze als bijlage bij de koopakte worden gevoegd. Veel gestelde vragen rondom de aankoop van een woning 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Door een bod te doen bent u nog niet automatisch in onderhandeling. U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. Een verkoper is niet verplicht om een tegenbod te doen. 2. Mag de makelaar tijdens een onderhandeling doorgaan met bezichtigingen? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. 3. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die heeft bezichtigd of als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure en met wie als eerste in onderhandeling wordt gegaan. Heeft u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. 4. Ik heb als eerste gebeld voor een bezichtiging. Ben ik dan nummer 1? Nee. Aan een bezichtigingsafspraak kunt u geen rechten ontlenen. Deze is geheel vrijblijvend voor zowel u als de verkoper. Mogelijk heeft een ander na u gebeld die eerder tijd kon vrijmaken voor een bezichtiging. 5. Ik wil een optie of een toezegging dat ik nummer 1 ben voor de woning. Kan dat? Ja, dat kan, maar gebeurt niet vaak. Meestal zal de verkoper zich niet willen binden aan een toezegging. Een optie of toezegging kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende makelaar beslissen hierover.

24 6. Iemand heeft een bod gedaan. Mag ik dan ook nog een bod doen? Als een woning onder bod is mag u wel een bod uitbrengen, maar de verkoper zal dan normaal gesproken (behoudens uitzonderingen, zie vraag 7) pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. 7. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkoper samen met de verkopende makelaar besluiten om een lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen, bijvoorbeeld door een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans. 8. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De rechter heeft bepaald dat de vraagprijs wordt gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet. 9. Mag de verkoper de vraagprijs tijdens de onderhandeling verhogen? Ja, zolang de woning nog niet is verkocht, is de verkoper vrij om zijn prijs aan te passen. 10. Wanneer vervalt een bod? De rechter heeft bepaald dat als de wederpartij een bod niet accepteert maar een nieuw tegenbod uitbrengt, dat dan het oude bod is vervallen. Er is geen verplichting om door te onderhandelen. 11. Heb ik automatisch recht op een ontbindende voorwaarde voor financiering? Nee, ontbindende voorwaarden en de precieze inhoud ervan moeten tijdens de onderhandeling zijn overeengekomen, anders worden deze niet opgenomen in de koopovereenkomst. 12. Hoe komt de koop tot stand? Als partijen het eens zijn geworden over de prijs en de bijkomende voorwaarden (zoals de opleveringsdatum en ontbindende voorwaarden), legt de makelaar de mondelinge koop vast in een NVM koopakte, die door beide partijen ondertekend wordt in bijzijn van de makelaar. Alle hierbij vermelde gegevens en maten zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

25 Starterslening Eigen huis kopen met een starterslening Wilt u voor het eerst een eigen woning kopen, maar de hypotheek is net een brug te ver? Dan is een starterslening misschien iets voor u. Voorwaarden Met een starterslening overbrugt u het verschil tussen de prijs van het huis dat u wilt kopen (inclusief de bijkomende kosten) en het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: U (en uw eventuele medeaanvrager) bent meerderjarig; U(en uw eventuele medeaanvrager) bent jonger dan 36 jaar; Het is uw eerste koopwoning; U koopt een (nieuw te bouwen)woning in de gemeente Asten; De kosten voor aanschaf van de woning zijn maximaal ,-. Hieronder valt de koopsom en bijkomende kosten zoals notariskosten; Verbeterkosten zijn toegestaan voor de berekening van de hoogte van de Starterslening; U maakt geen gebruik van Koopsubsidie Bezit Eigen Huis of andere financiële regelingen of kortingen; Uw hypotheek is verstrekt met Nationale Hypotheek Garantie; De benodigde starterslening bedraagt maximaal 15% van de aanschafkosten; U moet zelf in de woning gaan wonen. Aanvragen Omdat de gemeente maar een beperkte hoeveelheid startersleningen mag uitgeven, wordt uw aanvraag getoetst. Uw financieel adviseur informeert u over uw financieringsmogelijkheden. U kunt gebruik maken van de rekentool. Zodra u de woning gekocht hebt, kunt u de lening bij de gemeente aanvragen met de volgende documenten: Een door partijen getekenden koop- of koop-/aannemingsovereenkomst; Kopie van het legitimatiebewijs van de koper(s). Hierna ontvangt u een aanvraagformulier. Wij adviseren u dit formulier in overleg met uw financieel adviseur in te vullen en de aanvraag te doen bij de SVn. Ontbindende voorwaarde Wij adviseren u in overleg met uw financieel adviseur een ontbindende voorwaarde op te nemen in de koopovereenkomst specifiek voor de Starterslening. Zodoende heeft u een ontbindingsmogelijkheid voor het geval dat u de Starterslening niet (tijdig) kunt verkrijgen. Meer informatie Uitgebreide informatie over de starterslening vindt u op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en op de website van de gemeente: https://www.asten.nl/wonen-en-leven/starterslening.html.

Mercuriusstraat 6 te Asten

Mercuriusstraat 6 te Asten Mercuriusstraat 6 te Asten Samenvatting Verrassend ruime tussenwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is over de volledige breedte uitgebouwd en goed gelegen aan de rand van de woonwijk, met veel privacy

Nadere informatie

Palmstraat 21 te Asten

Palmstraat 21 te Asten Palmstraat 21 te Asten Samenvatting Deze tussenwoning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd en biedt daardoor fijn veel extra leefruimte op de begane grond. Ruime L-vormige woonkamer

Nadere informatie

Orionstraat 16 te Asten

Orionstraat 16 te Asten Orionstraat 16 te Asten Samenvatting Nette, goed onderhouden en ruime tussenwoning met uitbouw aan de achterzijde. Begane grond met vloerverwarming, veel leefruimte, uitbouw met daklichten en tuindeuren.

Nadere informatie

Driehoekstraat 10 te Asten

Driehoekstraat 10 te Asten Driehoekstraat 10 te Asten Samenvatting Mooie gerenoveerde en fors uitgebouwde jaren 30 woning. Het betreft een half vrijstaande woning met terrasoverkapping en carport aan de achterzijde. De woning is

Nadere informatie

Neptunusstraat 18 te Asten

Neptunusstraat 18 te Asten Neptunusstraat 18 te Asten Samenvatting Zeer ruime, uitgebouwde tussenwoning met 4 goede slaapkamers, terrasoverkapping, berging en carport. Begane grond met houten vloer, diepe woonkamer en mooie een

Nadere informatie

Duijssencamp 44 te Asten

Duijssencamp 44 te Asten Duijssencamp 44 te Asten Samenvatting Zeer goed gelegen geschakelde hoekwoning met oprit, op een royaal perceel van 426 m². Gelegen aan een uniek rustige woonstraat op een fijne vrije hoek, direct aan

Nadere informatie

Floralaan 13 te Asten

Floralaan 13 te Asten Floralaan 13 te Asten Samenvatting Mooie en fors uitgebouwde tussenwoning met verrassend veel leefruimte. Ruime woonkamer met een mooie massief eiken houten vloer. Half open woonkeuken in de uitbouw over

Nadere informatie

Boerhaavestraat 14 te Vlierden

Boerhaavestraat 14 te Vlierden Boerhaavestraat 14 te Vlierden Samenvatting Nette hoekwoning gelegen in een rustige woonstraat te Vlierden. Begane grond met lichte doorzon woonkamer en een separate keuken. Op de eerste verdieping zijn

Nadere informatie

Jupiterstraat 27 te Asten

Jupiterstraat 27 te Asten Jupiterstraat 27 te Asten Samenvatting Ruime twee-onder-één kapwoning met uitbouw, 4 slaapkamers, oprit, garage en bijkeuken. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, er is extra veel leefruimte

Nadere informatie

Heerbaan 68 te Asten

Heerbaan 68 te Asten Heerbaan 68 te Asten Samenvatting Fijne twee-onder-een kapwoning met een eigen dubbele oprit aan de voorzijde en een diepe achtertuin. Deze woning is mooi gelegen met een groen uitzicht aan de voorzijde.

Nadere informatie

Molenhof 26 te Someren

Molenhof 26 te Someren Molenhof 26 te Someren Samenvatting Fijn hoekappartement met eigen berging en balkon, gelegen midden in het centrum van Someren. Het appartement ligt op de hoek van de 2 e verdieping, u heeft geen bovenburen

Nadere informatie

Daliastraat 22 te Asten

Daliastraat 22 te Asten Daliastraat 22 te Asten Samenvatting Deze tussenwoning is aan achterzijde uitgebouwd met een leefkeuken en een bijkeuken, er is een diepe tuin op het zuiden met overkapping aan de achtergevel, een berging

Nadere informatie

Samenvatting. Praktisch overzicht. Adres Iepelaar 8

Samenvatting. Praktisch overzicht. Adres Iepelaar 8 Iepelaar 8 te Asten Samenvatting Zeer goed afgewerkte tussenwoning met een stenen berging, fijn gelegen in woonwijk de Hemelberg. Deze woning heeft een zonnige tuin die heerlijk op het zuiden gesitueerd

Nadere informatie

Houtstraat 32 te Asten

Houtstraat 32 te Asten Houtstraat 32 te Asten Samenvatting Twee-onder-een kap woning met oprit, berging en een zeer diepe tuin. Gelegen op een zeer ruim perceel van maar liefst ca. 439 m²! Begane grond met lichte doorzon woonkamer,

Nadere informatie

Kleine Bergdijk 13 te Asten

Kleine Bergdijk 13 te Asten Kleine Bergdijk 13 te Asten Samenvatting Vrijstaande woning met inpandige garage, op een zeer goede en gewilde locatie in Asten. Gelegen op een groot perceel van ca. 735 m² met een heerlijk diepe tuin

Nadere informatie

3 e Sint Jozefstraat 3 te Asten

3 e Sint Jozefstraat 3 te Asten 3 e Sint Jozefstraat 3 te Asten Samenvatting Uniek in deze prijsklasse, uitgebouwde tweekapper met garage en een berging! De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft hierdoor een ruime woonkamer,

Nadere informatie

Albert van Cuijckstraat 43 te Asten

Albert van Cuijckstraat 43 te Asten Albert van Cuijckstraat 43 te Asten Samenvatting Zeer goed gelegen en uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met oprit en garage. Gelegen in een mooie woonstraat op goede woonstand, wonen in de gewilde Albert

Nadere informatie

Elfenbank 94 te Asten

Elfenbank 94 te Asten Elfenbank 94 te Asten Samenvatting Zeer goed onderhouden en geheel gemoderniseerde tussenwoning met diepe tuin en berging. De begane grond is geheel vernieuwd en goed afgewerkt met een moderne tegelvloer

Nadere informatie

Saturnusstraat 24 te Asten

Saturnusstraat 24 te Asten Saturnusstraat 24 te Asten Samenvatting Goed onderhouden en uitgebouwde hoekwoning met garage, zeer ruime carport en luxe tuinoverkapping. Begane grond met fraaie erker aan de voorzijde, tegelvloer met

Nadere informatie

Heesakkerweg 53 te Asten

Heesakkerweg 53 te Asten Heesakkerweg 53 te Asten Samenvatting Twee-onder-één-kap-woning met oprit, berging en een uniek diepe tuin met een multifunctioneel tuinhuis. Gelegen aan de rand van Asten op een perceel van maar liefst

Nadere informatie

Lienderweg 75 te Asten

Lienderweg 75 te Asten Lienderweg 75 te Asten Samenvatting Ruime twee-onder-één kapwoning met mooie tuin, fietsenberging en garage aan de achterzijde. Fijn gelegen aan de rand van woonwijk de Kruidenbuurt. De woonkamer is voorzien

Nadere informatie

Meidoorn 8 te Liessel

Meidoorn 8 te Liessel Meidoorn 8 te Liessel Samenvatting Ruime uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met berging en carport, zeer goed en luxe afgewerkt! De woning is in 2012 voorzien van een nieuwe moderne en complete keuken,

Nadere informatie

Duijssencamp 23 te Asten

Duijssencamp 23 te Asten Duijssencamp 23 te Asten Samenvatting Nette tussenwoning met een fraaie erker aan de voorzijde en een uitbouw aan de achterzijde met hier de keuken. Tussenwoning met carport en een stenen berging. Woonkamer

Nadere informatie

Samenvatting. Ruime twee-onder-één kapwoning, uitgebouwd aan de achterzijde, met oprit, carport en garage/berging.

Samenvatting. Ruime twee-onder-één kapwoning, uitgebouwd aan de achterzijde, met oprit, carport en garage/berging. Hazepad 5 te Asten Samenvatting Ruime twee-onder-één kapwoning, uitgebouwd aan de achterzijde, met oprit, carport en garage/berging. Ruime woonkamer met een houten vloer, er is extra veel leefruimte door

Nadere informatie

Iepelaar 6 te Someren

Iepelaar 6 te Someren Iepelaar 6 te Someren Samenvatting Vrijstaande woning met zeer fraaie indeling en opzet, met garage en carport op een mooi perceel van 716 m². Begane grond met een open hal, ruime woonkamer met open haard

Nadere informatie

Notelaar 11 te Asten

Notelaar 11 te Asten Notelaar 11 te Asten Samenvatting Mooi uitgebouwde en instapklare tussenwoning met een nette keuken en nieuwe moderne badkamer. Deze woning is goed gelegen in de woonwijk de Hemelberg met de Polderse bossen

Nadere informatie

Leliestraat 10 te Asten

Leliestraat 10 te Asten Leliestraat 10 te Asten Samenvatting Goed onderhouden hoekwoning, in 2012 gerenoveerd, met een zeer diepe achtertuin van circa 26 meter diep! Begane grond met doorzon woonkamer en een dichte keuken met

Nadere informatie

Atalanta 21 te Someren

Atalanta 21 te Someren Atalanta 21 te Someren Samenvatting Zeer mooi afgewerkte tussenwoning met diepe tuin en een houten berging, fijn gelegen in Waterdael III, de nieuwste woonwijk van Someren. Deze woning is in 2009 gebouwd,

Nadere informatie

Koestraat 37 te Asten

Koestraat 37 te Asten Koestraat 37 te Asten Samenvatting Zeer mooi afgewerkte tussenwoning met nette tuin, een stenen berging en een dubbele carport. Fijn gelegen in nieuwbouwwijk Loverbosch met een heerlijk vrij uitzicht aan

Nadere informatie

Berkmortel 51 te Deurne

Berkmortel 51 te Deurne Berkmortel 51 te Deurne Samenvatting Mooie en ruim uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met serre, garage, carport en luxe badkamer. De begane grond is aan de achterzijde uitgebouwd, voorzien van een fijne

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Drielandendreef 266, Harderwijk. Vraagprijs: 187.500,- kosten koper

Verkoopbrochure. Drielandendreef 266, Harderwijk. Vraagprijs: 187.500,- kosten koper Verkoopbrochure Drielandendreef 266, Harderwijk Vraagprijs: 187.500,- kosten koper Deze brochure bevat uitgebreide informatie om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. U treft in deze brochure

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Prunusstraat 1 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1958 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert 215.000,- K.K. In overleg Een ruime, goed onderhouden tussenwoning met dakopbouw, berging, carport en vrije achterom. Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Vraagprijs 184.000,- kosten koper Keurige tussenwoning met uitbouw op groot perceel met ruime achterom voorzien van overdekte parkeerplaats gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Dit geheel gemoderniseerde en zeer verzorgde woonhuis is uitgebouwd met een serre over de gehele breedte. De woning is voorzien van een nieuwe badkamer (2009), nieuw stucwerk

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (De Kelen) Ekster 7 In een rustige woonomgeving, op korte afstand van grote groen- /speelvoorziening,

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Trombonedreef 69, Harderwijk. Vraagprijs: ,- kosten koper

Verkoopbrochure. Trombonedreef 69, Harderwijk. Vraagprijs: ,- kosten koper Verkoopbrochure Trombonedreef 69, Harderwijk Vraagprijs: 297.500,- kosten koper Deze brochure bevat uitgebreide informatie om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. U treft in deze brochure

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel Vraagprijs: 139.500 k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 139.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Chopinstraat 1, Hulst. Vraagprijs 293.000,= k.k.

Chopinstraat 1, Hulst. Vraagprijs 293.000,= k.k. Chopinstraat 1, Hulst Vraagprijs 293.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 293.000,= k.k. Aantal kamers 4 3 Bouwjaar 1990 Aantal slaapkamers Woonoppervlakte 144 m 2 Inhoud 420 m

Nadere informatie

Millekens 14 te Milheeze

Millekens 14 te Milheeze Millekens 14 te Milheeze Samenvatting Zeer mooi afgewerkte twee-onder-één kapwoning met luxe veranda aan de achterzijde. Heerlijk aan de rand van Milheeze, direct aan het buitengebied gelegen met een groen

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN Op een goede locatie in de wijk Mensfort in Woensel gelegen deels gerenoveerde tussenwoning met vernieuwde badkamer, toilet en nieuwe cv-combiketel. Bouwjaar: ca. 1962 Perceel: 149 m² Inhoud: ca. 325 m³

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Lindestraat 22, te Valkenswaard Lindestraat 22, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1955 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 100 m² Inhoud : circa 360 m³ Perceel : circa 170 m² Kamers : 5 Ligging

Nadere informatie

Mookhoek, Griendstraat 64

Mookhoek, Griendstraat 64 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mookhoek, Griendstraat 64 Wonen in een heerlijke rustige buurt met de tuin direct aan de polder? Dat is nu mogelijk bij deze landelijk

Nadere informatie

Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE

Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE Inhoud: 360 m³ Woonoppervlakte: 115 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1973 Perceel: 184 m² VRAAGPRIJS: 244.500,00 k.k. Martin Luther Kinglaan 80 te GOIRLE Aan een fraaie brede woonstraat in de gewilde

Nadere informatie

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Verrassend ruime en keurig afgewerkte tussenwoning met berging, eigen achterom, vier slaapkamers, moderne keuken en nette badkamer.

Nadere informatie

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 ZEER SCHERP GEPRIJSD!! Mooie instapklare tussenwoning in het centrum van Venray. Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: ca.: 122m² Inhoud: ca.: 400m³ Vraagprijs: 210.000,- k.k. Renée

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Vondellaan 28, Ermelo. Vraagprijs: 475.000,- kosten koper

Verkoopbrochure. Vondellaan 28, Ermelo. Vraagprijs: 475.000,- kosten koper Verkoopbrochure Vondellaan 28, Ermelo Vraagprijs: 475.000,- kosten koper Deze brochure bevat uitgebreide informatie om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. U treft in deze brochure o.a.

Nadere informatie

Antoon van de Venstraat 8, 5691 CK Son en Breugel

Antoon van de Venstraat 8, 5691 CK Son en Breugel Antoon van de Venstraat 8, 5691 CK Son en Breugel VRAAGPRIJS 285.000,- K.K. Vestiging Eindhoven Omschrijving Aan een gezellige straat, in het centrum van Son gelegen, op een groot perceel, uitgebouwde

Nadere informatie

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater

Dijkgraaflaan 150 - Oudewater - Vraagprijs 199.000 Kosten Koper Omschrijving Dijkgraaflaan 150 - Royale woning met aan de voorzijde prachtig vrij uitzicht over de weilanden en de Ruyge Weide. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ TE KOOP Dr. Ariënsstraat 38 Budel Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 199.000 k.k. Type woning Standaard Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1975 Algemene

Nadere informatie

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl

Rozenlaan 17 - Hoek Verzekeringen Hypotheken Financiële planning Pensioenen Verhuur o.g. Makelaardij www.witteboussen.nl Rozenlaan 17 - Hoek Rozenlaan 17 Hoek Ruime 2/1 kapwoning met uitbouw en garage op 315 m2 eigen grond. Gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig vrij uitzicht op de polder en de kreek. Vraagprijs:

Nadere informatie

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k. Nieuwendijk 71 Axel Vraagprijs 235.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 235.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven Deze ruime, uitgebouwde tussenwoning met berging is gelegen in een rustige woonomgeving aan een hofje met alleen bestemmingsverkeer tegenover groenvoorzieningen en in de nabijheid van uitvalswegen, basisschool,

Nadere informatie

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken Uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met 5 slaapkamers, royale woonkeuken, oprit, garage en fijne achtertuin. Een echt ruime woning! Gelegen in het gezellige dorp Esch nabij een speelveldje, basisschool, supermarkt

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

Verkoopbrochure. De Enk 52, Ermelo. Vraagprijs: ,- kosten koper

Verkoopbrochure. De Enk 52, Ermelo. Vraagprijs: ,- kosten koper Verkoopbrochure De Enk 52, Ermelo Vraagprijs: 210.000,- kosten koper Deze brochure bevat uitgebreide informatie om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning. U treft in deze brochure o.a. het

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Anna Bijnslaan 8 4707 AK Roosendaal Vraagprijs: 142.500 k.k. OMSCHRIJVING Op rustige locatie, nabij het centrum gelegen ruime tussenwoning met vrijstaande berging, voor- en op het noorden gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Vraagprijs 269.000,-- k.k. HERTEN GERBERGAWEG 17 Keurig onderhouden ruim vrijstaand woonhuis Gelegen aan de rand van het dorp Slaapkamer met douchecabine op begane grond 3 Slaapkamers op de verdieping Vraagprijs 269.000,-- k.k.

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel Vraagprijs: 149.500 k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Schoutstraat 7 Sluiskil Vraagprijs 285.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 285.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1965 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte 740 m 2 170 m 2

Nadere informatie

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k. Zonnemare 21 Axel Vraagprijs: 365.000,00 k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 365.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Jan Jansstraat 5 Losser

Jan Jansstraat 5 Losser Jan Jansstraat 5 Losser Objectomschrijving Prachtig gelegen in een kind vriendelijke omgeving, op loopafstand van het centrum en scholen, met vrij uitzicht over speelweide/ sportveld ( oude Tarveld) ligt

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Van Gastel Makelaardij Telefoon: 073 644 5077 Website: www.vangastelmakelaardij.nl ALGEMEEN Op een prima locatie in gewilde wijk Maaspoort gelegen, royale hoekwoning

Nadere informatie

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m². SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Vraagprijs : 159.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m². Inhoud : ca. 389 m³. Algemeen: Ruime tussenwoning met stenen berging. Voorzien van

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving PRINZENSTRAAT 19 GEMERT. Dit halfvrijstaand woonhuis met berging en overdekt terras is gelegen in een kindvriendelijke omgeving

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

TE KOOP. Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k. TE KOOP Prinzenstraat 8 5421 JK Gemert Vraagprijs: 219.000 k.k. Omschrijving PRINZENSTRAAT 8 GEMERT Dit degelijk gebouwd halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en overdekt terras is gelegen in een

Nadere informatie

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k.

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k. Singel 22 Biervliet Vraagprijs 189.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 189.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1950 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Ca. 339 m2 Ca. 85 m

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Geertshof 15b te Breda

DOCUMENTATIE. Geertshof 15b te Breda DOCUMENTATIE Geertshof 15b te Breda GEERTSHOF 15b te BREDA Uitstekend onderhouden instapklaar maisonnette met 2 balkonnen (op het zuiden gesitueerd), 3 slaapkamers en een woonkamer van ca. 35m². De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Valeriusstraat 46 5421 TV Gemert Vraagprijs: 205.000 k.k. Omschrijving VALERIUSSTRAAT 46 GEMERT. Deze ruime tussenwoning is gelegen op een zeer rustige, groene en kindvriendelijke locatie op korte

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Schutterlaan 64 te Eindhoven Schutterlaan 64 te Eindhoven 179.000,- K.K. In overleg Goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met berging en tuin op het oosten. De woning is rustig gelegen in de wijk Eckart, nabij diverse voorzieningen

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k. Inhoud: 400 m³ Woonoppervlakte: 123 m² Externe bergruimte: 8 m² Bouwjaar: 1984 Perceel: 144 m² VRAAGPRIJS: 229.000,00 k.k. Weegbree 1 te GOIRLE Op een rustige woonlocatie aan verkeersluw woonerf in woonwijk

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k.

Oranjestraat 3-5 Ijzendijke. Vraagprijs ,= k.k. Oranjestraat 3-5 Ijzendijke Vraagprijs 249.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Centrum In overleg 249.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1992 Oppervlakte 85 m 2 woning Oppervlakte

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie