Mercuriusstraat 6 te Asten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mercuriusstraat 6 te Asten"

Transcriptie

1 Mercuriusstraat 6 te Asten

2 Samenvatting Verrassend ruime tussenwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is over de volledige breedte uitgebouwd en goed gelegen aan de rand van de woonwijk, met veel privacy voor en achter. Woonkamer met een houten vloer, open haard en extra veel leefruimte door de uitbouw aan de achterzijde. Goede gebouwde uitbouw met veel lichtinval middels grote ramen en twee lichtkoepels in het dak. Op de 1 e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een praktische vaste kast en een badkamer met ligbad. Er is een vaste trap naar de 2 e verdieping met een voorzolder en een 4 e slaapkamer met dakramen. De tuin is fijn op het zuidoosten gelegen, er is een stenen berging en een vrije achterom. Praktisch overzicht Adres Mercuriusstraat 6 Postcode 5721 BE Perceel 184 m² Woonoppervlakte 142 m² Inhoud woning 455 m³ Bouwjaar 1972 Woningtype Aanvaarding Vraagprijs Tussenwoning met stenen berging In overleg kosten koper Contactgegevens Beter Wonen makelaardij Helma de Corte Ommelseweg WT Asten

3 Woonkamer

4 Woonkamer en uitbouw aan de achterzijde

5 Uitbouw en keuken

6 Toilet en slaapkamer 1

7 Slaapkamer 2 en slaapkamer 3

8 Badkamer

9 Slaapkamer 4

10 Tuin met veel privacy

11 Achtergevel met uitbouw, berging en vrije achterom

12 Straatbeeld en woonomgeving, fijn aan de rand van de wijk

13 Plattegrond begane grond

14 Plattegrond 1 e verdieping

15 Plattegrond 2 e verdieping

16 3D beelden begane grond en 1 e verdieping

17 3D beeld 2 e verdieping en ligging

18 Omschrijving Begane grond Entree Hal Toilet Woonkamer Uitbouw Keuken Keukenopstelling Voortuin met overdekt entree. Parkeerstrook voor de deur en aan de overzijde. Ruime hal met een donkere tegelvloer, wanden met stucwerk en lambrisering. Meterkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar. Toilet, trapopgang, trapkast met schappen, garderobe, toegang naar de woonkamer en naar de keuken. De toiletruimte is deels betegeld, uitgerust met een staand toilet en een fontein. Woonkamer met een eiken houten vloer, wanden met behang en een texwerk plafond. De woonkamer is voorzien van een mooie houthaard. Er is extra veel ruimte door de uitbouw aan de achterzijde, in fijne open verbinding met de woonkamer. De woning is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd. Hierdoor geniet u in deze woning van extra veel leefruimte. De eiken houten vloer loopt door vanuit de woonkamer. Vanuit de uitbouw is er een open verbinding met de woonkamer en met de keuken. Het dak is voorzien van 2 grote lichtkoels en de achtergevel met grote raampartijen waardoor de uitbouw is voorzien van veel lichtinval. Wanden met schoonmetselwerk en een houten schroten plafond afwerking. Radiator met een externe voeler en de deur naar de tuin. Half open keuken met een tegelvloer, wanden deels met lambrisering en deels met texwerk en een texwerk plafond. Wandopstelling met een kunststof werkblad, onder- en bovenkasten. De keuken is uitgerust met een dubbele RVS spoelbak, 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Er is voldoende ruimte om de keuken eventueel extra uit te breiden. Eerste verdieping Overloop De overloop is afgewerkt met een berkenhouten parketvloer (in ca gelegd) en een praktische vaste kast. Slaapkamer 1 Een ruime slaapkamer aan de achterzijde gelegen, afgewerkt met een laminaatvloer, texwerk wanden en plafond. Slaapkamer 2 Eveneens een ruime slaapkamer, aan de voorzijde gelegen, afgewerkt met een berkenhouten parketvloer (in ca gelegd), wanden met behang en een texwerk plafond. Deze kamer is voorzien van een vaste wastafel. Slaapkamer 3 Slaapkamer aan de achterzijde gelegen, afgewerkt met een laminaatvloer, texwerk wanden en plafond. Alle slaapkamers. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. Badkamer De badkamer is voorzien van twee kleine ramen in de voorgevel met kunststof kozijnen met dubbele beglazing en uitgerust met een ligbad met douchescherm en douchegarnituur, een toilet, een vaste wastafel met meubel, spiegel en verlichting. De badkamer is grotendeels deels betegeld, uitgerust met mechanische ventilatie en een plafond met een nette brede lambrisering met inbouwspots. In de badkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, deze kan eventueel na aanpassing worden verplaatst naar de vaste kast op de overloop of naar de voorzolder op de 2 e verdieping.

19 Tweede verdieping Voorzolder Slaapkamer 4 De 2 e verdieping is fijn met een vaste trap te bereiken. Ruime voorzolder afgewerkt met houten planken vloer. Er is veel bergruimte onder de dakschuinte met schuifdeurtjes en daglicht middels een 4-pans dakraam aan de achterzijde. Op de voorzolder bevindt zich de opstelling voor de CV-ketel (Nefit Topline HR, ca. 2009). Een ruime 4 e slaapkamer, met twee Velux dakramen aan de achterzijde en een Velux dakraam aan de voorzijde, plafond met gipsplaten en bergruimte onder de dakschuinte. Tuin Tuin Ligging Erfafscheiding Berging Achterom De tuin is aangelegd met een gazon, bestrating bij de achtergevel en achter in de tuin en fraaie beplanting. Er zijn foto s beschikbaar om de tuin met zorgvuldig uitgekozen beplanting in bloei te zien. Er is fijn een vrij uitzicht aan de achterzijde en de tuin is voorzien van groen blijvende beplanting welke zorgen voor extra privacy aan de zijkant. De tuin is verder voorzien van een zonneluifel en een buitenkraan bij de achtergevel. De tuin is op het zuidoosten gelegen. Hierdoor geniet u van de ochtend- en de middagzon in de tuin en de latere zon achter in de tuin. De ligging zorgt tevens voor een fijne lichtinval in de uitbouw met de lichtkoepels. De tuin is aan een zijde voorzien van een metselwerk erfafscheiding en aan de ander zijde van een houten schutting. Vrijstaande berging achter in de tuin van ca. 4 bij 2 meter groot, halfsteens gebouwd, met een betonvloer en een asbesthoudend golfplaten dak. De berging is voorzien van elektra en daglicht. Grenzend aan de berging een overkapping voor houtopslag en om de afvalcontainers uit het zicht te plaatsen. Er is een vrije achterom middels een houten poort achter in de tuin, naast de berging. Woonomgeving Woonstraat Ligging Deze tussenwoning ligt fijn aan een woonstraat in woonwijk de Sterrenwijk. Op korte afstand van het centrum, sport- en zorgvoorzieningen. De woning is fijn gelegen aan de rand van de wijk, met bijna geen overburen en voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

20 Kadastrale kaart

21 Bijzonderheden Zeer ruime tussenwoning. De begane grond is over de volledige breedte uitgebouwd. Uitbouw met fijn veel lichtinval. Woonkamer met houten vloer, kan geschuurd worden om naar eigen smaak af te werken. Open haard in de woonkamer, dubbelwandige pijp vanaf de verdieping, gekeurd door de brandweer. Drie ruime slaapkamers op de 1 e verdieping. Vaste trap naar de 2 e verdieping met ruime 4 e slaapkamer. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing m.u.v. het raam naast de voordeur. Begane grond met houten kozijnen en de eerste verdieping met kunststof kozijnen. De houten kozijnen aan de achterzijde zijn in 2013 geschilderd. Dakgoten en regenpijpen zijn in 2013 vervangen. Nefit HR C.V. ketel d.d Uitbouw met vloer- en dakisolatie. Dakbedekking van de uitbouw en de dubbelwandige lichtkoepels zijn ca. 10 jaar geleden vernieuwd. Het dak van de woning is van binnenuit nageïsoleerd met glaswol. Vrijstaande stenen berging en een poort met vrije achterom. Fijn gelegen in woonwijk de Sterrenwijk. Aan de rand van de wijk en bijna geen overburen. Maak gebruik van de Starterslening van de gemeente Asten voor een eerste koophuis! Hiermee overbrugt u het verschil tussen de prijs van het huis dat u wilt kopen en het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Uw Beter Wonen woning? Indien u interesse heeft in deze woning kunnen we altijd een bezichtiging inplannen om te kijken of dit uw ideale woning is. U kunt me daarvoor bellen op nummer of mailen naar Een woning kopen is een emotionele beslissing die u niet zomaar neemt. U kunt me daarom altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Ook wanneer u niet zeker weet bij u wie u terecht kunt met uw vraag. Het belangrijkste is dat u niet met vragen blijft zitten. Aankoopinformatie Koopakte Tussen koper en verkoper komt er een overeenkomst tot stand zodra beide partijen een koopakte hebben ondertekend. De koopakte zal worden opgemaakt door Beter Wonen makelaardij conform het model dat is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

22 Kosten koper Deze woning wordt kosten koper (k.k.) aangeboden. Dit betekent dat alle kosten die gemoeid zijn met de verwerving van de woning voor rekening van de koper zijn. De kosten koper bestaan in de regel uit overdrachtsbelasting en de kosten die de notaris in rekening brengt voor het opmaken en inschrijven van de akte van levering. Notariskeuze De koper heeft het recht te kiezen welke notaris de overdracht zal verzorgen. Ontbindende voorwaarden Tijdens de onderhandelingen kunnen tussen koper en verkoper afspraken over voorbehouden zijn gemaakt, bijvoorbeeld voor het rondkrijgen van de financiering. Veelal wordt een termijn van vijf of zes weken aangehouden voor deze voorbehouden vanaf het moment dat er mondelinge overeenstemming is bereikt. U dient dit verzoek zelf aan te geven tijdens de onderhandelingen. Bankgarantie/waarborgsom De koper wordt verplicht binnen een termijn van 6 weken na het bereiken van mondelinge overeenstemming een bankgarantie of waarborgsom af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Dit bedrag of document dient afgegeven te worden aan de notaris. Onderzoeksplicht koper De koper dient een huis goed te onderzoeken voordat hij het koopt. Het gaat tenslotte om een zaak van grote waarde. De koper dient zorgvuldig en actief te werk te gaan. Hij moet daarmee voorkomen dat hij onder invloed van een verkeerde voorstelling van zaken een koopovereenkomst sluit. Dit wordt de onderzoeksplicht van de koper genoemd. Houdt koper zich niet aan zijn onderzoeksplicht, dan kan dit grote nadelige gevolgen voor hem hebben. Een koper doet er verstandig aan relevante vragen te stellen. De onderzoeksplicht kan met zich meebrengen dat de koper het huis nauwgezet inspecteert en daarbij wordt bijgestaan door een deskundige, zoals een makelaar of een bouwtechnicus. Mededelingsplicht verkoper Bij het aangaan van een (ver)koopovereenkomst moet de verkoper niet alleen op zijn eigen belangen letten. Hij moet ook rekening houden met de belangen van de koper. Dit kan met zich meebrengen dat hij de koper gevraagd, maar ook ongevraagd moet inlichten over feiten betreffende zijn huis. Dit wordt mededelingsplicht van de verkoper genoemd. In het algemeen is er sprake van een mededelingsplicht voor de verkoper indien hij een bepaalde eigenschap van het huis kende (of behoorde te kennen) die niet bekend is bij de koper terwijl verkoper wist (of behoorde te weten) dat die eigenschap voor de koper van belang is.

23 Erfdienstbaarheden Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn, bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen. Ze gaan over op de koper en worden als bijlage aan de koopakte gehecht. Meestal staan ze vermeld in het eigendomsbewijs van de verkoper en vormt dit document de bijlage van het koopcontract. Lijst van zaken Welke onroerende zaken achterblijven in de woning wordt meestal vastgelegd in een lijst van (on)roerende zaken. De verkopende makelaar beschikt over deze lijst. Mocht u tijdens het tot stand komen van de overeenkomst niets afspreken over de inhoud van deze lijst, dan wordt deze lijst zonder aanpassingen automatisch bindend voor beide partijen en zal deze als bijlage bij de koopakte worden gevoegd. Veel gestelde vragen rondom de aankoop van een woning 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Door een bod te doen bent u nog niet automatisch in onderhandeling. U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. Een verkoper is niet verplicht om een tegenbod te doen. 2. Mag de makelaar tijdens een onderhandeling doorgaan met bezichtigingen? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. 3. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die heeft bezichtigd of als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure en met wie als eerste in onderhandeling wordt gegaan. Heeft u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. 4. Ik heb als eerste gebeld voor een bezichtiging. Ben ik dan nummer 1? Nee. Aan een bezichtigingsafspraak kunt u geen rechten ontlenen. Deze is geheel vrijblijvend voor zowel u als de verkoper. Mogelijk heeft een ander na u gebeld die eerder tijd kon vrijmaken voor een bezichtiging. 5. Ik wil een optie of een toezegging dat ik nummer 1 ben voor de woning. Kan dat? Ja, dat kan, maar gebeurt niet vaak. Meestal zal de verkoper zich niet willen binden aan een toezegging. Een optie of toezegging kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende makelaar beslissen hierover.

24 6. Iemand heeft een bod gedaan. Mag ik dan ook nog een bod doen? Als een woning onder bod is mag u wel een bod uitbrengen, maar de verkoper zal dan normaal gesproken (behoudens uitzonderingen, zie vraag 7) pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. 7. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkoper samen met de verkopende makelaar besluiten om een lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen, bijvoorbeeld door een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans. 8. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De rechter heeft bepaald dat de vraagprijs wordt gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet. 9. Mag de verkoper de vraagprijs tijdens de onderhandeling verhogen? Ja, zolang de woning nog niet is verkocht, is de verkoper vrij om zijn prijs aan te passen. 10. Wanneer vervalt een bod? De rechter heeft bepaald dat als de wederpartij een bod niet accepteert maar een nieuw tegenbod uitbrengt, dat dan het oude bod is vervallen. Er is geen verplichting om door te onderhandelen. 11. Heb ik automatisch recht op een ontbindende voorwaarde voor financiering? Nee, ontbindende voorwaarden en de precieze inhoud ervan moeten tijdens de onderhandeling zijn overeengekomen, anders worden deze niet opgenomen in de koopovereenkomst. 12. Hoe komt de koop tot stand? Als partijen het eens zijn geworden over de prijs en de bijkomende voorwaarden (zoals de opleveringsdatum en ontbindende voorwaarden), legt de makelaar de mondelinge koop vast in een NVM koopakte, die door beide partijen ondertekend wordt in bijzijn van de makelaar. Alle hierbij vermelde gegevens en maten zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

25 Starterslening Eigen huis kopen met een starterslening Wilt u voor het eerst een eigen woning kopen, maar de hypotheek is net een brug te ver? Dan is een starterslening misschien iets voor u. Voorwaarden Met een starterslening overbrugt u het verschil tussen de prijs van het huis dat u wilt kopen (inclusief de bijkomende kosten) en het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: U (en uw eventuele medeaanvrager) bent meerderjarig; U(en uw eventuele medeaanvrager) bent jonger dan 36 jaar; Het is uw eerste koopwoning; U koopt een (nieuw te bouwen)woning in de gemeente Asten; De kosten voor aanschaf van de woning zijn maximaal ,-. Hieronder valt de koopsom en bijkomende kosten zoals notariskosten; Verbeterkosten zijn toegestaan voor de berekening van de hoogte van de Starterslening; U maakt geen gebruik van Koopsubsidie Bezit Eigen Huis of andere financiële regelingen of kortingen; Uw hypotheek is verstrekt met Nationale Hypotheek Garantie; De benodigde starterslening bedraagt maximaal 15% van de aanschafkosten; U moet zelf in de woning gaan wonen. Aanvragen Omdat de gemeente maar een beperkte hoeveelheid startersleningen mag uitgeven, wordt uw aanvraag getoetst. Uw financieel adviseur informeert u over uw financieringsmogelijkheden. U kunt gebruik maken van de rekentool. Zodra u de woning gekocht hebt, kunt u de lening bij de gemeente aanvragen met de volgende documenten: Een door partijen getekenden koop- of koop-/aannemingsovereenkomst; Kopie van het legitimatiebewijs van de koper(s). Hierna ontvangt u een aanvraagformulier. Wij adviseren u dit formulier in overleg met uw financieel adviseur in te vullen en de aanvraag te doen bij de SVn. Ontbindende voorwaarde Wij adviseren u in overleg met uw financieel adviseur een ontbindende voorwaarde op te nemen in de koopovereenkomst specifiek voor de Starterslening. Zodoende heeft u een ontbindingsmogelijkheid voor het geval dat u de Starterslening niet (tijdig) kunt verkrijgen. Meer informatie Uitgebreide informatie over de starterslening vindt u op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en op de website van de gemeente: https://www.asten.nl/wonen-en-leven/starterslening.html.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. Omschrijving Op fraaie locatie in woonwijk de Graven Es gelegen, royaal, goed onderhouden en afgewerkt vrijstaand herenhuis met ruime oprit,

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Vraagprijs : 132.500,- k.k. Oppervlakte perceel : ca. 407 m²

Nadere informatie

Sfeervolle uitgebouwde gezinswoning aan mooie laan in de populaire Oranjewijk.

Sfeervolle uitgebouwde gezinswoning aan mooie laan in de populaire Oranjewijk. Juliana van Stolberglaan 60 Voorschoten Vraagprijs: 394.000 k.k. TE KOOP Sfeervolle uitgebouwde gezinswoning aan mooie laan in de populaire Oranjewijk. Gelegen aan brede laan met waterpartij in de centrale

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon ERA MAAS REGIO Poststraat 9, 5801 BC Venray Tel. 0478-636922

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976 VIJVERWEG 16 HUISJE 64 NIEUWE NIEDORP Park De Rijd kenmerkt zich door zijn fraaie rustgevende autoluwe omgeving met veel groen en waterpartijen en biedt de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen en

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Slufter 13 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Kamille 25 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER te VOOR DEGENE DIE EEN PERMANENT TE BEWONEN VOORMALIGE RECREATIEWONING ZOEKT IN EEN BOSRIJKE OMGEVING, NABIJ UITGEBREIDE VOORZIENINGEN BIEDEN WIJ NAMENS ONZE OPDRACHTGEVER AAN: Nabij Roden en temidden

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Sneek Koolwitje 30 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k.

Sneek. Olde Ee 18 175.000,- k.k. Sneek Olde Ee 18 175.000,- k.k. Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust.

Nadere informatie

Veerweg 43 4471 BJ Wolphaartsdijk www.ismmakelaars.nl info@imreschaafsma.nl T: 0113-268 199 M: 06-3039 7127 KvK 22057381 De Komme 11, Kapelle

Veerweg 43 4471 BJ Wolphaartsdijk www.ismmakelaars.nl info@imreschaafsma.nl T: 0113-268 199 M: 06-3039 7127 KvK 22057381 De Komme 11, Kapelle Veerweg 43 4471 BJ Wolphaartsdijk www.ismmakelaars.nl info@imreschaafsma.nl T: 0113-268 199 M: 06-3039 7127 KvK 22057381 De Komme 11, Kapelle Vraagprijs 214.000,- k.k. Indeling van de woning Woningbrochure

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk Verkoop bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Muyeweg 23 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

Sneek. Slingerrak 17

Sneek. Slingerrak 17 Sneek Slingerrak 17 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Strick van Linschotenstraat 13 B e v e r w i j k

Strick van Linschotenstraat 13 B e v e r w i j k Strick van Linschotenstraat 13 B e v e r w i j k Vraagprijs: 205.000,- kosten koper Strick van Linschotenstraat 13 B e v e r w i j k Centraal en toch in de luwte U weet het zeker: Beverwijk moet het worden.

Nadere informatie

Wethouder C. Kromstraat 11 U i t g e e s t

Wethouder C. Kromstraat 11 U i t g e e s t Wethouder C. Kromstraat 11 U i t g e e s t Wethouder C. Kromstraat 11 U i t g e e s t Gezelligheid van binnen en van buiten! Gezelligheid van binnen en van buiten! In deze woning zult u zich direct thuis

Nadere informatie

Rousselstraat 18 H e e m s k e r k

Rousselstraat 18 H e e m s k e r k Rousselstraat 18 H e e m s k e r k Vraagprijs: 300.000,- k.k. Rousselstraat 18 H e e m s k e r k Leuk huis, prachtige plek Dit is een woning in de categorie: hier moet je snel bij zijn! Een perfect onderhouden,

Nadere informatie

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling.

Mede namens de verkopers danken wij u voor de getoonde belangstelling. Heeg Wite Muonts 14 Informatie Het kopen van een woning is zowel voor de verkopers als voor de kopers vaak een spannende gebeurtenis. Wij van Makelaardij Jan de Lange zijn ons dat terdege bewust. De bedoeling

Nadere informatie

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Hooghalen. Boermarkeweg 10

Hooghalen. Boermarkeweg 10 Hooghalen Boermarkeweg 10 Makelaar: Jogchum van der Pal Kantoor: Schutstraat 22 te Hoogeveen Telefoon: 0528-229050 Mobiel: 06-53649618 E-mail: jogchumvanderpal@huysmakelaars.nl Voorwoord Namens de verkoper

Nadere informatie

DEELSUM 11 te Loenen

DEELSUM 11 te Loenen BROCHURE DEELSUM 11 te Loenen WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN Tel. 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer en R. Wilbrink (agrarisch) email : info@wilbrinkmakelaardij.nl;

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Bordewijkstraat 16 Alkmaar

Bordewijkstraat 16 Alkmaar Bordewijkstraat 16 Vraagprijs: 509.000,- kosten koper Bordewijkstraat 16 Vrijstaande woning met garage gelegen aan het water Kennemerstraatweg 1-3 1814 GA Tel: 072 512 3402 Fa: 072 512 9123 E-mail: alkmaar@teer.nl

Nadere informatie

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k.

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl

Nadere informatie