Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop"

Transcriptie

1 Stap voor stap naar je eigen huis goede koop

2 Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning van Rochdale. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een woning te kopen? Dan hebben wij goed nieuws! Rochdale doet namelijk meer dan woningen verhuren, wij verkopen ook een deel van ons bezit. Hierdoor kunnen wij als woningbouwcorporatie ons bezit onderhouden.

3 Rochdale biedt u de mogelijkheid om uw eigen woning of een andere voormalige huurwoning van Rochdale te kopen. Vaak zelfs met een huurderskorting die kan oplopen tot 10% op de getaxeerde marktwaarde. Wordt uw huidige huurwoning niet te koop aangeboden, dan is het mogelijk om een andere woning van Rochdale te kopen. Bekijk ons aanbod van (voormalige) huurwoningen op In deze brochure leest u over het kopen van een huurwoning. We vertellen u wat de voordelen zijn en wie een huurwoning kan kopen. Ook krijgt u meer informatie over de stappen die u moet doorlopen als u wilt kopen en welke instanties u daarbij nodig heeft. En niet in de laatste plaats, leggen wij uit welke gunstige financiële regeling Rochdale aanbiedt, om kopen nog aantrekkelijker te maken.

4 Waarom nu kopen? Het kopen van een woning is een grote stap. Doordat de hypotheekrente historisch laag is en de huren worden gemaximaliseerd is het een goed moment om u af te vragen of het kopen van een woning wellicht iets voor u is. Als huiseigenaar heeft u weliswaar meer verantwoordelijkheden, maar u heeft ook alle vrijheid om de woning naar eigen inzicht te veranderen. Waarom het kopen van een corporatiewoning juist nu een goed idee is: Het voordeel voor Rochdale huurders kan oplopen tot 10% korting op de getaxeerde marktwaarde; Rochdale biedt een interessante financiële regeling aan; De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren flink gedaald; De huren zullen onder het huidige kabinet verder stijgen. Kopen kan voordeliger zijn; Het aanbod is ruim, dus u kunt zich goed oriënteren; Ook uw kinderen/ouders komen in aanmerking voor de aankoop korting wanneer zij het huurhuis willen kopen van hun ouders/kinderen. Vraag naar de voorwaarden.

5 huurders korting Om voor de korting in aanmerking te komen moet u: Een huurovereenkomst met Woningstichting Rochdale hebben. Korting uitgesloten Rochdale verkoopt niet al haar bezit met korting: Zo krijgt u geen korting als u een nieuwbouwwoning van ons koopt; Als u een huurachterstand heeft, of als er sprake is van overlast met betrekking tot uw huidige adres, dan behoudt Rochdale zich het recht voor om u van deelname aan deze actie uit te sluiten; Sommige complexen van Rochdale zijn uitgesloten van de korting. Informeert u naar de voorwaarden Ook sommige vrije sector huurwoningen zijn uitgesloten van de korting. Een andere huurwoning kopen zonder korting is dan mogelijk, maar pas nadat u minimaal een periode van twaalf maanden heeft gehuurd. Let op! Als huurder krijgt u geen voorrang op andere te koop staande woningen van Rochdale.

6 In acht stappen van huurder naar 1 Het is verstandig om eerst uw financiële speelruimte te onderzoeken, voordat u uw handtekening onder het koopcontract zet voor de aankoop van uw woning. Bekijk vooraf welke hypotheekvorm/financiële regeling het beste bij u past en laat berekenen hoeveel u kunt lenen. Let op! De vraagprijzen die in onze advertenties vermeld staan, zijn niet voor u van toepassing. Voor huurders geldt de taxatiewaarde (al dan niet met korting). 2 Door het invullen van het antwoordformulier laat u Rochdale weten dat u geïnteresseerd bent in het kopen van uw huurwoning of een andere voormalige huurwoning. Het antwoordformulier vindt u als bijlage in dit informatiepakket. U kunt het antwoordformulier ook vinden op onze website huurderskopenmetkorting. 3 Als wij het antwoordformulier hebben ontvangen, neemt Makelaardij Van der Linden contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Zodra uw belangstelling concreet wordt, geeft Rochdale opdracht aan een onafhankelijke taxateur om uw woning te taxeren. Uitsluitend op deze wijze wordt de prijs van de woning vastgesteld.

7 huiseigenaar 4 Heeft u interesse in een andere voormalige huurwoning uit ons aanbod, dan is deze mogelijk al getaxeerd. 5 Als de taxatie gedaan is, stuurt Makelaardij Van der Linden u namens Rochdale een aanbiedingsbrief waarin de prijs staat vermeld waarvoor u de woning kunt kopen. In deze prijs is de korting van maximaal 10% - als u daarvoor in aanmerking komt - al verwerkt. 6 Nadat u heeft aangegeven dat u de woning voor die prijs wilt kopen, vindt er een bouwkundige inspectie plaats. Het bouwkundig rapport omschrijft de staat van uw woning zoals deze verkocht wordt. 7 Na ontvangst van een kopie van het bouwkundig rapport laat u de makelaar weten of u wel of niet door gaat met kopen. Als u besluit te willen kopen, volgt een afspraak voor het tekenen van de koopovereenkomst. Vanaf nu heeft u nog zes weken de tijd om uw hypotheek te regelen. 8 Wanneer het koopcontract is getekend dan is het huis nog niet uw eigendom. De woning moet namelijk nog officieel worden overgedragen. Daarvoor moet u naar de notaris. Dit kan zodra u uw hypotheek heeft geregeld. Bij de notaris tekent u de leveringsakte en de hypotheekakte waardoor u officieel de nieuwe eigenaar wordt.

8 Kopen bij Rochdale in detail Taxatie De woning die voor verkoop in aanmerking komt en waar u interesse in heeft, wordt getaxeerd door een gecertificeerde makelaar/ taxateur. Rochdale heeft hiervoor Van Overbeek ingeschakeld die aangesloten is bij het NWWI (www.nwwi.nl) Hierdoor is een objectieve taxatie gewaarborgd. U koopt de woning zoals deze is. De taxatiewaarde wordt namelijk bepaald op basis van de huidige staat van de woning. Een afschrift van het taxatierapport ontvangt u bij de aanbiedingsbrief. Het aanbod in de aanbiedingsbrief is twee maanden geldig. De koopovereenkomst Als u onze aanbieding accepteert en besluit tot koop over te gaan laat Rochdale de koopovereenkomst opmaken door de notaris. In de koopovereenkomst kunnen ontbindende voorwaarden worden opgenomen voor de financiering en eventuele aanvullende afspraken, mits van te voren overeengekomen. Bouwkundige keuring Indien u besluit om uw huurwoning te kopen, zal uw woning bouwkundig gekeurd worden door een bouwkundig inspectiebureau. Deze keuring vindt plaats zodat u precies op de hoogte bent van de bouwkundige staat van uw woning. Uit deze keuring vloeien geen verplichtingen voort voor Rochdale. U koopt de woning dan ook in de huidige staat. Financiering Na het tekenen van de koopakte krijgt u zes weken de tijd om de hypotheek te regelen. Die zes weken heeft u ook wel nodig, want er zijn veel verschillende soorten hypotheken die u kunt afsluiten en dan moet u ook nog kijken wie u om advies vraagt. U kunt naar de bank of u kunt zich tot een onafhankelijke

9 tussenpersoon richten. Er worden diverse financiële gegevens van u gevraagd zoals loonstrookjes en een werkgeversverklaring. Gaat u voor het eerst een woning kopen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Starters Renteregeling. Deze wordt verderop in de brochure nader toegelicht. Verkoopprijs De koopprijs voor huurders is de getaxeerde marktwaarde, die door een onafhankelijke taxateur in opdracht van Rochdale is bepaald. De marktwaarde is de waarde waarop de woning is geprijsd alsof de woning vrij van huur en gebruik is. Op de getaxeerde marktwaarde kan de korting oplopen tot 10%. Tenzij de woning is uitgesloten van de korting. Deze prijs is niet onderhandelbaar! Vragen? Bel de makelaar Heeft u vragen over de woning? De medewerkers van Makelaardij Van der Linden helpen u graag namens Rochdale. Ook kunt u bij hen terecht voor informatie over de hypotheekmogelijkheden, de Nationale Hypotheek Garantie en de Starters Renteregeling. Telefoonnummer Makelaardij Van der Linden onderhoudsklachten kunt u tot die tijd melden bij Rochdale via telefoonnummer Onderhoud Bij verkoop wordt de woning overgedragen in de staat waarin deze zich op dat moment bevindt. Totdat u eigenaar wordt, bent u gewoon nog huurder. Urgente

10 Vereniging van Eigenaren Koopt u een appartement? Dan bent u straks eigenaar van een appartementsrecht en daarmee van rechtswege automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Uit de aanwezige leden van de VvE wordt een bestuur gekozen. Het bestuur regelt de financiën,het onderhoud van het gebouw, laat de reparaties uitvoeren en organiseert de jaarlijkse vergadering van eigenaars. Deze vergadering is het hoogste orgaan in de vereniging en beslist over alle zaken. Vaak is het administratief en technisch beheer van het casco en de gemeenschappelijke ruimten uitbesteed aan een professionele beheerder of een woningbouwcorporatie. Het onderhoud in de woning is voor uw eigen rekening. Starters Renteregeling Rochdale maakt kopen bereikbaar Het is gunstig om een woning bij Rochdale te kopen. Door onze Starters Renteregeling maken wij Starters renteregeling het kopen van een (eerste) eigen huis voor een grotere groep mensen bereikbaar. Het basisprincipe voor de Starters Renteregeling is eenvoudig: Rochdale betaalt 10 jaar lang 20% van de maandelijkse hypotheekrente (dit noemen we de voorschotten). Deze voorschotten zijn een lening en deze moet u terugbetalen. Onder voorwaarden mag u de voorschotten overigens wèl bijna helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo dus een stuk lager! Pas als u de woning verkoopt, of na 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En alléén als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus!

11 De voordelen van de Starters Renteregeling: tot 20% extra budget door voorschotten; tot 20% lagere maandlasten; u bent 100% eigenaar van de woning; de zekerheid van Nationale Hypotheek. Garantie Woning bij verkoop niet in waarde toegenomen? Dan geen terugbetaling van de voorschotten en de rentevergoeding. Onze voorwaarden U koopt voor het eerst een huis. Uw huishoudjaarinkomen mag niet hoger zijn dan ,- (bruto). Wilt u meer informatie over deze regeling? Neem dan contact op met Makelaardij Van der Linden of ga naar rochdale.nl/startersrenteregeling Belangstelling? Dan is het nu tijd om de volgende stap te zetten. Reageer via mijn-huurwoning-kopen of vul het bijgevoegde antwoordformulier in. De makelaar belt u om uw wensen te inventariseren. Op mijn-huurwoning-kopen vindt u meer informatie over: het aankoopproces; de beschreven onderwerpen in deze brochure. Voor het actuele woningaanbod van Rochdale kijkt u op Wilt u voor het invullen van het antwoordformulier al meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden, neem dan zelf contact op met de makelaar. De medewerkers van Makelaardij Van der Linden helpen u graag en zijn bereikbaar op telefoonnummer

12 Woningstichting Rochdale Bos en Lommerplein RW Amsterdam Postbus AR Amsterdam Telefoon rochdale.nl juli 2015

I Waarom Slimmer Kopen slimmer is

I Waarom Slimmer Kopen slimmer is I Waarom Slimmer Kopen slimmer is De prijs, de hoge maandlasten en de risico s. Dat zijn doorgaans de redenen die iemand ervan weerhouden een (andere) woning te kopen. Geldt dat ook voor u? In dat geval

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later Inhoud Uw koopwoning dichterbij 3 Betaalbaar en minder risico 4 U bent eigenaar 7 Kiezen voor een eigen huis 8 Waar kunt u op rekenen? 11 2 Uw koopwoning

Nadere informatie

Nieuwbouw betaalbaar

Nieuwbouw betaalbaar Nieuwbouw betaalbaar Een eigen huis. Misschien droomt u daar wel eens van? Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht?

Nadere informatie

Kopen met erfpacht. Brochure Kopen met erfpacht 13.06 februari 2014. Pagina 1 van 6

Kopen met erfpacht. Brochure Kopen met erfpacht 13.06 februari 2014. Pagina 1 van 6 Kopen met erfpacht is aantrekkelijk omdat u de grond niet direct hoeft te kopen. De belangrijkste factoren die de koopprijs van een woning tot stand brengen zijn de grond waarop het huis is gebouwd en

Nadere informatie

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Op zoek naar je droomwoning 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen 6 Stap 1: Geschikte woning zoeken

Nadere informatie

hypotheken Kies de beste lening voor uw woning

hypotheken Kies de beste lening voor uw woning hypotheken Kies de beste lening voor uw woning kies de beste lening voor uw woning Een hypotheek is een lening voor uw woning Over geld lenen en terugbetalen. 04 Uw woning en de belasting Welke belastingvoordelen

Nadere informatie

Voorwaarden Delta Lloyd Budget Hypotheek Per 1 juli 2013

Voorwaarden Delta Lloyd Budget Hypotheek Per 1 juli 2013 Voorwaarden Delta Lloyd Budget Hypotheek Per 1 juli 2013 G 03.2.34-0713 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding 1. Leningvoorwaarden Budget Hypotheek 5 1. Waarvoor zijn deze voorwaarden? 6 2. Hoe werkt de

Nadere informatie

WONING VERKOPEN. Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer.

WONING VERKOPEN. Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer. WONING VERKOPEN Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer. Wat vindt u in dit boekje? In dit boekje leest u niet hoe u uw huis verkoopklaar moet

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Een betaalbare hypotheek: nu en straks

Een betaalbare hypotheek: nu en straks Een betaalbare hypotheek: nu en straks Informatie voor starters op de woningmarkt Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) 2013 Inhoudsopgave [Heading

Nadere informatie

woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer.

woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer. woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer. Wat vindt u in dit boekje? In dit boekje leest u niet hoe u het huis van uw dromen vindt.

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Je woning verkopen 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen? 6 Stap 1: Vraagprijs bepalen 8 Stap 2:

Nadere informatie

Voorwaarden. Hypotheek. Uw rechten en plichten, van offerte tot en met aflossing nummer 15/001. Hypotheek. fbto.nl

Voorwaarden. Hypotheek. Uw rechten en plichten, van offerte tot en met aflossing nummer 15/001. Hypotheek. fbto.nl Voorwaarden Hypotheek Uw rechten en plichten, van offerte tot en met aflossing nummer 15/001 > Hypotheek fbto.nl Voorwaarden FBTO Hypotheek Inhoud Inhoud Wie zijn wij? 7 Uitleg van woorden 8 Algemeen 10

Nadere informatie

Koopgarant Een nieuwbouwwoning kopen zonder zorgen

Koopgarant Een nieuwbouwwoning kopen zonder zorgen Koopgarant Een nieuwbouwwoning kopen zonder zorgen (c) Een eigen huis is een aantrekkelijk idee. Een eigen plek, die u kunt inrichten en vorm geven op uw manier. Bovendien is een huis een goede investering

Nadere informatie

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek Bijlage: Toelichtingen en tips Toelichting Tip 1 - Verloop en tijdsduur 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Het afsluiten

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Hypotheek

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Hypotheek Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Hypotheek CBVL 15/001 Wat wilt u weten? Wie zijn wij? 1 Uitleg van woorden 2 Algemeen 2.1 De aanvrager 10 2.1.1 Kan iedereen een hypotheek krijgen? 10 2.2 De woning 10

Nadere informatie

Triodos Bank. Waar u op moet letten bij het zoeken van de juiste hypotheek.

Triodos Bank. Waar u op moet letten bij het zoeken van de juiste hypotheek. Triodos Bank. Waar u op moet letten bij het zoeken van de juiste hypotheek. Vragen? Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Triodos Bank via telefoon 030 693 65 11 of mail naar info@triodos.nl. Een

Nadere informatie

Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ING Hypotheken

Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ING Hypotheken Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ING Hypotheken Basisinformatie en Algemene Voorwaarden ING Hypotheken U heeft een hypotheek aangevraagd bij de ING. Een hypotheek brengt aanzienlijke financiële

Nadere informatie

KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT. Deel van het geheel

KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT. Deel van het geheel KOOP EN EIGENDOM VAN EEN APPARTEMENT APPARTEMENTSRECHT Deel van het geheel Een appartementsrecht is een aandeel (bijvoorbeeld één/dertigste) in een gebouw met toebehoren dat de bevoegdheid geeft tot het

Nadere informatie

uw hypotheek in 6 stappen

uw hypotheek in 6 stappen uw hypotheek in 6 stappen Van offerte tot aankoop van uw woning 2 3 Na het adviesgesprek besluit u om een offerte aan te vragen. Wat zijn de volgende stappen? uw hypotheek in 6 stappen Stap 1: offerte

Nadere informatie

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k.

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl

Nadere informatie

WHCHYPOTHEKEN. Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem. Telefoon: 023-5251106/ 5250311

WHCHYPOTHEKEN. Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem. Telefoon: 023-5251106/ 5250311 Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem Telefoon: 023-5251106/ 5250311 Email: info@kleinhout.nl info@whchypotheken.nl Info@defensiePolis.nl Openingstijden: Ma t/m vr. 9.15-12.30 uur

Nadere informatie

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl

WOZ-krediet PLUS BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl. www.defamplus.nl WOZ-krediet PLUS BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 07 F (030) 659 65 24 E info@defamplus.nl www.defamplus.nl Het juiste krediet voor al uw wensen Uw droomkeuken gevonden, het huis verbouwen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij de lening van uw woning

Algemene voorwaarden bij de lening van uw woning Algemene voorwaarden bij de lening van uw woning Algemene voorwaarden voor particuliere leningen van de Rabobank 2015 Deze voorwaarden gelden voor de overeenkomst waarin u met de bank afspraken heeft gemaakt

Nadere informatie

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies?

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Ga niet over één nacht ijs... 1 Hoeveel kan ik lenen?... 2 Vaste of variabele rente?... 3 Rente kort of lang vastzetten?... 4 Hoogte van de rente... 4 Hoe zit

Nadere informatie

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt wonen zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Credivance. Méér dan krediet. Bent u op zoek naar een passende finacieringsoplossing om uw woonwensen te realiseren? Zoekt u een goed

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie