Sponsoring. Join the club!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsoring. Join the club!"

Transcriptie

1 Sponsoring Join the club!

2 Join the club! is een initiatief van de Stichting Sámen voor Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze stichting heeft tot doel inkomsten te verkrijgen voor projecten die een bijdrage leveren aan de duurzame kwaliteit van het gebied.

3 Join the club! Dit Nationaal Park, een gebied met topnatuur, ligt als het ware in uw achtertuin. Om dit prachtige gebied, dat door mensenhanden is ontstaan, te behouden voor mens en natuur moet er continue veel gebeuren. Niets doen is geen optie voor dit grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest Europa. Voelt u zich verbonden met Weerribben en Wieden en wilt u hieraan bijdragen dan vindt u in deze brochure diverse mogelijkheden: U neemt voor een aantal jaren het onderhoud van een object of project voor uw rekening. U financiert eenmalig de aanschaf of aanleg van een project of een activiteit. U neemt een Nationaal Park sponsorarrangement af voor een bepaald bedrag. Dit bedrag gaat dan naar de Stichting die hier een geschikt project bij zoekt. Blader eens door dit sponsorboekje en laat ons weten of u een aansprekend project of activiteit wilt ondersteunen. Of wellicht met uw personeel, vrienden of familie wilt genieten van een exclusieve activiteit in Nationaal Park Weerribben-Wieden, een gebied waar mens en natuur actief samengaan! Doet u ook mee? Heeft u interesse om een van de projecten te adopteren of op een andere wijze een bijdrage te leveren aan het behoud van de Weerribben en Wieden, neem dan contact op met mw. Th.C. Peters via of telefonisch Zij kan u ook meer vertellen over de Rabobank Streekrekening die voor Weerribben en Wieden is opgericht, over hoofdsponsorschap of andere op maat gesneden sponsormogelijkheden.

4 Er komen jaarlijks bijna twee miljoen mensen naar Weerribben en Wieden om te genieten van de natuur, de rust en de ruimte én de vele activiteiten die hier te doen zijn. Om iedereen de gelegenheid te geven het gebied optimaal te kunnen beleven zijn er vele voorzieningen getroffen. Denk bijvoorbeeld aan kanoroutes, aanlegsteigers, wandel- en fietspaden en uitkijkpunten. Deze voorzieningen moeten goed onderhouden worden om de veiligheid te kunnen blijven garanderen en de kwaliteit hoog te houden zodat vele mensen kunnen blijven genieten van het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden. Doet u mee om dit mogelijk te maken?

5 Het laarzenpad bij bezoekerscentrum De Wieden. Deze wandeling Join van circa een uur is een groot the club! succes. Met laarzen loop je over bewegend land, smalle bruggetjes en regelmatig moet je jezelf met een pontje naar de overkant van de sloot trekken. Uw bijdrage: 3000 d.m.v. bordje aan begin van het laarzenpad en op de sponsorpagina, excursie onder leiding van natuurgids over het Laarzenpad voor max. 20 personen. Laarzenpad bij Kalenberg. Via dit laarzenpad, natuurlijk ook mét trekpontje, ervaart u wat het is om als rietsnijder door het drassige rietveld te lopen. Op plaatsen waar het echt te nat is loopt u over een plankier en waant u zichzelf even in verre oorden. Uw bijdrage: 3000 d.m.v. bordje aan begin van het laarzenpad en op de sponsorpagina, excursie onder leiding van natuurgids over het Laarzenpad voor max. 20 personen. Natuurpad Ossenzijl. Lopen door het zompige land van De Weerribben onder begeleiding van Zompie de rietdwerg over schelpenpaadjes, bruggetjes en vlonders. Onderweg speuren de kinderen naar Glanspels de Otter; kunnen zij hem bevrijden..?. Uw bijdrage: 5000 d.m.v. bordje aan het begin van het pad en op de sponsorpagina, vaarexcursie met de boswachter voor max. 25 personen. Belevingspad bij Buitencentrum Weerribben. Natuur moet voor iedereen toegankelijk zijn, met of zonder rolstoel of buggy, doof of blind, groot of klein. Daarom is er bij het Buitencentrum Weerribben een vlonderpad gemaakt die al uw zintuigen prikkelen; door te ruiken, te voelen, te luisteren of te proeven wordt de natuur op een intense manier beleefd. Uw bijdrage: 2500 d.m.v. bordje aan het begin van het pad en op de sponsorpagina, exclusieve vaarexcursie met de boswachter voor max. 6 personen.

6 Parels uit het verleden. De tjasker molens herinneren ons aan het verleden waar zij dienst deden als Join the club! waterpompen om het gebied te kunnen vervenen en later om de rietvelden te bevloeien. Er is er nog een aantal van het Nationaal Park. Uw bijdrage per tjasker: 1000 op de sponsorpagina. Kinderspeelplaats. Bij het Bezoekerscentrum De Wieden is een natuurlijke kinderspeelplaats gemaakt van duurzaam Robinia hout. Een fantasievolle speelplek waar kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Uw bijdrage: 1000 op de sponsorpagina. Kano-aanlegsteigers. De kano is het uitgewezen vervoermiddel om het Nationaal Park te bezoeken. Langs de vele kilometers kanoroutes zijn speciale kano-aanlegsteigers gemaakt waar even uitgerust kan worden om van het uitzicht en de rust te genieten. Uw bijdrage: 1500 op de aanlegplaats en op de sponsorpagina, vaarexcursie voor 6 personen. JeugdNatuurActief. Vanuit het gebied willen we de jeugd bij het werk van de natuurbeheerders en bij de mooie bijzondere natuur betrekken. Daarom zijn er twee JeugdNatuurClubs voor kinderen van 7 tot 12 jaar (ca. 150 kinderen). Ook zijn er JuniorRangers (jongeren van jaar) die opgeleid worden tot ambassadeurs van het gebied. Uw bijdrage per groep, per jaar: 3000 op de sponsorpagina, deelname aan een activiteit van de JeugdNatuurClub of Junior- Rangers naar keuze.

7 Vogelkijkhut. Er zitten veel vogels in het gebied, bijzondere vogels zoals de purperreiger, de aalscholver, de bruine kiekendief, Join the club! de lepelaar en de zwarte stern. Om ze van dichtbij te bekijken zijn er verschillende vogelkijkhutten dit gebied. De vogelkijkhut in buurtschap Nederland moet geheel vervangen worden en in De Wieden is behoefte aan een extra vogelkijkhut. Uw bijdrage aan de nieuwe vogelkijkhut incl. 3 jaar onderhoud: op de kijkhut en de sponsorpagina, opening van de hut door een door u aan te wijzen vertegenwoordiger of relatie van uw bedrijf. Picknicktafel. Na een wandeling of een boottochtje even lekker neerstrijken aan een picknicktafel en genieten van de rust én lunch of koffie. Uw bijdrage aan de aanschaf incl. drie jaar onderhoud van een picknicktafel: 1000 op de sponsorpagina Vlonderpad bij Bezoekerscentrum De Wieden. Een wandeling over een plankier met onderweg diverse uitkijkpunten, ook geschikt voor rolstoelers of wandelwagens Het pad moet in 2014 volledig gerenoveerd worden. Het Nationaal Park is op zoek naar sponsors die een aantal meters willen sponsoren. De totale renovatie kost circa Een sponsormeter vlonder kost 2.000, hoeveel meter wil u sponsoren? Uw bijdrage: 2.000,-. per meter. Sponsorfaciliteiten: afhankelijk van de hoeveelheid sponsormeters, naamsvermelding op de sponsorpagina en uitnodiging voor de feestelijke opening van het nieuwe vlonderpad. Verrekijkers. Aan boord van de excursieboten voor groepen in Nationaal Park Weerribben- Wieden zijn goede verrekijkers onontbeerlijk om de vogels goed te kunnen bekijken. Per boot zijn minstens 10 verrekijkers gewenst. Uw bijdrage aan aanschaf verrekijker: 150 per stuk. Sponsorfaciliteiten: DVD met film over Nationaal Park Weerribben- Wieden waar mens en natuur actief samen gaan.

8 Eendenkorven. Om eenden in alle rust te kunnen laten broeden worden eendenkorven uitgezet, een mooie rustige broedplaats voor de eenden. Join the club! Uw bijdrage aan de eendenkorven: 500 Sponsorfaciliteiten: excursie naar eendenkooi voor 6 personen Broedvlotjes. De zwarte stern komt elk voorjaar weer uit Afrika om hier -met succes- te broeden. Vroeger deden ze dat op krabbenscheer, een mooie drijvende plant nu op broedvlotjes die worden gemaakt en uitgelegd. Uw bijdrage aan de broedvlotjes: 500 Sponsorfaciliteiten: vaarexcursie voor 6 personen. Kanokampeerplek. Een mooi vervoermiddel door het gebied zijn de kano s. Onderweg slapen in een tent op een speciale kanokampeerplek is een toppunt van genieten en beleven in het Nationaal Park. Aanleg incl. drie jaar onderhoud: 5000 bij de kanokampeerplek en op de sponsorpagina, vaarexcursie naar uw kanokampeerplek voor 24 personen. Electroboten. Er is veel water in Weerribben en Wieden, om dit gebied te ontdekken worden er daarom veel fluisterboten ingezet om bezoekers de mooiste plekjes van het Nationaal Park te laten beleven. Uw bijdrage: onderhoud per jaar 5000 op de boot en op de sponsorpagina, exclusieve vaarexcursie voor 24 personen.

9 Materialen JeugdNatuurClub. Wekelijks komen kinderen van de JeugdNatuurClubs in actie in het gebied. Voor de herkenbaarheid én veiligheid zijn we op zoek naar T-shirts en bodywarmers voor de 160 kinderen en begeleiders. Join the club! Uw bijdrage aan T-shirts/bodywarmers met bedrukking: 2500 op de sponsorpagina, uitreiken shirts aan de kinderen in aanwezigheid van de pers. Nationaal Park Sponsor Arrangementen Samen met uw vrienden, familie of collega s een heerlijke dag beleven in de natuur en daarmee ook nog een bijdrage leveren aan het in stand houden van dit prachtige gebied voor de toekomst. Speciaal voor dit doel zijn een aantal sponsorarrangementen samengesteld. Op verzoek is aanpassing aan uw wensen uiteraard mogelijk. Koffie Vaar arrangement De Weerribben ontvangst door de boswachter in het BuitencentrumWeerribben in Ossenzijl rondleiding door het Buitencentrum. kop koffie met cake rondvaart in de fluisterboot, een niet overdekte boot. De boswachter geeft u uitleg over het gebied en hij vaart met u naar de mooiste plekken in De Weerribben Duur: 2 uur Koffie Vaar arrangement De Wieden ontvangst in het Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster rondleiding door het Bezoekerscentrum. kop koffie met Blokzijler Brok vaartocht Welkom in De Wieden met de fluisterboot, een niet overdekte boot. De schipper geeft u uitleg over het gebied en vaart met u naar de mooiste plekken in De Wieden Duur: 2 uur Kosten: 2500 (max 24 personen) Kosten: 2500 (max 24 personen)

10 Join Eendenkooi lunch arrangement the club! De Weerribben ontvangst door de boswachter in te Ossenzijl rondleiding door het Buitencentrum koffie met cake een vaarexcursie met de boswachter in de (open)fluisterboot naar Kalenberg, midden in De Weerribben. wandelexcursie over het Laarzenpad (ca. 3 km) naar de Eendenkooi excursie door de eendenkooi heerlijke lunch in Kalenberg terugvaren naar Ossenzijl Duur: 6 uur Kosten 5000 (max. 24 personen) Vaartocht-lunch arrangement De Wieden ontvangst in Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster rondleiding door het Bezoekerscentrum. kop koffie met Blokzijler Brok in de Holken. kaart van het Nationaal Park vaartocht Welkom in De Wieden, ontdek een bijzonder plekje met de boswachter met de fluisterboot, een niet overdekte boot. De boswachter vaart met u naar een bijzonder plekje dat normaal gesproken niet toegankelijk is. Onderweg een heerlijke picknick met streekproducten Duur: 4 uur Kosten 5000 (max. 24 personen)

11

12 Colofon Uitgave november 2012-Nationaal Park Weerribben-Wieden/ Stichting Sámen voor Nationaal Park Weerribben-Wieden Foto s: Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Nationaal Park Weerribben-Wieden Vormgeving gesponsord door: Frank de Wit,

Communicatie& Educatie

Communicatie& Educatie Fotojaarverslag 2014 Basispakket communicatie en educatie Communicatie& Educatie Nationaal Park Weerribben-Wieden Door: Thea Peters Erica Zwanenburg Nel v.d. Laan Fotojaarverslag 2014 Basispakket communicatie

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Communicatie & Educatie

Communicatie & Educatie Fotojaarverslag 2016 Basispakket communicatie en educatie Communicatie & Educatie Nationaal Park Weerribben-Wieden Fotojaarverslag 2016 Basispakket communicatie en educatie Het basispakket communicatie

Nadere informatie

Van Aspirant tot Junior Ranger

Van Aspirant tot Junior Ranger Van Aspirant tot Junior Ranger Wat zijn Junior Rangers? Betrekken van jongeren uit de regio bij nationaal park Doel: -Draagvlak voor nationaal park/ natuurgebied -Netwerk van jongeren -Ambassadeurs van

Nadere informatie

Fotojaarverslag 2013 Basispakket communicatie en educatie Communicatie& Educatie

Fotojaarverslag 2013 Basispakket communicatie en educatie Communicatie& Educatie Fotojaarverslag 2013 Basispakket communicatie en educatie Communicatie& Educatie Door: Thea Peters Erica Zwanenburg Nel v.d. Laan Jeugdactiviteiten - Scholenproject voor het basisonderwijs: Nationaal Park

Nadere informatie

Communicatie & Educatie

Communicatie & Educatie Fotojaarverslag 2015 Basispakket communicatie en educatie Communicatie & Educatie Nationaal Park Weerribben-Wieden Fotojaarverslag 2015 Basispakket communicatie en educatie Het basispakket communicatie

Nadere informatie

Ga je mee op watersafari?

Ga je mee op watersafari? Ga je mee op watersafari? handleiding voor de leerkracht 2 handleiding voor de leerkracht Beste leerkracht Binnenkort komt u met uw leerlingen van groep 5 en/of 6 naar Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nadere informatie

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN Wiedenweetjes [Trek de aandacht van uw lezer met een veelzeggend citaat uit het document of gebruik deze ruimte om een belangrijk punt te benadrukken. De Wieden April 2017 Samenstelling door Regina Brouns,

Nadere informatie

De Wieden. Vitens Natuurlijk. Een bijzondere wandeling door een laagveenmoerasgebied.

De Wieden. Vitens Natuurlijk. Een bijzondere wandeling door een laagveenmoerasgebied. Startpunt: Vanaf de parkeerplaats van het Bezoekerscentrum, gelegen aan het Beulakerpad 1 te St.Jansklooster. Vandaag maken we een wandeling in het prachtige natuurgebied, en deze begint bij het bezoekerscentrum

Nadere informatie

2017 versie 1 ( )

2017 versie 1 ( ) 2017 versie 1 (01-01-2017) WANDELEN DOOR NATIONAAL PARK WEERRIBBEN-WIEDEN Etappe A 12 km * = bezienswaardigheid (meer informatie vindt u achterin) Vertrek Het Doevehuis 0561 47 73 94 1. Met uw rug naar

Nadere informatie

Ga je mee op watersafari?

Ga je mee op watersafari? Informatie en reserveringen voor het Nationaal Park Weerribben-Wieden: www.np-weerribbenwieden.nl Beulakerpad 1 8326 AH Sint Jansklooster t 0527-246196 / 06-12890380 e n.vanderlaan@ivn.nl Ga je mee op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 juni 2014

Nieuwsbrief 2 juni 2014 Nieuwsbrief 2 juni 2014 JNC-web JNC-facebook JNC seizoen 2014/2015 Open middag voorafgaand aan het nieuwe seizoen: Sluit je aan bij JeugdNatuurClub De Wieden Het is geweldig leuk bij JeugdNatuurClub De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2015

Nieuwsbrief 1 maart 2015 Nieuwsbrief 1 maart 2015 JNC-web JNC-facebook Begeleiders in de bloemetjes gezet JNC seizoen 2014/2015 In deze editie verslagen van Activiteit 3 Op de Staphorsterheide 12-19 november Activiteit 4 Braakballenonderzoek

Nadere informatie

Het Diemerbos. fietsen. Wandelen. Paardrijden. Onder de rook van Amsterdam

Het Diemerbos. fietsen. Wandelen. Paardrijden. Onder de rook van Amsterdam Staatsbosbeheer Naritaweg 221, 1043 CB T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen om

Nadere informatie

Natuurfotografie cursus Natuurgebied de Wieden, 1 dag Met eigen boot het water verkennen!, Fotoworkshop natuurfotografie vanuit de boot

Natuurfotografie cursus Natuurgebied de Wieden, 1 dag Met eigen boot het water verkennen!, Fotoworkshop natuurfotografie vanuit de boot Europa / Nederland Code OS075 outdoor school Niveau Natuurfotografie cursus Natuurgebied de Wieden, 1 dag Met eigen boot het water verkennen!, Fotoworkshop natuurfotografie vanuit de boot Water is een

Nadere informatie

Het Diemerbos. Onder de rook van Amsterdam

Het Diemerbos. Onder de rook van Amsterdam Staatsbosbeheer Naritaweg 221, 1043 CB Amsterdam T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen

Nadere informatie

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN. [Trek de aandacht van uw lezer

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN. [Trek de aandacht van uw lezer [Trek de aandacht van uw lezer Wiedenweetjes met een veelzeggend citaat uit het document of gebruik deze ruimte om een belangrijk punt te benadrukken. De Wieden november 2015 Samenstelling door Regina

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 JNC-web JNC-facebook JNC seizoen 2014/2015 In deze editie verslagen van de Open middag 27 augustus Activiteit 1: Help de ringslangen van De Wieden 10 en17 september Activiteit

Nadere informatie

Hallo allemaal, De begeleiders van JNC De Weerribben

Hallo allemaal, De begeleiders van JNC De Weerribben Hallo allemaal, Na een mooie zomer en een lange vakantie starten we weer met de JeugdNatuurClub. In dit blad staat informatie over de JeugdNatuurClub. Je kunt teruglezen welke activiteiten we voor de vakantie

Nadere informatie

Wiedenweetjes. De Wieden. Openingstijden Bezoekerscentrum. Activiteiten: April 2015

Wiedenweetjes. De Wieden. Openingstijden Bezoekerscentrum. Activiteiten: April 2015 j Wiedenweetjes De Wieden April 2015 Openingstijden Bezoekerscentrum Het winterseizoen is voorbij. Vanaf 1 april zijn we van di t/m zo van 10.00 17.00 uur open. Van 1 mei tot 1 september zijn we ook op

Nadere informatie

Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015

Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015 Programma gebiedsfestival 2/3 oktober 2015 Week van 28-9 t/m 2-10 De basisscholen gaan op een creatieve manier aan de slag met een thema uit het NLIJD. We denken hierbij aan het thema water, bijv. eventueel

Nadere informatie

Het geheim van de piramide

Het geheim van de piramide colofon Uitgave 2015 Nationaal Park Weerribben-Wieden www.np-weerribbenwieden.nl Illustraties Femke van Gent Vormgeving Ontwerpbureau Lood Velp Het geheim van de piramide In samenwerking met Natuurmonumenten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Natuurmonumenten Nieuwkoopse Plassen... 3. Schoolreisjes en excursies. Programma voor groep 1+2...5. Programma voor groep 3+4...

Inhoudsopgave. Natuurmonumenten Nieuwkoopse Plassen... 3. Schoolreisjes en excursies. Programma voor groep 1+2...5. Programma voor groep 3+4... Inhoudsopgave Natuurmonumenten Nieuwkoopse Plassen..... 3 Schoolreisjes en excursies..... 4 Programma voor groep 1+2......5 Programma voor groep 3+4......6 Programma voor groep 5+6..7 Programma voor groep

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Op stap op Terschelling

Op stap op Terschelling Activiteiten Wandelingen Rondleidingen Op stap op Terschelling Excursies van Staatsbosbeheer op Terschelling Exclusief! In samenwerking met eilander ondernemers heeft Staatsbosbeheer een aantal spannende

Nadere informatie

Het geheim van de piramide

Het geheim van de piramide Het geheim van de piramide handleiding voor de leerkracht 2 handleiding voor de leerkracht Inleiding Wist u dat er in de moerasgebieden van Nationaal Weerribben- Wieden piramides voorkomen? Natuurlijk

Nadere informatie

NoNiksie kijkt in de spiegel

NoNiksie kijkt in de spiegel NoNiksie kijkt in de spiegel 2 Beste leerkracht Binnenkort komt u met uw leerlingen van groep 1 en/of 2 naar het nationaal park voor het programma NoNiksie kijkt in de spiegel, onderdeel van het Nationaal

Nadere informatie

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur 3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur Activiteiten en bereik 2011: Vrije bezoekers: 23.119 NME activiteiten: 1046 Avonturenclubs: 1474 Speciale doelgroepen 20 Openbare

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Briefing Corporate Story

Briefing Corporate Story Briefing Corporate Story Naam: Marijke van den Berg Studentnummer: 498682 Klas: AD2a Docent: Luuk Pleijsier Deadline: 24-01-2014 Bedrijf/ vereniging: Natuurmonumenten Naardermeer Contactpersoon: Gradus

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Beste "Statengriffie",

Beste Statengriffie, Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: Bijlagen: Thea Peters [t.c.peters@ivn.nl] donderdag 21 augustus 2014 9:38 Statengriffie brief aan leden Provinciale Staten over gevolgen beëindiging bijdrage Nationale Parken

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN. [Trek de aandacht van uw lezer

Wiedenweetjes. De Wieden WAARNEMINGEN. [Trek de aandacht van uw lezer [Trek de aandacht van uw lezer Wiedenweetjes met een veelzeggend citaat uit het document of gebruik deze ruimte om een belangrijk punt te benadrukken. De Wieden oktober 2015 Samenstelling door Regina Brouns,

Nadere informatie

Gagelbos. Spelen. Wandelen. Het buurtbos van Overvecht

Gagelbos. Spelen. Wandelen. Het buurtbos van Overvecht Staatsbosbeheer - landelijk informatiecentrum Postbus 1300, 3970 BH Driebergen T 030-6926213 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen

Nadere informatie

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur Wandelen Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur De Berk en Kelsdonk Staatsbosbeheer Regio Zuid Spoorlaan CH Tilburg T - www.staatsbosbeheer.nl Rust, vogels en natte voeten Wie even de

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Lang leve de buitenkids!

Lang leve de buitenkids! Contact Bezoekerscentrum Oisterwijk Natuurmonumenten van Tienhovenlaan 5 5062 SK Oisterwijk Tel. 013-5231800 @ i bc.oisterwijk@natuurmonumenten.nl www.natuurmonumenten.nl facebook.com/natuurmonumenten

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

Roeivereniging "De Meije", Nieuwkoop

Roeivereniging De Meije, Nieuwkoop Roeivereniging "De Meije", Nieuwkoop Het Nieuwkoopse plassengebied. Informatie en vaarroutes voor bezoekende roeiers. (editie 2014) Nieuwkoopse plassen algemeen. Het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen

Nadere informatie

De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland

De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland Stichting Exploitatie Groene Wens Boot te Ossenzijl JAARVERSLAG 2014. Algemeen De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland

Nadere informatie

route.nl route.nl Ruinerwold, Meppel en Giethoorn Nederland Drenthe De Wolden 52.1 km. (ongeveer 3:04 u.) Fietsroute 122488

route.nl route.nl Ruinerwold, Meppel en Giethoorn Nederland Drenthe De Wolden 52.1 km. (ongeveer 3:04 u.) Fietsroute 122488 Ruinerwold, Meppel en Giethoorn Nederland Drenthe De Wolden 52.1 (ongeveer 3:04 u.) Fietsroute 122488 route.nl 1km 2014 Falkplan BV Ruinerwold, Meppel en Giethoorn Nederland Drenthe De Wolden 52.1 (ongeveer

Nadere informatie

Een impuls voor recreatieve beleving Noordrand Goeree Overflakkee

Een impuls voor recreatieve beleving Noordrand Goeree Overflakkee Een impuls voor recreatieve beleving Noordrand Goeree Overflakkee Met de gebiedsontwikkeling Noordrand GO wordt door gemeente, provincie, WNF en Natuurmonumenten mede een impuls gegeven aan de recreatiemogelijkheden.

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

Musea op Tiengemeten

Musea op Tiengemeten Overzicht arrangementen: MAANDAG GESLOTEN 1. Dagje Tiengemeten basic. 8,-- 2. Dagje Tiengemeten basic +. 10,50 3. Dagje musea Tiengemeten. 14,-- 4. Nostalgische dagje uit Tiengemeten 38,20 5. Schoolreisje

Nadere informatie

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard

Een groene beleving. Groepsarrangementen in De Biesbosch e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Een groene beleving Groepsarrangementen in De e.o. met de prachtige natuur van de nieuwe Noordwaard Het puur Werkendamse bedrijf Sono Koek is gestart in 2015 vanuit twee andere deskundige en ervaren bedrijven.

Nadere informatie

2.1 De toegangsweg voor het bezoekerscentrum en het familiepad

2.1 De toegangsweg voor het bezoekerscentrum en het familiepad 23 oktober 2009: Bezoek Nationaal Park Drents-Friese Wold Het familiepad bij het bezoekerscentrum Nationaal Park Drents-Friese Wold te Terwisscha (Appelscha) 1. Introductie Op de grens van Zuidwest Drenthe

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren:

De Koning makelaars presenteren: De Koning makelaars presenteren: Kavel aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk (nabij huisnummer 19) dekoningwonen.nl Maakt deze kavel uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en

Nadere informatie

De Balij en het Bieslandse Bos

De Balij en het Bieslandse Bos Staatsbosbeheer Westvoorden Boslaan 12, 2594 NB Den Haag T 070-3851050 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen

Nadere informatie

Uitnodiging tot sponsoring 2017

Uitnodiging tot sponsoring 2017 Uitnodiging tot sponsoring 2017 Eventing Noord Limburg CCI*-CIC* Hippische Evenementen Zone Equestrian Centre de Peelbergen 5,6 en 7 Mei 2017 DE INTERNATIONALE EVENTING WEDSTRIJDEN Sinds enkele jaren heeft

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief de 34ste, Dec Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief de 34ste, Dec Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief de 34ste, Dec. 2014 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 4e nieuwsbrief van het 9de jaargang. Waarin U kunt zien en lezen wat er in de maanden oktober, november en december gebeurd

Nadere informatie

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging De toestand van de natuur in Overijssel Op vrijdag 20 mei vindt het zestiende veldsymposium De toestand van de

Nadere informatie

Lang leve de buitenkids!

Lang leve de buitenkids! Contact Bezoekerscentrum Oisterwijk Natuurmonumenten Van Tienhovenlaan 4 5062 SK Oisterwijk Tel. (013) 591 5000 @ bc.oisterwijk@natuurmonumenten.nl i www.natuurmonumenten.nl facebook.com/natuurmonumenten

Nadere informatie

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen GROEN DOET GOED *weet je dat.. Stichting ZaaiGoed laat ouderen opbloeien! Met krasse ouderen, ouderen met dementie en/of een visuele beperking gaan we de natuur in en doen binnen aan de hand van de opgedane

Nadere informatie

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER JULI 2015 Donderdag 2 juli 19.00 uur Meeuwenduinen Dinsdag 7 juli 19.00 uur Boswachterij Westerschouwen Woensdag 8 juli 13.30 uur KABOUTERPAD voor de kleuters Donderdag

Nadere informatie

Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi

Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi Inhoudsopgave Deel 2: programma Eendenkooi 1. Planning en organisatie 1.1. Voordat u begint 1.2.

Nadere informatie

Informatiecentrum Grevelingen

Informatiecentrum Grevelingen Banquetingmap Informatiecentrum Grevelingen Staatsbosbeheer Brouwersdam Binnenzijde 25 T: 088-2848210 E: grevelingen@staatsbosbeheer.nl www.staatsbosbeheer.nl Informatiecentrum Grevelingen In het informatiecentrum

Nadere informatie

TE VOET NAAR HET PAARD

TE VOET NAAR HET PAARD Wandelnetwerk Noord-Holland TE VOET NAAR HET PAARD Het Paard van Marken is vooral wereldberoemd om de foto's van het kruiende ijs in de winter. Tekst en foto s Joop Duijs Ze kunnen in 1957 wel een dijk

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

tekst voor passende beoordeling behorende bij brief no. 01/ d.d. inzake

tekst voor passende beoordeling behorende bij brief no. 01/ d.d. inzake PN Assen, tekst voor passende beoordeling behorende bij brief no. 01/ d.d. inzake Nieuwveense Landen Bebouwing Het plangebied Nieuwveense Landen ligt ten noordwesten van de stad Meppel en bestrijkt een

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Arrangementen.

Arrangementen. Arrangementen www.dewittehoeve.nl Arrangementen zijn vanaf 10 personen (m.u.v arrangementen met fluisterboot dit kan vanaf 4 Arrangement nummer 1 Ontvangst bij de Witte hoeve met onbeperkt kfie / thee

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Arrangementen. Voor gezelligheid en zoveel meer

Arrangementen.  Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen www.fanfaregiethoorn.nl Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen Ontdek Giethoorn bij Fanfare 3 tot 3 1/2 uur vanaf 10 personen 19,50 p.p. Ontvangst in het bekende Grand Café Fanfare,

Nadere informatie

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar De Biesbosch en Dordrecht. Voor informatie 026 359 9007 Peter Evers 026 359 9802 vgpp@gelderland.nl www.vgpp.nl Uitnodiging Voor niet actieve leden van de V.G.P.P. Op vrijdag 24 juni 2016 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en

Nadere informatie

Natuur op Eerde uniek in Nederland

Natuur op Eerde uniek in Nederland Natuur op Eerde uniek in Nederland Eerde is méér dan mooi. Tijdens een wandeling met boswachter Jos Schouten van Natuurmonumenten wordt pas echt duidelijk hoe bijzonder de natuur op het historische landgoed

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

In zee met de BlindDate

In zee met de BlindDate In zee met de BlindDate Wat doet Zeilen met Visie? De dag was zeker geslaagd! Sommigen hebben het er nóg over! Tijdens het aan boord klauteren werd al snel duidelijk wat het betekent om geen of nauwelijks

Nadere informatie

Open dag. zaterdag 23 september. van tot uur

Open dag. zaterdag 23 september. van tot uur Open dag zaterdag 23 september van 10.00 tot 17.00 uur Welkom Van harte welkom op natuurbegraafplaats Schoorsveld, in de buurt van Strabrechtse Heide. Wij hopen dat u vandaag op een plezierige manier kennis

Nadere informatie

Veilig oud worden in uw nieuwe thuis, omringd door liefdevolle mensen

Veilig oud worden in uw nieuwe thuis, omringd door liefdevolle mensen Veilig oud worden in uw nieuwe thuis, omringd door liefdevolle mensen Uw levensgeluk is onze missie Wij vinden dat de zorg voor ouderen met een dementie anders moet en kan. Vooral op het gebied van voldoende

Nadere informatie

Nationaal Park Oosterschelde

Nationaal Park Oosterschelde Nationaal Park Oosterschelde Overzicht activiteiten en resultaten 2011 Algemeen Informatievoorziening aan bezoekers van Nationaal Park Oosterschelde door middel van het parelsnoer van voorzieningen : Informatiezuilen

Nadere informatie

Lang leve de buitenkids!

Lang leve de buitenkids! De school is verantwoordelijk voor: Goede en voldoende begeleiding; Het ordelijk verlopen van de activiteit; De groepsindeling. Regel dit bij voorkeur op school; Geschikte kleding voor de leerlingen (laarzen,

Nadere informatie

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF

UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF UTRECHT BALLOONING: DE UNIEKE VOORDELEN VOOR U EN UW BEDRIJF MEEVAREN MET DE PUBLICITEIT VAN FC UTRECHT Een voetbalclub als FC Utrecht staat altijd in de publiciteit. Supporters en voetballiefhebbers willen

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Bedrijfsuitjes in de natuur

Bedrijfsuitjes in de natuur Postzegel hoeft niet, mag wel Landschap Noord-Holland Antwoordnummer 263 1900 VB Castricum Ontdek de natuur in Noord-Holland Bedrijfsuitjes in de natuur Landschap Noord-Holland Antwoordnummer 263 1900

Nadere informatie

Op de afgesproken plek langs de Knardijk te Lelystad ontmoette ik Jacobien en Annelies omstreeks uur.

Op de afgesproken plek langs de Knardijk te Lelystad ontmoette ik Jacobien en Annelies omstreeks uur. Avondexcursie Oostvaardersplassen, 23 mei 2017 Gids: Pim Op de afgesproken plek langs de Knardijk te Lelystad ontmoette ik Jacobien en Annelies omstreeks 18.00 uur. We maakten eerst een wandeling naar

Nadere informatie

De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland

De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland Stichting Exploitatie Groene Wens Boot te Ossenzijl JAARVERSLAG 2013. Algemeen De Stichting Exploitatie Groene Wens Boot is opgericht op 17 augustus 2005 en is gevestigd te Ossenzijl, Gemeente Steenwijkerland

Nadere informatie

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen:

Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: NIEUW NIEUW NIEUW Vanaf half april kunt u bij Grand Cafe Rutgers de volgende activiteiten doen: Kruisboog schieten Luchtdruk schieten Beach volleybal sjoel de boelen Bel voor meer informatie naar 0313-632963

Nadere informatie

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente

Dagtochten Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2016 Rode Kruis Hof van Twente 2 Voorwoord en informatie Voor het 4 e achtereenvolgende jaar hebben we opnieuw een programma kunnen samenstellen met reizen voor elk wat wils. Hieronder zijn

Nadere informatie

Wandelroute Heerenduinen Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wandelroute Heerenduinen Nationaal Park Zuid-Kennemerland Wandelroute Heerenduinen Nationaal Park Zuid-Kennemerland 4.5 km wandelen Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken en zingende nachtegalen in het voorjaar. Dat is landgoed

Nadere informatie

Lang leve de buitenkids!

Lang leve de buitenkids! Contact Bezoekerscentrum Oisterwijk Natuurmonumenten Van Tienhovenlaan 4 5062 SK Oisterwijk Tel. (013) 591 5000 @ bc.oisterwijk@natuurmonumenten.nl i www.natuurmonumenten.nl/bcoisterwijk facebook.com/oisterwijksebossenenvennen

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

Groepen & arrangementen

Groepen & arrangementen Groepen & arrangementen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje Volg een rondleiding door het kasteel met uw vereniging, collega's, familie of vrienden Of kies uit een van onze

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden en bijbehorende tegenprestaties op en rond De Ulebelt, centrum voor natuur- en milieu-educatie & kinderboerderij

Sponsormogelijkheden en bijbehorende tegenprestaties op en rond De Ulebelt, centrum voor natuur- en milieu-educatie & kinderboerderij SPONSORING EN TEGENPRESTATIES Stichting De Ulebelt Maatmansweg 3 7425 NC Deventer www.ulebelt.nl info@ulebelt.nl 0570-65 34 37 Sponsormogelijkheden en bijbehorende tegenprestaties op en rond De Ulebelt,

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal Huizen van Hoekstra & van Eck De Haal 26, 1511 AR Oostzaan Rustig gelegen Onlangs gerenoveerd Aan het water In het Twiske Landelijk en toch centraal H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Open dag. zaterdag 16 september. van tot uur

Open dag. zaterdag 16 september. van tot uur Open dag zaterdag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur Welkom Van harte welkom op natuurbegraafplaats Heidepol, aan de rand van de Veluwe. Voor velen inmiddels een vertrouwde omgeving. Wij hopen dat u

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Kleine, outdoor vergaderbreaks

Kleine, outdoor vergaderbreaks Kleine, outdoor vergaderbreaks 2016-2017 1 t Paviljoen Hotel **** Restaurant le Maquisard Brasserie Mondial Vergaderbreaks bij Hotel t Paviljoen **** In deze brochure vindt u een overzicht van toegankelijke,

Nadere informatie

Wandelroute Zwarte Berg, vlak bij Drunen

Wandelroute Zwarte Berg, vlak bij Drunen Wandelroute Zwarte Berg, vlak bij Drunen 4.3 km wandelen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een uniek stuifzandgebied in West-Europa. Op deze route zie je niet alleen zandheuvels, maar ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

bedrag ,- Concept-Bestedingenplan 2008 Nationaal Park Weerribben-Wieden in oprichting

bedrag ,- Concept-Bestedingenplan 2008 Nationaal Park Weerribben-Wieden in oprichting Concept-Bestedingenplan 2008 Nationaal Park Weerribben-Wieden in oprichting Eenmalig budget. Totaal was beschikbaar 180.000,- reeds verplicht 91.000 *. Nog beschikbaar 89.000,- Plan voor geleiding van

Nadere informatie