deurneseweg 35 oploo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "deurneseweg 35 oploo"

Transcriptie

1 deurneseweg 35 oploo

2 te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis en de ligging. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als deze aan uw basiseisen voldoet. Uw makelaar In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving van rust, ruimte en natuur in het buitengebied en het gevoel bij de omgeving, gevoelens die centraal staan en dat voelt u pas bij de bezichtiging van een buitenstate. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Eric Verbruggen Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van deze buitenstate. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw computer had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, luxe woonboerderij met paardenstallen aan de rand van uitgestrekt bosgebied. Met vriendelijke groet, Langgevelboerderij m³ inhoud 415 m² woonoppervlakte Eric Verbruggen, makelaar Paardenstallen 2006 Perceel stal 1: 5 paarden stal 2: 2 paarden 01,48.50 ha Buitenstate is het uithangbord van geselecteerde NVM makelaardijen die zich hebben gespeciliseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate! Internet Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding In overleg.

3 Algemeen. Modern en exclusief afgewerkte woonboerderij met paardenstallen uit Unieke beleving van rust en ruimte door ligging en uitgestrekt bosgebied direct op korte afstand via bospad te bereiken. Op het perceel, behalve een fraaie tuin, ook alle voorzieningen voor paardenhouderij als moderne stallen, rijbak en paardenweides. Een ideale plek voor liefhebbers van paarden, rust en ruimte en / of praktijk aan huis. Perspectieven. 1. Wonen met paarden Een genietplek voor mensen met paarden door zowel de uitstekend afgewerkte nieuwe woonboerderij, als de nette stallen en voorzieningen voor paarden. Het via een zandweg rechtstreeks te bereiken uitgestrekte bosgebied biedt vrijwel ongekende uitrijmogelijkheden vanuit deze Buitenstate. Ligging en omgeving. De moderne woonboerderij is gelegen aan Deurneseweg 35 te Oploo. De verbindingsweg van Boxmeer naar Deurne, tussen de plaatsen Oploo en De Rips. Aan de achterzijde van de boerderij, met middag- en avondzon, hebt u via een coulisselandschap over de landerijen een vrij uitzicht op het uitgestrekte bosgebied de Slink-De Bunthorst. Dit is rechtstreeks verbonden met De Staatsbossen en bosgebied De Stippelbergen in Gemert. Het Defensiekanaal is gelegen op circa 750 meter afstand. Via de Deurneseweg bedraagt de afstand naar De Rips circa 3 km. Oploo is gelegen op circa 4 km. Boxmeer, met de op- en afrit van snelweg A73 en treinstation Venlo-Nijmegen is gelegen op circa 15 autominuten, net als Deurne en Gemert. Eindhoven is in circa 35 autominuten te bereiken, net als Nijmegen. Op 100 meter afstand van de woonboerderij is een bushalte van de lijn Boxmeer-Helmond. 2. Wonen met praktijk aan huis. De woning aan Deurneseweg 35 is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar. De royale woonboerderij van m³ inhoud is groot genoeg voor kantoor of praktijk aan huis. De garage en overige bijgebouwen van totaal ruim 230 m² bijgebouw geven extra ruimte voor opslag of kleinschalige bedrijvigheid. Kortom: een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een speciale plek vrij gelegen plek voor praktijk of kantoor aan huis. 3. Overig. Er is zeer veel ruimte. Zowel in de woonboerderij als met de bijgebouwen. Het perceel is zeer royaal met bijna 1,5 ha. De ontsluiting is prima. Voor de beleving van rust is de plek uniek. Ook voor andere opties als zorg, woongroep of mensen met andere ruimtevragende hobby s zijn er zeker perspectieven.

4 omschrijving. Woonboerderij. Binnen is de woning stijlvol en met hoogwaardige materialen afgewerkt. De royale woonkamer heeft een centrale schouw met aan beide zijden een aparte gesloten gashaard en tuindeuren. Vanuit de woonkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur heeft u een vrij uitzicht over de achterliggende landerijen naar het uitgestrekte bosgebied. Via de achterhal komt u in de bijkeuken met witgoedaansluiting en aparte doucheruimte. De masterbedroom met tuindeuren is direct verbonden met de luxe badkamer met ligbad en douche. Pas als u door de automatische poort komt gereden krijgt u goed zicht op deze moderne, in 2006 volledig nieuw gebouwde langgevel boerderij. Door de luiken, siermetselwerk en overige details heeft de boerderij een authentieke uitstraling behouden. Aan de wegzijde zijn op de begane grond nog 2 royale ruimten voor kantoor of praktijkruimte.

5 Via de hardhouten open trap in de hal bereikt u de royale overloop met vide. Hier bevindt zich een riante slaapkamer, ook met directe verbinding met de tweede badkamer. Deze is uitgerust met ligbad met whirlpool en inloopdouche. Een tweede slaapkamer is aanwezig. De royale bergruimte biedt mogelijkheden voor nog twee flinke slaapkamers. Rijbak Garage. Paardenstal I. Op de tweede verdieping, via een losse trap bereikbaar, bevindt zich behalve een forse bergzolder ook de CV-ketel HR combi (2011) plus gasboiler. Paardenstal II

6 bijzonderheden kadaster Alle gebouwen zijn in 2006 volledig nieuw gerealiseerd en luxe afgewerkt. De buitenrijbak met zandbodem van gele bosgrond meet 20 x 50 meter en heeft vier lichtmasten. Het terrein is volledig omheind voor optimale privacy. Aan de wegzijde is de locatie deels afgeschermd door een flinke beukenhaag. De toegangspoort is automatisch bediend. Via de zijpoort komt u direct op de naast gelegen zandweg die een rechtstreekse verbinding geeft met het uitgestrekte bosgebied De Slink-Bunthorst. Behalve als woonplek met veel ruimte en nette voorzieningen voor paarden biedt deze Buitenstate ook volop perspectieven voor kantoor- of praktijkruimte aan huis. Door goede ontsluiting, de aanwezige rust en ruimte zowel binnenshuis als buitenshuis is dit met recht een unieke Buitenstate. De bestemming van het object is wonen. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkin gen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze kaart is niet op schaal.

7 plattegronden situering Deurneseweg 35 te Oploo

8 Buitenstate is het uithangbord van NVM makelaardijen die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Buitenstates zijn namelijk vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit is niet alledaags en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En dat is Buitenstate! Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied gelegen. KERNWAARDEN Verder staat Buitenstate voor de volgende kernwaarden: EIGEN Eigen staat voor vertrouwd zijn met de gewoonten en gebruiken van het platteland want daar woont u of wilt u gaan wonen. De Buitenstate makelaars spreekt dan ook uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar goed. En dat is ook nodig want het aan-en verkopen van een Buitenstate is één van de grootste beslissingen in uw leven. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs all-round en full-service Wij zijn een actief en snelgroeiend kantoor met een dynamisch team gespecialiseerd in agrarisch- en landelijk vastgoed. Als kantoor zijn we aangesloten bij zowel de NVM als NVR. Hierdoor beschikken we over een landelijk netwerk van specialisten in agrarisch- en landelijk vastgoed. Ons kantoor is een all-round makelaarskantoor met alle specialiteiten in huis, zoals: Verkoopbemiddeling bij woningen, bedrijven-, agrarisch- en landelijkvastgoed Advisering bij aankoop van een woning of bedrijf Taxaties voor alle voorkomende doeleinden. Advisering bij onteigening, zowel bij stadsvernieuwing als bij uitbreiding ten behoeve van woningbouw, industrie, wegen, etc. Door de unieke combinatie van agrarische- en woningmakelaardij mag Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs zich terecht specialist landelijk wonen noemen. Het werkgebied strekt zich uit over geheel Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg. SOLIDE Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities aan- of te verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat de grootste beslissing in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. AANGENAAM De aan- en verkoop van een Buitenstate is een intensief proces en het is wel zo prettig als de wijze waarop u hierin wordt ondersteund plezierig en constructief is. EN NET EEN BEETJE ANDERS Het onderscheidende van Buitenstate is toch wel dat ze het net een beetje anders (lees: gedurfder, origineler, spannender) dan het gebruikelijke doet: de wereld is immers al grijs genoeg en daarom kiest Buitenstate voor een aanpak die kleurrijker is maar altijd passend bij de klant. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel:

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m²

Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte Ca. 135 m² Perceelgrootte 1.210 m² Bouwjaar 1930. Bedrijfsruimte I 120 m² Bedrijfsruimte II 180 m² Totaal 300 m² Plasmolen, Rijksweg 146 Leuke vrijstaande jaren dertig-woning gelegen aan doorgaande weg in Plasmolen. Het pand is gelegen nabij natuur- en recreatiegebied met bos en water. Inhoud Ca. 445 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs 289.500,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GEN. BOTHASTRAAT 6 EINDHOVEN In mooie groene en rustige woonomgeving gelegen sfeervolle vrijstaande woning met royale garage, serre en fraaie aangelegde tuin rondom. De woning is prima onderhouden

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. Vraagprijs 439.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Deze comfortabele woning voorzien van luxe

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Laag Spul 7 Hilvarenbeek. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Laag Spul 7 Hilvarenbeek Makelaardij og Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Laag Spul 7, Hilvarenbeek Vrijstaande woning met garage en bedrijfsgebouw. Deze vrijstaande

Nadere informatie

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Drukte in makelaarswereld U bent van ons gewend dat we de woonkrant uitgeven in de week

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon ERA MAAS REGIO Poststraat 9, 5801 BC Venray Tel. 0478-636922

Nadere informatie

Woningbrochure. Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk Verkoop Bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Hoge Kerkstraat 10 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON

Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Helderse Duinen 77 5825 JM OVERLOON Prachtige gerenoveerde vrijstaande recreatiewoning fraai gelegen op park de Helderse Duinen te Overloon Vraagprijs : 132.500,- k.k. Oppervlakte perceel : ca. 407 m²

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

Vraagprijs 189.000,-- k.k.

Vraagprijs 189.000,-- k.k. Vraagprijs 189.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op aantrekkelijke en rustige woonstand nabij

Nadere informatie

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Exclusieve Villa Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschansexclusief.nl www.vandeschans.nl Exclusieve Villa De voormalige oude

Nadere informatie

Winterkoning 11. te Zuid-Scharwoude

Winterkoning 11. te Zuid-Scharwoude Winterkoning 11 te Zuid-Scharwoude Adres: Winterkoning 11 1722 CA Zuid-Scharwoude Vraagprijs: 995.000,- kosten koper. Aanvaarding: In overleg. LET OP! DE GENOEMDE VRAAGPRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!

Nadere informatie

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk

Woningbrochure. Muyeweg 23 Nieuwerkerk Verkoop bemiddeling Aankoop Bemiddeling Taxaties Woningbrochure Muyeweg 23 Nieuwerkerk Kooijman Makelaardij B.V. Deltastraat 12 4306 BK Nieuwerkerk T 0111-644145 F 0111-644047 E info@kooijmanmakelaardij.nl

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage

Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Wytse Peetswei 19 - Houtigehage Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Sint Annaland Bierensstraat 30

Sint Annaland Bierensstraat 30 Sint Annaland Bierensstraat 30 Prachtige royale villa met garage op ruim perceel grond op schitterende locatie in het havendorp Sint Annaland! Met veel trots mogen wij u deze instapklare jaren 30 woning

Nadere informatie

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen q Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Vraagprijs 124.500,- k.k. Omschrijving Van Tilburghstraat 18 - Driewegen Halfvrijstaande en grondig gemoderniseerde dorpswoning met garage en forse aanbouw aan de achterzijde.

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k.

TE KOOP. Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. TE KOOP Groenendaal 3 5763 AX Milheeze Prijs: 239.000 k.k. Omschrijving GROENENDAAL 3 MILHEEZE Dit degelijk gebouwd half vrijstaand woonhuis met serre en garage is gelegen op een riant perceel in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Tholen Wal 13. Vraagprijs 189.500,-- Kosten Koper

Tholen Wal 13. Vraagprijs 189.500,-- Kosten Koper Tholen Wal 13 Wat een plaatje, en zo een mooi uitzicht dat horen we met enige regelmaat van mensen die langs woningen aan de wal een wandeling maken! Hoort u ook tot deze groep, dan kunt u nu uw droom

Nadere informatie

Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k.

Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k. Molenstraat 34 - Enschede Vraagprijs 449.000,- k.k. www.postjr.nl Omschrijving UNIEK IN ENSCHEDE! Een volumineus karakteristiek herenhuis voorzien van authentieke details waaronder de oorspronkelijke schouwen,

Nadere informatie

Vraagprijs 155.000,-- k.k.

Vraagprijs 155.000,-- k.k. Vraagprijs 155.000,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving In een rustig hofje op loopafstand van het

Nadere informatie

THORN. Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer

THORN. Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer THORN CASINO 1 Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer Garage en eigen parkee erplaats Vaste trap naar de tweede verdieping Vraagprijs 219.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie