VILLEROY & BOCH: UW PARTNER VOOR KWALITEIT EN INNOVATIE.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VILLEROY & BOCH: UW PARTNER VOOR KWALITEIT EN INNOVATIE."

Transcriptie

1 VILLEROY & BOCH: UW PARTNER VOOR KWALITEIT EN INNOVATIE.

2 2 INSPIREREND EN ONDERSTEUNEND VILLEROY & BOCH STAAT VOOR GOEDE SAMENWERKING. Hoe belangrijk goede samenwerking is, weten we in ieder geval sinds Want in dat jaar ontstond uit de voormalige concurrenten Villeroy en Boch de succesvolle onderneming Villeroy & Boch. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1748, in de tijd dat Balthasar Neumann, de grootste Europese barokarchitect, zich op het hoogtepunt van zijn creatieve kunnen bevond, hebben steeds weer gerenommeerde architecten en ontwerpers met ons samengewerkt, onze producten hun typische, herkenbaar eigen stijl verleend en daarop hun unieke stempel gedrukt. Zo deden onze beroemde Mettlachse platen hun intrede in de Keulse dom, waar ze tot op de dag van vandaag te bewonderen zijn. Een ander indrukwekkend voorbeeld is de Schinkel-bron vóór onze hoofdvestiging in Mettlach een geschenk van de Pruisische kroonprins Frederik Willem aan Jean-François Boch. Behalve Henry van den Velde verrijkten ook Josef Maria Olbrich en Peter Berens onze producten en onze projectbusiness. In 1985 begonnen we met de meest spectaculaire reclamecampagne van de jaren 80 met sterfotograaf Helmut Newton. Deze relaties hebben ons steeds weer geïnspireerd in ons werk en op onze beurt willen wij een bron van inspiratie zijn voor iedereen die met ons samenwerkt. Mettlachse platen in de Keulse dom Historische Schinkel-bron Jean-Francois Boch HYGIËNE VOOR IEDEREEN Met nieuw ontwikkelde materialen en productiemethodes slaagt Villeroy & Boch erin de productie van grootformaat sanitairkeramiek te realiseren DE OORSPRONG François Boch heeft een revolutionaire gedachte: keramiek voor dagelijks gebruik. Hij richt een pottenbakkerij in Audun-le-Tiche op DESIGN DOET ZIJN INTREDE Als voorbeeld voor de hele branche dient het ontwerp van een complete badkamerinrichting van ontwerper Luigi Colani.

3 3 INNOVATIE UIT VERANTWOORDELIJKHEID MET ONZE INNOVATIES ZIJN WE TELKENS WEER GRENSVERLEGGEND. Van oudsher streeft Villeroy & Boch ernaar de markt een stap voor te zijn. Op onze hoofdvestiging in Mettlach zetten de vele medewerkers van de afdeling R&D zich hiervoor in. Om ook uit onderzoek en wetenschap belangrijke input te krijgen, werkt Villeroy & Boch intensief samen met gerenommeerde instituten en hogescholen. Zo ontwikkelen wij innovatieve productoplossingen die baanbrekend zijn, maar nemen het aspect van schoonheid daarin steeds mee. Innovaties in keramiek Innovaties in comfort Functionele innovaties Al in 1998 is Villeroy & Boch erin geslaagd met CeramicPlus de eigenschappen van keramiek te verbeteren en een duurzame vuilafstotende oppervlakteveredeling te ontwikkelen. Het voordeel: CeramicPlus biedt optimale hygiëne, ontziet het milieu en uw portemonnee. In 2001 was Villeroy & Boch de eerste die wc s voorzag van SoftClosing en vond daarmee een functie uit die zich vandaag de dag een vaste plaats heeft verworven als dé standaard op de markt. Dankzij geïntegreerde dempers sluiten onze WC-zittingen met SoftClosing technologie zacht en geluidloos. Dat verhoogt het comfort en voorkomt dat het wc-deksel plotseling naar beneden kan vallen. In 2013 ontwikkelde Villeroy & Boch DirectFlush wc s, de spoelrandloze generatie wc s die bijzonder eenvoudig en snel kan worden gereinigd. De innovatieve spoeltechniek spoelt de gehele binnenkant van de pot bij een minimaal waterverbruik van slechts 3 c.q. 4,5 liter helemaal zonder te spatten dankzij de boord. SPOELING MET 2 HOEVEELHEDEN Villeroy & Boch is in samenwerking met Geberit de eerste Europese aanbieder van de spoeling met 2 hoeveelheden waarbij kan worden gekozen tussen 3 en 6 liter QUARYL Met het unieke materiaal een combinatie van kwarts en acryl zijn voortreffelijke oplossingen mogelijk met optimale schoonheid en functionaliteit.

4 4 BEPROEFDE KWALITEIT WANT: BETROUWBAARHEID IS VOOR ONS EEN BELOFTE. Kwaliteit is voor ons de belofte dat al onze producten in hoge mate beantwoorden aan de speciale wensen van onze klanten. Kwaliteit begint bij Villeroy & Boch al bij het productidee en is een doorlopend proces dat ons totale handelen omvat. Met het doel onszelf steeds weer te overtreffen, zoeken wij permanent naar verbetering en werken samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten als het Fraunhoferinstituut. Al onze producten ondergaan aan het eind een grondige visuele controle en doorlopen meer dan 25 controles: van de ontvangst van de grondstoffen tot en met het inladen in de vrachtwagen! 1. Professionele productontwikkeling 2. Zorgvuldige selectie van grondstoffen 3. Gecontroleerde productie 4. Permanente controle Onze productontwikkeling is een zorgvuldig doordacht, Hier laten wij niets aan het toeval over en nemen voor u In de productie worden al onze producten onderworpen Een van de vele teststations is ons spoellaboratorium, gestandaardiseerd proces met vast gedefi nieerde geen enkel risico. Daarom betrekken wij elk van onze aan een doorlopende controle. Het perfecte functioneren waarin we continu controleren of de internationale nor- mijlpalen. Ervaren ontwerpers en productdeskundigen belangrijke grondstoffen van minstens twee leveranciers, ervan wordt continu bewaakt. Zo lichten wij overal ter men worden nagekomen. Ons laboratorium in Mettlach uit de hele wereld begeleiden onze producten in hun om te zorgen voor een permanente beschikbaarheid. wereld dag in, dag uit onze kwaliteit kritisch door. Niet hanteert zo n hoge standaard dat het door TÜV Rheinland ontstaan en dragen er met hun kennis toe bij dat Ook doorlopen alle door ons gebruikte materialen een in de laatste plaats i.v.m. onze hoge kwaliteitseisen is gecertifi ceerd om zelf controles uit te voeren. De wij voor onze klanten steeds weer nieuwe ervaringen groot aantal controlestappen voordat ze in de productie werden wij sinds 2008 als eerste keramiekfabrikant gebruikte testinstallaties worden door de TÜV jaarlijks creëren. terechtkomen. DIN EN ISO 9001:2008 gecertifi ceerd. gekalibreerd, gecontroleerd en goedgekeurd. AQUAREDUCT 4,5-LITER CLOSET Met AquaReduct is Villeroy & Boch een van de eerste aanbieders van een 4,5-liter closet dat deel uitmaakt van een hele collectie CERAMICPLUS Met CeramicPlus biedt Villeroy & Boch een volledig nieuwe oppervlakteveredeling die tot op heden miljoenvoudig beproefd is. Het onderhoud wordt aanzienlijk vereenvoudigd en de besparing van reinigingsmiddelen en water levert een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu door particulieren.

5 SCAN QR CODE 5 IN DIENST VAN DE KLANT WIJ MAKEN WERK VAN SERVICE. Als een goede partner voor uw project bieden wij u naast eersteklas producten en de hoogste kwaliteit ook een uitstekende service. Zo staan wij niet alleen tijdens de montage, maar ook al voor en na de installatie altijd voor u klaar om een snelle en effi ciënte afhandeling van uw bestellingen te garanderen. Global Academy De Villeroy & Boch Global Academy biedt uitstekende mogelijkheden voor kwalifi catie en bijscholing aan. Met de seminars van de Global Academy sluit u aan bij de wensen van uw veeleisende klanten of het nu gaat om beter advies of verantwoord verkopen, plannen of vormgeven, uitgebreide kwalifi caties verwerven of een concreet potentieel ontwikkelen. Mobiele website Op de bouwplaats, bij de particuliere klant of in de showroom via onze mobiele website krijgt u alle productinformatie in een mum van tijd. Van artikelnummer tot en met noodzakelijk toebehoren en montagehandleiding. Infolijn voor ontwerpers en architecten Bij vragen over producten, planning en montage staan onze ervaren medewerkers als professioneel aanspreekpunt via onze landspecifi eke infolijn voor u klaar. Met QR-codes voor productinformatie Omdat elk van onze producten is voorzien van een QR-code-etiket, krijgt u te allen tijde en overal een compleet overzicht van alle relevante productinformatie bijvoorbeeld technische tekeningen en verkrijgbare kleuren. Maatwerk De vele mogelijkheden van design-op-maat maken uw projecten nog buitengewoner en maken individuele vormgevingsmogelijkheden mogelijk van logo-plaatsing en de ontwikkeling van eigen decors tot en met eigen keramiekkleuren kunnen unieke statements worden neergezet. SOFT CLOSING WC-zittingen sluiten geluidloos dankzij geïntegreerde demper. Dat betekent meer veiligheid, omdat het deksel niet meer plotseling naar beneden kan vallen VERBORGEN BEVESTIGING Dankzij een intelligente montagetechniek worden de bevestigingen voor wandhangende wc s en bidets weggewerkt in het keramiek. QUICK RELEASE Villeroy & Boch wc-zittingen met QuickRelease kunnen op elk gewenst moment heel eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst wat een uitgebreide hygiënische reiniging van het closet mogelijk maakt. VERBORGEN OVERLOOP De gehele overlooptechniek is in het keramiek geïntegreerd. Dat levert een mooier design op en maakt het reinigen gemakkelijker.

6 6 DUURZAAM UIT TRADITIE EN VERANTWOORDELIJKHEID MILIEUBEWUSTE OPLOSSINGEN ZIJN VOOR ONS VANZELFSPREKEND. Onze innovatieve kracht gecombineerd met het op verantwoorde wijze levend houden van waardevolle tradities is in onze ruim 260-jarige geschiedenis steeds weer een stimulans voor ons. Deze zet ons milieumanagement ertoe aan oplossingen te ontwikkelen die de natuurlijke hulpbronnen ontzien. De productieprocessen in de keramiekbranche zijn bijzonder energie-intensief. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt, en zetten ons daarom in op het gebied van toegepast onderzoek. De meeste R&D-projecten hebben betrekking op de vermindering van het grondstofverbruik bij een gelijktijdige verlaging van de CO 2-uitstoot. Daar wij onszelf ten doel hebben gesteld onze energie-effi ciëntie te verbeteren, hebben we ons aangesloten bij de milieuauditverordening EMAS (Eco Management and Audit Scheme), een vrijwillig instrument van de Europese Unie. Het succes van ons milieubeleid is bevestigd door de EMAS-validatie van de vestigingen in Mettlach, Merzig, Torgau en Zweden. Bovendien hebben wij in alle Duitse AG-vestigingen een energiebeheersysteem (EMS) volgens DIN EN ISO geïntroduceerd, dat in januari 2014 offi cieel is bevestigd. Hierdoor wordt de uitstoot van broeikasgassen verder verminderd en de energie-effi ciëntie verhoogd. De bocht in de Saar vlakbij de hoofdvestiging van de fi rma Villeroy & Boch AG in Mettlach Milieuthema s zijn bij ons al in het productieproces geïntegreerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om nazorgmaatregelen als waterzuiveringsinstallaties volledig te vermijden. Dankzij de integratie van de modernste technologieën in de glazuurbehandeling zijn wij erin geslaagd de in de Saar geloosde hoeveelheid afvalwater binnen een jaar terug te brengen van m³ tot m³. Alle relevante parameters blijven daarbij ver onder de wettelijke grenswaarden CO 2-uitstoot bij de warmteopwekking in de sanitairfabriek Mettlach (in ton) CO2-uitstoot Besparing aan CO2-uitstoot van de toegewezen hoeveelheid ZUINIGE URINOIRS ,8-LITER AFZUIGSIFON Subway AquaZero 0-liter en AquaOne 1-liter: Innovatieve De nieuwe urinoirs zijn aanzienlijk zuiniger sifontechnologie voor een minimaal waterverbruik. dan de traditionele met 2 à 3 liter. SMARTFIX Met de innovatieve, vrijwel onzichtbare bevestiging kunnen sifonkappen snel en fl exibel worden geïnstalleerd volgens het zogeheten kabelbinder-principe INVISIBLE JETS De onzichtbare designinnovatie: met het exclusief door Villeroy & Boch gemaakte Quaryl kunnen whirlpooljets worden geïntegreerd die pas zichtbaar worden nadat het systeem is gestart.

7 7 EFFICIENCY IN DE BADKAMER ONZE WATERBESPARENDE OPLOSSINGEN ZIJN GRENSVERLEGGEND. In de projectensector winnen waterbesparende oplossingen steeds meer aan betekenis, vooral bij veel bezochte objecttypes. Villeroy & Boch biedt u een ruime keuze aan producten met revolutionair zuinige technologieën die het waterverbruik merkbaar verminderen. Hiermee zijn wij grensverleggend en krijgen het maximale aantal punten bij LEED. AquaReduct Met deze innovatie zijn wij een van de eerste aanbieders van een 4,5-liter-closet bij een gelijkblijvend spoelvermogen wordt een waterbesparing van 1,5 liter bereikt. Jaarlijks waterverbruik door toiletspoeling in m 3 besparingspotentieel met Aquareduct en GreenGain % besparing 37 % besparing GreenGain Met een hoeveelheid spoelwater van slechts 3,5 liter per spoeling is ons GreenGain closet de nieuwe standaard op het gebied van ecologie en zuinigheid bij gelijkblijvend vermogen en gebruiksgemak m 3 Gewoon 3/6 liter-closet Appartementencomplex met 4 woningen Hotel met 140 bedden 3/4,5 liter-closet AquaReduct 2/3,5 liter-closet GreenGain In de projectsector levert GreenGain voor een hotel met 140 bedden een jaarlijkse besparing op van 924* en met AquaReduct een jaarlijkse besparing van 290* in vergelijking met een gewoon 3/6 liter-closet. ViChange sifonpatroon Er zijn voldoende goede redenen voor de aanschaf het Architectura urinoir met de verwisselbare ViChange sifonpatroon: de gepatenteerde sifonpatroon kan zonder gereedschap worden verwisseld. Het is niet nodig om het urinoir voor onderhoudsdoeleinden van de muur te halen en de patroon kan in slechts 30 seconden worden vervangen dat bespaart tijd en geld. Daarmee is het urinoir geschikt voor gebruik in veelbezochte openbare en half-openbare sanitaire ruimten, waar de sifon max. 4 keer per jaar wordt vervangen. * Berekening op basis van de gemiddelde waterprijs in Duitsland. 3,5-LITER OMNIA ARCHITECTURA GREENGAIN De GreenGain modellen introduceren een nieuwe standaard op het gebied van milieubewust wonen SUPRAFIX Wandhangende wc s kunnen eenvoudig door slechts één persoon worden geïnstalleerd. En ook het design profi teert, want bevestigingsgaten en kunststof afdekplaten komen te vervallen.

8 8 RENDEMENT OP INVESTERING EEN WINSTGEVENDE INVESTERING BIJ PROJECTEN. 10 jaar nalevergarantie, een veilige investering Met ons loopt uw project geen risico, want Villeroy & Boch biedt u een nakoopgarantie* van 10 jaar voor de kernproducten van de projectseries O.novo en Omnia Architectura. Afzonderlijke onderdelen kunnen zo nodig snel en probleemloos worden vervangen. Zo besparen wij u een complete renovatie van de badkamer. De beste De nieuwe spoelrandloze closetgeneratie DirectFlush kan bijzonder snel en eenvoudig worden gereinigd, zodat zelfs wordt voldaan aan de hoogste hygiënische eisen zoals die gelden in ziekenhuizen. De innovatieve spoeltechniek spoelt de binnenkant van de volledig geglazuurde pot bijzonder grondig schoon zonder te spatten, dankzij de boord. Maximaal spoelvermogen dankzij ideale waterloop met slechts 3 of 4,5 l spoelvolume is nog een overtuigend voordeel zowel in veel bezochte gebouwen als in particuliere woningen. Villeroy & Boch biedt meerwaarde Producten van Villeroy & Boch verhogen de aantrekkelijkheid van uw object en hebben het rendement uit uw investering op het oog. Villeroy & Boch badkamer Hogere verkoopprijs Cashflow - Verkoopprijs van het onroerend goed met standaardbadkamer Verkoopprijs van het onroerend goed met Villeroy & Boch badkamer t Q1 Verkoopresultaat Villeroy & Boch badkamer Verkoopresultaat standaard badkamer Q2 t Villeroy & Boch badkamers verhogen de waarde van uw onroerend goed. Onroerend goed met een Villeroy & Boch badkamer wordt sneller verkocht en genereert sneller cashfl ow DIRECTFLUSH De nieuwe spoelrandloze closetgeneratie kan eenvoudiger en sneller worden gereinigd. Onze DirectFlush wc s spoelen met 3 resp. 4,5 liter optimaal zonder te spatten. 4,5-LITER SUBWAY 2.0 Dankzij de nieuwe vormgeving zijn wandhangende Subway wc s met 4,5 liter AquaReduct mogelijk bij een verbeterd spoelvermogen. De innovatie maakt het Villeroy & Boch portfolio van 4,5-liter wc s tot een van de breedste op de markt.

9 9 HOOGWAARDIGE VORMGEVING TALRIJKE INTERNATIONALE DESIGNPRIJZEN SPREKEN VOOR ZICH. Vanouds onderhouden de familie Villeroy en de familie Boch een sterke band met de kunsten. Zo hechten wij bij Villeroy & Boch niet alleen grote waarde aan technische expertise, maar ook aan stijlvol design. Daarom zijn en worden kunstenaars en vormgevers actief ondersteund: met de opleiding voor beeldend kunstenaar in Mettlach, in samenwerkingsverbanden met hogescholen als de FH Coburg of Rosenheim, maar ook door middel van projecten met aankomende kunstenaars als Ebon Heath. Onze gerenommeerde vormgevers ontwerpen met hun hartstocht en creativiteit steeds weer aansprekende producten. Dit blijkt niet alleen uit de gestage aanwas van enthousiaste klanten, maar ook uit de talrijke designprijzen waarmee onze producten keer op keer worden onderscheiden. Squaro Edge 12 bad, 2012 Rich History tegels, 2011 ViClean-U, VICLEAN-U 2014 VICLEAN-L De perfecte combinatie van closet en bidet. Met talrijke intelligente functies. Eersteklas kwaliteit en innovatieve technologie in door de natuur geïnspireerde Er wordt voldaan aan de hoogste eisen op het gebied van schoonheid en hygiëne. vormgeving. De perfecte balans van schoonheid en functionaliteit. VICHANGE Bijzonder geschikt voor gebruik in openbare gelegenheden: montage- en onderhoudsvriendelijk. De sifon kan binnen 30 seconden worden vervangen.

10 VILLEROY & BOCH AG PROJECTS Division Bathroom and Wellness Hauptverwaltung Mettlach Tel. +49 (0) Fax +49 (0) INFOLIJNEN: Duitsland: Oostenrijk: Zwitserland: + 41 (0) Frankrijk: + 33 (0) Nederland: België: Italië: Zweden: + 46 (0) Spanje: Kleur- en maatafwijkingen vallen binnen de gebruikelijke marges. Assortiments-, model- en kleurwijzigingen voorbehouden. PRO.VILLEROY-BOCH.COM

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 23 woningen Fase 1 Baanhoek-West te Sliedrecht

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 23 woningen Fase 1 Baanhoek-West te Sliedrecht PROJECTS Sanitairvisualisatie 23 woningen Fase 1 Baanhoek-West te Sliedrecht Versie 13-3-2019 VILLEROY&BOCH Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau Villeroy & Boch biedt innovatieve producten

Nadere informatie

projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld

projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld projects Project Hotel Oppidium te Amersfoort voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Standaard badkamer Impressies / plattegronden 6 Standaard badkamer met bad Impressies / plattegronden 8 Sanitair

Nadere informatie

All in One Badkamer van Villeroy&Boch

All in One Badkamer van Villeroy&Boch WWW. VILLEROY-BOCH.COM All in One All in One badkamer van Villeroy&Boch Top kwaliteit en een aantrekkelijk design. Dat is wat de All in One badkamer van Villeroy&Boch u biedt. Wanneer u kiest voor een

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Sphinx 280 new. Vanzelfsprekend Sphinx

Sphinx 280 new. Vanzelfsprekend Sphinx Vanzelfsprekend Sphinx Benelux B.V. DE SPHINX MAASTRICHT Postbus 1019, NL-6201 BA Maastricht Tel: +31 (0)43-351 12 00 Fax: +31 (0)43-351 12 90 www.sphinx.nl/www.sphinxpro.nl E-mail: info@sphinx.nl www.sphinx.be/www.sphinxpro.be

Nadere informatie

Quaryl VerVolmaakte natuur.

Quaryl VerVolmaakte natuur. Quaryl VerVolmaakte natuur. Innovatieve baden, douchevloeren en -bakken. Quaryl. Vervolmaakte natuur. In Quaryl worden de beste eigenschappen van natuurlijke kwarts gecombineerd met de veelzijdigheid van

Nadere informatie

Sanitair specificatie

Sanitair specificatie Sanitair specificatie Uw badkamer en toilet op maat De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen van de hectiek van alledag en om verfrist weer tevoorschijn te

Nadere informatie

Sanitairbrochure d.d Woningtypes D en Dsp

Sanitairbrochure d.d Woningtypes D en Dsp Sanitairbrochure d.d. 1-12-2018 Woningtypes D en Dsp Ideal Standard Als enige fabrikant biedt Ideal Standard een compleet programma dat is ingesteld op de totale badkamer: van kranen, keramiek en meubels

Nadere informatie

Sanitair specificatie. Rijnlandstraat Leidschendam

Sanitair specificatie. Rijnlandstraat Leidschendam Sanitair specificatie Rijnlandstraat Leidschendam Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin

Nadere informatie

Sanitair specificatie. Gouwse Oever Kwintsheul

Sanitair specificatie. Gouwse Oever Kwintsheul Sanitair specificatie Gouwse Oever Kwintsheul Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we

Nadere informatie

Ideal Standard San ReMo

Ideal Standard San ReMo Ideal Standard San ReMo BODY & MIND San ReMo Een heerlijke badkamer om je in voor te bereiden op een nieuwe dag. Blauwe mozaïeken witte vloertegels, lichtgekleurde houtdelen en moderne accessoires creëren

Nadere informatie

Sanitair specificatie

Sanitair specificatie Sanitair specificatie 10-12-2015 Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus PROJECTS Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus Versie 1-5-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM

REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM DE NIEUWE STANDAARD IN SPOELTECHNIEK Bij Ideal Standard streven wij voortdurend naar de mooiste toonaangevende en innovatieve oplossingen voor onze klanten en creëren

Nadere informatie

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte.

Geberit urinoirsysteem. Voorziet in elke behoefte. Geberit urinoirsysteem Voorziet in elke behoefte. Alle voordelen van één enkele bron. Flexibiliteit is het kenmerk van het Geberit urinoir. Voor elke wens respectievelijk voor elke bouwsituatie biedt het

Nadere informatie

projects Sanitairvisualisatie serie Lifetime

projects Sanitairvisualisatie serie Lifetime projects Sanitairvisualisatie serie Lifetime Villeroy & Boch In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 2 Flagships Houthaven Pier 2 Waterdeel te Amsterdam

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 2 Flagships Houthaven Pier 2 Waterdeel te Amsterdam PROJECTS Sanitairvisualisatie 2 Flagships Houthaven Pier 2 Waterdeel te Amsterdam Versie 3-4--2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v.

TEGELS GRATIS 3259,- NIEUW! 1250,- * van. t.w.v. Al vanaf 3259,- Excl. tegels, plafond, accessoires en installatie. Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Sanitair specificatie. Karmalietenlaan Alphen aan den Rijn

Sanitair specificatie. Karmalietenlaan Alphen aan den Rijn Sanitair specificatie Karmalietenlaan Alphen aan den Rijn 01-10-2014 03-12-2014 Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De

Nadere informatie

Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen

Nadere informatie

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand.

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom 1 Onderhoudsgemak ten top. Sphinx introduceert een nieuwe generatie closets met maximaal onderhoudsgemak:

Nadere informatie

Sanitair specificatie

Sanitair specificatie Sanitair specificatie Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen,

Nadere informatie

Mera: SYMPATHIEK. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen.

Mera: SYMPATHIEK. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen. GEZOND EN SYMPATHIEK Veelzijdigheid troef. Een echte Klöber. Made in Germany. Eén stoelfamilie voldoet aan alle eisen van moderne kantooromgevingen. Intelligente vormgeving en veelzijdige functionaliteit

Nadere informatie

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT.

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. EEN STERK STAALTJE TECHNOLOGIE: METALRIM Getest conform Norm EN 249 De douchevloeren Architectura MetalRim bieden individuele vormgevings- en

Nadere informatie

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Elke dag 1.100 vliegbewegingen en 214.000 reizigers. En 100.000 toiletbezoeken. Vanzelfsprekend Sphinx Zodra bij de gate het signaal

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch PROJECTS Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch Versie 15-3-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

Sanitair specificatie

Sanitair specificatie Sanitair specificatie Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen,

Nadere informatie

REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM

REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM REVOLUTIONAIR WATERVAL SPOELSYSTEEM DE NIEUWE STANDAARD IN SpoelTECHNIEK Bij Ideal Standard streven wij voortdurend naar de mooiste toonaangevende en innovatieve oplossingen voor onze klanten en creëren

Nadere informatie

VILLEROY & BOCH. In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk.

VILLEROY & BOCH. In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. PROJECTS Sanitairvisualisatie 18 woningen De Hoge Regt te Beek en Donk 10 Twee onder één kap woningen Woningtype C 3 Vrijstaande woningen Woningtype D Versie 04-02-2019 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart

Nadere informatie

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v.

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS compleet toilet t.w.v. 1200,- Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT.

ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN. EXTRA STABILITEIT. 31 AFMETINGEN x 2 RANDHOOGTES x 2 oppervlaktes = Keuze uit 124 modellen in 7 verschillende kleuren STANDAARD ANTI-SLIP AFMETINGEN (mm) VIERKANT

Nadere informatie

ViConnect. Een slimme combinatie NEDERLAND

ViConnect. Een slimme combinatie NEDERLAND VICONNECT OVERTUIGT DOOR TECHNISCHE VOORDELEN VICONNECT BEVORDERT DUURZAAMHEID A lle bedieningsplaten zijn voorzien van dual flush om het watergebruik te verminderen Spoelhoeveelheid gemakkelijk in te

Nadere informatie

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Elke dag 1.100 vliegbewegingen en 214.000 reizigers. En 100.000 toiletbezoeken. Vanzelfsprekend Sphinx Zodra bij de gate het signaal

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Hoek- en tussenwoningen L & XL. Type B en J bouwnummers 59 t/m 62 en 72 t/m 74

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Hoek- en tussenwoningen L & XL. Type B en J bouwnummers 59 t/m 62 en 72 t/m 74 PROJECTS Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Hoek- en tussenwoningen L & XL Type B en J bouwnummers 59 t/m 62 en 72 t/m 74 Versie15-4-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart

Nadere informatie

Verrassend veelzijdig.

Verrassend veelzijdig. Geberit AquaClean Tuma Verrassend veelzijdig. Beschikbaar vanaf: 1.4.2017 Nieuw Verfrissend compact. De nieuwe Geberit AquaClean Tuma brengt frisheid en comfort in elke badkamer. Het compacte design van

Nadere informatie

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne.

Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. Urinoirsturing COMPACT LC. Van SCHELL. Geïntegreerde sensor voor perfecte hygiëne. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 30 woningen Zuidhorn, De Oostergast Type Vela

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 30 woningen Zuidhorn, De Oostergast Type Vela PROJECTS Sanitairvisualisatie 30 woningen Zuidhorn, De Oostergast Type Vela Versie 1-5-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Geberit AquaClean Mera. Een meesterwerk. functie en design. Beschikbaar vanaf Nieuw

Geberit AquaClean Mera. Een meesterwerk. functie en design. Beschikbaar vanaf Nieuw Geberit AquaClean Mera Een meesterwerk van functie en design. Beschikbaar vanaf 01-09-2015 Nieuw Geberit AquaClean Mera Een meesterwerk van functie en design. Geberit AquaClean Mera als compleet systeem

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla PROJECTS Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla Versie 24-5-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

AquaBlade HYGIËNISCHER STILLER SLIMMER SPOELTECHNOLOGIE

AquaBlade HYGIËNISCHER STILLER SLIMMER SPOELTECHNOLOGIE AquaBlade SPOELTECHNOLOGIE HYGIËNISCHER STILLER SLIMMER HYGIËNISCHER: AQUABLADE GARANDEERT DAT 95% VAN DE OPPERVLAKTE SCHOONGESPOELD IS IN VERGELIJKING MET 80% BIJ EEN STANDAARD WC STILLER: HET IS BEWEZEN

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 59 appartementen De Albatros Het Balkon van Maassluis

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 59 appartementen De Albatros Het Balkon van Maassluis PROJECTS Sanitairvisualisatie 59 appartementen De Albatros Het Balkon van Maassluis Versie 16-11-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Postiljon 8 atelier / terraswoningen type E1 en E2

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Postiljon 8 atelier / terraswoningen type E1 en E2 PROJECTS Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Postiljon 8 atelier / terraswoningen type E1 en E2 Versie 12-3-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht,

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 3 vrijstaande woningen Project 61 woningen in Zwolle

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 3 vrijstaande woningen Project 61 woningen in Zwolle PROJECTS Sanitairvisualisatie 3 vrijstaande woningen Project 61 woningen in Zwolle Versie 12 juni 2019 VILLEROY&BOCH Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau Villeroy & Boch biedt innovatieve

Nadere informatie

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair keramiek Kraanwerk Douches Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Nieuwe hoogtepunten

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 5 woningen Meeroeverslaan, Groningen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 5 woningen Meeroeverslaan, Groningen PROJECTS Sanitairvisualisatie 5 woningen Meeroeverslaan, Groningen Versie 30-11-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Quadriga 18 hoekwoningen type D1

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Quadriga 18 hoekwoningen type D1 PROJECTS Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht Wilgenveld, woningtype Quadriga 18 hoekwoningen type D1 Versie 12-3-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een

Nadere informatie

Ecoilet De duurzame sanitaire ruimte.

Ecoilet De duurzame sanitaire ruimte. Ecoilet De duurzame sanitaire ruimte. De duurzame sanitaire ruimte van CWS Met Ecoilet bent u zuinig op natuurlijke grondstoffen en op uw portemonnee. De keuze voor Ecoilet vergt geen extra investeringen,

Nadere informatie

Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte.

Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte. Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte. De duurzame sanitaire ruimte van CWS Met Ecoilet bent u zuinig met natuurlijke grondstoffen en met uw portemonnee. De introductie van Ecoilet vergt geen extra investeringen,

Nadere informatie

GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE

GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE GRUNDFOS SELECTION GUIDE SOLOLIFT2 WELKOM BIJ DE NIEUWE GENERATIE 2 SOLOLIFT2, SELECTIEGIDS Geïnspireerd door professionals, ontworpen voor professionals. De SOLOLIFT2 voldoet aan al uw behoeften en aan

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

3839,- Complete badkamer. Voor al uw installatiewerkzaamheden

3839,- Complete badkamer. Voor al uw installatiewerkzaamheden % BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALL % BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN

Nadere informatie

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Precies wat u wenst. Muurkranen zijn de ideale oplossing voor openbare en half-openbare sanitaire ruimten. Naast een aantrekkelijker design bieden

Nadere informatie

Testrapport nr.: Datum: 13 februari 2014

Testrapport nr.: Datum: 13 februari 2014 Testrapport nr.: 7313116-11 Datum: 13 februari 2014 Opdrachtgever: Villeroy&Boch AG Divisie Badkamer en Wellness Saaruferstraße D-66693 METTLACH DUITSLAND Fabrikant: Villeroy&Boch AG Divisie Badkamer en

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 8 woningen De Groote Wielen te Rosmalen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 8 woningen De Groote Wielen te Rosmalen PROJECTS Sanitairvisualisatie 8 woningen De Groote Wielen te Rosmalen Versie 15-11-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

2. 0 - de tweede generatie. NIEUW in versie 2.0 38%ENERGIE- BESPARING. istockphotos

2. 0 - de tweede generatie. NIEUW in versie 2.0 38%ENERGIE- BESPARING. istockphotos NIEUW in versie 2.0 38%ENERGIE- BESPARING Door perfecte pasvorm istockphotos NIEUW Nog beter. Nog zuiniger. 38% betere warmte-isolatie* Extra vloerisolatie Verbeterde aansluitmogelijkheden Tot 3.100.-

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 13 woningen Duingeest te Monster Fase 5

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 13 woningen Duingeest te Monster Fase 5 PROJECTS Sanitairvisualisatie 13 woningen Duingeest te Monster Fase 5 Versie 17-10-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

Premium-bloembakken Hoogwaardige lak

Premium-bloembakken Hoogwaardige lak PREMIUM COLLECTION 2009 Premium-bloembakken Hoogwaardige lak Met origineel LECHUZApotgrondbewateringssysteem Bloembakken met potgrondbewatering 13 DELTA 40 Spathiphyllum sensation Wat onderscheidt LECHUZA-bloembakken

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 2 penthouses De Albatros Het Balkon van Maassluis

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 2 penthouses De Albatros Het Balkon van Maassluis PROJECTS Sanitairvisualisatie 2 penthouses De Albatros Het Balkon van Maassluis Versie 16-11-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle PROJECTS Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle 2 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE VILLEROY & BOCH TOILETRUIMTE Impressies / Plattegronden 6 Visualisatie 7 BADKAMER Impressies / Plattegronden 8

Nadere informatie

Residence Goese Diep. Sanitair- en tegelpakket penthouse. Luxe

Residence Goese Diep. Sanitair- en tegelpakket penthouse. Luxe Residence Goese Diep Sanitair- en tegelpakket penthouse Luxe 03-05-2019 Villeroy & Boch: Villeroy & Boch biedt een sterke en mooie collectie op het gebied van wonen, baden tafelcultuur. De inrichting van

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

VOORDEEL & inspiratie...

VOORDEEL & inspiratie... VOORDEEL & inspiratie......van úw sanitairspecialist Badmeubel Bergamo Ruimtebesparend! Extra ondiep Grohe Euphoria regendouche Een waterbesparende combinatie waarmee tot maximaal 40% water bespaard kan

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Twee onder één kap woningen L & XL

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Twee onder één kap woningen L & XL PROJECTS Sanitairvisualisatie 39 woningen KVL West Fase II, Oisterwijk Twee onder één kap woningen L & XL Type E2 en F2 Bouwnummers 45 t/m 47, 57+58, 63&44, 64 t/m 66 Versie 15 april 2016 VILLEROY & BOCH

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Van Vollenhovenkwartier te Rotterdam 202 Luxe citylofts

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Van Vollenhovenkwartier te Rotterdam 202 Luxe citylofts PROJECTS Sanitairvisualisatie Van Vollenhovenkwartier te Rotterdam 202 Luxe citylofts Versie 15-5-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht 18 Patiowoningen De Wende, woningtype A en B

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht 18 Patiowoningen De Wende, woningtype A en B PROJECTS Sanitairvisualisatie Wilgenwende te Dordrecht 18 Patiowoningen De Wende, woningtype A en B Versie 13-6-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

GOED ZITTEN. BETER LEVEN.

GOED ZITTEN. BETER LEVEN. GOED ZITTEN. BETER LEVEN. BETER ZITTEN. AL MEER DAN 145 JAAR. Sinds 1872 staat Giroflex voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor dit

Nadere informatie

Residence Goese Diep. Sanitair- en tegelpakket appartement. Luxe

Residence Goese Diep. Sanitair- en tegelpakket appartement. Luxe Residence Goese Diep Sanitair- en tegelpakket appartement Luxe 03-05-2019 Villeroy & Boch: Villeroy & Boch biedt een sterke en mooie collectie op het gebied van wonen, baden tafelcultuur. De inrichting

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Aannemingsbedrijf Fraanje B.v. Levensloop woningen Claverveld. Ambiente - pakket

Aannemingsbedrijf Fraanje B.v. Levensloop woningen Claverveld. Ambiente - pakket Aannemingsbedrijf Fraanje B.v. Levensloop woningen Claverveld Ambiente - pakket Villeroy & Boch: Erkalinea: Villeroy & Boch biedt een sterke en mooie collectie op het gebied van wonen, baden tafelcultuur.

Nadere informatie

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT EEN STERK STAALTJE TECHNOLOGIE: METALRIM Getest conform Norm EN 249 De nieuwe generatie ultravlakke douchevloeren Architectura MetalRim; 31

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 PROJECTS Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 Versie 28-9-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

ROM - Sanitaire voorzieningen

ROM - Sanitaire voorzieningen ROM - Sanitaire voorzieningen Nomade / Chalets / Sanitaircontainers / P-MAX 1 WWW.ROMBV.COM ROM Openbare sanitaire voorzieningen (Semi)permanente toiletoplossingen U bent op zoek naar openbare toiletvoorzieningen

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie RTM de fitting met geïntegreerde persfunctie Een veilige en duurzame installatie dankzij de RTM technologie van Uponor! De fitting

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen PROJECTS Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen Versie 11-10-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

PROJECTS. Visualisatie Sanitairpakketten 28 woningen Symfonie te Apeldoorn

PROJECTS. Visualisatie Sanitairpakketten 28 woningen Symfonie te Apeldoorn PROJECTS Visualisatie Sanitairpakketten 28 woningen Symfonie te Apeldoorn Versie 25-10-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand.

De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. 1 De nieuwe standaard: Sphinx Rimfree closets zonder spoelrand. Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom 1 Onderhoudsgemak ten top. Sphinx introduceert een nieuwe generatie closets met maximaal onderhoudsgemak:

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

Sanitair specificatie. Type C

Sanitair specificatie. Type C Sanitair specificatie Type C 04-12-2014 Bovenstaande afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Van Munster stelt zich voor De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

Sanitairvisualisatie De Bolst te Erp Woningetype A & B

Sanitairvisualisatie De Bolst te Erp Woningetype A & B Sanitairvisualisatie De Bolst te Erp Woningetype A & B Versie 3-5-2017 In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch

Nadere informatie

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap 075-750 3262 Witte Vlinderweg 38b 1521PS Wormerveer www.nuvoh2o.nl Duidelijk innovatief Wij spreken niet van evolutie, maar van innovatie. De tijd van waterontharders met zout ligt achter ons. Welkom in

Nadere informatie

Altijd het beste klimaat voor een IDEAAL DESIGN. Zehnder Zmart: onopvallende en efficiënte design radiator

Altijd het beste klimaat voor een IDEAAL DESIGN. Zehnder Zmart: onopvallende en efficiënte design radiator Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een IDEAAL DESIGN Zehnder Zmart: onopvallende en efficiënte design radiator

Nadere informatie