Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres..."

Transcriptie

1 Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres... Strijbosch Thunnissen PARTNER IN DYNAMIS

2 U staat op het punt een eigen woning te kopen. Eén van de belangrijkste aankopen in uw leven; zo niet de allerbelangrijkste. Bijzonder, spannend en opwindend tegelijk. Aan het goede adres Ongetwijfeld spelen er bij de aankoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Wat voor soort woning zoek ik precies? Waar en voor welke prijs? Ga ik zélf onderhandelen of doe ik dat samen met mijn makelaar? Is alles bouwkundig in orde en hoe krijg ik de financiering rond? Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal en naar integer vakmanschap. Precies datgene wat de Dynamis-makelaar u biedt. Hij of zij is de dynamische schakel tussen uw huidige en uw nieuwe adres.

3 Toonaangevend, deskundig, professioneel Wie is Dynamis? Dynamis is een landelijk samenwerkingsverband van een selecte groep toonaangevende makelaars die zich regionaal ruimschoots hebben bewezen. U herkent ons aan het bekende logo met de oranje fakkel die symbool staat voor goede overdracht, helder zicht op de woningmarkt en een gedegen reputatie. Alle Dynamis-makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars & vastgoeddeskundigen (NVM). Een extra waarborg voor zekerheid en vakmanschap. Naast een persoonlijke en professionele benadering zijn het persoonlijk aankoopplan, het woningpaspoort en de Dynamis-norm onderscheidend voor onze manier van werken. Direct, duidelijk en dynamisch. Vier fasen: zoeken, vinden, onderhandelen en kopen. Wat kan de Dynamis-makelaar voor u betekenen? Het kopen van een woning bestaat uit vier fasen: zoeken, vinden, onderhandelen en kopen. Uiteraard zijn wij u in elke fase graag van dienst. Omdat wij net als u van transparantie houden, hebben wij het totale koopproces helder voor u op een rij gezet, waarbij wij tegelijkertijd onze meerwaarde duidelijk in beeld brengen. Kijk ook op Voor ons actuele woningaanbod. En meer...

4 Zoeken kunt u op verschillende manieren. Wilt u van zoeken écht vinden maken? Leg dan een volledige koopopdracht bij ons neer. De meest persoonlijke manier van zoeken, waarbij uw Dynamis-makelaar de aankopende makelaar wordt! Hij of zij screent dan het totale woningaanbod op basis van uw criteria. Alle passende woningen worden vervolgens makkelijk en snel aan u gepresenteerd via bijvoorbeeld of fax. Of natuurlijk via een persoonlijk telefoontje. Net wat u wilt. De Dynamismakelaar begeleidt u vervolgens als professionele sparringpartner tijdens het hele aankooptraject. Wel zo vertrouwd. Het kan ook zijn dat u zelf uw droomhuis vindt en dat u uzelf prima in staat acht het huis te bezichtigen en ons alleen wilt inschakelen voor de prijsonderhandelingen en de administratieve afhandeling. Dit kan met KoopSelect. Met KoopSelect bepaalt u zelf wat u van ons verwacht. Zo kan uw voordeel in de kosten van aankoopbemiddeling oplopen tot wel 50%! Vraag voor meer informatie vrijblijvend onze brochure van KoopSelect aan!

5 Zoeken: de boeiende fase 1Stap 1: persoonlijk kennismaken Communicatie en vertrouwen In de relatie met een makelaar draait het uiteindelijk om twee dingen: vertrouwen en communicatie. Daarom neemt de Dynamis-makelaar graag ruim de tijd om persoonlijk met u kennis te maken. Een uniek Dynamis concept 2Stap 2: het persoonlijk aankoopplan Na de kennismaking stellen wij een persoonlijk aankoopplan voor u samen. Een uniek Dynamis-concept, waarbij wij samen al uw woonwensen omschrijven in een bondig rapport. Wat voor woning zoekt u precies? In welke prijsklasse? In welke wijk? Welke wooneisen heeft u nu en welke in de toekomst? Verandert uw gezins- of werksituatie? Wij brengen het allemaal overzichtelijk voor u in kaart. Want scherp zoeken is beter vinden. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar interessante woningen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijk aankoopplan. Het aardige daarbij is dat de Dynamis-makelaars niet alleen weten wat er te koop is, maar ook wat er te koop komt! Onze gedegen ervaring loodst u kortom door het ondoorzichtige aanbod. 3Stap 3: Een kritische blik en een eerlijke beoordeling samen bezichtigen van woningen Op basis van een gezamenlijke voorselectie bezichtigen wij panden die voldoen aan uw criteria. Daarbij geven wij onze deskundige reactie op úw eerste gevoel. Precies de kritische blik en de eerlijke beoordeling die u van ons verwacht. Wanneer de woning wordt verkocht door een (collega) Dynamis-makelaar is er altijd een Woningpaspoort ter inzage. In dit speciaal door Dynamis ontwikkelde Woningpaspoort staat alle relevante informatie over het aan te kopen huis: de historie, de ligging en alle overige economische en planologische aspecten. U ziet in één oogopslag wat de woning allemaal te bieden heeft. 4 5 Stap 4: taxatie Een objectieve waardebepaling De woning wordt beoordeeld op zijn bouwkundige kwaliteit, courantheid, ligging en dergelijke. Dit resulteert uiteindelijk in een reële getaxeerde waarde. Deze dient als basis voor de aankoop. Om uw nieuwe woning werkelijk op waarde te schatten Stap 5: de bouwkundige keuring De aan te kopen woning wordt in een vroegtijdig stadium bouwkundig gekeurd door een extern deskundige. Dit is van belang voor de ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst. U voldoet hiermee tevens aan uw onderzoeksplicht. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u de woning werkelijk op waarde schatten.

6 Onderhandelen: de spannende fase 6Stap 6: de prijsonderhandeling Gedegen marktkennis en ruime onderhandelingservaring Deze fase is uiteraard de spannendste van allemaal. Omdat wij de lokale en regionale woningmarkt van binnen en van buiten kennen, kunnen wij de waarde en courantheid van de nieuwe woning glashelder vertalen naar een realistisch bod. De bouwkundige staat, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, marktposities en alle lusten en lasten die verder aan het pand verbonden zijn; wij wegen werkelijk alles mee in onze waardebepaling. Vervolgens brengen wij namens u een bod uit en voeren alle onderhandelingen met de verkopende partij. Daarnaast kijken wij kritisch naar eventuele ontbindende voorwaarden. Onze gedegen marktkennis en ruime onderhandelingservaring brengen u in de beste positie. 7Stap 7: Drie dagen bedenktijd het koopcontract Nadat er overeenstemming is over de prijs en de aanvullende voorwaarden, wordt het koopcontract opgesteld. Wij checken daarbij alle afspraken, zoals de prijs, de overdrachtsdatum, de lijst van roerende zaken etcetera. Zodra de wettelijke bedenktijd is verstreken is er sprake van een bindende overeenkomst. Al met al een spannende fase. Kopen: de afrondende fase 8Stap 8: de notariële akte Helder en compleet Vervolgens wordt de officiële koopovereenkomst voor u opgesteld. Uiteraard controleert de Dynamis-makelaar nauwkeurig of alle gemaakte afspraken duidelijk zijn weergegeven. Een geruststellende gedachte. Nauwkeurig en nauwgezet 9Stap 9: de eigendomsoverdracht Tot slot begeleiden wij u bij de feitelijke overdracht. Direct voor de oplevering doen wij eerst nog een nauwkeurige eindinspectie. Vervolgens is het tijd voor de notariële afwikkeling. Na controle en goedkeuring tekent u de akte van levering. Ook de garanties op de woning worden aan u overgedragen. 10 Stap 10: de sleuteloverdracht De koop is rond! Op uw verzoek kunnen wij een Woningpaspoort voor u opstellen. In dit unieke Dynamis-document staat alle relevante informatie over de door u aangekochte woning. Het paspoort biedt u tevens de mogelijkheid om alle financieringsgegevens en uw eigendomsbewijs toe te voegen. Compleet en overzichtelijk. Tot slot overhandigt de Dynamis-makelaar u natuurlijk met veel plezier de sleutels van uw nieuwe woning.

7 Zuiver meten is beter weten De Dynamis-norm en onze Kwaliteit Monitor Als koper wilt u niet alleen een goed gevoel overhouden aan de prijs maar ook aan de communicatie met uw makelaar, aan de professionele begeleiding, de financiële advisering, de prijsonderhandeling en de juridische afwikkeling. Van aankoopopdracht tot sleuteloverdracht; het gaat u om duidelijkheid, betrokkenheid en vakmanschap. Kortom: de Dynamis-norm. Een norm waar wij niet alleen over praten, maar die wij ook laten meten door een extern onderzoeksbureau. Uw tevredenheid bepaalt de uitkomst van onze Kwaliteit Monitor. Een meting die uiteindelijk maar één doel heeft: u in de toekomst nóg beter van dienst zijn. Helder financieel advies en meer Wat Dynamis nog meer voor u kan betekenen? Dynamis heeft meer te bieden dan alleen de professionele ondersteuning bij het kopen van een woning. Ook bij de verkoop van uw pand staan wij u graag met raad en daad bij. Daarnaast bent u ook voor persoonlijk financieel advies bij Dynamis aan het juiste adres. Uw financiële mogelijkheden? Haalbare hypotheekvarianten? Uw verzekeringsportefeuille? Onze onafhankelijke financieel specialisten geven u graag deskundig advies. Degelijk, duidelijk en doordacht. Meer informatie vindt u in onze brochures: Een huis verkopen, KoopSelect, Hypotheken, Financiële diensten, Verzekeringen en Taxaties. Dynamis is vertegenwoordigd in: Heerlen, Maastricht Boek & Offermans Makelaars Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hoogezand, Leeuwarden, Meppel, Roden, Sneek, Winsum Boelens Jorritsma Woningmakelaars Amsterdam, Almere, Hoofddorp Boer Hartog Hooft Kampen, Zwolle Bramer Makelaars Den Haag Frisia Makelaars Utrecht, Amersfoort, Bilthoven, De Meern, Vianen, Zeist Hol & Molenbeek Woningen Assurantiemakelaars Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Dordrecht, Hellevoetsluis, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Zwijndrecht Ooms Makelaars Apeldoorn, Deventer Rodenburg Makelaars Almelo, Enschede, Hengelo Snelder Zijlstra Woningmakelaars Arnhem, Nijmegen Strijbosch Thunnissen Makelaars

8 Het verkopen van uw huis of het vinden van het juiste huis is een hele opgave en het is een flinke stap om een makelaar in de arm te nemen, waarmee je dergelijke grote beslissingen gaat nemen. Zo n makelaar moet je vertrouwen. Het moet een partner zijn met kennis van zaken. Strijbosch Thunnissen is zo n partner. Wij zijn sinds 1934 actief op het gebied van makelaardij in onroerend goed. Wij mogen ons dan ook zeker tot één van de toonaangevende makelaars van Arnhem en Nijmegen beschouwen. Dat zijn we niet zomaar. Onze medewerkers zijn diep geworteld in de lokale markt en maken gebruik van de modernste technieken en automatisering. Dit stelt onze medewerkers in staat zich goed te verdiepen in de wensen en / of problemen van onze cliënt. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op woningmarktgebied, bijvoorbeeld stedelijke ontwikkelingen. Wij onderhouden dan ook intensieve contacten met de gemeente Arnhem / Nijmegen en omliggende gemeenten. Nijmegen St. Canisiussingel 22 Postbus BA Nijmegen t f Arnhem Sweerts de Landasstraat 27 Postbus AN Arnhem t f PARTNER IN DYNAMIS Strijbosch Thunnissen

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Op zoek naar je droomwoning 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen 6 Stap 1: Geschikte woning zoeken

Nadere informatie

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Je woning verkopen 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen? 6 Stap 1: Vraagprijs bepalen 8 Stap 2:

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

aankoop verkoop verbouwing taxatie financiering verzekering MijnGemak contact Hollands Noorden Wonen Álles geregeld & verzekerd

aankoop verkoop verbouwing taxatie financiering verzekering MijnGemak contact Hollands Noorden Wonen Álles geregeld & verzekerd L PRETTIG E E V N Wonen Hollands Noorden Álles geregeld & verzekerd aankoop verkoop verbouwing taxatie financiering verzekering MijnGemak contact Inhoudsopgave Uw woning aankopen.....................................................

Nadere informatie

WHCHYPOTHEKEN. Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem. Telefoon: 023-5251106/ 5250311

WHCHYPOTHEKEN. Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem. Telefoon: 023-5251106/ 5250311 Pijnboomstraat 96/ hoek Kastanjestraat 47, 2023 VT Haarlem Telefoon: 023-5251106/ 5250311 Email: info@kleinhout.nl info@whchypotheken.nl Info@defensiePolis.nl Openingstijden: Ma t/m vr. 9.15-12.30 uur

Nadere informatie

BERKELSTRAAT 73 a UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01

BERKELSTRAAT 73 a UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 :> BERKELSTRAAT 73 a UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES BERKELSTRAAT 73 A TE UTRECHT VRAAGPRIJS WOONOPPERVLAKTE CIRCA 34 M2 INHOUD CIRCA 120 M3 BOUWJAAR 1930 AANVAARDING

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

WONING VERKOPEN. Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer.

WONING VERKOPEN. Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer. WONING VERKOPEN Alles over uw rechten en plichten als u uw woning verkoopt, de rol van de notaris en nog veel meer. Wat vindt u in dit boekje? In dit boekje leest u niet hoe u uw huis verkoopklaar moet

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k.

Amersfoort Centrum. Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Amersfoort Centrum Sint Janskerkhof 33 Vraagprijs appartement 139.000,- k.k. Koopsom parkeerplaats 13.500,- k.k. Drenth Makelaars Bergstraat 39-41 3811 NG AMERSFOORT T 033-4652602 E amersfoort@drenthmakelaars.nl

Nadere informatie

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op: Bouw & Techniek Technisch uitblinken met Sportfondsen Nederland NEDERLAND GROEP Sportfondsen uw bouwkundig en installatietechnisch adviseur Sportfondsen Nederland exploiteert niet alleen ruim 300 uiteenlopende

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

WFT Dienstenwijzer. SAA Verzekeringen

WFT Dienstenwijzer. SAA Verzekeringen WFT Dienstenwijzer SAA Verzekeringen Voorwoord Wij zijn zeer verheugd dat u overweegt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten door ons kantoor te laten behartigen. Als

Nadere informatie

Sprekende Cijfers. Kantorenmarkten Tweede kwartaal '07

Sprekende Cijfers. Kantorenmarkten Tweede kwartaal '07 Sprekende Cijfers Kantorenmarkten Tweede kwartaal '07 Na een zeer sterk eerste kwartaal op de kantorenmarkt valt het tweede kwartaal van 2007 tegen. De opname in de 23 onderzochte kantoorregio s neemt

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

Corporate brochure. Regionale kennis. Landelijke dekking. Uniforme werkwijze

Corporate brochure. Regionale kennis. Landelijke dekking. Uniforme werkwijze Corporate brochure Regionale kennis Landelijke dekking Uniforme werkwijze INHOUD 6 Dynamis 7 Missie + visie 8 Dynamis bemiddelde in het afgelopen jaar 8 Ranking 14 Research 16 Dynamis Taxaties Nederland

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k.

TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k. TE KOOP Paulus Potterlaan 3, Scherpenzeel Vraagprijs 174.500,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl Paulus

Nadere informatie

Een team van medewerkers staat tot uw beschikking in Nederland én Frankrijk.

Een team van medewerkers staat tot uw beschikking in Nederland én Frankrijk. In het kort Sinds jaren is Beek & Royen actief op de Franse huizenmarkt. Door de jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van Franse onroerende zaken kan in een korte tijd inzicht worden gegeven in alles

Nadere informatie

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. Omschrijving Op fraaie locatie in woonwijk de Graven Es gelegen, royaal, goed onderhouden en afgewerkt vrijstaand herenhuis met ruime oprit,

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59

Bloemendaal Verbindingsweg 59. 135.000,- k.k. www.spaarneduin.nl. Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal - Verbindingsweg 59 Bloemendaal Verbindingsweg 59 135.000,- k.k. Kantoor Het makelaarskantoor in het centrum van Haarlem Spaarneduin makelaardij is een zeer actief makelaarskantoor in het centrum

Nadere informatie

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k.

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Verhaal van uw persoonlijke schade bij letsel

Verhaal van uw persoonlijke schade bij letsel Persoonlijke bijstand Verhaal van uw persoonlijke schade bij letsel 1 Juridische hulp met een warm hart Bent u buiten uw schuld slachtoffer van een ongeval? Zijn er bij een medische behandeling fouten

Nadere informatie

woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer.

woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer. woning kopen Alles over uw rechten en plichten als u een woning koopt, de rol van de notaris en nog veel meer. Wat vindt u in dit boekje? In dit boekje leest u niet hoe u het huis van uw dromen vindt.

Nadere informatie