Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Utrecht e.o.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Utrecht e.o."

Transcriptie

1 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Utrecht e.o.

2 De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het niet alleen. In Utrecht en omstreken pakken we issues op, samen met onze klanten én samen met onze partners. Stap voor stap creëren we met impact vooruitgang op Energiezuinig en duurzaam wonen, Ondernemerschap, Zelfredzaamheid en Food. Welke? Dat leest u in dit verslag. Utrecht en omstreken Onze maatschappelijke impact Totale kredietverlening Regio Utrecht e.o. 7,6 miljard Coöperatief dividend Onze investering terug in Utrecht e.o. Samen Utrecht en haar omgeving mooier en leuker maken door een deel van onze winst te investeren in stichtingen, verenigingen, projecten en initiatieven die Utrecht en omstreken sterker maken. Onder ander via: Stimuleringsfonds(XL) (Maatschappelijke) sponsoring Maatschappelijke partners Voor je Stadsie Rabobank staat midden in de samenleving

3 Onze maatschappelijke impact in Utrecht en omstreken Rabobank Utrecht wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart van Utrecht en omstreken. Onze speerpunten daarbij zijn Energiezuinig en duurzaam wonen, Ondernemerschap, Zelfredzaamheid en Food. Coöperatief dividend Duurzaam bankieren Publieke sector 258 mln Handel, Industrie en Dienstverlening 1,35 mrd Particulieren/ Hypotheken 6,0 mrd 3% 18% 79% Kredietverlening 1,9 mrd sparen particulieren Beheerd vermogen Particuliere klanten Zakelijke klanten adviseurs en specialisten 25 pinautomaten Samen met Energiefonds Utrecht partner in de realisatie van het nieuwe en duurzame clubhuis van Europa s grootste omnisportvereniging Kampong impactleningen verstrekt in 2017 Rabo Impactlening voor duurzame koplopers. Mereveld heeft hiermee de voorzaal en bovenverdieping van de boerderij verbouwd.

4 Leefomgeving versterken Sinds de oprichting van de bank investeren we in onze lokale gemeenschap en in de verduurzaming van onze samenleving beschikbaar voor Utrecht e.o. Rabobank geeft een deel van de winst terug aan de samenleving. Onder andere via het Stimuleringsfonds(XL): plus voor XL, Rabobank Foundation: , Lokale thema s: en maatschappelijke sponsoring/overige donaties: Ook zetten we onze kennis, netwerken, ledenraad en medewerkers in. 14 projecten in Leidsche Rijn Rabobank staat midden in de samenleving projecten in Utrecht projecten in Nieuwegein VERSTERKING VAN DE LEEFOMGEVING IN UTRECHT E.O. Sponsoring Onze sponsoring in sport en cultuur en onze bijdrage in diverse netwerken dragen bij aan de ontwikkeling van de samenleving in Utrecht e.o. We bieden samen met lokale partners inhoudelijke ondersteuning aan ambitieuze sportverenigingen om te bouwen aan een duurzame en relevante toekomst is onze lokale sponsorbijdrage. Rabo Next Stage: Samen met Tivoli Vreden burg helpen we opvallend talent met de volgende stap naar hun professionele muzikale carrière.

5 Energiezuinig en duurzaam wonen We stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen en dragen zo bij aan een duurzame lokale samenleving. Duurzame energie Rabobank investeert 4,9 miljard* in energieopwekking waarvan 76 % 3,8 mrd in duurzame energie. *total on balance 48 % Rabobank is met 48 % van alle groenfinanciering in Nederland de grootste Groenbank. Duurzaam wonen Rabo Groenhypotheek Een hypotheek met rentekorting voor kopers van een duurzaam gebouwde nieuwbouwwoning met een Groenverklaring. ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN IN UTRECHT E.O. Stimuleren van energiezuinig en duur zaam wonen. Coöp. Buurtstroom/Energie-U Twee projecten gerealiseerd voor collectieve zonnestroom. In totaal 80 huizen. Veldhuizen vergroent personen bereikt voor enthousiasmeren om collectief woningen te verduurzamen in Veldhuizen. Rabo GroenHuis isolatie schuin dak isolatie spouwmuur zonnepanelen vloerisolatie deuren HR Combiketel HR++ glas i.s.m ANNE en Jaarbeurs het Rabo Groenhuis ontwikkeld ter inspiratie voor energieneutraal wonen.

6 Ondernemerschap Wij helpen ondernemers te laten innoveren en groeien en we stimuleren de circulaire economie in de regio. Rabo&Co financiering via vermogende klanten Tellow slimme boekhoud app voor ZZP-ers. RaboLease maandlasten en accoord in 1 minuut ONDERNEMERSCHAP IN UTRECHT E.O. We stimuleren het ondernemers klimaat en de werkgelegenheid in de omgeving Utrecht. Start Up Now 243 durfals ondersteund die dromen van zelf ondernemen, maar net dat laatste zetje nodig hebben. Meer weten? Zomerondernemer 27 jongeren in de zomervakantie geholpen hun eigen bedrijf te starten. Meer Utrecht Inc. vanaf startups geholpen met 160 leningen uit het Rabo PreSeed fonds

7 AMBITIE NEDERLAND WERELD RABOBANK ZELFREDZAAMHEID IN UTRECHT E.O. Zelfredzaamheid Weekendschool Wij investeren met innovatieve producten en diensten in specifieke doelgroepen zodat zij financieel zelfstandig(er) kunnen worden en blijven. Peaks PinPin downloads Passi aanvragen Met de Peaks app beleg je simpel met je wisselgeld in bedrijven die voorop lopen in duurzaamheid. PinPin is de coolste zakgeldapp die kinderen spelenderwijs leert omgaan met geld. PASSI=inspiratie opdoen hoe geld te verdienen én talent te ontwikkelen. Hiermee helpt Rabobank jongeren. Meer > Meer > Meer > Lokaal versterken we de leef omgeving door participatie in sport, cultuur en maatschappij te bevorderen. 94 jongeren uit Overvecht en Zuilen kennis laten maken met professionals uit diverse vakgebieden. Meer weten? > Stimuleringsfonds XL 59 initiatieven dienden hun plan in om Utrecht en Nieuwegein mooier en socialer te maken online stemmen bepaalden de vier winnaars die > verdeelden. > Utrecht Works 20 jongeren begeleid bij hun zoektocht naar een geschikte baan. Ruim 150 stagezoekers gematcht met 100 bedrijven.

8 FOOD IN IN UTRECHT E.O. Food Met kennis, netwerken en financiering helpen wij voedselproducenten om duurzaam te produceren. Groente laten groeien op 100% duurzame energie Stimuleren gezonde voeding en tegengaan van voedsel verspilling. F&A ondernemers in hun kracht Via ontwikkelprogramma s zet Rabobank haar kennis en netwerk in om boeren en tuinders te helpen bij de uitdagingen van de toekomst. Biodiversiteitsmonitor melkveehouderij Natuur en landbouw kunnen niet zonder elkaar. Rabobank ontwikkelde een nieuw instrument dat biodiversiteitsversterkende prestaties in de melkveehouderij eenvoudig meetbaar maakt. Rabobank is marktleider Samen met: Friesland Campina, WNF De productie van groente, fruit, planten en bloemen vraagt veel warmte. Aardwarmte is een 100% duurzame oplossing. Met steun van Rabobank onderzoekt Trias Westland of de aardlaag op 4 kilometer diepte genoeg winbare warmte bevat om in een groot deel van de Westlandse warmtebehoefte te voorzien. Meer weten? 1Rabo Foodweek Alle medewerkers zijn geïnspireerd om bewuster met voedsel om te gaan en minder te verspillen. 2Food-Print bijeen komst Zes nieuwe food initiatieven gelanceerd. We stimuleren samenwerking door Food-print Utrecht netwerk uit te bouwen. Masterclass Duurzaam ondernemen in de Horeca 3Tien horecaondernemers kregen nieuwe inzichten in verduurzamen van hun bedrijfsvoering.

9 Growing a better world together Hoe voeden we 10 miljard mensen in 2050 duurzaam? Als wereldwijd leidende food en agri bank nemen we nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid in de wereld voedselproblematiek. Hierbij zetten we onze kennis, netwerken en financiële oplossingen in. In het bijzonder op 4 sleutelgebieden: Aarde, Afval, Stabiliteit & Voeding. Financiering food en agri 97,8 mrd wereldwijd 5% Detailhandel 23% Zuivel 19% Granen 16% Vlees 10% Groenten en fruit 9% Food en agri 15% Overig 3% Dranken Rabobank Foundation Met een impact op bijna 5 miljoen kleinschalige boeren stimuleren we de zelfredzaamheid van agrariërs in ontwikkelingslanden. 25 mln aan garanties, leningen, donaties en technische assistentie Rabo Development Onze missie is het verruimen van de toegang tot financiële diensten in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Meer over Rabo Development 288 projectpartners 23 landen 29% rural areas bereik 1965 Vestigingen 28% boeren individuen 7,2 miljoen Klanten Jacques Diouf Award Internationale erkenning van de FAO voor onze jarenlange inzet om kleine boerengemeenschappen te versterken. Meer over Rabobank Foundation Portefeuille wereldwijd (cijfers 2016) 50% food & agri 14,2 miljard Krediet Portefeuille

10 Rabobank is klimaatneutraal sinds Organizational Health Index De toekomstige Rabobank is een inventieve, daadkrachtige en naar buiten gerichte organisatie. Om te weten waar we staan in deze transitie meten we wereldwijd de cultuur, betrokkenheid, daad- en innovatiekracht van onze medewerkers. 29% minder CO₂ per fte sinds 2008 Rabobank is onderscheiden als highly commended company tijdens European Diversity Award in Londen. Een prijs voor onze goede prestaties wat betreft ontwikkeling van diversiteit en inclusiviteit. Duurzame ontwikkeling De 17 Sustainable Development Goals zoals opgesteld door de VN vinden nadrukkelijk hun plek in onze bedrijfsvoering. Meer informatie Luisteren naar klanten 9 Dialoogsessies met onze klanten die we vragen om op strategisch niveau mee te denken over de thema s die voor Rabobank het meest relevant zijn. RABOBANK UTRECHT E.O. Onze bijdrage aan Rabobank Foundation 77 medewerkers van Rabobank Utrecht doneren maandelijks 4 aan het fonds. Rabobank verdubbelt dit bedrag. Dit levert per jaar op. Employee Engagement Scan De gemiddelde Werkbelevingsscore van Rabobank Utrecht is gestegen met 20%.

11 Lees hier meer over de impact en resultaten van Rabobank in 2017

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Westland

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Westland 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Westland De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Meppel-Staphorst- Steenwijkerland

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Meppel-Staphorst- Steenwijkerland 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Meppel-Staphorst- Steenwijkerland De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Utrecht en omgeving. Banking for food. Stimuleren duurzame voedselvoorziening. Stimuleren welvaart. Onze bedrijfsvoering. Stimuleren welzijn

Utrecht en omgeving. Banking for food. Stimuleren duurzame voedselvoorziening. Stimuleren welvaart. Onze bedrijfsvoering. Stimuleren welzijn De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland. En aan het duurzaam voeden van de wereldbevolking. Daar zetten we als bank op in, samen met onze klanten én

Nadere informatie

Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht

Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland 2 Banking for Food 3 Onze bedrijfsvoering Verdienvermogen vergroten Optimale levensloop stimuleren

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Peel Noord

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Peel Noord 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Peel Noord De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in s-hertogenbosch en Omstreken

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in s-hertogenbosch en Omstreken 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in s-hertogenbosch en Omstreken De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Noord-Veluwe

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Noord-Veluwe 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Noord-Veluwe De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Oss Bernheze

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Oss Bernheze 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Oss Bernheze De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Stad en Midden Groningen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Stad en Midden Groningen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Stad en Midden Groningen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Twente Oost

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Twente Oost 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Twente Oost De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Peelland Zuid

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Peelland Zuid 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Peelland Zuid De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Noord- en Oost-Achterhoek

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Noord- en Oost-Achterhoek 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Noord- en Oost-Achterhoek De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Emmen-Coevorden

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Emmen-Coevorden 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Emmen-Coevorden De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Haarlem en Omstreken

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Haarlem en Omstreken 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Haarlem en Omstreken De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Horst en Venray

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Horst en Venray 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Horst en Venray De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én

Nadere informatie

3,4 miljard Rabobank Rijn en Heuvelrug. Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. De Bilt. Zeist. Utrechtse Heuvelrug

3,4 miljard Rabobank Rijn en Heuvelrug. Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. De Bilt. Zeist. Utrechtse Heuvelrug De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Land van Cuijk en Maasduinen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Land van Cuijk en Maasduinen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Land van Cuijk en Maasduinen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Regio Westelijke Mijnstreek Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. Susteren. Geleen / Sittard. Stein.

Regio Westelijke Mijnstreek Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. Susteren. Geleen / Sittard. Stein. De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Centraal Twente

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Centraal Twente 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Centraal Twente De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Zuid en Oost Groningen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Zuid en Oost Groningen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Zuid en Oost Groningen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Bommelerwaard

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Bommelerwaard 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Bommelerwaard De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Zuidelijke Baronie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Zuidelijke Baronie 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Zuidelijke Baronie De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Regio Amstel en Vecht

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Regio Amstel en Vecht 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Regio Amstel en Vecht De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Schiphol

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Schiphol 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio Schiphol De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Roermond-Echt

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Roermond-Echt 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Roermond-Echt De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Regio Zaanstreek Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. Wormerland. Oostzaan. Zaanstad

Regio Zaanstreek Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend. Wormerland. Oostzaan. Zaanstad De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Noord-Groningen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Noord-Groningen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Noord-Groningen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Weerterland en Cranendonck

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Weerterland en Cranendonck 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Weerterland en Cranendonck De Rabobank wil een moedige bank zijn, die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Randmeren

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Randmeren 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Randmeren De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Regio Rijk van Nijmegen Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend

Regio Rijk van Nijmegen Onze maatschappelijke impact. Regioscan. Coöperatief dividend De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in West Betuwe

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in West Betuwe 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in West Betuwe De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Het Drentse Land

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Het Drentse Land 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Het Drentse Land De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Enschede-Haaksbergen

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Enschede-Haaksbergen 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Enschede-Haaksbergen De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Helmond

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Helmond 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Helmond De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Groene Hart Noord

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Groene Hart Noord 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio Groene Hart Noord De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Venlo e.o.

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Venlo e.o. 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Venlo e.o. De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Emmen- Coevorden op in, samen met onze

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Gouwestreek: Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Gouwestreek: Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Gouwestreek: Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Apeldoorn

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Apeldoorn 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio Apeldoorn De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Amsterdam

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Amsterdam 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Amsterdam De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Drechtsteden

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Drechtsteden 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Drechtsteden De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen en Zuidplas Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar INHOUD NEDERLAND WERELD ONZE BEDRIJFSVOERING De Rabobank wil een

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Centraal Zuid-Limburg

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in Centraal Zuid-Limburg 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Centraal Zuid-Limburg De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in West-Brabant Noord

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in West-Brabant Noord 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in West-Brabant Noord De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank IJsseldelta.

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank IJsseldelta. 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio van Rabobank IJsseldelta. De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering > >

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering > > INHOUD NEDERLAND WERELD ONZE BEDRIJFSVOERING De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Breda

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Breda 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Breda De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Krimpenerwaard

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de Krimpenerwaard 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de Krimpenerwaard De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in regio Enschede- Haaksbergen Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie

33 % miljoen 634 miljoen

33 % miljoen 634 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Horst Venray op in, samen met onze klanten

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Verstrekte leningen en kredieten Rabobank

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Eindhoven, Veldhoven en Wintelre De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in s-hertogenbosch en Omstreken Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie

33 % miljoen 227 miljoen

33 % miljoen 227 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Heer - hugo waard, Alkmaar en Langedijk

Nadere informatie

Totale kredietverlening regio Waterland en Omstreken startpunt zelfredzaamheid, ondernemerschap, lokale leefomgeving food

Totale kredietverlening regio Waterland en Omstreken startpunt zelfredzaamheid, ondernemerschap, lokale leefomgeving food De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het duurzaam voeden van de wereld. Ja, we zijn ambitieus - maar we doen het

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in Altena Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Rotterdam

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Rotterdam 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Rotterdam De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan het

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Amersfoort Eemland op in, samen met

Nadere informatie

Hoe we samen met klanten duurzaam bankieren in Walcheren/Noord-Beveland. Financieringen met positieve maatschappelijke impact. 112 mln.

Hoe we samen met klanten duurzaam bankieren in Walcheren/Noord-Beveland. Financieringen met positieve maatschappelijke impact. 112 mln. Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 2015 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland 2 Banking for Food stimuleren duurzame voedselvoorziening wereldwijd

Nadere informatie

Via Rabobank Foundation ondersteunt Rabobank. Financieringen met positieve maatschappelijke impact 214,5mln. Enschede-Haaksbergen

Via Rabobank Foundation ondersteunt Rabobank. Financieringen met positieve maatschappelijke impact 214,5mln. Enschede-Haaksbergen Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland 2 Banking for Food stimuleren duurzame voedselvoorziening wereldwijd

Nadere informatie

-5% Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling. 206mln

-5% Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling. 206mln Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland 2 Banking for Food stimuleren duurzame voedselvoorziening wereldwijd

Nadere informatie

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Vaart en Vechtstreek

Cijfers en ambities. Onze maatschappelijke impact in regio Vaart en Vechtstreek 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in regio Vaart en Vechtstreek De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in Zuidwest-Drenthe Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact

Onze maatschappelijke impact Onze maatschappelijke impact Rabobank Utrechtse Waarden en Omstreken, UW bank! 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Verstrekte leningen en kredieten

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Verstrekte leningen en kredieten Rabobank

Nadere informatie

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Noord-Kennemerland

Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Noord-Kennemerland 2017 Cijfers en ambities Onze maatschappelijke impact in Noord-Kennemerland De Rabobank wil een moedige bank zijn die een substantiële bijdrage levert aan de welvaart en het welzijn in Nederland én aan

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Vallei en Rijn op in, samen met onze

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in elkaar

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in elkaar Ons aandeel in een vitaal Salland Onze maatschappelijke impact Een aandeel in elkaar Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Verstrekte leningen en kredieten Rabobank

Nadere informatie

33 % 2,5 miljard 519 miljoen

33 % 2,5 miljard 519 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Gelderse Vallei op in, samen met onze

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedselvoorziening

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedselvoorziening De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we als bank op in, samen met onze klanten én samen met

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in de Friese Zuidwesthoek Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 De maatschappelijke impact van Rabobank Zuid-Holland Midden Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Hoe we inzetten op een vitaal Kop van

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedselvoorziening

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedselvoorziening INHOUD NEDERLAND WERELD ONZE BEDRIJFSVOERING De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we als bank

Nadere informatie

33 % 4,3 miljard 2 miljard

33 % 4,3 miljard 2 miljard De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Westland op in, samen met onze klanten

Nadere informatie

33% Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33% Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Noordenveld West Groningen op in, samen

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in West-Brabant Noord Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact

Onze maatschappelijke impact Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Verstrekte leningen en kredieten Rabobank

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Amsterdam op in, samen met onze klanten

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in West Betuwe Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het

Nadere informatie

33 % miljoen 331 miljoen

33 % miljoen 331 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio West Betuwe op in, samen met onze klanten

Nadere informatie

33 % 1,46 miljard. Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam

33 % 1,46 miljard. Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Hoe we inzetten op een vitaal Hoe we

Nadere informatie

33 % 1,7 miljard 479 miljoen

33 % 1,7 miljard 479 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Zuid en Oost Groningen op in, samen

Nadere informatie

33 % 2 miljard 80 miljoen

33 % 2 miljard 80 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio De Langstraat op in, samen met onze

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in de Zuidelijke Baronie Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie

33 % miljoen 50,5 miljoen

33 % miljoen 50,5 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Noord- Kennemerland op in, samen met

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Noordoost Friesland op in, samen met

Nadere informatie

33 % miljoen 142,4 miljoen

33 % miljoen 142,4 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in de Amerstreek op in, samen met onze klanten én

Nadere informatie

33 % 2,8 miljard 241 miljoen

33 % 2,8 miljard 241 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Apeldoorn e.o. op in, samen met onze

Nadere informatie

33 % 3,7 miljard 123,9 miljoen

33 % 3,7 miljard 123,9 miljoen De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in het op in, samen met onze klanten én samen met

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact in Regio Schiphol Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Tilburg en omstreken op in, samen met

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we bij Rabobank Rijn en Heuvelrug op in, samen met onze

Nadere informatie

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering

33 % Nederland Stimuleren welvaart en welzijn. Wereld Stimuleren duurzame voedsel voorziening. Onze bedrijfsvoering De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. Daar zetten we in onze regio Hart van De Meierij op in, samen met

Nadere informatie

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar

Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar 2016 Onze maatschappelijke impact op Voorne-Putten Rozenburg Feiten en cijfers in beeld Een aandeel in elkaar De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland

Nadere informatie