ACCOUNTMANAGER (M/V)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACCOUNTMANAGER (M/V)"

Transcriptie

1 SBW zoekt voor Baanbrekers een ACCOUNTMANAGER (M/V) die werk maakt van het werven van werk en vacatures. De accountmanager werkt bij de afdeling Markt & Strategie. Hier zorgt hij of zij onder meer voor het verwerven van orders en werkgelegenheid voor de productieafdelingen van Baanbrekers. Hij of zij houdt zich ook bezig met het werven van vacatures en het creëren van plaatsingsmogelijkheden voor klanten van Baanbrekers. Onze nieuwe collega is een klant- en resultaatgerichte teamspeler met netwerkcapaciteiten en een marktgerichte instelling. TAKENPAKKET Tot het takenpakket van de accountmanager behoren onder meer: Het opstellen van een persoonlijk accountplan op basis van het marketingplan. Het onderhouden van commerciële contacten met (mogelijke) opdrachtgevers, het signaleren van commerciële kansen en het werken aan de verbetering van de concurrentiepositie van Baanbrekers. Actieve acquisitie om een zo optimaal mogelijke werkgelegenheid te realiseren voor (groeps)detacheringen, interne productiemedewerkers en klanten vallend onder de Participatiewet. Het op een vlotte en correcte manier verwerven van productieorders passend binnen de doelstelling en werkzaamheden van het werkbedrijf van Baanbrekers. Het op een juiste manier afsluiten van productieorders en het zorgen voor het tijdig en correct leveren van orders en de winstmarge op deze orders. Het onderhouden van contacten met de werkmakelaars, het onder de aandacht brengen van vacatures bij de werkmakelaars en het introduceren van de werkmakelaars bij werkgevers in geval van een potentiële plaatsingskans.

2 WIJ VRAGEN: Een relevante hbo-opleiding. Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een klant- en resultaatgerichte instelling. Omgevingsbewustzijn en overtuigingskracht. Pit en een positieve, commerciële, resultaatgerichte, proactieve, zelfstandige, zelfsturende, ondernemende, initiatiefrijke, flexibele en creatieve instelling. Ruime ervaring met koude acquisitie. Goede communicatieve vaardigheden. WIJ BIEDEN: Werk in een innovatieve en moderne organisatie, die midden in de samenleving staat. Een modern pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris (ambtelijk schaal 9). Een aanstelling voor 36 uur per week voor een half jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van een half jaar bij gebleken geschiktheid. Je komt in dienst van de Stichting Bevordering Werkgelegenheid (SBW) en wordt gedetacheerd bij Baanbrekers. MEER WETEN OF SOLLICITEREN? > Meer weten over Baanbrekers? Kijk dan op > Meer weten over deze functie? Bekijk dan de bijlage die je op de volgende pagina s aantref. Of bel of mail naar: Inge Willems, manager Markt & Strategie a.i , ingewillems@baanbrekers.org > Solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: SBW, t.a.v. Mariska Verbraak, Postbus 266, 5140 AG Waalwijk. Mailen kan ook: mariskaverbraak@baanbrekers.org PROCEDURE Reageren kan tot en met vrijdag 26 juni a.s. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 2 juli a.s. en maandag 6 juli a.s. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

3 > Bijlage Marktbenadering Baanbrekers Over Baanbrekers Baanbrekers is een publieke onderneming voor werk en inkomen. Baanbrekers vervult zowel economisch als maatschappelijk een vitale rol in de regionale samenleving. Namens de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk biedt Baanbrekers op een vernieuwende en coöperatieve manier dienstverlening aan werkgevers en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De organisatie heeft hierbij oog voor zowel het sociale als het zakelijke. Het uiteindelijke doel van Baanbrekers is mensen volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers is sterk in mens en werk. Missie Baanbrekers De missie van Baanbrekers luidt als volgt: Baanbrekers streeft naar een zo hoog mogelijke (maatschappelijke) participatie van de inwoners van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Belangrijke waarden voor ons zijn zelfredzaamheid, duurzame samenwerking en sociale innovatie. Wij richten ons vooral op de mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt (uitkeringsgerechtigden, SW-ers en niet-uitkeringsgerechtigden). Organisatie Baanbrekers Baanbrekers is verantwoordelijk voor de uitkeringsverstrekking en de uitstroom van circa werkzoekenden (Participatiewet/bijstand) en het verzorgen van werk voor ongeveer 600 SWmedewerkers. Een deel van de SW-medewerkers werkt bij onze productieafdelingen (het Werkbedrijf), een deel is buiten bij reguliere werkgevers gedetacheerd. Het Werkbedrijf heeft de volgende productmarktcombinaties: Verpakken en assemblage: de mensen die hier werken zijn voornamelijk aangewezen op zittend werk, dat in eigen tempo kan worden uitgevoerd. Cleanroom: verpakken en assembleren onder ISO klasse 7. Het gaat hier vooral om zittend werk, waarbij van de medewerkers kwaliteitsbeleving en verantwoordelijkheid wordt gevraagd gezien het grote afbreukrisico in de medische branche. Wasserij: Wassen, drogen, strijken, chemisch reinigen en stomen. Broikes: cateringservice en kantineactiviteiten. Je moet kunnen staan en lopen. Daarnaast wordt ook een dienstverlenende instelling verwacht. Groepsdetachering: werken op locatie. Twiddus: kringloopactiviteiten, kledinginzameling en verkoop. Diverse werkzaamheden van kleding sorteren tot en met verkoop aan de kassa. De ondersteunende afdelingen van het Werkbedrijf zijn: Technische ondersteuning, werkplekaanpassingen, gereedschappen etc. Bedrijfsbureau, logistiek en planning Kwaliteit, kwaliteitsbeheer en klachtenanalyses. Naast het Werkbedrijf kent Baanbrekers de volgende afdelingen: Inkomensondersteuning, Reintegratie & Participatie, Markt & Strategie, Bedrijfsvoering & Control.

4 Positionering Baanbrekers Baanbrekers kiest in de benadering van de markt voor de volgende positionering: De focus is vooral gericht p de markt van werving & selectie van personeel voor werkgevers met inbreng van haar eigen specifieke doelgroepen. Daarin neemt Baanbrekers met haar dienstverlening een geheel eigen plek in. Daarbij zal naast het grootbedrijf ook het MKB intensief worden benaderd. Ook de bestaande markt waarin plaats wordt geboden aan klanten voor goedkope outsourcing van productie en facilitaire dienstverlening binnen een aantal PMC s blijft heel belangrijk. Het is een middel om mensen aan het werk te helpen en houden. Het is daarbij geen doel op zich om als productiebedrijf, vergelijkbaar met het vrije bedrijfsleven, winst te maken. Baanbrekers kijkt vooral ook naar nieuwe kansen; enerzijds ter verduurzaming van de arbeidsmarktpositie van haar medewerkers en anderzijds voor het aanbieden van goede faciliteiten voor beschut werken. Dit wil zeggen dat er wijzigingen in de PMC s mogelijk zijn als dit betere marktkansen biedt. De blik van Baanbrekers verschuift in de nabije toekomst van het aanbieden van eenvoudig werk binnen in haar eigen vestiging naar het werken buiten op locatie middels groepsdetachering bij werkgevers. Hierdoor kan de efficiency toenemen. Ook verstevigt dit de positie van de mensen op de arbeidsmarkt. Het extern werken wordt uitgebreid waar het kan en onder meer werken op basis van loonwaardebepaling wordt in gang gezet. De verschillende doelgroepen vanuit de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) en de Participatiewet kunnen worden ingezet in een flexibele vorm van dienstverlening aan werkgevers, waaronder het mixed people-concept. De werkgevers kunnen meer dan ooit kiezen welke personele oplossing hen het beste past in overleg met Baanbrekers die hiermee terdege maatwerk biedt. Baanbrekers werkt daarmee volgens de strategie van Customer Intimacy waarbij de relatie met de klant centraal staat 1. Klantwensen Klanten in de B2B hebben bepaalde verwachtingen van onze dienstverlening. Gelet op de ruime arbeidsmarkt waar Baanbrekers in moet opereren, is het van wezenlijk belang dat zij zich kan onderscheiden van andere aanbieders. De volgende onderscheidende elementen van Baanbrekers zijn van toegevoegde waarde voor haar klanten: Betaalbaarheid van de dienstverlening. Betrouwbaarheid. Groei-/kansdenken. Sociaal ondernemen. Als Baanbrekers zich hierop scherp profileert in de B2B-markt van werkgevers, opdrachtgevers en gemeenten, neemt haar concurrentiekracht toe. Unique Selling Points (USP s) B2B De volgende USP s zijn voor Baanbrekers bepaald richting werkgevers en opdrachtgevers (B2B): De beste adviseur in de regio over de invulling van een personeelsbehoefte en/of outsourcing van werk. Het grootste direct inzetbare werkzoekenden- en werknemersbestand van de regio voor invulling van vacatures en opdrachten op uitvoerend niveau (vmbo). 1 Treacy en Wiersema, de discipline van marktleiders, 2010

5 Het breedste palet aan dienstverlening, uniek zijn onder meer de cleanroom (productie) en de mogelijkheid om loonkostensubsidie in te zetten (externe detachering of plaatsing). Het meest kostenverlagend voor de uitvoering van werk waardoor de concurrentiepositie verbetert. De snelste introductie in het regionaal netwerk van ondernemers, onderwijs en gemeenten. De enige manier op goed vorm en inhoud te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen in personele vraagstukken en aan de Banenafspraak in het kader van het Sociaal Akkoord. De meest betrouwbare, professionele en flexibele partij in de regio om een partnerschap mee aan te gaan en uw werkzaamheden door te laten uitvoeren. Om een klant te overtuigen van de producten en diensten van Baanbrekers, zijn deze USP s van groot belang. Maar let op: daarbij zullen de medewerkers van Baanbrekers niet in voordelen/features van het eigen product moeten praten. Men zal ook niet moeten vertellen wat deze USP s zijn. Baanbrekers zal die klant moeten vragen wat hij/zij wil bereiken. Wat de doelstellingen zijn. Welke uitdagingen er zijn (liever dan in problemen praten). Indien Baanbrekers die klant wil helpen met zijn/haar vraag, dan zal moeten worden uitgelegd hoe de geschetste doelstellingen kunnen worden gehaald met een product van Baanbrekers. Hoe de uitdagingen van de klant kunnen worden getackeld met dit product (of dienst). Kwalitatieve doelstellingen Bij de totstandkoming van de kwalitatieve doelstellingen is de positionering van Baanbrekers als uitgangspunt genomen. Als uitgegaan wordt van de B2B-markt, hebben vooral werkgevers en opdrachtgevers die oog hebben voor de preferente doelgroepen daarbij de voorkeur. Doelstellingen: 1. Meer acquisitie plegen. 2. Strategisch accountmanagement en key-accounts. 3. Meer aandacht voor MKB. Ad 1. Acquisitie Het diensten- en productenpakket van Baanbrekers is ruim genoeg, daar hoeft niets aan te veranderen. Maar met betrekking tot de sectoren logistiek en groothandel, industriële productie en zakelijke dienstverlening gaat Baanbrekers haar acquisitiekracht versterken. Om juist de werkgevers uit deze sectoren vroegtijdig in beeld te krijgen wil Baanbrekers de samenwerking met de afdelingen Economie en Arbeidsmarkt (Economische Zaken) van de regiogemeenten verstevigen. Tevens zal uitvoering gegeven worden aan de marktplannen die op Midden-Brabantse schaal zijn opgesteld. Ook worden de marktcontacten van Werken op Locatie (WOL) en Werkbedrijf versterkt wat betreft relatiebeheer en verder benut. Daarbij zal ook koude acquisitie van bedrijven worden meegenomen om een breder klantenbestand te ontwikkelen. Niet elke prospect levert immers een daadwerkelijke transactie of vacaturevervulling op, zo leert de ervaring. Ad 2. Strategisch accountmanagement en key-accounts Baanbrekers besteedt veel aandacht aan bestaande klanten, omdat nazorg vaak ook nieuwe orders oplevert en de relatie met werkgevers verstevigt. Baanbrekers streeft verder naar een meer structureel karakter van relatiebeheer: denk aan een indeling in A-B-C-relaties, benoeming van keyaccounts, frequentie van contacten en de daar aan te koppelen acties. Ook zal meer projectmatig worden gewerkt, waarbij op locatie van de werkgever nieuwe vormen van dienstverlening zoals mixed people-concepten worden aangeboden. Dat kan bijvoorbeeld het (deels) overnemen van een

6 productielijn zijn met zowel SW-ers als bijstandsgerechtigden die een detacheringscontract krijgen aangeboden. Ad 3. Meer aandacht voor MKB Ingezoomd op het klantenbestand dan valt op dat Baanbrekers vooral zaken doet met grote en middelgrote ondernemingen en uitzendpartners. Vooral het midden- en kleinbedrijf zal het komend jaar meer aandacht krijgen: a. Omdat er veel van dit soort ondernemingen zijn die Baanbrekers nog niet (goed genoeg) kent. b. Omdat MKB-bedrijven vaak gevoelig zijn voor het aannemen van arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt (al dan niet met een financiële tegemoetkoming). Hiernaast geldt een aantal kwantitatieve doelstellingen in termen van vacatures ophalen, plaatsingen van werkzoekenden doen bij werkgevers en omzet realiseren.

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl 1 Voor het Kernteam Werk (KTW) van de Stichting Pro College regio Nijmegen zijn we per 1-9- 2015 op zoek naar trajectcoaches/recruiters. In totaal gaat het om 2,8 fte waarvan 0,7 fte ter vervanging van

Nadere informatie

Arbeidsparticipatie naar vermogen

Arbeidsparticipatie naar vermogen Arbeidsparticipatie naar vermogen Driemaal is scheepsrecht - Wet Werken naar Vermogen - Participatiewet - Sociaal akkoord Wanneer duidelijkheid? Derde wetsvoorstel over onderwerp: onderkant van de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Fundament Rijnvicus Hier staan we voor Contact: T. Bezoekadres

Fundament Rijnvicus Hier staan we voor Contact: T. Bezoekadres Fundament Rijnvicus Hier staan we voor In dit document lees je wat Rijnvicus is en waar we voor staan. Rijnvicus bestaat sinds 1 januari 2018. We zijn het zelfstandig leerwerkbedrijf van de gemeente Alphen

Nadere informatie

Groepsbijeenkomst. Werkintake & mee te nemen documenten; Vragen?

Groepsbijeenkomst. Werkintake & mee te nemen documenten; Vragen? Groepsbijeenkomst Kennismaken; Baanbrekers & Participatiewet; Sollicitatie opdrachten; Wat kunt u van ons verwachten: voorbeelden!; Transferium & Mobiliteitscentrum; Sociale kaart. Werkintake & mee te

Nadere informatie

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Meewerkend Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Veel gemeenten hebben moeite om werkzoekenden met een inkomensuitkering te plaatsen op vaste of tijdelijke functies. Bedrijven zijn terughoudend

Nadere informatie

Overheidsbemoeienis versus maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betekent deze wet voor u als werkgever?

Overheidsbemoeienis versus maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betekent deze wet voor u als werkgever? De Participatiewet Overheidsbemoeienis versus maatschappelijk verantwoord ondernemen Wat betekent deze wet voor u als werkgever? De Participatiewet het juridische plaatje Met ingang van 1 januari 2015

Nadere informatie

Manager Re-integratie en Werkgeversdiensten

Manager Re-integratie en Werkgeversdiensten Profiel Manager Re-integratie en Werkgeversdiensten 6 juli 2017 Opdrachtgever DZB Leiden Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 29 00 47

Nadere informatie

Kadernota Participatie en Inkomen. Raadsinformatieavond 14 januari 2014

Kadernota Participatie en Inkomen. Raadsinformatieavond 14 januari 2014 Kadernota Participatie en Inkomen Raadsinformatieavond 14 januari 2014 Opbouw 1. Urgentie/aanleiding 2. Gekozen insteek en proces 3. Drieledige veranderstrategie a. Versterken bedrijvigheid en stimuleren

Nadere informatie

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Sociale Zaken Creëren van Participeren Het kabinet wil de Participatiewet per 1 januari 2014 in werking laten treden. Er wordt nog gedebatteerd over onderdelen van de wet. Echter, de kern staat vast. Het

Nadere informatie

Helmond De Peel in beweging

Helmond De Peel in beweging Werkbezoek Drechtraad Helmond De Peel in beweging 22 september 2017 Arbeidsmarktregio Helmond de Peel 1 Werkbedrijf arbeidsmarktregio Helmond - de Peel Partners 2 Opdracht Senzer Primair: Uitvoering Participatiewet

Nadere informatie

Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland

Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland Legenda kleuren Kleur Toelichting GROEN project is volgens plan verlopen ORANJE er waren knelpunten en/of het project is niet volgens planning

Nadere informatie

Aan de raad AGENDAPUNT 3. Doetinchem, 10 december 2008. Beleidsplan Re-integratiebeleid 2009-2011

Aan de raad AGENDAPUNT 3. Doetinchem, 10 december 2008. Beleidsplan Re-integratiebeleid 2009-2011 Aan de raad AGENDAPUNT 3 Beleidsplan Re-integratiebeleid 2009-2011 Voorstel: 1. De kaders uit het beleidsplan 'Werken werkt!' vaststellen, zijnde: a. als doelstellingen: - het bevorderen van de mogelijkheden

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

ons uitgangspunt is wat medewerkers wel kunnen en niet wat cliënten niet kunnen Divosa 15/5/2014

ons uitgangspunt is wat medewerkers wel kunnen en niet wat cliënten niet kunnen Divosa 15/5/2014 ons uitgangspunt is wat medewerkers wel kunnen en niet wat cliënten niet kunnen Divosa 15/5/2014 Aanleiding DinkellandWerkt! Werkwijze Praktijk Toekomst Afsluiting Indeling presentatie Aanleiding December

Nadere informatie

Programma. Wat is de Participatiewet? Hoe kunnen wij u helpen?

Programma. Wat is de Participatiewet? Hoe kunnen wij u helpen? Programma Wat is de Participatiewet? Hoe kunnen wij u helpen? De Participatiewet Op 1 januari 2015 is de Participatiewet van kracht Van werkgevers wordt nu verwacht om werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Nadere informatie

voor duidelijkheid voor helderheid voor morgen

voor duidelijkheid voor helderheid voor morgen voor duidelijkheid voor helderheid voor morgen 1 Strategisch plan 2010-2015 de basis voor groei IBN staat voor marktgericht ondernemen met een passie voor mens en maatschappij. Dagelijks brengen wij mensen

Nadere informatie

Hoofdstructuur fusieorganisatie WML en ISD-ML

Hoofdstructuur fusieorganisatie WML en ISD-ML Hoofdstructuur fusieorganisatie WML en ISD-ML Concept 2 SG 6 februari 2012 1 1. Inleiding De ISD-ML en de WML zijn voornemens om zowel bestuurlijk als organisatorisch te fuseren. Tot dit voornemen hebben

Nadere informatie

Onze proclaimer leest u op: http://www.montfoort.nl/ http://www.ijsselstein.nl/ Hallo dan,

Onze proclaimer leest u op: http://www.montfoort.nl/ http://www.ijsselstein.nl/ Hallo dan, Van: Verzonden: Aan: CC: Onderwerp: Bijlagen: Ronald Rumpff Tuesday, June 16, 2015 10:39 AM Info Gem. IJsselstein Hanan Koullali - Khairouni ingekomen stuk cluster samenleving WGSP-FOLDER.pdf; Brf ondernemers

Nadere informatie

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V.

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V. Profiel Manager Adviesgroep Apothekers VvAA Groep B.V. Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 1 Situatieschets 1 Doel van de functie 2 Plaats in de organisatie 2 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 2 Functieprofiel

Nadere informatie

Online applicatie voor participatie en re-integratie

Online applicatie voor participatie en re-integratie EazyUitstroom EazyUitstroom Online applicatie voor participatie en re-integratie Pit Strategie biedt innovatieve oplossingen voor sociale diensten van gemeenten om maximaal resultaat op uitstroom te realiseren.

Nadere informatie

Memo woensdag 15 februari aanstaande Wat is de relatie tussen het beëindigen van de tijdelijke contracten bij WML en de aanstaande fusie?

Memo woensdag 15 februari aanstaande Wat is de relatie tussen het beëindigen van de tijdelijke contracten bij WML en de aanstaande fusie? Met deze memo informeren wij u aan de hand van veel gestelde vragen en daarbij horende antwoorden over de stand van zaken van het fusietraject tussen de ISD en WML en geven we u informatie ondermeer over

Nadere informatie

JAARVERSLAG WVS. Werkvoorzieningschap Tomingroep, de feiten. Uitgebreid jaarverslag: www.tomingroep.nl

JAARVERSLAG WVS. Werkvoorzieningschap Tomingroep, de feiten. Uitgebreid jaarverslag: www.tomingroep.nl 20 13 JAARVERSLAG WVS Werkvoorzieningschap Tomingroep, de feiten Uitgebreid jaarverslag: www.tomingroep.nl Bedrijfsgegevens Hoofdkantoor en correspondentieadres: TOMINGROEP Postbus 194 1200 AD HILVERSUM

Nadere informatie

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER UTRECHT MIDDEN DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER Doel van de Participatiewet De Participatiewet vervangt de bijstandswet, de Wet sociale werkvoorziening en een deel van de Wajong. Het doel van de

Nadere informatie

Lokaal FNV West Brabant

Lokaal FNV West Brabant Aan de colleges van B&W en de leden van de Gemeenteraden Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal. Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht Lokaal FNV West Brabant Post- en bezoek adres Bergrand 222

Nadere informatie

Handreiking aan werkgevers. Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak

Handreiking aan werkgevers. Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak Handreiking aan werkgevers Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak Bedrijven die meedoen aan het uitvoeren van de banenafspraak kunnen in allerlei vormen daarbij ondersteuning van de overheid

Nadere informatie

Beleidsplan Participatiewet. Berkelland 2 0 1 5-2 0 1 8

Beleidsplan Participatiewet. Berkelland 2 0 1 5-2 0 1 8 Beleidsplan Participatiewet Berkelland 1 2 0 1 5-2 0 1 8 Meer doen met minder geld 2 Dienstverlening van binnen naar buiten 1. Eigen kracht (sociaal netwerk) 2. Algemene voorzieningen 3. Maatwerkvoorzieningen

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst RWA gemeenten

Informatiebijeenkomst RWA gemeenten Linde Maas Algemeen directeur Amfors Groep Informatiebijeenkomst RWA gemeenten 18 september 2013 Informatiebijeenkomst RWA gemeenten 1. Participatiewet & sociaal akkoord 2. Rapporten Capel toegespitst

Nadere informatie

CONCEPT Raadsvoorstel Zaak : Onderwerp Beroep op Vangnetregeling 2015 vanwege tekort BUIG-budget over Portefeuillehouder.

CONCEPT Raadsvoorstel Zaak : Onderwerp Beroep op Vangnetregeling 2015 vanwege tekort BUIG-budget over Portefeuillehouder. Onderwerp Beroep op Vangnetregeling 2015 vanwege tekort BUIG-budget over 2015 Portefeuillehouder Margo Mulder Datum raadsvergadering 22 december 2015 Samenvatting Voor de financiering van de bijstandsuitkeringen

Nadere informatie

Initiatiefvoorstel PvdA-GroenLinks

Initiatiefvoorstel PvdA-GroenLinks Initiatiefvoorstel PvdA-GroenLinks Onderwerp: social return en inbesteden Datum commissie: 6 juni 2013 Datum raad: Nummer: Documentnummer: Steller: Eric Dammingh Fractie: PvdA-GroenLinks Samenvatting Meedoen

Nadere informatie

Groepsbijeenkomst. Terugmelden, werkintake & meenemen documenten; Vragen? Graag na de presentatie!

Groepsbijeenkomst. Terugmelden, werkintake & meenemen documenten; Vragen? Graag na de presentatie! Groepsbijeenkomst Kennismaken; Baanbrekers & Participatiewet; Opdrachten inspanningsperiode; Inloopspreekuur; Wat kunt u van ons verwachten: voorbeelden!; Transferium & Mobiliteitscentrum; Sociale kaart.

Nadere informatie

Meer kansen, meer banen. SW-bedrijven als banenmakelaar

Meer kansen, meer banen. SW-bedrijven als banenmakelaar Meer kansen, meer banen Inleiding Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben terecht de volle aandacht van de politiek. Vrijwel alle verkiezingsprogramma s besteden er aandacht aan. Het gaat

Nadere informatie

Sociaal Werk Amsterdam

Sociaal Werk Amsterdam Bijlage bij Uitvoeringsbesluit Sociaal Werk Sociaal Werk Amsterdam Missie, rollen en randvoorwaarden Zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt passend en duurzaam

Nadere informatie

2014 In cijfers SOCIALE WERKVOORZIENING

2014 In cijfers SOCIALE WERKVOORZIENING 2014 In cijfers AANVULLING JAAROVERZICHT 2014 (ON)BEPERKT HOUDBAAR Ondanks de onzekerheden is Ergon koersvast en presteert immens. Een topjaar was 2014, zowel sociaal als financieel; 2336 sw-medewerkers

Nadere informatie

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf Werken leer je door te werken De aanpak van Inclusief Groep werkt! Als toeleider van de arbeidsmarkt hebben we veel aandacht voor onze kandidaten. Door af te stemmen met werkgevers verlagen we drempels

Nadere informatie

Onderweg naar één Werk-Ontwikkelbedrijf. Divosa Masterclass 01-02-2013

Onderweg naar één Werk-Ontwikkelbedrijf. Divosa Masterclass 01-02-2013 Onderweg naar één Werk-Ontwikkelbedrijf Divosa Masterclass 01-02-2013 Inhoud keuze voor het inrichten van één werkbedrijf het model op hoofdlijnen doelgroep ondersteuning in de uitvoering de risico s en

Nadere informatie

STUUR HOUDEN. Voldoende snelheid in het schip houden, zodat het naar het roer luistert. STUUR HOUDEN 1

STUUR HOUDEN. Voldoende snelheid in het schip houden, zodat het naar het roer luistert. STUUR HOUDEN 1 STUUR HOUDEN Voldoende snelheid in het schip houden, zodat het naar het roer luistert. STUUR HOUDEN 1 Financiën Brede doelgroep Creatieve oplossingen Expertisecentrum 2 STUUR HOUDEN STUUR HOUDEN Voldoende

Nadere informatie

Junior regisserende inkomensconsulent

Junior regisserende inkomensconsulent Kennis van de Overheid Junior regisserende inkomensconsulent Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de ontwikkeling en toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol

Nadere informatie

Handreiking aan werkgevers. Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak

Handreiking aan werkgevers. Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak Handreiking aan werkgevers Tegemoetkomingen van de overheid rond de banenafspraak Bedrijven die meedoen aan het uitvoeren van de banenafspraak kunnen in allerlei vormen daarbij ondersteuning van de overheid

Nadere informatie

Drie Sporen: Onze doelen richten daarom op:

Drie Sporen: Onze doelen richten daarom op: beleidsplan 2009 MEEDOEN IN DE MAATSCHAPPIJ In ons Beleidskader Participatie, Re-integratie en Inkomenswaarborg (oktober 2004) worden beleidsuitgangspunten en specifieke doelgroepen aangegeven. Dit beleidskader

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

2013 In cijfers SOCIALE WERKVOORZIENING

2013 In cijfers SOCIALE WERKVOORZIENING 2013 In cijfers Als aanvulling op het Jaaroverzicht 2013. SOCIALE WERKVOORZIENING Ook in 2013 is op de sociale parameters goed gepresteerd. Het aantal medewerkers met een sw-dienstverband is in 2013 tot

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

Do s en don ts werkgeversdienstverlening

Do s en don ts werkgeversdienstverlening Do s en don ts werkgeversdienstverlening Inhoud Aanleiding Overzicht werkgeversdienstverlening Proces aannemen en plaatsen medewerker met arbeidsbeperking Do s en don ts per fase Bronnen Aanleiding Onderzoeksrapporten

Nadere informatie

Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. 3 februari 2015

Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. 3 februari 2015 Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant 3 februari 2015 Inhoud presentatie Aanleiding Participatiewet Sociaal Akkoord en Regionale Werkbedrijven Uitgangspunten RWB

Nadere informatie

Bor Veen Algemeen Directeur Werkkracht

Bor Veen Algemeen Directeur Werkkracht JAARVERSLAG 2018 Inleiding We zijn gestart! Met grote dank aan alle medewerkers van Werkkracht, onze opdrachtgever de Gemeente Ede, de Ondernemingsraad en de leden van de Raad van Commissarissen die al

Nadere informatie

Risicoanalyse en scenariostudie als onderbouwing van de Kadernota. Samenvatting

Risicoanalyse en scenariostudie als onderbouwing van de Kadernota. Samenvatting Risicoanalyse en scenariostudie als onderbouwing van de Kadernota Samenvatting Aanpak Pagina 2 Doelstelling Vergelijking van keuzes: Doorgaan met huidige uitvoering óf Opzetten van een gezamenlijk uitvoeringsorganisatie

Nadere informatie

Raadsinformatieavond. dinsdag 22 april 2014. Transitieplan UW

Raadsinformatieavond. dinsdag 22 april 2014. Transitieplan UW Raadsinformatieavond dinsdag 22 april 2014 Transitieplan UW Missie - waartoe zijn wij op aarde - UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met raad en daad bij het verkrijgen van passend werk,

Nadere informatie

Overzicht instrumenten re-integratie

Overzicht instrumenten re-integratie Overzicht instrumenten re-integratie Werken met behoud van uitkering Zowel UWV als gemeenten bieden werkgevers mogelijkheden om een periode kosteloos te bekijken of de werknemer het werk aankan. Dit heet

Nadere informatie

Strategisch Beleidsplan BGN

Strategisch Beleidsplan BGN Strategisch Beleidsplan BGN 2017-2025 Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) info@gewichtsconsulenten.nl www.gewichtsconsulenten.nl Inhoud 1. Introductie en achtergrond... 3 2. Missie en

Nadere informatie

Baan op eigen kracht

Baan op eigen kracht Baan op eigen kracht Groepsbijeenkomst Kennis maken met Baanbrekers Visie Baanbrekers Opdrachten inspanningsperiode voor 4 weken Randvoorwaarden Participatiewet & Arbeid Tips en uitleg CV Sociale kaart

Nadere informatie

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier De functie van kwartiermaker griffie/beoogd griffier van de raad van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier kent twee opeenvolgende

Nadere informatie

Communicatie kader. Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015

Communicatie kader. Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015 Communicatie kader Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015 Aanleiding Werkgevers, werknemers en gemeenten spraken af uiterlijk in 2026 125.000 extra banen te realiseren en dat er voor de realisatie

Nadere informatie

Sessie 16: Hoe werkt beschut werk onder de Participatiewet

Sessie 16: Hoe werkt beschut werk onder de Participatiewet Sessie 16: Hoe werkt beschut werk onder de Participatiewet WAT WIL JE WETEN OVER Introductie: beschut moet of toch niet? 2 discussies: Financieel (kosten beschut) Hoogte vd kosten Dienstverband: vast vs

Nadere informatie

Jaarplan 2014 Werkgeversservicepunt 033

Jaarplan 2014 Werkgeversservicepunt 033 Jaarplan 2014 Werkgeversservicepunt 033 Inhoud 1. Rol van het WSP in 2014 2. Targets 2014 3. Accountmanagement en instrumentarium 4. Regionale samenwerking 5. Organisatie 6. Bezetting en financiën Versie:

Nadere informatie

Altijd voorzien van passend personeel. Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP.

Altijd voorzien van passend personeel. Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP. Altijd voorzien van passend personeel Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP. Werving Werving & & Selectie Selectie Traject Traject Als werkgever heeft u al genoeg aan uw hoofd. Uw producten

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor 3 3994 VZ Houten Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >25-04-2014 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Opdrachtgever Recair GITP

Nadere informatie

Scenario Participatiewet 2013-2016 Iedereen doet mee, niemand aan de kant

Scenario Participatiewet 2013-2016 Iedereen doet mee, niemand aan de kant Scenario Participatiewet 2013-2016 Iedereen doet mee, niemand aan de kant Inzet MEEWERKEN tegenprestatie naar vermogen optima forma Uitgangspunten: Huidige beleidsuitspraken Vraagstelling: Is dit betaalbaar

Nadere informatie

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee!

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee! NovaWork Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers Iedereen doet mee! NovaWork helpt mensen met een forse afstand tot de arbeidsmarkt op de zoektocht naar zinvol en passend

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Datum 13 juli 2016 Betreft Kamervragen van het lid Nijkerken-De Haan (VVD) over het bericht dat kanslozen niet hoeven te solliciteren

Datum 13 juli 2016 Betreft Kamervragen van het lid Nijkerken-De Haan (VVD) over het bericht dat kanslozen niet hoeven te solliciteren > Retouradres Postbus 90801 2509 LV Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE 2513AA22XA Postbus 90801 2509 LV Den Haag Parnassusplein 5 T 070 333

Nadere informatie

Geschiedenis Participatiewet

Geschiedenis Participatiewet De Participatiewet Welkom 1 Opening 2 Inhoud van de Participatiewet 3 De Participatiewet, lucht, last of lust voor ondernemers 4 Praktijkervaringen 5 Paneldiscussie met de zaal over belemmeringen, kansen

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Gevolgen Participatiewet voor de sociale werkvoorziening

Gevolgen Participatiewet voor de sociale werkvoorziening Gevolgen Participatiewet voor de sociale werkvoorziening Nav het rapport Optimaliseren verdienvermogen: - impressies van mogelijke verbeteringen in de bedrijfsvoering/ financiën van het (SW-)bedrijf -

Nadere informatie

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE ROC van Flevoland ROC van Flevoland Het Regionaal Opleidingen centrum van Flevoland behoort tot een van de ruim 40 ROC s van ons land. Inspelend op de veranderende

Nadere informatie

één werkbedrijf voor het Rijk van Nijmegen

één werkbedrijf voor het Rijk van Nijmegen deze brochure is een verkorte versie van het Werkboek Sterke werkwoorden november 2013 één werkbedrijf voor het Rijk van Nijmegen De ambities voor regionale samenwerking op het domein Werk tussen de gemeenten

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017 Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 6355213 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >SW Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Senior Product Manager Sportveldbelijning Opdrachtgever

Nadere informatie

Stichting Jong Actief Trajecten

Stichting Jong Actief Trajecten Participatieladder Jong Actief Trede 6: Betaald werk Re-integratie Trede 5: Betaald werk met ondersteuning Re-integratie Trede 4: Onbetaald werk Sociale Activering / Dagbesteding Trede 3: Deelname georganiseerde

Nadere informatie

Workshop Risse Groep & Werk.Kom Kansen pakken t.a.v. de Participatiewet!

Workshop Risse Groep & Werk.Kom Kansen pakken t.a.v. de Participatiewet! Workshop Risse Groep & Werk.Kom Kansen pakken t.a.v. de Participatiewet! Programma 16.15 uur Welkom (Erik Rosier, projectleider Konnekt os) Hoofdlijnen Participatiewet (Jan Karel Jobse) Aan de slag & korte

Nadere informatie

Junior medewerker Bezwaar en Beroep

Junior medewerker Bezwaar en Beroep Kennis van de Overheid Junior medewerker Bezwaar en Beroep Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Transitie Participatiewet: Regionale Stellingen

Transitie Participatiewet: Regionale Stellingen Transitie Participatiewet: Regionale Stellingen Huidige Visie CGM Kadernota Participatie Land van Cuijk van uw raad uit dec. 2011. Inwoners economisch zelfredzaam = Schadelastbeperken = Verminderen van

Nadere informatie

Kaderschema uitvoeringsplan Participatiewet

Kaderschema uitvoeringsplan Participatiewet Kaderschema uitvoeringsplan Paragraaf W De Doinchemse 4.1 in breder perspectief Brede perspectief is rode draad door de dectralisati es: - - Jeugdzorg - Wmo - Passd onderwijs 4.2 Doelstelling Brede perspectief

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Locus Netwerkdag. Workshop Social return: van plicht naar partnerschap

Locus Netwerkdag. Workshop Social return: van plicht naar partnerschap Locus Netwerkdag Workshop Social return: van plicht naar partnerschap Introductie 1. Lectoraat Juridische Aspecten van de Arbeidsmarkt 2. Maatregelen overheid: - VN-Verdrag Handicap - Participatiewet en

Nadere informatie

Beleidskaders Participatiewet

Beleidskaders Participatiewet Beleidskaders Participatiewet Uitgangspunten Participatiewet Eén regeling voor personen met arbeidsvermogen, samenvoegen WWB, Wsw en de Wajong (niet duurzaam volledig arbeidsongeschikt) Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Profiel Accountmanager Onderwijs

Profiel Accountmanager Onderwijs Profiel Accountmanager Onderwijs Voor meer informatie over deze functie: Misha van Blijswijk, Manager AM 06 23 81 39 24, m.van.blijswijk@hco.nl Sluitingsdatum: 12 mei 2019 1. Organisatie Stichting HCO

Nadere informatie

Samenwerking onderwijs en gemeente

Samenwerking onderwijs en gemeente Samenwerking onderwijs en gemeente De school stelt alles in het werk om uw kind naar werk toe te leiden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van middelen die de gemeente heeft zoals jobcoaching en loonkostensubsidie.

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC

Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC Functieprofiel Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf VOC VOC Directeur Vakopleiding Carrosseriebedrijf Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is het opleidingsinstituut voor de carrosseriebranche en

Nadere informatie

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen door het optimaal benutten van talenten,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN TOEZICHT STC GROUP Inhoudsopgave 1 STC Group 3 De organisatie 3 2 Lid Raad van Toezicht 4 Algemeen profiel 4 Specifieke profieleisen 4 3 Procedure 5 Planning 5 Aanvullende informatie

Nadere informatie

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP

IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP UPDATE STRATEGISCHE KOERS JULI 2017 IBN ALS SOCIALE ONDERNEMING VOOR EEN BREDERE GROEP IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden

Nadere informatie

De Participatiewet. Raad op Zaterdag Den Haag, 21 september 2013. Edith van Ruijven

De Participatiewet. Raad op Zaterdag Den Haag, 21 september 2013. Edith van Ruijven De Participatiewet Raad op Zaterdag Den Haag, 21 september 2013 Edith van Ruijven De participatiewet Naar een inclusieve arbeidsmarkt jobcoach No risk polis Compensatie lagere productiviteit (loonkostensubsidie)

Nadere informatie

Het ambassadeursnetwerk werkgevers in actie voor mensen met een arbeidsbeperking

Het ambassadeursnetwerk werkgevers in actie voor mensen met een arbeidsbeperking Het ambassadeursnetwerk werkgevers in actie voor mensen met een arbeidsbeperking Doel van deze bijeenkomst Participatiewet en banenafspraak Ambassadeursnetwerk Delen van ervaringen en adviezen Netwerken

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie De Kandidatenmarkt informatie & visie Onze missie & visie De Kandidatenmarkt is een jonge, innovatieve en dynamische sociale organisatie die werkzoekenden van 17 t/m 29 jaar naar werk, werkervaringsplekken,

Nadere informatie

Bedrijfsplan Participatiebedrijf

Bedrijfsplan Participatiebedrijf 2017/11451 Bedrijfsplan Participatiebedrijf Werkdocument (02022017) 2 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 Inleiding 3 1.1 Aanleiding 3 1.2 Doel en opzet document 3 1.3 Proces 4 2 Missie visie en dienstverlening 5 2.1

Nadere informatie

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Deze kaderbrief geeft richting aan onze (team)plannen voor 2018. Zo zorgen we ervoor dat ontwikkelingen binnen Cello elkaar versterken én dat we invulling blijven geven

Nadere informatie

Detacheren in de Participatiewet Door Maarten Adelmeijer en Johannes ten Hoor

Detacheren in de Participatiewet Door Maarten Adelmeijer en Johannes ten Hoor Detacheren in de Participatiewet Door Maarten Adelmeijer en Johannes ten Hoor 19 december 2017 Inhoud 1 2 3 4 Inleiding: te maken keuzes bij detacheren voor de doelgroep Praktijkervaring Soweco / Extend

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

VERGADERING GEMEENTERAAD 2014

VERGADERING GEMEENTERAAD 2014 VERGADERING GEMEENTERAAD 2014 VOORSTEL Registratienummer 1148435 Bijlage(n) 4 Onderwerp gewijzigde begroting 2014, ontwerp begroting 2015, meerjarenraming 2016-2018 en de scenariokeuze transitie werkvoorzieningschap

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst Regionaal Werkbedrijf Flevoland

Samenwerkingsovereenkomst Regionaal Werkbedrijf Flevoland Samenwerkingsovereenkomst Regionaal Werkbedrijf Flevoland De gemeente Almere, vertegenwoordigd door mevrouw F.T. de Jonge De gemeente Dronten, vertegenwoordigd door de heer P.C.J. Bleeker De gemeente Lelystad,

Nadere informatie

Participatiewet, Banenafspraken en Quotumwet. Door: Tanja Willemsen Divosa

Participatiewet, Banenafspraken en Quotumwet. Door: Tanja Willemsen Divosa Participatiewet, Banenafspraken en Quotumwet Door: Tanja Willemsen Divosa participatiewet sinds 1 januari 2015 voor wie? doel schaal Iedereen die kan werken, maar het op de arbeidsmarkt niet redt zonder

Nadere informatie

De detacheringswijzer. Publiek detacheren onder de Participatiewet: ongewenst of juist noodzakelijk?

De detacheringswijzer. Publiek detacheren onder de Participatiewet: ongewenst of juist noodzakelijk? De detacheringswijzer Publiek detacheren onder de Participatiewet: ongewenst of juist noodzakelijk? De detacheringswijzer Publiek detacheren onder de Participatiewet: ongewenst of juist noodzakelijk? Publiek

Nadere informatie

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Trainee bij Vechtstromen Waterschap Vechtstromen geeft ruimte aan jouw

Nadere informatie

Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. Presentatie gemeenteraden regio 12 april en 17 mei

Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. Presentatie gemeenteraden regio 12 april en 17 mei Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant Presentatie gemeenteraden regio 12 april en 17 mei Programma 1. Aanvliegroute 2. Doelen en doelgroep 3. Resultaten 4. Instrumentarium 5. Werkgeversservicepunt 6.

Nadere informatie

Introductie Baanbrekers Visie Baanbrekers Opdrachten zoekperiode voor 4 weken Randvoorwaarden WWB & Arbeid Tips en uitleg CV Sociale kaart

Introductie Baanbrekers Visie Baanbrekers Opdrachten zoekperiode voor 4 weken Randvoorwaarden WWB & Arbeid Tips en uitleg CV Sociale kaart Introductie Baanbrekers Visie Baanbrekers Opdrachten zoekperiode voor 4 weken Randvoorwaarden WWB & Arbeid Tips en uitleg CV Sociale kaart Inloopspreekuur woensdag tussen 09.00 & 11.00 Terug melden, Werkintake

Nadere informatie

Robert Capel Tom de Haas Martin Heekelaar Implementatiedag 12 december, Utrecht

Robert Capel Tom de Haas Martin Heekelaar Implementatiedag 12 december, Utrecht Robert Capel Tom de Haas Martin Heekelaar Implementatiedag 12 december, Utrecht Inhoudsopgave 1. Welkom 2. De opdracht: de optimale weg 3. Het analysemodel en uitvoeringsvarianten 4. Verdieping naar diverse

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleidsadviseur Sociaal Domein Kennis van de Overheid Beleidsadviseur Sociaal Domein Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie