Cruise naar de. Noorse Fjorden. Inbegrepen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cruise naar de. Noorse Fjorden. Inbegrepen"

Transcriptie

1 Cruise naar de Welkom aan boord van de MSC Poesia! Reis samen met ons naar de magische fjorden in Noorwegen met alles aanwezig om je een eersteklas vakantie te bezorgen. Vaar zonder zorgen in gezelschap van een gelijkgestemde groep en ervaren reisbegeleiders! Noorse Fjorden kos o Een sprookjesachtige zomer Geniet van dit superaanbod met tal van exclusieve voordelen. De Noorse Fjorden zijn betoverend mooi vanop het water. Het is dan ook geen wonder dat dit de populairste Europese cruisebestemming van het moment is. Afreisdata 26 mei - 02 juni juni - 16 juni juni - 30 juni augustus - 25 augustus september - 08 september 2019 Steden Warnemünde, Stavanger (of Bergen), Flaam, Hellesylt/Geiranger en Kopenhagen Prijs vanaf 799 per persoon op basis van een tweepersoonskajuit (binnenkajuit Bella, afreisdatum 26/05) Inbegrepen Reis naar en van Warnemünde in luxe autocar 8-daagse cruise op de MSC Poesia Regime in volpension Havengelden en andere taksen Alle activiteiten aan boord Galadiner & Captain's Cocktail Nederlandstalige reisbegeleiding Kuringersteenweg 170b 3500 Hasselt Tel info@thematravel.be

2 Info Het mooiste van de Noorse Fjorden Reis samen met ons naar de mooiste plekjes van de Noorse Fjorden. Geniet van dit superaanbod met tal van exclusieve voordelen. De Noorse Fjorden zijn betoverend mooi vanop het water. Het is dan ook geen wonder dat dit de populairste Europese cruisebestemming van het moment is. Aan boord van de MSC Poesia is alles aanwezig om u een eersteklas vakantie te bezorgen. Het luxueuze cruiseschip vertrekt vanuit Warnemünde (Duitsland) en vaart naar de mooiste plekken aan de Noorse Fjorden, maar brengt ons ook tot in Kopenhagen, de meest sfeervolle hoofdstad van Scandinavië. Reizen met Thema Travel is bovendien erg gemakkelijk. U vaart zonder zorgen naar unieke plaatsen in het Noorden en u kan met al uw vragen terecht bij het begeleidingsteam. Het Schip De MSC Poesia is een recent en elegant cruiseschip dat luxueus en met oog voor detail werd afgewerkt. Het schip beschikt over alle mogelijke faciliteiten om uw reis langs de cultuursteden van de Baltische Zee in alle luxe en comfort te laten verlopen. Met een capaciteit van 2200 passagiers behoort de MSC Poesia tot de middelgrote schepen. De omvang, maar ook de heldere indeling en uitzonderlijke stabiliteit (dankzij externe stabilisatoren) maken de MSC Poesia uitermate geschikt voor deze cruise. Op het promenade dek kan u heerlijk wandelen en op het zonnedek ongestoord ontspannen. De gastronomische keuken biedt specialiteiten uit de hele wereld, maar behoudt steeds haar mediterrane karakter. Er zijn tal van loungebars, restaurants, een theater, sportfaciliteiten, zwembaden, wellness, shops, kapper en nog veel meer aan boord. Kajuiten Binnenkajuit Eenpersoonsbedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd. Grote kleerkast. Badkamer met douche. Interactieve TV. Telefoon. Internetverbinding vanop uw eigen laptop, smartphone of tablet mogelijk (tegen betaling). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte van m2². Buitenkajuit (voorzien van een patrijspoort) Eenpersoonsbedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd. Grote kleerkast. Badkamer met douche. Interactieve TV. Telefoon. Internetverbinding vanop uw eigen laptop, smartphone of tablet mogelijk (tegen betaling). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte van m2. De buitenkajuiten in de Bella beleving hebben een belemmerd zeezicht. Balkonkajuit (voorzien van een terras) Eenpersoonsbedden die tot een dubbel bed kunnen worden omgevormd. Grote kleerkast. Badkamer met douche. Interactieve TV. Telefoon. Internetverbinding vanop uw eigen laptop, smartphone of tablet mogelijk (tegen betaling). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte van m2 tot 22 m2.

3 MSC Poesia Kies uw beleving Bella Beleving De Bella Beleving is de voordeligste manier om te genieten van het comfort aan boord. Ontspan in een goed uitgeruste kajuit en geniet van de grote verscheidenheid aan restaurants, die uitstekende mediterrane en internationale gerechten serveren. Of kies voor het gastronomisch buffet dat maar liefst 20 uur per dag open is. Geniet van entertainment à la Broadway en een uitgebreid programma aan dagelijkse activiteiten. Maak gebruik van het zwembad, een panoramische fitnessruimte en de openlucht sportfaciliteiten om in vorm te blijven. Fantastica Beleving De Fantastica beleving biedt alle opties van Bella plus extra voordelen. De kajuiten zijn gelegen op de bovendekken* met snelle toegang tot de liften en lounges. Geniet tussen 6u. en 11u. van roomservice met gratis bezorging en nog meer extra's. *De buitenkajuiten Fantastica zijn meestal gelegen op dek 5. Regime We reizen in volpension. Het ontbijt, middag- en avondmaal, maar ook alle versnaperingen tussendoor zijn inbegrepen in de prijs. Ook zijn er in het basispakket een aantal dranken inbegrepen. Ontbijt à la carte in het hoofdrestaurant of in het buffetrestaurant Lunch à la carte in het hoofdrestaurant of in het buffetrestaurant Versnaperingen in het buffetrestaurant Diner in hoofdrestaurant (vaste tafel en vast aanvangsuur) of in het buffetrestaurant Bovendien mag u ook rekenen op een Galadiner en een Cocktail van de Kapitein. Tijdens het ontbijt zijn koffie, thee en fruitsap inbegrepen in het hoofdrestaurant. In het buffetrestaurant is permanent gratis koffie, thee en water te verkrijgen via een drankautomaat. Overige dranken zijn bijkomend te betalen. U kan ervoor opteren om het all-inclusive Classic drankenpakket te nemen ( 26 per nacht p.p.) waarmee u onbeperkt alcoholische en niet-alcoholische drankjes kan consumeren. Cruise card Aan boord van het schip heeft u slechts 1 kaart nodig: de persoonlijke cruise card. Dit is uw kamersleutel, identiteitsbewijs en het enige betaalmiddel aan boord. De cruise card ontvangt u bij inscheping of vindt u in de kajuit in de loop van de eerste dag. Om er aan boord betalingen mee uit te kunnen voeren kan u deze kaart gemakkelijk koppelen aan cash of uw bank- of credit card. Hoe dat precies werkt legt de reisbegeleiding u graag uit tijdens de infomeeting aan boord.

4 Programma DAG HAVEN AANKOMST VERTREK 1 Warnemünde, Duitsland : Op Zee Stavanger, Noorwegen ** : :00 4 Flaam, Noorwegen 07:00 17:00 5 Hellesylt/Geiranger, Noorwegen 08:00 18:00 6 Op Zee Kopenhagen, Denemarken 08:00 18:00 8 Warnemünde, Duitsland 08: *Ondervoorbehoud van wijzigingen i.v.m. beschikbaarheid van de kade of ankerplaats **De cruises met als afreisdatum 26/05, 18/08 en 01/09 meren op dag 3 in Bergen aan ipv. in Stavanger.

5 Programma Warnemünde, Duitsland Deze Duitse badplaats is de vertrekhaven van uw cruise. Gelegen aan de Oostzee vindt u hier het breedste zandstrand van de hele Duitse kust. Het oorspronkelijke vissersdorpje is nu vooral een belangrijke cruisehaven. Vanuit de cruisehaven kan u op eigen houtje op 10 minuten naar het centrum wandelen. U kan er onder meer de vuurtoren en het Teepott gebouw bezoeken. In de jachthaven treft u de mooiste zeiljachten aan, want in Warnemünde draait alles om zeilen met (klassieke) zeilschepen. Stavanger, Noorwegen Stavanger werd gesticht in de 8ste eeuw en is één van de oudste steden van Noorwegen. De stad ligt aan de Byfjord, een zij arm van de Stavangerfjord in het zuidwesten van Noorwegen. De sporen van het trotse erfgoed van Stavanger zijn nog steeds zichtbaar in de ontroerende kasseistraatjes van 'Gamle', het historische stadsdeel. De witgekalkte 18de-eeuwse huizen zijn misschien wel de best bewaarde houten huizen van Noord-Europa. Vanuit Stavanger kan u ook één van de meest gefotografeerde plekjes in Noorwegen bezoeken, nl. de indrukwekkende Preikestolen, een uitstekende rotspunt die 600 meter boven de Lysefjord uittorent. Bergen, Noorwegen Bergen is de op één na grootste stad van Noorwegen en een heerlijke bestemming tijdens uw cruise naar de Noorse Fjorden. De stad wordt ook wel eens de 'Poort naar de Fjorden' genoemd en is gebouwd op zeven imposante heuvels. Vanop die heuvels heb je niet alleen een verbluffend uitzicht op de stad, maar ook op de omliggende fjorden. Bergen is naar onze normen een kleine stad op mensenmaat, waar het fijn wonen, werken én studeren is, want het is dé universiteitsstad van Noorwegen. De historische binnenstad is heerlijk compact, met een kluwen van kasseistraatjes met her en der groene parkjes waar u tot rust kan komen. Ga gratis met uw Thema Travel begeleider op wandel naar het oude havenkwartier Bryggen (Unesco), de dagelijkse kleurrijke vismarkt, de koninklijke Hakonshalle en nog veel meer. Flaam, Noorwegen Het Noorse stadje Flåm ligt in een postkaartachtig landschap op het einde van Aurlandsfjord. In het kleine treinstation kan u aan boord stappen van de Flåmbana, één van de meest spectaculaire treintrajecten van Europa. Deze steile spoorverbinding klimt ruim 914 meter naar het stadje Myrdal en biedt een adembenemend uitzicht over de vallei. Onderweg ziet u het landschap veranderen. Naarmate u hoger klimt, verandert het landschap van een groene oase naar een wereld van sneeuw, ijs en bevroren meren. Het traject van 19 km toont u rivieren die diepe ravijnen doorkruisen en watervallen die van de besneeuwde bergen klateren. Flåm is daarnaast de perfecte uitvalsbasis om de wondermooie omgeving van Stalheim te ontdekken of een boottochtje te maken op de smalle Naeroyfjord. In deze omgeving werden veel opnames verricht voor de internationale topserie 'Vikings'.

6 Programma Hellesylt/Geiranger, Noorwegen Hellesylt is een prachtig havenstadje aan de sprookjesachtige fjord van Geiranger. Deze fjord werd uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed omwille van het landschap dat werkelijk uniek is met besneeuwde bergtoppen en vooral ontelbare watervallen. De Geiranger fjord geldt dan ook als één van de mooiste van Noorwegen. In Hellesylt kan u niet enkel de Hellesylt waterval bewonderen, maar ook de spektaculaire kliffen aan het meer van Horindalsvannet. Dit meer is met een diepte van 610 meter meteen het diepste meer van Europa. Hier is de natuur heer en meester. Natuurliefhebbers komen hier dus zeker aan hun trekken. Via onze georganiseerde uitstappen kan u via kronkelende wegen naar de mooiste plekjes rijden die een adembenemend uitzicht op bergen, watervallen, gletsjers en kristalheldere meren bieden. Proef authentieke producten zoals kaas en gerookte ham en zalm in de idyllische bergboerderijtjes. Zo kan u de Herdal zomerboerderij van meer dan 300 jaar oud bezoeken. Beleef aan de Geirangerfjord een buitengewoon avontuur door met een speciale (kleine) boot tot dichtbij de indrukwekkende watervallen te varen. U neemt alvast best een regenjasjes mee voor het opstuivende water. Of ga naar de top van de Dalsnibaberg, de hoogste bergtop van de regio, en geniet van een adembenemend uitzicht. Kopenhagen, Denemarken Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt aan de oostkust van het eiland Seeland (Sjælland) op het eiland Amagar. Aan de overzijde van deze zeestraat ligt de Zweedse stad Malmö, die sinds het jaar 2000 met Kopenhagen is verbonden door de Sontbrug. De naam Kopenhagen gaat terug op Købmandshavn, wat "Koopmanshaven" betekent. Vandaag is Kopenhagen de meest bruisende (en betaalbare) hoofdstad van Scandinavië, met een centrum op mensenmaat vol terrasjes, voetgangerszones en fietspaden. Naast de Kleine Zeemeermin vindt u er onder meer ook Christiansborg, het voormalige Koninklijke Paleis van de oudste monarchie ter wereld. Het oude havenkwartier Nyhavn is nu een trendy stadswijk met gezellige barretjes en restaurants. In Kopenhagen kan u ook een aantal hoogtepunten van modernistische architectuur bewonderen, zoals het Black Diamond gebouw of het befaamde Opera House.

7 Excursies & begeleiding Optionele excursies Elke dag meert het cruiseschip aan op een nieuwe bestemming. U kan elke stad op eigen houtje verkennen, want u kan in elke haven gratis van boord. U kan dus perfect op de middag even terug aan boord komen om te lunchen om er dan namiddag weer op uit te trekken. Uw begeleidingsteam organiseert in 2 steden (Stavenger of Bergen en Kopenhagen) begeleide stadswandelingen, waaraan u volledig gratis kan deelnemen. Wenst u erop uit te trekken met een plaatselijke gids, dan kan u in elke haven deelnemen aan excursies die tot in de puntjes georganiseerd zijn. Thema Travel reserveert plaatsen op de mooiste excursies en geeft u de kans om vooraf in te schrijven. Zo bent u alvast zeker van uw plaats en de goedkoopste tarieven. Als u vooraf reserveert kan u trouwens op excursie in een privé groep*. Inschrijven kan tijdens de infosessie die een 3-tal maanden voor uw vertrek wordt georganiseerd. *Voorbehouden groepen vanaf 35 deelnemers. Begeleiding Goed geïnformeerd en tot in de puntjes georganiseerd Een aantal weken voor het vertrek nodigen we u graag uit op een infosessie. Daar kan u alvast kennismaken met uw medereizigers en begeleiders. Tijdens dit infomoment ontvangt u een uitgebreide infobrochure met het detailprogramma, maar ook met veel praktische informatie en handige tips. Als u niet aanwezig kan zijn, ontvangt u alle informatie bij u thuis (per post of per mail). Ervaren begeleidingsteam Een ervaren begeleidingsteam reist met u mee en staat dag en nacht voor u klaar. Elke ochtend kan u met al uw vragen terecht aan de Thema Travel Infobalie. Er is ook een permanentienummer dat 24/7 bereikbaar is in geval van nood. Tijdens de cruise zal het begeleidingsteam regelmatig extra activiteiten organiseren. Communicatie in het Nederlands De officiële communicatie aan boord gebeurt in 5 talen, maar niet in het Nederlands. Daar brengt Thema Travel graag verandering in. De belangrijkste communicatie zal tijdens de cruise ook in het Nederlands beschikbaar zijn: Check-in assistentie Private welkomstmeeting aan boord Samenvatting Daily Programs (= dagelijks detailprogramma) Uitleg over de ontschepingsprocedure Avondmenu's in het à-la-carte restaurant Medische Begeleiding Aan boord is er een medische staf en een goed uitgeruste ziekenboeg. Indien gewenst regelt de reisbegeleiding een doktersbezoek in uw kajuit of een bezoek aan de ziekenboeg. Ook kan de verantwoordelijke van de groep u eventueel bijstaan tijdens een doktersbezoek en helpen met de verzekeringsadministratie.

8 Praktische informatie Reisdocumenten Voor een cruise naar de Noorse Fjorden moet u in het bezit zijn van een geldige identiteitskaart. Die kunt u best tijdig aanvragen op het gemeente- of stadhuis. Uw identiteitskaart moet nog 6 maanden geldig zijn, te rekenen vanaf de dag van uw terugreis. Reizigers met de niet-belgische nationaliteit wenden zich best tot hun consulaat of ambassade voor de meest recente informatie omtrent de juiste reisdocumenten. De reis naar de inschepingshaven U kan opstappen in Gent, Brussel, Antwerpen of Houthalen (afhankelijk van de vertrekdata). We spreken af op plaatsen die makkelijk bereikbaar zijn. De rit naar Warnemünde (ca. 775 km) duurt ongeveer 8 uur, afhankelijk van uw opstapplaats en het verkeer. We vertrekken steeds ruim op tijd zodat u op de dag van aankomst Warnemünde kan bezoeken en ontspannen kan inschepen. Luxueuze autocars U reist in recente, luxueuze autocars, voorzien van alle mogelijke comfort. Alle autocars zijn opgesteld in Princess Class (****) zodat u kan genieten van extra veel beenruimte en ruim verstelbare rugleuningen. Regelmatige stops zorgen ervoor dat u tijdig de benen kan strekken of een hapje kan eten. Alle autocars zijn uitgerust met: Dubbele beglazing (geluidsisolatie), airco, noodtoilet, verschillende TV-schermen, warme dranken en frisdrank (tegen betaling),... Comfort en veiligheid zijn voor Thema Travel van het grootste belang. Daarom werken we enkel samen met autocarbedrijven met een onberispelijke reputatie. De ervaren en behulpzame chauffeurs houden ten alle tijde rekening met de wettelijke rij- en rusttijden. Liever met de eigen wagen? Indien u wenst kan u ook zelf met de eigen wagen naar Warnemünde rijden. Tijdens het (online) boekingsproces kiest u in dat geval voor de vertrekplaats 'Warnemünde'. Wenst u aan de cruisterminal een parking te boeken, kan u contact opnemen met de reservatiedienst van Thema Travel. Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil voor deze bestemming. Geldzaken Aangezien MSC een Europese rederij is, betaalt u aan boord met de euro. Dat kan erg makkelijk met uw persoonlijke cruise card, die u aan boord kan koppelen aan een bankkaart of credit card. In Noorwegen wordt betaald met de Noorse Kronen en in Kopenhagen met de Deense Kronen. Maar vaak kan u daar ook betalen met euro's. Dat geldt zeker voor de steden die u bezoekt. Credit cards worden in bijna alle winkels, cafés en restaurants aanvaard. Uw betaalkaart kan u heel eenvoudig openstellen voor wereldwijd gebruik door even telefonisch contact op te nemen met uw bank. Het volstaat dus om een beperkte hoeveelheid cash in euro en een credit card mee nemen. Beschikt u niet over een credit card, dan kan u overwegen om aan boord euro's om te wisselen in de plaatselijke valuta. Wisselkoers: 1 EUR = 7,44 DKK & 9,59 NOK (april 2018)

9 Praktische informatie Fooien Om aan boord een eerlijke verdeling van de fooien te kunnen garanderen, zal MSC Cruises automatisch een dagelijkse servicebijdrage aan de cruiserekening toevoegen. De servicebijdrage is bedoeld om de gasten te garanderen dat de diensten van MSC Cruises aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. MSC Cruises adviseert om verder geen fooien te geven aan individuele medewerkers. De servicebijdrage tijdens de cruise bedraagt 10 euro per persoon per nacht, te voldoen aan boord op de laatste dag van de cruise via de afrekening van uw cruise card. Aan land kan u na een excursie vrijblijvend een kleine fooi nalaten voor de gids en/of chauffeur indien u tevreden bent. Klimaat / Kledij Het weer kan erg onvoorspelbaar zijn in deze regio tijdens het voorjaar. Daarom raden we aan om u zoveel mogelijk in laagjes te kleden. Temperaturen variëren vrijwel tussen de C. Het hele jaar door is er kans op regen. Gezondheid Er zijn geen bijzondere voorzorgen die u moet nemen om deze reis te maken. Voor de meest recente gezondheidsinformatie verwijzen we u graag door naar de webpagina van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Veiligheid De steden die u bezoekt zijn absoluut veilig om op eigen houtje in rond te wandelen. Wees op toeristische of drukke plaatsen uiteraard wel altijd alert voor zakkenrollers. Telefonie en Internet In internationale wateren kan u meestal verbinding maken met een maritieme mobiele provider. De kosten om te bellen en te SMS'en met zo'n provider kunnen hoog oplopen. Check eventueel vooraf de kosten bij uw eigen mobiele provider om verrassingen te voorkomen. Aan land kan u uiteraard gebruik maken van de aanwezige mobiele netwerken. Binnen Europa zijn de roaming tarieven afgeschaft. U kan dus bellen, sms'en en mobiel surfen aan hetzelfde tarief als thuis. Buiten Europa zijn de kosten afhankelijk van het contract met uw mobiele provider. Aan land is er op vele plaatsen gratis wifi. Bijna op elk terras, in elke bar of restaurant wordt vandaag gratis wifi aangeboden. Aan boord is internet tegen betaling verkrijgbaar in de publieke ruimtes, maar ook in de kajuiten. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar die u makkelijk aan boord kan boeken. Let op, want het internet aan boord verloopt via een satellietverbinding die gevoelig trager is dan wat u gewoon bent. Elektriciteit De stopcontacten aan boord zijn de standaard stopcontacten met een voltage van 230V. U hebt dus geen reisstekkers nodig. In de koffer Enkele handige tips om uw koffer te pakken: Kledij voor thema-avonden: Gala, White Night (volledig vrijblijvend / informele, maar nette kledij volstaat) Zwemkleding voor de verwarmde bubbelbaden op het zonnedek en de wellness Kleding in laagjes is handig als het opwarmt tijdens de dag Gemakkelijke schoenen & rugzakje of handtas voor tijdens de uitstappen Een lichte jas, die wind- en waterdicht is Een reisapotheek met de meest voorkomende middeltjes...

10 Prijzen Kajuiten 2 personen* Vanafprijzen** Binnen Bella Binnen Fantastica Buiten Bella Buiten Fantastica Balkon Bella Balkon Fantastica 799,- 899,- 999, , , ,- * Prijzen voor single kajuiten, 3de, 4de persoon en kinderen op aanvraag/website. ** Prijzen op basis van een vertrek op 26/05. Voor uitgebreide info kan u onze website raadplegen of contact opnemen met één van onze medewerkers. Inbegrepen Reis naar en van Warnemünde in luxe autocar 8-daagse cruise in volpension op de MSC Poesia Nederlandstalige reisbegeleiding Alle activiteiten, animatie, shows,... aan boord Havengelden en andere taksen Galadiner & Captain's Cocktail Niet inbegrepen Servicekosten (fooien) aan boord te betalen ( 10 per volwassene per nacht) Voorbehouden excursies (optioneel) Annulatie-, reis- en bijstandsverzekering: De prijs van onze verzekering bedraagt 7% van de totale reissom. De 'Exclusive World Selection' is een product van 'Allianz', Het is een erg uitgebreide polis. U kan er ook voor opteren om enkel een bijstandsverzekering te nemen aan 3 p.p. per dag. All-Inclusive drankenpakket 'Classic': 182 euro per volwassene (26 euro per persoon, per nacht)

11 Thema Travel wenst u alvast een onvergetelijke reis toe! kos o Voor meer informatie of verdere vragen kan u ons op onderstaande gegevens contacteren. Thema Travel Kuringersteenweg 170b, 3500 Hasselt info@thematravel.be Of volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes en leukste foto's! Thema Travel organiseert unieke groepsreizen, zowel kortbij als ver weg. We kiezen voor eigentijdse programma s, met veel individuele vrijheid om zelf je programma te bepalen. Beleving staat centraal, dus we nemen volop de tijd om een bestemming te ruiken, voelen, proeven,... Elke reis wordt in detail uitgewerkt door onze eigen project managers en begeleid door een ervaren team. Zo kan je zorgeloos op reis vertrekken en volop genieten. Thema Travel organiseert naast de eigen reizen ook de lezersreizen van onder meer Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en De Standaard. Kuringersteenweg 170b 3500 Hasselt Tel info@thematravel.be

Noorse Fjorden 8-DAAGSE NATUURCRUISE NAAR DE DEELNAMEPRIJS. Vanaf 949 euro per persoon

Noorse Fjorden 8-DAAGSE NATUURCRUISE NAAR DE DEELNAMEPRIJS. Vanaf 949 euro per persoon DEELNAMEPRIJS Vanaf 949 euro per persoon 8-DAAGSE NATUURCRUISE NAAR DE Noorse Fjorden Ontdek de mooiste plekjes van Noorwegen tijdens een 8-daagse cruise op de MSC Poesia. De Noorse Fjorden zijn betoverend

Nadere informatie

Cruise op de. Baltische Zee. Inbegrepen

Cruise op de. Baltische Zee. Inbegrepen Cruise op de Welkom aan boord van de MSC Poesia!Reis samen met ons naar de interessantste plekjes van de Baltische Zee met alles aanwezig om je een eersteklas vakantie te bezorgen. Vaar zonder zorgen in

Nadere informatie

Afreisdata 15 juni - 27 juni 2019 Steden Hamburg, Haugesund, Lerwick, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik, Kirkwall

Afreisdata 15 juni - 27 juni 2019 Steden Hamburg, Haugesund, Lerwick, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik, Kirkwall Cruise naar IJsland & Welkom aan boord van de MSC Orchestra. Reis samen met een gezellige groep naar de meest magische plaatsen van Noord Europa en ontdek de Keltische mystiek van de Orkney en Shetland

Nadere informatie

Cruise op de. Baltische Zee. Inbegrepen

Cruise op de. Baltische Zee. Inbegrepen Cruise op de Welkom aan boord van de MSC Poesia! Reis samen met ons naar de interessantste plekjes van de Baltische Zee met alles aanwezig om je een eersteklas vakantie te bezorgen. Vaar zonder zorgen

Nadere informatie

Groenland & IJsland CRUISE NAAR HET ONGEREPTE DEELNAMEPRIJS. Vanaf euro per persoon

Groenland & IJsland CRUISE NAAR HET ONGEREPTE DEELNAMEPRIJS. Vanaf euro per persoon DEELNAMEPRIJS Vanaf 2.999 euro per persoon CRUISE NAAR HET ONGEREPTE Groenland & IJsland Welkom aan boord van de MSC Poesia. Reis samen met een gezellige groep naar de meest magische plaatsen van Groenland

Nadere informatie

Cruise naar. Rome en Valencia. langs o.a. Sardinië en Sicilië. Inbegrepen

Cruise naar. Rome en Valencia. langs o.a. Sardinië en Sicilië. Inbegrepen Ontdek de mooiste plekjes van het Middellands zeegebied aan boord van de MSC Divina. Met het klassieke Frankrijk, passionele Spanje en Cruise naar sfeervolle Italië als ingrediënten, hebt u het perfecte

Nadere informatie

Cruise Venetië & Griekse eilanden

Cruise Venetië & Griekse eilanden Cruise Venetië & Griekse eilanden Welkom aan boord van de MSC Magnifica! Het schip brengt u naar het romantische Venetië, de sfeervolle Zuid- Italiaanse stad Bari en de mooiste Griekse eilanden Katakolon

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

gloednieuwe MSC Seaview

gloednieuwe MSC Seaview Ontdek de mooiste plekjes van het Middellands zeegebied aan boord van de MSC Seaview. Met het klassieke Frankrijk, passionele Spanje Luxe cruise op de en sfeervolle Italië als ingrediënten, hebt u het

Nadere informatie

8-DAAGSE CRUISE Venetië, Griekse eilanden/ Athene, Kroatië en Albanië

8-DAAGSE CRUISE Venetië, Griekse eilanden/ Athene, Kroatië en Albanië DEELNAMEPRIJS Vanaf 899 euro per persoon 8-DAAGSE CRUISE Venetië, Griekse eilanden/ Athene, Kroatië en Albanië Ontdek de mooiste plekjes van Italië, Griekenland, Kroatië en Albanië tijdens deze 8-daagse

Nadere informatie

Genieten aan de Turkse Rivièra

Genieten aan de Turkse Rivièra Genieten aan de Turkse Rivièra kos o Zon, zee, strand en cultuur in Side Side is een bruisende badplaats in het zuiden van Turkije op slechts een paar uur vliegen van België. Geniet van de heerlijke temperatuur

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista kos o No Stress Laat je verbazen door de lange witte zandstranden en de wondermooie azuurblauwe zee. Direct na aankomst ervaar je al de relaxte eilandsfeer

Nadere informatie

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Wij sommen voor u de vaarroute en de stopplaatsen op, bij elke

Nadere informatie

de parels van de Baltische Staten CULTUURCRUISE (15-DAAGSE) DEELNAMEPRIJS Vanaf euro per persoon

de parels van de Baltische Staten CULTUURCRUISE (15-DAAGSE) DEELNAMEPRIJS Vanaf euro per persoon DEELNAMEPRIJS Vanaf 1.999 euro per persoon CULTUURCRUISE (15-DAAGSE) de parels van de Baltische Staten Ontdek de interessantste plekjes rond de Baltische Zee tijdens een 15-daagse cruise aan boord van

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Eilandtocht Kroatië, op

Eilandtocht Kroatië, op Eilandtocht Kroatië, op We ontdekken Kroatië over zee, zoals de Venetianen ooit deden. Niet enkel eilanden zoals Hvar, Brac, Korcula of Mjlet staan op het programma, maar ook de wondermooie steden Dubrovnik,

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Begeleide groepscruise Middellandse Zee

Begeleide groepscruise Middellandse Zee Begeleide groepscruise Middellandse Zee Programma Croisières de France Horizon**** Van 18 tot 25 september 2016 8 dagen /7 nachten Datum Haven Land Aankomst Vertrek 18 sept Marseille Frankrijk 18u00 19

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 RHEIN PRINZESSIN 2010 5-daagse cruise langs de Rijn & Moesel Ontdekt Andernach, Boppard, Ruedesheim, Cochem, Bonn, Keulen Vertrek 21 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Cruise Rijn en Moezel Men kan

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../...

De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../... Inschrijvingsformulier Gelieve AL UW GEGEVENS in hoofdletters in te vullen De Mooiste Noorse Fjorden Van.../.../... tot.../.../... 2035 Titel Officiële naam Officiële voornaam Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Fietsvakantie. langs de Karintische meren. Inbegrepen. Drau-fietsroute door het prachtige Karinthië

Fietsvakantie. langs de Karintische meren. Inbegrepen. Drau-fietsroute door het prachtige Karinthië Fietsvakantie langs de Karintische meren kos o Drau-fietsroute door het prachtige Karinthië Een vijf sterren waardige fietsroute dat je meeneemt langs prachtige natuurgebieden en betoverende meren. Al

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland + een daguitstap met de Glacier Express Een ongewone reis door de mooiste gebieden van de drie landen!!! Van zondag 25 juni tot donderdag 29 juni

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO CITY BREAK OSLO Oslo is de trotse hoofdstad van Noorwegen en vooral bekend omwille van het vele groen dat de stad omringt. Attracties die je zeker niet mag overslaan zijn het Vigelandsparken, het Opera

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman Wonderen van de woestijn 9 dagen / 8 nachten

Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman Wonderen van de woestijn 9 dagen / 8 nachten Ophaling aan huis inbegrepen! Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman Wonderen van de woestijn 9 dagen / 8 nachten 29/01 06 februari 2016 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Ontdek Friesland op de fiets

Ontdek Friesland op de fiets Ontdek Friesland op de fiets kos o Elfstedenroute met de fiets Altijd al 'De Tocht der Tochten' willen afleggen maar is de winterkou niet echt iets voor jou? Wij organiseren een eigen versie van de elfstedentocht

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Pagina 1 van 5 / 20-02-2015 OVERZICHT Bent u klaar voor 18 spannende dagen aan boord van MS. Artania? U ervaart tijdens deze verbluffend mooie

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 25 Sep 2015 CITY BREAK BERGEN

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 25 Sep 2015 CITY BREAK BERGEN CITY BREAK BERGEN Bergen, de hoofdstad van het fjordengebied, heeft een gezellige kleinsteedse atmosfeer en uitstraling. De eerste huizen van Bergen werden gebouwd op Bryggen, de oude Hanzekade en nog

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

Riviercruise op de DONAU

Riviercruise op de DONAU Riviercruise op de DONAU Van WENEN TOT WENEN WENEN - DURNSTEIN - MELK BRATISLAVA - ESZTERGOM - BUDAPEST - WENEN EENMALIG VERTREK : 21 SEPTMBER 2020 -PLUS De Donau, de bakermat van de Habsburgse geschiedenis,

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING

BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING 1 Ster Reizen heeft zich als reiskantoor met 20 jaar ervaring, een reputatie weten op te bouwen als cruisespecialist. De laatste 10 jaar legt het kantoor zich

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN

ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN ONTHAASTEN IN HET SOLSTRAND HOTEL & BAD BIJ BERGEN Het Solstrand Hotel & Bad in Os ligt 30km ten zuiden van Bergen aan de oevers van de prachtige Hardangerfjord. Het hotel wordt al vier generaties uitgebaat

Nadere informatie

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij.

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij. Ontdek de Seine De Seine De Seine heeft zijn naam te danken aan een Romeinse godin die geëerd werd aan de bron van de rivier, op het plateau van Langres, meer dan 2000 jaar geleden. De rivier is 776 kilometer

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation The Baltic & St. Petersburg Seabourn Ovation 10-daagse cruisevakantie Van Kopenhagen naar Stockholm Vertrekdatum 22 juni en 17 augustus 2018 Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk.

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be.

Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019. Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Starcom Noorwegen Tour: Van 02/06/2019 tot 10/06/2019 Als je jouw vakantie wilt laten samensmelten met avontuur dan is Noorwegen the place to be. Met Starcom naar Noorwegen, het land van ongerepte natuur

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Wenen tot de Zwarte Zee

Wenen tot de Zwarte Zee De Donau Delta, van Wenen tot de Zwarte Zee kos o 14-daagse unieke cultuurcruise Doorkruis maar liefst 6 landen op deze bijzonder riviercruise op de Donau. Ontdek de vele cultuursteden langs haar oevers

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017 vanaf 999 per persoon Begeleide all-in cruise GRIEKSE EILANDEN PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober 2017 12 november t.e.m. 19 november 2017 Programma Cruise Griekse Eilanden 8 dagen / 7 nachten DAG

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

De Gironde. De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès.

De Gironde. De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès. Ontdek de Gironde De Gironde De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès. De noordelijke helft van de Gironde vormt de

Nadere informatie

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker 6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker Met seizoenbegin in april ontwaakt de Banjaard uit de winterslaap: op naar de Oostzee! IJsselmeer, Noordzee

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN. Cruise. De Romantische Rijn. Vertrek: mei dagen / 4 nachten. Vanaf. 850 / persoon

EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN. Cruise. De Romantische Rijn. Vertrek: mei dagen / 4 nachten. Vanaf. 850 / persoon EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN Cruise De Romantische Rijn Vertrek: mei 2019 5 dagen / 4 nachten Vanaf 850 / persoon 40 EUROPA DE ROMANTISCHE RIJN tuk voor stuk architecturale meesterwerken langs de oevers

Nadere informatie

Thoracale Beeldvorming

Thoracale Beeldvorming Thoracale Beeldvorming Casus Gebaseerde Teaching Cursus 10 16 juli 2011 De Noorse Fjorden Geachte collegae, beste vrienden, Na drie edities HRCT van de Thorax tijdens een cruise op de Middellandse Zee

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI

OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI OVER GLETSJERS EN IJSBERGEN - ZUID-GROENLAND & DISKOBAAI Vertrek vanuit IJsland richting Groenland. Ontdek het zelden bezochte zuidelijke deel van Groenland en beleef de hoogtepunten van de Diskobaai met

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

OZ Groepsreizen 2016 CRUISE

OZ Groepsreizen 2016 CRUISE OZ Groepsreizen 2016 CRUISE RIVIERCRUISE LOIRE Een koninklijke rivier 1 t.e.m. 8 augustus 2016 Ontdek de Loirestreek al varend op onze unieke en revolutionaire boot. Terwijl je geniet van een cocktail

Nadere informatie