Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Witte Buffelvrouw. Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum"

Transcriptie

1 Witte Buffelvrouw Ik ben een met de natuur. Ik ben afgestemd op de krachten van het universum Ik heb vrije toegang tot de wijsheid en de kennis van de voorouders die voor mij op deze aarde waren.

2 Ganesha Ik heb macht en kracht. Het is veilig om op een liefdevolle manier sterk te zijn. Uitdagingen transformeer ik met gemak. Ik laat los wat mijn hoogste goed niet langer dient. Ik heb vertrouwen. Ik verdien alles als ik doe wat ik graag doe.

3 SWami Sivananda Ik (h)erken de spirituele wijsheid die ik in me heb. Ik vertrouw op mijn innerlijke stem en volg mijn innerlijke leiding. Ik ben een gewillig kanaal voor goddelijke inspiratie en creatieve oplossingen. Ik geniet ervan om regelmatig yoga te doen. Ik mediteer graag en gemakkelijk.

4 Judas Taddeüs Ik ben dankbaar voor de ervaringen in mijn leven. Ik leer van het verleden en besef dat er altijd hulp en hoop is. Ik zie welke weg ik moet volgen en focus me hierop. Mijn geest is helder, en ik blijf gefocust op mijn prioriteiten.

5 Sint-Anna Ik laat mijn ego, arrogantie en ijdelheid los. Ik ben kalm. Ik heb een gevoel van vrede. Spirit en de engelen zenden mij steeds boodschappen. Mijn hoger zelf leidt mij en verlicht mijn pad. Ik vertrouw op mijn intuïtie en mijn innerlijke leiding.

6 Sint-Christoffel Ik word goddelijk geïnspireerd. Ik gebruik de informatie die ik in mijn bewustzijn ontvang ten gunste van iedereen. Ik neem positief actie, gebruik de wijsheid van degenen die deze weg voor mij hebben bewandeld. Ik ben een kanaal van liefde, licht en welzijn.

7 Pallas Athene Ik ben me volledig bewust van wat ik in aanleg allemaal kan op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Ik zie de patronen in mijn leven en volg de weg naar hogere kennis. Ik benader het leven op een creatieve manier en denk out of the box. Een regenboog van licht en positieve energie vergroot mijn bewustzijn.

8 Tara Ik spreek op een liefdevolle en vriendelijke manier. Ik voel me vrij en ben vol vertrouwen. Ik straal liefde uit. Ik heb geen moeite met innerlijke vrede. Liefde, kalmte en tolerantie mogen een wezenlijk deel worden van mijn bewustzijn.

9 Boeddha de Genezer Mijn aanwezigheid werkt helend in een gezelschap. Vredige blauwe trillingen werken troostend en rustgevend. Ik heb mededogen met mijzelf en alle levende wezens. Ik word goddelijk beschermd en straal een gevoel van veiligheid uit. Ik laat gehechtheden los en verbind me met liefde.

10 Moeder Maria Ik ben een instrument van vrede en liefde. Ik eer de aanwezigheid van de Grote Moeder. Ik roep voor iedereen de leiding aan om vrede te omarmen, ook voor mezelf. Ik open mijn oren om de leiding te horen van het Goddelijk Vrouwelijke. Mijn hart staat open voor goddelijke liefde.

11 Sint-Lucia Voor mij is het eenvoudig om verder te kijken dan datgene wat vanzelfsprekend is. Ik lees zorgvuldig tussen de regels en hoor wat er niet wordt gezegd. Ik ben dankbaar voor de diepere inzichten en het bewustzijn waarvan ik gebruik kan maken. Het hoger standpunt van waaruit ik de dingen kan zien geeft me veiligheid. Ik word goddelijk beschermd.

12 Sint-Nikolaas Ik creëer wonderen in mijn leven. Veel mensen die al veel bezitten, hebben behoefte aan de goederen of diensten die ik bied. Ik schep bewust de omstandigheden om mijn dromen te vervullen en mijn bestemming te bepalen. Ik sta open voor overvloed en (h)erken de waarde van elk soort werk, hoe groots of onbeduidend ook.

13 Saint-Germain Ik gebruik de ervaringen van de lessen die ik heb geleerd om mezelf te verbeteren. Ik zie alles vanuit een hoger perspectief, dankzij de kennis die ik heb verworven. Ik heb een diep begrip van mijzelf en van hetgeen er om mij heen gebeurt.

14 Walt Disney Ik kan gemakkelijk met dieren en planten communiceren. Ik ga heel vrij de natuur in. Moeder Aarde en ik hebben een intieme relatie. Ik omarm mijn verbeelding en visualiseer hoe ik mijn dromen waar kan maken.

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk

De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk CONTACT MET HET GODDELIJKE De boodschappen die je hebt ontvangen, komen van Hogerhand. Ze zijn onvoorwaardelijk liefhebbend, jagen geen angst aan en moedigen je aan om te groeien en je ware Zelf te zijn.

Nadere informatie

Onze Veertien Lichamen

Onze Veertien Lichamen Onze Veertien Lichamen We bestaan uit de volgende 14 lichamen: 11: Cel Lichaam 10: DNA Lichaam 9: Universeel Lichaam 8: Sterre Lichaam 7: Kosmisch Lichaam 6: Spiritueel Lichaam 5: Gezamenlijk Lichaam 4:

Nadere informatie

Engelen. Jana Haas. Liefdevolle genezers. Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel. Uitgeverij Akasha

Engelen. Jana Haas. Liefdevolle genezers. Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel. Uitgeverij Akasha Engelen Liefdevolle genezers Een praktisch boek voor het helen van lichaam en ziel Jana Haas Uitgeverij Akasha Inhoud Belangrijke opmerkingen 7 1 Dragers van het licht: Ons ware wezen 9 2 Angsten en de

Nadere informatie

Ik verspreid goed nieuws. Nieuws

Ik verspreid goed nieuws. Nieuws 150 Ik verspreid goed nieuws. Nieuws We lezen en horen in de media steeds berichten over rampen. Ons bewustzijn wordt op deze manier overspoeld met slecht nieuws. Als je altijd het nieuws volgt, kan het

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Martha Veerbeek Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Boodschappen voor vrouwen van nu Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Welkom 11 Vrije wil 14 Onvoorwaardelijke liefde 18 De hemel op aarde 26 Het

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s Ontdek de 7 sen van de Chakra s Jouw overzicht om in balans te komen Tri Academy 2016 Leven in Licht & Liefde Ontdek de 7 sen van de Chakra s Elke Chakra heeft zijn eigen levensles over Licht & Liefde..

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

Inhoud. Deel een: Een radicale heling 1 Het verhaal van Jill 17

Inhoud. Deel een: Een radicale heling 1 Het verhaal van Jill 17 Fragment uit Colin Tipping Radicaal Vergeven (opmaak is anders dan in het boek zelf) Inhoud Voorwoord bij de Nederlandse uitgave 7 Woord vooraf 9 Inleiding 11 Deel een: Een radicale heling 1 Het verhaal

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

DEEL I. Bewustwording

DEEL I. Bewustwording DEEL I Bewustwording Als we ons denken en onze overtuigingen verruimen, kan onze liefde vrij stromen. Als we bang zijn, kan onze liefde niet stromen. 1 onze innerlijke Kracht Hoe meer je contact maakt

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor Maart Nu de mensheid zich in een onontkoombare transitie bevindt, vragen wij jullie om degenen die in angst verkeren en moeite

Nadere informatie

100 deugden. Reflectiekaarten. The Virtues Project TM. Uitgeverij ACT on Virtues

100 deugden. Reflectiekaarten. The Virtues Project TM. Uitgeverij ACT on Virtues 100 deugden Reflectiekaarten The Virtues Project TM Uitgeverij ACT on Virtues Deugden Als we deugden op de voorgrond van onze aandacht brengen, kunnen we dit grandioze reservoir van spirituele kracht aanboren.

Nadere informatie

Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen

Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen Gechanneld van Aartsengel Ariel door Stevan J. Thayer op 1-1- 09. Vertaald in het Nederlands door Integrated Energy Therapy Master- Instructor Maria Henkes-Tenniglo.

Nadere informatie

Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven.

Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven. Aandacht is het geheime ingrediënt voor succes op alle gebieden van het leven. Daniël Goleman aandacht Aandacht betekent je bewust zijn van wat er nu is. Je bent met al je zintuigen aanwezig in het hier

Nadere informatie

Het sprekende HART vbk_het_sprekend_hart_proef3.indd :56

Het sprekende HART vbk_het_sprekend_hart_proef3.indd :56 Het sprekende HART Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak op jouw

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer

Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars. Anna Maria Bezemer Save the World Inspirerende teksten voor wereldverbeteraars Anna Maria Bezemer Copyright 2017 Anna Maria Bezemer Uitgegeven door Atomo Advies in Loenen aan de Vecht 2017 www.atomo.nl, www.inspiratiekaartjes.nl

Nadere informatie

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen:

Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende stappen te doen: Deepak Chopra - isbn 90-696-485-6 Eerste wet: Het toepassen van de wet van pure potentialiteit Ik zal de wet van pure potentialiteit in praktijk brengen door me voor te nemen de volgende Ik zal in contact

Nadere informatie

Aartsengel Raguël - Spirits of Colour. Aartsengel Raguël. B114 - Mid koraal/diep magenta. Geboren om 11:11 GMT op 11 november / 6

Aartsengel Raguël - Spirits of Colour. Aartsengel Raguël. B114 - Mid koraal/diep magenta. Geboren om 11:11 GMT op 11 november / 6 Aartsengel Raguël B114 - Mid koraal/diep magenta Geboren om 11:11 GMT op 11 november 2015 1 / 6 De belangrijkste focus van B114 is menselijke relaties, de manier waarop we met elkaar omgaan. Er zijn zo

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

POWER AFFIRMATIES. Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren?

POWER AFFIRMATIES. Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? POWER AFFIRMATIES Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf? Is het mogelijk ons leven

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Een warme DOUCHE vbk_een_warme_douche_proef3.indd :57

Een warme DOUCHE vbk_een_warme_douche_proef3.indd :57 Een warme DOUCHE INHOUD Inleiding 11 De aarde 13 Acceptatie 15 Achterhaalde informatie 16 Affirmaties 18 Afwijzing 19 Aids 20 Alleenstaande vrouwen 21 Angst 22 Auto 23 Autoriteit 24 Barrières 25 Bedoeling

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Engelencursus Les 5 : de Aartsengelen

Engelencursus Les 5 : de Aartsengelen Engelencursus Les 5 : de Aartsengelen Enkele voorgestelde groeperingen Romantiek Laat ons zeggen dat je op zoek bent naar je Zielsverwant. Een mogelijke groepering van aartsengelen die je met je wil laten

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Cursus

Inspiratie & Meer. Cursus Inspiratie & Meer Cursus Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Cursus in 5 stappen naar meer Helderheid & Inzicht Stap 4 We gaan in dit deel ontdekken welke stap e nu kunt

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Ik zeg wat ik bedoel Ik bescherm mezelf Ik durf nee te zeggen Ik spreek met respect Bedachtzaamheid Ik neem de tijd om na te

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar Programma Instrument voor hulp 1 e jaar 2017-2018 Blok 1 Instrumentschap, de basis van het werk als coach do 2 nov - vr 3 nov De basisprincipes en basishouding als coach leren kennen; aanwezig zijn in

Nadere informatie

Ontdek de Lichtreiziger in jou

Ontdek de Lichtreiziger in jou Maryse Meertens-Spada Ontdek de Lichtreiziger in jou Leer reizen tussen de dimensies Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 In je essentie ben je al perfect 13 Waarom laten we ons niet altijd zo zien?

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

E-book. Mediteren met stenen

E-book. Mediteren met stenen E-book Mediteren met stenen Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch,

Nadere informatie

Refreshing Beliefs versie 4.0

Refreshing Beliefs versie 4.0 Refreshing Beliefs versie 4.0 Copyright 2018 door WisdomWays Inc.; J. Richard Schultz. Alle rechten voorbehouden. Je mag dit e-book uitprinten voor persoonlijk gebruik. Je mag het ook lokaal opslaan voor

Nadere informatie

Renate Baumeister Susanne Hühn. Opstellen. met. Engelen. Meer licht en liefde in je dagelijks leven brengen. Uitgeverij Akasha

Renate Baumeister Susanne Hühn. Opstellen. met. Engelen. Meer licht en liefde in je dagelijks leven brengen. Uitgeverij Akasha Renate Baumeister Susanne Hühn Opstellen met Engelen Meer licht en liefde in je dagelijks leven brengen Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Inleiding 13 Systeemopstellingen 13 Bewust opstellen van een

Nadere informatie

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit Compassie training Wat is compassietraining? In de compassietraining worden oefeningen aangeboden om meer acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren. Hierdoor wordt je in staat een mildere

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting)

Instrument voor hulp Programma 1 e jaar Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov uur uur de Poort, Groesbeek (met overnachting) Instrument voor hulp Programma 1 e jaar 2018-2019 Blok 1 do 1 nov - vr 2 nov 10.00 uur - 17.30 uur (met overnachting) Instrumentschap, de basis van het werk als coach De basisprincipes en basishouding

Nadere informatie

Onderzoek Ervaringen Spirituele Stervensbegeleiding Resultaten en Conclusies

Onderzoek Ervaringen Spirituele Stervensbegeleiding Resultaten en Conclusies Onderzoek Ervaringen Spirituele Stervensbegeleiding Resultaten en Conclusies Wat gebeurt er met de ziel als iemand sterft? Worden zielen geholpen tijdens het sterven? In juli 2015 is Yolanda Rijks, eigenaresse

Nadere informatie

De weg van wij naar IK

De weg van wij naar IK De weg van wij naar IK Baby/Kind de richting is ik, bij ik is te halen ik maak een wij, ik maak me (te lang) afhankelijk van de ander, van jij Ik ben afhankelijk als baby, kind. Als ik dit in mijn volwassen

Nadere informatie

Het mooiste dat je een ander kunt geven is onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Het mooiste dat je een ander kunt geven is onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Het mooiste dat je een ander kunt geven is onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Brian Tracey ACCEPTATIE Met acceptatie treed je de waarheid eerlijk en moedig tegemoet. Je richt je op de feiten. De realiteit

Nadere informatie

ACTIE. Dit is het moment om actie te ondernemen. Probeer bewust je dromen waar te maken. Heb vertrouwen in je eigen weg.

ACTIE. Dit is het moment om actie te ondernemen. Probeer bewust je dromen waar te maken. Heb vertrouwen in je eigen weg. ACTIE Dit is het moment om actie te ondernemen. Probeer bewust je dromen waar te maken. Heb vertrouwen in je eigen weg. AVONTUUR Durf de dingen anders te doen. Geef je reisplannen de ruimte. Trek naar

Nadere informatie

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno

Inleiding. vol liefde, licht & zegeningen, Toni Carmine Salerno Inleiding Dit boek is een uiting van dankbaarheid. Het is mijn manier om Moeder Aarde te bedanken. Hopelijk begeleidt dit boek je op heel wat transcendentale en prachtige reizen en brengt het je naar een

Nadere informatie

365 Wonderdagen. Marianne WilliaMson. Uitgeverij de Zaak

365 Wonderdagen. Marianne WilliaMson. Uitgeverij de Zaak 365 Wonderdagen Marianne WilliaMson Uitgeverij de Zaak oorspronkelijke titel: a Year of MiraCles, Daily Devotions and Reflections Copyright 2013 Marianne Williamson Copyright 2015 Uitgeverij de Zaak Published

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl. Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk.

ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl. Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk. ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

ACCEPTATIE AUTONOMIE BESCHERMING BIEDEN COMFORTABEL LEVEN CREATIVITEIT DE KOST WINNEN DOELGERICHTHEID

ACCEPTATIE AUTONOMIE BESCHERMING BIEDEN COMFORTABEL LEVEN CREATIVITEIT DE KOST WINNEN DOELGERICHTHEID ACCEPTATIE geaccepteerd worden zoals ik ben ACCURAATHEID precies zijn in mijn meningen en opvattingen ALLEEN ZIJN tijd en ruimte vinden om alleen te zijn AUTONOMIE zelfstandig en onafhankelijk zijn AVONTUUR

Nadere informatie

Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei

Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei Academie voor Spiritualiteit Meditatie en Inspiratietraject 2019 Dagelijkse meditatie, afstemming en toepassing Maandag 11 maart - 13 mei olv. Drs. Loucas van den Berg Dit meditatietraject maakt het contact

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Deze week is bedoeld om die vraagtekens vanuit een ander perspectief te ervaren. Deze 6 daagse retreat, midden in de prachtige bergen van Transsylvanië, heeft als thema de integratie van jouw Goddelijke talenten hier op aarde. Je wilt een (door)start maken met iets nieuws, meer duidelijkheid

Nadere informatie

Voorbereiding op transformatie

Voorbereiding op transformatie 1 Liefde is angst laten varen Dr. Gerald Jampolsky Dit is een samenvatting van het boek, waarin de principes van Attitudinal Healing worden weergegeven, die op hun beurt zijn geïnspireerd op Een Cursus

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18

Inhoud. Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18 Inhoud Inleiding 9 Mijn reis 13 Hoe gebruik je dit boek? 18 Hoofdstuk 1 Dit is het begin 21 1.1 Wie ben ik? 24 1.2 Waar ben ik? 25 1.3 Wat wil ik? 32 1.4 Hartsuitdagingen 37 Hoofdstuk 2 Realiteit 41 2.1

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017 Odd Fellows Milica Marinkov 9 maart 2017 De drie schakels Geven van vriendschap. Het bewijzen van (naasten) liefde. Zoeken naar waarheid in het leven. Drie vragen van je ziel Wie ben ik, wie ben ik echt?

Nadere informatie

Keramische vrouwelijke Boeddha beelden.1 Boedha met Lotus 5 Boeddha met AUM schaal 6 Boeddha met vier armen..7. Boeddha Tara...9

Keramische vrouwelijke Boeddha beelden.1 Boedha met Lotus 5 Boeddha met AUM schaal 6 Boeddha met vier armen..7. Boeddha Tara...9 1111111111 1 1111111112 INHOUD Keramische vrouwelijke Boeddha beelden.1 Boedha met Lotus 5 Boeddha met AUM schaal 6 Boeddha met vier armen..7 Boeddha Tara...9 Zwangere Boeddha... 10 Boeddha Namasté...

Nadere informatie

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN

ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN ENERGIE LATEN STROMEN NAAR DE DINGEN DIE ER WERKELIJK TOE DOEN IK WIL MENSEN IN BEWEGING BRENGEN HANNEKE MOUW Ik stel me graag aan je voor Ik ben geboren in 1970. Ik vind vertrouwen, authenticiteit en

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN Sacha Franke Sacha s School vol Magie ONTMOET DE HEKS IN JOU! Welkom! Geweldig dat je mee doet. Je gaat deze week een andere kant van jezelf leren kennen, Eentje waarvan

Nadere informatie

Door de ogen van Liefde

Door de ogen van Liefde Michael J. Roads Door de ogen van Liefde Reizen met Pan, de Geest van, de Natuur,, Uitgeverij Akasha INHOUD Opgedragen aan Treenie 7 Met dank aan Pan 9 Inleiding 11 Eén 25 Twee 47 Drie 63 Vier 71 Vijf

Nadere informatie

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl Verbonden in Vrijheid Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 1 IS HET MOGELIJK? 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 2 DE MYTHE 04-11-2009 Leonie

Nadere informatie

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs

Kies voor geluk. met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen. Raymond Gruijs Kies voor geluk met de 6 geheimen van gelukkige en succesvolle mensen Raymond Gruijs Wat is succes & geluk? Geluk is dat wat jou blij maakt. Succes is je doel hebben bereikt. In geld, creativiteit, liefde,

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Inhoud. Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8

Inhoud. Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8 Inhoud Voorwoord door Maria-Elisa Hurtado-Graciet... 5 Ho oponopono: gebruiksaanwijzing... 8 Hoofdstuk 1: Van oorsprong tot huidige toepassing... 11 Jean Graciet Definitie en geschiedenis van Ho oponopono...12

Nadere informatie

Les 5. Stap vier van Innerlijke Verbinding

Les 5. Stap vier van Innerlijke Verbinding Les 5 Stap vier van Innerlijke Verbinding Ga in dialoog met uw spirituele begeleiding, onderzoek de waarheid en de liefhebbende actie naar uw Innerlijke Kind. Wanneer u eenmaal begrepen hebt welk van uw

Nadere informatie

Liefde van de ziel. Een boek van Sanaya Roman

Liefde van de ziel. Een boek van Sanaya Roman Liefde van de ziel Een boek van Sanaya Roman Ze schrijft hierin dat dit boek haar `gegeven` is door een niet fysieke entiteit die zichzelf `Orin` noemt. Mensen vragen haar vaak wie Orin is. Zijn antwoordt

Nadere informatie

Hieronder ga ik in op de 5 barrières, in 2 stappen:

Hieronder ga ik in op de 5 barrières, in 2 stappen: 5 Barrières Die De Verbinding Met Je Gids In De Weg Kunnen Staan Er zijn vijf belangrijke barrières die je kunnen belemmeren om verbinding met je gids te maken: 1. Gebrek aan geloof (bijv. je geloof in

Nadere informatie

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland

COMBINATIE REMEDIES. Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Bloesem Remedies Nederland COMBINATIE REMEDIES Combinaties voor de ziel. Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel.

Nadere informatie

In de nieuwe wereld. Willem de Bondt

In de nieuwe wereld. Willem de Bondt In de nieuwe wereld Willem de Bondt Welkom Om de liefde die ik zoek Kom ik wel bij jou En kom ik toch nog even niet Dan wil ik zo graag van je horen Dat ik welkom ben Om de liefde die ik met je deel Kom

Nadere informatie

Leven in het licht. Anandajay

Leven in het licht. Anandajay Leven in het licht Ter ondersteuning van je diepe verlangen om het leven in zijn echtheid te ervaren vanaf de diepste diepte tot in de opperste oppervlakte, vanaf je bezielde essentie tot in je fysieke

Nadere informatie

Meestergetal op je pad

Meestergetal op je pad Meestergetal op je pad Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen. Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze geven je net even een extra zetje mee om datgene

Nadere informatie

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele

Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voele Hatha Yoga Door middel van ademhalingsoefeningen, statische poses - Asana's genaamd- en een heerlijke eindontspanning leer je je lichaam weer te voelen en te verstaan, leer je je grenzen te herkennen,

Nadere informatie

Inspiratie & Meer. Oefeningen

Inspiratie & Meer. Oefeningen Inspiratie & Meer Oefeningen Inspiratie & Meer www.inspiratieenmeer.nl info@inspiratieenmeer.nl Oefeningen voor het het 2e chakra Oefening 1 Vraag hulp En vergeet niet dat je altijd de Engelen, het Universum

Nadere informatie

Helder communiceren groep 2

Helder communiceren groep 2 h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n V1/25-05-17 Helder communiceren groep 2 Het 1 e jaar van de Reader Opleiding Lesdagen in 2017 en 2018-30 lesdagen, 60 dagdelen LES maandag BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

creëer een liefdevolle relatie die standhoudt

creëer een liefdevolle relatie die standhoudt intimiteit creëer een liefdevolle relatie die standhoudt Thich Nhat Hanh Amersfoort, 2013 i n h o u d Een ware liefde 7 Twee intimiteit 11 Drie de wortels van verlangen 17 Vier eenzaamheid en lijden transformeren

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje

Findhorn Essences. De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes. Copyright 't Pure vrouwtje Findhorn Essences De kracht van bloesemremedies als dagelijkse helpertjes Wat zijn Findhorn Bloesemremedies? gemaakt van wilde bloemen uit Schotland, met zuiver water uit geneeskrachtige bronnen. geprepareerd

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie