Ochtenddienst uur Ds. K. van Wijngaarden Roep iedereen erbij! Avonddienst uur Jorg Littooij Je mag zijn wie je bent

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst uur Ds. K. van Wijngaarden Roep iedereen erbij! Avonddienst uur Jorg Littooij Je mag zijn wie je bent"

Transcriptie

1 Zondag e zondag na Trinitatis Ochtenddienst uur Ds. K. van Wijngaarden Roep iedereen erbij! Raff Koese en Jort de Vogel worden opgedragen Avonddienst uur Jorg Littooij Je mag zijn wie je bent Doopsgezinde Gemeente Ouddorp Dorpstienden AS Ouddorp

2 Orde van dienst Ochtenddienst Kerkenraadslid: Annelies Snijders Musicus: Piet Westhoeve Avonddienst Kerkenraadslid: Annelies Snijders Musicus: Youth Event Band Inleidend orgelspel Zingen: HO 42 Welkom en mededelingen Welkom en gebed Openingspsalm 16: OPW 727 Zingen: OPW 720 Stil moment, votum en groet Zingen: HO 43 Zingen: ZGZ 218 Zingen: OPW 669 Uitleg opdragen kinderen (ouders en kinderen worden uitgenodigd en de kinderen worden binnengebracht) Zingen: HO 44 Zingen: OPW 815 Bidden voor de spreker Belofte ouders Verkondiging Voorstellen/zegenen van kinderen en hun ouders Zingen: OPW 736 Zingen: OPW 671 Aanbieden van cadeau door kerkenraad Gebed Het kinderwerk biedt aan! * Collecte Morgengebed (staande) Zingen: OPW 541 Zingen: OPW 746 Zingen: OPW 668 Schriftlezing: Deut. 31:1-3, 6-8, 12-13, 23 Zegen Schriftlezing: Deut. 32: 1-4 Muzikaal: OPW 668 Zingen: SELA02 4 Verkondiging Zingen: NLB 275:1,4,5 Dankgebed en voorbeden (staande) Collecte Slotlied: OPW Zegen Zingen: In U weet ik wie ik ben Zingen: Ik zal er zijn Wij zullen niet met lege handen voor de Here verschijnen: ieder naar zijn vermogen, naar de zegen die de Here, uw God, u gegeven heeft *Hierna gaan de kinderen van 4-12 jaar naar hun eigen kinderdienst. Hier wordt een collecte gehouden voor het diaconaal project vredesonderwijs aan kinderen in Indonesië via de doopsgezinde GKMI gemeenten.

3 Agenda Vandaag 11 november uur Ds. K. van Wijngaarden Opdrachtdienst uur Youth Event Maandag 12 november uur Moment van gebed uur Gebedsgroep uur Kerkenraadsvergadering Dinsdag 13 november uur Schildercursus uur Schildercursus uur Gospelkoor Woensdag 14 november Donderdag 15 november uur Bijeenkomst Jovo s Vrijdag 16 november uur Concert Reyer Hoop in Mij tour Zaterdag 17 november uur Zangavond Zondag 18 november uur Ds. N. vd Leer uur Bijeenkomst jeugd uur Ds. L. Krüger Pastorale zorg - In de gemeente functioneert pastorale zorg onder verantwoordelijkheid van onze dominee en de coördinator pastoraat. Heeft u behoefte om met een pastoraal bezoeker te spreken? Neem dan contact op met Anneke Akershoek via of mail naar pastoraat@doopsgezindouddorp.nl Weekbrief - Heeft u informatie voor in de weekbrief? Doorgeven kan tot en met woensdag. Dit kunt u mailen naar weekbrief@doopsgezindouddorp.nl Inzage Begroting DV donderdag 22 november vanaf uur nodigt de financiële commissie u uit om de Begroting 2019 in te zien en hierover vragen te stellen. De Begroting 2019 zal vervolgens ter goedkeuring worden aangeboden aan de leden op de komende ledenvergadering DV maandag 26 november conform het reglement. Tijdens de ledenvergadering zal het document niet meer verder worden toegelicht, hiervoor in de plaats organiseren we deze speciale avond. Het is mogelijk om vooraf een digitaal exemplaar van de Begroting 2019 aan te vragen bij de penningmeester (e.nieuwendijk@upcmail.nl). De stukken worden overigens ook toegevoegd aan de agenda van de komende ledenvergadering. We willen u vriendelijk verzoeken om vragen over deze begroting zoveel mogelijk digitaal in te dienen voorafgaand aan de inzage avond van 22 november aanstaande. Deze vragen zullen op de avond zelf beantwoord worden. Collecte Sulawesi - De tweede collecte van zowel de ochtend- als avonddienst en giften via de bank ontvangen voor noodhulp op Sulawesi, heeft 1.068,90 opgebracht.

4 Ledenvergadering - Voor de leden die geen hebben ligt op de tafel in de hal de uitnodiging/agenda en bijbehorende stukken gereed. Wilt u deze aub meenemen. Avonden van vergeving D.V. woensdag 28 november 2018 en 16 januari 2019! De predikant organiseert samen met de kerkenraad in het winterseizoen 2 avonden van vergeving. Graag nodigen wij u uit voor deze avonden. De eerste avond is op D.V. woensdag 28 november 2018 en de 2e avond vindt plaats op 16 januari Beide avonden beginnen om uur in de kerk. Noteer dit alvast in uw agenda. Met elkaar de weg van vergeving betreden is een Bijbelse opdracht en belangrijk voor de hele gemeente. Jezus leert het ons en wij willen elkaar dit ook opnieuw leren. Openstaan voor elkaar om te luisteren naar de pijn die wij in het leven meedragen, elkaar aandoen of hebben aangedaan. En dat is niet eenvoudig en dat realiseren wij ons. Elkaar helpen, zusters en broeders bij elkaar te brengen die pijn met zich meedragen van misschien jaren geleden. Samen de weg naar het kruis gaan. De avonden zullen in het teken van vertrouwen staan, van geloof en van herstel. Want zonder vergeving is herstel niet mogelijk. Wilt u de avonden in uw persoonlijke gebeden meenemen? Afsluiting Alpha Kringen en feestelijk moment ingebruikname zonnepanelen Naar aanleiding van de wekelijkse Alpha-ontmoetingen willen wij iedereen van harte uitnodigen om op D.V. zaterdagmiddag 1 december 2018 met elkaar terug te kijken naar de eerste 10 bijeenkomsten. De middag begint om uur met een lezing over de heilige Geest. Ook willen we tijdens deze middag vooruitkijken naar een mogelijk vervolg hierop. Heeft u vragen hierover dan kunt u contact opnemen met Carla Tuk ( ) of via de mail: info@taanzee.nl. Uiteraard is iedereen welkom, ook zij die niet konden deelnemen aan de Alpha. Aan het einde van deze middag zullen we tijdens een feestelijk moment stilstaan bij de onlangs geïnstalleerde zonnepanelen. Onze gemeente wordt steeds duurzamer en daar willen we graag bij stilstaan. Vooral zij die dit mogelijk hebben gemaakt willen we in het zonnetje zetten. Want dat is een feestje waard. De hele gemeente wordt hiervoor uitgenodigd.

5 Ochtenddienst OPW 727 Mijn God, ik kom naar U, dan ben ik veilig. Ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: ik heb U nodig, Heer, de rest is overbodig. De mensen hebben andere idolen en wringen zich voor hen in honderd bochten, maar dat zal ik nooit doen en zelfs hun naam niet noemen. Mijn God, U vult mijn bord, U vult mijn beker. U hebt iets moois bedacht en straks is het van mij. U houdt mijn hele leven in uw handen en ik kom goed terecht, want dat hebt U gezegd. Mijn God, ik kom naar U, dan ben ik veilig. Ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: ik heb U nodig, Heer, de rest is overbodig. De mensen hebben andere idolen en wringen zich voor hen in honderd bochten, maar dat zal ik nooit doen en zelfs hun naam niet noemen. De hele nacht lig ik aan God te denken. Ik voel dat Hij er is, zijn wijsheid geeft me rust. Dan word ik blij en zeker van mijn redding. Ik leef, ik leef naast God, ik val niet uit zijn hand. Want U zult mij niet zomaar laten sterven. Ik hoef niet naar het graf, want U laat mij niet los. U wilt mij leren waar ik het moet zoeken. Heel dicht bij U, mijn God, zal ik gelukkig zijn. ZGZ 218:1 Heer, wij zijn bijeengekomen, mensen, overal vandaan; hadt Gij ons niet meegenomen, niemand was hierheen gegaan, want wij schromen hier te komen, volop in het licht te staan. ZGZ 218:2 Komend uit een nacht van zonden staan wij voor U, groot en klein, en belijden onomwonden: schuldig zijn wij en onrein. Ach, wij vonden zoveel zonden dat zij niet te tellen zijn.

6 ZGZ 218:3 Bron van liefde, zeer verheven, helder stralend als de zon, bleef uw warmte weg, maar even, niemand die hier wezen kon - hoog verheven licht ten leven dat het duister overwon! ZGZ 218:4 Laat uw liefde ons bestralen, laat het licht zijn om ons heen; Gij vergeeft wel duizend malen onze zonden, één voor één. Als wij falen, weer verdwalen schijnt uw licht, uw licht alleen! OPW 736 In deze gemeente, Gods huisgezin, word je nu welkom geheten. Een heel nieuw leven, een mooi begin, je mag je geborgen weten. Refrein: Wij zegenen jou in Jezus naam met liefde, gezondheid en kracht. Wij zegenen jou in Jezus naam, Hij is je helper bij dag en nacht. Tussen de mensen hier, groot en klein mag jij je leven beginnen. Wij willen jouw broers en zussen zijn en veel van je houden - kom binnen. (Refrein) Bridge: En komt er vreugde, verdriet of pijn, we willen er voor je zijn. (Refrein) Met liefde, gezondheid en kracht. Wij zegenen jou in Jezus naam, Hij is je helper bij dag en nacht. OPW 746 De God van de vrede geeft jou zijn zegen, op alle wegen die je zult gaan. Wanneer het meevalt, of soms ook tegen, bij zon en bij regen, zal Hij naast je staan. Hij is als een schaduw die met je meegaat, jou nooit alleen laat, want Hij is trouw. Ontvang nu de vrede en de genade van God, onze Vader. Zo zegent Hij jou. SELA02 4:A1 Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt.

7 SELA02 4:B1 Als mij de moed ontbreekt om door te gaan, troost mij dan liefdevol en moedig mij weer aan. SELA02 4:A2 Heer, leer mij uw weg, die zuiver is en goed. Uw woord is onderweg als een lamp voor mijn voet. SELA02 4:B2 Als mij het zicht ontbreekt, het donker is, leid mij dan op uw weg, de weg die eeuwig is. SELA02 4:A3 Heer, leer mij uw wil aanvaarden als een kind dat blindelings en stil U vertrouwt, vrede vindt. SELA02 4:B3 Als mij de wil ontbreekt uw weg te gaan, spreek door uw Woord en Geest mijn hart en leven aan. SELA02 4:E4 Heer toon mij uw plan; maak door uw Geest bekend hoe ik U dienen kan en waarheen U mij zendt. SELA02 4:F Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef, toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft. toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft. NLB 275:1 Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig en hoe onzegbaar ons nabij. Gij zijt gestadig met ons bezig, onder uw vleugels rusten wij. NLB 275:4 Gij zijt in alles diep verscholen, in al wat leeft en zich ontvouwt. Maar in de mensen wilt Gij wonen met hart en ziel aan ons getrouwd.

8 NLB 275:5 Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig waar ook ter wereld mensen zijn. Blijf zo genadig met ons bezig, tot wij in U volkomen zijn. OPW 355:1 U die mij geschapen hebt, U wil ik aanbidden als mijn God, in voor- of tegenspoed. Uw liefde doet mij zingen. U die mij geschapen hebt, U wil 'k danken hoe ik mij ook voel, en U gehoorzaam zijn. Heer, u bent mijn doel. OPW 355:2 U bent mijn bestemming. U hebt mij gemaakt om als uw kind, in voor of tegenspoed, uw liefde uit te stralen. Dit is mijn bestemming: dienen met verstand en met gevoel, vanuit gehoorzaamheid. Heer, U bent mijn doel. OPW 356 Heer, ik wil U prijzen, 'k hef mijn handen op tot U, Heer. U bent alles voor mij, en ik verhoog uw heil'ge naam, o Heer. Heer, ik wil U prijzen, 'k hef mijn handen op tot U, Heer. U bent alles voor mij, en ik verhoog uw heil'ge naam. Ik verhoog uw heil'ge naam. Ik verhoog uw heil'ge naam, o Heer. Avonddienst HO 42:1 The sun comes up, it's a new day dawning It's time to sing Your song again Whatever may pass, and whatever lies before me Let me be singing when the evening comes HO 42:refrein Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name

9 HO 42:2 You're rich in love, and You're slow to anger Your name is great, and Your heart is kind For all Your goodness I will keep on singing Ten thousand reasons for my heart to find HO 42:refrein Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name HO 42:3 And on that day when my strength is failing The end draws near and my time has come Still my soul will sing Your praise unending Ten thousand years and then forevermore HO 42:refrein Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never beforeo my soul I'll worship Your holy name HO 42:refrein Bless the Lord, O my soul O my soul Worship His holy name Sing like never before O my soul I'll worship Your holy name HO 42: coda I'll worship Your holy name. I'll worship Your holy name. OPW 720 In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen en verhogen Uw naam. U geeft ons genade, U roepen wij aan. (2x) Hoor ons loflied Heer, onze dank weerklinkt eng len buigen neer, Uw gemeente zingt en U draagt ons hoog op Uw vleugels mee. Heel de wereld ziet het: God maakt vrij, God maakt vrij in die hoop leven wij.

10 In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen en verhogen Uw naam. U geeft ons genade, U roepen wij aan. Hoor ons loflied Heer, onze dank weerklinkt eng len buigen neer, Uw gemeente zingt en U draagt ons hoog op Uw vleugels mee. Heel de wereld ziet het: Refrein: God maakt vrij, God maakt vrij in die hoop leven wij. Ons verdriet wordt een lied. God maakt vrij, God maakt vrij Hoor ons loflied Heer, onze dank weerklinkt eng len buigen neer, Uw gemeente zingt en U draagt ons hoog op Uw vleugels mee. Heel de wereld ziet het, ja de wereld ziet het: Refrein: God maakt vrij, God maakt vrij in die hoop leven wij. Ons verdriet wordt een lied. God maakt vrij, God maakt vrij God maakt vrij, God maakt vrij God maakt vrij, God maakt vrij (4x) HO 43:1 Come set Your rule and reign In our hearts again Increase in us we pray Unveil why we're made Come set our hearts ablaze with hope Like wildfire in our very souls Holy Spirit come invade us now We are Your Church And we need Your power In us HO 43:2 We seek Your kingdom first We hunger and we thirst Refuse to waste our lives For You're our joy and prize To see the captive hearts released The hurt, the sick, the poor at peace We lay down our lives for Heaven's cause We are Your church We pray revive this earth HO 43:refrein Build Your kingdom here Let the darkness fear Show Your mighty hand Heal our streets and land

11 Set Your church on fire Win this nation back Change the atmosphere Build Your kingdom here We pray HO 43:3 Unleash Your kingdom's power Reaching the near and far No force of hell can stop Your beauty changing hearts You made us for much more than this Awake the kingdom seed in us Fill us with the strength and love of Christ We are Your church we are the hope on earth HO 43:refrein Build Your kingdom here Let the darkness fear Show Your mighty hand Heal our streets and land Set Your church on fire Win this nation back Change the atmosphere Build Your kingdom here We pray HO 43:refrein Build Your kingdom here Let the darkness fear Show Your mighty hand Heal our streets and land Set Your church on fire Win this nation back Change the atmosphere Build Your kingdom here We pray OPW 669 Heer van de eeuwigheid laat ons uw glorie zien. Heer over hemel en aard, God van Israël. Kom in uw wijsheid en macht, vol van uw glorie en kracht. Hoor naar de roep van ons hart, toon uw heerlijkheid. En ieder zal U zien die komt in majesteit. (Refrein) Refrein: Adonai, Adonai, dan buigt elke knie voor de hoogste Heer. Adonai, Adonai, dan juicht elke tong: U alleen bent Heer! Adonai Zie Jeruzalem wacht, heft haar lofzang omhoog, alle poorten zien uit naar de dag dat U komt. En hoor hoe Sion zingt: gezegend Hij die komt. (Refrein)

12 U bent Heer over al wat leeft (4x) En hoor hoe Sion zingt: gezegend Hij die komt. Refrein: Adonai, Adonai, dan buigt elke knie voor de hoogste Heer. Adonai, Adonai, dan juicht elke tong: U alleen bent Heer! Adonai (4x langer aanhouden) HO 44:1 You call me out upon the waters The great unknown where feet may fail And there I find You in the mystery In oceans deep My faith will stand And I will call upon Your name And keep my eyes above the waves When oceans rise, my soul will rest in Your embrace For I am Yours and You are mine TUSSENSPEL HO 44:2 Your grace abounds in deepest waters Your sovereign hand Will be my guide Where feet may fail and fear surrounds me You've never failed and You won't start now So I will call upon Your name And keep my eyes above the waves When oceans rise, my soul will rest in Your embrace For I am Yours and You are mine (ooooh) TUSSENSPEL HO 44:Bridge (3x) Spirit lead me where my trust is without borders Let me walk upon the waters Wherever You would call me Take me deeper than my feet could ever wander And my faith will be made stronger In the presence of my Savior TUSSENSPEL HO 44 I will call upon Your name Keep my eyes above the waves (rust) My soul will rest in Your embrace I am Yours and You are mine

13 OPW 815 Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw aanwezigheid. Want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan ons Uw heerlijkheid. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw aanwezigheid. Want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan ons Uw heerlijkheid. Heilig, heilig, heilig is de Heer. Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw aanwezigheid. Want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan ons Uw heerlijkheid. Heilig, heilig, heilig is de Heer. Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer Heilig, heilig, heilig is de Heer. Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer Instrumentaal 4 maten Jezus is Koning, breng hulde geef Hem eer A capella (1x en 2x met begeleiding) Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw aanwezigheid. Want alles is door U en alles is tot U, openbaar aan ons Uw heerlijkheid. Ik zal er zijn - Sela Hoe wonderlijk mooi is uw eeuwige Naam. Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan. Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim. Uw naam is Ik ben en Ik zal er zijn. Een boog in de wolken als teken van trouw, staat boven mijn leven, zegt: Ik ben bij jou! In tijden van vreugde, maar ook van verdriet, ben ik bij U veilig, U die mij ziet. De toekomst is zeker, ja eindeloos goed. Als ik eens moet sterven, als ik U ontmoet: dan droogt U mijn tranen, U noemt zelfs mijn naam. U blijft bij mij Jezus, laat mij niet gaan.

14 Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnoembaar aanwezig deelt U mijn bestaan. Hoe adembenemend, ontroerend dichtbij: uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. O Naam aller namen, aan U alle eer. Niets kan mij ooit scheiden van Jezus mijn Heer: Geen dood en geen leven, geen moeite of pijn. Ik zal eeuwig zingen, dicht bij U zijn. Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnoembaar aanwezig deelt U mijn bestaan. Hoe adembenemend, ontroerend dichtbij: uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. uw naam is Ik ben, en Ik zal er zijn. OPW 671 U schiep zon en maan en sterrenpracht. Vader, U bent het geheim van het leven, alles toont Uw ma acht. U bent alles wat mijn hart verlangt. U bezielt mij Heer. U houdt heel mijn leven veilig in Uw sterke hand Refrein (2x): Lof, aanbidding, alle dank in mij stroomt over uit mijn hart; U maakt mij blij. Van Uw liefde zal ik blijven zingen, ik prijs Uw naam. U geeft regen, zon en overvloed. Vader, U bent het geheim van het leven, dat U bloeien doet. U doorgrondt mij en U houdt van mij, wat een wonder, Heer, U bent heilig, hoog verheven, maar ook heel dichtbij. Refrein (2x): Lof, aanbidding, alle dank in mij stroomt over uit mijn hart; U maakt mij blij. Van Uw liefde zal ik blijven zingen, ik prijs Uw naam. Bridge (3x waarvan 1e keer de dames) Heilig is de Heer almachtig. Waardig, waardig is Zijn naam. Refrein (2x): Lof, aanbidding, alle dank in mij stroomt over uit mijn hart; U maakt mij blij. Van Uw liefde zal ik blijven zingen, ik prijs Uw naam. OPW 541 Almachtig God die mij bevrijdt, mijn schuilplaats en mijn toevluchtsoord. Geen naam is zoals Jezus' naam, geen macht weerstaat uw kracht, Heer. Mijn voeten staan op deze rots; daardoor ben ik onwankelbaar. Ik vestig al mijn hoop op U, mijn heer en mijn verlosser.

15 Uw lof zal op mijn lippen zijn, uw Woord staat in mijn hart gegrift en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. U vult mijn leven met geluk, ja, ik verheug mij steeds in U en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. Mijn voeten staan op deze rots; daardoor ben ik onwankelbaar. Ik vestig al mijn hoop op U, mijn heer en mijn verlosser. Uw lof zal op mijn lippen zijn, uw Woord staat in mijn hart gegrift en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. U vult mijn leven met geluk, ja, ik verheug mij steeds in U en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. AI ben ik zwak, U maakt mij sterk. Lijk ik arm, door U ben ik rijk, want in de kracht van Jezus' naam is alles mogelijk! Alles is mogelijk. (3x) Uw lof zal op mijn lippen zijn, uw Woord staat in mijn hart gegrift en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. U vult mijn leven met geluk, ja, ik verheug mij steeds in U en ik aanbid U met een nieuw lied; ik zal U prijzen, Heer. AI ben ik zwak, U maakt mij sterk. Lijk ik arm, door U ben ik rijk, want in de kracht van Jezus' naam is alles mogelijk! Alles is mogelijk. (7x) OPW 668 Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Door heel de wereld en in elke taal, door alle eeuwen heen klinkt overal: Refrein: Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! U bent goed! Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Door heel de wereld en in elke taal, door alle eeuwen heen klinkt overal:

16 Refrein: Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! U bent goed! U bent goed voor altijd, voor altijd bent U goed (4x) Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Heer, U bent goed en uw liefde en trouw zijn voor eeuwig. Door heel de wereld en in elke taal, door alle eeuwen heen klinkt overal: Refrein: Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! Wij prijzen U, halleluja, halleluja. Wij prijzen U om wie U bent! U bent goed!

Lied: Opwekking 771: Een doel

Lied: Opwekking 771: Een doel 4 e zondag buitendienst THEMA Lied: Opwekking 771: Een doel Wij zijn gekomen voor een ontmoeting met U en wij verlangen met heel ons hart naar meer van U. Wat geweldig dat U hier bent! Heer, ons loflied

Nadere informatie

Maak mij rein voor u als mijn levend schoon vergeef mij zonden laat mij zijn voor u zuiver als uw Zoon heiligheid

Maak mij rein voor u als mijn levend schoon vergeef mij zonden laat mij zijn voor u zuiver als uw Zoon heiligheid Opwekking 427 Maak mij rein voor U Opw Opwekking 672 Heerser over alle dingen Opw Psalm 139 vers 1 en 9 LvdK Opwekking 586 Heel de Schepping Opw Schriftlezing Filippenzen 1: 1-25 HSV Opwekking 629 Hoe

Nadere informatie

Jeugddienst. 7 april Renatakerk

Jeugddienst. 7 april Renatakerk Jeugddienst 7 april 2019 Renatakerk Welkom en mededelingen Voorzang: Come, set Your rule and reign In our hearts again Increase in us we pray Unveil why we're made Come, set our hearts ablaze with hope

Nadere informatie

Voorganger ds. Reinoud Koning Muziek Andreasband

Voorganger ds. Reinoud Koning Muziek Andreasband Voorganger ds. Reinoud Koning Muziek Andreasband Welkom - Chanien & Sanne Zingen - Opwekking 771 Een doel Wij zijn gekomen voor een ontmoeting met U en wij verlangen met heel ons hart naar meer van U.

Nadere informatie

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou

Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Jeugddienst zondagmorgen 15 januari 2017 Thema: ik wens jou Zingen: Opw: 573 Heer, U bent welkom, welkom, U bent welkom, grote koning. Wij heffen onze handen op naar de God van alle eeuwen. Heer, U bent

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke Impact jongerendienst in de Bethelkerk, voorganger ds. J.H. Riemer

Liturgie gezamenlijke Impact jongerendienst in de Bethelkerk, voorganger ds. J.H. Riemer Deze dienst kun je met beeld en geluid meebeleven via www.kerkdienstmeebeleven.nu kies hier voor Koningskerk Langerak. Deze dienst is met alleen geluid te volgen via www.kerkdienstgemist.nl kies hier voor

Nadere informatie

1. Als het leven soms pijn doet

1. Als het leven soms pijn doet 1. Als het leven soms pijn doet 1 Als het leven soms pijn doet en de storm gaat tekeer in een tijd van moeite en verdriet. Alsof de zon niet meer opkomt en het altijd donker blijft en de ochtend het daglicht

Nadere informatie

Thema: SERVE AND CHANGE!

Thema: SERVE AND CHANGE! World Servants-uitzendingsdienst 19 juli 2015 Thema: SERVE AND CHANGE! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Koster: Ds. A.A. v.d. Berg Goof Gravendeel Cor Groenendijk Barbara Broeren Rinus

Nadere informatie

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof

Joël & Dagmar. Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Joël & Dagmar Vrijdag 15 september 2017 C.G.K. de Voorhof Trouwdienst Joël en Dagmar Predikant: ds. H. de Bruijne Muziek: Gitaar: André Louw Piano: Hester Louw Binnenkomst bruidspaar Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer. Jeugddienst. 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE:

Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer. Jeugddienst. 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE: Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Oud-Vossemeer Jeugddienst 5 juni 2016 AAN DE JEUGDDIENST WERKEN MEE: Voorganger: Ds. F. den Oudsten uit Bruinisse Zang en begeleiding samenzang door de band bestaande

Nadere informatie

Dus blijf niet bezig met wat je niet krijgt, maar zoek naar God, zoek naar Zijn koninkrijk.

Dus blijf niet bezig met wat je niet krijgt, maar zoek naar God, zoek naar Zijn koninkrijk. 1 U maakt ons één Opw. 194/OTH 362 (Staande) U maakt ons één. U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. U maakt ons één, U bracht ons tesamen, wij eren en aanbidden U. Wordt uw wil gedaan, dan bindt

Nadere informatie

LITURGIE voor de JEUGDDIENST

LITURGIE voor de JEUGDDIENST Protesantse gemeente te Terneuzen Opstandingskerk LITURGIE voor de JEUGDDIENST op zondag 11 september 2016 10:00 uur Contact met God? Spreker: Ruben Keijts Muzikale medewerking van de jeugdband o.l.v.

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst

Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst Votum en groet Zingen Hemelhoog 420 Heer, wijs mij uw weg Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt.

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Build your kingdom PvN84 PsProject 139 Opw. 687 EL 443 Opw. 599 OpwvK 185 EL 170 Fil. 3: 10-12 Mededelingen Voorganger : ds. Wim Louwerse Schriftlezing: Anne-Ruth t Lam Voorbede :

Nadere informatie

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog)

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) 30 september 2018 10.00 uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) Themadienst: Wandelen met God - Hoe doe je dat? Voor de dienst zal er een playlist aangezet

Nadere informatie

27 september uur AA Kramer

27 september uur AA Kramer 27 september 17.00 uur AA Kramer Zingen: -Psalm 1 (Sela) -Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Welkom Votum en zegen van Sela Inleiding: Vol van God. Zingen: Psalm 133 Gebed Meer van Gennesareth. Lezen:

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

Orde voor de startdienst

Orde voor de startdienst Orde voor de startdienst Maranathakerk Lunteren 23 september 2018 Voorganger ds. Jaap Hansum Orgel Marco Bouw m.m.v. Projectkoor o.l.v. Jan Hendrik van Schothorst Zingen: HH617 Tienduizend redenen De zon

Nadere informatie

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Hartelijk welkom Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 18 september 2016 in de Poort om 09.45

Opwekkingsdienst 18 september 2016 in de Poort om 09.45 Samenzang voor de dienst: 699 Mannen: Heer van de eeuwigheid laat ons Uw glorie zien. Heer over hemel en aard, God van Israël. Kom in Uw wijsheid en macht, vol van Uw glorie en kracht. Hoor naar de roep

Nadere informatie

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770

Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10. NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Lezen : Psalm 33 Tekst : Zondag 10 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 174 Lied 409 : 1, 4 en 5 Gezang 123 : 1 en 5 Opwekking 770 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Nadere informatie

Voorganger: Ds. K. van Meijeren // Spreker:Ruben Vlot // Met medewerking van: Muziekgroep Bethel

Voorganger: Ds. K. van Meijeren // Spreker:Ruben Vlot // Met medewerking van: Muziekgroep Bethel Voorganger: Ds. K. van Meijeren // Spreker:Ruben Vlot // Met medewerking van: Muziekgroep Bethel 1 Woord van welkom Wij zingen: Opwekking 571 Dit is de dag die de Heer ons geeft wees daarom blij en vier

Nadere informatie

Liturgie voor de jongerendienst op zondag 10 april 2016 in de Westerkerk

Liturgie voor de jongerendienst op zondag 10 april 2016 in de Westerkerk Liturgie voor de jongerendienst op zondag 10 april 2016 in de Westerkerk Psalm 65 : 1 en 2 (NB) 1.De stilte zingt U toe, o Here, in uw verheven oord. Wij zullen ons naar Sion keren waar Gij ons bidden

Nadere informatie

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Hartelijk welkom Zegen, aanbidding - Opwekking 454 Zegen, aanbidding. Kracht, overwinning. Ere zij de eeuwige God. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God. Opwekking 454 Elke tong in

Nadere informatie

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een

CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt ons een HOF VAN HEDEN DIENST Praisedienst 23 november 2014 18.30 uur Voorganger: ds. Dick Steenks Muzikale medwerking: CHE Live Band Ede *** Muziek voor de dienst CHE Band, Opwekking 761, 621 en Sela - U maakt

Nadere informatie

: Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: (BGT)

: Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: (BGT) Lezen : Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8: 22-31 (BGT) Sela Votum Psalm 19 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 91 Opwekking 461 Opwekking 807 10.000 Reasons Opwekking 710 Lezen : Spreuken 1:1-6 (BGT) Spreuken 8:

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Andreasband Koster: Dimri Bruggeman Beamer: Niels Kuyt

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Andreasband Koster: Dimri Bruggeman Beamer: Niels Kuyt Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Andreasband Koster: Dimri Bruggeman Beamer: Niels Kuyt Welkom Opwekking 815 Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met Uw glorie. Vul dit huis met

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Lezen : Lukas 19: Mattheus 11: Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10.

Lezen : Lukas 19: Mattheus 11: Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10. Lezen : Lukas 19: 45 48 Mattheus 11: 25-30 Opwekking 640 Groot is Uw Trouw Opwekking 717 Heer U bent mijn Leven Psalm 25 : 2 en 6 (NPB) 10.000 Reasons De Ichtûs Kidzz gaat nu beginnen.. Voor wie? Voor

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Welkom. Opwekking 771. Gebed. Opwekking 630. Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela)

Welkom. Opwekking 771. Gebed. Opwekking 630. Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela) Voor de dienst speelt de band: Breng ons samen (Sela) Welkom Opwekking 771 Wij zijn gekomen voor een ontmoeting met U en wij verlangen met heel ons hart naar meer van U. Wat geweldig dat U hier bent! Heer,

Nadere informatie

Liturgie 28 juli 2019

Liturgie 28 juli 2019 Liturgie 28 juli 2019 Welkom en mededelingen Votum en groet Opw 727 Ik val niet uit Uw hand Mijn God, ik kom naar U, dan ben ik veilig. Ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: Ik heb U nodig, Heer, de

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren

Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Orde van dienst gez. Jeugddienst 1 juli in de Gereformeerde kerk te Lunteren Thema: Op adem komen M.m.v. band Message Voorganger: ds. Ria Scheltens-Ritzema - Voor de dienst zingt Message: Met open armen

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Liederen voor zondag 2 oktober 2016

Liederen voor zondag 2 oktober 2016 Liederen voor zondag 2 oktober 206 Hemelhoog 585 Groot en machtig is Hij: bekleed met sterkte. gehuld in luister. bekleed met sterkte. gehuld in luister. Prijs met mij de naam van God, vier het feest met

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three About Three zingt: Open the Eyes of My Heart Michael W. Smith. Welkom door Lianne. Samenzang met About

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Liturgie. De bouwplaats (kinderen, 4-9 jr.) Bouwvakker m/v (teenagers,10-12 jr.) Expeditie Noord (tieners, 13+)

Liturgie. De bouwplaats (kinderen, 4-9 jr.) Bouwvakker m/v (teenagers,10-12 jr.) Expeditie Noord (tieners, 13+) Liturgie Welkomstdienst van jeugdweek Noord in de Oude Kerk op 16 augustus 2015. In deze dienst zenden we Willeke van Kruistum uit naar Zambia. De bouwplaats (kinderen, 4-9 jr.) Bouwvakker m/v (teenagers,10-12

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

(tegenstem dames:) Wij juichen, tot eer van onze God, die ons liefheeft. Wij juichen, tot eer van onze God.

(tegenstem dames:) Wij juichen, tot eer van onze God, die ons liefheeft. Wij juichen, tot eer van onze God. -Intro beelden opwekking plus VO -Samenzang lied Opwekking 174/Juicht, want Jezus is Heer Juicht, want Jezus is Heer, kinderen Sions, verblijdt u ter ere van Hem, die ons liefheeft. Hij is verrezen en

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur. Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang 19.00 uur. Nathalie Boeij zingt voor de dienst: Opw. 775: Bij het kruis & Hungry (Failling on my knees) Opw. 775: Bij het kruis Er is een

Nadere informatie

GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST

GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST MEDEDELINGEN: GEZELLIGE MIDDAG PBD op 5 september 2015! Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse gezellige middag voor ouderen en alleenstaanden. Aanvang is 14.30 uur U kunt zich tot 29 augustus

Nadere informatie

zondag 6 december 2015 Liturgie

zondag 6 december 2015 Liturgie zondag 6 december 2015 Liturgie 9:30 uur 6-dec P Zuidema Gez 158 : Jes 5 : 8-30 Ps 80 : 5, 8, 10 Jes 5 : 1-7 LLPs 1 : 1, 2 LLPs 1 : 3 Ps 61 : 6 LLPs 146 : 1, 3, 6 Levensliederen - Psalm 1 1Gelukkig is

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE FOLLOW ME - DIENST OP ZONDAG 19 FEBRUARI 2017 IN DE DORPSKERK TE NUNSPEET

LITURGIE VOOR DE FOLLOW ME - DIENST OP ZONDAG 19 FEBRUARI 2017 IN DE DORPSKERK TE NUNSPEET LITURGIE VOOR DE FOLLOW ME - DIENST OP ZONDAG 19 FEBRUARI 2017 IN DE DORPSKERK TE NUNSPEET Thema: Gods plan met jouw leven Het thema is voorbereid met de jongeren van Follow Me Muzikale medewerking wordt

Nadere informatie

Ochtenddienst uur Ds. K. van Wijngaarden Wie is Jezus? Avonddienst uur Youth Event Laat je vreugde niet roven

Ochtenddienst uur Ds. K. van Wijngaarden Wie is Jezus? Avonddienst uur Youth Event Laat je vreugde niet roven 16e zondag na Trinitatis Zondag 16-09-2018 Ochtenddienst 09.30 uur Ds. K. van Wijngaarden Wie is Jezus? Avonddienst 18.30 uur Youth Event Laat je vreugde niet roven Doopsgezinde Gemeente Ouddorp Dorpstienden

Nadere informatie

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins zondag 4 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 13:45 uur Ds R Prins 09:30 uur 4-jun Ds H D Bondt NLB 675 : 1 Gez 105 : 1, 2, 3 Opw 769 : Hand 1 : 1-13 Ps 68 : 2, 11 PsvN 16 : Hand 10 : 34 en 42 Opw

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Martinus Huistra 3 augustus 1931 5 augustus 2015 Op maandag 10 augustus 2015 om 13.30 uur in de Gereformeerde kerk te Leek Voorganger: ds. L.G. van der Heide

Nadere informatie

Welkom. Bemoediging & groet

Welkom. Bemoediging & groet Welkom Opwekking 407 (Kraayenoord) 1. O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol is van uw

Nadere informatie

Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman

Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman Belijdenis- en Doopdienst van Wendie Speekman Voorganger: ds. Dirk van Duijvenbode Organist: Frank Baggerman Muzikale medewerking: Crosspoint Orgelspel Welkom (We gaan staan) Intochtslied: Opwekking Lied

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij?

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij? Liturgie Biddag woensdag 13-03-2019 19.30 uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope Thema: wat vraag jij? Zingen: Breng ons samen Sela Zingen: In U weet ik wie ik ben -

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

Liturgie Votum en Groet. Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar

Liturgie Votum en Groet. Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar Liturgie 21-05-2017 Votum en Groet Zingen Hemelhoog 561 Ik ben zo dankbaar Jezus, hij kwam om ons leven te geven, Daarom verliet Hij zijn Vaderlijk huis. Hij gaf aan mij het eeuwige leven, Door te sterven

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Handleiding kringmateriaal VEZ kringleiders

Handleiding kringmateriaal VEZ kringleiders Handleiding kringmateriaal VEZ kringleiders Jaarthema: Wandelen over water #wow Periode: Januari-mei 2017 Auteur: Caroline Mateboer 1 Inleiding We zijn alweer bijna aan het eind van het kringseizoen. De

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Gezang 1 [LB 1973] 1.God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne het licht doen overwinnen, Hij spreekt nog altijd voort. 2.God heeft het

Nadere informatie

12 februari uur AA Kramer jeugddienst muziekgroep

12 februari uur AA Kramer jeugddienst muziekgroep 12 februari 17.00 uur AA Kramer jeugddienst muziekgroep Orde van dienst: Welkom Muziek: Laat het huis gevuld zijn (Opw. 623) Lof, aanbidding (Sela/opw. 671) Belijdenis (Sela) Zingen: votum en groet van

Nadere informatie

Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178

Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178 Welkom Zingen: Op Toonhoogte 153 Votum en Groet Zingen: Opwekking 720 (met Cross-Over) Cross-Over zingt: Opwekking 733: 10.000 redenen Zingen: Op Toonhoogte 178 Gebed Schriftlezing: Efeziërs 4: 17-24 Zingen:

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? "

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 623 Laat het huis gevuld zijn Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Waarom zou ik komen? " Laat het

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 4 februari 2018, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Muzikale medewerking:

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 4 februari 2018, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Muzikale medewerking: Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 4 februari 2018, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. G. de Goeijen Riëtte

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Maranathakerk 24 april 2016 ochtend KJ Liturgie Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Muzikale begeleiding: Arjen Hilbers (orgel),

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN

Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN Liturgie jongerendienst zondagavond 22 januari 2017 We luisteren naar lied OT 52 WIE OP DE HEER VERTROUWEN Wie op de Heer vertrouwen, zijn als de berg Sion 2x die niet wankelt, maar voor altoos blijft.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Richteren 6 vers 11 t/m 17 Psalm 86 Lied 178 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 103 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 86 vers 1 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710

Lezen : Johannes 14: 1-9. Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Lezen : Johannes 14: 1-9 Opwekking 25 Gezang 156 EL 459 Opwekking 687 Gezang 28 Opwekking 710 Kumba Ya my Lord Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom bij ons Kom bij ons o Heer, kom

Nadere informatie

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2?

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 30 oktober 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: I m a child of God, u2? Voorganger: Gert Timmer Ouderling

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur

Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST Protestantse Gemeente te Wapenveld in de Petruskerk 7 jul. 2013 19:00 uur Liturgische kleur: Groen Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. Psalm 47: 2.

Nadere informatie

19 juli uur G.Gunnink WEST en OOST Thema: Op reis (2). Doop Feike Messink

19 juli uur G.Gunnink WEST en OOST Thema: Op reis (2). Doop Feike Messink 19 juli 10.00 uur G.Gunnink WEST en OOST Thema: Op reis (2). Doop Feike Messink Gesproken verwachting en groet Amen = zingen Opw. 733, De zon komt op Lezing van de wet Zingen: PvN 130 Gebed Zingen voor

Nadere informatie

WELKOM! Opvoedevent Maak ze sterk

WELKOM! Opvoedevent Maak ze sterk WELKOM! Opvoedevent Maak ze sterk PROGRAMMA 10:00 uur Welkom en opening 10:30 uur Plenair seminar Wietske Noordzij 11:00 uur Collecte en toelichting workshops 11:30 uur Workshopronde 1 12:30 uur Lunch

Nadere informatie

23 juli uur - EAW Mouissie (NGK) Kandelaar piano Theo van Bokkem. deze dienst is onder verantwoordelijkheid van gkv Amersfoort - Centrum,

23 juli uur - EAW Mouissie (NGK) Kandelaar piano Theo van Bokkem. deze dienst is onder verantwoordelijkheid van gkv Amersfoort - Centrum, 23 juli - 17.00 uur - EAW Mouissie (NGK) Kandelaar piano Theo van Bokkem deze dienst is onder verantwoordelijkheid van gkv Amersfoort - Centrum, Welkom en mededelingen LB 978 = LvdK 479 Stil gebed, aanvangswoorden

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Zondag 29 januari 2017, School en Kerk. Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst. Opwekking nr 40 - Zoek eerst het Koninkrijk

Zondag 29 januari 2017, School en Kerk. Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst. Opwekking nr 40 - Zoek eerst het Koninkrijk Zondag 29 januari 2017, School en Kerk aanvang: 09.30 uur voorganger: Mw. Thecla Cornet Orgelspel Welkom en mededelingen door de ouderling van dienst Opwekking nr 40 - Zoek eerst het Koninkrijk Zoek eerst

Nadere informatie

Liturgie Voor Jeugddienst Op zondag 10 maart 2019 Aanvang: 19.00

Liturgie Voor Jeugddienst Op zondag 10 maart 2019 Aanvang: 19.00 Liturgie Voor Jeugddienst Op zondag 10 maart 2019 Aanvang: 19.00 Predikant: Band: Ds. J.P. van Ark uit Wapenveld Band Message uit Zwartebroek Band Message: - The Scene Dit is voor de misfits die je her

Nadere informatie

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein

LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen. Refrein LIEDERENBLAD TIME 2 SING 18 september 2011 Thema: Je steentje bijdragen 19.00 uur LAAT HET FEEST ZIJN IN DE HUIZEN (Opw. 533) Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat, als het onrecht

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 21 juni Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit

Ontmoetingskerk zondag 21 juni Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit Ontmoetingskerk zondag 2 juni 205 - Belijdenisdienst Liefde sluit angst uit In deze dienst leggen Anne Gouw, Jacoline Hamerpagt-Baerveldt, Irma Hoek-Bot, Lilian de Korte-Keesmaat, Terry Renneke en Carly

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden

Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden M.m.v.: Voorganger: Jolanda Aantjes Begeleiding: Band True Colors Jeugdkring; Connect en enkele gemeenteleden WELKOM door de ambtsdrager van dienst LIED Opw. 219 Juicht, aarde! Juicht alom de Heer. Juicht,

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

En ik kom tot U Opwekking 612

En ik kom tot U Opwekking 612 Hartelijk welkom En ik kom tot U Opwekking 612 In uw aanwezigheid kan ik daar ooit zijn, want ik ben een mens, zondig en onrein. Maar U gaf uw Zoon om in mijn plaats te staan en door wat Hij deed mag

Nadere informatie

Zondag e zondag na Trinitatis. Weekbrief. Avonddienst uur Ds. M. Kollenstaart Wat geeft de Geest allemaal?

Zondag e zondag na Trinitatis. Weekbrief. Avonddienst uur Ds. M. Kollenstaart Wat geeft de Geest allemaal? Zondag 16-06-2019 1e zondag na Trinitatis Weekbrief Avonddienst 18.30 uur Ds. M. Kollenstaart Wat geeft de Geest allemaal? Doopsgezinde Gemeente Ouddorp Dorpstienden 3 3253 AS Ouddorp www.doopsgezindouddorp.nl

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 7 : 8-15, 44-60 Tekst : Handelingen 7 : 55-56 Psalm 73 : 10 Lied 44 : 1, 2 en 3 Opwekking 672 Opwekking 569 Lied 473 : 1, 2, 3,

Nadere informatie

Liturgie voor 5 oktober 2014,

Liturgie voor 5 oktober 2014, Liturgie voor 5 oktober 2014, Israëlzondag Afscheidsdienst ds. G.J. Codée 1 2 Psalm 100: 1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht;

Nadere informatie

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 19 maart 2017 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 19-mrt Ds R Prins Ps 100 : Gez 145 : Gez 90 : Mat 26 : 1-16 Mat 27 : 1-10 Mat 26 : 15B NLB 912 : NwPsB 95 : 1, 3 Opw

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen

Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen De Liturgie Hoeksteen 12 juni 2016 avond HM Alphadienst Datum Voorganger Kerkgebouw 12 juni 2016, 19.00 uur ds. H.H. Meerveld, Harlingen De Hoeksteen Muzikale begeleiding: Alpha-muziekteam 1. Muziek 2.

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 9: 8-17 Tekst : Genesis 9: 13 en 16 Opwekking 733 Gezang 160 : 1 en 2 Gezang 2 : 1, 4 en 5 Ik zal er zijn Psalm 105 : 1 en 3 Welkom in de

Nadere informatie

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom!

In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter. Van harte welkom! In deze dienst wordt gedoopt: Tijn Bouter Van harte welkom! Welkom en gebed Weet Je Dat De Lente Komt Weet je dat de lente komt, lente komt, lente komt Weet je dat de lente komt, alles loopt weer uit De

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 27 januari 2019 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie