Materiaaltransport. Karren & wagens voor intensief gebruik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Materiaaltransport. Karren & wagens voor intensief gebruik"

Transcriptie

1 Karren & wagens voor intensief gebruik

2 Een nieuwe uitmuntendheidsnorm voor platformwagens en -karren voor intensief gebruik. Wij hebben ons materiaaltransportgamma uitvoerig vernieuwd en uitgebreid met nieuwe categorieën, nieuwe producten en nieuwe innovaties die u helpen slimmer, sneller en veiliger te werken. TOEPASSINGSSPECIFIEKE ONTWERPEN Van onze vernieuwde platformwagens en materiaalkarren en onze nieuwe bolderkar en platformwagen op werkhoogte tot onze converteerbare kar met A-frame (octrooi aangevraagd) en converteerbare platformwagens, wij zijn uw bron bij uitstek voor producten voor materiaaltransport die aan uw behoeften beantwoorden voor nagenoeg elke omgeving en toepassing. 5Bolderkar Materiaalkar voor intensief gebruik Platformwagen op werkhoogte LADINGEN VEILIG EN EFFICIËNT VERPLAATSEN De regelbare greephoogte op onze karren en wagens zorgt voor extra wendbaarheid en vermindert stramme spieren bij nagenoeg elke gebruiker, ongeacht de lengte. WIELEN DIE AAN UW BEHOEFTEN BEANTWOORDEN Na uitvoerige tests hebben wij voor elk van onze producten de optimale wielen gekozen, om u de meest efficiënte en duurzame oplossingen voor materiaaltransport te kunnen bieden die beantwoorden aan uw specifieke behoeften. De in een hoek geplaatste greep zorgt ervoor dat de pols en de beenderen in de voorarm op een lijn blijven voor een optimale hefboomwerking tijdens het draaien. Transvers carpaal ligament Spaakbeen Ellepijp POLYOLEFIN PNEUMATISCH Harde wielen uit polyolefin Pneumatische wielen rollen gemakkelijker dan maken een gedempt zachte wielen. Deze wielen en stil vervoer mogelijk zijn schokbestendig, van breekbare ladingen, bestand tegen chemicaliën, wat van deze wielen laten geen sporen na, de uitgelezen keuze vlakken niet af bij statische maakt voor ruwe en ladingen en nemen geen ongelijke ondergronden, metaalsplinters, spijkers zowel binnen als buiten. en ander afval mee. Uitstekend op nagenoeg Uitstekend op beton, hout, alle ondergronden, van tapijt en staal. gepolijst beton tot grind. Thermoplastische rubber (TPR) TPR-wielen zijn schokabsorberend, laten geen sporen na en zijn fluisterstil. Uitstekend op linoleum, tegels, terrazzo, hout, gepolijst beton en tapijt.

3 UITERST ROBUUST - INTENSIEF GETEST Rubbermaids exclusieve Duramold technologie overtreft de hoogste prestatienormen binnen de sector. Wij testen en hertesten onze producten om te kunnen beantwoorden aan strikte duurzaamheidsnormen. Onze nieuwe producten voor materiaaltransport vormen hierop geen uitzondering. Uiterst robuuste duurzaamheid, innovatieve technologieën en hoogwaardige kenmerken zorgen samen voor duurzamere producten die zware lasten kunnen dragen en uw werk kunnen verlichten. DURAMOLD Precisie ontworpen structuurschuim & stalen composietplatforms KUNNEN EEN LADING TOT kg dragen & transporteren VERVORMT, DEUKT, SPLINTERT, ROEST OF ROT NIET Stevig, veerkrachtig oppervlak is schokbestendig en zorgt voor een geluidsarm gebruik. Nagenoeg onderhoudsvrij: bestand tegen de meeste chemicaliën, ongevoelig voor waterschade en eenvoudig te reinigen. Metaal - deukt en roest Betrouwbaar. Bekijk een DEMONSTRATIE 40 emmers sheetrock wegen meer dan kg - geen probleem! RCP is reeds meer dan 30 jaar uw partner voor materiaaltransport. U kunt dan ook rekenen op onze revolutionaire innovaties en duurzame producten die beantwoorden aan uw meest veeleisende behoeften inzake materiaaltransport voor intensief gebruik. Hout - splintert en rot Duramold -platforms worden gemaakt uit een precisie ontworpen structuurschuim en een metalen composietstructuur die lichter is dan de gangbare stalen of houten producten zonder hierbij in te boeten aan stevigheid, wat zorgt voor een gewichtafname en verbeterde ergonomie. GEBRUIK UW KRACHT OM UW LADING TE VERPLAATSEN, NIET UW WAGEN DURAMOLD HEEFT DE HOOGSTE STERKTE- GEWICHTVERHOUDING vergeleken met platforms uit metaal, hout en harde kunststof. 35% lichtere constructie voor het vervoeren van dezelfde lading Duramold structuurschuim en metalen composietstructuur zijn recyclebaar.

4 Slimmere innovaties CONVERTEERBARE KAR MET A-FRAME Uniek ontwerp (octrooi aangevraagd) combineert de laadcapaciteit van standaard paneel- en stutwagens met de functionaliteit van een kar met twee schappen voor intensief gebruik. Bespaar tijd en geld door het in één keer transporteren van grote, zware lasten zoals plaatgoederen, buizen, balken, pijpen, gereedschap en voorraden. Bekijk een DEMONSTRATIE 69 x 144 cm MAX. CAPACITEIT 900 kg HOUD GEREEDSCHAP & VOORRADEN GEORGANISEERD Onafhankelijk neerklapbare bovenste schappen met plaats voor kleine items, gereedschap en voorraden; capaciteit van 40 kg per zijde. EENVOUDIGE TRANSFORMATIEMOGELIJKHEDEN Dankzij de vergrendelingen met veer kunnen één of beide schappen neergeklapt worden. LADINGEN WORDEN OP HUN PLAATS GEHOUDEN Configuratie met A-frame houdt plaatmateriaal stevig op zijn plaats. PLAATSEN VAN GROTE LADINGEN Vier onafhankelijk beweegbare armen kunnen neergeklapt worden voor het vervoeren van balken, buizen en pijpen; 45 kg capaciteit per arm. TWEE VASTE & TWEE VERGRENDELBARE ZWENKWIELEN Harde wielen uit polyolefin rollen gemakkelijker dan zachte wielen. Deze wielen zijn schokbestendig, bestand tegen chemicaliën, laten geen sporen na, vlakken niet af bij statische ladingen en nemen geen metaalsplinters, spijkers en ander afval mee. Uitstekend op beton, hout, tapijt en staal. Twee geremde polyolefin wielen zorgen voor extra stabiliteit bij het laden en lossen. PRODUCTIVITEIT VERHOGEN Op het grote platform kan tot 30 cm plaatmateriaal geladen worden, 15 cm aan elke kant. ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading CONVERTEERBARE KAR MET A-FRAME TWEE VASTE & TWEE GEREMDE ZWENKWIELEN MEERDERE CONFIGURATIES VOOR ALLERHANDE TAKEN

5 CONVERTEERBARE PLATFORMWAGEN Drie-in-één converteerbaar ontwerp (octrooi aangevraagd) kan snel worden geconverteerd van een standaardplatformwagen of een U-configuratie naar een kar met twee schappen. Werk efficiënter door zware ladingen, gereedschap en voorraden te vervoeren met hetzelfde product. U krijgt drie wagens/karren voor de prijs van één! SNELLE CONVERSIE Ontgrendeling met drukknop voor moeiteloze conversie van kar voor intensief gebruik naar platformwagen. KARREN WAGEN 61 x 142 cm MAX. CAPACITEIT kg CARCONFIGURATIE Kar met twee schappen voor intensief gebruik kan tot 340 kg dragen. EXTRA STEUN Extra steun houdt gestapelde of grote ladingen stevig op hun plaats; capaciteit 450 kg CONVERTEERBARE PLATFORMWAGEN WIELOPTIES. INGEBOUWDE VEILIGHEIDSFUNCTIES Unieke schuifvergrendelingen voorkomen onbedoelde verwijdering van de greep. ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. CONFIGURATIE PLATFORMWAGEN Verwijderbare greep kan verplaatst worden voor het creëren van een platformwagen voor intensief gebruik. TPR-wielen zijn schokabsorberend, laten geen sporen na en zijn fluisterstil. Uitstekend op linoleum, tegels, terrazzo, hout, gepolijst beton en tapijt. Pneumatische wielen maken een gedempt en geluidsarm vervoer mogelijk van breekbare ladingen, wat van deze wielen de uitgelezen keuze maakt voor ruwe en ongelijke ondergronden, zowel binnen als buiten. Uitstekend op nagenoeg alle ondergronden, van gepolijst beton tot grind.

6 PLATFORMWAGEN VOOR INTENSIEF GEBRUIK Ideaal voor het verplaatsen van grote, zware ladingen in verschillende omgevingen, van detailhandel tot bouwtoepassingen. Bekijk een DEMONSTRATIE 61 x 91 cm CAPACITEIT 900 kg NAGENOEG ONDERHOUDSVRIJ Gepoedercoat staal zorgt voor een harde afwerkingslaag die veel steviger is dan traditionele verf. VERBETERDE WENDBAARHEID Greep met regelbare hoogte voor meer controle en veiligheid. KLEINE ITEMS TEGENHOUDEN Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat kleine items op het platform blijven liggen. INGEBOUWDE VEILIGHEIDSFUNCTIES Ankerclips voorkomen onbedoelde verwijdering van de greep. LADINGEN OP HUN PLAATS HOUDEN Platform met antisliptextuur. BETERE VERGRENDELING LADING Vier geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading met sjorbanden of uitrekbare koorden. WIELOPTIES PLATFORMWAGEN VOOR INTENSIEF GEBRUIK ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. TPR-wielen zijn schokabsorberend, laten geen sporen na en zijn fluisterstil. Uitstekend op linoleum, tegels, terrazzo, hout, gepolijst beton en tapijt. Harde wielen uit polyolefin rollen gemakkelijker dan zachte wielen. Deze wielen zijn schokbestendig, bestand tegen chemicaliën, laten geen sporen na, vlakken niet af bij statische ladingen en nemen geen metaalsplinters, spijkers en ander afval mee. Uitstekend op beton, hout, tapijt en staal.

7 PLAAT- & PANEELWAGEN EN PANEELWAGEN MET A-FRAME Ideaal voor het verplaatsen van grote, zware ladingen in verschillende omgevingen, van detailhandel tot bouwtoepassingen. CAPACITEIT 900 kg ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. HOUDT PLAATGOEDEREN STEVIG OP HUN PLAATS Hoog gebogen frame en zijrail houden de lading stevig op zijn plaats tijdens het transport PLAAT- & PANEELWAGEN INGEBOUWDE VEILIGHEIDSFUNCTIES Ankerclips houden de frames stevig op hun plaats en voorkomen onbedoelde verwijdering. Vier ankerpunten, twee aan elke kant, houden de lading op zijn plaats PANEELWAGEN MET A-FRAME ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. VLOTTE WENDBAARHEID Harde wielen uit polyolefin rollen gemakkelijker dan zachte wielen. Deze wielen zijn schokbestendig, bestand tegen chemicaliën, laten geen sporen na, vlakken niet af bij statische ladingen en nemen geen metaalsplinters, spijkers en ander afval mee. Uitstekend op beton, hout, tapijt en staal.

8 PLATFORMWAGEN OP WERKHOOGTE Uniek, verstelbaar ontwerp waarmee het platform op drie verschillende werkhoogtes kan worden geplaatst. Bekijk een DEMONSTRATIE CAPACITEIT 900 kg LADINGEN OP HUN PLAATS HOUDEN Platform met antisliptextuur. INGEBOUWDE VEILIGHEIDSFUNCTIES Ankerclips voorkomen onbedoelde verwijdering van de greep. MINDER TILLEN & BUIGEN Eenvoudig verplaatsbaar platform kan op drie werkhoogtes worden ingesteld voor een beter welzijn en een verbeterde productiviteit van de gebruiker. BETERE VERGRENDELING LADING Vier geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading met sjorbanden of elastische koorden. ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. WIELEN BESTAND TEGEN CHEMICALIËN & WATER TPR-wielen zijn schokabsorberend, laten geen sporen na en zijn fluisterstil. Uitstekend op linoleum, tegels, terrazzo, hout, gepolijst beton en tapijt PLATFORMWAGEN OP WERKHOOGTE 90 cm 80 cm 70 cm Regelbaar platform vermindert belasting door buigen en tillen. Artikel kan worden ingesteld op een werkhoogte van 70 tot 90 cm in stappen van 10

9 BOLDERKAR Voor het verplaatsen van zware ladingen over ruwe ondergronden, zowel binnen als buiten. GEBRUIKSVRIENDELIJK Greep in vinyl blijft rechtop staan wanneer u de kar niet gebruikt. LADINGEN VEILIG VERPLAATSEN Draaistop verhindert kantelen/verlies van lading. LADINGEN OP HUN PLAATS HOUDEN Vier ankerpunten, twee aan elke kant, houden de lading op zijn plaats. CAPACITEIT kg WIELOPTIES. Pneumatische wielen maken een gedempt en geluidsarm vervoer mogelijk van breekbare ladingen, wat van deze wielen de uitgelezen keuze maakt voor ruwe en ongelijke ondergronden, zowel binnen als buiten. Uitstekend op nagenoeg alle ondergronden, van gepolijst beton tot grind. ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading BOLDERKAR MEER CONTROLE De stuurmethode via het "vijfde wiel" zorgt voor een korte draaicirkel voor maximale wendbaarheid. TREKBAAR De T-vormige greep kan worden verwijderd voor het trekken van een enkele wagen tot 8 km/u. Trekvergrendelingskit verkrijgbaar (9T10, optioneel) met trekoog en borgpen als trekvergrendeling Trekvergrendeling achteraan maakt trekken van meerdere karren mogelijk T-vormige greep Trekoog Borgpen Trekvergrendeling achteraan

10 PLATFORMWAGEN MET ZIJPANELEN Ideaal voor het vervoeren van kleine pakketten en materialen. Bekijk een DEMONSTRATIE MAX. CAPACITEIT 900 kg VERHOOGD GEBRUIKERSCOMFORT Openingen in zijpanelen voor eenvoudige toegang tot de lading. 3 X 8 cm ZIJPANELEN (ROOSTERS) Roosterpanelen voor intensief gebruik houden kleine pakketten en items op hun plaats. BETERE VERGRENDELING LADING Geïntegreerde ankerpunten voor betere beveiliging van de lading. Platform met antisliptextuur. INGEBOUWDE VEILIGHEIDSFUNCTIES Ankerclips voorkomen onbedoelde verwijdering van de greep PLATFORMWAGEN MET ZIJPANELEN WIELOPTIES. Duramolds exclusieve, precies ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. TPR-wielen zijn schokabsorberend, laten geen sporen na en zijn fluisterstil. Uitstekend op linoleum, tegels, terrazzo, hout, gepolijst beton en tapijt. AANPASBAAR Verwijder één, twee, drie of alle vier de zijpanelen voor het vervoeren van ladingen met een willekeurig formaat.

11 STUTPLATFORMWAGEN Veilig verplaatsen van lange onhandige ladingen zoals rolgoederen, buizen, balken, tapijten en linoleum. CAPACITEIT kg 4482 STUTPLATFORMWAGEN BEWEGINGEN VAN DE LADING VERMINDEREN Platform met antisliptextuur. GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN Verwijderbare stevige stalen hoeksteunen bieden toegang tot de lading. Vergrendelingen voor de hoekstijlen verhinderen onbedoelde verwijdering. Duramolds exclusieve, precies ontworpen structuurschuim en metalen composietstructuur zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading. LADINGEN OP HUN PLAATS HOUDEN Vier geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading. VLOEREN BESCHERMEN Harde wielen uit polyolefin rollen gemakkelijker dan zachte wielen. Deze wielen zijn schokbestendig, bestand tegen chemicaliën, laten geen sporen na, vlakken niet af bij statische ladingen en nemen geen metaalsplinters, spijkers en ander afval mee. Uitstekend op beton, hout, tapijt en staal.

12 MATERIAALKARREN VOOR INTENSIEF GEBRUIK Voor het vervoeren van materialen, voorraden en zware ladingen in nagenoeg elke omgeving. KARFORMATEN: 44 x 98 cm 64 x 112 cm CAPACITEIT MEER DAN 30% meer opslag dan voorgaande Rubbermaid-materiaalkarren GEORGANISEERD WERKEN Makkelijk bereikbare gereedschaps-/ accessoirehaken zorgen voor extra opbergruimte VEILIG MANOEUVREREN Greep met regelbare hoogte voor meer controle en veiligheid. EFFICIËNTER WERKEN Geïntegreerde gereedschaphouder en caddy houden items binnen handbereik en op hun plaats tijdens transport MATERIAALKAR VOOR INTENSIEF GEBRUIK MET VLAKKE RAND GROOT WERKOPPERVLAK Vlakke bovenste legplank voor grote ladingen en handiger werkoppervlak. Elodie Carbonell LADINGEN OP HUN PLAATS HOUDEN Legplanken met hoge opstaande rand houden de lading op zijn plaats. AANPASBAAR Dankzij de geïntegreerde openingen kunt u buizen toevoegen voor het bevestigen van kabelspoelen en andere types rolgoederen. INGEBOUWDE PRODUCTIVITEIT V-vormige inkeping voor veilig snijden van buizen MATERIAALKAR VOOR INTENSIEF GEBRUIK 7, rue Guillaume J. Kroll L-1882 Luxemburg Gedrukt op gerecycled papier

13 Slimmer materiaaltransport Slimmer materiaaltransport KANTELWAGENS UIT STRUCTUURSCHUIM Beschrijving Formaat Capaciteit Kleur 9T13 Kantelwagen uit structuurschuim, 146 x 68 x 86 cm 0,4 cm l/205 kg materiaalgebruik 9T14 Kantelwagen uit structuurschuim, 146 x 68 x 86 cm 0,4 cm l/385 kg standaardgebruik 1011 Kantelwagen uit structuurschuim, 164 x 77 x 97 cm 0,6 cm l/272 kg materiaalgebruik 1013 Kantelwagen uit structuurschuim, 164 x 77 x 97 cm 0,6 cm l/453 kg standaardgebruik 9T15 Kantelwagen uit structuurschuim, 180 x 85 x 107 cm 0,8 cm l/570 kg standaardgebruik 9T16 Kantelwagen uit structuurschuim, intensief gebruik 180 x 85 x 107 cm 0,8 cm l/955 kg LADDERWAGENS Beschrijving Capaciteit Kleur 9T58 Ladderwagen met kast 79 x 68 x 106,7 cm 226,80 kg TRADEMASTER -KARREN Beschrijving Capaciteit Kleur TradeMaster -kar met kast met 2 deuren, klein 104 x 46 x 97 cm 227 kg TradeMaster -kar met 4 lades 104 x 46 x 97 cm 227 kg TradeMaster -kar met 4 lades en kast, klein 124 x 66 x 97 cm 340 kg DEKSELS VOOR KANTELWAGEN Beschrijving Formaat Kleur 1028 Koepeldeksel voor 1011, x 81 x 22 cm 11,25 kg 9T22 Deksel voor kantelwagens 9T13 en 9T x 71 x 23 cm 11,48 kg 9T23 Deksel voor 9T15 en 9T x 87,6 x 23 cm 16,60 kg BAKWAGENS Beschrijving Capaciteit Kleur 4608 Bakwagen 97 x 66 x 71 cm 200 l/136 kg 4612 Bakwagen 109 x 71 x 84 cm 300 l/181 kg 4611 Wagen met verende bodem 112 x 79 x 83 cm 226 kg 4614 Bakwagen 111 x 79 x 94 cm 500 l/226 kg 4619 Bakwagen 122 x 87 x 93 cm 600 l/272 kg 4618 Wagen met verende bodem 122 x 87 x 93 cm 600 l/272 kg CONVERTEERBARE KAR MET A-FRAME x 144 cm 900 kg 69 x 144 x 126 cm 20,3 cm CONVERTEERBARE PLATFORMWAGENS x 167 x 106 cm 450 kg 15,2 cm x 167 x 114 cm 450 kg 20,3 cm PLATFORMWAGENS VOOR INTENSIEF GEBRUIK x 91 cm 900 kg 61 x 102 x 101 cm 15,2 cm kg 61 x 133 x 106 cm 20,3 cm PLAAT- & PANEELWAGENS kg 61 x 130 x 102 cm 20,3 cm PANEELWAGENS MET A-FRAME kg 61 x 133 x 122 cm 20,3 cm PLATFORMWAGENS OP WERKHOOGTE kg 61 x 133 x 122 cm 20,3 cm BOLDERKARREN kg 61 x 139 x 81 cm 30,5 cm PLATFORMWAGENS MET ZIJPANELEN kg 61 x 142 x 104 cm 20,3 cm STUTPLATFORMWAGENS kg 61 x 130 x 108 cm 20,3 cm MATERIAALKARREN VOOR INTENSIEF GEBRUIK x 49 x 85 cm 225 kg 12,7 cm x 66 x 85 cm 225 kg 12,7 cm MATERIAALKARREN VOOR INTENSIEF GEBRUIK MET VLAKKE RAND x 49 x 85 cm 225 kg 12,7 cm x 66 x 85 cm 225 kg 12,7 cm

Materiaaltransport. Karren & wagens voor intensief gebruik

Materiaaltransport. Karren & wagens voor intensief gebruik Karren & wagens voor intensief gebruik Een nieuwe uitmuntendheidsnorm voor platformwagens en -karren voor intensief gebruik. Wij hebben ons materiaaltransportgamma uitvoerig vernieuwd en uitgebreid met

Nadere informatie

Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR.

Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR. Material Handling Solutions SLIM, ROBUUST, BETROUWBAAR. Heavy-Duty Werkwagens Perfect voor transport van materialen, voorraad en zware lasten in bijna elke omgeving Variabele greephoogte zorgt voor een

Nadere informatie

MATERIAAL- TRANSPORT. Materiaaltransport

MATERIAAL- TRANSPORT. Materiaaltransport MATERIAAL- TRANSPORT Materiaaltransport Converteerbare kar met A-frame...162 Converteerbare platformwagen...162 Platformwagens voor intensief gebruik...163 Platformwagen op werkhoogte...163 Platformwagen

Nadere informatie

MATERIAAL- TRANSPORT. Materiaaltransport

MATERIAAL- TRANSPORT. Materiaaltransport MATERIAAL- TRANSPORT Materiaaltransport Converteerbare kar met A-frame...162 Converteerbare platformwagen...162 Platformwagens voor intensief gebruik...163 Platformwagen op werkhoogte...163 Platformwagen

Nadere informatie

BRUTE Solutions. Nieuwe Container BRUTE 167 L. De helft gemakkelijker. circulatie. lucht. circulatie. lucht. www.rubbermaidbruteproducts.

BRUTE Solutions. Nieuwe Container BRUTE 167 L. De helft gemakkelijker. circulatie. lucht. circulatie. lucht. www.rubbermaidbruteproducts. Nieuwe Container BRUTE 167 L ERGONOMISCHE VUILVERWIJDERING : dankzij de ingebouwde luchtgleuven heeft u 50% minder kracht nodig om volle zakken te verwijderen. VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT : De zakgrepen maken

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING.

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. Inleiding PERCEPTIE IS BELANGRIJK, WERKEN ZONDER KAR IS ESSENTIEEL Uw personeel werkt elke dag hard om een schone en nette omgeving te verkrijgen en te behouden.

Nadere informatie

Recycling Oplossingen

Recycling Oplossingen Recycling Oplossingen BRUTE Solutions Recycling Oplossingen + + Recycling Oplossingen Slim Jim Containers Practische afmetingen en vorm voor kleine ruimtes Duurzaam, roest, deukt of splintert niet Slim

Nadere informatie

SLIM JIM IS NU NOG SLIMMER GEWORDEN

SLIM JIM IS NU NOG SLIMMER GEWORDEN SLIM JIM IS NU NOG SLIMMER GEWORDEN DE van Rubbermaid Commercial Products biedt de duurzaamheid die commerciële omgevingen vereisen in combinatie met recente innovatie die de productiviteit verhoogt. Deze

Nadere informatie

Nieuwe generatie Reinigingswagens

Nieuwe generatie Reinigingswagens Nieuwe generatie Reinigingswagens 9T72 - Wagen met grote inhoud DEZELFDE WAGEN, VEEL VERSCHILLENDE MANIEREN VAN OPBOUW Onze wagens kunnen snel worden opgebouwd om te voldoen aan de eisen van een reinigingssysteem.

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Linnenverzamelaars. Rubberen Care ring. Pedaalbediening. Soft-closing systeem

Linnenverzamelaars. Rubberen Care ring. Pedaalbediening. Soft-closing systeem 7 Linnen & afval Linnenverzamelaars... 161 Afvalverzamelaars... 165 Droppy afvalverzamelaars... 169 Combinatiewagen met Droppy...171 Open etagewagens... 173 Gesloten etagewagens... 175 Koppelbare etagewagens...

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons

the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons the PavePad system Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons 1 Het PavePad systeem uit een reeks stapelbare terrasverhogers wat het makkelijk en snel genivelleerd aanleggen van

Nadere informatie

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER

CL10 MAGNETISCHE LIFTER CL11 MAGNETISCHE LIFTER PUTDEKSEL LIFTERS CL10 MAGNETISCHE LIFTER Lifter met 16 krachtige diodinium magneten, op rechthoekige basis en met een telescopische handgreep. Tilt gietijzeren en metalen putdeksels/ roosters tot 300kg

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS ...8 GEREEDSCHAPSWAGENS MODULES...10...13 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS...15 KOFFERS...15 GEREEDSCHAPSKOFFERS...17 GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS www.expert-tool.com 7 GEREEDSCHAPSWAGENS

Nadere informatie

PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN

PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN PAST IN DE KLEINSTE RUIMTEN MILIEUVRIENDELIJKE UITSTRALING SLANK ONTWERP EN COMPACT Maximaliseert het efficiënt gebruik zelfs in de kleinste ruimtes INTERNE SCHARNIER Voorkomt schade aan de muren ROESTVRIJ

Nadere informatie

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem Waterfiltersysteem INTRODUCTIE Levering te bevestigen PRODUCTBESCHRIJVING Het Rubbermaid Hygen -waterfiltersysteem is een revolutionair en uniek reinigingssysteem dat vuil water filtert en er zuiver water

Nadere informatie

Invacare. Wanneer comfort telt

Invacare. Wanneer comfort telt SB 755 Tot 200 kg Wanneer comfort telt Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit SB 755 het ideale bed voor elke verpleegsituatie - thuis of in een instelling. SB 755 biedt optimaal comfort en een

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie

Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie Handpallettrucks algemeen Vanaf heden is de vernieuwde vernieuwde website online voor de recente informatie www.behor.eu Voor het nemen van kleinere of grotere palletten bestaan er handpallettrucks met

Nadere informatie

Move Allova+ Move Classic

Move Allova+ Move Classic Move Allova+ Move Classic De bedmanipulaties SCENARIOHANDSCHAKELAAR Care Bed \ MOVE ALLOVA+ Mobiliteit in harmonie met de hoogste eisen. Het verstelbereik van 25 tot 80 cm, van het verzorgingsbed Move

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV www.sovella.nl Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een

Nadere informatie

Artromick Series Medical Carts

Artromick Series Medical Carts Artromick Series Medical Carts Emergency wagens De Artromick Series Emergency wagens Bieden een geheel nieuwe standaard in organisatie en functionaliteit met een heel scala aan beschikbare mogelijkheden.

Nadere informatie

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN BIG FOOT - FIX-IT FOOT FIX-IT FOOT Stevige, multifunctionele sokkel voor leidingen, buitenunits of bekabeling op platte daken of vlakke ondergronden Aluminium profiel 4 x 20 mm ingewerkt in de rubberen

Nadere informatie

Wagen met grote inhoud 9T72

Wagen met grote inhoud 9T72 Voorverkoopdatum is: 15 juli 2006 INLEIDING PRODUCTBESCHRIJVING Een zeer vernieuwende Reinigingswagen voor reiniging en desinfectie, met een grotere opslagcapaciteit voor een betere organisatie van de

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Probleemloze installatie van uw apparatuur

Probleemloze installatie van uw apparatuur 22U demonteerbare serverkast met wielen StarTech ID: RK2236BKF Dit server rack biedt 22U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" in een rack te monteren apparaten

Nadere informatie

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Licht rijden en gemakkelijk instelbaar Action 5 WLZ uitvoering De Invacare Action5 is een rolstoel met goede rijeigenschappen, die zowel in een

Nadere informatie

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers Birdie EVO Optimaal design voor veilige transfers SLOW R SMARTLOCK HAAKONTWERP Een evolutie in passieve tilliften Onze nieuwe Family is ontworpen om talrijke opties te bieden die gepaard gaan met nieuwe

Nadere informatie

Element recyclingstation

Element recyclingstation INTRODUCTIE Beschikbaar in Europa: 15 januari 2010 PRODUCTBESCHRIJVING Het Element recyclingstation van biedt consumenten een stijlvolle totaaloplossing voor gescheiden inzameling van afval en recyclebaar

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER, BELGIUM T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HOSPITAL - NUrsing HOME FURNITURE EQUIPEMENT

Nadere informatie

12U 90cm diep demonteerbaar serverrack - serverkast met wielen

12U 90cm diep demonteerbaar serverrack - serverkast met wielen 12U 90cm diep demonteerbaar serverrack - serverkast met wielen Product ID: RK1236BKF Dit server rack biedt 12U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" in een

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV BELGIË L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HAELVOET S.A.R.L. FRANKRIJK 12, AVENUE VAN

Nadere informatie

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM Microhoogwerker GEPATENTEERD KRACHT SYSTEeM Voor binnen- én buitengebruik Past door alle loopdeuren Past uitstekend in liften Voldoet aan EN280, met CE markering Traploos verstelbaar Laag eigen gewicht

Nadere informatie

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu REF 105TA4564 Handbescherming Handbescherming Met glijbeugels! Volle banden in optie! Stevige steekwagens

Nadere informatie

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop.

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop. MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES www.klindex.it Veiligheidsknop Tegen toevallige inschakeling Water regeling Die regelt de hoeveelheid water dat gebruikt moet worden op het

Nadere informatie

VEILIGE OPBERGSYSTEMEN. Veilige opbergsystemen. Pagina

VEILIGE OPBERGSYSTEMEN. Veilige opbergsystemen. Pagina RIDGID KNAACK -opbergsystemen Complete serie multifunctionele heavy-duty stalen opbergcontainers. Wereldwijd marktleider in de bouwnijverheid en industrie. Volledig gelaste naden voor maximale sterkte.

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

25U 36in demonteerbare serverkast met wielen

25U 36in demonteerbare serverkast met wielen 25U 36in demonteerbare serverkast met wielen Product ID: RK2536BKF Dit serverrack biedt 25U opbergruimte in een slanke, veilige kast voor het opbergen van EIA-310 conforme, 19" rack monteerbare apparaten

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons

Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons Creëer een prachtige outdoor leefruimte in een stedelijke omgeving Het PavePad-systeem bestaat uit een reeks stapelbare terrasverhogers,

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te onderhouden

Nadere informatie

STANDARD Koel- en vriesapparatuur

STANDARD Koel- en vriesapparatuur Product Catalogus - Versie 4.0 STANDARD Koel- en vriesapparatuur STANDARD STANDARD Koel- en vriesapparatuur Dit assortiment bestaat uit gastronomische 2/1 kasten en 1/1 werkbanken, verkrijgbaar als koelkast

Nadere informatie

UFlex & intrarack opslagsysteem

UFlex & intrarack opslagsysteem UFlex & intrarack opslagsysteem Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen UFlex & intrarack Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar UFlex 3 opslagsysteem

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

Flexibele Oplossingen

Flexibele Oplossingen Flexibele Oplossingen Gereedschapsets en opbergsystemen Individuele wensen vragen om maatwerk oplossingen Compleet assortiment met meer dan 15.000 producten Meer dan 500 ergonomische handgereedschappen

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT GT- GT-VT3 GT-VT4 DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS GESLOTEN WAGENS GT-VT GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT gesloten wagens

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen Veilig afdekken van vloeren en trappen en afdekken Gebruiksgemak, veiligheid en een uitstekende bescherming Compleet programma beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie. PERMAFIX FLOORGUARD

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com ... Aluminium edging... Product catalogus: GARSY AluExcel edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

Transportsystemen. Transportwagen W 171 voor afvaltransport. Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport. Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken

Transportsystemen. Transportwagen W 171 voor afvaltransport. Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport. Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken Transportsystemen Kastwagen W 105 N voor wasgoedtransport Transportwagen W 171 voor afvaltransport Verende bodemwagen W 161 voor ergonomisch werken 110 Transportsystemen Kastwagen W 105 N voor materiaaltransport

Nadere informatie

Linnen- en Afvalbehandeling

Linnen- en Afvalbehandeling Linnen- en Afvalbehandeling Linnen- en Afvalbehandeling Linnenverzamelaars...3 Afvalverzamelaars...7 Droppy afvalverzamelaars...9 Combinatiewagen met Droppy...11 Open etagewagens... 13 Gesloten etagewagens...

Nadere informatie

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Huka Huka is al jaren de specialist op het gebied van kinderrevalidatie. Wij bedenken en produceren onze producten in

Nadere informatie

Microvezel wagen 9T74

Microvezel wagen 9T74 Microvezel wagen 9T74 Voorverkoopdatum is: 15 juli 2006 INLEIDING PRODUCTBESCHRIJVING Een esthetisch verantwoorde Microvezel wagen met maximale opslagcapaciteit, kan alle RCP Microvezel Reinigingsoplossingen

Nadere informatie

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR OPBERGSYSTEEM UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te

Nadere informatie

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig

Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra Xtra eenvoudig Xtra veilig Vario Xtra. Xtra eenvoudig. Xtra veilig. De perfecte oplossing Xtra eenvoudig. Xtra veilig. Vario Xtra. Wat goed was, is nog beter geworden! Met haar nieuwe Vario

Nadere informatie

Modulaire verpleegwagens

Modulaire verpleegwagens Modulaire verpleegwagens Het gamma open modulaire verpleegwagens onderscheidt zich op het vlak van duurzaamheid, hygiëne, grote wendbaarheid en draagkracht. De wagens werden ontworpen conform de ISO standaard.

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Open transportwagens. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Gesloten aluminium transportwagens Gesloten transportwagens Gesloten transportwagens Instrumentennetten Werktafels Open transportwagens Score stoelen Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Gesloten

Nadere informatie

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD Terberg KingLifter Meeneemheftrucks Terberg KingLifter BV fabriceert onder de naam KingLifter Meeneemheftrucks die in vele uitvoeringen leverbaar zijn. Het kenmerk van deze

Nadere informatie

VRC rolcontainers een logistieke keuze

VRC rolcontainers een logistieke keuze VRC rolcontainers een logistieke keuze www.vrc-bv.com VRC Rolcontainers VRC Rolcontainers levert rolcontainers, transportwagens en aanverwante vervoersboxen- en opslagboxen voor onder meer: wasserijen

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren.

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. THERMAX De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. Geschikt voor zowel koude als warme lijn. ISOTHERME CONTAINERS VOOR DRANKEN Voor koude

Nadere informatie

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS

OMNI CUBED TM AANBOD SINK HOLE SAVER TM PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS OMNI CUBED TM AANBOD PREMIUM MATERIAAL HANDLING TOOLS SINK HOLE SAVER TM 1 breuk voorkomen betaalt dit systeem terug! Bevestig na productie voor transport en installatie. Het ideale systeem om uitsparingen

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

W303T, Glas transport wagen klein met dubbele wielen

W303T, Glas transport wagen klein met dubbele wielen W303T, Glas transport wagen klein met dubbele wielen Dit is een licht uitgevoerde glaswagen met een frame in de maten 1000 mm lang bij 950 mm hoog. De wagen is voorzien van 4 luchtbanden in het midden,

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES WASTRANSPORT + ACCESSOIRES 1 : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, zoals in deze brochure gepresenteerd, zijn wensen

Nadere informatie

BR 55/40 C Bp Bp Pack

BR 55/40 C Bp Bp Pack Handgeleide schrob-/zuigmachine met borstelwals met accu-aandrijving BR 55/40 C Bp Bp Pack Productidee Kenmerken en voordelen De BR 55/40 C Bp en Bp Pack zijn comfortabele walk behind schrob-/zuigmachines

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 5 Opslag UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 UBeFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit,

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR OPBERGSYSTEEM UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

ORDERVERZAMELWAGENS ORDERVERZAMELWAGENS. - T. +31(0)

ORDERVERZAMELWAGENS ORDERVERZAMELWAGENS.   - T. +31(0) Een modulair bouwsysteem met het fetra Insteek en Schroefprincipe Deze orderverzamelwagens laten zich veelvuldig veranderen, uitwisselen en aanvullen Constructie van profielstaal en stalen buis Compleet

Nadere informatie

2-wiel containers. Veelzijdige talenten op 2 wielen

2-wiel containers. Veelzijdige talenten op 2 wielen 2-wiel containers Veelzijdige talenten op 2 wielen 2-wiel containers De reeds miljoenenmaal bewezen veelzijdige container MGB 80 MGB 60 MGB 120 MGB 60 MGB 80 MGB 120 MGB 140 MGB 240 MGB 360 Aan het einde

Nadere informatie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie 4-wiel containersystemen De GROTE familie 4-wiel containersystemen Voor de GROTE taken MGB 660 MGB 770 MGB 1100 MGB 660 MGB 770 MGB 1100 FD MGB 1100 RD MGB 1100 RD-DID MGB 1100 RD-AS Als innovatieve producent

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple

kleuren zittingen starterkit zittingen= kleine zitting + grote zitting + veiligheidsgordel+ makkelijke sluiting provence canary yellow purple van pasgeborene tot 36 kg (ca. 8 jaar) in drie standen kantelbaar, direct vanaf de geboorte te gebruiken. Groeit met je kind mee in elke fase tot 36kg 360 graden draaibaar pneumatisch in hoogte te verstellen

Nadere informatie