Dienstbeschrijving. ADSL Economy

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstbeschrijving. ADSL Economy"

Transcriptie

1 Internet Access Dienstbeschrijving Document: Versie: 3.10 Datum:

2 2/22 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING DEFINITIES ADSL ECONOMY NADER TOEGELICHT ADSL ECONOMY OPBOUW VAN ADSL ECONOMY ELEMENTEN DIE ONDER ADSL ECONOMY VALLEN ELEMENTEN DIE NIET ONDER ADSL ECONOMY VALLEN OVERZICHT ADSL ECONOMY AANVRAAG EN LEVERING AANVRAAG LEVERING DSL NIET LEVERBAAR VERANDEREN VAN PAKKET INGEBRUIKNAME OPZEGGEN ADSL ECONOMY HELPDESK LEVERTIJDEN ONDERHOUDSVENSTER BESCHIKBAARHEID TARIEVEN... 22

3 3/22 1 INLEIDING Lanlogic IT Solutions (hierna: Lanlogic) biedt de dienst Internet Access (hierna: ) aan de contractant (hierna: Opdrachtgever) aan. De dienst wordt geleverd via het netwerk van BBned, onder de voorwaarden en beperkingen van het aanvraagformulier en de algemene voorwaarden van Lanlogic. De dienst zelf wordt beschreven in deze dienstbeschrijving. De dienstbeschrijving bevat voorwaarden en beperkingen met betrekking tot de dienst, de levering en het gebruik daarvan.

4 4/22 2 DEFINITIES De onderstaande begrippen hebben dezelfde betekenis in: Dienstbeschrijving Internet Access Algemene Voorwaarden Lanlogic IT Solutions Overeenkomst c.q. opdrachtformulier Lanlogic Internet Access ADSL Algemene Voorwaarden BBned Contractant CPE Downstream Lanlogic Internet Access Ethernet-interface Helpdesk Inregelsnelheid Internet Gateway IP IS/RA-punt van KPN Asymmetric Digital Subscriber Line. ADSL is een transmissietechniek die het mogelijk maakt om een breedbandig signaal tezamen met een ISDN of telefoniesignaal door een koperen bekabeling ("twisted pair") te verzenden. Op dit moment wordt het breedbandig signaal niet voor het gehele dekkingsgebied van BBned in combinatie met telefonie over dezelfde koperlijn aangeboden. De algemene voorwaarden van Lanlogic IT Solutions. BBned N.V., de DSL-provider voor Lanlogic. Zie Opdrachtgever Customer Premises Equipment (randapparatuur op klantlocatie): zie Router. High End CPE: routers die op locatie worden geïnstalleerd en door Lanlogic worden beheerd. Low-end CPE: routers die zelf kunnen worden geïnstalleerd. Deze worden niet door Lanlogic beheerd. De stroom aan digitale informatie die vanaf het Internet naar de Opdrachtgever wordt verstuurd (bijvoorbeeld downloaden van MP3 of mail), uitgedrukt in Kb/sec of Mb/sec. De dienst die Lanlogic aanbiedt, waarmee toegang - voor een enkelvoudige PC - tot het Internet verkregen wordt op basis van ADSL. Het koppelvlak op de router die de fysieke koppeling vormt tussen de router en het LAN van de Opdrachtgever. De eenheid van Lanlogic die de operationele verantwoordelijkheid heeft voor. De helpdesk is beschikbaar voor de contactpersoon van de Opdrachtgever en kan worden bereikt via de website van Lanlogic en telefonisch. De snelheid zoals die door Lanlogic wordt aangeboden. Door een te grote afstand tussen de locatie van de Opdrachtgever en de wijkcentrale van KPN of een ontoereikende kwaliteit van de KPN-infrastructuur, is het mogelijk dat de inregelsnelheid lager is dan de door de Opdrachtgever gevraagde snelheid van ADSL Economy. Netwerkelement dat toegang verschaft tot het Internet. Internet Protocol. Infrastructuur Randapparatuur: het aansluitpunt op de KPN-infrastructuur.

5 5/22 LAN Latency Het Local Area Network op locatie van de Opdrachtgever waarop PC s, printers, servers, e.d. zijn aangesloten. Tijd die verstrijkt vanaf het moment dat een gebruiker een verzoek doet aan een systeem tot het moment waarop het systeem antwoordt. Local Loop Opdrachtgever Opleverpunt Overeenkomst Randapparatuur Router Splitter Upstream Werkdag Wijkcentrale Het stuk bekabeling in het openbare telefonienetwerk van de Wijkcentrale naar de locatie van de Opdrachtgever. De partij die met Lanlogic een overeenkomst heeft gesloten. Het einde van de bekabeling dat gebruikt wordt om het IS/RA-punt van KPN Telecom te verbinden met de randapparatuur van Lanlogic. Het opleverpunt wordt gekoppeld aan de Splitter. De overeenkomst of ondertekend opdrachtformulier op grond waarvan Lanlogic de dienst levert. Alle apparatuur die als onderdeel van op locatie bij de Opdrachtgever wordt geïnstalleerd. Het netwerkelement dat door Lanlogic op locatie van de Opdrachtgever ter beschikking wordt gesteld en ervoor zorgt dat informatiepakketten door het netwerk van de bron naar de PC worden gebracht. Het onderdeel dat de koppeling verzorgt tussen het opleverpunt en de ADSLinterface op de router. De splitter is geschikt om telefonieverkeer naast de ADSL-verbinding mogelijk te maken (dit geldt alleen indien gekozen is voor het behouden van de spraakdiensten van KPN Telecom). De stroom aan informatie die de Opdrachtgever naar het Internet stuurt (bijvoorbeeld het versturen van ), uitgedrukt in Kb/sec en Mb/sec. Maandag tot en met vrijdag, behalve alle Nederlandse nationale feestdagen. Centrale van KPN Telecom waar de locatie van de Opdrachtgever direct op aangesloten is.

6 6/22 3 ADSL ECONOMY NADER TOEGELICHT is speciaal ontwikkeld voor eindgebruikers die een enkelvoudige PC permanent tegen vaste kosten per maand met het Internet willen verbinden. Lanlogic zorgt ervoor dat uw telefoonlijn geschikt gemaakt wordt voor ADSL. Lanlogic zorgt er ook voor dat u snel in het bezit bent van het optionele Doe Het Zelf-pakket. Dit pakket bevat alles dat nodig is voor uw ADSL-aansluiting: 1. Ethernet/USB-router 2. Splitter 3. Bekabeling 4. Aansluitdoos en aansluitstekker 5. Duidelijke en overzichtelijke handleiding op cd-rom Indien gewenst kan Lanlogic een installatiemonteur aansturen om het Doe Het Zelfpakket bij u te komen installeren. De locatie waarvoor aangevraagd wordt, moet zich bevinden in het verzorgingsgebied van Lanlogic. Lanlogic levert binnen haar verzorgingsgebied DSL van BBned en DSL van KPN Bitstream. Bitstream-lijnen worden geleverd op locaties waar geen BBned-lijnen leverbaar zijn. Dit kan bepaald worden aan de hand van de postcodetool die via de website van Lanlogic beschikbaar is. Het is mogelijk om te upgraden naar Lanlogic Internet Access Business DSL. Het is niet mogelijk om van één van deze pakketten te downgraden naar. biedt: 1. Snelle en betrouwbare toegang tot het Internet op basis van ADSL voor een enkelvoudige PC. 2. Behoud van spraakdiensten van KPN Telecom (linesharing). 3. Uitgebreide keuze in de af te nemen snelheden. 4. Eén vast, door DHCP toegewezen, IP-adres. 5. Professionele, op werkdagen geopende, helpdesk. 6. Hoog beschikbaarheidniveau. 7. Scherpe prijsstelling. 8. Verkeersonafhankelijke kosten.

7 7/ Het -pakket is een laagdrempelige zakelijke Internetservice en is bestemd voor het aansluiten van één PC op het Internet. In tegenstelling tot het inbellen op basis van ISDN of PSTN (analoog) kan met ADSL tot 32 keer sneller¹ informatie van het Internet worden opgehaald. wordt aangeboden over de vaste telefonie-infrastructuur van KPN Telecom. ADSL kan in combinatie met het behouden van de spraakdiensten van KPN Telecom aangeboden worden (linesharing). Dit betekent dat de spraak- en faxdiensten van KPN Telecom over dezelfde koperlijn gaan als het ADSL-signaal. U hoeft in dit geval geen nieuwe telefoonlijn aan te vragen of een bestaande lijn vrij te maken. Indien ervoor gekozen wordt om Lanlogic niet in combinatie met het behouden van spraakdiensten af te nemen, zal een PSTN- of ISDN-telefoonlijn aangevraagd of vrijgemaakt moeten worden. De eventueel op de lijn aanwezige spraak- en faxdiensten zullen dan beëindigd worden op het moment dat Lanlogic de betreffende lijn van KPN overgedragen heeft gekregen. Indien Lanlogic in combinatie met het aanvragen van een nieuwe lijn afgenomen wordt, zal Lanlogic deze lijn geschikt maken voor ADSL. Het zal dan ook niet mogelijk zijn om de spraakdiensten hierop te kunnen behouden. Het opheffen van een spraakdienst over een bestaande telefoonlijn bij KPN Telecom zal door Lanlogic worden verzorgd. KPN Telecom heeft in haar voorwaarden een minimale contractsperiode opgenomen van twaalf maanden. KPN Telecom zal voor een eventuele resterende contractsperiode abonnementskosten in rekening brengen. Wanneer KPN Spraak diensten worden stopgezet, wordt door Lanlogic voor de verbinding aanvullende non-linesharing kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het koperpaar zonder KPN Telefonie. ISDN Analoog (PSTN) ADSL met behoud van spraakdiensten Ja Ja ADSL zonder behoud van spraakdiensten Ja Ja ¹ De snelheden die de eindgebruiker ervaart, zijn afhankelijk van de drukte op de netwerken van BBned en van derden.

8 is in een aantal varianten beschikbaar: 512/256 Kbps (down-/upstream)² Ja? DATUM 8/ /512 Kbps (down-/upstream)² Ja 2048/1024 Kbps (down-/upstream)² Ja /1024 Kbps (down-/upstream)² Ja (op Bitstream locaties is alleen een upstream van 512Kbps beschikbaar) /1024 Kbps (down-/upstream)² Ja (alleen beschikbaar op BBned locaties) 16-24Mb/1Mb (down-/upstream)² Nee Router inclusief Optioneel: Doe Het Zelf-pakket Helpdesk Ja, op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur Beschikbaarheid - Levertijden < 25 dagen Volledige installatie op locatie optioneel: Doe Het Zelf-pakket wordt dan door monteur geïnstalleerd Aansluiten meerdere PC s mogelijk Nee Vast IP-adres Ja, op basis van DHCP ²De snelheden worden bruto geleverd. Bij deze snelheden wordt geen rekening gehouden met de verliezen van IP- en ATMprotocollen. De nettosnelheid kan berekend worden door vijftien tot twintig procent van de brutosnelheid af te halen.

9 9/ Opbouw van is opgebouwd uit een aantal elementen en omvat een aantal randvoorwaarden. Onderstaand zijn deze elementen en randvoorwaarden beschreven, evenals elementen die niet onder vallen. 3.3 Elementen die onder vallen Telefoonlijn DSL-diensten worden aangeboden over de vaste telefonie-infrastructuur van KPN Telecom. ADSL kan in combinatie met het behouden van de spraakdiensten van KPN Telecom aangeboden worden (linesharing). Dit betekent dat de spraak- en faxdiensten van KPN Telecom over dezelfde lijn gaan als het ADSL-signaal. U hoeft in dit geval geen telefoonlijn vrij te maken. ADSL met behoud van spraakdiensten is mogelijk op zowel PSTN- (analoge) als ISDN-verbindingen. Op verzoek van de Opdrachtgever kan zonder behoud van de spraakdiensten aangevraagd worden. Hiervoor is een telefoonlijn nodig die niet voor andere doeleinden gebruikt wordt, zoals fax- en telefoonverkeer. Tevens wordt geleverd bij een KPN Telecom Bel Budget abonnement. Is er reeds een telefoonlijn op de locatie van de contractant aanwezig die voor vrijgemaakt kan worden, dan zal Lanlogic de spraakdienst over de betreffende telefoonlijn bij KPN Telecom opzeggen. Is er geen telefoonlijn aanwezig, dan kan dit door de Opdrachtgever bij KPN Telecom aangevraagd worden. Nieuwe lijn aanvragen De Opdrachtgever kan tijdens het bestellen van een Lanlogic Internet Access DSL dienst aangeven of Lanlogic een nieuwe lijn moet aanleveren. Deze lijn zal direct geschikt gemaakt worden voor ADSL. Hierdoor is het behouden van de spraakdiensten van KPN Telecom niet mogelijk. Lanlogic zal alleen deze lijn opleveren indien: 1. De lijn zonder graafwerkzaamheden door KPN geleverd kan worden (Type 1). 2. De lijn met kleine graafwerkzaamheden door KPN geleverd kan worden (Type 2). Lanlogic zal geen dienst opleveren indien: 1. De lijn met grote graafwerkzaamheden door KPN opgeleverd zou worden. Indien er alleen een lijn geleverd kan worden door KPN waarbij grote graafwerkzaamheden aan te pas komen, zal Lanlogic overgaan tot het annuleren van de aanvraag, waarbij geen kosten in rekening gebracht zullen worden aan de Opdrachtgever.

10 10/22 Indien de lijn geleverd kan worden zonder of met kleine graafwerkzaamheden, zal Lanlogic de order verder in behandeling nemen. De Opdrachtgever zal eenmalig een bedrag toegerekend krijgen, afhankelijk of het geen of kleine graafwerkzaamheden betreft. Dit zijn op voorhand vastgestelde kosten en die terug te vinden zijn in de prijslijsten. Bij het online aanvragen van een Lanlogic Internet Access DSL dienst, inclusief het aanvragen van een nieuwe lijn, wordt standaard rekening gehouden met een Type 2- oplevering. Bij het daadwerkelijk opleveren van de telefoonlijn kunnen de uiteindelijke installatiekosten dus lager uitvallen, indien een Type 1-oplevering heeft plaatsgevonden. Router Lanlogic levert op aanvraag van de Opdrachtgever de benodigde apparatuur, zoals router, splitter en handleiding. De router is geen onderdeel van de dienstverlening, maar kan wel door Lanlogic aan de Opdrachtgever geleverd worden. De router zal geleverd worden in een Doe Het Zelf-pakket. Het Doe Het Zelf-pakket kan op verzoek ook geïnstalleerd worden door een installatiemonteur van Lanlogic. Het IS/RA-punt is het koppelvlak van. Lanlogic maakt gebruik van de volgende routers ten behoeve van : 1. Allied Data CopperJet poorts Ethernet/USB ADSL over PSTN. 2. Allied Data CopperJet poorts Ethernet/USB ADSL over ISDN. Kiest u ervoor om de router niet bij Lanlogic af te nemen, dan gelden de volgende voorwaarden: 1. de door de Opdrachtgever aangesloten router dient voor te komen op de lijst van goedgekeurde CPE s, zoals die op aanvraag verkrijgbaar is. 2. de door Lanlogic goedgekeurde CPE moet voorzien zijn van de vermelde firmwareversie, zoals die op de lijst van goedgekeurde CPE s is opgenomen. De volgende garanties zijn van toepassing op door Lanlogic geleverde apparatuur: garantie via Lanlogic op router+voeding is 1 jaar na ontvangst router pakket. garantie via leverancier op router+voeding is 2 jaar na ontvangst router pakket. garantie via Lanlogic op rma router+voeding is 3 maanden na ontvangst router pakket

11 11/22 Installatie door installatiemonteur Op verzoek van de Opdrachtgever kan Lanlogic de installatie verzorgen van het Doe Het Zelf-pakket door het aansturen van een installatiemonteur. Het volgende is hierop van toepassing: 1. Het Doe Het Zelf-pakket zal door de installatiemonteur meegenomen en geïnstalleerd worden. 2. Bekabeling benodigd tussen het IS/RA-punt van KPN en het opleverpunt wordt voor de eerste twintig meter kosteloos door Lanlogic aangelegd. Elke volgende meter wordt op basis van een vast tarief per meter ( EUR 3,50) aan de Opdrachtgever doorbelast. 3. De bekabeling zal in het zicht worden gelegd waarbij er geen hak-, breek-, timmer-, schilder-, boor-, frees-, of andere werkzaamheden worden uitgevoerd. 4. De gehele installatie wordt aangelegd binnen één pand. 5. De DSL-router wordt op maximaal anderhalve meter van de werkplek/pc van de Opdrachtgever geplaatst. 6. De DSL-router zal alleen via de ethernetaansturing geïnstalleerd worden op de PC van de Opdrachtgever. Hiervoor zal de monteur de ethernetkaart in de PC van de aanpassen, zodat die automatisch een IP-adres verkrijgt. 7. De installatiemonteur zal behalve op de hierboven genoemde ethernetkaart verder geen configuraties aanpassen in het domein van de Opdrachtgever. 8. De Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van een correct geïnstalleerde en goed functionerende ethernetkaart. 9. De installatiemonteur zal een werkende verbinding via de ethernetaansturing van zijn of haar laptop laten zien, indien de Opdrachtgever geen PC beschikbaar heeft of indien de PC van de Opdrachtgever geen beschikbare ethernetkaart heeft. 10. De installatiemonteur zal alleen de ethernetkaart in Windows-gebaseerde systemen herconfigureren. 11. Lanlogic brengt geen veranderingen aan op de KPN-telefooncentrale of -verdeelkast. 12. De installatie op de PC van de eindgebruiker zal alleen uitgevoerd worden op een systeem dat voorzien is van het Microsoft Windows besturingssystemen met minimaal versie: Windows 95. Bekabeling De benodigde bekabeling en klein materiaal (connectoren, wall-outlet, etc.) worden door Lanlogic geleverd als onderdeel van het Doe Het Zelf-pakket.

12 12/22 Wireless Router (optioneel) Optioneel kan Lanlogic een wireless router (Hawking HWR54G) leveren welke ideaal toegepast kan worden voor thuiswerkoplossingen. Deze router heeft 4 10/100Mb ethernetpoorten, ondersteunt IEEE g/b standaarden voor wireless connecties en wordt geleverd met PCMIA kaart en USB wifi module. De router wordt verstuurd als Doe-het- Zelf pakket of kan worden geïnstalleerd op verzoek. Lanlogic biedt geen support op wireless routers. Hiervoor kan contact gezocht worden met Hawking Technologies op 0900 HAWKING. Tevens verzorgt Hawking RMA bij defecte hardware. Internet Access Na installatie van de router krijgt u via de Internet Gateway van Lanlogic toegang tot het Internet. IP-adres Lanlogic voorziet de Opdrachtgever van één vast IP-adres. Het IP-adres wordt op basis van DHCP uitgegeven aan de Opdrachtgever. verzenden Voor verzending van stelt Lanlogic een smtp server beschikbaar voor haar klanten op: smarthost.lanlogic.nl Anti-Virus dienstverlening Alle die verstuurd wordt via smarthost.lanlogic.nl zal worden gescanned op virussen. Deze dienstverlening verloopt volledig automatisch en zal niet kunnen worden gedeactiveerd op individueel klantniveau. Lanlogic verwacht zodoende haar klanten een veiligere Internet ervaring te kunnen leveren en tevens haar eigen systemen schoon te houden. Helpdesk De professionele helpdesk van Lanlogic is op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Ook is het mogelijk om via de website support.lanlogic.nl vragen te stellen of incidenten te rapporteren. Hierop heeft Lanlogic een helpomgeving ontworpen met daarin de meest voorkomende vragen en antwoorden. Hier kan de Opdrachtgever gebruik van maken om zo sneller en gemakkelijker aan de antwoorden op de vragen te komen.

13 3.4 Elementen die niet onder vallen DATUM 13/22 Upgraden Bij het upgraden van de dienst naar één van de hogere diensten van Lanlogic (Business DSL), dient de Opdrachtgever zelf te zorgen voor een geschikt modem of geschikte router. De modem of router moet voldoen aan de eisen zoals deze gesteld zijn op de beschikbare goedgekeurde modem- en routerlijst. De contractant krijgt voor de duur van de nieuwe overeenkomst een gebruikersnaam/wachtwoord-combinatie om toegang tot het Internet te verkrijgen. Zowel de analoge (820) als ISDN (821) Doe Het Zelf-pakketten kunnen gebruikt worden voor de hogere diensten van Lanlogic. Deze dienen geherconfigureerd te worden. Volg de stappen op de installatie-cd-rom. 3.5 Overzicht

14 14/22 4 AANVRAAG EN LEVERING 4.1 Aanvraag Aanvraag van is mogelijk via de website van Lanlogic (www.lanlogic.nl) of met een aanvraagformulier dat door Lanlogic is toegestuurd. De standaardlevertijden, zoals beschreven in deze dienstbeschrijving, zijn van toepassing vanaf het moment dat Lanlogic per aan de Opdrachtgever heeft bevestigd dat alle benodigde informatie en bescheiden voor zijn ontvangen. De afstand tussen de locatie van de Opdrachtgever en de wijkcentrale van KPN Telecom is één van de factoren die de daadwerkelijke snelheid van de ADSL-lijn bepaalt. De afstand tot de wijkcentrale in combinatie met de kwaliteit van het koperpaar beperken mogelijk de beschikbare ADSL-snelheid voor de Opdrachtgever. Tijdens de postcodecheck in het registratieproces wordt aangegeven welke snelheden theoretisch mogelijk zijn, gelet op de afstand tussen de locatie van de Opdrachtgever en de wijkcentrale van KPN Telecom. Aanvraag van een DSL aansluiting bij een andere ISP/Telco naar Lanlogic (telco/telco migratie) is mogelijk. Indien de latende ISP een BBned ISP betreft, kan enkel de bestaande configuratie worden overgezet. In andere gevallen kan een gehele nieuwe dienst worden aangevraagd. Een aanvraag voor het overzetten van een bestaande DSL aansluiting bij een andere ISP naar Lanlogic is alleen mogelijk als Opdrachtgever het juiste KPN service ID aanlevert tijdens aanvraag. Indien het KPN service-id niet juist is ingevoerd zal de aanvraag als nieuwe aanvraag worden behandeld. Tijdens de aanvraagprocedure kan een voorkeur opgeven worden voor de gewenste installatiedatum. Lanlogic zal zich vervolgens inspannen om op die datum op te leveren. 4.2 Levering Voor de installatie van levert Lanlogic op verzoek van de Opdrachtgever een Doe Het Zelf-pakket. Dit pakket omvat: 1. Een ethernet/usb-router. 2. Een splitter. 3. Bekabeling. 4. Een aansluitdoos en aansluitstekker. 5. Een duidelijke en overzichtelijke handleiding op cd-rom.

15 15/22 De PC die aangesloten wordt op, moet minimaal voldoen aan de volgende eisen (maar hangt af van het type interface dat gebruikt zal worden): 1. PC met minimaal een Pentium II-processor MB vrij RAM-geheugen en 40MB vrije ruimte op de harde schijf. 3. CD-rom-drive. 4. Een vrije en beschikbare USB-interface. 5. Een vrije en beschikbare ethernet-interface. 6. Windows 95, 98, 98SE, ME, NT, 2000, XP of Macintosh besturingsysteem. Lanlogic is niet verantwoordelijk voor wijzigingen in de lijneigenschappen die ontstaan na het migreren van de lijn naar of een poging daartoe en heeft ook geen verplichtingen ten aanzien van het terugbrengen van de lijn naar oude eigenschappen bij beëindiging van. Vertragingen bij toeleveranciers van Lanlogic of andere tekortkomingen in de nakoming van toeleveranciers van Lanlogic dienen te worden gekwalificeerd als overmacht van Lanlogic in de zin van de toepasselijke algemene voorwaarden. 4.3 DSL niet leverbaar Indien blijkt dat een door de Opdrachtgever opgegeven ISDN/PSTN-aansluiting niet geschikt is voor Lanlogic Internet Access DSL, dan kan de order kosteloos geannuleerd worden. Indien Opdrachtgever een Doe-het-zelf pakket hiervoor heeft ontvangen, mag de Opdrachtgever het Doe-het-zelf pakket onder rembours, zodat Lanlogic de verzendkosten voor haar rekening neemt, compleet, in goede staat en in originele verpakking terug sturen naar Lanlogic. Lanlogic zal de door de Opdrachtgever betaalde kosten voor het pakket zo spoedig mogelijk crediteren. Als blijkt dat het pakket in een dusdanige staat is dat het niet meer kan worden ingezet, dan kan daarvoor een vergoeding ter waarde van het pakket - niet per se de commerciële - in rekening worden gebracht. 4.4 Veranderen van pakket Het is binnen mogelijk de snelheid te veranderen. Verhogen en verlagen van de snelheid is te allen tijde mogelijk. te allen tijde na contractsduur Verhogen snelheid Ja Ja Verlagen snelheid Ja Ja Tevens is het mogelijk om te upgraden naar één van de hogere diensten als Business DSL (zie 3.4). Meer informatie over Lanlogic Internet Access Business DSL is te vinden op de website van Lanlogic (www.lanlogic.nl). Veranderingen in de configuratie zal steeds geschieden volgens de algemene voorwaarden en binnen de randvoorwaarden van deze dienstbeschrijving.

16 16/22 5 INGEBRUIKNAME Nadat besteld is en Lanlogic alle benodigde documentatie ontvangen heeft, wordt u hiervan middels een op de hoogte gebracht. Indien alle activiteiten door Lanlogic en derde partijen, zoals KPN Telecom zijn afgerond, wordt -indien besteldhet Doe Het Zelf-pakket eveneens toegestuurd. In dit pakket vindt u alles om snel en gemakkelijk gebruik te kunnen maken van. Indien u voor een installatiemonteur heeft gekozen, dan zal de installatiemonteur het Doe Het Zelf-pakket meenemen en bij u installeren.

17 17/22 6 OPZEGGEN ADSL ECONOMY kan uitsluitend opgezegd worden door personen die door de Opdrachtgever daarvoor geautoriseerd zijn. Lanlogic zal hen via een opzegformulier toesturen, dat ondertekend en van een datum voorzien naar Lanlogic teruggestuurd moet worden. Lanlogic zal vervolgens tot opzegging van de dienstverlening overgaan. De initiële contractduur voor elke aansluiting is twaalf maanden. Opzeggen van elke individuele aansluiting binnen de initiële contractsduur is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van drie kalendermaanden. De maandelijkse vergoedingen voor de resterende contractsduur worden vervolgens eenmalig in rekening gebracht. Betaling in de gebruikelijke termijnen is vervolgens mogelijk. Opzeggen na afloop van de initiële contractduur is mogelijk tegen het einde van een kalendermaand met inachtneming van een opzegtermijn van drie kalendermaanden. Bij verhuizing van de Opdrachtgever naar een locatie die niet onder het verzorgingsgebied van BBned valt, wordt de individuele opgezegd volgens de hierboven beschreven regels. Bij verhuizing van de contractant naar een locatie die wel onder het verzorgingsgebied van BBned valt, geldt dat afsluit- en aansluitkosten in rekening worden gebracht. Afsluiten en aansluiten zal steeds geschieden tegen de voorwaarden en beperkingen van de overeenkomst, de algemene voorwaarden en deze dienstbeschrijving. De kosten van tussentijdse afsluitingen en aansluitingen als gevolg van verhuizingen van de eindgebruiker worden tegen de bij Lanlogic gebruikelijke tarieven in rekening gebracht.

18 18/22 7 HELPDESK De helpdesk van Lanlogic is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. Incidenten betreffende kunnen via 24 uur per dag en 7 dagen per week worden gemeld. Herstel vindt plaats tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Responstijden met betrekking tot het aangemelde incident zijn - tijdens de openingstijden van de helpdesk - minder dan 24 uur. Lanlogic verplicht zich de dienst zo snel als mogelijk te herstellen.

19 19/22 8 LEVERTIJDEN De levertijd van is onder meer afhankelijk van de ter beschikking stelling van de Local Loop door KPN aan BBned. Elke vertraging in de levering van die voortkomt uit de vertraagde terbeschikkingstelling door KPN van de Local Loop valt niet onder de verantwoordelijkheid van Lanlogic. De volgende levertijden worden nagestreefd: - Lanlogic Internet Access : 25 werkdagen Indien gekozen is voor het aanvragen van een nieuwe lijn, wordt de levertijd verlengd. Dit is afhankelijk van de tijd die KPN nodig heeft om de nieuwe lijn op te leveren.

20 20/22 9 ONDERHOUDSVENSTER Interrupties van als gevolg van onderhoud worden minimaal 24 uur voor aanvang van de onderhoudswerkzaamheden op de website van Lanlogic gepresenteerd. Regulier onderhoud wordt uitgevoerd op woensdag en zondag tussen en uur.

21 21/22 10 BESCHIKBAARHEID Hoewel Lanlogic haar organisatie en netwerken zodanig heeft ingericht dat de kans op storingen minimaal is, worden over geen garanties af gegeven.

22 22/22 11 TARIEVEN Lanlogic factureert de contractant per kwartaal en vooraf. De facturering van de individuele vangt zeven dagen nadat de lijn geprovisioned is aan. Het tarief voor BBeyond Economy bestaat uit de volgende elementen: 1. Eenmalige kosten voor het Doe Het Zelf-pakket. 2. Installatiekosten voor het Doe Het Zelf-pakket door een installatiemonteur. 3. Maandelijks abonnement. 4. Setup-kosten. 5. Wijzigingskosten. 6. Annuleringskosten. 7. Af- en aansluitkosten. 8. Verhuiskosten. 9. Kosten aanvraag nieuwe lijn. Prijsinformatie over is beschikbaar op de website van Lanlogic (www.lanlogic.nl). Op uw dienst is van toepassing de prijs zoals geoffreerd door uw Lanlogic account manager, danwel de prijs zoals aangegeven op de datum van online bestellen via de website van Lanlogic. Indien Opdrachtgever de geplaatste aanvraag intrekt voordat de Dienst door Lanlogic is geactiveerd, dan heeft Lanlogic het recht de door haar gemaakte kosten aan Opdrachtgever in rekening te brengen. De contractduur start op de datum dat de Dienst door Lanlogic wordt geactiveerd en hiermee actief wordt voor facturatie.

Dienstbeschrijving. Business DSL

Dienstbeschrijving. Business DSL Internet Access Dienstbeschrijving Document: Internet Access - Dienstbeschrijving Versie: 3.10 Datum: 2/25 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING... 3 2 DEFINITIES... 4 3 BUSINESS DSL NADER TOEGELICHT... 6 3.1

Nadere informatie

SDSL.bis. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

SDSL.bis. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 SDSL.bis Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is SDSL.bis?... 3 1.2. Hoe werkt SDSL.bis?... 3 1.3. Wat zijn de leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

uw ICT partner ADSL Home en Business

uw ICT partner ADSL Home en Business uw ICT partner ADSL Home en Business ADSL Home en Business Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 1.0 Introductie 2 1.1 Wat is DSL 2 1.2 Hoe werkt DSL 2 1.3 ADSL is de Asymmetrische variant van de DSL techniek

Nadere informatie

Dienstbeschrijving PSTN-ISDN2

Dienstbeschrijving PSTN-ISDN2 Voice Connect Dienstbeschrijving Document: Voice Connect - Dienstbeschrijving Versie: 1.5 Datum: 2/22 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING... 3 2 DEFINITIES... 4 3 FUNCTIONELE BESCHRIJVING... 7 4 OPBOUW VAN

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. Internet op Maat... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 (x)dsl- verbindingen... 3 1.2.1 ADSL... 3 1.2.2 VDSL... 4 1.2.3 SDSL... 4 1.3 Ethernet- Acces op basis van koper... 4 1.4 Glasvezel (Fiber

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. Glasvezel Eindhoven BV

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. Glasvezel Eindhoven BV Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting Glasvezel Eindhoven BV www.glasvezeleindhoven.nl Versie 0.7 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 4 3. DIENST BESCHRIJVING... 5 4 SCOPE VAN DE DIENST...

Nadere informatie

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 1 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Pinterminals en bandbreedte... 4 2.1.1 Pinterminals...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. van de. Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A.

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. van de. Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A. Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting van de Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A. Versie 0.3 juli 2015 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 3 3. DIENST BESCHRIJVING... 4 4 SCOPE VAN

Nadere informatie

Handleiding DSL Access Versatel

Handleiding DSL Access Versatel Handleiding DSL Access Versatel INHOUDSOPGAVE 1. 1.1. INSTALLATIE...3 Installatie door monteur...3 1.2. Doe-het-zelf installatie...3 1.2.1 Het doe-het-zelf pakket... 3 1.2.2 Installatie splitter... 4 1.2.3

Nadere informatie

Extended Ethernet (SDSL.bos)

Extended Ethernet (SDSL.bos) Extended Ethernet (SDSL.bos) Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Copyright The Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1... 3 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is SDSL.bis?...

Nadere informatie

Internet toegang op het netwerk via ADSL ADSL

Internet toegang op het netwerk via ADSL ADSL Internet toegang op het netwerk via ADSL ADSL 1 4IT + INTERMAX = DSL... - 3-1.1 INTERMAX BV...- 3-2.1 OVER ADSL...- 3-3 PRODUCT INFORMATIE... - 4-3.1 ABONNEMENTSVORMEN...- 4-3.2 AANSCHAF MODEM/ROUTER...-

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

Extended Ethernet. uw ICT partner

Extended Ethernet. uw ICT partner Extended Ethernet uw ICT partner Extended Ethernet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1.0 Introductie...2 1.1 Wat is Extended Ethernet...2 1.2 Hoe werkt Extended Ethernet...2 1.3 Wat zijn de leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Zakelijk Internet Asymmetrisch Dienstbeschrijving

Zakelijk Internet Asymmetrisch Dienstbeschrijving Tele2 Zakelijk Postbus 22697 1100 DD Amsterdam T 020-750 10 00 F 020-750 10 01 tele2.nl/zakelijk Kvk Amsterdam 33303418 Tele2 Zakelijk is een handelsnaam van Tele2 Nederland B.V. Dienstbeschrijving 2 van

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup Juni 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Abonnementen... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 4 Geografische dekking... 4 Minimaal dataverkeer...

Nadere informatie

Commerciële Dienstbeschrijving Zakelijk Alarm op een breedbandverbinding van KPN juni 2014

Commerciële Dienstbeschrijving Zakelijk Alarm op een breedbandverbinding van KPN juni 2014 1 Commerciële Dienstbeschrijving Zakelijk Alarm op een breedbandverbinding van KPN juni 2014 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Voordelen... 3 2 Functionele beschrijving... 5 2.1 Hoe

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DSL van Solcon

Dienstbeschrijving DSL van Solcon Dienstbeschrijving DSL van Solcon Oktober 2012 Dienstbeschrijving DSL van Solcon Inleiding Deze dienstbeschrijving geeft weer wat de dienst ADSL van Solcon omvat. Deze dienstbeschrijving maakt deel uit

Nadere informatie

Multiple PVC. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Multiple PVC. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Multiple PVC Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoud Hoofdstuk 1... 3 1.0 Introductie... 3 1.1 Voordelen van een dual pvc... 3 1.2 Ruime keuze... 3 1.3 Wat is een SLA?...

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden. Office Basis

Aanvullende Voorwaarden. Office Basis Aanvullende Voorwaarden Office Basis artikel 1 - Definities De in de Algemene Basisvoorwaarden Ziggo, de Aanvullende Voorwaarden Ziggo Telefonie en de Aanvullende Voorwaarden Ziggo Internet gebruikte en

Nadere informatie

BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten. Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007

BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten. Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007 BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 4 3. DIENST BESCHRIJVING... 5 4. SCOPE VAN DE DIENST... 6 EINDGEBRUIKERDOMEIN...

Nadere informatie

NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, maart 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Telerati: Meesters in Telecom Bezoekadres: Papenstraat 26 7411 ND Deventer Postadres: 1 e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer Tel: 085 888 1761

Nadere informatie

VDSL Techinsche Dienstbeschrijving. Versie : 0.1 Datum : 27 augustus 2010. Copyright divinet.nl 2010 www.divinet.nl info@divinet.

VDSL Techinsche Dienstbeschrijving. Versie : 0.1 Datum : 27 augustus 2010. Copyright divinet.nl 2010 www.divinet.nl info@divinet. VDSL Techinsche Dienstbeschrijving Versie : 0.1 Datum : 27 augustus 2010 Pagina 2 van 10 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Technische kenmerken VDSL... 3 1.1.1 Netwerkstructuur...

Nadere informatie

Inhoud. 2 Specificaties 6 2.1 Bandbreedte 6 2.1.1 Telefonienetwerk 6 2.1.2 Glasvezel 6 2.2 Overboeking 7

Inhoud. 2 Specificaties 6 2.1 Bandbreedte 6 2.1.1 Telefonienetwerk 6 2.1.2 Glasvezel 6 2.2 Overboeking 7 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Wat is Qfast Internet? 3 1.2 Hoe werkt Qfast Internet? 4 1.3 Extra mogelijkheden met Qfast Internet 4 1.3.1 Domeinnaam 4 1.3.2 Webhosting 4 1.3.3 Anti-virus en spamfilter 5 1.3.4

Nadere informatie

Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 FttH Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Definities... 3 2. Dienstbeschrijving... 4 2.1. Overzicht van de FttH diensten... 4 2.2. Looptijd

Nadere informatie

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015 Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access Tarieven vanaf januari 2015 Inhoud Inleiding 3 Digitaal standaard / DigiStream 2048 4 Tariefstructuur 5 Tarieven 7 (City) Premium Access 8

Nadere informatie

Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving (X)DSL Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: November 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties.

Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties. Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties. Coöperatieve vereniging Glasnet Kaatsheuvel U.A. 23 juni 2015, Versie 2.2 Coöperatieve vereniging Glasnet Kaatsheuvel U.A Inhoud Bladzijde

Nadere informatie

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA WLR / CPS Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden... 4 1.1 Matrix verantwoordelijkheden... 4 2. Service Assurance... 4 2.1 Impact

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel

Dienstbeschrijving Glasvezel Dienstbeschrijving Glasvezel RoutIT Datum: December 2016 Versielog RoutIT Inleiding 21-4-2016 Kenmerken van Fiber 14-10-2013 Snelheden, VLAN s, Router 1-4-2016 Projectactiviteiten aansluiting glasvezelnetwerk

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. BBT Glasvezel

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. BBT Glasvezel Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting BBT Glasvezel www.secomhouse.nl Januari 2009 Versie 0.2 1 1. Introductie BBT Glasvezel biedt een breedbandige toegang over glasvezel aan voor de (tele) communicatiebehoeften

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement Artikel 1: Definities In de Service Level Agreement worden de definities uit artikel 1 van de Algemene Voorwaarden voor de levering van BV aan zakelijke gebruikers gehanteerd, daarnaast

Nadere informatie

Handleiding installatie router bij FiberAccess

Handleiding installatie router bij FiberAccess Handleiding installatie router bij FiberAccess (c) 2008 Signet B.V. 1 van 11 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inhoud verpakking...4 3 Aansluitschema...5 4 Aansluiten router...6 5 Aansluiten interne netwerk...7

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Voorbehoud... 3 2. Goedkoper Bellen in het kort... 4 2.1 Carrier Pre Selectie... 4 3. Functionele beschrijving... 5 3.1 Beschikbaarheid... 5 3.2 Telefoonnummers... 5

Nadere informatie

Handleiding Personal ADSL Access (ISDN)

Handleiding Personal ADSL Access (ISDN) Handleiding Personal ADSL Access (ISDN) INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 1.1. Welkom bij IntroWeb!...3 1.2. Doe-het-zelf pakket...3 2. INSTALLATIE SPLITTER... 4 2.1. Installatie ADSL modem...5 3. SYSTEEMCONFIGURATIE...

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie Installatiehandleiding Optibel telefonie Optibel adapter Sipura 2000 Inhoudsopgave 1 Het Optibel pakket 2 2 De Optibel adapter aansluiten 2 3 Vragen over uw aansluiting 5 4 Probleemwijzer 6 5 Mijn Optibel

Nadere informatie

Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie

Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie Service Level Agreement 3Bvoice Telefonie Versie: 1.0 2016 1 Definities De in de Aanvullende Voorwaarden 3BVoice gebruikte en gedefinieerde begrippen behouden hun betekenis in deze SLA, tenzij daarvan

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA EWAN Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud 1. Definities... 3 2. Domein/verantwoordelijkheden... 4 2.1 Netwerkoverzicht... 4 2.2 Matrix verantwoordelijkheden... 4 3. Service Assurance...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102

Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Optibel Breedband Telefonie Installatie- en Gebruikershandleiding SPA-2102 Gefeliciteerd met uw keuze voor Optibel telefonie. We hopen dat u tevreden zult zijn met onze service en zien er naar uit de komende

Nadere informatie

SLA Glasnet Veghel B.V. Datum: juli 2012 Versie: 2012.1 Document: SLA Glasnet Veghel B.V.

SLA Glasnet Veghel B.V. Datum: juli 2012 Versie: 2012.1 Document: SLA Glasnet Veghel B.V. SLA Glasnet Veghel B.V. Datum: juli 2012 Versie: 2012.1 Document: SLA Glasnet Veghel B.V. Inhoud 1. Dienstbeschrijving 3 1.1 Glasvezel van Glasnet Veghel B.V. 3 1.1.1. Netwerk 3 1.1.2. Facturering 3 1.2

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 4 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht dienst...

Nadere informatie

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, februari 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst FIFO Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Let op! Sluit de modem niet aan op een verlengde telefoonaansluiting op bijvoorbeeld de studeer- of woonkamer. De hoofdaansluiting is meestal in de me

Let op! Sluit de modem niet aan op een verlengde telefoonaansluiting op bijvoorbeeld de studeer- of woonkamer. De hoofdaansluiting is meestal in de me Aansluiten ADSL of VDSL modem Wanneer u uw internetverbinding gaat aansluiten dan heeft u een modem nodig. Het modem dient aangesloten te worden direct op de hoofdtelefoonaansluiting. Als de apparatuur

Nadere informatie

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013)

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 De dienst Extra Harde Schijf Online... 4 2.1 Opslagruimte... 4 2.2 Documentenbeheer... 4 2.3 Documenten

Nadere informatie

Dienstbeschrijving FTTH

Dienstbeschrijving FTTH Dienstbeschrijving FTTH RoutIT Datum: 2015 Versielog RoutIT Tabel overzicht FTTH diensten 29-4-2015 Specificaties 18-11-2016 Services 29-04-2015 2 Inhoudsopgave 1 Tabel diensten FTTH... 4 2 Specificaties...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 3 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht

Nadere informatie

Uw internetaansluiting

Uw internetaansluiting Studio Visual Steps Uw internetaansluiting Een overzicht van de mogelijkheden 1 Voorwoord Beste lezers en lezeressen, In deze gids krijgt u informatie over de verschillende aansluitmogelijkheden waaruit

Nadere informatie

Xenosite Breed. Dienstbeschrijving

Xenosite Breed. Dienstbeschrijving Xenosite Breed Dienstbeschrijving 0 Inhoud 1. Definities... 2 2. Inleiding... 3 3. Het dienstenpakket... 4 3.1 Internet... 4 3.2 PIN... 4 3.3 Telefonie (bellen)... 5 3.4 Faxen... 6 3.5 Fax to e-mail...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving FTTB

Dienstbeschrijving FTTB Dienstbeschrijving FTTB RoutIT Datum: 8 november 2016 Versielog RoutIT Start document 8-11-2016 2 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 4 2 Specificaties... 4 3 Services... 5 4 Algemene kaderzetting van deze dienstbeschrijving...

Nadere informatie

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN.

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN. ACN & Carrier pre-selectie 1. Wat is CPS (Carrier Pre-Selection; pre-selectie op de carrier van ACN)? Klanten kunnen een alternatieve aanbieder kiezen zonder dat ze een ander telefoonnummer krijgen, een

Nadere informatie

Dienstbeschrijving xdsl

Dienstbeschrijving xdsl Dienstbeschrijving xdsl RoutIT Datum: 2015 Versielog RoutIT Algemeen 30-10-2015 Technische specificaties 30-10-2015 Bestellen 30-10-2015 Bestellen: Migraties & Modificaties 22-05-2015 Oplevering & CPE

Nadere informatie

Digitale TV Op Maat. Dienstbeschrijving

Digitale TV Op Maat. Dienstbeschrijving Digitale TV Op Maat Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Dienstbeschrijving 1.2 Doelgroep 2. Opbouw van Digitale TV Op Maat 5 2.1 Het basisabonnement 2.2 Extra zenderpakketten 2.3 Op Maat

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Twin-tel

Leveringsvoorwaarden Twin-tel Leveringsvoorwaarden Twin-tel Versie: 1.0 Datum: 25-03-2013 Pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Scoop... 4 2.1. Binnen scoop van de opdracht.... 4 2.2. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst SB Vast-Mobiel Hosted... 3 1.3 Positionering dienst SB Vast-Mobiel

Nadere informatie

Service Level Agreement MTTM.nl

Service Level Agreement MTTM.nl Service Level Agreement MTTM.nl INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2 AARD EN OMVANG VAN HET SERVICE LEVEL... 2 ARTIKEL 3 UITGANGSPUNTEN... 2 ARTIKEL 4 HET LEVEREN VAN DIENSTEN DOOR MTTM...

Nadere informatie

Managed CPE (Customer Premise Equipment)

Managed CPE (Customer Premise Equipment) Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed CPE (Customer Premise Equipment) Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voordelen Managed CPE... 4 3 Managed CPE oplossing...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Vast internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 14 juni 2016 Inhoud 1 Dit is Vast Internet 3 2 Specificaties en verbindingen met bandbreedtegarantie 5 3 Specificaties overige

Nadere informatie

Gedurende de bestelprocedure wordt gecontroleerd of de klant een verbinding heeft op haar/zijn serviceadres.

Gedurende de bestelprocedure wordt gecontroleerd of de klant een verbinding heeft op haar/zijn serviceadres. ACN Internetpakket 1. Vereisten voor het bestellen van het ACN Internetpakket. Ten eerste dient u te controleren of er een ISRA-punt aanwezig is; de vier meest voorkomende ISRApunten zijn hieronder afgebeeld:

Nadere informatie

Als de installatie niet lukt

Als de installatie niet lukt Als de installatie niet lukt ADSL installatie cd-rom De ADSL installatie cd-rom is een hulpmiddel om problemen bij het installeren van ADSL op te lossen. Door het stellen van vragen analyseert de cd-rom

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen?

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? Veel gestelde vragen 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kan ik besparen met Optibel? 3. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen beloven. Kan dat ook? 4. Hoe zit het met de

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT MijnASP Versie 04-01-2008 Pagina:1 1 DEFINITIES Beschikbaarheid CPE Gepland onderhoud Responstijd Elipstijd Kantooruren Klant apparatuur Non-performance penalty Onderhoudsvenster

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Pinnen over IP Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Pinnen over IP Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Pinnen over IP Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ADSL Starter. welkom bij. Orange installatiehandleiding. Speedtouch Ethernet PSTN modem. Orange

ADSL Starter. welkom bij. Orange installatiehandleiding. Speedtouch Ethernet PSTN modem. Orange welkom bij ADSL Starter Orange installatiehandleiding Orange Speedtouch Ethernet PSTN modem 1 inhoudsopgave 1> 2> introductie voordat u begint...04 aansluiting 2.1 Hoofd-telefoonstopcontact zoeken...06

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Connect Secure

Dienstbeschrijving Connect Secure CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Connect Secure Versie 1 Maand: Juli 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Algemene informatie Connect

Nadere informatie

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid.

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid. Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

Mxstream. Quick guide voor ISDN-lijn

Mxstream. Quick guide voor ISDN-lijn Quick guide voor ISDN-lijn Quick guide ISDN 1 NT1 bepalen 2 NT1 losnemen Waar bevindt de NT1 zich? 1. In de meterkast. 2. In de woonkamer. Hoe ziet de NT1 eruit? 1. NT1 type S1 of S2. 2. NT1 type S3 of

Nadere informatie

Service Level Agreement Managed Voice

Service Level Agreement Managed Voice Service Level Agreement Managed Voice Dit document beschrijft het Service Level Agreement (SLA) voor de dienst Managed Voice. Het beschrijft de scope van verantwoordelijkheid, de serviceniveaus, de responstijden,

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

ADSL VDSL VDSL Bonding

ADSL VDSL VDSL Bonding Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de router op uw Local Area Network (LAN) installeert en verbinding maakt met het internet. Er wordt uitgelegd hoe

Nadere informatie

1Aansluiting van de ADSL modem op uw telefoonlijn

1Aansluiting van de ADSL modem op uw telefoonlijn 123 - Installatiegids SpeedTouch 780/716v5 WLversie 1.3 Deze korte handleiding beschrijft alleen een aantal basiszaken om de router online te kunnen krijgen en te kunnen telefoneren. Raadpleeg de uitgebreide

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Alarm over IP Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is Alarm over IP?... 3 1.2. Waarom lanceert The VOIP Company

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Procesbeschrijving Naam document : Procesbeschrijving dataverbinding Versienummer : 3.3 Auteur : Ingrid de Bont Datum : 1-10-2013 Status : Concept

Procesbeschrijving Naam document : Procesbeschrijving dataverbinding Versienummer : 3.3 Auteur : Ingrid de Bont Datum : 1-10-2013 Status : Concept Procesbeschrijving Naam document : Procesbeschrijving dataverbinding Versienummer : 3.3 Auteur : Ingrid de Bont Datum : 1-10-2013 Status : Concept Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Het proces in één oogopslag...

Nadere informatie

Opdrachtgever: een aansluitpunt waarop gebruik kan worden gemaakt van een vaste openbare Telefoondienst;

Opdrachtgever: een aansluitpunt waarop gebruik kan worden gemaakt van een vaste openbare Telefoondienst; AANVULLENDE VOORWAARDEN 088 DIENSTEN EN - FACILITEITEN ARTIKEL 1 BEGRIPSBEPALINGEN In deze Aanvullende Voorwaarden hebben de volgende begrippen de daarbij aangegeven betekenis. 088 Dienst : de dienst van

Nadere informatie

1Aansluiting van de ADSL modem op uw telefoonlijn

1Aansluiting van de ADSL modem op uw telefoonlijn 123 - Installatiegids SpeedTouch 716v5 WL versie 1.0 Deze korte handleiding beschrijft alleen een aantal basiszaken om de router online te kunnen krijgen en te kunnen telefoneren. Raadpleeg de uitgebreide

Nadere informatie

1 Introductie... 4. 2 Starten... 5. 2.1 Uw computer aansluiten... 5. 2.2 Instellingen op uw computer voor Windows Vista en 7... 6

1 Introductie... 4. 2 Starten... 5. 2.1 Uw computer aansluiten... 5. 2.2 Instellingen op uw computer voor Windows Vista en 7... 6 Inhoudsopgave 1 Introductie... 4 2 Starten... 5 2.1 Uw computer aansluiten... 5 2.2 Instellingen op uw computer voor Windows Vista en 7... 6 2.3 Instellen andere besturingssystemen... 9 3 Aanmelden KennisGlas...

Nadere informatie

Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl. -hierna te noemen MTTM Group BV-

Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl. -hierna te noemen MTTM Group BV- Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl -hierna te noemen MTTM Group BV- 0 INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... FOUT! BLADWIJZER NIET ARTIKEL

Nadere informatie

Voorwaarden dienstverlening

Voorwaarden dienstverlening Voorwaarden dienstverlening 0 Voorwaarden dienstverlening Compaan is een dienst van Servicepoort B.V. Versie van 19 maart 2014 (1.0) Artikel 1: Definities 1. Compaan: De tablet computer inclusief software

Nadere informatie

SLA EWAN. Versie: 2.2

SLA EWAN. Versie: 2.2 EWAN Versie: 2.2 Inhoud 1. Definities... 3 2. Domein/verantwoordelijkheden... 5 2.1 Netwerkoverzicht... 5 2.2 Matrix verantwoordelijkheden... 5 3. Service Assurance... 6 3.1 Impact en prioriteit... 6 3.2

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Optibel

Veel gestelde vragen over Optibel Veel gestelde vragen over Optibel 1. Wat heb je nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kost Optibel? 3. Wat kan ik besparen met Optibel? 4. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen aanbieden.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Glasvezel Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Glasvezel Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten

Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0

Nadere informatie

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL Modem / Router. Snelle Start Gids

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL Modem / Router. Snelle Start Gids BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL Modem / Router Snelle Start Gids Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL Modem / Router Voor meer gedetailleerde instructies over het configureren en gebruik van de ADSL Modem/Router,

Nadere informatie

Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen

Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen Computerhulp De servicedienst voor al uw ICT-problemen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst Computerhulp...4 2.1 Abonnementen...4 2.1.1 Basic abonnement...4 2.1.2 Professional abonnement...4 2.1.3

Nadere informatie

Connect ZZP. Aanvullende Voorwaarden

Connect ZZP. Aanvullende Voorwaarden Connect ZZP Aanvullende Voorwaarden Per april 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Rangorde van de verschillende algemene voorwaarden 5 Artikel 3 Aanvang en Duur 5 Artikel 4 Oplevering

Nadere informatie

Aanvraagformulier Producten en/of Diensten NuCall BV

Aanvraagformulier Producten en/of Diensten NuCall BV Producten en/of Diensten NuCall BV Doormiddel van dit aanvraagformulier meldt u zich aan als afnemer van de producten en/of diensten van Nucall BV. Gegevens Dealer naam/klant nummer Klantnummer (indien

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 11 Nummer: 1029 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst Managed Mobile...

Nadere informatie

Service level Agreement. ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl -

Service level Agreement. ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl - Service level Agreement ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl - 0 INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... ARTIKEL 2 AARD EN OMVANG VAN HET SERVICE LEVEL ARTIKEL 3 UITGANGSPUNTEN...

Nadere informatie