Overeenkomst Pilot E-laad.nl Oplaadpunten Boxtel. De ondergetekenden: Partijen nemen het volgende in aanmerking:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overeenkomst Pilot E-laad.nl Oplaadpunten Boxtel. De ondergetekenden: Partijen nemen het volgende in aanmerking:"

Transcriptie

1 Overeenkomst Pilot E-laad.nl Oplaadpunten Boxtel De ondergetekenden: Stichting E-laad.nl, rechtsgeldig vertegenwoordigd door dhr. O. Caron, kantoorhoudende te Stenograaf 1, 6921 EX Duiven, statutair gevestigd te Arnhem, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder nummer , hierna te noemen E-laad.nl". en de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Boxtel, conform artikel 171, eerste lid Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door Frank van Beers, burgemeester, ter uitvoering van het besluit van het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, hierna te noemen Gemeente". Partijen nemen het volgende in aanmerking: B elektrisch vervoer levert een bijdrage aan de verbetering van de luchtkwaliteit, aan het gemeentelijk klimaatbeleid en is stiller en duurzamer dan de huidige technieken; de Gemeente wil elektrisch vervoer stimuleren; voor de introductie van elektrisch vervoer zijn oplaadpunten noodzakelijk; de Gemeente wil onderzoeken of het plaatsen van oplaadpunten kan bijdragen aan het stimuleren van elektrisch vervoer en daarom deelneemt aan de regionale aanpak gericht op een versnelde aanleg van de oplaadpunten; de introductie van oplaadpunten heeft gevolgen voor het gebruik van de openbare ruimte en de beschikbare parkeervoorzieningen in de stad; E-laad.nl heeft als doelstelling op korte termijn aan het succes van de elektrische auto bij te dragen door een uniforme, landelijk dekkende, algemeen toegankelijke en laagdrempelige infrastructuur van maximaal oplaadpunten te realiseren; E-laad.nl is een pilotproject gestart waarmee zij namens de netbeheerders de gevolgen van het opladen van elektrische auto's op het elektriciteitsnet in kaart wil brengen en waarmee zij de basis wil leggen voor slimme oplossingen. Partijen zijn het volgende overeen gekomen: Artikel 1 Doel pilot 1.1 Het doel van de pilot is enerzijds onderzoeken of het plaatsen van oplaadpunten kan bijdragen aan de ambitie van de Gemeente en, zo ja, onder welke voorwaarden, en anderzijds E-laad.nl de mogelijkheid te bieden voor de netbeheerders de gevolgen van het opladen van elektrische auto's op het elektriciteitsnet in kaart te brengen en de netbeheerders de mogelijkheid te bieden slimme oplossingen te onderzoeken, om daarmee een impuls te geven aan elektrisch vervoer. Artikel 2 Locaties oplaadpunten 2.1 De Gemeente geeft richting E-laad.nl de locaties en kadastrale gegevens aan, waarvoor E-laad.nl toestemming kan vragen voor het plaatsen van oplaadpunten. E- laad.nl dient bij de Gemeente de daarvoor benodigde aanvragen voor toestemming tot

2 het plaatsen van oplaadpunten in. Het gaat om ten minste 3 oplaadpunten op 3 locaties (waarvan 3 laadpalen met een dubbele laadmogelijkheid), die door E-laad.nl zullen worden geplaatst. De Gemeente zal een procedure in gang zetten waarbij ten minste één parkeerplaats per oplaadvoorziening (laadpaal) zal worden gereserveerd voor elektrische auto's. 2.2 De Gemeente zal met inachtneming van de publiekrechtelijke kaders op de aanvragen beslissen en al dan niet een gunstige beschikking verlenen. 2.3 De Gemeente zal meewerken aan het vestigen van een opstalrecht zoals bedoeld in artikel 3 van deze overeenkomst, indien E-laad.nl de benodigde toestemming heeft verkregen, 2.4 De Gemeente verzorgt eventueel van toepassing zijnde vergunningen en het voldoen van de daarbij behorende heffingen. Artikel 3 Eigendom oplaadpunten 3.1. E-laad.nl blijft het eigendom behouden van het oplaadpunt. 3.2 De Gemeente zal meewerken aan het vestigen van een opstalrecht, zoals bedoeld in artikel 101 en volgende van boek 5 van het Burgerlijk Wetboek, ten behoeve van E-laad.nĻ Het opstalrecht zal worden gevestigd voor de duur van de pilotperiode en op de kavels waarvoor toestemming is verleend voor het plaatsen van de oplaadpunten. E-laad.nl verplicht zich dit opstalrecht te aanvaarden. 3.3 Het opstalrecht omvat al het geen verband houdt met het plaatsen, uitbreiden, wijzigen, activeren, geheel of gedeeltelijk wegnemen of deactiveren, gebruiken, vervangen en inspecteren van een oplaadpunt en aansluiting. 3.4 E-laad.nl is verplicht het oplaadpunt te beheren en te onderhouden. 3.5 E-laad.nl is aan de Gemeente voor het vestigen van een opstalrecht geen retributie in de zin van artikel 101 van boek 5 van het Burgerlijk Wetboek verschuldigd. 3.6 De kosten voor deze overeenkomst, de notariële akte en de inschrijving in de openbare registers en, bij beëindiging van de overeenkomst of verplaatsing/verwijdering van het oplaadpunt, de doorhaling van de akte zullen door E-laad.nl worden gedragen, tenzij in deze vereenkomst anders wordt bepaald. 3.7 Voor de tenuitvoerlegging van deze overeenkomst kiezen partijen domicilie ten kantore van notaris mr. E.R.C.J. Luijten, Pasweg 103 te 6371 BL Landgraaf of diens plaatsvervanger of ambtsopvolger die met het opmaken en verlijden van de notariële akte zal worden belast. De last voor het verlijden geldt pas nadat de Gemeente schriftelijk heeft ingestemd met de conceptakte. 3.8 De Gemeente verleent tevens volmacht aan een der medewerkers van notariskantoor Luijten te Landgraaf, om voor en namens hem te bewerkstelligen, dat voor zover nodig, het in de notariële akte te vestigen recht van opstal, een hogere rang verkrijgt dan en eventueel op het/de te belasten perceel/percelen rustende pachtrecht en mede te werken aan de afdoening en opnieuw vestigen van dit pachtrecht.

3 3.9 E-Laad.nl is een symbolische vergoeding van C 1,00 verschuldigd voor het plaatsen van 3 oplaadpunten. Artikel 4 Duur pilot 4.1 Deze overeenkomst wordt aangegaan vooreen periode van 3 jaar of zoveel korter als partijen nader overeenkomen en gaat in op de dag dat beide partijen de overeenkomst hebben getekend. De overeenkomst eindigt van rechtswege na afloop van voormelde termijn. 4.2 De overeenkomst kan, indien daartoe overeenstemming bestaat tussen partijen, worden verlengd met een nader te bepalen termijn. Artikel 5 Het gebruik 5.1 Het perceel ten laste waarvan het opstalrecht is gevestigd mag uitsluitend door E- laad.nl worden gebruikt voor het plaatsen van een oplaadpunt. Het is E-laad.nl niet toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming wederpartij, het perceel aan derden in gebruik te geven. 5.2 Het is niet toegestaan om andere zaken, hoe ook genaamd, op het terrein te plaatsen ofte laten staan. 5.3 Het gebruik dient zodanig te geschieden dat er geen risico's worden gelopen ten aanzien van schade of overlast aan derden. Het gebruik dient zodanig te geschieden dat er geen schade optreedt aan gemeente-eigendommen, bomen, struiken, hagen, openbare verlichting, bestrating, vastgoed en ondergrondse infrastructuur E-laad.nl zal voor de oplaadpunten gebruik maken van groene stroom. E-laad.nl zal er voor zorgdragen dat het oplaadpunt voldoet aan de toepasselijke normen. 5.5 E-laad.nl neemt de inspanningsverplichting op zich om het oplaadpunt operationeel te maken en te houden. Indien het oplaadpunt voor een aaneengesloten periode van meer dan drie maanden niet operationeel is, is de gemeente gerechtigd het recht van opstal te laten eindigen. Artikel 6 Tussentijdse opzegging overeenkomst of verplaatsing van een oplaadpunt 6.1 Beide partijen zijn, zonder dat zij schadeplichtig worden, gerechtigd de overeenkomst tussentijds schriftelijk op te zeggen, met een opzegtermijn van 12 maanden of zoveel eerder als partijen overeenkomen. Indien één der Partijen de overeenkomst aldus opzegt zijn de kosten voor verwijdering van het oplaadpunt, of de oplaadpunten, waaronder de kosten voor het beëindigen van het opstalrecht en de aansluiting zijn inbegrepen, in principe voor rekening van de partij die opzegt Beide partijen zijn in overleg gerechtigd de plaats waar een oplaadpunt is gevestigd te wijzigen of de plaatsing te beëindigen, met inachtneming van een termijn van maximaal 3 maanden. De kosten van verwijdering of verplaatsing waaronder de kosten voor het beëindigen, opnieuw afsluiten of wijzigen van een opstalrecht en aansluiting zijn inbegrepen, zijn in principe voor rekening van de partij die wijziging of beëindiging verzoekt.

4 6.3 E-laad.nl zal bij het eindigen van het recht van opstal het oplaadpunt, op kosten van E- laad.nl, verwijderen en het perceel in oorspronkelijke staat aan de Gemeente terug leveren tenzij anders tussen de Gemeente en E-laad.nl wordt overeengekomen. Artikel 7 Aansprakelijkheid 7.1 De Gemeente is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan personen en/of zaken, die direct of indirect wordt veroorzaakt door of het gevolg zijn van het gebruik van het oplaadpunt. 7.2 E-laad.nl vrijwaart de Gemeente, indien de Gemeente door een derde wordt aangesproken voor vergoeding van schade die door het oplaadpunt is veroorzaakt en niet aan de Gemeente kan worden toegerekend. Artikel 8 Oplevering na einde overeenkomst of verwijdering oplaadpunt 8.1 Tenzij partijen anders overeenkomen, is bij beëindiging van het gebruik E-laad.nl verplicht het terrein op haar kosten in oorspronkelijke staat achter te laten. Daarbij dient E-laad.nl eventuele aanwijzingen van de Gemeente op te volgen, bij gebreke waarvan de gemeente voor rekening van de gebruiker, het terrein in ordentelijke staat zal brengen. Artikel 9 Algemene Voorwaarden 9.1 Op deze Overeenkomst zijn de "Algemene Voorwaarden voor het plaatsen van Oplaadpunten versie 1.0" (hierna: Algemene Voorwaarden) van toepassing (waarbij onder Eigenaar van het Perceel wordt verstaan: de Gemeente): welke geacht worden met deze Overeenkomst een geheel te vormen. Gemeente bevestigt hierbij een exemplaar van de Algemene Voorwaarden te hebben ontvangen en van de inhoud kennis te hebben genomen. 9.2 De volgende bepalingen van de Algemene Voorwaarden worden buiten toepassing gelaten: artikel 3.1,4.3,4.5, 5.3, 9.4,12.1,12.2, en Artikel 16.1 van de Algemene Voorwaarden is van toepassing, met dien verstande dat de Gemeente gerechtigd blijft het terrein te betreden en werkzaamheden uitte voeren of te laten uitvoeren die zij noodzakelijk acht. 9.4 Artikel 10.1 en 10.2 van de Algemene Voorwaarden is van toepassing, met dien verstande dat de Gemeente voor de oplaadpunten geen vergoeding verschuldigd is jegens E-laad.nl. 9.5 Artikel 12.3 van de Algemene Voorwaarden is niet van toepassing, met dien verstande dat de eigenaar van het oplaadpunt wettelijk aansprakelijk is voor eventuele schade richting gebruikers van de oplaadpaal. 9.6 Artikel 12.4 van de Algemene Voorwaarden is van toepassing, met dien verstande dat E-laad.nl een schademeldpunt inricht waar (ook) derden op een eenvoudige wijze schade kunnen melden. Voor de afhandeling van schademeldingen gelden de volgende richtlijnen: de responstijd bedraagt 4 uur na melding van de schade. Onder responstijd wordt verstaan het tijdsverloop tussen de melding van de schade en het moment waarop E.laad.nl de schade heeft opgenomen. De hersteltijd bedraagt, afhankelijk van de aard van de schade, ten hoogste 5 dagen na opname van de schade.

5 9.7 Artikel 18.1 van de Algemene Voorwaarden is van toepassing, met uitzondering van de bepaling dat de Gemeente moet toezien op dat voldaan is aan alle wettelijke eisen en regelingen inzake veiligheid en arbeidsomstandigheden. 9.8 Artikel 18.2 van de Algemene Voorwaarden is van toepassing, met dien verstande dat de Gemeente niet aansprakelijk is voor de arbeidsomstandigheden direct gerelateerd aan het oplaadpunt. 9.9 Bij tegenstrijdigheid tussen de bepalingen van deze overeenkomst en de Algemene Voorwaarden, gelden de bepalingen van deze overeenkomst. Artikel 10 Contactpersoon 10.1 Partijen wijzen een vast contactpersoon aan om met E-laad.nl te overleggen en de plaatsingen van de oplaadpunten te realiseren. Artikel 11 Overige bepalingen 11.1 De rechten en plichten uit deze overeenkomst kunnen niet aan derden worden overgedragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere partij. De Gemeente zal haar toestemming niet onthouden indien de Stichting wordt opgeheven en in het kader daarvan de rechten en plichten uit dit contract aan de netbeheerder worden overgedragen. De toestemming van de gemeente wordt geacht te zijn gegeven indien de Stichting wordt opgeheven en in het kader daarvan de rechten en plichten uit dit contract aan de netbeheerder worden overgedragen met dien verstande dat de gemeente daaraan voorwaarden kan verbinden Deze overeenkomst laat de publiekrechtelijke bevoegdheden van de bestuursorganen van de gemeente onverlet In de akte van opstal wordt bepaald dat onderliggende overeenkomst onlosmakelijk verbonden is met de akte van opstal. Artikel 12 VNG overeenkomst 12.1 Indien stichting E-laad.nl een door het VNG goedgekeurde overeenkomst gaat hanteren, dan kan de gemeente, indien gewenst, moeiteloos deze VNG-overeenkomst met E-laad.nl afsluiten. In het geval dat de VNG-overeenkomst tussen beide partijen wordt afgesloten dan zal de huidige overeenkomst tussen E-laad.nl en de gemeente komen te vervallen. Ondertekening: o Naam) datum Stichting E-laad.nl (Naam) (Datum) Z1-0-7 ~2Û

Overeenkomst publieke laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl

Overeenkomst publieke laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl Overeenkomst publieke laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl De ondergetekenden: Stichting E-laad.nl, rechtsgeldig vertegenwoordigd door O. Caron, kantoor houdende te Stenograaf

Nadere informatie

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl De ondergetekenden: Stichting E-laad.nl, rechtsgeldig vertegenwoordigd door O. Caron, kantoor houdende

Nadere informatie

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in het kader van de pilot E-laad.nl De ondergetekenden: Stichting E-laad.nl, rechtsgeldig vertegenwoordigd door O. Caron, kantoor houdende

Nadere informatie

Overeenkomst: Gebruik inname openbare grond Verlengde private aansluiting Adres aanvrager

Overeenkomst: Gebruik inname openbare grond Verlengde private aansluiting Adres aanvrager Overeenkomst: Gebruik inname openbare grond Verlengde private aansluiting Adres aanvrager Kenmerk : kenmerk Datum : datum De ondergetekenden De Gemeente Hilversum, gevestigd te Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum,

Nadere informatie

Overeenkomst. Tot plaatsing en instandhouding van oplaadpalen ten behoeve van elektrische auto s

Overeenkomst. Tot plaatsing en instandhouding van oplaadpalen ten behoeve van elektrische auto s Overeenkomst Tot plaatsing en instandhouding van oplaadpalen ten behoeve van elektrische auto s 28-10-2014 De ondergetekenden: 1. Gemeente Gorinchem, op grond van het bepaalde in het Machtigings- en Volmachtbesluit

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK GRONDBEDRIJF EN VASTGOED ons kenmerk behandeld door e-mail collegebesluit d.d. OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK De ondergetekenden: I. \ Naam\ @F11, geboortedatum @F11, wonende \"Straat\",

Nadere informatie

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL 12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL Ondergetekenden, Coöperatie Zonnepark X, te PLAATS, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door NAAM / NAMEN, hierna te noemen: de Opstalhouder, en

Nadere informatie

waarbij de gemeente c.q. de verhuurder en de huurder hierna gezamenlijk ook als partijen zullen worden aangeduid,

waarbij de gemeente c.q. de verhuurder en de huurder hierna gezamenlijk ook als partijen zullen worden aangeduid, HUUROVEREENKOMST COA- Enschede ONDERGETEKENDEN 1] De publiekrechtelijke rechtspersoon, de gemeente Enschede, kantoorhoudend aan de Langestraat 24 te 7524 HC Enschede hierna te noemen gemeente of 'verhuurder',

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap:

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap: Versie d.d. 23-05-2013 Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente:, nummer[s] Gebruiksovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: TenneT TSO B.V., statutair

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Modelovereenkomst oplaadlocatie(s) elektrische voertuigen Oegstgeest

Modelovereenkomst oplaadlocatie(s) elektrische voertuigen Oegstgeest Modelovereenkomst oplaadlocatie(s) elektrische voertuigen Oegstgeest De ondergetekenden: De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Oegstgeest, rechtsgeldig vertegenwoordigd door..., hierna te noemen

Nadere informatie

OVEREENKOMST LEIDINGEN Tracé:.. Routekaart en volgnrs.: Dossiernr.:..

OVEREENKOMST LEIDINGEN Tracé:.. Routekaart en volgnrs.: Dossiernr.:.. Blad 1 van 6 OVEREENKOMST LEIDINGEN 2014 Tracé:.. Routekaart en volgnrs.: Dossiernr.:.. DE ONDERGETEKENDEN: (naam, voorna(a)m(en), geb.datum + plaats, huwl.staat, adres, identiteitsbewijs + nr.) A Hierna

Nadere informatie

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Ondergetekenden, Drs. Henricus Petrus Theresia Maria Willems, wonende aan de Jeroen Boschlaan 8 te Drunen, burgemeester van de gemeente Heusden, ten

Nadere informatie

ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD

ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD MODEL ONTWIKKELINGSOVEREENKOMST **[naam plan] TE ALBRANDSWAARD PARTIJEN 1. Gemeente Albrandswaard, te dezen vertegenwoordigd door de burgemeester van de Gemeente, de heer H.M. Bergmann, en als zodanig

Nadere informatie

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd WATERSPORTCENTRUM DE BREKKEN B.V., gevestigd aan de Brekkenweg

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690

Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690 Versie d.d. 24-9-2010 Overeenkomst tot vestigen opstalrecht.doc Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690 Overeenkomst

Nadere informatie

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in de gemeente Winterswijk

Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in de gemeente Winterswijk Overeenkomst voor plaatsing van laadpalen voor elektrisch vervoer in de gemeente Winterswijk De ondergetekenden: ALLEGO B.V.,statutair gevestigd te Arnhem, en kantoorhoudende aan de Westervoortsedijk 73

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G A AN G E T E K E N D V E R Z E N D E N GEMEENTE VELSEN DUDOKPLEIN 1 1971 EN IJMUIDEN TEL. : 0255-567200 FAX : 0255-567760 INTERNET: WWW.VELSEN.NL Stichting Solidariteitsgebouw

Nadere informatie

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen".

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: Partijen. F518/F999/31006123 Versie 5 juni 2018 ALLONGE BEHORENDE BIJ DE KOOPOVEREENKOMST D.D. 14 MAART 2017 Koepelgevangeniscomplex Haarlem De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Haarlem,

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de

1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, door het college conform het bepaalde in artikel 168, eerste lid, van de 00087584/IP /SG INTENTIEOVEREENKOMST SV Vrone DE ONDERGETEKENDEN: 1. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk, zetelende te Zuid-Scharwoude aan de (1772 GX) Vroedschap 1, rechtsgeldig

Nadere informatie

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers RAAMCONTRACT Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers Kenmerk: Groningen, d.d. DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest, gevestigd en kantoorhoudend te

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen:

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen: Dordrecht r«-^ \j SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT Tussen: Gemeente Dordrecht AM Wonen B.V. Amvest Projectontwikkeling Samenwerking met Derden B.V. Definltieve versie d.d. 6 juni 2005

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opstalrechten

Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene Voorwaarden ter zake van Opstalrechten die ter zake van een hierna bedoeld Werk zijn gevestigd ten behoeve van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opstalrechten

Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene Voorwaarden ter zake van Opstalrechten die ter zake van een hierna bedoeld Werk zijn gevestigd ten behoeve van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

BEDRIJF ZOEKT BUUR DEZE OVEREENKOMST IS OPGESTELD OP 2012. (1) Stichting Triple I-S. (2) Bedrijf. (3) Buur

BEDRIJF ZOEKT BUUR DEZE OVEREENKOMST IS OPGESTELD OP 2012. (1) Stichting Triple I-S. (2) Bedrijf. (3) Buur BEDRIJF ZOEKT BUUR DEZE OVEREENKOMST IS OPGESTELD OP 2012 (1) Stichting Triple I-S (2) Bedrijf (3) Buur Stichting Triple I-S, Maldenhof 477, 1106 EN Amsterdam E:info@inclusivescience.org W:www.inclusivescience.org

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST

GEBRUIKSOVEREENKOMST GEBRUIKSOVEREENKOMST De ondergetekenden: Stichting Wireless Leiden, gevestigd te Leiden, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heren H. Uittenboogaard en H.J.A. Schuurmans, hierna te noemen Wireless

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 6 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

DEELNEMERSOVEREENKOMST

DEELNEMERSOVEREENKOMST 1 DEELNEMERSOVEREENKOMST De ondergetekende(n): 1. Naam en (alle) voorletters * (m/v Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres* Geboortedatum en plaats BSN-nummer/Sofi-nummer

Nadere informatie

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel Dit is een onverbindend concept: aan dit concept kunnen geen rechten worden ontleend. Zonder overeenstemming tussen partijen kunnen partijen hieraan geen rechten ontlenen. Ondertekening vindt plaats na

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE DE LOCATIES TNO YPENBURG EN TNO WAALSDORPERWEG

OVEREENKOMST INZAKE DE LOCATIES TNO YPENBURG EN TNO WAALSDORPERWEG DSO2011.656 bijlage 2 TNO definitief concept Overeenkomst DH-TNO 16-5- 2011.doc.docx/Concept/10033543 /F687 OVEREENKOMST INZAKE DE LOCATIES TNO YPENBURG EN TNO WAALSDORPERWEG TUSSEN DE GEMEENTE DEN HAAG

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752 (CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal Kenmerk: 2015/2752 Groningen, d.d. 19 oktober 2015 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

Aanvraagformulier adoptiegroen

Aanvraagformulier adoptiegroen Aanvraagformulier adoptiegroen Graag willen wij een stukje groen van de gemeente Stichtse Vecht adopteren. Door middel van dit formulier willen we de gemeente vragen voor het gewenste stuk grond na te

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3.

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer:

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer: Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer: De ondergetekenden: Vestide, geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer 17058500, kantoorhoudende Willemstraat 28, postcode 5611 HD

Nadere informatie

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972 (CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST Perceel 3 Smalspoorgraafmachine Kenmerk: 2016/2972 Groningen, d.d. 23 februari 2016 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

vyeert GEMEENTE . de gebruiker van plan is 30 tijdelijke huurwoningen te realiseren aan de Langeniusstraat, de Marinusstraat en aan de Heuvelweg;

vyeert GEMEENTE . de gebruiker van plan is 30 tijdelijke huurwoningen te realiseren aan de Langeniusstraat, de Marinusstraat en aan de Heuvelweg; GEMEENTE vyeert GEBRUIKSOVEREENKOMST Ondergetekenden, de gemeente Weert, rechtsgeldig veftegenwoordigd door de heer T.J.H.M. van Tilburg, hoofd afdeling Projectontwikkeling, hierna te noemen: "de gemeente"

Nadere informatie

Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie

Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie Mantelovereenkomst voor de levering van Elektrische Energie De ondergetekenden: Stichting Bedrijventerreinen Ede, gevestigd te Ede, verder te noemen: SBE, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door R.

Nadere informatie

Besluit overdrachtsbelasting Nieuwe goedkeuringen.

Besluit overdrachtsbelasting Nieuwe goedkeuringen. Besluit overdrachtsbelasting Nieuwe goedkeuringen. Den Haag, 30 juni 2014 Het besluit nr. BLKB/2014/194M van 3 juni 2014 vervangt het besluit van 14 december 2011, nr. BLKB2011/1803M en bevat beleid over

Nadere informatie

PV-gebruiksovereenkomst

PV-gebruiksovereenkomst PV-gebruiksovereenkomst DEZE OVEREENKOMST IS OPGESTELD OP 2012 (1) Bedrijf (2) Buur 1 DE ONDERGETEKENDEN: (1) [Bedrijfsnaam], gevestigd en kantoorhoudende te ([postcode]) [plaatsnaam], aan de [straat en

Nadere informatie

Concessieovereenkomst Aqualaren

Concessieovereenkomst Aqualaren Aqualaren Gemeente Tynaarlo zwembadexploitant Gemeente Tynaarlo januari 2013 Pagina 1 van 7 Model concessieovereenkomst behorend bij de aanbesteding van de exploitatie van zwembad Aqualaren 1. De gemeente

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 Ondergetekenden: 1. Gemeente Alkmaar, te dezen op grond van de volmacht van de burgemeester van die gemeente van 21 mei 2015 vertegenwoordigd

Nadere informatie

B&W d.d. 15 juli 2014

B&W d.d. 15 juli 2014 B&W 14.0674 d.d. 15 juli 2014 Onderwerp overeenkomst BS Leiden Houtkwartier Burgemeester en wethouders besluiten: van de commissie 1. In te stemmen met de bijgevoegde overeenkomst met BS Leiden met betrekking

Nadere informatie

Beleidsregels openbare oplaadpalen voor elektrische motorvoertuigen gemeente Alphen aan den Rijn

Beleidsregels openbare oplaadpalen voor elektrische motorvoertuigen gemeente Alphen aan den Rijn Beleidsregels openbare oplaadpalen voor elektrische motorvoertuigen gemeente Alphen aan den Rijn Inhoud Inleiding... 2 Doel van de beleidsregels... 2 Juridisch kader... 2 Ontheffing APV artikel 2.10, lid

Nadere informatie

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht 1 MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht Heden, @, verschijnen voor mij, @, notaris te @: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN 1 */RHO 7-10-05 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN Heden*, verscheen voor mij, Mr. Maximiliaan Johan Leo Marie Baron van Hövell tot Westerflier, notaris te Wijchen:

Nadere informatie

Overeenkomst voor het plaatsen, beheren en onderhouden van laadpalen voor elektrische voertuigen in de openbare ruimte in de Provincie Noord-Brabant

Overeenkomst voor het plaatsen, beheren en onderhouden van laadpalen voor elektrische voertuigen in de openbare ruimte in de Provincie Noord-Brabant Overeenkomst voor het plaatsen, beheren en onderhouden van laadpalen voor elektrische voertuigen in de openbare ruimte in de Provincie Noord-Brabant De ondergetekenden: De publiekrechtelijke rechtspersoon

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK CONCEPT Dossiernummer: Mk/kp 16069 KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK Lloydtoren te Rotterdam De ondergetekenden: 1. FGH Bank N.V., een naamloze vennootschap, gevestigd

Nadere informatie

FACILITATIEOVEREENKOMST

FACILITATIEOVEREENKOMST FACILITATIEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. Raedthuys Energie B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Enschede, kantoorhoudende aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap:

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: Versie d.d. 21-06-2013 Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: sectie[s], nummer[s] Overeenkomst tot vestiging van een opstalrecht De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Nadere informatie

Aanvraagformulier beheer of plaatsen straatmeubilair of speeltoestel

Aanvraagformulier beheer of plaatsen straatmeubilair of speeltoestel Aanvraagformulier beheer of plaatsen straatmeubilair of speeltoestel Graag willen wij een object in de openbare ruimte van de gemeente Stichtse Vecht beheren/ een eigen object in de openbare ruimte plaatsen.

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST IN HET KADER VAN DE TOEGANG TOT DE BASISMODULE OP HET MSZ-PORTAAL OP ZORGPRISMA VAN VEKTIS C.V.

OVEREENKOMST IN HET KADER VAN DE TOEGANG TOT DE BASISMODULE OP HET MSZ-PORTAAL OP ZORGPRISMA VAN VEKTIS C.V. OVEREENKOMST IN HET KADER VAN DE TOEGANG TOT DE BASISMODULE OP HET MSZ-PORTAAL OP ZORGPRISMA VAN VEKTIS C.V. De ondergetekenden: Vektis C.V., ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Illllllllll. Beleidsregels Elektrische Laadpalen voor Elektrisch Vervoer Gemeente Koggenland

Illllllllll. Beleidsregels Elektrische Laadpalen voor Elektrisch Vervoer Gemeente Koggenland D14.000004 0 8 JAN. zou Illllllllll x V Koggenland Beleidsregels Elektrische Laadpalen voor Elektrisch Vervoer Gemeente Koggenland Beleid tot uitwerking van de bevoegdheid van het college tot het aanwijzen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Intentieovereenkomst Kostenverhaal Locatie Haarlem Bavodorp Definitief 4 d.d. 5 december 2014 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Zaaknummer: AVGHP03. Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus. Collegevoorstel

Zaaknummer: AVGHP03. Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus. Collegevoorstel Zaaknummer: AVGHP03 Onderwerp Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus Collegevoorstel Inleiding Stichting Modus is de lokale instelling die ondersteuning biedt aan ouderen en mantelzorgers. Tot

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer Ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente . Ten deze ingevolge artikel 171 Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

tussen en NedTrain B.V.

tussen en NedTrain B.V. Raamovereenkomst inzake uitvoering diverse Diensten aan spoorvoertuigen (uitgezonderd goederenwagens) tussen en NedTrain B.V. Contractnummer NT...-.. Pagina: 1/ 7 De ondergetekenden: de. vennootschap..,

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

ACHTERSTELLINGSAKTE. Triodos Bank N.V. en Triodos Groenfonds N.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Kredietgever.

ACHTERSTELLINGSAKTE. Triodos Bank N.V. en Triodos Groenfonds N.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Kredietgever. ACHTERSTELLINGSAKTE DEZE ACHTERSTELLINGSAKTE WORDT AANGEGAAN DOOR: (1) Solarvation B.V., een besloten vennootschap statutair gevestigd te Lelystad, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW

MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Nadere informatie

ACHTERSTELLINGSAKTE. TPSolar Uden B.V. en Obton Solenergi Sommer C.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Schuldenaar;

ACHTERSTELLINGSAKTE. TPSolar Uden B.V. en Obton Solenergi Sommer C.V., ieder afzonderlijk en ook gezamenlijk tevens aangeduid als de Schuldenaar; ACHTERSTELLINGSAKTE DEZE ACHTERSTELLINGSAKTE WORDT AANGEGAAN DOOR: (1) TPSolar Uden B.V., een besloten vennootschap statutair gevestigd te Lijnden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL Ondergetekenden 1. de gemeente Stein, zetelende te xxxx, ingevolge artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door xxxx, burgemeester

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Inzet van Middelen. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: AVGCL31

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Inzet van Middelen. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: AVGCL31 Zaaknummer: AVGCL31 Onderwerp Recht van opstal riooltransportleiding Waterschap Collegevoorstel Inleiding Onder perceel Heusden F 894, dat eigendom is van de gemeente Heusden, loopt een riooltransportleiding

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Fudura B.V. 2017 Artikel 1 Definities Huurder de partij met wie Fudura B.V. een Huurovereenkomst sluit. Verhuurder Fudura B.V., onderdeel van Enexis Groep

Nadere informatie

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier]

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier] Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier [Naam leverancier] Pagina 2 / 12 Colofon Datum [datum] Referentie 2016001977 Versie 0.1 Afdeling Servicecentrum Voorzieningen Auteur T. Brummel Saxion. Alle rechten

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT VESTIGING VAN EEN RECHT VAN OPSTAL VEENSCHUUR ELSENHOVE

OVEREENKOMST TOT VESTIGING VAN EEN RECHT VAN OPSTAL VEENSCHUUR ELSENHOVE OVEREENKOMST TOT VESTIGING VAN EEN RECHT VAN OPSTAL VEENSCHUUR ELSENHOVE Ondergetekenden: I. de Gemeente Amstelveen, ten deze vertegenwoordigd door het Hoofd Vastgoed, de heer en A. Renting, hiertoe aangewezen

Nadere informatie

Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester

Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester concept-overeenkomst tot gewijzigde uitgifte onroerende zaak in erfpacht Ondergetekenden: 1. De gemeente

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Overeenkomst betreffende het aanbieden en (laten) verwerken van huishoudelijk restafval en soortgelijk afval

Overeenkomst betreffende het aanbieden en (laten) verwerken van huishoudelijk restafval en soortgelijk afval Overeenkomst betreffende het aanbieden en (laten) verwerken van huishoudelijk restafval en soortgelijk afval DE ONDERGETEKENDEN: 1. de gemeente x, vertegenwoordigd door naam, functie, handelend ter uitvoering

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Overeenkomst voor accountancydiensten

Overeenkomst voor accountancydiensten Overeenkomst voor accountancydiensten DE ONDERGETEKENDEN: 1. [ Naam Opdrachtnemer], gevestigd te [ adres ] en geregistreerd in het handelsregister onder nummer [ KvKnr ] (hierna te noemen: Opdrachtnemer

Nadere informatie

Recht van eerste koop Vrije Kavel "+" te Kerckebosch Zeist

Recht van eerste koop Vrije Kavel + te Kerckebosch Zeist Recht van eerste koop Vrije Kavel "+" te Kerckebosch Zeist De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap Wijk Ontwikkelings Maatschappij Kerckebosch B.V., gevestigd te Zeist, kantoorhoudende te 3708

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST TUINGROND

HUUROVEREENKOMST TUINGROND HUUROVEREENKOMST TUINGROND CASENUMMER: Ondergetekenden: 1. de gemeente Reimerswaal, Oude Plein 1, 4416 AK Kruiningen, te dezen vertegenwoordigd door de heer ir. J. Gideonse, handelend namens de burgemeester

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Taakuitvoeringsovereenkomst

Taakuitvoeringsovereenkomst Gewijzigd model TUO i.v.m. activiteiten ter intensivering van wettelijke basistaken voor repressieve huisvesting Taakuitvoeringsovereenkomst Gemeente [naam] Veiligheidsregio Utrecht Taakuitvoeringsovereenkomst

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR

OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR OVEREENKOMST VOOR HET GEBRUIK VAN PILOT PROGRAMMATUUR DE ONDERGETEKENDEN: 1. F5-Software gevestigd te 5301 KA Zaltbommel, aan de Toepadweg 10 J; hierna te noemen: F5-Software, welke ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

GRONDVERKOOPOVEREENKOMST KAVELS DE VERWONDERING

GRONDVERKOOPOVEREENKOMST KAVELS DE VERWONDERING GRONDVERKOOPOVEREENKOMST KAVELS DE VERWONDERING Ondergetekenden, 1. De gemeente Nieuwkoop, gevestigd te Nieuwveen, Teylersplein 1, 2441 LE, te dezen krachtens artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd

Nadere informatie

Bijlage 13 - Concept Raamovereenkomst Arbo Zorg, perceel 1

Bijlage 13 - Concept Raamovereenkomst Arbo Zorg, perceel 1 Bijlage 13 - Concept Raamovereenkomst Arbo Zorg, perceel 1 De Concept Raamovereenkomst is tezamen met de Offerteleidraad gepubliceerd. GEMEENTELIJKE GEZONDHEIDSDIENST HOLLANDS NOORDEN CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

Nadere informatie

I..., geboren op.. te..., wonende te...,... te..., hierna ook te noemen: de Kandidaat-Koper.

I..., geboren op.. te..., wonende te...,... te..., hierna ook te noemen: de Kandidaat-Koper. Deze reserveringsovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat door of, in mandaat, namens het college dienovereenkomstig wordt besloten. *CONCEPT* CONCEPT.................. 7 maart

Nadere informatie

Intentieovereenkomst

Intentieovereenkomst Intentieovereenkomst Remiseterrein Definitief 3 juli 2014 MS/JZ mw. mr. A.M. Zut i.o.v. GOB/E ing. J.P.R. Braakman 1 van 7 ONDERGETEKENDEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon de gemeente Haarlem, ten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Dienstverlener: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage gevestigd op de Kooilaan 1A, 2665 KR Bleiswijk. Dienstverlening:

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18.

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18. VELDHUIZEN BEENS VAN DE CASTEL Van 't Hoffstraat 32 3863 AX Nijkerk Tel. 033-2452649 Ref: 00283602.NS 8 maart 2001 notarissen SPLITSINGSAKTE Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel 19095 nummer

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht To do Service De ondergetekenden:, gevestigd te, aan de, hierna te noemen 'opdrachtgever'; en To Do Service, gevestigd te 4587 CB, Kloosterzande aan de Cloosterstraat 87, in dezen

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 2. a) de heer.., wonende te aan de., geboren te.. op

KOOPOVEREENKOMST. 2. a) de heer.., wonende te aan de., geboren te.. op KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden, 1. de rechtspersoon naar publiek recht Gemeente Nieuwkoop, zetelend te Ter Aar, op grond van artikel 171, eerste lid Gemeentewet vertegenwoordigd door haar burgemeester,

Nadere informatie

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen

Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen Raamovereenkomst op basis van AWVODI-2012 betreffende Competentiegericht Ontwikkelen tussen Waterschapsbedrijf Limburg en [Naam Opdrachtnemer] Overeenkomst nummer: [corsa.nr] Datum: [datum] De ondergetekenden:

Nadere informatie

Hoekse Lijn Overeenkomst

Hoekse Lijn Overeenkomst Hoekse Lijn Overeenkomst Ondergetekenden 1. a. @, geboren te @ op @, houder van paspoort met nummer @, afgegeven te @ op @, b. @, geboren te @ op @, houder van paspoort met nummer @, afgegeven te @ op

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL Ondergetekenden 1. de gemeente Stein, zetelende te xxxx, ingevolge artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door xxxx, burgemeester

Nadere informatie