Purchase orders converteren in facturen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Purchase orders converteren in facturen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018"

Transcriptie

1 Purchase orders converteren in facturen

2 Deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via de PO-converteringsmethode van het Tungsten Networkportaal facturen of creditnota's in te dienen. Om te beginnen, klikt u op 'Mijn purchase orders' in de menubalk boven aan de pagina.

3 Op de pagina "Mijn purchase orders" kunt u zoeken naar inkooporders die door uw klant zijn afgeleverd aan Tungsten Network. U kunt uw inkooporders beheren door ze naar een andere status in het gedeelte "Mijn PO-overzicht" te verplaatsen. Met het updaten van de status van uw inkooporder kunt u bevestigen welke inkooporders open, gesloten, geweigerd of gearchiveerd zijn. Wanneer uw inkooporder nieuw aangemaakt of door uw klant bijgewerkt is, verschijnt de inkooporder onder de status nieuw of in afwachting. Tungsten Network stuurt een e- mail om te bevestigen dat de inkooporder beschikbaar is in het portaal in het gedeelte "Mijn POoverzicht". Na het lezen van de e- mail bent u klaar om aan de slag te gaan.

4 Zoek aan de linkerkant van het scherm naar uw inkooporder. Zorg vóór de zoekopdracht ervoor dat u uw klant of klanten hebt geselecteerd in het keuzemenu. Wanneer het rapport is uitgevoerd, worden alle inkooporders met de geselecteerde status onder aan de pagina weergegeven. U heeft ook de mogelijkheid om de blauwe hyperlinktekst te selecteren onder het gedeelte "Mijn PO-overzicht". Wanneer een selectie is gemaakt, worden alle inkooporders met de geselecteerde status onder aan de pagina weergegeven.

5 Selecteer de inkooporder door op de blauwe link te klikken, aan de linkerkant van de pagina naast het inkoopordernummer. Het is belangrijk om de gegevens van de inkooporder te controleren voordat u de inkooporder accepteert. Als de inkooporder ongeldige gegevens bevat of er gegevens ontbreken, is het beter om de inkooporder te weigeren en uw klant op de hoogte te stellen. Als de inkooporder is voldaan en niet langer zal worden gebruikt, verplaats deze dan naar de status Gesloten. Als alle gegevens van de inkooporder kloppen, klik dan op "PO omzetten".

6 In het veld "Factuurnummer" kunt u het nummer van uw factuur of creditnota invullen. Vink na het invullen van het documentnummer het vakje aan naast het Nettobedrag. Hiermee kunt u de PO-regelitems selecteren die u in uw elektronische factuur of creditnota wilt opnemen. Gedeeltelijke facturatie is mogelijk, pas de hoeveelheid alleen aan als de prijs per eenheid is vastgesteld en niet moet worden gewijzigd. Tungsten Network verwerkt facturen van gebruikers over de hele wereld. Het is belangrijk dat btw correct op uw factuur staat vermeld. Indien werkzaam in een regio waar btw op regelitemniveau wordt vermeld, selecteer dan het btw-type in het keuzemenu. Voer vervolgens het btw-bedrag in. Indien werkzaam in een regio waar btw op factuurniveau wordt vermeld, heeft u de optie om het btw-bedrag in te vullen voordat u uw factuur controleert en indient. Met Tungsten Network heeft u de mogelijkheid om facturen onder hetzelfde inkoopordernummer in te dienen. Zorg bij elke indiening voor een uniek factuur- of creditnotanummer. Klik op "Factuur maken" wanneer alle POregelitems zijn geselecteerd.

7 Controleer of u de juiste PO-regelitems heeft opgenomen in uw factuur of creditnota. Klik op "Terug" indien dit niet het geval is. Als alle getoonde informatie klopt, klikt u op "Bevestigen" om verder te gaan naar de laatste pagina.

8 Voer uw naam, telefoonnummer en adres in het gedeelte "Uw gegevens" in. Voer vervolgens de naam, het telefoonnummer en het e- mailadres in voor uw klant in het gedeelte "U stuurt een factuur aan". Tungsten biedt u ook de mogelijkheid om contactgegevens op te slaan in het scherm "Factuur aanmaken". Klik op de blauwe cirkel naast de gedeeltes "Uw gegevens" en "U stuurt een factuur naar". Wanneer de contactgegevens zijn ingevuld, verlaat u het tekstvak om verder te gaan.

9 Als de verzendlocatie afwijkt van de locatie 'Factuur van' of 'Factuur naar', voer dan de correcte verzendgegevens is de bijbehorende velden in. Als u geen producten verzendt, kunt u dit gedeelte overslaan. Vink het vakje aan om verzendgegevens in te voeren. Klik op de blauwe cirkel naast het veld "Bedrijfsnaam" om een verzendadres toe te voegen aan uw profiel, voor gebruik bij toekomstige indieningen. Wanneer de verzendgegevens zijn ingevuld, verlaat u het tekstvak om verder te gaan.

10 Vouw het veld "Extra kop" uit als uw klant extra kopinformatie vereist. Wanneer de gegevens zoals vrachtbrief, nummer op de nota van aflevering en kostenplaats zijn ingevuld, gaat u verder naar het volgende gedeelte.

11 Het is belangrijk dat u de factuurgegevens, betaaldatum en afleverdatum bijwerkt door de kalender te selecteren in het gedeelte "Factuurgegevens". Zo gebruikt u altijd het juiste datumformaat op uw ingediende factuur. In sommige regio's van de wereld is een tijdstip btw-verschuldigdheid vereist. Indien werkzaam in een van deze regio's, moet u deze verplichte gegevens opnemen in het veld "Tijdstip btwverschuldigdheid". Uw valuta en inkoopordernummer mogen niet worden gewijzigd. De factuur of creditnota wordt gecontroleerd aan de hand van de gegevens van de inkooporder beschikbaar in het Tungsten Network-systeem. Als de gegevens in de kop en op regelniveau niet overeenkomen met de gegevens in de inkooporder, kan uw factuur worden afgewezen door Tungsten Network.

12 Bij het indienen van een creditnota is het belangrijk dat er "Creditnota" staat vermeld bij het documenttype. Als dit niet het geval is, selecteert u "Creditnota" in het keuzemenu onder Documenttype in het gedeelte "Factuurgegevens". Wanneer "Creditnota" is geselecteerd, vult u het originele factuurnummer, de datum en de reden voor het indienen van een creditnota in. Het gedeelte "Factuuritems" accepteert geen negatieve waarden in de velden "Aantal" of "Eenheidsprijs". Met andere woorden: het systeem staat geen mintekens toe. Wanneer de regelitems zijn opgeslagen, wordt het document verder behandeld als creditnota. Het brutobedrag kan geen negatieve waarde zijn.

13 Het is ook hier belangrijk dat de regelitemgegevens niet worden gewijzigd. Deze gegevens zijn door uw klant aan Tungsten Network verstrekt. Deze goederen- of serviceregels kunnen alleen worden aangepast om aanvullende informatie of een datumbereik te geven. Bijvoorbeeld dat het werk is uitgevoerd tussen 1 januari en 15 januari. Het is het beste om de standaard facturatiemethode te volgen wanneer wordt verwezen naar kortingen op regelitemniveau en/of informatie op regelitemniveau wordt toegevoegd.

14 Het toevoegen van Speciale regelitems is toegestaan. Speciale regelitems staan niet vermeld op uw inkooporder. Als u van mening bent dat een normaal regelitem moet worden toegevoegd aan uw inkooporder, neem dan rechtstreeks contact op met uw klant. Vraag ze om uw PO bij te werken en opnieuw naar Tungsten Network te verzenden. Wanneer uw inkooporder is bijgewerkt, is deze beschikbaar onder "In behandeling" onder "Mijn PO-overzicht". Als u hulp nodig heeft met het bijwerken van uw inkooporder, maakt u een supportticket via de pagina Help en support. Tungsten Network neemt graag namens u contact op met uw klant. Denk eraan uw bijlage toe te voegen voordat u uw factuur of creditnota indient. Voeg geen aanvullende kopie van een factuur toe als bijlage. De bijlage-optie is bedoeld voor ondersteunende documentatie die vereist is voor de goedkeuring van uw factuur.

15 De factuursamenvatting bevat het netto-, btw- en brutobedrag. Indien in uw regio btw wordt vermeld op regelniveau, zijn het btwtype en het bedrag ingevuld nadat de inkooporder was geaccepteerd. Indien in uw regio btw alleen op factuurniveau wordt vermeld, vult u op dit moment het volledige btw-bedrag van de factuur of creditnota in. Klik op "Afdrukvoorbeeld" voordat u uw factuur of creditnota indient. Zoals u kunt zien, is het omzetten van uw inkooporder via de pagina "Mijn purchase orders" heel eenvoudig. Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van het Tungsten Network-portaal of technische problemen ondervindt, adviseren wij u de pagina "Help en support" te gebruiken.

16 Ga voor meer informatie en meer video's naar het gedeelte "Help en support"

Hoe kunt u... PO omzetten gebruiken

Hoe kunt u... PO omzetten gebruiken STAP 1 - Mijn purchase orders selecteren De pagina 'Mijn purchase orders' biedt u de mogelijkheid om: 1) Purchase orders te beheren die zijn afgeleverd bij Tungsten Network door uw klant. Klik op Mijn

Nadere informatie

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Een factuur of kredietnota aanmaken. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Een factuur of kredietnota aanmaken Hallo, deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via het Tungsten Network-portaal facturen of kredietnota's in te dienen. Klik op de startpagina

Nadere informatie

Verbinding maken met uw klanten. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Verbinding maken met uw klanten. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Verbinding maken met uw klanten Hallo, deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via het Tungsten Network-portaal verbinding te maken met uw klanten. Het is een eenvoudig proces

Nadere informatie

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids Een Factuur / Creditnota aanmaken Pag. 2 Creëren van Sjablonen...Pag. 12 Koop meer facturen Pag. 15 Overige informatie wijzigen Pag. 16 HP Restricted 1 Een Factuur/

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Kimberly Clark vereistenvoor OB10 Facturen

Kimberly Clark vereistenvoor OB10 Facturen Kimberly Clark vereistenvoor OB10 Facturen 1 / 26 Facturen van leveranciers welke zijn ingediend bij Kimberly-Clark "moeten" de volgende informatie bevatten. Deze richtlijnen worden uitgevoerd om een meer

Nadere informatie

Quick Start Handleiding

Quick Start Handleiding Quick Start Handleiding Doelgroep: Leveranciers ABN AMRO Bank N.V. Datum: juni 2013 Documentnaam: Quick Start Handleiding.doc Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Registratie... 4 3. Inloggen... 6 4. Account configuratie...

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Quick Start Handleiding

Quick Start Handleiding Quick Start Handleiding Doelgroep: Leveranciers ABN AMRO Bank N.V. Datum: september 2013 Documentnaam: Quick Start Handleiding.doc Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Registratie... 4 3. Inloggen... 6 4. Account

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING PO

Handleiding Ariba INVOICING PO Handleiding Ariba INVOICING PO Ten behoeve van Suppliers Printdatum 29 juli 2016 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.3 2012 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

Handleiding Klarna. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar

Handleiding Klarna. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar Handleiding Klarna door Patricia Sturm 27 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Klarna... 4 2.1. Verloop van een Klarna Factuur transactie... 4 2.2. Verloop van een Klarna Account

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Ten behoeve van Suppliers Datum 14 maart 2016 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing Non-PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.2 2013 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019

Gebruikershandleiding leveranciersportaal. Eigen Haard Vastgoed. Instructie leveranciersportaal. Januari 2019 Gebruikershandleiding leveranciersportaal Vastgoed Januari 2019 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Instellingen... 4 3. Zoeken en filteren... 5 4. Orders... 5 4.1 Accepteren... 6 4.2 Plannen... 7 Leveranciersopmerkingen...

Nadere informatie

Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Support tickets aanmaken en de ontwikkelingen volgen Welkom bij Tungsten Network. Deze video geeft stapsgewijze instructies voor het aanmaken van een supportticket, het inzien van de status van eerder

Nadere informatie

Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u:

Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u: Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u: - Werkt u via één van de aanbevolen browsers zoals Internet Explorer of Mozilla Fire Fox? Andere browsers worden

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO

Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Handleiding Ariba INVOICING NON-PO Ten behoeve van Suppliers Datum 8 oktober 2013 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing Non-PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.1 2013 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

Korte handleiding: standaarden factuurgegevens

Korte handleiding: standaarden factuurgegevens PO-FACTUREN Leveranciersnaam De leveranciersnaam moet overeenkomen met de PO Voor (PO- To)-naam op andere Colgate/Hill's PO s. Als je leveranciersnaam of adres is gewijzigd ten opzichte van de gegevens

Nadere informatie

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order!

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! De functie Confronteren Inkoop Orders is grondig vernieuwd en verbeterd. Handleiding Confronteren van Inkooporders 2009 - Copyright Asperion

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Nieuwsbrief Versie mei 2015

Nieuwsbrief Versie mei 2015 Nieuwsbrief Versie mei 2015 Er zijn weer een aantal wijzigingen doorgevoerd naar aanleiding van vragen en verzoeken. In deze nieuwsbrief worden de wijzigingen toegelicht. 1. Meerdere feestdagen invoeren

Nadere informatie

Handleiding Leveranciersportaal. System: Basware. Basware handleiding leveranciersportaal voor Alliander

Handleiding Leveranciersportaal. System: Basware. Basware handleiding leveranciersportaal voor Alliander Handleiding Leveranciersportaal System: Basware 1 Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Inleiding... 3 I. Inloggen... 4 II. Navigatie door de inbox... 5 III. Aanpassen bedrijfsgegevens... 5 IV. Een inkooporder

Nadere informatie

Handleiding Giropay. door Patricia Sturm 13 september Versie 2.1 Openbaar

Handleiding Giropay. door Patricia Sturm 13 september Versie 2.1 Openbaar Handleiding Giropay door Patricia Sturm 13 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Giropay... 4 2.1. Verloop van een Giropay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een Giropay transactie...

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Mifas Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Inhoudsopgave INLEIDING... 3 STAP 1: BTW-AANGIFTE TOEVOEGEN... 4 STAP 2: VERSTUREN AANGIFTE... 6 STAP 3: CONTROLEREN... 8 AANGIFTE DOEN BIJ MEERDERE ADMINISTRATIES...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen.

teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen. 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie

Handleiding Klant Portal

Handleiding Klant Portal Handleiding Klant Portal Copyright Copyright 2012 Milgro Versie 3.0 - juli 2013 Alle rechten voorbehouden. De in dit document vervatte informatie is eigendom van Milgro. Het wordt verstrekt overeenkomstig

Nadere informatie

Handleiding Bancontact

Handleiding Bancontact Handleiding Bancontact door Patricia Sturm - van Zijl 8 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Bancontact... 4 2.1. Verloop van een Bancontact transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

Handleiding Ariba INVOICING PO

Handleiding Ariba INVOICING PO Handleiding Ariba INVOICING PO Ten behoeve van Suppliers Printdatum 6 november 2012 Documentnaam Handleiding Ariba - Invoicing PO (SUPPLIER).doc Versie Versie 1.0 2012 N.V. Nederlandse Gasunie, Groningen

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website Inhoud Voordat u begint...3 Het instellen van uw webshop...4 Verkoper gegevens...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Handleiding American Express

Handleiding American Express Handleiding American Express door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. American Express... 4 2.1. Verloop van een American Express transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

Expert/M Plus Facturatie via PEPPOL. taasoftware.wolterskluwer.be

Expert/M Plus Facturatie via PEPPOL. taasoftware.wolterskluwer.be Expert/M Plus Facturatie via PEPPOL taasoftware.wolterskluwer.be Inhoudsopgave INLEIDING... 2 OVERZICHT... 3 1. E-INVOICING LINK INSTELLEN... 3 1.1. Registreren op het e-invoicing portaal... 3 1.2. e-invoicing

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Inloggen Nieuwe vergunning aanvragen De status van lopende aanvragen en de aanvraag geschiedenis inzien Gegevens wijzigen Wachtwoord

Nadere informatie

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in.

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Inloggen Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Catalogus bekijken Boven in de taakbalk klikt u op Catalogus, U kunt zowel de afbeeldingen als het linker keuzemenu

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

Hieronder vindt u meer informatie over de timing en de werkwijze.

Hieronder vindt u meer informatie over de timing en de werkwijze. IVC-verwerkingsattesten voor verpakkingsafval Als operator ontvangt u van uw klanten (verpakkingsverantwoordelijken) aanvragen voor verwerkingsattesten. De aanvraagformulieren (C-formulieren) en verwerkingsattesten

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt.

De centrale plaats waar u uw klantportal kunt vinden is in onze TecDoc en/of Aldoc webshop waarvan u vast al gebruik maakt. Gebruik Wilmink klantportal Uw nieuwe klantportal en de voordelen van deze portal Met ons nieuwe klantportal verwachten we u nog beter te kunnen ontzorgen door alle interacties die u met ons heeft op één

Nadere informatie

MyAccount Nieuwe functies:

MyAccount Nieuwe functies: MyAccount Nieuwe functies: Bekijk uw facturen en creditnota s in één klik. Stuur ons uw retours onafhankelijk en zonder vertraging. Eenvoudig en snel retours combineren. Zie in één oogopslag welke van

Nadere informatie

Demo Portaal Fiscaliteit SW

Demo Portaal Fiscaliteit SW Demo Portaal Fiscaliteit SW December 2018 http://belastingen.vlaanderen.be Inhoud 1. Regelgeving 2. Portaal Fiscaliteit 3. Generieke scenario s 1. Beheren volmachten 2. Aanmaak dossier SW 4. Specifieke

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

Bereid u voor op e-invoicing. Implementatiegids voor leveranciers

Bereid u voor op e-invoicing. Implementatiegids voor leveranciers Bereid u voor op e-invoicing Implementatiegids voor leveranciers Inhoud Welkom bij Tungsten Network 3 Voordat u begint 4 1 Bestanden ontvangen 5 2 De worksheet invullen 6 3 Testfactuur maken en indienen

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (logistiek) References Project : 17V13688 v1.0 Intelly B.V. Datum : 1 augustus 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Bankoverschrijving

Handleiding Bankoverschrijving Handleiding Bankoverschrijving door Patricia Sturm - van Zijl 8 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Bankoverschrijving... 4 2.1. Verloop van een bankoverschrijving... 4 2.2.

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus

Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus Deze handleiding bestaat uit twee delen en omschrijft de gehele procedure Registratie & Inschrijving voor cursisten die willen deelnemen aan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Instructie www.wijnleven.nl

Instructie www.wijnleven.nl Instructie www.wijnleven.nl Nr Actie Schermvoorbeeld 1. Ga naar www.wijnleven.nl 2. U bent nu op de website van www.wijnleven.nl. Via aanmelden kunt u een account aanmaken die u nodig hebt als u een bestelling

Nadere informatie

Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen

Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen 1. Log in op uw Pagero Online Account ( https://www.pageroonline.com/ ) 2. Klik op Create invoice 3. Kies de ontvanger aan wie u een document

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS

PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS KLANTEN UW KLANTEN Onder Bedrijven vindt u een lijst met uw klanten. In het overzicht ziet u de status van uw klanten. Rechtsboven vindt u de

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Handleiding IDEAL. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar

Handleiding IDEAL. door Patricia Sturm 27 september Versie 2.1 Openbaar Handleiding IDEAL door Patricia Sturm 27 september 2016 Versie 2.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. ideal... 4 2.1. Verloop van een ideal transactie... 4 2.2. Aanleveren van een ideal transactie...

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP)

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL (SWP) Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING Controleer

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Hier worden ingesloten Help-tips weergegeven In het scherm Opdrachten vandaag worden de dagelijkse afspraken van het dealerbedrijf getoond

Hier worden ingesloten Help-tips weergegeven In het scherm Opdrachten vandaag worden de dagelijkse afspraken van het dealerbedrijf getoond INLEIDENDE GIDS Met het inspectie-gebaseerde online verkoopsysteem, dat ook geschikt is voor mobiele apparaten, Hier krijgt u toegang tot de hoofdschermen Opdrachten vandaag, Nieuwe opdracht, kunnen servicemedewerkers

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal

Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal FORD MOTOR COMPANY LIMITED Issued by European Warranty Operations Ford Customer Service Division Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal Bedieningsinstructies voor de Sony Web Portal De bedieningsinstructies

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo Inhoud Voordat u begint...3 In dit document...3 Boom...3 Instellingen...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang. AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.eu Je krijgt volgend scherm te zien: STAP 1 Klik op Registreer als Gezin

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Gebruik Service Cloud Portaal

Gebruik Service Cloud Portaal Gebruik Service Cloud Portaal Er zijn in het Portaal vier menuopties. Bij de optie Support maakt u nieuwe Cases aan en beheert u uw Cases. Bij de Kennisbank vindt u artikelen met informatie van eerdere

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Controleer & wijzig uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens ABP. 24.0100.16 OVER DEZE HANDLEIDING Controleer en wijzig uw gegevens in de Selfservice

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

3 BESTELLEN VACCINS. teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen.

3 BESTELLEN VACCINS. teken dient te klikken, voordat u bij de vermelde keuze in het menu kunt komen. 3 BESTELLEN VACCINS Voorafgaande stappen: Inloggen Correspondentiegegevens gecontroleerd Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele

Nadere informatie