Dhr. Jagerman, Mevr. Göbel, Mevr. Van de Ven, Mevr. Van Ginneken, Dhr. Veraart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dhr. Jagerman, Mevr. Göbel, Mevr. Van de Ven, Mevr. Van Ginneken, Dhr. Veraart"

Transcriptie

1 Centrum voor Wonen en Zorg De Brink Notulen vergadering 2 maart 2018 Cliëntenraad De Brink Aanwezig: Voorzitter Vice voorzitter Secretaris Leden Familieleden Thuiszorg Managers Dhr. Van Haren Dhr. Van de Vrede Mevr. Peeters Dhr. Jagerman, Mevr. Göbel, Mevr. Van de Ven, Mevr. Van Ginneken, Dhr. Veraart Mevr. Akerboom, Dhr. Simons Afwezig: Dhr. Van de Vrede met bericht. Mevr. Van de Ven met bericht Mevr. Göbel. 01. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom, De voorzitter vertelt dat vorige week Dhr. Oostendorp plotseling is overleden. Dhr. is in besloten kring begraven. Dhr. Van de Vrede kon niet bij de vergadering aanwezig zijn omdat zijn moeder vandaag wordt opgenomen in Roosdonk. Mevr. Van de Ven heeft zich ook afgemeld. 02. Vaststellen van de agenda De voorzitter vertelt dat hij tussen punt 5 en 6 de jaarvergadering wil bespreken En de samenstelling van de cliëntenraad. 03. Mededelingen vanuit de organisatie Voortgang voedsel concept: Mevr. Akerboom vertelt dat ze een maand geleden stap voor stap begonnen zijn met de soep op een andere manier te presenteren. De tafels zijn leuk aangekleed. De soepterrines staan op tafel. Verse soep die door de kok zelf klaar gemaakt wordt in de Carrousel. Mochten de bewoners de soep om een of andere reden niet lusten, dan is er altijd een alternatief. We hebben hier een evaluatie aangekoppeld in de vorm van gekleurde balletjes. Hier kwam uit naar voren dat de meeste bewoners tevreden waren, maar er waren ook bewoners die minder tevreden waren. zij vonden de soep minder lekker of iets te zout, moesten te lang wachten. 19 maart gaan we het voedselconcept evalueren met de medewerkers van de Carrousel. Dan beginnen we met het volgende stukje: het dessert. Over het algemeen is de verandering door de bewoners goed ontvangen. Dhr. Jagerman vond de aankondiging goed. Is er een alternatief, als de bewoner om een of andere reden de aangeboden soep niet mag gebruiken? Mevr. Akerboom vertelt dat een alternatief altijd mogelijk is.

2 Kan er door de medewerker wanneer zij de soepterrines op de tafels zetten, verteld worden dat er een alternatief is? Deze vraag wordt meegenomen. Dhr. Jagerman vraagt of het bestek gecontroleerd kan worden Bestek is niet altijd schoon. Mevr. Akerboom neemt deze vraag mee. Er gaat een nieuwe kookclub komen, die dan samen met de kok Jeroen Haast de maaltijd helpt voorbereiden. Sanne Rammeloo gaat alles coördineren. Anemoon en Zevenster gaan het eten op een andere manier bestellen. De bewoners kiezen zelf wat zij willen eten. Het eten wordt besteld bij de leverancier En komt rechtstreeks naar de afdelingen. De keuken zit er niet meer tussen. Voor de bewoners die op de afdelingen blijven eten, komt het eten naar boven in een warmhoud-wagen die het eten warm houd. Het eten wordt ter plekke opgeschept bij de bewoners. Zij kunnen ook kiezen uit verschillende soorten soep, groenten, vlees en aardappelen. Renovatie van de hal: Mevr. Akerboom vertelt dat de renovatie van de hal klaar is. De hal moet nog wel verder worden aangekleed. Met wat en hoe wordt nog bekeken.. Misschien een leesmap of iets anders op de tafels. Het koffiedrinken is vrijblijvend. Het breischilderij is mooi. Gevraagd wordt of het thema hiervan bij het schilderij geplaatst kan worden zodat we weten wat het voorstelt. Mevr. Akerboom neemt deze vraag mee. Zinvolle dagbesteding 2018: Waardigheid en Trots Mevr. Akerboom vertelt dat een heel groot deel van de aanvragen is goedgekeurd. Het circus is goed gekeurd maar de reiskosten niet. Gevraagd wordt of er een grotere tv in de Carrousel kan komen? Het beeld in de Carrousel is nu te klein. Mevr. Akerboom vertelt dat dit voor dit jaar niet meer kan. We kunnen voor 2018 niets meer indienen. Misschien eind van het jaar voor Gevraagd wordt voor een kleine tv voor in de hal? Deze vraag wordt meegenomen. Personele bezetting winkeltje: Mevr. Akerboom vertelt dat het winkeltje nu open is van 9.00 uur tot uur. Dhr. Jagerman vertelt dat het winkeltje vaak pas om 9.10 uur open gaat. Mevr, Akerboom vertelt dat dit niet de bedoeling is: het winkeltje moet om 9.00 uur open gaan. Vakken vullen kan gebeuren in de stille momenten.

3 Schoonmaakconcept: Mevr. Akerboom vertelt dat het schoonmaak concept goed loopt. Fitroute: Mevr. Akerboom vertelt dat de Fitroute genomineerd is; 22 maart wordt er gestemd. 04. Zorgeloos Wonen, Stand van Zaken: Op dit moment iets minder dan 100 bewoners die Zorgeloos Wonen Verder loopt het goed. 05. Notulen van de vorige vergadering: d.d. 12 januari 2018: Aanpassing Huurdersovereenkomst. De voorzitter vertelt dat hij de vraag van Mevr. Van de Ven besproken heeft in de centrale cliëntenraad. Klantbureau is bezig met een aantal dingen beter te laten aanstromen en splitsen. De huurcontracten worden opnieuw bekeken. Als een bewoner is overleden, betaal je nog huur in de maand waarin de bewoner is overleden en de daarop volgende maand. Er zal worden gevraagd of het klantbureau duidelijk naar mensen toe kan communiceren. Prijsuitreiking bij de avondspelen is gebeurd. Gevraagd wordt of het brood op tafels zetten al gebeurt. Mevr, Akerboom vertelt dat dit nog niet gebeurt. We gaan stap voor stap verder. 06. Mededelingen vanuit de centrale Cliëntenraad: De voorzitter vertelt: De heer Jan Boeren, facilitair manager en de firma Kommers hebben voor de leden van de Centrale Cliëntenraad een proeverij georganiseerd. De maaltijden werden gepresenteerd en waren gelijkwaardig aan de maaltijden die de cliënten op de verschillende locaties krijgen opgediend. De leden van de Centrale Cliëntenraad waren erg tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. De Centrale Cliëntenraad is geïnformeerd over het aangaan van een contract Met Fakton voor advies en begeleiding met betrekking tot de herontwikkeling van De Brink. De Centrale Cliëntenraad is geïnformeerd over mogelijkheden voor het werven van nieuwe leden voor de cliëntenraad en de Centrale Cliëntenraad. De leden van de Centrale Cliëntenraad zijn voorzien van allerlei handvatten om mensen hiervoor enthousiast te maken. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op donderdag 19 april a.s. Aanvang :14.00 uur Dhr. van Haren maakt de agenda Toos van Sprundel zorgt voor de Bingoprijzen.

4 De voorzitter deelt verder mede dat Dhr. Van de Vrede na de jaarvergadering stopt als lid van de cliëntenraad. Toos van Sprundel heeft medegedeeld dat zij per 1 januari 2019 zal stoppen met notuleren. Dhr. Van Haren vertelt dat ook hij als voorzitter per 1 januari 2019 zal stoppen als lid de cliëntenraad. Om nieuwe leden te werven voor de cliëntenraad zal dhr. Van Haren een stukje schrijven voor in de Nieuwsbrief van de Brink. 07. Rondvraag:` Dhr. Jagerman is positief over de uitnodiging die de bewoners gekregen hebben om een dagje mee te lopen en te kijken hoe dingen gaan in de Brink. Mevr. Akerboom vertelt: Naar aanleiding van het thema Verbinding hebben we de bewoners een uitnodiging gestuurd om een keer mee te lopen met ons (zorg, Winkel, Carrousel) Verbondenheid ontstaat als je elkaar kent en ook weet wat er nu allemaal gebeurt en waarom bepaalde dingen zo gaan Vijf bewoners hadden zich hiervoor opgegeven. 3 bewoners voor de zorg. (zij gaan niet meelopen met de directe zorg) maar alles wat erom heen gebeurt. 1 bewoner voor het winkeltje, en 1 bewoner voor de Carrousel. Dhr. Jager man vertelt dat hij een dagje heeft meegelopen met de zorg. Hij vond dit erg leerzaam. En zijn een heleboel dingen waar je niet van op de hoogte bent. (misschien iets voor de leden van de cliëntenraad?) Misschien dit volgend jaar herhalen. Mevr. Peeters vertelt dat er bij de renovatie van de hal een nieuw postvak gemaakt is waar de bewoners een post in kunnen doen. In deze postbus liggen drie sleuteltjes. Waar dienen die voor? Mevr. Akerboom kan hier geen antwoord op geven. Zij gaat na deze vergadering even mee kijken. Mevr. van Ginneken vertelt dat zij zich stoorde aan de nieuwe Nieuwsbrief van de Brink. Zij stoorde zich aan de vele fouten. Dit is geen visitekaartje voor De Brink. Mevr. Akerboom vertelt dat het de bedoeling is dat iemand de tekst redigeert. Zij zal dit bespreken met Janneke de Kroon. 08 Sluiting: Nadat er geen vragen meer zijn, bedankt de voorzitter iedereen voor zijn inzet en sluit de vergadering. Voorzitter Secretaris Dhr. A. van Haren Mevr. G. Peeters

5

Notulen van de jaarvergadering 19 april 2018 Cliëntenraad De Brink

Notulen van de jaarvergadering 19 april 2018 Cliëntenraad De Brink Centrum voor Wonen en Zorg De Brink Notulen van de jaarvergadering 19 april 2018 Cliëntenraad De Brink Aanwezig: Voorzitter Vice voorzitter Secretaris Leden Familieleden Managers Dhr. Van Haren Dhr Van

Nadere informatie

Afwezig: Dhr. van de Vrede, Dhr. Veraart, Mevr. van Ginneken, Mevr. Stapelkamp

Afwezig: Dhr. van de Vrede, Dhr. Veraart, Mevr. van Ginneken, Mevr. Stapelkamp Centrum voor Wonen en Zorg De Brink Notulen vergadering 27 januari 2017 Cliëntenraad De Brink Aanwezig: Voorzitter Vice voorzitter Secretaris Leden Familieleden Thuiszorg Managers Dhr. Van Haren Mevr.

Nadere informatie

Verslag RGB vergadering

Verslag RGB vergadering Regiokantoor Noordwest postbus 8077 HB Amsterdam http://www.rgbnoordwest.nl Verslag RGB vergadering Aanwezig Afdeling A. Struylaart (voorzitter) Amsterdam K. Visser ( secretaris, notulist ) Haarlem Joke

Nadere informatie

Gemeente r Eergen op Zoom

Gemeente r Eergen op Zoom Gemeente r Eergen op Zoom Aan de leden van de Gehandicapten Advies Raad ter kennisname aan overige geadresseerden Uw kenmerk Uw brief d.d. Onderwerp Uitnodiging vergadering Ons kenmerk u06-019934 Beh.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Suzanne Goudriaan en Magda van Gent Margreeth Radenborg, Drea

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018.

Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018. Notulen van de CPG-vergadering op maandag 6 augustus 2018. Aanwezig: Ina ten Cate, Marca Vos, Jeanine van Ooijen, Wim Heite, Henk Weide, PB-er Annemargreet, Yvonne de Ruiter, Heleen Verbeek en Harry Talen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Evaluatie verbeterplan 2012

Evaluatie verbeterplan 2012 Woonlocatie de Lelystee, InteraktContour 1 Utrecht, oktober 2013 Geschreven door: Tiddo Evenhuis Postbus 8224 3503 RE Utrecht Telefoon: 030 293 76 64 Fax: 030 296 33 19 www.hetlsr.nl info@hetlsr.nl Copyright

Nadere informatie

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink

THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink THUIS IN DE BRINK Missie en Visie De Brink Een zinvol en betekenisvol leven kunnen leiden, keuzes kunnen maken en eigen regie kunnen voeren, het is voor iedereen belangrijk. Woont u in De Brink, verblijft

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier

Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Rapportage groepsgesprek bewoners De Provenier Middin De Provenier Oktober 2015 Over Facit Facit is opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland. Facit is een stichting zonder winstoogmerk

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 mei 2017 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerp er of afzender Onderwerp Aanwezig:, L. van Winkelhof, B. de Graaf,

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (80) te Rotterdam op 9 mei Kim Vlot, Wimke de Vries, Stephanie Verschuren, Kerstin Geurtsen

Notulen MR-vergadering (80) te Rotterdam op 9 mei Kim Vlot, Wimke de Vries, Stephanie Verschuren, Kerstin Geurtsen Notulen MR-vergadering (80) te Rotterdam op 9 mei 2016 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Wimke de Vries, Stephanie Verschuren, Kerstin Geurtsen Drea

Nadere informatie

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken.

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken. Notulen MR-vergadering 8 december 2014. Aanwezig: ouders en leerkrachten van de MR Afwezig: 2 ouders en 1 leerkracht Deel 1: met directie 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl

INDIEN VERHINDERD, TIJDIG AFMELDEN BIJ ANGELIQUE, TEL.: 484937 OF E-MAIL: angeliquejansen@kpnmail.nl BESTUUR OUDERVERENIGING BASISSCHOOL OP DE SLEK Agenda dinsdag 8 september 2015 om 20.30 uur 1. Welkomstwoord 2. Op- of aanmerkingen op de notulen van vorige vergadering 3. Mededelingen van team/ov/mr/schoolklimaat/verkeer/overblijven

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 21 juni 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 21 juni 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 21 juni 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.W.K, L. v W, B. d G, M. v.d.

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen 1 Het regionaal platform ervaringskennis Wie zijn wij? Wij zijn mensen uit cliëntenraden in Nijmegen en begonnen in 2013.Wij vinden het belangrijk om wat cliënten

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 20 juni 2012 Tijd: 19:00 21:15 uur Locatie: teamkamer Aanwezig: Directie: Wildschut Bestuur: Jack van der Veen (voorzitter Bestuur) Teamgeleding:

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013.

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Cliëntenraad Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Opening. Voordat de voorzitter iedereen welkom heet vraagt hij een moment stil te staan bij de bewoners die niet meer onder ons zijn. Er zijn

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 29 maart 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: JH, L v W, B d G, M. v.d.

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van de Centrale Cliëntenraad

VERSLAG van de vergadering van de Centrale Cliëntenraad VERSLAG van de vergadering van de Centrale Cliëntenraad Datum: 10 oktober 2014 Tijd: 09.30 uur Locatie: Vergaderzaal 2 ABC Aanwezig: dhr. Pastoor, dhr. De Vries, dhr. Winters, mw. Hoogvliet, mw. Kamman,

Nadere informatie

Over het LSR Advies Informatie Coach of ondersteuner voor de raad Kijken hoe de raad werkt Kwaliteitsonderzoek...

Over het LSR Advies Informatie Coach of ondersteuner voor de raad Kijken hoe de raad werkt Kwaliteitsonderzoek... Inhoud Over het LSR... 5 Advies... 6 Informatie... 8 Coach of ondersteuner voor de raad... 10 Kijken hoe de raad werkt... 10 Kwaliteitsonderzoek... 10 Cursussen en bijeenkomsten... 11 Cliëntvertrouwenspersoon...

Nadere informatie

Het artikel de gemeente harkt te veel persoonsgegevens binnen zal nog worden verspreid.

Het artikel de gemeente harkt te veel persoonsgegevens binnen zal nog worden verspreid. Verslag fysieke overlegtafel Zutphen Datum: 3 april 2018 Voorzitter : Matthijs de Vries Tijd: 15.00 17.00 uur Notulist : Barbara Devenijns Locatie: Oude Stadhuis Zutphen, Warnsveldzaal Aanwezigen : zie

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving)

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving) Notulen vergadering Ouderraad 8 september 2015 Aanwezig: Jolanda Boud (voorzitter), Tim Klaasen (vice-voorzitter), Anja Schagen (secretaris), Tamara Sertorelli (penningmeester), Paul Borrias, Timo van

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018

Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari 2018 Notulen algemene ledenvergadering gehouden op maandag 5 februari Aanwezig: R. Kobes, P. Zijlstra, W. Luchtenburg, H. De Boer, A. Kuperus, Kl. Ten Have, Hielke v/d Veen, J. Kloosterman-Luchtenburg, J.J.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * *

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * * Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg 1. Opening * * * De voorzitter Albert Kooistra opent de vergadering en heet iedereen van harte

Nadere informatie

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld.

Verslag. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Vaststelling agenda De agenda wordt vastgesteld. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 10 december 2018 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : Kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT18.0948 Kenmerkcode

Nadere informatie

Verslag WWB/WSW-cliëntenraad d.d. 17 juni 2014

Verslag WWB/WSW-cliëntenraad d.d. 17 juni 2014 Verslag WWB/WSW-cliëntenraad d.d. 17 juni 2014 Aanwezig dhr.veneman, dhr.oldegberst, dhr.zandbergen, dhr.van Veen, dhr.bos, mevr. Gilott, Mevr.Loosveld, mevr. Hendriksen.mevr van der Wal Namens de gemeente

Nadere informatie

VERSLAG MR-vergadering donderdag 19Januari AGENDA. - instemming - advies - meningsvorming 0a MR. Omschrijving / doel van agendering

VERSLAG MR-vergadering donderdag 19Januari AGENDA. - instemming - advies - meningsvorming 0a MR. Omschrijving / doel van agendering VERSLAG MR-vergadering donderdag 19Januari 2017 19.00-21.30 - AGENDA Omschrijving / doel van agendering directeur aanwezig? - instemming - advies - meningsvorming 0a MR Jaarverslag 2015-2016 Vaststellen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2017 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Nieuwsbrief cliëntenraad Mei 2017

Nieuwsbrief cliëntenraad Mei 2017 Nieuwsbrief cliëntenraad Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Samenstelling van de cliëntenraad... - 1 - Vacature vertegenwoordiger het Grotenhuis... - 2 - Informatievoorziening... - 2 - Terugblik op 2016...

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016.

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016. Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016. Aanwezig: Alphons Olthof (voorzitter); Truus Sieders-Wassink; Maja de Graaf; Annie Ligtenbarg; Christina van Riemsdijk;

Nadere informatie

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Notulen vergadering Ouderraad/Oudervereniging Het Palet Maandag 14 maart 2019 Aanvang 19.00 uur Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Aanwezig vanuit team: Annelies Afwezig:

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 15 mei 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Afwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Stephanie Bol, Saskia de Vos (vanaf agendapunt 4) Thea Zuiderduin AGENDA 1. Opening

Nadere informatie

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.)

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) sor.vlasgaard@gmail.com Datum: 19 december 2016 Aanwezig: Afwezig: Anke Suijs (voorzitter) Willemien Manders (leerkracht) Pierrette Cober (penningmeester) Monique van Griensven

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Cliëntenraad. Jaarverslag 2017

Cliëntenraad. Jaarverslag 2017 Cliëntenraad Jaarverslag 2017 Hunneveldweg 12 6903 ZN Zevenaar T 088-044 1999 Postadres : Postbus 12 6900 GA ZEVENAAR Internet www.liemerije.nl Mailadres clientenraad@liemerije.nl 1 Inleiding In dit jaarverslag

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG).

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG). Notulen vergadering Participatieraad Sociaal Domein Ommen Datum: 5 oktober 2016 Locatie: Gemeentehuis te Ommen Tijd: 19:30 uur. Aanwezig: Dhr. Vroon (voorzitter), mevr. Martens (MAR), mevr. Van Raalte

Nadere informatie

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL Hotel Hallo - Thema 6 Hallo opdrachten STEENSOEP 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en leg

Nadere informatie

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 31 maart 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 31 maart 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse 1 Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 31 maart 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerper of afzender Onderwerp Aanwezig: J. Heshof, L. van Winkelhof,

Nadere informatie

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan.

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan. Notulen Jaarvergadering en groepsouders 9 Oktober 2014 Aanwezig: Karin Theunissen, Ingrid Ermers, Daniëlle Ubeda, Freek Janssen, van der Burgh, Neeltje van de Berg, Ans van de Berk,, Janneke van Wees,

Nadere informatie

Etens&jd. Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven. Het blij7 mijn leven. Waarom koken we eigenlijk samen?

Etens&jd. Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven. Het blij7 mijn leven. Waarom koken we eigenlijk samen? Etens&jd Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven Als je dit mo=o van ZZG betrekt op het eten en drinken van bewoners in een beschermde woonvorm wat roept dit bij je op vanuit de ogen van een

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Informatie voor cliënten (Mede)zeggenschap en de Bewoners-/Deelnemersraden

Informatie voor cliënten (Mede)zeggenschap en de Bewoners-/Deelnemersraden Informatie voor cliënten (Mede)zeggenschap en de Bewoners-/Deelnemersraden Picto versie (Mede)zeggenschap en de Bewoners-/Deelnemersraden bij SDW De woorden waar een streep onder staat worden uitgelegd

Nadere informatie

Vragen/opmerkingen van bewoners:

Vragen/opmerkingen van bewoners: Verslag vergadering 16-7-2019 (extra ledenvergadering) Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Voordat we beginnen met de vergadering zijn er nog een aantal mededelingen van

Nadere informatie

Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht.

Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht. Notulen van de ledenvergadering van regio Utrecht van KIVI NIRIA dd 30 maart 2011 te Utrecht. Aanwezig: 16 personen waren aanwezig: Regioleden: Ir. J.F.S. de Jongh Ir. J. van den Berg F.C.H.D. van den

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 februari 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 februari 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 9 februari 2016 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Enquête uitbrengmaaltijden Buitensluis

Enquête uitbrengmaaltijden Buitensluis Uitslag enquête Uitbrengmaaltijden Buitensluis augustus 2015 Goed Redelijk Matig Slecht NVT N % N % N % N % N % 1 Hoe ervaart u de samenstelling van uw maaltijd? 34 69,4 11 22,4 4 8,2 0 0 2 Hoe ervaart

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012

OBS de Lingewaard Medezeggenschapsraad M R. MR vergadering. OBS de Lingewaard. Datum: 23 oktober 2012 MR vergadering OBS de Lingewaard Datum: 23 oktober 2012 School OBS de Lingewaard Arkel Notulen MR vergadering 23 oktober 2012 Aanwezig: MR personeelsgeleding: MR oudergeleding: Afwezig zonder bericht:

Nadere informatie

1. De cliëntenraad komt op voor cliënten in het cluster en praat mee over wat er gebeurt in het cluster.

1. De cliëntenraad komt op voor cliënten in het cluster en praat mee over wat er gebeurt in het cluster. REGELING CLIËNTENRAAD Artikel 1: Doelstelling Cliëntenraad 1. De cliëntenraad komt op voor cliënten in het cluster en praat mee over wat er gebeurt in het cluster. 2. De cliëntenraad helpt mee om alles

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw. L.P.C.M. Barské-van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

CONCEPT BEKNOPT VERSLAG ALGEMENE CLIËNTVERGADERING, Roncalli D.D. 9 oktober 2017

CONCEPT BEKNOPT VERSLAG ALGEMENE CLIËNTVERGADERING, Roncalli D.D. 9 oktober 2017 CONCEPT BEKNOPT VERSLAG ALGEMENE CLIËNTVERGADERING, Roncalli D.D. 9 oktober 2017 Aanwezig: Mevrouw J. Bokhorst-Brugmans, lid CR Mevrouw C. Ten Berge, lid CR Mevrouw M. van Dooren, lid CR De heer H. Mertens,

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 18 december 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Frans Kalse (penningmeester),

Nadere informatie

Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp.

Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp. Notulen MR-vergadering CBS de Ark 2 oktober 2018 Aanwezig: Sanne Clarissa Mariette Aad Ay-Ming Marijn Afwezig: Michiel Mandy 1. Opening Iedereen stelt zich voor aan de hand van een meegenomen voorwerp.

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers april 2017 nieuwsbrief april 2017 Beste ouders / verzorgers, Het voorjaar dient zich de laatste dagen al weer aan met heerlijk zonnig weer wat ons allemaal

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 12 november 2009. Plaats: grote vergaderzaal kantoor VBM NOV te Den Helder. Bestuur: A. van der Schans. (Voorzitter) W.J. Sanders. (vice-voorzitter/secretaris)

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Berkenstaete

Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Berkenstaete Verbeterplannen Samenspel mantelzorgers en vrijwilligers Berkenstaete Toelichting De Smiley ; deze laat het volgende in één oogopslag zien: is voldoende is onvoldoende Bij gebrek aan respons is geen berekening

Nadere informatie

Verslag vergadering Centrale Cliëntenraad Cliënten AveleijnSDT Eerste deel

Verslag vergadering Centrale Cliëntenraad Cliënten AveleijnSDT Eerste deel Verslag vergadering Centrale Cliëntenraad Cliënten AveleijnSDT Eerste deel Datum: 08-09-2010 Tijd: 19.00-21.00 uur Plaats: Het witte Huis te Borne Aanwezig: Johan Ooink op den Dijk, Bert Hendriks, Dini

Nadere informatie

Ter afdoening. Onderwerp. afzender. naar

Ter afdoening. Onderwerp. afzender. naar 1 Conceptnotulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 21 mei 2014 19.30 tot 22.00 uur Grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwerper of afzender Onderwerp Aanwezig: J.

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging ( )

Notulen vergadering oudervereniging ( ) Notulen vergadering oudervereniging (30-10-2018) Contactpersonen van de werkgroep: OV-lid (bestuurslid voorzitter): Rob Benders. OV-lid (bestuurslid penningmeester): Anique Hinssen. OV-lid (bestuurslid

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren.

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 25 november 2014 Aanwezig : Hans Nijhuis (voorzitter) Wim Velthuis (penningmeester) Joyce van Dijk (notulist) Esther van der Linden Arenda Doets Petra Bouterse

Nadere informatie

Centrale Cliëntenraad

Centrale Cliëntenraad Centrale Cliëntenraad Jaarverslag 2017, CCR SDW. De CCR wil jullie laten weten wat wij in 2017 hebben gedaan en wat er is bereikt. Uit de cliënttevredenheidsmeting heeft de CCR zaken gehaald die jullie

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (77) te Rotterdam op 16 november Kim Vlot, Suzanne Goudriaan, Stephanie Verschuren, Magda van Gent

Notulen MR-vergadering (77) te Rotterdam op 16 november Kim Vlot, Suzanne Goudriaan, Stephanie Verschuren, Magda van Gent Notulen MR-vergadering (77) te Rotterdam op 16 november 2015 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Suzanne Goudriaan, Stephanie Verschuren, Magda van Gent

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 16 januari Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 7) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Verslag. 18 april Aanwezig. Harry Beekman. Jaap Krikke. Lara Margaret. Randolph Schra. Anita van Dinteren. Jos Verkooijen.

Verslag. 18 april Aanwezig. Harry Beekman. Jaap Krikke. Lara Margaret. Randolph Schra. Anita van Dinteren. Jos Verkooijen. Verslag 18 april 2016 Aanwezig Harry Beekman Lara Margaret Jaap Krikke Randolph Schra Wouter Roozendaal Jos Verkooijen Anita van Dinteren gasten: afwezig: Pierre Quaedvlieg Gertjan Veldman Michael Keij

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraad vergadering. Datum: woensdag 20 september 2017. Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

Cliëntenraad Liemerije. Jaarverslag 2014

Cliëntenraad Liemerije. Jaarverslag 2014 Cliëntenraad Liemerije Jaarverslag 2014 Liemerije deskundige zorg voor ouderen Bezoekadres Hunneveldweg 12 6903 ZN Zevenaar T 088-044 1999 Postadres : Postbus 12 6900 GA ZEVENAAR Internet www.liemerije.nl

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 29 januari 2018 3e MR Vergadering Aanvang: 19.00 uur 21.30 uur Aanwezig: Paul Witteman, Clemy Bosselaar-Engeringh, Stephanie Bol, Afwezig: Saskia de Vos,Niels Boersma (met

Nadere informatie

1. Opening. 3. Aanwijzing primus voor de hoofdelijke stemming. 4. Vaststelling agenda.

1. Opening. 3. Aanwijzing primus voor de hoofdelijke stemming. 4. Vaststelling agenda. Notulen van de besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Noord-Beveland, gehouden op donderdag 5 juli 2018 in het gemeentehuis van Noord-Beveland. Aanvang: 19.30 uur Aanwezig: Mevr. J.H.J.B.

Nadere informatie