rodenburgbeauty.nl Nieuw Gel Color Workshops op maat Mooi met CLARINS IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "rodenburgbeauty.nl Nieuw Gel Color Workshops op maat Mooi met CLARINS IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW"

Transcriptie

1 EAUTY Nieuw Gel Color Mooi met CLARINS rodenburgbeauty.nl Workshops op maat IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW

2 Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven u graag advies. Spaarkaarten Hiermee kunt u sparen voor extra korting of een gratis product. Wij hebben spaarkaarten van: Skin Perfect Huidverbetering, - verzorging en ontspanning. Beautyshoppen doe je bij Beauty en Wellness Center Rodenburg! Aangesloten bij de branchorganisaties ANBOS en ProVoet.

3 Uniek in de Krimperwaard: Beautycenter Rodenburg Uw adres voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning Wie zijn wij? Ons team bestaat uit 5 deskundige schoonheidsspecialistes en pedicures. We nemen alle tijd voor u om uw wensen en de behandelmethodes goed op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt een passende behandeling met het gewenste resultaat bereikt. Wist u dat? Beautycenter Rodenburg is aangesloten bij de branche organisaties ANBOS en PROVOET? Wij werken met o.a. Clarins, Lancaster, Estee Lauder, Clinique en Decaar? U bij ons ook terecht kunt voor microdermabrasie, lichtflits ontharen en heerlijke ontspannende massages? Maar ook voor verwenarrangementen? Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Veel plezier met het lezen van deze nieuwe glossy en graag tot ziens bij Beautycenter Rodenburg.

4 Kennis Beleving Ervaring In de Clarins schoonheidsbehandelingen worden de beste producten gecombineerd met speciale manuele toepassingstechnieken voor een optimaal resultaat. Dat is waarom Clarins de beste oplossing biedt voor al uw schoonheidszorgen. Clarins gebruikt de kracht van planten om uw huid te laten stralen. De salonproducten zijn speciaal ontwikkeld voor professionele behandelingen met sterk geconcentreerde plantenextracten. Clarins is een expert in speciale aanbrengtechnieken, wat voor een onmiddellijk zichtbaar schoonheidsresultaat zorgt. Elke behandeling eindigt met een ritueel van aroma en fytotherapie om de behandeling compleet te maken. PRIJSLIJST CLARINS SALONBEHANDELINGEN K e n n i s m a K i n g Fa c i a l T r e at m e n T (30 minuten) Kennismakingsbehandeling aangepast op uw huidconditie. Onderdelen van de behandeling: gezichtsreiniging, peeling, gezichtsmasker en verzorging. Prijs: 27,50 Inhoud van de complete behandelingen: Intake, huiddiagnose, reiniging, dubbele exfoliatie gezicht, ontspannende olie, exfoliatie handen en onderarmen, handmasker, massage gezicht en decolleté, gezichtsmasker, oogmasker, Double Serum (dat de vijf vitale huidfuncties boost), dag- of nachtverzorging, Eau Dynamisante, Colour Time. Alle behandelingen zijn 60 minuten. Het is mogelijk om extra applicaties (zoals het harsen of verven van wimpers of wenkbrauwen) extra bij te boeken.

5 Gentle Facial Treatment De producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden, brengen de opperhuid tot rust en brengen deze weer in balans. Tevens wordt uw huid versterkt door deze producten, zodat deze meer weerstand heeft. Oil - Control Facial Treatment Met actieve ingrediënten tegen het glimmen, die ervoor zorgen dat de huid er de hele dag mat en fris uit ziet. De perfecte behandeling voor de gecombineerde of vette huid. Hydrating Facial Treatment De Soins Multi-Hydratants producten geven elk huidtype een constante hydratatie op maat. Dankzij een combinatie van plantenextracten blijft het vochtgehalte van de huid constant. De huid hervindt haar soepelheid en zachtheid en ziet er fris en gezond uit. Radiance Booster Facial Treatment Speciaal voor de jonge huid (tot circa 30 jaar) die extra energie nodig heeft. Tijdens deze behandeling worden er verschillende producten gebruikt die de huid een echte energie en vitamineboost geven. Voor een energieke, frisse en stralende huid. Line Prevention Facial Treatment Deze behandeling werkt preventief tegen huidveroudering. Voor de actieve vrouw in de leeftijd van ca. 25 tot 35 jaar. Stimuleert en hydrateert de huid, werkt op de huidspanning en beschermt tegen luchtvervuiling. Extra-Firming Facial Treatment De producten uit de Extra-Firming ofwel Multi-Régénérant lijn van Clarins bevatten uiterst werkzame stoffen die veroudering vertragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de vertraging van de huidfuncties tegen te gaan. Geven de huid opnieuw weerstand, soepelheid en stevigheid. Vital Light Treatment Mist u de glans in uw huid die u vroeger wel had? En wilt u daarnaast de veroudering vertragen? Deze behandeling laat u weer stralen en geeft uw huid opnieuw weerstand en stevigheid. Super Restorative Treatment Welke vrouw wil nu niet een stralend gezicht en een prachtige huid behouden, ondanks de leeftijdsgebonden hormonale schommelingen? Deze behandeling stimuleert het herstel en de stevigheid van de huid en houdt de kwaliteit van de collagene vezels in stand.

6 MOOI RODENBURG TIPS LISSE MINUTE: Een directe mooimaker die op verschillende manieren in te zetten is. Gebruik hem plaatselijk bijvoorbeeld rondom de ogen of op oneffenheden en grove poriën. De huid ziet er direct stralender uit en ook fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. MOOIE OOGOPSLAG: Door rondom het oog een blauw of paars potloodje aan te brengen lijkt het wit van de oogbol nog witter. Zo heeft u altijd een frisse oogopslag. EXPRESS GOMMANT: De express reiniger van Clarins combineert de voordelen van een reiniging en een scrub in één. Zo geniet u iedere dag van een schone zuivere huid. Tevens zorgt deze voor een prachtige gladde basis voor make-up. ECLAT MINUTE BASE ILLUMINATRICE: Geeft een gezond en stralend effect op de huid. Hij is verkrijgbaar in 3 prachtige versies. Tint nr 1 is geschikt voor de zeer lichte huid. Tint nr 2 corrigeert rode vlekjes op de huid en tint nr 3 voor de donkere huid. Een must have voor een stralende teint. Bent u nieuwsgierig naar nog meer tips of heeft u een persoonlijke wens op huid of make-up gebied? Onze specialisten staan voor u klaar. Optimaal getraind & up-to-date met de nieuwste make-up trends. Neem plaats op onze visagie-stoel en geniet van een huid & make-up advies op maat. WE ZIEN U GRAAG BINNENKORT IN ONZE WINKEL!

7 T-AWAY Huidoneffenheden snel opgelost Heeft u zich altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekken en vele andere huidoneffenheden? Dan heeft uw T-AWAY-specialiste de oplossing in slechts enkele minuten! De T-AWAY biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ulta short High Frequency). Deze technologie-die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt- is nu met de T-AWAY voor cosmetische doeleinden geschikt. Door het onmiddelijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek aan uw T-AWAY specialiste verlost worden van dat nare huidprobleem, waar u al zo lang mee rond loopt. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht! De voordelen op een rijtje - Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties - De huid wordt langdurig verbeterd - Korte behandeling met direct resultaat - Geen bijwerkingen - (nagenoeg) Pijnloze behandeling Succesvolle behandeling bij: Couperose / kleine adertjes Spider Naevi Pigmentvlekken Ouderdomsvlekken Fibromen Steelwratten T-AWAY

8 MICRODERMABRASIE eautygeheimen Direct resultaat voor ieder huidtype Microdermabrasie is één van de top behandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling heeft namelijk al na één keer effect. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven voor een nog beter resultaat. Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. Wat doet microdermabrasie jouw huid Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert worden is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Wat kun je behandelen met microdermabrasie Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn: rimpels onzuivere huid huidveroudering pigmentvlekjes littekens zonneschade rokershuid grove poriën grove huidstructuur futloze huid

9 ALGAE PEELING REGIMEN De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. DÉCAAR Paris is een nieuw en modern cosmeceutical merk. Het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij geloven dat schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid. DÉCAAR levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten voldoen aan de meest veeleisende huidtypen. Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid. De DÉCAAR Algae Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Geschikt voor: Acne & de vette huid. Droge huid. Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken. Couperose. Rosacea. Littekens. Grove poriën. Behandeldoelen: Het stoppen van ontstekingen. Het normaliseren van de talgklieren. Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën. Stimuleren van regeneratie. Verzachten van de huid. Stimuleren van de collageen- en elastineproductie. De Algae Peeling Regimen is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

10 Lichtflits ontharen Hoe werkt de MedCos IPL? De MedCos IPL geeft in korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid wordt gericht. Dit licht wordt door het pigment in het haartje geabsorbeerd en omgezet in warmte, welke naar de haarwortel wordt geleid. Door selectieve verhitting worden de haarfollikels uitgeschakeld, zonder dat de verdere huidstructuur wordt beschadigd. Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden? Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (negroïde) kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid. Is de behandeling pijnlijk? Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen. Wie kent het niet? Harsen, scheren en epileren is voor velen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite doen als je ook veilig en snel je haren kunt reduceren. Dit kan nu met de unieke MedCos IPL methode! Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk? Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden.

11 Massages puur ontspannen Klassieke- en Hotstonemassages

12 Hotstone massage werkt super ontspannend en bovendien zeer herstellend voor het lichaam. Nog nooit heb je je zo heerlijk gevoeld als na een hotstone massage! Basaltstenen Voor de hotstone massage gebruiken wij basaltstenen. Basaltstenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur. De warmte van de stenen dringt door in de spieren en verlicht spanningen. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij bijv. chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe ontspanning, ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De werking van hotstone massage: Verhoogt bloed- en lymfestelsel. Bevordert transpiratie omdat het ontgiftingsproces van het lichaam wordt versterkt. Verbetert het spieren- en bottenstelsel. Vermindert en verdooft zenuwpijn. Spijsverteringsproces wordt verbetert. Hotstone massage is vooral geschikt voor: Mensen met spier- en/of zenuwpijn. Mensen met hoofdpijn, rugpijn en/of nekpijn. Mensen die veel last hebben van voorhoofdholte of kaakholte ontsteking. Mensen met een slechte doorbloeding. Mensen met een burn out of algemene moeheid en zwakte voelen. Mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen. Deze massage duurt 40 of 70 minuten.

13 De allergrootste voldoening zit m in het geven! NIEUW

14 Kies je voor Rome, Athene of misschien wel voor verleidelijk Parijs? Ontspan Geniet Ultiem Exclusief voor jou! Bij alle arrangementen wordt je ontvangen met heerlijke koffie of thee en natuurlijk wat lekkers. Onze specialiste geeft je een uitleg over het arrangement en krijg je een leuke attentie mee!

15 Lissabon speciaal aanbevolen! Clarins gezichtsbehandeling van 60 minuten Lunch of high tea Deelmassage of manicure Madrid Cosmetische voetbehandeling Manicure van 25 minuten Lunch of high tea Clarins gezichtsbehandeling van 60 minuten Rome Clarins gezichtsbehandeling van 90 minuten Lunch of high tea Hotstonemassage van 30 minuten

16 Athene Lichaamspakking chocolade inclusief scrub Deelmassage Lunch of high tea Clarins gezichtsbehandeling van 90 minuten Wenen - arrangement voor 2 personen Clarins gezichtsbehandeling van 60 minuten in de duosalon Lunch of high tea Deelmassage Zonnebank Tip! Parijs - speciaal bruidsarrangement Proef bruidsmake-up Manicure inclusief lakken van 55 minuten Clarins gezichtsbehandeling van 90 minuten Lunch of high tea Deelmassage

17 Manicure Handen worden intensief gebruikt en verdienen het om extra verzorgd te worden. Een manicure voorziet hierin. Het geeft een verjongend resultaat, waarbij de huid van de handen soepel en zacht wordt. Bij deze behandeling worden uw nagels gevijld, nagelriemen verzorgd en het aanbrengen van een weldadige handcreme alsmede de Calcium Nail Whitener, sluiten deze behandeling af. Wilt u toch liever een kleurlak, dan kunt u de behandeling uitbreiden met het lakken van de nagels of het aanbrengen van de GelColor. Ook kunt u de paraffine handpakking toevoegen aan de behandeling. GelColor by OPI - Lang houdende kleur met intense hoogglans - Blijft 2 weken perfect zitten - Draagt als een gel, voelt en ziet er uit als nagellak - Direct droog, dus geen beschadigingen - Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wilt zien - Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels - Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met OPI nagellak. Je kunt zelfs een andere nagellakkleur aanbrengen over GelColor - Ruime keuze uit OPI s bestsellerkleuren - Is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen - Wordt snel aangebracht door je GelColor by OPI specialiste At the speed of light GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes. Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat

18 DETOX drinkampullen 11 BIOLOGISCHE PLANTEN INTENSIEVE DETOX-kuur 10 dagen 10 ampullen 9, 95

19 BEAUTY SCHOOL LEERZAME WORKSHOPS (OOK S AVONDS): MAKE-UP, HUIDVERZORGING EN HAND- EN NAGELVERZORGING, OF MANNEN SCHEERWORKSHOP. VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN! De workshops worden gegeven met hoogwaardige producten, afgestemd op uw wensen.

20 BEAUTY ON THE OUTSIDE STARTS ON THE INSIDE BEAUTY TIPS

21 Hypoxi en Vacunaut therapie Wilt u eindelijk eens af van dat hardnekkige vet op uw buik, bovenbenen en billen? Met onze revolutionaire Hypoxi of Vacunaut kunt u nu snel heel gericht en effectief afslanken. Deze combineren een vetverbrandingstraining met gerichte vacuümbehandeling. Waar u normaal met 1 kilo gewichts-verlies nog niet eens 1 centimeter kwijtraakt, heeft u nu al 4 centimeter verloren. Door de geconcentreerde afbraak van overtollig vet in het lichaam werkt de therapie zeer positief op uw gezondheid en welzijn. Design your body Power-Plate Power-Plate werkt figuurcorrigerend. Regelmatig trainen op de powerplate zorgt voor: verbetering van de bloedcirculatie, grotere spierkracht, verhoogde flexibiliteit, verbeterde coördinatie en balans en een sneller herstel van uw energieniveau. Eenvoudig Door de stimulerende werking van het apparaat, trekken de spieren zich automatisch zo n dertig tot vijftig keer per seconde samen. De oefeningen zijn eenvoudig en u boekt snel resultaat. Elke oefening duurt maar 30, 45 of 60 seconden. Na enkele instructielessen kunt u elf aan de slag met een voor u op maat gemaakt trainingsschema.

22 Vragen of een afspraak maken? Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met of stuur een mailtje naar: info@rodenburgbeauty.nl U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons beautycentrum waar wij u graag informeren over onze behandelingen, make-up, werkwijze, producten en workshops. Annuleringen Annuleringen die niet tenminste 24 uur van te voren zijn doorgegeven, worden in rekening gebracht. Openingstijden Maandag, woensdag en donderdag uur Dinsdag en vrijdag uur Zaterdag uur Reservering arrangementen U kunt online een (duo) verwenarrangement boeken in combinatie met een heerlijke lunch of high-tea via: info@rodenburgbeauty.nl of telefonisch via

23 Beautybon Maak iemand blij met een beautybon. Leuk om te geven en krijgen. De beautybon is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kan geheel naar eigen wens worden besteed. Uiteraard wordt de beautybon feestelijk voor u ingepakt. Klantenpas Heeft u nog geen klantenpas? Vraag er snel een aan en geniet van de vele voordelen. * De pas is gratis. * U ontvangt 10% korting op alle luxe geuren, luxe huidverzorging en luxe make up. * Bij ieder besteding krijgt u spaarpunten. Als u 500 punten gespaard heeft, krijgt u een waardecheque van 10,- met als extra een aanbieding. * Uitnodiging voor onze gezellige Klantenverwenavond. * Informatie over workshops. * Gratis proefjes van de nieuwste geuren en huidverzorgingsproducten. * 20% korting op luxe huidverzorging en luxe make-up na de behandeling. Beautyshoppen Het Beauty & Wellness Center vindt u op de eerste verdieping. Op de begane grond kunt u Beautyshoppen. Laat u verleiden door de nieuwste trends en geuren! Riverdale shop Maak het gezellig thuis en breng sfeer met de mooiste kado s van Riverdale. Onze shop bevindt zich op de begane grond.

24 Specialist in 5 werelden! Drogisterij Riverdale cadeaushop Beautycentrum cosmetics Parfumerie Rituals Hoofdstraat Bergambacht Tel

rodenburgbeauty.nl Prijslijst

rodenburgbeauty.nl Prijslijst EAUTY rodenburgbeauty.nl Prijslijst Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven uw graag advies. Spaarkaarten Hiermee kunt u sparen

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. CLARINS salonbehandelingen

Pagina 1 van 9. CLARINS salonbehandelingen EAUTY by Pagina 1 van 9 CLARINS salonbehandelingen Me-time bij Hamshire Hotel Restaurant De Arendshoeve Uniek in de Krimpenerwaard, Beauty & Wellness De Arendshoeve Uw adres voor huidverzorging, huidverbetering

Nadere informatie

CLARINS salonbehandelingen

CLARINS salonbehandelingen EAUTY by CLARINS salonbehandelingen Me-time bij Hamshire Hotel Restaurant De Arendshoeve Uniek in de Krimpenerwaard, Beauty & Wellness De Arendshoeve Uw adres voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning

Nadere informatie

rodenburgbeauty.nl Nieuw Gel Color Mooi met CLARINS Workshops op maat IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW

rodenburgbeauty.nl Nieuw Gel Color Mooi met CLARINS Workshops op maat IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW EAUTY rodenburgbeauty.nl Nieuw Gel Color Mooi met CLARINS Workshops op maat IF YOU NEVER TRY YOU LL NEVER KNOW Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten.

Nadere informatie

Workshops op maat. salonbehandelingen

Workshops op maat. salonbehandelingen EAUTY by Workshops op maat Nieuw! CLARINS salonbehandelingen Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven uw graag advies. Spaarkaarten

Nadere informatie

Prijslijst. rodenburgbeauty.nl

Prijslijst. rodenburgbeauty.nl Prijslijst rodenburgbeauty.nl Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven uw graag advies. Spaarkaarten Hiermee kunt u sparen

Nadere informatie

Huidverzorgingsproducten. Spaarkaarten. Skin Perfect

Huidverzorgingsproducten. Spaarkaarten. Skin Perfect by Prijslijst Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven uw graag advies. Spaarkaarten Hiermee kunt u sparen voor extra korting

Nadere informatie

Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning!

Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning! Beautycentrum Rodenburg gaat verder dan de reguliere schoonheidssalon Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning! Hoofdstraat 35-37 - Bergambacht - Tel. 0182 351268 - www.rodenburgbeauty.nl

Nadere informatie

IPL. Me T ime. ongewenste haargroei voorgoed verdwenen. Neoderma laat je stralen

IPL. Me T ime. ongewenste haargroei voorgoed verdwenen. Neoderma laat je stralen EAUTY IPL ongewenste haargroei voorgoed verdwenen by Neoderma laat je stralen Me T ime Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven

Nadere informatie

Huidverzorgingsproducten. Spaarkaarten. Skin Perfect

Huidverzorgingsproducten. Spaarkaarten. Skin Perfect by Prijslijst Huidverzorgingsproducten Wij werken uitsluitend met een groot assortiment kwaliteitsproducten. Onze specialistes geven uw graag advies. Spaarkaarten Hiermee kunt u sparen voor extra korting

Nadere informatie

MICRODERMABRASIE VERWEN ARRANGEMENTEN. CHOCOLADE PAKKING Geniet van het donkere goud. Huidverbeterende gezichtsbehandeling

MICRODERMABRASIE VERWEN ARRANGEMENTEN. CHOCOLADE PAKKING Geniet van het donkere goud. Huidverbeterende gezichtsbehandeling EAUTY by MICRODERMABRASIE Huidverbeterende gezichtsbehandeling 6x VERWEN ARRANGEMENTEN Kies je voor Rome, Athene of misschien wel verleidelijk Parijs? CHOCOLADE PAKKING Geniet van het donkere goud Huidverzorgingsproducten

Nadere informatie

Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning!

Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning! Prijslijst Beautycentrum Rodenburg Bij ons draait alles om huidverbetering, verzorging en ontspanning! Hoofdstraat 35-37 - Bergambacht - Tel. 0182 351268 - www.rodenburgbeauty.nl www.rodenburgbeauty.nl

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Nadia Cosmetica Prijslijst

Nadia Cosmetica Prijslijst Gezichtsbehandelingen Acne Acne behandeling - 45min 50,00 Geschikt voor acne, vette en jonge huiden. Klinische acne behandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Klassieke gezichtsbehandelingen Deluxe gezichtsbehandeling 59,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Basis gezichtsbehandeling 49,50 Oppervlaktereiniging,

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8 BEAUTYCENTER Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Behandelingen Medik8 Medik8 basis behandeling

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00 !QMS!QMS Medcosmetics anti-aging- gezichtsbehandeling. Elke product garandeert kwaliteit op het hoogste niveau, betrouwbaarheid in gebruik en superieure resultaten. De volmaakte huidverzorging behandeling

Nadere informatie

Prijslijst. 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016. Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst

Prijslijst. 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016. Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst Prijslijst 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016 Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst Body & Beauty Care Daniëlle Dorpsstraat 60A 2421 BB Nieuwkoop Telefoonnummr: 0172 579 575 www.bbcd.nl

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE FACETOFACE AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE your face, your body, your moment Neem even heerlijk de tijd voor uzelf bij Face to Face, het schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de meest professionele

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als buiten aan werken. Ook geloven

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages.

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages. Prijslijst Loox. Wellness Bij deze behandeling staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Ons doel is de huidconditie te verbeteren en huidproblemen

Nadere informatie

Cosmetische voetverzorging op de wellnessbank by OPI

Cosmetische voetverzorging op de wellnessbank by OPI Pedicure behandelingen Pedicurebehandeling 30-45 min 37,50 Per 15 minuten extra 10,00 Lakken van de teennagels 7,50 Pedicure- en voetreflex behandeling 60,00 Cosmetische voetverzorging op de wellnessbank

Nadere informatie

Overzicht behandelingen en tarieven 2009

Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Alle zintuigen worden geprikkeld door het totale nieuwe concept van geur, kleur en muziek afgestemd per behandeling. Het zuivere water van de Bloemenbeek, door

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter Welkom bij SKIN. Stap in onze wereld van huidverbetering en ontdek een totaalbeleving zowel op vlak van anti-aging als specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentatie, littekens, couperose, telkens streven

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Welkom. Thalgo Spa & Beauty

Welkom. Thalgo Spa & Beauty Welkom T Thalgo Spa & Beauty Thalgo Spa & Beauty De Bovenste Molen Thalgo Aan zeewater en algen wordt al jarenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze worden gebruikt om de huid

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Prijslijst. Body & Beauty Care Daniëlle Dorpsstraat 60A 2421 BB Nieuwkoop. Telefoonnummer:

Prijslijst. Body & Beauty Care Daniëlle Dorpsstraat 60A 2421 BB Nieuwkoop. Telefoonnummer: Prijslijst Body & Beauty Care Daniëlle Dorpsstraat 60A 2421 BB Nieuwkoop Telefoonnummer: 0172 579 575 www.bbcd.nl www.facebook.com/danielle.bbcd Behandeling volgens afspraak Let op onze annuleringsvoorwaarden

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Beauty BEAUTY HEALTH MORE. Prijslijst

Beauty BEAUTY HEALTH MORE. Prijslijst Beauty BEAUTY HEALTH MORE lijst Van Heiningen Beauty Al sinds 1972 is onze beauty salon een bekend en vertrouwd instituut in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging,

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit PRIJSLIJST Schoonheid met nadruk op kwaliteit Gezichtsbehandelingen Nimue Skin Technology gezichtsbehandeling Nimue Jeugd 30 min 32,50 Nimue Acne (vergoeding verzekeraar mogelijk) 45 min 51,- Nimue Core

Nadere informatie

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15

KUNSTNAGELS KUNSTNAGELS. Acrylverlening op natuurlijke nagel. Verven wimpers 15. Gellish (semi-permanente nagellak) 30. Verven wenkbrauwen 15 BEAUTY Verven Verven wimpers 15 Verven wenkbrauwen 15 Acrylverlening op natuurlijke nagel 1/nagel Gellish (semi-permanente nagellak) 30 Herstellen kunstnagel na 1 week 5 Epilatie Gelaat Modelleren wenkbrauwen

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

BEHANDELINGEN, TARIEVEN en CONTACTINFORMATIE

BEHANDELINGEN, TARIEVEN en CONTACTINFORMATIE BEHANDELINGEN, TARIEVEN en CONTACTINFORMATIE Schoonheidssalon C-Beauty Walenburgerweg 6a-2 3033 AA Rotterdam Telefoon: 06 1477 0599 Email: info@c-beauty.nl Web: www.c-beauty.nl Openingstijden Maandag 09:30-21:00

Nadere informatie

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen Prijslijst Huidverbeterende behandelingen Environ manuele vitamine- en peelingbehandelingen 30 min Environ Cleansing Zachte behandeling, reinigt de huid, laat haar stralen en verbetert de opname van de

Nadere informatie

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50 Salon Menu ESTEE LAUDER SKINCARE CABINE De Estee Lauder Cabine biedt U alle luxe en comfort voor een zeer ontspannende behandeling! De behandelingen worden aanvullend naar wens verzorgd met een Hot-Stone

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Kleine gezichtsbehandeling 33,00 De behandeling kan uitstekend dienen als een kennismakingsbehandeling, tijdsduur 50 minuten. - Epileren - Masker - Dag of Nachtcrème Standaard gezichtsbehandeling

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

categorieën : mogelijk maar om een goede indruk aan u te geven zijn de behandelingen opgedeeld in drie categorieën:

categorieën : mogelijk maar om een goede indruk aan u te geven zijn de behandelingen opgedeeld in drie categorieën: Brochure 2018-2019 Voorwoord Dank Hartelijk u voor dank uw voor interesse uw interesse in Instituut in Instituut Huid &Zo! Huid Sinds &Zo!. 2008 Sinds heeft 2008 schoonheidsspecialiste bieden verzorgen

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Prijzen Tiga beauty & spa vanaf 1 januari 2017

Prijzen Tiga beauty & spa vanaf 1 januari 2017 Prijzen Tiga beauty & spa vanaf 1 januari 2017 Thalgo Treatments Quick & Clean 25 minuten 30,00 Vita Marine Mini 45 minuten 39,00 Facial Marine care 55 minuten 51,00 Beaute Marine 75 minuten 63,00 Heren

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Laat je huid stralen

Laat je huid stralen Laat je huid stralen Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk WELKOM! Heeft iemand wel eens echt goed naar uw huid gekeken? In de Wezelstraat bij Huidstudio Puur Ankie krijgt u echt aandacht

Nadere informatie

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter Welkom bij SKIN. Stap in onze wereld van huidverbetering en ontdek een totaalbeleving zowel op vlak van anti-aging als specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentatie, littekens, couperose, telkens streven

Nadere informatie

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN GELAAT HEALTHY SKIN IS A REFLECTION OF OVERALL WELLNESS GELAATSVERZORGING - DISCOVERY Tijdens een intakegesprek wordt besproken welk merk en welke verzorging het best

Nadere informatie

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN GELAAT HEALTHY SKIN IS A REFLECTION OF OVERALL WELLNESS GELAATSVERZORGING - DISCOVERY Tijdens een intakegesprek wordt besproken welk merk en welke verzorging het best

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg

Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg Welkom bij de Wellnessboutique van Landgoed De Wilmersberg Pak je moment. Geniet van een massage, een gezichtsbehandeling of relax in de heerlijke Spa. Jong of oud, geniet van een ultiem verwenmoment in

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN GEZICHTSBEHANDELINGEN Onze behandelingen worden altijd geadviseerd aan de hand van een grondige huidanalyse én jouw persoonlijke wensen. Iedere behandeling is uit te breiden met een massage, masker, oog-

Nadere informatie

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Thalgo gezichtsbehandelingen Schatten uit de zee De oorsprong van alle leven op aarde bevinden zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57

Manicure 25. Manicure + Lakken 30. Scrub + Paraffinebehandeling handen 12. Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Handverzorging Manicure 25 Manicure + Lakken 30 Scrub + Paraffinebehandeling handen 12 Kunstnagels Kunstnagels / versteviging eigen nagels Naturelle 62 / 57 Kunstnagels/ versteviging eigen nagels French

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon NAGELSTUDIO Gell /acryl New set met verlenging ; tips / sjablonen Naturel 65 French / color 69 New set zonder

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2017 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

huidverbetering & wellness Grote Overstraat 35, Deventer, telefoon: 0570-672 692, info@loelle.nl

huidverbetering & wellness Grote Overstraat 35, Deventer, telefoon: 0570-672 692, info@loelle.nl rijslijst Huidverzorging Loëlle kent geen standaard behandelingen als het om huidverzorging gaat. Immers geen mens is gelijk en iedere huid heeft op verschillende momenten verschillende behoeftes. Wij

Nadere informatie

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier Gezichtsbehandelingen Prijslijst Gratis huidanalyse All Skins Microzone Introductie All Skins 45 min. Basis All Skins 60 min. The All Skins special 80 min. Luxe All Skins 90 min. Bio peeling 60 min. VI

Nadere informatie

Face it! By Beauty Planning. Face it! By Coco. Studio for skin, bodycare and make-up. By Marjan Doeve and Team

Face it! By Beauty Planning. Face it! By Coco. Studio for skin, bodycare and make-up. By Marjan Doeve and Team Face it! By Beauty Planning Studio for skin, bodycare and make-up By Marjan Doeve and Team Face it! By Coco Pro-aromatique 70,00 Clarins aromatic facial treatment Reiniging, peeling, massage, serum, oogmasker,

Nadere informatie

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Voor heerlijke ontspanning en een complete verzorging van uw lichaam en geest. Ons luxe Beauty & Wellness Center biedt u een tal van mogelijkheden om

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR DAMES & HEREN

GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR DAMES & HEREN PRIJS LIJST 2012 ONZE VISIE IS HET INNERLIJK EN UITERLIJK WELBEVINDEN. BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR DAMES & HEREN Al onze behandelingen zijn ook in duovorm mogelijk. KENNISMAKINGSBEHANDELING

Nadere informatie

WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE

WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE Wellness & Beauty Boomhieke 3 WELLNESS & BEAUTY BOOMHIEMKE Voor een dag pure ontspanning komt u naar Wellness & Beauty Boomhiemke, gelegen op misschien wel het mooiste stukje

Nadere informatie

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Boechoutsesteenweg 42 2150 Borsbeek Tel.: 03/ 294 50 27 info@spabodyandface.be alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Prijzen sauna per 2 personen Spa Body and Face wordt privé verhuurd

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN

WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN Ultiem onthaasten, genieten van exclusieve behandelingen en uw hoofd helemaal leegmaken Wellness Centre De Bovenste Molen staat garant voor deskundige gezicht- en lichaamsbehandelingen

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery

Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery NEWS N O V E M B E R / D E C E M B E R 2 0 1 7 In deze nieuwsbrief: De huid liften Mesoporatie; een echte mooimaker! Mooie en sexy hals; hals behandeling inclusief neck recovery Elastine; de rekbaarheid

Nadere informatie