PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE"

Transcriptie

1 PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer worden de activiteiten klein opgezet en de andere keer groter. We betrekken de kinderen bij de inhoud van de vakantieopvang: we vragen ze wat ze leuk vinden en welke activiteiten ze willen doen. Ieder kind krijgt de aandacht, vrijheid of ondersteuning die het nodig heeft. Door ons gevarieerde en leeftijdsgerichte aanbod van activiteiten is er voor alle kinderen altijd iets leuks te doen! Heeft u al laten weten of uw kind(eren) in de vakantie komen? Wilt u ruilen of extra opvang afnemen? Dan kan dit alleen in overleg met de pedagogisch medewerkers van de bso. Groetjes en heel veel plezier, Het bso-team

2 Spelregels vakantie Om de vakantie te laten slagen, hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: * De kinderen dienen vóór 9.30u aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen starten met het programma of uitstapje; * Mocht u hiervan af willen wijken, neemt u dan even contact op met de pedagogisch medewerkers; * Indien uw kind onverhoopt niet komt, dan graag afbellen vóór 9.00u; * De kinderen spelen graag buiten, ongeacht of het regent. Pas de kleding van uw kind(eren) daar op aan; * Speelgoed van thuis kan stuk gaan of kwijtraken (eigen verantwoordelijkheid); * De pedagogisch medewerkers hebben tijdens uitstapjes altijd een telefoon bij; * Ruilen of extra dagen alleen in overleg; * Tijdens uitstapjes dragen de kinderen opvallende hesjes met het logo en telefoonnummer van Het Kinderpaleis; * Laat u alstublieft weten of uw kind wagenziek is; * Met uitstapjes kan het voorkomen dat we iets later terug zijn, ten laatste 16.30u; * Tijdens de vakantie eten we lekkere dingen, maar natuurlijk eten wij iedere dag fruit met de kinderen. Enne, neem je goede zin mee! ~tips & ideeën zijn altijd welkom~

3 WEEK 28 9 T/M 13 JULI - DIERENWEEK Maandag 9 juli We trappen de vakantie af met een bezoekje aan het strand van Bruinisse. Wie bouwt het mooiste zandkasteel? Of bak je soms de lekkerste zandtaartjes? Ook smeren we s ochtends onze eigen boterhammen, zodat we op het strand kunnen picknicken. Dinsdag 10 juli Vandaag gaan we insecten zoeken en bestuderen en we kijken een filmpje van Freek Vonk. Wat voor dieren kunnen we allemaal vinden in het park? Wat eten ze bijvoorbeeld? Dit gaan we allemaal uitzoeken. Woensdag 11 juli Vanmiddag gaan we op bezoek bij een alpaca en falabella ranch in Kerkwerve. Hier krijgen we een leuke rondleiding en een workshop met alpacawol. Als je wilt mag je ook knuffelen met deze leuke dieren. Donderdag 12 juli We organiseren vandaag een stoepkrijt wedstrijd. Jullie worden uitgedaagd om een nieuw dier te ontwerpen. Stoepkrijt wedstrijden zijn heel populair, zo is er ooit een jongen geweest die voor een landelijke wedstrijd won met zijn rode kameel. s Middags bakken we nog heerlijke wafels. Vrijdag 13 juli Heb ik grote oren? Kan ik vliegen? Leef ik in het bos? We spelen het spelletje Ra ra wat ben ik?. Je stelt vragen aan de ander en moet zien te raden welk dier je bent. Ook kun je vandaag je lievelingsdier van klei maken. Met natuurklei kun je mooie dingen ontwerpen, die je dan later nog kunt verven.

4 WEEK T/M 20 JULI - KAMPEERWEEK Maandag 16 juli Omdat het deze week kampeerweek is gaan we vandaag samen een tent opzetten op de BSO. Een kleintje hoor waar jullie de rest van de vakantie lekker in kunnen spelen. Er worden de hele dag door echte campingspellen gespeeld. Dinsdag 17 juli Woensdag 18 juli Deze dagen gaan wij kamperen op camping De Grevelingen bij Battenoord. We spelen spelletjes, watergevechten, gaan naar de grote speeltuin en verkennen de omgeving van de camping met een speurtocht. Wij gaan naar de camping van u. Donderdag 19 juli De visserijdagen op Bruinisse gaan vandaag van start. We zullen vanmiddag bij de opening gaan kijken, het is alweer de 57 e editie! Ook is er tijd om te knutselen. Alles wat met het thema camping/ vakantie te maken heeft, komt aan bod. Maak je eigen mini-caravan, slippers, Hawaii slinger, ijsjes of wat je maar wilt. Vrijdag 20 juli Zet je koksmuts maar op, we duiken vandaag de keuken in om iets lekkers te bakken. Wat dat is, blijft nog even een verrassing, maar we kunnen nu al zeggen dat we daarna zullen smullen!

5 WEEK T/M 27 JULI THEMA VEEL PLEZIER Maandag 23 juli Maak je eigen boek. Hierbij mag je je eigen fantasie gebruiken. Je mag een verhaal verzinnen en daar plaatjes bij tekenen met behulp van de tekenboeken op de BSO. Ben je klaar met je boek? Dan zoeken we een leuk plekje op om ze tentoon te stellen aan de papa s en/of mama s. Dinsdag 24 juli Vandaag gaan we werken uit het kinderkookboek van de BSO. We gaan een lekker receptje opzoeken en dat gaan we bakken/koken. Woensdag 25 juli Speelgoed dag op de BSO! Je mag je favoriete speelgoed van thuis meenemen. Van spelletjes tot fiets en lego! Dit kun je dan aan je vriendjes en vriendinnetjes laten zien op de BSO. Let op! Tablets en telefoons horen hier niet bij! Donderdag 26 juli Hebben jullie wel eens van een maisdoolhof gehoord? Daar gaan we vandaag onder andere in spelen. We gaan naar Mariekerke, een kinder- en speelboerderij waar we heerlijk kunnen spelen en alle dieren kunnen bekijken. Vrijdag 27 juli Skippyballenrace! Wie is het snelst bij de finish? Met je skippybal leg je een parcours af, wie als eerst bij de finish is, heeft gewonnen.

6 WEEK JULI T/M 3 AUGUSTUS - BEROEPENWEEK Maandag 30 juli Vandaag duiken we de gymzaal in. Als het mooi weer is gaan we uiteraard naar buiten. We gaan spelletjes doen zoals brandweertikkertje en voetje van de vloer. Vanmiddag maken we onze eigen lunchroom met lekkere broodjes, we dekken de tafel op zijn mooist en lunchen gezellig met ons eigen belegde broodje. Dinsdag 31 juli Zijn jullie wel eens bij een echte brandweerkazerne geweest? We gaan vandaag op bezoek bij de kazerne in Bruinisse en krijgen daar een leuke rondleiding van een echte brandweerman. Woensdag 1 augustus We gaan vandaag op zoek naar verschillende beroepen. Tijdens onze wandeling Door het dorp, gaan we kijken hoeveel beroepen we tegen zullen komen. Dit schrijven we op in een boekje, zodat we hier op de BSO nog over na kunnen praten. Donderdag 2 augustus Weet jij al wat je later worden wil? Vandaag gaan we een moodboard maken over wat je later wil worden. Hiervoor gebruiken we allerlei materialen zoals tijdschriften, stiften, verf en noem maar op. Vrijdag 3 augustus Vanmiddag gaan we naar de bibliotheek om leuke boeken uit te zoeken voor op de groep. Ook gaan we lekker prollen, want we gaan namelijk zelf slijm/ smurfensnot maken.

7 WEEK 32 6 T/M 10 AUGUSTUS - LANDENWEEK Maandag 6 augustus Deze week nemen we jullie elke dag mee naar een ander land. Vandaag beginnen we met Nederland, met name Zeeland. Omdat we een echt waterland zijn, gaan we iets leuks doen met water. We werken met een echte leskist. Hierin zit allerlei materiaal, waar we mee aan de slag gaan. We gaan op onderzoek uit in de hoek van Ouwerkerk, hier gaan we tussen de middag ook picknicken. Dinsdag 7 augustus In Duitsland zijn ze dol op voetbal. We spelen vandaag flessenvoetbal. Als het mooi weer wordt, vind je het vast niet erg om een beetje nat te worden. Wist je al dat ze in Duitsland ook dol zijn op carnaval? Neem je verkleedkleren maar mee en dan vieren we een feestje! Woensdag 8 augustus Waar denk je aan bij het land Italië? Pasta? Pizza? Mooi! Vandaag maken we onze eigen pizza kun je zelf kiezen wat voor lekkers je er allemaal op wilt. Ken je trouwens ook die Venetiaanse maskers? Die gaan we ook maken. Donderdag 9 augustus Bonjour! Vandaag staat in het teken van Frankrijk. Parijs is daarvan de hoofdstad. In Parijs staat een heel beroemd gebouw: de Eiffeltoren. Deze gaan we vandaag zelf maken van ijsstokjes en ander materiaal. Tijdens de lunch eten we stokbrood met iets lekkers. Vrijdag 10 augustus In Mexico zijn ze dol op dansen. Vandaag gooien we de heupen los en dansen we de limbo dans. Ken je wat Mexicaanse gerechten? Je hebt vast al eens van een wrap gehoord, dit staat vandaag op het menu.

8 WEEK T/M 17 AUGUSTUS - NATUURWEEK Maandag 13 augustus Een blote voetenpad is een wandelroute, die je loopt op je blote voeten. Je komt over allerlei verschillende ondergronden zodat je met je blote voeten kunt ervaren hoe zand, water en stenen onder je voeten voelen. Je vindt diverse paden in het land, maar wij gaan er vandaag een zelf maken! Watten, zand, rubber, knikkers, zaagsel, gras en ga zo maar door. Hoeveel soorten materiaal kunnen jouw voeten aan? Dinsdag 14 augustus Jippie! Een uitstapje. In Hellevoetsluis gaan we naar het Wilde Weide Speelbos. Lekker spelen in de natuur. We smeren onze eigen boterhammen en zoeken er een leuk plekje om te picknicken. Neem een extra setje kleding mee! Woensdag 15 augustus Tingeling! De ijscokraam is geopend. We maken onze eigen waterijsjes. Dat wordt smullen! Omdat het alweer één van de laatste dagen van de vakantie is, houden we het verder rustig, om straks weer fris en fruitig met het nieuwe schooljaar te starten. Donderdag 16 augustus Vandaag gaan we verschillende proefjes en onderzoekjes doen. Er is een leskist met allerlei spullen over de natuur op Schouwen-Duiveland. Kom te weten wat er in de grond zit en welke dieren er in het wild leven. Vrijdag 17 augustus Trek je oude kleren maar aan, want vandaag maken we modder. Met die modder Maken we afdrukken op papier. Zullen we het natuurlijke kunst noemen? De vakantie is weer voorbij gevlogen. Hopelijk zijn jullie allemaal uitgerust en hebben jullie een mooie zomer gehad.

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse

Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Programma meivakantie 2019 BSO Bruinisse Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO OUDE-TONGE

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO OUDE-TONGE PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO OUDE-TONGE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE PROGRAMMA 2017 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. Kijk

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2017 BSO DE STAVER

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2017 BSO DE STAVER PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2017 BSO DE STAVER Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO DE STAVER

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO DE STAVER PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO DE STAVER Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

...het is vakantie! The summer is magic!

...het is vakantie! The summer is magic! ...het is vakantie! The summer is magic! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool en afwisselend vakantieprogramma aan bij Zo op Gummarus en Zo op het Podium. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2019 BSO Bruinisse

Programma zomervakantie 2019 BSO Bruinisse Programma zomervakantie 2019 BSO Bruinisse Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2019 BSO Oude-Tonge

Programma zomervakantie 2019 BSO Oude-Tonge Programma zomervakantie 2019 BSO Oude-Tonge Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2019 BSO De Staver

Programma zomervakantie 2019 BSO De Staver Programma zomervakantie 2019 BSO De Staver Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

1 - Wonderland BSO Mariastraat juli en augustus Zomervakantie 2019 Camping Wonderland. Beste ouder/verzorger,

1 - Wonderland BSO Mariastraat juli en augustus Zomervakantie 2019 Camping Wonderland. Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat juli en augustus 2019 Beste ouder/verzorger, Zou je standaard een extra setje kleding en schoenen die vies mogen worden willen meegeven? Wil je deze ook voorzien van de naam

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO!

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! ...het is vakantie! De thema s voor deze zomer zijn Exotisch, Water en Kermis. Benieuwd wat dat allemaal met elkaar te maken heeft? In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond die thema s tijdens

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent

...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent ...het is vakantie! Dit jaar vieren wij zes weken zomervakantie bij Zo op de Schans. Met veel plezier presenteren wij ons thema: Alles uit de Tent Vanaf maandag 17 juli bieden wij opvang vanuit de tent.

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten!

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten! BSO Toppunt: Zomervakantie 2015! Het thema: Wij gaan op reis en nemen mee.? Week 1: 13, 14, 16 juli. Week 2: 28, 20, 21, 23 juli. Week 3 27, 28, 30 juli Week 4: 3, 4, 6 augustus. Week 5 10, 11, 13 augustus.

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten

Dag Ochtend Middag Informatie/niet vergeten Maandag 20 juli Dinsdag 20 juli Woensdag 20 juli Donderdag 20 juli Vrijdag 20 juli 10.30 11.30 uur Paspoort maken 10.00 13.00 uur Op het menu: Pasta! Buon appetito! 10.30 11.30 uur Op het menu: Croissants

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen!

...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! ...het is vakantie! Sprookjesvakantie op Tholen! Er was eens... een sprookjesachtig vakantieprogramma bij Zo aan de Zoekweg. We beleven het ultieme vakantiegevoel, we gaan lekker chillen, knutselen en

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep paars

Als ik later groot ben word ik. Groep paars Als ik later groot ben word ik. Groep paars Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki

Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki Vakantieactiviteiten zomervakantie Bso Okidoki datum: 04-06-2015 Beste kinderen en ouders, Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat houdt in genieten van een welverdiende zomervakantie van

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Vakantie programma Zeester en Neptunus 2015 Zomervakantie:

Vakantie programma Zeester en Neptunus 2015 Zomervakantie: Thema: Erop uit! Week 1 A.u.b. alle belangrijke informatie doorgeven aan de Zeester. Op telefoonnummer 023-5264110 Maandag Hop hop hop paardje in galop.vandaag 6 /7 gaan we paardrijden met de kinderen.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Zomervakantie op de SportBSO! Deze zomervakantie gaan we weer van allerlei leuke activiteiten doen op de SportBSO. Zo gaan we sportieve clinics volgen, spelen in speeltuinen,

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Op Weg Programma Magische wereld 9 juli t/m 17 augustus 2018 Buitenschoolse opvang Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Op Weg 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie 024 663 18 05 06 33 63 59 01 bsoopweg@kion.nl 9 juli t/m 17 augustus Graag vóór 9.00 uur afmelden

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS De zomervakantie hebben we als thema Camping Holy en gaan we ontdekken wat het inhoud om op een camping te staan, wat je dan allemaal doet, hoe je een tent op moet zetten

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel!

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Maandag 10 juli Vind jij ook dat de tafels in een hotel altijd zo deftig zijn gedekt? Vandaag leren wij hoe jij dit zelf kunt doen. Let goed

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn2 Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn2 Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! STOPMOTION 22 juli Met een groepje aan de slag om je eigen filmpje te maken door middel van stopmotion. Stopmotion? Ja, ken je dat? Laat je verrassen hoe dit werkt! MEDEWERKERS: René

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

We kijken uit naar de zomervakantie!! En een hele fijne vakantie gewenst als je niet bij Jabadoo bent! Groetjes van de pedagogisch medewerkers.

We kijken uit naar de zomervakantie!! En een hele fijne vakantie gewenst als je niet bij Jabadoo bent! Groetjes van de pedagogisch medewerkers. We hebben geprobeerd weer een gevarieerd programma te maken met uitjes op verschillende dagen. Denk eraan dat de kinderen gepaste kleding dragen voor de betreffende uitjes. Verder is het bij warm weer

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie