INFO - BRIEF SEPTEMBER 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFO - BRIEF SEPTEMBER 2018"

Transcriptie

1 INFO - RIEF SEPTEMER 2018 Werken aan kwaliteit Het kabinet heeft het mogelijk gemaakt om in de komende jaren voldoende middelen vrij te maken om ook daadwerkelijk stappen te zetten in kwaliteitszorg en het verlagen van de werkdruk voor medewerkers en vrijwilligers. Minister Hugo de Jonge heeft de randvoorwaarden en criteria bekend gemaakt die verbonden zijn aan de inzet van de extra gelden die vanaf 2019 beschikbaar komen binnen de langdurige ouderenzorg. Het belangrijkste criterium daarbij is dat 85% van het beschikbare bedrag wordt besteed aan uitbreiding van de personeelsformatie. De overige 15% kan worden ingezet voor overige, niet personeelsgebonden, zaken die de kwaliteit van dienstverlening bevorderen. Voor Huize Rosa is volgend jaar ,-- beschikbaar waarvan ,-- voor uitbreiding van de personeelsformatie. De middelen moeten voor 1 november worden aangevraagd bij Zorgkantoor Nijmegen. In deze aanvraag dienen we, middels een meerjarenpersoneelsplanning, aan te geven hoe de middelen worden ingezet. Op dit moment zijn het MT en de teamcoördinatoren hierover in gesprek. Op 18 september is er een beleidsdag waarbij de uitgangspunten van de aanvraag worden besproken. Deze uitgangspunten komen in september ook in de vergaderingen van de Raad van Toezicht, de cliëntenraad en de ondernemingsraad ter sprake. Het streven is om de aanvraag ruimschoots voor 1 november in te dienen zodat de beoordeling van het Zorgkantoor beschikbaar is op het moment dat de begroting 2018 wordt gemaakt. Na afronding van de begroting zullen wij u verder informeren over de inzet van de kwaliteitsmiddelen. Nu de financiële kopzorgen over de inzet van personeel zijn achterhaald worden we geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt. Hebt u interesse of zijn er in uw omgeving mensen die geïnteresseerd zijn in een leuke baan in de zorg neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken via een aan: personeelszaken@zorgcentrum-huizerosa.nl Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden voor een flexibel dienstverband c.q. scholingsmogelijkheden voor een baan in ons zorgcentrum. Website live. In de afgelopen tijd heeft Eva Salverda, samen met de medewerkers van SWIF webdesign, veel werk verzet om te komen tot een toekomstbestendige website. De website is voorzien van een nieuwe tekst, foto s en voldoet aan de eisen van de nieuwste privacywetgeving. De indeling past zich aan naargelang het beeldscherm wat gebruikt wordt. Op een computer, laptop, tablet of smartphone wordt de website nu goed en overzichtelijk weergegeven. Homepage van

2 Van Waalboog naar Detron. Sinds vele jaren werd het ICT- of computernetwerk beheerd door de netwerk- en systeembeheerders van St. de Waalboog. Nadat de Waalboog had aangegeven deze dienstverlening te willen stoppen, heeft Huize Rosa deze diensten ondergebracht bij een nieuwe partner: Detron-ICT. Het netwerk in Huize Rosa is door de Waalboog inmiddels overgedragen aan Detron-ICT en afgelopen week zijn alle gegevens van de Waalboog-servers verplaatst naar de servers van Detron in Maastricht. De systemen en programma s waarmee gewerkt wordt, zijn van meer recente aard en de snelheid van het netwerk is verbeterd. ij deze overgang naar Detron-ICT moeten in korte tijd veel werkzaamheden plaatsvinden. Dit verloopt niet altijd volgens planning waardoor overlast voor medewerkers, bezoekers en bewoners kan ontstaan. Hoewel alles tot nu toe goed is verlopen zijn sommige medewerkers wel een paar dagen onthand geweest en konden bezoekers merken dat het met de kassa en pinbetalingen bij het uitgiftebuffet niet vlekkeloos liep. De werkzaamheden zijn gestart op 28 augustus en werden 6 september, op enkele restpuntjes na, afgesloten en konden de werkzaamheden weer als vanouds plaatsvinden. Vanaf nu is de servicedesk van Detron bereikbaar om netwerk en verbindingsproblemen op te lossen. Ieder jaar op 23 augustus vieren we in Huize Rosa de geboortedag van de heilige Rosa de Lima, naamgeefster van onze organisatie. Het is in de afgelopen jaren gegroeid tot een feest waar velen zich maandenlang op verheugen en deze dag zou niet kunnen plaatsvinden zonder de bijdragen van sponsoren en de hulp van vele medewerkers en vrijwilligers. Voor eenieder betrokken bij de organisatie en uitvoering een compliment. llemaal heel erg bedankt daarvoor. Hoewel het weerbericht er niet zo gunstig uitzag bleken de weergoden ons goed gezind. De organiserende werkgroep zal de voorbereiding en uitvoering op de dag goed evalueren. Hebt u tips voor de evaluatie dan kunt u deze doorgeven bij de receptie van Huize Rosa, zodat deze opmerkingen kunnen worden meegenomen naar het volgende Rosafeest op vrijdag 23 augustus Henk Swinkels estuurder Terugblik op het Rosafeest Gevarieerde optredens, lekker eten en drinken, een braderie en goed gezelschap; het zijn perfecte ingrediënten voor een geslaagd Rosafeest. En dat het ondanks de weersvoorspellingen toch droog en aangenaam warm bleef was een welkome bonus. Nog voor de officiële aanvangstijd van 15 uur was het al gezellig druk in de feestelijk versierde tuin van Huize Rosa. Rondom de grote vijver stonden kraampjes met o.a. kleine snuisterijen, kleding, sieraden en foto-ansichtkaarten. Op verschillende zitjes in de tuin en op het terras werd onder het genot van een hapje en een drankje afwisselend geluisterd naar muziek van Mondharmonicagroep Renkum en de Klepperboys. De liedjes die zij speelden brachten een glimlach van herkenning op de gezichten en zorgden voor een klein dansje hier en daar.

3 Wie honger had kon bij de Q een broodje hamburger of pitabroodje met kip halen en het was daar een komen en gaan van liefhebbers. Een spelletje spelen kon ook; een reuzensjoelbak, ouderwets blikgooien, een bibberspiraal of koe melken, oud en jong wilden dit wel proberen. In het was het druk bij een ander spel; hier begeleidden personeelsmanager Susan en teamcoach abette het Rad van vontuur en er werden veel mensen gelukkig gemaakt met een prijs. De meeste foto s werden waarschijnlijk gemaakt bij de duiven van Gelegenheidsduiven Wijchen van leerlingverzorgende Erik. Hij had een heuse Doornroosje meegenomen en wie wil er nu niet prachtige witte duiven vasthouden en een sprookjesachtige foto maken? In het werd ook een start gemaakt met een flessenactie voor het goede doel. Iedereen kan hier tot 15 december plastic statiegeldflessen inleveren in een speciale bak. De opbrengst van de actie gaat naar Stichting Ontwikkeling en Onderwijs Gambia. Zij gebruiken dit voor de uitbreiding van een tuinbouwproject in Gambia, waardoor 300 vrouwen en hun families in hun levensonderhoud kunnen voorzien en hun kinderen naar school kunnen gaan. En meteen al op de eerste dag werden er tientallen flessen gedoneerd. lle flesjes helpen..dus blijf alle lege flessen inleveren de komende maanden! Van Gelders Grijs Zo heet het nieuwe televisieprogramma van Omroep Gelderland waarin presentator Jochem van Gelder op bezoek gaat bij bekende en onbekende ouderen uit alle hoeken van de provincie om met hen te spreken over ouder worden en ouder zijn. Volgens de makers komen er bijzondere verhalen naar boven, waarin velen zich zullen herkennen. Van Gelders Grijs wordt van 4 september tot en met 11 december iedere dinsdag uitgezonden om uur op TV Gelderland (en wordt daarna ieder uur herhaald).

4 ibliotheek ín de bibliotheek Op vrijdag 3 augustus was het dan zover; zuster Regina exposeerde haar miniaturen in de Rosa-bibliotheek. Ze stelde samen met Karen (vrijwilligster) een tentoonstelling samen van haar mooiste stukken. In de bibliotheek was onder andere een kleine Franse boutique te zien, een bibliotheekje, een kapelletje en een petieterig keukentje uit In de afgelopen 14 jaar heeft zuster Regina alles zelf gemaakt en verzameld. De belangstelling was, ondanks de hoge temperaturen, groot. De bezoekers spraken allen vol lof over de prachtige kunstwerkjes. Zuster Regina schonk het kleine bibliotheekje aan de Rosa-bibliotheek. U bent op maandag- en vrijdagochtend (9 uur tot uur) van harte welkom om dit miniatuurtje te komen bewonderen, boeken te lenen of een praatje te maken. U vindt de Rosabibliotheek op de eerste verdieping van de woontoren. ankondiging klanttevredenheidsonderzoek Krijgt u van Huize Rosa huishoudelijke hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO)? Dan kan bureau SDO Support (voorheen WMO-support) uit Enschede u tussen nu en 5 oktober 2018 bellen. Dit bureau onderzoekt voor de gemeente Nijmegen of u tevreden bent over de hulp die u van ons krijgt. Wilt u meewerken? Dan maakt het bureau een afspraak met u om bij u thuis te komen. Van deze afspraak ontvangt u een schriftelijke bevestiging. ij het bezoek vragen ze u naar uw ervaringen met de huishoudelijke hulp. De onderzoekers komen nooit onaangekondigd langs en bij twijfel kunt u gerust naar hun legitimatie vragen. Het onderzoek Het bureau doet twee keer per jaar onderzoek voor de gemeente onder bewoners die huishoudelijke hulp krijgen. De resultaten van het onderzoek zijn anoniem, dus uw naam wordt niet genoemd. Meer informatie? Wilt u meer weten over het onderzoek? Neem dan contact op met Gerard Soetekouw of Petra Silvius.

5 Melkveehouderij Eikenhorst Dinsdag 28 en woensdag 29 augustus reed de Rosabus naar Wijchen voor een bezoekje aan boerderij Eikenhorst. Deze boerderij is ruim 300 honderd jaar oud en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt voor melkveehouderij én voor recreatie. ls je aan komt rijden kun je aan de buitenkant niet zien wat een prachtig aankleding en uitzicht er aan de achterkant te vinden zijn. De deelnemers genoten zichtbaar van de koffie met gebak en het mooie zicht op de vennen. Ook de rondleiding over het bedrijf viel in goede aarde. Maar het allerleukste waren toch wel de koeien en kalfjes, daar kreeg niemand genoeg van. Wij feliciteren. Zr. Ernestine van den Hoven 2 sept Hilde van Hulzen-Hermsen 18 sept Petra Hondijk 2 sept Kathleen Tomesen 19 sept Truus Meijsen 3 sept Vera ruijsten 20 sept Henk Marcusse 3 sept Daisy van de Vall 20 sept lex Cornelissen 3 sept Marina Peters 21 sept Petra Jongen-Verstegen 5 sept Judith Gradussen 23 sept Zr. Dini Degen 5 sept Nicole Goedhart 25 sept nnemijn Grotens 7 sept Mw. ril-glaap 26 sept Hellen Goossens 8 sept Mandy van der Hoop 26 sept Mw. Langhout-Klaassen 9 sept Wilma Janssen Claassen 26 sept Liesbeth van Welie 11 sept Niki Olearnik 27 sept ngelique Wiedeman-riëns 13 sept Janneke Smeets 27 sept Dimitrios Drakos 13 sept Floor Stein 27 sept Mees van Eldik 13 sept Denise redero 27 sept Thea van Haren 15 sept Marjo van Sommeren 30 sept Wij verwelkomen. Mw. J.G.. van de Ven Hermens T1.16 Zr. M.. van de Sande W2.02 Mw. F. Zajko W3.07 Mw. W. Stensen T5.14 Wilma van Lutterveld Verzorgende Team woontoren Marie-Louise Jonker Helpende Team thuiszorg Jill van Kaauwen Stagiaire Team woontoren Shanella van Loon Stagiaire Team woongroepen Marleen eenen Stagiaire Team woongroepen

6 Wij nemen afscheid van. Tunahan Duran Wilma Koppenol Shauny Feider Tanja Reuvers Natasha Lowe Jerro Kuilenberg Margo Hooghof Madelon Schriever Weekendhulp keuken Personeelsfunctionaris Leerling verpleegkundige woontoren Verzorgende Team thuiszorg Zorgassistente Weekendhulp keuken Helpende Team woontoren Interieurverzorgende In memoriam Zr. Coleta Hurkmans / Mw. W.E. van Hooren-Nijenhof / Dhr. G.J. Tuinder / ijdrage vanuit het pastoraat ijzondere aandacht voor vrede Vrede voor alle mensen: een ideaal dat beslist nog niet verwezenlijkt is. Op te- veel plaatsen in de wereld is er strijd en ellende. Maar gelukkig zijn er ook veel mensen die zich inzetten voor vrede. In de Nationale Vredesweek (15 t/m 23 september) krijgt die inzet een extra impuls: er zijn vredesmanifestaties, vredeswandelingen en -vieringen. Het thema is dit jaar: Generaties voor vrede. Door de generaties heen, in wat voor situatie dan ook, staan steeds weer mensen op voor vrede. Oud en jong kunnen veel aan elkaar hebben op weg naar een vreedzame wereld. Ook hier in huis zal er tijdens de Vredesweek extra aandacht zijn voor de vrede in de wereld. Er zal niet alleen op vrijdag tijdens het vredesgebed gebeden worden voor vrede, maar elke dag tijdens het avondgebed, en ook de viering op maandag 17 september zal in het teken van de vrede staan. Lonneke van Vessem zal daarin samen met dominee Henk Gols voorgaan. Diny Geboers en Lonneke van Vessem CTIVITEITEN SEPTEMER 2018 In onderstaand programma kunt u zien welke activiteiten onder het bonnement () vallen en welke onder het asis aanbod (). asis aanbod: deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle bewoners die in Huize Rosa verblijven. an deelname aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden. bonnement: het activiteiten abonnement geeft, boven het asis aanbod, recht op deelname aan centrale ontspanningsactiviteiten, speciale activiteiten tegen een extra eigen bijdrage, activiteitenclubs (deelnemers worden geïnformeerd over de eventuele vergoeding voor materiaalkosten). De kosten voor het abonnement zijn 20,35 per maand. Voor meer informatie kunt u de dagbestedingscoaches arbara Gerrits en ianca Kumral raadplegen.

7 ctiviteiten- Ruimte Dominicuskapel ctiviteitenruimte ctiviteitenruimte ctiviteitenruimte ctiviteitenruimte ctiviteitenruimte Maandag 3 september: 15.00u: Meer ewegen Voor Ouderen Dinsdag 4 september: 14.00u: Zondesign Mode, verkoop van ondermode. Donderdag 6 september: 15.00u: ingo (familie, cliënten van Catharinahof, Tristan, Isolde en Hendrik de Keijzerstraat kunnen deelnemen tegen vergoeding van 3,-) Vrijdag 7 september: 15.00u: Gemeenschappelijke ziekenzalving. Viering voor de bewoners van Huize Rosa en Catharinahof die zich voor de ziekenzalving hebben aangemeld en voor hun genodigden. Voor anderen is er de mogelijkheid deze viering te volgen via de kabel u: vondsoos op het terras (familie, cliënten van Catharinahof, Tristan, Isolde en Hendrik de Keijzerstraat kunnen deelnemen tegen een vergoeding van 3,-) Maandag 10 september: 15.00u: Meer ewegen Voor Ouderen Dinsdag 11 september: 13.30u: Uitstapje met de Rosabus u: Germa Mode, verkoop van kleding. ril aan huis, opticien u: lgemeen ctiviteit Woongroepen Woensdag 12 september: 13.30u: Uitstapje met de Rosabus Donderdag 13 september: 16.00u: Poffertjes eten op het terras, met live muziek (familie, cliënten van Catharinahof, Tristan, Isolde en Hendrik de Keijzerstraat kunnen deelnemen tegen een vergoeding van 5,-) Maandag 17 september: 15.00u: Meer ewegen Voor Ouderen Donderdag 20 september: 14.00u: Carma schoenen 19.00u: Optreden Hartkoor Kekerdom. Leuke avond om mee te zingen met dit gezellige koor uit Kekerdom (familie, cliënten van Catharinahof, Tristan, Isolde en Hendrik de Keijzerstraat kunnen deelnemen tegen een vergoeding van 5,-) Maandag 24 september: 15.00u: Meer ewegen Voor Ouderen Dinsdag 25 september: 13.30u: Uitstapje met de Rosabus u: Sara en brahammode. Kledingverkoop 15.00u: lgemene activiteit voor bewoners van de woongroepen Woensdag 26 september: 13.30u: Uitstapje met de Rosabus 15.00u: Klassieke muziek luisteren voor bewoners van de Woontoren Donderdag 27 september: 15.00u: Verjaardagsviering. We feliciteren deze middag alle jarigen van september

8

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2015

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2015 INFO - RIEF SEPTEMER 2015 Opening Huize Rosa Dit jaar had 23 augustus een extra feestelijk tintje. Het Rosa feest werd gecombineerd met de opening van Huize Rosa. Om 10.00 uur was er een mooie Eucharistieviering

Nadere informatie

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2014

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2014 INFO - RIEF SEPTEMER 2014 Van de directie In Huize Rosa hebben we kunnen merken dat de bouwvakkers weer volop aan de slag zijn. Er is weer volop levendigheid op de bouwplaats en zo af en toe is er ook

Nadere informatie

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2016

INFO - BRIEF SEPTEMBER 2016 INFO - RIEF SEPTEMER 2016 Cliëntportaal beschikbaar voor bewoners en vertegenwoordigers In september komt het cliëntportaal beschikbaar voor bewoners van Huize Rosa en hun vertegenwoordigers. Hiermee kunnen

Nadere informatie

INFO - BRIEF JULI 2018

INFO - BRIEF JULI 2018 INFO - BRIEF JULI 2018 Overleg met Zorgkantoor Nijmegen Op donderdag 28 juni was er overleg met het Zorgkantoor inzake de afspraken 2018 en een vooruitblik op de inkoop van Zorg voor 2019. Voor 2018 loopt

Nadere informatie

INFO - BRIEF JANUARI 2016

INFO - BRIEF JANUARI 2016 INFO - RIEF JNURI 2016 2016 een nieuw jaar treedt ons tegemoet Na een gezellige oudjaarsviering in de kapel en de nazit in het Rosarium met een glaasje wijn, advocaat met slagroom en oliebollen werd het

Nadere informatie

INFO - BRIEF APRIL 2017

INFO - BRIEF APRIL 2017 INFO - RIEF PRIL 2017 randveiligheid, een zorg van ons allemaal andacht voor veiligheid is belangrijk binnen een zorgcentrum als Huize Rosa, waar ouderen wonen die op de een of andere manier zorg nodig

Nadere informatie

INFO - BRIEF OKTOBER 2015

INFO - BRIEF OKTOBER 2015 INFO - RIEF OKTOER 2015 ctie voor Rolstoelbus geslaagd De actie van de Vrienden van Huize Rosa voor een eigen rolstoelbus is geslaagd. Inmiddels is de bus, een Mercedes Sprinter 3.11 (2010), aan de toekomstige

Nadere informatie

INFO - BRIEF NOVEMBER 2015

INFO - BRIEF NOVEMBER 2015 INFO - RIEF NOVEMER 2015 llerzielen 2 november 2015 fgelopen maandag was het llerzielen. innen de katholieke kerk herdenken we dan de gestorvenen van het afgelopen jaar. In Huize Rosa vierden we llerzielen

Nadere informatie

INFO - BRIEF FEBRUARI Verpleeghuiszorg in de Woongroepen start op 1 maart 2016

INFO - BRIEF FEBRUARI Verpleeghuiszorg in de Woongroepen start op 1 maart 2016 INFO - RIEF FERURI 2016 Verpleeghuiszorg in de Woongroepen start op 1 maart 2016 De voorbereidingen voor de verpleeghuiszorg aan de bewoners van de Woongroepen zijn in volle gang. Een aantal zaken zal

Nadere informatie

INFO - BRIEF OKTOBER 2014

INFO - BRIEF OKTOBER 2014 INFO - RIEF OKTOER 2014 Van de directie Op 3 oktober j.l. is het eerste gesprek met Zorgkantoor Nijmegen gevoerd over de budgetten voor 2015. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen. Hierbij is duidelijk

Nadere informatie

INFO - BRIEF MAART 2016

INFO - BRIEF MAART 2016 INFO - RIEF MRT 2016 Van de estuurder, In tegenstelling tot eerder gemaakte afspraken is het niet mogelijk gebleken om de verpleeghuiszorg voor de bewoners in de Woongroepen per 1 maart op te starten.

Nadere informatie

INFO - BRIEF OKTOBER 2017

INFO - BRIEF OKTOBER 2017 INFO - RIEF OKTOER 2017 In beweging Vrijdag 22 september ben ik met een groep sportieve medewerkers op stap geweest naar Papendal in rnhem voor de Zorgmarathon. Het herfstweer van de weken daarvoor liet

Nadere informatie

INFO - BRIEF MAART 2015

INFO - BRIEF MAART 2015 INFO - BRIEF MRT 2015 We staan aan de vooravond van de tweede verhuizing. De inspectie door de brandweer op 27 februari is goed verlopen en inmiddels hebben we ook al de sleutels in ontvangst genomen.

Nadere informatie

INFO - BRIEF AUGUSTUS 2018

INFO - BRIEF AUGUSTUS 2018 INFO - BRIEF UGUSTUS 2018 Er is nog zoveel mogelijk De maand juli begon goed met de inspirerende voorstelling Dag Mama in Kunsthof de Heuf in Buren. Dit is een muziektheatervoorstelling waarin op een begrijpelijke

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

INFO - BRIEF JANUARI 2017

INFO - BRIEF JANUARI 2017 INFO - RIEF JNURI 2017 Nieuwjaarsgroet Zo aan de vooravond van een nieuw jaar kijk ik altijd graag even terug naar het afgelopen jaar om daarna vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

Nadere informatie

Huize Rosa Infobrief Januari 2012

Huize Rosa Infobrief Januari 2012 Huize Rosa Infobrief Januari 2012 Van de directie Op 7 december had de cliëntenraad een uitstapje ter gelegenheid van het afscheid van Zr. Annemaria de Vreede. Zr. Annemaria had als locatie het Florence

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

INFO - BRIEF MEI 2016

INFO - BRIEF MEI 2016 INFO - RIEF MEI 2016 Waardigheid en Trots egin 2015 presenteerde staatssecretaris Van Rijn zijn programma Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen. Doel van het programma is het verbeteren

Nadere informatie

INFO - BRIEF Juni 2015

INFO - BRIEF Juni 2015 INFO - RIEF Juni 2015 21 MEI OPLEVERING EN INGERUIKNME Op 21 mei stond iedereen die bij de nieuwbouw betrokken was even stil bij de oplevering en ingebruikname van het nieuwe Huize Rosa. Ruimschoots op

Nadere informatie

INFO - BRIEF AUGUSTUS 2015

INFO - BRIEF AUGUSTUS 2015 INFO - RIEF UGUSTUS 2015 udit PREZO Keurmerk Op 10 juni bezocht Hr. Wiersma Huize Rosa als beoordelaar voor het 2014 door St. Perspekt uitgereikte Gouden Keurmerk. Tijdens deze tussentijdse audit werd

Nadere informatie

INFO - BRIEF DECEMBER 2014

INFO - BRIEF DECEMBER 2014 INFO - RIEF DECEMER 2014 Van de bestuurder Vandaag komen Sinterklaas en zijn Pietermannen naar Huize Rosa toe Voor een bezoekje aan Huize Rosa zijn zij nog lang niet moe. Voor iedere bewoner een goed woord

Nadere informatie

INFO - BRIEF FEBRUARI 2017

INFO - BRIEF FEBRUARI 2017 INFO - RIEF FERURI 2017 Handen uit de mouwen De vrije dagen en feestdagen liggen net achter ons en inmiddels zijn we al weer volop aan de slag. Halverwege januari heeft het Zorginstituut Nederland het

Nadere informatie

INFO - BRIEF DECEMBER 2017

INFO - BRIEF DECEMBER 2017 INFO - RIEF DECEMER 2017 Vier sterren voor Huize Rosa Het grote nieuws van de afgelopen maand was toch wel de toekenning van 4 sterren voor de gastvrijheidszorg van Huize Rosa door Gastvrijheidszorg met

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Infobrief September 2011

Infobrief September 2011 Infobrief September 2011 Van de directie In de afgelopen weken is er actie gevoerd om Ricardo Gremmen in staat te stellen om deel te nemen aan een TOPMoment. Hij gaat hierbij al hardlopend naar de top

Nadere informatie

INFO - BRIEF APRIL 2016

INFO - BRIEF APRIL 2016 INFO - BRIEF PRIL 2016 Verpleeghuiszorg in de Woongroepen start op 1 juni 2016 De Infobrief van februari 2016 begon met hetzelfde artikel alleen de datum is nu verschoven naar 1 juni. De samenwerkingsovereenkomst

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

INFO - BRIEF JULI 2014

INFO - BRIEF JULI 2014 INFO - RIEF JULI 2014 VN DE DIRECTIE 18 juni was een belangrijke dag voor Huize Rosa. De auditoren van de St. Perspekt waren in Huize Rosa voor de beoordeling van de zorg- en dienstverlening. Zij hanteren

Nadere informatie

INFO - BRIEF JUNI 2014

INFO - BRIEF JUNI 2014 INFO - RIEF JUNI 2014 Van de directie Met plezier kunnen we terugkijken naar 12 mei. Op deze Dag van de Verpleging stonden de medewerkers en vrijwilligers van Huize Rosa in het middelpunt. ls thema was

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2014 Van de directie Op dit moment is carnaval in volle gang. Er worden veel carnavalswagens gebouwd met actuele thema s zoals de Olympische spelen, dorpspolitiek of gewoon

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie St. Elisabeth. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie St. Elisabeth Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Juli 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

INFO - BRIEF DECEMBER 2016

INFO - BRIEF DECEMBER 2016 INFO - RIEF DECEMER 2016 In 2014 hebben we met het managementteam de notitie Vitaal in Eigen Wijk opgesteld. Hierin hebben we een aantal doelen geformuleerd voor onze zorg- en dienstverlening in de toekomst.

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

INFO - BRIEF JULI 2015

INFO - BRIEF JULI 2015 INFO - BRIEF JULI 2015 ctie voor de rolstoelbus van Huize Rosa van harte aanbevolen. De stichting vrienden van Huize Rosa voert actie voor een rolstoelbus. Inmiddels beginnen de eerste bedragen binnen

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

INFO - BRIEF FEBRUARI 2015

INFO - BRIEF FEBRUARI 2015 INFO - BRIEF FEBRURI 2015 Van de bestuurder In de afgelopen weken zijn er flinke vorderingen gemaakt in de bouw van het tweede gedeelte van de nieuwbouw van Huize Rosa. llerlei vaklieden zijn druk in de

Nadere informatie

INFO - BRIEF OKTOBER 2016

INFO - BRIEF OKTOBER 2016 INFO - BRIEF OKTOBER 2016 t Ommetje Door Hees 2016 Op zaterdag 1 oktober stond Huize Rosa in het teken van t Ommetje Door Hees. Jaarlijks worden op dezelfde dag in een groot aantal wijken van Nijmegen

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

INFO - BRIEF MEI 2014

INFO - BRIEF MEI 2014 INFO - RIEF MEI 2014 Van de directie Jaarlijks besteden organisaties binnen Nederland veel zorg en aandacht aan het verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening of hun producten. Ook binnen Huize

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF Van de directie HUIZE ROSA INFO - BRIEF MEI 2011 In deze periode van het jaar staan wij stil bij de 2 e wereldoorlog en de bevrijding die een eind aan de gruwelen van deze oorlog maakte. Recentelijk is

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Waelwick. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via:

Activiteitenkrant. Locatie Waelwick. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September Krant ook te bekijken via: Activiteitenkrant Locatie Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - September 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

INFO - BRIEF NOVEMBER 2016

INFO - BRIEF NOVEMBER 2016 INFO - BRIEF NOVEMBER 2016 Van de Bestuurder fgelopen zomer kwam de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) met eenlijst van 150 instellingen naar buiten, die op de een of andere manier onder toezicht

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Activiteiten programma

Activiteiten programma Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2017 Maandag 1 oktober Tennissen bij De Meerstede 55+ Voor alle liefhebbers. Op een ontspannen manier kunt u mee doen met tennis. Kosten: 2,00 per keer exclusief

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof.

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede 2019 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn alleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief nr. 08 Vrijheid is meer dan de afwezigheid van oorlog meer dan een leven zonder angst meer dan een gevoel. Vrijheid is de zekerheid dat onze identiteit vastligt in Hem die ons leidt. Beste

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie