Dirigent: Henriëtte Sabel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252"

Transcriptie

1 Mei 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel Voorzitter: Bert Huisman Secretaris: Nely Huisken / Penningmeester: Geert Overweg Algemeen bestuurslid: Brenda Magrië Algemeen bestuurslid: Renate Zwiers / Leerlingenbegeleidster: Nely Huisken / Vertrouwenspersoon:SandraHuisken / Telefoonnummer verenigingsgebouw De Sleutel : Internet: KNA adres: knahardenberg@gmail.com Afmelden repetities. Als je een keer niet op de repetitie aanwezig kunt zijn maak dat dan even kenbaar bij één van de bestuursleden: Nely Huisken, Geert Overweg, Bert Huisman of Renate Zwiers Leerlingen van het opleidingsorkest bij Henriëtte Sabel Zie hiervoor de bovenstaande telefoonnummers.

2 NIEUWS Het bestuur We zijn blij te kunnen melden dat we toch weer iemand bereid hebben gevonden om de taak van voorzitter op zich te nemen en dan is: Bert Huisman Nely Huisken blijft secretaris Geert Overweg blijft penningmeester Renate blijft algemeen bestuurslid met als bijzondere taak de promotie Als nieuw algemeen bestuurslid heten we Brenda Magrië van harte welkom. Brenda gaat wat jeugdtaken op zich nemen. Brenda we wensen je veel bestuurplezier!!!! Jeugdmuziekdag Alle jeugd onder de 18 jaar krijgt binnenkort de muziek voor de jeugddag. 5 erg leuke stukken. Deze kun je vast een beetje oefenen met je leraar of lerares of alleen als dat gaat. De t-shirts zijn allemaal besteld. Bijna iedereen had zijn maat doorgegeven en voor diegene die dat vergeten waren is de maat gegokt. Er zijn een paar fluitisten die op die dag praktijk examen doen in Zwolle, maar het is niet erg als je wat later komt daardoor. Aan de organisatie wordt doorgegeven dat het mogelijk is dat die leerlingen wat later komen. Nog even de tijden en andere nodige informatie: Zaterdag 24 mei organiseert de Stichting HaFaBra Muziekonderwijs Hardenberg in samenwerking met de 11 muziekverenigingen in Hardenberg de eerste HaFaBra jeugddag voor jeugdleden tot 17 jaar. Ook KNA doet hier natuurlijk aan mee! In de podiumzaal en andere lokalen van het LOC-gebouw aan de Parkweg gaan jullie vanaf uur met alle andere Hardenbergse muziekvrienden aan de slag met het instuderen van uitdagende muziekstukken.

3 Jullie partijen ontvangen jullie eind april zodat je samen met je eigen muziekdocent tijdens de muziekles of alleen thuis kunt oefenen. Om uur geeft het HaFaBra MEGA jeugdorkest dan een geweldig slotconcert waarbij jullie vrienden en vriendinnen, ouders en grootouders, broers en zussen van harte welkom zijn. De entree is gratis! Trouwens de hele dag is helemaal gratis! Voor eten en drinken wordt gezorgd: een heerlijk Italiaans buffet (mmmm..) Wil je zelf ook nog wat drinken kopen, dan is het handig wat geld mee te nemen. Wat moet je meenemen: je eigen instrument (slagwerk is aanwezig) je lessenaar, een geslepen potlood en een gummetje. Zorg dat je om uur in het LOC gebouw aanwezig bent, dan kunnen we op tijd starten. O, ja.natuurlijk zorg je voor een goed humeur! Het wordt vast een fantastische dag en alle andere leden van KNA worden dan ook van harte uitgenodigd om het eindresultaat te komen beluisteren!!! Windkracht 6 Ondertussen is dit project afgesloten. Iedereen bedankt voor de deelname hieraan. Hopelijk hebben we veel kinderen en misschien ouders kunnen interesseren voor het maken van muziek. Geslaagd!!!! Stef Magrië is ondertussen geslaagd voor zijn theorie examen Slagwerk A bij de muziekschool. Van harte gefeliciteerd en zet m op bij het praktijk examen!!! Theorielessen en examens Verena, Francien, Christine, Jolin,Mendy en Dani gaan 10 mei theorie-examen doen in Vriezenveen Zorg dat jullie allemaal om aanwezig zijn.

4 Vergeet niet je potlood en gum. Je hoeft zelf niet aan te melden en te betalen dit wordt voor je gedaan. Nog even de gegevens: Overijsselse Bond van Muziekverenigingen Aan de kandidaten van de theorie-examens voor HaFaBra en Slagwerk te Vriezenveen op zaterdag 10 mei Wijhe, 23 april 2014 Examensecr.: J.Oegema Kolkweiden WE Wijhe Tel.: joegema@hetnet.nl Betreft: Theorie-examens te Vriezenveen. Geachte opleidingscoördinator, Hierbij doe ik u de benodigde informatie toekomen omtrent het te houden theorie-examen voor de HaFaBra blaas- en slagwerkkandidaten. Dit schriftelijk theorie-examen wordt gehouden op: Zaterdag 10 mei Locatie: Scholengemeenschap Het Noordik ; Krijgerstraat 7; 7671 XW Vriezenveen; Telefoon tijdens examendag: Het examen (blazers en slagwerkers) wordt afgenomen van: uur. De kandidaten dienen: - een half uur voor aanvang van het examen aanwezig te zijn en zich te melden bij het examensecretariaat. - een goed schrijvend potlood en een gummetje mee te nemen. Het examengeld voor dit schriftelijk gedeelte bedraagt 10,00 per kandidaat. Een nota is bijgevoegd en om aan het examen deel te kunnen nemen dient het verschuldigde

5 examenbedrag vóór de aangegeven datum per bank overgemaakt te worden. Bij niet deelname, anders dan door buitengewone omstandigheden, blijft men te allen tijde het examengeld verschuldigd!! (ter beoordeling van de examensecretaris). I.v.m. een vlotte doorstroming het verzoek om de aanmelding van de kandidaten door één contactpersoon van de vereniging te doen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met o.g., tel Tot slot wens ik de kandidaten veel succes. Met vriendelijke groet, J. Oegema Examensecretaris Veel succes alvast met de studie!! Anjeractie 13 Mei Op 13 Mei doet KNA weer mee met het collecteren voor de Anjeractie ( Prins Bernhard Cultuurfonds) Dit is op een gewone repetitieavond dus iedereen kan. Alle leden van het opleidingsorkest en grote orkest worden geacht mee te doen. We collecteren allemaal tegelijk op de repetitieavond. Er wordt in groepjes gecollecteerd, dus niemand hoeft alleen. Behalve als je er niet bent dan krijg de collectebus thuis en moet je die week zelf lopen. Er wordt gezorgd dat kinderen altijd met volwassenen meelopen. We beginnen om met collecteren tot uiterlijk Als je eerder klaar bent is dat prima natuurlijk. We verzamelen in het gebouw en daar zal Geert zorgen dat de bussen en routes verdeeld worden.

6 De routes zijn nu nog niet bekend, maar zodra ze bekend zijn dan krijg je die per mail toegestuurd. Dagkamp Via Gerrit Brill kwam er een vraag of er mensen zijn die in de zomervakantie iets kunnen of willen betekenen voor het Dagkamp. Dit is voor kinderen die anders niets hebben in de zomervakantie Zie een gedeelte uit de brief hieronder: Eigenlijk kunnen wij heel veel mensen gebruiken; - vrijwilligers om groepjes kinderen te begeleiden - talenten die met enthousiasme hun passie kunnen overbrengen - mensen voor achter de schermen die bijvoorbeeld kunnen helpen bij de lunch, promotieactiviteiten, opbouwen en afbreken van het kamp, mee willen denken etc. Je kunt mensen altijd verwijzen naar onze website < Hopelijk kun je hiermee uit de voeten en anders horen wij het graag zodat wij een en ander kunnen toelichten of aanpassen. Tot gauw Bij Ons, Ruud & Priscilla Pleeging Marijke & Martijn Jongsma Bij Ons Dagkamp info@bijonsdagkamp.nl <mailto:info@bijonsdagkamp.nl> < 3 bijlagen Mochten er mensen zijn die dit willen en/ of kunnen, meld je dan aan!

7 Vertrouwenspersoon KNA heeft sinds kort net als alle leden van de Stichting HAFABRA Muziekverenigingen Hardenberg een vertrouwenspersoon. Dit is Sandra Huisken. Jeugd tot 18 jaar kan bij haar terecht als er op les of op de vereniging dingen gebeuren waarbij ze zich niet prettig voelen en waar ze dus graag met iemand over willen praten zonder dat andere mensen van de vereniging dat weten. Dit geldt voor alle jeugd of ze nu wel of geen les hebben, dat maakt niet uit. Als het nodig is kan Sandra met het probleem weer bij een professioneel vertrouwenspersoon van de Stichting terecht zonder dat andere mensen van de vereniging dat weten. Die persoon is Lucie te Meer die als vertrouwenspersoon al ruime ervaring heeft bij o.a. de Baalderborg Ziekte Even aandacht voor het volgende: Linda Huisken, die hier altijd wekelijks schoonmaakt is voorlopig wegens ziekte uit de running. Stuur haar eens een kaartje, dat doet vast goed Linda Huisken Broekdijk TB Bruchterveld Kies je blaasinstrument 12 April was het zover. We hebben een prachtige ochtend gehad met 5 kinderen die van allerlei muziekinstrumenten hebben uitgeprobeerd en met ons samen een stuk hebben ingestudeerd. Daar is ook een lid uit voortgekomen. En wel: Rosalie Pool Ondertussen heeft ze al les op de klarinet en heeft ze het erg naar haar zin bij Hans Rikhof op les. Rosalie, van harte welkom bij KNA en we wensen je vele jaren muziekplezier toe!!!!

8 Vakanties We willen nog even benadrukken dat het grote orkest alleen vakantie heeft tijdens de zomervakantie en tussen kerst en oud en nieuw. Als je er niet kunt zijn moet je je wel even afmelden! Bij het opleidingsorkest beslist Henriëtte of er wel of niet doorgaat in de vakanties. Bladmuziek Voor alle vragen omtrent bladmuziek kunnen jullie terecht bij Sandra Huisken. Het kan wel zijn dat Sandra af en toe eens de hulp van de leden inroept om te helpen, want het runnen van de muziekbibliotheek is een heel karwei en is niet door 1 persoon alleen te doen. De Website van KNA De site is helemaal up-to-date!! Ga allemaal maar eens een kijkje nemen. Mocht je iets leuks qua tekst of foto s hebben stuur het dan naar gerritennely@gmail.com Dan komt het wel op de goede plek terecht De meeste nieuwe muziekstukken kun je vinden in beeld of geluid op onze site of op YouTube Je vindt KNA nu ook op Facebook en Twitter

9 Op Facebook onder knahardenberg en op Twitter #muziekverenigin Dringend verzoek!!!!!!!!!! Willen jullie ook allemaal de recentste KNAllers bewaren totdat er een volgende komt. Op deze manier heb je alle informatie elke keer bij de hand, zoals telefoonnummers van bestuursleden en activiteiten die komen. Mocht er bij jezelf iets veranderen zoals adres, of telefoonnummer geef dit dan ook meteen door aan Nely Huisken. Als er jeugd is die ook graag zelf de KNAllers of andere mail wil ontvangen dan moet je ook aan Nely je adres doorgeven. Er is in Mei niemand jarig ( zijn we iemand vergeten, laat het ons even weten!

10 De Schoonmaakploeg Er is onduidelijkheid ontstaan over wat er nu gedaan moet worden Op een rijtje: Beginnen met spinnen ragen met de ragebol in de hele zaal. Alle stoelen afnemen en de tafels. Achterin alles weghalen en daar goed vegen, zuigen en dweilen. (hopelijk ligt er snel een stukje zeil) Verwarmingen en vensterbanken nat afnemen. Barretje en andere randjes, lampen en foto s nat afnemen. Met de ragebol of stoffer over de randen in de muur. Aan het eind kijk je even naar de vloer, door het stoffen en ragen is vegen vaak wel noodzakelijk en verder moet je even kijken of dweilen nodig is. Dit ligt ook aan het seizoen. Vanaf volgend jaar wordt er ook weer les gegeven dus is er veel meer inloop. Linda doet de vloer alleen waar ze zo bij kan dus die haalt niets van de kant of zo. Zij maakt ook wekelijks alle andere ruimtes schoon. Hopelijk is het nu voor iedereen weer duidelijk schoonmaakrooster 2014 januari: Nely Huisken Wim Hobers, Februari: Yvonne Huisken Bert Huisman Juni: Nely Huisken Wim Hobers September: Yvonne Huisken Bert Huisman Maart: Johan van 't Holt Maria Breunesse Oktober: Johan van 't Holt Maria Breunesse April: Annelieke Altena Marjolein Altena November: Annelieke Altena Marjolein Altena

11 Mei: Gerrit Brill Jan Sickman December: Gerrit Brill Jan Sickman In Mei zijn dus Gerrit Brill en Jkan Sickman aan de beurt. Planning (Dikgedrukt staat vast, de rest nog niet helemaal, maar. Hou er wel rekening mee

12 Dinsdag 13 Mei Anjercollecte van allen Dinsdag 20 Mei Open repetitie vanaf In ons eigen gebouw allen Zaterdag 24 Mei Jeugddag van de Stichting HAFABRA vanaf s middags repetitie met s avonds afsluitend concert om Voor eten wordt gezorgd. Locatie: het LOC opleidingsorkest + overige jeugdleden t/m 17 jaar Donderdagavond 5 Juni Concert op de markt grote orkest Zaterdag 21 Juni Spelen tijdens het defilé van de avondvierdaagse ? grote orkest Vrijdag 29 augustus Spelen tijdens trouwdienst van Maria Breunesse dienst is om grote orkest Zaterdag 11 Oktober Strijd om de gemeentevlag tussen en In de Voorveghter grote orkest November Concert met SDG Ane De Anerhof in Ane grote orkest

13 13 0f 20 december Kerstliedjes spelen tijdens kerstmarkt grote orkest

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel September 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Bert Huisman 0523 264935 bertentruus23@gmail.com Secretaris: Nely Huisken 0523 267486/06

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 April 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris: Nely Huisken

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Maart 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris: Nely Huisken

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel April 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Vakant Secretaris: Nely Huisken 0523 267486/06 29170807 gerritennely@gmail.com Penningmeester:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Maart 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris: Nely

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Mei 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris: Nely Huisken

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Oktober 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Januari 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel November 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel Februari 2014 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel

Dirigent: Henriëtte Sabel December 2013 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Huisken-Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@gmail.com Secretaris:

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 December 2011 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@hotmail.com Secretaris: Nely

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST Fanfare Les Montagnards www.lesmontagnards.nl Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van Fanfare Les Montagnards. Het

Nadere informatie

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door.

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. KSMertje Nieuws van het grote orkest: Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. DIAN van der Deure Hoi allemaal, ik ben

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Huisregels lidmaatschap Crescendo

Huisregels lidmaatschap Crescendo Huisregels lidmaatschap Crescendo Wij zijn heel blij dat jij/u of uw zoon/dochter lid wil worden van muziekvereniging Crescendo Voorthuizen! Voor de duidelijkheid even een aantal voorwaarden waaraan wij

Nadere informatie

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE WELKE OPLEIDINGEN ZIJN ER MOGELIJK? M. vd Heuvel Zwarte Molenweg 16 5388 EE Nistelrode T 06-49420047 Email: opleidingen@fanfarenistelrode.nl Nistelrode, Maart 2016 OPLEIDING ST. LAMBERTUS NISTELRODE Fanfare St. Lambertus Nistelrode voorziet

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OPLEIDINGEN. Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch. mei 2012

INFORMATIEBOEKJE OPLEIDINGEN. Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch. mei 2012 INFORMATIEBOEKJE OPLEIDINGEN De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch mei 2012 1 Voorwoord Voor u ligt het Informatieboekje over de Opleidingen van De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch. Wij hopen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo Informatie over de opleidingen van Muziekvereniging Eendracht Melderslo 2017/2018 2 Beste ouders en leerlingen, Het genieten van muziek is evenals het maken van muziek niet aan leeftijd gebonden. Het laatste

Nadere informatie

Informatieboekje. Opleidingen. Juni 2013

Informatieboekje. Opleidingen. Juni 2013 Informatieboekje Opleidingen Juni 2013 Voorwoord Voor u ligt het Informatieboekje over de Opleidingen van Muziekvereniging Klarenbeek. Wij hopen met dit boekje een groot deel van de vragen die bij u leven

Nadere informatie

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 Ter inleiding In dit boekwerkje vindt u een overzicht van alle ouderhulp, waarvoor u zich voor het schooljaar 2014-2015 kunt

Nadere informatie

Beleidsplan opleidingen Levenslust

Beleidsplan opleidingen Levenslust Beleidsplan opleidingen Levenslust Algemeen doel Het ontwikkelen en/of in stand houden van een dynamische muziekvereniging door de leerlingen zo goed en doeltreffend mogelijk op te leiden voor het instrument

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Jeugdfanfare en slagwerkgroep

Jeugdfanfare en slagwerkgroep Jeugdfanfare en slagwerkgroep INFORMATIEBOEKJE 1 1. Inhoudsopgave 2. Voorzitter fanfare St. Nicasius 3 3. Afdeling jeugdzaken en opleiding 4 4. Dirigent jeugdorkest 6 5. Dirigent jeugdslagwerkgroep 7 Repetitie

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl

Roncallischool. Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 roncalli@pro8.nu www.roncalli.nl Prikbord nr. 11: 18 mei 2015 Volg de Roncallischool ook op Facebook! Of bezoek onze website: www.roncalli.nl

Nadere informatie

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN ALGEMENE INFORMATIE. Muziekvereniging Vicinia is officieel opgericht op 11 januari 1988. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Opleidingsgids. Harmonie & Slagwerkgroep Oefening Baart Kunst Erp

Opleidingsgids. Harmonie & Slagwerkgroep Oefening Baart Kunst Erp Opleidingsgids Harmonie & Slagwerkgroep Oefening Baart Kunst Erp Inleiding Voordat u uzelf of uw kind inschrijft voor muzieklessen bij harmonie en slagwerkgroep OBK willen wij u graag wijzen op een aantal

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage

Vrijwilligers De Nieuwe Muziekschool bedankt voor jullie bijdrage Juni 2011, jaargang 15 Einde cursusjaar Het lesjaar zit er al weer bijna op! Dat betekent dat veel leerlingen een keuze gaan maken hoe en of zij volgend jaar willen doorgaan met muziekles. Wanneer een

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen

MaS-vacaturebank. Protestante Gemeente Vaassen MaS-vacaturebank Protestante Gemeente Vaassen Inleiding Hieronder is de maatschappelijke stagevacaturebank te vinden van de Protestante Gemeente Vaassen. De kerk is een bijzondere plek om je maatschappelijke

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling:

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Juni 2016 Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Kinderen van het koor zijn 10 minuten voor aanvang van de repetitie

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Veers Muziek Festival 20 juni 2015

Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Veers Muziek Festival 20 juni 2015 Organisatie: Muziekvereniging Veere s Genoegen Contactpersoon: Tel: 06-1136 4408 E-mail: paaluit@zeelandnet.nl Algemene informatie: Voor de 7e keer wordt namens de 7

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L)

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) I N F O R M A T I E BO E K J E 2017-2018 JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij ons

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015 Heilooër Harmonie-orkest Caecilia Beleidsplan 2012 2015 Versie 2014 V Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelstelling van de vereniging 3 2. Bestuur en organisatie 4 2.1 Bestuur 4 2.2 Commissies 4 3. Beleid

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Opleidingsinformatie Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Laatste update: 18-09-2015 Inleiding Binnen onze muziekvereniging hebben wij een eigen muziekopleiding. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Aanmelden kunt u via het bijgevoegd aanmeldformulier. Dit formulier is ook te downloaden via onze website

Aanmelden kunt u via het bijgevoegd aanmeldformulier. Dit formulier is ook te downloaden via onze website Inleiding Voordat u uzelf of uw kind inschrijft voor muzieklessen bij Muziekvereniging OBK willen wij u graag wijzen op een aantal zaken. Een en ander is waarschijnlijk al kort met u besproken door onze

Nadere informatie

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout

Opleidingsinformatie. Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Opleidingsinformatie Muziekvereniging Con Amore Oosterhout Laatste update: 4-9-2017 Inleiding Binnen onze muziekvereniging hebben wij een eigen muziekopleiding. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng?We hebben nu al een beetje geoefend met een boekbespreking, maar voor veel kinderen is praten met

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

1 De drie hoofdlijnen: muziekdocenten, leerkrachten en leerlingen.

1 De drie hoofdlijnen: muziekdocenten, leerkrachten en leerlingen. IKEI, MIK en het Leerorkest hebben bij elkaar opgeteld jaren ervaring met het geven van instrumentaal muziekonderwijs op de basisschool. Vanuit de overtuiging dat deze vorm van muziek educatie alleen verder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

Inleiding. Aanmelding

Inleiding. Aanmelding Inleiding Voordat u uzelf of uw kind inschrijft voor muzieklessen bij harmonie en slagwerkgroep OBK willen wij u graag wijzen op een aantal zaken. Een en ander is waarschijnlijk al kort met u besproken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie