CONCEPT UITSLUITEND BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CONCEPT UITSLUITEND BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN"

Transcriptie

1 PRODUCTIEOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. [ ], statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende te ([ ]) [ ], aan de [ ],hierna te noemen: Opdrachtgever ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer [nader in te vullen]; 2. [ ], statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende te ([ ]) [ ], aan de [ ],hierna te noemen: Fabrikant, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer [nader in te vullen]; hierna partijen onder (1) en (2) ieder afzonderlijk te noemen: Partij en gezamenlijk te noemen: Partijen ; Overwegende dat: a. Opdrachtgever werkzaam is op het gebied van [ ]; b. Fabrikant werkzaam is op het gebied van [ ]; c. Opdrachtgever haar producten door een andere partij wenst te laten produceren en Fabrikant heeft aangegeven dit op basis van de aangegeven specificaties en toepasselijke normen te kunnen produceren d. De Fabrikant voor eigen rekening en risico [of voor rekening en risico van Opdrachtgever] de producten zal produceren e. partijen de tussen hen bestaande rechtsverhouding in de navolgende voorwaarden en bepalingen nader wensen te regelen. Verklaren te zijn overeengekomen: 1. Onderwerp 1.1 De Opdrachtgever geeft hierbij opdracht aan de Fabrikant en de Fabrikant verklaart hierbij deze opdracht te hebben aanvaard tot productie van producten ten behoeve van Opdrachtgever onder de in deze Overeenkomst bepaalde voorwaarden. Met ingang van [ ] zal het navolgende product worden geproduceerd: - uitgebreide omschrijving product, inclusief kwaliteitsomschrijving. - [specificaties]; - [overige voorwaarden].

2 1.2 De Fabrikant zal in opdracht van Opdrachtgever het product produceren op basis van de hoeveelheden en tegen een tarief zoals in Bijlage 1 van deze Overeenkomst nader is vastgelegd. 2 Prijs en betaling 2.1 De Fabrikant en Opdrachtgever hebben gezamenlijk op basis van een offerte van Fabrikant de prijs vastgesteld waartegen hij zijn producten aan de Opdrachtgever zal verkopen. 2.2 Prijswijzigingen moeten de Opdrachtgever één maand van te voren schriftelijk worden medegedeeld. Prijzen kunnen niet meer worden gewijzigd voor reeds geplaatste orders. 2.3 Betaling zal geschieden binnen [30] dagen na factuurdatum of na ontvangst van de producten, tenzij in een bepaald geval een afwijkende schriftelijke regeling tussen Partijen is getroffen. 3 Levering van producten 3.1 De Fabrikant verbindt zich producten te leveren die met betrekking tot het materiaal, vorm en inhoud overeenkomen met de in het land van de Opdrachtgever geldende wettelijke voorschriften. Op aanvraag is de Opdrachtgever verplicht de Fabrikant alle desbetreffende informatie te verlenen. 3.2 De Fabrikant zal de producten op basis van [_Incoterms ] aan de opdrachtgever leveren. De te leveren producten worden door de Fabrikant verzekerd. 3.3 De Fabrikant is gebonden aan de door de Opdrachtgever opgegeven levertijden voor zover deze niet afwijken van door de Fabrikant aan de Opdrachtgever regelmatig opgegeven leveringstijden. De Fabrikant is bevoegd de uitvoering van de orders op te schorten op grond van overmacht, zoals omschreven in artikel [ ], zonder tot enige schadevergoeding gehouden te zijn. 3.4 De Fabrikant verbindt zich om met alle mogelijke zorg de bestellingen van de opdrachtgever uit te voeren.

3 4 Orders 4.1 Opdrachtgever zal aan de Fabrikant uiterlijk voor [ ] van iedere maand/ ieder kwartaal door middel van een schriftelijke opdrachtbevestiging via een gefaxt formulier en/ of per aan het adres [ ] zijn orders aan de Fabrikant geven. Opdrachtgever zal alsdan tevens de gewenste levertijd, kwaliteit, type, kleur en eventuele andere kenmerken aan geven een en ander binnen de tussen Partijen overeengekomen specificaties Voor zover de orders betrekking hebben op Producten behorende tot het normale assortiment van de Fabrikant, zoals omschreven in Artikel 1, zal de Fabrikant deze orders van Opdrachtgever aanvaarden en uitvoeren, indien en voor zover de zelfde overeengekomen prijs en specificaties daarop van toepassing zijn. 4.3 Partijen zullen bij lopende Overeenkomst tenminste éénmaal per jaar het productassortiment doornemen en beoordelen of vervanging van producten nodig is. 4.4 De Fabrikant is verplicht de geplaatste orders met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, bekwaamheid en aandacht uit te voeren. Fabrikant verbindt zich ertoe de toepasselijke wet- en regelgeving in acht te nemen en hiervan geïnformeerd te blijven. [Indien en voor zover Opdrachtgever redelijkerwijs bekend wordt met een nieuwe regel van haar producten, dan zal zij Fabrikant hiervan onmiddellijk informeren.] 4.5 Fabrikant verplicht zich om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten welke het risico van zijn aansprakelijkheid, onder meer ten aanzien bedrijfsschade als vermogensschade, dekt. 4.6 De Fabrikant verplicht zich ertoe Opdrachtgever te vrijwaren alsmede haar schadeloos te stellen ter zake van alle aanspraken van derden tot vergoeding van schade, waarvoor de aansprakelijkheid van Opdrachtgever in de verhouding met de Fabrikant is uitgesloten alsmede voor schade aan lichaam of goed van een derde voortvloeiende uit een gebrek van de producten. 5 Garantie 5.1 Fabrikant garandeert dat de door haar geleverde producten van deugdelijk materiaal en goed vakmanschap zijn vervaardigd. Mochten zich niettemin gebreken voordoen in de door zijn/ haar toeleverancier geleverde goederen als gevolg van fabricage- en/of materiaal fouten, dan zal Fabrikant dit gebrek (doen) herstellen, de betrokken goederen in zijn geheel vervangen of maximaal de factuurwaarde der goederen vergoeden, een en ander ter keuze van Opdrachtgever. Deze garantie

4 geldt gedurende drie maanden na aflevering, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. 5.2 Opdrachtgever zal aanspraken ingevolge deze garantie binnen 14 dagen nadat zij kennis heeft genomen van het gebrek dit melden aan de Fabrikant. Bij eventuele gebreken zal de Fabrikant de kosten voor herstel dan wel vervanging dragen. De Opdrachtgever zal zelfstandig zorg dragen voor een adequate garantieregeling ten aanzien van de eindafnemer. 5.3 Indien de Fabrikant niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet aan enige verplichting, die voor hen uit de met Opdrachtgever gesloten Overeenkomst of uit een daarmee samenhangende Overeenkomst voortvloeit, is Opdrachtgever met betrekking tot de Overeenkomsten tot geen enkele schadevergoeding -hoe ook genaamd- gehouden. 6 Overmacht 6.1 Onder overmacht wordt verstaan: elke onvoorzienbare gebeurtenis welke redelijkerwijs buiten de macht van een Partij ligt en effect heeft op de nakoming of deze de nakoming voorkomt van een of meer van de verplichtingen van een Partij voortvloeiend uit deze Overeenkomst, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, brand, overstromingen, aardbevingen, andere natuurrampen, oorlog, stakingen, burgerlijke onrust, revolutie, overheidsinterventie of nalaten van interventie. De verplichtingen van Partijen zullen pro tanto worden opgeschort in het geval van overmacht. 6.2 De Partij die een beroep wenst te doen op de bevoegdheid zoals bedoeld in artikel 6.1 dient de overmacht onverwijld aan de andere Partij schriftelijk te berichten. Partijen zullen na dit bericht gezamenlijk de gevolgen van de overmacht te beperken. In het geval de overmacht langer dan drie (3) maanden voortduurt, heeft de andere Partij het recht om de Overeenkomst te beëindigen met inachtneming van een opzegtermijn van één maand en tegen het einde van de maand 7 Looptijd Deze Overeenkomst treedt in werking op de datum van ondertekening door beide Partijen en is aangegaan voor onbepaalde tijd. Deze Overeenkomst kan voor het eerst door een der Partijen opgezegd worden met inachtneming van een opzegtermijn van [ ] maanden, na daartoe voorafgaand intensief overleg, onder uitvoerige opgaaf van redenen, met de andere Partij te hebben gevoerd, na ommekomst van een termijn van anderhalf jaar na de datum van ondertekening van deze Overeenkomst.

5 8 Beëindiging van de Overeenkomst 8.1 Een der Partijen heeft het recht de Overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden zonder enige ingebrekestelling of gerechtelijke tussenkomst: - ingeval van faillietverklaring of verlening van surseance van betaling dan wel als een verzoek tot faillissement dan wel uitstel van betaling is ingediend door of namens de andere partij; - ingeval de andere partij in een toestand geraakt waardoor zij niet meer in staat is om aan haar verplichtingen uit de Overeenkomst te voldoen; - ingeval de andere partij toerekenbaar tekortschiet in de nakoming van de verplichtingen ingevolge de Overeenkomst en ondanks voorafgaande ingebrekestelling, voor zover vereist, ingebreke blijft zijn verplichtingen uit de Overeenkomst na te komen. 8.2 Beëindiging van de Overeenkomst zal geen afbreuk doen aan voor het moment van beëindiging ontstane rechten en verplichtingen en de uitvoering/uitoefening daarvan onverlet laten. Bij beëindiging van de Overeenkomst zullen Partijen over en weer geen enkele vergoeding aan elkaar verschuldigd zijn, anders dan die waarvan de rechtsgrond reeds was ontstaan voor beëindiging, en zal zulks met name geen aanspraak geven op schadeloosstelling voor verlies van goodwill, winsten, niet teruggewonnen uitgaven of onkosten en additionele kosten of enige andere oorzaak of grondslag vormen voor welke schadevergoeding dan ook, tenzij beëindiging plaatsvindt op grond van artikel Gevolgen van beëindiging [ ] 10 Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden van de fabrikant/ opdrachtgever zijn van toepassing/ niet van toepassing. Indien één van de bepalingen van deze voorwaarden strijdig is met één der bepalingen van deze Overeenkomst, heeft de bepaling in deze Overeenkomst voorrang. 11 Concurrentiebeding Partijen zullen niet buiten dit samenwerkingsverband, indirect dan wel direct zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van elkaar gedurende de duur van alsmede

6 gedurende [1] jaar na beëindiging van de Overeenkomst dezelfde diensten verlenen ten behoeve van derden. 12 Geheimhouding 12.1 Ieder der Partijen zijn gehouden gedurende de looptijd, en na beëindiging van de Overeenkomst de know-how, data, ervaring in welke vorm dan ook, zij het mondeling dan wel schriftelijk, of in de vorm van tekeningen, software, displays, tapes, schijven, diskettes of andere informatiedragers, en overige informatie (hierna te noemen: de Informatie) welke hen uit hoofde van de uitvoering van het Project en terzake van de bedrijfsvoering en de klantenkring van het Project is toevertrouwd bekend wordt, vertrouwelijk te behandelen en volledig geheim te houden ten opzichte van derden. Hiervan kan enkel worden afgeweken indien beide Partijen vooraf schriftelijk goedkeuring verlenen De verplichtingen van Partijen opgenomen in de Overeenkomst en die van hun werknemers en/of derden worden geacht te zijn aangevangen op de datum, waarop de eerste contacten tussen de Partijen omtrent deze samenwerking tot stand zijn gekomen en zullen voortduren tot het moment waarop één der Partijen de andere Partij uitdrukkelijk schriftelijk heeft ontheven, met dien verstande, dat voormelde verplichtingen ophouden te bestaan, indien en voor zover vanaf het moment dat Informatie en/ of gegevens: - van algemene bekendheid zijn, dan wel de openbaarmaking daarvan wettelijk of op grond van beurs- en/ of andere reglementen vereist is; - aantoonbaar door de ontvangende Partij vrijelijk te harer beschikking stond voor de ontvangst daarvan door de ter beschikking stellende Partij, dan wel vrijelijk de ontvangende Partij ter beschikking is gesteld door een derde, die tot de ter beschikkingstelling bevoegd was; - aantoonbaar door een van de Partijen is ontwikkeld zonder gebruikmaking van de Informatie Bij overtreding van het bepaalde in de vorige leden van dit artikel is de Partij aan welke kant die overtreding begaan wordt een direct opeisbare boete aan de andere Partij verschuldigd van Euro ,- ineens, alsmede van Euro 1000,- voor iedere dag dat een dergelijke overtreding na sommatie zal blijken voort te duren.

7 13 Intellectuele eigendom [ gebruiksrecht I.E./ gerechtigdheid tot I.E./ nieuwe ontwikkelingen/ inbreuk op I.E door derden en I.E. van derden ] 14 Algemene bepalingen 14.2 De Overeenkomst en de bijlagen bevatten alle afspraken welke tussen Partijen terzake zijn gemaakt en de Overeenkomst en de bijlagen treden in de plaats van alle eerdere Overeenkomsten, welke tussen partijen terzake zijn gesloten en geen der Partijen zal gebonden zijn aan enige andere bepalingen, voorwaarden, definities, garanties of vertegenwoordigingen met betrekking tot het onderwerp en de reikwijdte van de Overeenkomst. De bijlagen maken integraal onderdeel uit van de Overeenkomst De Overeenkomst en de bijlagen kunnen slechts gewijzigd en/of aangevuld worden door middel van geschriften welke door Partijen worden ondertekend. Indien nadien schriftelijk overeengekomen bepalingen strijdig zijn of afwijken van de bepalingen uit de Overeenkomst prevaleren de eerste Partijen zijn niet gerechtigd de rechten en verplichtingen voortvloeiende uit de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk aan derden over te dragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere Partij, welke toestemming redelijkerwijs niet zal worden geweigerd De titels der artikelen en de benaming van de hoofdstukken zijn slechts indicatief en kunnen geenszins als bepalend of beperkend beschouwd worden voor de inhoud en strekking van de artikelen en hoofdstukken. De in de Overeenkomst gebruikte termen en definities hebben zowel in meer- als enkelvoud dezelfde betekenis, tenzij uit de context anderszins moet worden afgeleid Indien één of meer bepalingen van de Overeenkomst of van één van de bijlagen onverbindend of niet afdwingbaar zouden blijken te zijn dan blijven de overige bepalingen van de Overeenkomst en van de bijlagen tussen Partijen van kracht. Partijen verbinden zich om de niet verbindende of niet afdwingbare bepalingen te vervangen door zodanige bepalingen, die wel verbindend of afdwingbaar zijn en die zo min mogelijk, gelet op het doel van de strekking van de Overeenkomst, afwijken van de niet verbindende of niet afdwingbare bepalingen Die bepalingen welke bedoeld zijn de duur van de Overeenkomst te overleven, zullen ook na beëindiging van de Overeenkomst van kracht blijven.

8 15 Rechtskeuze en bevoegde rechter 15.1 Op de Overeenkomst en de hieruit voortvloeiende rechten en verplichtingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Alle geschillen voortvloeiende uit de Overeenkomst dan wel nadere Overeenkomsten die daarvan het gevolg mochten zijn, welke Partijen niet in onderling overleg in der minne kunnen regelen, zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te. Aldus overeengekomen en in tienvoud opgemaakt en ondertekend: 1. [ ] : [ ] B.V. Voor deze : de heer Datum : Plaats : Handtekening :

CONCEPT UITSLUITEND BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] Pagina 1 van 9 SAMENWERKINGSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [ ], statutair gevestigd te [ ] en kantoorhoudende

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST BETREFFENDE DESIGN De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN LEVERANCIERSOVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] LEVERANCIERSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [ ], een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd en kantoorhoudende te, hierna

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN GEHEIMHOUDINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te ( ), aan de, hierna te noemen de Koper, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DO Interim

Algemene voorwaarden DO Interim Algemene voorwaarden DO Interim Artikel 1 Definities 1. Eenmanszaak DO Interim (hierna: DO Interim) is een Eenmanszaak die zich ten doel stelt het tijdelijk vervullen van leidinggevende taken met alle

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bovertis B.V.

Algemene voorwaarden Bovertis B.V. Algemene voorwaarden Bovertis B.V. Artikel 1 Definities 1. Bovertis B.V. is een Besloten Vennootschap die zich het ontwikkelen van kassasystemen, payment solutions, hardware, software en support op hardware

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid van de Algemene voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst

Artikel 1 Definities Artikel 2 Toepasselijkheid van de Algemene voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. De Ontwikkelaar is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het coachen en adviseren van individuen, teams en organisaties. 2. In deze Algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST LICENTIEOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [NAAM ARCHITECT(ENBUREAU)], geboren op [ ] te [ ], wonende te [ ] aan de [ ]/ gevestigd en kantoorhoudende aan de [ ] te [ ], (ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN ALGEMENE VOORWAARDEN BONNY DE GIT - VA VOOR SCHOLEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Bonny de Git -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN BIJ DE UITVOERING VAN OPDRACHTEN RAINMEN B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze Algemene voorwaarden van Connexting (hierna Connexting) gevestigd aan de Tijl Uilenspiegelstraat 36, 4906JB te Oosterhout, KvK 68857322, wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ex Mach!na Value Engineers B.V.

Algemene Voorwaarden Ex Mach!na Value Engineers B.V. 1 Algemene Voorwaarden Ex Mach!na Value Engineers B.V. Artikel 1 - Definities In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1 Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft 2 Opdrachtnemer: Ex Mach!na

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Postpartum Steun

Algemene voorwaarden Postpartum Steun Algemene voorwaarden Postpartum Steun Artikel 1 Definities 1. Postpartum Steun is een eenmanszaak die zich ten doel stelt advies en hulp te verlenen aan Cliënt (en eventueel betrokkenen) bij depressie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Frank en vrij Producties

Algemene voorwaarden Frank en vrij Producties Algemene voorwaarden Frank en vrij Producties Artikel 1 Definities 1. Frank en vrij Producties is een onderneming die zich ten doel stelt reclame/media campagnes met impact voor hun Opdrachtgevers te produceren,

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn.

Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Algemene Voorwaarden van Juranet B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Beyond Numbers B.V.

Algemene voorwaarden Beyond Numbers B.V. Algemene voorwaarden Beyond Numbers B.V. (ook van toepassing voor Smart Financial Planner) Artikel 1 Definities 1. Beyond Numbers B.V. is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt verschillende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kickzy: Kickzy is een eenmanszaak die zich ten doel stelt als energiek en creatief conceptenbureau concepten,

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Karen Borgers Equi Studio Hurksestraat AH Eindhoven

Karen Borgers Equi Studio Hurksestraat AH Eindhoven Karen Borgers +31 6 20 490 869 info@equistudio.nl Equi Studio Hurksestraat 19 3.42 5652 AH Eindhoven ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. De eenmanszaak Equi Studio is een bedrijf dat zich richt op het verlenen van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Salomon IT Solutions B.V.

Algemene voorwaarden Salomon IT Solutions B.V. Algemene voorwaarden Salomon IT Solutions B.V. Artikel 1 Definities 1. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Salomon IT Solutions B.V. (hierna: Salomon IT Solutions B.V.) is een besloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES AANGAAN EN UITVOEREN VAN OVEREENKOMSTEN VAN OPDRACHT 1 ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij Vocas Trainingen zich jegens opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht geeft tot de vervaardiging van zaken of tot het verrichten van werkzaamheden;

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht geeft tot de vervaardiging van zaken of tot het verrichten van werkzaamheden; Algemene Voorwaarden Van Winkoop Reclame B.V. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: de partij die de opdracht uitvoert en de Algemene Voorwaarden gebruikt, te weten Van Winkoop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mijn Energie Management B.V.

Algemene voorwaarden Mijn Energie Management B.V. Algemene voorwaarden Mijn Energie Management B.V. Artikel 1 Definities 1. Mijn Energie Management B.V. is een onderneming die zich ten doel stelt andere ondernemingen te ondersteunen in het maken van beslissingen

Nadere informatie

Built 2 Move. Algemene voorwaarden Built 2 Move

Built 2 Move. Algemene voorwaarden Built 2 Move Built 2 Move Algemene voorwaarden Built 2 Move Artikel 1 Definities 1. Built 2 Move is een bemiddelaar die zich richt op het verzorgen van coaching en training. 2. In deze Algemene voorwaarden wordt onder

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Artikel 1 Definities 1.1 Boekema & Smouter is een Vennootschap Onder Firma die zich ten doel stelt organisaties te adviseren over, te ondersteunen in en cursussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: School Facility B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Alphen aan den Rijn

Nadere informatie

I ALGEMEEN II AANBIEDINGEN

I ALGEMEEN II AANBIEDINGEN De algemene voorwaarden van Weltevreden BV: I ALGEMEEN Op alle aanbiedingen van Weltevreden BV, op alle door Weltevreden BV geaccepteerde opdrachten, op alle werkzaamheden die Weltevreden BV verricht en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden C.S. Particuliere Zorg

Algemene voorwaarden C.S. Particuliere Zorg Algemene voorwaarden C.S. Particuliere Zorg Artikel 1 Definities 1. C.S. Particuliere Zorg is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het aanbieden van zorg en begeleiding naar wens en behoefte van de

Nadere informatie

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten. Algemene voorwaarden IMenz BV (Versie 2007-02) 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van, door c.q. via IMenz BV te verrichten diensten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap KlasseStudent B.V. Statutair gevestigd te Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht, Nederland Contact Nieuwegracht 1 3512 LB Utrecht info@klassestudent.nl T: +31(0)6-33

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ReXil Agro B.V.

Algemene voorwaarden ReXil Agro B.V. Algemene voorwaarden ReXil Agro B.V. Artikel 1 Definities 1. Rexil Agro B.V. (hierna: Rexil Agro) is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zich ten doel stelt het ontwikkelen, produceren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.)

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) I. Algemeen deel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna te noemen: algemene voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK

Hopmans re-integratie & advies DE WEG NAAR WERK LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van Hopmans reintegratie & advies, gevestigd te Nijmegen, ontvangt

Nadere informatie

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen.

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. DEFINITIES 1.1 Valuas terie is een handelsnaam van Valuas B.V.,

Nadere informatie

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden

Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Partijen Shidoufit, vertegenwoordigd door N.A. Verhage, gevestigd te middelburg onder KvKnummer 69094462. Voorbeeld: algemene leveringsvoorwaarden Cliënt, zoals vermeld in de NAW-gegevens die verstrekt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene en Advertentie*voorwaarden

Algemene en Advertentie*voorwaarden FenceWorks B.V. Bankrekeningnummer: IBAN NL87 INGB 000 6755474 Beatrixstraat 2 bic: INGBNL2A 2712 CK Zoetermeer BTWnr: NL-819660693-B01 Telefoon: +31 (0) 79-5000559 Kvknr: Rijnland 27322427 Website: www.fenceworks.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. BuitenGewoon Kinderfestival: Buitengewoon Kinderfestival is een concept van de eensmanszaak Kickzy. Kickzy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bronckhorst webadvies

Algemene voorwaarden Bronckhorst webadvies Algemene voorwaarden Bronckhorst webadvies Artikel 1 Definities 1. Bronckhorst webadvies is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het realiseren van websites en het geven van advies in de ICT-sector.

Nadere informatie

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden 2016 Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden - 01-01-2016 0 A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V A N I N T E R C I T Y ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Definities Algemene bepalingen Datum van ingang; wijziging Wijziging van de leveringsvoorwaarden Beëindiging Leveringstermijnen en voorbehoud van eigendom en rechten Prijzen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEPERKT STUDEREN

ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEPERKT STUDEREN ALGEMENE VOORWAARDEN ONBEPERKT STUDEREN 1. TOEPASSELIJKHEID 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Onbeperkt Studeren, hierna te noemen Onbeperkt Studeren, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Inkoopvoorwaarden Effort l FSR B.V. gedeponeerd bij KvK onder nummer

Algemene Inkoopvoorwaarden Effort l FSR B.V. gedeponeerd bij KvK onder nummer Algemene Inkoopvoorwaarden Effort l FSR B.V. gedeponeerd bij KvK onder nummer 32104291. 1. TOEPASSELIJKHEID 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten waarbij wij als koper fungeren. 2.

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING

ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING Artikel 1. DEFINITIES De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Leef anders Coaching Opdrachtgever

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Worqplace

Algemene voorwaarden Worqplace Algemene voorwaarden Worqplace Artikel 1 Definities 1. De eenmanszaak Employment Agency Worqplace (hierna: Worqplace) is een bedrijf die zich richt op het tegen betaling optreden als tussenpersoon bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie