SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement."

Transcriptie

1 Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID DIE TOEGANG VERLENEN TOT DE GRAAD VAN FISCAAL DESKUNDIGE (NIVEAU B) BIJ DE ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE DOUANE EN ACCIJNZEN (FEDERALE OVERHEIDSDIENST FINANCIEN) UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING : 17 MEI 2018 BELANGRIJKE INFORMATIE De selectie voor overgang naar de graad van fiscaal deskundige (niveau B) omvat verplicht twee gedeelten : een algemeen gedeelte en een bijzonder gedeelte. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. De organisatie van dit bijzonder gedeelte en van de proef over de beroepsbekwaamheid is gedelegeerd aan de FOD Financiën in uitvoering van het artikel 70bis van het K.B. van 2 oktober 1937 houdende het Statuut van het Rijkspersoneel. In uitvoering van het Koninklijk Besluit van 19 juli 2013, tot vaststelling van het organiek reglement van de Federale Overheidsdienst Financiën en van de bijzondere bepalingen die van toepassing zijn op het statutair personeel, wordt het bijzonder gedeelte van de vergelijkende selectie voor overgang naar het hogere niveau en de proef over de beroepsbekwaamheid die toegang verlenen tot de graad van fiscaal deskundige (niveau B) met het Nederlands, met het Frans en in voorkomend geval met het Duits als voertaal georganiseerd bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen (Federale Overheidsdienst Financiën). 1. DEELNEMINGSVOORWAARDEN TE VERVULLEN OP 1 SEPTEMBER 2018 Niveau C : Dit bijzonder gedeelte is voorbehouden aan de vastbenoemde financieel assistenten, adjunctfinancieel assistenten (afgeschafte graad) of bestuurschefs (afgeschafte graad), die laureaat zijn van de door Selor georganiseerde generieke screening niveau B of niveau A; of die laureaat zijn van het algemeen gedeelte van een vergelijkende overgangsselectie naar niveau B (ex niveau 2+) of naar een hoger niveau (art. 10 K.B betreffende de selectie en de loopbaan van het rijkspersoneel); of die houder zijn van een diploma dat toegang geeft tot het niveau B of het niveau A (zie rubriek 5).

2 Niveau B : Deze proef is voorbehouden aan de vastbenoemde financieel deskundigen of adjunct-fiscaal deskundigen (afgeschafte graad). * * * Worden alleen tot deze proef toegelaten de ambtenaren die zich in een administratieve stand bevinden waarin zij hun aanspraken op bevordering kunnen doen gelden (artikel 75 van het Koninklijk Besluit van 2 oktober 1937 houdende het Statuut van het Rijkspersoneel). Geen enkele vereiste inzake anciënniteit is gesteld om aan deze selectie deel te nemen. In uitvoering van art. 27 van het Koninklijk Besluit van 19 juli 2013, tot vaststelling van het organiek reglement van de Federale Overheidsdienst Financiën en van de bijzondere bepalingen die van toepassing zijn op het statutair personeel, mogen de ambtenaren deelnemen aan de loopbaanexamens die worden georganiseerd ten behoeve van een andere entiteit of administratie. Zij dienen, met het oog op hun inschrijving voor deze loopbaanexamens, dit mee te delen aan de Stafdienst Personeel en Organisatie. Zij mogen de opleidingen volgen die worden georganiseerd ter voorbereiding van deze loopbaanexamens. Rekening houdende met de belangrijke investering die de organisatie van deze opleiding inhoudt, zal de aandacht van de medewerkers gevestigd worden op het feit dat zijn/haar inschrijving voor de opleiding een engagement tot de effectieve deelname aan deze opleiding inhoudt. Er dient evenwel op gewezen te worden dat het slagen voor een loopbaanselectie bij de Federale Overheidsdienst Financiën op zich geen recht geeft op een benoeming in een betrekking bij deze Federale Overheidsdienst. De kandidaten die ten onrechte aan de proef mochten deelnemen, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. De ambtenaar die tijdens de selectieprocedure één van de deelnemingsvoorwaarden niet langer vervult, verliest het voordeel van zijn eventueel slagen voor deze selectie.

3 2. PROGRAMMA VAKKEN VEREISTE MINIMA Duur : 3 uur - AWDA Verificatie en bijhorende materies - DWU, DWU DA, DWU IA Verificatie en bijhorende materies - Tarief - Douanewaarde - Cursus monsterneming - Cursus enig document - VB % De kandidaten mogen een draagbare, niet-programmeerbare, elektronische rekenmachine van klein formaat, die op batterijen of op accumulator werkt, meebrengen en op hun verantwoordelijkheid gebruiken tijdens de proef; al de elektrische machines die dienen verbonden te worden met het net of die niet voldoen aan de bovenvermelde voorwaarden zijn dus uitgesloten. N.B. : Voor de omstandige opgave van de materie worden de kandidaten verwezen naar punt 7. Evolutie van de materie : versie 1 april 2018, behalve cursus monsterneming : versie 30 juni RANGSCHIKKING De geslaagden worden gerangschikt volgens de behaalde punten. Bij gelijkheid ervan krijgt die geslaagde voorrang die, op de datum waarop aan de deelnemingsvoorwaarden moest voldaan zijn, de grootste gecumuleerde anciënniteit in de niveaus B, 2+, C en 2 telde, vervolgens de grootste dienstanciënniteit, uiteindelijk zal de oudste de voorrang krijgen. 4. INSCHRIJVING : UITERSTE DATUM OP 17 MEI 2018 Er dient ingeschreven te worden door te klikken op solliciteren. De inschrijvingsperiode loopt vanaf 18 april 2018 en wordt afgesloten op 17 mei Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat deze inschrijving enkel de inschrijving voor de selectie betreft. De inschrijving voor de voorbereidende opleiding dient te gebeuren via My Academy en zal aangekondigd worden op het intranet.

4 Al de buiten de vastgestelde termijn ingediende inschrijvingen zullen worden geweigerd (zie uiterste datum van inschrijving). De ambtenaren die op basis van hun diploma een vrijstelling voor het algemeen gedeelte wensen in te roepen, moeten dit diploma opladen in My Selor en eveneens doorsturen via het informatiecentrum (ticketing) categorie loopbaan loopbaanexamens uiterlijk tegen 1 september Als persoon met een handicap, leerstoornis of ziekte kan je van volgende ondersteunende maatregelen gebruik maken : redelijke aanpassingen aan de selectieprocedure vragen. Geef dit aan bij je sollicitatie voor deze selectie, via 'Mijn Selor', in je online-cv onder 'Persoonlijke gegevens'. Geef zoveel mogelijk details over de moeilijkheden die je ondervindt en duid ook aan welke aanpassingen je hierbij kunnen helpen (bijvoorbeeld: groter scherm, voorleessoftware,...). Procedure Stap 1 : Vink de maatregel ik wens redelijke aanpassingen aan Stap 2 : Geef een beschrijving van je handicap/ziekte/leerstoornis Stap 3: Laad een attest van je handicap/ziekte/leerstoornis op (bij problemen neem onmiddellijk contact op met diversity@selor.be) Stap 4 : Vink de gewenste redelijke aanpassingen aan waarvan je gebruik wenst te maken en geef uitleg waarom je deze aanpassingen denkt nodig te hebben. Belangrijk : Stap 1 tot en met stap 4 moeten volledig in orde zijn op het moment van sollicitatie (anders kan er geen analyse van je dossier gemaakt worden en kunnen er geen redelijke aanpassingen voorzien worden). Meer informatie over gelijke kansen vind je op -> Over Selor -> Gelijke kansen. Je kan ook diversity@selor.be contacteren. 5. DIPLOMA S Exhaustieve lijst met de benamingen van de studies geldig voor de vrijstelling van het algemeen gedeelte voor de overgang naar niveau B van toepassing op de openbare diensten beheerd bij Koninklijk Besluit van 2 oktober 1937 houdende het statuut van het rijkspersoneel : Diploma s die toegang geven tot het niveau B : diploma van het hoger onderwijs van het korte type (basisopleiding van één cyclus, bv. graduaat, bachelor professioneel) met volledig leerplan of voor sociale promotie; kandidaatsdiploma/bachelor academisch uitgereikt na een cyclus van tenminste twee jaar studie; getuigschrift na het slagen voor de eerste twee studiejaren van de Koninklijke Militaire School; diploma van zeevaartonderwijs van de hogere cyclus of van hoger kunst- of technisch onderwijs van de 3de, 2de of 1ste graad met volledig leerplan; diploma van meetkundig schatter van onroerende goederen, van mijnmeter of van technisch ingenieur.

5 Diploma s die toegang geven tot het niveau A : diploma van licentiaat, arts, doctor, apotheker, geaggregeerde van het onderwijs, ingenieur, industrieel ingenieur, architect, meester (basisopleiding van 2 cycli), erkend en uitgereikt door de Belgische universiteiten en de instellingen voor hoger onderwijs van het lange type, voor zover de studies ten minste vier jaar hebben omvat, of door een door de Staat of een van de Gemeenschappen ingestelde examencommissies; diploma van master uitgereikt door een universiteit of een hogeschool na een masteropleiding van de 2 e cyclus van ten minste 60 studiepunten; getuigschrift uitgereikt aan de laureaten van de Koninklijke Militaire School en die gerechtigd zijn tot het voeren van de titel van burgerlijk ingenieur of van licentiaat/master. 6. OPENBAARHEID VAN BESTUUR De aanvragen betreffende inzage, uitleg of mededeling in afschrift, in toepassing van de wet van 11 april 1994 betreffende de openbaarheid van bestuur, moeten persoonlijk en schriftelijk worden ingediend binnen een termijn van drie maanden te rekenen vanaf de datum waarop aan de sollicitant zijn resultaat schriftelijk werd medegedeeld. De buiten deze termijn ingediende aanvragen worden afgewezen wegens kennelijke onredelijkheid (art. 6, 3, 3 van de wet van 11 april 1994). 7. OMSTANDIGE OPGAVE VAN DE MATERIE AWDA Verificatie en bijhorende materies Algemene wet inzake douane en accijnzen van 18 juli 1977 Art. 8, 16, 17 Art. 22/5 Art , Art. 85,94 Art Art Art. 117 Art. 127, 128, 129, 1, Art Art Art Art Art , 209/1, 210 Art Art. 274 Art

6 DWU, DA, IA Verificatie en bijhorende materies o o o DWU Verordening (EU) nr. 952/2013 van het Europees Parlement en van de Raad van 9 oktober 2013 tot vaststelling van het douanewetboek van de Unie DA Gedelegeerde Verordening (EU) 2015/2446 van de Commissie van 28 juli 2015 tot aanvulling van Verordening (EU) nr. 952/2013 van het Europees Parlement en de Raad met nadere regels betreffende een aantal bepalingen van het douanewetboek van de Unie IA Uitvoeringsverordening (EU) 2015/2447 van de Commissie van 24 november 2015 houdende nadere uitvoeringsvoorschriften voor enkele bepalingen van Verordening (EU) nr. 952/2013 van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van het douanewetboek van de Unie DWU, art. 5, 1), 3), 4) 17), 22) 27), 33) 35), 40) DWU, art DA, art IA, art DWU, art IA, art. 189 DWU, art DA, art IA, art. 190 DWU, art. 144 en 149 DWU, art DA, art. 119 IA, art. 194 DWU, art et 182 DWU, art IA, art DWU, art DA, art IA, art DWU, art IA, art DWU, art DA, art IA, art Tarief Uitvoeringsverordening (EU) 2017/1925 van de Commissie van 12 oktober 2017 tot wijziging van bijlage I bij Verordening (EEG) nr. 2658/87 van de Raad met betrekking tot de tarief- en statistieknomenclatuur en het gemeenschappelijk douanetarief EERSTE DEEL INLEIDENDE BEPALINGEN Titel I Algemene regels Afdeling IV, hoofdstuk 20 Afdeling VIII, hoofdstuk 42 Afdeling XIV, hoofdstuk 71

7 Douanewaarde Circulaire 2018/C/9 over de douanewaarde Cursus monsterneming Cursus monsterneming - versie 30/06/2018 Cursus enig document Cursus Enig Document VB Omzendbrief D.I afhandeling van misdrijven, overtredingen vastgesteld bij de verificatie van aangegeven goederen, aanvraag tot vrijstelling van bekeuren 614

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement.

SELECTIEREGLEMENT. Het BIJZONDER gedeelte georganiseerd voor de graad van FISCAAL DESKUNDIGE is opgenomen in dit reglement. Federale Overheidsdienst FINANCIEN STAFDIENST PERSONEEL EN ORGANISATIE Werving en Loopbaan SELECTIEREGLEMENT BIJZONDER GEDEELTE VAN DE VERGELIJKENDE SELECTIE VOOR OVERGANG EN PROEF OVER DE BEROEPSBEKWAAMHEID

Nadere informatie

2. Wat zijn de deelnemingsvoorwaarden te vervullen uiterlijk op 1/09/2018? Bijkomende voorwaarde te vervullen door de ambtenaren van niveau C :

2. Wat zijn de deelnemingsvoorwaarden te vervullen uiterlijk op 1/09/2018? Bijkomende voorwaarde te vervullen door de ambtenaren van niveau C : FAQ Bijzonder gedeelte van de vergelijkende selectie voor overgang naar de graad van fiscaal deskundige (niveau B) en de hiermee overeenstemmende proef over de beroepsbekwaamheid 1. Wat is het onderscheid

Nadere informatie

FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern

FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern 1) Deelnemingsvoorwaarden : wie mag deelnemen aan de derde reeks van de proeven? De kandidaten moeten uitdrukkelijk ten laatste

Nadere informatie

FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern

FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern FAQ Bevorderingen naar niveau A1 3de reeks : Vergelijkende selectie- intern 1) Deelnemingsvoorwaarden : wie mag deelnemen aan de derde reeks van de proeven? De kandidaten moeten uitdrukkelijk ten laatste

Nadere informatie

Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau)

Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau) Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau) 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naargelang van het administratieve niveau, in aanmerking genomen voor aanwerving:

Nadere informatie

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V)

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) BRUSSEL FOD BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING ANG08807 Functiecontext De FOD Buitenlandse

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van deskundige Vrije Tijd Cultuur,

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KRIJGSGESCHIEDENIS MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08804 Functiecontext Defensie heeft als opdrachten de verdediging

Nadere informatie

FIETSAMBTENAAR (M/V)

FIETSAMBTENAAR (M/V) FIETSAMBTENAAR (M/V) FEDERALE OVERHEIDSDIENST MOBILITEIT EN VERVOER ANG06015 Functiecontext Als onderdeel van het Directoraat-Generaal Mobiliteit en Verkeersveiligheid maakt de Directie Mobiliteit integraal

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD JEUGD & SPORT Graad B1-B3 (Bachelor) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van deskundige Vrije Tijd Jeugd en Sport graad B1-B3

Nadere informatie

PRAKTISCHE GIDS. Hoe gebruik maken van de maatregelen voorzien voor personen met een handicap, leerstoornis of ziekte?

PRAKTISCHE GIDS. Hoe gebruik maken van de maatregelen voorzien voor personen met een handicap, leerstoornis of ziekte? PRAKTISCHE GIDS Hoe gebruik maken van de maatregelen voorzien voor personen met een handicap, leerstoornis of ziekte? INHOUDSOPGAVE 1. Mogelijke maatregelen 4 2. Hoe kan ik redelijke aanpassingen aanvragen?

Nadere informatie

Bijlage 5 Afdeling III. Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL.

Bijlage 5 Afdeling III. Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL. Bijlage 5 Afdeling III Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL 1 diplomkb) De volgende diploma's of getuigschriften komen in aanmerking

Nadere informatie

DE VLAAMSE MINISTER VAN BESTUURSZAKEN, BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, TOERISME EN VLAAMSE RAND

DE VLAAMSE MINISTER VAN BESTUURSZAKEN, BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, TOERISME EN VLAAMSE RAND Ministerieel besluit tot vaststelling van de lijst van erkende diploma s of getuigschriften per niveau ter uitvoering van artikel 11, 2, tweede lid, van het besluit van de Vlaamse Regering van 7 december

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) TERVUREN MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08004 Functiecontext De opdracht van het Ministerie van Defensie reikt veel verder dan uitsluitend het verdedigen

Nadere informatie

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNICUS. Specialiteit: spoorwerken

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNICUS. Specialiteit: spoorwerken 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNICUS Specialiteit: spoorwerken A. WERKZAAMHEDEN De spoorwerken betreffen zowel de infrastructuur als de bovenbouw.

Nadere informatie

FAQ Bevordering niveau A

FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A 1 / 10 Inhoudsopgave DE EERSTE REEKS... 3 WAARUIT BESTAAT DE EERSTE REEKS?... 3 HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?... 3 WIE KAN DEELNEMEN?... 4 WIE KAN NIET DEELNEMEN?...

Nadere informatie

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III TREINBEGELEIDER

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III TREINBEGELEIDER 50 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III TREINBEGELEIDER A. WERKZAAMHEDEN Nazien van de vervoerbewijzen van de reizigers. Veiligheid tijdens het verloop van de treinreis

Nadere informatie

Koppeling diploma - administratief niveau

Koppeling diploma - administratief niveau BIJLAGE Bijlage nr. Koppeling diploma - administratief niveau 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naar gelang van het administratieve niveau, in aanmerking genomen voor aanwerving bij de

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

EERSTE TECHNICUS Specialiteit: gebouwen en kunstwerken

EERSTE TECHNICUS Specialiteit: gebouwen en kunstwerken , 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN EERSTE TECHNICUS Specialiteit: gebouwen en kunstwerken r A WERKZAAMHEDEN Controle over bij aanneming uitgevoerde werken Uitvoeren

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN. BERICHT Nr. 23 HR. Uitreiking : T.25/002 (reserve : 40 ex.)

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN. BERICHT Nr. 23 HR. Uitreiking : T.25/002 (reserve : 40 ex.) NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN DIRECTIE HUMAN RESOURCES CENTRALE EXAMENCOMMISSIE BUREAU 3 (SECTIE 6) TEL. 9/5362 Brussel, 26 maart 2003. BERICHT Nr. 23 HR Uitreiking : T.25/002 (reserve

Nadere informatie

Personeelsvergadering. Medewerkers klasse A3 binnen niveau A

Personeelsvergadering. Medewerkers klasse A3 binnen niveau A Personeelsvergadering Medewerkers klasse A3 binnen niveau A 26-9-2013 Brussel, Pacheco zaal 1 HOE ZULLEN VOORTAAN BETREKKINGEN BINNEN DE KLASSE A3 TOEGEWEZEN WORDEN? De regelgeving voorziet in de mogelijkheid

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

FAQ SELECTIE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE:

FAQ SELECTIE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE: FAQ SELECTIE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE: VROEGER GEKEND ALS: STAGIAIRS DIPLOMATEN, STAGIAIRS ATTACHE VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING EN STAGIAIRS CONSULS Meest gestelde vragen Buitenlandse Carrière

Nadere informatie

FAQ SELECTIEPROCEDURE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE:

FAQ SELECTIEPROCEDURE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE: FAQ SELECTIEPROCEDURE STAGIAIRS BUITENLANDSE CARRIERE: VROEGER GEKEND ALS: STAGIAIRS DIPLOMATEN, STAGIAIRS ATTACHE VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING EN STAGIAIRS CONSULS Meest gestelde vragen Buitenlandse

Nadere informatie

Procedure Redelijke Aanpassingen: aanpak + cijfers. Vincent Van Malderen, procesverantwoordelijke Diversiteit Selor

Procedure Redelijke Aanpassingen: aanpak + cijfers. Vincent Van Malderen, procesverantwoordelijke Diversiteit Selor Diversity@Selor Procedure Redelijke Aanpassingen: aanpak + cijfers Vincent Van Malderen, procesverantwoordelijke Diversiteit Selor REDELIJKE AANPASSINGEN 1. Procedure (online) 2. Cijfers PROCEDURE Selor

Nadere informatie

HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK

HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK HULP BIJ GEBRUIK CV-CHECK INHOUD INLOGGEN + OPZOEKEN SELECTIE... 2 OVERZICHT TABBLADEN + CRITERIA INGEVEN... 4 DETAIL RESULTATEN INSCHRIJVINGEN... 10 MIJN SELOR... 16 ONLINE SOLLICITEREN... 16 Handleiding

Nadere informatie

ARPS bundel 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III ONDERSTATIONSCHEF

ARPS bundel 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III ONDERSTATIONSCHEF A. WERKZAAMHEDEN ARPS bundel TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III ONDERSTATIONSCHEF Uitvoeren van de taken die voorzien zijn voor de adjunct-onderstationschef.

Nadere informatie

INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815

INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815 INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815 Functiecontext De Veiligheid van de Staat is de burgerlijke inlichtingen- en veiligheidsdienst die op het Belgisch grondgebied

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van medewerker Financiën graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap aanwerven? www.selor.be info@selor.

jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap aanwerven? www.selor.be info@selor. jobs, overheid, screening, certificering, competenties, taaltesten Hoe laureaten met een handicap Jaarlijks test Selor een 800-tal kandidaten met een handicap. De effectieve aanwervingen van personen met

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET VERGELIJKEND WERVINGSEXAMEN VOOR DE FUNCTIE VAN ATTACHÉ-INFORMATICUS (M/V) (niveau A) met voldoende kennis van het Nederlands

REGLEMENT VOOR HET VERGELIJKEND WERVINGSEXAMEN VOOR DE FUNCTIE VAN ATTACHÉ-INFORMATICUS (M/V) (niveau A) met voldoende kennis van het Nederlands REGLEMENT VOOR HET VERGELIJKEND WERVINGSEXAMEN VOOR DE FUNCTIE VAN ATTACHÉ-INFORMATICUS (M/V) (niveau A) met voldoende kennis van het Nederlands Het Brussels Hoofdstedelijk Parlement legt een twee jaar

Nadere informatie

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE ONDERSTATIONSCHEF

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE ONDERSTATIONSCHEF 50 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE ONDERSTATIONSCHEF A. WERKZAAMHEDEN Uitvoeren van de werkzaamheden van de onderstationschef. B. TOEWIJZING VAN DE

Nadere informatie

BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V)

BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V) BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V) NEDER-OVER-HEEMBEEK MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08022 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies

Nadere informatie

N Landmeters A05 Brussel, 29.9.2005 MH/BL/LC A D V I E S. over DE GELIJKWAARDIGHEID VAN DIPLOMA'S VOOR HET BEKOMEN VAN DE TITEL VAN LANDMETER-EXPERT

N Landmeters A05 Brussel, 29.9.2005 MH/BL/LC A D V I E S. over DE GELIJKWAARDIGHEID VAN DIPLOMA'S VOOR HET BEKOMEN VAN DE TITEL VAN LANDMETER-EXPERT N Landmeters A05 Brussel, 29.9.2005 MH/BL/LC A D V I E S over DE GELIJKWAARDIGHEID VAN DIPLOMA'S VOOR HET BEKOMEN VAN DE TITEL VAN LANDMETER-EXPERT (bekrachtigd door de Hoge Raad voor de Zelfstandigen

Nadere informatie

Adjunct-secretaris voor de Raad van State (m/v/x)

Adjunct-secretaris voor de Raad van State (m/v/x) Adjunct-secretaris voor de Raad van State (m/v/x) Raad van State Statutair Bachelor (hoger onderwijs van het korte type) Solliciteren t.e.m. 12 juli 2019 JOBINHOUD De Raad van State organiseert een vergelijkende

Nadere informatie

Welkom bij de FOD Financiën. Infosessie - 22 augustus 2016 Economisten & Juristen

Welkom bij de FOD Financiën. Infosessie - 22 augustus 2016 Economisten & Juristen Welkom bij de FOD Financiën Infosessie - 22 augustus 2016 Economisten & Juristen De FOD Financiën als organisatie - De grootste FOD => Meer dan 23.000 personeelsleden - Ongeveer 120 werklocaties verspreid

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNISCH TEKENAAR

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNISCH TEKENAAR 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNISCH TEKENAAR A. SPECIALITEITEN De betrekking van eerste technisch tekenaar omvat de volgende specialiteiten

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V)

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VLAAMS-BRABANT, REGIO DIEST MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08023 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied,

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

FAQ Bevordering niveau A

FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A 1 / 8 Inhoudsopgave WANNEER START DE NIEUWE PROCEDURE VOOR BEVORDERING NAAR NIVEAU A?... 3 DE EERSTE REEKS... 3 WAARUIT BESTAAT DE EERSTE REEKS?... 3 HOE

Nadere informatie

Benoemingsvoorwaarden

Benoemingsvoorwaarden Federale Overheidsdienst Justitie Directoraat-Generaal Rechterlijke Organisatie Personeelsdienst *** Benoemingsvoorwaarden Personeelsdienst Rechterlijke Orde 212 Griffies en parketsecretariaten Contact

Nadere informatie

ATTACHE TECHNISCH (ELEKTRONICA) (M/V)

ATTACHE TECHNISCH (ELEKTRONICA) (M/V) ATTACHE TECHNISCH (ELEKTRONICA) (M/V) BRUSSEL REGIE DER GEBOUWEN ANG08037 Functiecontext De Regie der Gebouwen is een federale instelling van openbaar nut. Zij zorgt voor de kwalitatieve kantoorhuisvesting

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure en procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

JOBINHOUD. Meer info over de jobinhoud? Joachim SPYNS - Verantwoordelijke voor de dienst Publiekswerking

JOBINHOUD. Meer info over de jobinhoud? Joachim SPYNS - Verantwoordelijke voor de dienst Publiekswerking JOBINHOUD Je stuurt een team van 5 tot 7 onthaal- en verkoopmedewerkers aan. Je volgt hun werkzaamheden op, coacht hen en stelt doelstellingen op. Je bewaakt de processen binnen de dienst en stelt ze bij

Nadere informatie

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V)

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) BRUSSEL FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR GENEESMIDDELEN EN GEZONDHEIDSPRODUCTEN (FAGG) ANG08044 Functiecontext Het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten

Nadere informatie

ADJUNCT ADVISEURS (M/V)

ADJUNCT ADVISEURS (M/V) ADJUNCT ADVISEURS (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENS CHAPPELIJK ONDERZOEK EN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE

Nadere informatie

Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB

Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB Voor het ambt van directeur is een vereist bekwaamheidsbewijs nodig: Ten minste bachelor + BPB Uit het Besluit van de Vlaamse Regering van 27 juni 1990 betreffende

Nadere informatie

SOCIAAL CONTROLEURS (M/V)

SOCIAAL CONTROLEURS (M/V) SOCIAAL CONTROLEURS (M/V) VLAANDEREN EN BRUSSEL FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG06801 Functiecontext Als sociaal controleur ben je verbonden met de dienst Sociale Inspectie van de FOD Sociale Zekerheid. De Sociale

Nadere informatie

VERGELIJKEND EXAMEN VOOR BEVORDERING DOOR OVERGANG NAAR EEN HOGER KADER INTERNE KANDIDATUUR: COMMISSARIS VAN POLITIE (OFFICIERSKADER) Sessie

VERGELIJKEND EXAMEN VOOR BEVORDERING DOOR OVERGANG NAAR EEN HOGER KADER INTERNE KANDIDATUUR: COMMISSARIS VAN POLITIE (OFFICIERSKADER) Sessie De geïntegreerde politie organiseert een vergelijkend examen om kandidaten-officieren te rekruteren via bevordering door overgang naar een hoger kader. Geïnteresseerden kunnen solliciteren tot 31 augustus

Nadere informatie

Bijkomende info. Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving:

Bijkomende info. Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving: Bijkomende info Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving: 1. Je hebt een diploma dat voldoet aan de voorwaarden voor het uitoefenen van het beschermd beroep van boekhouder, overeenkomstig artikel 50, 2

Nadere informatie

AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X)

AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X) AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X) Niveau B1-B3 contractueel voltijds Met aanleg van een werfreserve van 1 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

c) de graad van doctor, uitgereikt door een ambtshalve geregistreerde instelling;

c) de graad van doctor, uitgereikt door een ambtshalve geregistreerde instelling; Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0664 30-03-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 1 Koppeling diploma administratief niveau 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naar gelang van

Nadere informatie

BIJLAGE. Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr Bijlage nr. 3. Graden. Rang Graad Graden die toegang verlenen

BIJLAGE. Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr Bijlage nr. 3. Graden. Rang Graad Graden die toegang verlenen Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0664 30-03-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 3 Graden Rang Graad Graden die toegang verlenen Bevordering door verhoging in graad Examens Aanwerving Bijzondere

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) KANTOOR ANTWERPEN RIJKSDIENST VOOR PENSIOENEN ANG08043 Functiecontext De Rijksdienst voor Pensioenen is een openbare instelling van sociale zekerheid, die binnen de sterk

Nadere informatie

3 Software Testers (m/v/x)

3 Software Testers (m/v/x) 3 Software Testers (m/v/x) Jobinhoud Ben je op zoek naar een uitdagende IT-functie waarbij je zowel je technische competenties als je praktische ingesteldheid kan gebruiken? Wens je te werken binnen een

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

ARPS bundel 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL I

ARPS bundel 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL I ARPS bundel 501 TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL I TOEGANG TOT DE GRADEN VAN ONDERBUREAUCHEF, BUREAUCHEF, AFDELINGSSECRETARIS EN DAARMEE GELIJKGESTELDE GRADEN Hoofdstuk

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST VOORBEHOUDEN BETREKKING*

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST VOORBEHOUDEN BETREKKING* ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST VOORBEHOUDEN BETREKKING* //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B FOD JUSTITIE & RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B FOD JUSTITIE & RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

Page 1 sur 11. Jobinhoud. Werkgever 20/06/2014

Page 1 sur 11. Jobinhoud. Werkgever 20/06/2014 Page 1 sur 11 Jobinhoud Je zal, in het Regionaal Centrum voor Infrastructuur van Evere, verantwoordelijk zijn voor de goede werking van het tekenbureau. In samenwerking met de chef van het technisch departement

Nadere informatie

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens. Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding Dienst Personeel

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens. Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding Dienst Personeel Standaard-cv Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding Dienst Personeel Waarvoor dient dit formulier? Dit standaard-cv wordt bij de Vlaamse overheid gebruikt voor het toetsen van de formele

Nadere informatie

45054 BELGISCH STAATSBLAD 13.06.2014 MONITEUR BELGE

45054 BELGISCH STAATSBLAD 13.06.2014 MONITEUR BELGE 45054 BELGISCH STAATSBLAD 13.06.2014 MONITEUR BELGE SELOR SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID [2014/203757] Vergelijkende selectie van Nederlandstalige experten leefmilieu De vergelijkende selectie

Nadere informatie

P&O schaft zonder voorafgaand overleg de gecombineerde abonnementen NMBS/MIVB af voor mensen die in Brussel zijn tewerkgesteld

P&O schaft zonder voorafgaand overleg de gecombineerde abonnementen NMBS/MIVB af voor mensen die in Brussel zijn tewerkgesteld FINFAX 236 Maart 2015 uithangen en verspreiden a.u.b. P&O schaft zonder voorafgaand overleg de gecombineerde abonnementen NMBS/MIVB af voor mensen die in Brussel zijn tewerkgesteld De personeelsleden die

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

TOEWIJZING VAN DE BETREKKINGEN. Tenzij anders bepaald in Titel III - Deel III, worden de aanvangsbetrekkingen toegewezen door middel van proeven.

TOEWIJZING VAN DE BETREKKINGEN. Tenzij anders bepaald in Titel III - Deel III, worden de aanvangsbetrekkingen toegewezen door middel van proeven. 501 TITEL I DEEL II Hoofdstuk II TOEWIJZING VAN DE AANVANGSBETREKKINGEN TOEWIJZING VAN DE BETREKKINGEN Betrekkingen toegewezen door middel van proeven A. ORGANISATIE B. DIPLOMA Tenzij anders bepaald in

Nadere informatie

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNICUS-ELEKTROMECANICIEN

TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN DEEL III EERSTE TECHNICUS-ELEKTROMECANICIEN TITEL III BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR DE TOEGANG TOT DE BETREKKINGEN Specialiteiten : ineenzetten machinale bewerking mechanische en metallografische proeven voertuigen en installaties werkplaatsen I DEEL

Nadere informatie

! " #" $ % & $ & "! ' ( ) & ) & ) * + *,+ *,+ + -.& / 0 (

!  # $ % & $ & ! ' ( ) & ) & ) * + *,+ *,+ + -.& / 0 ( De tekst in cursief is het Aanvullend facultair reglement betreffende het doctoraat in de wetenschappen en het doctoraat in de toegepaste biologische wetenschappen De bijzondere bepalingen en criteria

Nadere informatie

WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V)

WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V) WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V) BRUSSEL FOD KANSELARIJ VAN DE EERSTE MINISTER ANG06843 Functiecontext De Federale Overheidsdienst (FOD) Kanselarij van de Eerste Minister staat de Eerste Minister bij

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

INTERN KANDIDATUUR : INSPECTEUR (BASISKADER) Sessie 2017

INTERN KANDIDATUUR : INSPECTEUR (BASISKADER) Sessie 2017 De geïntegreerde politie organiseert selectieproeven, voorbehouden voor agenten van politie, met het oog op het rekruteren van kandidaten basiskader via bevordering door overgang naar een hoger kader.

Nadere informatie

TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V)

TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V) TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V) BRUGGE, ANTWERPEN, GENT, HASSELT, LEUVEN, BRUSSEL FOD WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/10 De Provincie WestVlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds directeur gedelegeerd bestuurder (m/v) in

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 18/07/2014

Datum van inontvangstneming : 18/07/2014 Datum van inontvangstneming : 18/07/2014 Vertaling C-298/14-1 Datum van indiening: 16 juni 2014 Verwijzende rechter: Zaak C-298/14 Verzoek om een prejudiciële beslissing Raad van State (België) Datum van

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE

ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE (CALog) VERGELIJKEND EXAMEN VOOR BEVORDERING DOOR OVERGANG NAAR EEN HOGER NIVEAU In uitvoering van art. VII.10 UBPol organiseert de directie

Nadere informatie

AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X)

AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X) AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X) Niveau B4-B5 statutair voltijds Met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een voltijdse Systeembeheerder

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving. en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN

Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving. en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN Examen georganiseerd met het oog op de aanwerving en de samenstelling van wervingsreserves van NIET-PERMANENTE ASSISTENTEN voor de dienst Integraal Verslag Dienst Personeel en Sociale Zaken Examensecretariaat

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V)

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK EN

Nadere informatie

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 DIRECTEUR-GENERAAL BEHEER VAN THEMA S EN PROJECTEN VAN SOCIALE ZEKERHEID OPTIMALISERING VAN CONTACTEN EN SAMENWERKING MET DE SOCIALE PARASTATALEN (M/V) FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 Functiecontext Het

Nadere informatie

WEERVOORSPELLER (M/V)

WEERVOORSPELLER (M/V) WEERVOORSPELLER (M/V) UKKEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT VAN BELGIË ANG08801 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België. Iedereen kent het KMI van de weersverwachtingen,

Nadere informatie

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST

BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BIOGRAFISCHE VRAGENLIJST //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

VR DOC.0207/2

VR DOC.0207/2 VR 2019 2202 DOC.0207/2 Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van de regelgeving betreffende de bekwaamheidsbewijzen en salarisschalen van de personeelsleden van de onderwijsinstellingen voor gewoon

Nadere informatie