Nieuwsbrief Obs De Garven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Obs De Garven"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Obs De Garven Week 40, oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels is het schooljaar weer een aantal weken aan de gang en lijkt de zomervakantie al ver achter ons. De informatie avonden zijn achter de rug, de eerste rondes oudergesprekken gevoerd en de eerste uitjes met de groepen achter de rug. De komende weken staan er nog verschillende bijzonderheden op het programma. Hieronder leest u aantal hiervan: Staking PO in actie Ten eerste is er komende donderdag 5 oktober de landelijke stakingsactie (PO in actie) in het primair onderwijs. Ook Marenland schaart zich achter deze acties en alle scholen zullen dan ook gesloten zijn die dag. Niet toevallig is 5 oktober de jaarlijkse Dag van de leraar, maar dit keer dus in een ander licht dan normaal. Studiedag 11 oktober Op woensdag 11 oktober hebben we de eerste studiedag van dit jaar (zie kalender). De kinderen zijn die dag vrij en we gaan met het team aan de slag rond de onderwerpen visie/missie/schoolprofiel en we gaan het (opnieuw) hebben over het continurooster. Deze dag sluit aan op de studiedag die we in juni hebben gehad en zo gaan we stap voor stap verder met een aantal mooie ontwikkelingen binnen de Garven. Procedure nieuwe leidinggevende De Garven Deze week zullen de eerste gesprekken plaatsvinden m.b.t. de procedure voor de nieuwe leidinggevende van De Garven. Ik zeg bewust leidinggevende, want er zal een andere structuur komen binnen het Kindcentrum. Er zal een directeur Kindcentrum komen met daaronder (op zowel De Vore als De Garven) een teamleider. Voor alle vacatures begint de procedure dus op korte termijn en we hopen u binnenkort meer te kunnen vertellen hierover. Heeft u vragen hierover, loop gerust even langs. Di 3 oktober Woe 4 oktober Do 5 oktober Di 10 oktober 19.30u Woe 11 oktober Ma 16 oktober 19.30u Ma 23 t/m vr 27 oktober Agenda Oktober Start Kinderboekenweek Landelijke stakingsdag basisonderwijs. Alle kinderen zijn vrij! OR vergadering Margedag. Alle kinderen zijn vrij! Jaarvergadering Herfstvakantie OBS De Garven 9932 CR Tel website: Hallehuis 2 Delfzijl obsdegarven@marenland.org

2 2 Aanwezigheid De komende weken tot aan de herfstvakantie, ben ik twee dagen per week op school aanwezig. De dagen wisselen soms per week, vanwege mijn andere werkzaamheden. Op de dagen dat ik niet aanwezig ben, is juf Ans het aanspreekpunt. Afhankelijk van de voortgang van de procedure voor de nieuwe leidinggevende op De Garven, zal er worden gekeken of ik ook na de herfstvakantie nog voor een aantal uren zal blijven. Dat zal de komend weken bekend worden. Met vriendelijke groet, Michiel de Bruijn Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

3 3 Naar aanleiding van de oproep voor hulpouders Graag willen we Ronald en Martijn bedanken voor het ophalen van het oud papier op dinsdag 5 september. Waarschijnlijk vanwege de zomervakantie was de opbrengst bijna 2x zoveel als normaal! Met deze opbrengst kunnen we weer veel activiteiten voor de kinderen organiseren. Dinsdag 3 oktober wordt het oud papier opgehaald door Ronald en Ben. Alvast heel erg bedankt! Voor dinsdag 7 november zoeken we nog 1 oud papier loper. Aanmelden kan via de leerkracht van je kind. Boekenpret Ook willen we de ouders bedanken die zich de komende tijd (opnieuw) gaan inzetten voor de boekenpret. Dit zijn: Marjan, Kim, Sylvia, Ria, Diana en Danielle. Bedankt allemaal! We zijn nog op zoek naar 2 personen die kunnen helpen bij de boekenpret, zodat iedereen 1x per 4 weken kan worden ingedeeld. Lijkt het je leuk om te helpen met de boekenpret 1x per 4 weken op maandagochtend van u. Aanmelden kan via de leerkracht van je kind. Luizencontrole Ook willen we de ouders bedanken die zich de komende tijd (opnieuw) gaan inzetten voor de luizencontrole. Dit zijn: Marjan, Linda, Kim en Jolanda. Bedankt allemaal! Fluor spoelen Ook willen we de ouders bedanken die zich de komende tijd (opnieuw) gaan inzetten voor het fluor spoelen. Dit zijn: Mariska, Manuela, Diana en Margriet. Bedankt allemaal! En dank aan Barbarella en Jolanda, die zich de afgelopen tijd ook hebben ingezet voor het fluor spoelen. Momenteel komen we mensen tekort om een fluor rooster te kunnen maken. Om het fluor spoelen toch door te kunnen laten gaan hopen we nog op wat aanmeldingen. Lijkt het je leuk om af en toe te helpen met fluor spoelen op donderdagochtend van u. Aanmelden kan via de leerkracht van je kind.

4 4 - Er geen honden op het plein mogen komen - De fietsen in het fietsenrek thuishoren - Er rondom het gehele schoolgebouw niet gerookt mag worden - Heb je ook ideeën voor de nieuwsbrief? Mail dit naar margriet79@kpnplanet.nl

5 5 Stichting Leergeld Appingedam, Delfzijl en Loppersum Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van een lokale stichting Leergeld indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar inkomen hebben dat beneden 120% van het bijstandsniveau ligt. Om een aanvraag in te dienen, kunt u, als ouder of verzorger, de onderstaande gegevens in vullen. Uw naam : Uw adres: Uw Woonplaats: Uw telefoonnummer: De coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u dit formulier liever opsturen dan kunt u dit sturen aan: Stichting Leergeld Postbus AG Delfzijl U kunt ook contact opnemen via de mail: leergeldadl@hotmail.com of per tel: Nu meedoen is later meetellen

6 6 Nieuws uit groep 1 en 2 juf Anita Afgelopen week en de komende weken zijn we in de klas bezig met het thema herfst. Tussendoor fietst de Kinderboekenweek. Hier is het thema griezelen. In de klas gaan we hier ook uitgebreid aandacht aan besteden. De spinnen van de herfst zijn soms al griezels op zich. In de gang hebben we al een herfsttafel staan. Elke dag komen er weer nieuwe dingen bij. Bij het buitenspelen wordt er steeds goed gezocht door de kinderen. Boekenpret is ook weer van start. Op de maandag moeten de kinderen zorgen dat ze de boekjes weer mee naar school nemen. Dan krijgen ze die dag weer een nieuw boekje mee. In groep 2 hebben we de afgelopen weken de letter p geleerd. Groep 1 deed gezellig mee. Tellen kunnen we best al wel goed. In groepjes van 2 tellen is soms nog wel wat lastig. Hier blijven we mee oefenen. Namen klappen vinden we heel leuk. We hebben dan veel lol. Groep 1/2 doet ook mee met de ateliers op de dinsdagmiddag. Dit vinden ze erg leuk! Iedereen komt steeds met enthousiaste verhalen terug in de klas. Een aantal ouders zijn druk bezig om de basis van een nijlpaard in elkaar te knutselen. Groep 1/2 doet namelijk mee met een actie van de Albert Heijn. De komende weken gaan de kinderen het nijlpaard afmaken. Wilt u als ouder helpen? U bent welkom! Nieuws uit Groep 3 juf Margriet en juf Meta Wat hebben we al veel geleerd! Kern 1 van veilig leren lezen is inmiddels afgerond. Zoals u gemerkt heeft hebben de kinderen een lijst met woordjes meegekregen. Binnen 1 minuut moeten er zoveel mogelijk woorden gelezen worden. Er is thuis flink geoefend dat was te merken in de klas. Fijn! Met rekenen zijn we o.a. bezig met het splitsen van getallen. Dit is soms best lastig. Verder zijn we al aan de gang gegaan met het thema "griezelen" van de Kinderboekenweek die volgende week start. De ingang van de klas ziet er al heel griezelig uit! Ook zijn we dinsdag naar het Groninger landschap geweest. Dit was erg leuk en leerzaam. We hebben slootdiertjes opgevist en bekeken en veel geleerd over boerderijdieren. Ouders die ons hebben gebracht, nogmaals bedankt!

7 7 Nieuws uit groep 4 en 5a juf Inge Afgelopen woensdag zijn we naar het Groninger landschap geweest. Hier hebben we dingen geleerd over de boerderij en hebben we een levend ganzenbord spel gedaan. Ryan verblijft inmiddels in Leiden en we hebben al even contact met hem gehad. Als kinderen een tekening, knutsel of kaartje willen maken dan kan dat. Ik zorg ervoor dat het wordt opgestuurd. De eerste toetsen komen er al weer aan. Groep 4 heeft net de rekentoets van blok 1 gemaakt. Groep 5 maakt deze volgende week en dan kunnen we op naar blok 2! Met taal zijn we bezig met lidwoorden, zelfstandig naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijk naamwoorden. Het is lastig dus we oefenen veel. Na de herfstvakantie beginnen we met het aanleren van tafels. Voor groep 5 zal dit in een versnelt tempo gaan en is het herhaling. De kinderen kunnen thuis oefenen met spelling Ze hebben hier een inlognaam voor gekregen die ze thuis en op school kunnen gebruiken. Binnenkort volgt ook een acount voor ambrasoft.

8 8

9 9 Nieuws uit groep 7 en 8 juf Brenda en juf Natasja Wij hebben tijdens de informatieavond gesproken over de overgang naar het voortgezet onderwijs. Hieronder vinden jullie een stappenplan/overzicht voor dit schooljaar. De excursie naar het Groninger landschap in Groningen was zeer geslaagd en leerzaam. Iedereen heeft zich prima vermaakt met een levend ganzenbord en proefjes in het waterlab. Dankjewel voor alle begeleiders en chauffeurs! De eerste toetsen van dit schooljaar zijn alweer afgenomen en er staan ook al een aantal in de planning. Deze week beginnen we met de taaltoets/woordenschattoets. De woorden die behandeld zíjn krijgen ze mee naar huis, zodat ze nog een keer goed geoefend kunnen worden. Op 18 oktober is de eerste topotoets. Iedereen heeft vandaag een antwoordenblad en een leeg exemplaar meegenomen. Omdat we gemerkt hebben dat de tafels bij veel kinderen flink weggezakt zijn, krijgen ze op 2 november een tafeltoets. Het zou erg fijn zijn als jullie de kinderen helpen met leren, oefenen en overhoren. Voor overig nieuws; blijf vooral de app volgen!

10 10 Jaarkalender De Garven November 2017 Di 7 november Vr 10 november Do 23 november 19.30u December 2017 Di 5 december Ma 11 december 19.30u Di 12 december Do 21 december Ma 25 december t/m vr 5 januari Januari 2018 Ma 25 december t/m vr 5 januari Di 2 januari Do 11 januari Ma 15 t/m woe 17 januari Februari 2018 Di 6 februari Vr 23 februari Ma 26 februari t/m vr 2 maart Maart 2018 Ma 26 februari t/m vr 2 maart Di 6 maart Vr 30 maart t/m ma 2 april Viering Sint Maarten OR vergadering Sinterklaasviering OR vergadering (i.p.v. 5 dec i.v.m. Sinterklaas) Kerstviering Kerstvakantie Kerstvakantie Schoolfotograaf Citotoetsen Margedag. Alle kinderen zijn vrij! Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Paasvakantie April 2018 Vr 30 maart t/m ma 2 april Paasvakantie Di 3 april Do 5 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Za 7 april Scholierenloop Di 17 t/m do 19 april Cito-eindtoets groep 8 Vr 20 april Koningsspelen Vr 27 april t/m vr 11 mei Meivakantie en Hemelvaart

11 11 Mei 2017 Vr 27 april t/m vr 11 mei Di 1 mei Ma 21 mei Meivakantie en Hemelvaart Pinkstervakantie Juni 2017 Ma 4 t/m do 7 juni Avondvierdaagse Di 5 juni Ma 11 t/m do 14 juni Citotoetsen Woe 20 t/m vr 22 juni Schoolkamp groep 7/8 Juli 2017 Di 3 juli Do 5 juli Schoolreis groep 1 t/m 6 Di 17 juli Musical Vr 20 juli Laatste schooldag, 11.00u vrij Ma 23 juli t/m vr 31 augustus Zomervakantie

12 12 Oktober Fleur Brugge Groep 4 5 Jay Von Henning Groep 4 8 René Lupi Schakel 3 8 Rajaa Meijer Groep 5a 12 Roan Messemaker Groep 5b 16 Tess Cuperus Groep 6 21 Thomas Schipper Groep 3 21 June Schudde Groep 1 23 Mona Dinaj Groep 8 29 Nairo Kwidama Groep 2 30 Dechin Shafik Groep 5b 31 Huruy Huruy Merhawi Yermanu Schakel 3 November Lulia Adhanom Fantay Schakel 3 16 Evi Klijnstra Groep 3 23 Eda Turgut Groep 7 24 Lars Wieringa Groep 5a 25 Tycho Lulofs Groep 3 26 Tim Bouwers Groep 4 28 Kisanet Solomon Seile Schakel 3

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar begonnen. Altijd weer even wennen na de zomervakantie, maar er waren veel vrolijke

Nadere informatie

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2 Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 25, juni 2019 Elkaar op de hoogte houden We gebruiken vanuit school Klasbord en de mail om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt op school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Week 44, november 2017 Ateliers De herfstvakantie is voorbij en de eerste periode van het schooljaar ligt daarom alweer achter ons. En er is weer veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Margedag, alle kinderen zijn vrij!

Margedag, alle kinderen zijn vrij! Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 21, mei 2019 Andere invulling nieuwsbrief Omdat nieuwtjes uit de groepen ook al op Klasbord met u gedeeld worden, hebben we als team besloten om

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Hierbij alweer de nieuwsbrief van maart. De tijd vliegt voorbij. We hebben een roerige tijd achter ons. Niet alleen vele kinderen hebben te maken gehad

Nadere informatie

Obs De Garven viert 40-jarig bestaan met circusvoorstelling in. Delfzijl Ter ere van het 40-jarig bestaan van obs De Garven in Delfzijl voerden

Obs De Garven viert 40-jarig bestaan met circusvoorstelling in. Delfzijl Ter ere van het 40-jarig bestaan van obs De Garven in Delfzijl voerden Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 45, november 2018 o.b.s. de Garven bestaat 40 jaar! We kunnen terugkijken op een geslaagde avond in de Molenberg. Hieronder ziet u het krantenartikel

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Donderdag 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7. Dinsdag 16 t/m donderdag 18 april Cito-eindtoets groep 8

Donderdag 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7. Dinsdag 16 t/m donderdag 18 april Cito-eindtoets groep 8 Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 9, februari 2019 De voorjaarsvakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen van zijn/haar vrije dagen heeft genoten! Koffieochtend Op 12 maart staat

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven AGENDA. Beste ouders/verzorgers, Obs De Garven Nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, In de volgende Nieuwsbrief ga ik u iets vertellen over: de verdeling van de groepen na de zomervakantie, de inzet van het personeel en overige nieuwe

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, December Nog twee weken te gaan en dan is het kerstvakantie. Nadat we afgelopen week Sinterklaas mochten verwelkomen op school, komt de school nu alweer

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden JAARKALENDER 2018-2019 Hoofdgebouw: Dependance: Godelindeweg 14c Amersfoortsestraatweg 12a 1412 HD Naarden 1411 HC Naarden 035-6943998 035-6970231 AUGUSTUS Wo 1 Zomervakantie Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Jaarkalender ouders en verzorgers

Jaarkalender ouders en verzorgers Jaarkalender ouders en verzorgers 2016 2017 BS de Wieken rede School De Wieken Locatie onderbouw Locatie bovenbouw Lidwinastraat 53 Moleneindplein 9 5262 EN Vught 5262 CW Vught Tel : 073 6564019 Tel :

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS DE GARVEN. Week 29, juli Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief OBS DE GARVEN. Week 29, juli Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Het is zover! De zomervakantie staat voor de deur. Wij wensen jullie allen een heel fijne vakantie toe en hopen iedereen in goede gezondheid weer te zien

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

Groep 7/8 brengt een bezoek aan de. Reidehoeve in Termunten Maandag 4 t/m donderdag 7 juni Avondvierdaagse

Groep 7/8 brengt een bezoek aan de. Reidehoeve in Termunten Maandag 4 t/m donderdag 7 juni Avondvierdaagse Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Na een heerlijke meivakantie en zonnig pinksterweekend zijn we inmiddels alweer begonnen aan de laatste periode tot aan de zomervakantie. Naast de gebruikelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/ verzorgers, Het is alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. In augustus starten we weer met frisse moed. Helaas gaat juf Marianne ons verlaten (groep 1/2),

Nadere informatie

juli/augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag aantekeningen

juli/augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag aantekeningen juli/augustus 2018 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 23 31 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig

ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig September 2014 ma di wo do vr vr za zo 13/8: Maroesja jarig 16/8: Anneke jarig 123/8: Peter jarig 2 3 4 15 1 Opening schooljaar 2 Kamp groep 8 3 Hoofdluis controle 4 5 6 7 Kamp groep 8 Kamp groep 8 6 7

Nadere informatie

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken

augustus 2016 ma di wo do vr za zo 29 1e schooldag, start gouden weken SWS De Nijewier Verwonderen, Ontdekken en onderzoeken augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag, start gouden weken 30 1e luizencontrole (o.v.b.) 31 september 2016 1 1e nieuwsbrief en jaarplanning

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 207-208 Augustus 207 2 3 4 5 6 3 7 8 9 0 2 3 32 33 4 5 6 7 8 9 20 Zomervakantie 2 22 23 24 25 26 27 34 Eerste schooldag 28 29 30 Luizencontrole 3 35 September 207 Nieuwsbrief 2 3 35 36 Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8 augustus 2012 ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie 9 Zomervakantie 10 Zomervakantie 11 12 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

AUG 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO

AUG 2016 MA DI WO DO VR ZA ZO AUG 2016 01 02 03 04 05 06 07 Beste ouders van Twickel, In deze jaarkalender vindt u de planning voor het volgend schooljaar. Alle activiteiten die eind schooljaar 2015-2016 bekend waren, zijn in deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 Eerste schooldag Gr 1 t/m 8 thema mijn klas 6 7 Luizencontrole Nieuwsbrief 1 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 8 9 10 11 36 MR vergadering en OR vergadering 12

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Denken, Voelen, Bewegen en Creëren September Oktober November 31-08 Ma Start schooljaar 01 Do 01 Zo 01 Di Bekekenrooi 1 02 Vrij Koffie uurtje nieuwe ouders 02

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

DE ARK SAMEN VOORUIT!

DE ARK SAMEN VOORUIT! DE ARK SAMEN VOORUIT! Augustus 2018 De Ark Populierstraat 43 4131 AG Vianen 0347 373 342 infoark@fluenta.nl www.arkvianen.nl AUGUSTUS 1 Wo Zomervakantie 2 Do Zomervakantie 3 Vr Zomervakantie 4 Za 5 Zo

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/verzorgers, Bij deze wil ik mij ook graag via de nieuwsbrief aan u voorstellen. Mijn naam is Michiel de Bruijn en sinds vorige week ben ik begonnen als interim directeur

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie