Nieuwsbrief. Kerstviering Tentoonstelling. Tandenpoetsles in groep 3. Contact:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Kerstviering 2011... Tentoonstelling. Tandenpoetsles in groep 3. www.obsbinnenstad.nl. Contact: info@obsbinnenstad.nl 09.12."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Contact: Jaargang 21, nr 7 In dit nummer: Kerstviering 1 Tandenpoetsles 1 Verjaardagen 2 Naschools aanbod 2 Wisten jullie dat? 2 Mededelingen 2 Naschoolse activiteit 3 Bijlage: Naschools aanbod Kerstviering Op vrijdag 23 december wordt kerst gevierd in school... Wellicht hebben jullie van jullie kinderen al gehoord dat wij dit jaar weer een voorstelling gaan geven. Deze voorstelling vindt plaats in de ochtend en is alleen voor de kinderen. Na de voorstelling hebben de kinderen een kerstlunch. Op de klassendeuren komt een intekenlijst te hangen voor ouders die samen met hun kinderen voor feestelijke hapjes willen zorgen. Wij willen alle kinderen uitnodigen om op de dag van de kerstviering... sprookjesachtig gekleed naar school te komen. In de kleuren van het Thema van de voorstelling: De Sneeuwkoning (...wit/ blauw/ paars/ zilver/ glitter ). Maak er iets moois van!!! Proef de sfeer van het sprookje in onze leertuin... Ook de ouders zijn welkom tussen tot uur voor een hapje en een drankje op het schoolplein. De kinderen zijn gewoon om uur uit en hoeven voor deze dag geen eigen lunchpakket mee te nemen Tentoonstelling Op dinsdag 13 december gaan alle kinderen van onze school creatief aan de slag met het maken van kerstversieringen in het thema Sneeuwkoningin Deze versieringen zullen gebruikt worden om ook ons plein feestelijk aan te kleden. Eerst gebruiken deze creaties echter nog voor een kleine tentoonstelling in de Kerstbox die op het pleintje voor café Sjiek staat. Kom een kijkje nemen op woensdag 14 december... Tandenpoetsles in groep 3 In groep 3 hebben we les gehad in hoe we onze tanden moeten poetsen en wat goed en niet goed is voor ons gebit. Ook weten we nu hoe onze tanden groeien, wisselen en hoeveel tanden we krijgen. We hebben onze tanden gepoetst en toen een tanden poetsdiploma gekregen. Samen hebben we een mindmap gemaakt. Bedankt mama van Maxim dat we hier gebruik van konden maken!

2 Twitterberichten... Stichting jong Leren en OBS Binnenstad zijn allebei te volgen op twitter We kunnen hier alle berichtjes opnemen of jullie volgen ons...?? Verjaardagen Rozemarijn Slaats gr Bente de Jong gr Rayan Hamad gr Koen Holten gr Didi Moonen gr Fleur Linssen gr Sam van Steijn gr Tom Ackermans gr Jort Postema gr.5 Extra aanbod naschoolse activiteiten samen met MIK! In deze nieuwsbrief vinden jullie een aanvulling op het naschools aanbod van OBS Binnenstad... dit keer gaat het om aanbod dat wij samen met MIK hebben opgezet! We hebben ervoor gekozen om de tak 'beweging' middels breakdance, toneel en pleinvoetbal hiermee vorm te geven... LET OP! Er is maar 1 week tijd om in te schrijven en er is een beperkt aantal plekken...wees er dus heeeeeeel snel bij!!... (gebruik hiervoor het bijgevoegde inschrijfformulier; inleveren kan bij Joyce) Voor vragen kun je terecht bij Joyce PS. Wij hebben met MIK de afspraak dat kinderen die inschrijven voor een naschoolse cursus een dag waarop zij ook al bij MIK (Villa Kakelbont) zijn, door MIK opgehaald worden om daarna hun naschoolse tijd bij MIK te verblijven. Voor de kinderen van Villa Max is het heel eenvoudig aangezien zij al in ons schoolgebouw verblijven. Wisten jullie dat? OBS Binnenstad een koor heeft geformeerd van wel 40 enthousiaste kinderen uit groep 5 t/m 8 dat op maandag 5 december Sinterklaasliedjes heeft gezongen bij Molenhof (onder begeleiding van de muziekstagiaires)? OBS Binnenstad op woensdag 14 december een kleine tentoonstelling presenteert in de Kerstbox voor Café Sjiek? Kom een kijkje nemen... Er op vrijdag 23 december een kerstviering is in OBS Binnenstad En dat alle ouders tussen en uur welkom zijn op het plein voor een drankje? Mededelingen Data voor kledinginzameling in het nieuwe schooljaar Jaarplanning Zie voor de jaarplanning voor 2011/2012 onze webpagina Daar staat een overzicht voor het gehele schooljaar.

3 Naschoolse activiteiten... Na de kerstvakantie starten wij weer met nieuwe cursussen, namelijk de cursus Tekenen en Schilderen voor groep 4 t/m 8 en de cursus Beeldende vorming voor groep 1 t/m 4. Voor beide cursussen is er nog een mogelijkheid om je aan te melden. De cursussen worden gegeven door: Gemma de Roos ( docent tekenen/grafiek en illustrator/vormgever ) Simone Ensink op Kemna (docent textiele werkvormen en tekenen). Cursus tekenen en schilderen Teken je graag en zou je meer willen leren? Dan is dit echt iets voor jou! We gaan aan de slag met verschillende teken- en schildermaterialen en je komt van alles over kleur en verschillende technieken te weten. Je leert bijvoorbeeld mensen, dieren, bloemen en voorwerpen tekenen, een goede vlakverdeling maken (compositie) en perspectief tekenen. Natuurlijk doen we ook een beroep op je fantasie en creativiteit! Ook voor de kinderen die vorig jaar meegedaan hebben met deze cursus zijn er weer nieuwe opdrachten en is er veel nieuws te ontdekken en te leren. De werkstukken zijn regelmatig te bewonderen op het prikbord in de school. Voor wie? groep 4 t/m 8. Tijd: dinsdagmiddag van uur tot uur Er zijn 10 lessen Data: 17, 24 en 31 januari, 7, 14, en 28 februari 6, 13, 20 en 27 maart. De kosten: voor 10 lessen is 97,50 inclusief alle materialen. Cursus beeldende vorming Kleine kunstenaars gezocht! We gaan aan de slag met allerlei materialen en maken daar hele leuke en mooie dingen mee. We gaan tekenen en schilderen, werken met textiel, hout en allerlei andere materialen. Ben jij de kunstenaar die wij zoeken en wil jij je creatief uitleven? Laat je verrassen en geef je op voor deze cursus! Voor wie? groep 1 t/m 4. Tijd: donderdagmiddag van uur tot uur Er zijn 10 lessen Data: 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart. De kosten: voor 10 lessen is 85,00 inclusief alle materialen.

4 Aan de ouders/verzorgers van alle leerlingen van OBS Binnenstad, BSO Villa Kakelbont en BSO Villa Max, Maastricht, 5 december 2011 Betreft: Naschools activiteitenaanbod Geachte ouders/verzorgers, In schooljaar 2011/2012 organiseren basisschool OBS Binnenstad en kinderopvangorganisatie MIK samen een aanvulling op het naschoolse activiteitenaanbod van de school. We hebben hiervoor de samenwerking gezocht met diverse organisaties om samen met hen een leuk en gevarieerd programma samen te stellen. De informatie omtrent de mogelijke activiteiten vindt u in de bijlage. Per activiteit staat aangegeven waar de lessen zullen gaan plaatsvinden. Het tijdstip van de lessen is 15:00-16:00u, of 15:00-16:30u. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde activiteitenaanbieders. U kunt uw kind nu inschrijven voor de activiteiten startend na de kerstvakantie, tot uiterlijk 16 december, middels bijgaand inschrijfformulier. (Let op: Er kan nu dus alleen pas worden ingeschreven voor de activiteit Breakdance.) De activiteit gaat door indien het vermelde minimum aantal deelnemers zich heeft aangemeld. U ontvangt via e- mail een bevestiging omtrent de doorgang van de activiteiten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief eventueel benodigde materialen. De kosten voor het gehele traject dienen voor aanvang van de 1 e les voldaan te zijn. Na afloop van de activiteit dient u zelf uw kind tijdig bij activiteitenlocatie op te halen. De kinderen van MIK gaan na afloop van de activiteit terug naar de BSO van MIK. Voor alle activiteiten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef uw kind snel op! Met vriendelijke groeten, namens de schooldirectie en MIK, Ginny Isbouts Productspecialist 4-13 jaar

5 Programma naschools activiteitenaanbod OBS Binnenstad: Data/tijdstip Activiteit Leeftijdsgroep Groepsgrootte Locatie Kosten Donderdag 12,19,26 jan 2,9,16 febr (6x) 15:00-16:00u Donderdag 1,8,15,22,29 mrt 5,12 apr (7x) 15:00-16:30u Donderdag 24,31 mei 7, 14,21 juni (6x) 15:00-16:00u Toneel (Kaleidoscoop) Periode kerstvakantie carnavalsvakantie kinderen uit groep Min. 10, max 15 deelnemers Periode carnavalsvakantie - meivakantie kinderen uit groep Min. 10, max 15 deelnemers Pleinvoetbal (Voetbalschool) kinderen uit groep Min. 8, max. 12 deelnemers Break Dance (Benito Deane via Kaleidoscoop) Kleuterspeellokaal Onder voorbehoud! Periode meivakantie zomervakantie Kleuterspeellokaal EUR 45,- p. kind voor 6 lessen EUR 52,50 p. kind voor 7 lessen Schoolplein EUR 36,- p. kind voor 6 lessen Omschrijving activiteiten: Breakdance: Tijdens deze workshop gaan we helemaal los: dansen, springen, muziek en coole moves! Dat wordt swingen onder leiding van het team van Benito Deane! Toneel: Als je het idee hebt dat een toneelspeler alleen maar een script moet leren en in een voorstelling speelt, heb je het mis. Als toneelspeler kun je op zoveel verschillende manieren theater maken. Daarom komt in deze workshop iedere les een nieuwe manier van toneelspelen en theater maken aan bod. We beginnen met "rollenspelen". Vanuit jezelf kun je op een hele eenvoudige manier veranderen in iemand anders. Daarna gaan we verder met "pantomime", want ook als er geen spullen aanwezig zijn kun je prachtig toneelspelen en is het de kunst om de kijker te doen geloven dat er wel spullen aanwezig zijn. De les erna, gaan we "spelen met echte voorwerpen", want met voorwerpen in het theater kun je oneindig veel doen en kun je de kijker enorm verrassen. Als laatste gaan we aan de slag met "improvisatietheater". We gaan toneelspelen, zonder van te voren iets in te studeren, zoals je misschien wel kent van het programma "de Lama's". Pleinvoetbal: Tijdens deze workshop maak je kennis met de regels en vaardigheden van pleinvoetbal. Wil jij schitteren in het volgende WK? Leer tips, trucs en..score!

6 Inschrijfformulier naschools activiteitenaanbod OBS Binnenstad Ik schrijf mijn kind in voor de activiteit: [ ] Breakdance van Kaleidoscoop (voor kinderen uit groep 3-4-5), data: Donderdag 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16 februari (6x) 15:00-16:00u Het totaalbedrag van 45,- voor 6 lessen wordt voor aanvang van de workshop betaald aan Kaleidoscoop middels een eenmalige automatische incasso. Aan deelname aan deze activiteit zijn geen extra kosten verbonden indien uw kind deelneemt op de dag dat hij/zij tevens op de BSO verblijft. Wel gaan we er van uit dat aangemelde kinderen daadwerkelijk deelnemen aan alle lessen van de betreffende activiteit. Let op: indien er niet voldoende inschrijvingen zouden zijn ontvangt u hierover bericht per voor het einde van de kerstvakantie. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde activiteitenaanbieders. Alle genoemde prijzen zijn inclusief eventueel benodigde materialen. De kosten voor het gehele traject dienen voor aanvang van de 1 e les voldaan te zijn. Voor alle vragen met betrekking tot de activiteiten kunt u zich rechtstreeks wenden tot de betreffende activiteitenaanbieder: Kaleidoscoop, Biena van de Weerdt, Na afloop van de activiteit dient u zelf uw kind tijdig van school op te halen. De kinderen van MIK gaan na afloop van de activiteit terug naar de BSO van MIK. Naam kind: Mijn kind maakt op de dag van de activiteit gebruik van BSO Villa Kakelbont / Villa Max: [ ] ja Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: [ ] nee (geef aub een telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent op het moment dat uw kind deelneemt aan de activiteit) Bankrekeningnummer t.b.v. automatische incasso.. (niet invullen indien uw kind op de dag van de activiteit gebruik maakt van de BSO) Handtekening ouder voor deelname aan de activiteit en eenmalige automatische incasso: Naam: Datum:.. Lever dit formulier a.u.b. uiterlijk 16 december in bij Joyce!!

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mindfulness. Een achtweekse Aandachttraining voor kinderen in de basisschool. Contact:

Nieuwsbrief. Mindfulness. Een achtweekse Aandachttraining voor kinderen in de basisschool.   Contact: Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl Contact: info@obsbinnenstad.nl 13.04.2012 Jaargang 21, nr15 In dit nummer: Fijne vakantie 1 Mindfulness in gr.3 1 Verjaardagen 2 Nationale sportweek 2 Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari.  Beste ouder(s)/verzorger(s), Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het tweede blok van het NSA programma was wederom een succes. Opnieuw is er enthousiast gereageerd door u als ouder, door de kinderen en door de aanbieders

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten C.B.S. De Westerkim-TintelTuin 2014/2015 Pagina 1

Naschoolse activiteiten C.B.S. De Westerkim-TintelTuin 2014/2015 Pagina 1 NASCHOOLSE ACTIVITEITEN -TINTELTUIN SEPTEMBER 2014/ WAT WANNEER WAAR DOOR WIE VOOR WIE KOSTEN INFO HUISWERKBEGELEIDING 1-9, 8-9, 15-9, 22-9, 29-9, 6-10 2014 Groep 7 KREAVARIA GROEP 6,7, 8 4,- PER LES (1

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders,

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders, Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl j.moesman@kom-leren.nl 05.12.2014 Jaargang 24 nr8 In dit nummer: Sinterklaas 1 Theaterroute; loopschema(4) 1 Kerst 2 Techniekproject

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT

PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NAJAAR 2017 Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen 024-6415783 Beste ouders/verzorgers, Ook in het najaar van 2017 zullen er in Noorderlicht weer een aantal

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod Graafstroom, augustus 2011 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Met trots presenteer ik u het eerste naschoolse activiteitenaanbod van OBS De Overstap

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschooolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen:

Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen: Deze nieuwsbrief gaat over de verschillende vormen van naschoolse opvang en naschoolse activiteiten. U kunt voortaan kiezen uit vier vormen: 1) Engelse les op donderdag tussen de middag of na schooltijd

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten.

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Hieronder alle adresgegevens op een rijtje: OBS De Lepelaar Kempenaar 14-58 8231 VW Lelystad BSO Robijn

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Brede Scholen Fijnaart Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Met gepaste trots bieden we u via deze weg het nieuwe halfjaarlijkse aanbod aan van onze activiteiten van de

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Contactgegevens Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Clustermanager KDV 't Bikkeltje, BSO De Breeeje, PSZ de Hobbit Caroline van den Dungen 0343-593200 Directeur Basisschool de

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2)

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2) Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar 2016-2017 (blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2016/2017. Een aantal activiteiten beginnen

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 3) april-juni 2015 Uiterste inschrijfdatum: 31 maart 2015 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Eerste hulp bij jouw CV met ouders!

Eerste hulp bij jouw CV met ouders! Heb jij al een CV? Daarin zet je alle belangrijke dingen die je hebt gedaan: bijvoorbeeld je opleiding(en) en baantjes. Hiermee laat je aan werkgevers zien wie je bent en wat je kunt: dat is dus heel belangrijk

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Utrecht, 23 januari 2015. Betreft: excellent-uren Boni. Geachte mevrouw/meneer,

Utrecht, 23 januari 2015. Betreft: excellent-uren Boni. Geachte mevrouw/meneer, Utrecht, 23 januari 2015 Betreft: excellent-uren Boni Geachte mevrouw/meneer, Zoals wij u al hebben laten weten, bieden wij vanaf 2 februari een nieuw verdiepingsprogramma aan in de brugklas. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme

Informatiebrochure BSO Hoera Panningen. Locatie Kinderdrôme Informatiebrochure BSO Hoera Panningen Locatie Kinderdrôme Inhoudsopgave 1. BSO Hoera Panningen 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera. 3 3. Stamgroepen bij BSO Hoera 4 4. Zwemlessen... 4 5. Openingstijden.

Nadere informatie

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren

Bij CQ hebben we 4 lessen over de geschiedenis. we ook gedanst. Martine, Astrid, Celeste en Jip v Wieren Cultuurklas Boermarkeweg Schooljaar 2013-2014 nummer 1, februari 2014 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We hebben dit jaar voor het eerst een cultuurklas op onze locatie. Er zijn niet veel mavoscholen

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten (NSA). In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in

Nadere informatie

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Groep 8 Leerlingmiddagen Informatieavond ouders openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo jouw school! Informatieavond ouders groep 8 Woensdag 18 november 2015 en woensdag 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10 Belangrijke data Elke eerste schoolweek na de vakantie wordt er op luizen gecontroleerd. Woensdag 11 november Inloopochtend groep 3 Dinsdag 17 november 13.15

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie