Gebruikershandleiding Julius Online

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding Julius Online"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Julius Online Laats gewijzigd op: Door: Aletta van der Velpen

2 Inhoud: INLEIDING... 3 INLOGGEN... 4 BESCHRIJVING ONDERDELEN JULIUS ONLINE... 5 DOSSIER... 5 MEDISCHE VRAAG STELLEN... 6 BINNENGEKOMEN BERICHTEN BEKIJKEN... 9 INSTELLINGEN BERICHTEN WIJZIGEN... 9 HERHAALMEDICATIE LABUITSLAGEN LABUITSLAGEN (SALTRO) AFSPRAAK AFSPRAAK MAKEN AFSPRAAK WIJZIGEN OF ANNULEREN INSTELLINGEN AFSPRAKEN WIJZIGEN APP STORE TOESTEMMING VOOR DELEN VAN UW MEDISCHE GEGEVENS (LSP) VEELGESTELDE VRAGEN CONTACTGEGEVENS EN HELPDESK MIJN PROFIEL UITLOGGEN OVER DIT PORTAAL VOORWAARDEN... 25

3 Inleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Julius Online. Als u inlogt in Julius Online, dan hebt u toegang tot verschillende zorgdiensten. U kunt een samenvatting van uw medische dossier inzien, afspraken maken en wijzigen of een medische vraag stellen aan uw huisarts. Ook kunt u herhaalrecepten aanvragen, uw toestemming regelen voor het Landelijk Schakelpunt (het delen van uw medische gegevens) en uw laboratoriumgegevens inzien. Daarnaast kunt u via de praktijkondersteuner GGZ deelnemen aan zelfhulpprogramma s bij psychische klachten. Door het gebruik van DigiD ontstaat een veilige en betrouwbare omgeving waarbinnen u zelf snel en gemakkelijk uw eigen zorg kunt regelen.

4 Inloggen 1. Ga naar de website van het Julius Gezondheidscentrum ( 2. Klik op Julius Online. 3. Klik op Inloggen. 4. Klik vervolgens op Inloggen met DigiD. 5. U komt nu op de inlogpagina van DigiD. Hier kunt u kiezen voor inloggen met de sms-authenticatie of inloggen met de DigiD app.

5 Beschrijving onderdelen Julius Online Zodra u bent ingelogd, krijgt u onderstaand scherm te zien. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende onderdelen van Julius Online. Dossier Onder dossier kunt u uw dossier inzien. U kunt uw dossier op de volgende manier bekijken. 1. Klik op Dossier. 2. Vervolgens wordt onderstaand scherm geopend. Hier kunt u uw dossier inzien en eventueel zelf aantekeningen of een onderwerp toevoegen. Onderwerpen die u zelf aan uw dossier toevoegt, zijn niet zichtbaar voor uw zorgverleners.

6 Medische vraag stellen Het is mogelijk om een korte medische vraag te stellen aan uw eigen huisarts, de verpleegkundig specialist, de centrumassistente of praktijkverpleegkundige. Formuleer een duidelijke vraag. Dit helpt uw hulpverlener u een passend antwoord te geven. U kunt in de volgende situaties een medische vraag stellen: Als u na een spreekuurbezoek een vraag wilt stellen; Vragen die u tijdens het spreekuur bent vergeten of omdat u iets niet heeft begrepen; Om tijdens een behandeling contact te houden met uw huisarts; Om uw huisarts op de hoogte te stellen van het resultaat van een behandeling; Advies te vragen tijdens of na afloop van een behandeling. U kunt op de volgende manier een medische vraag stellen: 1. Klik op Medische vraag stellen. 2. Vervolgens wordt onderstaand scherm geopend. 3. Klik op Nieuw bericht. 4. Kies een type bericht. U kunt kiezen uit een Medische vraag (als u bijvoorbeeld door wilt geven of de medicatie aanslaat) of een Overige vraag (als het bijvoorbeeld een administratieve vraag gaat). Medische vraag: - Als het om een medische vraag gaat, kun u rechtsonder kiezen voor Kies zorgverlener.

7 - Kies vervolgens voor uw huisarts, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner of assistente en klik op Naar bericht. Vul het onderwerp in en typ daaronder uw vraag. Formuleer altijd een duidelijke vraagstelling waarbij u uw huisarts zo goed mogelijk informeert. Dit maakt het voor de huisarts of diens waarnemer een stuk eenvoudiger om u een zo goed mogelijk antwoord te geven. U ontvangt binnen drie werkdagen antwoord, afhankelijk van de werkdagen van uw eigen huisarts. - Voeg eventueel een bijlage toe en klik op Bericht versturen.

8 Overige vraag: - Als het om een administratieve vraag gaat, dan kunt u kiezen voor Overige vraag. - Vervolgens klikt u rechtsonder op Naar bericht. - Vul het onderwerp en typ daaronder het bericht. - Klik op Bericht versturen.

9 Binnengekomen berichten bekijken Als u wilt controleren of u een bericht heeft ontvangen, dan kunt dat op de volgende manier opzoeken: 1. Klik op Medische vraag stellen. 2. In uw Postvak In ziet u of u een bericht heeft ontvangen van uw zorgverlener. Instellingen berichten wijzigen Standaard is ingesteld, dat u uw automatisch een mail ontvangt als er een nieuw bericht is. Als u dit wilt wijzigingen kunt u dat doen op de volgende manier. 1. Klik op Medische vraag stellen. 2. Vervolgens wordt onderstaand scherm geopend. 3. Klik deze weg door rechtsboven op het kruisje te klikken.

10 4. Klik op Instellingen. 5. Hier kunt u aangeven waarvoor u een mail wilt ontvangen. 6. Klik rechtsonder op Opslaan, om uw wijzigen te bewaren.

11 Herhaalmedicatie Hier kunt u chronische herhaalmedicatie aanvragen. Dit kunt u op de volgende manier doen. 1. Ga naar Herhaalmedicatie 2. Als u geen chronische medicatie gebruikt, dan krijgt u onderstaand scherm te zien. 3. Als u wel chronische medicatie gebruikt, kunt u hier uw herhaalmedicatie aanvragen. 4. Klik op Naar medicijnen. 5. Selecteer het medicijn wat u wilt bestellen en klik op Naar ophalen of bezorgen.

12 6. Klik op Ophalen of Bezorgen en kies aan de rechterkant de datum. 7. Klik op Naar opmerkingen. Hier kunt u eventueel nog wat opmerkingen toevoegen, zoals het aantal dat u wilt bestellen. 8. Klik op Naar overzicht aanvraag. 9. Als u aanvraag klopt, klikt u op Bevestigen en wordt uw aanvraag in behandeling genomen. U ontvangt bericht als uw aanvraag is verwerkt.

13

14 Labuitslagen Hier kunt u uw labuitslagen inzien, die door uw huisarts zijn beoordeeld. Dit kunt u op de volgende manier doen. 1. Klik op Labuitslagen. 2. Vervolgens worden uw labuitslagen getoond. Als er geen labuitslagen zijn, krijgt u onderstaand scherm te zien. Het kan zijn dat het door uw zorgverlener nog niet is gepubliceerd in Julius Online. Voor vragen neem dan contact op met uw gezondheidscentrum.

15 Labuitslagen (Saltro) Hier kunt u de labuitslagen van onderzoeken die door Saltro zijn uitgevoerd. Deze hoeven nog niet beoordeelt te zijn door uw huisarts. Voor alle beoordeelde labuitslagen, kunt u kijken onder Labuitslagen. Als u de labuitslagen van Saltro wilt inzien, dan kunt u dat op de volgende manier doen. 1. Klik op Labuitslagen (Saltro) 2. Nu wordt onderstaand scherm geopend. Hier kunt u de uitslagen terugvinden.

16 Afspraak Met Julius Online kunt u online een afspraak maken maken bij uw eigen huisarts. U hoeft niet te bellen of naar de praktijk te komen om een afspraak in te plannen. Afspraken kunt u inplannen vanaf 24 uur van te voren en kunt annuleren tot 48 uur van te voren. Afspraak maken 1. Klik op Afspraak. 2. Klik op Naar zorgverleners. 3. Kies een zorgverlener (uw huisarts, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuner of de assistente) Met de Verpleegkundig Specialist maakt u online een afspraak voor het volgende: Keel-, neus en oorklachten Hoesten Huiduitslag en huidproblemen Schouder-. rug- en heupklachten Knie-, enkel- en voetklachten Anticonceptie SOA Vaginale klachten Menstruatie-, en overgangsklachten Plasklachten

17 Het is niet bij elke locatie mogelijk om online een afspraak te maken met de Verpleegkundig Specialist. Indien het niet mogelijk is, kies dan voor uw huisarts. Met de centrumassistente maakt u online een afspraak voor het volgende: Maken van uitstrijkjes in kader van het bevolkingsonderzoek Meten van de bloeddruk Oren uitspuiten Vaccinaties Verwijderen van hechtingen Prikken van bloedsuiker of Hb Verband verwisselen Aanstippen van wratten met stikstof Met de praktijkverpleegkundige maakt u online een afspraak voor het volgende: Controles van chronische ziektes als: hoge bloeddruk, suikerziekte, astma, COPD Leefstijladvies zoals afvallen, voeding, stoppen met roken Het is niet bij elke locatie mogelijk om online een afspraak te maken met de praktijkverpleegkundige. Indien het niet mogelijk is, neem dan telefonisch contact op met uw gezondheidscentrum. Met de huisarts maakt u online een afspraak voor het volgende: Overige medische vragen Als u meerdere vragen heeft of denkt meer tijd nodig te hebben, kunt een dubbele afspraak maken. 4. Klik op Naar details afspraak. 5. Typ uw reden van uw bezoek in en klik op Tijdstip kiezen.

18 6. U krijgt nu achter elke dag te zien hoeveel plekken er vrij zijn. Als u voor een week of maand later een afspraak wilt inplannen, dan kunt u kiezen voor Week Later> of Maand later>. Zodra u op een dag klikt, komen de beschikbare tijdstippen in beeld. Selecteer een tijdstip en klik op Afspraak inplannen. 7. Nu krijgt u een samenvatting te zien van uw afspraak. Als u deze nog wilt aanpassen, klikt u linksonder op Terug. U kunt hier ook aangeven of u een herinnering van deze afspraak wilt ontvangen en hoeveel uur van tevoren. 8. Als de afspraak klopt, kunt u klikken op Afspraak bevestigen.

19 9. Uw afspraak is bevestigd. Hier kunt u eventueel klikken op Voeg toe aan uw agenda om deze toe te voegen aan bijvoorbeeld uw Outlook agenda. 10. Als u vervolgens op Mijn overzicht klikt, ziet u de afspraak staan. Hier kunt u eventueel uw afspraak wijzigen of verwijderen of een nieuwe afspraak maken.

20 Afspraak wijzigen of annuleren Als u op een later moment de afspraak wilt wijzigen of annuleren, kunt u dat op de volgende manier doen. 1. Klik op Afspraak. 2. Ga naar Mijn afspraken. 3. Ga naar Mijn overzicht. 4. Hier ziet u de afspraak staan en kunt u uw afspraak wijzigen of verwijderen.

21 Instellingen Afspraken wijzigen 1. Klik op Afspraak. 2. Vervolgens wordt onderstaand scherm geopend. 3. Klik deze weg door rechtsboven op het kruisje te klikken. 4. Klik op Instellingen. 5. Hier kunt u aangeven waarvoor u een mail wilt ontvangen. 6. Klik rechtsonder op Opslaan, om uw wijzigen te bewaren.

22 App store 1. Klik op App store. 2. Hier vindt u allerlei apps die aangeraden worden door uw zorgverlener. Toestemming voor delen van uw medische gegevens (LSP) Hier kunt u toestemming geven voor het delen van uw actuele medische gegevens via het LandelijkSchakelPunt (LSP). Het Landelijk Schakelpunt is een zorginfrastructuur: een netwerk waar zorgverleners op kunnen aansluiten. Via dit netwerk kunnen zij medische gegevens over hun patiënten raadplegen in elkaars systemen - 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Het Landelijk Schakelpunt is hiervoor speciaal ontwikkeld en beveiligd. Voor meer informatie, kijk dan op

23 Veelgestelde vragen 1. Klik op Veelgestelde vragen 2. Hier vindt u alle veelgestelde vragen. Hier staan ook een aantal instructievideo s, waarin u bijvoorbeeld ziet hoe u een afspraak kunt maken. 3. De veelgestelde vragen worden in een nieuw scherm geopend. Als u wilt terugkeren naar het menu, kunt u bovenaan in de browser klikken op PAZIO. Contactgegevens en helpdesk 1. Klik op Contactgegevens. 2. Hier staan de contactgegevens van het gezondheidscentrum. Mocht u technische vragen hebben, dan kunt u eventueel ook direct contact opnemen met de technische helpdesk. Deze vindt u onderaan. 1. De helpdesk wordt in een nieuw scherm geopend. Als u wilt terugkeren naar het menu, kunt u bovenaan in de browser klikken op PAZIO. Mijn profiel 1. Klik rechtsboven op Mijn profiel om uw gegevens aan te passen en klik op Bewaren om de wijzigingen op te slaan. Hier kunt u alleen uw telefoonnummer, mobiele telefoonnummer en adres aanpassen.

24 2. Klik op LRJG om terug te keren naar het hoofdmenu. Uitloggen 1. Klik rechtsboven op Uitloggen om uit te loggen. Over dit portaal 1. Als u op Over dit portaal klikt, vindt u algemene informatie over Julius Online. 2. Klik bovenaan op LRJG om terug te keren naar het hoofdmenu.

25 Voorwaarden 1. Onder Voorwaarden vindt u de gebruiksvoorwaarden, die u ook te zien krijgt als u zich voor de eerste keer aanmeldt. 2. Klik bovenaan op LRJG om terug te keren naar het hoofdmenu.

Gebruikershandleiding Julius Online

Gebruikershandleiding Julius Online Gebruikershandleiding Julius Online Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Julius Online. Diensten die wij met Julius Online aanbieden zijn het rechtstreeks

Nadere informatie

DIGID EN SMS-AUTHENTICATIE AANVRAGEN... 5 VRAGEN OVER DIGID... 5

DIGID EN SMS-AUTHENTICATIE AANVRAGEN... 5 VRAGEN OVER DIGID... 5 Wat & Hoe 1 Inhoud WAT & HOE JULIUS ONLINE... 3 WAT KAN IK DOEN OP JULIUS ONLINE?... 3 HOE WERKT JULIUS ONLINE?... 3 HOE KRIJG IK TOEGANG TOT JULIUS ONLINE?... 4 HOE LOG IK IN NA HET VERWERKEN VAN MIJN

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Handleiding patiëntenomgeving Gezondheidscentrum Mariahoek

Handleiding patiëntenomgeving Gezondheidscentrum Mariahoek Handleiding patiëntenomgeving Gezondheidscentrum Mariahoek Deze handleiding helpt u op weg bij het gebruik van de patiëntenomgeving van Gezondheidscentrum Mariahoek. In deze omgeving kunt u gebruik maken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn GCM

Gebruikershandleiding Mijn GCM Gebruikershandleiding Mijn GCM Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Mijn GCM. Diensten die wij met Mijn GCM aanbieden zijn: rechtstreeks een afspraak maken

Nadere informatie

Patiëntenhandleiding Gezondheidscentrum De Bilt

Patiëntenhandleiding Gezondheidscentrum De Bilt Patiëntenhandleiding Gezondheidscentrum De Bilt Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal GHC De Bilt. Diensten die wij met GHC De Bilt aanbieden zijn: 1. rechtstreeks

Nadere informatie

Handleiding LUMC Patiëntportaal

Handleiding LUMC Patiëntportaal Handleiding LUMC Patiëntportaal JANUARI 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat hebt u nodig? 3 3 DigiD aanvragen 3 4 Inloggen en uitloggen 4 5 Hoe werken de verschillende onderdelen? 7 5.1 Nieuwe afspraak

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie Nieuw: mijnlumc Praktische informatie Inhoudsopgave Wat is mijnlumc? 3 Wat hebt u nodig? 3 DigiD 3 Wat is DigiD? 3 In- en uitloggen 4 Algemeen 4 Inloggen 4 Uitloggen 4 Hoe werkt mijnlumc? 5 Welkomstpagina

Nadere informatie

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn.

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn. 1. Registreren 1.1 Voordat u begint U wilt zich als patiënt registreren op de website van uw huisarts om gebruik te kunnen maken van de online services van uw huisartsenpraktijk. Deze handleiding kan u

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartspraktijk de Ruiter Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account... 4 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het zorgportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC?

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC? mijnhmc mijnhmc is een beveiligde website waar u gegevens over uw behandeling bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) kunt inzien en regelen. In deze folder kunt u lezen hoe mijnhmc werkt en wat u allemaal

Nadere informatie

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC?

Hoe werkt mijnhmc? Apparatuur en software Inloggen met DigiD Heeft u een verwijzing, maar bent u nog geen patiënt van HMC? mijnhmc mijnhmc is een beveiligde website waar u gegevens over uw behandeling bij Haaglanden Medisch Centrum (HMC) kunt inzien en regelen. In deze folder kunt u lezen hoe mijnhmc werkt en wat u allemaal

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Terwijde

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Terwijde Patiënteninformatie Wegwijs in Gezondheidscentrum Terwijde Emile Hullebroeckstraat 60 3543 BZ UTRECHT Tel: [030] 686 61 00 Fax: [030] 686 61 22 Internet: www.lrjg.nl Email: terwijde@lrjg.nl Openingstijden

Nadere informatie

Handleiding TeleConsultatie

Handleiding TeleConsultatie Handleiding TeleConsultatie Ksyos GGZ HUISARTS & POH-GGZ, v3.3 Inhoudsopgave 1.1 Nieuw Consult versturen... 2 1.2 Antwoord specialist bekijken... 4 1.3 Zoeken en exporteren... 5 1.4 Consulenten toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS

HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS HANDLEIDING MIJN FRANCISCUS PATIËNTENPORTAAL (LONGZIEKTEN) FRANCISCUS GASTHUIS Inleiding Als patiënt van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft u na inloggen met uw DigiD toegang tot de beveiligde website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide Patiënteninformatie Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide Utrechtse Heuvelrug 130 3452 JA VLEUTEN Tel: [030] 658 21 40 Internet: www.lrjg.nl Email: vleuterweide@lrjg.nl Openingstijden De praktijk

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk Patiënteninformatie Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk Eerste Oosterparklaan 78 3544 AK UTRECHT Tel: [030] 670 21 30 Fax: [030] 670 21 39 Internet: www.lrjg.nl Email: parkwijk@lrjg.nl Openingstijden

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Pag. 8 Pag. 10 Pag. 14 Pag. 16 2 gebruikersnaam en wachtwoord en klikt op de link 'Controle via sms aanvragen'. MijnAlrijne is een zogenaamd patiëntenportaal. Een portaal is een

Nadere informatie

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier

Overal en altijd. Dat is MijnDijklander. Handleiding. Toegang tot uw medisch dossier Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is MijnDijklander d Handleiding Inhoudsopgave Wat is MijnDijklander? pag. 4 Wat heeft u nodig? pag. 5 Wat is DigiD DigiD aanvragen Inloggen op MijnDijklander

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide Patiënteninformatie Wegwijs in Gezondheidscentrum Vleuterweide Utrechtse Heuvelrug 130 3452 JA VLEUTEN Tel: [030] 658 21 40 Internet: www.lrjg.nl Email: vleuterweide@lrjg.nl Openingstijden De praktijk

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk

Patiënteninformatie. Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk Patiënteninformatie Wegwijs in Gezondheidscentrum Parkwijk Eerste Oosterparklaan 78 3544 AK UTRECHT Tel: [030] 670 21 30 Fax: [030] 670 21 39 Internet: www.lrjg.nl Email: parkwijk@lrjg.nl Openingstijden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten

Inhoudsopgave. Handleiding: Mijn Nij Smellinghe voor patiënten Inhoudsopgave Het patiëntenportaal van Nij Smellinghe... 2 Wat heeft u nodig?... 3 Wat is DigiD?... 3 DigiD aanvragen... 3 Inloggen op het patiëntenportaal met DigiD... 4 Inloggen op het patiëntenportaal

Nadere informatie

Voor meer grip op jouw zorg!

Voor meer grip op jouw zorg! Voor meer grip op jouw zorg! gemakkelijk - veilig - handig - 24/7 Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op jouw patiëntenportaal van ziekenhuis Tjongerschans. Met Mijntjongerschans krijg

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Het cliëntportaal is een online omgeving waarin u makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over uw zorg kunt raadplegen. Vivium houdt uw dossier bij in het Elektronisch

Nadere informatie

Handleiding patiëntenportaal MijnGezondheid.net Een uitgave van:

Handleiding patiëntenportaal MijnGezondheid.net Een uitgave van: Handleiding patiëntenportaal MijnGezondheid.net Een uitgave van: Theresiaplein 1a01, 7622 HK Borne ç Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat kunt u met MijnGezondheid.net?... 3 Voorwaarden gebruik MijnGezondheid.net...

Nadere informatie

Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens.

Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens. Patiënteninformatie Patiëntenportaal Mijn Tergooi Informatie over inloggen, wat u kunt zien en de bescherming van uw gegevens. TERter-1234567890-vdodorpocg September 2017 Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Handleiding Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is Mijn Westfriesgasthuis 23 A B C D? Handleiding 2 Mijn Westfriesgasthuis Patiëntenportaal Handleiding INHOUDSOPGAVE Wat is Mijn Westfriesgasthuis?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding ------- MijnTjongerschans

Handleiding ------- MijnTjongerschans Handleiding ------- MijnTjongerschans Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnTjongerschans 3 1.2 DigiD 3 1.3 Vragen? 3 2. Aanmelden en uitloggen 4 2.1 Aanmelden 4 2.1.1 Inloggen met ZD-nummer 4 2.1.2

Nadere informatie

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal

Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal In deze folder leest u hoe Mijn SKB werkt, welke gegevens u kunt inzien en wat u kunt doen met Mijn SKB. Mijn SKB Uw persoonlijke online zorgportaal Als patiënt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Ga naar en klik op nieuw account om te beginnen.

Ga naar   en klik op nieuw account om te beginnen. Versie maart 2018 Het zorgportaal van uw zorgaanbieder heet Carenzorgt.nl. Deze handleiding legt uit wat er allemaal mogelijk is als een cliënt (of familielid) zich aanmeldt op carenzorgt.nl. Ga naar www.caren.nl

Nadere informatie

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten U bent patiënt bij Isala s Trombosedienst en meet zelf de INR-waarde van uw bloed. In het Trombosezorgportaal

Nadere informatie

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Met smartphone, tablet of computer. Mijn.

Toegang tot uw medisch dossier. Overal en altijd A B C D. Dat is Mijn Westfriesgasthuis. Met smartphone, tablet of computer. Mijn. Toegang tot uw medisch dossier Overal en altijd Dat is Mijn Westfriesgasthuis 23 A B C D? Met smartphone, tablet of computer Mijn Handleiding INHOUDSOPGAVE Wat is Mijn Westfriesgasthuis? pag. 4 Wat heeft

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8

INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8 INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8 1. Registreren patiëntenomgeving Om gebruik te maken van de online diensten van de

Nadere informatie

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren.

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren. Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl

Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl Patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl Als patiënt van Spijkenisse Medisch Centrum heeft u toegang tot het patiëntportaal mijn.spijkenissemc.nl. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Handleiding. Patiëntenportaal. Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7

Handleiding. Patiëntenportaal. Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7 Handleiding Patiëntenportaal Handleiding Patiëntenportaal (maart 2019) Pagina 1 van 7 Inhoud Uw Patiëntenportaal starten... 3 Het overzichtscherm... 4 Algemene voorwaarden... 4 Persoonsgegevens... 4 Agenda...

Nadere informatie

FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer

FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer FaceTalk handleiding versie 19.1 Voor arts/behandelaar Internet Explorer Inhoud Welkom... 3 Het menu... 4 Welkom... 4 Afspraken overzicht... 4 Uitlooptijd aangeven door middel van mijn actuele mededeling...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2)

Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2) Intramed mobiel instellen en gebruiken (deel 2) Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan u gratis gebruik kunt maken als u Intramed

Nadere informatie

Handleiding VIPLive Gesprekken. Ketenpartners. Datum juli 2018 Calculus Software

Handleiding VIPLive Gesprekken. Ketenpartners. Datum juli 2018 Calculus Software Handleiding VIPLive Gesprekken Ketenpartners Datum juli 2018 Auteur Calculus Software Inleiding In deze handleiding wordt stap voor stap de berichtenmodule van VIPLive uitgelegd. De berichtenmodule in

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Praktijkinformatie. Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN. dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08. dr Poerbodipoero: 010-434 35 73

Praktijkinformatie. Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN. dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08. dr Poerbodipoero: 010-434 35 73 Praktijkinformatie Adres: Van Hogendorplaan 1409 3135 BK VLAARDINGEN dr Van der Pas/dr Van der Geest: 010-470 85 08 dr Poerbodipoero: 010-434 35 73 www.dehogenhoed.nl Telefoonnummers HUISARTSEN H. Poerbodipoero

Nadere informatie

Handleiding MijnHoogstraat

Handleiding MijnHoogstraat Handleiding MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Inhoud 1. MijnHoogstraat 1.1 Wat heeft u nodig om gebruik te maken van MijnHoogstraat pag. 3 2. Toegang tot MijnHoogstraat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita. (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier)

Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita. (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier) Handleiding Patiëntenportaal Diabetes Portavita (ook te downloaden via https://medrie.nl/diabetesdossier) 1 Inhoud Let op... 3 1a. Aan de slag... 3 1b. U heeft al een account voor Portavita voor antistolling...

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Handleiding VIP Webportaal

Handleiding VIP Webportaal Handleiding VIP Webportaal Voor patiënten Datum Augustus 2018 Auteur Calculus Software 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Starten met het VIP Webportaal... 4 Stap 1: Installeer en activeer de app Calculus

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools Gebruikshandleiding MijnBankingTools Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD Versie 2.6.5 Handleiding Digitaal Logboek COPD INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...3 2. INLOGGEN...4 2.1. INLOGPROBLEMEN...6 3. HOMEPAGE...7 4. ZELFMANAGEMENT...9 4.1. INVOEREN CCQ OF MRC VRAGENLIJST...9 5. UITGEVOERDE

Nadere informatie

Handleiding leerkrachten

Handleiding leerkrachten Handleiding leerkrachten IPPON - InvalPool Inhoud Handleiding voor Invallers...3 In- en uitloggen...4 Inloggen...4 Wachtwoord wijzigen...4 Wat als inloggen niet lukt?...4 Uitloggen...4 Home...4 Besturen...5

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Waarom hebben we de Regiovervoer App gemaakt? U kunt uw rit met Regiovervoer Midden Brabant op verschillende manieren bestellen. Zo kunt

Nadere informatie

Handleiding POI-Register

Handleiding POI-Register Handleiding POI-Register (bijgewerkt augustus 2018) Het POI-register (Praktijkopleidingsinstellingenregister) is ontwikkeld om het proces van erkenning van praktijkopleidingsinstellingen beter te organiseren.

Nadere informatie

Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk. Datum Juni 2018 Calculus Software

Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk. Datum Juni 2018 Calculus Software Handleiding positieve gezondheid en ziektelastmeters Voor zorgverleners/de huisartsenpraktijk Datum Juni 2018 Auteur Calculus Software 1 Inleiding In deze handleiding wordt stap voor stap het communiceren

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht?

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s), pleeg- of adoptieouder(s) Je kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie doorgeven per e-mail: patientenportaal@umcutrecht.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie