SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling (kort drukken). Centrale ontgrendeling (kort drukken).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling (kort drukken). Centrale ontgrendeling (kort drukken)."

Transcriptie

1 NIEUWE CITROËN C1 OVERDRACHTSFICHE JULI 2014 Dit document vervangt de Handleiding niet. 1 TOEGANG TOT HET VOERTUIG SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 2 KNOPPEN (elektronische sleutel) Centrale vergrendeling (kort drukken). Centrale ontgrendeling (kort drukken). Om de mechanische sleutel voor noodgevallen te gebruiken in het elektronische slot Handenvrije Toegang en Starten, moet u de sluitveer vasthouden (actie ) om de sleutel eruit te trekken (actie ). OPENING VAN DE DEUREN MET HANDENVRIJE TOEGANG EN STARTEN Met de handenvrije toegang en starten kunt u uw wagen openen, sluiten en starten, terwijl u uw elektronische sleutel bij zich houdt. De sleutel wordt gedetecteerd binnen een perimeter van 70 centimeter rond elk openingsgebied van het voertuig. Openen: Druk licht met een vinger op de push* van een van de 2 handgrepen vooraan, om het voertuig te ontgrendelen, trek vervolgens aan het handvat om de deur te openen. Met een druk op de push* die zich onder de openingsknop van de achterklep bevindt, kan het voertuig ook ontgrendeld worden. Sluiten: Druk lichtjes met een vinger op de push* van een van de 2 handgrepen vooraan, om het voertuig te vergrendelen. Met een druk op de push* die zich ter hoogte van de kofferdrempel bevindt, kan het voertuig eveneens vergrendeld worden. Signalisatie: De vergrendelings/ontgrendelingsoperaties worden bevestigd door het oplichten van de knipperlichten (vergrendeling1 flash, ontgrendeling 2 flashes) Meer informatie over Handenvrije toegang en starten is terug te vinden in de Handleiding en in de toepassing Scan MyCITROËN.

2 2 KENNISMAKING MET DE BUITENKANT VAN HET VOERTUIG OPENING VAN DE MOTORKAP > Open de deur links vooraan om toegang te krijgen tot de bedieningshendel. > Om te ontgrendelen, trekt u aan de hendel die zich op de entree van de deur bevindt, links van de bestuurder. > Ga vervolgens met uw hand onder de motorkap om het blad boven de grille, rechts van de chevrons, op te tillen, en doe vervolgens de motorkap omhoog OPENING KLEP VAN DE TANKDOP > Open de deur links vooraan om toegang te krijgen tot de bediening. > Om te ontgrendelen trekt u aan de bedieningshendel die zich op de entree van de deur bevindt, links van de bestuurder. > Schroef vervolgens de dop van de brandstoftank los. BANDENDRUKCONTROLE Dit voertuig is uitgerust met een bandendrukcontrolesysteem. Wanneer dit controlelampje oplicht contact opnemen met het netwerk CITROËN om de bandendruk te laten controleren., moet u Het systeem moet opnieuw worden geïnstalleerd na elke aanpassing van de bandendruk met behulp van de knop in het handschoenenkastje. Meer informatie over de Kit voor voorlopige herstelling en de Bandendrukcontrole is terug te vinden in de Handleiding. 3 KENNISMAKING MET DE BINNENKANT VAN HET VOERTUIG MODULEERBARE ZITPLAATSEN ACHTERAAN (volgens versie) De achterbank kan in de helft worden opgesplitst (50/50): trek de gordel(s) achter de rugleuning(en) om ze los te maken en ze op de stoelen te leggen. KINDERSLOT VERGRENDELING DEUREN ACHTERAAN (5-deursversie) De bediening om de deuren te vergrendelen en te ontgrendelen bevindt zich op de smalle kant van elke achterdeur. TOEGANG TOT DE PLAATSEN ACHTERAAN (3deursversie) Trek aan de bedieningshendel om de rugleuning volledig dicht te klappen en de zetel naar voren te schuiven. Als u de stoel weer op zijn plaats zet, houdt u de stoel vast totdat de rugleuning en de zitplaats volledig vergrendeld is. Dit voertuig is uitgerust met een stoelgeheugen. Controleer of niets of niemand de glijgoot van de stoel belemmert zodat hij weer op zijn oorspronkelijke plaats kan worden teruggezet. AFSTELLING VAN DE BESTUURDERSSTOEL (volgens versie) Afstelling van de bestuurdersstoel in de hoogte: trek de bedieningshendel die zich links bevindt, omhoog om de stoel hoger te zetten en duw de hendel omlaag om de stoel lager te zetten.

3 3 KENNISMAKING MET DE BINNENKANT VAN HET VOERTUIG ELEKTRISCH DAK IN CANVAS (versie Airscape) Het dak openen en sluiten gebeurt elektrisch door een druk op de knop in de plafonnière: in de richting van de opening en in de richting van de sluiting. Openen en sluiten kan door achtereenvolgens te drukken om het dak per plateau te openen, ofwel door de knop ingedrukt te houden totdat het manoeuvre begint. > Om het dak volledig te sluiten, houdt u de knop ingedrukt totdat u de vergrendeling van het dak hoort. ONDERHOUD VAN HET CANVAS Voordat u het canvas afwast, verwijdert u zoveel mogelijk vuil met een zachte borstel of een stofzuiger. Om het originele uitzicht van het canvas te bewaren, gebruikt u het milieuvriendelijk product "Insectenverwijderaar - Schoonmaakmiddelen dak in canvas" van het gamma "TECHNATURE", verkrijgbaar bij CITROËN. Gebruik geen chemische producten, schoonmaakmiddelen, vlekkenverwijderaars, oplosmiddelen, alcohol, wasbenzine om het canvas schoon te maken. Meer informatie over het Elektrische dak is terug te vinden in de Handleiding. 4 KENNISMAKING MET DE STUURPOST DE MOTOR STARTEN EN STILZETTEN Starten met Handenvrije Toegang en Starten Vóór het starten > Voor de versies met Handenvrije Toegang en Starten volstaat het dat de sleutel gewoon aanwezig is in het voertuig. Starten > Bij een handbediende versnellingsbak, zet u de versnellingspook in neutraal en drukt u het ontkoppelingspedaal helemaal in. Druk vervolgens op de knop ENGINE START STOP. > Bij een ETG-versnellingsbak, plaatst u de versnellingspook in de positie N en drukt u het rempedaal in. Vervolgens drukt u op de knop ENGINE START STOP. Meer informatie over het starten en stilzetten van de motor is terug te vinden in de Handleiding.

4 4 KENNISMAKING MET DE STUURPOST 7 Touchscreen (volgens versie) Met het 7 touchscreen kunt u de verschillende mediafuncties van het voertuig bedienen en krijgt u toegang tot de boordcomputer. TELEFOON Verbinding van een Bluetooth-telefoon (na activering van de Bluetooth-functie van de telefoon) > Selecteer het Menu TELEFOON of AUDIO SOURCE, en vervolgens het menu Bluetooth audio / instelling / configuratie. > Selecteer de naam van de gekozen randapparatuur in de lijst en vervolgens "Valideren". > Voer een code in of bevestig de code die wordt weergegeven op het scherm (afhankelijk van uw telefoon) en aanvaard de verbinding. > Het systeem geeft de beschikbare diensten weer: "Telefoon en "Audio Reader". AUDIO SOURCE Een radiozender memoriseren Nadat u een zender of frequentie hebt geselecteerd, drukt u op het tabblad Preselecties, Vervolgens drukt u lang op een van de zes zones om de zender die u beluistert, te memoriseren. Een geluidsignaal valideert de memorisatie. MIRROR SCREEN (Menu Verbinden ) Verbinding van een smartphone > Vóór elke verbinding downloadt u de specifieke applicatie op de compatibele smartphone. > Afhankelijk van het model sluit u de smartphone aan: Ofwel op de USB-aansluiting van het voertuig via de USB-kabel (kabel niet meegeleverd). Meer informatie over de functionaliteiten van het 7''Touchscreen is terug te vinden in de Handleiding. 5 RIJONDERSTEUNINGEN ACHTERUITRIJCAMERA (volgens versie) Het beeld dat wordt doorgestuurd door een camera die op het bumperschild van het voertuig bevestigd is, wanneer het voertuig in achteruit wordt gezet, maakt het makkelijker om manoeuvres uit te voeren, dankzij visuele bakens die het uiteinde van het voertuig en zijn baan markeren. SNELHEIDSBEGRENZER (volgens versie) Motor 1.0 VTi MAN en motor 1.0 -VTi 68 S&S MAN Op de bedieningshendel die achter het stuur bevestigd is: > Met een druk op de push ON - OFF aan het uiteinde van de bedieningshendel kunt u de modus Begrenzer selecteren. Op het instrumentenbord licht het controlelampje op. > Met een beweging naar beneden kunt u de snelheidsbegrenzer activeren. > Keuze van de snelheid (minstens 30 km/h) - door de bedieningshendel naar beneden te bewegen kunt u de snelheid verminderen - door de bedieningshendel naar boven te bewegen kunt u de snelheid verhogen > Door de bedieningshendel naar u toe te trekken kunt u de snelheidsbegrenzer onderbreken (pauze inlassen), en door de hendel naar boven te duwen activeert u de functie opnieuw. Motor 1.2 Pure Tech 82 MAN Op de bedieningshendel achter het stuur: > Met een druk op de push ON - OFF aan het uiteinde van de bedieningshendel kunt u de modus Begrenzer selecteren. Op het instrumentenbord licht het controlelampje op. > Keuze van de snelheid (minstens 30 km/h) - door Meer deinformatie bedieningshendel over de verschillende naar beneden Rijondersteuningen te bewegen is terug te vinden kuntinu de dehandleiding. snelheid verminderen

5 5 RIJONDERSTEUNING HILL START ASSIST Dit systeem maakt het mogelijk om het voertuig geïmmobiliseerd te houden, gedurende korte tijd, om gemakkelijk te kunnen starten op een helling. Wanneer het voertuig bergop stilstaat, wordt het een korte tijd in stilstand gehouden zodra het rempedaal gelost wordt. Wanneer het voertuig bergaf stilstaat en in achteruit wordt gezet, wordt het een korte tijd in stilstand gehouden, zodra het rempedaal gelost wordt. 6 OPMERKINGEN 7 NUTTIGE INFORMATIE CONTACTGEGEVENS VAN UW COMMERCIEEL ADVISEUR VAN CITROËN CONTACTGEGEVENS VAN UW LEVERINGSADVISEUR CITROËN CONTACTGEGEVENS VAN UW CITROËN-VERKOOPPUNT NUMMER VAN CITROËN-BIJSTAND 8 DEMONSTRATIEVIDEO Verschillende demonstratievideo s zijn beschikbaar op de portaalsite MyCitroën. Gebruik deze QR-code: Of surf naar uw portaalsite MyCitroën: CITROEN BELUX - RDQC / FC JULI 2014 COPYRIGHT FOTO'S: CITROËN

NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO

NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO NIEUWE CITROËN C4 PICASSO EN GRAND C4 PICASSO AFLEVERINGSFICHE FEBRUARI 2014 Dit document vervangt de handleiding niet. 1 I INSTAPPEN IN HET VOERTIUG SLEUTEL MET AFSTANDSBEDIENING MET 3 KNOPPEN (2 identieke

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN E81931 2 U mag de stoel niet tijdens het rijden verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1 De stoel, de hoofdsteun, de

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN C3 OVERHANDIGINGSFICHE 1 SLEUTELS 2 TECHNISCHE HANDLEIDING 3 BUITENZIJDE VAN HET VOERTUIG

NIEUWE CITROËN C3 OVERHANDIGINGSFICHE 1 SLEUTELS 2 TECHNISCHE HANDLEIDING 3 BUITENZIJDE VAN HET VOERTUIG NIEUWE CITROËN C3 OVERHANDIGINGSFICHE JANUARI 2014 Vertrouwelijk document voorbehouden voor het verkoopteam 1 SLEUTELS A Uitklappen/inklappen van de sleutel door een druk op de knop. B Centrale vergrendeling.

Nadere informatie

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1 Citroën Berlingo Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING Blz. 1 1. INHOUDSOPGAVE 1. INHOUDSOPGAVE... 2 2. BEKNOPTE SAMENVATTING... 3 3. HANDELINGEN TEN BEHOEVE VAN

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

AFLEVERINGSFICHE CITROËN C4 CACTUS

AFLEVERINGSFICHE CITROËN C4 CACTUS SFICHE CITROËN C CACTUS CITROËN C CACTUS GEBRUIKSAANWIJZING STAP 0 Nummer van de stap. Positie van de afleveraar en van de klant. Tijd besteed aan de stap in minuten. Aandachtspunt dat aan de klant verduidelijkt

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1.

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1. Paragraaf 1.1 Openen 1.2 Starten 1.3 Uitschakelen 1.4 Afsluiten 2.1 Tanken 3.1 Openen kap 3.2 Sluiten kap 1.3 Zijruiten verwijderen en plaatsen 1.3 Uitschakelen 5.1 Motorkap openenn 6.1 Kachel bedienenn

Nadere informatie

Sloten en alarm ALARM-SYSTEEM

Sloten en alarm ALARM-SYSTEEM Sloten en alarm ALARM-SYSTEEM H6716G Uw voertuig is voorzien van een uiterst verfijnd elektronisch diefstalalarm en motor-immobilisatiesysteem. Tevens beschikt het voertuig over een aantal extra veiligheidssystemen.

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist

Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist Handleiding: Verreiker roterend max. hefvermogen 20,6 mtr. incl. machinist BEDIENINGSUITLEG 1 - Bestuurderszetel 17 - Hendel stuurafstelling 2 - Sleutelschakelaar (START) 18 - Bedieningshendel hijsen linker

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt,

Nadere informatie

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Originele afstandsbediening van het voertuig leidraad bij het instellen - Dutch Geachte klant, In deze handleiding vindt u de informatie en bedieningen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TR12-1-

Gebruiksaanwijzing TR12-1- -1- Inleiding De SportsArt is een geavanceerde loopband en bevat 1 MANUAL programma en 6 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s (Pro1-Pro7 ). In de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s zal de computer

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Lees de gebruikershandleiding voor gebruik zorgvuldig door en maak u vertrouwd met de verschillende functies van uw autoalarm. Deze handleiding beschrijft de functies

Nadere informatie

Handleiding Morgan Plus 8

Handleiding Morgan Plus 8 Klassiekershuren.nl Huur een klassieke auto voor bruiloft, gala of dagje uit! http://www.klassiekershuren.nl Handleiding Morgan Plus 8 Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt genieten van de Morgan,

Nadere informatie

COP Quick start KA OLANDESE :32 Pagina 1. FordKa. Feel the difference

COP Quick start KA OLANDESE :32 Pagina 1. FordKa. Feel the difference OP Quick start K OLNS 7-07-2008 8:32 Pagina FordKa Kort Owner s overzicht handbook Feel the difference K0468_Service_Portfolio_090508. 09.05.2008 5:52:47 Uhr 604.39.307 PP K OL 8-07-2008 4:03 Pagina S

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak.

Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak. Handleiding: Rupsdumper roterende kipbak. Veiligheidsvoorzieningen Beschermingsvoorzieningen mogen alleen worden verwijderd resp. geopend na stilstand van de dumper met geactiveerde parkeerrem, uitschakelen

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

Audio en telematica Internetdiensten. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3

Audio en telematica Internetdiensten. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Audio en telematica Niveau Niveau 2 Niveau 3 Internetbrowser Druk op om de hoofdpagina weer te geven. 3 Audio en telematica Druk op " Internetbrowser " om de startpagina van de internetbrowser weer te

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager Handleiding 01 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER TOUR fietsendrager 02 Gebruiksklaar maken van de SPINDER TOUR 1 2 C 3 B D 1 lvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de

Nadere informatie

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie Verwarming en ventilatie BEDIENINGSELEMENTEN 1. Temperatuurregeling. Afzonderlijk instelbaar voor de bestuurder en de passagier voorin. 2. Programma voor maximaal ontdooien. 3. Luchtverdeling. In de geselecteerde

Nadere informatie

STARTEN HOE TE BESTUREN RIJDEN MULTIMÉDIA RANGE EXTENDER

STARTEN HOE TE BESTUREN RIJDEN MULTIMÉDIA RANGE EXTENDER BMW-I3 GEBRUIKSGIDS STARTEN Duw het rempedaal in en druk op de "startknop " 1 rechts achter het stuur. Onthoud dat elektrische wagens geruisloos zijn, het is dus normaal dat ze geen ronkend geluid maken

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C1 AM60 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 maart 2019 TECHNISCHE KENMERKEN - BENZINEMOTOREN Beschikbare motoren 1.0 VTi 72 S&S MAN 1.0 VTi 72 ETG BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS LIVE-

Nadere informatie

Sloten en alarmen. Gebruiken van de zender

Sloten en alarmen. Gebruiken van de zender Sloten en alarmen ALARMSYSTEEM* Uw voertuig is voorzien van een uiterst verfijnd elektronisch diefstalalarm en motorimmobilisatiesysteem. Teneinde maximale veiligheid en maximaal bedieningsgemak te garanderen

Nadere informatie

Geschreven door: Matthew Smith

Geschreven door: Matthew Smith Vervang de luidsprekers. Geschreven door: Matthew Smith ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 12 INTRODUCTIE Leer hoe u de luidsprekers te vervangen op de XO-4 Touch. GEREEDSCHAPPEN: Phillips

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN

Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1. Verstelling naar voren/naar achteren. 2. Hoogteverstelling.

Nadere informatie

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Alarmsysteem met afstandsbediening leidraad bij het instellen - Dutch Geachte klant, In deze handleiding vindt u de informatie en bedieningen die nodig

Nadere informatie

Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak.

Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak. Handleiding: Rupsdumper zelfladende bak. Veiligheidsvoorzieningen De bestuurdersplaats bevindt zich aan de achterkant van de machine. De operator moet op de treeplank staan en zich stevig vasthouden aan

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV7CA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV7CA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV7CA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN JUMPER VU NIEUWE CITROËN JUMPER COMBI

NIEUWE CITROËN JUMPER VU NIEUWE CITROËN JUMPER COMBI NIEUWE CITROËN JUMPER VU NIEUWE CITROËN JUMPER COMBI OVERHANDIGINGSFICHE JULI 2014 Vertrouwelijk document voorbehouden aan het verkoopsteam 1 OVERHANDIGING VAN DE SLEUTELS VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

PACK TYXIA 541 et 546

PACK TYXIA 541 et 546 PACK 54 et 546 FR EN Notice d installation Installation instructions PL Instrukcja instalacji Installatie-instructies Inhoud van packs Inhoudsopgave Set 54 7 Set 546 7 6 5630 5730 / Installatie van de

Nadere informatie

Geschreven door: Ji Kim

Geschreven door: Ji Kim OLPC XO-4 Touch moederbord vervanging Vervang het moederbord op de OLPC XO-4 Touch. Geschreven door: Ji Kim ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE Leer hoe u het moederbord op de

Nadere informatie

KEYSAFE 2.0 Installatiehandleiding

KEYSAFE 2.0 Installatiehandleiding KEYSAFE 2.0 Installatiehandleiding DIGITAAL SLEUTEL MANAGEMENT CONTACT Phoniro Systems Nederland Postbus 51 4020 BB Maurik +31 (0) 344 848 449 info@phoniro.nl www.phoniro.nl Inleiding 2 Materiaal en gereedschap

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Cobra Alarm 4627. Gebruikers Handleiding

Cobra Alarm 4627. Gebruikers Handleiding Cobra Alarm 4627 Gebruikers Handleiding Clifford Electronics Benelux BV Tel.+31 20 40 40 919 info@clifford.nl ISO 9001:2008 Cobra Alarmsysteem: Diefstal is de laatste tijd explosief gestegen. CAN Bus manipulatie

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C1 AM31 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 19 juli 2016 TECHNISCHE KENMERKEN - BENZINEMOTOREN Beschikbare motoren 1.0 VTi 68 MAN 1.0 VTi 68 ETG 1.2 PureTech 82 MAN BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen Stoelen VOORSTOELEN De stoel nooit afstellen als het voertuig in beweging is. Als van deze instructies wordt afgeweken, kan dit leiden tot lichamelijk letsel of verlies van controle over het voertuig.

Nadere informatie

RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS

RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS RENAULT ZOÉ GEBRUIKSGIDS STARTEN De ZOE heeft geen sleutel! Duw het rempedaal in en druk op de startknop om te vertrekken. Zorg ervoor dat de versnellingshendel in stand P staat. 1 Onthoud dat elektrische

Nadere informatie

Inhoudsopgave 012 TECHNISCHE. 15 Lampen vervangen 16 Zekeringen vervangen 17 Onderhoudstips GEGEVENS

Inhoudsopgave 012 TECHNISCHE. 15 Lampen vervangen 16 Zekeringen vervangen 17 Onderhoudstips GEGEVENS Welkom voor wat betreft het in- en exterieur en het gebruik van uw DS3 CABRIO behandeld. Raadpleeg het instructieboekje voor alle overige beschrijvingen en kenmerken, en het onderhouds- en garantieboekje

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 4 : Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN

VMB2BLE. Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE. (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN VMB2BLE Eigenschappen van de rolluikmodule VMB2BLE (screenshots van velbuslink 8.19) By KRIS DAELMAN A. Inleiding B. Eigenschappen C. Configuratie Algemeen Alarmen Zonsopgang/zonsondergang Kalender D.

Nadere informatie

Printerinstellingen wijzigen 1

Printerinstellingen wijzigen 1 Printerinstellingen wijzigen 1 U kunt de instellingen van de printer wijzigen met de toepassingssoftware, het Lexmark printerstuurprogramma, het bedieningspaneel of het bedieningspaneel op afstand van

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren

HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren HBJR Garagedeuropener Deel 1: Installeren WAARSCHUWING: Het is belangrijk voor de veiligheid van alle personen tijdens het installeren en het gebruik van de garagedeuropener om de veiligheid- en gebruiksinstructies

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding.

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. AluTech 3400 serie (opbouw) AluTech 3500 serie (inbouw) AluTech 540 AluTech 540/O Inhoud Pagina Overzicht bedieningselementen 2 Rugleuning instellen 3 Hoogte voetensteun instellen

Nadere informatie

Gemaksvoorzieningen ZONNEKLEPPEN DIMMER VOOR DE INSTRUMENTENVERLICHTING ZONNESCHERMEN

Gemaksvoorzieningen ZONNEKLEPPEN DIMMER VOOR DE INSTRUMENTENVERLICHTING ZONNESCHERMEN Gema ksvoorzie ningen ZONNEKLEPPEN DIMMER VOOR DE INSTRUMENTENVERLICHTING AUTO E80434 De zonneklep kan tegen verblinding naar beneden of zijwaarts worden geklapt. ZONNESCHERMEN E993 Verdraai het duimwieltje

Nadere informatie

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT80 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3JA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3JA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3JA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren Wat is KPN SmartLife? KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in- en om het huis die je bedient met je

Nadere informatie

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding

Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding Upgrade KIT IV Bedieningshandleiding Lees dit document voordat u de machine gebruikt. Houd dit document bij de hand, zodat u het kunt raadplegen. Voordat u begint Het is belangrijk om de upgrade uit te

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Ajax draadloos alarmsysteem Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Volg de stappen in de handleiding en installeer het Ajax alarmsysteem zelf Volg de korte en makkelijk te volgen stappen om ieder onderdeel

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding. 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig

Nadere informatie

MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS

MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS MITSUBISHI I-MIEV GEBRUIKSGIDS STARTEN De sleutel vind je in het handschoenenkastje. Om te starten zorg je ervoor dat de versnellingshendel in stand p staat. Duw het rempedaal in en draai de sleutel om

Nadere informatie

RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS

RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS RENAULT KANGOO Z.E GEBRUIKSGIDS STARTEN De sleutel vind je in het handschoenenkastje. Om te starten zorg je ervoor dat de versnellingshendel in stand P staat. 1 Duw het rempedaal in en draai de sleutel

Nadere informatie

handleiding installatie

handleiding installatie handleiding installatie Dit vindt u in de doos: ruitenwissermotor ruitenwisserblad lader montagesticker schoonmaakdoekjes bevestigingsplaatje ruitenwisserarm afstandsbediening sticker voor binnenkant scherm

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MZ serie Instructies voor het vervangen van geheugenmodules 7429180005 7429180005 Documentversie: 1.0 - Mei 2007 www.packardbell.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM Gebruiksaanwijzing -1- Computerknoppen SPEED Met behulp van de SPEED knoppen verhoogt of verlaagt u de snelheid. U kunt tijdens het trainen op elk moment de snelheid verhogen of verlagen. In het standaardmenu

Nadere informatie

DICENTIS Vergadersysteem

DICENTIS Vergadersysteem DICENTIS Vergadersysteem nl Gebruikershandleiding DICENTIS Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Veiligheid 4 2 Over deze handleiding 5 2.1 Doelgroep 5 2.2 Copyright en disclaimer 5 2.3 Documenthistorie

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax 1 Opstartprocedure Watts Vision Comfort Pakket Vloerverwarming. Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

FiT-4. Gebruikershandleiding 0082I700/0

FiT-4. Gebruikershandleiding 0082I700/0 06-06-2018 Gebruikershandleiding 0082I700/0 De rolstoel vastzetten (systeem zonder FiT hemelbaan) Rolstoel vastzetten 1. Druk op de knop met het busje in het FiT controle paneel om het rolstoelvastzetsysteem

Nadere informatie

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV35-10 + MEV45-20 + MEV45-30 + MEV45-40 Lees de handleiding alvorens u begint

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig een

Nadere informatie

SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek

SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek Versies in andere talen zijn te vinden op www.crowdbeamer.tech/manuals Neem even de tijd om uw crowdbeamer toestel goed te bekijken

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

In deze gids kan U de basis instructies terugvinden, als ook enkele voorkomende problemen/herstellingen.

In deze gids kan U de basis instructies terugvinden, als ook enkele voorkomende problemen/herstellingen. Startersgids EzDrone In deze gids kan U de basis instructies terugvinden, als ook enkele voorkomende problemen/herstellingen. Opstijgen en landen: Stap 1: schakel de afstandsbediening in; Stap 2: houd

Nadere informatie

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger.

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 Versie 160915 Instellen van de afstandsbediening Stap voor stap uw afstandsbediening instellen LED-lampje Bedien ook uw TV met de Stipte

Nadere informatie

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage Handleiding Inhoud 1. Beschrijving... 3 2. Onderdelen... 3 3. Aansluitschema s... 2 3.1. In een Velbus domotica-installatie... 2 3.2. Standalone...

Nadere informatie

Programmeerapparaat Tebis TX100

Programmeerapparaat Tebis TX100 5 Programmeerapparaat Tebis TX100 Detector verlichting radio quicklink Elektrische / mechanische eigenschappen: zie productblad Productcode Productbenaming TX100 versie TP product RF product TRC321B RF

Nadere informatie

Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De Basis unit. Schema type 1

Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De Basis unit. Schema type 1 Installatie handleiding Centrale Deurvergrendeling De set bestaat uit: 2x Handzender (AB) Kabelboom Basis unit Aansluitmateriaal De Basis unit. Plaats deze in de auto onder het dashboard of in het midden

Nadere informatie

nüvi verkorte handleiding

nüvi verkorte handleiding nüvi 510 verkorte handleiding Belangrijke informatie Lees de gids Belangrijke veiligheidsen productinformatie in de verpakking voor productwaarschuwingen en andere belangrijke informatie. Waarschuwing:

Nadere informatie

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening 8075-000-048 - April 00 Handleiding infrarood afstandsbediening x 9V Batterij x x I zonder geheugen A, B, C + D S I met geheugen A, B, C + E I met massage A, B, C + F, G A Ontvangstinstelling A. Verwijder

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

JAZZ. Geblokkeerde (onomkeerbare) elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Éénfasevoeding 230 Vac.

JAZZ. Geblokkeerde (onomkeerbare) elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Éénfasevoeding 230 Vac. JAZZ Specificaties JAZZ: Geblokkeerde (onomkeerbare) elektro-mechanische motorreductor met handmatige ontgrendeling. Éénfasevoeding 230 Vac. TECHNISCHE GEGEVENS U.M Jazz Voedingsspanning Vac 230 Maximaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

MiBlock gebruikershandleiding

MiBlock gebruikershandleiding MiBlock gebruikershandleiding MiBlock gebruikshandleiding Manage all things moving MiBlock-UM-1 Product beschrijving De MiBlock startonderbreker voorziet in een betrouwbare bescherming van het voertuig

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie