Algemene contractvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene contractvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene contractvoorwaarden Artikel 1 - Deze algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing op alle handelsbetrekkingen van 3D Drawing & Management, behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst. Andersluidende voorwaarden van de klant zijn niet tegenstelbaar. Deze algemene voorwaarden worden door de klant aanvaard door het loutere feit met 3D Drawing & Management te onderhandelen of een overeenkomst af te sluiten. In geval van interpretatieproblemen hebben onze Nederlandstalige algemene voorwaarden voorrang op de algemene voorwaarden in andere talen. In de algemene contractvoorwaarden dient te worden verstaan onder ontwerp van 3D Drawing & Management : elke tekening, beeld, visualisatie, 3D-rendering, tekst, waardoor aan een idee of project vorm gegeven wordt, zowel voorlopig als definitief. Artikel 2 - Alle aanbiedingen en offertes zijn slechts gedurende 15 dagen na de datum ervan. Offertes dienen door de klant voor akkoord te worden ondertekend of via te worden bevestigd. Door dergelijke bevestiging wordt een volledige en rechtsgeldige overeenkomst geacht tot stand te zijn gekomen. Hetzelfde geldt wanneer de dienst wordt uitgevoerd nadat een prijsofferte aan de klant werd verstuurd, behoudens onmiddellijk en aangetekend protest binnen de 24 uur na de levering. Een bestelling, op welke wijze ook gedaan, schriftelijk, elektronisch, telefonisch, kan niet geannuleerd worden en zal integraal betaald dienen te worden door de klant. De bestelling van bijkomende diensten wordt bewezen door de uitvoering zelf ervan. Zij worden aangerekend aan de op dat ogenblik geldende eenheidsprijzen en zijn dadelijk eisbaar na facturatie.

2 Artikel 3 - Alle termijnen zijn steeds bij benadering en zonder enige verbintenis van 3D Drawing & Management. De niet-naleving ervan kan nooit aanleiding geven tot schadevergoeding of tot annulatie van het contract. De klant is gehouden al datgene te doen, wat redelijkerwijs nodig of wenselijk is om een tijdige en juiste levering door 3D Drawing & Management mogelijk te maken, zulks in het bijzonder door het tijdig aanleveren van volledige, deugdelijke en duidelijke content en/of nodige materialen. Indien de uitvoering van de opdracht dient te worden opgeschort omwille van het uitblijven van de nodige correcte gegevens van de klant, zal een voorschot worden aangerekend in functie van het reeds uitgevoerde werk. Artikel 4 - De prijs is deze zoals in de overeenkomst vermeld. Essentiële aanpassingen op verzoek van de klant zullen aanleiding geven tot prijsaanpassingen. Onkosten nodig voor technische hulpmiddelen, reis- en verblijfkosten, verplaatsingen en werkzaamheden door derden zullen afzonderlijk worden aangerekend aan de cliënt. Nevenwerkzaamheden (productiebegeleiding, besprekingen, verzamelen van content e.d.) kunnen aanleiding geven tot berekening van een bijkomende vergoeding volgens uurtarief. Artikel 5 - Bij contractuele wanprestatie, ondermeer het niet nakomen van betalingsverplichtingen, faillissement of kennelijk onvermogen van de klant, kan 3D Drawing & Management de overeenkomst zonder enige ingebrekestelling en van rechtswege als ontbonden beschouwen bij eenvoudig aangetekend schrijven zonder recht op een schadevergoeding voor de klant, dan wel alle verdere dienstprestaties schorsen. In geval van ontbinding of verbreking van de overeenkomst ten laste van de klant, zal aan 3D Drawing & Management een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn van 25 % van de contractprijs, onverminderd de vergoeding van de werkelijke schade van 3D Drawing & Management en zal het ontwerp aan 3D Drawing & Management worden terugbezorgd. Ingeval van ontbinding van de overeenkomst ten laste van 3D Drawing & Management, zal de klant gerechtigd zijn op eenzelfde schadevergoeding, tenzij hij de hoedanigheid van handelaar heeft.

3 Voor contracten van onbepaalde duur bedraagt de opzegtermijn 3 maanden te rekenen vanaf de eerste van de maand volgend op de maand waarin de opzeg gebeurde. De opzeg moet per aangetekend schrijven gericht worden aan de maatschappelijke zetel. Artikel 6 - Alle facturen van 3D Drawing & Management zijn contant betaalbaar op haar zetel, netto zonder korting. Voor elke factuur, die niet betaald is op haar vervaldag, zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een conventionele verwijlinterest verschuldigd zijn gelijk aan de interestvoet op basis van de wet van 2/8/2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties en een forfaitaire schadevergoeding van 10 % met een minimum van 50,00 per factuur. De kosten en erelonen van de advocaat van 3D Drawing & Management tot incasso bij wanbetaling zijn ten laste van de klant. Laattijdige betaling van een factuur doet alle openstaande facturen vervallen. Bij het niet nakomen van zijn betalingsverplichtingen door de klant, is het de klant niet toegestaan de hem ter beschikking gestelde ontwerpen te gebruiken. Ontwerpen van 3D Drawing & Management mogen enkel gepubliceerd en gereproduceerd worden indien de volledige factuur vereffend is of mits een schriftelijke toelating van 3D Drawing & Management indien er slechts een deel van de factuur betaald werd. Het aanvaarden van een wissel of andere handelsdocumenten, alsmede het toestaan van betalingsuitstel brengen geen schuldhernieuwing met zich en impliceren geen afstand van de algemene voorwaarden van 3D Drawing & Management. De klant verzaakt aan zijn recht de opschorting van zijn betalingsverbintenissen in te roepen, op welke grond ook. Artikel 7 - De overeenkomst is een inspanningsverbintenis. De verantwoordelijkheid van 3D Drawing & Management beperkt zich tot de goede uitvoering van de opdracht overeenkomstig de afspraken gemaakt tussen de partijen. In geen geval is 3D Drawing & Management aanpsrakelijk voor de berekeningen van gevisualiseerde projecten of het slagen van het project. 3D Drawing & Management zal enkel aansprakelijk zijn in geval van zware fout of bedrog. Behoudens zware fout of bedrog door 3D Drawing & Management, zal de klant 3D Drawing & Management vrijwaren voor vorderingen van derden.

4 In geen geval is 3D Drawing & Management aansprakelijk voor enige onrechtstreekse, immateriële of gevolgschade, zoals winst- of inkomstenderving, financiële schade, commerciële schade, verlies aan informatie, schade aan goederen of schade aan personen. De aansprakelijkheid van 3D Drawing & Management is in alle geval beperkt tot 30 % van de overeengekomen prijs. Alle klachten dienen op straffe van verval bij aangetekend schrijven ter kennis te worden gebracht van 3D Drawing & Management binnen de 8 dagen na levering of voorstel van het ontwerp. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij 3D Drawing & Management bevinden, worden er bewaard op risico van de klant. 3D Drawing & Management heeft een retentierecht op deze goederen in geval van wanbetaling van haar facturen Artikel 8 - De intellectuele eigendomsrechten die voortspruiten uit de diensten van 3D Drawing & Management blijven ten allen tijde verworven aan 3D Drawing & Management. De eventuele overdracht van deze rechten kan enkel door een uitdrukkelijke schriftelijke overeenkomst, en wordt beperkt tot de contractueel vastgelegde bestemming, aantallen, territorium en duur en geldt onder voorbehoud van voorafgaande betaling van de gefactureerde rechten. Alle knowhow, aangewende programma s, intellectuele en andere eigendomsrechten met betrekking tot, of aangewend bij, de vervaardiging van de ontwerpen van 3D Drawing & Management blijven steeds toebehoren aan 3D Drawing & Management of de derde rechtmatige eigenaar. Materiaal door de klant aangeleverd wordt geacht in regel te zijn met de diverse wettelijke bepalingen, zoals onder meer het auteursrecht, de overige intellectuele eigendomsrechten en de wetten betreffende de privacy. De klant zal 3D Drawing & Management vrijwaren voor alle eventuele aanspraken van derden met betrekking tot dit materiaal en de gegeven opdracht. Artikel 9 -

5 3D Drawing & Management gedraagt zich overeenkomstig de toepasselijk zijnde regelgeving inzake bescherming van de persoonlijke levenssfeer voor de verwerking van persoonsgegevens. 3D Drawing & Management treedt hierbij op als verantwoordelijke voor de verwerking. Alle persoonsgegevens die worden verzameld, worden enkel gebruikt ter uitvoering van de overeenkomst. De betrokkene heeft het recht om onder de bij wet voorziene voorwaarden de mededeling te bekomen van de opgenomen gegevens en de rechtzetting of verwijdering te bekomen. De gebruiker dient zijn verzoek door middel van een gedateerde en ondertekende aanvraag, samen met een kopie van zijn identiteitskaart (recto verso) te sturen naar 3D Drawing & Management. Artikel 10 - Iedere bepaling van deze algemene voorwaarden die ongeldig, nietig, of onafdwingbaar zou zijn wegens strijdigheid met enige wetsbepaling van dwingend recht of openbare orde, zal desalniettemin haar maximaal toegelaten gevolg ressorteren. De nietigheid, ongeldigheid of onafdwingbaarheid van een specifieke bepaling van deze algemene voorwaarden heeft niet de nietigheid of onafdwingbaarheid van de andere bepalingen van de algemene voorwaarden tot gevolg. Op alle contracten met 3D Drawing & Management en leveringen en werken door 3D Drawing & Management is enkel het Belgische recht van toepassing. Alle betwistingen vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken bevoegd over de maatschappelijke zetel van 3D Drawing & Management.

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden 1.1 De geleverde goederen en de gepresteerde diensten worden respectievelijk enkel verkocht, verhuurd of geleverd onder aanvaarding door

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden 1.1 De geleverde goederen en de gepresteerde diensten worden respectievelijk enkel verkocht, verhuurd of geleverd onder aanvaarding door

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Deze voorwaarden beheersen alle professionele relaties tussen de BVBA BIMATRA en haar contractspartijen, ongeacht of deze specifieke contractspartij een

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Atrado, Atrado Automotive, "Vertaalbureau.brussels" en "Vertaalbureau.gent" zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba.

Atrado, Atrado Automotive, Vertaalbureau.brussels en Vertaalbureau.gent zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba. Algemene voorwaarden Atrado, Atrado Automotive, "Vertaalbureau.brussels" en "Vertaalbureau.gent" zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba. 1. Toepassingsgebied 1.1. Alle opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS Artikel 1: Toepassingsgebied a. Behoudens het uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord van de partijen om ervan af te wijken, zijn de algemene voorwaarden van Vadecas

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL 1. Algemeen Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanvragen van klanten of aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis.

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEPASSINGSGEBIED Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst waarbij Arcotec bw vzw zich verbindt t.o.v. zijn medecontractant. Deze voorwaarden hebben altijd voorrang

Nadere informatie

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden *Dit bedrijf, eiigen aan de natuurlijke persoon Jens Swaenepoel zal hierna verder genoemd worden als Webstudio JNS. 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN Behoudens andersluidende bepalingen zijn alle offertes, interventies en prestaties van AA onderworpen aan het geheel van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

lic A5477 BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013)

lic A5477 BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013) BIJZONDERE REISVOORWAARDEN CLIPPER (versie juni 2013) ARTIKEL 1. ALGEMEEN Het aanvaarden van onze offerten, orderbevestigingen, leveringsnota's, en facturen omvat eveneens de goedkeuring van onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN MIKO PAC NV 1. Algemeen Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn slechts een schriftelijke bevestiging van wat werd overeengekomen bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten, en de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA Artikel 1: Definities 1.1. Onder "Petra" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: Petra Investments N.V., met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Moortelbosstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN 1. Toepassingsgebied 1.1 Alle verkopen, werken en diensten met betrekking tot de levering en installatie van sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen en zwembaden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Studio Cachet

Algemene voorwaarden Studio Cachet Algemene voorwaarden Studio Cachet Offerte, overeenkomst en bevestiging 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

DE UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST

DE UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en diensten van welke aard dan ook tussen IDENTIQ en de opdrachtgever. Afwijkingen

Nadere informatie

The Right Move Algemene Voorwaarden

The Right Move Algemene Voorwaarden The Right Move Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden (hierna: de Voorwaarden ) zijn van toepassing op de diensten (hierna: de Diensten ) verstrekt door de BVBA THE RIGHT

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING. 1. Opdracht

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING. 1. Opdracht ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING 1. Opdracht 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst (hierna genoemd : de Opdracht ) met B.V.o.v.v.B.V.B.A. CLIVE VAN AERDE & PARTNERS

Nadere informatie

!!! Algemene voorwaarden

!!! Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met De Denktank, niettegenstaande strijdige bepalingen vermeld op documenten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met De Computerman, ook al staan er strijdige bepalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitgeverij De Week

Algemene voorwaarden Uitgeverij De Week Algemene voorwaarden Uitgeverij De Week De hiernavolgende bepalingen beheersen de uitvoering van alle opdrachten voor de plaatsing van advertenties in de ruime zin. Andersluidende voorwaarden in advertentieopdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ZSYSTEMS BVBA 1 JANUARI 2018 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Basilieklaan 77 1 3250 Scherpenheuvel België p. 1 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN TOEPASSINGSGEBIED 1.1 In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende bestellingen, contracten, leveringen, producten en diensten, van

Nadere informatie

MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN

MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle professionele relaties tussen de beroepsbeoefenaar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA 1. Toepassingsgebied: Onverminderd de toepassing van eventuele bijzondere voorwaarden die zijn opgenomen in een afzonderlijke schriftelijke overeenkomst, zijn deze algemene

Nadere informatie

NAESSENS BVBA CARROSSERIE- EN GARAGEBENODIGDHEDEN

NAESSENS BVBA CARROSSERIE- EN GARAGEBENODIGDHEDEN Voorwoord Welkom bij N-Products, specialist in carrosserie- en garagebenodigdheden. N-products is verdeler van meer dan 5000 producten zoals slangklemmen, benzineleidingen, klemmen, bouten, moeren, schroeven,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

De opdracht wordt aangevat op de overeengekomen plaats nadat de prijs bij ontvangst van de factuur integraal is betaald.

De opdracht wordt aangevat op de overeengekomen plaats nadat de prijs bij ontvangst van de factuur integraal is betaald. Algemene voorwaarden TinC bvba Esperantolaan 4 3001 Heverlee Leuven KBO: 501.500.292 1. Overeenkomst Elke overeenkomst tussen partijen, onafhankelijk de wijze waarop ze tot stand is gekomen, houdt de uitsluitende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden I.T.M.Y

Algemene voorwaarden I.T.M.Y 1. Gelding. Behoudens schriftelijke andersluidende overeenkomst, vermeld op de voorzijde van deze factuur, leveringsnota, bestelbon of onze offerte, zijn al onze verkopen, leveringen en werken beschouwd

Nadere informatie

Fine Tune Music. Algemene Voorwaarden Fine Tune Music

Fine Tune Music. Algemene Voorwaarden Fine Tune Music Fine Tune Music Algemene Voorwaarden Fine Tune Music 1. Introductie en algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden) wordt verstaan onder: a. Fine Tune Music: een creatief bureau dat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met Convertis bvba, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om:

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om: Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie

1. PTS baseert haar prijzen op de op het moment van de opdrachtbevestiging geldende kostprijzen.

1. PTS baseert haar prijzen op de op het moment van de opdrachtbevestiging geldende kostprijzen. ALGEMENE VOORWAARDEN I ALGEMEEN 1. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende schriftelijke overeenkomst, ondertekend door de afgevaardigd bestuurder van PTS, zullen deze Algemene Verkoops- en Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

A. Algemeen. B. Webdiensten. RIMBIT Brugseweg IEPER 1.1.

A. Algemeen. B. Webdiensten. RIMBIT Brugseweg IEPER 1.1. RIMBIT Brugseweg117 8900 IEPER A. Algemeen 1.1. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de rechtsverhoudingen tussen Rimbit en haar klant naast hetgeen desgevallend gestipuleerd is in de overeenkomst

Nadere informatie

Facturalia Algemene voorwaarden

Facturalia Algemene voorwaarden Facturalia Algemene voorwaarden 1 ALGEMEEN 1.1 DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN REGELEN DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN FURORA EN HAAR GEBRUIKERS VAN (WEB)APPLICATIES. ZE VORMEN SAMEN MET DE BESTELBON, DE FACTUREN,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden:

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Oriental Wines, handelend onder de naam Oriental Wines, gevestigd te Wilgenburg 6 te Sint Willebrord. Onder opdrachtgever wordt verstaan een ieder (natuurlijk

Nadere informatie

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 2. Aanbiedingen, offertes & orderbevestiging Artikel 3. Annulatie van de bestelling

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 2. Aanbiedingen, offertes & orderbevestiging Artikel 3. Annulatie van de bestelling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Redfoxmedia, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op

Nadere informatie

2. Offertes en prijsopgaven - totstandkoming van de overeenkomst

2. Offertes en prijsopgaven - totstandkoming van de overeenkomst Algemene Voorwaarden Verkoper en toepassingsgebied 1.1 THEE MET EEN VERHAAL BVBA met adres te 3200 Aarschot, Gijmelsesteenweg 5 is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE 1. Definities Voor doeleinden van deze algemene voorwaarden inzake dienstverlening en gebruik van de website (de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis: De informatie, knowhow, methodes, technieken, technologieën, vaardigheden, algoritmen, methodieken materialen en intellectuele eigendomsrechten

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n R+S+ Onderwijsadvies.

De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n R+S+ Onderwijsadvies. Algemene Voorwaarden R+S+ Onderwijsadvies Artikel 1 Definities 1.1 Opdrachtnemer De eenmanszaak R+S+ Onderwijsadvies vertegenwoordigd door: JJHR (René) Rensen, van Aldenburglaan 7, 6994 AV De Steeg t.h.o.d.n

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED

ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle professionele relaties tussen de beroepsbeoefenaar en de cliënt. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

(hierna: Algemene Voorwaarden )

(hierna: Algemene Voorwaarden ) (hierna: Algemene Voorwaarden ) 1 1. Algemene Voorwaarden 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes, leveringen en overeenkomsten) tussen

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid en afwijkingen Deze algemene voorwaarden zijn geldig, met uitdrukkelijke uitsluiting van alle algemene voorwaarden van de klant, voor alle aan ons overgemaakte

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Middeljans verstaan Geesje Middeljans- Boekholt, handelend onder de naam Middeljans

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FairMedia.tv (hierna: Algemene Voorwaarden )

Algemene Voorwaarden FairMedia.tv (hierna: Algemene Voorwaarden ) Algemene Voorwaarden FairMedia.tv (hierna: Algemene Voorwaarden ) 1. Algemene Voorwaarden 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes, leveringen

Nadere informatie

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang December 2015 1.1 De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Kinetic NV (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden Duraweb

Algemene verkoopsvoorwaarden Duraweb Algemene verkoopsvoorwaarden Duraweb A. Voorafgaand 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de rechtsverhoudingen tussen Duraweb en haar klant, naast hetgeen desgevallend gestipuleerd is

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, verbintenissen en leveringen, hieronder mede begrepen doch niet beperkt tot verbintenissen tot vervaardiging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019

Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Algemene Voorwaarden Partnerschap 2019 Definities - Stichting OneWorld: Journalistiek platform voor een eerlijke duurzame wereld. Gevestigd in Spring House, De Ruijterkade 128, 1011 AC te Amsterdam. Eigenaar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

HR Advisor Recruitment Specialist

HR Advisor Recruitment Specialist HR Advisor Recruitment Specialist ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen Elke overeenkomst met MOoN komt tot stand onder deze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle algemene voorwaarden van de gebruiker,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016)

Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016) Algemene voorwaarden VOHW (januari 2016) Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met Verderophetweb

Nadere informatie

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W.

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W. 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van voorwaarden van derden, van toepassing op alle overeenkomsten tot het verrichten van diensten, gesloten tussen Bosscha Ongevallenanalyse B.V.

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij Verbrugghe Consulting bevinden, worden er bewaard op risico van de klant.

5.1. Alle goederen die toebehoren aan de klant en zich bij Verbrugghe Consulting bevinden, worden er bewaard op risico van de klant. Algemene voorwaarden Verbrugghe Consulting Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Verbrugghe Consulting, niettegenstaande

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden O omakase bvba, BE 0550.415.909

Algemene verkoopsvoorwaarden O omakase bvba, BE 0550.415.909 Algemene verkoopsvoorwaarden O omakase bvba, BE 0550.415.909 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en diensten van welke

Nadere informatie