Habbekras PAASEDITIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Habbekras PAASEDITIE"

Transcriptie

1 Habbekras PAASEDITIE

2 Dag liefste KSA ertjes, Het werkjaar vliegt voorbij Het is alweer Lente, t zonnetje laat zich beetje bij beetje zien, de Paashaas is al paaseieren komen verstoppen en natuurlijk zijn wij ook volop bezig met de voorbereidingen voor ons jaarlijks eetfestijn! Dit jaar valt het op 13 én 14 april. Dus als jullie nog geen kaarten hebben snel jullie naar de leidsters en misschien hebben wij nog enkele plaatsjes over. Natuurlijk weten jullie het thema nog niet van de oudershow, wij houden dit graag een beetje geheim Maar enkelen onder jullie hebben het waarschijnlijk al kunnen ontcijferen, niet? Voor degene die nog geen enkel idee hebben wil ik wel een tipje geven Het thema is iets wat jullie iedere dag zonder tegenstribbelen doen. Elk kindje, jong én oud. Maar shhhh Ik heb jullie niets verteld hé. Als er kindjes zijn die nu al met enorm veel zenuwen zitten heb ik nog enkele tipjes om jullie stress te overwinnen! 1. Wees op tijd aanwezig in de kleedkamers zodat jullie zich goed kunnen voorbereiden. Onmiddellijk wanneer de leidsters jullie afroepen door de microfoon. 2. Wees stil beneden en maak elkaar niet zenuwachtig. Vanaf dan is het elk voor zich en denken jullie na over het dansje in jullie hoofdjes. 3. Als laatste tip Denk gewoon dat er niemand in de zaal zit! Laat die lach zien en dans gewoon voor je eigen plezier! Wij, de leidsters, volgen deze 3 tipjes ook en ze zullen jullie ook helpen! We kijken er alvast heel erg naar uit om met jullie samen de show te stelen! Veel liefs, Jullie leidsters Freya, Chanti, Lore, Jasmijn, Fien, Lotte, Kelly, Manon, Indra, Zaja en Aline

3 SPAREN JULLIE MEE? De FLAPJESACTIE is opnieuw van start gegaan! Tot en met 31 mei 2018 kunnen jullie massaal de houten flapjes sparen die je op de 1l-flessen Joyvallemelk terugvindt! Per 10 houten flapjes krijgt KSA Wakken gratis 1L Joyvalle op kamp! Spaar dus allemaal mee met ons! De flapjes kan je aan onze leiding afgeven voor of na de activiteiten.

4 MOPJES & RAADSELTJES Waarom vliegen vogels in de winter naar het zuiden? Het is te ver om te lopen! Wat is het toppunt van nieuwsgierigheid? Door het sleutelgat van een glazendeur kijken Een dom blondje gaat naar de winkel om een jachtgeweer te kopen. "Het is voor mijn man" zegt ze. "Heeft hij gezegd welk type?" vraagt de verkoper. "Ben je gek?" zegt ze "Hij weet niet eens dat ik hem ga neerschieten!" Waarom is een aardbei rood? Omdat het zich schaamt voor haar puistjes Jantje zit met zijn moeder in de kerk. En Jantje was misselijk geworden en moest overgeven. Zijn moeder zei: 'Vlug naar buiten jij!'. Dus Jantje naar buiten... 2 seconde later was Jantje al terug in de kerk. Moeder zei: 'Ben je nu al terug?!' 'Ja' zei Jantje 'achteraan de kerk stond er een schaal waarop stond: Voor de zieken' Het is wel in een jaar, maar niet in een eeuw. Steeds in een maand, maar nooit in de week. Wel in een dag, maar niet in een uur. Wat is het? De letter A.

5 RECEPTJE Lieve leden! De lente is officieel in het land en dat moeten we vieren! Ja ja, geen betere manier om dat te doen dan met een smoothie!! Heb jij ook zin in een gezonde, frisse en fruitige smoothie? Lees dan vooral verder: Deze zomerse smoothie maken we met watermeloen, aardbeien en witte druiven. Deze soorten fruiten bevatten zoveel sap dat je helemaal niets anders hoeft toe te voegen. 1) Je snijdt alles in even grote blokjes 2) Je doet het in de blender 3) Je zomersmoothie staat binnen een paar tellen op tafel. 4) Voeg nog eventueel enkele ijsblokjes toe Tip: het is sowieso handig om fruit waar je een smoothie van wil maken van tevoren even in de ijskast te leggen. Een klein uurtje om ze lekker koel te krijgen en dan de blender in. Op die manier krijg je een heerlijk frisse smoothies en heb je geen ijsblokjes nodig.

6 MINIKAMP 2018 Dit jaar gingen we terug op minikamp met de sloebers en springers en alle leidsters. Vrijdagavond brachten de ouders de kindjes naar de nieuwe locatie in Doomkerke, t Haantje. Toen de ouders wegwaren, koos iedereen een bedje en installeerden we ons. Vanaf dan kon het KSA weekend echt beginnen! Dit weekend staken we alle spelletjes in een tovenaarsjasje, het thema dit jaar. Zaterdag scheen het zonnetje de volledige dag, wat het extra leuk maakte. We hadden ook heel veel plaats zowel binnen als buiten om te ravotten, dus daar maakten we ook gretig gebruik van. We hadden ook heel veel geluk met het weer, want het zonnetje scheen vrolijk het hele weekend door. Ook hebben we onze buikjes kunnen vullen met lekker eten dat door de lieve kokjes gemaakt werd! Zaterdagavond was er het tovenaarsfuifje waar iedereen verkleed de beentjes losgooide op de beste hits van het moment! Zondag maakten we de valies en speelden we terug een hele dag spelletjes tot de ouders rond 16u de tovenaartjes terug kwamen ophalen. Iedereen eindigde het weekend moe maar voldaan met een tovenaarsdiploma! Het was weer een topweekend! Tot volgend jaar Doomkerke!

7 SPELLETJES Los onderstaande paasrebus op (de oplossing vind je onderaan deze pagina) Maak jij Meneer Konijn terug volledig? Oplossing rebus: De paashaas is weer in het land, met een mandje in zijn hand. Hij stopt alle eitjes weg, wie niets vinden kan heeft pech.

8 HELP! De Paashaas is even de weg kwijt! Help jij hem terug naar zijn paaseitjes? Zie jij de 6 verschillen?

9 WIST-JE-DATJES Wist je dat we dit jaar een nieuwe traiteur hebben op ons eetfestijn? Spanneeend Wist je dat de simmers op de laatste activiteit (12 mei) s avonds een bar openhouden? Jullie zijn dus allemaal welkom om nog iets te drinken! Wist je dat Freya het eerste semester op Erasmus was in Oostenrijk? We zijn allemaal superblij dat ze terug is! Wist je dat leidster Jasmijn tante is geworden? Onze kok Jolien is namelijk bevallen van een dochtertje, Lara! Wist je dat Zaja, Kelly, Indra, Aline, Lore en Manon stoppen na dit werkjaar? Dat wordt emotioneel op kamp! Vergeet jullie zakdoekjes niet! Wist je dat de jimmers heel goed shotjes kunnen drinken? (zonder alcohol uiteraard) Wist je dat minikamp dit jaar echt suuuuperleuk was? We zijn voor de eerste keer naar Ruiselede geweest en daar hadden we een heel mooi kampgebouw! Wist je dat de leidsters op 17 maart Spelewei een mini grote kuis gehouden hebben? Nu is alles weer proper en fris! Wist je dat Jasmijn, Indra en Rani in dezelfde week verjaren? Dat zijn wel een heleboel feestjes Wist je dat het werkjaar er bijna op zit? Na ons eetfestijn hebben we maar 2 activiteiten meer snif snif MAAR daarna kunnen we natuurlijk beginnen aftellen naar groot kamp!!!

10 KLEURPLAAT

11 BLOG (JASMIJN) Hallo liefste roodkapjes! Als ik de voorbije periode in één woord moet samenvatten, is dat zonder twijfel met het woord DRUK. Er is zo veel te doen en het ene leuke moment volgt vlotjes het andere op. Je hoort me niet klagen, want al is het soms wat lastig om mijn saaie huiswerken tussendoor in te plannen, vind ik het fantastisch dat er allemaal leuke dingen op mij afkomen. avonden van het hele jaar! De voorbije weken hebben we met z n allen hard gewerkt aan onze fuif Tropic Night. En wat heeft het weer geloond! Een zalige nacht in een prachtig versierde zaal met alleen maar mensen die lachen, dansen en plezier hebben. Ook al moeten wij als leiding wat werken tijdens deze avond, blijft Tropic Night één van de leukste Nu Tropic Night voorbij is, kunnen we ons allemaal volop storten op het eetfestijn. Een grappige rode draad uitschrijven en vooral mooie dansjes maken en aanleren aan onze leden, zodat we hopelijk uiteindelijk terug van een prachtige show mogen spreken. Er is nog veel werk aan de winkel! Gelukkig is het nu elke week KSA en kunnen we extra oefenen (en spelletjes spelen) zodat alles tiptop in orde komt. Naast deze twee drukke maar vooral hele leuke KSA-activiteiten, zijn er nog twee extraatjes in mijn leven gekomen: allereerst heb ik onlangs te horen gekregen dat ik volgend jaar voor vier maanden op Erasmus mag naar Bordeaux (jaja ik zal dus ook een semestertje heel ver van de KSA zijn en dus geen leiding kunnen geven). Een Erasmus is een tijdje dat je naar school gaat in een ander land en ik was reuzeblij met deze bestemming. Nu komt vooral de praktische kant kijken, maar ik sta te popelen om eind augustus een semester tussen de wijn, kaas en Franse taal te vertoeven. Nog geen twee dagen na mijn uitslag van de erasmusbestemming, kreeg ik een telefoontje van Pieter (mijn schoonbroer) dat mijn zus Jolien (ex-leiding en kok) bevallen is van een gezond dochtertje Lara. Ons gezin breidt zich uit! Af en toe ga ik mijn kleine nichtje gaan bezoeken en wat groeit ze snel. We hebben er alvast een nieuw lid over zeven jaar bij. Jasmijn

12 WEDSTRIJD Wij zoeken creatieve Roodkapjes! Dat jullie graag tekenen en knutselen, dat weten de leidsters al en daarom schakelen wij jullie in om een mooi voorblad voor onze Habbekras in mei te maken! Neem jullie mooiste kleurpotloden, jullie coolste stiften, jullie felste verf, jullie zotste wasco's... bij de hand en maak een origineel voorblad! Je hoeft zeker geen supertekentalent te zijn, zolang we maar zien dat je je best hebt gedaan en iets leuks hebt proberen te maken, maak je kans om te winnen! Denk aan thema s zoals de lente, KSA, de spelletjes die we spelen, vriendschap We zullen 1 tekening uitpikken die in de Mei-editie op het voorblad komt. De andere tekeningen krijgen een mooi ereplaatsje in de Habbekras zelf! Breng je tekening een van de volgende activiteiten mee (vergeet je naam niet op de achterkant te schrijven) en geef het aan leidster Freya. Als je op zaterdag niet naar de KSA kan komen, kan je je tekening ook inscannen en opsturen naar ksawakken@hotmail.com! Veel succes!

HABBEKRAS Voorbereiding Groot Kamp 2018

HABBEKRAS Voorbereiding Groot Kamp 2018 HABBEKRAS Voorbereiding Groot Kamp 2018 Lieve roodkapjes, Het is bijna zover: GROOT KAMP! Ook dit jaar vertrekken we de eerste dag van de grote vakantie op kamp (van 1 tot 10 juli). En dit jaar gaan we

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

HABBEKRAS PAASEDITIE

HABBEKRAS PAASEDITIE HABBEKRAS PAASEDITIE Inleiding Dag lieve Roodkapjes Na heel lang wachten krijgen jullie opnieuw een reuzeleuke Habbekras. Wie zich verveelt in die lange paasvakantie kan nu een kijkje nemen in ons boekje

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. April-Mei Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie April-Mei Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. We zijn ondertussen al terug aan de laatste

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

Avelgem februari 2018

Avelgem februari 2018 Weekendhopsadeke Avelgem 16 18 februari 2018 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Het is al weer januari, dit betekent voor de leiding

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Weekendhopsadeke Berlare

Weekendhopsadeke Berlare Weekendhopsadeke Berlare 3-5 maart 2017 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Wat heeft het nieuwe jaar allemaal in petto voor onze chiro?

Nadere informatie

Kabouters 3 februari 11 mei

Kabouters 3 februari 11 mei Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA-jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA er

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

HABBEKRAS KERSTEDITIE 2017

HABBEKRAS KERSTEDITIE 2017 HABBEKRAS KERSTEDITIE 2017 Hallo lieve roodkapjes! Wat vliegt de tijd voorbij! Het eerste trimester zit er alweer op en het nieuwe jaar staat voor de deur. Hopelijk hadden jullie allemaal een goed rapport.

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

Vergietpiet & Kwebbelpiet

Vergietpiet & Kwebbelpiet Vergietpiet & Kwebbelpiet Een onvergetelijke Sinterklaasviering Opzet van de show Vergietpiet en Kwebbelpiet brengen een fantastische meeleeftheater voorstelling waarbij ze al snel in de grootste problemen

Nadere informatie

Hutsepotje April 2018

Hutsepotje April 2018 Hutsepotje April 2018 Beste iedereen, Ondertussen in de lente weer in ons land. Tijd voor zon, bloemen, blote benen en PAASEITJES. Want als we denken aan de lente, dan denken we ook aan Pasen. Hopelijk

Nadere informatie

Filipijnen - Flessenactie

Filipijnen - Flessenactie Filipijnen - Flessenactie De kinderen van groep 8 hebben lege flessen ingezameld naar aanleiding van de orkaan op de Filipijnen. Een paar weken terug gingen wij flessen op halen voor de Filepijnen. Toen

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 nummer 5 Lekker op kamp Verzamelactie flapjes Sparen voor Joyvalle EN Appelsientje Het is weer zover! We kunnen opnieuw deelnemen aan de spaaractie

Nadere informatie

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Eten en drinken 4-12 jaar: Tropische ijslolly met watermeloen en kokos Ze moeten een uurtje of 3 minimaal de vriezer in maar daarna: wow dat wordt smullen! Watermeloen gecombineerd met kokosmelk geeft

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2016 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer direct ingevlogen. De kou en regen hield jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog nooit een

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE ZOMER?

KLAAR VOOR DE ZOMER? B E N J I J KLAAR VOOR DE ZOMER? Met deze tips wordt je vakantie nóg leuker! Tip 1 Maak een limonadekraampje Maak je eigen limonade: 1 kop suiker 1 kop water 3 limoenen en 3 citroenen (bruis)water om aan

Nadere informatie

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd.

Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Liefste fans van Chiro Iris, De maand februari die is gepasseerd, Maart is ondertussen gearriveerd. Ook maart wordt een zeer leuke maand, vol toffe chirodingen, Lees eerst onderstaande mededelingen alvorens

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

De paashaas schildert eieren

De paashaas schildert eieren april 2015 vanaf 4 jaar De paashaas schildert eieren tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof De paashaas schildert eieren 1 In rood en groen en geel. Wat maakt hij er weer veel. Refrein: Paashaas, paashaas.

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

ONAF VERHAAL. 1. Waar? Elke leerling trekt een seizoenskaart. Deze kaart zegt in welk seizoen het verhaal van de strip zich zal afspelen.

ONAF VERHAAL. 1. Waar? Elke leerling trekt een seizoenskaart. Deze kaart zegt in welk seizoen het verhaal van de strip zich zal afspelen. ONAF VERHAAL 1. Waar? Elke leerling trekt een seizoenskaart. Deze kaart zegt in welk seizoen het verhaal van de strip zich zal afspelen. De leerlingen kleven de seizoenskaart in het voorziene stripvakje

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

Koekjesverkoop. Hallo beste KSA ertjes

Koekjesverkoop. Hallo beste KSA ertjes KERST-HABBEKRAS 1 Inleiding DAAAAAAAAAAG MIJN LIEFSTE ROODKAPJES!!! Het is ein-de-lijk VAKANTIE!!! Jippie jee olééééé!!! De proefjes zijn achter de rug, we moeten eventjes niet naar school, de sint is

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

VOORWOORD... 3 PRAKTISCHE INFORMATIE... 4 BARMOMENTEN... 6 SPEELHOEKJE... 7 KLEURPLAAT... 7 ZOEK DE VERSCHILLEN... 8 DOOLHOF... 9

VOORWOORD... 3 PRAKTISCHE INFORMATIE... 4 BARMOMENTEN... 6 SPEELHOEKJE... 7 KLEURPLAAT... 7 ZOEK DE VERSCHILLEN... 8 DOOLHOF... 9 Het scoutsblad April 1 Inhoudsopgave VOORWOORD... 3 PRAKTISCHE INFORMATIE... 4 BARMOMENTEN... 6 SPEELHOEKJE... 7 KLEURPLAAT... 7 ZOEK DE VERSCHILLEN... 8 DOOLHOF... 9 MAANDBRIEF KAPOENEN... 10 MAANDBRIEF

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer KLEM Katja en Udo in de schulden Anne-Rose Hermer Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Katja ontmoet Udo Katja is bijna negentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders. Katja werkt in een warenhuis.

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

Krantje maart. Scouts Carpe Diem

Krantje maart. Scouts Carpe Diem Krantje maart Scouts Carpe Diem Wat staat er op de kalender Zondag 11 maart PLANNINGSWEEKEND Dit weekend gooit de hele leidingsgroep nogmaals hun creatieve brein op tafel zodat het kamp een oneindige herinnering

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders Kabouters Liefste kabouters en kabouterouders WE ARE BACK! Als je dit boekje in je handen hebt wilt dat zeggen dat er nieuw KSA-werkjaar voor de deur staat! Voor de meeste is het een blij terugzien en

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 Nummer 4 Belangrijke data - Sint-Fillierstocht 17/04/2017 PAASMAANDAG Begin maar met je botinnen te kuisen en je kuiten in te smeren voor de

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

... Het weer tijd is voor de wist-je. je-datjes. datjes-man/vrouw

... Het weer tijd is voor de wist-je. je-datjes. datjes-man/vrouw ... Het weer tijd is voor de wist-je je-datjes datjes van maart?!... Maart vernoemt is naar de oorlogsgod Mars?!... Ik oorlog niet zo leuk vind?!... Ik wél hou van wafeltjes?!... Dit dan een hele leuke

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Sikamberke Januari 2018

Sikamberke Januari 2018 Sikamberke Januari 2018 Beste ouders en liefste leden, Een nieuw jaar, dus ook een nieuw Sikamberke. In de eerste plaats willen wij jullie natuurlijk allemaal een fantastisch 2018 toewensen, met heel veel

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Paasklok krijgt hulp. Klingel

Paasklok krijgt hulp. Klingel Paasklok krijgt hulp Klingel BIM BAM BOM BIM BAM BOM! De klokken luiden voor de laatste keer. Nee, niet echt voor de laatste keer! Vandaag is het Witte Donderdag, dan vertrekken alle klokken op reis naar

Nadere informatie

Vergietpiet & Kwebbelpiet

Vergietpiet & Kwebbelpiet Vergietpiet & Kwebbelpiet Een onvergetelijke Sinterklaasviering Opzet van de show Vergietpiet en Kwebbelpiet brengen een show met een spannend verhaal waar de kinderen actief bij betrokken worden. Bij

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes,

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

Stellingen facebook. Healthy lifestyle

Stellingen facebook. Healthy lifestyle Healthy lifestyle Healthy lifestyle gaat voor mij niet over wortels eten, superfoods en smoothies drinken. Voor mij is Healthy lifestyle goed eten en genoeg bewegen, maar ook over jezelf goed voelen. Natuurlijk

Nadere informatie

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo

t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - Tongerlo t Fikske Bonte dagen 2018 Chiro Rafiki doorheen de jaren 28 april 19u30 29 april - 14u @PZ Tongerlo Inhoud Þ Bonte dagen Þ Een terugblik Þ Algemene info Þ Recreatie Þ Agenda Bonte dagen Bijna is het weer

Nadere informatie

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE

INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE INDIEN U HET LIDGELD NOG NIET HEEFT OVERGEBRACHT, GELIEVE DAN ZO SNEL MOGELIJK 40 EURO TE BETALEN OP HET REKENINGNUMMER BE93 9730 0252 5367. NIET BETAALD = NIET VERZEKERD! Wist je dat. - Het deze maand

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes!

Wij sparen ook dit jaar de rode flapjes! Agenda: 7-11/07: Kapoenenkamp 21-31/07: Kamp Tak van dienst: 23/05: Kabouters (Verkenners doen de opening) 30/05: Welpen (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2014-2015 Redactie: Eline Debrock

Nadere informatie

Thema hatsjoe Kleine Puk wat is er nou... 4 Au! Mijn vinger doet zeer... 4 Dag dokter... 5 Kortjakje... 5 Waar heb je pijn?...

Thema hatsjoe Kleine Puk wat is er nou... 4 Au! Mijn vinger doet zeer... 4 Dag dokter... 5 Kortjakje... 5 Waar heb je pijn?... 1 Inhoud Thema Lente... 3 Goedemorgen...... 3 Hallo...... 3 De wielen van de bus... 3 Op een houten bruggetje... 4 Heb je al gezien het is lente... 4 Liedje over twee hazen:... 4 Bolletjes:... 4 Een koetje

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken )

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) Scoutsboekje 4 (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) VOORWOORD Het is weer zover! Het laatste boekje van het jaar (en nu moeten jullie wenen omdat het bijna gedaan

Nadere informatie

JRKRANT Januari Februari 2017

JRKRANT Januari Februari 2017 JRKRANT Januari Februari 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 De Benjamins hebben op vrijdag 13 januari een schimmenspel gespeeld. Met 8

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE FEBRUARI België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Hallo allemaal, Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de. We

Nadere informatie

24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend!

24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend! Hou je agenda maar al klaar... 24 januari info-avond de ouders van de bengels, jippers, joro s en knim zijn na de ronde welkom voor meer informatie over het weekend! 20 21 22 februari weekend 28 februari

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie