14-daagse rondreis Bali & Java *****

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "14-daagse rondreis Bali & Java *****"

Transcriptie

1 14-daagse rondreis Bali & Java ***** Beleef met Het Nieuwsblad en Selectair een unieke rondreis door de twee meest fascinerende eilanden van Indonesië: Java en Bali. We sluiten deze rondreis af met enkele dagen rust aan één van de mooiste Balinese stranden. 10 dagen rondreis doorheen Indonesië met alle trekpleisters van Java en Bali (o.a.borobudur, Ubud, Tempels van Prambanan en Tanah Lot) 4 dagen strandvakantie op Benoa in Grand Aston Bali Resort***** Heen- en terugvlucht vanuit Zaventem Verblijf in 4-sterren en 5-sterren hotels Incl. maaltijden: 12 x ontbijt, 8 x middagmaal, 6 x avondmaal Nederlandstalige reisbegeleiding U vertrekt zorgeloos op vakantie want uw reis is tot in de puntjes georganiseerd U reist in een kleine groep van maximum 30 reizigers per groep Afreisdata: 11/09, 25/09, 23/10 of 27/11/2015

2 Dag 1: Brussel Jakarta Afspraak 3 uur voor vertrek van de vlucht op de luchthaven van Brussel, Zaventem. Inchecken vlucht Qatar Airways. Vlucht naar Jakarta via Doha (Brussel-Doha +/-6u15min; Doha-Jakarta +/- 8u40min). Dag 2: Jakarta - Bandung Incl. avondmaal Aankomst op de luchthaven van Jakarta. Na de douaneformaliteiten volgt de ontmoeting met uw lokale, Nederlandstalige reisleid(st)er. We verlaten al snel de drukte van de hoofdstad Jakarta en gaan naar Bandung, vroeger het Parijs van het Verre Oosten genoemd. Aankomst in het 4-sterren hotel Jayakarta en vrije tijd. s Avonds heerlijk welkomstdiner in het hotel. Briefing over de komende reis tijdens het avondmaal.

3 Dag 3: Bandung Incl. ontbijt + middagmaal Ontbijtbuffet in het hotel. Vandaag beginnen we met het bezoek aan de fruitmarkt van Lembang. Nadien gaan we naar de nog actieve vulkaan Tangkuban Perahu, waar u kan wandelen op de kraterrand. Bezoek aan de heetwaterbronnen van Ciater.Tip:Neem uw zwemgerief mee want de zwavelhoudende waters zijn ideaal om van de jetlag af te geraken. Middagmaal in een lokaal restaurant. Terugkeer naar Bandung. Hier heerst een aangenaam en redelijk koel klimaat. Bandung is bekend als bloemenstad. Tijdens het Hollandse koloniale tijdperk was dit een favoriete vestingplaats voor de gestationeerde Hollanders. Uit die tijd zijn nog vele schitterende art-deco gebouwen en lanen terug te vinden. De vrouwen van Bandung worden door hun lichte huidskleur en soms westerse vormen door de Indonesiërs als de mooiste vrouwen van het land beschouwd. In de namiddag brengen we een bezoek aan de befaamde Angklung Muziekschool Udjo, waar we een repetitie van het Anklung Orkest door schoolkinderen van alle leeftijden kunnen aanschouwen. Hierna gaan we terug naar het hotel. Vrije avond om te genieten van deze bruisende stad met aantrekkelijke winkelmogelijkheden in de gekende jeans street.

4 Dag 4: Bandung - Yogjakarta Incl. ontbijt + middagmaal Vandaag wordt u vroeg gewekt. Na een beperkt vroege vogel ontbijt in het hotel wordt u naar het treinstation van Bandung gebracht. Vandaar vertrekt u, onder begeleiding van uw reisleid(st)er, voor een schitterende en onvergetelijke treinreis dwars door Java. U reist langs rijstterrassen en kleine dorpjes naar de culturele hoofdstad van Java, Yogjakarta, in de volksmond kort Jogja genoemd. Lichte picknick lunch (box) aan boord. De treinrit duurt circa 7 uur, maar u zal zich geen seconde vervelen. Na aankomst checken we in bij het nagelnieuwe hotel Gallery Prawirotaman ****, gelegen in een rustige maar gezellige wijk met verschillende leuke restaurantjes in de buurt. Een uitstekende plaats om zelf op verkenning te gaan! Dag 5: Yogjakarta Incl. ontbijt + middagmaal + avondmaal Hoogtepunt van deze dag is ongetwijfeld het bezoek aan de wereldberoemde Borobudur, één van de meest indrukwekkende Boeddhistische tempels in de wereld. Deze tempel is gelegen in een groene jungleachtige omgeving aan de voet van de Merapi vulkaan, Indonesië s meest actieve vulkaan. De Borobudur is gebouwd in de periode als een grote stoepa. De basis van deze stoepa is 123 bij 123 meter. De stoepa heeft negen etages; de onderste zes zijn vierkant, de bovenste drie rond. Deze etages vertegenwoordigen de boeddhistische kosmos. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa's, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stoepa. De grote stoepa staat symbool voor het Nirwana. De kleine stoepa's vertegenwoordigen van onder naar boven de weg die een boeddhist moet afleggen om uiteindelijk in het Nirvana te worden opgenomen. De Borobudur is door de Unesco als cultureel erfgoed erkend. U hebt ruim de tijd om onder begeleiding van een lokale gids dit indrukwekkend monument te bezoeken. Nadien wordt er nog een bezoekje gebracht aan de nabij gelegen tempel van Mendut. We bezoeken de kraton, een schitterend voorbeeld van prinselijke architectuur. Hierna volgt de wijk van de handwerklieden in Kota Gede, met een lokaal batik-en zilverfabriekje. We maken een kort tripje per becak of fietstaxi naar de lokale vogel- en dierenmarkt, een belevenis! Vanavond genieten we van een diner en de befaamde Ramayana Dansen. In een openlucht theater wordt een schitterend historisch schouwspel met prachtige kostuums opgevoerd, onder begeleiding van een groot gamelan (gong) orkest. Dit met een lekker en uitgebreid Indonesisch diner.

5 Dag 6: Yogjakarta-Bali Ubud Incl. ontbijt + middagmaal + avondmaal In de voormiddag bezoeken we de befaamde en indrukwekkende Prambanan Hindoe tempels, het grootste Hindoe-Javaanse tempel complex in Indonesië, een Unesco Werelderfgoed site. In de latere namiddag transfer naar luchthaven en vlucht naar Bali (1 uur vliegen. Op Bali is het 1 uur later dan op Java). Aankomst op Bali en transfer naar Ubud, gelegen in het centrum van Bali. We overnachten in het prachtige en authentieke 4-sterren hotel Alaya Ubud Resort. Avondmaal in hotel.

6 Dag 7: Ubud Incl. ontbijt + middagmaal Ubud is in feite het ware Bali, het Bali van de tempels en koningen. In de ochtend is het gebruikelijk om mensen te zien op weg naar de tempels om offers te brengen. Een uitstekend moment voor foto opnames. We zien en leren veel onderweg over het dagelijkse leven van de Balinezen, we rijden door lokale dorpjes, rijstvelden en natuurschoon. We lunchen in Kintamani, met een prachtig uitzicht op de nog actieve Batur Vulkaan. In de namiddag bezoeken we Besakih, bekend als de 'Moeder Tempel' van Bali. Gelegen op de westelijke hellingen van Mount Agung, de hoogste vulkaan op Bali (2567 m). We eindigen in Tampaksiring in de Tempel van het Heilige Water bekend als Tirta Empul. Dit is een van de meest authentieke tempels van Bali waar de gelovigen komen drinken en zich baden in het heilige water voor purificatie. Vrije avond en vrij diner. Een uitstekende plaats is het populaire Café des Artistes van de Vlaamse Chef en gastheer Rudy Kerremans. Dag 8: Ubud-Palasari Incl. ontbijt + middagmaal + avondmaal Vertrek voor een zeer mooie dag naar Noord en West Bali. We rijden naar Bedugul in Centraal Bali, waar we halt houden aan het mooie bergmeer Lake Bratan, met haar schattige Ulun Danu tempel. We rijden dan verder naar het Vihara Buddha klooster. Aankomst in ons resort Taman Wana**** aan de rand van het duizend jaar oerwoud van het West Bali Nationaal Park. Dit is een van de weinig plaatsen van het eiland waar de natuur heer en meester is. Diner in het hotel

7 Dag 9: Palasari Incl. ontbijt + middagmaal + avondmaal Vandaag staat ons een bijzondere dag te wachten. We gaan op ontdekking in het authentieke Bali zoals het bijna steeds geweest is. Dit gebied is immers voor het massatoerisme nog onontdekt gebied. Zie en leer hoe de bevolking haar dagdagelijkse dag doorbrengt. We bezoeken enkele dorpjes en een typische lokale markt, waar uw gids u wegwijs zal maken in vreemde soorten fruit, groenten en specerijen. Nadien bezoeken we een dansschool voor Balinese kinderen. Een niet te vergeten ervaring. In de namiddag gaat u per minibus diep in het Nationale Park van Bali, waar u het dierenrijk kan bewonderen (met o.a. de grote zwarte langstaart, die een bad neemt in de natuurlijke poelen). We genieten van de prachtige natuur, ver van de platgetreden paden van Bali. Na de terugkeer in het hotel bent u tijdens een heerlijk diner, getuige van een unieke Balinese belevenis die maar door weinig andere buitenlandse toeristen ooit werd ervaren. Na het diner in de schitterende exotische tuinen van het resort, wordt, exclusief voor Het Nieuwsblad, door de lokale bevolking een dans en muziekavond georganiseerd. Balinese dansen zijn wereldberoemd en onder begeleiding van de meeslepende ritmes van een volwaardig Jegog ensemble ( een Jegog ensemble is een orkest bestaande uit instrumenten van bamboe). De Joged Bumbung, welke u op deze wonderlijke avond te zien krijgt, is een erotische geladen verleidingsdans. Deze dans zal u zelden te zien krijgen in de hotels of theaters in de toeristische centra.

8 Dag 10: Palasari-Benoa Incl. ontbijt + middagmaal Na het ontbijt verlaten we deze oase van rust en gaan we verder richting de bruisende stranden van Zuid-Bali. We rijden dwars door het hart van Bali. Onze eerste stop is de erg fotogenieke Bunut Bolong Boom. Deze heilige en unieke vijgenboom in Jambrana heeft wortels die de weg naar Buleleng volledig overdekken en zo een tunnel vormen. Daarna rijden we naar het noorden om de spectaculaire watervallen van Munduk te bezichtigen waar even kan gezwommen worden. Hierna gaan we naar de rijsterrassen van Jatiluwih. Ze zijn niet alleen erg indrukwekkend maar leren ons veel over de manier van leven van de Balinesen en hun agrarische kennis. De subak, ofwel het gemeenschappelijk beheer van kanalen en bronnen is nu ook als Unesco Wereld erfgoed erkend. De vulkanische bodem, het overvloedig water en tropische klimaat zorgen ervoor dat er tot 3 rijstoogsten per jaar zijn. Verbluffend mooi! Ons laatste bezoek, voor we naar het strandresort gaan, is aan Bali s meest iconische en gefotografeerde tempel, de gekende zee tempel Tanah Lot. Check-in in het Grand Aston Bali Resort***** op Benoa Dag 11: Benoa Incl. ontbijt Vrije dag om heerlijk te genieten van het resort en alle faciliteiten van het schitterende 5- sterren hotel Grand Aston Bali Resort.

9 Dag 12: Benoa Incl. ontbijt + avondmaal In de loop van de namiddag gaan we de Uluwatu Tempel bezoeken. Deze tempel is indrukwekkend gebouwd op de kliffen van het uiterste zuiden van Bali, met een spectaculair zicht op de oceaan. Tijdens de zonsondergang zijn we getuige van de Kecak trance dans, die in de tempel opgevoerd wordt. Nadien rijden we naar het strand van Jimbaran, waar we met de voeten in het zand genieten van een zeevruchten afscheidsdiner. Dag 13: Benoa - Terugvlucht Incl. ontbijt + avondmaal Vrije dag om heerlijk te genieten van de het resort en alle faciliteiten. Transfer naar de luchthaven van Bali en retourvlucht met Qatar Airways naar Brussel (via Doha). Avondmaal tijdens de vlucht. Dag 14: Aankomst in Brussel Vertrekdatum 11 september 2015 (van 11/9 tem 24/9/2015) Vertrekdatum 25 september 2015 ( van 25/9 tem 8/10/2015) Vertrekdatum 23 oktober 2015 ( van 23/10 tem 5/11/2015) Vertrekdatum 27 november 2015 ( van 27/11 tem 10/12/2015) 2619 p.p. op basis van een verblijf in tweepersoonskamer. Single toeslag: Beperkte plaatsen! Slechts 30 personen per afreisdatum

10 Inbegrepen maaltijden: 12 x ontbijt, 8 x middagmaal, 6 x avondmaal. Heen- en terugvlucht met Qatar Airways (of gelijkwaardig) in economy class vanuit Brussel. Luchthaventaksen en fuel toeslag aan 222/pers (van toepassing op 01/10/14) Transfer luchthaven-hotel-luchthaven en de verplaatsingen beschreven in het programma Logies op basis van tweepersoonskamer + maaltijden + uitstappen zoals vermeld in het programma Het vervoer van de bagage beperkt tot het maximumgewicht aangegeven door de luchtvaartmaatschappij. De luchthaventaksen De B.T.W Bijdrage tot het Garantiefonds Reizen Bijstand van onze lokale Nederlandstalige gids ter plaatse (behalve aan het strandetappe). Visum ter plaatse te betalen bij de aankomst (35 USD/pers van toepassing op 01/10/14) De taksen ter plaatse te betalen (+/- 25 USD/pers van toepassing op 01/10/14) Een reisverzekering: (kan bij reservatie bijgeboekt worden 6% van reissom) Extra dranken en maaltijden niet voorzien in het programma De kosten van een eventuele kruier De fooien van gids en chauffeur De persoonlijke uitgaven De niet-voorziene transportkosten,... Uw internationale reispas: om naar Indonesië te reizen heeft u een internationale reispas nodig. Die kunt u best tijdig aanvragen op het gemeentehuis. De reispas moet nog 6 maanden geldig zijn bij het vertrek.

14-daagse rondreis Bali & Java *****

14-daagse rondreis Bali & Java ***** 14-daagse rondreis Bali & Java ***** Beleef met Het Nieuwsblad en Selectair een unieke rondreis door de twee meest fascinerende eilanden van Indonesië: Java en Bali. We sluiten deze rondreis af met enkele

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN INDONESIË Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016 Exclusieve rondreis op de eilanden Java en Bali. Beide eilanden spreken tot ieders verbeelding, en dat

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Dag 1 Amsterdam Jakarta Vertrek vanaf Schiphol met de vlucht van KLM naar Jakarta. Dag 2 Jakarta Aankomst op Sukarno Hatta de luchthaven

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI!

PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI! PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI! Vertrek met De Blauwe Vogel op ontdekking richting de Indonesische eilanden Java & Bali. Tijdens

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Australië de hoogtepunten

Australië de hoogtepunten AUSTRALIË Australië de hoogtepunten Privé rondreis Kant-en-Klaar - 21 dagen / 17 nachten REF: 299 REISBESCHRIJVING Sydney - Blue Mountains - Alice Springs - Kings Canyon - Ayers Rock - Port Douglas - Great

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

EXCURSIES NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd :

EXCURSIES NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd : EXCURSIES 2017 NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd : 08.30 17.00 Eerst gaat u naar de prachtige omgeving van Pupuan en Antosari. Het ochtendgloren is ideaal voor het nemen van foto s van deze prachtige rijstterrassen.

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 Pauwels Travel Events Pagina 1 16-9-2013 Transportvoorstel: Heen op maandag 7 april 2014: SQ 323 Amsterdam-Singapore 11u15-#05u50

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker

PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker VU : Axis Travel PUUR ONTSPANNEN YOGA REIZEN olv Hilde De Baerdemaeker Yoga Trips Verwen je hoofd en je lijf met een yoga-vakantie op een ideale droomlocatie. Toen ik 8 jaar geleden zwanger was en last

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN vanaf 1497 Een Luxe city trip, de ontdekking van een trendy stad,de Everglades, gecombineerd met KEY WEST New-York The city that never sleeps Een city trip van 4 dagen /de 3

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie