Frans Polynesië 01/12/ /12/2014 Tahiti Tourisme en Glenaki

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Frans Polynesië 01/12/2014 12/12/2014 Tahiti Tourisme en Glenaki"

Transcriptie

1 Frans Polynesië 01/12/ /12/2014 Tahiti Tourisme en Glenaki Formaliteiten: Internationaal reispaspoort ESTA voor transit in Los Angeles indien u met Air Tahiti Nui reist of met andere maatschappij overstap maakt in USA Taal: Frans Tahitiaans Gezondheid: Geen inentingen vereist Voorzie voldoende muggenmelk, zeker in bepaalde reisperiodes! Elektriciteit: 110/220V Europese stekkers In de meeste hotels voldoende stopcontacten beschikbaar Klimaat: Tropisch klimaat: warm en zonnig, met wat afkoeling door passaatwinden. Het droge seizoen loopt ongeveer van mei tot oktober met temperaturen van +/- 26 C en regenseizoen loopt van november tot april met een gemiddelde temperatuur van +/- 30 C. De meeste neerslag van einde december tot april. De Markiezen genieten bijna het hele jaar door van een relatief constant subtropisch klimaat van +/- 27 C. Orkanen: een groot deel van Frans Polynesië ligt in een gebied waar orkanen, tropische stormen en depressies voor kunnen komen. Het orkaanseizoen begint hier eind oktober en duurt tot en met juni. Gedurende het orkaanseizoen bestaat er voor alle eilanden met uitzondering van de Markiezen kans op orkanen of slecht weer vanwege tropische depressies in de directe nabijheid. Tijdsverschil: -12u (in de winter -11u) Lokale munt:

2 Franc Pacific = 1 EURO = 119,33 XPF Je kan nagenoeg overal met creditcard betalen, zeker in de hotels. In Papeete kan je aan de betaalautomaten euro omwisselen in franc pacific of je kan met jouw betaalkaart geld afhalen. Voedsel, drank, alcohol: Hou er rekening mee dat ze nagenoeg alles moeten invoeren dus niet echt goedkoop. Aanraders zijn de gerechten met rauwe vis die heerlijk gekruid worden en fris smaken bij het tropische weer. Veel gerechten met de vanille ter plaatse, wel speciale smaak waar je van moet houden. Maar zeker proeven. Je kan overal ook heerlijke sapjes drinken, vaak ook ananassap van ter plaatse. Heel veel fruit te krijgen, bijvoorbeeld ook op de markt op Papeete. Alcohol is duurder daar het ingevoerd moet worden. Ligging: Frans Polynesië is een Frans overzees land in de zuidelijke Stille Oceaan. Het bestaat uit vijf eilandgroepen: De genootschtapseilnden of Society eilanden met bekendste eiland Tahiti waar in Papeete internationale vluchten toekomen, de Tuamotu eilanden, de Markiezen, de Gambiereilanden en de Austral eilanden. Frans-Polynesië bestaat in het totaal uit 128 eilanden. De hoofdstad is Papeete gelegen op Tahiti. De eilanden hebben een totale landoppervlakte van km² verspreid over km² oceaan Om een idee te geven, alle eilanden samen hebben min of meer de grootte van Europa. 3 à 4u vliegen tussen Tahiti en de Markiezen Air Tahiti voor vluchten ter plekke in vergelijking met de Europakaart: Tahiti = Parijs Markiezen = Scandinavië Tuamotu = Griekenland Austral eilanden = Zuid Frankrijk, Noord Spanje Praktische info: Verbindingen tussen de verschillende eilanden worden uitgevoerd met kleine toestellen. De vluchten worden uitgevoerd met 48 à 56 plaatsen, check-in 1u voor vertrek. Handbagage zeker beperken, officieel 3kg, bagage mag 20kg zijn indien de internationale vlucht ook via hen voorzien is (wel maximaal 150cm). Uiteraard heb je op deze bestemmingen geen formele kleding nodig dus wel haalbaar. De eilanden zijn heel divers omdat ze zover uit elkaar liggen: Markiezen: hoge vulkanische eilanden (vergelijkbaar met Schotland van uitzicht) Society eilanden: oudere eilanden, de berg is weggezakt in zee en je hebt een rif met lagune Tuamotu eilanden: zijn vlak, vulkaan is weg, alleen lagune en rif met idyllische stranden

3 Verkoopsargumenten voor Frans Polynesië: Once in a lifetime Het is divers, een bestemming op zich Andere cultuur Vriendelijke bevolking Prachtige natuur Ons reisprogramma: Maandag 1 december: Vertrek met Air Tahiti Nui vanuit Parijs CDG naar Papeete via Los Angeles. Parijs CDG gemakkelijk te bereiken met TGV vanuit Brussel-Zuid of Lille Je komt aan op -1, neem gewoon de roltrap naar boven en je komt onmiddellijk in de juiste terminal voor vertrek naar Papeete.

4 Air Tahiti Nui brengt je echt in de sfeer van goed weer met hun azuurblauwe kleurtjes, maaltijden aan boord zijn best wel verzorgd en service aan boord is heel vriendelijk. Beenruimte in economy valt eigenlijk nog wel mee. Vlucht tot LA duurt ongeveer 12 uur en daar heb je dan 2u tijd om douane te passeren met handbagage (valies zelf blijft in toestel, maar je moet wel zelf douane passeren met jouw handbagage, ondertussen wordt toestel gepoetst voor de volgende vlucht en is er wissel van boordpersoneel). Controle kan wel wat tijd in beslag nemen dus je hebt die 2u toch zeker nodig, veel vrije tijd rest er niet. Aansluitend volgt dan de vlucht van ongeveer 8u naar Papeete. Dinsdag 2 december 2014 Aankomst op de luchthaven van Tahiti in de vroege ochtend.

5 Bij aankomst kom je al onmiddellijk in de sfeer van het land, je krijgt er een mooie bloemenkrans. Dit is echt geen gedoe voor toeristen alleen, je ziet ook de eilandbewoners die hun familie opwachten met deze bloemenkransen. Ook op de andere eilanden krijg je meestal deze begroeting.

6 Wij brachten er na aankomst een bezoek aan hotel Le Meridien Tahiti en konden er gebruik maken van hun transitkamers voor een verkwikkende douche en aansluitend ontbijt. Het hotel is niet te ver van de luchthaven gelegen (+/- 15minuten) en dus ideaal voor wie hier 1 ste nacht of laatste nacht op Tahiti wil verblijven. Het is wel eerder een zakelijk hotel dus nog niet echt een vakantieverblijf. Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van alle comfort, ontbijt was ook uitgebreid met alles erop en eraan. Ze hebben er ook waterbungalows maar ik zou aanraden dit te houden voor de andere eilanden. Het centrum van Papeete is ongeveer 20 minuten rijden. Aanrader is zeker om net zoals wij in de namiddag ineens de overtocht naar Moorea te nemen en daar ineens jouw vakantie te beginnen. We bezochten ook nog het Manava Suite Resort Tahiti Dit hotel ligt nog iets dichter richting luchthaven, +/- 13 minuten en ligt op een 15min van het centrum van Papeete. Dit hotel is eenvoudiger dan Le Meridien maar zeker ook heel netjes en voor kort verblijf een goede keuze. Hier verblijven ook mensen die voor langere periode op Tahiti moeten of willen verblijven omdat het hotel ook studio s heeft met kleine keuken.

7 Na ons bezoek aan het hotel zijn we tot aan de havenkade van Papeete gebracht, waar ook het kantoor van de toeristische dienst gelegen is. Korte kennismaking met Mevr Manoa Estall die onze reis in elkaar gestoken heeft en blitsbezoek aan hun kantoren. Vervolgens hadden we vrije tijd voor wisselen van geld, dit kan heel eenvoudig aan de automaten. Je kan geld afhalen met creditkaart of je kan euro s wisselen in franc pacific (let op in bankkantoor zelf rekenen ze kosten, aan automaat voordeliger). Verder heb je hier nog wat winkeltjes (o.a. apotheek voor muggenmelk, kleine supermarktjes en uiteraard ook parelwinkels) en de overdekte markt van Papeete. Het centrum is niet immens maar je kan er alles vinden wat je nodig hebt en je merkt er onmiddellijk hoe vriendelijk de bevolking is. En wie graag een afspraak wil maken voor het zetten van de gekende tatoeages kan hier ook zeker terecht. Het is een gewoonte bij de eilandbewoners één tatoeage of meer te hebben, hun ganse levensloop wordt op hun lichaam getoond. Wat kan je verwachten van het centrum van Papeete:

8 Na ons bezoek aan Papeete was het tijd voor een lichte lunch bij Te Va a Tere, op de 1 ste etage van het havengebouw met zicht op de zee. Onze eerste kennismaking met Poisson Cru, heerlijke rauwe vis met frisse groenten, lait de coco en limoensmaakje

9 Van hieruit stappen we op de Catamaran Terevau die ons in korte tijd naar Moorea zal brengen. Terwijl we al volop zicht hebben op Moorea blijft Tahiti ook nog in zicht. Wij hadden een rustige zee, maar naar het schijnt kan het van tijd tot tijd ook echt wel ruwe overtocht zijn, echt oceaangevoel dus. Hou er ook rekening mee dat in sommige gevallen in uw airpass de vlucht Tahiti Moorea ineens inbegrepen is. Het is echter ook heel tof met de catamaran te gaan, veel wind maar zalig na zo n lange vlucht. Zicht op Tahiti : En reeds Moorea in het oog:

10 Bij aankomst transfer naar Moorea Pearl Resort & Spa voor hotelbezoek. Pearl is een Frans Polynesische groep met een meer authentieke inrichting en bouwstijl en dak. Je ziet ook dadelijk de bloemetjes op het bed om een warm welkom te wensen aan hun gasten. Dit komt ook in alle andere hotels terug: Je hebt hier zowel kamers in de tuin met een kleine pool als waterbungalows. TIP: Denk er eventueel aan klanten op Moorea een waterbungalow aan te raden ipv op Bora Bora, het koraalrif is hier beter en vaak een kleinere hoeveelheid waterbungalows waardoor het zicht ook veel mooier zal zijn.

11 Misschien zijn de Pearl hotels niet de méést luxueuze maar er hangt telkens wel een heel aangename sfeer en met de lokale bouwstijl voor de kamers voel je je nog meer thuis in Frans Polynesië. Na ons bezoek transfer naar Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa waar we zullen verblijven voor 2 nachten. Bij aankomst krijgen we onmiddellijk onze waterbungalows toegewezen en stappen vanuit ons terras nog in het heerlijke water voor een zwembeurt tussen de vele visjes rondom ons. En daarna is het nog genieten van een zonsondergang en de VA A (boot met roeiers, één van de favoriete lokale sporten) die voor de piloti passeert.

12 s Avonds krijgen we nog een heerlijk diner in de Hilton en gaan tijdig slapen om zo snel mogelijk aan het grote uurverschil van 11u te wennen. Woensdag 3 december Na een vroeg ontbijt gaan we aan boord van de Dream Yacht Charter voor een tocht langs de kust van Moorea. Deze catamaran biedt slaapplaats aan wel een 8-tal mensen en is ideaal voor wie een aantal eilanden wil verkennen zonder tussenvluchten en telkens een ander hotel. Tijdens deze tocht maken we ook met een kleiner bootje nog uitstap naar een stukje van de lagune waar we kunnen genieten van het heerlijk warme zeewater en onze 1 ste ontmoeting met roggen in open zee. We hebben hen ook kunnen aaien en ze komen echt rondom de mensen zwemmen.

13 Na een fikse regenbui werden we dan terug afgezet aan de kade van waar we naar hotel Intercontinental Moorea Resort and Spa gereden werden voor een korte wandeling door hun tuin naar het Moorea Dolphin Center voor onze dolphin encounter Helaas geen tijd voor bezoek aan de kamers, hotel is zeker de moeite maar tijdens de weekends wel drukker omdat de lokale bevolking hier ook komt logeren en ook meer bezoekers in hotel omwille van het Dolphin Center. Let op Dolphin Center wel vooraf boeken als u dit wil doen want het betreft een beperkt aantal personen per uur. Namiddag zijn we dan nog langs paar kleinere lodges en hotels gereden, er zijn er hier en daar echt wel toffe bij maar veel minder gevraagd bij Belgisch publiek. Er logeren hier en daar wel Fransen voor paar maanden in deze lodges. Avondmaal in het hotel waar we ook nog voor de 1 ste maal genieten van een traditioneel dansfestijn en vuurspektakel. Hilton Moorea heeft beslist heel wat te bieden, mooi strand, mooie kamers; goede spa en de deluxe garden bungalows met zwembad zijn zeker ook de moeite. Donderdag 4 december Na het ontbijt nog even langs een lokale lodge voor bezoekje en dan worden we terug naar de haven gebracht voor onze overtocht naar Tahiti.

14 Tijdens de voormiddag maken we daar een safari met 4x4 in het binnenland en je merkt dan ook dat Tahiti zelf ook nog wel iets anders te bieden heeft dan Papeete alleen. Na onze picknick met een krokant stokbroodje worden we terug aan de luchthaven Tahiti Faa a afgezet voor onze vlucht naar de volgende bestemming: Raiatea.

15 De vluchten tussen de verschillende eilanden verlopen heel vlot, in Tahiti is er telkens nog een veiligheidscontrole maar eens je vluchten tussen de verschillende eilanden moet nemen verloopt alles nog veel informeler. Voor het ophalen van onze bagage wachten we aan de rolluik en eens die opengaat kan je onmiddellijk jouw valies in ontvangst nemen. Na een kort bezoek aan het eenvoudige Sunset Beach Motel zetten we onze tocht verder naar Hotel Raiatea Lodge. Hier worden we hartelijk ontvangen door de hoteleigenaar, krijgen een korte rondleiding en kunnen dan nog wat ontspannen op onze kamer. Kamers zijn hier misschien minder luxueus dan op de sjiekere bestemmingen Bora Bora en Moorea maar de hartelijke ontvangst, het personeel, de eigenaars en het heerlijke eten van de chef afkomstig uit Bretagne maken dit voor mij toch één van de memorabele ogenblikken van deze studiereis. Mijn kamer is ook weer helemaal versierd met bloemen: Vrijdag 5 december Na een heerlijke nachtrust trekken we na het ontbijt langs het leuke Opoa Beach hotel en een lokaal pension naar de archeologische site van Marea Taputapuatea waar onze chauffeur gids meer uitleg geeft over deze site.

16 Hierna passeren we nog even langs het centrum van Raiatea en worden dan opgewacht door Faaroa Tours voor onze excursie door de lagune met picnic op een motu met onze voeten in het water Na onze picknick en ontdekkingstocht op de motu worden we rechtstreeks afgezet bij onze volgende bestemming, Taha a Island waar we zullen logeren in het Relais & Châteaux Le Taha a Island Resort & Spa. Uiteraard krijgen we hier ook een uitgebreide rondleiding en worden we naar onze piloti gebracht voor het logement van deze nacht:

17 Een ontspannen duik in het water en een frisse cocktail zorgen ervoor dat we s avonds ook weer kunnen genieten van het heerlijk diner dat we aangeboden kregen. Zaterdag 6 december Een goed ontbijt zorgt ervoor dat we weer verder op pad kunnen. Vandaag bezoeken we naast een lokaal pension ook nog een Pearl Farm waar ze ons uitleggen hoe die parels nu effectief tot stand komen en vervolgen onze tocht naar La Vallée de la Vanille om te achterhalen waar ze al die vanille vandaan halen. We worden van hieruit opnieuw opgehaald voor een picknick op een motu van waaruit we rechtstreeks naar de luchthaven vertrekken voor onze vlucht naar Bora Bora.

18 Bij onze aankomst op de luchthaven, deze ligt op een motu worden we opgewacht door de boot van St Regis die ons naar hun hotel op een andere motu zal brengen, tegen dan ligt het hoofdeiland van Bora Bora al in het donker voor ons:

19 We genieten nog van het avondmaal en gaan hier ook vroeg slapen. Hou er rekening mee dat de restaurants en bars vrij vroeg gesloten zijn. Heel wat mensen zijn hier immers op huwelijksreis en trekken vroeg naar hun kamer. We kregen wel te horen dat vele van de personeelsleden op de motu samen wonen en zij organiseren na hun werk dan af en toe nog wel eens een feestje om hun werkdag af te sluiten. Dit is uiteraard strictly for the staff only. Zondag 7 december Ook hier zijn we weer vroeg uit de veren en na het uitgebreide ontbijt worden we verwacht aan de kade voor de overtocht naar het hoofdeiland en nog paar hotelbezoeken: Onze eerste stop is Le Meridien Bora Bora, het hotel biedt mooie kamers op het strand en uiteraard ook een heel aantal waterbungelows. Hun grootste troef is misschien wel het Bora Bora Turtle Center waar we dan ook nog een kort bezoekje aan kregen. Bij het afsluiten van de rondleiding mochten we nog één van hun meest recente aanwinsten bewonderen:

20 We vervolgen onze weg naar het Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa om daarna verder op het hoofdeiland een laatste hotelbezoek met lunch af te leggen. Na deze lunch worden we opgehaald door onze gids/chauffeur die ons nog wat van het landschap hier wil tonen, hieronder alvast wat sfeerbeelden:

21 De avond sluiten we af met een gezellig diner in Hotel St Regis Bora Bora. We stellen hier wel vast dat ze ook voor een groot stuk keuken afstemmen op hun Amerikaanse gasten. De pizza met kaas en honing valt naar het schijnt heel erg in smaak bij hen, maar onze groep heeft hier andere mening over. We sluiten de avond dan toch maar af met paar drankjes aan de bar. Maandag 8 december Na een vroeg ontbijt werd ondertussen onze bagage al opgehaald met de golfkarretjes die hier rondrijden op het domein. In de grotere resorts rijden ze hier de klanten mee naar hun kamer bij aankomst. Uiteraard hebben wij daar vriendelijk voor bedankt en genoten van de wandeling door de tuin. We worden met de boot en onze bagage naar de motu met luchthaven gebracht. Ook hier checken ze iedereen nauwkeurig in maar verloopt alles verder heel informeel. Dit keer is er geen rechtstreekse vlucht dus onze 1 ste stop is in Tahiti om van daaruit dan verder te vliegen naar Tikehau. Bij aankomst merk je al direct het verschil, hier kom je in een andere sfeer terecht. We worden opgewacht voor ons vervoer naar de boot die ons zal overbrengen naar de motu waarop het Tikehau Pearl Beach Resort gelegen is. Dit keer toch wel een ruwere zee voor de overtocht: Gelukkig was ons bootje toch iets groter. Bij aankomst worden we zoals altijd hartelijk ontvangen met een vers sapje en een verfrissingsdoekje. Na ons snel even te gaan opfrissen in onze kamer, kunnen we genieten van een heerlijk middagmaal. Hier moet werkelijk alles aangevoerd worden per boot en vliegtuig, maar ze weten toch telkens een heel lekker etentje te presenteren.

22 Dit keer geen airco in onze piloti maar wel raampjes die allemaal op kier opengezet zijn waardoor er toch een fris briesje door de kamer waar te nemen is. Het muskietennet zal dan vannacht toch dienst doen. De lieve dame aan de bar leert me nog snel even hoe ze hun glazen voor de drankjes versieren en daarna worden we verwacht aan de receptie voor een boottocht langs de lagune. Een aantal van de deelnemers zullen hier ook hun 1 ste duiksessie krijgen. Na een ontspannen avondmaal en gezellige babbel gaan we vroeg slapen want morgen ganse dag op pad voor verkenning van de lagune. Dinsdag 9 december Deze ochtend worden we opgewacht voor onze excursie langs de lagune en als afsluiter zullen we nog passeren bij het pension Royal Tikehau voor een bezoekje. We passeren hier onder andere aan bird island, dit is een motu waar de vogels zich hebben terug getrokken, oppassen waar je stapt dus en vergeet niet naar boven te kijken.

23 We zetten onze tocht verder voor picknick op een motu, de chef kok had zulke grote vissen voor ons bij dat we helaas heel wat ove rhadden. Geen nood dat mochten we dan wel even aan de haaien in de lagune geven: Na nog wat relaxen op de motu trekken we verder op zoek naar een motu met roos zand: Dit roze zand zou het gevolg zijn van kapot koraal dat gemengd wordt het met fijne zand en hierdoor dus een roze schijn krijgt. We sluiten deze dag af met een lait de coco en bezoek aan Royal Tikeau en worden dan terug naar de Pearl gebracht voor avondmaal en overnachting.

24 Woensdag 10 december Het einde van onze reis komt stilaan in zicht, we keren vandaag terug naar Tahiti voor onze laatste overnachting in dit paradijs. We keren dit keer terug met een super nieuw toestel en het zicht uit de raampjes is dan ook prachtig: Onze laatste nacht op Tahiti brengen we door in hotel Radisson Plaza Resort, dit ligt iets verder van de luchthaven +/- 25 minuten maar let op je moet wel door de stad Papeete. Deze ligt ongeveer op een 13 minuten van het hotel af. Dit hotel is aan een vulkanisch strand gelegen waar tussen juli en september walvissen gespot kunnen worden, in de andere periodes dolfijnen. De manager nodigt ons uit voor het diner met als afsluiter een schitterend dansspektakel. Je moet hiervoor minstens 2 jaar dansschool volgen om de specifieke heupbewegingen te kennen. Het wordt een schitterende afsluiter van een prachtige reis. De dansers hebben mooie en heerlijk geurende bloemenkransen aan en kijk zeker ook weer naar de tatoeages die hun levensverhaal vertellen.

25 Dinsdag 11 december Voor dag en dauw worden we al opgehaald om onze internationale vlucht naar Los Angeles tijdig te halen. Na onze overstap in Los Angeles, ook hier blijft valies weer in het toestel en passeren wij met handbagage douane en bijhorende strenge controles, vliegen we verder naar Parijs CDG Woensdag 12 december Aankomst om 15h30 in CDG en blij weerzien met het thuisfront. DEELNEMER: ANN SOMERS SELECTAIR REIZEN BOONE KONTICH

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Ontdek de parel van Frans-Polynesië

Ontdek de parel van Frans-Polynesië Ontdek de parel van Frans-Polynesië DOMPEL JE VOLLEDIG ONDER IN DE PARADIJSELIJKE SCHOONHEID VAN 118 ONGEREPTE EILANDEN. LAAT JE VERLEIDEN DOOR DE TROPISCHE TEMPERATUREN, EINDELOZE STRANDEN EN KRISTALHELDER

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Ligging Senegal ligt in West Afrika, aan de Atlantische Oceaan, omringd door Mauritanië in het Noorden, Mali in het Oosten en Guinea en Guinea-Bissau in het zuiden.

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE *****

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** 5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** ONTDEK NU DIT UITSTEKENDE 5* HOTEL, PRACHTIG GELEGEN OP HET IDYLLISCHE BELLE MARE STRAND. TEVENS EEN ECHTE AANRADER VOOR GOLFFANATEN! DAGELIJKS

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen is een internationaal reispas vereist dat nog minimum 6 maanden geldig is na retourdatum GEZONDHEID

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Camuesa - (Spanje La Palma Los Llanos de Aridane) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow GENNY CORIGLIANO SELECTAIR TRAVEL PARTNERS Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow FORMALITEITEN : Geldige reispas, 6 maanden na de terugreis geldig GEZONDHEID : Geen behandelingen Geen verplichte inentingen

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy

Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy Doga appartementen Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Doga appartementen - (Turkije Zuid-Egeïsche kust Kayakoy) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Visie creëren BRUIDEGOM

Visie creëren BRUIDEGOM Visie creëren BRUIDEGOM Hoe ik de bruiloft voor mij zie De bestemming Ik wil in het buitenland trouwen omdat: ik zon wil / het land een speciale betekenis heeft / ik een grote familie heb en niet iedereen

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR COSTA RICA 20/11 28/11/2009 Programma: 20/11/09 Vlucht JAF 501 om 07.10 uur Aankomst Liberia 14.45 uur Transfer richting Rincon de la Vieja Check-in Buena Vista Lodge 21/11/09

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie