VOORWAARDEN VOOR HUUR EN VERHUUR VAN ENERGIEVERBRUIKENDE TOESTELLEN VAN LOODGIETERSBEDRIJF J.P. HOGENBOOM B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWAARDEN VOOR HUUR EN VERHUUR VAN ENERGIEVERBRUIKENDE TOESTELLEN VAN LOODGIETERSBEDRIJF J.P. HOGENBOOM B.V."

Transcriptie

1 VOORWAARDEN VOOR HUUR EN VERHUUR VAN ENERGIEVERBRUIKENDE TOESTELLEN VAN LOODGIETERSBEDRIJF J.P. HOGENBOOM B.V. Artikel 1 Toepassing algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes en overeenkomsten betreffende de verhuur van toestellen voor zover daarvan in de offerte en/of overeenkomst niet van wordt afgeweken Artikel 2 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. verhuurder: Loodgietersbedrijf J.P. Hogenboom B.V.; b. huurder: degene die een toestel van verhuurder in gebruik heeft gekregen en de natuurlijke of rechtspersoon met wie verhuurder een overeenkomst tot verhuur van een energieverbruikend toestel heeft afgesloten; c. het toestel: een apparaat ten behoeve van verwarmen, het bereiden van warm water, drogen, koelen, enzovoorts; d. perceel: de roerende of onroerende zaak, gedeelte of samenstel daarvan, waarin het toestel wordt geplaatst; e. overeenkomst tot verhuur: de overeenkomst tussen verhuurder en huurder waarin de huur wordt aangegaan voor toestellen en accessoires aangebracht in het perceel voor een bedrag per maand of een ander overeengekomen tijdvak. In de overeenkomst tot verhuur zijn de afzonderlijke bestanddelen die tezamen het gehuurde vormen met merk, type, capaciteit, bouwjaar e.d. nauwkeurig omschreven; f. boekwaarde: de waarde van het toestel die bepaald wordt door de aanschafkosten en de verstreken economische levensduur door verhuurder te bepalen en met een minimum van een huurprijs per maand voor de duur van 6 maanden g. resttermijnen: de resterende huurtermijnen die huurder verschuldigd is aan verhuurder op basis van de overeengekomen huurperiode. Artikel 3 Tot stand komen van de overeenkomst 1. Verhuurder stelt het en/of de volgens de overeenkomst tot verhuur overeengekomen of omschreven toestel(len) in bruikleen van huurder. 2. Een overeenkomst tot verhuur van toestellen wordt schriftelijk aangegaan op de door huurder en verhuurder ingevulde en ondertekende overeenkomst van verhuurder. 3. Verhuurder behoudt zich het recht vóór het aangaan van een overeenkomst tot verhuur af te wijzen zo nodig zonder opgave van redenen of de overeenkomst aan te gaan onder bijzondere, door verhuurder te bepalen voorwaarden.

2 Artikel 4 Beschikkingsbevoegdheid toestel 1. Huurder zal desgevraagd aan verhuurder een door de eigenaar van of andere rechthebbenden tot het perceel ondertekende verklaring overleggen, waarin deze onherroepelijk toestemming verleent voor het plaatsen en gebruiken van het toestel in het perceel. Mocht die verklaring ontbreken, dan staat huurder jegens verhuurder ervoor in dat de eigenaar of rechthebbende van het perceel akkoord is gegaan met het installeren en de aanwezigheid van het toestel in het perceel. 2. Huurder staat jegens verhuurder ervoor in, zolang de overeenkomst van kracht is, onverwijld verhuurder schriftelijk te informeren wanneer hij voornemens is het perceel waarin het toestel zich bevindt, definitief te verlaten en/of te verkopen. 3. Verhuurder kan alsdan verlangen dat huurder de resttermijnen van de overeenkomst tot verhuur onverwijld dient te voldoen of een verklaring van de (toekomstige) koper van het perceel dient te overleggen waarin deze verklaart bereid te zijn alle verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst over te nemen. Het vorenstaande laat onverlet het recht van verhuurder de overeenkomst te beëindigen op grond van het bepaalde in art. 9, indien het van mening is dat zijn belangen onvoldoende zijn gewaarborgd. 4. Huurder is verplicht indien hij in staat van faillissement wordt verklaard, surseance van betaling of toepassing van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen aanvraagt of enig beslag op zijn vermogen wordt gelegd, dan wel onder curatele wordt gesteld, verhuurder hiervan onverwijld schriftelijk in kennis te stellen en de curator, bewindvoerder c.q. beslaglegger onverwijld inzage in de overeenkomst te geven. 5. Indien huurder in strijd handelt met het bepaalde in dit artikel, is huurder aan verhuurder een direct opeisbare, niet voor matiging vatbare schadevergoeding verschuldigd die bestaat uit de som van de alsdan resterende huurtermijnen te vermeerderen met eventuele installatiekosten. Tevens is huurder alsdan de door verhuurder te maken incassokosten met een minimum van 200,-- exclusief BTW verschuldigd. Artikel 5 Plaatsing 1. Het toestel zal door verhuurder worden geplaatst of een door haar daartoe aan te wijzen derde. 2. De plaats van het toestel en de wijze van uitvoering van de leidingaanleg wordt in overleg met huurder vastgesteld volgens de op dat moment geldende voorschriften. Uiteindelijk bepaalt verhuurder de plaats waar en de wijze waarop een toestel in het perceel wordt geïnstalleerd. 3. De kosten voor het aansluiten van elektra-, gas-, water- en koelleidingen, afvoerkanalen, eventuele bouwkundige voorzieningen zijn voor rekening van huurder en niet in de huurprijs begrepen. 4. Het is huurder niet toegestaan om zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van verhuurder het gehuurde te verplaatsen of te doen verplaatsen binnen of buiten het perceel waar het gehuurde bij het aangaan van de huurovereenkomst door verhuurder werd geplaatst.

3 5. De kosten van het wijzigen, verplaatsen respectievelijk herplaatsen van het verhuurde toestel, uitgevoerd op verzoek van huurder of ingevolge enige bepaling in de overeenkomst tot verhuur dan wel op grond van rechterlijke uitspraak, komen volledig voor rekening van huurder. 6. Indien het perceel niet vrij is van opgeslagen goederen onder welke naam of titel dan ook, zullen de meerkosten in rekening worden gebracht aan huurder in verband met extra werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Huurder staat jegens verhuurder ervoor in om de daaraan verbonden kosten op eerste verzoek per ommegaande te voldoen. 7. Huurder is verantwoordelijk voor de verwijdering en afvoer van eventueel aanwezige asbest in of aan het perceel. De verwijderings- en afvoerkosten zullen als meerkosten door huurder aan verhuurder verschuldigd zijn en voor de betaling daarvan huurder instaat. Artikel 6 Vergoedingen 1. Terzake van de verhuur van het toestel is huurder per maand of een ander contractueel tijdvak aan verhuurder het in de overeenkomst tot verhuur vermelde bedrag verschuldigd. 2. Het in lid 1 genoemde bedrag is de vergoeding voor het gebruik van het toestel, en de eenjaarlijkse onderhoudsbeurt en het opheffen van terechte storingen. 3. De door huurder aan verhuurder verschuldigde huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform het CBS-indexcijfer (voor 45 Bouwnijverheid en CAOlonen per uur inclusief bijzondere beloningen) waarbij 2000 =100 en met een minimum van 3% per jaar. Artikel 7 Betalingen 1. De vergoedingen die ingevolge de overeenkomst tot verhuur verschuldigd zijn worden aan huurder in rekening gebracht. 2. De vergoeding voor werkzaamheden buiten het kader van de overeenkomst tot verhuur zullen contant dienen te worden voldaan dan wel in rekening worden gebracht. In het geval van een contante betaling door huurder geldt de getekende werkstaat als factuur en dient deze tevens als kwitantie. 3. Indien de overeenkomst tot verhuur aanvangt na de eerste dag van de maand, gaat de verplichting tot betaling in op de eerste dag van de volgende maand. Bij beëindiging na de eerste dag van de maand stopt de betaling met ingang van de eerste dag van de volgende maand. Wanneer het toestel door verhuurder verwijderd wordt, stopt de betaling nadat verhuurder het toestel in goede orde heeft ontvangen en geldt als einde contractdatum de datum van goede ontvangst door verhuurder van het toestel onder de gebondenheid van huurder de resttermijnen aan verhuurder te voldoen. Verhuurder verstrekt een ontvangstbevestiging aan huurder welke als enig bewijs van de ontvangst van het toestel door verhuurder geldt. 4. Bij niet tijdige of niet volledige betaling van de vergoedingen en/of facturen wordt door verhuurder een aanmaning verzonden en is huurder de administratie- en incassokosten verschuldigd. Bij niet tijdige betaling is huurder bovendien de van toepassing zijnde wettelijke rente verschuldigd aan verhuurder.

4 5. Bij niet tijdige of niet volledige betaling van de vergoedingen en/of facturen is verhuurder gerechtigd al zijn verplichtingen op te schorten voortvloeiende uit de overeenkomst tot verhuur, totdat alsnog door huurder al hetgeen huurder verschuldigd is, betaald is. 6. Huurder staat jegens verhuurder ervoor in dat al hetgeen huurder uit hoofde van de overeenkomst van verhuurder verschuldigd is, tijdig en integraal zal worden voldaan zonder enig beroep op opschorting of verrekening. Het niet gebruiken van het toestel, alsmede het niet goed functioneren van het toestel levert geen gerechtvaardigde reden op voor opschorting van de betalingsverplichting van huurder jegens verhuurder. Onder niet gebruiken wordt mede verstaan het niet kunnen gebruiken van het toestel indien de elektriciteits-, water- en/of gaslevering om welke reden dan ook is onderbroken. Artikel 8 Huurtermijn 1. De huur vangt aan op de datum zoals deze in de overeenkomst tot verhuur is bepaald. 2. De overeenkomst tot verhuur wordt aangegaan voor de minimale huurperiode voor bepaalde tijd zoals die in de overeenkomst tot verhuur is opgenomen en wordt daarna voor onbepaalde tijd verlengd. 3. Bij beëindiging van de overeenkomst tot verhuur wordt voor een gedeelte van een maand de gehele maandhuur in rekening gebracht. 4. De huurovereenkomst die voor bepaalde tijd wordt aangegaan kan door huurder niet tussentijds worden opgezegd. Na afloop van de in lid 2 bedoelde minimale huurperiode voor bepaalde tijd kan de overeenkomst tot verhuur schriftelijk en met inachtname van een opzegtermijn van tenminste één jaar door huurder worden opgezegd. Artikel 9 Verhuizen van klant 1a. Bij verkoop van het perceel, verhuizing of overlijden van huurder kan de huurovereenkomst worden voortgezet met de opvolgende eigenaar en/of bewoner van het perceel, indien huurder of de erfgenamen van de huurder daarom verzoeken onder overlegging van een verklaring van de opvolgende eigenaar of bewoner dat hij de rechten en verplichtingen van de huurovereenkomst integraal overneemt. 1b. Indien de huurder geen verklaring van de opvolgend eigenaar of bewoner kan overleggen, dan is huurder de resttermijnen van de overeenkomst tot verhuur integraal opeisbaar verschuldigd. Dit geldt ook voor de erfgenamen van huurder bij zijn overlijden. 2. Indien bedoelde verklaring mocht ontbreken dan wel verhuurder mocht oordelen dat door de beoogde contractsovername zijn belangen niet voldoende zijn gewaarborgd, is verhuurder gerechtigd direct aanspraak te maken op de niet vervallen huurtermijnen en huurder staat jegens verhuurder er voor in dan de resttermijnen op eerste verzoek per ommegaande te voldoen.

5 3. Wanneer de huurovereenkomst niet mocht worden voortgezet door de nieuwe bewoner van het perceel of verhuurder niet mocht instemmen met de beoogde contractsovername, is verhuurder gerechtigd het toestel te verwijderen en de resttermijnen en de kosten van de verwijdering bij huurder in rekening te brengen. Indien verhuurder enige verplichting uit hoofde van de met hem afgesloten huurovereenkomst niet tijdig en integraal nakomt, heeft verhuurder zonder dat daartoe enige sommatie of ingebrekestelling van huurder is vereist het recht de huurovereenkomst terstond als beëindigd te beschouwen en het toestel te (laten) verwijderen en zijn de resttermijnen opeisbaar verschuldigd. In een zodanig geval zal huurder ook alle kosten welke uit het niet nakomen van zijn verplichtingen in rekening worden gebracht en staat huurder jegens verhuurder naast de nakoming van de niet vervallen resttermijnen ervoor in alle verplichtingen, rente en kosten op eerste verzoek per omgaande te voldoen. Artikel 10 Onderhoud en storingen 1. Verhuurder verplicht zich: a. het toestel jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven zodat dit veilig, doelmatig en bedrijfszeker kan functioneren; b. terechte storingen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van de storingsmelding te verhelpen, tenzij een spoedeisend karakter naar het oordeel van verhuurder ontbreekt. De kosten van herstel ten gevolge van voormelde storingen komen voor rekening van verhuurder, hoewel de kosten van herstel zijn beperkt tot vervangen van onderdelen in het toestel en het arbeidsloon ten gevolge van gebruikelijke slijtage, een en ander ter beoordeling van verhuurder. 2. Huurder verplicht zich: a. het toestel te behoeden tegen enige vorm van beschadiging en waaronder begrepen bevriezing; b. het toestel te gebruiken overeenkomstig zijn aard en bestemming en de door verhuurder en/of de fabrikant daarvan van het toestel gegeven aanwijzingen voor het gebruik integraal en tijdig op te volgen; c. van het niet of niet behoorlijk functioneren van het toestel onmiddellijk verhuurder daarvan schriftelijk en telefonisch bij spoedeisende kwesties - in kennis te stellen; d. geen wijzigingen aan het toestel aan te (laten) brengen en daaraan geen controle-, onderhoud- of herstelwerkzaamheden te (laten) verrichten onder welke naam of titel dan ook anders dan door verhuurder; e. de door of vanwege verhuurder aanwezen derden direct in de gelegenheid te stellen de overeenkomst tot verhuur verstrekte toestel te controleren, te onderhouden, herstellen of verwijderen; f. het voor huishoudelijk gebruik vervaardigde toestel niet te gebruiken voor bedrijfsmatig gebruik. 3. Van gratis reparatie en/of vervanging zijn uitgesloten: a. appendages, leidingen, kranen en accessoires die op het toestel zijn aangesloten; b. afsluiters, overstortventiel, expansievat en overige apparatuur die onderdeel uitmaken van de installatie; c. glasbreuk, krassen, schrammen en deuken;

6 d. defecten aan verlies en beschadiging van het toestel als gevolg van een gebeurtenis die gewoonlijk verzekerd is onder een goede inboedelverzekering; defecten en storingen als gevolg van het door huurder niet nakomen van de verplichtingen als omschreven in dit artikel e. storingen aan de huisinstallatie door uitval van de distributie van gas, elektriciteit of warmte, door uitgeschakelde zekeringen niet aan gesloten toestelstekker, door onjuiste stand van schakelaars en/of thermostaten, door onvoldoende water/teveel lucht in de CV-circuits, door niet ontstoken waakvlam, door achterstallig onderhoud niet te wijten aan verhuurder, door vervuilde rookgasafvoersystemen, door reparaties niet door of namens verhuurder uitgevoerd. 4. De kosten verbonden aan bijvullen en ontluchten van het toestel buiten het eenmalige reguliere jaarlijkse onderhoud komen voor rekening van huurder. 5. Alle uit te voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden mogen slechts door of namens verhuurder worden uitgevoerd aan het toestel. Artikel 11 Schade 1. Verhuurder is niet aansprakelijk voor enige schade van wie dan ook geleden, waaronder gevolgschade, brandschade, waterschade, hinder, ongeval of letselschade veroorzaakt door de veiligheid van en/of gebruik van en/of gebreken aan het toestel onder welke naam of titel dan ook. 2. Huurder is aansprakelijk voor alle schade aan het toestel toegebracht die niet zijn oorzaak vindt in normaal gebruik daarvan. Die schade wordt door verhuurder hersteld voor rekening van huurder. 3. Huurder is aansprakelijk voor alle schade welke mocht ontstaan bij vermissing, ontvreemding of anderszins verloren zaken van het toestel onder welke naam of titel dan ook. 4. Verhuurder is behoudens opzet of grove schuld niet aansprakelijk voor schade toegebracht aan personen dan wel eigendommen van huurder en/of derden welke het gevolg zijn van de uitvoering van werkzaamheden door verhuurder zoals onderhoud, reparatie, verplaatsing en verwijdering aan respectievelijk van het toestel dan wel voortvloeiende uit de aanwezigheid, het functioneren of het gebruik van het toestel. 5. Verhuurder is niet tot enige vergoeding of schadeloosstelling verplicht indien de levering van gas of elektriciteit, door welke oorzaak dan ook, wordt gestoord, belemmerd of verhinderd. Een en ander laat onverlet de verplichting van huurder tot tijdige en behoorlijke voldoening van de verschuldigde overeengekomen vergoeding voor het toestel. 6. Huurder vrijwaart verhuurder tegen alle aanspraken van derden terzake vergoeding van schade als bedoeld in dit artikel. 7. Huurder staat jegens verhuurder ervoor in alle in dit artikel bedoelde schade nadat die deugdelijk is gespecificeerd per omgaande te voldoen.

7 Artikel 12 Duur en einde van de overeenkomst 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur als vermeld in de overeenkomst tot verhuur. 2. Verhuurder kan zonder nadere sommatie en/of ingebrekestelling en zonder gerechtelijke tussenkomst de overeenkomst ontbinden, onverminderd zijn recht op vergoeding van schade, kosten en interest, indien onder meer: a. de klant in gebreke is met enige uit de overeenkomst voortvloeiende verplichting tijdig en behoorlijk na te komen; b. beslag wordt gelegd op roerende of onroerende zaken van huurder dan wel een gedeelte daarvan; c. huurder surseance van betaling of toepassing van de schuldsaneringsregeling natuurlijke personen aanvraagt of in staat van faillissement is geraakt; d. huurder onder curatele wordt gesteld dan wel komt te overlijden; e. het toestel verloren mocht gaan door welke oorzaak dan ook of indien het zodanig wordt beschadigd dat naar het voor beide partijen bindend oordeel van een door verhuurder aan te wijzen deskundige herstel niet meer is gerechtvaardigd; f. huurder het perceel waarin het toestel is geplaatst verkoopt en/of verhuist. 3. Bij beëindiging van de overeenkomst ingevolge het hiervoor in lid 2 bepaalde staat huurder op grond van de overeenkomst en deze voorwaarden jegens verhuurder ervoor in het nog verschuldigde en waaronder begrepen de resttermijnen in zijn geheel per omgaande te voldoen. 4. Bij (contractueel verbindende tussentijdse) beëindiging van de overeenkomst wanneer en om welke reden dan ook, mag de verwijdering van het toestel alleen door of vanwege verhuurder plaatsvinden. Door verhuurder worden alleen de werkzaamheden uitgevoerd die noodzakelijk zijn voor de verwijdering van het toestel. Beschadigingen die daarbij optreden aan muren, stucwerk, plafonds, daken, dakbeschotten, leidingen, kranen e.d., worden niet voor rekening van verhuurder in de oorspronkelijke staat hersteld en zijn voor rekening en risico van huurder. Huurder is gehouden het personeel dat namens of voor verhuurder het toestel dient te verwijderen onvoorwaardelijk, toe te laten tot het perceel en de ruimte waar het toestel is geplaatst en bij gebreke van elke aanspraak van huurder jegens verhuurder onder welke naam of titel dan ook. Wordt het personeel door of namens verhuurder niet toegelaten, dan is huurder een direct opeisbare en niet voor matiging vatbare boete verschuldigd ad 150,-- per dag tot en met de dag dat het toestel verwijderd is door of namens verhuurder, hetgeen onverlet laat het recht van verhuurder op volledige schadevergoeding. Artikel 13 Wijziging voorwaarden en/of tarieven 1. Deze algemene voorwaarden kunnen door verhuurder worden gewijzigd. Wijzigingen treden eerst in werking 30 dagen na de dag waarop de wijzigingen schriftelijk zijn bekendgemaakt, tenzij in de bekendmaking een latere of eerdere datum van de inwerkingtreding is vermeld aan huurder. Indien huurder een wijziging niet wenst te accepteren kan hij de overeenkomst binnen uiterlijk een maand na ingang van de nieuwe voorwaarden schriftelijk opzeggen en bij gebreke van een tijdige opzegging wordt de overeenkomst voortgezet onder de

8 nieuwe voorwaarden. Indien huurder de overeenkomst tijdig mocht opzeggen, is het bepaalde in art. 12 leden 3 t/m 4 alsdan mede van toepassing. Artikel 14 Eigendom apparatuur 1. Het in verhuur verstrekte toestel is en blijft eigendom van verhuurder en mag zonder schriftelijk voorafgaande toestemming van verhuurder niet worden verwijderd, veranderd of aan derden in gebruik worden gegeven. Al hetgeen door of vanwege verhuurder op of aan het verhuurde wordt gemonteerd, wordt eigendom van verhuurder. Zo nodig doet huurder afstand van recht om enige vordering te dier zake in te stellen jegens verhuurder. 2. Na afloop van de huurovereenkomst voor bepaalde tijd kan huurder de eigendom van het toestel van verhuurder verkrijgen door betaling van de boekwaarde die door verhuurder wordt bepaald - en welke boekwaarde in ieder geval minimaal zes huurtermijnen per maand zal bedragen na einde van de bepaalde tijd van de huurovereenkomst. 3. De huurder van het toestel die tevens eigenaar is van het perceel waarin het toestel staat opgesteld, staat jegens verhuurder ervoor in bij verkoop en levering van het perceel het betreffende toestel tegen boekwaarde over te nemen van verhuurder, indien verhuurder daarom mocht verzoeken. In dat geval staat huurder jegens verhuurder er voor in om die boekwaarde die verhuurder bepaalt - per ommegaande te betalen aan verhuurder. Artikel 15 Geschillen en toepasselijk recht 1. Eventuele geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting door de bevoegde rechter in het arrondissement Maastricht worden beoordeeld. 2. Op alle overeenkomsten die tussen partijen tot stand mochten komen, de uitvoering daarvan en zaken daarmee verband houdende, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Artikel 3 Afsluiten van de overeenkomst 1. Het BEDRIJF stelt de volgens de OVEREENKOMST TOT VERHUUR overeengekomen of

Artikel 3 Afsluiten van de overeenkomst 1. Het BEDRIJF stelt de volgens de OVEREENKOMST TOT VERHUUR overeengekomen of ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERHUUR VAN TOESTELLEN VAN DI Energy Dinxperlo bv Artikel 1 Toepassing algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten betreffende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de huur van toestellen

Algemene Voorwaarden voor de huur van toestellen Algemene Voorwaarden voor de huur van toestellen Versie april 2012 Artikel 1 TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten betreffende de VERHUUR

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SCHOLING MONTAGE VOOR DE LEASE VAN TOESTELLEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SCHOLING MONTAGE VOOR DE LEASE VAN TOESTELLEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SCHOLING MONTAGE VOOR DE LEASE VAN TOESTELLEN Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes en overeenkomsten betreffende

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERHUUR VAN TOESTELLEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERHUUR VAN TOESTELLEN Artikel 1 Toepassing Algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten betreffende de VERHUUR van TOESTELLEN waarop het BEDRIJF deze voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur

Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur Algemene leveringsvoorwaarden TPsound Licht & Geluidsverhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht voor alle overeenkomsten waarbij TPsound Licht & Geluidsverhuur,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij

Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Algemene leveringsvoorwaarden Hof van Twente Verhuur 1. Onderwerp van deze overeenkomst Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van kracht oor alle overeenkomsten waarbij Hof van Twente Verhuur, goederen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOOP OP AFBETALING TOESTEL IN COMBINATIE MET INSTALLATIE EN SERVICE

ALGEMENE VOORWAARDEN KOOP OP AFBETALING TOESTEL IN COMBINATIE MET INSTALLATIE EN SERVICE 1. Toepassing algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten betreffende de VERKOOP van TOESTELLEN op AFBETALING waarvoor het BEDRIJF deze voorwaarden van

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid

Artikel 1. Object van deze overeenkomst Artikel 2. Offertes en reserveringen Artikel 3. Huurprijs Artikel 4. Kredietwaardigheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de huurovereenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde toebehoren/accessoires

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje

Algemene voorwaarden. Artikel 1: object van de overeenkomst. Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Serviesje van Miesje Beide partijen komen uitdrukkelijk overeen, dat met deze huurovereenkomst de algemene levering en betalingsvoorwaarden van Serviesje van

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Artikel I. Artikel 1 - Begripsomschrijvingen en toepasselijkheid

Artikel I. Artikel 1 - Begripsomschrijvingen en toepasselijkheid Algemene voorwaarden voor huur en verhuur van een comptabele meetinrichting Stedin Meetbedrijf 2009 Stedin Meetbedrijf B.V. Essebaan 71 2908 LJ Capelle aan den IJssel 088-895 25 02 www.stedinmeetbedrijf.nl

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOLLAND WARMTE SERVICECONTRACTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN HOLLAND WARMTE SERVICECONTRACTEN ALGEMENE VOORWAARDEN HOLLAND WARMTE SERVICECONTRACTEN 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder: Holland Warmte: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master Productions

Algemene voorwaarden Master Productions Verklaring van termen: Algemene voorwaarden Master Productions Artiesten: DJ s, MC s, instrumentalisten en presentatoren zullen worden aangeduid met de term Artiest. Diensten: Te leveren of geleverde apparatuur

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard

Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Algemene Huurvoorwaarden Attractieschuur Hoeksche Waard Artikel 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Beijes Trappen & Bouw Veldbloemstraat

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN ALGEMENE VOORWAARDEN KEES - HUUR VEILIGHEIDSPAKKETTEN Definities Stichting KEES (NL): de verhuurder dan wel uitlener van veiligheidspakketten, hierna te noemen Stichting KEES. Huurder: de gebruiker van

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

1.2. De Zonnepaneleninstallatie heeft een vermogen in WattPiek zoals omschreven in de Gebruiksovereenkomst Zonnepaneleninstallatie.

1.2. De Zonnepaneleninstallatie heeft een vermogen in WattPiek zoals omschreven in de Gebruiksovereenkomst Zonnepaneleninstallatie. Algemene Voorwaarden 1. De Zonnepaneleninstallatie 1.1. De Huurder heeft met Iederzon een Gebruiksovereenkomst gesloten voor een Zonnepaneleninstallatie die door Iederzon met instemming van Stichting Ymere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden van Verspeek Graszoden Gevestigd te Maren Kessel (Noord-Brabant) Artikel 1: Algemene bepalingen:

Algemene huurvoorwaarden van Verspeek Graszoden Gevestigd te Maren Kessel (Noord-Brabant) Artikel 1: Algemene bepalingen: Algemene huurvoorwaarden van Verspeek Graszoden Gevestigd te Maren Kessel (Noord-Brabant) Artikel 1: Algemene bepalingen: a. Alle huur wordt aangegaan bij schriftelijke overeenkomst, waarop behoudens de

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen.

Deze overeenkomst is gesloten gedurende de tijd, die beide partijen schriftelijk of per e-mail zijn overeengekomen. Huurvoorwaarden Algemeen. Alle genoemde prijzen gelden per weekend (tenzij anders beschreven) en zijn exclusief BTW. Na reservering ontvangt u schriftelijk of per e-mail een orderbevestiging. De overeenkomst.

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Skytz gevestigd aan de Papierbaan 9 te Winschoten. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.)

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) I. Algemeen deel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 2015

Leveringsvoorwaarden 2015 Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur en onderhoud van een CV-installatie door DELTA Comfort B.V. 08/2017 2015 Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur van een CV-installatie Artikel 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014

Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014 Pagina 1 van 5 Voorwaarden onderhouds- en service-abonnement Topketels versie mei 2014 Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen en overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door BDE Handelsonderneming/ Derksen Services gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 BDE Handelsonderneming/

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o.

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Algemene voorwaarden verkoop en verhuur Kraamcentrum Assen e.o. Hoofdstuk 1: Algemeen. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen AV) zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics.

Algemene Voorwaarden. Laatste wijziging: 11 april. Soneritics Webdevelopment Rijksweg Zuid 56 6662 KG Elst 024 30 10 212 info@soneritics. Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 11 april 2013 Rijksweg Zuid 56 024 30 10 212 info@soneritics.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene voorwaarden... 4 2.1. Definities... 4 2.2. Algemeen...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GSV voor huur en verhuur van gasapparaten

Algemene voorwaarden GSV voor huur en verhuur van gasapparaten Algemene voorwaarden GSV voor huur en verhuur van gasapparaten ARTIKEL 1 DEFINITIES Voor de toepassing van deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: GSV: De Vereniging GasService Vierstromenland,

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle tussen verhuurder en huurder te sluiten huurovereenkomsten. 1.2 Algemene voorwaarden van huurder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten.

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. Algemene voorwaarden ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. ARTIKEL 4: Afgifte. ARTIKEL 5: Ontvangst en reclame. ARTIKEL 6: Teruggave. ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door:

Algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: naam bedrijf: Harmens Meubelmakerij vestigingsplaats:

Nadere informatie

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode;

b. de huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die op basis van een huurovereenkomst goederen huurt van verhuurder voor een bepaalde periode; Verhuurvoorwaarden Artikel 1 Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN PARKTHEATER EINDHOVEN N.V. Theaterpad 1 te Eindhoven

Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN PARKTHEATER EINDHOVEN N.V. Theaterpad 1 te Eindhoven ALGEMENE VOORWAARDEN PARKTHEATER EINDHOVEN N.V. Theaterpad 1 te Eindhoven (versie 1 november 2006) Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: exploitant: de naamloze

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Cv-ketels. Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur en het onderhoud van een cv-installatie door DELTA Energie B.V.

Cv-ketels. Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur en het onderhoud van een cv-installatie door DELTA Energie B.V. Cv-ketels Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur en het onderhoud van een cv-installatie door DELTA Energie B.V. Leveringsvoorwaarden 2015 voor de verhuur van een cv-installatie Artikel 1 - Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl

AutoTrack.nl. Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl AutoTrack.nl Voorwaarden Abonnees AutoTrack.nl Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: de Persgroep Automotive: de Persgroep Automotive B.V., zijnde de eigenaar en exploitant van de

Nadere informatie

BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BUNGALOWPARK SCHATZENBURG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1 OKTOBER 2008 1 DEFINITIES EN INTERPRETATIE 1.1 Tenzij uit deze algemene leveringsvoorwaarden duidelijk anders blijkt hebben de volgende woorden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding )

Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Algemene voorwaarden MijnFunding B.V. (hierna te noemen MijnFunding ) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en/of aanbiedingen die door MijnFunding worden geleverd,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM. Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM. Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN NAVIGO AMSTERDAM Navigo Amsterdam, gevestigd te Amsterdam Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a.

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V.

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Artikel 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Reboost-Energy B.V. betreffende de verkoop

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Voorwaarden huur en verhuur van PV-installatie voor 1 EURO per W/PIEK

Voorwaarden huur en verhuur van PV-installatie voor 1 EURO per W/PIEK Versie 2012 Voorwaarden huur en verhuur van PV-installatie voor 1 EURO per W/PIEK Artikel 1 Begripsomschrijving In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Morrenhof-Jansen De verhuurder. Uw contractpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s)

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) HUUROVEREENKOMST De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) Definities In deze overeenkomst wordt verstaan onder verhuurder : DJ Dave Producties gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid Partijen komen overeen dat deze voorwaarden onlosmakelijk zijn verbonden en van toepassing zijn op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten, leveringen

Nadere informatie