De gedetailleerde functiebeschrijving gaat als aparte bijlage bij dit selectiereglement. 3.1 TOETSING FORMELE DEELNEMINGSVOORWAARDEN (JANUARI 2019)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De gedetailleerde functiebeschrijving gaat als aparte bijlage bij dit selectiereglement. 3.1 TOETSING FORMELE DEELNEMINGSVOORWAARDEN (JANUARI 2019)"

Transcriptie

1 Functiebeschrijving en selectiereglement Hoofd van het secretariaatspersoneel van de Strategische Adviesraad Statutaire functie - salarisschaal A285 Standplaats Brussel Strategische Adviesraad Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SAR CJSM) Vacaturenummer FUNCTIECONTEXT De Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media brengt uit eigen beweging of op verzoek advies uit over de hoofdlijnen van het beleid, over voorontwerpen of voorstellen van decreet en over ontwerpen van besluit van de Vlaamse Regering met betrekking tot Cultuur, Jeugd, Sport en Media. De raad draagt bij tot de vorming van een beleidsvisie over Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Hij volgt en interpreteert de maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van Cultuur, Jeugd, Sport en Media en levert reflecties over beleidsnota s en beleidsbrieven. Het secretariaat wordt geleid door het hoofd van het secretariaatspersoneel van de Strategische Adviesraad Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Een leidinggevende binnen de Vlaamse overheid gelooft in de waarden van de Vlaamse overheid en draagt die op een geresponsabiliseerde manier uit in vier leiderschapsrollen: leider, manager, ondernemer en coach. De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving. Samen met alle belanghebbenden werken we aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang. 2 FUNCTIEBESCHRIJVING De gedetailleerde functiebeschrijving gaat als aparte bijlage bij dit selectiereglement. 3 SELECTIEPROCEDURE 3.1 TOETSING FORMELE DEELNEMINGSVOORWAARDEN (JANUARI 2019) Aan de hand van het ingevulde sollicitatieformulier wordt nagegaan of de kandidaten voldoen aan de formele deelnemingsvoorwaarden:

2 Kandidaten dienen ten minste in het bezit te zijn van een diploma dat toegang verleent tot niveau A, zoals bepaald in Vlaamse overheidsdienst, met uitzondering van de interne kandidaten die al tot niveau A of een gelijkgesteld niveau behoren. Bijkomend komen voor deze vacature enkel de kandidaten in aanmerking die beschikken over minstens 5 jaar leidinggevende ervaring, verworven in de laatste 10 jaar, of 10 jaar nuttige professionele ervaring. Deze ervaring bevat beleidsvoorbereidend werk binnen minstens één van de vier beleidsvelden, m.n. cultuur jeugd sport media. Ervaring in meerdere van deze beleidsvelden is een pluspunt. Deze fase is uitsluitend. De kandidaten die niet voldoen aan de formele deelnemingsvoorwaarden worden uitgesloten. 3.2 VERKENNEND GESPREK (JANUARI-FEBRUARI 2019) In een verkennend gesprek met een consultant van het selectiekantoor worden een aantal elementen getoetst, waaronder de motivatie, de inpasbaarheid in de overheidscontext, de mate van ervaring met beleidsvoorbereidend werk, het netwerken, de communicatievaardigheid en de beheersing van gesprekstechnieken. Het verkennend gesprek is uitsluitend en heeft ook tot doel na te gaan of de kandidaten een goed begrip hebben van de inhoud van de functie. Na dit gesprek worden de niet-geschikt bevonden kandidaten uitgesloten. Ook de kandidaten die vrijgesteld zijn, dienen deel te nemen aan het verkennende gesprek. 3.3 TEST LEIDINGGEVENDE- EN FUNCTIESPECIFIEKE COMPETENTIES (FEBRUARI-MAART 2019) De test leidinggevende- en functiespecifieke competenties bestaat uit drie deeltesten die worden afgenomen door consultants van een selectiekantoor: een sterkte-zwakteanalyse: een zelfanalyse, schriftelijk door de kandidaat voorbereid; een competentiegericht diepte-interview, onder andere met bespreking van de sterktezwakteanalyse; een presentatieoefening op basis van een schriftelijk ter plaatse voor te bereiden case. Bijkomend kan gepeild worden naar integriteit en de leiderschapsrollen. Deze test wordt beoordeeld door 2 consultants van een extern selectiekantoor, wat nodig is om de selectiekwaliteit te waarborgen. De vermelde managementcase die ter plaatse door de kandidaat zal worden opgelost, wordt op anonieme basis voorgelegd aan een externe jury, bestaande uit twee experten die voldoende inzicht hebben in het domein waarbinnen de mandaathouder zal moeten werken. Deze experten kunnen professoren zijn of andere personen, maar het zijn geen personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid, tenzij ze op rust zijn of in een andere organisatie een opdracht vervullen. Zij blijven anoniem ten aanzien van de kandidaten.

3 De consultant maakt een finale beoordeling op, bestaande uit de beoordelingen inzake de tests en de beoordelingen van de experten op de managementcase en motiveert zijn finale beoordeling. Deze test is eliminerend. De lijst van geschikte kandidaten wordt voorgelegd aan de opdrachtgever. Niet nodeloos hertesten Wie meedingt naar een management- of projectleidersfunctie van N-niveau kan op basis van een eerdere deelname aan een selectieprocedure voor een management- of projectleidersfunctie van N-niveau vrijgesteld worden voor de deelname aan de test leidinggevende en functiespecifieke competenties (m.u.v. het afleggen van de managementcase incl. presentatieoefening). Voeg bij uw sollicitatie de stavende documenten toe, d.w.z. een rapport van de eerder afgelegde testen. 3.4 INTERVIEW MET DE STRATEGISCHE ADVIESRAAD (MAART-APRIL 2019) In overeenstemming met artikel V23 1 van het VPS heeft de Strategische Adviesraad een interview met de kandidaten die door het Agentschap Overheidspersoneel worden voorgedragen. Het doel van het interview is om na te gaan welke kandidaat het best voldoet aan het competentieprofiel voor de functie. De Strategische Adviesraad kiest al dan niet een kandidaat uit de lijst van geschikte kandidaten. De Strategische Adviesraad doet via de functionele ministers een voorstel aan de Vlaamse Regering die de geselecteerde kandidaat toelaat tot de proeftijd in de graad van hoofd secretariaatspersoneel Strategische Adviesraad. 4 AANBOD Een inhoudelijk boeiende en uitdagende job die maatschappelijk heel relevant is; Een bezoldiging in de salarisschaal A285. Het brutojaarloon zal zich, afhankelijk van uw ervaring, situeren tussen euro en euro bruto per jaar, exclusief eindejaars- en vakantietoelage. Meer info vindt u op Een statutaire benoeming. Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? 5 ALGEMENE AANWERVINGSVOORWAARDEN Op datum van aanwerving dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden: 1. U hebt een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking; 2. U geniet van de burgerlijke en politieke rechten; 3. U voldoet aan de dienstplichtwetten; 4. U bent medisch geschikt voor deze functie; 5. U voldoet aan de voorwaarden vermeld onder paragraaf formele deelnemingsvoorwaarden;

4 6. U slaagt in de selectieprocedure; 7. U bent burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte (de EU-lidstaten + Noorwegen, IJsland en Liechtenstein) of Zwitserland. 6 HOE KAN U SOLLICITEREN? Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, solliciteer dan uiterlijk op 21 december U stuurt een ingevuld sollicitatieformulier en een kopie van uw diploma via mail naar managementjobs@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van uw mail de vacaturetitel en het vacaturenummer Uw kandidatuur wordt enkel in aanmerking genomen als: - U het sollicitatieformulier gebruikt; - U uw kandidatuur uiterlijk op 21 december 2018 naar ons stuurt. Het sollicitatieformulier dat u invult, vindt u via bij de vacature. 7 CONTACTGEGEVENS Voor bijkomende informatie over de inhoud van de functie kan u contact opnemen met: Luk Verschueren Algemeen voorzitter SARC luk.verschueren@skynet.be Voor bijkomende informatie over de selectieprocedure kan u contact opnemen met: Lisa Naessens Selectieverantwoordelijke lisa.naessens@kb.vlaanderen.be 8 AANPASSINGEN AAN DE SELECTIEPROCEDURE VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. U wordt geselecteerd op basis van uw kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht uw geslacht, afkomst, leeftijd of handicap. Als u een handicap heeft, laat ons dat vooraf weten. We zorgen ervoor dat u in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties. Krijgt u de baan? Dan passen we de werkplek zo goed mogelijk aan uw handicap aan.

5 Indien u ten gevolge van een handicap gebruik wenst te maken van aanpassingen om te kunnen deelnemen aan deze selectieprocedure, moet u dit in het sollicitatieformulier aangeven. De selectieverantwoordelijke zal dan contact met u opnemen om verdere afspraken te maken. 9 VRIJSTELLING Artikel V 47, tweede lid van het VPS (zoals gewijzigd bij het besluit van de Vlaamse Regering van 3 februari 2012 tot wijziging van het VPS, wat betreft de mogelijkheid van een voorselectie in de selectieprocedures en andere bepalingen) bepaalt dat voor topkaderfuncties: - de geschiktheid voor de uitoefening van de N-functie of de functie van algemeen directeur wordt behouden gedurende zeven jaar nadat het mandaat of de benoeming werd beëindigd of vanaf de datum van de geschiktheid als de geslaagde niet werd aangesteld of benoemd. De geschiktheid geeft recht op vrijstelling van selectietesten voor diezelfde functie behalve na een evaluatie die eindigt in een onvoldoende. - de geschiktheid voor een management- of projectleidersfunctie van N-niveau geeft voor dezelfde periode als hiervoor vermeld ook recht op vrijstelling van de testen van de generieke competenties voor een andere management- of projectleidersfunctie van N - niveau, en voor een functie van algemeen directeur en voor een functie van hoofd van het secretariaatspersoneel van een strategische adviesraad, behalve bij onvoldoende. - De geschiktheid voor een functie van hoofd van het secretariaatspersoneel van een strategische adviesraad geeft voor dezelfde periode als vermeld in de eerste element, ook recht op vrijstelling van de testen van de generieke competenties voor een andere functie van hoofd van het secretariaatspersoneel van een strategische adviesraad, behalve bij onvoldoende. Indien toepasselijk, voeg bij uw kandidaatstelling een document toe waaruit blijkt dat u over een vrijstelling beschikt.

6 Bijlage: functieomschrijving Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media Voor akkoord Vacant Datum + handtekening Voorzitter Strategische Adviesraad Datum + Handtekening Gezien voor kwaliteitscontrole door het Agentschap Overheidspersoneel op 22 oktober 2018.

7 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert op de evoluties en behoeften in de samenleving. Samen met alle belanghebbenden werken we aan een duurzame dienstverlening in vertrouwen en vanuit het algemeen belang Leiderschapsrollen De leidinggevende binnen de Vlaamse overheid gelooft in de waarden van de Vlaamse overheid en draagt die op een geresponsabiliseerde manier uit in vier leiderschapsrollen: leider, manager, ondernemer en coach Hoofdactiviteit van het secretariaat van de Vlaamse Adviesraad Coördineren en conceptueel ondersteunen van de werkzaamheden van de SARC Positionering Aan wie rapporteert de secretaris? De voorzitter van de SARC en de leidend ambtenaar van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media Welke functies rapporteren aan de secretaris? 1.5. Kwantitatieve gegevens Aantal medewerkers waaraan wordt leiding gegeven (met vermelding van type medewerker): Budgetten van de adviesraad (met vermelding van het type impact dat de functiehouder heeft) De personeelsleden van het secretariaat. In 2016 : 4 medewerkers van niveau A. Budget voorzien voor personeelskosten : euro (1HA014) Budget voorzien voor werkingskosten : euro (1HA006)

8 2. Doel van de functie Adviseert, coördineert en ondersteunt zowel inhoudelijk als administratief de werkzaamheden van de Adviesraad teneinde de Raad in staat te stellen op een efficiënte manier de opdrachten, in decreet vastgelegd, uit te voeren. 3. Resultaatgebieden Resultaatsgebied Betrokkenheid en draagvlak creëren Overleg plegen, informatie uitwisselen, peilen naar gevoeligheden en coördineren over diverse aspecten binnen het bevoegdheidsdomein van de Adviesraad en rekening houdend met de Europese en internationale context teneinde plannen op elkaar af te stemmen, conflictpunten op te lossen en tot een consensus te komen. Samenwerken/afstemmen met verschillende partners Op verzoek van de Vlaamse Adviesraad vergaderingen met interne en externe instanties organiseren, verslaan en/of opvolgen teneinde de eigen werkzaamheden of die van de Raad te funderen, en/of teneinde het standpunt van de Raad uit te dragen. Verzamelen en integreren van informatie/standpunten Coördineren en voorbereiden van adviezen ter voorbereiding van de besprekingen in de Raad, het bureau of de speciale werkgroepen. Het Voorbeelden van activiteiten Regelmatig initiatieven nemen om een goed overzicht te houden van welke de belangrijkste ontwikkelingen of grootste knelpunten in het werkveld zijn. Voorafgaande gesprekken organiseren met of informatie opvragen bij vertegenwoordigers van de in de Raad zetelende belangenorganisaties teneinde vooraf reeds een zicht te krijgen op de gevoeligheden die leven over een bepaald in de raad te bespreken thema; en hierover terugkoppelen naar het Bureau en de Raad. Initiatieven nemen om alle leden te betrekken bij de werkzaamheden en advisering van de Raad. Voorbereiden en opvolgen van hoorzittingen of gedachtewisselingen op vraag van het Vlaams parlement over de adviezen en het jaarverslag van de raad. Onderhouden van de contacten met alle betrokken partners Regelmatig vergaderingen van de sectorraden bijwonen, vooral wanneer transversale thema s aan bod komen. Opvolgen van de gemaakte afspraken in de diverse geledingen van de SARC (Vast Bureau, Algemene Raad en sectorraden); Coördineren en instaan voor de volledige organisatie van de vergaderingen. Het verzamelen van standpunten van verschillende instanties en het opzoeken van relevante informatie ( onder meer uit wetenschappelijke bronnen) over een bepaald thema waar de raad zich over wil uitspreken //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Selectiereglement en functiebeschrijving hoofd secretariaatspersoneel pagina 8 van 11

9 schrijven van adviezen en de standpunten van de Raad op basis van de gemaakte afspraken op de vergaderingen van de Raad Leidinggeven Binnen het kader van het Human Resources beleid van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, ontwikkelen en voeren van een eigen adequaat personeelsbeleid, teneinde steeds over voldoende, competente en gemotiveerde medewerkers te beschikken, nodig voor het realiseren van de opdracht en de doelstellingen van het secretariaat Opvolgen van onderzoek van anderen Opstellen, begeleiden, sturen, coördineren, beheren en begeleiden van onderzoeksprojecten teneinde de studieopdrachten planmatig uit te voeren en een project te verwezenlijken waarvan de uitvoering beantwoordt aan de behoeften van de Vlaamse Adviesraad. Kennis m.b.t. het vakgebied/beleidsdomein Gegevens en informatie verzamelen, bestuderen en inhoudelijk verwerken teneinde zich de recentste wetenschappelijke, technische, statistische, maatschappelijke evolutie in het werkveld eigen te maken en de beschikbare informatie maximaal te benutten in het raam van een gegeven problematiek. Voorbereiden van adviezen op basis waarvan er gediscussieerd wordt op de vergaderingen van de Raad, het Bureau of speciale werkgroep vergaderingen Instaan voor het schrijven en publiceren van de officiële adviezen en standpunten van de raad Organiseren van de dagelijkse activiteiten Aansturen van medewerkers om het werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen Plannen, opvolgen en evalueren van de medewerkers Stimuleren van het leerproces bij de medewerkers In opdracht van de raad afstemmen met beleidsrelevant onderzoek uitgeschreven door het departement CJSM, met het steunpunt Beleidsrelevant Onderzoek of met andere relevante onderzoeksgroepen Binnen de budgettaire mogelijkheden van de SARC uitschrijven van onderzoeksopdrachten en communiceren aan verschillende onderzoeksinstellingen Het kiezen van een geschikte onderzoeksinstelling, in samenspraak met de Raad, het Bureau of de voorzitter In opdracht van de raad en in samenspraak met de uitvoerders van het onderzoek opstellen van de precieze doelstellingen van het onderzoeksproject Het onderzoeksproject opvolgen Organiseren van vergaderingen, hoorzittingen en studiedagen voor het onderzoeksproject Adviezen uit verschillende bronnen (ook internationaal) inwinnen (SERV, Raad van state, Europese normering, ) Lezen van vakliteratuur Inlichtingen inwinnen bij verschillende deskundigen en systematisch bijhouden //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Selectiereglement en functiebeschrijving hoofd secretariaatspersoneel pagina 9 van 11

10 Informatiedoorstroming Relevante informatie of gegevens verstrekken aan de leden van de Raad, de administratie en/of aan andere personen of instanties (internen of externen), teneinde de ontvangers te informeren en ze in staat te stellen deze eventueel te gebruiken of te integreren in hun werkzaamheden. Optimaliseren van de werking van het secretariaat van de Vlaamse Adviesraad Optimaliseren van de werking van de Vlaamse Adviesraad en meedenken aan de toekomstige evolutie van de Raad. De standpunten van de verschillende belangenorganisaties bundelen, ook door het volgen van congressen en studiedagen van die organisaties De Vlaamse, federale en internationale relevante politieke activiteiten volgen en inventariseren Alle aspecten van de sector via algemene lectuur opvolgen Zorgen voor het tot stand komen en verspreiden van het jaarverslag van de SARC Actualiseren en zoveel mogelijk bekendmaken van de website van de raad De leden van de raad regelmatig op de hoogte houden van de bestuurlijke actualiteit Externe instanties of personen op vraag inlichtingen verschaffen over de werkzaamheden van de Raad De Vlaamse administratie op eigen initiatief (bijvoorbeeld via artikels) of op vraag op de hoogte houden van de werkzaamheden van de Raad of over bestuurlijke actualiteit Opvolgen van en contacten leggen met de andere Vlaamse adviesraden Opvolgen van de werkzaamheden van gelijkaardige adviesraden in het buitenland indien nodig contacten leggen met die instanties Zorgen voor een actuele website van de Raad. Meedenken over de toekomst van de positie van de Raad in het advieslandschap, opstellen van nota s daarover die worden besproken op de raad Opmaken van interne werkafspraken, regels en procedures Opvolgen van de begroting, de uitvoering en de resultaten en bijsturen waar nodig //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Selectiereglement en functiebeschrijving hoofd secretariaatspersoneel pagina 10 van 11

11 4. Competentieprofiel 4.1. Gedragscompetenties Samenwerken niveau 3 Creëert gedragen samenwerkingsverbanden en synergie over de entiteitsgrenzen heen Verantwoordelijkheid nemen niveau 2 Handelt in het belang van de organisatie Klantgerichtheid niveau 3 Optimaliseert de dienstverlening van de organisatie aan belanghebbenden via structurele acties 4.2. Vaktechnische competenties Oordeelsvorming niveau 3 Vormt een geïntegreerd oordeel Richting geven niveau 2 Geeft richting op het niveau van processen en structuren Plannen en organiseren niveau 3 Plant en organiseert het werk dat zijn afdeling of entiteit overstijgt Kennis van management in overheidscontext - Inzicht hebben in de bevoegdheden en de beslissingsprocedures op het federale en Vlaamse niveau. - Inzicht hebben in de beleidsvelden binnen het beleidsdomein CJSM, inzonderheid wat de bevoegdheden en opdrachten betreft van de entiteiten en de actoren binnen het beleidsdomein. - Inzicht hebben in besluitvormingsprocessen in de overheidscontext op het federale en Europese niveau - Over goede onderhandelingstechnieken beschikken om rondetafelgesprekken te kunnen voeren Diploma De functiehouder dient te beschikken over een diploma dat toegang geeft tot niveau A zoals bepaald in Vlaamse overheidsdienst, met uitzondering van de interne kandidaten die reeds tot het voormelde niveau A of een gelijkgesteld niveau behoren Ervaring Leidinggevende ervaring van minstens 5 jaar, verworven in de laatste 10 jaar, of 10 jaar nuttige professionele ervaring. Deze ervaring bevat beleidsvoorbereidend werk binnen minstens één van de vier beleidsvelden, m.n. cultuur jeugd sport media. Ervaring in meerdere van deze beleidsvelden is een pluspunt. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Selectiereglement en functiebeschrijving hoofd secretariaatspersoneel pagina 11 van 11

Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media Functiebeschrijving: Hoofd van het secretariaatspersoneel van de strategische adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media Voor akkoord Vacant Datum + handtekening Voorzitter strategische adviesraad

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT 2 FUNCTIEBESCHRIJVING

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT 2 FUNCTIEBESCHRIJVING SELECTIEREGLEMENT Hoofd van het secretariaatspersoneel van de Strategische Adviesraad Statutaire functie - salarisschaal A285 Standplaats Brussel Strategische Adviesraad Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT. Functiebeschrijving en selectiereglement

1 FUNCTIECONTEXT. Functiebeschrijving en selectiereglement Functiebeschrijving en selectiereglement Secretaris-generaal Mandaatfunctie managementfunctie van N-niveau Rang A3, salarisschaal A311, functieklasse C Standplaats Brussel Departement Landbouw & Visserij

Nadere informatie

DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING

DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING DE VLAAMSE MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW

Nadere informatie

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI)

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Afdeling Scholen Basisonderwijs, CLB en Deeltijds Kunstonderwijs Functiefamilie middenkader 1. Kandidatuurstelling

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT SELECTIEREGLEMENT Gedelegeerd bestuurder Mandaatfunctie managementfunctie van N-niveau Rang A3, salarisschaal A311, functieklasse B Standplaats Brussel Vlaams Agentschap tot Uitbetaling van Toelagen in

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT SELECTIEREGLEMENT Secretaris-generaal Mandaatfunctie managementfunctie van N-niveau Rang A3, salarisschaal A311, functieklasse D Standplaats Brussel Departement Buitenlandse Zaken Vacaturenummer 27602

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt twee Administratief medewerkers

Nadere informatie

VR DOC.0136/1

VR DOC.0136/1 VR 2018 2302 DOC.0136/1 DE MINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BUITENLANDS BELEID EN ONROEREND ERFGOED DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER

Nadere informatie

Voor de leiding van VDAB zijn we op zoek naar een gedelegeerd bestuurder.

Voor de leiding van VDAB zijn we op zoek naar een gedelegeerd bestuurder. SELECTIEREGLEMENT Gedelegeerd bestuurder Mandaatfunctie managementfunctie van N-niveau Rang A3, salarisschaal A311, functieklasse D Standplaats Brussel Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding

Nadere informatie

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING. Betreft : Vacantverklaring van de functie van secretaris-generaal bij het Departement Onderwijs en Vorming

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING. Betreft : Vacantverklaring van de functie van secretaris-generaal bij het Departement Onderwijs en Vorming DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS EN DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Natuur en Bos zoekt

Nadere informatie

VR DOC.1029/1BIS

VR DOC.1029/1BIS VR 2018 1409 DOC.1029/1BIS DE VICE-MINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMSE MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING EN DE VLAAMSE MINISTER

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap Overheidspersoneel zoekt een Teamverantwoordelijke (HR-)

Nadere informatie

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS EN DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een Administratief medewerker Statutair

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een dossier-en gegevensbeheerder

Nadere informatie

VR DOC.1002/1BIS

VR DOC.1002/1BIS VR 2018 0709 DOC.1002/1BIS DE VICE-MINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING EN VLAAMSE MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING EN DE VLAAMSE MINISTER

Nadere informatie

De viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding

De viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding De viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding De Vlaamse minister van Mobiliteit, Openbare Werken,

Nadere informatie

Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij zoekt een Deskundige rapportering

Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij zoekt een Deskundige rapportering functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Departement Lanbouw en Visserij

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

VR DOC.0550/1BIS

VR DOC.0550/1BIS VR 2017 0906 DOC.0550/1BIS De minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed De viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Vlaams Energie Agentschap zoekt

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt twee Dossierbeheerders aankoop

Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt twee Dossierbeheerders aankoop functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie VDAB zoekt een consulent HRM Statutair Niveau: B Rang: B1 Graad: Deskundige Met standplaats: Centrale Dienst Keizerslaan 11 te

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een advies- en dossierbehandelaar natuurbeheerplannen

Nadere informatie

Vlaams Energie Agentschap zoekt 2 dossierbeheerders EPB-handhaving

Vlaams Energie Agentschap zoekt 2 dossierbeheerders EPB-handhaving functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaams Energie Agentschap zoekt 2 dossierbeheerders EPB-handhaving

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau Het Facilitair Bedrijf zoekt

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT

SELECTIEREGLEMENT 1 FUNCTIECONTEXT SELECTIEREGLEMENT Administrateur-generaal Mandaatfunctie managementfunctie van N-niveau Rang A3, salarisschaal A311, functieklasse B Standplaats Brussel Agentschap voor Onderwijsdiensten (AgODi) Vacaturenummer

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Facilitair bedrijf zoekt

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Departement Buitenlandse Zaken zoekt een straffe servicemedewerker-ict

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////// Het Departement EWI zoekt een ICT-ontwikkelaar en databeheerder via de horizontale mobiliteit Statutair Niveau: A Rang: A1 Graad: adjunct van de directeur

Nadere informatie

ADVISEUR BELEIDSONDERSTEUNING

ADVISEUR BELEIDSONDERSTEUNING Het Departement EWI gaat over tot de invulling van een aantal functies van ADVISEUR BELEIDSONDERSTEUNING (M/V) via bevordering Beleidsdomein: Niveau en rang: Graad Standplaats Economie, Wetenschap en Innovatie

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Personeelsmedewerker Statutair

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Agentschap Wegen en Verkeer

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt Teamhoofd Klantenbeheer Statutair Niveau:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zorg en Gezondheid Zoekt één Secretariaat Bezwaarcommissie Zorgverzekering

Nadere informatie

INFORMATIEBEHEERDER/ (DIGITALE) BELEIDSDOMEINARCHIVARIS. Functiefamilie gespecialiseerd uitvoerende functies

INFORMATIEBEHEERDER/ (DIGITALE) BELEIDSDOMEINARCHIVARIS. Functiefamilie gespecialiseerd uitvoerende functies INFORMATIEBEHEERDER/ (DIGITALE) BELEIDSDOMEINARCHIVARIS Functiefamilie gespecialiseerd uitvoerende functies 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open

Nadere informatie

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AWV): COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad:

Nadere informatie

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING. Resultaat weging en vacantverklaring van de functie van administrateur-generaal van het Agentschap Informatie Vlaanderen

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING. Resultaat weging en vacantverklaring van de functie van administrateur-generaal van het Agentschap Informatie Vlaanderen DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, WONEN, GELIJKE KANSEN EN ARMOEDEBESTRIJDING NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING Betreft: Resultaat weging

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING Selectiereglement en functiebeschrijving SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING Secretaris-generaal Cultuur, Jeugd, Sport en Media Rang A311 (secretaris-generaal, klasse C) Standplaats Brussel Departement

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////// Het Departement EWI zoekt voor De Vlaamse Adviesraad voor Innoveren & Ondernemen een Senior beleidsadviseur voor het onderzoeksbeleid via de horizontale

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau VAPH zoekt een Analyst Budgetbesteding

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Functiebeschrijving en selectiereglement / Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Dossierbeheerder Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Arenbergstraat 9, 1000 Brussel /

Nadere informatie

Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zoekt één DOSSIERBEHEERDER VIPA. Statutair Niveau: C Rang: C1 Graad: Medewerker Met standplaats: Brussel

Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zoekt één DOSSIERBEHEERDER VIPA. Statutair Niveau: C Rang: C1 Graad: Medewerker Met standplaats: Brussel functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zoekt één DOSSIERBEHEERDER

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau VLAIO zoekt een senior boekhouder

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT

FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT Functiebeschrijving en selectiereglement FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT Arrondissementscommissaris in de provincie Antwerpen Standplaats Antwerpen Vacaturenummer 27520 1 FUNCTIECONTEXT De arrondissementscommissaris

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een Gebiedscoördinator Statutair

Nadere informatie

Selectiereglement externe rekrutering. Afdelingshoofd (M/V) bij de afdeling Systeemexploitatie van het

Selectiereglement externe rekrutering. Afdelingshoofd (M/V) bij de afdeling Systeemexploitatie van het Selectiereglement externe rekrutering Afdelingshoofd (M/V) bij de afdeling Systeemexploitatie van het Intern Verzelfstandigd Agentschap Centrale Accounting Statutaire functie N-1 FUNCTIE EN CONTEXT Het

Nadere informatie

Departement Kanselarij en Bestuur zoekt een straffe medewerker voor het team Financieel Management

Departement Kanselarij en Bestuur zoekt een straffe medewerker voor het team Financieel Management functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Kanselarij en Bestuur zoekt een straffe medewerker voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT

FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT FUNCTIEBESCHRIJVING EN SELECTIEREGLEMENT Afdelingshoofd Staf en Ondersteunende diensten Graad: afdelingshoofd Rang: A2A Standplaats Brussel Agentschap Natuur & Bos Vacaturenummer 26663 1 FUNCTIECONTEXT

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN Administratie Ambtenarenzaken. - Afdeling Wervingen en Personeelsbewegingen Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid Ter uitvoering

Nadere informatie

Je werkt als statutair ambtenaar in de rang B1 of een hogere rang binnen het Departement WVG

Je werkt als statutair ambtenaar in de rang B1 of een hogere rang binnen het Departement WVG SELECTIEREGLEMENT ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Departement Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van de diensten van de Vlaamse overheid): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL MEDEWERKER

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Instituut voor Landbouw-,

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ZOEKT EEN STRAFFE MEDEWERKER Boswachter regio Schelde & Waas, omgeving Beveren/Kruibeke (m/v) Duurtijd: Onbepaalde duur

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG)

Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG) Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG) Voor akkoord Vacant Jo VANDEURZEN Vlaams minister van Welzijn,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie

Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiebeschrijving: Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen sociale economie Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Els Claeys Datum + handtekening

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER HRM (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIECONTEXT. Functiebeschrijving 1.1 OPDRACHT 1.2 INTERNE ORGANISATIE

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING 1 FUNCTIECONTEXT. Functiebeschrijving 1.1 OPDRACHT 1.2 INTERNE ORGANISATIE Functiebeschrijving SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEBESCHRIJVING Vlaams Bouwmeester Rang A3 Contract bepaalde duur (tot 30 juni 2020) Standplaats Brussel Departement Kanselarij en Bestuur - Beleidsdomein Kanselarij

Nadere informatie

functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure naar een hoger niveau De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 1 betrekking van deskundige, functie verpleegkundige

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een Projectleider Statutair Niveau:

Nadere informatie

Vlaams Energie Agentschap zoekt een dossier- en gegevensbeheerder EPB handhaving

Vlaams Energie Agentschap zoekt een dossier- en gegevensbeheerder EPB handhaving functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaams Energie Agentschap zoekt een dossier- en gegevensbeheerder EPB

Nadere informatie

STATUTAIRE AANWERVING AREAMANAGER (algemeen)

STATUTAIRE AANWERVING AREAMANAGER (algemeen) Brussel, 3 februari 2015 STATUTAIRE AANWERVING AREAMANAGER (algemeen) SELECTIEREGLEMENT 1. Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op de selectieprocedure die F.I.T organiseert in samenwerking

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Afdelingshoofd Strategie, Coördinatie en Evaluatie statutaire functie, rang N-1 graad afdelingshoofd met standplaats Brussel Departement Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend

Nadere informatie

Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust zoekt een rekenplichtige - vereffenaar

Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust zoekt een rekenplichtige - vereffenaar functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Maritieme Dienstverlening

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het Facilitair Bedrijf zoekt een MEDEWERKER FACILIPUNT Statutair Niveau:

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Jongerenwelzijn zoekt één HR Officer Statutair Niveau: A Rang: A1 Graad:

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau VAPH zoekt een Teamcoördinator

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

PROJECTMANAGER TUNNELS

PROJECTMANAGER TUNNELS Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): PROJECTMANAGER TUNNELS Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en Verkeer Antwerpen

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ zoekt een expert overheidsopdrachten contractueel

Nadere informatie

De vacature situeert zich bij de afdeling Basisonderwijs en Deeltijds Kunstonderwijs.

De vacature situeert zich bij de afdeling Basisonderwijs en Deeltijds Kunstonderwijs. functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het departement Onderwijs en Vorming zoekt een beleidsondersteuner

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Laborant

Functiebeschrijving: Laborant Functiebeschrijving: Laborant Functiefamilie Themaspecialist 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie die daadkrachtig anticipeert

Nadere informatie

Vlaams Energie Agentschap zoekt een beheerder handhavingsprocedures EPB-regelgeving

Vlaams Energie Agentschap zoekt een beheerder handhavingsprocedures EPB-regelgeving functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaams Energie Agentschap zoekt een beheerder handhavingsprocedures

Nadere informatie

Functiebeschrijving: <Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen Sociale Economie >

Functiebeschrijving: <Dossier- en gegevensbeheerder tewerkstellingsmaatregelen Sociale Economie > Functiebeschrijving: Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Sabine Lievens, diensthoofd

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt 2 projectverantwoordelijken

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent Wervingsprocedure B1 Contractueel Werfreserve voor de 3 Gentse teams Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 3 betrekkingen

Nadere informatie

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket

IT MEDEWERKER. 1. Functiecontext. 2. Je takenpakket MDK Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust werft aan in statutair dienstverband (via horizontale mobiliteit voor interne personeelsleden van AMDK): IT MEDEWERKER Afdeling: Beleidsdomein: Niveau:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG)

Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG) Functiebeschrijving: Gedelegeerd bestuurder van het Vlaams agentschap voor de uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid (VUTG) Voor akkoord Vacant Jo VANDEURZEN Vlaams minister van Welzijn,

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker certificering

Functiebeschrijving: Medewerker certificering Functiebeschrijving: Medewerker certificering Functiefamilie Dossier- en gegevensbeheerders Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van

Nadere informatie

LOGISTIEK MEDEWERKER 1 DE VACATURE IN HET KORT 2 FUNCTIECONTEXT. functiebeschrijving en selectiereglement

LOGISTIEK MEDEWERKER 1 DE VACATURE IN HET KORT 2 FUNCTIECONTEXT. functiebeschrijving en selectiereglement functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Het Departement EWI zoekt een

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement Doel van de functiefamilie Leiden van projecten en/of deelprojecten de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen te garanderen. Context: In lijn met de overgekomen normen in termen van tijd,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin zoekt één STAFMEDEWERKER

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie