Ouderbulletin nr. 4 vrijdag 31 januari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderbulletin nr. 4 vrijdag 31 januari 2014"

Transcriptie

1 Ouderbulletin nr. 4 vrijdag 31 januari 2014 Van de rector In en uit In dit ouderbulletin kunt u lezen dat er deze weken heel wat in en uit wordt gelopen op onze school. Veel ouders hebben hun steentje bijgedragen aan de beroepenavond vmbo op 22 januari De tweede klassers hadden een excursie in Afferden en in begin deze maand mochten we een flinke stroom leerlingen en ouders voor de toekomstige brugklas ontvangen. Altijd spannend om je weg te vinden. Ik vind dat grappig om te zien wie er met de papieren voorop loopt, de ouder of de brugklasser zelf. Het verschil tussen een toekomstige brugklasser en een examenleerling vmbo, havo of vwo is levensgroot. Wat gebeurt er veel in een paar jaar. Ze maken grote sprongen in lengte, in belangstelling, in wat ze belangrijk vinden en in de verhouding naar de volwassenen. Vaak merken de ouders daar nog wel meer van dan wij op school. Soms is er een wereld van verschil tussen hoe een leerling thuis functioneert en op school. Daarom is regelmatig contact tussen ouders en school belangrijk. We hopen ook dat u op 13 februari komt kijken en luisteren naar de muziekavond, dit keer met een gedeelte uit de West Side Story. Dat is zeker de moeite waard. Mocht u deze week al plannen hebben om langs te komen, dan mag u dat doen via de fietskelder. Na 40 jaar trouwe dienst waren de grote houten deuren van de hoofdvestiging echt aan vervanging toe. Dat is een flinke operatie, maar binnenkort zwaaien de nieuwe glazen deuren vanzelf voor u open. Welkom! L.R. van Drongelen, rector Algemeen 13 februari: Examenconcert en West Side Story Het is al weer een aantal jaren een vertrouwde happening op het PCC: het eindexamenconcert. Ook dit jaar zullen de leerlingen met muziek in het examenpakket weer acte de présence geven voor publiek en vakjury om hun muzikaal talent te presenteren. De optredens tellen mee als schoolexamen. De leerlingen van Beeldende Vorming zullen tevens hun werk exposeren.

2 Dit jaar heeft het examenconcert een apart tintje. Alle muziekleerlingen zullen samen highlights uitvoeren uit de musical de West Side Story van Leonard Bernstein. Leerlingen van 6-vwo hebben daar arrangementen voor geschreven. De leerlingen worden begeleid door een speciaal ingehuurd orkest, dat bestaat uit leden van Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel, een toporkest uit onze eigen regio. Maar natuurlijk zijn er ook vertrouwde solo-acts van de leerlingen. De uitvoering vindt plaats op donderdag 13 februari om uur in de aula van de hoofdvestiging. Mis het niet, want het wordt een bijzonder concert! De avond is vrij toegankelijk voor ouders en leerlingen. Vanaf 3 februari kunnen hiervoor gratis kaartjes worden afgehaald bij de receptie. Triviant Basisschool De Leeuwenkuil wint Pax Christi Trivianttoernooi Deze maand is de strijd om de titel slimste basisschool weer losgebarsten op het Pax Christi College. Twintig scholen hebben zich aangemeld voor de voorrondes van het Trivianttoernooi en hebben woensdagmiddag 15 en 22 januari tegen elkaar gestreden op de juniorcolleges in Druten en Beneden Leeuwen. Uit deze spannende voorrondes kwamen uiteindelijk 6 scholen naar voren die tegenover elkaar hebben gestaan in de finale. De finalestrijd van het Triviant-toernooi ging tussen De Leeuwenkuil, De St. Lambertus, De Gravin Van Rechterenschool, De Kubus, De Kleurencirkel en De Octopus. De finale werd gepresenteerd door de spetterende showmaster Jochem van Gelder. Na een spannende strijd is Basisschool De Leeuwenkuil winnaar geworden van het Pax Christi Trivianttoernooi Gefeliciteerd! Nieuws van vmbo onderbouw MNA In de week van 6 januari zijn wij met de 2 e klassers naar een biologisch kipopfokbedrijf geweest van de heer Van Westreenen in Afferden. Dit in het kader van het hoofdstuk Voedselproductie. De leerlingen moesten een aantal vragen beantwoorden die ze moeten verwerken in een werkstukje over dit bedrijf. Naast het kijken naar kippen en het luisteren naar de heer Van Westreenen kregen de leerlingen ook de ruimte om (rustig) rond te lopen en om de kippen te pakken te krijgen om ze ook echt van dichtbij te bekijken en te knuffelen! Martine Elhorst & Agnes van Dinteren Nieuws van het decanaat vmbo MBO Beroepenavond onze vmbo-ers van woensdag 22 januari; Als onderdeel van hun loopbaanoriëntatie hebben de leerlingen en ouders/verzorgers van leerjaar 3 en 4 vmbo woensdagavond 22 januari jl. de Beroepenavond bezocht. Aanwezig waren 35 voorlichters om over de verschillende facetten van hun beroep te vertellen. Het was erg leerzaam om van deze mensen te horen waar het om draait in hun beroep: Wat moet je er goed voor kunnen? Wat voor een type moet je zijn? Wat moet je leuk/belangrijk vinden? Etc. Voor opleidingsvragen en informatie waren de ROC s en de samenwerkingsverbanden uit de technische sector vertegenwoordigd in de aula.

3 Voor verdere oriëntatie en informatie is het belangrijk om een Open dag van deze scholen te bezoeken. Het is ook zinvol om een meeloopdag te doen bij een beroepsbeoefenaar. Als school stimuleren wij dit en we bieden twee keer per jaar de mogelijkheid om mee te lopen. Wellicht lijkt het u als ouder ook leuk om in de toekomst een voorlichting over uw beroep te verzorgen. Meld u dan aan bij: Gea van Dijk, decaan vmbo, G.vandijk@paxchristicollege.nl. Een speciale dank aan de voorlichters van deze avond. In het bijzonder door uw inzet was het een geslaagde avond. Dank! Gea van Dijk, decaan vmbo Nieuws van havo/vwo onderbouw Marokkoproject 2 gymnasium Op woensdag 8 januari waren de leerlingen van 2 gymnasium weer bijeen om verder te werken aan het Marokkoproject. Dit keer op het Juniorcollege West Maas en Waal. Na een inleidend praatje met Marokkaanse thee en koek werd er weer driftig onderzoek gedaan naar verschillende onderdelen van de Marokkaanse maatschappij. In mei gaan de leerlingen de resultaten presenteren. Het is de bedoeling dat alle informatie goed van pas gaat komen als deze leerlingen, die dan in 3 gymnasium zitten, in het schooljaar naar Marokko afreizen. De voorbereidingen voor dat bezoek zijn in volle gang. Voorlichtingsavonden juniorcolleges Op maandag 13 en dinsdag 14 januari zijn er op beide juniorcolleges voorlichtingsavonden georganiseerd voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders. Ouders en kinderen zijn aan de hand van drie minilesjes van 20 minuten meer te weten gekomen over het Pax Christi College. Eén van de drie momenten werd besteed aan informatie over onze school. De andere momenten bestonden uit een gevarieerd aanbod van lesjes die werden gegeven door docenten uit de onderbouw. Tijdens de pauze konden de leerlingen een brugpiepertest doen om te kijken of zij brugklas-ready zijn. De test bestond uit 12 vragen die door veel leerlingen is ingevuld. Daarnaast werd hen gevraagd om een slogan voor onze school te maken. De leerling met de meeste goede antwoorden en de beste slogan wint een bioscoopbon. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. Aan het eind van de avond werd aan ouders en leerlingen gevraagd om een kleine enquête in te vullen. Hierin werd gevraagd naar hoe de bezoekers de avond vonden. De uitslag van die enquête was erg goed. Zowel op inhoud als op sfeer werd zeer hoog gescoord. Nu maar hopen dat dit zich vertaalt in veel inschrijvingen. Kerstlunch Junior College Druten Op de laatste lesdag van 2013 hadden de leerlingen van het Junior College Druten de mogelijkheid deel te nemen aan de traditionele kerstlunch. Meer dan 150 personen zorgden die vrijdag voor een gezellige gezamenlijke afsluiting van het kalenderjaar. Mede door leerlingen die live muziek maakten zat de stemming er goed in. Op het eind bleek weer dat iedereen flinke honger had.

4 Nieuws van havo/vwo hoofdvestiging Ondernemers in de school Op dinsdag 14 januari hebben de zeven derde klassen havo/vwo een gastles gekregen van een ondernemer. Froukje Domensino, docente M&O, heeft dit georganiseerd in samenwerking met de stichting Ondernemer in de klas. De zeven gastsprekers hebben onze leerlingen ingevoerd in de geheimen van het ondernemer-schap. Voor deze leerlingen belangrijke informatie, nu zij kort voor hun profielkeuze staan: zo zijn zij weer beter in staat om te beslissen wat ze wel en wat zij niet willen. Aanwezig waren een horecaondernemer, eigenaren van een mediationbureau, een trainingsbureau en een administratiekantoor, een loopbaanadviseur, een twee bedrijfsadviseurs. Vakkenvoorlichting en HAN profielkeuzedag Op 5 februari is de jaarlijkse vakkenvoorlichting voor de leerlingen van de derde klas en hun ouders. Zij zijn daar per brief voor uitgenodigd. Doel van deze avond is dat leerlingen en ouders in de gelegenheid gesteld worden om kennis te maken met de manier waarop de verschillende vakken te werk gaan in de Tweede Fase. Na een algemene presentatie van decaan Fieka Kerkhof over het profielkeuzetraject kan iedereen enkele gastlesjes volgen. Hopelijk zijn onze derdeklassers na deze avond weer beter in staat een juiste keuze te maken wat betreft hun vakkenpakket. Bent u nu vergeten u aan te melden voor deze avond, neem dan contact op met onze decaan, dan kunnen we u (en uw zoon/dochter) nog inroosteren (f.kerkhof@paxchristicollege.nl). Kort voor 5 februari ontvangen alle leerlingen hun rooster voor die avond. HAN-dag Op 31 januari gaan de 3 havo/vwo-klassen naar de HAN voor de jaarlijkse profielkeuzedag. Tijdens die dag maken de leerlingen kennis met veel verschillende vervolgopleidingen. Vanzelfsprekend is ook deze dag bedoeld om leerlingen een juiste profielkeuze te laten maken. Van hun mentor en de decaan hebben de leerlingen inmiddels meer informatie ontvangen. Examen Cambridge English: alle leerlingen geslaagd Op dinsdag 3 en zaterdag 7 december 2013 hebben 11 leerlingen uit V4 in Utrecht het eerste examen voor Cambridge English afgelegd. Het is voor het eerst dat leerlingen van onze school dit examen aflegden, aangezien vorig schooljaar gestart is met het vak Cambridge English. Vorige week kwam, eerder dan verwacht, de uitslag binnen van de examens. Vol trots kunnen we hier vertellen dat alle leerlingen geslaagd zijn! Dank aan de sectie Engels en met name aan Dorien Kruit-Meulendijks dat de leerlingen dit mooie niveau gehaald hebben. Volgend schooljaar zal een tweede lichting leerlingen hun eerste examens afleggen, en de huidige V4 lichting zal volgend jaar het tweede examen proberen te halen. Het mag voor zich spreken dat wij alle vertrouwen hebben in mooie slagingspercentages.

5 Steeds mooier Na de geslaagde verbouwing van onze mediatheek hebben we de smaak te pakken: via een aantal relatief kleine ingrepen zijn we ons schoolgebouw verder aan het verfraaien. Zo wordt binnenkort de huidige donkere voordeur vervangen door een lichte en meer openheid uitstralende schuifdeur. Verder hebben een aantal pilaren in de hal bij de kluisjes een mooi kleurtje gekregen en we hebben daar een aantal nieuwe (en vooral grotere) monitoren opgehangen voor (rooster)mededelingen. Links en rechts hangen nieuwe prikborden en in de hal hangen sinds kort een aantal wissellijsten waar culturele activiteiten aangekondigd kunnen worden. Heeft u een poster voor in de wissellijst? Nu zijn deze lijsten gevuld met prachtige filmposters en met posters waarop we onze eindexamenconcert en ons schooltoneel aankondigen. Vanzelfsprekend kunnen er ook (graag zelfs) regionale culturele activiteiten aangekondigd worden. Het Pax is immers niet voor niets school van en voor onze regio. Heeft u materiaal voor in de lijsten, neem dan contact met ons op via m.vermeulen@paxchristicollege.nl. Pax in de pers

6 ACTIVITEITEN IN DE KOMENDE WEKEN (de meest actuele versie van de planning tref u op onze website aan) FEBRUARI VMBO JUNIORCOLLEGES VMBO HOOFDVESTIGING HAVO/VWO JUNIORCOLLEGES HAVO/VWO HOOFDVESTIGING 5 za 01-feb-14 5 zo 02-feb-14 6 ma 03-feb-14 Start periode 3 PSO Scapino klas 2 JCD Scapino klas 2 JCD 6 di 04-feb-14 Scapino klas 2 JCD Scapino klas 2 JCD 6 wo 05-feb-14 Floorballtoernooi H , V u (Lo) 6 do 06-feb-14 Excursie Ieper (geschiedenis V5) 6 vr 07-feb-14 6 za 08-feb-14 6 zo 09-feb-14 7 ma 10-feb-14 7 di 11-feb-14 7 wo 12-feb-14 7 do 13-feb-14 Eindexamenconcert Eindexamenconcert (H5 + V4/5/6) uur 7 vr 14-feb-14 7 za 15-feb-14 OPEN DAG (hoofdvestiging) OPEN DAG (hoofdvestiging) OPEN DAG (hoofdvestiging) OPEN DAG (hoofdvestiging) 7 zo 16-feb-14 8 ma 17-feb-14 8 di 18-feb-14 8 wo 19-feb-14 8 do 20-feb-14 8 vr 21-feb-14 8 za 22-feb-14 8 zo 23-feb-14 Stage klas 4 B/K Stage klas 4 B/K PSO zie onderbouw Stage klas 4 b/k PSO klas 2BK Stage klas 4 B/K / PSO klas 2BK Lessen T3 vervallen na uur Stage klas 4 B/K / PSO klas 2BK Toetsweek T3 (1e en 2e uur) regulier rooster Profielwerkstukpresentatiedag

7 9 ma 24-feb-14 9 di 25-feb-14 9 wo 26-feb-14 9 do 27-feb-14 Stage klas 4 B/K / Toetsweek T3 (1e en 2e uur), lessen vervallen na uur Stage klas 4 B/K / Toetsweek T3 (1e en 2e uur), lessen vervallen na uur Stage klas 4 B/K/T / Toetsweek T3 (1e en 2e uur) lessen, vervallen na uur Stage klas 4 B/K / Toetsweek T3 (1e en 2e uur) regulier rooster Toetsweek Tweede Fase (m.u.v. examenklassen) Herkansingen Toetsweek Tweede Fase (m.u.v. examenklassen) Toetsweek Tweede Fase (m.u.v. examenklassen) Toetsweek Tweede Fase (m.u.v. examenklassen) 9 vr 28-feb-14 Stage klas 4 B/K Toetsweek Tweede Fase (m.u.v. examenklassen) Maart 9 za 01-mrt-14 9 zo 02-mrt-14 VMBO JUNIORCOLLEGES VMBO HOOFDVESTIGING HAVO/VWO JUNIORCOLLEGES HAVO/VWO HOOFDVESTIGING 10 ma 03-mrt-14 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 10 di 04-mrt-14 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 10 wo 05-mrt-14 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 10 do 06-mrt-14 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 10 vr 07-mrt-14 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 10 za 08-mrt zo 09-mrt ma 10-mrt di 11-mrt wo 12-mrt-14 1e afname rekentoets einddatum 25 maart 11 do 13-mrt vr 14-mrt za 15-mrt zo 16-mrt ma 17-mrt di 18-mrt wo 19-mrt do 20-mrt vr 21-mrt-14 / Uitreiking voorlopige cijferlijst vmbo + brief ouderavond en herkansing / 1e afname rekentoets 1e afname rekentoets (40-minutenrooster) (40-minutenrooster) (40-minutenrooster) () () Rapportvergaderingen (40-minutenrooster) rapportvergaderingen (40-minutenrooster) Rekentoetsen Rapportvergaderingen (40-minutenrooster) Pws moment 1 H4/V5 Rekentoetsen Rapportvergaderingen (40-minutenrooster) Pwsmoment 1 H4/V5 Rekentoetsen Rapportvergaderingen (40-minutenrooster) Pwsmoment 1 H4/V5

8 PAX EXAMENCONCERT 2014 DONDERDAG 13 FEBRUARI UUR COOTHSTRAAT INLOOP VANAF UUR

9 PAX EXAMENCONCERT 2014 DONDERDAG 13 FEBRUARI UUR COOTHSTRAAT INLOOP VANAF UUR

Jaarplanning Pax junior

Jaarplanning Pax junior AUGUSTUS WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 Activiteitenweek 1 WEEK 35 Ma. 29 juli 5 aug 12 aug 19 aug Opening schooljaar j 26 aug Di. 30 juli 6 aug 13 aug 20 aug Introductie klas 1 + 2 Klas 2 funtroductie

Nadere informatie

JAARPLANNING VMBO AUGUSTUS. Inhaalmomenten maandag 9e uur. WEEK 35 Voorbereiden Londenreis T3 27 aug

JAARPLANNING VMBO AUGUSTUS. Inhaalmomenten maandag 9e uur. WEEK 35 Voorbereiden Londenreis T3 27 aug AUGUSTUS Inhaalmomenten maandag 9e uur WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 activiteitenweek 1 Ma. 30 juli 4 aug 12 aug 20 aug 09.30 Opening schooljaar 10.30-12.00 uur sectievergaderingen 12.30 sectorbrede

Nadere informatie

JAARPLANNING VMBO OUDERS EN LEERLINGEN

JAARPLANNING VMBO OUDERS EN LEERLINGEN AUGUSTUS Vast inhaalmoment: maandag 9e uur WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 activiteitenweek 1 WEEK 35 Ma. 29 juli 5 aug 12 aug 19 aug Opening schooljaar Leerlingen vrij 26 aug Di. 30 juli 6 aug 13 aug

Nadere informatie

JAARPLANNING HAVO/VWO

JAARPLANNING HAVO/VWO AUGUSTUS WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 WEEK 35 Ma. 29 5 aug 12 aug 19 aug Opening schooljaar 26 aug Leerlingen vrij Di. 30 6 aug 13 aug 20 aug Intro klassen 1 t/m 6 27 aug PWS-moment 5 Wo. 31 7 aug 14

Nadere informatie

JAARPLANNING HAVO/VWO OUDERS/VERZORGERS

JAARPLANNING HAVO/VWO OUDERS/VERZORGERS augustus/ember ember/oktober 35 36 37 38 39 Ma. 28 aug 4 11 Kennismakingsavond 19:30 uur 2h/v Klep en Pax Junior, inclusief voorlichting Cen en uitreiking certificaten geslaagden Di. 29 aug 5 12 19 18

Nadere informatie

Algemene Ouderavond klas uur. Inhaalmoment proefwerken en schriftelijke toetsen uur onderbouw en bovenbouw

Algemene Ouderavond klas uur. Inhaalmoment proefwerken en schriftelijke toetsen uur onderbouw en bovenbouw Augustus 2014 September 2014 Oktober 2014 week 35 36 37 38 39 40 25 t/m 29 aug 1 t/m 5 sept 8 t/m 12 sept 15 t/m 19 sept 22 t/m 26 sept 29 sept t/m 3 okt Lessen vervallen (vergaderdag personeel) Start

Nadere informatie

JAARPLANNING HAVO/VWO AUGUSTUS. WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 WEEK 35 Ma. 30 juli 6 aug 13 aug 20 aug. 27 aug. 09:30: opening schooljaar.

JAARPLANNING HAVO/VWO AUGUSTUS. WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 WEEK 35 Ma. 30 juli 6 aug 13 aug 20 aug. 27 aug. 09:30: opening schooljaar. AUGUSTUS WEEK 31 WEEK 32 WEEK 33 WEEK 34 WEEK 35 Ma. 30 juli 6 13 20 09:30: opening schooljaar. 10:30 12:00 uur: Sectievergadering Sectorvergadering 15:00 uur: warme overdracht 27 Di. 31 juli 7 14 21 Wo.

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 NOVEMBER 2015 Toetsweek 5: HAVO 5 & VWO 6 Fuif tweede, derde en vierde klassen ma 16 nov t/m vr 20 nov vr 20 nov 19.30-23.00 Aanvragen herkansing SE4 TL4 tot 12.00 uur di

Nadere informatie

JAARPLANNING VMBO 2015-2016, VERSIE 14-12-2015

JAARPLANNING VMBO 2015-2016, VERSIE 14-12-2015 Ma. 31 Augustus/September 36 37 38 39 MAS mentorles 3T 40 Vergaderdag/geen lessen 07 Algemene ouderavond Algemene ouderavond 28 leerjaar 1. uur leerjaar 2. uur September/Oktober Di. Introductie bovenbouw

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7-09-17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012

jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012 1 2 rgl sem wk lswk mnd-dg activiteit (eerste semester) jaarrooster 2011/2012 voor leerlingen en ouders versie 11 januari 2012 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 Begeleiding nieuwe docenten/stagiaires - introductieprogramma

Nadere informatie

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo Bonnefanten College JAARKALENDER 2015-2016 VHBO, VMBO, havo/vwo gewone lesdag introductie projectweek (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen toetsweek 4 optionele

Nadere informatie

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 2015-2016 Leerlingen / ouders

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 2015-2016 Leerlingen / ouders nr 1 34 ma 17-aug 1 Begin periode 1 13.00 uur externe instroom 2e klas + hoger 13.30 brugklassen 14.00 klas 2+3+mavo-4 14.15 klas 4+5+6 havo/vwo di 18-aug 1 09.00-11.00 uur klas 1 havo/vwo mentoraat Vanaf

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur JAARPLANNER PCC HET LYCEUM 2017-2018 wknr dag datum schoolactiviteiten wie tijd 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016

ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 ACTIVITEITENKALENDER 2015-2016 OKTOBER 2015 Deze week: voorlichting Peter Verploeg VMBO4 2e voorlichting l.l. doorstroom TL4 naar H4 15.45 uur SEPTEMBER 2015 Voorlichting ouders, doorstroom T4 naar H4

Nadere informatie

JAARPLANNING HAVO VWO 2015-2016, VERSIE 14-12-2015

JAARPLANNING HAVO VWO 2015-2016, VERSIE 14-12-2015 Augustus/September 36 37 38 39 40 Ma. 31-08 Vergaderdag 07-09 14-09 Algemene ouderavond Leerjaar 1 19.30 uur 21-09 Algemene ouderavond Leerjaar 2 19.30 uur 28-09 September/Oktober Di. 01-09 Introductie

Nadere informatie

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave

JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave JAARROOSTER 2015-2016 - De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur

Nadere informatie

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo Bonnefanten College JAARKALENDER 2015-2016 VHBO, VMBO, havo/vwo gewone lesdag introductie projectweek (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen toetsweek 4 optionele

Nadere informatie

augustus - september 2014 september - oktober 2014

augustus - september 2014 september - oktober 2014 augustus - september 2014 september - oktober 2014 25 31 augustus (week 35) do 28 vr 29 1 7 september (week 36) ma 1 di 2 vr 5 8 14 september (week 37) Afhalen boeken Start schooljaar Studiedag personeel

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur 36 0 ma 4 09 17 Roostervrije dag leerlingen di 5 09 17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6 09 17 introductieprogramma 1x gehele dag do 7 09 17 introductieprogramma 1x gehele dag

Nadere informatie

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 wknr dag datum Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 8.30-18.00 uur Introductiedag nieuwe brugklassers met de mentor

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

Jaaragenda personeel

Jaaragenda personeel JAARAGENDA 2019-2020 ouders en leerlingen versie 18 augustus 2019 dag datum activiteit leswk wk ma 19-08-19 leerlingen lesvrij 1 34 di 20-08-19 1e introductiedag brugklassen 13:00 u introductiemiddag afdelingen

Nadere informatie

JAARPLANNING HAVO/VWO ouders (ONDERBOUW/BOVENBOUW) versie 26 augustus 2014

JAARPLANNING HAVO/VWO ouders (ONDERBOUW/BOVENBOUW) versie 26 augustus 2014 augustus 2014 september 2014 oktober 2014 week 35 36 37 38 39 40 25 t/m 29 aug 1 t/m 5 sept 8 t/m 12 sept 15 t/m 19 sept 22 t/m 26 sept 29 sept t/m 3 okt Lessen vervallen 19.30 uur Algemene ouderavond

Nadere informatie

JAARROOSTER De Boerhaave

JAARROOSTER De Boerhaave maand week januari 1 ma 4 huiswerkvrij di 5 wo 6 19.30 uur - ouderavond inhaalmodule Latijn (GUR) do 7 vr 8 2 ma 11 di 12 klankbordgroep leerlingen 4e en 5e lesuur wo 13 do 14 vr 15 3 ma 18 di 19 wo 20

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

JAARPLANNER PCC HET LYCEUM

JAARPLANNER PCC HET LYCEUM 34 0 ma 22-08-16 di 23-08-16 wo 24-08-16 do 25-08-16 vr 26-08-16 za 27-08-16 zo 28-08-16 35 1 ma 29-08-16 start eerste periode - roostervrije dag leerlingen di 30-08-16 Eerste lesdag / Introductieprogramma

Nadere informatie

Zondag maandag dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 25 december 26 december 27 december 28 december 29 december 30 december 31 december

Zondag maandag dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 25 december 26 december 27 december 28 december 29 december 30 december 31 december Zondag maandag dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 25 december 26 december 27 december 28 december 29 december 30 december 31 december Week 52 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN LOCATIE KRUISWEG SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie 27 augustus 2015 ouders en leerlingen versie Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 VMBO/MAVO (Kruisweg) wk Datum Dag 35

Nadere informatie

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo toetsweek 2 Bonnefanten College JAARKALENDER 2015-2016 VHBO, VMBO, havo/vwo gewone lesdag introductie projectweek (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen toetsweek

Nadere informatie

Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 22 januari 23 januari 24 januari 25 januari 26 januari 27 januari 28 januari

Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 22 januari 23 januari 24 januari 25 januari 26 januari 27 januari 28 januari Zondag maandag Dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 22 januari 23 januari 24 januari 25 januari 26 januari 27 januari 28 januari 1 e afnameperiode rekentoets 3F Inhalen SE-week 2 Week 4 18 e P2.8

Nadere informatie

WEEK PERIODE DAG DATUM CATEGORIE ACTIVITEIT AANVANG EIND

WEEK PERIODE DAG DATUM CATEGORIE ACTIVITEIT AANVANG EIND WEEK PERIODE DAG DATUM CATEGORIE ACTIVITEIT AANVANG EIND 5 ma 28-jan-19 di 29-jan-19 wo 30-jan-19 Excursie M&O AG+5 en AG+6 hele dag do 31-jan-19 oraganisatie deadline kiezen herkansing 16.00 vr 1-feb-19

Nadere informatie

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo. toetsw. Examentraining

JAARKALENDER VHBO, VMBO, havo/vwo. toetsw. Examentraining Examentraining toetsw Bonnefanten College JAARKALENDER 2015-2016 VHBO, VMBO, havo/vwo gewone lesdag introductie projectweek (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen

Nadere informatie

CSG Winsum jaarplanning 2015-2016

CSG Winsum jaarplanning 2015-2016 CSG Winsum jaarplanning 2015-2016 PERIODE 1 ROOSTER 1e HALFJAAR 34 ma 17-08-15 Mentoruur + boeken halen 10.00-13.00 uur start introductie klas 1; klas 2, 3 en 4 les di 18-08-15 introductie brugklas start

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN LOCATIE KRUISWEG SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie 11 december 2015 ouders en leerlingen versie Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 VMBO/MAVO (Kruisweg) wk Datum Dag 23-10-15

Nadere informatie

wo 17-sep herkansing examentoets bb 1e, 2e, 3e lesuur schoolfotograaf

wo 17-sep herkansing examentoets bb 1e, 2e, 3e lesuur schoolfotograaf WK Dag Datum Activiteit schooljaar 2014-2015 versie 9-9-2014 do 21-aug vr 22-aug za 23-aug zo 24-aug einde zomervakantie 35 ma 25-aug di 26-aug ontvangst leerlingen schoolfotograaf informatieavond kc1

Nadere informatie

: OPEN DAG : OPEN DAG : OPEN DAG : OPEN DAG

: OPEN DAG : OPEN DAG : OPEN DAG : OPEN DAG JAARAGENDA 2018-2019 #5 dag datum kader mavo havo/vwo ob havo/vwo bb za 15-dec P3 zo 6-jan wk17 ma 7-jan di 8-jan wo 9-jan Masterclass theater Masterclass theater Masterclass theater do 10-jan vr 11-jan

Nadere informatie

JAARPLANNER PCC HET LYCEUM

JAARPLANNER PCC HET LYCEUM 34 0 ma 22-08-16 di 23-08-16 wo 24-08-16 do 25-08-16 vr 26-08-16 za 27-08-16 zo 28-08-16 35 1 ma 29-08-16 start eerste periode - roostervrije dag leerlingen di 30-08-16 Eerste lesdag / Introductieprogramma

Nadere informatie

JAARAGENDA #4 dag datum kader mavo havo/vwo ob havo/vwo bb za 15-dec zo 16-dec wk16 ma 17-dec 3k: toetsweek + D&P (45 min.

JAARAGENDA #4 dag datum kader mavo havo/vwo ob havo/vwo bb za 15-dec zo 16-dec wk16 ma 17-dec 3k: toetsweek + D&P (45 min. JAARAGENDA 2018-2019 #4 dag datum kader mavo havo/vwo ob havo/vwo bb za 15-dec zo 16-dec wk16 ma 17-dec 3k: toetsweek + D&P (45 min.) 3m: toetsweek (45 min.) 4-5-6 h/v: toetsdagen 4k: maatschappelijke

Nadere informatie

09.00 uur: start introprogramma klas 1 Beroepsstage 4m (t/m 11-9) di 1 sep. 19.30-20.30: info avond klas 2 en 3 14:00 uur: Diagnostische rekentoets

09.00 uur: start introprogramma klas 1 Beroepsstage 4m (t/m 11-9) di 1 sep. 19.30-20.30: info avond klas 2 en 3 14:00 uur: Diagnostische rekentoets P dag datum Kader Mavo Havo/v onderbouw Havo/v bovenbouw 0 ma 17 aug. 18 aug. 19 aug. 20 aug. 21 aug. za 22 aug. P1 zo 23 aug. CLEANTEAM H/V BB CLEANTEAM H/V BB CLEANTEAM H/V BB CLEANTEAM H/V BB 1 ma 24

Nadere informatie

VMBO Jaarplanning Schooljaar 2018/2019

VMBO Jaarplanning Schooljaar 2018/2019 VMBO Jaarplanning Schooljaar 2018/2019 aug-18 Dag en datum ma 20 aug di 21 aug Leerlingen vrij Start leerlingen. Boeken ophalen: Klas 1: 9.30 uur, klas 2: 11.00 uur Kennismakingsdag klas 3: 8.30-15.00

Nadere informatie

VMBO Jaarplanning Schooljaar Eerste lesdag klas 4 volgens rooster. Leerlingen klas 4 zonder stageadres op school aanwezig

VMBO Jaarplanning Schooljaar Eerste lesdag klas 4 volgens rooster. Leerlingen klas 4 zonder stageadres op school aanwezig aug- 34 35 ma 20 aug di 21 aug wo 22 aug do 23 aug vr 24 aug Leerlingen vrij Start leerlingen. Boeken ophalen: Klas 1: 9.30 uur, klas 2: 11.00 uur Kennismakingsdag klas 3: 8.30-15.00 uur, aansluitend boeken

Nadere informatie

WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING. vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek

WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING. vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek vr 11/12 Paarse vrijdag za 12/12 zo 13/12 ma 14/12 2e en 3e uur Workshop Reanimatie ev3c in lokaal 224 ma 14/12 4e en 5e uur Workshop

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. dag datum 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag

Nadere informatie

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR JAAROVERZICHT 2016 2017 TWEEDE HALFJAAR Week dag datum Activiteit 03 Ma 18 jan TW2 Di 17 jan TW2 Wo 18 jan TW2 Open lesmiddag groep 8 (1 van 2; 13.30-15.30 uur) Do 19 jan Rekentoets herkansers 4m/6V (08.30-11.15)

Nadere informatie

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5

woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College met havo 4 en vwo 4 en 5 dag en datum tijdstip omschrijving Oktober 2015 vrijdag 2 oktober 2015 dinsdag 6 oktober 2015 19.30 uur audities musical (zang en dans) woensdag 7 oktober 2015 O&O: excusrie Leeuwarden Wereld Water College

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

Jaarrooster Aeres VMBO Velp

Jaarrooster Aeres VMBO Velp aug-18 34 35 ma 20 aug di 21 aug wo 22 aug do 23 aug vr 24 aug Leerlingen vrij Start leerlingen. Boeken ophalen: Klas 1: 9.30 uur, klas 2: 11.00 uur Kennismakingsdag klas 3: 8.30-15.00 uur, aansluitend

Nadere informatie

Voorlopige jaarplanning 2014-2015

Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Pagina 1 Voorlopige jaarplanning 2014-2015 Maand september 2014 ma 1 sep 13.00-16.00 Introductieprogramma Brugklas ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma tweede leerjaar ma 1 sep 14.00-16.00 Introductieprogramma

Nadere informatie

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 wknr dag datum tijd Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum tijd September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 08.30-18.00 09.00 Introductiedag nieuwe brugklassers

Nadere informatie

jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar versie:

jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar versie: jaaragenda Stedelijk Dalton College Alkmaar 2016-2017 versie: 11-10-2016 OKTOBER za 01 zo 02 di 04 20.00 uur algemene ouderavond ouderraad wo 05 11.50-12. lichtbrigade ANWB voor onderbouwklassen do 06

Nadere informatie

JAARAGENDA #7

JAARAGENDA #7 dag datum kader mavo havo/vwo ob havo/vwo bb za 13-apr zo 14-apr wk30 ma 15-apr 3m: beroepsstage t/m 18/4 3v: Londen 4h: maatschappelijke stage di 16-apr wo 17-apr Masterclass theater Masterclass theater

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA schooljaar 2014-2015

JAARPROGRAMMA schooljaar 2014-2015 35 START SCHOOLJAAR deze week diverse introductie activiteiten ma 25 aug introductie activiteiten alle wo 27 aug 9,00 digitale inschrijving open voor herkansing SE's uit 4H,4V,5V vr 29 aug 9,00 sluiting

Nadere informatie

Jaaragenda 2015-2016 Dag Datum Week*/Tijd Activiteit Open Huis Stationsstraat Open Huis Lijsterbesstraat middag en avond

Jaaragenda 2015-2016 Dag Datum Week*/Tijd Activiteit Open Huis Stationsstraat Open Huis Lijsterbesstraat middag en avond week 1/18 ma 04-01 studiedag personeel (leerlingen lesvrij) di 05-01 wo 06-01 do 07-01 vr 08-01 week 2/19 start toetsweek 2 / afname 2F + 3F rekentoets ma 11-01 di 12-01 wo 13-01 vanaf 11.15 Wegwijsdag

Nadere informatie

19.30: Informatieavond. lj2. CITO VO 0 lj1 1e, 2e en 3e uur : Uitreiking Cambridge certificaten. PWS-dag 5H en 6V

19.30: Informatieavond. lj2. CITO VO 0 lj1 1e, 2e en 3e uur : Uitreiking Cambridge certificaten. PWS-dag 5H en 6V 36 3 t/m 9 sept. 13.30-14.45: Ontvangst leerjaar 1 in de aula Introductiedag alle leerjaren Start lessen volgens rooster 37 10 t/m 16 sept. 3/4 vwo 38 17 t/m 23 sept. 5/6 vwo Schoolfotograaf 3/4/5 havo

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 Maandag 26 september 2016 Agenda Gesprek in de zaal Wat is belangrijk als je wil slagen? Voorbereiding, exameneisen en examenregels Wat is een goede voorbereiding voor een

Nadere informatie

VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase

VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase Jaarrooster Vestiging Greijdanus Hardenberg 2012-2013 VMBO B/Kt VMBO ktl HV/VWO 1tm 3 Tweede Fase Augustus Augustus Augustus Augustus 35 ma 27 School open School open School open School open di 28 School

Nadere informatie

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters Jaaragenda 2014-2015 Vademecum 6 Dag Datum Week*/Tijd Activiteit * = Schoolweek / Kalenderweeknummer week 1/34 ma 18-08 introductieprogramma's en ophalen boeken 13.30 Ontvangst leerlingen klas 1 Vakcollege

Nadere informatie

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur

Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar Versie 07 februari 2018, uur Jaarplanner Lorentz Lyceum Schooljaar 2017-2018 Versie 07 februari 2018, 14.40 uur Legenda: Zwart = voor iedereen Groen = voor MR Rood = voor ZAT Paars = OPUS Donker blauw = Ouderraad Oranje = voor specifieke

Nadere informatie

Jaaroverzicht

Jaaroverzicht wk Datum Algemeen Informatie Vergaderingen Excursies / Sport Examens en toetsing 34 ma 22-8 zomervakantie di 23-8 zomervakantie wo 24-8 zomervakantie do 25-8 zomervakantie 10.30-13.30 uur MT, blauwe (+

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 mavo mbo-2 kbl bbl Clauslaan 4 2713 VN Zoetermeer Jaarplanning 2014-2015 jaarplanning 2014-2015 clauslaan Pagina 1 Jaarplanning ONC Clauslaan 2014-2015 augustus 2014 wk dag tijd activiteit plaats 35 ma

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16

dag datum Afspraken / Activiteiten ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 ma 10-08-15 di 11-08-15 wo 12-08-15 do 13-08-15 vr 14-08-15 za 15-08-15 zo 16-08-15 Zomervakantie 4 juli t/m 16 augustus ma 17-08-15 Opmaat medewerkers Inloop 08.30u -start 09.00u di 18-08-15 Schoolopening

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014)

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014) JAARAGENDA 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2: update 1 december 2014 (aanpassingen geel gearceerd) dag datum activiteit leswk wknr ma 01-12-14 bekendmaken rooster tieminutengesprek di 4 december

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017

INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 INFORMATIEAVOND EINDEXAMEN 2017 Maandag 25 september 2017 Agenda Gesprek in de zaal Wat is belangrijk als je wil slagen? Exameneisen en examenregels Wanneer ben je geslaagd? Waar heb je rekening mee te

Nadere informatie

wo 30-sep do 1-okt vr 2-okt za 3-okt zo 4-okt 41 ma 5-okt LOOT golfdag (opbrengst LOOT) di 6-okt sectievergaderingen

wo 30-sep do 1-okt vr 2-okt za 3-okt zo 4-okt 41 ma 5-okt LOOT golfdag (opbrengst LOOT) di 6-okt sectievergaderingen WK Dag Datum Activiteit schooljaar 2015-2016 versie 240815 do 27-aug vr 28-aug za 29-aug zo 30-aug einde zomervakantie 36 ma 31-aug start schooljaar di 1-sep ontvangst leerlingen wo 2-sep start lessen

Nadere informatie

ICE klas 1. Musical 1. Musical 3 26 februari 27 februari 28 februari 1 maart 2 maart 3 maart 4 maart VOORJAARSVAKANTIE

ICE klas 1. Musical 1. Musical 3 26 februari 27 februari 28 februari 1 maart 2 maart 3 maart 4 maart VOORJAARSVAKANTIE 19 februari 20 februari 21 februari 22 februari 23 februari 24 februari 25 februari Betuwe on stage uitreiken rapporten 2 inleveren prognose 17-18 inleveren keuzevakken vmbo 2+3 Allround4you Week 8 22

Nadere informatie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie

BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie JAARAGENDA de Passie 2017-2018 - ouders DATUM WEEK 33 vrijdag 18 augustus 2017 zondag 20 augustus 2017 BEGIN EINDE ACTIVITEIT Laatste week zomervakantie rooster online Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

dag datum voor ouders en personeel rooster

dag datum voor ouders en personeel rooster 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 dag datum voor

Nadere informatie

do 14/1 18.30-20.30 Onderwijsmarkt Soest-Baarn Baarnsch Lyceum do 14/1 20.00 Oudercommissie

do 14/1 18.30-20.30 Onderwijsmarkt Soest-Baarn Baarnsch Lyceum do 14/1 20.00 Oudercommissie 2 2-8 3 2-9 4 3-1 ma 11/1 voor 8.30 M4 Inleveren sws definitieve versie ma 11/1 ma 11/1 Saqi brugklas deze week volgens rooster ma 11/1 19.00 Informatieavond voor ouders m3 in de Arena ma 11/1 20.00 Informatieavond

Nadere informatie

1e en 2e uur examentraining / po (ne) 4 mavo gelders orkest leerjaar 3 mavo, havo en vwo (onder voorbehoud, schema volgt)

1e en 2e uur examentraining / po (ne) 4 mavo gelders orkest leerjaar 3 mavo, havo en vwo (onder voorbehoud, schema volgt) JAARPLANNING 2013 2014 (versie 4: 10 maart 2014) aanpassingen per 10 maart geel gearceerd za 01-03-14 voorjaarsvakantie tot en met zo 9 maart 10 ma 10-03-14 toetsij leerjaar 1, 2 en 3 26 11 stue-oriëntatieweek

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

Jaaragenda minuten rooster (lessen stoppen om uur)

Jaaragenda minuten rooster (lessen stoppen om uur) Jaaragenda 2016-2017 22-8-2016 ma Opening nieuwe schooljaar/ team/ vakgroep 23-8-2016 di introductiedag klas 1 t/m 4 24-8-2016 wo 25-8-2016 do 26-8-2016 vr 27-8-2016 za 28-8-2016 zo 29-8-2016 ma 30-8-2016

Nadere informatie

Jaaragenda Zeven Linden datum dag leerlingen

Jaaragenda Zeven Linden datum dag leerlingen Jaaragenda 18-19 Zeven Linden datum dag leerlingen 3-sep. ma 11:30 uur start introductieprogramma lj 1 - let op: bezoek schoolfotograaf klas 1! 12:00 uur introductieprogramma lj 2 en hoger start keuze

Nadere informatie

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS 2017-2018 laatste vakantieweek voor docenten en leerlingen 21-aug week 34 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug lesweek 1 start schooljaar voor het personeel, leerlingen vrij 28-aug

Nadere informatie

10.00 invoeren SE-cijfers Vóór aanvragen herkansingen Herkansing SE 1. oudergesprekken in Magister Examendossier uitdelen

10.00 invoeren SE-cijfers Vóór aanvragen herkansingen Herkansing SE 1. oudergesprekken in Magister Examendossier uitdelen Zondag maandag dinsdag Woensdag donderdag vrijdag zaterdag 27 november 28 november 29 november 30 november 1 december 2 december 3 december 8.30 NIO+ NPV-j lwoo 10.00 invoeren SE-cijfers Vóór 11.00 aanvragen

Nadere informatie

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning

o.s.g. Willem Blaeu jaarplanning 1 35 ma 29-aug 1 Begin periode 1 13.00 uur externe instroom 2e klas + hoger 13.30 brugklassen 14.00 klas 2+3+mavo-4 14.15 klas 4+5+6 havo/vwo di 30-aug 1 09.00-11.00 uur klas 1 havo/vwo mentoraat examenklassen

Nadere informatie

vr 28 sep Accolade t/m vr 2 nov di 23 okt vanaf leerlingen (T)ha4-5 en (T)vw4-5-6 vrij ivm toetsweek wo 24 t/m toetsweek (T)ha4-5 en (T)vwo4-5-6

vr 28 sep Accolade t/m vr 2 nov di 23 okt vanaf leerlingen (T)ha4-5 en (T)vw4-5-6 vrij ivm toetsweek wo 24 t/m toetsweek (T)ha4-5 en (T)vwo4-5-6 augustus 2018 vr 17 aug ma 20 aug START PERIODE 1 13.20 15.00 uur mentoruur voor alle leerlingen di 21 aug start lessen volgens rooster 1 ste uur introductie leerjaar 1 offerfeest wo 22 aug 1 ste uur introductie

Nadere informatie

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast.

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Jaarplanning 2019-2020 wk dag datum activiteit 34 maandag 19-8-2019

Nadere informatie

JAARAGENDA 2015-2016

JAARAGENDA 2015-2016 JAARAGENDA 2015-2016 Week 34 4,5 lesdagen PTA avond ma 17 aug di 18 aug voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen leerjaar 2 en 3 (tijdens lesuur) voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen

Nadere informatie

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018

Betreft: CONCEPT - PLANNING AUGUSTUS 2018 Betreft: CONCEPT - PLANNING 2018-2019 - 29 AUGUSTUS 2018 week 36 ma 03-09 t/m vr 07-09 - introductie 1 e, 2 e, 3 e klassen ma 03-09 - overleg mentoren 1 e klassen 09.30 u - introductie 1 e klassen 10.00-13.00

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016. Versie ouders en leerlingen OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015-2016 Versie ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016 Jaarplanning 2015-2016 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg) Deze week starten directie

Nadere informatie

Jaaragenda Klas/Leerjaar

Jaaragenda Klas/Leerjaar Jaaragenda 2016-2017 Datum Dag Activiteit 22-8-2016 ma Opening nieuwe schooljaar/ team/ vakgroep 23-8-2016 di introductiedag klas 1 t/m 4 24-8-2016 wo 25-8-2016 do 26-8-2016 vr 27-8-2016 za 28-8-2016 zo

Nadere informatie

Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar

Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar Jaaragenda Zeven Linden 2e halfjaar 2018-2019 datum dag leerlingen 8/jan. di Lessen eindigen om 13.15 u. 15/jan. di 10 minutengesprekken 16/jan. wo toetsweek 2 4B, 4K, 4M,4H,4A,5H,5A,6A 10 minutengesprekken

Nadere informatie

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie:

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie: STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA 2018-2019 versie: 19-10-2018 OKTOBER 40 ma 01 s avonds voorlichtingsavond ouders klas 2 V/H/TL di 02 19.00 u ouderavond klas 3 en Playback "Onder invloed" vr

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER

ACTIVITEITENROOSTER September ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Week 36 1 e schoolweek ma 05 Start Periode 1 en 5 Deze periode worden 3 dagen ckv-activiteiten ingepland Ontruimingsoefening in deze periode Coaching bijeenkomst

Nadere informatie

DEFINITIEF JAARROOSTER 2014-2015 D.D. 23-6-2014

DEFINITIEF JAARROOSTER 2014-2015 D.D. 23-6-2014 augustus week 33 augustus week 34 augustus week 35 september week 36 11 18 SEMESTER 1 25 01 - Zomervakantie/week 0 Begin cijferperiode 1-8.30 uur start lessen - Introductie leerjaar 1+3 na 4e lesuur -

Nadere informatie

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR

OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR OVERZICHT DATA EN ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie kruisweg 20 september 2017 Ouders en leerlingen Schooljaar 2017-2018 Jaarplanning 2017-2018 wk Datum Dag HAVO/VWO (Breeweg) VMBO/MAVO (Kruisweg)

Nadere informatie

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur

ouderavond R&P 5 havo en 5 vwo uur wo PCC dictee finale alle leerjaren OB 12.40/BB uur JAARPLANNER PCC HET LYCEUM 2017-2018 wknr dag datum schoolactiviteiten wie tijd 36 0 ma 4-09-17 Roostervrije dag leerlingen di 5-09-17 Start schooljaar, introductieprogramma alle leerjaren wo 6-09-17 introductieprogramma

Nadere informatie

versie 9 oktober 2017 toetsweek vmbo TL4/h5v6 Magister DICHT ma 16 okt t/m vr 20 okt Toetsweek BK4 Magister dicht di 17 okt t/m vr 20 okt

versie 9 oktober 2017 toetsweek vmbo TL4/h5v6 Magister DICHT ma 16 okt t/m vr 20 okt Toetsweek BK4 Magister dicht di 17 okt t/m vr 20 okt Activiteitenkalender-agenda2017-2018 maandag 9 oktober 2017 vrijdag 13 juli 2018 De kalender is regelmatig aan wijzigingen onderhevig, daarom kunnen er geen rechten aan ontleend worden versie 9 oktober

Nadere informatie

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS

JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS JAARAGENDA OUDERS/VERZORGERS 2017-2018 laatste vakantie voor docenten en leerlingen 21-aug 34 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug les 1 start schooljaar voor het personeel, leerlingen vrij 28-aug 35 29-aug 30-aug

Nadere informatie

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30 0 ma 27-08-18 di 28-08-18 wo 29-08-18 Start OOP en MT do 30-08-18 vr 31-08-18 za 1-09-18 zo 2-09-18 1 ma 3-09-18 eerste schooldag/ roostervrij di 4-09-18 PWS-dag Ouderavond Chinareis 19.30 wo 5-09-18 do

Nadere informatie

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016

JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 JAARPLANNING SCHOOLJAAR 2015/2016 week 34 Begin schooljaar centen en leerlingen Klassen 17 augustus ma 17 09.00 Stuedag centen, leerlingen ij Kantine A 18 09.00 Start introprogramma brugklassen 10.00 Start

Nadere informatie