1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart"

Transcriptie

1 Gebruiksvoorwaarden 1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart U moet de Visa Internet Shopping Cadeaukaart met een activatiecode en pincode activeren, waarna de Visa Internet Shopping Cadeaukaart gebruikt kan worden, zoals hierna omschreven. Dit moet u doen binnen 6 maanden na de laatste dag van de maand waarin de betreffende Visa Internet Shopping Cadeaukaart bij een winkelier gekocht is. Om een Visa Internet Shopping Cadeaukaart te activeren moet u op de website van 3V Transaction Services Ltd. ( een 3V Gebruikersaccount aanmaken, met vermelding van naam, mobiel telefoonnummer en adres. De 3V Gebruikersaccount toont een overzicht van uw Visa Internet Shopping Cadeaukaarten alsmede saldo-informatie en een transactieoverzicht. Het gebruik van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart Voor het gebruik van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart heeft u nodig: het 16-cijferige Visa nummer, de CVV2 Code, en de vervaldatum. Het unieke 16-cijferige Visa nummer krijgt u na activering van uw 3V Gebruikersaccount. De CVV2 Code en de vervaldatum krijgt u na activering door middel van de activatiecode en pincode die op de Visa Internet Shopping Cadeaukaart staan. Het 16-cijferige Visa nummer, de CVV2 Code, en de vervaldatum moet u geheim houden omdat ze het gebruik van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart mogelijk maken. U kunt een Visa Internet Shopping Cadeaukaart alleen gebruiken in een niet fysieke omgeving zoals verkoop via Internet en telefoon. Meer informatie over de werking van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart is beschikbaar in deze voorwaarden en op de website 2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op een Visa Internet Shopping Cadeaukaart en alles dat daarmee samenhangt zoals omschreven in deze Gebruiksvoorwaarden. 3. Definities: (de) Bank: ABN AMRO Bank N.V.; Werkdag: een werkdag voor de Bank in Nederland; CVV2 Code: een driecijferig code die hoort bij een Visa Internet Shopping Cadeaukaart; Vervaldatum: twaalf maanden na de laatste dag van de maand waarin de betreffende Visa Internet Shopping cadeaukaart bij een winkelier gekocht is en het 16-cijferige VISA-nummer niet meer gebruikt kan worden; Beveiligingsinformatie: het 16-cijferige VISA-nummer, de vervaldatum en de CVV2 Code, zowel gezamenlijk als afzonderlijk;

2 Dienst: de dienst zoals aangeboden en/of geleverd door de Bank, via de Service Provider. De Dienst omvat het beschikbaar stellen van een 3V Gebruikersaccount, de verstrekking van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart, het geven van restitutie van ongebruikt tegoed van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart, en eventuele andere diensten verband houdend met de Visa Internet Shopping Cadeaukaart. Service Provider: 3V Benelux B.V., een besloten vennootschap die in Nederland is gevestigd en geregistreerd in het handelsregister met nummer , met correspondentieadres: Vaalmuiden 3, 1046 BV Amsterdam en eventuele andere service providers die door de Bank aangesteld kunnen worden; U: een individueel persoon die op rechtmatige wijze de beveiligingsinformatie heeft verkregen. 3V Activatiecode: een 19-cijferig nummer dat gebruikt moet worden om de Visa Internet Shopping Cadeaukaart te activeren. 3V Gebruikersaccount: een online account met een overzicht van uw Visa Internet Shopping Cadeaukaarten en alle transacties die horen bij uw klantnummer. Inloggen doet u door opgave van uw adres en een door u gekozen wachtwoord. Visa Internet Shopping Cadeaukaart: een tegoed dat na activering gebruikt kan worden en dat gekenmerkt wordt met een 16-cijferig Visa nummer. Website: de 3V website: com 4. U en wie komt voor een Visa Internet Shopping Cadeaukaart in aanmerking a. U moet beschikken over een adres dat alleen voor u toegankelijk is. Het is niet mogelijk om meer dan één 3V Gebruikersaccount te registreren per mobiel telefoonnummer en/of adres. b. De Bank en de Service Provider hebben het recht om in iedere fase van de Dienstverlening bewijs van uw identiteit te eisen. Dit geldt ook als u eerder gebruik heeft gemaakt van Diensten zonder dat u identificatiebewijzen en/of adresgegevens moest verstrekken. De Bank en de Service Provider zijn bevoegd de Diensten op te schorten of te beëindigen indien geen bevredigend bewijs van identiteit en adres door de u is verstrekt. 5. Uw verplichtingen a. U moet de Beveiligingsinformatie van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart geheim houden en u moet ervoor zorgen dat alleen u de informatie die u via het door u opgegeven adres en/of telefoonnummer (per SMS) wordt gestuurd, kan lezen. b. U moet de Service Provider via uw 3V Gebruikersaccount op de hoogte te stellen van iedere wijziging in adresgegevens, mobiel telefoonnummer en/of adres. De Service Provider kan bewijs van de wijziging verlangen.

3 6. Looptijd overeenkomst Door het aanmaken van een 3V Gebruikersaccount sluit u met de Bank een overeenkomst voor onbepaalde tijd waarop deze gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn. Beide partijen kunnen de overeenkomst te allen tijden beëindigen met inachtneming van een redelijke termijn. Door beëindiging vervallen de Visa Internet Shopping Cadeaukaarten. U heeft tot een jaar na beëindiging recht op kosteloze restitutie van uw tegoed. Na dit jaar rekent de bank een vergoeding voor restitutie en een administratievergoeding. De Bank heeft een redelijke termijn nodig voor het verwerken van een beëindigingverzoek. 7. Informatie a. U kunt de gegevens van uw Visa Internet Shopping Cadeaukaarten inzien in uw 3V Gebruikersaccount. b. Vragen aan de Service Provider kunt u stellen via info@prepayshopping.com Een moet u versturen vanaf het voor de u geregistreerde adres. De helpdesk van de Service Provider is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur op werkdagen. 8. Gebruik Een Visa Internet Shopping Cadeaukaart kunt u gebruiken om in een niet fysieke omgeving betalingstransacties te doen. Een betalingstransactie geldt, behoudens storingen, als ontvangen en onherroepelijk geautoriseerd door u wanneer de benodigde Beveiligingsinformatie is opgegeven aan de verkopende partij. 9. Misbruik a. Als u vermoedt dat de Visa Internet Shopping Cadeaukaart door een derde gebruikt kan worden, bijvoorbeeld omdat uw beveiligingscodes bij een derde bekend zijn, dan moet u onmiddellijk de Service Provider inlichten door een mail te sturen aan info@prepayshopping.com b. Betaaltransacties die niet door u of met uw instemming zijn gedaan en die ten laste van uw Visa Internet Shopping Cadeaukaart zijn uitgevoerd, komen volledig voor risico van de Bank met de volgende uitzonderingen: i. bij onbevoegd gebruik van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart in de periode voor de in de eerste alinea bedoelde melding komen de betaaltransacties tot een maximum van EUR 150,- voor rekening en risico van u (behoudens de gevallen sub II. en III.). ii. In geval van grove nalatigheid door u in de stipte naleving de veiligheidsregels die genoemd zijn in artikel 5a van deze voorwaarden komen betaaltransacties in de periode voor de in de eerste alinea bedoelde melding volledig voor zijn rekening en risico (behoudens het geval sub III.).

4 iii. In geval van fraude of opzet door u komen de Betaaltransacties steeds volledig voor uw eigen rekening en risico. c. U moet de Service Provider meteen, en in ieder geval binnen 13 maanden na de betalingsdatum, informeren over enige onregelmatigheid bij een betaaltransactie. 10. Verlopen van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart Een Visa Internet Shopping Cadeaukaart vervalt per zijn vervaldatum en kan daarna niet voor betalingen worden gebruikt. Het tegoed van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart zal ook na de vervaldatum op verzoek worden gerestitueerd of worden overgeheveld naar een nog niet verlopen Visa Internet Shopping Cadeaukaart. 11. Vergoedingen en kosten van de 3V Prepaid Visa De volgende kosten worden berekend voor de Diensten: a. Aanschaf. Er zijn geen aanschafkosten verbonden aan de Visa Internet Shopping Cadeaukaart. b. Overheveling en Restitutie Overheveling is het doen overschrijven van de ongebruikte waarde van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart naar een niet-vervallen Visa Internet Shopping Cadeaukaart van u. De kosten van overheveling bedragen Het saldo mag per 16-cijferig Visa-nummer nooit meer dan EUR 150,- bedragen. Restitutie is de teruggave van de ongebruikte waarde van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart. Restitutie vindt plaats door overschrijving naar de aan de Bank opgegeven bankrekening van u. De kosten van restitutie bedragen 5,00. Het voor overheveling/restitutie verschuldigde bedrag zal in mindering gebracht worden op het ongebruikte tegoed van de betreffende Visa Internet Shopping Cadeaukaart. Aanvragen voor overheveling of restitutie moet u aan de Service Provider richten, schriftelijk dan wel via de website ( c. Administratiekosten Een vergoeding van EUR 3,- zal iedere kalendermaand van het beschikbare saldo afgetrokken worden, vanaf de zesde kalendermaand na aankoop van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart. d. Kosten na beëindiging van de overeenkomst Na beëindiging van de overeenkomst worden er gedurende één jaar geen restitutie- en/ of administratiekosten in rekening gebracht.

5 e. Kosten van betalingen Er zijn geen wisselkoersen of commissiekosten van toepassing voor betalingen in Euro met de Visa Internet Shopping Cadeaukaart binnen de Eurozone. Voor betalingen buiten de Eurozone zal het bedrag van de transactie omgerekend worden tegen de wisselkoers van de Euro, zoals deze koers is vastgesteld door Visa. U bent een commissie van ten hoogste 2.75% van het transactiebedrag verschuldigd. Gegevens over de wisselkoers zoals deze gelden bij transacties vindt u op uw 3V Gebruikersaccount zodra dit na de transactie mogelijk is. Gegevens over vergoedingen en kosten zijn eveneens beschikbaar op de website Recht om de koop ongedaan te maken U kunt de aankoop van een nog niet gebruikte Visa Internet Shopping Cadeaukaart binnen 14 dagen na de aankoop ongedaan maken. U moet daartoe een brief te sturen naar de Service Provider: 3VBenelux B.V., Vaalmuiden BV Amsterdam Of een sturen via de 3V Website naar: info@prepayshopping.com Wanneer u gebruik maakt van dit recht zal het betaalde bedrag worden overgemaakt naar de door u opgegeven bankrekening. Ongedaanmaking leidt tot het vervallen van de aangekochte Visa Internet Shopping Cadeaukaart. 13. Beperkingen voor betalingen met en vrijgave van Visa Internet Shopping Cadeaukaart a. Het totaal aan betalingen dat u met een Visa Internet Shopping Cadeaukaart doet, mag per 3 V gebruikersaccount over een aaneengesloten periode van 12 maanden niet meer dan 2.500,- bedragen; b. Per aaneengesloten periode van 12 maanden zal niet meer dan 1,000 worden gerestitueerd voor alle Visa Internet Shopping Cadeaukaarten geadministreerd op een 3V Gebruikersaccount; c. De Bank is bevoegd om (nadere) beperkingen te stellen met betrekking tot 3V Gebruikersaccounts en Visa Internet Shopping Cadeaukaarten. De Bank zal u hierover tevoren informeren. De Bank kan voor de betreffende 3V Gebruikersaccount de Diensten opschorten of beëindigen; d. U krijgt bericht per of per post naar het opgegeven adres, als het bedrag van al uw aankopen met Visa Internet Shopping Cadeaukaarten de grens van 2,000,- (bijna) bereikt heeft, voorafgaande aan verstrijken van eerdergenoemde aaneengesloten periode van 12 maanden; e. Indien de Diensten worden opgeschort of beëindigd, krijgt u hier zo snel mogelijk bericht over. De Service Provider, zal de Diensten weer leveren als en zodra zij naar tevredenheid bewijs heeft ontvangen over uw identiteit en uw adres.

6 14. Beëindigen van de Dienst De Bank kan de Dienst beëindigen indien het gebruik ervan in strijd is met deze voorwaarden. U zult hierover worden geïnformeerd. De Bank zal ongebruikt tegoed van een Visa Internet Shopping Cadeaukaart restitueren met inachtneming van de vergoedingen, kosten en andere bepalingen uit deze voorwaarden. 15. Schade Indirecte schade en gevolgschade van u komen in ieder geval voor uw eigen rekening en risico en deze schade is niet toerekenbaar aan de Bank. De Bank kan hierop echter geen beroep doen indien de schade is veroorzaakt door haar opzet of grove schuld. 16. Persoonsgegevens a. De Service Provider en in voorkomend geval de Bank en de vennootschappen binnen haar groep verwerken de persoonsgegevens van u zorgvuldig en met inachtneming van wet- en regelgeving en toepasselijke gedragscodes ter bescherming van persoonsgegevens en de persoonlijke levenssfeer. De verwerking geschiedt in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten: i. het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met een (potentiële) cliënt en het afwikkelen van betalingsverkeer; ii. iii. iv. het verrichten van analyses van persoonsgegevens ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden; het uitvoeren van (gerichte) marketingactiviteiten teneinde een relatie met een (potentiële) cliënt tot stand te brengen en/of in stand te houden dan wel uit te breiden; het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de financiële sector, daaronder mede begrepen het opsporen, vaststellen, bestrijden en voorkomen van (pogingen tot) (strafbare of ongewenste) gedragingen gericht tegen de bank, haar vennootschappelijke groep en haar cliënten en medewerkers, alsmede het gebruik van en de deelname aan waarschuwingssystemen; v. het voldoen aan wettelijke verplichtingen; vi. het beheren van de relatie met de cliënt. b. Door een aanvraag in te dienen voor een 3V Gebruikersaccount gaat u ermee akkoord dat u promotionele berichten ontvangt per of SMS. Indien u dergelijke berichten niet wenst te ontvangen kunt u dat aangeven door middel van de link naar opt-out in desbetreffende of SMS.

7 17. Aanpassing van de voorwaarden De Bank is bevoegd deze voorwaarden en de toepasselijke kosten en tarieven aan te passen. U zult hierover tevoren via , of door middel van publicatie op een door de Bank te bepalen wijze, worden geïnformeerd. Hiertoe zal een termijn van twee maanden worden aangehouden tenzij er zich urgente omstandigheden voordoen die een aanpassing op kortere termijn rechtvaardigen. U mag de Dienst binnen een termijn van twee maanden na deze kennisgeving beëindigen. U heeft dan recht op restitutie zoals in deze voorwaarden omschreven 18. Klachtenprocedure Wanneer u een klacht heeft over de Dienst kunt u schriftelijk contact opnemen met 3V Benelux B.V., Vaalmuiden BV in Amsterdam, of per info@prepayshopping.com Wanneer u hierna niet tevreden bent, kan de klacht worden voorgelegd aan de Financiële Ombudsman: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Kifid Postbus AG Den Haag Toepasselijk recht, taal Op alle betrekkingen tussen U, de Bank en de Service Provider is Nederlands recht van toepassing en terzake is uitsluitend de Nederlandse rechter bevoegd. Communicatie met de Bank of de Service Provider vindt in het Nederlands plaats. Over ABN AMRO ABN AMRO Bank N.V. is gevestigd aan de Gustav Mahlerlaan 10 (1082 PP) te Amsterdam (Nederland)..Het internetadres van ABN AMRO Bank N.V. is ABN AMRO Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer ABN AMRO Bank N.V. kan optreden als aanbieder van betaalproducten. ABN AMRO Bank N.V. is ingeschreven in het Handelsregister K.v.K. Amsterdam onder nummer Het BTW-identificatienummer van ABN AMRO Bank N.V. is NL B01.

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Elektronische diensten 2. Gebruiksvoorschriften en/of aanwijzingen 3. Zorgplicht NIBC

Nadere informatie

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016 Voorwaarden Termijndeposito September 2016 Artikel 1. Voor wie zijn deze voorwaarden? Deze voorwaarden gelden voor u en ons. Met u bedoelen wij de volgende personen: U, de persoon van wie de Termijndeposito

Nadere informatie

Privacy Verklaring. MoneYou

Privacy Verklaring. MoneYou Privacy Verklaring MoneYou Inhoudsopgave Privacy Verklaring Moneyou 1 Verwerking van persoonsgegevens 3 2 Voorwerp van deze privacyverklaring 3 3 Verwerkte persoonsgegevens en doelen van de verwerking

Nadere informatie

alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten

alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten laat het ons weten Niet tevreden? Vier manieren om uw vraag of klacht door te geven. 04 In beroep gaan U bent het niet eens met het antwoord? 06 Normaal

Nadere informatie

PRIVACY POLICY Verantwoordelijke Persoonsgegevens Cookies Uw rechten

PRIVACY POLICY Verantwoordelijke Persoonsgegevens Cookies Uw rechten PRIVACY POLICY Icepay streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via deze website verstrekt, worden door ICEPAY voor eigen doeleinden en voor doeleinden van ICEPAY verwerkt

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement December 2015 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Voorwaarden Stand-By Service

Voorwaarden Stand-By Service Voorwaarden Stand-By Service Voorwaarden Stand-By Service Wat is de Stand-By Service? De Stand-By Service is een bankdienst met verschillende services. Zo kunt u bepaalde gegevens registreren. Ook biedt

Nadere informatie

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Definities Aanvraag Het document op grond waarvan de Bank voor de Rekeninghouder een Rekening opent. De Bank ABN AMRO Bank N.V. Einddatum Uiterlijk 31

Nadere informatie

Doorlopend Krediet 8,9 % U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen. slechts. rente

Doorlopend Krediet 8,9 % U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen. slechts. rente Doorlopend Krediet U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen slechts 8,9 % rente Het Doorlopend Krediet van International Card Services (ICS) Het Doorlopend Krediet is een

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1585-40.1703 Datum 1 maart 2017 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 3 4 Toegang tot de internetspaar rekening en communicatie

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Hier vindt u de voorwaarden voor de Evi Spaarrekening. In deze voorwaarden regelen wij hoe wij met elkaar omgaan en welke afspraken er zijn over de Evi Spaarrekening.

Nadere informatie

Rente vergoeding Escrow Rente Producten

Rente vergoeding Escrow Rente Producten Rente vergoeding Escrow Rente Producten ABN AMRO Escrow & Settlement November 2016 Inhoud 1 De rente vergoeding voor bedragen in Escrow Rente Producten 1 Rente Product: Escrow Flexibel Deposito (EFD) 1

Nadere informatie

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Deze Voorwaarden horen bij het loyalty-programma van de Nationale-Nederlanden CreditCard Meer voor jou. Een loyalty-programma waarin Nationale-Nederlanden haar

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Definities Artikel 1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren als in deze omschreven

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

Extra Pensioen Uitkering Productinformatie

Extra Pensioen Uitkering Productinformatie Extra Pensioen Uitkering Productinformatie 1/12 Extra Pensioen Uitkering, een bankspaarproduct Inhoudsopgave 1. Voor wie is deze informatie over de Extra Pensioen Uitkering bedoeld? 2. Algemene informatie

Nadere informatie

ABN AMRO VOORWAARDEN GEDELEGEERDE RAPPORTAGE EMIR

ABN AMRO VOORWAARDEN GEDELEGEERDE RAPPORTAGE EMIR ABN AMRO VOORWAARDEN GEDELEGEERDE RAPPORTAGE EMIR 1. INLEIDING EN DEFINITIES 1.1 EMIR verplicht ondernemingen om te rapporteren over de OTC-derivatentransacties die zij aangaan. Dit betekent dat zowel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915

Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Algemene Voorwaarden Mijn Delta Lloyd XY 15418-0915 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van de elektronische diensten bij Delta Lloyd. Deze voorwaarden hebben wij voor u zo

Nadere informatie

Voorwaarden. RentePlús Rekening

Voorwaarden. RentePlús Rekening Voorwaarden RentePlús Rekening Wat wilt u weten? 1. Voorwaarden: goed om te lezen 2. Hoe werkt uw RentePlús Rekening? 2.1 Wat is de RentePlús Rekening?... 3. Wat gebeurt er als u een RentePlús Rekening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis:

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: - Yellowbrick is Yellowbrick B.V., de aanbieder van het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. index

Algemene voorwaarden. index Algemene voorwaarden index algemeen 1. Wie is Morgen Verzekert? 2. Wat mag u van Morgen Verzekert verwachten? 3. Wat verwacht Morgen Verzekert van u? 4. Hoe sluit u een verzekering bij Morgen af? 5. Vanaf

Nadere informatie

Voorwaarden Pensioenaanvulling met variabele rente 2008-2013

Voorwaarden Pensioenaanvulling met variabele rente 2008-2013 Voorwaarden Pensioenaanvulling met variabele rente 2008-2013 Inhoudsopgave Begrippenlijst Algemene informatie 1. Wat is de Pensioenaanvulling met variabele rente 2008-2013 (in het kort)? 2. Voor wie is

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 1. Productkenmerken van de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 2. Voorwaarden voor de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening In deze

Nadere informatie

Elektronisch Bankieren Voorwaarden

Elektronisch Bankieren Voorwaarden Elektronisch Bankieren Voorwaarden januari 2019 Inhoudsopgave Elektronisch Bankieren Voorwaarden 1. Onderwerp en toepasselijke voorwaarden 2. Uw gebruik van het communicatiesysteem en de elektronisch bankieren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten C 03.2.30 Inleiding Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij Delta Lloyd Bank. Deze voorwaarden hebben wij zo duidelijk

Nadere informatie

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever International Card Services BV, Telefoonnummer 020-6 600 123 E-mailadres

Nadere informatie

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen.

3. Het Membership is strikt persoonlijk en kan alleen na toestemming van Changing Life Hub worden overgedragen. ALGEMENE VOORWAARDEN CHANGING LIFE HUB Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan tussen Changing Life Hub en een Member. Artikel

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik

Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik Triodos Bank. Dit zijn onze Algemene Voorwaarden Triodos Internetbankieren voor zakelijk gebruik Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via

Nadere informatie

De Commissie beslist met inachtneming van haar reglement en op basis van de volgende stukken:

De Commissie beslist met inachtneming van haar reglement en op basis van de volgende stukken: Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2012-183 d.d. 18 juni 2012 (de heer prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter, en mevrouw mr. F. Faes secretaris) Samenvatting Diefstal bankpas.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Doorstuur service

Algemene Voorwaarden Doorstuur service Algemene Voorwaarden Doorstuur service Versie augustus 2017 Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden: Overeenkomst: tussen Doorstuurservice: Klant: Sandd: de onderhavige Algemene Voorwaarden Doorstuurservice;

Nadere informatie

Voorwaarden. MoneYou Sparen

Voorwaarden. MoneYou Sparen Voorwaarden MoneYou Sparen Inhoudsopgave Algemeen 3 Voorwaarden MoneYou Sparen Voor de producten in deze voorwaarden gelden ook de Voorwaarden MoneYou. 1. Spaarrekening 4 2. Verschillende spaarrekeningen

Nadere informatie

Voorwaarden Betalen Moneyou Go. September 2017

Voorwaarden Betalen Moneyou Go. September 2017 Voorwaarden Betalen Moneyou Go September 2017 Algemeen Moneyou B.V. - heet in deze voorwaarden ook Moneyou; - is een 100%-dochter van ABN AMRO Bank N.V.; - biedt via haar website aan: eigen producten (waarvan

Nadere informatie

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet Deze Verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de WashWallet Applicatie die u door WashTec Benelux wordt aangeboden. 1.DEFINITIES De volgende definities hebben betrekking op concepten genoemd

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

Voorwaarden. Doelspaarrekening fbto.nl

Voorwaarden. Doelspaarrekening fbto.nl Voorwaarden Doelspaarrekening Doelspaarrekening fbto.nl U bent: Wij: de rekeninghouder De Doelspaarrekening staat op uw naam. FBTO 1. Voorwaarden: goed om te lezen Wilt u geld opzij zetten? Lees dan eerst

Nadere informatie

Triodos Bank. Voorwaarden idin

Triodos Bank. Voorwaarden idin Triodos Bank. Voorwaarden idin Vragen? Heeft u vragen over deze bepalingen, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via telefoon 030 693 65 11. 1. Wat is idin idin is een dienst van een aantal

Nadere informatie

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening

Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Voorwaarden ABN AMRO Gouden Handdruk Opbouwrekening Definities Aanvraag Het document op grond waarvan de Bank voor de Rekeninghouder een Rekening opent. De Bank ABN AMRO Bank N.V. Einddatum Contractsvervaldatum

Nadere informatie

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente Inhoudsopgave Begrippenlijst Algemene informatie 1. Wat is de Pensioenaanvulling met vaste rente (in het kort)? 2. Voor wie is de Pensioenaanvulling 3. Welke

Nadere informatie

Voorwaarden Termijndeposito

Voorwaarden Termijndeposito Voorwaarden Termijndeposito Artikel 1. Voor wie zijn deze voorwaarden? Deze voorwaarden gelden voor u en ons. Met u bedoelen wij de volgende personen: U, de persoon van wie de Termijndeposito is. U, als

Nadere informatie

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Aanvrager: degene die bij de bank een aanvraag doet of namens wie een aanvraag gedaan wordt voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010

ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ABN AMRO: ABN AMRO Bank N.V. TradeBox SMS/email/Popup Diensten: de SMS/email/Popup die onder

Nadere informatie

Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van

Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van Voorwaarden FBTO Spaarrekening Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. de Bank FBTO is een handelsnaam van Achmea Bank N.V., statutair gevestigd te s- Gravenhage, KvK

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement heeft instemming verkregen van de Kansspelautoriteit en is geldig vanaf 21 maart 2017. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE...

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden voor Rabo Ipayou 2016

Bijzondere voorwaarden voor Rabo Ipayou 2016 Bijzondere voorwaarden voor Rabo Ipayou 2016 1 Rabo Ipayou: Betaal elkaar direct via je 06 De Rabo Ipayou app is een smartphone app waarmee u een betaling kunt doen door gebruik van een Nederlands 06-nummer

Nadere informatie

BNG Regeling melding (vermeende) misstand

BNG Regeling melding (vermeende) misstand Koninginnegracht 2 2514 AA Den Haag T 0703750750 www.bngbank.nl BNG Regeling melding (vermeende) misstand BNG Bank is een handelsnaam van N.V. Bank Nederlandse Gemeenten, statutair gevestigd te Den Haag,

Nadere informatie

Voorwaarden Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele rente

Voorwaarden Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele rente Voorwaarden Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele rente Inhoudsopgave Begrippenlijst Algemene informatie 1. Wat is de Gouden Handdruk Opbouwrekening met variabele rente (in het kort)? 2. Voor wie

Nadere informatie

Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25

Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25 Voorwaarden Delta Lloyd E-levensloop C 03.2.25 Inleiding Dit zijn de voorwaarden van Delta Lloyd E-Levensloop. Hierin staan de regels die gelden tussen u en de bank. De voorwaarden vormen een onderdeel

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Algemene Gebruiksvoorwaarden laadpunten van Allego B.V. Voorwaarden - Allego B.V versie november 2017

Gebruiksvoorwaarden. Algemene Gebruiksvoorwaarden laadpunten van Allego B.V. Voorwaarden - Allego B.V versie november 2017 Gebruiksvoorwaarden 2 Versie november 2017 Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden laadpunten van Allego B.V. Voorwaarden - Allego B.V. 2017 - versie november 2017 Expoitatievoorwaarden - Allego

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten 1. Toepasselijkheid Onder de naam Fleuren Van Veldhuizen advocaten werken de individuele advocaten mr. W.L.M Fleuren en mr. W.E. van Veldhuizen samen,

Nadere informatie

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer Amsterdam, 15 september 2015 DoubleDividend Management B.V. Herengracht 252 1016 BV Amsterdam Tel: +31 20 520 7660 contact@doubledividend.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer SH Assurantie

Dienstenwijzer SH Assurantie Dienstenwijzer SH Assurantie De verzekeringsbedrijfstak en de overheid hechten waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Om u een indruk te geven van onze werkwijze hebben wij deze

Nadere informatie

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensadvies

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensadvies DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensadvies Amsterdam, 8 oktober 2015 DoubleDividend Management B.V. Herengracht 252 1016 BV Amsterdam Tel: +31 20 520 7660 contact@doubledividend.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten,

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden De KLEINE lettertjes Hieronder staan onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement. Heb jij een vraag over het gebruik van SAM of wat wij met je gegevens uit de pilot doen? App ons dan op 06 15 50 77

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI ALGEMENE VOORWAARDEN PolisVoorMij Algemene voorwaarden AV 03-2012 APVM 2008 XI Postbus 864, 4200 AW Gorinchem 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl Index Veilige Rijders Verzekering Algemene Voorwaarden VRV-03-2012

Nadere informatie

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS 1. INLEIDING Dit document geeft de voorwaarden voor het gebruik van de Web Portal TFS van de Minister van Infrastructuur en Milieu beheert door de Inspectie Leefomgeving

Nadere informatie

Extra Pensioen Uitkering

Extra Pensioen Uitkering Extra Pensioen Uitkering Productinformatie Extra Pensioen Uitkering, een bankspaarproduct Inhoud 1. Voor wie is deze informatie over de Extra Pensioen Uitkering bedoeld? 3 2. Algemene informatie over de

Nadere informatie

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente 2008-2013

Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente 2008-2013 Voorwaarden Pensioenaanvulling met vaste rente 2008-2013 Inhoudsopgave Begrippenlijst Algemene informatie 1. Wat is de Pensioenaanvulling met vaste rente 2008-2013 (in het kort)? 2. Voor wie is de Pensioenaanvulling

Nadere informatie

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Voorwaarden Contraverzekering Artikel E 03.7.43 (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Inhoud Artikel 1 Wat bedoelen wij met? 3 Artikel 2 Waarop is de verzekering gebaseerd? 3 Artikel 3 Waar kunnen uw gegevens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Internetverzekeren.nl, Postbus 523, 9200 AM DRACHTEN (AFM nummer: 12042678 en KvK nummer: 51154560). Internetverzekeren.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY

Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY Algemene Voorwaarden Elektronische Diensten Delta Lloyd XY 15418-0317 Inleiding In deze voorwaarden staan de afspraken tussen u en Delta Lloyd Levensverzekering N.V., Delta Lloyd Schadeverzekering N.V.,

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Aansluitingsreglement Kifid

Aansluitingsreglement Kifid Aansluitingsreglement Kifid Het Bestuur van de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) heeft, gelet op artikel 29, lid 1, onderdeel b van de Statuten, het volgende reglement vastgesteld.

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018 Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1589-40.1804 Datum 1 april 2018 pagina Depositosparen 1 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Deposito openen 3 4 Herroepingsrecht / bedenktijd 4 5 Tenaamstelling 4 6

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Dienstenwijzer All e s ov e r on z e f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Wie zijn wij: Financiële Meesters is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd

Nadere informatie

Programma website: De website van de Programma Manager waar de Houder informatie kan vinden over de betreffende Cadeaukaart;

Programma website: De website van de Programma Manager waar de Houder informatie kan vinden over de betreffende Cadeaukaart; Gebruiksvoorwaarden Houders VVV Cadeaukaart Intersolve EGI B.V., gevestigd aan het Fonteinkruid 4, 3931 WX Woudenberg en geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 32159718

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Versie 1 mei 2017 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Artikel 1 De goederenkredietovereenkomst/toestellening

Nadere informatie

Elektronische Diensten

Elektronische Diensten Elektronische Diensten Algemene Voorwaarden Inleiding voorwaarden elektronische diensten Voor u ziet u de algemene voorwaarden voor het gebruik van elektronische diensten bij OHRA. Deze voorwaarden hebben

Nadere informatie

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort Disclaimer Bank Insinger de Beaufort 1. Toepasselijkheid Deze voorwaarden ( de Disclaimer") zijn van toepassing op elk bezoek aan en gebruik van de website ("de Website") van Bank Insinger de Beaufort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening

Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening Voorwaarden OHRA Internet Spaarrekening Inhoudsopgave Pagina 1. Waarvoor zijn deze voorwaarden? 2 2. Hoe opent u de Internet Spaarrekening? 2 3. De Internet Spaarrekening opzeggen binnen veertien dagen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2

REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE. Dit reglement is geldig vanaf 4 juni ALGEMEEN... 2 REGLEMENT ACCOUNTBEHEER NEDERLANDSE LOTERIJ ORGANISATIE Dit reglement is geldig vanaf 4 juni 2018. 1 ALGEMEEN... 2 1.1 DEFINITIES... 2 1.2 ORGANISATIE... 2 2 ACCOUNT... 3 2.1 ALGEMEEN... 3 2.2 VOORWAARDEN

Nadere informatie

Postbus 9500 Postbus 256 2300 RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ]..

Postbus 9500 Postbus 256 2300 RA LEIDEN 3000 AG Rotterdam. GEGEVENS DEELNEMER Achternaam : Vrouw [ ] Man [ ].. AANMELDINGSFORMULIER voor de Spaarloonregeling 1/2... _ Vul dit aanvraagformulier volledig in en onderteken het. Lever het formulier in bij uw werkgever. Zodra ABN AMRO uw aanvraag heeft verwerkt, ontvangt

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

Informatieblad Moneyou Go. Mei 2018.

Informatieblad Moneyou Go. Mei 2018. Informatieblad Moneyou Go Mei 2018. Algemeen Moneyou B.V. heet in deze voorwaarden ook Moneyou en wij; is een 100%-dochter van ABN AMRO Bank N.V.; biedt via haar website aan: eigen producten (waarvan Moneyou

Nadere informatie

Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid

Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid 1 Graag doornemen 2 Invullen en ondertekenen 3 Aan OTIB sturen per mail of per post in bijgaande envelop Overeenkomst OTIB-online Voor uw gemak en zekerheid www.otib-online.nl Waarom deze overeenkomst?

Nadere informatie

Voorwaarden Groen deposito. Oktober 2018

Voorwaarden Groen deposito. Oktober 2018 Voorwaarden Groen deposito Oktober 2018 Algemeen Moneyou B.V. heet in deze voorwaarden ook Moneyou en wij; is een 100%-dochter van ABN AMRO Bank N.V.; biedt via haar website aan: eigen producten (waarvan

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015.

Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. ALGEMENE VOORWAARDEN CAMELOTCARD Deze algemene voorwaarden CamelotCard zijn in werking getreden op 1 juli 2015. In deze algemene voorwaarden leest u wat uw rechten en plichten zijn als houder van een CamelotCard.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Informatieblad Moneyou Go. 7 november 2017

Informatieblad Moneyou Go. 7 november 2017 Informatieblad Moneyou Go 7 november 2017 INHOUD ALGEMEEN Moneyou B.V. heet in deze voorwaarden ook Moneyou; is een 100%-dochter van ABN AMRO Bank N.V.; biedt via haar website aan: eigen producten (waarvan

Nadere informatie

Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen)

Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen) Particulier Betalen Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen) Hoofdstuk 1 1 Definities Bank Algemeen RegioBank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. Privérekening De Rekening zoals beschreven in het Reglement

Nadere informatie

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd:

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: I. Algemeen Artikel 1. Definities 1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: IP Parking: De besloten vennootschap

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en);

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en); Voorwaarden Voorwaarden gebruik WiFi ZEELAND 1. Definities Voor deze voorwaarden hanteert ZeelandNet een aantal definities. Deze definities zijn de volgende en worden in de nu volgende bepalingen met hoofdletters

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aon: Aon Nederland C.V., gevestigd te (3063 ED) Rotterdam aan de Admiraliteitskade 62, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT FRIENDLY FIRE

PRIVACY STATEMENT FRIENDLY FIRE PRIVACY STATEMENT FRIENDLY FIRE Het Evenement (hierna: het Evenement) wordt georganiseerd door Friendly Fire B.V., gevestigd en kantoorhoudend in (1031 CA) Amsterdam, aan de Wingerdweg 4 en ingeschreven

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black!

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! MC-150-NL-02/2013 Voordelen gebruik creditcard Eenvoudig Mijn ICS activeren

Nadere informatie

BemiddelingskostenClaim

BemiddelingskostenClaim BemiddelingskostenClaim Algemene voorwaarden van BemiddelingskostenClaim Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: BemiddelingskostenClaim: De handelsnaam van

Nadere informatie

Reglement Allianz Bankspaarhypotheekrekening

Reglement Allianz Bankspaarhypotheekrekening Allianz Nederland Asset Management B.V. Reglement Allianz Bankspaarhypotheekrekening Versie 1.1 Augustus 2014 Inhoudsopgave Waarvoor dit reglement? 4 Wat is het doel van de Allianz Bankspaarhypotheekrekening?

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Rabobank Testtool 2015

Gebruiksvoorwaarden Rabobank Testtool 2015 Gebruiksvoorwaarden Rabobank Testtool 2015 SWIFT MyStandards Readiness Portal Rabobank Juli 2015 1 1 Definities 1.1 Gebruiksvoorwaarden: deze Gebruiksvoorwaarden Rabobank Testtool 2015 via SWIFT MyStandards.

Nadere informatie

Autoriteit Financiële Markten. Captin B.V., statutair gevestigd te Amsterdam. handelsfaciliteit

Autoriteit Financiële Markten. Captin B.V., statutair gevestigd te Amsterdam. handelsfaciliteit REGLEMENT STICHTING BEWAARINSTELLING CAPTIN 1. DEFINITIES 1.1 In dit Reglement wordt verstaan onder: "Account" "AFM" "Bestedingsruimte" (i) een Ledenaccount als bedoeld in het Handelsreglement, (ii) een

Nadere informatie