2 RSIN of fiscaal nummer Niet van toepassing. 3 Contactgegevens Naam ANBI: Baptisten Gemeente te Apeldoorn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 RSIN of fiscaal nummer Niet van toepassing. 3 Contactgegevens Naam ANBI: Baptisten Gemeente te Apeldoorn"

Transcriptie

1 1 Naam De Baptisten Gemeente te Apeldoorn is een kerkgenootschap die lid is van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland. In onze statuten staat dit als volgt omschreven: De gemeente is een kerkgenootschap en bezit rechtspersoonlijkheid in de zin van artikel 2 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek en is als zodanig erkend naar Nederlands recht. 2 RSIN of fiscaal nummer Niet van toepassing 3 Contactgegevens Naam ANBI: Baptisten Gemeente te Apeldoorn Postadres: Bosweg 77 Postcode: 7313 CA Plaats: Apeldoorn Bezoekadres: De Tol 63 Postcode: 7321KG Plaats: Apeldoorn Website: secretariaat@baptisten-apeldoorn.nl 4 Bestuurssamenstelling Het bestuur van het kerkgenootschap ligt bij de raad der gemeente en wordt gevormd door ambtsdragers van deze gemeente. De raad bestaat uit tenminste vijf personen die door de leden uit hun midden worden verkozen. De raad kent ouderlingen, diakenen en diaconessen. Binnen de raad wordt een voorzitter, secretaris en penningmeester verkozen. 5 Beleidsplan De Baptisten Gemeente Apeldoorn zit in een proces van verandering waardoor het nog niet mogelijk is om aan te geven wat het beleidsplan (visie, missie, strategie etc) is. Begin 2016 hoopt zij een eerste draft hiervan te hebben. 6 Beloningsbeleid Het beloningsbeleid van de voorganger (en/of kerkelijk werker) volgt de richtlijnen van de Unie van Baptistengemeenten. Zie Leden van de raad, commissies, kosters en beheerders ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Alleen werkelijk gemaakte onkosten worden vergoed.

2 7 Doelstelling De Baptisten Gemeente verwoordt in de eerste hoofstukken van haar statuten wat zij gelooft en belijdt. Artikel-2 De gemeente aanvaardt en belijdt als haar grondslag de openbaring Gods, zoals die door de Bijbel tot ons gekomen is, terwijl de leden gehoorzaamheid aan de Heilige Schrift belijden Jezus Christus, de Zoon van God, het Hoofd de gemeente en de Heer van hemel en aarde te hebben aanvaard als hun Zaligmaker en Heer en op deze belijdenis zijn gedoopt. Artikel-3 De gemeente stelt zich ten doel: leden op te bouwen in het geloof, de liefde, de hoop en de verwachting van de komst van de Heer Jezus Christus en om overeenkomstig de bevelen van de Heer te bidden en te werken, alsmede de kennis van de weg van het heil onder de medemensen te bevorderen en hen te bewegen tot geloof en bekering en tot gemeenschap der heiligen. Statuten en huishoudelijk reglement zijn te vinden via de volgende links: (link aan te maken na plaatsing van de documenten op de website) 8 Verslag van de activiteiten Uittreksel uit het jaarverslag lopend van 1 januari 2014 tot en met 31 december Inleiding Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de Heer, ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jeremia 29:11 Voor u ligt het jaarboek van de Baptisten Gemeente Apeldoorn. Het is weer de tijd van het schrijven van jaarverslagen en het samenstellen van een jaarboek en dat betekent dat we nog een keer achterom zien naar wat er het afgelopen jaar gebeurd is in de gemeente en dat vast te leggen. De inhoud van al die verslagen geeft ons inzicht in alle activiteiten en werkzaamheden die we het afgelopen jaar ondernamen en wellicht al in zaken die in 2015 gaan gebeuren. Als gemeente van de Heer worden we niet gevrijwaard van allerlei zaken die er eigenlijk niet zouden moeten zijn en die pijn en teleurstelling veroorzaken. Achterom kijkend naar het jaar 2014 kan worden geconstateerd dat het geen gemakkelijk jaar voor de gemeente is geweest. Er zijn veel zaken geweest waarover we gevoelens van verdriet hebben. Twee van onze leden zijn ons door de dood ontvallen en veertien leden van de gemeente die ons hebben verlaten. Ook is het verdrietig te constateren dat een groep leden en vrienden van de gemeente niet of nagenoeg niet meer kan deelnemen aan de diensten en andere activiteiten van de gemeente door hoge leeftijd of ziekte. Laten we hen zeker niet vergeten en hen aandacht blijven geven.

3 Gelukkig zijn veel zegeningen te tellen. Veel voorgangers uit onze Uniegemeenschap waren bereid om voor te gaan en zo kon iedere zondagmorgen het Woord verkondigd worden. Ook de interim-voorganger, ds. J. Ketelaar, ging regelmatig voor in de diensten. Eén zuster sloot zich aan bij onze gemeente en we mochten er getuige van zijn dat een broeder en een zuster te kennen gaven de Here Jezus te willen volgen en gedoopt te worden. Ook mochten we een groot aantal gasten in onze diensten begroeten. Als we in het verdere van het verslag lezen hoeveel werk wordt verzet en wat gedaan wordt voor kinderen en jeugd in de gemeente, dan mag het duidelijk worden dat we daarin gezegend zijn. Broeders en zusters werkzaam in alle takken van het werk blijken bijzonder gemotiveerd. We mochten de vreugde van de ontmoeting beleven in de Kringen en op allerlei andere bijeenkomsten. Bij al het werk wat we doen dienen we wel waakzaam te blijven en oog te hebben voor onze medebroeders en zusters. Het vele onderlinge werk en een sterke verbondenheid binnen groepen kan er toe leiden dat anderen zich buitengesloten, alleen en niet begrepen voelen. Het kan spanningen veroorzaken in de gemeente. Laten we daarom, ondanks alle werk, naar elkaar in liefde omzien, naar elkaar toegroeien en aandacht geven aan hen, die wat aan de zijkant staan. We zijn de Heer dankbaar voor wat Hij voor ons heeft betekend, zowel persoonlijk als in de gemeente, in momenten van vreugde, maar ook in momenten van verdriet en zorg. Wij hopen en bidden dat het lezen van dit jaarverslag ons allen tot een aansporing zal zijn om in de liefde van Christus elkaar vast te houden en hoog te achten en om zo samen een levende getuige van Hem te zijn voor onze omgeving. Dat kost ons allen inspanning, soms strijd, maar dat maakt het gemeente-zijn tot een inspirerende zaak. 2. Samenkomsten Centraal in de samenkomsten van de gemeente stond de dienst op de zondagmorgen. Elke zondagmorgen stond de deur van ons kerkgebouw open en kwamen we als gemeente bijeen om samen door lofprijzing, dankzegging, voorbede en prediking de Heer te loven en te prijzen en te leren en te verstaan wat Hij tot ons te zeggen heeft. Het was verheugend te mogen constateren dat een groot aantal leden en vrienden de diensten trouw bezocht, dat nieuwe leden mochten worden begroet en dat meerdere gasten de weg naar de gemeente wisten te vinden. Het is daarnaast toch ook verdrietig dat een aantal onder ons de diensten niet meer kan bezoeken vanwege hoge leeftijd en dat ook een aantal vanwege ziekte verstek moest laten gaan. Zij laten lege plekken achter en worden gemist. In de regel werd op elke eerste zondag van de maand het Heilig Avondmaal gevierd. Een aantal keren had de dienst een bijzonder karakter zoals: de lentedienst; de startzondag; de kinderdienst

4 de dankdag voor gewas en arbeid; de diens, waarin we de overleden broeder en zuster herdachten; de doopdienst op 30 november. Eveneens was er in de Stille week van 14 tot en met 19 april iedere avond een bijeenkomst in de kerk en werd op Witte Donderdag het Heilig Avondmaal gevierd. Op Goede Vrijdag werd een dienst gehouden waarbij specifiek stil gestaan werd bij het lijden en sterven van onze Heer. Tijdens de zondagmorgendiensten was er crèche voor de allerkleinsten en kinderdienst voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool. Naast de diensten op zondagmorgen waren er de ontmoetingen van: de broeders en zusters van de Contactmiddag eens in de maand op dinsdagmiddag; het zangkoor Zemorah op dinsdagavond; de zusters van Vrouwencontact eens per twee weken op woensdagavond; de kringavonden op de woensdagavond en donderdagavond op meerdere plaatsen in de gemeente; de jeugd (oudere jeugd en tussenjeugd) op vrijdagavond; de middengroep eens in de maand op vrijdagavond op meerdere plaatsen in de gemeente; de 20-plus eens in de drie weken op zaterdagavond; de jeugdbijbelstudies tijdens de dienst, eens per maand tot aan de zomervakantie; SwinG en Yadah tijdens hun repetities. 3. Voorgangers Dit jaar moest de gemeente het doen zonder een eigen voorganger. Wel werd tijdens de ledenvergadering in maart besloten om ds. J. Ketelaar als interimvoorganger aan te stellen. 4. Zang en muziek Zang en muziek nemen in de gemeente een belangrijke plaats in. Het is geweldig om met stem en instrumenten de Heer te loven en te prijzen in het lied. We zijn gezegend met veel talent op dit gebied. Het is plezierig om te zien hoeveel jongelui in onze gemeente bezig zijn met het bespelen van een instrument en dat ook de jeugd af en toe met zang aan de dienst medewerking verleende. De samenzang tijdens de zondagmorgendienst werd in de regel op de eerste, derde en in voorkomend geval de vijfde zondag begeleid door het orgel, de tweede zondag door de zang- en muziekgroep Yadah en de vierde zondag door begeleiding van SwinG. Het orgel werd bespeeld door broeders uit de gemeente.

5 In de regel was er de derde zondag van de maand medewerking van het zangkoor Zemorah. De muziekgroep Yadah en het zangkoor Zemorah organiseerden op de avond van 13 april een zangavond. Het zangkoor Zemorah organiseerde op de avond van zondag 2 november een Johannes de Heer zangavond. 5. Diensten aan de gemeente Het werk van de gemeente is in eerste instantie werk van de Heer, maar Hij verwacht van ons dat wij ons daarvoor laten inschakelen. Daarom zijn we blij met de verschillende diensten die in en voor de gemeente worden gedaan. Daarbij denken we in eerste instantie aan de dienst van de voorbede die de hele gemeente doorgaat. Voorbede voor het werk van de gemeente, voor zieken, ouderen, voor broeders en zusters met zorgen en problemen en voor de wereld en de mensen om ons heen. Een andere dienst wordt verricht door hen die zich laten inschakelen als leider of lid van een bestuur van een vereniging of een commissie en zo de gemeente dienen. 6. Onderlinge contacten Onderlinge contacten zijn belangrijk voor een goed gemeentelijk leven. Buiten vergaderingen en formele samenkomsten om, is het goed om informele contacten met elkaar te onderhouden, naast contacten op het persoonlijke vlak. De ontmoetingen vooral na de zondagse dienst tijdens het koffiedrinken waren belangrijk. De mogelijkheid om met elkaar in contact te komen waren rijkelijk aanwezig. Het was ook een plek waar mensen persoonlijke, vaak feestelijke omstandigheden, met elkaar konden delen, wat dan ook merkbaar was door een traktatie bij de koffie. Dit jaar is er ook tweemaal een koffiethuis georganiseerd, waarbij we, i.p.v. met elkaar koffiedrinken in de tuinzaal, bij elkaar thuis koffie / thee gingen drinken. Verdere ontmoetingsmomenten waren de brunch op 1 januari, de auto- en fietstocht op Hemelvaartsdag, de startzondag op 14 september en het Liefdemaal op 21 december. 7. Vreugde en verdriet Vreugde en verdriet komen voor in het leven van ieder mens. Gezien het feit dat we als gemeente met elkaar meeleven is het ook een onderdeel van het leven van de gemeente. Verdriet was er in de gemeente, omdat 2 leden ons dit jaar ontvielen. Onze broeder en zuster hadden hun eigen en speciale plaats in het midden van de gemeente. We missen hen, maar mogen tot onze troost en zekerheid weten en geloven, dat zij in het Vaderhuis zijn. Ook was er vreugde in de gemeente door geboortes en huwelijken. Verder vierden een aantal leden en vrienden een huwelijksjubileum.

6 8. Raad der gemeente De interim-raad vergaderde dit jaar 9 keer. Daarnaast heeft de interim-raad eenmaal een aparte vergadering gehad met de werkgroep Gemeenteopbouw en tweemaal met de interim-voorganger Naast de gebruikelijke onderwerpen t.a.v. het besturen van de gemeente en de pastorale zorg werden er enkele speciale onderwerpen besproken. 9. Ledenvergaderingen In het jaar 2014 werd een tweetal ledenvergaderingen gehouden. 10. Gemeenteavonden Op 12 februari werd een gemeenteavond belegd voor leden en vrienden van de gemeente. Tijdens deze avond werd de gemeente voorgelicht over het instellen van een interimvoorganger en werden zijn mogelijke taken besproken. Beslissingen over de interimvoorganger zullen tijdens de jaarvergadering genomen worden. Ook werd voorgesteld om het Heilig Avondmaal tijdens de Stille week op donderdag te vieren i.p.v. op vrijdag aangezien onze Heer ook op deze dag het Heilig Avondmaal instelde en met Zijn discipelen vierde. Als laatste gaf de werkgroep Gemeenteopbouw aan wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is en wat de plannen voor de komende tijd zijn. 11. Leden Het aantal leden in het verslagjaar is met 13 gedaald. Het verloop was als volgt: Aantal leden per 1 januari Toename 3 Afname 16 Aantal leden per 31 december Vrienden Een aantal mensen gaat in onderlinge verbondenheid, vaak al gedurende langere tijd, met onze gemeente op. Zij hebben een vaste plaats in de gemeente en een aantal van hen werkt mee in de diverse takken van het gemeentelijke werk. Zij worden aangeduid als vrienden van de gemeente en hun namen staan als zodanig vermeld op de leden- en vriendenlijst van de gemeente. Beschrijvingen van vrienden zijn er niet. Vanaf december 2009 werd daarom over hen gesproken in de raad in die zin, dat bezien werd of en hoe hun plaats in de gemeente zou kunnen worden geformaliseerd. Die be-

7 sprekingen leidden tot een voorstel dat begin 2011 werd besproken in de ledenvergadering. Bemerkingen op de tekst waren de reden dat het voorstel door de raad werd teruggenomen. Tijdens de jaarvergadering in 2012 is het voorstel opnieuw in behandeling genomen, maar aangezien minder dan de helft van het aantal leden in persoon of met volmacht aanwezig waren konden de voorstellen niet afgestemd worden. Tijdens de ledenvergadering van 18 november 2013 is een nieuw voorstel besproken, maar daar waren veel aanmerkingen op waardoor het voorstel wederom door de interim-raad werd teruggenomen. Het aantal vrienden bedroeg begin dit jaar Pastoraat Pastorale zorg voor leden en niet-leden en uitvoering van het bijzonder pastoraat werd uitgevoerd door het pastoraal team. 14. Gebouwen Als gemeente beschikken we over een prachtig kerkgebouw, waar nagenoeg alle activiteiten plaatsvinden. De commissie van beheer besteedt de nodige aandacht aan de zaken rond het onderhoud en de exploitatie hiervan. Een aantal zaken, zoals verbetering van het podium, vervanging van beeld en geluidapparatuur, de afwerking van het balkon en het buitenschilderwerk lopen door tot in Het buiten schilderwerk is bijna in zijn geheel gedaan. Wat nog gedaan moet worden is de gevel van de consistorie. Naast het kerkgebouw beschikt de gemeente over een pastorie waarvan we besloten hebben dat deze verkocht zal gaan worden. 15. Financiën De financiën van de gemeente waren uiteraard in handen van de penningmeester. Het overzicht van het jaar en de financiële resultaten worden vermeld in het financieel jaarverslag. 16. Publiciteit In de interne communicatie in de gemeente wordt voorzien door het maandblad de Kring en de website van de gemeente. Daarvoor is een redactieteam verantwoordelijk. Het gemeenteblad De Kring verscheen dit jaar 10 maal. Om te voorzien in wekelijkse en tussentijdse berichten is er een mededelingenblad, dat deels via de wordt verspreid en deels middels gedrukte exemplaren die op de zondagmorgen verkrijgbaar zijn in de kerk.

8 17. Contacten naar buiten We staan als gemeente niet alleen. Steeds weer ervaren we dat we broeders en zusters hebben in andere Baptistengemeenten en ook in geloofsgemeenschappen die een andere naam dragen. Allereerst noemen we dan de verbondenheid met broeders en zusters in de gemeenten waarmee we in de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland verbonden zijn. Via de Unie hebben we ook Europees en wereldwijd banden met de Europese Baptisten Federatie en de Baptisten Wereld Alliantie. Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van wat gebeurt in onze Uniegemeenschap en welke activiteiten er plaatsvinden worden alle nieuwsbrieven en andere publicaties ter kennis gebracht van zoveel mogelijk leden en vrienden van de gemeente. De Unie van Baptistengemeenten hield zijn voorjaars Algemene Vergadering op 23 mei te Lelystad. Op 28 november werd in Amsterdam de najaars Algemene Vergadering gehouden. Twee broeders waren daar namens onze gemeente aanwezig. De verbondenheid op Europees gebied komt het meest tot uitdrukking door de contacten met onze broeders en zusters in Moldavië. Dichter bij huis hebben we contacten met gemeenten in het IJsselgewest. Ook binnen Apeldoorn hebben we contacten en daarbij noemen wij het Apeldoorns Beraad van Kerken, en het Evangelisatieoverlegorgaan Apeldoorn waaraan onze gemeente deel neemt. 18. Tot besluit Hiermee zijn we aan het einde gekomen van ons jaaroverzicht. We willen dit afsluiten met een woord van dank aan allen die op enigerlei wijze, op de achtergrond of min of meer op de voorgrond, hun krachten en tijd hebben gegeven aan het werk van de gemeente en dus aan het werk van de Heer. Bovenal past het ons dank te brengen aan de Heer, die ons in dit jaar de kracht en de wijsheid heeft gegeven om het werk in de gemeente te doen. Vertrouwend op Zijn nabijheid en zegen zijn we dit jaar ingegaan en willen we ook in 2015 verder gaan onder diezelfde zegen.

9 9 Financiële verantwoording Resultatenrekening 2014 en begroting 2015 Begroting Resultaat Begroting B A T E N : Gemeente: Bijdragen leden Kollekten Giften Rente DWIN opbrengst Overige opbrengsten Aflossingsfonds: Bijdragen leden aflossing Bijdragen vervanging dak/balkon Kollekten aflossing Verhuur kerkgebouw Exploitatie keuken TEKORT

10 Resultatenrekening 2014 en begroting 2015 Begroting Resultaat Begroting L A S T E N Gemeente: Kosten voorganger en sprekers Uniecontributie DWIN afdracht Overige kosten gemeente Interkerkelijke werkgroepen Zangkoor Aflossingsfonds: Hypotheek rente en aflossing Energie en water Verzekering premies/belastingen Klein onderhoud Groot onderhoud (reservering) Overige voorzieningen Afschrijvingen Overige kosten OVERSCHOT Beknopt overzicht voorgenomen bestedingen Voor dit gedeelte verwijzen we naar de begrotingsvoorstellen in punt 9

1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013

1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013 1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013 De Baptistengemeente Arnhem-Centrum maakt deel uit van de Unie van Baptistengemeenten in Nederland, als kerkgenootschap

Nadere informatie

Publicatie document Baptistengemeente de Bron Almelo

Publicatie document Baptistengemeente de Bron Almelo Publicatie document Baptistengemeente de Bron Almelo Publicatie 1 maart 2019 Inhoud 1. Baptistengemeente de Bron Almelo... 3 1.1 Grondslag van de gemeente:... 3 1.2 Doel van de gemeente:... 3 2. Bestuur,

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585 RSIN Gemeente: 824138417 RSIN Diaconie 824138430 Website adres: www.pkn-gemertboekel.nl

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer 0180 611179 RSIN nummer: 27.44.442 Website adres: www.cgkbarendrecht.nl Adres: Voordijk 252 Postcode: 2992 AL Plaats: Postadres:

Nadere informatie

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Diaconie Hervormde Gemeente Sint-Annaland

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Diaconie Hervormde Gemeente Sint-Annaland Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Diaconie Hervormde Gemeente Sint-Annaland De diaconie van de Hervormde Gemeente Sint-Annaland is aangemerkt als een ANBI-instelling. A. Algemene informatie: Naam

Nadere informatie

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016 De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam ANBI Jaarverslag 2016 Amsterdam, 23 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2 2. Samenstelling bestuur 2 3. Doelstelling en visie 2 Dit geloven wij 2 Visie

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Culemborg Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij de belastingdienst Website adres: www.cgk-culemborg.nl

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Nisse

Protestantse gemeente te Nisse A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente te Nisse RSIN/Fiscaal nummer: 824129039 Website adres: E-mail: www.mariakerk-nisse.nl info@mariakerk-nisse.nl Adres: Dorpsplein 49 Postcode: Plaats:

Nadere informatie

Nog niet ontvangen van belastingdienst

Nog niet ontvangen van belastingdienst A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: Nog niet ontvangen van belastingdienst www.pkngaryp.nl E-mail: info@pkngaryp.nl Adres:

Nadere informatie

Diaconie Protestantse gemeente te Daarlerveen

Diaconie Protestantse gemeente te Daarlerveen A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: Email: Adres: Postcode: Plaats: Postadres: Postcode: Plaats: Diaconie Protestantse gemeente te 0546648861

Nadere informatie

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder Telefoonnummer (facultatief): 0223-610538 RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij belastingdienst Website adres: http://www.kruisanker.nl

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. ANBI-transparantie gegevens van de Hervormde Gemeente van Lexmond, gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): Hervormde Gemeente

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief):

A. Algemene gegevens. Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente 1 te Gemert-Boekel Telefoonnummer (facultatief): 0492-365585 RSIN Gemeente: 824138417 RSIN Diaconie 824138430 Website adres: www.pkn-gemertboekel.nl

Nadere informatie

Postadres: Postbus 22

Postadres: Postbus 22 A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Kerkrentmeesters van de Hervormde gemeente te Jaarsveld Telefoonnummer (facultatief): 0348-551304 RSIN/Fiscaal nummer: 813612809 Website adres: http://www.hervormdjaarsveld.nl/

Nadere informatie

Publicatieplicht plaatselijke gemeenten i.v.m. ANBI

Publicatieplicht plaatselijke gemeenten i.v.m. ANBI Publicatieplicht plaatselijke gemeenten i.v.m. ANBI 1: Baptisten Gemeente IJmuiden Vastgelegd in de statuten van 23 februari 1967. De Baptisten Gemeente IJmuiden maakt deel uit van de Unie van Baptistengemeenten

Nadere informatie

Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

2017 ANBI-gegevens. protestantse gemeente roosendaal

2017 ANBI-gegevens. protestantse gemeente roosendaal 2017 ANBI-gegevens protestantse gemeente roosendaal A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Roosendaal Telefoonnummer RSIN/Fiscaal nummer: 814618133 Website adres: www.pgrkruiskerk.nl

Nadere informatie

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie)

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie) ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen) informatie van de Evangelisch- Lutherse Gemeente Rotterdam (Diaconie) A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Website

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): 0515469930

Nadere informatie

ANBI INFORMATIE PROTESTANTSE GEMEENTE TE NOORDWIJKERHOUT EN DE ZILK. Naam ANBI : Protestantse Gemeente te Noordwijkerhout en de Zilk

ANBI INFORMATIE PROTESTANTSE GEMEENTE TE NOORDWIJKERHOUT EN DE ZILK. Naam ANBI : Protestantse Gemeente te Noordwijkerhout en de Zilk ANBI INFORMATIE PROTESTANTSE GEMEENTE TE NOORDWIJKERHOUT EN DE ZILK A. Algemene Gegevens Naam ANBI : Protestantse Gemeente te Noordwijkerhout en de Zilk Telefoonnummer : 0252 340650 RSIN/Fiscaal Nummer:

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Nederlandse Hervormde Gemeente Nijeveen Telefoonnummer (facultatief):

A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Nederlandse Hervormde Gemeente Nijeveen Telefoonnummer (facultatief): A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Nederlandse Hervormde Gemeente Nijeveen Telefoonnummer (facultatief): 0522-491882 RSIN/Fiscaal nummer: 2642347 Website adres: http://hervormdegemeentenijeveen.nl E-mail:

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Wij vallen onder goede doelen De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen ( goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting)

Nadere informatie

Gegevens van de Hervormde Gemeente Nieuwe Tonge als ANBI

Gegevens van de Hervormde Gemeente Nieuwe Tonge als ANBI Gegevens van de Hervormde Gemeente Nieuwe Tonge als ANBI A. Algemene gegevens Naam ANBI: HERVORMDE GEMEENTE NIEUWE TONGE RSIN/Fiscaal nummer: 002686594 Website adres: www.hervormdegemeentenieuwetonge.nl

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Hervormde Gemeente Beekbergen behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Hervormde Gemeente te

Nadere informatie

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

ANBI Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum ANBI Onderstaaand vindt u de ANBI gegevens van de Hervormde Gemeente Harlingen-Midlum te Harlingen voor Kerkbeheer aangevuld met het beleidsplan voor gemeente. Grote Kerk Harlingen Nicolaaskerk - Midlum

Nadere informatie

ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. ANBI-transparantie Gegevens van de diaconie van de Evangelisch-Lutherse Gemeente te Kampen, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief):

Nadere informatie

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer:

ANBI- gegevens van de. Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude. A. Algemene gegevens. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: ANBI- gegevens van de Protestantse gemeente te Rijnsaterwoude A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente [1] te Rijnsaterwoude Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: 824105084 Website

Nadere informatie

Diaconie Hervormde gemeente Genemuiden. A: Algemene gegevens. adres Stuivenbergstraat 51

Diaconie Hervormde gemeente Genemuiden. A: Algemene gegevens.   adres Stuivenbergstraat 51 Diaconie Hervormde Gemeente Genemuiden A: Algemene gegevens Naam ANBI Diaconie Hervormde gemeente Genemuiden website www.hervormdgenemuiden.com adres Stuivenbergstraat 51 postcode + plaats 8281 EK Genemuiden

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Formulier ANBI-transparantie 2014 CGK Stadskanaal pag: 1 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken

Nadere informatie

De kerkenraad is eindverantwoordelijk, wat tot uitdrukking komt in de goedkeuring van o.a. de begroting en de jaarrekening.

De kerkenraad is eindverantwoordelijk, wat tot uitdrukking komt in de goedkeuring van o.a. de begroting en de jaarrekening. Gegevens te publiceren in het kader van de ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk De Zaaier te Harderwijk. Besluitvorming/uitvoering: 1. Vaststelling door de kerkenraad (17 september

Nadere informatie

In de bijlage 2 is een verkorte staat van baten en lasten van de kerkelijke gemeente weergegeven.

In de bijlage 2 is een verkorte staat van baten en lasten van de kerkelijke gemeente weergegeven. ANBI INFORMATIE 2014: Naam: Oud Gereformeerde Gemeente Schaapsweg te Ede Fiscaal nummer: (RSIN): 8093. 16. 535 KvK nummer : 59025042 Website adres : www. oggede.nl E-mail : scriba @ oggede.nl Contactgegevens:

Nadere informatie

Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Postadres: Hooimeijerlaan 1

Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Postadres: Hooimeijerlaan 1 A. A LGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): 0180-849699 RSIN/Fiscaal nummer: 813985808 Website adres: E-mail: Adres: Postcode: Plaats: Stichting vermogens Beheer Hersteld Hervormde Gemeente

Nadere informatie

RSIN/Fiscaal nummer: volg nr Adres: Kerkplein 11. Postadres: Postbus 27

RSIN/Fiscaal nummer: volg nr Adres: Kerkplein 11. Postadres: Postbus 27 IN HET KADER VAN DE ANBI-TRANSPARANTIE TE PUBLICEREN GEGEVENS DOOR DE DIACONIE VAN DE HERSTELD HERVORMDE GEMEENTE TE ABBENBROEK A. A LGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): Diaconie Hersteld

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen

Nadere informatie

ANBI-gegevens protestantse gemeente roosendaal

ANBI-gegevens protestantse gemeente roosendaal 2018 ANBI-gegevens protestantse gemeente roosendaal A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Roosendaal Telefoonnummer RSIN/Fiscaal nummer: 814618133 Website adres: www.pgrkruiskerk.nl

Nadere informatie

ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS

ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Postadres: Kerkstraat 20

A. Algemene gegevens. Postadres: Kerkstraat 20 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse gemeente te s-hertogenbosch Telefoonnummer: 073-6139740 RSIN/Fiscaal nr: 820396552 Website adres: www.pgdenbosch.nl E-mail: kerkelijkbureau@pgdenbosch.nl Adres:

Nadere informatie

ANBI- gegevens van de diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Zwartebroek.

ANBI- gegevens van de diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Zwartebroek. ANBI- gegevens van de diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Zwartebroek. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: E-mail: Adres: Postcode:

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Adventkerk te Baarn RSIN/Fiscaal nummer: 002912491 Website adres: www.cgk-baarn.nl E-mail: scriba@cgk-baarn.nl Adres: Nassaulaan 17 Postcode:

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers, adressen en andere

Nadere informatie

ANBI. Diaconie van de Hervormde gemeente Westerlee - Heiligerlee. Telefoonnummer Adres kerkgebouw: Provincialeweg 72

ANBI. Diaconie van de Hervormde gemeente Westerlee - Heiligerlee. Telefoonnummer Adres kerkgebouw: Provincialeweg 72 ANBI Algemeen Nut Beogende Instellingen kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en giften. Giften aan dergelijke instellingen kunnen, binnen de daarvoor door de overheid

Nadere informatie

ANBI. Diaconie van de Hervormde gemeente Westerlee - Heiligerlee. Telefoonnummer Adres kerkgebouw: Provincialeweg 72

ANBI. Diaconie van de Hervormde gemeente Westerlee - Heiligerlee. Telefoonnummer Adres kerkgebouw: Provincialeweg 72 ANBI Algemeen Nut Beogende Instellingen kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken en giften. Giften aan dergelijke instellingen kunnen, binnen de daarvoor door de overheid

Nadere informatie

ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld.

ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld. ANBI Op deze pagina treft u alle ANBI-informatie aan van de Hervormde Wijkgemeente van b.a Rehobôth te Hollandscheveld. Ga direct naar de paragraaf: Inhoudsopgave A. Algemene gegevens...1 B. Samenstelling

Nadere informatie

Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein

Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein ANBI De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Dit betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Telefoonnummer RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: Adres: Zuidstraat 13

A. Algemene gegevens. Telefoonnummer RSIN/Fiscaal nummer: Website adres:   Adres: Zuidstraat 13 A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie Hervormde gemeente Burgh Telefoonnummer RSIN/Fiscaal nummer: 824102071 Website adres: www.kerkinburgh.nl E-mail: wavandam@zeelandnet.nl Adres: Zuidstraat 13 Postcode:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Exmorra Allingawier (diaconie)

Protestantse gemeente Exmorra Allingawier (diaconie) Protestantse gemeente Exmorra (diaconie) A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente te Exmorra- Telefoonnummer: 0515-232504 RSIN/Fiscaal nummer: 824122471 Website adres: http://www.exmorra.info/101-kerk-exmorra.html

Nadere informatie

Protestantse gemeente Nieuwdorp. Coudorp AH Nieuwdorp

Protestantse gemeente Nieuwdorp.   Coudorp AH Nieuwdorp december 2015 ANBI informatie De Protestantse gemeente te Nieuwdorp en de Diaconie van deze gemeente hebben ieder de door de Nederlandse belastingdienst erkende status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Nadere informatie

OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING

OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING HET BELEIDSPLAN HERVORMDE GEMEENTE OMMELANDERWIJK-ZUIDWENDING 2017-2021 Beleidsplan 2017 2021 van de Hervormde Gemeente Ommelanderwijk Zuidwending. Wat voor gemeente zijn wij De Hervormde Gemeente Ommelanderwijk

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. RSIN/Fiscaal nummer Adres Helmondseweg 5. Postadres Postbus 171

A. Algemene gegevens. RSIN/Fiscaal nummer Adres Helmondseweg 5. Postadres Postbus 171 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Deurne RSIN/Fiscaal nummer 002734400 Websiteadres www.pgdeurne.nl E-mail scriba@pgdeurne.nl Adres Helmondseweg 5 Postcode 5751 GA Plaats Deurne

Nadere informatie

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat.

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat. Format voor in het kader van de ANBI- transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren

ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren ANBI-gegevens van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidlaren Telefoonnummer (facultatief): 050-4092029 RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk. www.protestantsrijswijk.com

Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk. www.protestantsrijswijk.com DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE RIJSWIJK A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse Gemeente te Rijswijk RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: 823899081 www.protestantsrijswijk.com E-mail:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Nieuwdorp. Coudorp AH Nieuwdorp. Coudorp AH Nieuwdorp

Protestantse gemeente Nieuwdorp.  Coudorp AH Nieuwdorp. Coudorp AH Nieuwdorp december 2015 ANBI informatie De Protestantse gemeente te Nieuwdorp en de Diaconie van deze gemeente hebben ieder de door de Nederlandse belastingdienst erkende status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Nadere informatie

RSIN KVK NUMMER:

RSIN KVK NUMMER: Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2015 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Driebergen RSIN/Fiscaal nummer: 005856693 Website adres: www.cgk-driebergen.nl E-mail: scribacgkdriebergen@kliksafe.nl Adres: Oranjelaan

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Rotterdam- Kralingen Telefoonnummer: 010-4525053 RSIN/Fiscaal nummer: in aanvraag Website adres: www.rotterdam-kralingen.cgk.nl E-mail:

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING

PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK TE EDE VERLENGDE MAANDERWEG 146 PUBLICATIE CGK EDE - ANBI-REGELING VERSIE 1.0, 20 FEBRUARI 2019 1. ALGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Ede Telefoonnummer

Nadere informatie

FORMAT VOOR IN HET KADER VAN DE ANBI-TRANSPARANTIE TE PUBLICEREN

FORMAT VOOR IN HET KADER VAN DE ANBI-TRANSPARANTIE TE PUBLICEREN FORMAT VOOR IN HET KADER VAN DE ANBITRANSPARANTIE TE PUBLICEREN GEGEVENS DOOR EEN GEMEENTE BEHORENDE TOT DE HERSTELD HERVORMDE KERK. A. A LGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Telefoonnummer : 0182532158 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Samenwerkingsgemeente CGK en NGK te Hengelo

Samenwerkingsgemeente CGK en NGK te Hengelo ANBI-transparantie A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: 074-2912071 RSIN CGK: 82.07.17.757 RSIN NGK: 82.41.68.938 Website adres: E-mail: De Samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Zaamslag Telefoonnummer (facultatief): 0115-432331 RSIN/Fiscaal nummer: 824153145 Website adres: www.cgkzaamslag.nl E-mail: Zaamslag.scriba@cgk.info

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Heinkenszand. Protestantse gemeente te Heinkenszand. ANBI informatie Protestantse gemeente te Heinkenszand

Protestantse gemeente te Heinkenszand. Protestantse gemeente te Heinkenszand. ANBI informatie Protestantse gemeente te Heinkenszand Protestantse gemeente te Heinkenszand ANBI informatie Protestantse gemeente te Heinkenszand De Protestantse gemeente te Heinkenszand en de Diaconie van deze gemeente hebben ieder de door de Nederlandse

Nadere informatie

Adres: Zonnebrink 61

Adres: Zonnebrink 61 A Algemene gegevens Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Winterswijk Telefoonnummer: 0543 512395 RSIN/Fiscaal nummer: 002728722 Website adres: www.pgwinterswijk.nl E-mail: kerkelijkbureau@pgwinterswijk.nl

Nadere informatie

gemeente); Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein

gemeente); Diaconie van de Protestantse Kerk Easterein te Easterein ANBI De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Dit betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting. Dit

Nadere informatie

Gegevens diaconie van de Hervormde Gemeente Wijngaarden behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Gegevens diaconie van de Hervormde Gemeente Wijngaarden behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Gegevens diaconie van de Hervormde Gemeente Wijngaarden behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente 1 te Wijngaarden Telefoonnummer

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen

Nadere informatie

Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie van de Protestantse gemeente Nijverdal, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland

Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie van de Protestantse gemeente Nijverdal, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland Gegevens in het kader van de ANBI-transparantie van de Protestantse gemeente Nijverdal, behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Vrije Evangelische Gemeente Oostelijk Flevoland

Vrije Evangelische Gemeente Oostelijk Flevoland 1 Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer secretariaat 0321-325974 RSIN / Fiscaalnummer: 8081.72.918 Websiteadres: Email: Vrije Evangelische Gemeente Oostelijk Flevoland www.vegdronten.nl secretariaat.vegofl@gmail.com

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Eben Haëzer Kerk Pniël Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Eben Haëzer Kerk Telefoonnummer 0527-683687 RSIN/Fiscaal nummer: 824145501 Website adres: www.ebenhaezer-urk.nl E-mail:

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een diaconie behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen

Nadere informatie

Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a.

Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Diaconie Hervormde Gemeente van Akkerwoude - Murmerwoude c.a. RSIN/Fiscaal nummer: Nog niet ontvangen van de belastingdienst. Website adres: www.pkndamwald.nl E-mail: hervormdambv@hotmail.com

Nadere informatie

ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS

ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS ANBI PAGINA GEREFORMEERDE KERK ZWARTSLUIS De Protestantse Kerk in Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken

Nadere informatie

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk)

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) A. Algemene gegevens Naam ANBI: RSIN/Fiscaal nummer: 800877822 Kvk-nummer: Website adres: E-mail: Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) 01169680 www.helperkerk.nl info@helperkerk.nl Adres:

Nadere informatie

A. Algemene gegevens. Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp. RSIN/Fiscaal nummer: Website adres:

A. Algemene gegevens. Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp. RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente te Garyp RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: 8241.26.373 www.pkngaryp.nl E-mail: kosterpkngaryp@live.nl Adres: Greate Buorren 21 Postcode:

Nadere informatie

ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid.

ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid. ANBI-transparantie van de Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht Zuid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Dordrecht Zuid Telefoonnummer (facultatief): 078 6176455 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Wij vallen onder goede doelen De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen ( goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting)

Nadere informatie

CAMA Parousia Gouda, Postbus 313, 2800 AH Gouda Telefoon:

CAMA Parousia Gouda, Postbus 313, 2800 AH Gouda Telefoon: Onze gemeente heeft een ANBI-status. Door deze status zijn uw giften belastingaftrekbaar. Hieronder vindt u alle gegevens die nodig zijn om deze ANBI-status te behouden. Algemene gegevens CAMA Parousia

Nadere informatie

Gegevens van de classis Achterhoek-Oost behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

Gegevens van de classis Achterhoek-Oost behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. Gegevens van de classis AchterhoekOost behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Classis AchterhoekOost Telefoonnummer (facultatief): 0545273241 RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Dordrecht-Centrum Telefoonnummer (facultatief): 078-6133403 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief):

Nadere informatie

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief):

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief): Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2017 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5

ANBI-transparantie CGK te Maassluis, vastgesteld 18 april 2018 pagina 1 van 5 A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

De Christelijke Gereformeerde Kerk te Kornhorn ressort onder de Classis Groningen.

De Christelijke Gereformeerde Kerk te Kornhorn ressort onder de Classis Groningen. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Kornhorn Telefoonnummer (facultatief): 0594 658289 RSIN/Fiscaal nummer: 002660179L01 Website adres: www.cgkkornhorn.nl E-mail: scriba@cgkkornhorn.nl

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Eben Haëzer Kerk Pniël Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Eben Haëzer Kerk Telefoonnummer 0527-683687 RSIN/Fiscaal nummer: 824145501 Website adres: www.ebenhaezer-urk.nl E-mail:

Nadere informatie

Christelijke Gereformeerde kerk te Culemborg Telefoonnummer (facultatief):

Christelijke Gereformeerde kerk te Culemborg Telefoonnummer (facultatief): A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Culemborg Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij de belastingdienst Website adres: www.cgk-culemborg.nl

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer (facultatief): 075 628900 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788 Website

Nadere informatie

ANBI gegevens gemeente

ANBI gegevens gemeente ANBI gegevens gemeente Algemene gegevens Protestantse Gemeente te, behorende tot de Protestantse Kerk Nederland. A. Algemene gegevens Protestantse Gemeente te Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Telefoonnummer

Nadere informatie

ANBI, Diaconie Protestantse Gemeente Maasland

ANBI, Diaconie Protestantse Gemeente Maasland ANBI, Diaconie Protestantse Gemeente Maasland A. Algemene gegevens. Naam ANBI: Diaconie van de Protestantse gemeente Maasland RSIN/Fiscaal nummer: Nog niet bekend Website adres: E- mail: Adres: Kerkplein

Nadere informatie

ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge.

ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge. ANBI-gegevens Christelijke Gereformeerde Kerken Thesinge. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Thesinge Telefoonnummer (facultatief): 06-11146765 (Scriba, G. Veldman) RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Deze samenwerkingsgemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze samenwerkingsgemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: -Christelijke Gereformeerde Kerk te Amsterdam Nieuw-West -Nederlands Gereformeerde Kerk Amsterdam Tuinsteden-Zuid/West RSIN/Fiscaal nr. 824148472 Website adres: www.gemeentedebron.nl

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk De Zaaier te Harderwijk. Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal nummer: 002715892 Website adres: www.cgkdzaaier.nl E-mail: scriba@cgkdezaaier.nl

Nadere informatie

RSIN/Fiscaal nummer:

RSIN/Fiscaal nummer: A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Delfzijl RSIN/Fiscaal nummer: 824143863 Website adres: E-mail: www.cgk-delfzijl.nl info@cgk-delfzijl.nl Adres: Huibertplaat 57 Postcode:

Nadere informatie