Datum: 19 juni Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: 19 juni 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM"

Transcriptie

1 Datum: 19 juni 2007 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM

2 Inhoudstafel Provinciaal Nieuws Verslag finale VJC... pagina 3 Verslag Youth Cup Hasselt... pagina 8 Provinciale herzieningen... pagina 20 Heren B en C0... pagina 21 Dames A, B en C0... pagina 22 Algemeen Algemeen... pagina 23 Reglementering lijmen... pagina 24 Fietstocht Lauwe... pagina 25 Zomer sportpromotietour... pagina 26 A-tornooi Wenduine... pagina 28 Veteranencriterium te Antwerpen... pagina 29

3 Mooie prestaties van Westvlaamse jongeren op het Vlaams jeugdcriterium Het Vlaams jeugdcriterium is een organisatie van de Vlaamse tafeltennisliga voor de Vlaamse jeugdspelers. Er worden 3 kwalificatiefases en een finale fase georganiseerd. Er wordt gespeeld in 4 leeftijdsreeksen (PM1, PM2, PM3 en Min1) zowel bij de jongens als bij de meisjes. Op de finale fase nemen de 8 beste spelers per categorie het tegen elkaar op. Er zijn medailles voor de eerste 3 spelers van de dag zelf en bekers voor de spelers met de meeste punten op de kwalificatiefases en de finale fase samen. In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verdeling van de bekers en de medailles: Beker Medailles Provincie goud zilver Brons goud zilver brons Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Hieronder volgt een verslag over de Westvlaamse deelnemers aan de finale fase: Meisjes: PM1: Delfien Marijsse (Gullegem) eindigde op de finaledag 3 de en in het regelmatigheidscriterium werd ze 1 ste. Een bijzonder knappe prestatie in wat zonder twijfel de sterkst bezette meisjesreeks is. Twee van deze meisjes eindigden dit jaar al in de top 12 nationaal van de preminiemen (tussen 2 jaar oudere meisjes!). Proficiat aan Delfien. Deyna Van Braeckevelt (Zandvoorde) eindigde zowel op de finaledag als in de ranking op een 5 de plaats. Om echt voeling te krijgen met de top 4 zal ze toch nog een heuse stap voorwaarts moeten zetten maar ze heeft wel de kwaliteiten. Ook Axelle Lycke (Zandvoorde) vinden we nog terug in de top 8.

4 PM2: Evelien Alossery (Wenduine) eindigde net als Delfien 3 de op de finaledag en won eveneens het regelmatigheidsklassement. Ook voor Evelien is dat een bijzonder mooi resultaat en een beloning voor een knap seizoen. Haar prestatie op de finaledag was wellicht niet haar beste maar door omstandigheden heeft Evelien de afgelopen maand niet veel kunnen trainen en dan is het ook logisch dat het net iets minder gaat. Toch een mooie prestatie. Kaat Devoldere (Meulebeke) grijpt slechts nipt naast de medailles en de beker. In haar wedstrijd tegen Eulalie Decupere had ze zelfs enkele matchballen die haar van het podium zouden verzekeren. Jammer dat het net niet lukte maar het feit dat ze al meedoet voor de podiumplaatsen bewijst wel dat ze een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt. Zo verder doen is de boodschap. PM3: Evi Janssens (Zandvoorde) kende dit jaar geen enkele tegenstand in deze leeftijdsreeks. Ze haalde het maximum van de punten en won dus zowel op de finaledag als het regelmatigheidsklassement. Schitterende prestatie en mooie afsluiter van het seizoen! Cousens Paulien (Wenduine) kon haar kansen op de finaledag niet verdedigen maar eindigt toch op een 5 de plaats in de ranking. Ook Liese Vanbaelenberghe (Zandvoorde) vinden we in de top 8 terug.

5 Min1: Kaat Barbaix (Zandvoorde) is net als Evi met voorsprong het sterkste Vlaamse meisje van het afgelopen seizoen. Ook zij haalde het maximum van de punten. Ze won zowel de 3 kwalificatiefases als de finaledag. Ook Kaat nam zowel de medaille als de beker mee naar West-Vlaanderen. Ruth Lambrecht (Meulebeke) heeft dit jaar opnieuw een stap vooruit gezet. Vorig jaar eindigde ze nog 2 keer 4 de maar dit jaar wist ze Jana Lamproye achter zich te laten en daarmee won ze brons op de finaledag en eindigde ze ook 3 de in de ranking. Bovendien was ze ook heel dicht bij een overwinning tegen Lynn Crauwels maar kon ze een matchbal net niet verzilveren. Verder in deze reeks vinden we met Laura Delannoye en Emila Qadhimi (beide Wenduine) nog 2 Westvlaamse meisjes terug. Jongens: PM1: Dit is wellicht één van de meest open en spannende reeksen. Op de kwalificatiesfases was er telkens een andere winnaar. Toch was de Oostvllaming Nathan Vandoorn de favoriet. Hij won niet alleen de laatste fase en de jeugdbeker maar ook in de andere fases was hij telkens dicht geëindigd. Van Westvlaamse zijde waren er 3 deelnemers bij de laatste 8. Jari Vandamme (Houthulst), de winnaar van de 1 ste fase, stond er het best voor maar hij gaf er na 2 wedstrijden de brui aan en verspilde hiermee zijn kansen op een podiumplaats. Matthias Janssens en Thomas Verheyde (beide Zandvoorde) waren heel gemotiveerd. Thomas won eerder al de 2 de kwalificatiefase en hij pakte nu ook het brons mee naar huis. Jammer dat hij op een haar na de beker voor de 3 de plaats miste. Matthias was wellicht de verrassing van de dag. Hij is nog een jaartje jonger dan de andere jongens in die leeftijdsreeks maar hij viel maar net naast het podium. De opgave van Jari (tegen wie hij had gewonnen) kostte hem wellicht het podium. Volgend jaar is hij ongetwijfeld één van de topfavorieten in deze reeks.

6 PM2: Anthony Deceuninck (Menen) is wellicht de speler die de grootste progressie gemaakt heeft dit jaar. Hij is heel vastberaden en wil absoluut vooruit en dat is een belangrijke eigenschap. Hij won de 2 kwalificatiefases waar hij aan deelnam en ook de reeks op de finaledag wist hij naar zijn hand te zetten. Hierdoor nam hij ook de 1 ste plaats in de totale ranking terug over van Jorne Bickx. Proficiat aan Anthony en keep up the good work. PM3: Tim Gesquiere (Dino Brugge) is nog steeds ongeslagen in Vlaanderen maar deze keer heeft het toch niet veel gescheeld. Jasper Merckx die al een ganse dag slechts een schim van zichzelf was haalde tegen Tim zijn allerbeste tafeltennis boven. Tim moest vol aan de bak en moest maar liefst 4 matchballen wegwerken. Hij stond meteen op scherp voor zijn laatste wedstrijd tegen de nr 2: Rember Luyckx die hij dan maar met een droge 3-0 aan de kant schoof. Eindwinst op de finaledag en in de eindranking waren andermaal verdiend voor Tim.

7 Min1: Bij de miniemen jongens hadden Shayne Pauwels en Ruben Verbeke (beide Zandvoorde) zich bij de laatste 8 weten te plaatsen. Ruben begon knap aan de dag met 2 overwinningen maar zakte daarna een beetje weg. Hij eindigde uiteindelijk 6 de op de finaledag en 5 de in de ranking. Shayne kon nooit echt een vuist maken en eindigde op een 8 ste plaats. Uiteraard is plaatsing bij de laatste 8 al mooie prestatie op zich maar de kers op de taart ontbrak toch dit jaar bij de miniemen jongens. Ook voor de clubs waren er bekers te verdienen adhv de optelsom van de behaalde punten door hun spelers op de kwalificatiefases en de finaledag. Net als vorig jaar ging de 1 ste plaats, met ruime voorsprong, naar Zandvoorde. Een mooie en terechte beloning voor de jeugdwerking van Zandvoorde. Een pluim voor het vele werk van Luc Van Basselaere, Gunther Pauwels, Patrick Janssens, Serge Dudal, Jürgen Christiaens,... Wenduine eindigde dit jaar op een 5 de plaats. Als er in Wenduine nu ook eens wat jongens zouden geboren worden dan kunnen ze wellicht nog enkele plaatsen stijgen. Verslag opgemaakt door Willems Jo Provinciale trainer West-Vlaanderen

8 Brons voor Tim Gesquiere en zilver voor meisjes junior en jongens junior op International Youth Cup Hasselt De International Youth Cup is een internationaal tornooi voor jeugdspelers. Onze Westvlaamse jeugd kan het hier opnemen tegen sterke delegaties uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen,... Het tornooi is gespreid over 3 dagen waarbij in de voormiddag per ploeg wordt gespeeld (jongens in ploegen van 3 en meisjes in ploegen van 2) en in de namiddag individueel. Het is een tornooi waar vele spelers een gans jaar naar uitkijken als een mooie afsluiter van het seizoen. Onze delegatie bestond uit de volgende spelers: PM meisjes: Evi Janssens en Evelien Alossery (coach: Patrick Allaert) PM jongens: Tim Gesquiere, Anthony Deceuninck en Lowie D hulst (coach: Wilfried t Jonck) Min meisjes: Wendel Depuydt en Kaat Barbaix (coach: Jocelyn Dhondt) Min jongens: Dieter Marijsse, Ward Vervaeke en David Vanhove (coach: Dirk Van Respaille) Kad meisjes: Nadia Denys en Sara Hooghe (coach: Jeroen Vanmassenhove) Kad jongens: Tim Van Paemel, Tomas Van Respaille en Roeland Pattyn (coach: Luc D hulst) Jun meisjes: Johanna Princen en Sara Rosseel (coach: Frank Laverge) Jun jongens: Remi Delnatte, Wesley Vanhove en Lucas D hulst (coach: Geert Vanhove) De Westvlaamse spelers hebben enkele mooie resultaten behaald op dit sterk bezette tornooi. Tim Gesquiere zorgde andermaal voor een knappe prestatie door brons te winnen bij de jongens preminiemen. De junior meisjes (Johanna en Sara) en de junior jongens (Remi, Wesley en Lucas) zorgden voor een heel mooie prestatie met de ploeg door beide het zilver te bemachtigen. Verder waren er nog 3 vierde plaatsen voor de meisjes miniemen, de jongens kadetten en de meisjes kadetten. Onderstaand verslag is opgemaakt met behulp van de verschillende coaches van elk team.

9 PM meisjes (Evi J en Evelien A): Team event zaterdag HOWALD (lux) - WVL 1-3 Brouschert A - Evelien 3-0 Turegard L - Evi 0-3 Brouschert A - Evi 0-3 Turegard L - Evelien 0-3 WVL - Westa (ned) 3-1 Evi - Van Komen S 3-0 Evelien - Bours 1-3 Evi - Bours 3-0 Evelien - Van Komen S 3-0 maandag 5/8 plts Melimelo (lux)-wvl 3-0 Mezzapesa L - Evelien 3-1 Modert M - Evi 3-2 Mezzapesa L - Evi 3-0 zondag Hainautlux WVL 4-0 Marchetti N Evelien 3-0 Georis M Evi 3-2 Marchetti Evi 3-1 Georis M Evelien 3-0 WVL -Schulen (bel) 3-1 Evi - Aga M-l 3-2 Evelien - Van Welde B 3-1 Evi - Van Welde B 3-0 Evelien - Aga M-l 1-3 7/8 plts Westa (ned) WVL 3-0 Van Komen S -Evelien 0-3 Bours - Evi 1-3 Van Komen S - Evi 0-3 De meisjes preminiemen eindigen uiteindelijk op een mooie 7 de plaats in deze sterk bezette reeks. Evi was de sterkhouder van de ploeg en speelde knap tegen het nr 2 en 3 van België maar kon helaas net niet winnen. Evelien won al de wedstrijden die voor haar haalbaar waren en leverde zo een belangrijke ploegbijdrage. Single event Janssens Evi - Velaers E (Schulen) 2-1 Evi -Tonnies R (Brauwschweig) 2-0 Evi - Vastenburg G (Rijswijk, ned) 2-0 Evi - Schenk L (Luzern, sui) 2-0 Final Tabel 1Rd Vrij 2Rd Chomis M (Vd Marne) 2-3 Alossery Evelien - Chomis M (VdMarne) 0-2 Evelien -Rosner T (Schaumburg D) 2-0 Evelien -Van Veen I (Treffers Ned ) 2-1 Evelien - Brunner N (Luzern sui ) 2-0 Final Tabel 1Rd Vrij 2Rd Fasola ch (VdMarne) 0-3 Evi wist zich vlot te plaatsen voor de eindtabel met oa winst tegen Emma Velaers. In de 2 de ronde kwam ze 2-0 voor tegen Chomis Marion maar daarna vond ze niet meer de juiste oplossingen en hierdoor ging de wedstrijd alsnog verloren. Als je weet dat het meisje uit Val de Marne later de finale haalde dan weet je dat er wellicht nog meer in zat voor Evi. Evelien haalde onverhoopt de eindtabel waar ze in de 2 de ronde het onderspit moest delven tegen een sterkere tegenstandster. Toch een heel mooi resultaat.

10 PM jongens (Tim G, Anthony D en Lowie D): Team event zaterdag Op dag 1 van het team event waren Tim, Anthony en Lowie ongenaakbaar. Ze wonnen al hun wedstrijden en lieten geen spaander heel van de tegenstand. zondag Ondanks een 1 ste plaats in de poule werden onze jongens op dag 2 ingedeeld in een poule bij de topfavorieten. Onze Waalse vrienden waren naar Limburg afgezakt met een delegatie bestaande uit de nrs 2, 3 en 5 van België. Tim demonstreerde nog eens dat hij wel degelijk thuishoort in dat rijtje en wist zowel Boris Lobet (nr 2) als Martin Allegro (nr 3) te verslaan. Helaas was de tegenstand voor Anthony en Lowie nog iets te sterk en zo eindigden de preminiemen jongens 2 de in de poule en zouden ze op maandag spelen voor plaats 5-8. maandag De eerste wedstrijd was tegen het niet te onderschatten Oost-Vlaanderen dat 3 evenwaardige jongens kan opstellen. Tim won vlot zijn 1 ste wedstrijd en Lowie speelde heel sterk tegen Jasper Merckx maar moest toch nipt het onderspit delven. In zijn volgende wedstrijd haalde Lowie niet hetzelfde niveau en ook Anthony wist niet te overtuigen. Een alarmerende 1-3 achterstand voor onze jongens. Tim kende ook in zijn laatste wedstrijd geen probleem en Anthony had gelukkig alles terug op een rijtje tegen Jasper waardoor de stand terug in evenwicht was. In het beslissende dubbelspel konden onze jongens de scheve situatie uiteindelijk terug rechtzetten. De wedstrijd voor de 5 de plaats tegen Antwerpen kende een gelijkaardig scenario. Tim won zijn beide partijen, Lowie moest nipt het onderspit delven en Anthony verloor de op papier makkelijkste tegenstander en won de sterkste (Rember Luyckx). In het dubbel konden Anthony en Tim de 5 de plaats binnenhalen. Single event Lowie en Anthony konden geen spraakmakende prestatie neerzetten in het single event. Tim wist zich na de eerste dag te plaatsen voor de hoofdtabel waar hij al direct uitkwam tegen Nicolas Lizin (nr 5 in België). Geen probleem echter voor Tim die eerder al diens sterkere teamgenoten wist af te houden. Een vlekkeloos parcours bracht hem in de halve finale waar hij het opnieuw moest opnemen tegen Martin Allegro. Eigenaardig genoeg kende de match een totaal ander verloop dan in het team event. Tim die de 1 ste wedstrijd totaal gedomineerd had leek nu wel leeggespeeld en Allegro won dan ook zonder veel moeite. Een bronzen medaille is natuurlijk een mooi resultaat op dit sterk bezette tornooi.

11 Min meisjes (Wendel D en Kaat B): Team event: zaterdag WVL Stiga Ire Wendel - Buttimer Niam 3-0 Kaat - Healy Ashley 1-3 Wendel - Healy Ashley 3-0 Kaat - Buttimer Niam 2-3 WVL Niedersachsen Wendel - Neumann Laura 3-0 Kaat - Leissing Ronja 3-0 Wendel - Leissing Ronja 3-2 Kaat - Neumann Laura 1-3 Doordat Niedersachsen 2 wint van Stiga Ire 2 is W-Vl met 3 punten de winnaar van de poule en wordt dag 2 voor plaats 1 tot 12 gespeeld. zondag WVL Kobelco vedrinamur 3-1 Wendel - Lizin Coralie 3-0 Kaat - Ancion Noëmie 0-3 Wendel - Ancion Noëmie 3-1 Kaat - Lizin Coralie 3-2 Met 4 punten opnieuw groepswinnaar en de derde dag spelen voor plaats 1 tot 4. maandag West-Vlaanderen Hainautlux 0 3 Wendel - Georis Alison 0-3 Kaat - Baume Emeline 0-3 Wendel - Baume Emeline 0-3 WVL Wroclaw Wendel - Jonczyk Ada 3-0 Kaat - Dabrowska Agn. 3-1 Wendel - Dabrowska Agn. 3-1 Kaat - Jonczyk Ada 0-3 WVL Niedersachsen 2 3 (dubbelspel: 2 3) Wendel - Kehm Irina 3-0 Kaat - Böhm Svenja 0-3 Wendel - Böhm Svenja 3-2 Kaat - Kehm Irina 0-3 Resultaat : een vierde plaats op 22 ploegen. Een bijzonder sterk ploegentornooi van de meisjes miniemen. Jammer dat dit niet beloond werd met een podiumplaats. Wendel won al haar wedstrijden behalve tegen de nrs 1 en 2 van België en Kaat wist ook meerdere op papier sterkere deelneemsters te verslaan. Single event Kaat wint de eerste dag twee wedstrijden in haar poule en wordt derde. Wendel wint slechts één wedstrijd in de sterkst denkbare poule en wordt vierde. Beide meisjes spelen in de kwalificatietabel. Kaat wint twee wedstrijden en raakt zo net niet in de hoofdtabel. Wendel wint drie wedstrijden en mag weer in de hoofdtabel meedoen. Daar sneuvelt ze in de achtste finale. Een erg ongunstige loting belet haar om hier hoger te eindigen.

12 Min jongens (Dieter M, Ward V en David V): Team event: zaterdag WVL - Nieuwkoop (nl) 6-0 De Nl waren slechts met 2 spelers, wegens ziekte. Hierdoor een relatief gemakkelijke overwinning. WVL - Wroclaw (Polen) 4-2 Dit was een ploeg van hetzelfde niveau van onze jongens. Na een 2-2 stand, begonnen we al met setstanden te rekenen maar dit was uiteindelijk niet nodig want de 2 laatste matchen werden gewonnen. WVL - Val de Marne (Fr) 2-4 Deze ploeg had eerder met 6-0 van de Polen gewonnen en was dus veruit de sterkste in de poule. Onze jongens konden toch 2 wedstrijden winnen. Door deze resultaten eindigden de miniemen jongens 2de in de poule en speelden ze de volgende dag in de hoofdtabel. zondag WVL - Siga Ire (gelijke sets en 3 punten meer) Dit was een sterke tegenstander die ons meteen bij de keel greep. Ward wist zijn 1 ste wedstrijd te winnen maar David en Dieter moesten beiden het onderspit delven. Toen David ook zijn 2 de wedstrijd (nipt) verloor zag het er beroerd uit. Een snelle rekensom leerde ons dat de laatste 2 wedstrijden moesten gewonnen worden en liefst zonder setverlies. Indien de Ieren 1 set pakten zou het punten tellen worden. Dieter won vrij vlot met 3-0 maar Ward verloor al meteen de 1 ste set tegen een speler met noppen waar Dieter eerder al van verloren had. Ward herstelde zich echter bijzonder goed en met tactisch feilloos tafeltennis wist hij een 3-1 overwinning te behalen. Uiteindelijk bleken onze jongens 3 punten meer gewonnen te hebben en wonnen zij dus het onderlinge duel. WVL Niedersachsen 0-6 Als we deze match zouden winnen waren we bij de beste 8. Maar helaas het werd 0-6 voor de Duitse ploeg die toch een stuk te sterk was ondanks sterk weerwerk van onze miniemen. maandag plaats 9-16: WVL - Siga Ire plaats 9-12: WVL - Nederlandse ploeg 5-1 plaats 9-10: WVL- Deense ploeg 1-5 Door het groot aantal deelnemers was het startuur 1 uur vroeger, maar onze spelers waren letterlijk en figuurlijk wakker en behaalden enkele mooie overwinningen. We kunnen zeker tevreden zijn met de uitslag (9de op 42) en met de inzet van de spelers. Single event Dieter bereikt op de eerste dag al de eindtabel en Ward en David spelen de herkansingen. Ward en David winnen hun eerste match in de herkansingen om in de eindtabel te komen, maar verliezen hun volgende match (er moet 3 maal gewonnen worden om in de hoofdtabel terecht te komen). Dieter verliest zijn eerste match in de hoofdtabel en is daarmee uitgeschakeld.

13 Kad meisjes (Nadia D en Sara H): Team event: Op de 1 ste dag weten Sara en Nadia zich als 2 de in hun poule te plaatsen. Ze verliezen de eerste wedstrijd van Ierland maar winnen wel hun volgende partij. Op de 2 de dag spelen de meisjes kadetten 1 keer gelijk en winnen ze 1 keer waardoor ze hun poule winnend afsluiten. Door dit mooie resultaat mogen ze op maandag spelen voor de eerste 4 plaatsen. In de halve finale stuiten ze echter op de beste 2 Belgische kadetten die zelfs bij de juniores een heel eind zouden geraken. In de wedstrijd voor plaats 3 en 4 kwamen onze meisjes net te kort tegen een team uit Nederland. In het team event haalden Nadia en Sara wellicht het hoogst haalbare: een 4 de plaats. Met 2 bijzonder sterke Waalse teams (met de absolute Belgische top in hun rangen) in hun reeks waren de plaatsen 1 en 2 al op voorhand besproken. Single event In het individueel tornooi werd Sara na de poules naar de kwalificaties verwezen. Daarna won ze op een knappe manier 2 wedstrijden maar geraakte net niet terug op de hoofdtabel. Nadia wist zich wel te plaatsen voor de hoofdtabel maar verloor in de 1/16 finale. Al bij al een mooi tornooi van beide meisjes.

14 Kad jongens (Tim VP, Tomas V en Roeland P): Team event: zaterdag Tegenstanders op dag 1 waren één Nederlandse ploeg, Rijswijk, en twee Duitse ploegen: Lübeck en Weissenthurm-Kettig. De eerste ploegwedstrijd bleek de moeilijkste van de dag te worden. Onze kadetten waren duidelijk niet opgewarmd. Tim kon zijn eerste wedstrijd zonder overtuiging winnen. Tomas ging echter in de eerste wedstrijd ten onder tegen de Nr 1 van Rijswijk. Uiteindelijk bleek die de sterkste tegenspeler van de dag te worden. Tim kwam in zijn tweede wedstrijd wat meer op dreef en had geen probleem met dezelfde speler. Ook Roeland en Tomas konden hun wedstrijden winnen waardoor toch een gemakkelijke 5-1 overwinning behaald werd. De twee Duitse ploegen bleken zwakker dan de Nederlanders: beide wedstrijden werden 6-0 voor WVL. Hiermee was de eerste plaats in de poule een feit en waren wij zeker van een plaats van 1 tot 16. zondag De tegenstander in de eerste wedstrijd was Schaumburg 4. Een goede opwarming want na een uur stond de 6-0 al op het bord. Tim verloor in zijn gekende stijl als enige één set. De twee volgende tegenstanders waren Arnhem-Nijmegen (tweede in een andere poule op dag 1) en Herta Berlijn (eerste in poule dag 1). Zij speelden op de tafels naast ons en we hadden al gemerkt dat deze van een ander kaliber waren. Tegen de Nr 1 van Arnhem-Nijmegen kon Tomas de wedstrijd in 3-1 winnen in een zeer degelijk match. Tim begon uitstekend aan de wedstrijd tegen de nummer 2. Maar in de tweede set werd hij nonchalant. Eerst sloeg hij een hoge bal met een zeer mooi fantasietje naast de tafel en in het vervolg van de set miste hij nog enkele services, waardoor zijn tegenstander de set makkelijk kon binnenhalen. Deze won vertrouwen en Tim verloor de controle van de wedstrijd. Hij probeerde de schade te beperken, maar ging uiteindelijk ten onder in de vijfde set. In zijn tweede wedstrijd kwam een herboren Tim aan de tafel en hij veegde de eerste speler van Arnhem- Nijmegen van tafel met 3-0. Roeland weerde zich uitstekend maar ging uiteindelijk nipt in de belle ten onder. Tussenstand 2-2, maar met voordeel in de sets voor West-Vlaanderen. Met de steun van de voltallige kookploeg kon Tomas de nummer 1 opzij zetten met 3-1. Roeland weerde zich opnieuw kranig tegen de speler die Tim geklopt had en kon een vijfde set afdwingen. Ondanks een voorsprong in de belle werd deze verloren met 2 punten verschil. Onder meer dank zij de twee verloren belles van Roeland haalden we bij een 3-3 stand de overwinning binnen door een positief set-saldo van Herta Berlijn had de Nederlanders uit Arnhem-Nijmegen geklopt met 4-2 cijfers en was dus een nog zwaardere tegenstander. Tim was nu echter goed op dreef en speelde twee uitstekende wedstrijden die hij won met 3-1. Tomas en Roeland verloren hun eerste wedstrijd, ook met 3 sets tegen 1. Na vier wedstrijden was de stand volledig gelijk. Bij een kort nazicht van de punten in de verschillende sets leken deze positief voor ons. De opdracht was dus minstens één van de twee laatste wedstrijden te winnen met een gelijk aantal sets of beter. Tomas begon slecht aan de wedstrijd. Hij verloor twee sets op rij. Roeland moest dus op dat ogenblik minstens twee sets winnen om in de sets gelijk te blijven. Hij verloor de eerste set, kwam terug naar 1-1, en

15 won ook de volgende. Tomas slaagde erin op karakter set na set binnen te halen en won uiteindelijk in de belle. Roeland deed echter meer dan zorgen voor een gelijke setstand. Tegen een zeer sterke tegenstander haalde hij ook de vierde set binnen en verzekerde zo de overwinning met 4-2. Herta Berlijn stond perplex en wij gingen naar de halve finale! maandag In de halve finale ontmoetten we het Duitse Köln. We hadden gehoopt op een goede start, maar het werd het tegendeel. Een veel te nerveuze Tim kon zijn zenuwen niet in bedwang houden en verloor zijn eerste twee sets. Na een stevige berisping van de coach, herpakte hij zich enigszins, maar kon de wedstrijd niet meer winnen. Tomas kwam twee sets achter, kon er één terugpakken, maar verloor ook. Ook Tim s tweede wedstrijd werd zonder overtuiging verloren. Jammer, want ook Roeland kon, niet winnen, ondanks een wedstrijd met volle inzet. Het stond al snel 0-4 en Köln ging naar de finale, die zij ook zouden winnen. De tegenstanders voor de derde en de vierde plaats werden Meurthe-et-Moselle, van wie Tim, Tomas en Roeland elk een tegenstander in hun poule hadden in het individuele tornooi. Tim begon beter aan deze wedstrijd. Hij won de eerste set. Daarna dacht hij al veel te snel dat de buit binnen was en verloor uiteindelijk opnieuw tegen een haalbare tegenstander. Ook Tomas verloor zijn wedstrijd. Tomas en Roeland speelden de volgende wedstrijd. Roeland verloor kansloos. Tomas kon een achterstand ombuigen en de overwinning binnenhalen in een uitstekende wedstrijd. Bij een 1-3 achterstand moesten de laatste twee matchen gewonnen worden. Nu kon Tim toch nog eens tonen wat hij in zijn mars heeft en gemakkelijk winnen. Roeland weerde zich weer uitstekend. Hij verloor de eerste set, kwam terug naar 1-1 en verloor de derde set. In de vierde set keek hij al snel tegen een achterstand aan, maar na een goed gekozen time-out, kon hij toch terugvechten tot Jammer genoeg verloor hij toch nog deze set en dus de wedstrijd. Einduitslag 2-4 voor Meurthe-et-Moselle. Single event In de individuele wedstrijden hadden de drie kadetten pech met de loting. Ze zaten elk in een poule waarin geen enkele zwakke tegenstander zat. Het werd knokken dus. De enige niet elite-speler in de poule was voor elk één van de spelers van Meurthe-et-Moselle, die later in het tornooi ook de halve finale zouden bereiken en onze tegenstanders voor plaats 3 en 4 zouden worden. Tim kon deze tegenstander vlotjes winnen, maar voor Roeland en Tomas waren ze een maatje te groot. Al bij al had Tim een goede kans om zeker tweede in zijn poule te worden, maar hij liet na zijn wedstrijden af te maken tegen twee spelers die met één kant noppen speelden. Hij werd slechts derde. Tomas slaagde er toch nog in om één overwinning te behalen en werd vierde. Roeland weerde zich meer dan behoorlijk. Hij slaagde er onder meer in om een set af te snoepen van de beste Nederlander in de poule, maar de tegenstand was te sterk. Voor hem een laatste plaats. Dit betekende dus dat de drie spelers op dag 2 in de kwalificatietabel zouden moeten beginnen. De spelers waren op dag 2 goed op dreef en wonnen in het individuele tornooi alle drie zonder problemen twee opeenvolgende wedstrijden. In de derde ronde kwam er echter een einde aan het goede matchritme want Tim kreeg Roeland als tegenstander. Zeer slecht voor de motivatie en zoals verwacht ging Tim naar de vierde ronde. Daar nog een grotere ontgoocheling want zijn tegenstander werd hier Tomas, die in de derde ronde Ruben Wijnen versloeg. Tim had er geen zin meer in en het was Tomas die vanuit de kwalificaties een plaats op de hoofdtabel bemachtigde. Hier was hij echter aan het einde van zijn Latijn en hij verloor van een sterke speler (latere halve finalist). Na een tornooi met ups en downs behaalden wij uiteindelijk de vierde plaats en ik onthoud vooral de uitstekende tweede dag.

16 Jun meisjes (Johanna P en Sara R): Team event: zaterdag WVL Summa / Red Stars 4-0 Johanna Houwen Brett 3-0 Sara - Veeken Nina 3-0 Johanna - Veeken Nina 3-0 Sara - Houwen Brett 3-0 Schaumburg 1 WVL 1-3 Weber Judith Johanna 0-3 Walter Anika Sara 2-3 Weber Judith Sara 1-3 Walter Anika Johanna 0-3 De eerste wedstrijd was een gemakkelijke overwinning, tegen een team dat mijn inziens niet thuis hoorde in de girls B elite. Ideaal om zich aan de zaal en tafels aan te passen. De 2 de wedstrijd was een eerste echte waardemeter, die met succes afgesloten werd. Johanna zette de 0-1 op het bord, door de spannende 2 de en 3 de set naar zich toe trekken. Sara herpakte zich knap, na het zeer nipte verlies in haar eerste match (1-1) en het verlies van de eerste set, door de volgende 3 sets te winnen en de stand op 1-2 te brengen. Al maakte ze het nog spannend door in de 4 de set een 10-7 voorsprong uit handen te geven. Hierdoor werden ze 1 ste in de poule, waardoor ze voor de plaatsen 1 tot 6 speelden. zondag WVL Val de Marne Johanna Areil Sandrine 3-0 Sara Baron Claire 0-3 Johanna Baron Claire 0-3 Sara - Areil Sandrine 3-0 Lubuskie WVL 1-3 Mnich Edita Johanna 0-3 Maluszczak Agn. Sara 3-0 Mnich Edita Sara 1-3 Maluszczak Agn. Johanna 2-3 De 1 ste speelster van Val de Marne speelde langs beide kanten korte noppen, wat zowel Johanna en Sara niet echt ligt. Beiden konden weinig inbrengen tegen deze agressieve spelstijl. Tegen de 2 de speelster werd door beiden echter vlot gewonnen. Toch heerste er een zekere ontgoocheling na de match want in geval van gelijke stand kwam Val de Marne 1 voor West-Vlaanderen daar het 1 punt meer gescoord had. Maar door het latere verlies van Val de Marne 1 met 1-3 tegen het Poolse Lubuskie, volstond een gelijkspel tegen deze laatste voor de kwalificatie voor de halve finale. Johanna won vlot haar 1 ste match tegen Lubuskie, maar door het verlies van Sara tegen de latere winnares van het enkelspel stond het halfweg 1-1. Ze hadden dus nog 1 overwinning nodig om zeker te zijn van een plaats in de halve finale. Even zag het er slecht uit, na het nipte verlies van Sara in de 1 ste set. Ze herpakte zich echter sterk door de volgende 3 sets te winnen, de laatste na een echte thriller. Hierdoor waren beide ploegen geplaatst voor de halve finales en besliste de laatste match wie 1 ste en wie 2 de in de poule werd. Johanna had het de 1 ste 2 sets heel lastig met haar tegenstandster, die met haar lange noppen op haar rughand zeer agressief haar voorhand bestookte. Naarmate de 3 de set vorderde, kreeg Johanna meer en meer vat op het spel van haar tegenstandster en kon deze nipt naar zich toe trekken. In de volgende 2 sets had Johanna duidelijk de bovenhand, al was het in de laatste set nog even opletten, toen de Poolse alles of niets ging gaan spelen. Door deze overwinning, eindigden we als 1 ste in de poule en moesten we het in de halve finale opnemen tegen Schaumburg 1, waar we de 1 ste dag van gewonnen hadden.

17 maandag 1/2 finale West-Vlaanderen - Schaumburg 1 (Ger) 3-0 Johanna Weber Judith 3-0 Sara Walter Anika 3-0 Johanna Walter Anika 3-0 Zeer vlotte overwinning in de halve finale, ondanks dat de nummer 3 van het enkelspel, Walter Anika, bij de tegenstander meespeelde. Finale Kehrig (Ger) - West-Vlaanderen 3-1 Schmitz Julia Johanna 1-3 Gwodt Natascha Sara 3-0 Schmidtz Julia Sara 3-0 Gwodt Natascha Johanna 3-1 De wedstrijd begon goed, na vlotte winst in de 1 ste 2 sets van Johanna, maar na het nipte verlies van de 3 de set, sloop er toch wat twijfel in haar spel. Toch kon ze de 4 de set nipt naar haar hand zetten, waardoor we 0-1 voor kwamen. De bordjes werden gelijk gebracht, na het verlies van Sara in haar 1 ste match. Het ontbrak haar een beetje aan overtuiging dat ze van deze speelster kon winnen, na haar eerdere verlies ervan in de poule van het enkelspel. In de volgende match herpakte zich goed in de 2 de set, na het duidelijke verlies van de 1 ste. Toch ging deze nipt verloren, waarna de veer wat gebroken was. In de laatste match moest Johanna proberen om de stand weer in evenwicht te brengen. In de 1 ste set had ze het duidelijk moeilijk met de agressieve spelstijl van haar tegenstandster. Door de hogere foutenlast van haar tegenstandster in de 2 de set, kreeg ze zelf een setpunt, maar dat kon ze niet verzilveren. Toch slaagde ze erin om de 3 de set nipt te winnen en het geloof op winst in deze match laaide even weer op. Doch een sterke start van de Duitse in de 4 de set, maakte hier snel een einde aan. Iedereen ontgoocheld over het verlies van de finale, maar toch een zeer geslaagd ploegentornooi in deze elite reeks. Sara en Johanna hebben zich als team echt onderscheiden. Single event Princen Johanna: 1. Mestrom Inge Cresson Margot Walter Anika Schipper Wilianne 2-0 Rosseel Sara: 1. Maluszczak Agnieszka Salland Jana Gwodtz Natascha Schoonbrood Anissa 2-0 Johanna eindigt op de 1 ste plaats in haar poule. In de match tegen Cresson Margot (Val de Marne), wordt ze de 1 ste set weggeserveerd, maar kan ze zich knap herpakken en de volgende 2 sets winnen. De andere matchen worden zonder problemen gewonnen. Sara eindigt op de 3 de plaats in een sterke poule, met verliesmatchen tegen de latere Poolse winnares en een sterke Duitse speelster, waartegen ze in de finale van het ploegentornooi nogmaals diende te spelen, en 2 vlotte overwinningen. Sara moet proberen om via de kwalificatietabel een plaats op de hoofdtabel af te dwingen. Welter Charlotte 3-0 Roumeau Esther 3-0 Herman Kristin 2-3 In de laatste match van de kwalificatie, laat Sara zich een 2-0 voorsprong ontglippen, waardoor ze zich net niet kan plaatsen voor de eindtabel, na 2 vlotte overwinningen. Johanna is rechtstreeks geplaatst voor de eindtabel, waarin ze de 1 ste ronde vrij is. Na meer dan 3 uur te wachten, moet Johanna het opnieuw opnemen tegen Cresson Margot, waartegen ze in de poule al wat problemen kende. Mentaal kon ze zich niet meer opladen om deze wedstrijd naar haar hand te zetten. We onthouden vooral het schitterende resultaat van Johanna en Sara in het team event.

18 Jun jongens (Remi D, Wesley V en Lucas D): Team event: zaterdag WVL Nijmegen (Nl) 6-0 WVL Howald (Lux) 6-0 De spelers van deze 2 ploegen waren wellicht niet sterker dan niveau E4-E2. zondag WVL Betzingen 6-0 WVL Megacles 5-1 WVL Köln 5-1 Deze ploegen waren toch al een stuk sterker dan de ploegen van dag 1. Enkel Lucas moest zich 2 keer gewonnen geven tegen deze tegenstanders. maandag Op maandag werd er dus gestreden voor de plaatsen 1 tot 4. 1/2 finale West-Vlaanderen - Nijmegen 5-1 Enkel Remi verloor tegen de nr 1 van de Nederlanders. Zowel Wesley als Lucas speelden bijzonder sterk. Finale West-Vlaanderen - Slagvaardig 3-3 en verlies in het dubbelspel Onze jongens kwamen na enkele fel bevochten wedstrijden 1-3 achter (enkel Remi wist te winnen) maar Lucas en Wesley konden hun laatste wedstrijd winnen en zo de stand terug in evenwicht brengen. Jammer genoeg ging de beslissende dubbel verloren en werden de junior jongens 2 de. In een reeks waarin toch heel wat zwakkere tegenstrevers aantraden was een plaats bij de laatste 4 ook wel een must. Een 2 de plaats is uiteraard een mooi resultaat, jammer dat de kers op de taart echter ontbrak. Single event Remi Delnatte 1. Ledwig F (Furstenwalde) Geirsson OP (Iceland) Freije W (Nijmegen) Thijssen T (Redstar) 2-1 poulewinst Wesley Vanhove 1. Semmler A (Bremen) Ragnarsson G (Iceland) Nelemans B (Nijmegen) Hulzink Joost (Hutaf) de in de poule Lucas D hulst 1. Guzzman J (Bremen) Tomasson PM (Iceland) Rodink Derek Thijssen Max (Redstar) de in de poule Remi kende één moeilijke wedstrijd in zijn poule tegen een speler die bij de teams in de elite reeks speelde. Hij wist uiteindelijk alles te winnen en eindigde dus 1 ste in zijn poule. Wesley had een moeilijke poule getroffen waarbij hij samen met 2 andere spelers voor de 1 ste plaats moest strijden. Hij won tegen 1 van de 2 sterke spelers en verloor de andere maar een slecht onderling resultaat deed hem op de 3 de plaats belanden. Lucas verloor 1 wedstrijd in zijn poule, tegen een speler die uiteindelijk ¼ finale zou spelen. Hij eindigde 2 de.

19 Lucas en Remi waren rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel. Lucas moest het daarin in de 1 ste ronde opnemen tegen Lad Tobhias (Denemarken). Hij was duidelijk een maatje te klein tegen deze sterke Deen. Remi won vlot zijn 1 ste wedstrijd maar in de 2 de ronde haalde hij niet zijn beste niveau en moest tegen een degelijke speler van summa redstars nipt het onderspit delven. Wesley moest door zijn 3 de plaats kwalificaties spelen om op de hoofdtabel te geraken. Weschke Raf (Betzingen) 3-0 Labbens B (Nijmegen) 3-1 Basram Osmani (Diest) 3-0 Door deze 3 overwinningen kwam hij terug op de hoofdtabel. Ragnarsson (Iceland) 3-0 Bouwsma Sjoerd 3-0 Heske R (Berlin) 1-3 Sterke prestatie van Wesley die op de 2 de dag makkelijk afstand nam van oa Ragnarsson waarvan hij eerder in het tornooi verloren had. Ook Osmani Basram (nu C0) zette hij vlot opzij. Uiteindelijk moest hij zijn meerdere erkennen in de later finalist, Heske, die wellicht niveau B2 was. Een mooi tornooi van Wesley waarin hij geleidelijk aan beter ging spelen. In totaal eindigde de Westvlaamse delegatie op een schitterende 4 de plaats. Vooral in het ploegentornooi hebben onze jongens en meisjes heel mooie prestaties neergezet. Ik zou alle spelers en coaches willen bedanken voor de goede sfeer en de fantastische inzet. Nog een speciaal dankwoordje voor Veronique Tytens die met een fantastische organisatie ervoor gezorgd heeft dat onze Westvlaamse spelers in optimale omstandigheden konden presteren. Ook de leden van de kookploeg: Marleen, Nathalie, Annick, Filip en Dany danken we bij deze voor de goede zorgen. Jacques en Françoise danken we voor de morele steun en support. Verslag opgemaakt door Willems Jo i.s.m. Patrick Allaert, Wilfried T Jonck, Jocelyn Dhondt, Dirk Van Respaille, Jeroen Vanmassenhove, Luc D hulst, Frank Laverge en Geert Vanhove

20 PROVINCIALE HERZIENINGEN NR NAAM CLUB OUD NIEUW VRAAG Beslissing HOOGHE SOFIE ATANIS E4 E4 E2 E COOREVITS KEVIN ATANIS E6 E4 E2 E POLLART LAURENT BRUGGE C2 C4 C2 C PROCIKEVIC STEPHANE BRUGGE C4 C4? C KEMPINCK MICHIEL DAMME D0 D0? C VANLERBERGHE CLAUDE EASYPAY D2 D0 C6 D CRISAN ANDRA-ELIZA EERNEGEM D0 D0 C6 D0 (dameskl.) VANDENBUSSCHE TIJL EERNEGEM E0 D6 D4 D SEYNAEVE ROEL GULLEGEM C0 C0 C2 C DESMET PATRICK GULLEGEM C4 C2 C0 C MARIJSSE SIMON GULLEGEM C4 C4 C2 C DEFOUR SOFIE GULLEGEM D0 D2 D0 D FAVERE KENNETH GULLEGEM D6 E0 D6 E LENEZ RIEN GULLEGEM NG NG E6 E DENUWELAERE PETER IEPER C4 C4 C2 C DEKERPEL DRIES IEPER C6 D0 C6 D SERCU KRISTOF IEPER D2 D4 D2 D BARZEELE NOËL INDIVIDUEEL D0 D0? D DE METS JEROEN KUURNE D0 D2 D0 D VANDERBEKE JAN KUURNE D4 D0 D2 D BEKE BJORN LAUWE C0 C2 C0 C TAELMAN JOACHIM LAUWE C2 C4 C2 C PRINCEN BERT LAUWE D6 D4 D2 D DE SCHRIJVER MAARTEN MEULEBEKE D4 D4 D2 D MAES ROGER NIEUWPOORT D4 D4 D2 D LAMOOT ANNICK OOSTDUINKERKE D0 D0 C6 C LESAGE LIEVEN OOSTDUINKERKE D2 D2 D0 D NEYT PETER OOSTENDE C2 C2 C0 C VUYLSTEKE CARLOS OOSTKAMP D2 D0 D2 D GASTMANS CARL OOSTKAMP D4 D6 D4 D VAN LEIRSBERGHE PETER OOSTKAMP D4 D4 D2 D MAENHOUT SANDER OOSTKAMP E2 E0 D6 E DE BISSCHOP YVES PALETJE D4 D4 D2 D DEJONGHE KEVIN PALETJE NG NG E6 E LEPOUTRE THIBAULT ROLLEGEM E0 E2 E0 E VROMANT BJORN SOBEKA D2 D2 D0 D VANDEVELDE MICHAEL SOBEKA E0 E0 D6 E VANGHELUWE BRAM SOBEKA E0 E0 D6 E DE WITTE DIETER TIELT D4 D6 D4 D DEMEYER JENS TIELT D4 D0 C6 D0 (ingetrokken) BERTELOOT STIJN TIELT D6 D6 D4 D WULLAERT DAVE TIELT E2 E0 D6 D DELOMBAERDE YORBEN TIELT E6 E6 E4 E DE CAESTECKER BART TORHOUT C6 C4 C2 C POLLET SVEN TORHOUT D0 D0 C6 C VANDEVOORDE YVES WENDUINE C0 C2 C0 C DEPUYDT WENDEL WENDUINE D4 D4 D2 D ZENNER NIELS WIELSBEKE C4 C4 C2 C CALEMYN RONNY ZANDVOORDE E0 E0 D6 E0

21 HEREN B EN C0 B0 SOETE BART ( Wielsbeke), VANSTEENKISTE JEAN-PAUL ( Sportline), VERHEECKE JEROEN ( Sportline) B2 BRUAUX SERGE ( Brugge), BUKALSKI ANDRZEJ ( Sportline), DEPUYDT ROBIN ( Sportline), DEVOS BOB ( Lauwe), VANHOVE GEERT ( Gullegem) B4 BOGAERT STIJN ( Gullegem), CAPPON YVES ( Brugge), CROMBEZ KOEN ( Wielsbeke), DENUWELAERE TIJS ( Ieper), DEPUYDT DOMINIEK ( Sportline), DESCHAMPS LIEVEN ( Gullegem), DESCHEEMAEKER DIETER ( Wielsbeke), DUGARDIN WALTER ( Zandvoorde), LATREZ ANDY ( Zandvoorde), MOURISSE FRIES ( Lauwe), OBLOPOVA NATALIYA ( Gullegem), ROSSEEL MARC ( Wenduine), VAN DE MAELE CHRISTOPHE ( Wielsbeke), VECKENS GUILLAUME ( Gullegem), WERBROUCK LAURENT ( Gullegem) B6 ALLAERT LINDSAY ( Indiv. WVL), BONNET DIRK ( Menen), DE MERLIER JEAN- MARC ( Lauwe), DE PRAITERE DIETER ( Lauwe), DECKMYN FILIP ( Houthulst), DEJONGHE JACQUES ( Gullegem), DELNATTE REMI ( Indiv. WVL), DOCHY STEFAAN ( Houthulst), KIND KURT ( Lauwe), LAMBRECHT JO ( Wielsbeke), LAVERGE FRANK ( Sobeka), MORTIER PETER ( Wielsbeke), PRINCEN JOHANNA ( Lauwe), ROOM JAN ( Ieper), SENAEVE JEROEN ( Brugge), TOUSSEIN ANTHONY ( Brugge), VAN OPSTAL STEVE ( Ieper), VANDECASTEELE STEFAAN ( Oostduinkerke), VERBEKE PIETER ( Zandvoorde), VERSTRAETE CARL ( Kuurne), VERVAEKE STEPHAN ( Ieper) C0 AGNELLO CARLO ( Gullegem), ANECA SASKIA ( Oostende), BELLINE MICHAËL ( Gullegem), BIEBUYCK RONALD ( Oostduinkerke), BOUSSY JURRIE ( Brugge), CASIER ROLAND ( Menen), COOREVITS RUDY ( Atanis), COUSSENS IVAN ( Kuurne), CREMER DENNIS ( Zandvoorde), DE KERPEL MARC ( Ieper), DECORTE STEVEN ( Lauwe), DECRAENE BERNARD ( Menen), DEFRAEYE PETER ( Izegem), DESMET PATRICK ( Gullegem), DEVRIEZE KÜRT ( Wielsbeke), DEWIJSE DIETER ( Houthulst), ESPRIT RIK ( Gullegem), FEYS KOEN ( Eernegem), GAILLET OLIVIER ( Kuurne), KNOCKAERT CAROLIEN ( Oostende), LECLUYSE PATRICK ( Ieper), LEFERE DIDIER ( Houthulst), LEMAIRE JOHNNY ( Wenduine), LOEGOWSKI ANDREI ( Oostende), MAES XAVIER ( Easypay), MARTEEL BIRGER ( Oostduinkerke), NOPPE FREDERIK ( Sobeka), NOPPE RUBEN ( Sobeka), PAUWELS GUNTHER ( Zandvoorde), SCHROEDERS MARC ( Wenduine), SENAEVE DAVID ( Bredene), SEYEN CHRISTOPHE ( Brugge), VAN BRABANT NICK ( Houthulst), VAN DE MAELE STEVEN ( Wenduine), VAN PAEMEL BERT ( Zandvoorde), VAN PAEMEL TIM ( Zandvoorde), VANDEKINDEREN GINO ( Houthulst), VANHOVE WESLEY ( Gullegem), VANNESTE STEFAAN ( Houthulst), VANNESTE WILLEM ( Easypay), VERMEULEN KURT ( Bredene), WAELKENS MICHEL ( Gullegem), WATTENY BERT ( Gullegem), WATTENY TOM ( Gullegem)

22 A14 PRINCEN JOHANNA ( Lauwe) A15 ALLAERT LINDSAY ( Indiv. WVL) DAMES A, B EN C0 B0 ANECA SASKIA ( Oostende), KNOCKAERT CAROLIEN ( Oostende), OBLOPOVA NATALIYA ( Gullegem) B4 BOURRY LEATITIA ( Lauwe), DENECKERE DORINE ( Meulebeke), PATTYN NELE ( Houthulst), ROSSEEL SARA ( Wenduine), VERHELST ANN ( Meulebeke) B6 MOLLEMAN TINE ( Damme) C0 DEFOUR SOFIE ( Gullegem), DENYS NADIA ( Oostende), DEPUYDT WENDEL ( Wenduine), DHONDT JOCELYN ( Wenduine), HOOGHE SARA ( Atanis), LAMOOT ANNICK ( Oostduinkerke), SANTO MARLENE ( Tielt)

23 Algemeen Aankondiging tornooien in de komende maanden Zomercriteria te Bredene 7, 14, 21 en 28 juli (info te vinden in west-side 18) A-tornooi te Torhout 3, 4 en 5 augustus (info te vinden in west-side 16) A-tornooi te Oostende augustus (info te vinden in west-side 18) A-tornooi te Wenduine augustus (info in deze west-side) Fouten op de testwedstrijden en eindronden Eindronde 1 ste provinciale: Zandvoorde A Houthulst A: 10-6 ipv 6-10 Eindronde 3 de provinciale: Nieuwpoort C Paletje A: 9-7 ipv 7-9 Rangorde bijkomende stijger uit vierde: Meulebeke klopte in de halve finale Tielt, en stootte zo door naar de finale. Tielt staat verkeerd aangegeven in de finalewedstrijd. Doordat Oostduinkerke A in eerste provinciale werd opgevist als bijkomende stijger naar landelijke, bleef Wielsbeke D toch in tweede provinciale, en dit door toepassing van het reglement. Kalendervergadering De kalendervergadering vindt dit jaar plaats in het zuiden van de provincie op 6 juli U wordt binnenkort op de hoogte gebracht van de plaats van ontmoeting.

24 The International Table Tennis Federation Adham Sharara President MEI 26, 2007 AANKONDIGING BETREFFENDE DE LIJM Gesteund op een met meerderheid genomen beslissing van de Beheerraad van de ITTF, zijn lijmen die schadelijke vluchtige bestanddelen bevatten niet langer meer goedgekeurd door de ITTF en dit met onmiddellijke uitwerking. Ofschoon de Beheerraad het gevoel heeft dat het gangbaar peil van vluchtige bestanddelen in lijmen die gebruikt worden om rubberen bekledingen aan te brengen op tafeltennispaletten slechts in heel kleine hoeveelheden aanwezig zijn en dat wanneer ze degelijk aangebracht worden in een goed verluchte ruimte geen ernstig gevaar voor de gezondheid van de spelers opleveren, vindt men dat langdurig gebruik van dergelijke lijmen toch negatieve invloed op de gezondheid kunnen hebben.. Daarom deelt de ITTF mede, dat met onmiddellijke uitwerking, spelers ertoe aangezet moeten worden op te houden met het gebruik van lijmen met vluchtige bestanddelen (VCs = Engelse afkorting van volatile compounds)). Daarom is het de verantwoordelijkheid van elke speler, of van de ouders van minderjarigen, op te houden lijmen te gebruiken die VCs bevatten. Elke speler die dergelijke lijmen gebruikt doet dit op eigen risico en de ITTF zal niet aansprakelijk kunnen gesteld worden voor enig gevolg of ziekteverschijnselen die het gevolg zijn van het gebruik van dergelijke lijmen. Alle bestaande ITTF goedkeuringen van lijmen zijn met onmiddellijke uitwerking INGETROKKEN. Deze intrekking is van toepassing op ALLE lijmen die op dit ogenblik op de markt zijn. De ITTF zal de goedkeuring van enig type van lijm met onmiddellijke uitwerking staken. Niettemin zal het lopend ITTF lopend programma van raket testen voortgezet worden dat de hoeveelheid controleert van de VCs in een palet, ten einde de gezondheid van de spelers te beschermen. De ITTF zal een lijst van de beschikbare lijmen, die geen vluchtige bestanddelen bevatten, publiceren en wijd verspreiden. Deze lijst zal regelmatig bijgewerkt worden op de website van de.ittf. Vanaf 1 Januari 2008 voor de ITTF Junior wedstrijden en vanaf 1 September 2008 voor alle andere ITTF wedstrijden, zal de ITTF een nieuwe nul - tolerantie uitvoeren bij het testprogramma voor paletten en protocol, gebruik makend van de e-nez en de RAE instrumenten om te waarborgen dat alle paletten die door de spelers worden gebruikt VC vrij zijn. Daarenboven indien er zich vanaf vandaag, een ernstig en bewezen gezondheidsincident voordoet en bevestigd wordt door de door de ITTF erkende medische autoriteit, zal de ITTF onmiddellijk het nieuw testprogramma (VC -vrij) toepassen vanaf die datum (bevestiging van het incident) en sancties zullen worden toegepast voor falende testen. Een exacte wettelijke aankondiging van deze procedure zal kortelings gedaan worden door de ITTF. De ITTF zet alle betrokken partijen, spelers, nationale bonden, continentale bonden, fabrikanten er toe aan, dienovereenkomstig te handelen. Adham Sharara Vertaling: L.Mazoin

25

26 Zomer sportpromotietoer 2007 Het Bloso en de Vlaamse Sportfederaties laten zich deze zomer van hun sportiefste kant zien in Vlaanderen. In vijf sportieve badsteden en op vier locaties in de verschillende Vlaamse Provincies, zullen het Bloso en 30 Vlaamse Sportfederaties in de maanden juli en augustus aanwezig zijn met een zeer gevarieerd sportaanbod. Dit zal gaan van initiaties, lessenreeksen, demonstraties tot recreatieve competities in verschillende sporttakken. Het programma staat open voor jong en oud, families en individuen en is volledig GRATIS. Plaats en data in de maanden juli en augustus Vrijdag 6 juli 2007 Brussel / Ganshoren Sporthal Richard Beauthier Zaterdag 7 juli 2007 Nieuwpoort Ter hoogte van de Meeuwenlaan Maandag 9 juli 2007 Gent Gentse Fietstoeren Sport- en recreatiepark De Blaarmeersen en in de Topsporthal Bloso Donderdag 12 juli 2007 De Panne zeedijk ter hoogte van de Witte Berg Vrijdag 13 juli 2007 Westende ( Middelkerke) Rausschenbergplein Donderdag 16 augustus 2007 Wenduine ( De Haan ) aan de Rotonde bij het Wielingenbad Vrijdag 17 augustus 2007 Blankenberge aan de pier Woensdag 22 augustus 2007 Mol Provinciaal domein Zilvermeer Donderdag 23 augustus 2007 Kessel-Lo Provinciedomein Kom en doe gratis mee. Voor meer informatie, kan u gratis het programmaboekje opvragen via tel. 02/ , of vanaf 1 juni een kijkje nemen op de website van het Bloso :

27

28 37 ste Groot Internationaal Tafeltennistornooi met A reeksen Wenduine Datum : Augustus 2007 Adres : Stedelijke Sporthal Haneveld DE HAAN Nieuwesteenweg DE HAAN Inschrijvingen: 14/08/2007 LEMAIRE SQUARE BOUDEWIJN 22 B WENDUINE Tel + Fax: 0032-(0)50/ Tafels: POSNO SPORT Ballen: THIBAR Tornooidirecteur : dhr A. Lemaire. Hoofdscheidsrechter : dhr. Jacques Denys Hulpscheidsrechter : dhr M. Mentens D.Deslé G. Flamand M.Schroeders Zaalscheidsrechters : dhr M. Heyblom, J.Leliaert, J. Devriese en Claeys Kassa : dhr Y. Blaise en J. Lemaire. Prijzen : dhr Y. Vandevoorde. Zaalverantwoordelijke dhr. Patrick Lauwers Camping: Sammy en Glenn Inschrijvingsrecht : >> 5 seniorsreeksen >>>> 3 jeugdreeksen PRIJZEN: (in Euro) Heren A : Dames A : Heren B : Dames B : Andere : Natura prijzen. UURROOSTER H = Heren D = Dames VRIJDAG In Poulesysteem H=Premin, H=Min, H=Kad, H=Jun D=Premin, D=Min, D=Kad, D=Jun H=Vet, D=Vet, H=NG, D=NG Eveneens in poule : Dubbel Open (handicap)(sets tot 21 punten) ZAT ZON : H=D4/D6/E : H=B 10.00: D=C4/C : H=C/D0/D : D=C : H=E/NG : H=B4/B6/C 13.00: D=B4/B : H=D0/D2/D4/D : H=A + D=A : H=C (alleen C spelers) : D=D : D=B Men mag in maximum twee reeksen inschrijven op 18 en 19/08/2007

29 Brogniezstraat 41 bus 3 - B Brussel Tel.: Fax: bank

30 Maasstraat ED WEERT Tel: Fax: website: Juul Moretuslei Antwerpen Tel:

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij De jeugdbeker van Vlaanderen (sinds enkele jaren omgedoopt tot de Vlaamse jeugdkampioenschappen) is een competitie waar de beste 2 jeugdspelers (van elke provincie)

Nadere informatie

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Afgelopen weekend stonden in Louvain-La-Neuve de Belgische jeugdkampioenschappen op het programma. Het West-Vlaamse duo Anna Shishkina en Famke Dewachter

Nadere informatie

Datum: 22 mei 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM

Datum: 22 mei 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Datum: 22 mei 2007 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Inhoudstafel Provinciaal Nieuws Uitslagen Eindronden... pagina 3 Uitslagen Testwedstrijden... pagina 4 Agenda

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 80 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang januari 2014 Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Eerst en vooral wenst het bestuur jullie het

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. maart 2015. redactie : Björn Thys. Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1. 14 e Jaargang

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. maart 2015. redactie : Björn Thys. Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1. 14 e Jaargang Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 86 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang maart 2015 Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het seizoen zit er weer bijna op. De komende 2

Nadere informatie

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Arenberggebouw Arenbergstraat 5 1000 Brussel Tel: 02 209 47 21 Fax: 02 209 47 15 Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Evaluatie van de spelonderdelen AUTEUR(S) VANMEDEGAEL STEVEN,

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Jeugdkalender 2014-2015

Jeugdkalender 2014-2015 JULI 2014 DI 1 WO 2 DO 3 VR 4 ZA 5 ZO 6 MA 7 DI 8 WO 9 DO 10 VR 11 ZA 12 ZO 13 MA 14 kamp Blankenberge DI 15 kamp Blankenberge WO 16 kamp Blankenberge DO 17 kamp Blankenberge VR 18 kamp Blankenberge ZA

Nadere informatie

6de Ontbijtjogging JCW (eigen organisatie) wandelen(5km) en lopen (10km)

6de Ontbijtjogging JCW (eigen organisatie) wandelen(5km) en lopen (10km) Kerstcorrida Deerlijk 20/12/2016 Callens Rik 15km 220/905 1u06'44" 15km 364/905 1u11'33" Nathalie Viaene 15km 370/905 1u11'43" Vermeersch Erik 15km 385/905 1u12'11" Veys Patrick 15km 396/905 1u12'34" Messiaen

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS

EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS EENDRACHT HEKELGEM seizoen 2014-2015 EENDRACHT HEKELGEM JEUGD PLOEGEN & TRAINERS Jeugdcoördinator BESTUUR Sub.: Jeugdcel Kees Kerstes BESTUUR Sub.: Infrastructuur Rik Verhavert JEUGD CÖORDINATOR Infrastructuur

Nadere informatie

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Beste tennisvrienden, Het Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem trad in 2004 voor het eerst het internationale tenniscircuit binnen met een 10.000 $ tornooi voor dames.

Nadere informatie

Nieuwsbrief - januari 2015

Nieuwsbrief - januari 2015 Gelukkig 2015! Nieuwjaarsreceptie 9 januari Nieuwsbrief - januari 2015 KHC Leuven Albert De Jonghestraat 2-3010 Kessel-Lo 2014 Ligt alweer achter ons. Het werd een jaar waarin heel wat veranderde en waarin

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. november 2013. redactie : Björn Thys. Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. november 2013. redactie : Björn Thys. Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 79 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang november 2013 Tweebal 79 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Na een goeie 2 maanden competitie zijn we weeral

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

Bouwwerken Deprez/Kantoor Volcke

Bouwwerken Deprez/Kantoor Volcke 2011-2012 Kampioen reeks twee Bouwwerken Deprez/Kantoor Volcke Clubverantwoordelijken : Proot Freddy, Pauwels Hugo, Eeckloo Willy, Vuylsteke Freddy Spelers : Cabouter Gerd, Callewaert Geert, Callewaert

Nadere informatie

Datum: 23 oktober 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM

Datum: 23 oktober 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Datum: 23 oktober 2007 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Inhoudstafel Nieuws Uitslagen speelweek 5... 4 Uitslagen Jeugdliga fase 1... 9 Uitslagen Nationaal jeugdcriterium

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 1. Doel Tijdens het dartsseizoen 2015 2016 zal door de dartsliga der Zennevallei opnieuw een rankingtornooi georganiseerd worden. Het rankingtornooi zal bestaan uit

Nadere informatie

Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei

Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei Taipei (Taiwan), 5 15 september 2009 Verslag Extrasportief Kortom alles wat niets met het sportieve heeft te maken verliep ep hier in Hsinchu schitterend. Misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Tafeltennisclub TTC Flyer.be Ninove Nieuwsbrief mei 2014 Beste lezers, Het competitieseizoen 2013-2014 loopt ten einde. Voor het eerst in ons bestaan (5j jawel, jawel, houten jubileumjaar is op komst)

Nadere informatie

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2

Art. 4.5.2 Procedure berekening enkelklassement Zie Addendum onder Art. 4.5.2 38 Art. 4.5. Art. 4.5.1 Klassementsbepaling Algemeen a) Bij het jaarlijks (her)aansluiten van de tennisleden is de clubsecretaris verantwoordelijk voor het correct doorgeven van de klassementen van zijn

Nadere informatie

MEISJESVOETBAL. Recreatieve Formats. 8 vs 8. Jeugdcup U 13 U 16 INFO / ORGANISATIE

MEISJESVOETBAL. Recreatieve Formats. 8 vs 8. Jeugdcup U 13 U 16 INFO / ORGANISATIE MEISJESVOETBAL Recreatieve 8 vs 8 U 13 U 16 INFO / ORGANISATIE 12 1 Recreatieve Wat en Waarom? Info en inschrijvingen Het meisjesvoetbal is aan een enorme opmars bezig in België! Inschrijven Je hebt de

Nadere informatie

S M A S H J A N U A R I 2 0 1 0 J A A R G A N G 2 N U M M E R 5. Meer info en foto s op www.volleyvvb.be Z I L V E R E N D I P L O M A

S M A S H J A N U A R I 2 0 1 0 J A A R G A N G 2 N U M M E R 5. Meer info en foto s op www.volleyvvb.be Z I L V E R E N D I P L O M A J A N U A R I 2 0 1 0 J A A R G A N G 2 N U M M E R 5 S M A S H W W W. V O L L E Y W E V E L G E M. B E S M A S H @ V O L L E Y W E V E L G E M. B E Z I L V E R E N D I P L O M A Op donderdag 31/12/2010

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

www.flandersjudocup.be 1

www.flandersjudocup.be 1 1 Flanders Judocup 2013 Terugblik Flanders Judocup 2012 + Internationale stage In 2012 namen net geen 800 judoka s uit 13 verschillende landen deel aan de Flanders Judocup; kwantiteit én kwaliteit verzekerd!

Nadere informatie

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden:

ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr. Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: ACW- Crosscriterium 2012-2013. CrCr Stand op 10/12/2012 na 3 clubwedstrijden: Atleten in blauw hebben voldaan aan de 6 clubwedstrijden en komen in aanmerking voor de prijzenpot Dames Clubwedstrijden Vrije

Nadere informatie

u9tornooi@cerclebrugge.be Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi

u9tornooi@cerclebrugge.be Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi Tornooi Reglement Telenet U9 Internationaal tornooi Algemeen 1. Het tornooi wordt ingericht voor U9 spelers (geboren tussen 1-1-2006 en 31-12- 2006) 2. Bij het indienen van de spelerslijst moeten de kids-id

Nadere informatie

Openingsplechtigheid - Cérémonie d' ouverture

Openingsplechtigheid - Cérémonie d' ouverture 17h00 11h30 11h30 17h00 zondag 5 januari 2014 Uurrooster - Horaire dimanche 5 janvier 2014 Biljart 1 Billard Biljart 2 Billard Biljart 3 Billard Biljart 4 Billard Openingsplechtigheid - Cérémonie d' ouverture

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

Het DSS (Dynamische Speelsterkte Systeem)

Het DSS (Dynamische Speelsterkte Systeem) Het DSS (Dynamische Speelsterkte Systeem) A. DEFINITIE Speelsterkte is de relatieve norm voor de tennisvaardigheid van een bij de KNLTB aangesloten tennisser in verhouding tot de tennisvaardigheid van

Nadere informatie

West- Vlaanderen. SEIZOEN 2012-2013 51 ste JAARGANG. Editie nr: 2 Datum: 10/10/2012

West- Vlaanderen. SEIZOEN 2012-2013 51 ste JAARGANG. Editie nr: 2 Datum: 10/10/2012 Periodiek Halfmaandelijks Tijdschrift (Maandelijks in Juni, juli en Augustus) België Belgique WEST SIDE West- Vlaanderen SEIZOEN 2012-2013 51 ste JAARGANG Editie nr: 2 Datum: 10/10/2012 Vlaamse Tafeltennisliga

Nadere informatie

Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding. Bem Vindos!

Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding. Bem Vindos! Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding Bem Vindos! Oftewel: Welkom... bij de enige echte Bèkse WK Pool 2014! Deze WK Pool wordt mede mogelijk gemaakt door de Bèkse PubQuiz en RKVV Volharding.

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT THE PLAYER! KVK STREETSOCCERCUP 2015. Zaterdag 26 dec 2015 09:00u 13:00u Regionaal U7-U8-U9 14:00u 18:00u Regionaal U10-U11-U13

IT S ALL ABOUT THE PLAYER! KVK STREETSOCCERCUP 2015. Zaterdag 26 dec 2015 09:00u 13:00u Regionaal U7-U8-U9 14:00u 18:00u Regionaal U10-U11-U13 KVK STREETSOCCERCUP 2015 Zaterdag 26 dec 2015 09:00u 13:00u Regionaal U7-U8-U9 14:00u 18:00u Regionaal U10-U11-U13 Zondag 27 dec 2015 09:00u 13:00u Nationaal U8-U9-U10 14:00u 18:00u Nationaal U11-U12-U13

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

TS Maascourt Rood event woensdag. 26 November Venray

TS Maascourt Rood event woensdag. 26 November Venray TS Maascourt Rood event woensdag 26 November Venray Afgelopen woensdag was er in de hal van Tennisschool Maascourt het tweede rode event van dit winterseizoen. Met een totaal van 21 kinderen van verschillende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

tijden individueel positie naam loper groepsnaam nummer loper tijd

tijden individueel positie naam loper groepsnaam nummer loper tijd tijden individueel positie naam loper groepsnaam nummer loper tijd 1 Alexander Diaz Deroo met Stihl 6 00:32:51 2 Wim Van de Wielle Brandweer Gent 13 00:35:12 3 Filip VanCauwenberghe WIFININI 12 00:37:07

Nadere informatie

Seizoensafsluiter. Programma:

Seizoensafsluiter. Programma: Seizoensafsluiter Om op een gepaste manier het 1 ste seizoen KaBo af te sluiten organiseert het jeugdbestuur nog een spetterende seizoensafsluiter. Bij deze willen we dan ook graag alle spelers, speelsters,

Nadere informatie

Beste leden, Veel leesplezier

Beste leden, Veel leesplezier DAVOC LOT Jaargang 5 Editie 1 Datum : october 2013 Beste leden, Het nieuwe seizoen is weer begonnen en hopelijk is bij iedereen de vakantieluiheid ondertussen verdwenen. Boordevol ambitie zijn we klaar

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR OUDERS INZAKE PBO JEUGDCUP TOERNOOIEN

RICHTLIJNEN VOOR OUDERS INZAKE PBO JEUGDCUP TOERNOOIEN 1 BCD Richtlijnen inzake wedstrijden, toernooien en fair play RICHTLIJNEN VOOR OUDERS INZAKE PBO JEUGDCUP TOERNOOIEN A. Deelname en inschrijvingen 1. Jeugdleden van groep A en B mogen zich doorheen het

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

data plaats afstand uur criterium of website opmerking

data plaats afstand uur criterium of website opmerking data plaats afstand uur criterium of website opmerking januari zondag 22 januari Leffeloop Markegem ronden van 1500 m 13-15 uur www.leffeloop.be februari zondag 5 februari corrida van 't sas oostende 7,4km

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Belang van competitie

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Het wordt spannend de komende dagen. Onze heren hebben donderdagavond nog een inhaalwedstrijd te spelen tegen Scyedam, en zaterdag hebben we thuis de derde keer een dubbele thuiswedstrijd

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Reglement Provinciale Beker (geldig vanaf seizoen 2014 2015).

Reglement Provinciale Beker (geldig vanaf seizoen 2014 2015). Reglement Provinciale Beker (geldig vanaf seizoen 2014 2015). Art. 1 Organisatie Het Provinciaal Comité West-Vlaanderen (verder PC genoemd) organiseert jaarlijks een competitie Beker van West-Vlaanderen

Nadere informatie

Nr.1. Seizoen 2013-2014. België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47. 11 september 2013

Nr.1. Seizoen 2013-2014. België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47. 11 september 2013 België - Belgique P.B. 9500 geraardsbergen mrt/47 Nr.1 Seizoen 2013-2014 11 september 2013 Vlaamse Tafeltennisliga V.Z.W..Oost-Vlaanderen - Verschijnt 3xp/mnd niet in juli Verantwoordelijke uitgever: Republieke

Nadere informatie

RAAD VOOR. Zittingsbladen (onder voorbehoud van wijzigingen) Eerste kamer - dinsdag 28 april 2015. Er wordt geen zitting georganiseerd.

RAAD VOOR. Zittingsbladen (onder voorbehoud van wijzigingen) Eerste kamer - dinsdag 28 april 2015. Er wordt geen zitting georganiseerd. RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN OPENBARE ZITTING Zittingsbladen (onder voorbehoud van wijzigingen) Eerste kamer - dinsdag 28 april 2015 Er wordt geen zitting georganiseerd. Tweede kamer - dinsdag 28

Nadere informatie

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN De tweede nieuwsbrief Handbalschool Haaglanden, talent ontwikkeling in de breedte In deze nieuwsbrief Het zit er op. 4 blokken hard gewerkt. Toernooien gespeeld en veel geleerd.

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

1 november 2015 jaargang 58, no. 1

1 november 2015 jaargang 58, no. 1 Nieuwsbrief 1 november 2015 jaargang 58, no. 1 November 2015 Na een periode van stilte is hier de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. Het idee is dat we via website en Facebook regelmatig actueel nieuws

Nadere informatie

Michils Christophe Rue de Battice 98/5 4880 Aubel (Belgique) GSM : +32 499 48 06 76 email : challenge@foot2000.be

Michils Christophe Rue de Battice 98/5 4880 Aubel (Belgique) GSM : +32 499 48 06 76 email : challenge@foot2000.be Beste sportvrienden, Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de 9 de editie van ons Internationaal tornooi Challenge Benoît THANS 2011, dat plaatsvindt op 14 mei 2011 (U8 U9), 15 mei (U10 U11) en

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Regionale trainingen

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Regionale trainingen Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Regionale trainingen INLEIDING Regionale trainingen INHOUD INLEIDING p3 Naast de clubtrainingen is het de taak

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

Meer dan honderd koersende meisjes in Klein- Sinaai.

Meer dan honderd koersende meisjes in Klein- Sinaai. Meer dan honderd koersende meisjes in Klein- Sinaai. De twee gemeenteraadsleden verdeelden het protocolgebeuren: Christophe Creve gaf de bloemen en Marc Fruytier zijn hand. Sportcomité Het Vliegend Wiel

Nadere informatie

LZK vzw Januari 2013

LZK vzw Januari 2013 LZK vzw Januari 2013 Bestuur LZK Christa Vens Dorine Deceuninck Gilbert Neyens Tom Deblaere Nathalie De Muynck Voorzitster Ondervoorzitster Secretaris Penningmeester PR manager & Sporta-verantwoordelijke

Nadere informatie

Sponsoring 2011. www.ostendswimming.be

Sponsoring 2011. www.ostendswimming.be Sponsoring 2011 www.ostendswimming.be Rosc structuur ROSC zwemmen Kleuter - peuter zwemmen Zeesterren (vervolmaking schoolslag) Pinguïns Zeehondjes Regenboogvisjes Competitiezwemmers Conditiezwemmers Beloften

Nadere informatie

Jeugdvergadering 04 november

Jeugdvergadering 04 november Jeugdvergadering 04 november Aanwezig: Jelle DUDAL, Bart NOLLET, Diego VAN DEWIELE, Maarten MEYNS, Koen RAMANDT, Diederik SEGHERS, Gianni MEERT, Günter SCHREEL, Jelle BOUCKAERT, Jari VANHAVERBEKE, THIERRY

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

Jeugdcup Het Nieuwsblad 2014-2015 43ste editie Jeugdcup meisjes U13 U16

Jeugdcup Het Nieuwsblad 2014-2015 43ste editie Jeugdcup meisjes U13 U16 Jeugdcup Het Nieuwsblad 2014-2015 43ste editie Jeugdcup meisjes U13 U16 www.jeugdcup.be mailen naar jeugdcup@corelio.be follow us : www.facebook.com/jeugdcup W. www.voetbalfederatievlaanderen.be F. fb

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Een beetje geschiedenis : het ontstaan van Gidas Toen op 6 september 1975 de gemeentelijke sporthal te Gits officieel werd geopend waren er enkele

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Het bondsbestuur heeft op 12 juli 2014 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst 2014-2015 goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling treedt in op

Nadere informatie

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011

REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 REGLEMENT US KIDS VVG TOUR 2011 DEELNEMINGSVOORWAARDEN De US Kids VVG Tour 2011 is toegankelijk voor spelers/speelsters geboren tussen 1998 en 2004: - lid van een club aangesloten bij de VVG - in regel

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5

N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5 N i e u w s b r i e f M e i 2 0 1 5 Junior Team Golf Puyenbroeck Lieve leden van het Junior Team en ouders, De golfseizoen is vlot uit de startblokken geschoten, de Junior Kickoff was zeer geslaagd met

Nadere informatie

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider

Beste clubgenoten, Martin Heerschop Viertallenleider Beste clubgenoten, In mijn tussenbeschouwing zei ik dat het lopende jaar geen goed jaar dreigde te worden, eerder een slecht jaar. Vijf mogelijke degradatiekandidaten en misschien 3-4 potentiële promovendi.

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Uurschema's, uitslagen in uw mailbox enkele uren na de wedstrijd? Ja dat kan : eenvoudig op aanvraag bij Herman.Daenen@pandora.be

Nadere informatie

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding:

Kampioenenviering 2012-2013. Eervolle vermelding: Artistieke Gymnastiek Club: Gymgroep Holsbeek Alina Goeminne Zilver in wedstrijd in Dendermonde Senna Deriks Reeks: Beloften A Zilver in voorronde 4 in Wachtebeke Studeert en traint in de topsportschool

Nadere informatie

Visit us at www.vcaalter.be

Visit us at www.vcaalter.be VC AALTER - NEWSLETTER 1 18/09/2004 Visit us at www.vcaalter.be Beste supporter, sponsor, (ex-)speler, Ook bij de start van het nieuwe seizoen 2004-2005 willen we onze goede gewoonte van vorig jaar behouden;

Nadere informatie

Divisievergadering Kiwanis West-Vlaanderen

Divisievergadering Kiwanis West-Vlaanderen Divisievergadering Kiwanis West-Vlaanderen Donderdag 29 april 2010 Hotel Leonardo Kiwanis West-Vlaanderen Divisievergadering 29.04.2010 1 Philippe Maenhout Luitenant Gouverneur West Vlaanderen Noord Godfried

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie