Datum: 19 juni Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: 19 juni 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM"

Transcriptie

1 Datum: 19 juni 2007 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM

2 Inhoudstafel Provinciaal Nieuws Verslag finale VJC... pagina 3 Verslag Youth Cup Hasselt... pagina 8 Provinciale herzieningen... pagina 20 Heren B en C0... pagina 21 Dames A, B en C0... pagina 22 Algemeen Algemeen... pagina 23 Reglementering lijmen... pagina 24 Fietstocht Lauwe... pagina 25 Zomer sportpromotietour... pagina 26 A-tornooi Wenduine... pagina 28 Veteranencriterium te Antwerpen... pagina 29

3 Mooie prestaties van Westvlaamse jongeren op het Vlaams jeugdcriterium Het Vlaams jeugdcriterium is een organisatie van de Vlaamse tafeltennisliga voor de Vlaamse jeugdspelers. Er worden 3 kwalificatiefases en een finale fase georganiseerd. Er wordt gespeeld in 4 leeftijdsreeksen (PM1, PM2, PM3 en Min1) zowel bij de jongens als bij de meisjes. Op de finale fase nemen de 8 beste spelers per categorie het tegen elkaar op. Er zijn medailles voor de eerste 3 spelers van de dag zelf en bekers voor de spelers met de meeste punten op de kwalificatiefases en de finale fase samen. In onderstaande tabel vind je een overzicht van de verdeling van de bekers en de medailles: Beker Medailles Provincie goud zilver Brons goud zilver brons Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen Hieronder volgt een verslag over de Westvlaamse deelnemers aan de finale fase: Meisjes: PM1: Delfien Marijsse (Gullegem) eindigde op de finaledag 3 de en in het regelmatigheidscriterium werd ze 1 ste. Een bijzonder knappe prestatie in wat zonder twijfel de sterkst bezette meisjesreeks is. Twee van deze meisjes eindigden dit jaar al in de top 12 nationaal van de preminiemen (tussen 2 jaar oudere meisjes!). Proficiat aan Delfien. Deyna Van Braeckevelt (Zandvoorde) eindigde zowel op de finaledag als in de ranking op een 5 de plaats. Om echt voeling te krijgen met de top 4 zal ze toch nog een heuse stap voorwaarts moeten zetten maar ze heeft wel de kwaliteiten. Ook Axelle Lycke (Zandvoorde) vinden we nog terug in de top 8.

4 PM2: Evelien Alossery (Wenduine) eindigde net als Delfien 3 de op de finaledag en won eveneens het regelmatigheidsklassement. Ook voor Evelien is dat een bijzonder mooi resultaat en een beloning voor een knap seizoen. Haar prestatie op de finaledag was wellicht niet haar beste maar door omstandigheden heeft Evelien de afgelopen maand niet veel kunnen trainen en dan is het ook logisch dat het net iets minder gaat. Toch een mooie prestatie. Kaat Devoldere (Meulebeke) grijpt slechts nipt naast de medailles en de beker. In haar wedstrijd tegen Eulalie Decupere had ze zelfs enkele matchballen die haar van het podium zouden verzekeren. Jammer dat het net niet lukte maar het feit dat ze al meedoet voor de podiumplaatsen bewijst wel dat ze een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt. Zo verder doen is de boodschap. PM3: Evi Janssens (Zandvoorde) kende dit jaar geen enkele tegenstand in deze leeftijdsreeks. Ze haalde het maximum van de punten en won dus zowel op de finaledag als het regelmatigheidsklassement. Schitterende prestatie en mooie afsluiter van het seizoen! Cousens Paulien (Wenduine) kon haar kansen op de finaledag niet verdedigen maar eindigt toch op een 5 de plaats in de ranking. Ook Liese Vanbaelenberghe (Zandvoorde) vinden we in de top 8 terug.

5 Min1: Kaat Barbaix (Zandvoorde) is net als Evi met voorsprong het sterkste Vlaamse meisje van het afgelopen seizoen. Ook zij haalde het maximum van de punten. Ze won zowel de 3 kwalificatiefases als de finaledag. Ook Kaat nam zowel de medaille als de beker mee naar West-Vlaanderen. Ruth Lambrecht (Meulebeke) heeft dit jaar opnieuw een stap vooruit gezet. Vorig jaar eindigde ze nog 2 keer 4 de maar dit jaar wist ze Jana Lamproye achter zich te laten en daarmee won ze brons op de finaledag en eindigde ze ook 3 de in de ranking. Bovendien was ze ook heel dicht bij een overwinning tegen Lynn Crauwels maar kon ze een matchbal net niet verzilveren. Verder in deze reeks vinden we met Laura Delannoye en Emila Qadhimi (beide Wenduine) nog 2 Westvlaamse meisjes terug. Jongens: PM1: Dit is wellicht één van de meest open en spannende reeksen. Op de kwalificatiesfases was er telkens een andere winnaar. Toch was de Oostvllaming Nathan Vandoorn de favoriet. Hij won niet alleen de laatste fase en de jeugdbeker maar ook in de andere fases was hij telkens dicht geëindigd. Van Westvlaamse zijde waren er 3 deelnemers bij de laatste 8. Jari Vandamme (Houthulst), de winnaar van de 1 ste fase, stond er het best voor maar hij gaf er na 2 wedstrijden de brui aan en verspilde hiermee zijn kansen op een podiumplaats. Matthias Janssens en Thomas Verheyde (beide Zandvoorde) waren heel gemotiveerd. Thomas won eerder al de 2 de kwalificatiefase en hij pakte nu ook het brons mee naar huis. Jammer dat hij op een haar na de beker voor de 3 de plaats miste. Matthias was wellicht de verrassing van de dag. Hij is nog een jaartje jonger dan de andere jongens in die leeftijdsreeks maar hij viel maar net naast het podium. De opgave van Jari (tegen wie hij had gewonnen) kostte hem wellicht het podium. Volgend jaar is hij ongetwijfeld één van de topfavorieten in deze reeks.

6 PM2: Anthony Deceuninck (Menen) is wellicht de speler die de grootste progressie gemaakt heeft dit jaar. Hij is heel vastberaden en wil absoluut vooruit en dat is een belangrijke eigenschap. Hij won de 2 kwalificatiefases waar hij aan deelnam en ook de reeks op de finaledag wist hij naar zijn hand te zetten. Hierdoor nam hij ook de 1 ste plaats in de totale ranking terug over van Jorne Bickx. Proficiat aan Anthony en keep up the good work. PM3: Tim Gesquiere (Dino Brugge) is nog steeds ongeslagen in Vlaanderen maar deze keer heeft het toch niet veel gescheeld. Jasper Merckx die al een ganse dag slechts een schim van zichzelf was haalde tegen Tim zijn allerbeste tafeltennis boven. Tim moest vol aan de bak en moest maar liefst 4 matchballen wegwerken. Hij stond meteen op scherp voor zijn laatste wedstrijd tegen de nr 2: Rember Luyckx die hij dan maar met een droge 3-0 aan de kant schoof. Eindwinst op de finaledag en in de eindranking waren andermaal verdiend voor Tim.

7 Min1: Bij de miniemen jongens hadden Shayne Pauwels en Ruben Verbeke (beide Zandvoorde) zich bij de laatste 8 weten te plaatsen. Ruben begon knap aan de dag met 2 overwinningen maar zakte daarna een beetje weg. Hij eindigde uiteindelijk 6 de op de finaledag en 5 de in de ranking. Shayne kon nooit echt een vuist maken en eindigde op een 8 ste plaats. Uiteraard is plaatsing bij de laatste 8 al mooie prestatie op zich maar de kers op de taart ontbrak toch dit jaar bij de miniemen jongens. Ook voor de clubs waren er bekers te verdienen adhv de optelsom van de behaalde punten door hun spelers op de kwalificatiefases en de finaledag. Net als vorig jaar ging de 1 ste plaats, met ruime voorsprong, naar Zandvoorde. Een mooie en terechte beloning voor de jeugdwerking van Zandvoorde. Een pluim voor het vele werk van Luc Van Basselaere, Gunther Pauwels, Patrick Janssens, Serge Dudal, Jürgen Christiaens,... Wenduine eindigde dit jaar op een 5 de plaats. Als er in Wenduine nu ook eens wat jongens zouden geboren worden dan kunnen ze wellicht nog enkele plaatsen stijgen. Verslag opgemaakt door Willems Jo Provinciale trainer West-Vlaanderen

8 Brons voor Tim Gesquiere en zilver voor meisjes junior en jongens junior op International Youth Cup Hasselt De International Youth Cup is een internationaal tornooi voor jeugdspelers. Onze Westvlaamse jeugd kan het hier opnemen tegen sterke delegaties uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen,... Het tornooi is gespreid over 3 dagen waarbij in de voormiddag per ploeg wordt gespeeld (jongens in ploegen van 3 en meisjes in ploegen van 2) en in de namiddag individueel. Het is een tornooi waar vele spelers een gans jaar naar uitkijken als een mooie afsluiter van het seizoen. Onze delegatie bestond uit de volgende spelers: PM meisjes: Evi Janssens en Evelien Alossery (coach: Patrick Allaert) PM jongens: Tim Gesquiere, Anthony Deceuninck en Lowie D hulst (coach: Wilfried t Jonck) Min meisjes: Wendel Depuydt en Kaat Barbaix (coach: Jocelyn Dhondt) Min jongens: Dieter Marijsse, Ward Vervaeke en David Vanhove (coach: Dirk Van Respaille) Kad meisjes: Nadia Denys en Sara Hooghe (coach: Jeroen Vanmassenhove) Kad jongens: Tim Van Paemel, Tomas Van Respaille en Roeland Pattyn (coach: Luc D hulst) Jun meisjes: Johanna Princen en Sara Rosseel (coach: Frank Laverge) Jun jongens: Remi Delnatte, Wesley Vanhove en Lucas D hulst (coach: Geert Vanhove) De Westvlaamse spelers hebben enkele mooie resultaten behaald op dit sterk bezette tornooi. Tim Gesquiere zorgde andermaal voor een knappe prestatie door brons te winnen bij de jongens preminiemen. De junior meisjes (Johanna en Sara) en de junior jongens (Remi, Wesley en Lucas) zorgden voor een heel mooie prestatie met de ploeg door beide het zilver te bemachtigen. Verder waren er nog 3 vierde plaatsen voor de meisjes miniemen, de jongens kadetten en de meisjes kadetten. Onderstaand verslag is opgemaakt met behulp van de verschillende coaches van elk team.

9 PM meisjes (Evi J en Evelien A): Team event zaterdag HOWALD (lux) - WVL 1-3 Brouschert A - Evelien 3-0 Turegard L - Evi 0-3 Brouschert A - Evi 0-3 Turegard L - Evelien 0-3 WVL - Westa (ned) 3-1 Evi - Van Komen S 3-0 Evelien - Bours 1-3 Evi - Bours 3-0 Evelien - Van Komen S 3-0 maandag 5/8 plts Melimelo (lux)-wvl 3-0 Mezzapesa L - Evelien 3-1 Modert M - Evi 3-2 Mezzapesa L - Evi 3-0 zondag Hainautlux WVL 4-0 Marchetti N Evelien 3-0 Georis M Evi 3-2 Marchetti Evi 3-1 Georis M Evelien 3-0 WVL -Schulen (bel) 3-1 Evi - Aga M-l 3-2 Evelien - Van Welde B 3-1 Evi - Van Welde B 3-0 Evelien - Aga M-l 1-3 7/8 plts Westa (ned) WVL 3-0 Van Komen S -Evelien 0-3 Bours - Evi 1-3 Van Komen S - Evi 0-3 De meisjes preminiemen eindigen uiteindelijk op een mooie 7 de plaats in deze sterk bezette reeks. Evi was de sterkhouder van de ploeg en speelde knap tegen het nr 2 en 3 van België maar kon helaas net niet winnen. Evelien won al de wedstrijden die voor haar haalbaar waren en leverde zo een belangrijke ploegbijdrage. Single event Janssens Evi - Velaers E (Schulen) 2-1 Evi -Tonnies R (Brauwschweig) 2-0 Evi - Vastenburg G (Rijswijk, ned) 2-0 Evi - Schenk L (Luzern, sui) 2-0 Final Tabel 1Rd Vrij 2Rd Chomis M (Vd Marne) 2-3 Alossery Evelien - Chomis M (VdMarne) 0-2 Evelien -Rosner T (Schaumburg D) 2-0 Evelien -Van Veen I (Treffers Ned ) 2-1 Evelien - Brunner N (Luzern sui ) 2-0 Final Tabel 1Rd Vrij 2Rd Fasola ch (VdMarne) 0-3 Evi wist zich vlot te plaatsen voor de eindtabel met oa winst tegen Emma Velaers. In de 2 de ronde kwam ze 2-0 voor tegen Chomis Marion maar daarna vond ze niet meer de juiste oplossingen en hierdoor ging de wedstrijd alsnog verloren. Als je weet dat het meisje uit Val de Marne later de finale haalde dan weet je dat er wellicht nog meer in zat voor Evi. Evelien haalde onverhoopt de eindtabel waar ze in de 2 de ronde het onderspit moest delven tegen een sterkere tegenstandster. Toch een heel mooi resultaat.

10 PM jongens (Tim G, Anthony D en Lowie D): Team event zaterdag Op dag 1 van het team event waren Tim, Anthony en Lowie ongenaakbaar. Ze wonnen al hun wedstrijden en lieten geen spaander heel van de tegenstand. zondag Ondanks een 1 ste plaats in de poule werden onze jongens op dag 2 ingedeeld in een poule bij de topfavorieten. Onze Waalse vrienden waren naar Limburg afgezakt met een delegatie bestaande uit de nrs 2, 3 en 5 van België. Tim demonstreerde nog eens dat hij wel degelijk thuishoort in dat rijtje en wist zowel Boris Lobet (nr 2) als Martin Allegro (nr 3) te verslaan. Helaas was de tegenstand voor Anthony en Lowie nog iets te sterk en zo eindigden de preminiemen jongens 2 de in de poule en zouden ze op maandag spelen voor plaats 5-8. maandag De eerste wedstrijd was tegen het niet te onderschatten Oost-Vlaanderen dat 3 evenwaardige jongens kan opstellen. Tim won vlot zijn 1 ste wedstrijd en Lowie speelde heel sterk tegen Jasper Merckx maar moest toch nipt het onderspit delven. In zijn volgende wedstrijd haalde Lowie niet hetzelfde niveau en ook Anthony wist niet te overtuigen. Een alarmerende 1-3 achterstand voor onze jongens. Tim kende ook in zijn laatste wedstrijd geen probleem en Anthony had gelukkig alles terug op een rijtje tegen Jasper waardoor de stand terug in evenwicht was. In het beslissende dubbelspel konden onze jongens de scheve situatie uiteindelijk terug rechtzetten. De wedstrijd voor de 5 de plaats tegen Antwerpen kende een gelijkaardig scenario. Tim won zijn beide partijen, Lowie moest nipt het onderspit delven en Anthony verloor de op papier makkelijkste tegenstander en won de sterkste (Rember Luyckx). In het dubbel konden Anthony en Tim de 5 de plaats binnenhalen. Single event Lowie en Anthony konden geen spraakmakende prestatie neerzetten in het single event. Tim wist zich na de eerste dag te plaatsen voor de hoofdtabel waar hij al direct uitkwam tegen Nicolas Lizin (nr 5 in België). Geen probleem echter voor Tim die eerder al diens sterkere teamgenoten wist af te houden. Een vlekkeloos parcours bracht hem in de halve finale waar hij het opnieuw moest opnemen tegen Martin Allegro. Eigenaardig genoeg kende de match een totaal ander verloop dan in het team event. Tim die de 1 ste wedstrijd totaal gedomineerd had leek nu wel leeggespeeld en Allegro won dan ook zonder veel moeite. Een bronzen medaille is natuurlijk een mooi resultaat op dit sterk bezette tornooi.

11 Min meisjes (Wendel D en Kaat B): Team event: zaterdag WVL Stiga Ire Wendel - Buttimer Niam 3-0 Kaat - Healy Ashley 1-3 Wendel - Healy Ashley 3-0 Kaat - Buttimer Niam 2-3 WVL Niedersachsen Wendel - Neumann Laura 3-0 Kaat - Leissing Ronja 3-0 Wendel - Leissing Ronja 3-2 Kaat - Neumann Laura 1-3 Doordat Niedersachsen 2 wint van Stiga Ire 2 is W-Vl met 3 punten de winnaar van de poule en wordt dag 2 voor plaats 1 tot 12 gespeeld. zondag WVL Kobelco vedrinamur 3-1 Wendel - Lizin Coralie 3-0 Kaat - Ancion Noëmie 0-3 Wendel - Ancion Noëmie 3-1 Kaat - Lizin Coralie 3-2 Met 4 punten opnieuw groepswinnaar en de derde dag spelen voor plaats 1 tot 4. maandag West-Vlaanderen Hainautlux 0 3 Wendel - Georis Alison 0-3 Kaat - Baume Emeline 0-3 Wendel - Baume Emeline 0-3 WVL Wroclaw Wendel - Jonczyk Ada 3-0 Kaat - Dabrowska Agn. 3-1 Wendel - Dabrowska Agn. 3-1 Kaat - Jonczyk Ada 0-3 WVL Niedersachsen 2 3 (dubbelspel: 2 3) Wendel - Kehm Irina 3-0 Kaat - Böhm Svenja 0-3 Wendel - Böhm Svenja 3-2 Kaat - Kehm Irina 0-3 Resultaat : een vierde plaats op 22 ploegen. Een bijzonder sterk ploegentornooi van de meisjes miniemen. Jammer dat dit niet beloond werd met een podiumplaats. Wendel won al haar wedstrijden behalve tegen de nrs 1 en 2 van België en Kaat wist ook meerdere op papier sterkere deelneemsters te verslaan. Single event Kaat wint de eerste dag twee wedstrijden in haar poule en wordt derde. Wendel wint slechts één wedstrijd in de sterkst denkbare poule en wordt vierde. Beide meisjes spelen in de kwalificatietabel. Kaat wint twee wedstrijden en raakt zo net niet in de hoofdtabel. Wendel wint drie wedstrijden en mag weer in de hoofdtabel meedoen. Daar sneuvelt ze in de achtste finale. Een erg ongunstige loting belet haar om hier hoger te eindigen.

12 Min jongens (Dieter M, Ward V en David V): Team event: zaterdag WVL - Nieuwkoop (nl) 6-0 De Nl waren slechts met 2 spelers, wegens ziekte. Hierdoor een relatief gemakkelijke overwinning. WVL - Wroclaw (Polen) 4-2 Dit was een ploeg van hetzelfde niveau van onze jongens. Na een 2-2 stand, begonnen we al met setstanden te rekenen maar dit was uiteindelijk niet nodig want de 2 laatste matchen werden gewonnen. WVL - Val de Marne (Fr) 2-4 Deze ploeg had eerder met 6-0 van de Polen gewonnen en was dus veruit de sterkste in de poule. Onze jongens konden toch 2 wedstrijden winnen. Door deze resultaten eindigden de miniemen jongens 2de in de poule en speelden ze de volgende dag in de hoofdtabel. zondag WVL - Siga Ire (gelijke sets en 3 punten meer) Dit was een sterke tegenstander die ons meteen bij de keel greep. Ward wist zijn 1 ste wedstrijd te winnen maar David en Dieter moesten beiden het onderspit delven. Toen David ook zijn 2 de wedstrijd (nipt) verloor zag het er beroerd uit. Een snelle rekensom leerde ons dat de laatste 2 wedstrijden moesten gewonnen worden en liefst zonder setverlies. Indien de Ieren 1 set pakten zou het punten tellen worden. Dieter won vrij vlot met 3-0 maar Ward verloor al meteen de 1 ste set tegen een speler met noppen waar Dieter eerder al van verloren had. Ward herstelde zich echter bijzonder goed en met tactisch feilloos tafeltennis wist hij een 3-1 overwinning te behalen. Uiteindelijk bleken onze jongens 3 punten meer gewonnen te hebben en wonnen zij dus het onderlinge duel. WVL Niedersachsen 0-6 Als we deze match zouden winnen waren we bij de beste 8. Maar helaas het werd 0-6 voor de Duitse ploeg die toch een stuk te sterk was ondanks sterk weerwerk van onze miniemen. maandag plaats 9-16: WVL - Siga Ire plaats 9-12: WVL - Nederlandse ploeg 5-1 plaats 9-10: WVL- Deense ploeg 1-5 Door het groot aantal deelnemers was het startuur 1 uur vroeger, maar onze spelers waren letterlijk en figuurlijk wakker en behaalden enkele mooie overwinningen. We kunnen zeker tevreden zijn met de uitslag (9de op 42) en met de inzet van de spelers. Single event Dieter bereikt op de eerste dag al de eindtabel en Ward en David spelen de herkansingen. Ward en David winnen hun eerste match in de herkansingen om in de eindtabel te komen, maar verliezen hun volgende match (er moet 3 maal gewonnen worden om in de hoofdtabel terecht te komen). Dieter verliest zijn eerste match in de hoofdtabel en is daarmee uitgeschakeld.

13 Kad meisjes (Nadia D en Sara H): Team event: Op de 1 ste dag weten Sara en Nadia zich als 2 de in hun poule te plaatsen. Ze verliezen de eerste wedstrijd van Ierland maar winnen wel hun volgende partij. Op de 2 de dag spelen de meisjes kadetten 1 keer gelijk en winnen ze 1 keer waardoor ze hun poule winnend afsluiten. Door dit mooie resultaat mogen ze op maandag spelen voor de eerste 4 plaatsen. In de halve finale stuiten ze echter op de beste 2 Belgische kadetten die zelfs bij de juniores een heel eind zouden geraken. In de wedstrijd voor plaats 3 en 4 kwamen onze meisjes net te kort tegen een team uit Nederland. In het team event haalden Nadia en Sara wellicht het hoogst haalbare: een 4 de plaats. Met 2 bijzonder sterke Waalse teams (met de absolute Belgische top in hun rangen) in hun reeks waren de plaatsen 1 en 2 al op voorhand besproken. Single event In het individueel tornooi werd Sara na de poules naar de kwalificaties verwezen. Daarna won ze op een knappe manier 2 wedstrijden maar geraakte net niet terug op de hoofdtabel. Nadia wist zich wel te plaatsen voor de hoofdtabel maar verloor in de 1/16 finale. Al bij al een mooi tornooi van beide meisjes.

14 Kad jongens (Tim VP, Tomas V en Roeland P): Team event: zaterdag Tegenstanders op dag 1 waren één Nederlandse ploeg, Rijswijk, en twee Duitse ploegen: Lübeck en Weissenthurm-Kettig. De eerste ploegwedstrijd bleek de moeilijkste van de dag te worden. Onze kadetten waren duidelijk niet opgewarmd. Tim kon zijn eerste wedstrijd zonder overtuiging winnen. Tomas ging echter in de eerste wedstrijd ten onder tegen de Nr 1 van Rijswijk. Uiteindelijk bleek die de sterkste tegenspeler van de dag te worden. Tim kwam in zijn tweede wedstrijd wat meer op dreef en had geen probleem met dezelfde speler. Ook Roeland en Tomas konden hun wedstrijden winnen waardoor toch een gemakkelijke 5-1 overwinning behaald werd. De twee Duitse ploegen bleken zwakker dan de Nederlanders: beide wedstrijden werden 6-0 voor WVL. Hiermee was de eerste plaats in de poule een feit en waren wij zeker van een plaats van 1 tot 16. zondag De tegenstander in de eerste wedstrijd was Schaumburg 4. Een goede opwarming want na een uur stond de 6-0 al op het bord. Tim verloor in zijn gekende stijl als enige één set. De twee volgende tegenstanders waren Arnhem-Nijmegen (tweede in een andere poule op dag 1) en Herta Berlijn (eerste in poule dag 1). Zij speelden op de tafels naast ons en we hadden al gemerkt dat deze van een ander kaliber waren. Tegen de Nr 1 van Arnhem-Nijmegen kon Tomas de wedstrijd in 3-1 winnen in een zeer degelijk match. Tim begon uitstekend aan de wedstrijd tegen de nummer 2. Maar in de tweede set werd hij nonchalant. Eerst sloeg hij een hoge bal met een zeer mooi fantasietje naast de tafel en in het vervolg van de set miste hij nog enkele services, waardoor zijn tegenstander de set makkelijk kon binnenhalen. Deze won vertrouwen en Tim verloor de controle van de wedstrijd. Hij probeerde de schade te beperken, maar ging uiteindelijk ten onder in de vijfde set. In zijn tweede wedstrijd kwam een herboren Tim aan de tafel en hij veegde de eerste speler van Arnhem- Nijmegen van tafel met 3-0. Roeland weerde zich uitstekend maar ging uiteindelijk nipt in de belle ten onder. Tussenstand 2-2, maar met voordeel in de sets voor West-Vlaanderen. Met de steun van de voltallige kookploeg kon Tomas de nummer 1 opzij zetten met 3-1. Roeland weerde zich opnieuw kranig tegen de speler die Tim geklopt had en kon een vijfde set afdwingen. Ondanks een voorsprong in de belle werd deze verloren met 2 punten verschil. Onder meer dank zij de twee verloren belles van Roeland haalden we bij een 3-3 stand de overwinning binnen door een positief set-saldo van Herta Berlijn had de Nederlanders uit Arnhem-Nijmegen geklopt met 4-2 cijfers en was dus een nog zwaardere tegenstander. Tim was nu echter goed op dreef en speelde twee uitstekende wedstrijden die hij won met 3-1. Tomas en Roeland verloren hun eerste wedstrijd, ook met 3 sets tegen 1. Na vier wedstrijden was de stand volledig gelijk. Bij een kort nazicht van de punten in de verschillende sets leken deze positief voor ons. De opdracht was dus minstens één van de twee laatste wedstrijden te winnen met een gelijk aantal sets of beter. Tomas begon slecht aan de wedstrijd. Hij verloor twee sets op rij. Roeland moest dus op dat ogenblik minstens twee sets winnen om in de sets gelijk te blijven. Hij verloor de eerste set, kwam terug naar 1-1, en

15 won ook de volgende. Tomas slaagde erin op karakter set na set binnen te halen en won uiteindelijk in de belle. Roeland deed echter meer dan zorgen voor een gelijke setstand. Tegen een zeer sterke tegenstander haalde hij ook de vierde set binnen en verzekerde zo de overwinning met 4-2. Herta Berlijn stond perplex en wij gingen naar de halve finale! maandag In de halve finale ontmoetten we het Duitse Köln. We hadden gehoopt op een goede start, maar het werd het tegendeel. Een veel te nerveuze Tim kon zijn zenuwen niet in bedwang houden en verloor zijn eerste twee sets. Na een stevige berisping van de coach, herpakte hij zich enigszins, maar kon de wedstrijd niet meer winnen. Tomas kwam twee sets achter, kon er één terugpakken, maar verloor ook. Ook Tim s tweede wedstrijd werd zonder overtuiging verloren. Jammer, want ook Roeland kon, niet winnen, ondanks een wedstrijd met volle inzet. Het stond al snel 0-4 en Köln ging naar de finale, die zij ook zouden winnen. De tegenstanders voor de derde en de vierde plaats werden Meurthe-et-Moselle, van wie Tim, Tomas en Roeland elk een tegenstander in hun poule hadden in het individuele tornooi. Tim begon beter aan deze wedstrijd. Hij won de eerste set. Daarna dacht hij al veel te snel dat de buit binnen was en verloor uiteindelijk opnieuw tegen een haalbare tegenstander. Ook Tomas verloor zijn wedstrijd. Tomas en Roeland speelden de volgende wedstrijd. Roeland verloor kansloos. Tomas kon een achterstand ombuigen en de overwinning binnenhalen in een uitstekende wedstrijd. Bij een 1-3 achterstand moesten de laatste twee matchen gewonnen worden. Nu kon Tim toch nog eens tonen wat hij in zijn mars heeft en gemakkelijk winnen. Roeland weerde zich weer uitstekend. Hij verloor de eerste set, kwam terug naar 1-1 en verloor de derde set. In de vierde set keek hij al snel tegen een achterstand aan, maar na een goed gekozen time-out, kon hij toch terugvechten tot Jammer genoeg verloor hij toch nog deze set en dus de wedstrijd. Einduitslag 2-4 voor Meurthe-et-Moselle. Single event In de individuele wedstrijden hadden de drie kadetten pech met de loting. Ze zaten elk in een poule waarin geen enkele zwakke tegenstander zat. Het werd knokken dus. De enige niet elite-speler in de poule was voor elk één van de spelers van Meurthe-et-Moselle, die later in het tornooi ook de halve finale zouden bereiken en onze tegenstanders voor plaats 3 en 4 zouden worden. Tim kon deze tegenstander vlotjes winnen, maar voor Roeland en Tomas waren ze een maatje te groot. Al bij al had Tim een goede kans om zeker tweede in zijn poule te worden, maar hij liet na zijn wedstrijden af te maken tegen twee spelers die met één kant noppen speelden. Hij werd slechts derde. Tomas slaagde er toch nog in om één overwinning te behalen en werd vierde. Roeland weerde zich meer dan behoorlijk. Hij slaagde er onder meer in om een set af te snoepen van de beste Nederlander in de poule, maar de tegenstand was te sterk. Voor hem een laatste plaats. Dit betekende dus dat de drie spelers op dag 2 in de kwalificatietabel zouden moeten beginnen. De spelers waren op dag 2 goed op dreef en wonnen in het individuele tornooi alle drie zonder problemen twee opeenvolgende wedstrijden. In de derde ronde kwam er echter een einde aan het goede matchritme want Tim kreeg Roeland als tegenstander. Zeer slecht voor de motivatie en zoals verwacht ging Tim naar de vierde ronde. Daar nog een grotere ontgoocheling want zijn tegenstander werd hier Tomas, die in de derde ronde Ruben Wijnen versloeg. Tim had er geen zin meer in en het was Tomas die vanuit de kwalificaties een plaats op de hoofdtabel bemachtigde. Hier was hij echter aan het einde van zijn Latijn en hij verloor van een sterke speler (latere halve finalist). Na een tornooi met ups en downs behaalden wij uiteindelijk de vierde plaats en ik onthoud vooral de uitstekende tweede dag.

16 Jun meisjes (Johanna P en Sara R): Team event: zaterdag WVL Summa / Red Stars 4-0 Johanna Houwen Brett 3-0 Sara - Veeken Nina 3-0 Johanna - Veeken Nina 3-0 Sara - Houwen Brett 3-0 Schaumburg 1 WVL 1-3 Weber Judith Johanna 0-3 Walter Anika Sara 2-3 Weber Judith Sara 1-3 Walter Anika Johanna 0-3 De eerste wedstrijd was een gemakkelijke overwinning, tegen een team dat mijn inziens niet thuis hoorde in de girls B elite. Ideaal om zich aan de zaal en tafels aan te passen. De 2 de wedstrijd was een eerste echte waardemeter, die met succes afgesloten werd. Johanna zette de 0-1 op het bord, door de spannende 2 de en 3 de set naar zich toe trekken. Sara herpakte zich knap, na het zeer nipte verlies in haar eerste match (1-1) en het verlies van de eerste set, door de volgende 3 sets te winnen en de stand op 1-2 te brengen. Al maakte ze het nog spannend door in de 4 de set een 10-7 voorsprong uit handen te geven. Hierdoor werden ze 1 ste in de poule, waardoor ze voor de plaatsen 1 tot 6 speelden. zondag WVL Val de Marne Johanna Areil Sandrine 3-0 Sara Baron Claire 0-3 Johanna Baron Claire 0-3 Sara - Areil Sandrine 3-0 Lubuskie WVL 1-3 Mnich Edita Johanna 0-3 Maluszczak Agn. Sara 3-0 Mnich Edita Sara 1-3 Maluszczak Agn. Johanna 2-3 De 1 ste speelster van Val de Marne speelde langs beide kanten korte noppen, wat zowel Johanna en Sara niet echt ligt. Beiden konden weinig inbrengen tegen deze agressieve spelstijl. Tegen de 2 de speelster werd door beiden echter vlot gewonnen. Toch heerste er een zekere ontgoocheling na de match want in geval van gelijke stand kwam Val de Marne 1 voor West-Vlaanderen daar het 1 punt meer gescoord had. Maar door het latere verlies van Val de Marne 1 met 1-3 tegen het Poolse Lubuskie, volstond een gelijkspel tegen deze laatste voor de kwalificatie voor de halve finale. Johanna won vlot haar 1 ste match tegen Lubuskie, maar door het verlies van Sara tegen de latere winnares van het enkelspel stond het halfweg 1-1. Ze hadden dus nog 1 overwinning nodig om zeker te zijn van een plaats in de halve finale. Even zag het er slecht uit, na het nipte verlies van Sara in de 1 ste set. Ze herpakte zich echter sterk door de volgende 3 sets te winnen, de laatste na een echte thriller. Hierdoor waren beide ploegen geplaatst voor de halve finales en besliste de laatste match wie 1 ste en wie 2 de in de poule werd. Johanna had het de 1 ste 2 sets heel lastig met haar tegenstandster, die met haar lange noppen op haar rughand zeer agressief haar voorhand bestookte. Naarmate de 3 de set vorderde, kreeg Johanna meer en meer vat op het spel van haar tegenstandster en kon deze nipt naar zich toe trekken. In de volgende 2 sets had Johanna duidelijk de bovenhand, al was het in de laatste set nog even opletten, toen de Poolse alles of niets ging gaan spelen. Door deze overwinning, eindigden we als 1 ste in de poule en moesten we het in de halve finale opnemen tegen Schaumburg 1, waar we de 1 ste dag van gewonnen hadden.

17 maandag 1/2 finale West-Vlaanderen - Schaumburg 1 (Ger) 3-0 Johanna Weber Judith 3-0 Sara Walter Anika 3-0 Johanna Walter Anika 3-0 Zeer vlotte overwinning in de halve finale, ondanks dat de nummer 3 van het enkelspel, Walter Anika, bij de tegenstander meespeelde. Finale Kehrig (Ger) - West-Vlaanderen 3-1 Schmitz Julia Johanna 1-3 Gwodt Natascha Sara 3-0 Schmidtz Julia Sara 3-0 Gwodt Natascha Johanna 3-1 De wedstrijd begon goed, na vlotte winst in de 1 ste 2 sets van Johanna, maar na het nipte verlies van de 3 de set, sloop er toch wat twijfel in haar spel. Toch kon ze de 4 de set nipt naar haar hand zetten, waardoor we 0-1 voor kwamen. De bordjes werden gelijk gebracht, na het verlies van Sara in haar 1 ste match. Het ontbrak haar een beetje aan overtuiging dat ze van deze speelster kon winnen, na haar eerdere verlies ervan in de poule van het enkelspel. In de volgende match herpakte zich goed in de 2 de set, na het duidelijke verlies van de 1 ste. Toch ging deze nipt verloren, waarna de veer wat gebroken was. In de laatste match moest Johanna proberen om de stand weer in evenwicht te brengen. In de 1 ste set had ze het duidelijk moeilijk met de agressieve spelstijl van haar tegenstandster. Door de hogere foutenlast van haar tegenstandster in de 2 de set, kreeg ze zelf een setpunt, maar dat kon ze niet verzilveren. Toch slaagde ze erin om de 3 de set nipt te winnen en het geloof op winst in deze match laaide even weer op. Doch een sterke start van de Duitse in de 4 de set, maakte hier snel een einde aan. Iedereen ontgoocheld over het verlies van de finale, maar toch een zeer geslaagd ploegentornooi in deze elite reeks. Sara en Johanna hebben zich als team echt onderscheiden. Single event Princen Johanna: 1. Mestrom Inge Cresson Margot Walter Anika Schipper Wilianne 2-0 Rosseel Sara: 1. Maluszczak Agnieszka Salland Jana Gwodtz Natascha Schoonbrood Anissa 2-0 Johanna eindigt op de 1 ste plaats in haar poule. In de match tegen Cresson Margot (Val de Marne), wordt ze de 1 ste set weggeserveerd, maar kan ze zich knap herpakken en de volgende 2 sets winnen. De andere matchen worden zonder problemen gewonnen. Sara eindigt op de 3 de plaats in een sterke poule, met verliesmatchen tegen de latere Poolse winnares en een sterke Duitse speelster, waartegen ze in de finale van het ploegentornooi nogmaals diende te spelen, en 2 vlotte overwinningen. Sara moet proberen om via de kwalificatietabel een plaats op de hoofdtabel af te dwingen. Welter Charlotte 3-0 Roumeau Esther 3-0 Herman Kristin 2-3 In de laatste match van de kwalificatie, laat Sara zich een 2-0 voorsprong ontglippen, waardoor ze zich net niet kan plaatsen voor de eindtabel, na 2 vlotte overwinningen. Johanna is rechtstreeks geplaatst voor de eindtabel, waarin ze de 1 ste ronde vrij is. Na meer dan 3 uur te wachten, moet Johanna het opnieuw opnemen tegen Cresson Margot, waartegen ze in de poule al wat problemen kende. Mentaal kon ze zich niet meer opladen om deze wedstrijd naar haar hand te zetten. We onthouden vooral het schitterende resultaat van Johanna en Sara in het team event.

18 Jun jongens (Remi D, Wesley V en Lucas D): Team event: zaterdag WVL Nijmegen (Nl) 6-0 WVL Howald (Lux) 6-0 De spelers van deze 2 ploegen waren wellicht niet sterker dan niveau E4-E2. zondag WVL Betzingen 6-0 WVL Megacles 5-1 WVL Köln 5-1 Deze ploegen waren toch al een stuk sterker dan de ploegen van dag 1. Enkel Lucas moest zich 2 keer gewonnen geven tegen deze tegenstanders. maandag Op maandag werd er dus gestreden voor de plaatsen 1 tot 4. 1/2 finale West-Vlaanderen - Nijmegen 5-1 Enkel Remi verloor tegen de nr 1 van de Nederlanders. Zowel Wesley als Lucas speelden bijzonder sterk. Finale West-Vlaanderen - Slagvaardig 3-3 en verlies in het dubbelspel Onze jongens kwamen na enkele fel bevochten wedstrijden 1-3 achter (enkel Remi wist te winnen) maar Lucas en Wesley konden hun laatste wedstrijd winnen en zo de stand terug in evenwicht brengen. Jammer genoeg ging de beslissende dubbel verloren en werden de junior jongens 2 de. In een reeks waarin toch heel wat zwakkere tegenstrevers aantraden was een plaats bij de laatste 4 ook wel een must. Een 2 de plaats is uiteraard een mooi resultaat, jammer dat de kers op de taart echter ontbrak. Single event Remi Delnatte 1. Ledwig F (Furstenwalde) Geirsson OP (Iceland) Freije W (Nijmegen) Thijssen T (Redstar) 2-1 poulewinst Wesley Vanhove 1. Semmler A (Bremen) Ragnarsson G (Iceland) Nelemans B (Nijmegen) Hulzink Joost (Hutaf) de in de poule Lucas D hulst 1. Guzzman J (Bremen) Tomasson PM (Iceland) Rodink Derek Thijssen Max (Redstar) de in de poule Remi kende één moeilijke wedstrijd in zijn poule tegen een speler die bij de teams in de elite reeks speelde. Hij wist uiteindelijk alles te winnen en eindigde dus 1 ste in zijn poule. Wesley had een moeilijke poule getroffen waarbij hij samen met 2 andere spelers voor de 1 ste plaats moest strijden. Hij won tegen 1 van de 2 sterke spelers en verloor de andere maar een slecht onderling resultaat deed hem op de 3 de plaats belanden. Lucas verloor 1 wedstrijd in zijn poule, tegen een speler die uiteindelijk ¼ finale zou spelen. Hij eindigde 2 de.

19 Lucas en Remi waren rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel. Lucas moest het daarin in de 1 ste ronde opnemen tegen Lad Tobhias (Denemarken). Hij was duidelijk een maatje te klein tegen deze sterke Deen. Remi won vlot zijn 1 ste wedstrijd maar in de 2 de ronde haalde hij niet zijn beste niveau en moest tegen een degelijke speler van summa redstars nipt het onderspit delven. Wesley moest door zijn 3 de plaats kwalificaties spelen om op de hoofdtabel te geraken. Weschke Raf (Betzingen) 3-0 Labbens B (Nijmegen) 3-1 Basram Osmani (Diest) 3-0 Door deze 3 overwinningen kwam hij terug op de hoofdtabel. Ragnarsson (Iceland) 3-0 Bouwsma Sjoerd 3-0 Heske R (Berlin) 1-3 Sterke prestatie van Wesley die op de 2 de dag makkelijk afstand nam van oa Ragnarsson waarvan hij eerder in het tornooi verloren had. Ook Osmani Basram (nu C0) zette hij vlot opzij. Uiteindelijk moest hij zijn meerdere erkennen in de later finalist, Heske, die wellicht niveau B2 was. Een mooi tornooi van Wesley waarin hij geleidelijk aan beter ging spelen. In totaal eindigde de Westvlaamse delegatie op een schitterende 4 de plaats. Vooral in het ploegentornooi hebben onze jongens en meisjes heel mooie prestaties neergezet. Ik zou alle spelers en coaches willen bedanken voor de goede sfeer en de fantastische inzet. Nog een speciaal dankwoordje voor Veronique Tytens die met een fantastische organisatie ervoor gezorgd heeft dat onze Westvlaamse spelers in optimale omstandigheden konden presteren. Ook de leden van de kookploeg: Marleen, Nathalie, Annick, Filip en Dany danken we bij deze voor de goede zorgen. Jacques en Françoise danken we voor de morele steun en support. Verslag opgemaakt door Willems Jo i.s.m. Patrick Allaert, Wilfried T Jonck, Jocelyn Dhondt, Dirk Van Respaille, Jeroen Vanmassenhove, Luc D hulst, Frank Laverge en Geert Vanhove

20 PROVINCIALE HERZIENINGEN NR NAAM CLUB OUD NIEUW VRAAG Beslissing HOOGHE SOFIE ATANIS E4 E4 E2 E COOREVITS KEVIN ATANIS E6 E4 E2 E POLLART LAURENT BRUGGE C2 C4 C2 C PROCIKEVIC STEPHANE BRUGGE C4 C4? C KEMPINCK MICHIEL DAMME D0 D0? C VANLERBERGHE CLAUDE EASYPAY D2 D0 C6 D CRISAN ANDRA-ELIZA EERNEGEM D0 D0 C6 D0 (dameskl.) VANDENBUSSCHE TIJL EERNEGEM E0 D6 D4 D SEYNAEVE ROEL GULLEGEM C0 C0 C2 C DESMET PATRICK GULLEGEM C4 C2 C0 C MARIJSSE SIMON GULLEGEM C4 C4 C2 C DEFOUR SOFIE GULLEGEM D0 D2 D0 D FAVERE KENNETH GULLEGEM D6 E0 D6 E LENEZ RIEN GULLEGEM NG NG E6 E DENUWELAERE PETER IEPER C4 C4 C2 C DEKERPEL DRIES IEPER C6 D0 C6 D SERCU KRISTOF IEPER D2 D4 D2 D BARZEELE NOËL INDIVIDUEEL D0 D0? D DE METS JEROEN KUURNE D0 D2 D0 D VANDERBEKE JAN KUURNE D4 D0 D2 D BEKE BJORN LAUWE C0 C2 C0 C TAELMAN JOACHIM LAUWE C2 C4 C2 C PRINCEN BERT LAUWE D6 D4 D2 D DE SCHRIJVER MAARTEN MEULEBEKE D4 D4 D2 D MAES ROGER NIEUWPOORT D4 D4 D2 D LAMOOT ANNICK OOSTDUINKERKE D0 D0 C6 C LESAGE LIEVEN OOSTDUINKERKE D2 D2 D0 D NEYT PETER OOSTENDE C2 C2 C0 C VUYLSTEKE CARLOS OOSTKAMP D2 D0 D2 D GASTMANS CARL OOSTKAMP D4 D6 D4 D VAN LEIRSBERGHE PETER OOSTKAMP D4 D4 D2 D MAENHOUT SANDER OOSTKAMP E2 E0 D6 E DE BISSCHOP YVES PALETJE D4 D4 D2 D DEJONGHE KEVIN PALETJE NG NG E6 E LEPOUTRE THIBAULT ROLLEGEM E0 E2 E0 E VROMANT BJORN SOBEKA D2 D2 D0 D VANDEVELDE MICHAEL SOBEKA E0 E0 D6 E VANGHELUWE BRAM SOBEKA E0 E0 D6 E DE WITTE DIETER TIELT D4 D6 D4 D DEMEYER JENS TIELT D4 D0 C6 D0 (ingetrokken) BERTELOOT STIJN TIELT D6 D6 D4 D WULLAERT DAVE TIELT E2 E0 D6 D DELOMBAERDE YORBEN TIELT E6 E6 E4 E DE CAESTECKER BART TORHOUT C6 C4 C2 C POLLET SVEN TORHOUT D0 D0 C6 C VANDEVOORDE YVES WENDUINE C0 C2 C0 C DEPUYDT WENDEL WENDUINE D4 D4 D2 D ZENNER NIELS WIELSBEKE C4 C4 C2 C CALEMYN RONNY ZANDVOORDE E0 E0 D6 E0

21 HEREN B EN C0 B0 SOETE BART ( Wielsbeke), VANSTEENKISTE JEAN-PAUL ( Sportline), VERHEECKE JEROEN ( Sportline) B2 BRUAUX SERGE ( Brugge), BUKALSKI ANDRZEJ ( Sportline), DEPUYDT ROBIN ( Sportline), DEVOS BOB ( Lauwe), VANHOVE GEERT ( Gullegem) B4 BOGAERT STIJN ( Gullegem), CAPPON YVES ( Brugge), CROMBEZ KOEN ( Wielsbeke), DENUWELAERE TIJS ( Ieper), DEPUYDT DOMINIEK ( Sportline), DESCHAMPS LIEVEN ( Gullegem), DESCHEEMAEKER DIETER ( Wielsbeke), DUGARDIN WALTER ( Zandvoorde), LATREZ ANDY ( Zandvoorde), MOURISSE FRIES ( Lauwe), OBLOPOVA NATALIYA ( Gullegem), ROSSEEL MARC ( Wenduine), VAN DE MAELE CHRISTOPHE ( Wielsbeke), VECKENS GUILLAUME ( Gullegem), WERBROUCK LAURENT ( Gullegem) B6 ALLAERT LINDSAY ( Indiv. WVL), BONNET DIRK ( Menen), DE MERLIER JEAN- MARC ( Lauwe), DE PRAITERE DIETER ( Lauwe), DECKMYN FILIP ( Houthulst), DEJONGHE JACQUES ( Gullegem), DELNATTE REMI ( Indiv. WVL), DOCHY STEFAAN ( Houthulst), KIND KURT ( Lauwe), LAMBRECHT JO ( Wielsbeke), LAVERGE FRANK ( Sobeka), MORTIER PETER ( Wielsbeke), PRINCEN JOHANNA ( Lauwe), ROOM JAN ( Ieper), SENAEVE JEROEN ( Brugge), TOUSSEIN ANTHONY ( Brugge), VAN OPSTAL STEVE ( Ieper), VANDECASTEELE STEFAAN ( Oostduinkerke), VERBEKE PIETER ( Zandvoorde), VERSTRAETE CARL ( Kuurne), VERVAEKE STEPHAN ( Ieper) C0 AGNELLO CARLO ( Gullegem), ANECA SASKIA ( Oostende), BELLINE MICHAËL ( Gullegem), BIEBUYCK RONALD ( Oostduinkerke), BOUSSY JURRIE ( Brugge), CASIER ROLAND ( Menen), COOREVITS RUDY ( Atanis), COUSSENS IVAN ( Kuurne), CREMER DENNIS ( Zandvoorde), DE KERPEL MARC ( Ieper), DECORTE STEVEN ( Lauwe), DECRAENE BERNARD ( Menen), DEFRAEYE PETER ( Izegem), DESMET PATRICK ( Gullegem), DEVRIEZE KÜRT ( Wielsbeke), DEWIJSE DIETER ( Houthulst), ESPRIT RIK ( Gullegem), FEYS KOEN ( Eernegem), GAILLET OLIVIER ( Kuurne), KNOCKAERT CAROLIEN ( Oostende), LECLUYSE PATRICK ( Ieper), LEFERE DIDIER ( Houthulst), LEMAIRE JOHNNY ( Wenduine), LOEGOWSKI ANDREI ( Oostende), MAES XAVIER ( Easypay), MARTEEL BIRGER ( Oostduinkerke), NOPPE FREDERIK ( Sobeka), NOPPE RUBEN ( Sobeka), PAUWELS GUNTHER ( Zandvoorde), SCHROEDERS MARC ( Wenduine), SENAEVE DAVID ( Bredene), SEYEN CHRISTOPHE ( Brugge), VAN BRABANT NICK ( Houthulst), VAN DE MAELE STEVEN ( Wenduine), VAN PAEMEL BERT ( Zandvoorde), VAN PAEMEL TIM ( Zandvoorde), VANDEKINDEREN GINO ( Houthulst), VANHOVE WESLEY ( Gullegem), VANNESTE STEFAAN ( Houthulst), VANNESTE WILLEM ( Easypay), VERMEULEN KURT ( Bredene), WAELKENS MICHEL ( Gullegem), WATTENY BERT ( Gullegem), WATTENY TOM ( Gullegem)

22 A14 PRINCEN JOHANNA ( Lauwe) A15 ALLAERT LINDSAY ( Indiv. WVL) DAMES A, B EN C0 B0 ANECA SASKIA ( Oostende), KNOCKAERT CAROLIEN ( Oostende), OBLOPOVA NATALIYA ( Gullegem) B4 BOURRY LEATITIA ( Lauwe), DENECKERE DORINE ( Meulebeke), PATTYN NELE ( Houthulst), ROSSEEL SARA ( Wenduine), VERHELST ANN ( Meulebeke) B6 MOLLEMAN TINE ( Damme) C0 DEFOUR SOFIE ( Gullegem), DENYS NADIA ( Oostende), DEPUYDT WENDEL ( Wenduine), DHONDT JOCELYN ( Wenduine), HOOGHE SARA ( Atanis), LAMOOT ANNICK ( Oostduinkerke), SANTO MARLENE ( Tielt)

23 Algemeen Aankondiging tornooien in de komende maanden Zomercriteria te Bredene 7, 14, 21 en 28 juli (info te vinden in west-side 18) A-tornooi te Torhout 3, 4 en 5 augustus (info te vinden in west-side 16) A-tornooi te Oostende augustus (info te vinden in west-side 18) A-tornooi te Wenduine augustus (info in deze west-side) Fouten op de testwedstrijden en eindronden Eindronde 1 ste provinciale: Zandvoorde A Houthulst A: 10-6 ipv 6-10 Eindronde 3 de provinciale: Nieuwpoort C Paletje A: 9-7 ipv 7-9 Rangorde bijkomende stijger uit vierde: Meulebeke klopte in de halve finale Tielt, en stootte zo door naar de finale. Tielt staat verkeerd aangegeven in de finalewedstrijd. Doordat Oostduinkerke A in eerste provinciale werd opgevist als bijkomende stijger naar landelijke, bleef Wielsbeke D toch in tweede provinciale, en dit door toepassing van het reglement. Kalendervergadering De kalendervergadering vindt dit jaar plaats in het zuiden van de provincie op 6 juli U wordt binnenkort op de hoogte gebracht van de plaats van ontmoeting.

24 The International Table Tennis Federation Adham Sharara President MEI 26, 2007 AANKONDIGING BETREFFENDE DE LIJM Gesteund op een met meerderheid genomen beslissing van de Beheerraad van de ITTF, zijn lijmen die schadelijke vluchtige bestanddelen bevatten niet langer meer goedgekeurd door de ITTF en dit met onmiddellijke uitwerking. Ofschoon de Beheerraad het gevoel heeft dat het gangbaar peil van vluchtige bestanddelen in lijmen die gebruikt worden om rubberen bekledingen aan te brengen op tafeltennispaletten slechts in heel kleine hoeveelheden aanwezig zijn en dat wanneer ze degelijk aangebracht worden in een goed verluchte ruimte geen ernstig gevaar voor de gezondheid van de spelers opleveren, vindt men dat langdurig gebruik van dergelijke lijmen toch negatieve invloed op de gezondheid kunnen hebben.. Daarom deelt de ITTF mede, dat met onmiddellijke uitwerking, spelers ertoe aangezet moeten worden op te houden met het gebruik van lijmen met vluchtige bestanddelen (VCs = Engelse afkorting van volatile compounds)). Daarom is het de verantwoordelijkheid van elke speler, of van de ouders van minderjarigen, op te houden lijmen te gebruiken die VCs bevatten. Elke speler die dergelijke lijmen gebruikt doet dit op eigen risico en de ITTF zal niet aansprakelijk kunnen gesteld worden voor enig gevolg of ziekteverschijnselen die het gevolg zijn van het gebruik van dergelijke lijmen. Alle bestaande ITTF goedkeuringen van lijmen zijn met onmiddellijke uitwerking INGETROKKEN. Deze intrekking is van toepassing op ALLE lijmen die op dit ogenblik op de markt zijn. De ITTF zal de goedkeuring van enig type van lijm met onmiddellijke uitwerking staken. Niettemin zal het lopend ITTF lopend programma van raket testen voortgezet worden dat de hoeveelheid controleert van de VCs in een palet, ten einde de gezondheid van de spelers te beschermen. De ITTF zal een lijst van de beschikbare lijmen, die geen vluchtige bestanddelen bevatten, publiceren en wijd verspreiden. Deze lijst zal regelmatig bijgewerkt worden op de website van de.ittf. Vanaf 1 Januari 2008 voor de ITTF Junior wedstrijden en vanaf 1 September 2008 voor alle andere ITTF wedstrijden, zal de ITTF een nieuwe nul - tolerantie uitvoeren bij het testprogramma voor paletten en protocol, gebruik makend van de e-nez en de RAE instrumenten om te waarborgen dat alle paletten die door de spelers worden gebruikt VC vrij zijn. Daarenboven indien er zich vanaf vandaag, een ernstig en bewezen gezondheidsincident voordoet en bevestigd wordt door de door de ITTF erkende medische autoriteit, zal de ITTF onmiddellijk het nieuw testprogramma (VC -vrij) toepassen vanaf die datum (bevestiging van het incident) en sancties zullen worden toegepast voor falende testen. Een exacte wettelijke aankondiging van deze procedure zal kortelings gedaan worden door de ITTF. De ITTF zet alle betrokken partijen, spelers, nationale bonden, continentale bonden, fabrikanten er toe aan, dienovereenkomstig te handelen. Adham Sharara Vertaling: L.Mazoin

25

26 Zomer sportpromotietoer 2007 Het Bloso en de Vlaamse Sportfederaties laten zich deze zomer van hun sportiefste kant zien in Vlaanderen. In vijf sportieve badsteden en op vier locaties in de verschillende Vlaamse Provincies, zullen het Bloso en 30 Vlaamse Sportfederaties in de maanden juli en augustus aanwezig zijn met een zeer gevarieerd sportaanbod. Dit zal gaan van initiaties, lessenreeksen, demonstraties tot recreatieve competities in verschillende sporttakken. Het programma staat open voor jong en oud, families en individuen en is volledig GRATIS. Plaats en data in de maanden juli en augustus Vrijdag 6 juli 2007 Brussel / Ganshoren Sporthal Richard Beauthier Zaterdag 7 juli 2007 Nieuwpoort Ter hoogte van de Meeuwenlaan Maandag 9 juli 2007 Gent Gentse Fietstoeren Sport- en recreatiepark De Blaarmeersen en in de Topsporthal Bloso Donderdag 12 juli 2007 De Panne zeedijk ter hoogte van de Witte Berg Vrijdag 13 juli 2007 Westende ( Middelkerke) Rausschenbergplein Donderdag 16 augustus 2007 Wenduine ( De Haan ) aan de Rotonde bij het Wielingenbad Vrijdag 17 augustus 2007 Blankenberge aan de pier Woensdag 22 augustus 2007 Mol Provinciaal domein Zilvermeer Donderdag 23 augustus 2007 Kessel-Lo Provinciedomein Kom en doe gratis mee. Voor meer informatie, kan u gratis het programmaboekje opvragen via tel. 02/ , of vanaf 1 juni een kijkje nemen op de website van het Bloso :

27

28 37 ste Groot Internationaal Tafeltennistornooi met A reeksen Wenduine Datum : Augustus 2007 Adres : Stedelijke Sporthal Haneveld DE HAAN Nieuwesteenweg DE HAAN Inschrijvingen: 14/08/2007 LEMAIRE SQUARE BOUDEWIJN 22 B WENDUINE Tel + Fax: 0032-(0)50/ andre.lemaire@scarlet.be Tafels: POSNO SPORT Ballen: THIBAR Tornooidirecteur : dhr A. Lemaire. Hoofdscheidsrechter : dhr. Jacques Denys Hulpscheidsrechter : dhr M. Mentens D.Deslé G. Flamand M.Schroeders Zaalscheidsrechters : dhr M. Heyblom, J.Leliaert, J. Devriese en Claeys Kassa : dhr Y. Blaise en J. Lemaire. Prijzen : dhr Y. Vandevoorde. Zaalverantwoordelijke dhr. Patrick Lauwers Camping: Sammy en Glenn Inschrijvingsrecht : >> 5 seniorsreeksen >>>> 3 jeugdreeksen PRIJZEN: (in Euro) Heren A : Dames A : Heren B : Dames B : Andere : Natura prijzen. UURROOSTER H = Heren D = Dames VRIJDAG In Poulesysteem H=Premin, H=Min, H=Kad, H=Jun D=Premin, D=Min, D=Kad, D=Jun H=Vet, D=Vet, H=NG, D=NG Eveneens in poule : Dubbel Open (handicap)(sets tot 21 punten) ZAT ZON : H=D4/D6/E : H=B 10.00: D=C4/C : H=C/D0/D : D=C : H=E/NG : H=B4/B6/C 13.00: D=B4/B : H=D0/D2/D4/D : H=A + D=A : H=C (alleen C spelers) : D=D : D=B Men mag in maximum twee reeksen inschrijven op 18 en 19/08/2007

29 Brogniezstraat 41 bus 3 - B Brussel Tel.: Fax: info@vttl.be bank

30 Maasstraat ED WEERT Tel: Fax: website: Juul Moretuslei Antwerpen Tel:

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij

West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij West-Vlaanderen wint voor de 3 de keer op rij De jeugdbeker van Vlaanderen (sinds enkele jaren omgedoopt tot de Vlaamse jeugdkampioenschappen) is een competitie waar de beste 2 jeugdspelers (van elke provincie)

Nadere informatie

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012

Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Verslag Belgische jeugdkampioenschappen 2011-2012 Afgelopen weekend stonden in Louvain-La-Neuve de Belgische jeugdkampioenschappen op het programma. Het West-Vlaamse duo Anna Shishkina en Famke Dewachter

Nadere informatie

UITSLAGEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN TE ROESELARE JANUARI 2006 ENKELS JEUGD JONGENS MEISJES

UITSLAGEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN TE ROESELARE JANUARI 2006 ENKELS JEUGD JONGENS MEISJES TE ROESELARE 07 en 08 JANUARI 006 ENKELS JEUGD JONGENS MEISJES naam kl club naam kl club PRE-MIN. 1 Gesquière Tim E6 Brugge 1 Barbaix Kaat D6 Zandvoorde Pauwels Shayre E6 Zandvoorde Lambrecht Ruth NG Meulebeke

Nadere informatie

Datum: 22 mei 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM

Datum: 22 mei 2007. Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Datum: 22 mei 2007 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Inhoudstafel Provinciaal Nieuws Uitslagen Eindronden... pagina 3 Uitslagen Testwedstrijden... pagina 4 Agenda

Nadere informatie

Resultaten Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen WVL Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen WVL Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciaal Criterium Leeftijdsreeksen WVL Sporthal Schiervelde - 20-10-2013 Jongens benjamins - Eindrangschikking 1. VANDENHEEDE DARIO... Gullegem... NG.. 3-0 2. ALOSSERY BOUWEN... Wenduine...

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012 PERSBERICHT VTTL (17/07/2012) Anna Eerste verovert Europese bijna medaille alle podiums een feit België de jaarlijkse heeft Internationale een eerste Trierer medaille Stadtmeisterschaften veroverd tijdens

Nadere informatie

Dubbel Heren E. Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde

Dubbel Heren E. Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde Dubbel Heren E Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde - 04-01-2014-05-01-2014 Provinciale Kampioenschappen WVL - Dubbel Heren E 05-01-2014 Vlaamse Tafeltennisliga Provinciaal

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier

Internationaal jeugdtornooi van Trier VLAAMSE TAFELTENNISLIGA vzw Brogniezstraat 41 bus 3 -B-1070 Brussel Tel.: 02/527.53.72 Fax: 02/527.52.49 E-mail: info@vttl.be Bank: 734-0017378-24 RPR Brussel 0419.261.219 Internationaal jeugdtornooi van

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen West-Vlaanderen Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciale Kampioenschappen West-Vlaanderen Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciale Kampioenschappen West-Vlaanderen Sporthal Schiervelde - 05-01-2013-06-01-2013 Dubbel Heren E Zie tabel onderaan Dubbel Heren D bogaert / patteeuw bogaert / patteeuw gielen / coudenys

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN ENKELS Jongens Preminiemen 1 DE BOSSCHERE NATHAN (E6 - Gullegem) 4 1 JA 2 VANDENHEEDE ANDRES (E6 - Gullegem) 1 3 JA 3 DEKEYZER MILAN (E6 - Zandvoorde) 2 2 JA 4 HENDRYCKX LEYTON (NG - Zandvoorde) 3 4 JA

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde - 06-01-2018-07-01-2018 Dubbel Heren NG - Eindrangschikking 1.... VANDOMMELE KASPER / CASTRO LEÓN NG / NG Wielsbeke-Leiel 2.... LAMOTE BRAM

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014

Tennis Vlaanderen Klassementrooster A 4/03/2014 Tennis Vlaanderen 4/03/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be www.tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde - 07-01-2017-08-01-2017 Dubbel Heren NG - Eindrangschikking 1.... DESMET ARNE / DE WITTE KAMIEL NG / NG Meulebeke 2.... DESMET MICHIEL /

Nadere informatie

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A

Speelweek 19. Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Speelweek 19 Basse Sambre A Merelbeke A: forfait van Merelbeke A Houthulst A Merelbeke B (verslag door Bjorn Neirinck) De B ploeg nam het deze week op tegen Houthulst A, een ploeg die aan het strijden

Nadere informatie

Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!!

Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!! Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 2011 Oost-Vlaanderen meeste gouden medailles!! 5, 4, 3, 2, Sinds 2007 zit de Oost-Vlaamse jeugd in de lift. Toen eindigde de provincie nog als laatste, maar sindsdien

Nadere informatie

BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410

BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410 BELGIË-BELGIQUE P.B.-P.P 3940 Hechtel-Eksel BC 11410 1 e NEYT-Trucks-tornooi uitslagen 26/12/10 TTC Zele 1 e 2 e 3 e 4 e KADETTEN N.G. Poppe Jorden Smet Bradley De Vylder Wout Van

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

Datum: 27 mei Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus LICHTERVELDE

Datum: 27 mei Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus LICHTERVELDE WEST SIDE Datum: 27 mei 2009 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus 4 8810 LICHTERVELDE Inhoudstafel Provinciaal nieuws Top 12 seizoen 2008-2009 provinciale reeksen... 4 Herzieningen provinciale

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL NR OKT MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT van 15 augustus tot 30 juni OFFICIEEL BLAD VAN HET PROVINCIAAL COMITE

VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL NR OKT MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT van 15 augustus tot 30 juni OFFICIEEL BLAD VAN HET PROVINCIAAL COMITE BELGIË - BELGIQUE P.B. - P.P. 3290 DIEST CENTRUM 2/2732 TAFEL TENNIS VLAAMS-BRABANT & BRUSSEL OFFICIEEL BLAD VAN HET PROVINCIAAL COMITE NR. 4-22 OKT 2008 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT van 15 augustus tot 30

Nadere informatie

Datum: 19 juli Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM

Datum: 19 juli Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan ZWEVEGEM Datum: 19 juli 2006 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Pres. J.F. Kennedylaan 1 8550 ZWEVEGEM Inhoudstafel Provinciaal nieuws Selectie -12 jarigen... pagina 3 Selectie kadetten + junioren... pagina 4 Statuut

Nadere informatie

Gewestranking nieuw format

Gewestranking nieuw format Gewestranking nieuw format Wie kan deelnemen? Iedere speler die zich voor het seizoen 2018-2019 aansloot/aansluit bij de Vlaamse Snookerfederatie, gewest Vlaams-Brabant. Er wordt geen onderscheid gemaakt

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde - 03-01-2015-04-01-2015 Provinciale Kampioenschappen WVL - Dubbel Heren E 04-01-2015 Tornooidirecteur: Hoofdscheidsrechter: T Jonck Wilfried

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen

Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen Provinciale selectie +12 Oost-Vlaanderen 2008-2009 Op 9 juli 2008 startte de eerste training onder leiding van mezelf. De twaalf gelukkigen zijn in alfabetische volgorde: NAAM KLASSEMENT VOORNAAM 2008-'09

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde - 03-01-2015-04-01-2015 Dubbel Heren NG - Eindrangschikking 1.... DE ZWART BRAM / GEVAERT MATTHIAS NG / NG Houthulst / Wielsbeke 2.... VANDENBULCKE

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. januari 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 80 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang januari 2014 Tweebal 80 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Eerst en vooral wenst het bestuur jullie het

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Arenberggebouw Arenbergstraat 5 1000 Brussel Tel: 02 209 47 21 Fax: 02 209 47 15 Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Evaluatie van de spelonderdelen AUTEUR(S) VANMEDEGAEL STEVEN,

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2018-2019 Geachte tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de indoorperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de winterperiode

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 U12 1 1. BEACHCOMMISSIE VOLLEY VLAANDEREN De Beachcommissie Volley Vlaanderen is het orgaan dat de leiding heeft over

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6

Speelweek 5: Salamander C Merelbeke B Eindstand 10-6 Speelweek 5: Le Logis A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) Deze week mocht de A ploeg op bezoek bij de leider in 1ste nationale A. Logis speelde met 3B0'en en een B2, alle 4 de spelers hebben al

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1)

Remy (0) David D (1) Florian (4) Bjorn (4), Stijn (3), Tim (1), David DJ (1) Speelweek 12 Merelbeke A Braine A (verslag door Remy Monteyne) Eindelijk was het zover, het debuut van Remy in de A ploeg. Na een straffe opwarming tegen Florian was Remy er helemaal klaar voor. Ook David

Nadere informatie

Winterinterclub

Winterinterclub Winterinterclub 2014-2015 Geachte Tennisser (interclubkapitein), Traditioneel organiseren we tijdens de winterperiode een recreatieve interclub voor iedereen. Het doel hiervan is om tijdens de indoorperiode

Nadere informatie

Datum: 10 november Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus LICHTERVELDE

Datum: 10 november Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus LICHTERVELDE Datum: 10 november 2010 Verantwoordelijke: Frederik Noppe Groenstraat 2 bus 4 8810 LICHTERVELDE Inhoudstafel Provinciaal nieuws Provinciale uitslagen week 4... 4 Provinciale uitslagen week 5... 6 Provinciale

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT

NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT NATIONALE VERGADERING C.B.K. 17/05/2008 (14U00) JOSAN TERNAT A.Aanwezig: -ASF Antwerpen: Jos Van Den Broeck en Christina Huygaert -ATC Antwerpen: Vael Joeri, Daenens Uschi -CBK Antwerpen: Clapdorp Fred,

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Cross te Bornem, 24/01/2011

Cross te Bornem, 24/01/2011 Cross te Bornem, 24/01/2011 Nog enkele crossen van het einde van het seizoen, was het eindelijk zo ver! De cross in Bornem, de thuiswedstrijd van de winter, lokte niet alleen volk van de eigen club maar

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT ZATERDAG 13 MEI 2017 WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Versie 3 mei TORNOOIREGLEMENT ART 1. De wedstrijden hebben plaats op zaterdag

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0)

Florian (2), David (0), Harm (1), Björn (0) Speelweek 4 RR Basecles A Merelbeke A (verslag door Björn Neirinck) De A ploeg kreeg deze week Basecle A voor zich. Basecle speelde met 2B0 en 2B2. Wij konden voor het eerst dit seizoen beroep doen op

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP HEREN PRINCIPES Verplichte deelname van alle clubs uit lagere afdeling: 1, 2, 3 en 4 Provinciale. Kampioenschapformule: Elke ploeg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele Reglement ranking 2019 1 Reglement ranking 2019 Geschreven door: Bart Geelen Sporttechnisch coördinator VJF met medewerking

Nadere informatie

2 Zomerstage in een nieuw jasje.

2 Zomerstage in een nieuw jasje. Steven Lombaert Algemene schilderen plamuurwerken 0477/ 56 66 43 NIEUWSBRIEF 2/2013 JULI 2013 1 Trainingsmogelijkheden tijdens de vakantie * Op onderstaande dagen kunnen we trainen in onze eigen zaal in

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2013-2014 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019

WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 WEDSTRIJDREGLEMENT CLUBKAMPIOENSCHAP TENNIS WEZEMAAL 2019 1. Inschrijvingen en data De inschrijvingen gebeuren via een internet-applicatie, waarvan de link op de webpagina van de club staat. Enkel leden

Nadere informatie

Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei

Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei Zwemverslag erslag Deaflympics te Taipei Taipei (Taiwan), 5 15 september 2009 Verslag Extrasportief Kortom alles wat niets met het sportieve heeft te maken verliep ep hier in Hsinchu schitterend. Misschien

Nadere informatie

REGLEMENTERING KW-CUP

REGLEMENTERING KW-CUP REGLEMENTERING KW-CUP 2016-2017 VOORAF De reglementen van de KW-cup worden regelmatig aangepast. Bij de start van het seizoen 2016-2017 werden opnieuw enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Deze aanpassing

Nadere informatie

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde zaterdag

Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde zaterdag Dubbel Heren NG Resultaten Provinciale Kampioenschappen WVL Sporthal Schiervelde zaterdag 09-01-2016 D E S ME T MI L A N / D E B O S SC H ER E G A UTH I ER N G / N G G u l l eg e m desmet / de bosschere

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!!

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! Coach Jan van Schendel wordt geïnterviewd In één en hetzelfde weekend zowel de overwinning voor ons

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. maart 2015. redactie : Björn Thys. Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1. 14 e Jaargang

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. maart 2015. redactie : Björn Thys. Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1. 14 e Jaargang Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 86 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang maart 2015 Tweebal 86 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het seizoen zit er weer bijna op. De komende 2

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/ Hoboken

Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/ Hoboken Verslag Vlaamse Jeugdkampioenschappen 11/11/2012 - Hoboken Op zondag 11 november 2012 vonden in Hoboken (Antwerpen) de Vlaamse Jeugdkampioenschappen plaats. Hierbij spelen de 2 beste jeugdspelers in iedere

Nadere informatie

MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011

MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011 MEDELING OOST-VLAANDEREN Sporta-federatie Tafeltennis SEIZOEN 2010-2011 Provincie Oost-Vlaanderen Uitgave nr. 10: 1 juli 2011 V.U.: Sporta-federatie Tafeltennis, Boomgaardstraat 22 bus 50, 2600 Berchem

Nadere informatie

Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding. Bem Vindos!

Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding. Bem Vindos! Bèkse WK Pool 2014 Powered by BPQ & RKVV Volharding Bem Vindos! Oftewel: Welkom... bij de enige echte Bèkse WK Pool 2014! Deze WK Pool wordt mede mogelijk gemaakt door de Bèkse PubQuiz en RKVV Volharding.

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele Reglement ranking 2016 1 Reglement ranking 2016 Geschreven door: Bart Geelen Sporttechnisch coördinator VJF met medewerking

Nadere informatie