Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "---------------------------------------------------------------------------------------------------------------"

Transcriptie

1 Stroom elektrotechniek nieuwe teksten site Hieronder alle teksten op basis van de nagekomen informatie. Wat nieuw is, of aangepast, is groen gemarkeerd. Nog een paar opmerkingen: Sven Tilburgs komt met tamelijk gedetailleerde informatie over allerlei soorten kabels en bekabeling. Als ik een suggestie mag doen: vergeet dit! Want daarmee dalen we veel te veel af in technische specificaties en details. Het gaat om de vraag: wat kan Stroom voor mij -als particulier of bedrijf- betekenen en niet over de materialen die Stroom daarvoor gebruikt. Want dan moet je het ook hebben over verschillende soorten stoppenkasten en verschillende soorten stekkertjes. Sven komt ook met suggesties om iets te zeggen over bedrijven / partners waarmee Stroom samenwerkt. Ik zou dit alleen doen, als hier iets concreets over te vertellen is. Bijvoorbeeld: voor wat voor soort opdrachten werkt Stroom samen met andere leveranciers. Die informatie is er niet. Een lijst met referenties is ook (nog) niet. Later toevoegen? Routebeschrijvingen zijn er ook niet. Zie de suggestie voor een link met een routeplanner. Zie ook opmerking bij telefoonnummer. We hadden nog wat alternatieven (geel gemarkeerd) voor sommige titels. Hierin is nog geen keuze gemaakt. Of moet ik dat doen? Meer kan ik er in dit stadium niet van maken. Nico Rietdijk Indeling / route / titels Dit is Stroom Stroom in het kort Onze diensten Breed dienstenpakket

2 (onderliggende s:) - elektrotechniek - inspectie - beveiliging - datanetwerk - domotica Voor wie werken wij (onderliggende s:) - bedrijven horeca kantoor productie (deze vervalt) - particulieren Garantie voor kwaliteit De partners van Stroom (deze vervalt voorlopig. Zie opmerking vooraf) De mensen achter Stroom (deze vervalt sowieso) Referenties Contact openings Dit is Stroom Stroom in het kort Bij Stroom houden we van duidelijkheid. Vandaar die glasheldere naam van ons. Want daarmee zeggen we precies wat we bieden. Elektrotechnische oplossingen, adviezen en installaties voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor iedereen die verlegen zit om... stroom!

3 En al net zo duidelijk als onze naam is onze werkwijze. Een aanpak die zich kenmerkt door maximale transparantie. Of het nu gaat om energiebesparing in de woning of om een compleet datanetwerk voor een volwassen bedrijf. De kortste, slimste en meest economische route naar de beste oplossing. Uitgestippeld in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Dat is wat we voor ogen hebben. Duidelijkheid. Oprechte betrokkenheid en eersteklas service. Veel ervaring en up-to-date kennis. Veiligheid boven alles. Bij Stroom zijn het niet zomaar wat reclamekreten. Het zijn beloftes die we op overtuigende wijze waarmaken. Ook voor u! Onze diensten Breed dienstenpakket (hier verschijnen ook de s: - elektrotechniek inspectie beveiliging datanetwerk domotica) Stroom biedt een breed en compleet dienstenpakket. Waarmee we tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op elektrotechnisch gebied. Installatievragen vanuit het bedrijfsleven, overheid en instellingen, bij woningbouwverenigingen en particulieren. Voor nieuwbouw, renovatie en bedrijfsinrichting. Bij Stroom hebben we alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan. Met gerichte kennis van elk deelgebied, met een uitgebreide range geavanceerde producten en beproefde concepten. Met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren. En met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. Ook waar het gaat om zaken als duurzaamheid, brandveiligheid, of welzijn op de werkvloer, bent u bij ons aan het goede adres. Want bij Stroom weten we overal de weg. In de meterkast op het trappenhuis, maar net zo goed achter het controlepaneel van een productiebedrijf. Elektrotechniek Stroom levert en installeert elektrotechnische oplossingen in de ruimste zin van het woord. Het kan daarbij gaan om licht- en krachtinstallaties, brandmeldings- en andere beveiligingssystemen, telefoon-, intercom- en videotechniek, airco- en andere klimaatregelingssystemen, maar ook datanetwerken. Ook biedt Stroom slimme elektrotechnische oplossingen voor woningen en bedrijven onder de noemer domotica. Service, onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties en systemen behoren eveneens tot het dienstenpakket van Stroom. Dit kunnen ook systemen zijn die door een andere partij zijn geplaatst.

4 Inspectie Vooral in particuliere woningen, maar ook in bedrijfsgebouwen, valt er dikwijls het nodige aan te merken op de veiligheid van elektrotechnische installaties en leidingen. Met alle gevaren van dien voor bewoners en medewerkers. En bij bedrijven bestaat ook nog het risico van storingen in kostbare machines en andere apparatuur. Stroom inspecteert daarom de complete elektrotechnische infrastructuur op basis van de daarvoor geldende normen. En doet aanbevelingen om de veiligheid en bedrijfszekerheid op het gewenste niveau te brengen. Beveiliging Deze tijd vraagt om veiligheid. Daarom levert Stroom beveiligingssystemen van uiteenlopende aard. Ons leveringsprogramma omvat een complete range branddetectie, -meld en alarmsystemen en oplossingen voor noodverlichting. En ook voor inbraakbeveiliging hebben we alles in huis. Van camerasystemen tot bewegingsmelders en alarmering. Voor bedrijven, maar ook voor particuliere woningen. Veiligheid in een bedrijf begint bij het begin: de entree. Toegangscontrolesystemen zijn daarom een ander specialisme van Stroom. We leveren ze in vele varianten, die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun grote gebruikersvriendelijkheid. Datanetwerk Informatie-overdracht en communicatie zijn sleutelbegrippen in de moderne samenleving. Stroom installeert datanetwerken bij bedrijven en organisaties, maar ook in particuliere woningen. Dit kan een eenvoudig oplossing zijn voor een beperkt aantal telefoonaansluitingen, maar ook een uitgebreid netwerk voor bedrijfscomputers en bijbehorende randapparatuur. Ook leveren wij passende oplossingen voor kassa- en pinapparatuur. Wij doen dit bij kleinere bedrijven met slechts een enkele kassa, maar ook bij supermarkten en warenhuizen met vele afrekenpunten. Domotica Domotica is een samenvoeging van het Latijnse woord voor huis domus en elektronica. Het is een verzamelnaam voor elektrotechnische innovaties die erop zijn gericht om het leven comfortabeler en efficiënter te maken. In de particuliere woning maar ook in bedrijfsruimten. Denk bijvoorbeeld aan temperatuursensors, voor het beter regelen van de verwarming. Of aan automatische zonwering, of een tijdsinstelling voor huishoudelijke apparatuur.

5 Bij Stroom hebben we veel kennis van de mogelijkheden die domotica biedt. En installeren we elektrotechnische oplossingen die van de woning en bedrijfsruimte een gebouw van de toekomst maken. Voor wie werken wij (hier verschijnen ook de s: - bedrijven - particulieren) Bij Stroom denken we niet in termen van groot en klein. Alle opdrachtgevers zijn voor ons even belangrijk. De bewoners van de flat op drie-hoog en de snackbar om de hoek kunnen rekenen op dezelfde aandacht en service als de gebruikers van het kantoorcomplex of de fastfoodketen. Het is voor ons een bewuste keus om te werken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Omdat wij erop uit zijn om steeds meer kennis te verzamelen. En dat lukt het best als je je horizon zo breed mogelijk houdt. Wat werkt in een groot fastfoodrestaurant kan ook van pas komen in de snackbar. En de oplossingen die we ontwikkelen voor het kantoorcomplex zijn wellicht ook toepasbaar in de aanleunwoning. Dat is ons uitgangspunt. En de praktijk bewijst keer op keer ons gelijk. Bedrijven (hier verschijnen ook de s: - horeca kantoor productie deze laatste vervalt) Het woord bedrijf is bijna synoniem aan energie. Stroom komt daarom over de vloer bij veel bedrijven en instellingen. En we durven de stelling aan dat we er een graag geziene gast zijn. Omdat we weten wat nodig is om het bedrijf draaiende te houden. Op een veilige, efficiënte en zo economisch mogelijke manier. Een hogere opbrengst bij een lagere energierekening, dat is voor ons een belangrijk aandachtspunt. En voor hogere opbrengst mag u ook lezen: betere werkomstandigheden voor de medewerkers. Want de moderne elektrotechniek maakt het niet alleen mogelijk om snel, accuraat en efficiënt te werken, maar ook om dat op een prettige manier te doen. Stroom werkt voor bedrijven van uiteenlopende aard. En is betrokken bij de elektrotechnische inrichting van kleine en grote bedrijfspanden. Daarbij ligt het zwaartepunt op horecabedrijven en kantoor, maar ook andere opdrachtgevers zijn we graag van dienst. sub- Horeca Koelen, mixen, frituren, afwassen, het serveren van een espresso, zonder elektrotechniek lukt het allemaal niet. En hetzelfde geldt voor het afzuigen van kookluchtjes, de brandbeveiliging en het verwarmen van het terras in de winter. Bij Stroom weten we precies wat er in de keuken, in het restaurant en café allemaal nodig is.

6 Onze klantenkring telt dan ook veel horecabedrijven, groot en klein. Ook worden we betrokken bij de elektrotechnische inrichting van bedrijfsrestaurants, of de horecavoorzieningen van instellingen. sub- Productie (dit hoofdstukje vervalt) sub- Kantoor Bij Stroom hebben we alles in huis om een kantoor goed te laten functioneren, en om een prettige en veilige werkomgeving te creëren. Daarbij beginnen we bij het begin: de basisinfrastructuur voor licht en kantoorapparatuur. Maar ook bieden we oplossingen voor bijvoorbeeld klimaatregeling en voor het markeren en verlichten van vluchtwegen. Een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket is de installatie van een goed functionerend netwerk voor data-overdracht; computers en telefonie. En ook het onderhoud van de netwerken en systemen is bij ons in goede handen. Particulieren De moderne woning is een verzamelplaats van elektrotechnische toepassingen. En het worden er steeds meer. Oplossingen die erop zijn gericht om het leven comfortabeler te maken. Die veiligheid verschaffen. Licht. Lucht. Warmte. Contact met de buitenwereld. Bij Stroom zijn we thuis in elk huis. We zorgen niet alleen dat het licht brandt en de stofzuiger zuigt, maar we installeren ook zonwering met afstandsbediening, inbraakbeveiliging, en een alarmeringssysteem in de bejaardenwoning. Maar waar we vooral voor zorgen is dat het allemaal op een verantwoorde en energiezuinige manier gebeurt. Stroom wordt rechtstreeks ingeschakeld door bewoners, maar ook door woningbouwverenigingen en aannemers. Voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Waarbij we niet alleen opereren als installateur, maar ook als leverancier van suggesties en nieuwe ideeën. Garantie voor kwaliteit Ervaring en vakmanschap, daar begint het allemaal mee bij Stroom. Maar daarmee houdt het niet op. Want onze gediplomeerde vakmensen volgen de ontwikkelingen in de elektrotechniek op de voet en steken veel energie in het voortdurend bijspijkeren van hun kennis. Een continu leerproces, dat is wat in feite ten grondslag ligt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

7 Bij Stroom bieden we de zekerheid van up-to-date knowhow. Kennis die onder andere voortvloeit uit onze uitstekende contacten in de elektrotechnische sector, bijvoorbeeld met energieleveranciers. Wij kennen de energiebedrijven en de energiebedrijven kennen ons. Een extra kwaliteitswaarborg is ons UNETO-VNI lidmaatschap. Waardoor onze opdrachtgevers zijn verzekerd van harde garanties op het door ons geleverde werk, elektrotechnische producten en installaties. Kijk voor meer informatie op: De partners van Stroom (alternatief:) De mensen achter Stroom (dit hoofdstukje vervalt voorlopig) Referenties (dit hoofdstukje vervalt voorlopig. Op dit moment nog geen goede referentielijst) Contact (hier verschijnt ook de : - routebeschrijving) Wilt u meer informatie over de diensten en producten van Stroom, of wilt u afspraak maken voor een oriënterend gesprek, neem dan contact op met Sven Tilburgs Telefoon: Fax: Stroom Elektrotechniek Gasthuisstraat RH Delft (Opmerking tekstschrijver: is er geen vast telefoonnummer? Geeske?) Routebeschrijving (Opmerking tekstschrijver: er zijn geen routebeschrijvingen voorhanden kunnen we een link maken met locatienet of een andere routeplanner? Gebeurt steeds vaker en werkt goed)

Partner worden: de 9 van SamenGroen

Partner worden: de 9 van SamenGroen Partner worden: de 9 van SamenGroen 1Wat speelt er? Alle hens aan dek! In 2050 zullen alle gebouwen energiezero moeten zijn. Om dat te bereiken zal het gemiddelde gebouw in 2030 minimaal aan energielabel

Nadere informatie

KISSabilities. exclusieve mogelijkheden voor KISS Garantie Dealers

KISSabilities. exclusieve mogelijkheden voor KISS Garantie Dealers KISSabilities exclusieve mogelijkheden voor KISS Garantie Dealers KISS IS DE BASIS... KISS-BASIS KISSABILITIES WAT HEEFT DE BEWONER NODIG IN ZIJN HUIS? We starten direct met een vraag die niet te beantwoorden

Nadere informatie

Samen verbinden. Nu, morgen en daarna.

Samen verbinden. Nu, morgen en daarna. 2 Samen verbinden. Nu, morgen en daarna. 3 Inhoud Voorwoord 5 Waarom 7 Waarmee 11 Onze historie 17 Waar we voor staan als organisatie 21 Waar we voor staan als medewerkers 25 Wat we doen 29 Hoe wij werken

Nadere informatie

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Beveco: sterk in systeemintegratie en regeltechniek BEVECO IS GESPECIALISEERD IN SYSTEEMINTEGRATIE TRAJECTEN EN VERZORGT DE COMPLETE REGELTECHNIEK

Nadere informatie

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design

De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design white paper Heeft ú al een ecm systeem? 4 april 2013 Bas Fockens, directeur Datacon BV De toekomst is mobiel Mobiele portals op basis van responsive design Door de komst van de smartphone en tablets is

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing Cloud computing Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De term is afkomstig

Nadere informatie

Magazine. Woningbouw en utiliteit komen samen bij ITBB De warmtepomp is hot efficiënt verwarmen en koelen

Magazine. Woningbouw en utiliteit komen samen bij ITBB De warmtepomp is hot efficiënt verwarmen en koelen ITBB. Elektrotechniek Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren Medische facilitaire voorzieningen Projectmatig

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand?

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte 3 Hoe komt de prijs tot stand? De energierekening is voor vrijwel iedereen een belangrijk onderdeel van de maandelijkse

Nadere informatie

DGMR. Meer dan een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software

DGMR. Meer dan een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software een oplossing. Adviseurs voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software adviseurs. Bouwfysica Energie en Duurzaam Bouwen Brandveiligheid DGMR. Meer dan een oplossing. DGMR is meer dan een raadgevend

Nadere informatie

Zorg op afstand. Altijd dichtbij!

Zorg op afstand. Altijd dichtbij! Zorg op afstand Altijd dichtbij! Colofon Deze brochure is een uitgave van het ActiZ-programma Zorg op afstand, dichterbij, 2007-2010. Kijk voor meer informatie, ook over de deelnemende instellingen, op

Nadere informatie

moderne communicatie

moderne communicatie dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid NR. 1 SEPTEMBER 2013 moderne communicatie ons dataverbruik neemt jaarlijks drastisch

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur.

Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Duurzame energie; de zon en wind als onuitputtelijk bronnen Wie? Ik? Veel te duur. Bijna iedereen begrijpt dat op enig moment het Nederlandse aardgas op is. Misschien wachten we niet eens tot het moment

Nadere informatie

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5

Veel Gestelde Vragen Project Zon Thuis voor Huurders Complex 105 en 141 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Versie 28 januari 2015 / JKO pagina 1 van 5 Waarom doet SWZ dit aanbod? Om de woonlasten voor onze huurders te beperken willen wij zonne-energie voor onze huurders beschikbaar maken. Kosten voor het gebruik

Nadere informatie

TELEFONIE IN DE CLOUD VERHOOG UW FLEXIBILITEIT EN VERLAAG UW KOSTEN 2013 EEN MITEL WHITE PAPER

TELEFONIE IN DE CLOUD VERHOOG UW FLEXIBILITEIT EN VERLAAG UW KOSTEN 2013 EEN MITEL WHITE PAPER TELEFONIE IN DE CLOUD VERHOOG UW FLEXIBILITEIT EN VERLAAG UW KOSTEN 2013 EEN MITEL WHITE PAPER INHOUD INLEIDING...1 PUBLIC OF PRIVATE?...2 VOORDELEN CLOUD...3 SNEL PROFITEREN VAN INNOVATIE...4 EENVOUDIGE

Nadere informatie

De energie van Zeewolde. Help mee Zeewolde de groenste gemeente van Nederland te maken!

De energie van Zeewolde. Help mee Zeewolde de groenste gemeente van Nederland te maken! De energie van Zeewolde Help mee Zeewolde de groenste gemeente van Nederland te maken! De energie van Zeewolde Als jongste gemeente van Nederland zijn we al goed bezig als het om duurzaamheid gaat! De

Nadere informatie

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler solcon.nl 2 solcon.nl Solcon, betrouwbare speler Dronten vormt een sterke thuisbasis voor Solcon, de Internet Service Provider met 17 jaar ervaring. En met ruim 60.000 particuliere en zakelijke klanten

Nadere informatie

OBGB na tien jaar nog vol ambitie

OBGB na tien jaar nog vol ambitie van de kempen OBGB na tien jaar nog vol ambitie Grensoverschrijdend ondernemen betekent cultuurverschillen respecteren De accountant als matchmaker EDITIE 04 2013 De Wiek 8 5527 GN Hapert t: +31 (0)497

Nadere informatie

Installateurs drijvende kracht achter innovatie. Gezondheidszorg moet ICT beter benutten Verkerk Groep: trendsetter op zorggebied

Installateurs drijvende kracht achter innovatie. Gezondheidszorg moet ICT beter benutten Verkerk Groep: trendsetter op zorggebied Installateurs drijvende kracht achter innovatie Gezondheidszorg moet ICT beter benutten Verkerk Groep: trendsetter op zorggebied Inhoudsopgave 3 Uneto-VNI en VEBON gaan dialoog aan met zorgsector Installateurs

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca

HorecaConnect. Ontzorgt de horeca HorecaConnect Ontzorgt de horeca HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Te bespreken op de Algemene Ledenvergadering op 12 februari 2014

Te bespreken op de Algemene Ledenvergadering op 12 februari 2014 Uitgangspunten en Doelen voor de Vereniging Blijstroom Werkplan voor 2014 en 2015 Te bespreken op de Algemene Ledenvergadering op 12 februari 2014 Datum: 6 februari 2014 2 3 Deel I: Uitgangspunten en doelen

Nadere informatie

Doordacht Duurzaam. Acht keer aan de slag met duurzaam ondernemen

Doordacht Duurzaam. Acht keer aan de slag met duurzaam ondernemen Doordacht Duurzaam Acht keer aan de slag met duurzaam ondernemen Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord 3 Aannemersbedrijf van Zoelen 4 Brandwijk Kerstpakketten 6 EnerPro advies- en ingenieursbureau 8 De Katoenfabriek

Nadere informatie

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer 085 888 1760 Informatie@digirati.nl EDURATOTAALINFORMATIEBROCHURE

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

CRM meer dan techniek

CRM meer dan techniek JAARGANG 8 NO.4-2008 INHOUD CRM meer dan techniek 1 Inleiding ontwikkelingen hype toepassingen klantentrouw bedrijfsstrategie inzetbaar 2 Hoe werkt CRM? klanten behouden cyclus kostenvoordeel valkuilen

Nadere informatie

Nieuws en informatie over investeren in energiebesparing door beleggers in woningen, appartementen en bedrijfspanden.

Nieuws en informatie over investeren in energiebesparing door beleggers in woningen, appartementen en bedrijfspanden. Energielijn voor verhuurders 0900-0170 EnergieKrant Samen energie besparen Nieuws en informatie over investeren in energiebesparing door beleggers in woningen, appartementen en bedrijfspanden. 03 Het ministerie

Nadere informatie