Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "---------------------------------------------------------------------------------------------------------------"

Transcriptie

1 Stroom elektrotechniek nieuwe teksten site Hieronder alle teksten op basis van de nagekomen informatie. Wat nieuw is, of aangepast, is groen gemarkeerd. Nog een paar opmerkingen: Sven Tilburgs komt met tamelijk gedetailleerde informatie over allerlei soorten kabels en bekabeling. Als ik een suggestie mag doen: vergeet dit! Want daarmee dalen we veel te veel af in technische specificaties en details. Het gaat om de vraag: wat kan Stroom voor mij -als particulier of bedrijf- betekenen en niet over de materialen die Stroom daarvoor gebruikt. Want dan moet je het ook hebben over verschillende soorten stoppenkasten en verschillende soorten stekkertjes. Sven komt ook met suggesties om iets te zeggen over bedrijven / partners waarmee Stroom samenwerkt. Ik zou dit alleen doen, als hier iets concreets over te vertellen is. Bijvoorbeeld: voor wat voor soort opdrachten werkt Stroom samen met andere leveranciers. Die informatie is er niet. Een lijst met referenties is ook (nog) niet. Later toevoegen? Routebeschrijvingen zijn er ook niet. Zie de suggestie voor een link met een routeplanner. Zie ook opmerking bij telefoonnummer. We hadden nog wat alternatieven (geel gemarkeerd) voor sommige titels. Hierin is nog geen keuze gemaakt. Of moet ik dat doen? Meer kan ik er in dit stadium niet van maken. Nico Rietdijk Indeling / route / titels Dit is Stroom Stroom in het kort Onze diensten Breed dienstenpakket

2 (onderliggende s:) - elektrotechniek - inspectie - beveiliging - datanetwerk - domotica Voor wie werken wij (onderliggende s:) - bedrijven horeca kantoor productie (deze vervalt) - particulieren Garantie voor kwaliteit De partners van Stroom (deze vervalt voorlopig. Zie opmerking vooraf) De mensen achter Stroom (deze vervalt sowieso) Referenties Contact openings Dit is Stroom Stroom in het kort Bij Stroom houden we van duidelijkheid. Vandaar die glasheldere naam van ons. Want daarmee zeggen we precies wat we bieden. Elektrotechnische oplossingen, adviezen en installaties voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor iedereen die verlegen zit om... stroom!

3 En al net zo duidelijk als onze naam is onze werkwijze. Een aanpak die zich kenmerkt door maximale transparantie. Of het nu gaat om energiebesparing in de woning of om een compleet datanetwerk voor een volwassen bedrijf. De kortste, slimste en meest economische route naar de beste oplossing. Uitgestippeld in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Dat is wat we voor ogen hebben. Duidelijkheid. Oprechte betrokkenheid en eersteklas service. Veel ervaring en up-to-date kennis. Veiligheid boven alles. Bij Stroom zijn het niet zomaar wat reclamekreten. Het zijn beloftes die we op overtuigende wijze waarmaken. Ook voor u! Onze diensten Breed dienstenpakket (hier verschijnen ook de s: - elektrotechniek inspectie beveiliging datanetwerk domotica) Stroom biedt een breed en compleet dienstenpakket. Waarmee we tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op elektrotechnisch gebied. Installatievragen vanuit het bedrijfsleven, overheid en instellingen, bij woningbouwverenigingen en particulieren. Voor nieuwbouw, renovatie en bedrijfsinrichting. Bij Stroom hebben we alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan. Met gerichte kennis van elk deelgebied, met een uitgebreide range geavanceerde producten en beproefde concepten. Met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren. En met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. Ook waar het gaat om zaken als duurzaamheid, brandveiligheid, of welzijn op de werkvloer, bent u bij ons aan het goede adres. Want bij Stroom weten we overal de weg. In de meterkast op het trappenhuis, maar net zo goed achter het controlepaneel van een productiebedrijf. Elektrotechniek Stroom levert en installeert elektrotechnische oplossingen in de ruimste zin van het woord. Het kan daarbij gaan om licht- en krachtinstallaties, brandmeldings- en andere beveiligingssystemen, telefoon-, intercom- en videotechniek, airco- en andere klimaatregelingssystemen, maar ook datanetwerken. Ook biedt Stroom slimme elektrotechnische oplossingen voor woningen en bedrijven onder de noemer domotica. Service, onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties en systemen behoren eveneens tot het dienstenpakket van Stroom. Dit kunnen ook systemen zijn die door een andere partij zijn geplaatst.

4 Inspectie Vooral in particuliere woningen, maar ook in bedrijfsgebouwen, valt er dikwijls het nodige aan te merken op de veiligheid van elektrotechnische installaties en leidingen. Met alle gevaren van dien voor bewoners en medewerkers. En bij bedrijven bestaat ook nog het risico van storingen in kostbare machines en andere apparatuur. Stroom inspecteert daarom de complete elektrotechnische infrastructuur op basis van de daarvoor geldende normen. En doet aanbevelingen om de veiligheid en bedrijfszekerheid op het gewenste niveau te brengen. Beveiliging Deze tijd vraagt om veiligheid. Daarom levert Stroom beveiligingssystemen van uiteenlopende aard. Ons leveringsprogramma omvat een complete range branddetectie, -meld en alarmsystemen en oplossingen voor noodverlichting. En ook voor inbraakbeveiliging hebben we alles in huis. Van camerasystemen tot bewegingsmelders en alarmering. Voor bedrijven, maar ook voor particuliere woningen. Veiligheid in een bedrijf begint bij het begin: de entree. Toegangscontrolesystemen zijn daarom een ander specialisme van Stroom. We leveren ze in vele varianten, die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun grote gebruikersvriendelijkheid. Datanetwerk Informatie-overdracht en communicatie zijn sleutelbegrippen in de moderne samenleving. Stroom installeert datanetwerken bij bedrijven en organisaties, maar ook in particuliere woningen. Dit kan een eenvoudig oplossing zijn voor een beperkt aantal telefoonaansluitingen, maar ook een uitgebreid netwerk voor bedrijfscomputers en bijbehorende randapparatuur. Ook leveren wij passende oplossingen voor kassa- en pinapparatuur. Wij doen dit bij kleinere bedrijven met slechts een enkele kassa, maar ook bij supermarkten en warenhuizen met vele afrekenpunten. Domotica Domotica is een samenvoeging van het Latijnse woord voor huis domus en elektronica. Het is een verzamelnaam voor elektrotechnische innovaties die erop zijn gericht om het leven comfortabeler en efficiënter te maken. In de particuliere woning maar ook in bedrijfsruimten. Denk bijvoorbeeld aan temperatuursensors, voor het beter regelen van de verwarming. Of aan automatische zonwering, of een tijdsinstelling voor huishoudelijke apparatuur.

5 Bij Stroom hebben we veel kennis van de mogelijkheden die domotica biedt. En installeren we elektrotechnische oplossingen die van de woning en bedrijfsruimte een gebouw van de toekomst maken. Voor wie werken wij (hier verschijnen ook de s: - bedrijven - particulieren) Bij Stroom denken we niet in termen van groot en klein. Alle opdrachtgevers zijn voor ons even belangrijk. De bewoners van de flat op drie-hoog en de snackbar om de hoek kunnen rekenen op dezelfde aandacht en service als de gebruikers van het kantoorcomplex of de fastfoodketen. Het is voor ons een bewuste keus om te werken voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Omdat wij erop uit zijn om steeds meer kennis te verzamelen. En dat lukt het best als je je horizon zo breed mogelijk houdt. Wat werkt in een groot fastfoodrestaurant kan ook van pas komen in de snackbar. En de oplossingen die we ontwikkelen voor het kantoorcomplex zijn wellicht ook toepasbaar in de aanleunwoning. Dat is ons uitgangspunt. En de praktijk bewijst keer op keer ons gelijk. Bedrijven (hier verschijnen ook de s: - horeca kantoor productie deze laatste vervalt) Het woord bedrijf is bijna synoniem aan energie. Stroom komt daarom over de vloer bij veel bedrijven en instellingen. En we durven de stelling aan dat we er een graag geziene gast zijn. Omdat we weten wat nodig is om het bedrijf draaiende te houden. Op een veilige, efficiënte en zo economisch mogelijke manier. Een hogere opbrengst bij een lagere energierekening, dat is voor ons een belangrijk aandachtspunt. En voor hogere opbrengst mag u ook lezen: betere werkomstandigheden voor de medewerkers. Want de moderne elektrotechniek maakt het niet alleen mogelijk om snel, accuraat en efficiënt te werken, maar ook om dat op een prettige manier te doen. Stroom werkt voor bedrijven van uiteenlopende aard. En is betrokken bij de elektrotechnische inrichting van kleine en grote bedrijfspanden. Daarbij ligt het zwaartepunt op horecabedrijven en kantoor, maar ook andere opdrachtgevers zijn we graag van dienst. sub- Horeca Koelen, mixen, frituren, afwassen, het serveren van een espresso, zonder elektrotechniek lukt het allemaal niet. En hetzelfde geldt voor het afzuigen van kookluchtjes, de brandbeveiliging en het verwarmen van het terras in de winter. Bij Stroom weten we precies wat er in de keuken, in het restaurant en café allemaal nodig is.

6 Onze klantenkring telt dan ook veel horecabedrijven, groot en klein. Ook worden we betrokken bij de elektrotechnische inrichting van bedrijfsrestaurants, of de horecavoorzieningen van instellingen. sub- Productie (dit hoofdstukje vervalt) sub- Kantoor Bij Stroom hebben we alles in huis om een kantoor goed te laten functioneren, en om een prettige en veilige werkomgeving te creëren. Daarbij beginnen we bij het begin: de basisinfrastructuur voor licht en kantoorapparatuur. Maar ook bieden we oplossingen voor bijvoorbeeld klimaatregeling en voor het markeren en verlichten van vluchtwegen. Een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket is de installatie van een goed functionerend netwerk voor data-overdracht; computers en telefonie. En ook het onderhoud van de netwerken en systemen is bij ons in goede handen. Particulieren De moderne woning is een verzamelplaats van elektrotechnische toepassingen. En het worden er steeds meer. Oplossingen die erop zijn gericht om het leven comfortabeler te maken. Die veiligheid verschaffen. Licht. Lucht. Warmte. Contact met de buitenwereld. Bij Stroom zijn we thuis in elk huis. We zorgen niet alleen dat het licht brandt en de stofzuiger zuigt, maar we installeren ook zonwering met afstandsbediening, inbraakbeveiliging, en een alarmeringssysteem in de bejaardenwoning. Maar waar we vooral voor zorgen is dat het allemaal op een verantwoorde en energiezuinige manier gebeurt. Stroom wordt rechtstreeks ingeschakeld door bewoners, maar ook door woningbouwverenigingen en aannemers. Voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Waarbij we niet alleen opereren als installateur, maar ook als leverancier van suggesties en nieuwe ideeën. Garantie voor kwaliteit Ervaring en vakmanschap, daar begint het allemaal mee bij Stroom. Maar daarmee houdt het niet op. Want onze gediplomeerde vakmensen volgen de ontwikkelingen in de elektrotechniek op de voet en steken veel energie in het voortdurend bijspijkeren van hun kennis. Een continu leerproces, dat is wat in feite ten grondslag ligt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

7 Bij Stroom bieden we de zekerheid van up-to-date knowhow. Kennis die onder andere voortvloeit uit onze uitstekende contacten in de elektrotechnische sector, bijvoorbeeld met energieleveranciers. Wij kennen de energiebedrijven en de energiebedrijven kennen ons. Een extra kwaliteitswaarborg is ons UNETO-VNI lidmaatschap. Waardoor onze opdrachtgevers zijn verzekerd van harde garanties op het door ons geleverde werk, elektrotechnische producten en installaties. Kijk voor meer informatie op: De partners van Stroom (alternatief:) De mensen achter Stroom (dit hoofdstukje vervalt voorlopig) Referenties (dit hoofdstukje vervalt voorlopig. Op dit moment nog geen goede referentielijst) Contact (hier verschijnt ook de : - routebeschrijving) Wilt u meer informatie over de diensten en producten van Stroom, of wilt u afspraak maken voor een oriënterend gesprek, neem dan contact op met Sven Tilburgs Telefoon: Fax: info@stroomelektrotechniek.nl Stroom Elektrotechniek Gasthuisstraat RH Delft (Opmerking tekstschrijver: is er geen vast telefoonnummer? Geeske?) Routebeschrijving (Opmerking tekstschrijver: er zijn geen routebeschrijvingen voorhanden kunnen we een link maken met locatienet of een andere routeplanner? Gebeurt steeds vaker en werkt goed)

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA.

Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA. Erkend en vertrouwd elektrotechnisch installatiebedrijf VESA. VESA Electrical Engineering heeft jarenlange ervaring en staat bekend om kwaliteit en innovatieve toepassingen in allerlei sectoren. Onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Vertrouwd met uw projecten

Vertrouwd met uw projecten Synorga Elektrotechniek Vertrouwd met uw projecten Professionele, persoonlijke ontzorging Oproepsystemen Utiliteit Lichtinstallaties Groot onderhoud Renovatiewerk Duurzame oplossingen Data-installaties

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Wat is uw uitdaging?

Wat is uw uitdaging? Wat is uw uitdaging? Efficiënter werken? Veiligheid vergroten? Comfort verhogen door een slimme omgeving? Zelf energie opwekken en gebruiken op het moment dat het uitkomt? Een bestaand gebouw gemakkelijk

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

www.acel.nl Elektra Inbraakbeveiliging Domotica Luchtbehandeling Airconditioning

www.acel.nl Elektra Inbraakbeveiliging Domotica Luchtbehandeling Airconditioning www.acel.nl 1 Centrale verwarming Service Loodgieterswerk Elektra Zinkwerk Domotica Luchtbehandeling Inbraakbeveiliging Branddetectie Airconditioning Onderhoud 2 Nijverheidsweg 22 7005 BJ Doetinchem Postbus

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Synorga Elektrotechniek Service & Onderhoud Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Service Totaalonderhoud woninginstallaties Collectief onderhoud Planmatig onderhoud Totaalonderhoud collectieve

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand?

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte 3 Hoe komt de prijs tot stand? De energierekening is voor vrijwel iedereen een belangrijk onderdeel van de maandelijkse

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand Huur kantoorpand op 490 tot 1125,00 per maand Aanbiedende partij: De Mijl Vastgoed bv Email: info@demijl.nl Telefoon: 078-6202850 Website: www.demijl.nl Omschrijving De Mijl Business Center Barendrecht,

Nadere informatie

Praktisch met systemen.

Praktisch met systemen. Praktisch met systemen. Openbare gebouwen kunnen niet meer zonder interne bereikbaarheids- en/of alarmeringssystemen. Op elke plek met veiligheids- of gezondheidsrisico s zijn deze systemen letterlijk

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek PARTICULIER Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek Comfortabel en veilig wonen is belangrijk. Een ideale woning is voorzien van elektra, een goede klimaatbeheersing,

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles Beveiliging Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918 en is een modern installatiebedrijf. Als erkend beveiligingsbedrijf voor uw brand-, inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen voeren wij het totale beveiligingsconcept

Nadere informatie

Checklist Bedrijfsverhuizing

Checklist Bedrijfsverhuizing Checklist Bedrijfsverhuizing ReMaedie heeft de Checklist Bedrijfsverhuizing ontwikkeld als leidraad voor ondernemers om de verhuizing van hun bedrijf zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen.

Nadere informatie

Haal energie uit veiligheid

Haal energie uit veiligheid Haal energie uit veiligheid Opdrachtomschrijving Hoppenbrouwers is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Dit betekent onder andere dat Hoppenbrouwers op allerlei verschillende manieren en plekken elektrische

Nadere informatie

Aangenaam binnenklimaat geeft gasten relaxed gevoel

Aangenaam binnenklimaat geeft gasten relaxed gevoel H o t e l Aangenaam binnenklimaat geeft gasten relaxed gevoel Rust, sfeer, design, kleur- en materiaalgebruik, multimediafaciliteiten, verlichting, vriendelijke medewerkers én een aangenaam binnenklimaat.

Nadere informatie

Installaties voor levensloopbestendig wonen drie modellen. Een initiatief van

Installaties voor levensloopbestendig wonen drie modellen. Een initiatief van Installaties voor levensloopbestendig wonen drie modellen Een initiatief van Levensloopbestendig Wonen Wie is Karel van Dijk? Een voormalig Elektrotechnisch ondernemer met ruim 40 jaar ervaring in woning

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda Wilt u weten hoe? Ga stap voor stap door onze aanpak: - Kennismaking Building4life - De Building4life werkwijze - Uitgewerkte case Amarant Tilburg Building4life Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening

Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. wonen zonder. energierekening Itho Daalderop Installatieconcepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat wonen zonder energierekening regeltechniek Slimme installatieconcepten voor nieuwbouw en renovatie Vandaag nog beginnen

Nadere informatie

Hun comfort begint bij u. Brochure voor de UNETO-VNI ComfortInstallateur

Hun comfort begint bij u. Brochure voor de UNETO-VNI ComfortInstallateur Hun comfort begint bij u Brochure voor de UNETO-VNI ComfortInstallateur Uw expertise verdient meer Als professioneel UNETO-VNI ComfortInstallateur heeft u uitgebreide vakkennis. Installatietechniek is

Nadere informatie

Het schoolgebouw van de toekomst Slimme oplossingen voor frisse scholen

Het schoolgebouw van de toekomst Slimme oplossingen voor frisse scholen Het schoolgebouw van de toekomst Slimme oplossingen voor frisse scholen Op naar de school die leerprestaties aanjaagt De frisse school is een term die steeds vaker opduikt. Terecht, want uit onderzoek

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp opdrachtgever architect

de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp opdrachtgever architect INSTALLATIES. BOUWFYSICA. ENERGIE. de mens centraal technische voorzieningen adviseur mensvriendelijk energiezuinig kern ervaring duurzaam ontwerp architect opdrachtgever budget samenwerking HALMOS is

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

joop hogen what is simple should be treated simply, what is difficult should be reduced to the simplest terms ontwerp en bouw geautomatiseerde

joop hogen what is simple should be treated simply, what is difficult should be reduced to the simplest terms ontwerp en bouw geautomatiseerde what is simple should be treated simply, what is difficult should be reduced to the simplest terms ontwerp en bouw geautomatiseerde leefomgevingen joop hogen Uw comfort uw persoon Niets is individueler

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

De energieprestatievergoeding

De energieprestatievergoeding De energieprestatievergoeding Radewijkbrink 9-15, Enschede Striepebrink 10-16, Enschede Inhoudsopgave Inleiding 2 Waarom energie opwekkende woningen? 3 Wat is gebouw- en gebruik gebonden gebruik? 4 Wat

Nadere informatie

Met dank aan de volgende adverteerders:

Met dank aan de volgende adverteerders: Met dank aan de volgende adverteerders: Brink Climate Systems bv Honing Metaal bv Intergas Verwarming bv Nathan Import Export bv Accountants Omnyac de Noord & Partners Oudotronic Roozeboom & Van den Bos

Nadere informatie

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht ZONNIG VOORDEEL ZON PRIVE 2013 Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht De actie loopt tot en met 30 september 2013 2 Zon-Privé Utrecht Schoon, Slim

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2. Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Itho centrale ventilatieunit CVE ECO-fan 2 Voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Energiezuinig door toepassing gelijkstroommotoren. Een Centrale Ventilatie-Eenheid die ruim 83% minder energie

Nadere informatie

Geboortedatum : 13-08-1961. : 4817 RJ Breda. : f.polderman@online.nl. Opleidingen: Diploma's. 1980 - mavo diploma

Geboortedatum : 13-08-1961. : 4817 RJ Breda. : f.polderman@online.nl. Opleidingen: Diploma's. 1980 - mavo diploma Geboortedatum : 13-08-1961 Adres Email : 4817 RJ Breda : f.polderman@online.nl Opleidingen: Diploma's 1980 - mavo diploma 1983-1987 Avond MTS algemene gedeelte 1991-1992 Hulpmonteur Elektro Uneto 1992-1995

Nadere informatie

Totaalrapportage Niesing Bouwbedrijf B.V.

Totaalrapportage Niesing Bouwbedrijf B.V. Totaalrapportage Niesing Bouwbedrijf B.V. Bouwstroom : Alle bouwstromen Aantal respondenten : 4 Periode : Alle resultaten tot op heden Vergeleken met : heel Nederland Aantal respondenten in de regio :

Nadere informatie

Resultaten onderzoek monitoring projecten Energiesprong. Niels Sijpheer, Energiesprong Wouter Borsboom, TNO

Resultaten onderzoek monitoring projecten Energiesprong. Niels Sijpheer, Energiesprong Wouter Borsboom, TNO Resultaten onderzoek monitoring projecten Energiesprong Niels Sijpheer, Energiesprong Wouter Borsboom, TNO Energiesprongprojecten onder de loep Wat werkt en wat niet? Welke (prestatie) afspraken worden

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie

UW INSTALLATIE IN GOEDE HANDEN INSTACOM: UW ADVISEUR INSTALLATEUR

UW INSTALLATIE IN GOEDE HANDEN INSTACOM: UW ADVISEUR INSTALLATEUR UW INSTALLATIE IN GOEDE HANDEN INSTACOM: UW ADVISEUR INSTALLATEUR WWW.INSTACOM.NL LICHT & KRACHT EEN ADVIES OP MAAT, ONMISBAAR IN ELK PROJECT VERLICHTING: DE FINISHING TOUCH VAN UW GEBOUW Goede, dynamische

Nadere informatie

Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum. Colt Technology

Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum. Colt Technology Colt Technology Onderzoek, advies en kenniscentrum Colt Technology Colt Technology: een totale service Colt Technology BV is het onafhankelijke onderzoek-, advies- en kenniscentrum van de Colt groep. Dit

Nadere informatie

Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie

Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie Slim en snel renoveren Installatiemateriaal voor woningrenovatie Renovatie is de trend Renovatie van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen is dé trend in Nederland. Door renovatie kunnen gebouwde omgevingen,

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova

Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Gaan we verbouwen? De vertrouwde begeleiding van PrachtNova Een verbouwing is een mooie stap naar een woning die beter past bij persoonlijke wensen en eisen. Maar de verbouwing kan ook een bron zijn van

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

TE HUUR. Rijssensestraat 7, 7642 CV Wierden. Huurprijs: 1.975,= per maand te vermeerderen met BTW

TE HUUR. Rijssensestraat 7, 7642 CV Wierden. Huurprijs: 1.975,= per maand te vermeerderen met BTW .. TE HUUR Rijssensestraat 7, 7642 CV Wierden Huurprijs: 1.975,= per maand te vermeerderen met BTW.. Weghorst Makelaardij B.V. Omschrijving Op een mooie locatie aan de rand van het centrum: Exclusieve

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

ORIËNTATIERAPPORT XXX

ORIËNTATIERAPPORT XXX ORIËNTATIERAPPORT XXX DOEL ORIËNTATIERAPPORT Doel van dit rapport is een duidelijk beeld te geven van de voornaamste persoonlijke gedragskenmerken van de betrokkene. Op basis van deze bevindingen worden

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica

Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica KNX Professionals Henk Hazeleger Geassocieerd lid KNX Nederland TC lid KNX Professionals Specialist domotica Wat is domotica? Losse systemen worden één geheel Alle techniek onder controle met één regelsysteem

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bamboo Acoustics teksten website Opmerkingen vooraf van Nico Hallo Dick, Jandik, Michel, Hieronder teksten voor de website op basis van brochure De teksten zijn korter, compacter, met minder franje dan

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging VDBS-BEVEILIGING Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging Camerabewaking - Videoparlofonie - Brandkasten - Brandblussers VDBS-BEVEILIGING Waarom kiezen voor VDBS-Beveiliging?

Nadere informatie

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis

KLIMAATGARANT. De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in De energie van morgen vandaag in huis Een energieneutrale woning: het kan! is gestart met de verkoop van woningen in het project. Duurzame woningen, want wordt een wijk

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie