Smoelenboek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Smoelenboek 2009-2010"

Transcriptie

1 Smoelenboek Foto Naam en functie Alvares Vega, Anna Mijn naam is Anna Alvares Vega. Ik ben inmiddels al 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb op diverse scholen gewerkt als leerkracht. Na een aantal scholingen ben ik ook gaan werken als ib-er en rt-er met een praktijk aan huis. Sinds een aantal jaar werk ik op de 2 e Dalton met veel plezier met Karin in een duobaan. En dit jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om naast het werk in de klas, ondersteuning aan de ib te geven en wat rt werk te doen. Dit maakt mijn werk heel interessant en afwisselend. Berkley, Natalie Mijn naam is Natalie en ik ben sinds twee jaar werkzaam op de 2e Daltonschool. Dit jaar geef ik samen met Tineke les aan de kinderen van groep 3C. Daarnaast ben ik op dinsdag te vinden in groep 1/2B. In mijn vrije tijd kook en tuinier ik graag, maar het liefst reis ik naar verre bestemmingen. Blocq, Marion Mag ik me even voorstellen; ik ben Marion Blocq en vanaf het begin van dit schooljaar tot medio februari 2010 werkzaam in groep 4b op de donderdag en vrijdag. Het is leuk en niet helemaal onbekend om op de Dalton aan de slag te gaan; vorig jaar heb ik al een aantal dagen o.a. in groep 3 als invaljuf gewerkt en dat is goed bevallen. Een aantal kinderen ken ik dus al een beetje en ook de collega's zijn niet helemaal onbekend.

2 Boeklagen, Astrid Ik ben Astrid en werk met veel plezier in groep 7. Vorig jaar heb ik voor het eerst in de 20 jaar dat ik op de Dalton werk in groep 6 gewerkt en dat was ook super leuk. Zo langzamerhand voel ik me wel een beetje meubilair worden, dus als je eens een oude stoel zoekt... Bolding, Joke Coördinator van de tussenschoolse opvang (TSO). Ik ben 4 dagen van uur op school aanwezig. Ik houd me vooral met de begeleiding en de inzet van de overblijfmedewerkers. Bottse, Elvi Hoi, mijn naam is Elvi Bottse en werk al sinds 1988 met veel enthousiasme op de tweede daltonschool. Groet, Elvi Bruschke, Jos Ik ben Jos Bruschke, remedial teacher op de school. Ik kijk naar kinderen en geef aan hen die dat nodig hebben, extra aandacht. Onlangs vroeg iemand hoe lang ik dat nog doe, mijn antwoord was: dat weet ik niet, het ligt eraan wanneer het niet meer gaat.

3 Burger, Wouter Op donderdag en vrijdag houd ik mij bezig met het onderhoud van het netwerk, de computers en de software. Dijkzeul, Carin Ik ben sinds 1 januari 2009 als directeur verbonden aan de 2 e Dalton. Ik ben in 1974 in het onderwijs begonnen en ben werkzaam geweest als groepsleerkracht, intern begeleider, adjunct-directeur en directeur. Naast werk en gezin heb ik de opleidingen Master of Education en Master of Educational Superintendency afgerond. Ik heb het erg naar mijn zin op de 2 e Dalton! Dongen, Kees van Mijn wereld past op een eilandje. Jeugd, studies, werken, hobbies, cultuur, feesten en gezin. Alles geschiedde in een straal van 1 km van de 2e Dalton. Gehuwd met Maria Anne. 2 zonen en een dochter. Allen uit huis. Onderwijs is mijn 2e beroep, hiervoor fysiotherapeut. Ik ben gek met Jazz, Klassiek en Pop. Zeilen, piano spelen en filosofie hebben mijn passie. Ik vind elke kinderleeftijd bijzonder. Ik hecht belang aan Medezeggenschap in Onderwijsland. Ferwerda, Jolanda Ik ben Jolanda Ferwerda en sinds 1986 werkzaam in het onderwijs. In 1990 ben ik op de Dalton als fulltime groepsleerkracht begonnen. In 2002 ben ik de remedial teaching gaan doen en in 2008 heb ik mijn Master SEN (Special Educational Needs) behaald. Nu ben ik voor het derde jaar met veel plezier 3 dagen per week werkzaam als intern begeleider. Behalve teamlid ben ik ook ouder op onze school.

4 Goes, Tamara Ik ben Tamara Goes. Ik heb zelf op de 2e Daltonschool gezeten, mijn kinderen ook. Nu werk ik hier met veel plezier 2 dagen bij de kleuters. Heilbron, Thomas Toen mijn dochter nog hier op school zat ben ik ooit gevraagd om wat klusjes te doen. Sindsdien ben ik blijven hangen, nu voor een dag in de week. Voor de rest werk ik als buschauffeur. Hendrikse, Marijke Ik werk al lang op de 2e dalton. Dit schooljaar werk in de 4e groep. Hoetink, Fransca Ik ben Fransca Hoetink. Naast het werk op school volg ik de ECHA (European Council for High Ability) opleiding in Nijmegen. Het kunnen geven van passend onderwijs aan ieder kind is al jaren één van de punten waar onze school zich in onderscheidt. Ik vind het erg prettig om me daar voor in te zetten. Op vrije dagen ga ik 's morgens eerst uitgebreid met mijn hond wandelen. Ik hou veel van muziek, zing in een groep en ben vorig jaar begonnen met gitaar spelen.

5 Hondius, Anna Mijn naam is Anna Hondius en ik werk sinds 1 augustus 1999 met veel plezier op de Tweede Dalton. Geen foto beschikbaar. Na de kerstvakantie komt Esther terug van haar zwangerschaps- en ouderschapsverlof. Jacobs, Esther Joncheere, Geraldine Ik ben Geraldine en ik werk sinds 2004 in het basisonderwijs en op de 2e Daltonschool. Ik ben van oorsprong jurist, ben 15 jaar advocaat geweest en heb een half jaar in Indonesie gewoond. Zelf heb ik twee dochters en een harige hond en ik woon in Amsterdam Centrum, zeer tot mijn genoegen! Jongejan, Sjaak Ik wil graag samen met kinderen ontdekken hoe het leven vol wonderen zit: in mensen, de kunst, de geschiedenis.de natuur. Uitnodigen dat leren leren leuk is, dat er steeds iets weer nieuw is. Ik heb nederlandse taal en letterkunde gestudeerd en de Gerrit Rietveldacademie. En het meest in het leven... Joor, Trudy Mijn naam is Trudy Joor en ben sinds dagen per week werkzaam als administratrice op de 2e Daltonschool. Geen foto beschikbaar. We hopen dat Floor na de Kerst hersteld is. Krevelen, Floor van

6 Knoet, Eduard Hai, mijn naam is Eduard Knoet en ik val t/m februari in in groep 4b. Ik werk nu 3 jaar met veel plezier als leerkracht en ben voorheen door de bekende 12 ambachten en 13 ongelukken gerold. Zo heb ik na mijn opleiding maatsch. werk en dienstverlening in de hulpverlening aan problematisch verslaafden gewerkt, gestoeid met "moeilijke jongeren" en heb ik mijn omscholing tot leerkracht overleefd door te werken als kok in de Zuid-Afrikaanse keuken en bij buitenschoolse opvang Vondelpark (in het kinderkook café). Na het werk speel ik graag met m'n zoontje Kasper. Tot ziens op school! Konings, Sunita Ik ben Sunita Konings en ik ben juf van groep 5A. Ik hou van alles wat met bewegen te maken heeft; hockey, tennis, hardlopen en dansen. Het leukste van het onderwijs is dat ik veel positieve energie krijg van het werken met kinderen! Hierdoor ga ik fluitend naar mijn werk! Lam, Tineke t Ik werk al sinds 1972 in het onderwijs hier in Amsterdam en sinds 1989 op de 2e Daltonschool. Ik heb in alle groepen gewerkt, van 1 tot en met 8, maar het werd mij gaandeweg duidelijk dat mijn affiniteit ligt bij het jonge kind. Het prille begin van leren lezen vind ik een facinerend proces en ik ben heel blij dat ik kinderen in groep 3 en/of 4 daarin kan begeleiden. Ik deel mijn baan met Natalie Berkley en dat gaat heel fijn samen. Ook werk ik nog een dag in de groep van Esther Nuyten. Sta na al die jaren nog steeds met veel plezier voor de klas. Lugt, Aty van der Coördinator van de tussenschoolse opvang (TSO). Ik ben 4 dagen van uur op school aanwezig. Ik houd me vooral met de (financiele) administratie van het overblijven. Geen foto beschikbaar omdat Elsbeth op reis is! Elsbeth begint weer op 15 februari Mees, Elsbeth

7 Melis, José Mijn naam is Jose Melis. Op de 2e Daltonschool heb ik in verschillende groepen gewerkt. Eerst bij de kleuters en daarna in groep 3 en 4. Dit schooljaar sta ik in groep 3b. Mijn hobby s zijn : lezen, wandelen, film en gezellig met anderen eten. Ik heb een zoon van 21 jaar en een dochter van 14 jaar. Nooij, Hans Onbegrijpelijk dat wij meesters een met uitsterven bedreigde soort zijn. Wat n prachtvak! ( t Zou helemaal mooi zijn als je van vroeg opstaan en vergaderen houdt ) Nooij, Ilja Mijn naam is Ilja Nooij. Ik geef sinds 2004 bewegingsonderwijs op de 2e dalton. Oftewel ik ben de trotse gymdocent op deze leuke en sportieve school. Norden, Sheila Mijn naam is Sheila Norden. Ik heb zeer ruime ervaring in het basis onderwijs. De afgelopen acht jaar ben ik op de 2 e Dalton bij de kleuters te vinden, waar ik met veel plezier werk.

8 Nuijten, Esther Mijn naam is Esther Nuijten. Ik werk nu voor het derde jaar op de 2edaltonschool en dat doe ik met veel plezier. Ik werk in groep 3a waar ik de kinderen het begin van het lezen en het schrijven aanleer. Ik hou heel erg van muziek maken met kinderen. Elke week zingen we wel een keer bij de mooie vleugel in de hal. Wie weet hoor je ons nog een keer. Pliego, Isabel Ik ben Isabel Pliego Selie, geboren in Amsterdam. Leerkracht van groep 8b! Dit is mijn tweede jaar als leerkracht op de 2e Dalton, maar ik ben zelf ook leerling geweest en heb ik hier meerdere stages gelopen tijdens mijn opleiding aan de PABO. Ik vind het hartstikke leuk om les te geven aan de bovenbouw omdat ik een fantastische klas heb, maar wij hebben ook een digibord in de klas wat het lesgeven nog leuker maakt. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker lui op de bank te lezen of spannende film te kijken Postma, Helleen Helleen Postma is mijn naam en ik ben sinds 1999 lerares in het basisonderwijs. Mijn interesses zijn: beeldende kunst, muziek, moderne dans, lekker eten en drinken, reizen en meer... De leuke dingen in mijn werk: ik geef graag geschiedenis, natuuronderwijs en knutselen. Maar vooral ook lekker kletsen met de kinderen vind ik leuk. Rootlieb, Marja Hallo, ik ben Marja Rootlieb, en ik werk al meer dan 20 jaar op de 2e Dalton.In het begin heb ik vooral in de middenbouw gewerkt, en de laatste jaren in de onderbouw, vooral bij de kleuters. Ik vind het nog steeds leuk en hoop het nog een tijdje te blijven doen.

9 Selie, Annemarie Ik ben Annemarie en werk op de 2e Dalton als concierge en als invaljuf, vooral in de bovenbouw. Verder ben ik ik claviger,mag iedereen alles aan me vragen,plak ik fantastisch pleisters ed en ben ik dol op al mijn Daltonkinderen. Mijn eigen kinderen hebben hier ook op school gezeten. Ik houd van reizen,lekker eten(tapas),films,lezen,(klassieke)muziek en ballet(ik kijk ernaar). Toppen, Fenny Ik ben Fenny Toppen en heb in 2007 de verkorte Pabo-opleiding afgerond. Na 20 jaar in de hulpverlening was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds mijn afstuderen val ik in op diverse scholen waaronder deze school. Vanaf maart vervang ik een zieke leerkracht in groep 1/2c. Ik ben blij met de overstap die ik gemaakt heb en vind het dagelijkse contact met een groep kinderen zeer inspirerend. Veen, Karin van der Mijn naam is Karin van der Veen. Sinds 1994 werk ik op de 2e Daltonschool. Hiervoor werkte ik op de 3e Daltonschool en in het speciaal onderwijs. Verder heb ik vanaf 1983 tot 1993 gewerkt bij Vedior Uitzendbureaus. Ik heb in allerlei groepen gestaan, van kleuters tot aan groep acht. Al heel wat jaren werk ik met heel veel plezier in een duo baan met Anna Alvares Vega. Velgersdijk, Wendeline Ik ben Wendeline Velgersdijk en één van de remedial teachers op de Tweede Dalton. Ik werk op deze school sinds Als remedial teacher werk ik met name individueel met een leerling, waarbij ik het belangrijk vind om zoveel mogelijk uit de leerling te halen.

10 Vos, Conny Ik ben Conny Vos en werk sinds 1979 in het onderwijs. Na 15 jaar groepsleerkracht te zijn geweest, ben ik de opleiding Intern Begeleider gaan volgen. 15 jaar werkte ik als Intern Begeleider op een kleurrijke school. Samen met Jolanda Ferwerda heb ik vorig jaar mijn diploma Master Sen in de richting Specialist Educatieve Zorgsystemen behaald. In December 2008 ben ik gestart op de 2e Dalton en voel me prima op mijn plek. Verhulst, Riet Ik werk al vele jaren op de 2 e Dalton met allerlei verschillende taken. Dit schooljaar ben ik op dinsdag verbonden aan de plusklas in Zuideramstel. Op donderdag sta ik in groep 8. De vrijdag is gereserveerd voor begeleiding van leerlingen die extra zorg buiten of binnen de klas nodig hebben i.v.m. hun begaafdheid. Ook begeleid ik de leerkrachten in de aanpak en het aanbieden van een adequaat leerstofaanbod voor deze leerlingen. Vries, Judith de Ik werk sinds 1976 in onderwijs Amsterdam en ben sinds 1983 werkzaam bij de Dalton. Ben getrouwd, heb 2 volwassen dochters, een hond en een paard en heb nog steeds erg veel plezier in mijn werk. Ben er wel van overtuigd dat deze baan een roeping moet zijn anders houd je het niet zo lang vol. Mijn hobby is dus ook lesgeven, lezen, fietsen en achter de bar staan. Weerdenburg, Peter van Mijn naam is Peter van Weerdenburg en ik ben al tien jaar werkzaam op de 2e Dalton als onderwijsondersteunend personeelslid. In die hoedanigheid doe ik hier van alles en nog wat; werken met kinderen aan de computer voor de Interne begeleiding, conciërge-achtige taken, computerondersteuning van leerkrachten en waar nodig muzikale omlijsting bij schoolfestiviteiten.

11 Weering, Joss De meeste van jullie weten wel wie ik ben maar voor de nieuwkomers: ik ben Joss en ik werk al een aantal jaren als klassenassistent van de groepen drie,vier en vijf...en daarbij doe ik nog wat concierge taken. Mijn werkweek is van maandag t/m woensdag.i k hoop het nog een aantal jaren vol te houden want doe het met veel plezier. Dat was het wel zo,n beetje dus tot in de wandel gangen zullen we maar zeggen.

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Sanne Asselman Ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn man Patrick en ons zoontje Siem woon ik in Uden. Mijn grote hobby is voetballen en dit doe ik bij

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Guido Gezelle. De school die nooit slaapt. Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be

Guido Gezelle. De school die nooit slaapt. Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be Guido Gezelle De school die nooit slaapt Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41- www.dierenschool.be 1ste leerjaar Op dinsdag 8 mei bleven de kinderen van het eerste leerjaar een nachtje op school

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Afgelopen maandag was de start van het nieuwe schooljaar. De meeste leerlingen

Afgelopen maandag was de start van het nieuwe schooljaar. De meeste leerlingen Een goed begin! AGENDA Afgelopen maandag was de start van het nieuwe schooljaar. De meeste leerlingen 1 augustus 2021: nieuwe hadden weer zin om naar school te gaan. Met tropische temperaturen, soms ook

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Peppelinfo september 2015, nummer 1

Peppelinfo september 2015, nummer 1 Peppelinfo september 2015, nummer 1 Beste ouders, Voor je het weet, ben je al een week op weg in het nieuwe jaar! Wat fijn om iedereen weer terug te zien en te horen over mooie, fijne, lekkere en gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Kinderboekenweek. Vrije dag en studiedag

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Kinderboekenweek. Vrije dag en studiedag 1 oktober 2015 NIEUWSBRIEF OKTOBER De Spinaker Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 Kinderboekenweek Door Mirjam de Boorder Van 7 t.m. 18 oktober is het weer Kinderboekenweek! Dit jaar staan k

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Inhoud. Beste ouders,- verzorgers, Opening

Inhoud. Beste ouders,- verzorgers, Opening Inhoud Beste ouders,- verzorgers, Opening Voor u ligt de Springlevend van de maand december van het jaar 2015. Het nieuwe jaar doet bijna zijn intrede. We hebben genoten van de decembermaand met alle gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE

VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans. waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE VMBO BBL/KBL Zorg en Welzijn VMBO KBL/TL Dans 2014 waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE ? We zijn een KLEINE SCHOOL waar iedereen elkaar kent Waarom kiezen voor het ZUIDERLICHT COLLEGE WEINIG LESUITVAL

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012 De schoolkrant Onder redactie van groep 7a December 2012 Hallo allemaal, Leuk dat je de eerste schoolkrant leest. We beginnen met het programma van de schoolkrant. 1. Het nieuws 2. Vermaak. 3. Interviews

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis!

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Hartelijke groet, Hans Nijssen en Anita Verschure Ik

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden. 13 maart 2015 Voor in de agenda Download hier de jaarkalender voor het hele schooljaar 2014/2015 Maandag 30 maart: Optreden groepen rood en geel (betreffende kinderen krijgen uitnodiging mee) Donderdag

Nadere informatie

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom?

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom? INTERVIEWS Om de mensen van het onderwijs ondersteunend personeel die op het Dalton College werken iets beter te leren kennen, zijn er interviews met een aantal medewerkers gehouden. Hier volgen ze! Interview

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief community 3/4

Nieuwsbrief community 3/4 Nieuwsbrief community 3/4!" # "$% &'() * "" ) " " "+,- ". ". /0 "."1,- )!+23 +44 (* 5 6 Pagina 1 5 7 ' #8 '9 "" : 79 ; '9 ' )" ) & < # 04444% ) > ".8.'?. %." +44 (*!+@ 8 De allereerste keer

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was.

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. Benjamin Plant student Aardrijkskunde Ik weet wat ik wil Het leukste moment van mijn stage is wanneer leerlingen mij uit zichzelf aanspreken

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet,

NIEUWSBRIEF. Nieuwe personeelsleden stellen zich aan u voor: Karen de Heer. Beste ouder, verzorger, Karen de Heer: Met vriendelijke groet, Oktober 201 5 nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Beste ouder, verzorger, Welkom en/of goed u weer te zien! Het eerste geldt vooral de nieuwe ouders van onze school. U heeft via uw zoon of dochter de afgelopen weken

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Extra editie van de springkrant

Extra editie van de springkrant Extra editie van de springkrant Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans DE SPRINGKRANT Informatie schooljaar 2018-2019 In dit nummer: Informatie schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2017-2018 en Schooljaar

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep!

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Op maandag dinsdag en woensdag hebben wij Juf Margareth en op donderdag en vrijdag, Juf Sjan. Op dinsdag is Juf Sjan er ook voor de groepen 5. Zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten:

Doe middag. Nummer 29, 15 januari 2015. Activiteiten: Nummer 29, 15 januari 2015 Verjaardagen: Verjaardagen 14-01 Julia Zhou Jiang groep 7 16-01 Dries v Kemenade groep 5 18-01 Mick Simons groep 4 20-01 Flinn vd Zandt groep 6 26-01 Lara Schouteten groep 1-2A

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015

Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Jaarverslag MR De Nieuwe Wiel 2014-2015 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van De Nieuwe Wiel voor het schooljaar 2014 2015. In dit jaarverslag beschrijft de MR in hoofdlijnen

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Weekmail 29. 23 april 2013

Weekmail 29. 23 april 2013 Weekmail 29 23 april 2013 Leren zorgen voor jezelf en de ander Themaweek Kunst Deze week is dan eindelijk de themaweek Kunst begonnen. De opening was op maandagochtend in de hal van de school. Juf Hafida,

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014

weeknieuws 4 cursus 2014 2015 12 september 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In dit weeknieuws o.a.: Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 39 e jaargang nr.1 Langszij 2015-2016 E-mail school Website obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl E-mail Medezeggenschapsraad E-mail Ouderraad

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends

Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends Inhoudsopgave Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends Het opvanggezin 3 Het ritme 4 Spelen 5 De opvangplekken en materialen 6 Ik als gastouder 8 Gastkinderen 9 Het opvanggezin Even voorstellen: Mijn naam

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Onderbouw. Profiel. Geef bijles in / en aan (klassen) 4 +PLUSSER Naam Klas e-mailadres

Onderbouw. Profiel. Geef bijles in / en aan (klassen) 4 +PLUSSER Naam Klas e-mailadres 4 +PLUSSER Naam Klas e-mailadres Onderbouw Bianca van Rossum Gymnasium 4 bpvanrossum@hotmail.nl Nikki Bloemen nikki.bl@hotmail.com Florian Tiggeloven Floriantiggeloven@hotmail.com Geef bijles in / en aan

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

http://www.christelijkegastouder.nl Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends

http://www.christelijkegastouder.nl Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends http://www.christelijkegastouder.nl Pedagogisch werkplan Jolanda Poelarends Inhoudsopgave Het opvanggezin Het ritme Spelen De opvangplekken en materialen Ik als gastouder Gastkinderen Het opvanggezin Mijn

Nadere informatie

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016

Eten en tv kijken. Muziek op de Antonius. Agenda. 14 jan. 2016 Agenda 14 jan. Antonieuwtje 5 18 jan. Start halfjaarlijkse toetsing 27 jan. Studiedag kinderen vrij 28 jan. Start week van de poezie Start van 2016 Maandagmorgen 4 januari was de start na de kerstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie